hits

mai 2015

Brudestyling: før og etter!

Hei alle sammen! Håper dere har en avslappet og fin søndag så lang! Selv så er jeg på jobb idag også, dvs dette innlegget er innstilt, smart ikke sant?;) I know, hihi! Jeg kommer mest sannsynlig til å jobbe til rundt fem tiden idag, så skal jeg kose meg resten av kvelden sammen med søstrene mine og mannen. Vi skal ut å spise middag sammen og ha litt kvalitetstid:) Under har dere bilder av en nydeeeelig arabisk brud jeg hadde for et par uker siden. Allerede på vårt første møte om planlegging og veiledning, klarte jeg å forelske meg i henne! Hun var helt usminket og så smashing ut! Hun ønsket å ha håret løst til bryllupet og ønsket naturlig, men samtidig noe eget og smashing makeup som en cherry på det hele:) Hun elsket resultatet og det samme gjorde jeg og:) Håper dere liker det dere også! Ønsker dere en riktig fin dag videre og kom gjerne med tilbakemeldinger om hva dere synes. Klem fra meg til leserne mine:)


Tip of the day


Hei lørdagsfolket!! Mens mange av dere kanskje forsatt har på seg pysjamasen og sitter på sofaen med en god varm kopp te i hånda i gråværet, så er jeg på jobb. Forteller dere litt mer om denne spennende dagen litt senere. I mellomtiden kommer det et innlegg med litt hår-inspirasjon til de av dere som har tenkt å trene i dag. Denne fletten gjorde jeg på meg selv her om dagen før jeg skulle på trening. Fletter er det beste om man ikke ønsker å bli forstyrret av håret når man f.eks er på trening. Denne frisyren ser både fancy ut og er samtidig perfekt for trening! Så prøv det og gi meg gjerne noen tilbakemeldinger om hva du synes om fletten:) Ønsker dere alle en forsatt god lørdag!

New in! Camera point-and-shoot !!

Holaaaaaa! For en dag det har vært i dag! Jobb, shopping, kos, stress og mye mer. La oss snakke om dagens høydepunkt først: I dag har vi slått på stortromma og handlet inn haugevis av nytt kamera og utstyr! Vi har kjøpt to nye kameraer i dag, en ny Canon 5D Mark III og en Canon 70D! Den siste kjøpte vi så jeg kan begynne å filme mer på egen hånd, ettersom den har autofokus funksjon når jeg filmer i live-mode. Noe Mark III ' ern ikke har, men så har Mark III til gjengjeld bilde og film kvalitet få andre kameraer kan komme i nærheten av. Det finnes, men det er i egen klasse. Fordi det er fullformat kamera så blir det noe spesielt over bildene og video/film look. Lært meg litt om forskjellen, morsomt:) .. Utenom det så har jeg kjøpt en del sminke og skjønnhetsprodukter også for å fylle på noen av produktene jeg har gått tom for. I helgen er det fullt kjør igjen med jobb, jeg må derfor ta kvelden om ikke så lenge for å være opplagt til i morgen. Vi høres i morgen, dere :)Hva slags kamera bruker du?:)

VIDEO: Before and after bridal styling!

Hei hjerter! Her kommer det endelig videoen jeg filmet sammen med nettavisen for et par uker siden. Denne videoen ble delt på side2 for ca. 2 uker tilbake og jeg regner derfor med at en del av dere allerede har sett det. Men, til de av dere som har gått glipp av den: ENJOY! Jeg håper at dere liker resultatet! Fortell meg gjerne hva du syns!

Husk å se den i full-HD kvalitet!

Om du skulle ønske å booke tid hos meg, kan du sende meg mail på gilan@gilmakeup.com

Modell: Pernille

Video: Guro HolmeneMediehuset / Nettavisen


Jeg lover forresten å svare på ALLE deres kommentarer i kveld!

Dagens sminkelook!

Hei og god torsdag dere:) Jeg håper at dere har hatt en super bra dag hittil! Selv så startet jeg dagen med sminking av tre kunder, som skulle på et bryllupsfest. Det gikk heldigvis veldig bra og nå sitter jeg og venter på at mannen skal plukke meg opp og kjøre meg til kiropraktor timen min! Over har dere forresten dagens sminke:) Gikk for freshe og vårlige lepper som dere ser, selv om været er grå og trist hihi!

Brud: Forlovelsestyling, inspirert av Elsa fra filmen Frozen!

 

God morgen prinsesser! Jeg satt og tenkte hva jeg skulle blogge om i dag ettersom jeg hadde så mye forskjellig jeg kunne velge mellom. Så bestemte jeg meg for å starte dagen med noenbilder av en nydelig prinsesse. For et par uker tilbake kom denne nydelige bruden som dere ser på bildene til meg for å bli stylet til hennes forlovelsesfest. Hun var helt forelsket i prinsessen "Elsa" i filmen "Frozen" og ønsket derfor at håret skulle være litt inspirert av hennes frisyrer i filmen. Ettersom bruden hadde en super søt og romantisk kjole, bestemte jeg meg for å gjøre en flette på henne, noe som er typisk Elsa. For å få fletten til å se fyldigere ut måtte jeg bruke en hel pakke extension i håret hennes. Hun elsket oppsettet når hun så seg i speilet! Hun følte seg som en prinsesse og så ut som en den dagen! <3


Hva syns du om stylingen jeg gjorde på denne bruden?


Kontakt meg på gilan@gilmakeup.com for bestilling av time:)

Meetings

Hei igjen alle sammen! Da har jeg kommet meg hjem igjen etter en del timer ute. Jeg har blant annet vært på et møte med Makestyle, som da er en av de største nettbutikkene innen skjønnhet og velvære i Norge. Jeg må starte med å si at jeg ble helt forelsket i den feminie og fargerike stilen de hadde der! I love it. Opplevelsen ble enda bedre da jeg møtte hyggelige Janne som driver Makestyle sammen med kjæresten sin. Jeg gleder meg til å fortelle dere mer detaljer om møtet vårt og hva det gikk ut på! Nå skal jeg mest sannsynlig ut igjen en tur for å kjøpe et nytt kamera sammen med mannen min, gjett om jeg gleder meg!:D Vi høres kanskje senere <3

Sneak peak: Brudestyling!

God ny uke. Håper dere har hatt en fin pinse:) Under har dere et sniktitt bilde av ei av mine kunder fra helgen, jeg kommer kanskje til å dele resten av bildene med dere senere i dag.. Nå må jeg komme meg ut for å rekke et møte som er om 40 minutter! Ha en super duper bra dag videre, så snakkes vi snart igjen:DSminke: Litt påfyll

 

I forrige uke shoppet jeg litt påfyll av både sminke og hudpleieprodukter som var gått tomme. Her har dere tre av de  mange produktene jeg kjøpte, som jeg nesten ikke kan klare meg uten. Uten disse tre produktene føler jeg at sminken aldri blir det samme, verken på meg eller mine kunder. Jeg er med andre ord super avhengig av disse tre produktene!

 

Carbon øyenskygge fra Mac, denne anbefaler jeg til alle dere smokey-eyes elskere som ønsker en mattende og pen svart farge!

My one and only: Telescopic mascara fra L´oreal, denne er vannfast.

Gjennomsiktig Duo limet, det beste vippelimet ever!


Bruker du noen av disse produktene?

Det er offisielt

Jeg trodde aldri at jeg noen gang ville oppleve dette med meg selv, men det er offisielt nå. Jeg fikk den endelige bekreftelsen idag tidlig. Overrasket og litt vemodig... jeg begynner å bli gammel! Jeg som vanligvis kunne sove bort en hel dag, våkner nå før alarmklokken går av. Ikke bare det, men selv når jeg setter mobilen på lydløs og ber Dino om å gjøre det samme, trekker for alle gardinene, så våkner jeg fortsatt så tidlig! Dette er ikke meg i det hele tatt, jeg kunne ikke engang tenke meg å bli sånn som 50 åring engang. Det positive med disse tidlige morningene er nemlig det dere ser på bildene under. En får mer tid til å planlegge en god frokost. Før rakk jeg aldri å få med meg morgensolen, nå kan jeg sitte og nyte det i timevis etter at frokosten er spist. Deilig, eller hva? Nå er det tid for en deilig kopp kaffe, så skal vi på en gå tur før vi tar turen til treningssenteret! Senere idag skal vi til svigers. Ønsker alle en riktig god dag videre i dette nydelige været.Oslo <3

Ny sminkelook: Hvordan sminke øyne større på 1-2-3

Jeg har flere ganger fått spørsmål om hvordan man kan forandre øyeformen sin, eller få dem til å se større ut med sminke. Det viktigste her er å huske å legge de lyse og mørke skyggene/fargene på riktig steder, slik at du får den effekten du ønsker med sminke. Det jeg har gjort under  gjør at øynene ser større og mer åpen ut.

1.Etter at du har sett base på hele øyelokket, kan du bruke en lys øyenskygge for å gi øyelooket et lite løfte effekt. Deretter kan du bruke en shimmer/glitter øyenskygge på øyelokket og avslutte med en mørkere farge rundt globalen. Det er super viktig at du blender disse fargene godt sammen så en ikke ser noe tegn til harde overganger eller skarpe linjer.

2. Langs vippene nede kan du bruke litt av den samme skyggen som du har brukt i globalen med en litt fluffy kost så det blir godt faded ut. På våtkanten nede kan du bruke en lys kajal for å gi øynene en mer åpen effekt.

3. Avslutt med å bruke en vipperad på de øvre vippene og avslutt med noen punktvipper på de ytterse kantene i nedre vippekant.
Face:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Mac studio sculpt foundation

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup store Gleam dream / Rose HER

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Makeup Revolution awesome metalic eyeshadow

Microshadow Makeup store, Savannah HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lashes:

Hudabeauty lashes in Giselle and Samantha


Hva syns du om denne looken?

Liten sniktitt fra DetNye's #usminket photoshoot!

God morgen dere:) hvordan har helgen deres vært hittil? Selv så har jeg ikke hatt noe særlig helg, denne helgen har vært lik alle andre dager i uken for meg. Jeg jobbet tidlig i går til rundt 17.00 i går og er på vei til jobb nå også. I dag har jeg bare en kunde og slutter defor tidligere på jobb enn i går. Dere.. Hun ene bruden jeg hadde i går, gled dere til jeg deler bildene hennes på bloggen. Hun strålte i sin brudeskjole! Jeg har mange forskjellige stylinger å dele med dere fremover, er bare så knapt med tid for tiden.. Får nesten ikke tid til å laste ned bildene engang haha. Håper ikke jeg mister kameraet, da kommer hjertet mitt til å stoppe opp, for alltid hihi.

Under har dere forresten en liten sneak peek fra den mini usminket shooten jeg hadde med DetNye. Uvant, men samtidig gøy å bli tatt bilder av noen andre enn meg selv og mannen min. Gøy opplevelse og jeg gleder meg til saken kommer ut!
Men nå må jeg jobbe! Lover å bli flinkere til å oppdatere fra og med i morgen. Eller vet dere hva? Starter fra og med ikveld! Lover en ny og freeeesh sminkelook ;)

Dine planer for i dag?:)

Vi savner deg

Familiens lille engel Hawin, vi savner deg. Det er et år siden du forlot oss og det føles enda uvirkelig, det er vanskelig å tro at vi aldri kommer til å se deg igjen. Du er savnet og ingen kommer noen ganger til å ta plassen din blant oss. Vi elsker deg og savner deg.

Beste måten å avslutte en uke på!

Yes, retter etter at jeg og mannen kom hjem fra jobb.. Drakk hver av oss vår proteinshake også dro vi rett på trening. Jeg har ikke fått trent så mye i denne uken ettersom jeg var litt forkjølet. Deilig å få trent hardt igjen! Vi har nettopp spist en heftig og ganske så sen kurdisk middag, nå skal resten av kvelden nytes selv om jeg ikke får sovet ut i morgen pga jobb. Jeg må opp tidlig, men i kveld skal jeg kose meg for det hihi!

Så dere, ha en kooooselig og avslappende fredagskveld videre så blogges vi imorgen:)

Spennende fredag!

God morgen, morgenfugler! Har dere sovet bra i natt? Selv så har jeg sovet som en stein og klarte så vidt å åpne øynene mine når klokken ringte på tidligere. I dag skal jeg gjøre noe kjempe spennende og morsomt. Jeg skal nemlig til Det Nye på en liten shoot som skal brukes i et intervju i til print-utgaven deres! Denne shooten kommer til å være sminkefri, ja du leste riktig.. jeg skal være sminkefri på bildet! Jeg har aldri tatt profesjonelle sminke-fri bilder og jeg ser derfor veldig fram til denne shooten og hvordan det kommer til å gå. Jeg har en god magefølelse og gleder meg til å se hele intervjuet med bildet i print-utgaven! For de av dere som lurer, så handler intervjuet om den usminkete utgaven deres og mine tanker rundt det. Etter shooten skal jeg rett til et annet møte med Makeastyle, noe jeg har sett veldig og da mener jeg veeeeldig frem til. Når jeg er ferdig med det så skal jeg sette meg ned et sted og jobbe med sminkekurs planleging til dere mine nydelige lesere. Jeg skal også jobbe med en annen spennende prosjekt som jeg enda ikke kan fortelle om. AH, dette blir en bra dag kjenner jeg og jeg håper virkelig at dere får en like bra og spennende dag! Vi blogges senere <3Dine planer for i dag?

Før og etter romantisk og vårlig brudestyling!

Hellllo dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg startet dagen hos min flinke frisør Pernille på Hasle torg for å få etterveksten min fjernet. Deretter dro jeg direkte til flinke hudpleieren min Mojgan på Argos hudklinikk å skjemme bort huden min litt. Det høres deilig å avslappende ut, ikke sant? Vel, begge behandlingene var super deilige og vellykket, men jeg har helt ærlig nesten ikke klart å slappe av for det i dag. Jeg har besvart mailer og jobbet gjennom mobilen min under begge behandlingene haha. Sånn er det å være blogger OG jobbe som selvstendig næringsdrivende. Du får aldri koblet helt av fra jobb! Men jeg er super takknemlig for det, fordi jeg i det hele tatt får jobbet med noe jeg elsker og brenner for.

Men dere, husker dere da jeg søkte modell for noen uker tilbake for en brude-innspilling sammen med side2? Veeellll.. her har dere bilder av den stylingen jeg gjorde på vår nydelige modell Pernille. Resultatet ble super bra og jeg håper virkelig at dere også mener det samme!:) Om du ønsker å vite hvordan jeg har gjort dette steg for steg, så kan du klikke her for å komme til hoved artikkelen på side2. Jeg skal også prøve å laste opp videoen fra den dagen så fort jeg får tid og dele det med dere.Om du ønsker å  bestille time hos meg kan du sende meg mail på gilan@gilmakeup.com


Hva syns du forresten om resultatet?

Foto: Guro HolmeneMediehuset Nettavisen

Modell: Pernille

New inn: Tassel JacketHer om dagen fikk jeg en herlig pakke i posten med noen av sommerens nyheter fra Walktrendy. Blant de klærne var denne herlige jakken som jeg nesten ikke kan vente til jeg får brukt den med mine antrekk freomver! Jakken finner du her! Antrekksbilder kommer kanskje i løpet av neste uke engang;)

Det Nye

God onsdag dere! Herlighet så deilig det er med en fri dag. Eller fri og fri dag, jeg har allerede nå jobbet bort ca 3. timer av denne dagen. Men bare det å kunne være hjemme og slippe å stresse seg over avtaler og jobb er deilig noen ganger. Jeg har jobbet med masse spennende og forskjellig i det siste og jeg kan nesten ikke vente til jeg kan dele den gleden med dere, verdens beste lesere! Forresten dere, etter at jeg skrev det innlegget om den usminkete utgaven av DetNye, ble jeg intervjuet av de samme dag for en liten sak. Saken kom ut i dag og dere kan enten klikke her for å lese resten av saken eller på selve bildet under:) Om du ikke har fått med deg innlegget mitt om saken, kan du lese den også her.

Nå skal jeg vaske ferdig leiligheten og gjøre meg klar til ukens andre treningsøkt denne uken! Ønsker alle dere en herlig dag videre så blogges vi helt sikkert senere <3Leser du DetNye bladet?

Klassisk eyeliner look!

God tirsdag dere! Jeg må nesten starte dette innlegget med å takke hver og en av dere som har klikket seg inn på bloggen min i går og gitt meg fine kommentarer på gårsdagens innlegg! Det gjør meg så glad at så mange av dere likte innlegget og delte den videre:)

Nå vil jeg dele en ny sminkelook med dere, en typpisk Gilan- look for 4-5 år siden! Eyeliner var noe av det aller første jeg lærte meg når jeg begynte å sminke meg for første gang rundt 16-17 årsalderen. Etter et par uker med intensiv trening, hadde jeg endelig lærte meg å tegne den linja, jeg gikk derfor med det nesten hver dag på videregående og husker at jeg også fikk mange av mine venninner til å begynne med det. Selv om jeg føler at jeg får super store øyne av eyeliner, så har jeg gått mindre og mindre med det i de siste årene ettersom jeg liker å holde hverdagslooken min naturlig. Her om dagen fikk jeg kjempe lyst til å lage en super klassisk eyeliner look etter å ha sett på noen bilder fra videregående tiden. Resultatet av looken kan dere se på bildene under.Face:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Nude Sensation Fluid Foundation HER

Mac studio sculpt foundation

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup store Gleam dream / Rose HER

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Microshadow makeup store, Muffin HER

Microshadow Makeup store, Future HER

Super liner, L´oreal Paris HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Makeupstore Satin Lipgloss HER

(noen av linkene er adlinks)


Hva syns du om denne looken?

Ny sminkevideo: Soft smokey eyes!

Husk å se den i full HD- kvalitet!Productlist:

Anastasia contur kit her
#Smashbox primer - photofinish luminizing
Wakeup makeup Isadora her
Nars Torid blush
Chanel Camélia flower highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer
Brow wiz her
Anastasia brow palette her
Naked palette
Isadora smokey eye liner her
Isadora eye color bar her
Isadora volume lash styler her
Isadora flashing Volume mascara her

Lips:


Isadora Twist mat up lips her

** Noen av linkene er affliatelinker.


Hva syns du om looken?:)

Nok får være nok!

Det er sjeldent at jeg setter meg ned og bestemmer meg for å skrive et innlegg om et slik tema som jeg kommer til å gjøre nå. I det siste har det vært en del forskjellige meninger rundt utgaven av Det Nye med Jenny Skavlan som er usminket på forsiden. Det virker som om utseende er det eneste som betyr noe for noen nå til dags. Jeg har fått så nok av alle disse usikre kvinnene/jentene som skal føle seg provosert ovenfor nesten alt her i verden. Det er nesten blitt slik at man ikke lenger kan føle seg sikker for å være sikker på å ikke gjøre andre usikker og gi dem dårlig selvtillit. Det hørtes rart ut ikke sant? Det er rart å skrive det også skal jeg love deg. Så da kan jo en lure på hvor rart det er når det faktisk har blitt sånn.  Selv når noen gjør noe så bra for å øke andres selvtillit, så velger noen å bli provosert av det. Hvorfor det? Hva skjer med at så mange har så dårlig selvtillit om dagen? Hvor ble det av de sterke og selvsikre kvinnene som ikke brydde seg om hva andre syns om dem? Det er en ting å føle seg usikker og få dårlig selvtillit pga alle disse opererte og retusjerte "modellene" vi ser på tv og blader, men å få dårlig selvtillit pga ei som er usminket på forsiden av et blad. Sorry, men det er å dra det for langt. Det blir liksom så utrolig tynt..Det er liksom uansett så er det noe å peke på..uansett! Det virker dessverre som om utseende faktisk er det eneste som betyr for noen. Det er trist.

Jeg er lei av å høre at tynne kvinner føler seg tykke og spinkle pga kvinner med former. Jeg er lei av å høre at jenter som ikke kan sminke seg, føler seg "stygge" pga jenter som liker å sminke seg. Jeg er lei av å se at folk i det hele tatt bryr seg om sånt. Det er nesten slik som om noen ber andre om å ikke være så pene, ikke pynte seg, ikke trene, spise mere, mindre, ikke bruke extensions, bruke extensions, ta skjønnhetsoperasjoner osv for at deres selvtillit ikke skal synke. Jeg mener, vi er i 2015! Våkne opp folkens! Hvorfor skal naturlige bilder av Jenny Skavlan på forsiden av Det nye gi deg dårlig selvtillit? Bare det at hun valgte å si ja til noe som dette er utrolig stort, vi burde alle takke henne og Det Nye for å gjøre noe så viktig som dette. At du har noen kviser mer enn Jenny Skavlan, betyr ikke at du skal rive ned bladet. Jenny Skavlan har sikkert også sine dager hvor hun våkner med en kvise her og en der, oppblåst mage før menstruasjon osv. Vi kvinner burde skjønne dette bedre enn alle andre! Ingen er født perfekte, det handler bare om å lære seg å føle seg komfortabel med deg selv. Dessuten, det finnes 100 forskjellige behandlinger og medisiner som hjelper urenheter nå om det er der problemet ligger. Så om det er urenhetene som plager deg så kan de få de bort i løpet av 3 måneder med riktig pleie uten at det trenger å koste deg skjorta.

Usminket men fortsatt like selvsikker som er jeg med sminke. #usminket2015

Selv jeg som jobber som makeup-artist elsker å gå uten sminke. Jeg har i de siste årene lært meg å elske huden min og den usminkete Gilan. Jeg mener, jeg sminker meg, det hender at jeg redigerer bort kvisene mine i bilder noen ganger for å ha fokus på sminken, men det har aldri gått så langt at jeg har følt meg usikker pga andres sminke-fri utseende. Går du dit, så er du ikke annet enn sjalu. Jepp, jeg mener det! Det er ikke slik at Jenny har kjøpt sin veltrente kropp og bryn og du ikke har råd til det. Hun har tydelig vært flink til å trene, spise rent og passet på huden. Hadde bladet valgt en annen kjendis som har gjort mer enn 100 operasjoner så hadde jeg skjønt at noen hadde blitt provosert. De har valgt henne av en grunn og ikke en plastic fantastic som ser ut som Barbie med silikon pupper osv.

Jeg hadde lett stilt opp til et slik shoot, selv på mine verste hud-hår dager. Vi er mennesker, det er menneskelig å ikke være perfekt. Det er menneskelig å ha noen kviser, det er menneskelig å ha strekkmerker, det er menneskelig å ha dårlige dager. Alle kvinner som bruker sminke og da mener jeg selv bare mascara, ser annerledes ut uten sminke. Også klager noen på at det var feil å velge Jenny S fordi hun ser så perfekt ut uten? Jeg vet om mange flere jenter som ser like bra ut som Jenny Skavlan og kanskje bedre, men som jeg er 100% sikker på aldri ville vært med på noe slik pga dårlig selvtillit. Slutt å sammenligne deg med andre. Vi har alle ting vi ikke liker så godt, noe Jenny også garantert har, det handler bare om å lære seg å leve med det! Og til dere som føler dere truffet her..la meg si det sånn: Hvis dere faktisk har skjønt poenget mitt her så vil dere heller se verdien i å være en kvinne, være stolt over den du er og oppmuntre andre kvinner rundt deg og ikke minst deg selv. Det er faktisk det Jenny og Det Nye har forsøkt å gjøre også. Det har de klart i mine øyne, mens mange heller vil vende det andre kinnet til og velger å se det fra et annet perspektiv. Synd, men sant. Så fra min side...

Applaus til Det Nye og nydelige Jenny Skavlan!

#Detnyte

Makeup tutorial in making!

Ettersom jeg våknet og var i dårlig form i dag tidlig, bestemte jeg meg for å holde meg hjemme i dag. Jeg har blant annet brukt tiden på å lese til teoriprøven (jupp, du leste riktig.. jeg har endelig bestemt meg for å ta det litt mere seriøst og ble plutselig super motivert til å lese til teoriprøven i dag, på 17. mai liksom! Haha). Resten av tiden har jeg brukt på å klippe ferdig en ny sminke-video til dere. Jeg ble heldigvis helt ferdig med videoen i dag og den driver å lastes opp på youtube nå. Om ting går etter planen, så deler jeg den på bloggen i morgen!:) Litt av en 17. Mai feiring haha:)

Håper uansett at dere har hatt en fantastisk 17. mai feiring!

Hipp Hipp Hurra, Norge!

Jeg kommer bare innom for å ønske dere alle en fantastisk fin feiring idag og en god 17 Mai uansett vær! Selv så skal jeg tilbringe dagen hjemme i dag ettersom jeg våknet med sår hals og feber :( ! Nyt dagen mens dere kan gode folk og spis is for meg også:)

Bilde lånt fra google.

Hvordan feirer dere idag? Er det fint vær hos dere?

Kunde, før og etter øyenbryns-napping!


Hei og god lørdag dere. Har dere sovet bra i natt? Det håper jeg at dere har og er klar til å nyte denne helgen! Over har dere bilder av en øyenbryn-kunde som kom til meg for ca. to uker siden for å bli nappet av meg. Hun ønsket en super naturlig form og ønsket å ha dem tjukke. Jeg valgte derfor å bare nappe nedre delen av brynene hennes for å gi hennes ansikt en liten løft og valgte å ikke røre øvre delen av brynene for å ikke miste den naturlige looken.

Hun elsket resultatet og det gjorde jeg også. Skulle ønske jeg hadde så mye hår på brynene! Da hadde jeg også holdt dem tjukk og naturlig!:D

Hva syns du om resultatet?


Du kan sende meg mail på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg.

New Makeup look: LinerFace:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Nude Sensation Fluid Foundation HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup store Gleam dream / Rose HER

Clarins blush Prodige HER

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Microshadow - Muffin HER

Super liner, L´oreal Paris HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Mac Pink novea leppestift

Mac Myth leppestift

Mac lipgloss 01

(noen av linkene er adlinks)Hvor ofte bruker du eyeliner?

En spennende dag i vente.

God dag til deg og en riktig fantastisk herlig nydelig og solfylt onsdag! Jeg håper at alle dere har hatt en bra start på denne uken. Det er allerede onsdag og tiden flyr bokstaveligtalt fra oss! Selv om jeg og Dino nøt hvert eneste minutt av helgen som var, så blir jeg fortsatt småstresset av å tenke på hvor fort tiden løper ifra oss. Det er faktisk grunnen til at jeg ikke har hatt så mange fyldige innlegg i de siste dagene. Jeg har brukt den tiden sammen med mannen, vi har begge bestemt oss for å bli flinkere til å nyte de fridagene vi har sammen siden vi begge er ekstremt karrierebevisste og bruker mye av tiden på jobb. Men vi får jo så mye energi av slike dager sammen også da <3

Nå må jeg skifte og komme meg ut, siden jeg skal på en veldig spennende samling i dag. Det er videokurs  i regi av nettavisen! De skal gi oss tips og råd i forbindelse med videoblogg etc. Jeg kan jo forsåvidt mye om video og film/bilder pga mannen har det som yrke, men en kan aldri bli utlært og det er ALLTID noe å lære.

"En dag du ikke har lært noe nytt, er en bortkastet dag"  Så jeg sier aldri nei til nye tips og triks når det kommer til film og bilder! I mellomtiden ønsker jeg alle dere en super dag og håper dere får gjort så mye som mulig som betyr noe for dere. Vi blogges litt senere idag der jeg skal fortelle dere om noe annet som jeg synes er litt spennende og morsomt. Stay tuned:)  <3

 

Slik sitter 17. Mai sminken din hele dagen!

Det er visse ting som nærmest er garantert og ikke minst et must å gjøre på selveste nasjonaldagen. Som blant annet å stå opp tidlig, spise is, gå i tog, veive med det norske flagget, klemme og hilse på kjente og ikke minst å være ute i noen timer. Vi vet alle at 17.Mai innebærer en del gåing, det er mye folk og litt avhengig av været så kan det også hende at det blir litt svett, fukt eller rett og slett tørt for huden. Så jeg har tenkt å gi dere noen tips sminkemessig slik at sminken skal holde seg som du ønsker gjennom dagen. Det betyr at du må gi sminken litt ekstra tid og effort den dagen. Du bør også kanskje tenke på skaffe deg noen av produktene jeg nevner under om du ønsker å se like fresh ut dagen lang!Slik sitter sminken lengre enn lengst

Primer

For at foundationen skal bli jevn og fin og sitte lenge så må du bruke en primer. Mange tror de kan erstatte det med en dag-krem. Vel, det kan du ikke gjøre. Det er to helt forskjellige produkter og du må derfor bruke primer og ikke fuktighetskrem om du ønsker at foundationen din skal holde seg dagen lang.
1. Nyx, studio perfect primer, her / Mac, prep and prime med solfaktor her / Smashbox photo finish primer her

Øyenskyggeprimer

Øynene er ansiktets viktigste trekk og det første man ser hos andre. Uansett om du har tenkt å gå med nude øyenskygge eller alle regnbuens farger så må du bruke en god øyenskygge primer. Det gjør at du unngår striper, svett på øyelook og smeltende øyenskgge.
1. NYX eyeshadow base her / 2. Flarmor base her / Mac, prep and prime her

Nei nei nei..

Ikke bruk foundation og concealer på øyelooket. Du kan selvfølgelig gjøre det om du ikke har annet å bruke.. men har du tid og penger så burde du skaffe deg en øyenskygge primer før du skal ut og kose deg på 17.mai.

Eyeliner og mascara

Redd for at det kommer noen dråper regn på 17. Mai med tanken på øyesminken? Vel, regn skal du ikke se bort i fra med det været vi har her i Norge. Bruk derfor en vannfast mascara og eyeliner! Da slipper du å se deg i speilet hver 5 min for å se om du er svart rundt øynene.
Vannfast kohl, her / Vannfast gel liner, her / Vannfast mascara, her

Lepper

Bruk lipliner eller en matt-leppestift om du ikke ønsker å stresse med å friske opp fargen på leppene. Matt-leppestistift og lipliner holder seg mye lengre enn hva lipgloss og leppestift med gloss gjør.

 Exaggerate Lipliner, her / Twist-Up Matt, her / Mac matt leppestifter her

(Noen av linkene er adlinks)

Hva er dine tips til holdbarsminke?

17. Mai inspirert sminke look!

Face:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Nude Sensation Fluid Foundation HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup store Gleam dream / Rose HER

Nyx Baked blush - HER

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Microshadow - Muffin HER

Mac, Deep truth + Nyx, hot blue HER

Perfect contour Kajal waterproof HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

(noen av linkene er adlinks)


Hvordan skal du sminke deg til 17. mai?

New in: Highlighter from MacKjøpte denne nydelige highlighteren fra Mac her om dagen og jeg e-l-s-k-e-r gløden den gir! Jeg føler meg skikkelig fresh og sommerlig når jeg bruker den=) / Denne heter Soft and gentle for de av dere som lurer:)

Har du noen favoritt higlightere fra Mac?

Behind the scenes, day 2!

Hei igjen alle sammen! Her kommer det bilder fra dag to av informasjons-film innspillingen vi hadde for noen dager siden. I går var jeg innom jobben til Dino og fikk sett en liten sneak peak av resultatet og jeg eeeeelsket det! Åwh, gleder meg sånn til å dele med dere:)

Mann og kone på sett.

Sminking av sukkerklumpen Jasper.

My beloved BB palett! <3

Ha en super bra dag videre dere <3

Ny video: Skjønnhetstips!

Haha.. vel, niesen min har tatt over jobben min. Her kommer hun med mange nyttige tips om sminke, 3 år.. seriøst.. bare 1-2-3 år og kan alt dette! Lurer på hvor hun har lært alt dette ifra haha! Hun er pro for å være 3 år!:D

Søt liten overraskelse

Roser er virkelig det nydeligste jeg vet om her i verden. Kom hjem til denne nydelige buketten fra side2 etter en lang arbeidsdag! Gjett om jeg ble overrasket og glad, åwh.. Får aldri nok av dem:) nå skal jeg rett på trening, ønsker alle dere en super koselig kveld videre!

Tutorial innspilling med side2!

Hei og god onsdag alle samme! Håper alle dere har hatt en bra dag hittil. Selv så har jeg hatt det kjempe morsomt med innspilling av ny video sammen med side2 jentene. Det er alltid like morsomt med slike innspillinger:) for de av dere som ikke har fått det med seg, så ble det en brud styling type video i dag, ettersom det er bryllupssesong nå. I dag gjorde jeg både sminke og hår på vår nydelige modell Pernille! Jeg må forresten takke alle dere andre som også søkte om å være med på dette! Jeg kommer til å trenge flere modeller fremover for forskjellige videoer, så det er bare å følge med videre på bloggen for flere spennende oppdrag:) resultatet av dagens tutorial ble utrolig bra og jeg kan nesten ikke vente til jeg får behind the scenes bildene fra Guro så jeg kan dele med dere. Det og resultatet offcourse! Nydelig brudeskjole, fantastisk suite på Grand hotell, flink fotograf og kjempe søt modell.. Imagine that hihi ;)

Hva har du gjort idag?

It´s finally in my hands!

Da har jeg endelig kjøpt meg Bobbi Browns BBU palett. Noe som betyr at ingen av dere klarte å gjette riktig på produktet i dette innlegget: Her. For ca. 2-3 uker siden gikk jeg innom Steen og Strøm for å kjøpe en del produkter jeg hadde gått tom for, så gikk jeg helt tilfeldig bort til BB og spurte om de kunne bestille paletten for meg. " Jeg tror faktisk vi har en inne nå" sa damen i kassen. Jeg kan ikke ha hørt riktig nå, tenkte jeg med engang og bestemte meg for å svare henne med. " Dere har hva for noe?" spurte jeg igjen. "Jeg tror vi har en inne nå." WHAT! tenkte jeg med engang, som regel så får de disse palettene inn en gang i året og da er det bare snakk om 2-3 paletter til sammen. Det var for bra til å være sant! Jeg kan ikke beskrive følelsen av hvordan det var når jeg fikk se på den i butikken! Dette er en makeupartists drøm! Den inneholder hele 20 farger av foundation, 13 correctors og 14 concealers. Alt i ett palett, genialt når man er på oppdrag.. for da slipper man å ta med seg flere foundation, concealer og correctors! Det beste med denne paletten er det at man også kan fylle på fargene om de går tom! Denne paletten kostet meg rundt 2800kr om jeg ikke husker feil. Verdt hver eneste krone spør dere meg med tanken på den jobben jeg har. Fordi med denne paletten er du 100% save med tanken på riktig farge på foundation og concealers, noe som er viktigst når det kommer til sminke:)#bbu #bb #bobbibrown #makeup #sminke #gilmakeup

Har du noe fra Bobbi brown?

Behind the scenes, day 1!

De av dere som leser bloggen min daglig, har sikkert fått med seg at jeg var med på en ny reklame/informasjonsfilm innspilling i forrige uke. Denne gange ble det to korte informasjonsfilmer for Frifo. Innspillingen tok til sammen 2 dager! Jeg jobbet som makeupartist/stylist +rekvisitor begge dagene! Dette har hittil vært noe av det morsomste jeg har vært med på av innspillinger! Alltid morsomt når det er barn i bilde, kanskje litt mere krevende for regissøren enn for oss andre som er med på sett hihi. Under har dere i hvertfall en god del bilder fra første dagen, vi hadde to forskjellige location den dagen og begge locationene var ute!Sminking av skuespillerene før vi gikk videre til location 1!

Søte søte søte Jasper! Yngstemann på settpå sett!Dino gir regi:)Ahh .. denne scenene! Gled dere til resultatet sier jeg bare:DJapp.. ble litt kaldt på slutten der..

Flinke og søte Leona!


One happy family, fantastisk casting av Dino.. eller hva dere?:D

Har du vært med på en produksjon tidligere?

Kunde, fest sminke og hår!

 

Hei igjen alle sammen. Må nesten starte med å si at jeg nok engang er skikkelig overrasket over hvor mange av dere som allerede har sendt meg mail angående innspillingen med side2. Mange nydelige jenter/damer å velge mellom, blir nok ikke lett å velge 1 blant så mange! Men må man så må man, den jeg velger får mail av meg i løpet av kvelden:) Så, tilbake til overskriften. Under ser dere bilder av nydelige Roshi, som da er ei av mine favoritt kunder! Roshi er fast kunde og kommer ofte til meg når det er store og spesielle anledninger. For to uker siden kom hun til meg tre dager etter hverandre for bryllupsfest styling ( pakistansk bryllup). Roshi elsker sminke / heavy makeup og ønsket derfor noe unikt og originalt de tre forskjellige dagene. Stylingen jeg gjorde på henne i dette innlegget var for bryllupsdag to. I just loved it & det gjorde hun også! Håper at dere også liker det:)


 Mail meg på gilan@gilmakeup.com for timebestilling og andre spørsmål!

Søker sminkemodell til innspilling!

I forbindelse med en innspillingsfilm for Side2 i annledning brudesesong søker jeg nå en som kan sitte som modell for sminke og hår.

Innspillingsdato: 06.05.2015! Fra klokken 10.00-14.00 på Grand hotell her i Oslo sentrum.

 

Kriterieriene er:

- Du må være mellom 18 - 35 år.

- Du må kunne stå foran kamera/film uten sminke, før-etter sminke.

- Side 2 og jeg har rett til å benytte opptak som reklame for egen virksomhet.

- Filmen kan brukes av Side 2 og meg på alle plattformer i evig tid med fri bruk så lenge ferdigproduktet er avgrenset til samme formål.

- Ved evt avlysning som medfører til tap må modell dekke tap.

- Kontrakten er bindende.Litt om konseptet:

Vi starter innspillingen med usminket modell før vi går over til: brudesminke, oppsett og brudekjole.

Hvis dette høres ut som noe du ønsker å være med på er du hjertelig velkommen til å sende meg litt info om deg selv før jeg velger ut en heldig vinner.

Send meg et portrettbilde av deg og helfigur hvis du har, skriv også høyde, klesstørrelse (pga brudekjole) navn og alder til gilmakeup@hotmail.com og merk mailen med Modell som brud!

Makeup: Glitzy

Face:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Nude Sensation Fluid Foundation HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Isadora, Perfect powder blusher HER

Mac Pro longwear pressed powder

High tech lighter, makeupstore HER

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Microshadow - Muffin HER

Eyedust, makeupstore HER

Perfect contour Kajal waterproof HER

Mac Carbon black eyeshadow Her

L´oreal Volume million lashes HER

Golden glitter- Visage

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Lip Gloss Sensation, Lipgloss - Lily HER

Lashes:

Lillylashes in Madrid

(noen av linkene er adlinks)


Syns?

New in from Mac cosmetics

Her om dagen fikk jeg en liten nyhet-pakke fra Mac med tre fantatiske produkter i!

Wash and Dry Freshen Up High-Light Powder

Dette er kanskje et av de meste etterlengtede produktlanseringen fra Mac på en stund! Jeg er litt usikker på om den er blitt lansert i Norge enda, men jeg har gleden av å fortelle dere sminke-elskere om at denne er like bra som forventningene! En higlighter med flere toner, perfekt for de som liker å eksperimentere med sminke. Som dere ser så består denne highlighteren av tre friske farger: korall , fersken og beige. Love it!

Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation.

Denne foundationen har ikke bare lang holdbarhet, den er også vannfast og oljefri. Perfekt for fester og spesielle annledninger med andre ord. Jeg har prøvd den engang og jeg elsker hvor dekkende den er!


Pro longwear pressed powder

Som dere ser så har jeg allerede brukt denne en god del og jeg elsker den. Selv om jeg nesten bare bruker løs-pudder, så likte jeg finishen på denne pudderen også kjempe godt. Den gir en matt og dekkende effekt:)Har du noen favorittprodukter fra Mac? #mac #sminke

New in...can U guess what it is?

God 1.Mai!

De aller fleste har hatt fri idag, mens jeg har da altså vært på jobb siden 06.30 og kom hjem for ca 1,5 time siden. Laaang dag, men med morsomme kunder.  Dette blir et veldig kort innlegg, men jeg vil bare dele noe som gleder meg mye. Jeg har nemlig kjøpt meg noe jeg har tenkt på så lenge at det har verket i hodet til tider. Det at jeg har ønsket meg det en stund er ingen hemmelighet, men endelig er det i mine hender. Yiiiiha, I can´t believe it!!!Kan dere gjette hva det er jeg har kjøpt inn? Hint hint...sminke. (Ikke det at det var vanskelig å tro annet:)

06.00

Jupp, da var det på´n igjen med jobb i dag. I dag startet jeg tidligere enn hva jeg vanligvis gjør fordi jeg har flere kunder. Men  det er ikke det som er grunnen til en så tidlig morgen. Min første kunde i dag hadde en veldig spesiell tilfelle. Gul, som er en av mine faste kunder kom til meg klokken 07.00 i dag for å bli stylet til hennes søsters bryllup. Nå tenker dere sikkert, hmm.. men hvorfor så tidlig? Jo, Gul sin søster gifter seg i Sverige! Hun valgte å bli stylet av meg i dag til tross for alt stresset med å ta flyet til Sverige senere osv. Slike kunder som henne får meg seriøst til å gråte av glede. Jeg elsker jobben min og elsker at kundene mine elsker det jeg gjør på dem! Snart skal jeg ta i mot en brud + ei til.  Jeg har en super spennende dag i vente med andre ord! Dette er hvorfor jeg jobber med det jeg gjør, ingen dager er like:) Ønsker alle dere en super bra dag videre så blogges vi senere!