hits

mai 2016

Busy bee

Goooood morning sunshines! Håper dere har sovet godt i natt og våknet glad og uthvilt idag. Som de av dere som følger meg på Snapchat har sett, så kom vi godt i gang med innredning av leiligheten i går. Vi har også sovet sovet i vår leilighet for første gang i natt. Ettersom vi ikke rakk å sette sammen sengen før vi la oss, så vi direkte på madrassen. Noe som faktisk var helt OK. Det beste var da vi våknet i morges. Når man ikke heeelt vet hvor man er haha! Men Gud så deilig å våkne til en fresh, ny og lys leilighet! Jeg trenger vanligvis i hvertfall 2 timer etter å ha våknet for å "se litt våken og opplagt ut". I dag var jeg lysvåken fra sekundet jeg åpnet øynene. Som et lite barn på juleaften!

Før vi skal fortsette med rydding og innredning av resten av leiligheten, så skal turen innom sentrum først. Først så skal jeg på et presse event hos Jan Thomas, så skal jeg gjøre en del små ting før jeg skal møte mannen og sammen dra på et spennende møte!

Fordi jeg setter stor pris på dere!

I går kveld skulle jeg velge et kommentar fra dette innlegget og overraske leseren bak kommentaren med noe hyggelig. Men jeg kom dessverre aldri så langt pga flytting. Jeg må si at jeg elsket alle deres kommentarer og det er kjempe morsomt å lese litt om dere også og bli litt mere kjent med noen av dere:) Kommentaren jeg velger blant alle de som kom inn på det innlegget er fra Arooj! Tusen takk til deg og alle dere andre som leser bloggen min daglig og som ofte kommenterer på bloggen min og gjør meg glad med deres koselige ord! Om du sender meg litt info og adresse, så skal du få en spennende goodiebag i posten fra meg med litt forskjellig sminke! Ja! Jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å holde konkurranser og gi ut flere giveaways dette året. Både åpne konkurranser som alle kan delta og litt mere av disse "hemmelige" giveaway'ene for mine faste leser, som er innom daglig for å lese bloggen og ikke klikker seg inn engang hver andre måned bare for å melde seg på en konkurranse eller giveaway. Jeg vil at dere skal vite at selv om jeg ikke alltid er like flink til å besvare alle kommentarene som kommer inn fra dere, så ser jeg fortsatt hvem som kommenterer ofte og er aktiv på bloggen 😊

Jeg gjør dette for å vise at jeg setter stor pris på dere, slik som dere setter pris på meg. Jeg kommer derfor til å kjøre flere sånne fremover, med det så mener jeg en gang i måneden! Så stay tuned for flere "hemmelige" giveaways!:D


 

I dag skjer det!

Selv om vi enda har et par uker på oss til å flytte ut av leiligheten, så var vi ganske bestemte på at vi skulle flytte våre ting så fort alt var pakket inn og klar. Mest fordi flytting modus må være noe av det verste vi vet. Jeg blir stresset av å se alle disse pakkene rundt omkring meg hele tiden. Det er derfor ikke noe vits i å vente lenger med å flytte inn til den nye leiligheten vår når vi har pakket sammen alt og har nøkler til det nye stedet. I dag skal flyttelasset fylles, flere ganger vil jeg tro med alt det som skal flyttes. Men det går nok veldig fort med tanken på at vi får hjelp av en kompis av Dino og hans bror. Gleder meg til å sove i den nye leilgheten vår for første gang i kveld!

Forresten dere, pga flyttestresset klart jeg dessverre å glemme å dele gårsdagens innlegg med dere som lovet. I kveld skal jeg derimot velge en som har kommentert dette innlegget uansett hvor hektisk jeg kommer til å ha det! Så stay tuned, blir en spennende overraskelse på den av dere som blir valgt!

Hvordan unngå linjer under øynene (3 steg)

For et par dager siden fikk jeg en kommentar fra en leser på bloggen om jeg kunne skrive et innlegg om hvordan en kan unngå linjer/streker under øynene etter påføring av sminke. Ettersom dette ikke er første gangen jeg er blitt spurt om det, så tenkte jeg at det passet seg fint å skrive et innlegg om det i dag. De stegene jeg deler med dere under er de jeg selv bruker å gjøre for å unngå uønskede linjer under øynene.

1

Bruk en god øyekrem rundt øynene å la den absorbere inn i huden. Om du ikke har en øyekrem, kan du bruke en vanlig fuktighetsgivende krem også (med mindre det står at du ikke kan bruke den rundt øynene. Hele poenget med dette er å unngå tørr hud. Noe som ofte gjør at man får synlige streker under øynene.

2.

Om du har mørke ringer under øynene, så burde du helst bruke et tynt lag med korrektor før du skal påføre concealeren. Ofte så hender det at mange bruker tjukke lag av concealer for å få dekket  de mørke ringene, uten at det faktisk hjelper noe særlig. Huden under øynene er tynnere og mer sensetiv enn resten av ansiktet. Du burde derfor være forsiktig med påføring av produkter i det området. Om du ikke har mørke ringer, så påfører du bare en flyttende concealer under øynene med en fuktet beauty blender for å unngå creasing.

Tips:

Om du ikke har en beauty blender, så burde du bruke fingrene til påføring istedenfor børste som bare legger produktet oppå huden. Med fingre kan du få jevnere resultat og bedre finish ettersom varmen på fingrene vil hjelpe å smelte produktet inn i huden.

3

Sett så concealeren med en gang med et lett pudder slik at concealeren ikke legger seg i linjer. Her kan du bruke både løst og presset pudder. Dette gjelder spesielt deg som har en del linjer under øynene fra før av.

HUSK

Om du har for synlige linjer under øynene, så er det dessverre ofte uunngåelig med slike linjer etter påføring av sminke. Det beste du kan gjøre er da er å bruke fingrene for å jevne linjene i løpet av dagen. Eller rett og slett puddre litt forsiktig når du føler concealeren har lagt seg i linjer.

Lykke til og håper dette innlegget hjelper dere som sliter med linjer under øynene!


#Linjerunderøynene #rynkerunderøynene

Just a little sneak peek

Ville bare komme innom for å ønske dere en deilig dag i solen! Jeg og mannen er på plass igjen i vår nye leilighet for å fortsette der vi stoppet i går. Utrolig deilig å jobbe utendørs når været er så varm og god! Følg meg på snap for flere oppdatering på det vi driver med i vår nye leilighet: Gilansharafani! Senere i dag kommer det forresten flere bilder av dette antrekket som jeg hadde den ene dagen i NYC. Vi blogges senere <3

Hvem er du?

Nå er det ofte slik at jeg daglig får spørsmål fra dere på bloggen, Instagram, Fb osv. Alt fra spørsmål om sminke til litt mer personlige spørsmål. Jeg føler derfor at dere kan mye om meg og nå er det på tide at jeg også får blitt litt mere kjent med dere, spesielt med tanken på at leser tallet har økt i det siste. Jeg vil veldig gjerne vite hvem du er. Jeg vil vite hva dine interesser er, hva du jobber med, hva dine drømmer er og hvorfor du leser bloggen min og hvor lenge du har gjort det.

Dette tenkte jeg faktisk på etter at jeg møtte en som leser bloggen min daglig i butikken tidligere i dag hun kom bort og hilste på meg. Det er alltid like overraskende å høre en leser (som jeg aldri før har sett) f.eks si "hvordan går det med flytte prossesen". Eller har du bestemt deg for det ene eller det andre. Haha, nesten så jeg glemmer at det faktisk er mennesker som daglig klikker seg inne på bloggen og leser det jeg skriver. Det er utrolig morsomt syns jeg!  For man tenker sjeldent på at noen, nå sitter bak en skjerm og leser dette innlegget. 99% av tiden skriver jeg her som om det skulle vært en slags dagbok. Weird ikke sant ?

Nå vil jeg derfor vite mer om deg. Du trenger ikke å skrive hva du heter (om du ikke ønsker det). Men gi meg gjerne en liten oppdatering på deg de siste årene, kanskje dele en morsom historie med meg som du har opplevd eller det du skulle ønske og føle for å skrive her.

Som en gulrot/belønning, så kommer jeg til å trekke ut en blant dere som får en hyggelig overraskelse!

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg! <3 Kos og klems

 

New makeuplook: Freckles

Face

YSL TouchEclat Blur primer

Naked Skin One and Done Hybrid Complexion Perfector

Freckles: Sigma Liberally toasted gel liner

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Anastasia Beverly Hills contour kit

The Balm Mary-Lou luminizer

Eyes

Nabla eyeshadows

NYC Jumbo pencil 606

Uraban Decay brow box

Urban Decay Perversion Mascara

Lips

Urban Decay Unicorn matt lisptic

Lashes

House of lashesh IconicHva syns du om denne looken?

Clay Canyon

I dag har jeg endelig fått tid til å gå innom Eger Skin Clinic igjen for å få lagt på nye negler av flinke Miranda! Hun gjorde mine negler før jeg reiste til NYC også, da gikk vi for litt lengre negler enn det jeg vanligvis har. For lange negler holder seg dessverre ikke like bra som korte/ medium lange negler. Det fikk jeg merke i NYC for å si det sånn haha! Det var derfor ekstra deilig å få frisket opp neglene idag. Spesielt med tanken på at de ikke så ut etter all det de har gått gjennom i det siste pga flytting. Denne gangen gikk jeg for en farge jeg aldri før har hatt, Clay Canyon med mattende finish! Ah, kan ikke slutte å beundre mine negler nå hihi!

Sponset/ Du kan klikke HER for å bestille en time på ESC! Bruk koden "Gilan20" Så får du hele 20% på din behandling ut denne måneden:D

Curl crown


Heeeeei! Jaaaa, jeg lever haha! Sorry for sen oppdatering i dag. Denne dagen har vært definisjonen på stress. Jeg startet dagen med en brudestyling, som gikk utrolig bra så møtte jeg mannen rett etter jobb. Dvs. rundt 14.00 tiden, helt siden da har jeg og han gått fra butikk til butikk og sett på møbler. Eller, heldigvis så klarte vi å bestille en del i dag, så vi fikk gjort noe. Men wow for en stress det er å finne nye møbler. Hadde nesten glemt hvor mye tid det kreves å innredde en leilighet. Spesielt når man skal kjøpe alt nytt. Ja, med alt så mener jeg alt mellom tepper til lamper, i alle rom haha! Men litt koselig er det også å gå rundt å se på møbler, spesielt når man har en så energisk mann som Dino rundt seg. De av dere som følger meg på Snap "@Gilansharafani" ( eller forsåvidt han "@Faridodino" ) vet hva jeg mener haha!

Men uansett dere, nå skal klippe ferdig en ny hårvideo for dere. Det bildet dere ser over er en liten sneak peek på morgen dagens youtube video! Forresten, nå som jeg nevnte Youtube, i går passerte jeg hele 30.000 subscribers YAAAAY! Tusen takk til de av dere som allerede abonnerer kanalen min! Om du ikke følger meg der allerede men også ønsker å få med deg mine ukentlige videoer så kan du også subscribe kanalen min HER!

I dag er en dag vi har ventet lenge på!

Da har denne dagen endelig kommet, en dag vi har ventet lenge på og gledet oss til! I dag skal vi nemlig få nøkler til vår nye leilighet! Selv om vi begynner å bli ganske lei av å pakke og all flyttestresset vi har vært gjennom de siste ukene så er det fortsatt utrolig spennende å tenke på at vi starter denne sommeren med å flytte til et nytt sted. Et større, roligere og bedre sted enn vi noen ganger har hatt. Følg meg på Snapchat så får du kanskje sett litt av leiligheten idag hihi! Snapchat: Gilansharafani!

Fordi det har vært så mye fokus på det med flytting, nytt sted, salg av bolig og nye møbler osv så har jeg nesten ikke hatt tid eller mulighet til å tenke kreativt med sminke. I går derimot kjente jeg det kriblet i fingertuppene og jeg kunne ikke la være å sminke meg og ta noen sminke bilder for dere! Her har dere en liten sneak peak bilde på looken med favoritt filteret mitt på Snap!

New York outfit

Mens jeg enda var i NYC og delte et bildet av dette antrekket, så var det flere som spurte om jeg kunne dele flere bilder med detaljer om hvor det jeg hadde på meg var ifra. Her kommer det derfor et innlegg om det! Et godt likt antrekk av meg, dere og New Yorkere haha! Dette antrekket satt jeg sammen den dagen vi skulle på shopping. Da  tenkte jeg at jeg måtte ha på meg noe som var lett å ta av og, når jeg skulle prøve andre klær på. Jeg kan jo ikke kjøpe klær med mindre jeg prøver dem på. Så det går ofte en del tid til det når jeg er på shopping. Så, ettersom jeg nesten bare hadde med meg fancye klær til NYC, måtte jeg finne noe behagelig blant Dino´s sine klær den dagen. Det ble derfor Denim skjorten hans med trykknapper, genialt ikke sant? Lett å ta av og på! Under den tok jeg på meg en mini skjørt som også var lett å ta av og på. Flere ganger den dagen fikk jeg høre om at jeg hadde kul antrekk og flere spurte om hvor det jeg hadde på meg var i fra haha! Elsket at folk var så åpne og hyggelige! NYC in my heart!

Caps: H&M 

Blazer:  Zara

Shoes: Vegabond

Skirt:  Pull and Bear

Denim  Short:   Dino´s

Watch: Daniel Wellington

Backpack: French Conenction
(c) Farid Dino

17 Mai oppsummering

Håper alle er like hele etter en kjekk feiring av 17. Mai! Selv om vi startet feiringen ganske sent på dagen i går, var vi helt utslitt da vi kom hjem. Så slitne at vi faktisk la oss for å ta en liten "powernap" med engang vi var hjemme. Vel, det ble en lang powernap som var utrolig vanskelig å våkne opp i fra. Planen var å ikke bli ute så lenge, også bruke tiden på å pakke ting, ettersom vi starter med flytting til nytt sted i helgen. Men nei dere, det eneste vi tenkte på etter at vi våknet fra powernapen var å sove igjen. Så ja, vi la oss ganske tidlig i natt og våknet heeelt utvilt tidlig idag:D

Allerede nå har jeg pakket ned nesten 50% av kjøkkenet, flink ikke sant?:D Nå må vi fortsette, for om under 2 timer skal vi ut å rekke et møte og andre små ting som må ordnes i dag, før vi skal møte et vennepar av oss for å se LFC kamp sammen ute et sted!:D Under får dere noen bilder fra gårsdagens koselige 17. Mai feiring! Vi blogges hjerter <3

Vår søte vennepar, Shemok & Hajar!

 

God 17. Mai!

Heeeeei og god 17. Mai til alle dere mine lesere! Er ikke været bare helt nydelig idag? Jeg håper virkelig at dere har hatt en herlig 17. Mai feiring hittil! De siste dagene har virkelig gått i et for meg. Hele gårsdagens har bare gått til kos, først så dro vi på en piknik med familien så kjørte vi til Sheima og Hejar senere på kvelden og sov hos dem! Jeg elsker det paret der, vi fire er så utrolig like på så mange måter at det nesten er litt scarey haha! Akkurat nå sitter hver av oss i hver vår bil og er på vei til Oslo sentrum for å ferie 17. Mai sammen! Dette har jeg gledet meg så mye til!

Før jeg avslutter her vil jeg bare takke for den fantastiske støtten og responsen på innlegget jeg skrev for to dager siden! Ikke bare det men også alle de herlige kommentarene og meldingene dere har sendt meg etter det på diverse sosiale medier. Dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på det og det er dere som motiverer meg til å bli bedre for hver dag det går. Så tusen takk og ha en herlig 17. Mai videre så snakkes vi helt sikkert snart igjen. Glad i dere!

Nok er nok!

Et sted går det en grense. Kjære familie, venner, kommende bruder, tidligere kunder og mine følgere. Jeg setter utrolig stor pris på hver og en av dere og de mange hyggelige tilbakemeldingene deres og kommentarene dere legger igjen til meg på facebook, instagram og divers andre kanaler. Men det hender også fra tid til annen at jeg får noen mindre hyggelige kommentarer og de bryr jeg meg faktisk veldig lite om. Bevisene på det er at jeg blokkere slike ut fra min blogg og diverse kommentarfelt. For meg handler livet og hverdagen om å ta til seg det positive og selv om det er noen dårlige dager så blir de overhøvlet av det positive jeg velger å se i livet. Derimot idag gikk noen langt over streken. Det er en del jenter der ute som velger å bruke tiden sin på å baksnakke og lage drama og intriger, forsøker å sverte meg og mitt navn, og for å være helt ærlig, det er lov, vi bor jo i Norge, det er ytringsfrihet i Norge så vær så god. MEN, når du velger å snakke stygt om arbeidet mitt, eller servicen min, og generelt meg som person, for så deretter ønsker å bli stylet av meg til din store dag. Da har du virkelig bommet. Det er da tilfellet idag, og det er derfor jeg velger å skrive dette til dere. Du som valgte å skyte deg selv i foten idag. Du har skrevet om meg på en gruppe på facebook, der du diskuterer mitt arbeid og mine ferdigheter og service, hvorfor velger du isåfall å booke time hos meg? Vel, du skriver at du ikke har noe valg og det er grunnen? Jeg tror heller det er at, du vet jeg kan jobben min og jeg yter den servicen jeg kan og det gjør jeg på best mulig måte og derfor er jeg allerede booket for kommende bruder flere måneder i forveien. Det kan ikke være pga servicen min eller jobben min, det er fordi jeg elsker jobben min og jeg gjør alltid jobben min 110% for at kundene mine skal føle seg fantastiske når de forlater salongstolen.Så kjære deg som idag virkelig ødela for deg selv og som helt garantert kommer til å fortelle usannheter om meg og jobben min. ( For dette er jo ikke første gangen jeg har hørt at du har snakket negativt om meg), lykke til med å finne noen til din store dag nå. Jeg håper virkelig du blir fornøyd. Akkurat nå kjenner jeg faktisk at det var veldig godt å avlyse timen min med deg fordi det er bare ikke riktig at du som snakker som negativt og stygt om meg, plutselig skal sitte å bli stylet av meg. Det fortjener du ikke. Jeg vet hva jeg står for, hva jeg kan og hva jeg yter.

Nå er jeg iallfall ledig den dagen, 22.Mai blir nå en fridag for meg:)

Til dere andre som skal komme til meg i månedene fremover, gled dere fordi dette motiverer meg bare enda mer til å yte en destod bedre jobb.

 

New hair tutorial: Braided ponytail!

Video i samarbeid med Rapunzelofsweden!

Da har jeg endelig fått gjort ferdig denne hår videoen for dere! Jeg har lenge hatt lyst til å lage en sånn sommer- festival- fest type frisyre med fletter og må si jeg elsket resultatet! Som jeg også skrev i et av mine forrige innlegg, så kan denne frisyren fungere til 17. Mai også om du lager en litt mindre bustete versjon av denne. Bunad og fletter går jo som hånd i hanske! Skal ikke du gå med bundad? Denne frisyren vil (uansett antrekk) gi ekstra piff til hele looken din!

Klikk Her for produktliste

Husk å se den i full HD kvalitet!

Fortell meg gjerne hva dere syns!

Tips til bruk av falske vipper på 17.mai!

Jeg har flere ganger blitt spurt om jeg kan skrive et innlegg eller lage en video om hvordan jeg setter på falske vipper. Nå har jeg allerede gjort dette i flere av mine videoer, men i dag tenkte jeg å skrive et innlegg også om det nå som det er 17. Mai snart! Jeg vet at utrolig mange ønsker å bruke de og har til og med prøvd å sette de på men ikke helt har klart å lykkes med det. Så her kommer mine beste tips til deg som trenger litt veiledning til å kunne sette på falske vipper!

 Dette trenger du:

- Saks

- Pinsett

- Vippelim

- Mascara


Steg 1.

Start alltid med å måle vippene ved å sette falske vipper på dine egne vipper. Om vippene er for lange vil du først og fremst slite med å få de på OG om du får de på også så vil de verken se bra ut eller være behagelige på.

Steg 2.

Om vippene er litt lengre enn din vippelinje så må du klippe de. Viktig at du husker at de må alltid klippes fra enden!

Steg 3.

Så kommer selve nøkkelen til suksess: La limet tørke! Det er kjempe viktig at du lar limet tørke i ca. 30- 40 sekunder (Om du bruker Duo lim). Det er enklest å sette vippene på om limet er litt klisette før påfringen. De fleste som ikke klarer å sette på vippene selv, velger ofte å sette vippene rett på etter at limet er tatt på. Dette steget vil gjøre en stor forskjell for deg som sliter med å få vippene til å sitte.

Steg 4.

Ta opp vippene med pinsetten og plasser dem i midten av øyet, ikke på øyelokket, men tett på dine egne vipper. Du kan enten bruke fingrene eller pinsetten til å plassere ytterkanten og innerkanten av vippene også så det fester seg godt.

tips:

Om du f.eks har kjøpt vipper med veldig stiv kant, kan du holde i begge kantene og presse det mot hverandre altså innover, så vippekanten blir litt bøyd slik som vår vippform. På denne måten vil vippene sitte lettere enn hvis de er stive og urørt før du setter dem på dine egne vipper.

Steg 5.

Om dine vipper ikke er like bøyde som falske vipper, kan du bøye de forsiktig med en vippetang før du skal påføre mascara!

Gooood luck!

 

Ny hårvideo på vei

Hei og god fredag! Den følelsen når du plutselig innser at fredagen er her og helgen er rett rundt hjørnet. Det er lite som slår den følelsen! Deilig eller hva? Så, i natt var jeg oppe til ganske sent for å få gjort ferdig en ny video til søndagen. Frisyren dere ser på bildene under er det jeg kommer til å vise dere i søndagens youtube video! I de to siste årene har jeg blitt helt forelsket i flettefrisyrer. Nå som det er sommer snart med masse fest og festivaler, så tenkte jeg at det passet seg perfekt å gjøre en sommerfest- festivalinspirert hår look! Det kan kanskje til og med inspirere deg til 17. mai frisyren din om du enda ikke heeelt vet hvordan du skal være på håret den dagen.

Abonner/ Subscribe youtue kanalen min her om du ønsker å se denne videoen om to dager! <3

 

Outfit: Strolling in Manhattan

Hei igjen! Så, flere av dere hadde spurt om jeg hadde flere bilder av dette antrekket! Jeg hadde selvfølgelig tatt bildene, men rakk aldri å dele mens jeg var i NYC. Her får dere derfor flere bilder av dette antrekket og detaljer om hvor ting jeg har på meg er fra!Coat and Shoes: Zara / Top: Ginatricot / Skirt: Walktrendy  / Veseke: Chanel!

(c) Farid Dino

SUN & AIR

Sponset presseprodukter

Visste dere at Giorgio Armani har utvidet den populære Di Gioia serien med to nye dufter - Air di Gioia & Sun di Gioia? Dette er altså to nye, livfulle og friske dufter som er inspirert av luft og solens varme stråler! 


"Sun di Gioia is a warm, feminine scent that transfers the atmosphere of summer, and the feeling of happiness produced by the first sunlight on the skin."

"Air di Gioia is dedicated to the element of air and is aimed at the free, unpredictable woman". Air di Gioia er uten tvil favoritten min av disse to ettersom duften Sun kan bli litt for søt for meg!
#armani #giorgioarmani #sundigioia #airdigioia


Hva slags dufter liker du å bruke om sommeren?

Behind the scenes: Photoshoot med Urban Decay!

Da har jeg endelig fått tid til å sette sammen noen bilder til dere fra photoshooten jeg hadde med Urban Decay i NYC! Før vi reiste dit, visste jeg at jeg skulle ha en shoot der, men ikke hva slags shoot og til hvilket annledning. Da jeg fikk vite det derimot ble jeg rett og slett helt satt ut! Jeg ble jo invitert med mange andre store bloggere og youtubere fra andre land ettersom UD skulle lansere Vice 100 lisptick paletten. Etter lanseringsdagen hadde Urban Decay valgt ut 100 forskjellige influensers til å ha et shoot med ulike leppestifter fra paletten. Ett for hver influencer. Jeg fikk fargen Rejected! Jeg ble litt usikker da jeg så hvor rosa fargen så ut på bildet ettersom jeg nesten aldri går med rosa leppestift, MEN de var utrolig greie og sa jeg kunne bytte farge om jeg ikke følte det var helt meg etter at jeg hadde prøvd det på.Som dere ser på bildene under så tok vi det på for å se hvordan fargen ble på og den ble overraskende fin på med smokey-eye looken jeg hadde den dagen. Leppestiften var heldigvis ikke så pigmentert og ga derfor leppene mine en fin, naturlig farge! De hadde forskjellige locations til shooten og jeg var en av de som tok bildene ute. Litt kaldt ble det, men både jeg og de ble super fornøyde! Selve shooten og prosessen gikk utrolig fort ettersom det var helt perfekt planlagt med tanken på styling, lunsj, location, tidspunkt, fotograf osv. Alle som var på eventet og på shooten dagen etter var helt forelsket i locationen dette ble holdt. Helt perfekt sted til Urban Decay. Kan liksom ikke bli mer urbant enn det dere ser på bildene hihi!
Både Dino og Sophie var med på shooten og vi hadde det utrolig morsomt sammen! Dino har filmet en god del behind the scenes, som kommer til å komme på youtube kanalen min. UD hadde også et film crew der hele tiden som filmet, jeg deler selvfølgelig den også med dere når den er ute!

Jeg trodde aldri jeg skulle si dette

God morgen fra lille Oslo! Må si det er litt deilig å være hjemme igjen. I dag føler jeg meg litt mere våken enn gårsdagen. Selv om jeg har sovet dårlig i natt pga visdomstenne. Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men: For første gang i historien gleder jeg meg til å dra til tannlegen for å få fikset oppi dette. Jeg savner å snakke og spise det jeg vil uten å måtte ha 10 pauser imellom pga smerter. Jeg har seriøst hatt det så vondt at jeg ikke engang har klart å svare på telefonen når det har ringt. Jeg måtte be alle sende sms eller mail istedet haha! Fingrene mine har med andre ord jobbet for harde livet i går med all tastingen som har foregått her. Både privat og med mail besvarelser. Det er forresten en annen kapitel det. Jeg hadde ikke svart på mailer på ca.5 dager mens jeg var i NYC, for å si det sånn da dere jeg fikk nesten litt panikk av alle mailene som måtte besvares i mailboxen i dag. Etter ca. 3 timer med null pauser klarte jeg å svare på nesten halvparten, ja nesten halvparten haha!

(En liiiiten sneak peek fra shooten med UD)

Forresten dere som jeg også nevnte tidligere, så skal jeg fortsatt poste noen innlegg fra NYC som jeg ikke rakk å dele mens jeg var det pga lite tid og tidsforskjellen. Senere i kveld kommer jeg derfor til å dele et innlegg med masse bilder fra shooten jeg hadde med Urban Decay med dere! Jeg kommer også til å fortelle mere detaljer om hva slags shoot det var osv!

Men, nå må jeg til tannlegen! Vi snakkes!

Gilmakeup sine 5 tips til 17.Mai sminken!


 


1. Hydrert hud

Husk at godt hydrert hud kan avgjøre mye av hvordan sminken din blir seende ut. Har du myk og glatt hud, så vil det virkelig få deg til å skinne. Så forbered huden godt, ett par dager i forveien for optimal 17.Mai sminke.

2. Bestem sminkelooken kvelden før.

Dette er noe jeg selv må bli flinkere på foran store annledninger. Det å ha bestemt seg for en look kvelden før gjør at man sparer utrolig mye tid samme dag før man skal ut. De fleste vet ofte hva de skal ha på seg til 17.mai, så det er bare å bestemme sminkelooken også i samme slengen så slipper du å stresse med det tidlig på dagen.

3. Ikke prøv noe nytt den dagen

Jeg elsker å være kreativ og prøve ut nye trender, men 17.mai er ikke dagen for det. Det samme gjelder når du skal på fest og date. Bestem deg på forhånd! Det er derfor viktig at du heller går for en look som du vet du har prøvd før og har følt deg komfortabel og fin i. Om du skulle velge å gå for en ny look, så ville jeg anbefalt deg å teste det ut ett par dager i forveien før selve dagen, så du er på den sikre siden!

4. Øyne eller munn

LESS IS MORE

Du kan forsåvidt gå for begge deler om du virkelig føler for det, men det er sjeldent at både sotede øyne og knallfarge på leppene ser bra. Spesielt med tanken på at det skal være "dagsminke". Jeg vet med 100% sikkerhet at jeg kommer heller til å gå for øyensminke og noe naturlig på leppene i år. Hvem har tid til å se seg i speilet hvert 5 min på 17 mai?

Tips til deg som går for sotede øyne / farge øyenskygge:

Viktig at du bruker en god øyenskygge primer slik at skyggen din holder seg bra dagen lang og ikke striper seg.

Bruk vannfast maskara i tilfellet det vil komme noen dråper regn eller for mye vind som gjør at øynene renner.

Til deg som går for farge på leppene:

Bruk helst en mattende leppestift for bedre holdbarhet. Kremte liplinere eller leppestifter skal også holde seg like bra!

Om du velger å gå for en vanlig eller glossy leppestift så burde du først starte med å prime leppene, så forme dem med en lipliner også bruke leppestiften for bedre holdbarhet.

5. Fikserende spray

Fikserende spray er perfekt til slike annledinger. Det får sminken din til å sitte dagen lang uansett vær! Jeg har prøvd mange forskjellige og den jeg liker aller best når jeg vet jeg kommer til å tilbringe mye av dagen ute er All nighter makeup setting spray fra Urban Decay!


Hvordan skal du sminke deg til 17 mai?

#17maisminke #17mai #17maimakeup

Jetlag og auuu!

Jetlag, konstant trøtt, sliten, vondt i visdomstanna, konstant sulten, savner NYC, må pakke ut, må pakke ned ting for å flytte til nytt sted, mye jobb å ta igjen, lite tid til å ta igjen den jobben osv. Dette er bare noe av det som konstant har gått rundt i hode på meg siden vi kom hjem i går. Det første vi gjorde etter at vi kom hjem å la fra oss bagasjene, var å komme oss ut igjen for å spise en matbit. Vi hadde tenkt å bruke en del timer ute, så vi ikke skulle falle i søvn da vi kom hjem. Men tro meg dere, jeg sov sittende i bilen etter at vi hadde spist og da var klokken bare rundt 19.00 tiden. Jeg ba Dino om å kjøre hjem med engang ettersom jeg ikke lenger kunne holde meg våken, fordi både jetlagen og smertene i visdomstanna hadde helt plutselig slått inn haha! Jeg våknet for et par timer siden med enda verre smerter i tanna og fortsatt veldig trøtt! Jeg skal hos tannlegen i morgen og må muligens trekke ut to av visdomstennene. Noe som ikke passer seg nå i det hele tatt med tanken på alt det som må gjøres. Men, må man så må man! Nå skal jeg få i meg en suppe, lover å blogge om mer spennende ting når jeg har kommet meg i rytmen igjen og blitt bedre. Jeg rakk ikke å blogge om alt vi gjorde og de stedene vi besøkte mens vi var der  pga tidsforskjelligen. So stay tuned!


Bildet over er tatt i går da vi dro en tur til fantastiske Central Park! Kommer flere bilder av gårsdagens også i eget innlegg:D

(c) Farid Dino

Hei fra Danmark

Hei fra Danmark! Da har vi nettopp landet i solrike København etter en lang flytur. Jeg har dessverre ikke klart å sove slik som jeg hadde håpet på, så ja jeg sitter med ganske så trøtte øyne nå og gruer meg til jetlagen som jeg må gjennom i de kommende dagene. Om ca en time skal vi ta neste fly til Oslo, og så fort jeg er hjemme, så går turen rett til senga. Gjett om jeg skal ta igjen de dårlige liksom søvntimene jeg hadde på flyet vi tok fra New York i natt. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme meg hjem idag. Mye spennende som skjer fremover! Men det jeg gleder meg sånn aller mest til nå er å flytte til ny leilighet innen to neste ukene! Vi kommer til fantastisk vær og det er deilig:)

Dette blir bra, vi blogges fra Oslo:D

Last day in NYC

Hei på deg! Da var helgen snart over, noe som betyr at vi snart skal tilbake til Norge! Vi har med andre ord idag igjen på oss til å oppleve mere av NY. Hele gårsdagen gikk til shopping, kos og en koselig middag på Stk med Sandra og Fredrik. I dag har vi bestemt oss for å være litt turister og besøke steder som Central Park, frihetsgudinnen osv. Vi skal til flyplassen først rundt 20.00 tiden, noe som er bra for da har vi god tid på oss. Vi har allerde cheket ut av hotellet og sitter i skrivende stund og spiser en sen lunsj på Wok to walk. Dessverre ikke så godt som jeg trodde det ville være haha! Men, nå må vi komme oss videre om vi skal rekke alt det vi har tenkt å gjøre idag. Ønsk oss en god flytur hjemover senere!

Vi blogges og jeg gleder meg til å fortelle dere alt om denne turen når jeg har kommet meg hjem!

Outfit: Where did the time go?

Annonse

Goood morning from beautiful Manhattan! Før jeg fortsetter vil jeg beklage for å ikke ha svart på deres kommentarer i de siste dagene. Ikke bare bare å finne tid til de vanlige hverdagslige rutinene i en så stor by som NYC som når jeg er hjemme! Det går virkelig i ett kjør her. Vi har alltid noe på planen og tiden blir dermed viktigere. Tiden flyr, tidsforskjellen mellom her og hjemme er på nesten syv timer så det er så lett å bli helt forvirret pga det. Men, takket være den nye, tøffe og stillrene klokken min fra Daniel Wellington, har jeg kunne hatt full kontroll på klokkeslett samtidig som jeg har et så kult tilbehør til antrekkene mine.

De av dere som har lest bloggen min i de siste årene vet at de eneste klokkene jeg bruker er fra Daniel Wellington. Jeg er ikke smykke menneske, men en klokke i riktig stil er aldri feil. Jeg føler det ofte gir det lille ekstra til et antrekk som prikken over i´en! Det er det jeg liker så godt med DW sine klokker. De er enkle og rene i stilen, men samtidig så gir de veldig mye liv til et antrekk! Under får dere en del bilder av et antrekk jeg hadde på meg for et par dager siden med den nye klokken min fra Daniel Wellington!

Om du bruker rabattkoden "Gilmakeup" på deres offisielle nettside når du handler vil du få 15% på alle produkter! Denne koden varer måneden ut;) De har også "free worldwide shipping" så du vil spare en del på det også når du handler:D

Ta en titt, jeg tror du vil digge stilen:)

Klokken jeg har på heter Drapper Durham og den finner du HER! ( annonselenske)
Jakke og singlet: Zara / Jean: Bikbok / Veske: Chanel / Sko: HM / Klokke Daniel Wellington HER (annonse lenke)

(c) Farid Omer.

En uforglemmelig kveld i NYC

God dag fra Manhattan. Regner med at det er rundt klokken 17 hos dere nå som bor i Norge. Anyways, jeg håper dere har hatt en bra dag så langt! I dag tenkte jeg å dele bilder fra den uforglemmelige kvelden med Urban Decay med dere. Det var utrolig mye bra som skjedde den kvelden. Urban Decay kan det å holde en fest for å si det sånn! Det var helt fantastisk stemning med noen av verdens største og beste makeupartister, youtubere og bloggere! Dere kan bare tenke dere hvordan kvelden var for meg med alle de fantastiske menneskene! Helt ubeskrivelig og uvirkelig er det enda for meg, når jeg ser disse bildene fra den kvelden!

Jeg klarer ikke å slutte smile når jeg ser bildet over. Noe så uvirkelig, seriøst jeg kan ikke tro at jeg fikk hilst på den vakre skapning over, Ruby Rose! For de av dere som ikke har fått det med seg, så er hun ansitket bak The Vice leppestiftene! Kvelden startet faktisk med en liten prat med henne, hvor Wendy som står bak UD stilte henne noen spørsmål Hun virker som en utrolig jordnær og morsom person!

Flinke Wendy som står bak UD!

I can´t.. I just.. can´t! Herre Gud, det var så utrolig å hilse på dise jentene. Disse  her er noen av de største innenfor beauty bransjen og er de jeg daglig blir inspirert av!

Fra Venstre har dere: Desi Perkins, Makeupshayla, Iluvsarahii & Lustrelux!

and offcourse to av mine andre favoritt makeup artister: Mannymua733 og Patrickstarrr! Så søte og hyggelige! .. Ja, Patrick ville at jeg skulle sitte på fanget hans haha!

Møtte også talentfulle Maryam "maryamnyc"! Var utrolig kult å høre henne si "Ey, I´ve seen you before" :D


Også det fantastiske teamet jeg reiste med fra Skandinavia! Fra venstre, Sophie, Annkarin og Sandra Willer!
JUPP, møtte fantastiske Jeffeestar også hihi!


Fikk også hilst på disse to nydelige jentene som også er bloggere og youtubere fra midtøsten! Venstre: Sheidafashionista og søte Themayaahmed!

---

Ubeskrivelig kveld rett og slett! Nå skal vi snart møte Sandra og hennes kjæreste for en lunsj og shopping i NY! CAN´T WAIT! Vi blogges <3
 

Lunsj i NYC

  •  
    Gooood morgen! Her i NYC er klokken 10.00 på morgenen akkurat nå. Jeg sto opp klokken 07.45 i dag ettersom jeg måtte være ferdig sminket og stylet til en spennende shoot med Urban Decay klokken 08.20 i Brookolyn! Det har vært to helt helt helt fantastiske dager med Urban Decay. I går dro vi på The Vice lansering med mange av verdens største beauty youtubere og bloggere. Så utrolig mange personer jeg i mange år har sett opp til og blitt inspirert av! Jeg fikk også sett og hilst på nydelige Roby Rose. Gleder meg såååå mye til å fortelle dere mere om det fantastiske event igår og shooten idag. Snart skal vi på lunsj med teamet, vi blogges senere babes;) Under har dere forresten en del bilder fra lunsjen vi hadde sammen igår før vi dro på lanseringen av The Vice! Livelig og koselig gjeng:)Meg og herlige Sophie! <3


Annkarin og søte Sandra Willer!
(c) Farid Dino

Har du vært i NYC ?

100 lispticks

Etter at vi kom tilbake på hotellet i går, banket noen på døren. Det var personalet fra hotellet som skulle levere en gave fra Urban Decay. Jeg ble heeeelt målløs da jeg så hva det var! Dette er den største lipstick line-upen de har hatt noen sinne og gjett hvem som er ansiktet bak denne fantastiske lanseringe? RUBY ROSE! Japp, det betyr også at jeg kommer til  å møte henne i dag og mange andre store fantastiske beauty youtubere og bloggere fra all over the world! Herlighet, for mye bra som skjer på engang, I can´t take it anymore hihi! Det beste? Er at dette ikke er alt, i morgen skal jeg gjøre noe utrolig spennende sammen med Urban Decay, noe jeg aldri før har gjort faktisk.. så, det jeg har i oppgave er å finne min favoritt shade of lipstick and I´ll be ready to go! Kan dere gjette hva jeg skal i morgen?

Jeg er sikker på at mange av dere har spørsmål angående de fargene i denne 100 Vices leppestift paletten. Jeg kan kort si at du finner alle farger her. Noe for alle rett og slett også er det sevfølgelig limited edition! Det er mange farger her som ikke har blitt lansert igjen på en stund og mye nytt. Noen av nyansene er også inspirert av andre UD sine gamle leppestifter og ikke minst øyenskygger og  eyepencils! Denne får nok den beste plassen i min nye studio!:D

 

New York dag 1!

Wow wow wow.. hvor skal jeg starte? Herre min Gud som vi trives her! Det er rett og slett helt helt helt umulig å ikke forelske seg i bygningene, maten, skyskraperne av glass, menneskene, gule taxiene, sidegatene og sist men ikke minst alle lysene på kvelden. Nei dere.. det blir ikke lett å forlate dette stedet på søndagen! Forresten dere, dette innlegget er stilt inn, så dere får lest innleggene mine som vanlig etter norske tider.  Men ja, vi er rett og slett helt forelsket i NYC allerede etter bare en dag her! Til tross for en lang flytur i går, brukte vi masse tid på å oppleve NY da vi var framme. Rett etter at vi checket in på hotellet, tok jeg, Sophie og Dino turen ut for å spise noe lett før middagen.


Da endte vi opp på et sted som serverte både asiatisk og fransk mat. Utrolig deilig mat!


Etterpå dro Sophie tilbake til hotellet for å jobbe litt, mens jeg og Dino ble igjen ute for å oppleve litt av byen før vi skulle møtes igjen til middag.Som dere ser så ble det en god del bilder av byggningene og gatene.. kommer også et innlegg med detaljer om antrekket mitt så fort jeg har fått tid til å finne de bildene:D

Under får dere sett bilder fra den kjempe koselige middagen vi tre hadde sammen! En vellykket og bra start på denne turen her!Nå klarer jeg dessverre ikke å holde øynene oppe lenger. Klokken er ca 22.00 her nå mens jeg skriver dette innlegget, noe som betyr at klokken er 04.00 i Norge nå. So I hope you don´t´mind om du ser noen feil her, jeg klarer som sagt så vidt å holde øynene oppe haha!

Vi blogges sikkert senere! I love you og ta vare!

kisses and love from NYC!

(c) Dino

The Dressmaker

Tenk at jeg skriver dette fra 11.000 meter over bakken! Nå har vi gjort unna 2/3 deler av turen. Akkurat nå er vi med ord bare et par timer unna The Big Apple. Jeg føler tiden har gått utrolig fort! I løpet av de timene som har gått har vi blant annet filmet litt, spist mat, lest bok, surfet på nett og sett film! Jeg så på The Dressmaker, hvor Kate Winslet og Hugo Weaving spiller. Jeg så en liten sneak peek av filmen for er et par uker siden da Kate var gjest på The Graham North Show og trodde liksom ikke at det ville være bra film. Den var alt annet enn det jeg trodde! Jeg elsket filmen, selv om den var litt for trist og hadde en tung slutt. Kate spiller som vanlig veldig troverdig i denne filmen også. Klarte ikke å holde tilbake tårene i noen av scenene:( Anbefaler alle dere å se på den om dere er like glad i dramafilmer som meg! Haha, fikk nettopp øyet på skjermen til en dame som sitter 2 seter foran meg som ser på samme film! Nesten så jeg får lyst til å se den igjen selv hihi:)

Vi blogges!

NEW YORK NEXT!

God morgen fra en gjespende Gilan på Gardermoen. Alltid like vanskelig å stå opp så tidlig, alltid! Uansett hvor mange timer med søvn jeg har hatt, men idag er det annerledes dere, JEG SKAL TIL NEW YORK! Det har liksom enda ikke gått helt opp for meg at jeg skal dit og hvorfor! Jeg fikk timeplan på det som skal gjøres de første dagene vi er der med Urban Decay og jeg kan nesten ikke vente til jeg får fortalt dere alt! Vi kommer til å gjøre mye spennende, noe av det kan jeg fortsatt ikke tro jeg skal få muligheten til å oppleve og gjøre når vi er der. Jeg føler at denne turen kommer til å bli veldig lik Paris turen, altså at det blir så mange opplevelser og mye spennende som kommer til å skje i løpet av få dager. Inntrykkene fra byen, menneskene, inspirasjonen og ikke minst at jeg skal oppleve det med mannen! Life is good! Det har vært noen veldig hektiske dager, slitsomme kvelder, lite søvn..but in the end it pays off!! Love it!

Avreise om noen få strakser her, vi blogges from the other side, ciaaao!

dagen i dag

Hei igjen! WoW for en dag. Beklager for sen lyd fra meg, men jeg tror jeg nevnte i forrige innlegg om at jeg mest sannsynlig ikke kommer til å ha så mye tid til mer blogging idag ettersom jeg hadde en del ting å gjøre før morgen dagens avreise. Vel, her sitter det en smørblid og fornøyd Gilan! Dagen i dag har bokstaveligtalt vært helt fantastisk. Det startet med at vi fikk solgt leiligheten vår  som gjør at vi har en ting mindre å tenke på når vi er i NY. Så var jeg innom Eger Skin Clinic for å få fikset neglene og pedikyr, noe jeg aldri før har gjort! Kommer eget innlegg om det i morgen om hvilken farge det ble osv. Etter at jeg var ferdig der, dro vi innom spraytanhuset her i Oslo for å bli litt brun og.. blid haha! Kommer innlegg om det også så snart jeg fåt tid. SÅ fornøyd med fargen og litt utrolig å tenke på hvor mye freshere man ser ut og føler seg med litt farge på huden, dette skal gjentas oftere for å si det sånn!  Men det som har vært det beste med hele dagen har vært min sminkefri ansikt, deilig å bare la huden puste noen dager!Nå må Gilan pakke ferdig! Vi må opp klokken 07.00 i morgen og være på vei til flyplassen 08.00. Kanskje ikke de beste tidene for soveglade Gilan men ettersom det er New York det er snakk om så er det helt i orden å ofre noen søvntimer, hihi;)

God natt og vi bloggesssss!

1 dag igjen!

God morgen og ny uke! Da var helgen over, noe som betyr at det bare er en dag igjen til jeg skal reise til NEW YORK! Jeg gleder meg så sinnsykt mye til denne turen. Jeg har dessverre hatt det veldig travelt i hele forrige uke og har derfor ikke hatt tid eller mulighet til å verken tenke på turen eller forbrede meg til det. I dag må jeg derfor ta igjen en god del oppgaver før morgen dagens avreise. Det er dager som i dag jeg skulle ønske dagen hadde mer enn 24 timer. På planen i dag står det blant annet dette: Nye negler, spraytan, pakking, en del papiarbeid og en del ting som skal handles inn før avreise. Det er så typisk meg å spare det meste til dagen før jeg avreise. Stressende blir det vanligvis, men I do kinda like that kind of stress hihi.

Jeg kommer som sagt til å ha en del å gjøre i dag, så det er ikke heeelt sikkert at jeg kommer til å rekke å komme innom bloggen igjen. Om det skjer, så blir det en sen oppdatering. Men hey, du kan alltid følge meg på Snap: Gilansharafani for flere oppdatering! Ønsker alle dere en riktig god mandag videre, vi blogges!

New tutorial: Fresh spring makeup 2016


 

Face

YSL TouchEclat Blur primer

YSL Touche Èclat le Teint Foundation

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Meet Mary-Lou Manizer

ABH contour palette

Eyes

Urban Decay primer

Nabla cosmetics eyeshadows

UD Gwen Stefani eyeshadow palette

Loreal Telescopic mascara

Max Factor Eyebrow Pencil

Lips

YSL peach faubourg

Contacts

Desioeyes Forest green

Lashes
Hudabeauty - Lana

--------------
Music: Killercats- Tell me