hits

mai 2017

Så takknemlig

Hei og Ramadan mubarak til alle dere mine fastende muslimske  lesere! Jeg håper de første dagene har gått greit og at dere har klart dere bra så langt. Her har det faktisk gått mye bedre enn forventet. Jeg tenkte kanskje det ville være vanskeligere å faste her med tanken på varmen, men det har gått smooth allhamduallah. Ellers så har jeg hatt noen ganske så avlsappende dager i Duhok etter den fantastiske helgen vi hadde på hytta. Good vibes, koselig måned og herlige mennesker! Er så takknemlig for alt jeg har og alle de herlige menneskene i livet mitt. 

Filmet forresten ny sminkevideo til dere i går. Stay tuned for den på youtube kanalen min snart!Hva er du takknemlig for?

Video: Instagram Vs Reality!! 
De fleste tror det er kjempe gøy og lett å lage youtube og instagram tutorials. Vell, gøy er det uten tvil. Men, bak kulissene er det ikke alltid så perfekt og smooth som du ser på selve resultatet. Her har dere en liten eksempel på det hihi! 


 

Last day in Dubai

 

Heisann fra et lite landsby som heter Mayê. I dag bestemte vi oss for å pakke våre saker og kjøre i hele 4 timer fra Erbil til Mayê for å dra på hytta og koble litt av fra storby-stress-livet. Vi blir her i et par dager for å slappe av også er det tilbake på jobb. Om dere følger meg på snap, så har dere sett hvor nydelig denne lille landsbyen er. Uansett, jeg har ikke fått tid til å dele bilder fra siste dagen i Dubai ettersom det har gått i et siden vi reiste tilbake for to dager siden. Så her kommer de! Vi hadde en helt fantastisk siste dag i Dubai med tur på stranda, deilig middag, shopping og kos! 

Nå skal jeg legge fra meg sosiale medier og spille kortspill med familien <3 Vi blogges plutselig igjen!

 

Mine favoritt vipper?


Heisann! Tenkte å komme innom en kjapp tur innom for å svare på et spørsmål jeg ofte blir stilt. Hvilken vipper bruker du? Jeg har brukt og bruker fortsatt mye forskjellig, men de merkene jeg bruker mest eller har brukt mest de siste årene er: House of lashes og Huda beauty sine vipper! Mest fordi jeg elsker kvaliteten på vippene, de kan bli brukt mye og over lengre tid og begge merkene har veldig mye bra utvalgt. Det pluss at begge merkene har kjempe fine dramatiske vipper, noe jeg elsker! På det bildet over har jeg f.eks brukt Huda Beauty sine vipper! 

Hva er dine favoritt vipper?

Dette må feires!

Heisann! DA HAR VI ENDELIG KOMMET I MÅL OG BLITT FERDIG MED JOBBEN SOM SKULLE GJØRES HER I DUBAI! Dette skal selvfølgelig feires i dag! Nå har vi vært å jobbet halve dagen, kom tilbake på hotellet nå etter å ha gjort ferdig alle gjøremål. Nå skal vi dusje, pynte oss og oppleve litt mere av Dubai, shoppe litt, være litt turister og ende kvelden med en herlig og deilig middag med utsikt:D Vi reiser hjem i morgen tidlig og hvert eneste minutt i dag skal derfor utnyttes hihi, selv om det er  umenneskelig varmt ute nå.

Under har dere noen bilder fra gårsdagens middag etter en lang dag med jobb! Gikk forresten helt uten sminke i går ettersom det var for varmt ute, deilig var det! 

 

Treat yourself to a little retail therapy

Heisann fra varme Dubai! Eller, der hvor jeg sitter nå er det faktisk litt ubehagelig kaldt luft, inne på rommet altså! Det er kanskje noe jeg liker minst med Dubai. At det er kokende varmt ute og for kald luft inne på butikker osv. Men uansett, her går det i 1 som dere kanskje har merket med tanken på hvor lite aktiv jeg er her og på andre sosiale medier. Akkurat nå har vi en pause og det er rett før vi skal ut for spise lunsj. I Dubai stenger de nesten alle steder fra 14 - 16 pga varmen. Det er da vi også tar våret pauser mens vi er he!

Men dere, hva gjør du når du ser to skatter og ikke klarer å make your mind? JO, DU GÅR FOR BEGGE HIHI! Jeg har handlet nesten hver kveld etter jobb de siste dagene. Alt fra klær, sminke og vesker. Jeg skulle egentlig ha meg en ny Chanel veske, men de hadde ikke den jeg ønsket inne. Derfor så gikk jeg for to andre vesker istedenfor. Helt uplanlagt, haha Dubai! Eller uplanlagt og uplanlagt, jeg hadde sett tre forskjellige vesker som jeg ønsket å kjøpe. En fra Chanel, en fra YSL og en fra Gucci. I går ble det en ny YSL og Gucci veske på meg yaaaaaaaay!:D Mer om disse veskene og andre Dubai shop kommer i Dubai Haul video! Stay tuned <3 

Dubai, Day 1

Her kommer det en liten oppdatering på Dubai turen så langt. Dubai er enda finere enn det jeg trodde det ville være. SPESIELT om kvelden, kan sitte å se på utsikten kvelden lang uten problem. Men, må nesten få med dette også: Dubai er også MYE varmere enn det jeg trodde det ville være. Eller, det er kanskje ikke selve varmen men det fuktige været som gjør det så vanskelig å kunne være ute i varmen. Helt umulig, føler jeg kommer til å besvime  om jeg er ute mer enn 5 minutter haha!  Men alt i alt så har vi har hatt det kjempe fint her så langt. I går brukte vi tiden på å gå litt rundt og (shoppe litt.. bare "litt"). Mens hele dagen i dag har gått til jobb. Vi kom tilbake på hotellet etter en laaang dag først for litt siden og tenker å ta turen ut igjen nå for å spise middag! 

Håper dere også har hatt en bra helg så langt!

Nydelig ikke sant?

Dubai Next

Hei og god morgen fra flyplassen i Hewler! Her sitter jeg med min elskede søster og drikker hver vårt kaffe mens vi venter på flyet. Denne gangen går turen hele veien til Dubai. Jeg er super spent ettersom jeg aldri før har vært der pluss at jeg aldri før har reist med min søster. Vi skal på en 100% business trip, noe jeg dessverre ikke kan rope så mye om enda. Men det er en kjempe stor og spennende prosjekt som min søster og en stor team har jobbet hardt med den siste tiden. Jeg venter spent på grønt lys fra de så jeg kan fortelle dere alt om det! Men først: Dubaaaai! We are ready for you! :D

Reisefeber Delux

 Heisann og god torsdag! Jeg håper alle dere har hatt en helt fantastisk bra 17 mai feiring! Som jeg nevnte på Snapchaten min i går, så var det litt rart for meg å se venner og familie feire 17. mai hjemme i Norge mens jeg var her. Uansett, tiden flyr og plutselig så er det 17. Mai igjen, eller hva? Da skal jeg sørge for at jeg er hjemme hihi!

Grunnen til at jeg ikke rakk å komme innom bloggen i går og generelt de siste dagene, er fordi jeg har hatt for mye å gjøre (igjen). Jeg hadde blant annet en shoot i går, med en kjempe flink fotograf her i Erbil. Også har vi brukt mye av tiden i det siste på å planlegge en business reise til.. i morgen haha! Forteller mer om det i kveld. I dag blir med andre ord enda en hektisk dag med en del gjøremål. Jeg skal prøve å komme meg på trening først, jobbe i et par timer så skal jeg hjem og pakke til morgen dagnes reise.
Over har dere en liten sneak peak på noen av bildene vi tok i går:D

(c) Semyanshaboy

Mandag

Tenkte å komme innom en liten tur for å ønske alle dere en super herlig mandag. Jeg la meg tidlig i natt og våknet glad og uthvilt i dag! Deilig, spesielt når man har en lang arbeidsdag foran seg. Vi kom til kontoret for ca. 3 timer siden og har vært kjempe effektive siden da. Snart er det tid for lunsj, hvor vi skal spise er litt uklart enda. Det begynner å bli for varmt ute, så vi vet ikke helt om vi skal risikere å gå ut, eller bestille takeaway haha the struggle is real! Uansett, ha en super duper bra dag så blogges vi snart igjen!:D

 

God morgen!

God dagen! Herre min hatt, hva er det som skjer med tiden? Det er jo knapt med tid når jeg er her og rekker så vidt å gjøre mine gjøremål! Jeg trodde tiden gikk fort hjemme i Norge, men her er det jo enda verre. Jeg føler dagene er kortere, enten det eller så har jeg for mye å gjøre, noe som høres mest logisk ut haha! Jeg har ikke de samme rutinene heller som når jeg er hjemme i Norge. Eller jeg legger meg neste like sent, men våkner mye tidligere enn det jeg vanligvis gjør og bruker en del av dagen på kontoret, resten på møter og trening. BAM så er dagen over. Så kommer jeg hjem, spiser noe så er det tilbake på jobb rundt matbordet med søsteren min og mannen hennes. Vi tre er like crazy når det kommer til jobb, så vi trives i hverandres selskap. Det tror jeg dere har merket på snapchatten min også haha.Vi driver med masse spennende prosjekter sammen og jeg er derfor nødt til å fokusere og prioritere det for å få ting gjort på best mulig måte. Uansett, jeg håper alle dere har det bra og får en super bra dag videre! :D
 

Sneak peek

Heisann fra Erbil igjen! Da har jeg kommet meg hjem og fått slappet litt av etter 3 hektiske dager i Suleymaniye med forberedelser og innspilling. Mange av dere har spurt om å få se bilder og mer detaljer om hva det var jeg gjorde der. Her kommer det derfor to sneak peek bilder fra den ene scene jeg gjorde. Dette kan jeg fortelle mere om og dele flere bilder av når selve produktet er ferdig! Uansett, alt i alt så har det vært to ganske spennende og lærerrike dager. Jobbet med en herlig og profesjonell team! Det beste med det hele var de nye menneskene jeg ble kjent med:) Alltid like morsomt å bli kjent med nye mennesker! Can´t wait to show u more! 


 

Pink Coachella

 

PRODUCTLIST

Skin

NYX Angel Veil primer

ESTEE LAUDER double wear foundation

ESTEE LAUDER Dimension Sculpture kit

LAURA MERCIER Baking Powder

NYX Sculpt & Highlighte 

URBANDECAY All nighter setting spray

EYES

The Balm Meet Matt(e) Trimony eyeshadow palette

LIPS

NYX Respect the pink

NYX Lip of the Day liner
 

Hey from Sulaymaniyah!

La oss gå rett på sak: DU VET DU HAR HATT JÆVLIG MYE Å GJØRE (sorry ordbruket) når du  ikke har rukket å blogge på nesten tre dager og bare har postet to bilder på Instagram i løpet av 4 dager haha! Dette er jo heeeelt katastrofe i blogg - verden! Herre min hatt, hvor skal jeg starte liksom. Jeg skal ta å prøve å oppsummere de siste dagene for dere, kortest mulig. Det er så utrolig mye som skjer om dagen  i min verden at jeg ikke helt vet hva jeg skal plukke å snakke mere om for dere først.

 Jeg tar å starter med at jeg i skrivende stund er i Sulaymaniyah ( 1 av de største kurdiske byene) i forbindelse med en kjempe spennende produksjon. Kan dessverre ikke si så mye detaljer om det enda, men jeg har filmet og vloget alt for dere. Så den får dere sett og høre alt om etterhvert når tiden nærmer seg. Men du kan følge meg på snap: Gilansharafani om du ønsker å se noen sneak peek fra behinde the scenes i morgen! 

Jeg har vært her i 3 dager nå. Disse tre dagene har gått i ett - som dere har merket. Jeg har ikke rekket annet enn jobb og møter mens jeg har vært her. Mest fordi jeg kommer til å gjøre to forskjellige jobber under denne produksjonen. Så det har vært noooon stop for min del. I morgen er produksjons dagen, Jeg må opp 4 på morgenen for å forberede meg og det som skal gjøres og tas med til dagens første location. Ut i fra planen, så jobber vi fra 06.00 - 21.00!   AH, så spent men samtidig så stresset pga alt jeg skal gjøre og huske på haha! Håper selvfølgelig på det beste som alltid. Nå må jeg legge fra meg dette og prøve å få noen få timer med søvn før jeg må opp igjen. Følg meg på snap for sneak peeks i morgen! God natt og wish me luck <3 

Video: Meet and greet in Duhok!

 
Heisann! Har dere det bra? Er ikke det litt utrolig å tenke på at vi er i mai måneden! Jeg føler tiden flyyyyyyyr avgårde. Jeg har vært super busy helt siden januar og derfor så føler jeg at tiden flyr enda raskere! Heldigvis så har det skjedd mye bra og enda mere spennende og bra er på vei til å skje dette året. Jeg har satt meg noen store mål før dette året tar slutt og jobber derfor konstant for å nå de målene. Jeg er allerede i gang med noe og tar mye av min tid må jeg si. Det merker dere kanskje på oppdateringene mine også her på bloggen. Jeg rekker så vidt å oppdatere Instagram og youtube et par ganger i uken! 
Uansett, over har dere videoen fra Mett og Greet ´n min i Duhok. Husk å slå på oversettelsen!