hits

juni 2013

Brud: Testdag - oppsett

Hei og god lørdag alle dere.

Ble ferdig med en kunde for ikke så lenge siden, så spiste jeg en god lunsj med min mann. Her sitter jeg nå og deler bilder av ei annen kunde jeg hadde for et par dager siden. Zhima, gifter seg om et par uker og var hos meg for noen dager siden for test av hår og sminke. Nå får dere sett bilder av håret, eller sånn ca oppsett som hun ønsket. Det er er ikke sikkert jeg gjør denne på henne til bryllupsdagen, i og med vi begge mente at det ble litt for voksent og seriøst for hennes alder.  Men, likte selveste oppsette veldig godt jeg og vil dele bilder av den med dere. Denne kan være ekstremt pent med en elegant selskapskjole.
Jeg gjorde noe lignende på den kunden jeg hadde i dag også, bare det at luggen var løs på henne. Bildene kommer sikkert i løpet av neste uke engang. Det har som sagt vært en god del kunder i disse ukene, så jeg har masse å dele med dere! I hvertfall av de som ønsket å bli tatt bilder av.

Rundt 18.00 i dag, skal jeg holde en enda sminkekurs hjemme hos meg. Henne jeg holder kurs for i dag synger opera og har en stemme man får gåsehud av! Etter kurset, sminker jeg deltagere og tar bilder. Slik at de får med seg 10 bilder av det jeg gjør på de! De bildene skal jeg dele med dere senere engang også, om det er greit for kunden selvøfølgelig! Sånn utennom det her, gleder jeg meg til i morgen: For da har jeg FRI! Har en del småting å gjøre i byen, så skal jeg bare slappe av! Det blir deilig etter en helg med bare jobb:) Selv om jeg elsker det.

Om du skulle ønske mere informasjon om de forskjellige sminke og hår kursene jeg holder kan du sende meg mail på: gilan@gilmakeup.comSyns?
-Gilan

Me and my baby

Hello og god ettermiddag dere! Er hos Alan og Therese akkurat nå. Gutta spiller Fifa, mens Therese er inne på rommet for å legge Benji. Ah, jeg klarer ikke å puste riktig, har spist så mye Taco her at jeg så vidt klarer å husker navnet mitt. Tenkte forresten å dele noen bilder med dere som jeg og Dino tok for et par dager siden. Vi skulle faktisk hjem til Alan og Therese den dagen også! Vi matcher, hihi! Bildene er tatt i vårt nye leilighet. For de av dere som har spurt og enda spør meg om bilder av leiligheten: Det kommer, men må bare finne en dag hvor jeg kan gå rundt i leiligheten og ta fine bilder!:)

Nå skal jeg kose meg med familien Wallgren. Hva har du gjort i dag og hva er planen videre?
-Gilan

Ny hårvideo

God morgen fra Oslo alle dere! Akkurat nå regner det så mye i Oslo at en hadde blitt klissbløt iløpet av noen få sekunder! Deilig, skulle ønske jeg hadde tid til å gå ut nå fordi jeg elsker elsker regn! Men, jeg må holde meg hjemme istedenfor siden jeg får en sminke kunde snart. Det er ei av de jentene som var hos meg med sin søster for sminke i går. I dag kommer hun ene av de igjen, for å bli sminket. Under har dere forresten bilder fra et av mine nye hårvideoer til dere. Japp, du leste riktig! Jeg har laget flere videoer til dere. Må bare få tid til å klippe/redigert de. De bildene dere ser under, er fra en videoen jeg har laget med tre forskjellige enkle hår oppsetter, på bildene under kan dere se et av de oppsettene som er med i videoen. Siden flere av dere hadde spurt meg om dette oppsettet og de krøllene med rettetangen tidligere, tenkte jeg å lage to forskjellige videoer. Den ene er om krøller med en rettetang pluss sminke, den andre er om tre enkelte hverdagslige oppsetter.Hvilken av de videoene gleder du deg mest til å se?

-Gilan

Kunde: Øyenbryns napping før og etter!

 Da er jeg endelig ferdig med dagens kunder. 3 kjempe nydelige og fornøyde jenter. I dag var det faktisk første gangen jeg hadde 3 kunder i samme dag og at ei av de i tillegg var brud, gjorde det hele dagen veldig spesielt og utfordrende, men det gikk akkurat som planlagt. Målet var å ungå stress og se alle kundene fornøyde før de forlot meg. De ble ganske så fornøyd alle tre og fornøyd var jeg selv også med det jeg gjorde. Stor steg! Siden jeg stodd opp ganske tidlig i dag og ble ferdig først nå. Så føler jeg at jeg fortjenerl å stenge meg inne på soverommet nå og sove et par timer, eller? Jeg gjør det!

Under har dere forresten før og etter bilder av bruden jeg hadde i dag. Dette er da resultatet av hennes øyenbryn fra testdagen. Bildene jeg tok av henne i dag, skal jeg dele med dere senere engang!

God natt!

Syns om resultatet?
-Gilan

Stor dag

God morgen dere!

Japp, jeg er igjen oppe ganske tidlig i dag også. Jeg sitter og venter på en kunde akkurat nå jeg. Det er ei som var som hos meg for et par dager siden for en testdag, i dag er det hennes store dag - bryllupsdag! Planen er å bli ferdig med henne til klokken 13.30, så skal jeg ta i mot ei kunde til rundt 14.00 tiden. Kunde nummer to skal på et bryllup og ønsker å bli sminket av meg. Spennende dag med andre ord. Jeg må helt ærlig innrømme og si at jeg er blitt flinkere til å bruke tiden riktig. Jeg pelide å bruke mye lengere tid på hver eneste kunde før. Nå føler jeg at jeg har kontroll, jobber raskere men samtidig like bra som før. Hun bruden som kommer hos meg snart i dag, ble også nappet av meg når hun var hos meg for en test på sminke og hår. Senere i dag skal jeg prøve å dele de øyenbryns bildene med dere, før og etter bilder. Noe jeg vet mange av dere er kjempe glad i! Nå hadde det vært fint om dere hadde ønsket meg lykke til! <3Blogges
-Gilan

Today

Ville bare ønske alle dere fine lesere en god natt søvn! Håper alle dere har hatt en bra dag i dag. Jeg jobbet frem til klokken 22.00 i kveld, nå må jeg forbrede til bruden jeg har klokken 09.00 i morgen! Så en fest-kunde etter på!  Under har dere bilder av meg etter jobb i dag!;)

God natt!

MAKEUP: New inn + produktanbefaling!!!

Under har dere bilder av det siste jeg har kjøpt av sminke og noen av mine favoritt produkter som jeg garantert kommer til å fortsette å bruke så lenge de produseres. Derfor fikk jeg lyst til å skrive om de til dere.

SMASHBOX FOUNDATION: Som kanskje en god del av dere har merket, så har jeg nesten bare brukt Smashbox sine foundation på meg selv og mine kunder i de siste månedene. Jeg er rett og slett helt avhengig av foundationene og konsistensen i de. Oljefrie produkter som sitter som en skudd til og med etter flere timer med svett og dans. Disse er nok et av produktene jeg alltid kommer til å ha hjemme.


SMASHBOX PHOTO FINISH: Dette er et av mine nye favoritt produkter! Det er helt utrolig hvor myk og fin konsistens denne har. Jeg har prøvd den bare et par ganger, men wow så fornøyd jeg er!

GLITTER SPRAY: Selv bruker jeg aldri glitter spray, men disse kjøpte jeg fordi en god del kunder ønsker å ha det på håret for fest! 

En haug av vipper fra H&M - Like gode som de fleste engangsvipper men billigere.

Disse vippene er laget av ekte hår og skal kunne brukes flere ganger / opp til 3 måneder, om man er flink til å rense de og passe på de. Jeg tok de på meg for første gang i dag, jeg skal se hvor lenge de kommer til å vare og komme med tilbakemelding til dere. Nydelige er de på !;)

Mascaraen under - fra Loreal er mitt favoritt mascara, jeg har brukt den i over fire år. Jeg har prøvd flere andre, men faller alltid tilbake på den til slutt. Grunnen til at jeg elsker denne og anbefaler den til dere er fordi man får klumpefrie, lange og karbon svarte vipper med den. Om du skulle ønske litt mere volum kan du foreksempel gjøre som meg og bruke mascaraen på bildet over.


BAREMINERALS:  Denne leppestiften kjøpte jeg fra Kicks, bare for å prøve et av bareminerals sine leppestift. Kommer med tilbakemelding om denne også etter at jeg har prøvd den!

Har du noen av disse produktene selv? Eller får lyst til å prøve noen av de?

-Gilan

Kunde: Fest sminke og hår!

Disse bildene er av et av de kundene jeg hadde i de siste dagene! Denne nydelige jenta kom hos meg for sminke og hår, fordi hun skulle være gjest på et bryllup! Hun ble kjempe fornøyd med det jeg gjorde og jeg elsket hvordan hun så ut med tanken på kjolen, håret, smykkene osv. Elsker pakistanske drakter!Nydelig, ikke sant?
-Gilan

TODAY´S HAIR!!

Hello og god dag dere. Det var rett før jeg skulle ut egentlig, så fikk jeg lyst til å knipse et par bilder til dere. Under har dere bilder av hvordan håret mitt ser ut i dag. Det er da resultatet av videoen jeg laget for dere i går. Så flinke dere er btw! Nesten alle dere gjettet riktig på at jeg lagde et sminke/hår video. Jeg gleder meg til å bli ferdig med den og vise den til dere. Som dere ser så er det de krøllene flere av dere har bedt meg om å lage video om tidligere. Det er krøllene jeg lager med rettetang, jeg syns det ser mye bedre ut dag to. For da faller det litt mere naturlig.
Sånn ellers har jeg hatt tre kunder siden i går. To i går, en brud test og en fest kunde, som var hos meg for hår og sminke. Bilder av begge kommer på bloggen senere engang når Gilan får tid. Kunden jeg hadde  idag er en kommende brud, som skal gifte seg nå på fredagen! I dag nappet jeg henne og test hår og sminke som hun ønsker til bryllupsdagen. Herregud så nydelig alle dere tre var! Gled dere til bildene kommer;)

Syns?
-Gilan

OUTFIT: Flower power

Bildene under er av antrekket jeg hadde til sminken jeg viste dere bilder av til  for to dager siden. Skulle egentlig dele de med dere tidligere, men tiden er ikke alltid like snill mot meg. Tiden springer fra meg og jeg vet ikke helt hvordan jeg kan få tak i den og få den til å forstå at den må ta det med ro! Men,  håper uansett at dere liker antrekket og bildene. I morgen skal jeg dele et nytt sminke og hår look med dere, noe veldig feminint, sommerlig og festlig!  Det er også et av de lookene jeg lagde før jeg reiste til Trondheim. Nå som jeg også har bestemt meg for å lage flere looker og bli flinkere til å dokumentere det, vil dere mest sannsynlig se minst to looker hver uke!

Nå må jeg stappe i meg resten av frokosten og kaffen, fordi strax kommer min kunde nr en i dag. Det er en brud, som skal gifte seg den 15. Aug. Hun ønsket derfor en test dag hos meg, spennende! Kunde nummer to kommer etter henne, det er ei jente som skal på fest i dag og ønsker derfor å bli stylet av meg. Wiii, elsker elsker elsker jobben min!Skjorte: Bik Bok // Belte: New look - London Skjørt: Indiska

Syns?
-Gilan

Home again

Da har vi endelig kommet oss hjem igjen. Var borte i en hel uke, men wow så fort det har gått. Føles som om vi reiste dit foregår og kom hjem i dag. Helt utrolig hvor fort tiden har gått mens vi var der. Noen dager var klokken plutselig 10 om natta, når det egentlig føltes som fem på dagen. Men, jeg har koset meg med familien, shoppet, sett min nye niese og sist men ikke minst fått spist masse god mat. Det eneste som er litt kjipt er det at været var skikkelig trist i hele forrige uke mens vi var i Trondheim, mens det har vært noen varme sol dager i Oslo. Nå som vi er hjemme igjen, ser været like ille ut som det var i Trondheim. Jeg hater helt seriøst å klage over været og er lei av at alle gjør det, men noen ganger er det litt godt å klage siden det SKAL være sol og deilig varmt vær nå som det liksom er sommer.

I dag skal jeg prøve å slappe helt av, siden jeg nesten er fullbooket fra og med mandagen til neste helg. Masse sminke / hår / brud kunder. Spennende uke med andre ord. Noen av de har vært hos meg tidligere for sminke og hår andre er nye. Det er like spennende å jobbe med både mine nye kunder og de som har vært hos meg tidligere.  Fordi de som har vært hos meg før, kommer sikkert til å ønske noe nytt. Det som er spennende med de nye kundene, er å først å fremst bli kjent med flere og finne ut mer om de og prøv å finne på noe som kan matche deres personlighet.


Off.. savner min mamma allerede og resten av familien!:(

Hvordan har dagen din vært?

Makeup look: Classy pastel colors

God morgen fra Trondheim!
 

I dag er vår siste dag her i Trondheim. I morgen tidlig skal vi tilbake til Oslo. Jeg har virkelig koset meg med familien her og vet ikke helt hvordan jeg skal hjem igjen i morgen og forlate alle de jeg elsker her. Men, livet går vel videre eller hva? Alltid godt å komme seg hjem igjen, om det skulle bli slik at jeg føler synd på meg selv for å ikke kunne være hos familien noen lengere, så vurdererer jeg å trøste meg selv med nye sminke og hår looker. Slik som den jeg har under: Det er et look jeg laget noen dager før jeg skulle komme til Trondheim. Det er et av de lookene jeg elsker til fest og spesielle anledninger. Det er et look med øynene i fokus. Måten øyenskyggen og eyelineren er brukt her, får øynene utrolig fint lengde og ser store ut. Selv om jeg bare har brukt pastellfarger. På leppene har jeg en brun/nude leppestift, noe jeg nesten aldri bruker. Fordi akkurat den fargetonen er mest brukt av de eldre og man ser automatisk mye mere voksent og seriøs ut med en slik fargetone på leppene. Pent kan det uansett bli med slik øyesminke. Denne looken kan brukes til: Bryllup, brud, bursdagsfest, date og sist men ikke minst sommerfest! Inspirasjonen kommer jo igjen fra myke og nydelige blomsterfarger!

Antrekket jeg hadde til denne looken var faktisk ganske så sommerlig som selve sminkelooken. Langt og blomstrete skjørt med en lys rosa skjorte. Jeg skal dele bilder av antrekket også senere i dag om jeg skulle rekke det. Det står en god del ting på planen til i dag, jeg og Dino skulle prøve å få til en date i dag alene før hele familien skulle møtes hos min søster for middag i dag. Nå må jeg stikke, frokosten til mamma venter på oss!:DHva syns du om sminken og fargene?
-Gilan

Wenz

For et par dager siden, var jeg å søkte på ordet anheng på den store vide . Der kom jeg over en side som ikke bare har fine anheng, men utrolige mange fine og unike smykker, klær, sko, undertøy etc. Jeg har nesten aldri handlet smykker på nettet, men tenker kanskje det er på tide nå som nesten alle butikker fører nesten det samme.

For ei som meg som ikke har handlet smykker på nettet før på grunn av usikkerhet, og ikke minst fordi jeg ikke får liksom prøvd det jeg kjøper på meg. Det som er greit i dette tilfellet og med denne siden er, byttemulighetene. De har bytterett i opp til 14 dager. Om du fortsatt ikke ønsker det, så kan man få pengene tilbake. Det er jo enda et pluss. Det beste for min del er at de har så mange unike og fine detaljer på sine produkter.  Jeg har alltid syntes det er kjedelig å ha se noen ha på det samme som meg, eller har et plagg som jeg har på meg ute. Det er liksom litt av meningen med å kjøpe fine antrekk, at du skal føle deg litt spesiell i den. Min mening da.

Personlig liker jeg originalitet og denne siden har virkelig det i mine øyne.  Siden du bør søke på og ta en titt på heter: www.wenz.no Under skal jeg vise dere noen av smykkene og anhenget som falt i smak hos meg:

1: klokke 2: Grønn stein  3. Armbånd4: Anheng  5: Halskjede      6: Klokke  

Jeg har forelsket meg helt i de smykkene over! Likte du noen av de?

Just like an angel

Hello og god morgen dere.

Her kommer det enda et mobil innlegg. Tenkte å skrive en liten hilsen til dere og samtidig vise dere bilder av min nye nydelige niese - min brors datter Shanin. Helt utrolig hvor rolig, uskyldig og søt hun er! Tenk at vi alle var så små engang.

Om jeg får tid, så skal jeg dele et nytt sminkelook med dere senere i dag! Et av lookene jeg lagde mens jeg var i Oslo! Jeg har forresten også laget et nytt og fersk innlegg om: De to største hemmelighetene bak den perfekte sminkelooken. Det er et tema mange av dere tidligere har spurt meg om å skrive om. I innlegget har jeg skrevet om hva jeg syns er viktigst å tenke på og bruke mere tid på for å få til den perfekte sminkelooken. Jeg skal prøve å få delt det innlegget også med dere i løpet av disse dagene!

Vi blogges!
-Gilan

Makeup look: Purple and black eyeshadow + products

Da var det på tide å dele denne sminkelooken med dere. Dette innlegget blir det del to av det jeg delte med dere i går. Jeg lovte dere detalje bilder, så her får dere sett hvordan sminke jeg hadde til den lillae skjorta. Under skal jeg skrive hva av produkter jeg har brukt for å ha fått til denne looken. Denne looken kan fungere som festsminke / brudsminke for den fargerike bruden ( spesielt sommer bryllup) sommerfest eller til andre anledninger.PRODUCTS:

Face:

Mac primer

Smashbox studio foundation

Samshbox powder

Id bare minerals warm rouge

Sigma rouge pallete - bronze

Eyes:

Mac prep and prime

Mac pink papillon

Mac Carbon black eyeshadow

Maybelline eyeliner

Mac purple eyeshadow

Dior Black diorshow mascaraLips:

Ysl #3

 

Syns?
-Gilan

 

Purple outfit

Hei og god kveld dere. Tenkte å skrive en hilsen til dere og vise dere noen bilder jeg tok for et par dager siden. Disse er da tatt i Oslo, vi skulle til noen venner og jeg hadde derfor pyntet meg litt. Jeg skal også vise dere detalje bilder av sminken senere ikveld eller i morgen! Her har jeg brukt lilla øyenskygge med sort eyeliner. Noe som passet veldig fint med skjorta jeg hadde på meg. Sommerlige og freshe farger. Jeg elsket sminken jeg hadde til dette antrekket og gleder meg derfor til å vise de til dere når de også er klare. 

Dino og jeg dro ut i Trondheim sentrum tidligere idag. Gikk litt rundt og koset oss. I går der imot gikk Gilan bananas med sine søstere. Jeg shoppet til visakortet gikk ei kule varmt, så tenkte jeg det var nok. Nå skal jeg kose meg videre med familien og nyte te, snacks og annet digg.Skjorte: Bik Bok // Tights: Bik Bok // Veske: Top Shop // Klokke: Arts and Crafts  

Syns?
-Gilan 

Chill outfit and everyday makeup

God dag fra Trondheim dere!

Ah, det har bare gått en dag, men herregud som jeg har koset meg her i Trondheim. Gleder meg til å gå ut i bartebyen senere i dag for å bringe frem gamle minner i denne nydelige byen! Under har dere forresten resten av bildene fra dagen jeg og Asma var på date ute sammen. Det er detalje bilder av det jeg hadde på meg og sminken. Converse, en ikke så veldig tettsittende jeans med et av Dinos t-shorter er definisjonen på chill antrekk for meg. Det er i hvertfall noe av det Asma ser mye av på meg når vi er sammen! Fordi når vi to først møtes så vet jeg at jeg skal møte henne for å slappe helt av og da gidder jeg ikke å gå med høyehæler osv.Jakke: Bik bok // Vest: Never Denim - Bik Bok // T-shorte: Dino sit // Jeans: Pull and Bear // Sko: Converse hihi

Bye bye Oslo

HELLO BARTEBYEN!

Hei og god morgen dere! Akkurat nå sitter jeg i en taxi og er på vei til Gardermoen. Tenkte å oppdatere dere med en kort liten mobil innlegg, siden jeg ikke rakk det tidligere i dag. For de av dere som ikke har fått det med seg: jeg skal til trondheim for å besøke familien! Ah, blir deilig å se familien igjen og møte mine venninner. Det vil forresten komme en god del sminke og antrekks innlegg denne uken. Jeg hadde laget en god del looker, men fikk aldri tid til å laste de opp eller jobbe med de. Jeg har nå gjort det og skal prøve å oppdatere dere mens jeg er borte hjemmefra. Hva gjør en ikke for sine lesere? :)

Bildet over tok jeg og Dino i går, når vi var på vei hjem fra svigers.

Ønsker alle dere en bra dag;)
-Gilan

Picnik

Oi, skulle bare laste opp bildene først så dele innlegget med dere senere i dag, men jeg har tydeligvis klart å klikke på feil sted. Så bildene kom opp uten tekst først. Disse bildene er da fra den dagen jeg og Asma var på vår første alene picnik sammen. Jeg skal dele flere bilder fra samme dag senere i dag.Love
-Gilan 

Mitt nye vakre sminkested.

Da er jeg endelig ferdig med bruden jeg hadde tidligere i dag. Lykkefølelse når jeg tenker på hvor fornøyd hun var og hvor bra det gikk sånn generelt, med tanken på tid osv. Jeg stodd opp klokken 07.00 i dag, var hos bruden klokken 08.30 og ble ferdig rundt 12.00 Tiden, med både sminke og hår. Herre min Gud så nydelig hun ble. Jeg hadde ikke med meg kameraet mitt, så da får dere vente som meg på bilder fra de to flinke fotografene som var til stedet i dag. Jeg er sikker på at mange av dere kommer til å elske hennes look, med kjolen og alt.

Det beste av det beste er at jeg har fri fra og med i dag til neste helg. Jeg og Dino reiser til Trondheim på mandagen, der skal vi være en hel uke! Blir deilig å få koblet av litt, møte familien, spise god mat, møte venner og bare kose seg. Jeg venter forresten på at min diamant skal komme hjem om ikke lenge, i dag skal vi to ut på date og kose oss så mye som vi kommer til å orke. Musikk, kjærlighet, vellykket oppdrag, sol, roser, farger og latter gir meg verdens beste LYKKEFØLELSE. Kan ikke noe annet enn å smile nå jeg. Håper dere får en ordentlig bra og solrik dag i dag, kos dere og ikke glem at livet skal nytes!

Under har dere bilder av mitt nye sminkested haha, er ikke jeg verdens snilleste som velger å sminke meg i stua for å ikke vekke Dino tidlig om morgnen. Dere aner ikke hvor deprimerende og tungt det er å se mannen krype under dyna og sove, mens man må opp så tidlig som klokken 07.00 for å dra på jobb på en lørdag! Men, livet fortsetter;)Faktisk så elsket jeg å sminke meg i stua, for da fikk jeg daglyset gjennom 3 forskjellige vinduer! Kult hva?:D
-Gilan

Dette blir spennende ja!

Da er jeg på vei til min neste brud! Dette blir da bare en bitte liten mobilinnlegg, bare for å ønske alle dere en fin dag! Solen er her, dagen må derfor nytes ekstra godt i dag. Jeg skal som sagt på jobb nå, sørge for at bruden forlater meg med et stort smil:) det vil helt sikkert komme bilder av henne senere engang;)

 

Wish me good luck!
-Gilan

Kunde: BrudestylingUnder har dere bilder av nydelige Ingrid, bruden jeg hadde for et par dager siden. Hun ønsket noe romantisk men samtidig elegant med veldig naturlig sminke. Da er jo krøller og bølger tinget! Sommerlig, romantisk og elegant! Håper dere liker det, var veldig fornøyd med resultatet selv, mest fordi hun elsket å se seg selv i speilet den dagen.

Hva syns dere om stylingen?

-Gilan

Ikke se deg tilbake..

..om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk!

Jeg bare elsker det ordtaket her. For hver dag som går, finner jeg ut hvor heldig jeg er med det livet jeg har fått. Jeg har en mann jeg elsker, stor familie, mange trofaste lesere, lykkes med jobben min og sist men ikke minst har en god helse. Jeg er og kommer alltid til å være takknemlig for hvor langt jeg har klart å komme, takket være Gud! Vi har alle har dager hvor usikkerheten slår inn og man går rundt og har mange negative tanker rundt i hodet som prøver å slå oss ned. Jeg har vært veldig heldig akkurat her, for hver gang jeg tenker slik kommer det en overraskelse som gir meg et tegn på at det er dette jeg er født til å gjøre. Sminke og hår, er min greie og fornøyde kunder er resultatet. Så igjen, takk for at dere stoler på meg og er der og motiverer meg for hver dag som kommer. Som et resultat av dette, blir jeg mer og mer bevisst på at en alltid skal følge lidenskapen. Mitt lidenskap har ført meg hit, og jeg akter å bli enda flinkere på dette feltet. Utover mot høsten skal jeg igang med nye spennende prosjekter og jeg har tro det eller ei, nesten en fullbooket høst. Spente bruder som skal ha sin kanskje aller viktigste dag. Der de skal stråle og jeg skal ta del i deres viktige og minnerike dag. Jeg skal sørge for at de føler seg som verdens vakreste brud, og derfor er det ekstra godt at jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger fra tidligere bruder, og ikke minst igjen mine kjære lesere som gir meg komplimenter. Både på mail, meldinger på facebook og ikke minst her på bloggen. Atter en gang tusen takk, og jeg ønsker dere en herlig natt fylt med gode drømmer. Stå opp med et smil og imorgen blir en nydelig dag. Så kommer jo helgen også da, perfekt:)
God natt dere og husk dette: Positve tanker fører til et godt liv. 

-Gilan

Skal, skal ikke?

 

Da jeg fikk meg nytt blogg design, bestemte jeg meg for å skfite profilbile oftere enn det jeg pleide når jeg hadde forrige designet. Jeg skal få den byttet ut idag og trenger derfor deres mening om hva jeg burde bytte til. Her skal jeg sette ved et par som dere kan velge mellom. Nå som det er sommer, tenker jeg det blir finest med et fargerik eller sommerlig bilde.

Nr. 1

Nr.2

Nr.3Hvilke av disse bildene vil du se som min neste header?
-Gilan

NEW IN - OUTFIT

Feminine & Colorful

Da har jeg endelig fått tid til å sette sammen disse bildene for å vise dere. Disse er fra et av de dagene jeg og Asma var sammen og tok bilder i forrige uke engang. Jeg bare elsker slike antrekk. 1. Fordi det er veldig feminint, 2. Det er ikke noe Hokus pokus, enkelt og lett sommerlig antrekk. Må nesten også skryte litt av min bestevenninne Asma, som er blitt utrolig flink til å ta bilder. Stolt av deg jenta mi, damn so god du er blitt til å ta bilder. Slår ikke de bildene jeg tar for deg da men.. hihi.
TOPP: Zara // SKIRT: H&M // SHOES: Aldo

Pictures by: Asma

Like or Dislike?
-Gilan<3

Jeg bare elsker det..

..Japp, jeg elsker elsker jobben min, selv om jeg kan bli veldig sliten av det noen ganger!

Ah så sliten jeg er i beina og ryggen! Sov med vondt rygg, våknet med vondt rygg. Tegn på at jeg begynner å bli gammel tro? Anyways, jeg startet dagen med en brudtest hos Gull hår frisørsalong. Sergul, er da navnet på bruden jeg hadde i dag, hun gifter seg nå på lørdagen og vi hadde derfor en hår og sminken testdag i dag for å prøve ut det hun ønsket til sin bryllupsdag. Det gikk kjempe bra, men det kommer alltid små endringer på selve bryllupsdagen. Til noe bedre selvfølgelig. Jeg hadde fikset henne for hennes forlovelsesfest også i fjor, tror jeg det var. Utrolig vakker jente. Legger ved hennes bilder jeg, de er da fra sist hun var hos meg for styling  til hennes forlovelsesfest. Kan nesten ikke vente til jeg får sminket henne igjen, perfekt ansiktsform, lepper, hår og øyne:D

Stuning elle hva?
-Gilan

Dette gleder jeg meg til..


Håper alle dere har hatt en bra start på dagen. Dagen min startet selvfølgelig med en god frokost ute på verandaen, så dro jeg og Dino på trening. Dagen kan vel ikke starte bedre enn det? Sånn utennom det hadde jeg et møte med en brud i dag, som skal gifte seg i september, utrolig spennende! Under har dere forresten to sneak peak bilder av et antrekk jeg kommer til å vise dere senere i kveld eller i morgen om jeg ikke skulle rekke det i kveld. Det var et av de dagene jeg og Asma hadde pyntet oss for ingenting og dro ut og tok masse bilder! Begge plagene er noe av det nye jeg har kjøpt inn i det siste.

For de av dere som har sendt meg mail og spurt meg om Trondheim-turen. Jeg kommer til å være der fra 17 juni til 23 juni, en hel uke ja! Jeg kan sette av 1 dag til enten sminkekurs eller sminke+bilder. Du kan kontakte meg på gilan@gilmakeup.com om du skulle ønske noe av det. Ser frem til denne turen!!Kommer forresten til å svare på deres kommentarer senere i kveld eller i morgen! Har du noen ganger vært i Trondheim?
-Gilan

New in - Colorful summer outfit


Under har dere bilder av noe av det nye jeg har kjøpt inn i det siste, dette antrekket hadde jeg for et par dager siden! Utrolig deilig med slike farger og antrekk om sommeren, for da vet man at sommeren er her! Jeg møtte Therese tidlig i dag, vi dro å badet med lille Benji! Utrolig koselig, for håpe på at jeg lærer meg å svømme før det blir noe ferie på oss! Nå må jeg gjøre meg klar, jeg og Dino skal besøke et vennepar av oss. Vi skal spise middag der og kose oss! Så deilig med fridager.

For de av dere mine lesere som bor i Trondheim, jeg har en god nyhet til dere: Jeg og Dino har skjøpt flybilletter til Trondheim. Sist jeg var der ble jeg bare 3 dager, det førte til at jeg ikke fikk tid til å gi sminkekurs til de av dere som ønsket det og som hadde kontaktet meg. Mere om turen, når jeg kommer, hvor lenge jeg blir osv, kommer jeg tilbake til senere i kveld eller i morgen!


Topp: Zara / Skjørt: Bik Bok

Ønsker alle dere en kjempe fin dag!

New in - Outfit

Disse bildene er fra foregårs, når jeg og Asma hadde gått oss vill i Oslo. Her har da jeg på meg den nye blondetoppen fra Bik Bok, Bukse fra Dr. Denim - Ubran og skoene er fra Din Sko. Jeg elsket disse forskjellige plagene sammen! Jeg har i disse siste dagene laget et nytt sminke / hår look for dere btw! Kommer til å dele bilder av looken i disse dagene engang!
Middagen i dag ble forresten mye mye bedre enn sist gang jeg laget, alt gikk kjempe bra utenom at jeg mistet et lite stykke kjøttbit, kjøkken og meg.. vet ikke helt! Blodet stoppet først når Dino og Alan klarte å overbevise meg om at parfyme på såret ville hjelpe, det hjalp. Men gjett om det svidde!:(

Nå skal denne kvelden nytes sammen med verdens beste mann! Ønsker alle dere en nydelig og fredfull aften.


Bildene er tatt av : Asma <3

Syns?
-Gilan

Kos

Ah så trøtt jeg er! Det har vært en lang natt i går kveld. Jeg og Asma så på film helt til klokken fire om natta igår, vi har ledd, spist, snakket og snakket. Jeg er så evig takknemlig for at jeg har en så vakker, smart og lojal menneske i livet mitt! Jeg har ikke mange venninner, men aldri om jeg byttet henne mot noe her i verden. Etter å ha vært hos henne i dag, kom jeg hjem rundt 12 tiden, dro til butikken for å kjøpe inn varer, for i dag skal vi få besøk av verdens søteste familie: Omer/Wallgren familien!<3 I dag skal jeg lage en vanskelig kurdisk mat rett som heter  "Maqlobi" som da er det arabiske ordet for noe som er "opp ned". Jeg har laget det en gang før og det var så godt at jeg ikke kunne tenke på noe annet enn det når jeg først ba Therese og Alan besøke oss. Retten består av ris, grønsaker og lammekjøtt. En god salat ved siden av, kan aldri slå feil! Så gleder onkel Dino og tante Gilan seg ekstra for å se lille prins Benjamin også komme på besøk igjen. God søndag dere!

Nå må jeg begynne!:D

Denne gangen skal jeg lage det for fire personer! Skummelt, håper det blir like bra som sist!:D

-Gilan

Kos med verdens beste

Her kommer det en liten mobiloppdatering fra denne dagen. Akkurat nå ligger jeg i solen sammen med min herlige Asma. Vi er på piknic skjønner dere! Eller, det er rett før vi skal hjem til henne, siden det ser ut til å bli regn og storm, hehe. For en hærlig dag det har vært i dag. Det startet litt hektisk i og med at jeg måtte kjøpe en del ting før jeg skulle møte bruden. Så dro jeg til salongen! Oppdraget gikk så bra at jeg ikke trodde mine egne øyne. Det gikk mye bedre enn testdagen. Jeg møttet de kl 10.15 og vi ble ferdig akkurat 12.59!! Helt utrolig, fordi avtalen var klokken 13.00. Jeg tok en god del bilder av henne i dag og kommer til å dele de med dere snart engang!

Nå skal vi til Asma, overnattings, film og kos står på planen for i kveld. Jeg kommer forresten til å svare på deres kommentarer i løpet av i kveld:)

Ønsker alle dere en fin dag!
-Gilan

Sommerlig antrekk!

Her har dere bildene jeg egentlig skulle dele med dere i går. Det endte med at jeg delte noen bilder fra 2009! Disse bildene er da fra min og Dinos date for et par dager siden. Akkurat den dagen minnet meg ganske mye om den tiden jeg og Dino var forlovet. Det var nesten samme tid på året og vi dro til samme steder som vi pelide å dra til når vi var forlovet. Sweeeett løve. I forrige uke tok jeg frem mine sommerklær og gjett om jeg fant mange søte skjørt og kjoler som jeg nesten ikke kan vente til å bruke nå som være er så varmt og fint. Noe av det beste jeg vet om og som får meg til å komme i bedre humør er farger om sommeren, sommeren er ikke sommer uten fargerike klær og smykker!

 Jeg har forresten en brud i morgen! Stor dag for henne og for meg også fordi: i morgen når jeg er ferdig med henne skal jeg møte min kjæreste Asma. Jeg vet, vi har sammen i nesten hele dag i dag også, men jeg får virkelig aldri nok av henne. Vi har nemlig bestemt oss for å dra ut og grille, så skal jeg overnatte hos henne! Noe jeg ikke har gjort på veldig veldig lenge.

Jakke: Bik Bok // Genser: New look // Sko: Aldo // Skjørt: Monki // Belte: H&M // Halskede: Pull and bear

Syns?
-Gilan

Meg i 2009

Jeg vet, skulle egentlig dele resten av bildene jeg delte med dere tidligere i dag, men jeg kom over noe morsomere nå som jeg fikk lyst til å dele med dere. Jeg gikk helt tilfeldig gjennom noen gamle filer og da kom jeg til noen gamle bilder av meg fra 2008-2009. Utrolig morsomt å se hvor mye jeg har forandret meg, personlighetsmessig. Når det kommer til utsendet, så har jeg bare blitt tynnere. Jeg lo ganske godt når jeg så et par av de, måten jeg sminket meg på, kledde meg på.. alltid like morsomt å se på gamle bilder. Det er først da man ser hvor langt man har klart å komme her i livet. Jeg har forresten funnet ut av at jeg er utrolig heldig som har hår på hode nå.. Så mye som jeg har farget håret mitt, er det helt utrolig at jeg ikke er skallet nå. Takket være genene!:o
Pannelugg og greier på det første bildet! Begge disse bildene er fra 2009, se hvor rundt jeg var haha, godegamlerundedager.

Hvor ofte ser du på gamle bilder av deg selv?
-Gilan

Flowers are the sweetest things God ever made, and forgot to put a soul into..

Ordtaket blankt hundre prosent sant, tenk hvor nydelige personligheter disse vakre blomstene ville hatt om de var som oss! Jeg har alltid elsket blomster, mest fordi de alltid har vært en stor del av min mors liv, det er alltid blomster å se hos mamma. Anyways, bildet under er fra den dagen jeg og Dino var ute sammen! Senere i dag skal jeg dele antrekksbildene fra den dagen med dere. Det ble en lang natt/morgen på meg og Dino, vi satt nemlig å så på Sons of Anarchy til rundt klokken fem på morgenen. Nå skal vi drikke en kaffe sammen, så må jeg fikse meg og dra på jobb!

Vi blogges dere!
-Gilan

PRODUKTANBEFALING: St.Tropez selvbruningskrem

ST. TROPEZ

 

Nå kan jeg si med hundre prosent sikkerhet at jeg har funnet min favoritt selvbruningskrem. Jeg har tidligere prøvd flere forskjellige selvbruningskremer, fra billige til dyre men aldri vært hundre prosent fornøyd! Det har som regel gått to tre dager hvor jeg har sett meg i speilet og sagt, aldri mer. Siden det ikke ga fint og jevnt resultat. Jeg er helt sikker på at flere av dere har følt det samme etter påføring av selvbruningskrem, i hvert fall de av dere som er like lyse som meg. Jeg har få pigmenter og er for lys, derfor er det ekstra vanskelig å ungå flekker med brunkrem. Solarium hadde sikkert hjulpet, men aldri om jeg gjør noe så skadelig mot huden min. Nå som jeg har prøve denne brunkremen fra St. Tropez  i over 1 uke, har jeg ikke angret et sekund.

Det jeg liker best med denne selvbruningskremen er :

* Det lukter nesten ingenting og da mener jeg ingenting, i forhold til alle andre jeg har brukt har denne ingen slukt i det hele tatt.

* Kremen er ganske mørk, så du ser hvor du påfører.

* Det er ikke et snev av oransj i denne kremen, jeg ville heller si at fargen er litt mere som olivenbrun farge som ser veldig veldig naturlig ut på uansett hvor lys man er.

Slik bruker jeg kremen for best resultat:

1. Skrubbe hele kroppen og ansiktet før påføring -  Slik at huden er ren for døde hudceller. Dette gjør at fargen går dypere inn i huden.

2. Dag 1. Påfør et lag med selvbruner over hele kroppen

3. Dag 2. Om det skulle bli flekkete anbefaler jeg en dusj, så påfør et nytt lag for dypere og mer jevn farge! 

Her ser dere begge selvbruningskremene, den største er selvfølgelig for kroppen, mens den andre er for ansiktet. Den kan man også kjøpe i flere bruntoner.


Den mørke er for kroppen, den ser veldig mørkt ut men med engang man påfører den på lysner det seg til en nydelig og naturlig brunfarge. Den lyse er for ansiktet.

Her ser dere fargen på meg, jeg hadde som sagt gitt opp helt når det kom til selvbruningskrem, men takket være Dino er jeg helt forelska i denne selvbruningen!:D

Har du brukt denne selvbruningskremen fra St. Tropez? Hvis ikke, har du noen andre favoritter?
-Gilan

New in

Husker dere da jeg nevnte min shoppingstur? Under har dere bilder av hva jeg kjøpte og hvor jeg har kjøpte de forskjellige. Strax kommer Asma hos meg, da skal vi kakle litt og ta noen bilder kanskje?

Den første rosa treningsbuksa er fra Cubus // den i midten - svart er fra H&M, helt nydelig på! Den siste i grå er også fra Cubus, kan og brukes til trening!

Disse tre toppene er fra Zara, slike basic topper er alltid greit å ha hjemme. Kan brukes til alt fra søte korte skjørt til litt mere voksent og pent stil. Det jeg likte spesielt godt med disse var stoffet og ryggen på de! Nydelige på de også:D

Denne er også fra Zara som dere ser, det var litt morsomt måten jeg fant denne på. Jeg var på vei til kasse, til ei jente som jobbet der skulle forbi meg, da så jeg at hun bærte på disse for å finne en plass til de. Jeg gikk etter henne i og med at jeg e-l-s-k-e-r slike overdeler. Som er løse og litt poseaktige. Mest fordi man kan bruke det på så mange forskjellige måter! De finnes forresten bare i en str som da er medium, for de av dere som lurer på det! Loooove it.

Denne har nok mange av dere sett på Bik Bok, måtte bare kjøpe en i svart! Kjempe søt på:)Også var det disse skoene, jeg brukte de for første gang i går og tok bildene etter at jeg hadde kommet hjem hehe. Disse fikk Theres meg til å kjøpe, siden jeg så etter noen gode sko som også hadde god kvalitet. Disse er da fra Din sko og er i ekte skinn!:D Det endte med at hver av oss kjøpte et par, aldri om jeg hadde kjøpt de om jeg var alene, men nå er jeg glad for at jeg kjøpte de og hørte på Therese!:D

Vi blogges senere!
-Gilan

Yesterdays outfit!!!

Da var det kanskje på tide å dele noen antrekksbilder med dere, noe jeg føler jeg ikke har gjort på veldig lenge. Disse bildene under er fra gårsdagens antrekk, om jeg ikke husker helt feil nå haha. Det jeg husker er at jeg egentlig måtte vaske håret og hadde en dårlig hår dag, måtte derfor ta det opp. Men, Dino likte meg kjempe godt med slik hår. Så usikkerheten rundt håret løsnet seg før jeg skulle ut av huset og fikk høre noen positive kommentarer fra min kjære man. Skjorta under er noe av det nye  jeg har kjøpt i det siste. Jeg kjøpte den fra Sverige faktisk, Gina. Det var et av de lange skjortene som går ned til kne. Jeg tok frem saksa og klippet den kort så jeg kunne ha det i buksa:) Saksen min er alltid til stedet når det kommer til slik, i dag klipte jeg noen av Dinos sokker kort, siden jeg ikke fant mine og måtte fort finne noen sokker som ikke var så lange/høye. Jakke: Bik Bok // Skjorte: Gina // Bukse: H&M // Sko: Nelly // Veske: huskerikkehelt // Smykker: Litt av hvert.

Syns?
-Gilan

Om jeg fortsetter slik..


Kommer jeg nok til å bli verdens lykkeligste. Først: Håper dagen har vært snill mot dere så lenge, jeg har hatt en deilig start på dagen. Startet med å spise noe godt og sunt med min Dino, så dro vi på trening! Trente i en time ( Rumpe, legg og biceps). Elsker å tenke på at jeg endelig er full i gang igjen med trening og ikke minst passer på at jeg får i meg nok næring i løpet av dagen. Jeg blir så lykkelig av å trene og kommer nok til å bli verdens lykkeligste om jeg holder meg til dealet mellom meg og meg om trening og god kosthold. For en stund siden, var det noen spurte meg om jeg kunne anbefale noen selvbruningskremer. I de siste ukene har jeg prøvd en som faktisk Dino anbefalte meg, som er et av de beste jeg har brukt hittil. Jeg ser da altså brun og lykkelig ut nå, haha. Bilder under er fra går dagens antrekk. Bildene kommer jeg til å dele med dere senere ikveld! Kos dere så lenge.

Dine planer for dagen?

-Gilan

Lang dag, slitne føtter

Det er ikke ofte jeg klager på slitne føtter, men etter den dagen i dag er mine føtter bokstavelig talt ødelagt. Dagen min startet så tidlig som klokken 11, da dro jeg ut og har vært det til dette minuttet. Jeg skulle starte på jobb klokken fire om dagen og bestemte meg derfor å dra et par timer tidligere, siden jeg skulle kjøpe et par ting. Det endte med at jeg ringte Dino sånn etter en time og ba han komme ut også, så vi kunne kose oss sammen i solen. Da hadde jeg allerede kjøpt det jeg hadde tenkt å kjøpe og hadde gått nok rundt i Oslo. Etter at han kom, gikk vi igjen en lang tur hånd i hånd mens solen skinte, vi spiste mat, tok bilder og nytet været. Veldig koselig dag, som jeg tror mine føtter hater meg for nå!

Jeg skal forresten prøve å lage et innlegg om alle de nye tinegene jeg har kjøpt i de siste dagene. Det ble en del topper fra Zara idag, ny treningstøy, nye sko, noen topper fra Bik Bok med en kjempe søt skjørt og andre små ting fra steder jeg ikke husker i hode nå. Strax blir det noe lett å spise så skal jeg se på min og Dinos favoritt serie Sons of anarchy. Vi har i løpet av 1-2 uker kommet til sesong fire. Vi kan ikke la være å se på det når vi først setter oss ned, vi har sett på minst 3-4 episoder hver gang. Helt utrolig hvor bra serie det er. Anbefaler til alle dere der ute som ikke gidder å se på alt mulig rart som går på Tv, se på denne serien. Du kommer ikke til å angre, for dette er ikke hotel sæsar for å si det sånn.

God natt, søte dere!
-Gilan

 

New in: Victoria's Secret sminkepung

Mens jeg satt og ventet på flyet mitt fra Stockholm til Oslo for et par dager siden, gikk jeg en kjapp runde på flyplassen ( Arlanda ) for å kjøpe noen små ting. Da fant jeg ut at de nettopp hadde åpnet Victoria's Secret der. Jeg ble så himmelsk glad, til jeg så på klokken og fant ut at jeg bare hadde noen korte minutter på meg til å være tilbake til min gate. Jeg som er blitt så kresen og vanskelig i det siste, trenger evigheter på å bestemme meg for ting. Derfor tenkte jeg å bare kjøpe disse nydelige sminkepunege, så jeg ikke gikk ut av Victoria's Secret tomhendt. Det er også noe man garantert kommer til å ha bruk for. Ikke det at jeg får plass til alle de rensene, hårbørstene, sminke osv i disse når jeg reiser, men noe kan gå!:D 

I'm in love. Er ikke de bare helt nydelige?:D
-Gilan

Red kurdish dress

Hei og god morgen fine dere.

Om ikke så veldig lenge må jeg gjøre meg klar og komme meg ut for å gjøre dagens oppgaver. Det ser ut til at været blir litt bedre enn hva det var i går og det er positivt!;) Under har dere bilder av bryllupet jeg var på i Sverige. Som kanskje en del av dere har merket, så bruker jeg nesten aldri mønstrete kurdiske klær. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har alltid vært mere glad i to cleane farger. Grunnen til at jeg igjen gikk for krøller den dagen, var for å spare tid. Har jeg mine egne krøller, sparer jeg som regel 1-2 timer bare der. For da slipper jeg å bruke evigheter på å bestemme meg og ikke minst bruke tid på å gjøre det. For de av dere som lurer hva kjolen jeg har på meg under kalles så heter det Kra & Kortek. Kras er da kjolen, mens kortek er det lange svarte overdelen.

Senere i dag skal jeg dere hva jeg kjøpte sist fra Victoria´s Secret da jeg kom hjem fra Sverige! Bare synd at jeg ikke fikk nok tid til å gå rundt og brenne av mere penger mens jeg var der. Men, nå må Gilan gjøre seg klar!


Ønsker dere en fin fin dag, så blogges vi senere i dag!
-Gilan

Delicious

God dag fininger!
Akkurat nå sitter jeg hos svigers, det er rett før vi skal spise deilig mat! Dagen min startet utrolig bra, vi spiste en god frokost og dro på trening rundt 1300 tiden. Ettersom vi nettopp har flyttet, var idag min første treningsøkt på flere uker. Planen er å trene riktig igjen slik som jeg pleide før og bedre. Idag trente jeg lår, rumpe og mage. Mens Dino trente biceps og triceps.
Nå er det mat snart, jeg skal kose meg og håper at dere også får koset dere masse idag:)

Svarer forresten på kommentarene deres senere ikveld!

Blogges!