hits

juni 2014

Syk

Jupp, da har jeg faktisk begynt å bli små syk. Jeg fikk høre av familien at jeg hostet mye i natt. Da jeg tidligere idag våknet med vond hals og mannestemme kjente jeg at jeg ikke bare hadde vondt i halsen, men i hodet og hele kroppen. Ikke kult i det hele tatt! Noe av det verste jeg vet om her i verden er smerter i halsen, det går liksom utover hele kroppen. Jeg tror kanskje dette er pga i går og foregår. Det har vært små kjølig begge dagene vi har vært på grava, jeg tror kanskje det kan være litt derfor jeg er blitt små syk. Men uansett, nå går turen til gravene igjen. Gleder meg til å hilse på lille engelen igjen. Ha en nydelig dag videre dere:)Gammelt bilde! Vet du om noe som hjelper mot vondt hals?:)

Et hjerte av roser

Tidligere i dag gikk og Dino ut en tur til grava uten å fortelle familien om det. Vi kjøpte roser først, så gikk vi til graven for å legge blomstene for lille Havin som vi formet som et hjerte. Et hjerte av rosa roser som hun helt sikkert hadde likt. To timer etter at vi kom hjem, tok vi med Havins mor og dro til graven igjen. Når vi var fremme og hun fikk øye på det hjertet ble hun helt stille. Hun så på oss og spurte om vi hadde gjort det. Hun likte det veldig godt. Vi ble der i ca en time så kom vi hjem igjen til familien. Det har nok engang vært en tung dag, men samtidig så har det har vært utrolig koselig å være her hos familien.

God natt dere <3

 

Ramadan kareem

God søndag dere! Jeg må bare starte dette innlegget med å Gratulere alle muslimer med denne hellige måneden Ramadan. Jeg håper at Gud er med dere og gir dere styrke til å fullføre faste måneden. Jeg har alltid fastet med norske tider og i år tar disse tidene litt av syns jeg hihi. Men, jeg har lovet meg selv til å prøve det.. Selv om min situasjon akkurat nå ikke er så passelig til fasting. Jeg må ha nok energi til å kunne hjelpe de rundt meg som trenger det mest akkurat nå.

Sånn utennom det så vurderer jeg å dele et nytt sminke- hår look med dere senere idag. Looken jeg har tenkte å vise dere i dag gjorde jeg for ca. 1 måned siden, den skulle egentlig deles på bloggen noen dager etter at jeg hadde gjort den. Men jeg har dessverre verken hatt tid eller muligheten til å i det hele tatt laste de ned før nå.

Skal du faste i År? Har du fastet før?:) #ramadan

Rolig dag

Hei igjen dere! Håper dere har hatt en bra dag så langt. Som jeg nevnte tidligere i dag så er vi hos svigers nå. Vi tenker å sove her et par dager, så vi kan hjelpe de litt her hjemme og være mer rundt dem. Vi har besøkt de nesten hver dag, men aldri sovet over. Jeg gleder meg veldig, det å ha mange mennesker rundt meg minner meg om familien min når vi bodde i Trondheim. Utrolig koselig:)

Sånn utennom det så fryser jeg enda litt på bena etter å ha vært på graven til engelen Havin. Jeg hadde dessverre ikke mulighet til å besøke grava så mye i de siste ukene fordi det har hele tiden skjedd andre ting rundt meg. Vi var der 1 times tid..Helt utrolig hvor fredfullt og rolig det var, samtidig tungt å se barnets mor sitte ved graven å sørge.

Hva har dere gjort i dag?

Det uendelig lange sorgen.

Ok, jeg har prøvd og trodde jeg kunne skive bort det som har hendt ved å dele gamle sminke-looker, bruke tid på skrive om produkter og alt annet enn det hverdagene mine har gått til. Ikke noe av det har hjulpet meg. Jeg har prøvd å være positiv og prøver å finne det positive i hverdagen, men det er helt unngåelig det som har skjedd. Nå har det gått litt over en måned siden tragedien skjedde og for meg så virker alt fortsatt veldig uforståelig og uvirkelig. Det er ganger hvor jeg besøker svigermor, setter meg i stua, der hele familien alltid var samlet og lekte med Havin og hørte henne si og gjøre nye ting for hver gang vi var der. Det hender at jeg setter meg i stua der og ser mot gangen og venter på at Havin plutselig skal dukke oppe. Komme ut fra soverommet og dukker opp i gangen hvor hun alltid sprang frem og tilbake. Det er som om hjernen min nekter å forstå og akseptere at familien prinsesse er borte. Jeg klarer ikke å se min niese som er litt eldre enn Havin uten å tenke på det grusomme Havin har gått gjennom.. Tanken på at hennes mor, hennes onkler og oss alle ikke får sett henne igjen er fortsatt uvirkelig for meg. Jeg savner den søte stemmen hennes, det snille blikket hennes og hennes små myke hender. Mye av min tid har som sagt gått til familien i de siste ukene, det er derfor jeg ikke har klart å blogge som før. Det kommer nok til å fortsette slik i en periode, jeg håper at dere forstår meg og min situasjon. Jeg prøver å fokusere og tenke på andre ting i blant, men lett er det ikke.. jeg tror derfor slike innlegg og tanker vil dukke opp engang i blant. Igjen så setter jeg enormt pris omtanken og kondolansene mange har sendt meg og familien Omer. Ønsker dere en fin helg videre. Snart skal jeg hjem til svigermor og vi skal tilbringe noen netter der for å være med familien.

 
Caps kinda day

Hei igjen dere! Håper dere har hatt en bra dag i dag.. Jeg har selv hatt en koselig dag sammen med verdens beste venninne. Vi starten daten med litt shopping på blant annet TL akademiet også gikk vi innom Visage for å handle inn resten av produktene jeg hadde gått tom for. Det ble med andre ord mye frem og tilbake, men heller det enn å sitte hjemme og kjede seg. Eller hva ? Hihi.. Etter by- turen med Asma, gikk jeg hjem en tur, skiftet klær også kom jeg rett ut igjen for å besøke min søster som reiser til Kurdistan i morgen.
Nå skal jeg se kamp med min søster og mannen hennes! Ønsker alle dere en koselig kveld videre:)

Meg og malem

God morgen dere! Eller det er sikkert ikke morgen lenger for noen av dere, men det er min morgen nå. En tidlig en hihi, neida! Akkurat nå er jeg på kjøkkenet og venter på at toasten skal bli ferdig. Det første jeg gjorde i dag når jeg våknet, var å ringe Asma. Jeg har en del ting å gjøre frem til rundt 14.00 i dag så tenkte jeg å møte verdens beste etter det og tilbringe litt kvalitetstid med henne. Jeg har sett henne veldig lite i det siste og jeg kjenner at det begynner å gå utover humøret mitt og mye av det rundt meg. Jeg skal derfor møte henne rett etter at jeg er ferdig med det jeg skal gjøre i dag! Da skal vi to gå litt rundt, spise og shoppe litt ( det er ikke en del av planen men med henne kommer det helt sikkert til å bli noe av det også). Eller nå som jeg skrev det så kom jeg faktisk på at jeg trenger noen nye koster og andre produkter som jeg er gått tom for! Været ser ut til å være bra i dag, jeg håper at det holder seg slik så vi kan være utendørs. Nå må jeg begynne å gjøre meg klar så jeg ikke møter henne forsent, slik som jeg nesten alltid gjør. Ønsker alle dere en herlig dag, så blogges vi helt sikkert senere.

Gammelt bilde av meg og malem. ( Til de av dere som ikke vet hva malem betyr: Det betyr "hjemme mitt" eller  har nesten samme betydning som "homie". tror jeg? hihi  )

Dine planer for i dag?

what a day

OK, om jeg igjen denne gangen ikke får skrevet dette innlegget i fred slutter jeg med blogging. Etter å ha spist frokost i dag, begynte jeg å skrive et innlegg, så måtte jeg plutselig gjøre noe og da ventet jeg med å poste det. Senere, etter jeg hadde fått unnagjort en del ting, satt jeg meg ned igjen for å skrive ferdig innlegget.. men da passet ikke det jeg hadde skrevet tidligere til det jeg skulle skrive. Jeg utsatt det derfor igjen og tenkte å blogge ferdig rundt 15.00 tide. Etter mye frem og tilbake, møter og stress satt jeg og Dino oss i bilen for å gå å handle mat. Da oppdaget vi at bilen hadde gått tom for bensin. Jeg vet, hvor ofte skjer det liksom. Så ja, om det igjen oppstår noe nå mens jeg taster, så vil dette være mitt siste innlegg haha. Maten er spist, dagens gjøremål er gjort og nå skal vi se på fotballkamp! Heia Uruguay:D 

Under har dere et bilde fra i går. Jeg tok noen sminkebilder etter at jeg helt tilfeldig så at jeg hadde samme farge på leppene og neglene! Flere bilder kommer senere engang.

 

Kos dere så blogges vi mest sannsynlig senere i kveld:D

#makeup #sminke #hår #mua #gilmakeup

Produktanbefaling: TL Spa Design Creamy Salt Scrub

Jeg har aldri vært flink på kroppspleie. Jeg har alltid hatt tonnevis av kroppsskrubber, fuktighetskremer og oljer til kroppen som har blitt brukt maks 3-4 ganger. Etter min første tur til Tone Lise akademiet, fikk jeg anbefalt en body butter og skrub av flinke Halat. Mens jeg var der sa jeg til henne hvor dårlig jeg var til å bruke tid på kroppspleie, da så hun på meg og sa: Du kommer til å elske disse produktene Gilan. Jeg må helt ærlig innrømme og si at jeg var litt skeptisk til kroppsproduktene ettersom skolen er kjent for gode negle produkter. Men gjett hva dere? TL Spa Design Creamy Salt Scruben gikk jeg faktisk tom for etter bare 3 uker. Ikke bare jeg men Dino også ble helt forelsket i den! Det er en utrolig god kroppskrubb. Huden blir utrolig glatt, myk og fuktig av den. Jeg elsker at den etterlater et krem/oljeaktig lag på huden etter skrubbing og vasking. For da slipper jeg å bruke tid på bodylotion etter å ha brukt skrubben. Skrubben inneholder dødehavssalt kombinert med fukt, plante og urteekstrakter. Klikk her for å komme til deres kroppspleie produkter.

Masser over våt hud for å fjerne døde hudceller, skyll med vann og masser huden igjen for optimal mykgjørende effekt.


Her om dagen var jeg på TL akademiet sammen med Derya, da fikk jeg med meg en ny skrubb og massage olje hjem. Oljen har jeg også hørt mye bra om, gleder meg til å teste den også ut og fortelle dere hva jeg syns.

Har du brukt noen av disse produktene? Hva er din favoritt kropsskrubb?

#tl #toneliseakademiet #produktanbefaling #kroppspleie #spadesign #TLSpaDesignCreamySaltScrub

 

New in: Kicks makeup

God morgen dere! Jeg vet ikke om jeg har spurt dere om dette før men har noen av dere prøvd Kicks sine sminke/skjønnhets produkter? Her om dagen fikk jeg en liten pakke i posten fra Kicks, fra deres nye kolleksjon. Kult å se at de begynner å produsere  nesten alt innenfor makeup. Jeg har enda ikke hatt tid til å prøve deres produkter, men jeg vurderer å lage et video med bare deres produkter for å se hvordan resultatet vil se ut. Jeg tror kanskje dette merket er perfekt for nybegynner eller de av dere som er ute etter sminke med grei kvalitet men som ikke koster skjorta. Under har dere en blanding av foundation, primer, highlighter, eyeliner og bryn-skygge.

Annonse /

Har du prøvd noen av disse produktene før?

New in: Blazerlove

Hei dere! Gud så vanskelig det er å finne tid til bloggen om dagen. I det jeg bestemmer meg for å blogge, så kommer det som regel 10 ting i veien. Da ender jeg som regel med å gjøre alt annet og når jeg først er ferdig med det så glemmer jeg helt av bloggen og det jeg egentlig skulle gjøre. Dagen i dag startet helt vanlig, frokost, litt ryddings så har jeg jobbet litt med mailer og diverse ting i over 2 timer. Jeg skulle liksom blogge etter frokosten hehe. Men uansett, under har dere noe av det siste jeg har kjøpt på nettet. Mange av dere husker sikkert min forrige blazer fra Frontrowshop? Jeg likte den hvite så godt at jeg bestilte meg en ny fra samme hjemmeside! Denne fikk jeg inn for et par uker siden og har brukt den mye siden da. Perfekt for sommerværet i Norge. Jeg skal prøve å ta noen antrekkesbilder når jeg har den på engang så dere får sett hvor fin den er på:D

I dag går turen til svigerfamilien også skal jeg og Dino dra å kjøpe et nytt klesskak senere! Den vi har hjemme nå er kjempe liten og blir veldig fort rotete. Gleder meg til å se på forksjellige klesskap i dag og håper at jeg finner en gigantisk en som jeg kan oppbevare alle mine klær og vesker pent i!

Hva slags klesskap har du?

Kunde: Brudestyling + bryllups fotografering!!

God morgen dere! Det første jeg gjorde i dag etter å ha pusset tennene var å laste opp disse bildene her på bloggen så jeg slapp  å tenke på det senere i dag. Jeg har en del ting å gjøre i dag også og vet med sikkerhet at dette innlegget lett kunne gå i glemmeboka. For de av dere som ikke har fått det med seg, så er bildene under av et kurdisk brudepar som giftet seg for en stund siden. På dette oppdraget hadde jeg ansvaret for brudestyling og bilder, mens mannen tok seg av film og bilder med meg. Brudeparet og vi er super fornøyde med resultatet og håper selvfølgelig at dere også kommer til å like det.

Ønsker du styling, bilder eller film til din store dag kan du konktate meg på: gilan@gilmakeup.com


#kurdiskbryllup #bryllup #brudestyling #brudepar #kurdishwedding #kurdishbride #sozan #fratresfilms #gilmakeup #sminke #bryllup #krøller #hårstyling #sminke

Alle bildene over er tatt av meg og mannen!

(c) Gilan & Farid Omer

Hva syns du om bildene?

Sorry

Sorry dere, men jeg kommer ikke til å rekke å dele offisielle bildene med dere idag. Jeg har hatt en utrolig travel dag helt siden jeg skrev forrige innlegg. Jeg har vært ute siden da og skriver faktisk via mobilen nå mens jeg sitter i bilen. Jeg føler at dagene mine flyr, helt utrolig hvor fort tiden går! Men uansett.. Den tiden jeg har brukt idag har heldigvis gått til noe positivt, som jeg kommer til å fortelle dere om senere engang. Lover å poste offisielle bildene morgen. Nå må jeg legge mobilen fra meg, meg + mobil + bil= no good. Ønsker alle dere en herlig kveld videre.

Hva har du gjort idag?

Sneak peak pictures: bride styling

 Husker dere det ene kurdiske bryllupet jeg og Dino hadde som oppdrag for en stund siden? Under har dere bilder fra forberedelsen hvor jeg da hadde ansvaret for brudestyling + offisielle bilder ( sammen med Dino) og bilder under festen. Mens Dino tok seg av film og bilder. Jeg har også tidligere delt highlightfilmen fra bryllupet med dere på bloggen, kan sette den ved igjen under for de av dere som ikke har sett:) Nydelig brudepar, herlig venninne, perfekt bryllup og utrolig bra musikk! Jeg kommer til å dele de offisielle bildene med dere senere i kveld, gled dere!:D

Ønsker du styling, bilder eller film til din store dag kan du konktate meg på: gilan@gilmakeup.com


Under har dere highlightfilmen fra bryllupet!

#fratresfilms #gilmakeup #bryllupsfilm #bryllupshighlight #kurdiskbryllup #bryllupsbilder #brudepar #brudeparbilder #bryllup #sminke #hår #brudestyling

(c) Farid Omer

Vi blogges senere hjerter!

Arabic inspired makeup look!

Hello sunshines. Hvordan har dere det idag? Selv så har jeg hatt en veldig travel dag helt siden jeg våknet tidligere idag. Det er så utrolig mye å gjøre om dagen at vi ikke helt vet hvordan vi skal starte dagene våre. Det eneste som får meg til å koble av fra alt rundt meg om dagen er når jeg er kreativ og sminker meg. Det er først da jeg kobler av alt rundt meg og fokuserer bare på en ting. Her om dagen bestemte jeg meg for å gjøre noe jeg aldri før hadde gjort. Som dere ser under så gikk jeg for en arabisk inspirert look med hijab. Jeg har tidligere hatt arabisk inspirerte looker men aldri med hijab. Det er først da det ser arabisk ut føler jeg. Jeg skulle egentlig gjøre denne looken for veldig lenge siden, men jeg utsatt det hele tiden.. som mye annet. Men nå som mange av dere har spurt meg om en slik look før og Ramadan nærmer seg tenkte jeg det var på tide at jeg gjorde det. Forresten, jeg elsket å ha hijab på meg. Det er så pent og spesielt.

#hijab #muslim #arabicmakeup #arabickeyes #sminke #makeup #arabicinspiredmakeup #hijabi #sjal #skaut #smokeyeys #arabicbeauty #beautymakeup

Hva syns du om looken? Bruker du hijab?

New in: Blue crossbody purse

God dag og ny uke dere! Jeg må bare starte med å fortelle dere om den nye sesongen av Orange is the new black, jeg og Dino så første episoden i går og så enda en mens vi spiste frokost i dag! Jeg blir så lykkelig når jeg ser serien haha. Så ja, for de av dere som har sett sesong 1, sesong 2 er ute nå! Jeg som trodde jeg ikke var serie-menneske, jeg er blir så avhening når jeg først starter med å se en. Den jeg gleder meg enda mere til er Sons of Anarchy! Men, nok om serier nå. Under har dere den andre nye vesken min som jeg kjøpte sammen med den beige HER for et par uker siden. Jeg elsket fargen og størrelsen på denne crossbody vesken. Det er litt rart å tenke på at jeg egentlig var veldig glad i store vesker før, men nå går jeg nesten bare med små-vesker i hveranden. Det holder liksom om jeg får plass til leppestift, solbriller og bankkort. Denne størrelsen er perfekt for mine hverdager:D


#Mangotouch #mango #mangofashion #mangopurses #bluepurses #crossbody #gilmakeup #mote #kurdiskblogger

Syns?

New in: Black heeled sandal

Disse nydelige hælene fikk jeg av mannen min for et par uker siden. Jeg har brukt dem mye siden da til tross for at jeg egentlig er veldig glad i høyere sko med platform hæl, men denne var overraskende fin og behagelig på! Får lyst til å kjøpe meg disse i alle farger nå hihi. For de av dere som lurer så tror jeg den er kjøpt fra DNA. Senere i dag skal jeg dele noen nye antrekksbilder med dere hvor jeg har på meg disse nye hælene med den nye blazeren jeg delte med dere her om dagen!


#heeledsandals #dna #shoes #dnashoes #shoelove #gilamkeup

Ønsker alle dere en herlig dag videre, vi blogger loves:)

Minnesermoni

Hei igjen dere! Hvordan har deres lørdag vært så langt? Tidligere i dag var jeg og Dino på en minnesermoni som folk fra Ellingsrud hadde arrangert for lille Havin. Der skulle de slippe rosa ballonger til henne ettersom hun som alle andre barn og spesielt små-jenter var glad i rosa ballonger. Det var noe av det vakreste samtidig den mest følelsesladete øyeblikk jeg har hatt. De holdte utrolig fin tale først, så slapp alle de som hadde ballonger sine så de fløy opp i den vakre skyfrie himmelblå uendeligheten mens sola skinte. Det var så vakkert, så fredelig og samtidig så utrolig rørende. Etter seremonien kunne jeg føle at det satte et støkk i meg. Senere på dagen besøkte vi familien i et par timer så kom vi hjem. Etter en lett middag hjemme fant jeg senga og sov til litt siden.

The rose speaks of love silently, in a language known only to the heart.

Jeg trenger vel ikke å skrive om hvor mye jeg elsker roser? Jeg fikk rosen over av mannen i går. Jeg ble utrolig glad når jeg så at han hadde tenkt på meg til tross for all stresset rundt han i denne perioden. Det at det var en rose og  ikke en bukket gjorde det enda mere spesielt:) Dino, jeg elsker deg til månen og tilbake x 1000000, livet mitt betyr ingenting uten deg. Forresten dere, jeg har laget et par nye sminkelooker, et av de jeg gjorde foregår vet jeg mange av dere kommer til å elske. Det er en look jeg aldri før har gjort selv om mange hadde spurt meg om det i over to år snart. Gleder meg til å dele det med dere snart snart engang og høre hva dere syns om den og de andre lookene jeg har gjort!

Nå skal jeg nyte solen litt, ha en nydelig dag dere så blogges vi senere!

New in: Crossbody purse

Jeg tror jeg har fått veske-sykdommen min tilbake. Eller jeg vet ikke om det noen ganger har forlatt meg, men jeg føler at jeg er blitt skikkelig veske gal igjen. Veske og sko.. Ok da! OG klær generelt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det, jeg er litt for snill til å la pene ting være  igjen i butikken. Hos meg er de trygge og blir som regel godt tatt vare på hihi. For et par uker siden hadde jeg og Asma en liten date, en date som liksom ikke skulle inneholde shopping. Jeg klarte dessverre ikke å la være å se på ting, ta på ting og.. kjøpe ting haha. Jeg kjøpte meg to vesker den dagen med noen andre småting. Under har dere bilder av den ene vesken også skal jeg prøve å finne bilder av den andre veska også for å dele de med dere. Jeg elsket fargen og størrelsen på denne! Den er super feminine men har samtidig tøff reim. Denne kan liksom brukes til både hverdagen og andre spesielle anledninger når man er penere kledd.

Nå kjenner jeg at blodsukkeret mitt treffer bakken snart om jeg ikke får i meg noe mat. Ønsker alle dere en herlig herlig dag videre<3Er ikke den nydelig?:D

Brown hair and natural makeup look

Ærlig? Skikkelig ubehagelig og uvant var det for meg å svare kommentarer både her og på Facebook om at jeg faktisk hadde farget håret. Men jeg må også innrømme at jeg fniste og ble glad når jeg så at noen gikk på det. Jeg har ikke farget håret mitt, jeg tror heller ikke jeg går så mørkt med samme om jeg noen ganger skal bli brunette igjen. Jeg syns det er utrolig elegant og fint med svart / brunt hår.. men det er dessverre ikke noe for meg akkurat nå! Både jeg selv og alle de rundt meg sier og mener at jeg kler lyst hår bedre enn brunt. Noe jeg er helt enig i ettersom mine krøller ser best ut når jeg har blondt hår med striper. Det jeg har brukt under er ikke parykk men noen extensions jeg hadde hjemme, prøvde det for morro skyld først så fikk jeg ideen om å lure dere.. :)

#naturalmakeup #makeup #sminke #beautyblogg #skjønnhetsblogg #sminkeblogg #kurdiskblogg #kurdiskjente #gilmakeup #brudestyler #mua #lenses #brownhair

Hva syns dere jeg kler best, brunt eller blond?

New nails: Pointy beige nails!

annonse

Hei igjen dere! Gud så deilig vær det er ute, litt synd at jeg hadde på meg jeans og blazer i dag. Det er så typisk at jeg skal gå med jeans når det er så varmt ute, til jeg går ut igjen neste gang vil det sikkert starte å regne osv. Neida, så negativ skal jeg ikke være! Jeg gleder meg til å gå ut igjen snart så jeg kan ha på meg et av de nye sommerlige kjolene mine:) Det ble som tidligere sagt en tur innom byen for nye negler i dag på Tone Lise akademiet også gjorde jeg et par andre små ting når jeg var ferdig med det. Jeg rakk heldigvis postkontoret også som planlagt i dag, ble så glad når jeg rakk å gjøre alt jeg skulle gjøre. Så, tilbake til neglene: Som dere ser under så har jeg fått meg nye akryll negler med ny farge. Jeg elsket de røde jeg hadde sist, men jeg følte at det var på tide med en sommerlig og lys farge nå ettersom jeg ofte kommer til å gå i lyse farger. Jeg elsket resultatet! Denne gangen var jeg hos flinke Ellen igjen som også gjorde neglene mine sist gang. Jeg så hvor detaljer og nøye hun jobbet sist gang og fikk derfor kjempe lyst til å dra hos henne igjen. Ble like fornøyd i dag også: D

Om du har lyst på like fine negler som meg, eller i andre form og farger tar du bare kontakt med Tone Lise Salongen i akersgaten på dette nr: 22111858 eller besøk hjemmesiden deres her: http://tonelisesalongen.no/! 


#nails #pointynails #lightnails #negler #toneliseakademiet #tonelise #tl #longnails #summernails #nailslove #beauty #fashion #blogger #kurdish #kurd

Hva syns du om mine nye negler?

New in: White and feminine blazer

God morgen herlige dere! Jeg fikk helt plutselig kjempe lyst til å starte denne dagen med et blogginnlegg. Jeg la meg ganske sent i går kveld, slik som det har vært i resten av de to siste ukene. Men jeg klarte heldigvis å våkne litt tidligere enn hva jeg er vant til i dag. Jeg har hatt 2 ganske rotete og merkelige uker, jeg har derfor bestemt meg for å prøve å få til litt mere rutiner i hverdagene igjen.. selv om det kanskje ikke vil være lett. Før jeg skriver videre vil jeg nok engang takke dere for meldingene og kommentarene om tragedien som har skjedd. Snart skal jeg få i meg noe lett, så skal jeg prøve å komme meg ut for å rekke å gjøre alt det jeg må få unnagjort i dag. Jeg skal først skal først på en liten møte, så har jeg avtale på Tone Lise akademiet for å fylle på neglene og bytte farge, noe som er veldig på tide nå ettersom lengden begynner å plage meg. Etter det skal jeg på enda et møte, om jeg rekker å bli ferdig med dette i tide slik som jeg har planlagt, skal jeg også innom postkontoret for å hente en pakke jeg lenge har ventet på. Hva det er forteller jeg dere senere engang. Annonse / Blazeren over fikk jeg inn for et par dager siden fra www.FrontRowshop.com. Denne tror jeg vil bli mye brukt fremover. Den sitter utrolig pent på, spesielt med belte! Jeg elsker at den er kritthvit og litt lang. Gleder meg til å bruke den til søte sommerkjoler! Jeg kommer til å sette sammen et antrekk med denne blazeren og dele det med dere senere engang, så dere ser hvor nydelig den er på:)


Ønsker alle dere herlige mennesker en nydelig dag i dette nydelige og sommerlige været. Vi blogges:)

Dine planer for i dag?

Beauty makeup: Hvordan gi konturer til ansiktet

Helt siden jeg har startet denne bloggen, har jeg bestandig fått kommentarer, mailer og meldinger fra lesere som ønsker et innlegg om hvordan jeg konturerer ansiktet mitt. Bare så det er sagt så er dette ikke noe jeg gjør daglig. Som regel så bruker jeg å sminke meg helt vanlig med en farget foundation også konturerer jeg ansiktet med to forskjellige pudder, en lys en for å highlighte blant annet skinnebein også bruker jeg en mørkere pudder til rouge og konturering. De eneste gangen jeg konturerer ansiktet med foundation er når jeg lager festlige og fargeriker looker til bloggen.

Det jeg har gjort over er med foundation og concealer. Det er litt mere komplisert enn pudder konturering, ettersom man må jobbe ekstra godt og nøye med belnding. Det er super viktig at man har gode koster og ikke minst pordukter for å kunne blende det godt sammen så man ikke ser flekkete ut. Dette er hva jeg har brukt over:

1. Mac primer

2. Wheel concealer 6 - den mørkeste fargen til konturering

3. Wheel concealer 6 - den lyseste fargen til highlighting

( Man kan også bruke en mørk og en lys foundation til konturerung og highlighting, men da må de ha god dekk slik at resultatet blir jevnt)

4. Jeg har brukt Real technique stippling kost for å blending av konturen rundt ansiktet og kinnbein. Jeg brukte en litt mindre blending kost for blending av concealer under øynene, under leppene og over øyenbryn.

5. Jeg avsluttet det med Anastasia B. H contour kit (i pudder).

#contour #facecontour #kontur #konturering #kontureringavasnikt #sminke #beautymakeup #gilmakeup #anastasiacontourkit #facehighlighting #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #wheelconcealer #visage #mac #makeup #mua #kurdiskmua

Pleier du å konturere ansiktet? Hva slags produkter bruker du?

New makeup look + product list

Face:

Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Rouge - Mac Breezy

Eyes:

Eyeshadows:

Mac prep and prime

Inglot Rainbow eyeshadow 117R

Eyeliner:

Smashbox drama gel eyeliner

Eyebrows: Anastasia Beverly Hills

Lips:

Mac red + lady danger

Syns?

Some of my latest makeup and hair looks

Jeg må nesten si at det er små rart å blogge igjen. Det føles som evigheter sist gang jeg var innom her!  Jeg ville derfor komme en liten tur innom idag for å høre hvordan dere har det og ønske dere en god god helg videre. Forresten, 1000 takk for alle de koselige og kjærlige ord her på bloggen og andre steder. Jeg setter veldig stor pris på det!♥

#Gilmakeup #sminke #hår #beautymakeup #sminkeblogg #kurdiskblogg #skjønnhetsblogg #lipstick

Over har dere et bildekollasj av mine siste hår og sminke looker som jeg har gjort på meg selv. Any fav?

Den uendelige sorgen..

Jeg vet ikke helt hvor eller hvordan jeg skal starte med å skrive dette innlegget. Jeg hadde egentlig ingen planer om å gjøre det i første omgang, men så vet jeg også at noen ganger kan ord og det å uttryke seg gjennom tekst være en form for terapi. De fleste av dere vet sikkert hvorfor jeg ikke har blogget i det siste. Tragedien som har rammet familien til mannen min og de siste dagers grusomme opplevelser han, familien hans, meg inkludert har vært mitt livs verste marrerit. Jeg, personlig tror på at Gud finnes og at døden kan komme når man minst venter det. Jeg vet også at det ikke er noe garanti for morgendagen, men at livet kan bringe så mye sorg i løpet av en og samme dag til en familie er fortsatt uvirkelig for meg. At urettferdigheten kan gå så langt er utenkelig for meg. Alt virker så meningsløst. Jeg har aldri i mitt liv vært så langt  nede som jeg er nå. Jeg føler meg helt tom innvendig. Jeg har alltid vært mot negative mennesker og har prøvd å være positiv og motivere andre til å være det. Nå vet jeg ikke lenger hvordan jeg kan gå rundt og smile, være meg selv uten å måtte tenke over vår lille solstråle Havin som ikke fikk være rundt oss i mer enn to år. Tanken på at hennes mor ikke fikk klemme henne nok eller se den lille solstråla vokse og bli en pen ung dame er hjerteskjærende for meg. At hun ble tatt fra oss alle på den kalde og urettferdige måten er som en uendelig lang mareritt som ikke virker å ta slutt. Jeg våkner av sorgen og legger meg med sorgen. Det virker som om sorgen blir større ettersom savnet kun bli dypere. Da lurer jeg på hvordan moren som har båret lille Havin i magen i 9mnd, ammet henne, vasket henne daglig, kledd på henne og lekt med henne føler det. Jeg vet faktisk ikke om jeg noensinne vll vite det engang, fordi den sorgen jeg bærer på er mer enn jeg kan takle. Måtte Gud først og fremst gi Bahar (mammaen til Havin) den styrken og tålmodigheten til å komme seg gjennom det og familien for å holde styrken samlet i denne tunge tiden.


Til tross for all smerten og sorgen så tror jeg at Gud aldri hadde lat oss mennesker gå gjennom slike dager om han ikke visste at vi ville hatt styrken til å klare oss gjennom det. Slike situasjoner kan åpne ens øyner for veldig mye. Det er dessverre slik at vi som regel begynner å sette pris på de og det rundt oss når slike hendelser dukker opp. Det er også i slike situasjoner man kan se hvem som virkelig bryr seg og hvem stiller opp bare for å gjøre det. Jeg og hele familien til mannen min er evig takknemlig for all støtten og kjærligheten vi har fått fra dere kjente og ukjente. Det føles utrolig godt å se hvor mange som har vært her for oss og gjort oss sterke ved å vise oss kjærlighet og omsorg. Tusen takk til hver og en av dere som har sendt meg meldinger, prøvd å ringe meg og vist støtte her på bloggen. Jeg har ikke vært i stand til å kunne svare mange av de og vil derfor at dere skal vite at jeg er takknemlig for å ha så mange fantastiske venner og ikke minst lesere.

Nå håper jeg at dere kan be for at familien kan begynne å leve igjen som normalt når den tid kommer. Er det en ting jeg vet så er det at morgendagen er det ingen garanti for. Ta vare på hverandre.