hits

mai 2013

Dreams dreams dreams

Japp, her sitter jeg drømmer og fantaserer om en lang, flott og solrikt ferie til et varmt land eller en stor by. Jeg og Dino har i det siste diskutert om vi skal gå for et varmt sted hvor vi bare kan slappe av og nyte solen eller om vi heller skal til et sted som Tokyo, USA, eller andre land - store byer hvor man kan få shoopet, få spist på fine steder osv. Gleder meg så synsykt til det øyeblikket vi bestemmer oss for et sted og begynner å pakke!:DBildene er lånt fra google.


Blir det ferie på deg i år og hvor er det du skal vil til evnt?
-Gilan

Et must for jenter

God morgen mine nydelige lesere! Jeg har sovet altfor sent i det siste og våknet sent pga serien jeg og Dino har begynt å se på. Sons of anarchy, utrolig bra serie! Det er er et av grunnene til jeg har begynt å blogge litt senere på dagen i det siste haha. Etter at jeg kom hjem fra Sverige, dro jeg og DIno til Expert for å kjøpe noen høyttalere for tven. Da fikk jeg øye på denne bølge/volum maskinen fra Bjørn Axen, som jeg måtte kjøpe og ta med hjem. Denne har jeg brukt et par ganger før, lånt av venniner osv, skjønner enda ikke hvordan jeg har klart meg uten.  Denne er da altså spesielt perfekt til de som har veld flatt eller tungt hår. Veldig bra til både langt og kort hår, spesielt hvis håret er oppklipt. Man kan spare masse tid med en slik maskin. I hvertfall de som jobber innenfor skjønnhetssalonger. Detter er da en maskin som er helt konge på å lage volum. Da snakker vi typ Kim Kardashians perfekte hår, slik som jenta dere ser på kartongen. Jeg kommer til å prøve den ut engang og vise dere før og etter resultatet av hva denne kan gjøre;)

Som dere ser så er den kjøpt fra Expert. Er nesten helt sikker på at det finnes på andre elektroniske butikker også.

Det følges med to klips, en børste og en oppbevarings " lomme" haha, vet ikke hva jeg skal kalle det.


 Også får man med en DVD for hvordan man kan bruke maskinen. Perfekt for de som ikke kan mye om slik!:)

Har du noen ganger brukt denne smarte volum-maskinen?

-Gilan

Bilder fra photoshoot med Derya og Ssbk

Da var endelig bildene fra shooten jeg hadde med Derya og Ssbk klare. For et par uker siden hadde jeg, Derya og Sofie samarbeidet i en photoshoot hvor jeg tok meg av alt fra styling til outfit. Vi fikk låne klær fra Carlings og Dino var med for å ta bilder. Resultatet ser dere selv under. Let me know what you think! ;)Pictures by: Farid Omer
Styling MU: Gilmakeup

Teaser - bryllups bilder fra Sverige

I går var jeg innom bloggen til bruden jeg hadde i Sverige Akhink, der fikk jeg sett noen bilder fra hennes bryllups i tillegg til en kjempe søt tekst hun hadde skrevet om meg og litt av opplevelsen på hennes store dag. Dette under er hva som får meg til å jobbe bedre og bedre for hver dag det går. Å gjøre en brud så fornøyd er nok noe av det beste av det beste jeg vet om. Jeg blir helt ærlig målløs når jeg får slike tilbakemeldinger etter et oppdrag. Jeg har selv hatt en like bra opplevelse og dag som henne og kan nesten ikke vente til jeg får resten av bildene så jeg kan dele med dere. Under har dere hennes innlegg:
"Måste sända ett moonster stort tack till Gilan som har gjort mitt hår och nmitt smink.
Jag har träffat så många brudar som inte varit nöjda på sin stora dag med smink och hår, men gud vad lycklig jag blev när jag såg mig själv i spegeln, jag trodde på riktigt att det var Rondek när jag såg mig själv, hon är den vackraste jag vet så det är en bra måttstock tycker jag haha! För att vara en tjej som använder maskara typ 4 ggr per år så tyckte jag det var fantastiskt roligt att bli ompysslad och fixad till tänderna. Och OM jag var nöjd! jag hade förklarat att jag ville ha en hollywood oldschol look, typ 40tal någongång. Och det lyckades hon med så himla bra, vi hade inte provat någonting innan utan hon bara freestylade, och jag som har en sån dålig hy haha såg ju helt len ut, va fan liksom! 100% engagemang och hon (förutom min man då) gjorde mig till den lyckligaste bruden någonsin!"
Senere i kveld skal jeg endelig dele ut bildene fra shooten jeg hadde med Derya og SSbk, Vi blogges!
-Gilan

 

Øyenbryn napping, før - etter

Så deilig vær det var i Oslo i dag da, regn og greier. Jeg møtte Asma tidlig idag, vi gikk en kjapp shoopings runde. Det var egentlig jeg som skulle kjøpte et par ting, endte med at hun kjøpte to poser med klær og jeg ingen. Skjønner ikke hvorfor jeg er blitt så vanskelig i det siste når det gjelder klær. Det på en side og at jeg ikke finner min størrelse! Sad but true. Under har dere bilder av ei kunde jeg hadde for et par uker siden. Hun kom hos meg for å nappe bryn. Som dere ser så beholde vi tykkelsen på øyenbrynene for henne siden hun ønsket de mest mulig naturlig.

Jeg kommer forresten til å svare på deres kommentarer senere i kveld. Kos dere så lenge:)


Syns?
-Gilan

New in: Smart og praktisk smykkeskrin

For et par dager siden overrasket Dino meg med dette smarte smykkesrkinet. Det positve med dette er at det er et speil og smykkeskrin i et. Den passer perfekt til soverommet vårt! Under har dere bilder med og uten smykker. Det er masse plass til halskjeder, småe halskjeder. Jeg fikk igjen ikke plass til alle mine smykker. Men denne ser i hvertfall mye bedre ut enn en vanlig smykkehenger!:) Dette er faktisk det tredje smykkeskrinet jeg får av Dino. Har tidligere fått en for gull smykkene mine, så den jeg viste dere for en stund siden som er litt mere som en tre. Så denne, som er mitt favoritt av alle tre.

Sånn ellers føler jeg meg utrolig dårlig. Har hatt hodepine i hele dagen og er utrolig slapp og tung i kroppen. Begynner å bli syk tror jeg:( Det er en stund siden jeg var syk, så jeg håper ikke dette blir verre eller varer lenge!
Hvordan smykkeskrin har du ?
-Gilan

Take a chance..

.. because you never know how absolutely perfect something could turn out to be.

Jeg tenkte å starte denne dagen med noen positive tanker.  Jeg vet at bloggen min handler om sminke og dette er et tema som ikke har noe særlig med sminke og gjøre. Men, jeg vil at dere skal vite om jeg ikke hadde hatt de menneskene jeg har rundt meg her i livet, så hadde jeg aldri kunne klart å komme så langt. De menneskene jeg har i mitt liv og som støtter meg for hva en jeg gjør er grunnen til min arbeids og bloggmotivasjon, fordi de får meg til å tro at jeg kan det jeg driver med, de får meg til å tenke positivt med sine positive forventninger til meg og min fremtid. De er rett og slett grunnen til at jeg kan ta nye steg hver eneste dag. 

Det er viktig at en setter pris på ting og mennesker rundt seg, minne seg selv om hvor vakkert livet egentlig er, vise takknemlighet, spre positive tanker og leve en dag om gangen. Livet er altfor kort til å fokusere på det negative, det er slik at vi selv leder vårt liv i positiv retning når vi tenker positivt. Grunnen til at jeg ofte skriver om positive tanker er fordi jeg vet at:  En positiv tanke er det eneste som får oss mennesker til å se nye muligheter. Jeg har i det siste fått en del mailer fra forskjellige unge jenter som klager på kroppen sin, mener livet er kjedelig og som generelt bare har negative ting å si om sitt liv. Jeg vet og er sikker på at vi alle har dager hvor vi hater alt og tenker bare negative tanker. Jeg ville derfor skrive dette innlegg og dele noen positive tanker til dere der ute som: Er ulykkelig, føler seg ensom, hater sin jobb, nettopp har mistet en viktig person i livet, blir mobbet, er for tynn, er overvektig, tenker at ingen vil være din venn, klager på regnværet og aldri sier to positive ord når solen skinner, har kjærlighetssorg, sliter med sykdom eller er alenemor.

Livet går videre. Meg, du og alle vi mennesker har problemer med et eller annet her i livet. De eksisteres og er der men vi trenger ikke å gi det mere oppmerksomhet enn hva det egentlig trengs. Vær opptimist, møt dine utfordringer og løs ting før det blir mere komplisert. Aksepter at livet ikke alltid er et dans på roser. Prøv nye ting, ta nye steg og bytt om din livstil om du må. Sørg for at du ikke endag sitter og angrer på at du kunne levd andreledes. Jeg tror alt som skjer her i livet har en mening, man kan ikke tvinge frem ting som ikke er ment eller ungå virkeligheten. Det eneste og beste vi kan gjøre for et bedre liv er å se andreles på ting og finne sin måte å leve på.Bildet lånt fra google.

Hvor flink er du til å tenke på det positive i en vanskelig situasjon?
-Gilan

There are moments in life....

... when you miss someone som much that you just want to pick them up from your mind and hug them forever.


 Jeg har nå vært borte fra Dino siden fredagen og det føles helt ærlig som en måned. Det er helt sykt hvor mye jeg elsker denne mannen og hvor fort jeg savner han. Hele i går har jeg gått rundt og tenkt på hvor utrolig heldig jeg er og hvor glad Gud må være i meg som har gitt meg absolutt alt jeg trenger her i livet. Jeg har en familie som elsker meg og som jeg elsker, venninner som jeg aldri kan klare meg uten, drømmejobb og sist men ikke minst en mann som jeg enda ikke kan tro er min. Om få minutter skal jeg fly tilbake til han! Ville bare ønske alle dere en fin dag så lenge:)

-Gilan

Makeup look: Colorful - Products

Da tenkte jeg å dele detaljebilder av looken jeg delte med dere tidligere i dag. Her får dere sett sminken jeg hadde den dagen. Som dere ser så gikk jeg for en veldig fargerikt og sommerlig øyenskygge. Siden solen strålte den dagen. Denne looken kan man også ha som festsminke, sommerfest, bryllups osv.  Under skriver jeg hva jeg har brukt av produkter for denne looken.Products:


Hud:

Mac primer

Smashbox foundation -  studio skin

Rouge - Id bare minerals warmth

Makeup store highlighter

Eyes:

Brows - Mac brown eyebrow pencil

Eyeshadows: Makeup mekka - high pigment colors

Eyeliner: maybelline drama gel eyeliner


Pictures by: Asma

Summerlove - outfit some days ago

Hei og god morgen alle dere fine.

Først og fremst vil jeg takke alle dere som har gratulert meg med mitt nye design og som har ønsket meg lykke til for oppdraget jeg hadde: brudstylingen. Jeg er ferdig med det jeg skulle og alt ble så mye bedre enn forventet både for meg og for bruden. Jeg var på bryllypet selv i går og fikk sett og hørt mange mange positive tilbakemeldinger fra gjester! Gleder meg til å vise dere bildene, slik at dere selv får muligheten til å se hvor nydelig bruden var på hennes store dag!:D Brudeparet var typ Barbie og Ken. Jeg har koset meg masse i tre dager og i går rett etter festen, dro vi avågrde til min store søster, som også bor her i Sverige. Jeg holder på å gjøre meg klar nå siden vi skal ut en tur i det nydelige været i Vesterås - tror det skrives slik haha. Eneste jeg har manglet og savnet i disse tre siste dagene er : Dino! baby, jeg elsker deg og gleder meg til å se deg igjen!

Senere i dag skal jeg prøve å dele noen bilder fra festen med dere. Nå skal jeg ut og kose meg, ønsker alle dere en fantastisk dag hjemme i Norge. Under har dere forresten bilder fra den dagen jeg og Asma var ute og tok bilder sammen. Jeg skal også prøve å dele detaljebilder av sminken fra samme dag til dere senere engang. Det var virkelig perfekt vær for bilder den dagen, ingenting er bedre enn Norge når været først er fint!Pictures by: Asma

I wish you all a beautiful day!
-Gilan

Some hair inspiration

God morgen fra Sverige! Håper alle dere har sovet godt og er klar for denne dagen. Det er i hvertfall jeg, jeg våknet for ikke så lenge siden og må om ikke så lenge begynne å gjøre klar sminke og produkter, så vi kan sette i gang. Jeg har forresten hatt en helt fantastisk dag i går. Jeg var hos brudens familie og fikset henne for hennes henna kveld der. Jeg har forresten oppdaget 1 ting. I går lettet vi etter et sted som var stille og hadde bra med lys. For å fikse brudens hår og sminke, vi gikk frem og tilbake og endte i balkongen. Jeg elsket det! Riktig lys er noe av det viktigste når man skal sminke seg selv eller andre. Så daglyset vi utnyttet i går var rett og slett helt perfekt! En slags relaxe zone for bruden var det også haha. Jeg hadde en fornøyd brud i går og satser på det samme til idag! Gleder meg til å vise dere bildene av begge dagene!;)

Jeg har sett litt på hårinspirasjon i disse dagene for dagens brud og ville gjerne dele de med dere også! Bruden jeg har i dag ønsker 50-60 - talls hår og sminke! Dette blir bra folkens;)
Ha en nydelig dag dere!
-Gilan

New day New bloggdesign

God morgen engler! I de siste dagene har jeg blitt kjent med ei utrolig flink og dyktig jente som heter for Charlotte V Økland som da står bak bloggen Lotte. Jeg var som sagt ute etter et design som ikke mange hadde og var heldig som ble kjent med henne når det kom til dette. Noe unikt men samtidig enkelt å handle var noe av det jeg ønsket. Jeg fikk alt slik jeg hadde ønsket i mitt nye design. Jeg er super duper fornøyd med det jeg har nå og gleder meg til å kunne blogge for dere igjen nettopp pga det nye designet! :D

I dag er det forresten den nest store dagen for brudeparet, Hennakveld. Snart om ikke lenge skal jeg få i meg noe mat, så skal det gjøres klar til festen! Som regel så pleier bruden å ha mindre sminke i hennakvelden og er enklere på håret enn selveste bryllupsdagen. Det er som sagt fordi festen ikke er så stor og holdes bare for de nærmeste i familien til brudeparet. I går var jeg forresten en tur ute for å kjøpe vipper og hårspray fra Kicks. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke tok de med hjemmefra, eller tanken var å spare plass. Haha, weird I know. Men, men nå har jeg alt jeg trenger og det eneste som gjenstår nå er å gjøre bruden fornøyd de to nest kommende dagene:D Krysser fingrene!Hva syns du om mitt nye design?
-Gilan

Hej Sverige!


Jeg tror det her er første gangen jeg blogger fra utlandet. I dag tidlig tok jeg flyet til Stockholm, et av grunnene på hvorfor jeg ikke blogget i går. Jeg kommer til å være her frem til mandagen og måtte derfor fikse et par ting i går og pakke til reisen. Noen av dere lurer sikkert på hvorfor jeg reiser til Sverige: Jeg er her på oppdrag. Jeg har nemlig en brud som skal sminkes og styles både til hennes store dag på lørdagen og dagen før bryllupet som da kalles Henna/kveld. For de av dere som ikke vet hva det er: Henna kveld er en familie fest som holdes til de nærmeste i familien til gutten og jenta dagen før bryllupet. Der hvor brudeparet blir markert!

Jeg har tidligere reist litt rundt i Norge for slike oppdrag men aldri i utlandet. Så, dette er mitt første brud i utlandet. Utenom min brors kone selvfølgelig somh hadde bryllup i Kurdistan. Da stylet jeg og min søster henne.  Jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å gå.  Jeg har gledet meg til dette i to måneder mest fordi denne bruden ønsker noe andreledes enn hva mine tidligere kunder har ønsket. Denne gangen skal vi kjøre 40-50- talls stil. Det vil si noe classy men chic. Et blanding av finger- wavy hair  til røde lepper og synlig eyeliner linje.

Skal forresten svare på deres kommentarer og spørsmåler på forrige innlegg i løpet av dagen engang:)Det er noe i den duren her jeg skal gjøre på henne for bryllupsdagen;)
-Gilan

Sneak peek into my new home

Da har jeg endelig tatt noen sneak peek bilder av vår nye leilighet. En god del hadde spurt meg for vår forrige leilighet, men jeg lovet dere at jeg heller skulle ta det nå vi hadde flyttet til ny sted. Nå har jeg og Dino som sagt nettopp flyttet til vår nye nydelige leilighet. Jeg ville egentlig vente med å dele bilder av leiligheten med dere til alt var ferdig, men siden mange av dere ikke klarer å vente og spør meg bestandig om bilder. Så gikk jeg litt rundt i leiligheten idag og tok noen detalje bilder for dere. Til alt kommer og er plass! Det er egentlig ikke så veldig mye igjen men noe av det viktigste, som gardiner, sofatrekk og en del andre små ting som egentlig har veldig mye å si.
Som sikkert mange av dere kommer til å merke det på bildene så har vi kjørt antikk stil hjemme. Mest fordi vi mente det kunne gjøre leiligheten vår koseligere enn hva moderne stil ville. Jeg kunne helt ærlig ikke se for meg moderne spisebort, stoler, sofa osv osv. Det er så ukoselig med moderneinteriør. Jeg og Dino er superduper fornøyde med det vi har klart å sette sammen hjemme og jeg kan derfor nesten ikke vente til jeg får vist dere resten av leiligheten!
Er du mere glad i moderne eller antikk stil når det kommer til interiør?

-Gilan

Some people walk in the rain, others just get wet

God morgen, dere! Det er slik at man kan høre fuglene kvitre best når solen skinner, right? Skulle tro at jeg var midt i skogen i en varm sommer dag akkurat nå. Der jeg bor nå er fuglene glade og synger selv når det er tornado ute haha. Det er mye positivt med det stedet jeg og Dino har flyttet til nå, men ingenting slår disse fuglene! De synger 24/7.. eller nå vet jeg ikke om de synger eller klager på været. Men det er noe som får meg til å smile!

I dag skulle jeg egentlig dele bilder fra photoshooten jeg hadde med Derya og Ssb for et par uker siden, men jeg våknet til at strømmen på rommet hadde gått. Jeg har selvfølgelig redigert bildene på Dinos stasjonær Mac. hvor ofte skjer det liksom? Nøkkelen til sikringsskapet har selvfølgelig Dino tatt med, tror ikke jeg hadde tørt å røre strømmen uansett men.. jeg måtte finne på noe annet. Da bestemte jeg meg for å ta noen ´sneak peek' bilder av vår nye leilighet, for de av dere som har spurt meg om det. Jeg skulle egentlig vente med det til alt var på plass, men noen få detalje bilder skader vel ikke;) Bildene kommer jeg til å dele på bloggen senere i dag! Nå må jeg nesten fikse meg og finne veien ut, ut i det nydelige regn været! Elsker, elsker, elsker regn! :DDine planer for i dag?
-Gilan

NEW INN!

Disse to babisene under kjøpte jeg for et par dager siden. Jeg har brukt begge to et par ganger nå og må si at de er to av mine favoritt plag akkurat nå. Jeg hadde lenge sett etter en hvit skinnjakke og når jeg så denne, ble jeg helt forelska. Jeg hadde sett et par på Zara og andre butikker, men det var et eller annet liten detalje med de som gjorde at jeg ikke ville prøve de på engang. Som kanskje noen av dere vet om dette fra før av, så elsker jeg å dra til butikker som Lindex og Kapphal 1. Fordi få på min alder handler derfra og det er alltid noe pent og unikt å plukke. 2. Det koster ikke så mye heller. Så, når jeg er ute etter plag jeg vet jeg ikke kommer til å bruke så ofte, så drar jeg til slike butikker. For da sitter jeg ikke med dårlig samvittighet om jeg plutselig ikke skulle bruke den igjen.

Dr. Denim leggings var egentlig et must, siden jeg trengte en mørk jeans  som man kunne bruke om vinteren. Da var jo denne leggingsen helt perfekt. Jeg skal ta bilder av begge når jeg har de på engang, så får dere sett hvordan de er på:)Skinnjakke: Lindex

Dr. Denim leggings: Urban

Hva er dine to favoritt plag akkurat nå?

NY HEADER


Som kanskje en del av dere allerede har sett, så byttet jeg min header i går. Jeg har bestemt meg for å gjøre det her oftere, men spørsmålet er: Skal jeg fortsette med 3 bilder slik som jeg hadde før, eller skal jeg gå for et bilde. Slik som jeg har nå? Jeg kommer som sagt uansett til å bytte det hver 1-2 ukers tid. Det bildet jeg har som header nå er forresten fra shooten jeg min vennine Asma hadde for to dager siden. Skal vise dere flere av de bildene i løpet av dagen:)

Likere dere bedre at det er 1 bilde, eller skal jeg ha tre forskjellige ?

-Gilan

Kunde: Øyenbryn napping før og etter

For en hærlig dag det har vært i dag. Jeg og Dino startet dagen med en god frokost, så gikk vi ut og spilte fotball og koset oss i solen i hele to timer. Rett bak hvor vi bor er det 2-3 store fotballbaner pluss en kjempe stor og romantisk vanndam. Nå har jeg og Dino vært der en god del ganger og nytet solen. Mens jeg og Asma var der i går for å ta noen bilder. Noe jeg hadde glemt helt av, dere kommer til å elske de bildene! Det ble utrolig søte vårbilder med blomster i håret osv hihi. Jeg kommer til å dele de med dere i denne uken engang! Tenkte faktisk å bruke et av de bildene som header til jeg skaffer meg et nytt design.

Under har dere bilder av en kunde jeg hadde for et par dager siden. Hun ville nappe øyenbryn sine hos meg. Hun sa hun ønsket å beholde tykkelsen på de og ville helst ikke ha runde slik som hennes naturlige form er. Ah som jeg elsker slike øyenbryn!!


Syns?:D
-Gilan

Silkemyke glatte legger?

Ingenting er vel bedre enn glatte og glansfulle legger når sola skinner? Jeg har brukt epilatorer i mange år og kommer garantert til å bruke det i fremtiden også. På bildene under ser dere mitt nye epilator fra Braun. Jeg elsker alle produktene Braun lager, min x epilator var også fra Braun. De lager nok de beste epilatorene som er på markedet. Den forrige epilatoren jeg hadde brukte jeg i hele tre år, helt til jeg kjøpte meg denne for et par dager siden. Ikke fordi den andre gikk i stykker, men av hygieniske årsaker. Pluss at denne hadde en funksjon jeg elsket: Den har en belysning, slik at når du retter den mot legge, eller der du skal barbere, så belyses det slik at du ser hva du barberer. Genialt når det ikke er godt med lys der du skal barbere, eller at du ikke trenger å slå på lys bare fordi du skal barbere. Det er lett gjort at man hopper over småhår her og der. Med denne nye epilatoren er det umulig å overse småhår.

Hvorfor epilator?

1. Epilatoren trekker ut hårene med rota i stedet for å kutte dem. Det vil se at du slipper å røre leggene dine i hele 3 uker. Det gjør også hårene tynnere med tiden.

2. Den har ett eget lokk som kan brukes under armene og for bikinilinja.

3. Den har belysning.

Om det gjør vondt?


De fleste tenker vondt med engang man nevner epilator. Det er helt sant at det er vondt å bruke det første gangen, men det er vel også en tilvenningssak. Jeg har som sagt brukt det i flere år og vondt er det slett ikke lenger. Jeg tenker kunn på de glatte leggene når jeg er ferdig med å barbere jeg;)Elsk. Har du noen ganger brukt en epilator?
-Gilan

Makeup: Orkide inspired summer look + products

Her har da dere bildene jeg nevnte tidligere i dag. Denne looken er da inspirert av den vakre blomsten Orkide. Dere aner ikke hvor deilig det er å endelig kunne bruke tid på sminke igjen! Jeg elsker å være kreativ og finne på nye ting når det kommer til sminke. Så hverav skal jeg komme med masse sommerlooker som er inspirert av naturens farger, slik som bildene under. Dette er da selvfølgelig en look som er perfekt for sommerfester, men kan også være veldig pent til bruden som ønsker å ha matchende sminke med blomsterbukketen sin.

PRODUCTS:

Face:


Mac primer

Smashbox studio foundation


Samshbox powder


Id bare minerals warm rouge

Eyes:

Mac prep and prime

Mac pink papillon

Mac Wodstock

Maybelline eyeliner


Dior Black diorshow mascara


Lips:

Mac - Myth

 

Syns?
-Gilan

Curls, curls & more curls

Håper at alle dere har hatt en strålende 17. mai i går. Jeg og Dino feiret det som sagt hjemme med familien, god mat og kos!

Bildene under er fra to dager siden. Da skulle vi på bursdagen til Dinos niese Hawin. Siden det var utrolig fint vær den dagen, bestemte jeg meg for å bruke noen freshe og sterke farger på skyggen. Denne looken er faktisk inspirert av rosa Orkide. Senere i dag skal jeg vise dere detalje bilder av looken med produktene jeg har brukt. Håret lot jeg være slik som den var. Den skulle egentlig vaskes den dagen siden vi hadde ryddet og vasket i hele dag. Men, det er nettopp dette jeg digger med krøller: Uansett hvor mange dager man har gått med de, ser de like bra ut. Man kan i verste fall bare ta håret opp og sette noen hårspenner her og der så vil det igjen se ut som det oppsettet.

Vi blogges..

-Gilan

Kunde: Fest hår og sminke

Jeg hadde denne vakre jenta som kunde for ca to uker siden. Det var hennes brors bryllup den dagen hun ønsket derfor å se bra ut men samtidig ha praktisk hår og sminke. Hun sa hun aldri hadde likt for mye sminke, men ønsket å se helt okei sminket ut for den dagen, ikke for mye eller for lite. Planen var egentlig smokey eyes med svart rundt. Så prøvde vi dette (bildene under) først og det kledde hun kjempe godt. Derfor droppet vi å bruke pen rundt hele øyet. Fordi: Når man har ganske mørke øyner og hår, kan øyenskygge eller pen rundt øynene fort virke for mye eller for strengt. Det er også slik at det er best å ha for lite sminke når man vet man skal danse mye og kommer til å være i bevegelse hele kvelden. For å holde seg mest mulig "ren". Med engang man bruker pen i våtlinja. må man hele tiden se om det har rent og evnt freshe det opp et par ganger i løpet av kvelden.
Hun hadde forresten utrolig vakkert og tykt hår, jeg trodde helt seriøst det var extensions når jeg først tok på håret hennes. Wow, vakkert ansikt og pent hår.. ikke maneg som er så heldige;) Siden hun sa hun skulle danse mye i tillegg til å hjelpe til her og der, tok vi håret opp foran, slik at hun skulle slippe å fjerne det fra ansiktet hele tiden.

Syns?
-Gilan

Gratulerer med dagen..

..NORGE!

Hipp hipp HURRA til alle dere mine søte norske venner og dere andre som feirer denne store dagen. Om ikke så veldig lenge skal jeg og Dino få våre første gjester i vårt nye leilighet: Alan og Therese og lille krølletoppen vår Benjamin. Vi skal kose oss med god mat og mye annet usunt, dessverre men det er ikke så mye jeg får gjort med det kjære mage. Håper at været holder seg fint for alle dere som er ute og feirer dagen, kos dere masse og spis til dere blir kvalme:DBildet lånt fra google.

Hvordan skal du feire denne dagen?

Kunde: Brud hår og sminke

Under har dere bilder av bruden jeg hadde for et par uker siden. Hun ønsket jordfarger i sminken pluss veldig enkelt hår oppsett. Vi valgte derfor å bare rette ut hennes hår og bare ha noen bølger nederst på hårtuppene. Slik at det ikke skulle bli for enkelt heller. Jeg har dessverre ikke noen flere enn de for å vise dere nå.  Jeg fikset henne både for henna kvelden og selve bryllups dagen. Nå har jeg ikke bilder fra hennes henna kveld, men tro meg når jeg sier det: Hun strålte på sin henna kveld også. Da gikk vi for veldig veldig klassisk sminke: Tykk eyeliner linje med røde lepper. Noe av det peneste jeg vet om er jenter med mørkt hår og øyenbryn som går med røde lepper. Det er så pent det! Syns?
-Gilan

30 days challenge: Day 14

day 14: Noe du er redd for


Noe jeg er redd for? Hvis jeg skal være dønn ærlig så er sykdom det jeg frykter mest her i livet. Det å ikke kune leve normalt er den eneste tanken som skremmer meg. Jeg er som de fleste jentene redd for edderkopper osv, men det eneste som skremmer meg mest er som sagt det å ikke kunne være frisk og nyte livet. Ikke det at dagens handikapper ikke kan gjøre det bra her i livet, men det er noe helt annet å være født som en enn å bli skadet eller handikappet i løpet av livet. Jeg er og viser min takknemlighet til Gud hver eneste dag for å være frisk, fordi jeg vil kunne nå mine mål her i livet uten at noe stopper meg.

Hva er det du er redd for?

Gilan

Er kanskje på tide ?

Hei igjen nydelige dere.

Siden jeg har bestemt meg for å starte på nytt med blogging og bli en flinkere blogger fra og med de nest kommende ukene, så tenkte jeg at det kanskje var på tide med et nytt blogg design? Jeg er litt sånn små lei av den jeg har nå og vil gjerne ha en fresh og fin start, både for dere som lesere og meg selv. Grunnen til at jeg ikke har byttet ut min enda er fordi mange mener den er enkel og oversiktelig, men jeg har i det siste søkt på litt forskjellige bloggdesigner fordi jeg har fått nok av den jeg har nå. Jeg har enda ikke helt funnet det jeg er ute etter og tenker sånn at når jeg først skal bytte designet mitt så vil jeg ha noe bedre enn den jeg har nå enn å gå et steg tilbake. Jeg er ute etter en som har litt større plass til header og er ok oversiktelig. Siden jeg trenger flere katagorier pga sminke og diverse ting.

 

 Inspo..

 

Tips anyone?

30 days challenge: Day 13

♥  day 13: 5 ting du ønsker degDa var det på tide med 30 days challenge dag 13. Dette her er punktet jeg har brukt mest tid på å svare. Det er rett og slett fordi vi mennesker nesten alltid har en liste med ting vi ønsker. Nå var det bare fem punkt som skulle nevnes. Ellers hadde jeg nok tatt helt av med walk in closet, 1000 par sko, en helikopter osv osv. Jeg tok det vitigst først og det ble :

1. To friske foreldre

Dette kommer først fordi jeg er veldig svak mot slik. Jeg håper av hele mitt hjerte at mine foreldre aldri blir syk og svake.


2. Et uendelig langt og lykkelig liv med min kjære

Japp, fordi jeg aldri kan se for meg et liv uten Dino ved siden av meg. Jeg og alle rundt meg tenkte at det ville bli veldig vanskelig for meg å bli gift i en ung alder i og meg at jeg kom fra en stor familie, hvor jeg var minst. Jeg var bortskjemt og fikk alt jeg ba om. Nå er både jeg og alle igjen overrakset over hvor bra jeg har det. Jeg er derfor evig takknemlig for hva jeg har fått og kommer til å passe på det til mitt siste pust.


3. Litt mere sol og fint vær i Norge

Nå som planen er å bo her, er det vel på tide at vi får litt bedre vær her i Norge, slik at man kan se mere av hyggelige mennesker og ta på seg mindre klær og nyte livet.

4. Være forfatter bak en langfilm

Jeg har skrevet på en historie i ganske lenge nå og drømmer om å få det til å bli film. Jeg vet jeg kan klare det om jeg bare gir meg selv litt mere tid og skriver oftere på den. Er jo lov å drømme;)


5. Bli verdenskjent makeup artist

Dette punktet og punktet over er vel to så vidt forskjellige ting. Men, slik har jeg alltid vært. Jeg holder meg aldri til 1 ting og elsker å gjøre flere (forskjellige) ting samtidig. 5 ting du ønsker deg?

-Gilan

30 days callenge: Day 12

Hello og god kveld engler. Har først nå blitt ferdig med dagens oppgaver. Det har vært en utrolig lang dag for meg. Jeg har gått på reserve tank i dag. Tenk dere, jeg er så sliten at jeg faktisk ikke orket å slå på Macen min og blogger nå via mobilen istedenfor. Det positive er at leiligheten endelig begynner å ta form slik som det har vært tiltenkt. Kan nesten ikke vente til alt blir ferdig så vi kan kose oss og nyte omgivelsene.

Så, til dagens 30 days challenge. Nå har tiden passert 23.00 da men hysh hysh. Dagens challenge er da om mobilen min: Iphone 4 - er hva jeg har. Er stor fornøyd med den:D nå skal Gilan snart legge seg, for i morgen er det mere rydding så jobb! Wish me luck! Under har dere et vakker bilde av meg fra dagens tur i kjelleren!

God natt-Gilan

30 days challenge: Day 11

♥  day 11: Et bilde av håndskriften din

Hei og god kveld fininger. For en utrolig lang dag det har vært i dag. Dagen startet ganske tidlig og da var det bare å fikse de siste tingene. Nå er heldigvis det meste flyttet til vår nye leilighet, så det som er igjen nå er å plassere de på rett plass...noe som tar evigheter. Som dere ser så fortsetter jeg på 30 days challenget, siden en del spurte om jeg kunne fortsette med det. Hadde egentlig planer om å gjøre det sånn uansett, men trodde aldri at flytting skulle ta så mye tid og ikke minst energi. Anyways, dagens challenge er da et bilde av min håndskrift. Som dere ser under, så hadde jeg sikkert vunnet prisen for verdens styggeste skrift. Jeg kan ikke huske at jeg har hatt fin skrift, jeg trodde jeg i det lengste hadde et håp om å få finere skrift når jeg startet på vgs, men... det ble visst verre der gitt og med at vi allerede der brukte mye pc og tastatur. Så min håndskrift er sikkert ikke noe du vil like. Haha:)


Kom forresten på at det er den 12 i dag. Jeg hadde jo planer om lage en hårvideo for 17. mai. Men det virker som om jeg nesten må bare glemme tanken nå, pga alt annet som må gjøres først. Om det skulle gå slik at jeg ikke rekker en video før 17. mai så kan jeg love dere at det uansett vil være flere videoer i tiden fremover. Da vil nok min første video være en hårvideo uansett, noe enkle sommerlooker og ikke minst de store krøllene mange av dere har spurt om først:)


Har du fint håndskrift?
-Gilan

Er vel ikke så vanskelig å forstå?

Hei dere:)

Ser at en del har klaget på at jeg har blogget dårlig i det siste, til tross for at jeg skrev det et par ganger i forrige uke om at det kommer til å bli litt mindre blogging i disse dagene. Pga kjøp av ny leilighet og flytting. For de av dere som enda bor hjemme hos foreldre og ikke har ansvar, dere kommer til å forstå at det ikke er bare bare å jobbe, flytte, kjøpe innbo, ta ansvar også drive med sin hobby ved siden av. Blogg er noe jeg gjør i fritiden min, Jeg er sikker på at mange av dere som leser bloggen min fast forstår meg fordi dere faktisk leser den. Så, dette her skriver jeg rett og slett til de av dere som er litt flinkere til å bruke sin tid på å klage enn å forstå situasjonen: Jeg har ekstremt mye å ta meg av nå og kommer derfor til å blogge litt mindre i disse ukene til vi blir ferdig med leiligheten;) For meg er blogging ingen konkurranse om flest mulig lesere heller. Til de av dere mine lesere som er like søte og positive, tusen takk for at dere forstår det<3:)


Jeg har så mye å blogge om, men har dessverre ikke tid i disse dagene pga alle disse turene våre til Living, Skeidar, Ikea, Bohus osv osv osv. Det positive er at det meste er på plass nå og snart kan vi puste ut og slappe av igjen. Det meste er gjort nå og det står igjen noen småting her og der. Jeg trodde forresten aldri at jeg vil orke eller like å dra til så mange møbelbutikker og bruke tid på å sette sammen ting og velge ditten og datten. Gleder meg som sagt til å begynne å blogge riktig igjen og ikke minst gjøre det jeg elsker mest: Lage nye sminkelooker til dere.

Dette bilde over tok vi hos lampehuset tror jeg butikken heter. Helt utrolig hvor nydelige lamper de hadde. Haha, ble helt forelska i denne store her, følte meg som en prinsesse når jeg satt på stolen hahahha. Dino stå der og ventet på at jeg skulle bli ferdig med fantasiene! :)

Vi blogges nydelige dere <3
-Gilan

Behind the scenes

God morgen nydelige dere!


Tenkte å starte denne fine morgenen med å vise dere behinde the scenes av musikkvideoen jeg var med på som makeup artist og stylist. Her får dere sett blant annet hvordan ideen i det hele tatt dukket opp, hvem som har gjort hva og litt generelt om filming. For de av dere som er intressert i produksjoner og er intressert i å vite i hvordan de enkelte crew medlemene jobber innad i produksjonen så kan det være verdt å ta en titt på denne filmen!

Straks skal jeg forresten en tur til salongen, der har jeg ei kunde som skal fikses for et bryllupsfest. Så plukker Dino meg etter det og da skal vi kjøpe resten av inbo i dag:D yey!

Ha en fin dag dere,
-Gilan

Eyebrows before and after

Hei og god dag nydelige dere. Akkurat nå sitter jeg i vår nye leilighet og skriver dette innlegget for dere gjennom mobilen. Utrolig deilig å tenke på at vi om under 2 dager flytter til denne leiligheten! Så, for dere som klager på at jeg har blogget dårlig i det siste, eller ikke har svart på deres kommentarer så håper jeg at dere forstår at jeg er utrolig opt med å flytte og jobbe ved siden av. Da er det ikke bare bare å bligge et par ganger om dagen. Jeg skal prøve å blogge minst en gang om dagen i disse dagene her:)

Tilbake til overskriften. Jeg var i salongen i en times tid i går for å nappe ei kunde som hadde spart sine øyenbryn i veldig lenge. Hun ønsket verken tynne eller korte øyenbryn. Hun sa hun nesten alltid har hatt runde og ønsket derfor en ny og fresh øyenbrynsform. Resultatet ble slik som bildene under viser. Fornøyd kunde, made my day:D

Nå må jeg nesten begynne å pakke ut ting igjen! Kos dere der hjemme:)

Hvordan fjerne ansiktshår - produkt anbefaling!

Hei og god morgen dere!

Flere og flere har i det siste spurt meg om hvordan jeg fjerner hår på ansiktet, eller om det finnes noen enklere måter enn å bruke tråd, voks osv. Som da er to litt vanskeligere metoder for de fleste. For ca to uker siden, fikk jeg en wonderspring som da er en fjær som skal ta vekk uønsket hår på ansiktet og en nydelig pinsett fullt av swarovski steiner med en god og skarp hode. Jeg ville gjerne prøve begge produktene før jeg ville si noe som helst om de. Nå sitter jeg her og er sikker på at dette kan være noe for alle dere jenter og damer der hjemme som sliter med ansiktshår og ikke helt vet hvordan de skal fjernes.

Nå er jo jeg heldig som ikke har så mye hår på ansiktet utennom noen små hår overleppa og øyenbryn selvfølgelig. Jeg har i ganske lenge brukt tråd for å fjerne de på overleppa og små hår rundt øyenbryn. Nå som jeg har prøvd det smarte fjæret, tror jeg det er mye som skal til for at jeg skal gå tilbake til tråd. I hvertfall for overleppene. For denne tar med seg absolutt alt av små hår. Det beste med den er at den er liten og ser bra ut og det er mye som skal til for at en skal forstå det er noe man fjerner hår med! Det er slik at menn også kan bruke denne fjeren for å fjerne hår mellom øyenbryn for eksempel, over kinnebein osv:)


Slik bruker du Wonderspring: Du skal bøye wonderspringen i en u-form, slik at fjæret åpner seg, så legger du den på huden der du skal fjerne hårene. Det er viktig at du ikke gjør det så fort at fjæren ikke lenger er i u-form når du skal rulle den opp eller nedover på huden. Enklere blir det nesten ikke! Klikk HER for å se video og lese litt mere om produktet,

Jeg har hatt og prøvd mange forskjellige pinsetter tidligere. Denne er nok et av mine favoritter 1. Pga utsendet, 2. Pga skarpheten. Det er viktig at man er forsiktig når man bruker pinsett for å fjerne hår, det er lett gjort at man treffer huden og drar den i stedenfor håret!;)Nå er jeg nesten helt sikker på at alle dere har et pinsett hjemme, men har du noen ganger brukt wonderspring?

-Gilan

Kurdish wedding

Hej igjen alle dere! Tenkte å dele disse bildene fra helgens bryllupsfest med dere. Disse tok jeg mens vi ventet på at brudeparte skulle ta bilder rett før vi skulle til halen.

Nå merker jeg at flere har spurt om et innlegg om hvordan man kan fjerne hår fra ansiktet. Derfor så lover jeg dere et innlegg om det i morgen, nå som jeg har oppdaget et genialt løsning på det. Jeg pleide å bruke tråd for å fjerne " barten" og små hår rundt øyenbryn. Men i de siste ukene har jeg prøvt et nytt produkt, i morgen skal jeg vise dere hva det er og hvorfor jeg foretrekker det fremfor bruk av tråd for fjerning av ansiktshår! Er sikker på at mange av dere kommer til å elske produktet og kommer til å kjøpe det fordi det tar mindre tid enn når man gjør det med tråd.Vi blogges!
-Gilan

PARTY MAKE-UP + PRODUCTS

God morgen nydelige mennesker!

Tenkte å starte denne fine dagen med å dele bilder av sminken jeg hadde på søndagen, når jeg var gjest på bryllup. Jeg kommer til å dele bilder av antrekket jeg hadde den dagen litt senere i dag, siden jeg enda ikke har lastet de ned. Disse bildene under tok jeg når vi var på vei til bruden. Da hadde jeg verken tatt på meg mascara, vipper eller leppestift. Det vil sikkert mange av dere merke;) Bildene jeg deler senere i dag vil være av ferdig looken og kjolen;)Hud:

Mac primer

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light

Rouge - Id bare minerals warmth

Eyes:

Brows - Flamor brown eyebrow pencil

Eyeshadows: Flamor blue/green pallete

Eyeliner: maybelline drama gel eyeliner

 

Like or dislike?
-Gilan

 

30 days challenge : Day 10

♥  day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag

Oi, er bare få minutter til det blir et nytt dag. Tenkte å ønske dere en god natt søvn samtidig som jeg svarer på 30 days challenge dag 10 nå. Jeg hoppet over det i går, fordi jeg var super opptatt med jobb og dro på bryllupsfest etter det! Jeg skal prøve og gjøre alt for å følge det ritkig haha! Nå engler, sov godt og drøm søt!

Vi blogges i morgen:)

-Gilan

Sandefjord forlovelsesfest bilder

Hi alle mine nydelige lesere!
Her kommer det endelig bilder fra Sandefjord forlovelsesfesten, til vakkre Namo. Må bare beklage for at det nesten tok evigheter til bildene kom, men jeg har masse annet jeg må ta meg av hver eneste dag. Men, dere får se bildene under og fortelle meg hva dere syns;)

Namo, bruden hadde lyst til å beholde lengden i håret og valgte derfor å ha håret løst. Hun hadde også lyst på varme jordfarger i øyenskyggen pga kjolen og hennes nydelige hudfarge!:DSminke og hår: Meg
Bilder: Dino
Syns?:)

Vellykket helg

God morgen fine dere. Hadde helt ærlig glemt helt at det var mandag i dag da jeg våknet. Er ikke så lett å huske når man jobber alle dager i uken. Men det positive var at jeg gjorde bruden jeg hadde i går like fornøyd og som henna kvelden. Hun var glad og fortalte meg hele tiden at det var akkurat slik hun ønsket å se ut. Så gjett hvor deilig det er å gjøre en bra jobb, så dra på bryllupet etter to så vellykkete dager?:D Hehe, jeg har koset meg masse på bryllupet i går, ble kjent med mange nye mennesker og har danset meg til vannblemmer på føttene. Jeg visste ikke helt hvordan jeg ville rekke å fikse henne og meg, kle på meg og komme meg selv på brylllupet, men så kom jeg på at jeg kunne sminke meg før jeg skulle møte henne, så jeg bare kunne kle på meg når jeg var ferdig med bruden. Genialt plan skal jeg si dere, sminken holder jo seg like bra uansett;) Skal dele noen bilder fra bryllupet med dere senere engang!

Jeg skal forresten lage et hårvideo for 17. mai til dere så snart jeg får tid i løpet av denne uken!:D Blir gøy å lage mitt første hårvideo. Jeg skal helt sikkert ta med de løse krøllene mange av dere har spurt om + noen søte og enkle flette " oppsetter" for de av dere som har spurt om det!Vi blogges dere!
-Gilan

Bryllup

Her kommer det et kjapt mobil innlegg mens jeg sitter i bilen og er på vei til bruden! I dag skal jeg gjøre mitt beste for å få henne til å bli like vakker og fornøyd som i går! Jeg og min familie skal forresten på festen etter at jeg styler henne ferdig! Blir gøy, har ikke vært på brylluper på over et år nå. Kurdiske klær, glitter, god stemning med gode venner og familie. Jeg gviler på at det blir mere blogging i dag og ønsker derfor alle dere en fin dag her og nå!;)

Sitter og nyter disse søte og gode jordbærene mens min kjøre mann kjører!;) kos dere:)

17. mai hårvideo?

Hei fine og nydelige dere. Hva hadde jeg gjort uten dere? Ikke bare får jeg mange fine kommentarer fra dere her hver eneste dag her på bloggen, så kommer dere bort til meg og hilser når dere ser meg ute også. Jeg elsker det! Jeg har merket får hvergang jeg er på jobb, så er det noen som ser på meg og kjenner meg igjen. Dere aner ikke hvor glad jeg blir når dere kommer bort å hilser, for da vet jeg hvem mine lesere er! Koselige og søte jenter!:) Dere gjør alltid dagen min så mye bedre. Så tusen takk for det:)

Så tilbake til temaet. Hva sier dere jenter til en enkelt hår video til 17 mai? Jeg har egentlig veldig mye å gjøre i perioden her med tanken på jobb og flytting, men noen lesere har spurt meg om det og jeg vil gjerne vite om det er flere som ønsker det. Jeg kommer ikke til å lage noe veldig komplisert, skal prøve å lage to tre forskjellige looker, som alle kan gjøre på seg selv. For de av dere som enda ikke vet hvordan de vil være på håret. Det dere også eventuelt kan gjøre, er å sende meg linken på forskjellige "oppsett" på kommentarfeltet, så jeg kan lage noe ut fra det flest av dere ønsker. Jeg har egentlig ideer på hva jeg vil lage og lære dere, men kom gjerne med forslag:) Så, hva sier du ?
-Gilan

30 days challenge : Day 9


♥  day 9: Smykkene dine

Hei igjen dere der ute. Da er den første dagen av brudestylingen overstått, imorgen er selve dagen der hun skal stråle enda mer enn dagen idag. Hun var utrolig fornøyd i dag og så seg i speilet hele tiden og sa flere ganger at hun ønsker å se like bra ut på bryllupsdagen! Hihi, jeg blir så lykkelig når jeg ser kundene mine så glad! Senere i kveld skal jeg prøve å svare på kommentarene deres, har ikke hatt tid til å svare de i det siste:(

Så var det tilbake til 30 days challenget, i dag er det dag 9 hvor man skal vise smykkene sine. Jeg har tidligere delt disse bildene med dere og orker helt ærlig ikke å ta nye selv om jeg har kjøpt meg nye smykker. På bildene under ser dere nesten alle mine favoritt smykker, det er derfor jeg har hengt de hihi.

Kos dere:)
-Gilan

Stor dag!

God morgen dere!

Japp, det er lørdag igjen og jeg er tidlig oppe. Dere kan jo nesten gjette hvorfor jeg er oppe så tidlig når søvn er noe av det beste jeg vet om. Jeg har i dag en Henna kunde det er da en kveld natten før bryllupet, mange fra midtøsten feirer for å liksom markere brudeparet. Dette her er da bruden jeg snakket om for to dager siden, som var på test hos meg. Jeg skal style henne for både bryllupet og hennes Henna kveld. Jeg må derfor ganske snart, stå opp, få i meg noe lett og kjøre bortover til brudens sted! Stor dag for henne, jeg vil gjerne gjøre den enda mere spesielt og minnerikt for henne. Style henne slik at hun ikke kommer til å si "å fy, jeg vil skjule disse" når hun ser seg selv om mange år i bildene.


 

Ha en fin helg dere, blogges;)
-Gilan

Forlovelse i Sandefjord - teaser

Husker dere den gangen jeg skrev om Sandefjord turen, der hvor jeg og Dino jobbet sammen? Her har jeg endelig noen tease bilder for dere som enda spør meg om det. Til jeg plukker noen andre bilder av selve paret og ikke minst av brudens sminke og hår for dere:)Nå skal jeg legge meg, natta.

-Gilan

30 days challenge: Day 8

♥  day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg

 

Hei og god morgen fine dere.

Jeg hadde tydeligvis glemt å svare på 30 days challenge dag nr 8 i går. Som da var å vise et 3 år gammelt bilde av meg. Under skal jeg legge ved et bilde av meg som er tatt for hele tre år siden. Da bodde vi i Trondheim! Gode gamle dager, som jeg aldri glemmer!:D Jeg har egentlig ikke forandret meg noe særlig, utennom hårfargen.

  Vi blogges!  

-Gilan

 

White outfit

Hei alle dere fine der ute i verden! Håper alle dere har hatt en bra dag så lenge. Nå har jeg og Dino endelig skrevet under kontrakt for ny leilighet!
  Under får dere sett bildene av antrekket mitt fra den dagen jeg og Dino var ute sammen, slik som jeg lovet dere tidligere i dag! Det ser ekstremt lyst ut på bildene men bedre enn ingen bilder at all det!;) nå skal jeg nyte kvelden sammen med verdens beste baby. Btw, Tusen takk alle dere for de nyedelige kommentarer dere skriver hver eneste dag. Det setter Gilan veldig stor pris på skal dere vite.
Topp: Bik Bok // Bukse: Bik Bok denim // Sko: Jeffrey Campbell //

Halskjeden: Dette sukkersøte kjeden fikk jeg av Dino for et par dager siden. Han kom innom jobben min, ga meg den ønsket meg en fin dag og gikk videre. Hihi, jeg elsker elsker den!  

Gilan:)

With the new day comes new strength and new thoughts

Hei og god morgen dere! Helgen varte ikke så lenge, tilbake på jobb og virkelige livet i dag da. Det ser ut til å være fint vær i ute i dag, litt rart når det stå på vg at i denne uken ville det være mye regn og vind. Anyways, vi klager ikke! I dag har jeg en utrolig lang dag foran meg. Først har jeg en veldig veldig viktig møte, så skal jeg møte Dino senere på dagen. Da skal vi skrive kontrakt for vår nye leilighet. Når vi er ferdig med det skal jeg ha brud test i salongen for ei brud som skal gifte seg om et par dager. Hun er kommer fra Tyskland:D Så dette blir spennende, aldri møtt henne eller snakket med henne enn gjennom mail. Det blir nok en ganske lang dag sånn sett, men gleder meg til hver eneste ting jeg skal gjøre i dag. Eller vent, det blir 4 viktige ting, den fjerde og viktigste tineget er at jeg skal jeg skal møte Dino: Det gleder jeg meg som regel mest til selv om vi har vært sammen hele i går!

Senere i dag skal jeg dele bildene av antrekket jeg hadde fra dagen jeg og Dino var og handlet. Siden en del spurte om jeg kunne vise de. Hadde egentlig tatt bildene men var ikke så fornøyd med de. Men nå som noen har spurt, skal jeg dele de ut senere i dag:) Nå må jeg bare fikse meg og komme meg på møttet i tide! Kos dere:)

Hva skal du i dag?

-Gilan

30 days challenge: Day 7

♥  day 7: Favorittmaten din

 

Thaii mat er vel noe jeg liker aller best, jeg elsker kurdisk mat men Thai mat er noe jeg kan spise: dag og natt, jeg kan spise det flere ganger om dagen uten å faktisk gå lei av det. Jeg bare elsker Thai mat, mine nærmeste venner og familie tørr nesten ikke lenger å spørre meg om å spise ute, for da velger jeg Thai mat. Haha.. Ah, fikk faktisk utrolig lyst på det nå som jeg skriver om det. Men i dag blir det vel noe helt annet å spise. I dag skal jeg og Dino hos hans søster, der skal vi spise Dolma - Iprax. Det er en veldig kjent og god matrett i midtøsten! Ah, som jeg elsker det også:D
Hva er din favorittmat?

Gilan

Gårsdagens shoppingstur i bilder

Hei og god morgen alle dere! Er ikke det bare utrolig deilig med en liten helg midt i uken? Jeg har sovet like lenge som jeg vanligvis gjør på en søndag, deilig. Blir ikke så lett å våkne tidlig i morgen! Anyways, håper alle dere har sovet like lenge og like bra. Jeg tenkte å dele en del bilder med dere fra gårsdagens shoppingtur med min Dino. Vi skulle egentlig bare kose oss, spise en god middag og nyte dagen, til vi endte opp hos Kitchen. Der tok selvfølgelig jeg helt av når jeg først hadde en god grunn til å shoppe. Vi kjøpte egentlig det meste en ny og tom kjøkken trenger. Det var faktisk ganske nytt og spesielt å ta dette seriøst, så hver gang jeg spurte Dino om noe sa han " Du bestemmer" noe jeg aldri klarer! I hvertfall når det er så mye pent å velge mellom. Men, må man så må man. Det viktigste var at vi to koset oss, jeg trodde aldri det å shoppe interiør skulle være morsomt, jeg pleide alltid å gå til andre butikker når mamma eller mine søster handlet inn ting til huset. Men denne gangen det selvfølgelig annerledes, for denne gangen var det for min leilighet.God 1. mai! :)
-Gilan