hits

mai 2014

A good snapshot keeps a moment from running away.

I det siste har jeg merket at jeg er blitt mer og mer glad i å ta bilder. De aller første gangene jeg jobbet som secound shooter med Dino, syns jeg var gør kjedelig! Nå er jeg blitt litt mere kjent med kamera og er blitt kjempe glad i å jobbe med bilder. Takket være flinke mannen som har vært tålmodig med meg og opplæringa! Unsett, under har dere noen bilder fra et oppdrag jeg og Dino var på for ca to måneder siden. Nå er vi blitt flinkere til å dokumentere behinde the scenes også, slik at dere får sett hvordan vi jobber!

Jeg kom forresten hjem fra trening for ikke så lenge siden. Jeg har trent utrolig bra i hele uken, slik har jeg tenkt å fortsette også:) Nå blir det mat snart så skal jeg bare slappe av foran Tven!


#gilmakeup #kurdiskblogg #kurdiskpar #fotografering #bryllupsfotografering

Håper dere har hatt en bra dag i dag:)

Meeting

Hei dere! For de av dere som bor her i Oslo, er ikke været bare helt konge? Jeg kom ut hjemmefra for litt siden og hadde ingen annelse om at det var så varmt ute! Helt sykt hvor deilig vær det er, skulla gått i kjole idag! Uuugh! Men uansett, jeg er på vei til et møte nå hvor jeg skal møte en brud for en veiledningstime. Hun kommer til å komme hos meg for sin store dag snart og ønsket derfor en veiledningstime før selve dagen er her. Det er alltid greit med slike timer, så man slipper å bruke tid på det på selve bryllupsdagen. Oi, nå er jeg faktisk framme! Vi blogges senere idag dere:)

Dine planer for idag?

5 must - have makeup products!

1. Sminkekoster

Det viktigste du kan ha for å legge en flott makeup, er koster av god kvalitet. Jeg syns det er utrolig synd å se mange jenter investere i veldig dyr sminke og som nesten ikke eier en bra sminkekost. Du trenger ikke å ha et sminkekostsett på 24. Kjøp de du vet du kommer til å ha bruk for i hverdagen. Dere kan klikke HER for å lese om mine "5 must have makeup brushes".

Sigma er et av mine favoritt merker når det kommer til koster.

2. primer

I dag kan vi finnes en primer til nesten alt, øyne, hud, lepper osv. Fordi at sminke skal sitte bra, må du først gjøre klar huden glatt og fin ved å ta på en base/primer. En primer sørger for å fylle inn rynker og jevne ut huden. Det er mye lettere å få en jevn og fin foundation-resultat når man først har funnet den perfekte primeren for sin hud-type. Dette er et must for meg!

Min elskede primer fra Smashbox. Jeg bruker nr. 1 - Blend.

3. Foundation

Det nytter ikke hvor fin øyesminke, leppestift eller hvor god hårdag du har, hvis huden din ikke ser like bra ut. Ja, det er kanskje litt vanskelig å finne den perfekte foundation, men det er super viktig at man har riktig tone og type foundation til sin hud. Har du f.eks tørr hud, må du gå for en foundation med mye fuktighet. Har du fet hud, bør du bruke en litt mattende og oljefri foundation. Feil foundation sitter som regel dårligere og kan føre til urenhete og ekstra sårbar hud. Det vil vi ikke ha!

Perfekt oljefri foundation fra Smashbox til min kombinerte hud.

4. Concealer

Noen ganger hører jeg jenter si: Jeg bruker ikke concealer, jeg klarer meg bra med bare foundation. FEIL, sier jeg. Da går du glipp av mye. Foundation skal ikke engang påføres rundt øynene, ettersom huden er tynnere og mer sensetiv. Uansett hvor lite sminke du bruker til hverdagen, bør du ha en god concealer i sminkepungen. Før du kjøper en concealer, bør du først vite hvor mye dekk huden din trenger. Har du veldig mørke ringer under øynene, eller kanskje mye urenheter bør du gå for en god dekkende primer som passer til din hudtype. Har du lite synlige mørke ringer, kan du gå for en med litt tynnere konsistens.

My one and only Wheel 6 concealer fra Visage

5. Brow filler

Bryn er noe jeg bruker mest tid på når jeg sminker meg. Det er super viktig at man har fine bryn, det er noe som former hele ansiktet! Jeg har alltid sagt: heller pene øyenbryn enn bra øyesminke. Jeg kan lett droppe øyesminke og leppestift for å få tid til forme mine bryn i en travel dag. Alt du trenger er en øyenbrynspenn eller riktig øyenskygge tone ( helst en tone lysere enn din hårfarge) og en god liten, kompakt øyenbryn kost. Som jeg også har nevnt høyere oppe i innlegget: Det viktigste du kan ha for å legge en flott makeup, er koster av god kvalitet. Så bedre med kvalitet i koster, enn kvantitet:)


Selv så bruker jeg bryn- produkter fra Anastasia B.H.

Hva er din topp 5 må-ha sminkeprodukter?♥

 

 

I can do it.

God onsdag dere! Jeg håper at dere har sovet god i natt og er klar til å nyte denne nydelige dagen. Jeg våknet rett etter at mannen dro ut for et par timer siden og har sittet og jobbet med noen bilder siden da. Det føles alltid godt når man starter dagen med litt effektiv jobbing. Nå vurderer jeg å spise noe lett, så ridde litt i leiligheten så komme meg på trening. Jeg hadde treningsfri dag i går ettersom jeg trente hardt foregår. I dag vurderer jeg å bruke 10 mintter på oppvarimng, kjøre armer i 30 min også bruke resten av tiden på å trene mage. Jeg har aldri hatt så markert mage som jeg har nå, tenk dere: Dino trodde jeg holdte og strammet inn magen min igår, når jeg ikke gjorde noen av delene. Det sier litt, eller hva? hihi. Trening, jeg elsker deg!

Dere, jeg vurderer å dele en skikkelig spennende innlegg om must-have sminkeprodukter med dere senere i dag! Mange har spurt meg om det tidligere og jeg har bestemt meg for å skrive et innlegg om det i dag!

#trening #fit #goodfeeling #workout

Skal / har du trent i dag?

 

Sunnies

Helllllo dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg har hatt en ganske koselig dag sammen med Therese og hennes søster. Vi koste oss kjempe masse ute og nå er vi hjemme igjen. Vi venter på at Dino skal og komme så vi kan spise. Jeg fikk forresten tid til å ta antrekksbilder før jeg møtte Therese og de tidligere idag! Gleder meg til å dele de med dere. Nå skal jeg kose meg videre, ønsker alle dere også en koselig koselig kveld videre. Håper at dere som ikke bor i Oslo har like bra vær der dere bor, jeg blir så lykkelig når solen skinner:)

Har du hatt en bra dag?:)

Rojeka xosh

Hei dere! Her kommer det et mobil innlegg ettersom nettet vårt har tatt kvelden. Er så lei av disse nett-problemene! Men, det skal ikke ødelegge dagen min. Akkurat nå sitter jeg og mannen på verandaen og nyter denne gode kopp kaffen! Jeg har sminket meg og det er rett før jeg skal kle på meg for å møte Therese og hennes søster. Før det tenkte jeg å ta noen antrekksbilder, med et av de nye delene jeg fikk i posten i går! Det er såååå nydelig vær ute, kan nesten ikke vente til jeg kommer meg ut :D ønsker alle dere en herlig dag videre!

Forresten, utrolig gøy å se hvor bra respons bryllups videoen fikk! Tusen takk skal alle dere ha for fine kommentarer både her, på facebook og instagram!

Highlight fra bryllupsfilm!!

Dere, her kommer endelig highlight filmen til det siste bryllupet jeg og mannen min har jobbet med. Dette er da en kort film fra forberedelsen til bryllupet til Sozan og Ibrahim. Nydelig par! Jeg hadde ansvaret for stylingen til bruden også tok jeg meg av bilder resten av kvelden, mens mannen min sørget å få det hele på film. Jeg trenger egentlig ikke å si noe mer enn det, se filmen i selv og fortell meg hva du syns!:)
Ønsker du bilder/film til bryllup eller andre henvendelser så er det bare å sende en mail til: farid@fratresfilms.com

Husk å se den i HD!

Er ikke dette vakkert? <3 Del det gjerne videre om du liker det: D

Kunde, fest hår og sminke!

God mandag dere! Det er egentlig rett før jeg skal ut en tur med mannen. Før det fikk jeg lyst til å dele bilder av denne nydelige kunden med dere, som var hos meg for ca en uke siden for styling til et bryllupsfest! Nå må jeg komme meg videre, så mannen slipper å vente så lenge. Vi har en del ting å gjøre i dag, jeg vil derfor kjappe meg nå og prøve å rekker en tur innom postkontoret før alt, for å hente en spennende pakke med klær- (yeeeey). Jeg håper at highlight filmen blir ferdig til i dag, så jeg kan dele den med dere senere i dag!:D

Dine planer for i dag?

All white outfit and wavy hair

Hei dere! Det ble dessverre en del komplikasjoner når Dino skulle eksportere filmen, vi får håpe at den blir ferdig til i morgen! Utenom det har jeg og mannen hatt en skikkelig koselig piknik sammen litt tidligere i dag. Vi dro til parken utenfor der vi bor og grillet. Utrolig deilig at været endelig er blitt litt sommerlig og behagelig tempratur igjen. Jeg håper at dere også har hatt en bra dag så langt! Under får dere forresten bilder av et antrekk istedenfor highlight filmen hihi.. hadde nesten glemt helt av disse bildene.


 Overdel og Bukse: Bikbok

Syns?

New in: Guess luxe bag

God morgen herlige dere! Jeg har en følelse på at denne dagen her kommer til å bli en bra dag, akkurat som gårsdagens! Jeg håper at alle dere har hatt en bra og uforglemmelig 17. mai! Jeg og mannen har nå bestemt oss for å jobbe med å få dag-rytmen på plass igjen. Vi la oss tidligere enn hva vi vanligvis gjør i går kveld og klarte å våkne litt tidligere enn hva vi er vant til i dag, yeey! Det blir digg å kunne leve som et vanlig menneske igjen, med litt rutiner i hverdag hehe.

For et par dager siden skrev jeg et innlegg om en skikkelig uforventet gave fra mannen min, også spurte jeg dere om å gjette hva pakken inneholdte. Men ingen av dere gjettet riktig på hva det var. Det er egentlig ikke så rart, fordi nå som jeg tenker meg om så var det veldig vanskelig å se hvor stor pakke var ettersom jeg hadde delt et nærme bilde av bare pakken alene. Anyways, pakken inneholdte denne nydelige veska fra Guess som jeg hadde forelsket meg i en god stund. Jeg gjettet også alt utenom veska før jeg åpnet pakken. Det var liksom det siste jeg forventet meg den dagen. Når jeg åpnet pakken og så den svarte Guess Luxe posen med veska oppi ble jeg helt sjokkert. Jeg så på han og så på veska, han og veska og bare HÆH.. hvordan kom du på dette i dag? Jeg hadde forelsket meg i veska fordi det var akkurat den størrelsen jeg var ute etter. Ikke for liten, ikke for stor. Jeg får også plass til Macen min oppi der, noe som gjør den enda mer elskbart. Jeg må også nesten innrømme og si at den minner meg litt om den store klassiske flap bagen til Chanel. Som også kommer til å bli min snart, hihi. Dreams are made to be fulfilled, eller hva?

For de av dere som lurer så heter denne modellen Guess HWPRIM L3410 og er laget av ekte skinn.#guess #guessluxebag #guessbag #shopping #perfectbag #nyveske #shopping #mote #fashion

Forreseten dere, jeg kommer mest sannsynlig til å dele highlight filmen fra det siste bryllupet vi var på. Flinke mannen min ble ferdig med å redigere den i går! GLED DERE:D Nå skal jeg kose meg i solen, vi blogges senere !

17. Mai!

Hipp, hipp, HURRRA- Norge! Gratulerer så masse med dagen alle sammen. Jeg skulle egentlig holde meg hjemme i dag slik som jeg gjorde i fjor, men så bestemte vi oss for å dra ut en tur i dag rett før vi la oss i går kveld. Sorry for lite blogging i det siste, men motivasjonene har ikke vært til stedet i det hele tatt. Men, her er jeg igjen etter en koselig tur i byen sammen med Tommy, dama hans og ei venninne av dem. For å si det sånn, man så litt flere mennesker i sentrum i dag enn det man vanligvis ser og møter her i Oslo. Koselig, men samtidig veldig merkelig for å være Oslo. Jeg og mannen droppet bilen som mange andre i dag og tok t-banen til byen pga trafikk osv. Vi var der rundt 3 tiden og da møtte vi Tommy og resten av gjengen. Vi gikk rundt, spiste mat sammen, masse is og søtsaker. Veldig koselig dag med andre ord, selv om jeg føler meg små kvalm etter all sukkeret jeg har fått i meg i dag.

Jeg håper at alle dere også har hatt en bra dag og er klar til å gjøre det enda bedre med deres nære og kjære.  Snart blir det en deilig middag på meg og mannen. Så skal jeg ta bilder av gaven jeg skrev om sist gang, jeg har ikke glemt det hihi. Deler bilder av det med dere senere i dag eller i morgen, tror jeg.

Har dere hatt en fin 17. mai?

Beste overraskelsen på lenge!

Omggggg! Rett etter å ha blogget idag, kom mannen hjem med en skikkelig uforventet gave/overraskelse! Han hadde vært på et møte og etter møtet dro han innom sentrum en tur for å handle litt. Da han kom hjem tok han frem ting han hadde handlet. Så gikk han ut til gangen igjen og kom tilbake med en pakke og sa: også kjøpte jeg en liten ting til deg også! Jeg bare haha hva da, hvorfor det? Så klarte han å overbevise meg om at gaven ikke var like stor som pakken. Jeg må helt ærlig innrømme og si at jeg hoppa av glede når jeg åpna pakken. Det var noe jeg hadde sett på i det siste. At han hadde kommet på det mens han var ute i dag og kjøpt det for meg var det siste jeg forventet i dag.. Selv om han er utrolig flink til å overraske. Jeg vil se om noen av dere kan gjette gaven før jeg deler bilder av det med dere i morgen!

Så, hva tror du pakken inneholdte?: D

Blomster hårbånd

Herre min Gud så sjokkert jeg ble når jeg våknet til nesten lamme arme istad haha. Jeg hadde glemt helt av at jeg hadde trent biceps i går, jeg kunne så vidt bevege på de når jeg stod opp istad. Helt sykt hvor vondt, men samtidig deilig det er. Jeg hadde nesten sluttet helt med å trene armer, i går besteme jeg meg deriomt for å starte med det igjen. Selv om jeg ikke trente mer enn halv time i går, er jeg er blitt nok støl for et par dager nå. Det verste er det at man bruker disse musklene hele tiden, så det blir gøy å måtte leve med dette noen dager fremover hihi. Både jeg og mannen jobbet til rundt 04 i natt og våknet for et par timer siden. Siden da har jeg laget en lett frokost også har jeg brukt resten av tiden på å svare noen mailer. Snart skal jeg begynne å kle på meg, for dagen i dag skal bringes med verdens beste par: Alan og Therese:)

Under har dere bilder av mitt 2 blomster hårbånd som jeg hadde fått fra Madforhalos for en god stund tilbake.

#madforhalos #blomsterhårbånd

Er ikke den kjempe søt?:D

Kunde, hennafest hår og sminke!

Hello hello! Her har dere resten av bildene av nydelige veninnen min Sozan. Ettersom det er vanlig å ha heavy sminke til hennafest og ikke minst kurdiske klær, gikk vi for en lilla-blå-ish smokey-eyes for å matche hennes kjole. Det var veldig nytt for både henne og meg å se henne med så mye sminke. Hun går som regel med veldig lite og naturlig sminke! Let me know what you think!#sminke #hår #brud #hennafest #bryllup #kurdiskbrud #kurdishclothing #beautifulbride

 Vi blogges.

Brud, hennafest hår-styling

God dag dere! Jeg håper at dere har hatt en bra dag så langt, selv så  ble jeg nettopp ferdig med å spise en ganske sen frokost. Planen var å legge seg tidlig i går kveld, så vi kunne ha en litt lengre dag i dag, men lett var det ikke. Jeg la meg rundt 01 tiden i natt og var våken frem til 04-05 tiden. Så irriterende å ikke kunne sove etter så mange timer. Så ja, dagen i dag startet derfor litt senere enn planlagt. Over har dere to bilder av nydelige Sozan, som jeg stylet to dager etter hverandre for ca to uker siden . Disse bildene er fra hennes Hennakveld (kvelden før bryllupet). Hun hadde kjempe lyst på krøller, litt volum og løs lugg. Hun viste meg et inspirasjonsbilde på hvordan hun ønsket oppsettet. Hun ble super fornøyd med stylingen den kvelden, noe som gjorde meg kjempe glad ettersom hun er en god god god venninne av meg! Senere i dag deler jeg flere bilder av sminken og helheten med dere:)

Nå skal kåken ryddes litt, så skal jeg og mannen på trening. Før det tenker vi å nyte en god kaffe sammen ute, ettersom vår kaffetrakter tok farvel i går. Etter trening vil det bli et par timer med arbeid, så skal vi på middag hos søsteren min. Gleder meeeg.

syns?

Casual outfit

Hei på dere, fra kalde og regnfulle -til plutselig sol og fugle-sanger Oslo. Jeg elsker regn, men er ikke det på tide med litt sol og skyfrihimmel? Kjenner at jeg begynner å få nok, når man ser de fleste stedene i verden med fint og vårligvær. Nå føler jeg at jeg klagde litt for mye, men det er vel greit ettersom jeg nesten aldri gjør det her på bloggen. Utenom det har jeg hatt en veldig travel dag. Jeg og Dino har vært å handlet litt elektroniske-varer. Vi kom hjem for ikke lenge siden og nå sitter han og Tommy å snakker om jobb, mens jeg skal lage mat.. Når jeg har funnet ut av hva jeg skal lage hehe:)

I morgen deler jeg bilder av Sozan, den siste bruden jeg hadde. Fra hennes Hennakveld styling. Nå får dere et casual antrekksbilde her som jeg hadde glemt å dele med dere. Ønsker dere en herlig kveld videre!

Genser: Zara / Boyfriend J: H&M / Sko: kjøpt i england, husker ikke butikknavn.

Syns?

Sneak peak på bryllup highlight-film!

Hei igjen dere! Jeg fikk så mye energi etter treningsøkten jeg var på istad at jeg fikk lyst til å blogge igjen. Kanskje jeg skal begynne å trene hverdag istedenfor 2-3 ganger i uken? hihi.. Jeg hadde en utrolig bra treningsøkt istad og nå sitter jeg her med en helt uerstattelig følelse. Jeg trente korsrygg, legg/rumpe også tok jeg mage på slutten av økten. Så ja, jeg har hatt vært kjempesprek på en mandagskveld. Gleder meg allerede til å våkne med støle kropp i morgen og to dager fremover i lårene og rumpa. Så, tilbake til liksom temaet. Flere av dere har spurt når jeg kommer til å dele bilder av siste bruden jeg hadde, det og highlightfilmen. Nå kan jeg dele denne gode nyheten med dere: Det er ikke lenge igjen  til highligt filmen fra bryllupet er ferdig. Dino har kommet nesten halvveis og i dag la han ut en liten sneak peak video på sin instagram @faridodino hvor han da viser noen sekunder av filmen. Jeg gleder meg så sinnsykt til å vise dere sluttresultatet av både det og bildene. Det er så vakkert, jeg er helt forelska i filmen allerede.

 

 

#fratresfilms #bryllupsfilms #weddingmovie #kurdishwedding #kurdiskbryllup #roses #weddingday

Nå skal jeg jobbe litt, ønsker alle dere en koselig kveld videre. God natt søtinger! <3

 


In love with my new red pointy nails!

God mandag dere! Jeg skulle egentlig blogge litt tidligere idag men så kom jeg på at jeg hadde negle-time på Tone Lise akademiet. Til jeg kledde på meg og sminket meg, hadde jeg akkurat nok tid til å sette meg i bilen og komme meg til timen. Denne gangen ønsket jeg meg akryll negler ettersom mine egne ikke er lange nok for meg, jeg elsker elsker lange negler. På TL akademiet ble jeg tatt i mot av en veldig hyggelig jente som het for Ellen. Til tross for at jeg aldri før har hatt akryll negler, var jeg veldig bestemt på hva slags form jeg skulle ha. Lange pointy negler, i rødt. Yes baby, I love red nails! Jeg føler meg mye mer feminine nå med disse lange, pene pointy neglene mine. Om du har lyst på like fine negler som meg, eller i andre form og farger tar du bare kontakt med Tone Lise Salongen i akersgaten på dette nr: 22111858 eller besøk hjemmesiden deres her: http://tonelisesalongen.no/! 

Ettersom neglene tok litt tid, gikk jeg direkte innom Nam - nam restauranten for å spise noe. Jeg hadde ikke spist noe særlig tidligere idag og måtte derfor få i meg noe mat, selv om jeg hater å spise alene. Etter alene daten, gikk jeg innom butikken, handlet litt mat så kom jeg rett hjem. Nå er jeg hjemme og vurderer å komme meg på trening om litt. Det blir digg etter noen late dager hjemme.

#pointynails #rednails #toneliseakademiet #tonelise #negleskole #sminkeskole #blogg #skjønnhetsblogg #gilmakeup #sminke #negler

Håper alle dere også har hatt en bra start på denne uken!

Dramatic costume makeup look!

 

God søndag dere! Jeg håper at alle dere har hatt en bra helg så langt og er klar til å ta i mot en ny uke med nye utfordringer og muligheter i morgen! Jeg har igjen lagt meg veldig sent i natt pga jobb og våknet ganske sent i dag. Det ble derfor en veldig sen frokost på meg og mannen. Vi er begge super klare og spente til å se Liverpools siste fotballkamp for denne sesongen. Under har dere bilder av et nytt heavy sminkelook jeg gjorde for et par dager siden. Looken kan være spesielt fint til en dramatisk/ mørk kostyme-fest! Let me know what you think!

#dramticmakeup #dramaticcostumemakeup #darkmakeup #laze #makeup #sminke

Vi blogges!

Let the beauty of what you love be what you do.

God morgen dere. Her kommer det et kjapt innlegg før jeg må ta imot en kunde og jobbe om noen få strakser. Kunden som kommer i dag har også vært hos meg en gang tidlgiere, da ønsket hun fest hår og sminke akkurat som denne gangen! Nå kan jeg forresten nesten ikke lenger tenke meg å starte helgen med noe annet enn å jobb. Jeg har kunder hver helg, spesielt lørdager.. jeg begynner faktisk å bli veldig vant til det  nåog jeg elsker det! Jeg skal prøve å ta bilder av henne og dele det med dere om hun sier ok til det.

Forresten, jeg har ikke glemt videoene. Jeg har bare hatt så mye å gjøre i de siste dagene at jeg ikke har rukket å sette de i klippeprogrammet enda. Men lover å dele det med dere:) Jeg må også nesten fortelle dere denne gode nyheten: grunnen til at jeg har hatt lite av sminke og hår videoer er rett og slett pga tid. Det er også slik at når jeg først skal gjøre noe og bruke min tid på det, så vil jeg gjøre det bra og ikke lage video med dårlig lys og kvalitet. Foregår bestilte jeg meg en heftig video-lampe som skal gi bra med lys til mine videoer. Jeg kan love dere masse og med masse mener jeg MASSE sminke og hårvideoer fremover når jeg har fått den i posten! Gud som jeg gleder meg:D

Nå må jeg jobbe, ønsker dere en herlig lørdag!

New partymakeup + products!Face:

Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Anastasia Beverly Hills contour kit

Eyes:

Anastasia Beverly Hills Catwalk shadow palette

Guerlain eyeliner

Diorshaow Iconic mascara

Smashbox drama gel eyeliner

Lips:

Shiseido RD 346

Syns?

 

Pakke i posten!

God dag dere! Jeg trodde helt ærlig at jeg skulle sove til midt på dagen i dag når jeg i går la hodet mitt på puta etter en veldig sen natt med jobbing. I går bestemte både jeg og mannen seg for å jobbe litt med bildene og filmen fra det siste oppdraget vi var på. Det er veldig lett gjort at man glemmer tiden når man jobber litt sent på natta og spesielt med noe som har med bilder, redigering, klipp osv å gjøre. Vi begynte å jobbe rundt 23.00 tiden i natt  frem til ca 4 tiden. Jeg er så glad for å ha giftet meg med en mann som er like glad i å være våken om natta som meg haha. Noen ganger tenker jeg hvor kjedelig det hadde vært om vi hadde vært ulike når det gjald akkurat dette med å legge seg tidlig eller sent. Men, nok søvn prat. Nå skal jeg få i meg noe lett, jobbe litt, trene kanskje så dra på en liten date sammen med mannen senere i dag. Det blir gøy med en liten avkobling ettersom jeg må jobbe i helgen!

Jeg fikk forresten en liten pakke i posten i går. Min aller første pakke fra Kicks som inneholdte to selvbruningskrem og to kjempe søte sminkepung i blonder. Jeg gleder meg til å teste ut produktene og komme med 1 honest product review til dere. Det eneste jeg har prøvd av Kicks sine produkter tidligere er leppestifter og en sprayvask for sminekoster. Jeg er derfor veldig spent på å se resultatet til disse to forskjellige selv-bruningskremene.

Har du prøvd noen av Kicks sine produkter?

Bilder fra Trondheimturen (bryllupsfest)

Hei igjen dere! Jeg håper alle dere har hatt en bra dag så lenge. Jeg har vært hos søsteren min en tur, lekt med mine søte søskenbarn og spist en god kurdisk middag. Jeg kom hjem for bare litt siden og det er egentlig rett før jeg og mannen skal ut igjen en tur. I går kom jeg på at jeg hadde glemt å dele bildene fra Trondheim med dere. Jeg hadde helt ærlig ikke så mange bilder og de jeg hadde var tatt med mobilen. Men ettersom noen av dere enda spør meg om de bildene, valgte jeg å dele noen av de her på bloggen med dere. For de av dere som har glemt det, så var jeg der på oppdrag. Jeg dro på festen ettersom mine foreldre er venner med familien til brudgommen. Det var kjempe morsomt! :D

Meg, min niese og min engel- kjære mor.

Øverst til høyre har dere mine to favoritt- tvillinger søte Dery og Bery, så har dere nydelige brudeparet under:)

Ha en fortsatt bra kveld videre:)

Mine sommerlige negler

Nå som været nekter å bli bedre, valgte jeg å farge neglene mine skikkelig sommerlig for to dager siden. Er det gråvær ute, så får det som er inne og rundt meg være fargerik og sommerlig. For ca. 1 uke siden fjernet jeg gelishen fra neglene mine. Siden da har jeg gått rundt og lekt litt med neglelakkene jeg fikk med meg hjem fra Tone Lise Akademiet. Foregår gikk jeg for to skikkelige sommerfarger fra 50- talls kolleksjonen til TL.

Jeg har brukt 2 lag med Powder Blue Chevy, også pyntet jeg ringfinger neglet ved å lage dots med en tannpirker. Neglelakken i rosa heter Pink Cadillac.

Syns?

Kunde, forlovelsesfest hår og sminke!

Hei igjen herlige dere! Nå har jeg fått gjort unna en god del ting som skulle gjøres i dag. Jeg trodde ikke jeg ville rekke alt, men jeg rakk faktisk å jobbe, rydde litt, handle mat OG å lage en ny sminkelook til dere! Flink ikke sant? Det var utrolig gøy å få tid til å sminke meg skikkelig igjen og å ta noen fine bilder til dere, gleder meg til å dele de pluss mye annet med dere i de kommende dagene! For de av dere som har spurt etter bildene til den siste bruden jeg hadde, det kommer det også. Jeg kommer til å dele hennes henna-kveld bilder med dere først så offisielle bilder fra bryllupsfesten. Vi må redigere de ferdig først så de har fått sett de før alle. Etter det deler jeg bildene her så dere også får sett det.

Under har dere bilder av en kommende brud som var hos meg for ca. 2 uker siden for styling til hennes forlovelsesfest! Utrolig nydelig jente med vakre øyner og vipper! Jeg elsket at hun ikke hadde nappet brynene sine, det gjorde hele looken veldig naturlig og spesiell.

#forlovelsestyling #forlovelsesminke #festsminke #sminke #sminkeblogg #skjønnhet #brudeoppsett #vakreøyne #tyrkiskbrud #gilmakeup #brudfrisør

Hva syns dere? Jeg vurderer å komme meg på trening nå, håper dere har hatt en bra dag så lenge:)

Beautiful morning

God morgen solstråler! Med engang jeg stod opp i dag, bestemte jeg meg for å starte denne morgenen med et tidlig innlegg til de av dere mine lesere som er mest glad i å lese bloggen min om morgenen! Ikke det at jeg har så mye spennende å dele med dere akkurat nå ettersom mye av min tid har gått til jobb i det siste. Men, jeg tenkte at det var på tide med litt oppdatering for det. Jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å blogge som før, selv om jeg har mindre fritid i hverdagen nå på grunnen av jobb og hjemme. I går fikk jeg endelig tid til å møte min beste venninne Asma. Jeg har hatt for mye å gjøre og hun har hatt masse lesestoff å gå igjennom, ettersom det er eksamener osv nå. Hun kom faktisk til meg etter at hun var ferdig på eksamen. Vi spiste noe lett sammen hjemme, så gikk vi ut sammen. Vi shoppa litt, spiste mat + mye annet usunt sammen hihi. Det var utrolig koselig, men både jeg og henne kjente hvor slitne vi ble av all kaklinga og gåinga på slutten. Vi hadde ikke sett hverandre på ca. 3-4 uker. Da kan dere tenke dere hvor mye vi måtte ta igjen haha.

Nå må jeg forberede meg til å ta imot dagens kunde. Senere i dag deler jeg noe spennende med dere. Ha en nydelig da så lenge dere.

Dine planer for i dag?

Kunde, fest hår og sminke!

God dag dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg har ikke gjort annet enn å daffe rundt i leiligheten. Eller ok, jeg har også vasket litt klær og rydda litt i leiligheten! Det er rett før jeg skal ut for å kjøpe en gave til min nevø som hadde bursdag i helgen. Ettersom jeg ikke kunne være til stedet da, skal jeg overraske han med en gave i dag. Etter et par timer med mine to engler, skal jeg komme meg på trening. Jeg har vært utrolig slapp i dag.. for håpe at trening gir meg litt liv igjen. Trening, en fantastisk måte å samle litt energi på.

Under har dere bilder av en kunde jeg hadde her om dagen. Dette er da søsteren til bruden jeg delte bilder av med dere sist gang. De var altså her samtidig for styling til fest. To nydelige søstere! Håper dere liker det:)

#feststyling #festoppsett #sminke #brud #brudestyling #makeupartist #kurdiskmakeupartist #tyrkiskskjønnhet #turkishbeauty #elegantoppsett

Syns?

To siste arbeidsdager i bilder og tekst!

Herre min Gud så sliten jeg er! Jeg har hatt tre utrolig stressende dager med lite søvn. Dagene før der igjen brukte jeg og Dino også på å forbedrede oss til det store oppdraget vi  hadde i går. Hvor da jeg skulle style bruden, så være hoved fotograf senere på festen mens Dino skulle filme bryllupet. Mye ansvar og logistikk på en og samme. Jeg er som regel veldig flink til å sette av litt tid til blogging selv når jeg har veldig mye å gjøre i løpet av en dag. Men at jeg ikke rakk det engang i går sier litt om hvor travelt jeg har hatt det. Vi startet gårsdagen klokken 07.00 og var først hjemme klokken 02.30 i natt. Totalt brukte jeg ca. 4 timer på brudestylingen, så gikk resten av dagen til highlightfilming, offisielle bilder av brudeparet, mye kjøring frem og tilbake så selve bryllupsfesten.  Både jeg og Dino har koset oss kjempe masse, men var også helt ferdige når vi var hjemme igjen i natt. Jeg kunne så vidt gå på føttene mine når jeg våknet i dag. Men, det har alt i alt vært en veldig vellykket oppdrag. Bruden var super fornøyd, filming gikk bra, bildene ble helt nydelige og bryllupet var super morsom! Nå gjenstår redigering av bilder, noe jeg skal ta meg av så highlight/film redigering som er Dinos oppgave.

Senere kommer jeg til å dele highlightfilmen fra bryllupet med dere + bilder av brudeparet / detaliebilder av bruden. Gled dere sier jeg bare, fordi Sozan (bruden) var virkelig breathtaking. Ekte prinsesse! På brylluppet

#bilder #canon #foto #fotografering #bryllupsplanleging #bryllupsfilm #brudepar #makeup #work #happyday

sneak peak at yesterdays outfit

God fredag solstråler! Da har enda en ny dag kommet og helgen er rett rundt hjørnet. Jeg er fullpåkledd og det er rett før jeg skal ut for å style bruden for hennes nest størs dag (hennakveld). Denne gangen skal bruden bli stylet hjemme hos henne selv ettersom jeg og Dino skal ta bilder av de og filme bryllupet etter at jeg er ferdig med hennes styling i morgen (som da er bryllupsdagen). Så ja, det er en slags oppvarmingsdag i dag. Jeg hadde forresten en utrolig travel dag i går. Det startet så tidlig som klokken 09.00 på morgenen, jeg jobbet på dagen og gikk senere ut med Dino for å gjøre klar et par små ting til morgen dagens oppdrag. Vi var først hjemme igjen rundt klokken 21.00 om kvelden! Jeg og Dino var helt knockout, det var et av grunnene til at jeg ikke rakk å blogge mer enn en gang i går.

Nå må jeg springe, vi må rekke å spise noe lett før jeg drar videre til bruden! Ønsker alle dere en nydelig dag så blogges vi senere!

Deler resten av antrekksbildene med dere senere i dag:)

 

Gilan in action!

God morgen dere! Jeg håper alle dere har sovet godt i natt og er klar til å nyte denne dagen! Jeg stod opp for ca. 1 time siden og sitter nå her og venter på at kundene mine skal komme. I dag kommer en mor og datter hos meg for fest-sminke og hår. Datteren skal ha både hår og sminke og moren ønsker bare sminke. Jeg har altså to kunder som skal bli stylet av meg i dag også så har jeg en en brud i morgen og over i morgen som skal styles til hennafest og bryllupsdagen. Hvor da jeg skal ta bilder sammen med Dino på bryllypsdagen og han skal filme + ta bilder. Jeg har med andre ord tre heftige arbeidsdager foran meg, love it!

Under har dere noen bilder fra forberedelsenav til de siste kundene som var hos meg for et par dager siden. Nå skal jeg drikke opp kaffen min før jeg tar i mot mine kunder om noen få strakser.
Dine planer for i dag?