hits

juni 2015

Gjesteinnlegg

Heihei!

Derya som skriver.. Eller blogger. Ble utfordret av Gilan til å skrive et gjesteinnlegg så da gjør jeg der. Nå er vi i byen og nyter det fine været i Oslo. Skulle gjerne nytet været mer enn å bare sitte på Eataly og spise, men ettersom jeg går rundt med krykker og en fot er det ikke så lett å gå mye. Vi er så sulten, kjenner og hører magen skrike etter mat. Og at det lukter så godt her mens vi venter på maten gjør ikke det lettere for magen... Gilan har helt bloggsperre så da måtte jeg vel bare skrive om noe. Kjapp oppdatering. Håper dere får en fin tirsdag og nyter det finværet masse!

Bilde - Chera

Dagens negler!

Flere har i det siste sett meg med denne neglelakken og spurt om hvilken farge og merke det er. Her får dere noen close ups av denne nydelige neglelakken som jeg har gått med 24/7 i flere uker etter hverandre. Denne neglelakken er fra CND VINYLUX -  Nr. 184!

Forresten dere: Jeg må dessvere utsette beauty shooten 1-2 uker. Jeg kontakter de jeg velger på mail om ca 1 uke!Nydelig og sommerlig farge som går nesten til alt!

Hvilken farge har du på neglene nå?

Spennende møte med bae!!

Da har jeg kommet meg hjem igjen etter en spennende og inspirerende møte! Jeg elsker å dra på møter med Dino, den følelsen av å kunne presentere han som mannen min er helt uslåelig. Jeg blir alltid like stolt og varm i kroppen av å kunne sitte på andre siden av et bord sammen med flere andre og bare se og høre han snakke. En så dyktig, smart og samtidig good looking mann som han er få av her i verden, det kan jeg love dere haha ;p  I love my bae.

Nå skal jeg skifte klær snart, få vekk sminken så prøve å rekke en tur til postkontoret for å plukke opp noen pakker. Pakker som jeg burde ha hentet i forrige uke, haha.  Vi blogges senere dere <3 Ha en god og varm sommerdag så lenge! 

Mua and bea.

Sniktitt på ny sminkelook + more

God kveld verdens herligste lesere! Nå har vi nettopp kommet hjem etter en koselig middag hos svigers.. Jeg håper at dere har hatt en koselig helg og klar for en ny uke i morgen! Dino og jeg har en veldig veldig viktig møte i morgen tidlig, jeg må derfor  ta en rask dusj snart, forberede meg litt til morgendagens møte så finne senga. Men det er ikke så lett å bare droppe kvelds- innlegg når en har så herlige lesere som dere! Gud så herlig å se at sååå mange av dere allerede har sendt mail angående mitt forrige innlegg. Jeg blir alltid like glad av responsen jeg får på mine "søker modell" innlegg! Jeg syns det er utrolig spennende og ikke minst morsomt å se alle mailene, bildene deres, de fine ordene dere skriver i mailene og hvor mye dere ønsker å bli valgt! Skulle virkelig ønske at jeg hadde tid og mulighet til å sminke alle dere. Men jeg kan som sagt bare velge to denne gangen, kan godt hende at jeg velger 3 til slutt ettersom det blir vanskelig å velge blant så mange nydelige jenter / damer!  

Over har dere forresten en liten sneak peek bilde på en look jeg gjorde her om dagen. Gleder meg til å vise looken til dere i farger; D

God natt <3

Jeg søker 2 sminkemodeller!

God søndag dere:) Til de av dere som ikke ble valgt til å sitte som modell sist: Denne gangen er sjansen større ettersom jeg denne gangen søker to sminkemodeller. Denne gangen er det i forbindelse  med en mini beautyshoot her i Oslo! Bildene kommer til å bli brukt her på bloggen og andre sider, det er derfor ikke mulig å trekke seg etter at bildene er publisert. Jeg kommer også til å ta før og etter bilder, det er derfor super viktig at du som modell ikke har noe i mot i å bli avbildet uten sminke. Alle kan søke til denne shooten! Jeg bryr meg ikke om du har for mørk eller lys hud, bruker hijab, har masse hår, ingen hår, tynt hår, urenheter, små eller store øyner osv.. ikke la noe av dette stoppe deg fra å søke!:) <3 Jeg kommer forresten til å bare ha fokus på ansiktet og ikke kropp!:)

Er du interessert, er du hjertelig velkommen til å være med i trekningen. Send meg gjerne ditt bilde navn og alder på gilmakeup@hotmail.com og merk mailen med sminke-modell 2015! Som takk skal du få 10 full- redigerte bilder av meg:)

Kriteriene:

- Du må være mellom 16 - 40 år.

- Du må kunne stå foran kamera/film uten sminke, før-etter sminke.

- Shooten kommer til å være her i Oslo, onsdag 01. Juli 2015, engang mellom klokken 10 - 17.00! Mer info om tid kommer når modellene er valgt.Wiiii dette blir gøy, gleder meg til høre fra dere!

Dagens hår: Romantisk og sommerlig !

Jeg har bestemt meg for å rette håret oftere ut fra nå av så jeg faktisk kan ha litt flere hår- innlegg. Med mine naturlige krøller orker jeg ikke å gjøre noe med det fordi jeg føler det ser best ut som den er. Når jeg derimot retter ut håret så føler jeg at jeg har en hav av muligheter når det kommer til enkle men samtidig søte og kule hverdagslige frisyrer. Jeg elsker å leke med håret om sommeren! Fortell meg gjerne hva dere vil jeg skal gjøre, og evnt så kan jeg lage step by step innlegg av frisyrer dere syns er søte men vanskelig å lage selv. Send meg gjerne link av frisyrer dere vil lære under så skal jeg vise dere dere selv kan gjøre det hjemme!:)

 

Hvordan er du på håret i dag?

#søtfrisyre #sommerligfrisyre #gilmakeup

One more sneak peek

Da har jeg endelig kommet meg hjem igjen etter en del timer med effektiv jobbings. Den viktigste oppgaven som skulle gjøres i dag med det "hemmelige prosjketet vårt" er gjort. Jeg har også fått unna gjort en god del papiarbeid, kunde bestillinger, besvart mailer osv. Nå kan jeg senke skuldrene og avslutte denne uken med god god samvittighet. Jeg fikk forresten knipiset et par bilder mens jeg så gjennom videoen vi har jobbet med i de siste ukene. Snart skal jeg fortelle dere hva det er og hvorfor vi gjør det. Nå skal jeg komme meg på trening, ønsker alle dere en koselig fredagskveld videre <3

Har dagen din vært bra?

Off to work we go!

God fredag dere. Da har jeg kommet meg på jobb igjen! Jeg skulle egentlig komme hit tidligere, men så dukket det et par ting opp som jeg måtte gjøre først. Jeg har gledet meg så mye til i dag, fordi i dag får jeg endelig sett slutt resultatet av det vi har jobbet med i de siste ukene! Det er bare små justeringer igjen så BOM: Done! Det er helt utrolig hvor fort tiden går, det føles som om det var i forrige uke vi begynte å planlegge denne prosjekten, nå får jeg snart sett resultatet av det! Deilig og samtidig litt små rart å tenke på hvordan en liten ide kan utvikle seg til noe så stort og bra i løpet av så kort tid. Riktig samarbeid og flink team er alt! Om jeg får lov, så skal jeg dele noen flere sneak peek bilder av resultatet med dere senere i kveld! So stay tuuuuned!

Hva er dine planer for i dag?

10 ting dere kanskje ikke visste om meg!

 

  • Jeg var melkehvit i håret til jeg ble rundt 2 år.
  • Jeg sover aldri med sminke på. ALDRI, uansett hvor sliten og trøtt jeg er så må jeg alltid skifte med engang jeg har kommet hjem og vaske vekk sminken!  • Jeg elsker å tegne. Jeg har alltid elsket å tegne sånn egentlig og har alltid hatt topp karakter i kunst & håndverk. Kanskje det er på tide at jeg tar tak i det igjen? Hmm..
  • Jeg kan kanskje definere meg som shoppinggal/shopaholic... Elsker klær, sminke, sko! Shopping er noe jeg aldri sier nei takk til, uansett hvor sliten jeg er eller hvor ubehagelige sko jeg går i den dagen.

  • Jeg er super kresen når det kommer til mat. Jeg foretrekker å spise det jeg har spist før, så jeg vet med 100% sikkerhet at jeg kommer til å bli mett på det. Nå som det er snakk om mat, så kan jeg også slenge på at jeg ikke spiser godteri, søtsaker osv. Det er noe som ligger i familien vår, du finner alltid stor utvalg av frukt hos oss men aldri en pose med godteri. Det beste er det at vi ikke gjør det for å være ?sunne?. Jeg og mine søsken har arvet den delen av mamma og pappa, ingen av de er noe særlig glad i søtsaker.


  • Mobilen min har alltid lav batteri. Med alltid så mener jeg 24/7. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig engang! Jeg har prøvd alle disse triksene som gjøre at batteriet holder seg lengre.. hm.. kanskje jeg bør lade den oftere? haha

 


(kanskje det er pga alle de selfiene jeg tar i løpet av en dag? haha)

  • Jeg elsker å høre andre menneskers drømmer. Jeg er en drømmer selv og liker mennesker som tør å drømme, for det er en av de beste måtene å nå ting på: Drømme, så jobbe hard for å komme dit. Å oppnå drømmer er det beste som finnes her i livet. Du må gjerne kontakte meg om du mangler motivasjon, jeg eeeellllssskkkeer å motivere folk til å følge drømmene sine.
  • Jeg fikk en kanin i bursdagsgave når jeg gikk på ungdomskolen, det som var så spesielt med forholdet vårt var det at den var livredd meg og jeg livredd henne, haha. Det endte med at vi ga den bort, snakk om å være redd dyr.. uhm..  • Ja - menneske. Å si nei, er noe jeg er veldig dårlig på. Selv om jeg har planlagt å ta en rolig helg hjemme og jeg får en forespørsel fra venner om å bli med ut så klarer jeg ikke å takke nei. Det samme gjelder egentlig tjenester og jobb også. Uansett hvor mye jeg har å gjøre, så klarer jeg ikke å beklage å si nei. For da får jeg dårlig samvittighet.. Kanskje jeg skal se på det som noe positivt?

  • Jeg kan bli skikkelig stresset av å høre noen snakke og samtidig høre tv- i bakgrunnen. Noe av det aller verste jeg vet om er faktisk det å ha tv- en på i bakgrunnen mens jeg spiser. Greit om jeg ser på det og spiser, men klarer ikke å nyte maten om den er på og jeg har ryggen mot. Det kan fort bli for mye for meg haha. 

#titingduikkevissteommeg #10morsommefaktaommeg

Er det noe dere noe dere visste?

Fotokurs med side2

God morgen dere! Her kommer det en bildedryss fra gårsdagens fotokurs med side2. Det var mange flere bloggere som var med på denne kursen enn den forrige vi hadde for en stund siden om video. Av og til så følte jeg at jeg satt å hørte på Dino ettersom alt som ble sagt under kursen er noe jeg har hørt fra han tidligere. Før bilde redigerings biten dro jeg og Julianne derfra ettersom både henne og jeg måtte rekke hver vår mini- familie / venner selskap.

Bloggere + kamera = trueMeg og søte Julianne!*Knipse ..knipse*

Hva slags kamera bruker du?

Kos


Hei igjen dere, har dere hatt en bra dag idag? Jeg har hatt en spennende og morsom dag idag med blant annet fotokurs med side2 og middag med familien. Været har vært deilig, selv om det kom noen dråper regn før vi kom hjem. Jeg kommer til å dele bilder fra kurset senere ( om jeg ikke blir borte altfor lenge da ) og vurderer nå å legge fra meg mobilen å være litt sosial med menneskene rundt meg:) ha en super bra kveld videre dere så blogges vi kanskje litt senere!

Makeup Revolution Pop-Up store event!

God tirsdag morgen dere! Jeg håper dere har hatt en bra start på denne uken:) Selv så startet jeg uken min med noe veldig fargerikt og spennende,  maaaake-up hehe! I går var jeg innom Makeup Revolution London Pop-Up store event på Aker brygge. Jeg har fra før av en god del produkter fra dette merket og måtte derfor ta en tur innom der i går for å re-fylle beholdningen:) Det var også kjempe morsomt å møte mange kjente fjes der og få testet ut en del sminke! Jeg har sagt det før og sier det igjen.. jeg var veldig skeptisk til sminken i starten rett og slett fordi det kostet nada i forhold til andre sminkemerker. Men så var jeg solgt når jeg fikk prøve noen av produktene! En får så mye for pengene! Absolutt verdt å teste det ut! Forresten dere, butikken holder åpent i to uker, så jeg anbefaler alle å ta en tur innom!:D

Meg med kjempe søte og flinke Cristina!
Snakk om å være fokusert.. hihi!" De highlightene der må jeg bare ha" haha.. enten så har jeg tenkt det eller så har jeg sett en spøkelse i det bildet ble tatt:)


And of course.. jeg forlot butikken med en pose full av sminke! Vil dere ha et innlegg om de ulike produktene?

Har du noen produkter fra Makeup Revolution London?

#makeuprevolution #popupstore #makeuprevolutionlondon

Unngå disse sminketabbene!

I dag tenkte jeg å gjøre en "Makeup does and donts" innlegg. På den ene halvdelen av ansiktet tenker jeg å vise dere feil en burde unngå og på den andre halvdelen av ansiktet skal jeg vise dere hvordan jeg mener en burde sminke seg! Selvsagt for alle gjøre akkurat det de vil, jeg prøver på ingen måte å fornærme de jentene og guttene som liker å gå med noe av det som er på min "nei" side. Det er uansett sett på som "tabber" i  sminkeverden. Mange av disse tabbene har jeg gjort selv når jeg var yngre og vil derfor nå gi dere som kanskje fortsatt gjør disse feilene tips om hvordan dere kan unngå det.

Det er få som gjør alle disse sminketabbene samtidig, men enkelte kan gjerne ha to - tre av disse og det ser ikke bra ut. Ikke i mine øyne i allefall.

Så .. la oss se litt nærmere på disse feilene:


1.  Basen er kanskje det viktigste i en sminkelook, stemmer ikke foundation fargen med din hudfarge så vil det ødelegge mye for resten av looken også. Uansett hvor pent sminken din er så vil det ikke hjelpe. Skille er skille, om den er for mørk eller for lys.

Tips: Litt ekstra solpudder på halsen hjelper deg kanskje til å unngå et tydelig skille, men du vil fort bli avslørt av bleke armer og hender, så pass på jenter!

2. Bustete og store bryn er sexy, men for mye sminke og mørke farger på bryn gir dessverre den motsatte effekten! Om du føler deg "naken" uten markerte bryn, kan du i så fall bruke en tone mørkere farge enn håret ditt. Eller påfør den mørke med en lett hånd. Dra aldri pennen / skyggen langs brynet. Lag heller korte strek som ser ut som hår, det gir en effekt av fyldigere bryn. 

Tips:  Ta utgangspunkt i de brynene du har!

3. Harde overganger i øyenskyggen. Jeg får seriøst lyst til å ta frem kosten og blende ut skyggen til jenter som går med for harde overganger i øyenskyggen. Om du liker øyenskyggen men ikke klarer å påføre det riktig, så anbefaler jeg at du bruker mindre pigmentfulle skygger. Da slipper du for harde overganger og dramatiske linjer.

Tips: Invester i en blendingskost!

4. Eyeliner er pent, men ikke når det får en til å se ut som en panda i avstand. Det verste du kan gjøre når du påfører eyeliner er å "rette" på linjen eller endre små- detaljer når du allerede er ferdig med den delen. For da skitner man det til, jeg vet det av erfaring haha.

Tips: Sliter du med å få streken rett så kan du alltid bruke teip i ytre øye- kantene før påføring av eyeliner. / Du kan også bytte ut den flyttende eyelineren din med en kajal pen. Lettere å ha kontroll over ved påføring!

5. Mange tror det er viktig å legge en lys concealer under øynene for å se mer våken ut. Jeg må dessverre stoppe den fantasien her og nå og si at det IKKE ser så fresht ut med hvite ringer rundt øynene.

Tips: Bruk heller en nøytraliserende concealer som er litt lysere enn foundationen din for å få bort mørke ringer.

6. På min "does" side har jeg lagt en veldig myk og lett lag med rouge.

Tips: Husk, mørke farger trykker inn og lyse farger popper ut. Legger du for mye solpudder på kinnbein og på nesen vil du flate ut ansiktet istedenfor å fremheve det!

7. Nude leppestift skal tone ned leppene så du får mer fokus på øynene. Du kan enten bruk en farge som er lik dine lepper eller med litt brunt i for å dekke over de rosa pigmentene i leppene.

Tips: Ønsker du mer naturlig resultat, så kan du bruke en leppestift med litt rosa pigmenter i for å få fremhevet den naturlige fargen i leppene.
Litt nærmere titt på øyesminken..

( Jeg har brukt samme øyenskygger på disse to lookene, det som gir lookene så store forskjell er påføringsmåten. Blending er tinget om du ønsker naturlig og pent øyenskygge! )#sminketabber #ungåsminketabber #sminke #gilmakeup

#Fantafotobombe

Annonse

 

Til de av dere som har drukket Fanta i det siste? - Hvis ja, har dere sett de morsomme symbolene på flaskene? Denne sommeren har Fanta kommet med et konsept som de kaller Fanta "photobomb".  Som dere ser på flaskene på bildene under så har Fanta printet en rekke ulike morsomme symboler på alle flaskene sine! Disse symbolene kan en benytte til å lage morsomme og kreative bilder under hashtaggen #fantafotobombe. Hvorfor skal dere hashtagge? Jo, Fanta velger nemlig ut de mest kreative og beste bildene og der kan de heldige vinnerne blant annet vinne: 2 stk iPad Air - 64GB, 10 stk kinobiletter og kuponger på fanta.

Jeg har tatt utfordringen og tatt noen bilder med de morsomme symbolene!

Se om du kan være i ditt kreative hjørnet og samtidig knipse et par morsomme bilder der du bruker hashtaggen #fantafotobombe. Morsomme premier da:)

 

*Tenke... tenke.. tenke*

*Thumbs up!*Her ser dere noen av symbolene som finnes på Fanta flaskene.

 

Tar du utfordringen?

(c) Farid

Kunde, før og etter øyenbrynsforming!

Her om dagen hadde jeg tre kunder som ønsket å bli nappet av meg. Blant dem, var jenta med de nydelige øynene på bildene under. Hun hadde ikke spart i det hele tatt og kom til meg bare for å få formet brynene. Hun hadde flere ganger prøvd å få dem like selv uten å lykkes. Noen steder var brynene hennes overnappet, den eneste måten for å få dem til å se like ut var å ta litt av lengden ( kompansere ) - noe hun også ville i utgangspunktet. Resultatet ser dere under! Vi to elsket resulatet og håper selvfølgelig at dere også liker det!:)

Mail meg gjerne på gilan@gilmakeup.com om du også ønsker å bli nappet av meg!


#øyenbryn #gilmakeup #øyenbrynstylist #bryn #skjønnhet #eyebrows

Todays Outfit: Flowers

Hei alle sammen! Håper dere hatt en bra lørdag så langt! Jeg og mannen har brukt hele dagen på å slappe av og ikke gjøre annet enn å nyte denne varme og nydelige sommerdagen. Eller jo faktisk, vi har brukt litt tid på å bli kjent med vårt nye familiemedlem i dag. Vi har fått oss en HUND! Neida haha.. vi har kjøpt oss en ny bil som en slags beløningen for the hard work som både jeg og han har gjort i det siste året. Mens vi var ute med bilen i dag, fikk jeg han til å  stoppe et sted og ta noen bilder av antrekket jeg hadde på meg. Lønner seg å ta å med kamera på tur hihi. Jeg elsket bildene, får en så god og sommerlig følelse av å se på de! Håper dere liker det like mye som meg:)

Ønsker dere en riktig god lørdag videre:D


 Top & Skirt: Zara / Shoes: Spain / Purse: Mango /


 

(c) Farid Dino Omer

Hva syns du om antrekket?

#zara #zarafashion

Intervju med meg på Rudaw, Sondakika & Haberler!

God fredag dere! Kan nesten ikke tro at det er fredag igjen, var ikke det fredag for bare litt siden haha? Uansett.. Jeg håper at alle dere har hatt en super bra uke hittil og er klare til å ta imot denne helgen! Jeg burde egentlig være på vei til Therese nå ettersom vi har avtalt en laaaang gåtur i dette fine været. Sorry Therese, måtte bare blogge først hihi. Dere, jeg må bare dele noe spennende med dere. For et par dager siden, ble jeg intervjuet av Rudaw som da er nesten som Iraks "VG". Etter at den artikkelen kom ut, har det nesten eksplodert i flere store nettaviser der nede. Nå er det plutselig 3-4 intervjuer av meg i noen av de største tyrkiske avisene også! I går sendte flere venner linker til meg av de intervjuene + masse positive tilbakemeldinger på det både fra kjente og ukjente. Jeg fikk derfor lyst til å dele denne spennende og gode nyheten med dere også mine lesere <3

Det var intervjuet under som startet det hele. Dere kan lese selve artikkelen her

Rudaw Kurmanci Her

Også fikk jeg  mail fra Rudaw om at Sondakika også hadde delt artikkelen, dere kan se den Her

Senere samme kveld fikk jeg denne linken fra noen kjente om at artikkelen hadde blitt delt på denne store tyrkiske nettsiden også!


Ønsker alle dere en super bra dag i dette nydelige været ! <3

Ramadan Kareem!

God torsdag dere! I dette innlegget vil jeg gratulere alle muslimer med denne hellige måneden Ramadan. Jeg håper at Gud er med dere og gir dere styrke til å fullføre faste måneden.  Jeg vet at fasting blir mer krevende når ramadan faller på en sommermåned, hvor nettene er kortere og dagene lengre. Men vanskeligst er det selvfølgelig for muslimene i nord, hvor solen skinner hele natten. Jeg har selv alltid fastet med norske tider og i år tar disse tidene igjen litt av som i fjor.. hihi. Men, jeg har lovet meg selv til å prøve å faste i år!

Til de av dere som ikke vet hva ramadan er : Ramadan er den helligste måneden i året for verdens nesten 1,6 milliarder muslimer. Det var denne måneden Koranen ble åpenbart for profeten Muhammed. Denne fastemåneden avsluttes alltid med en Id-fest. Id al- fitr, er vår største høytid og feires som regel med gjestebud, nye klær, bønnesamlinger osv:)

Hvor tilbringer du Ramadan i år - og skal du faste?

#ramadan

Kunde, styling til pakistansk bryllup!

Jeg er sikker på at flere av dere husker den nydelige damen på bildene under. Roshi er en fast kunde og kommer ofte til meg når det er store annledninger. Bildene under fra et par måneder tilbake når hun skulle på en familiebryllup. Hun ønsket en heavy sminkelook som matchet kjolen hennes og litt fletting pluss krøller i håret. Det dere ser under er hva jeg valgte å gjøre på henne den dagen. Hun elsket looken og jeg mener selvfølgelig også at hun så smashing ut.. slik som hun alltid gjør!

Hva syns dere?

Send meg gjerne mail på gilan@gilmakeup.com om du har spørsmål eller ønsker å booke tid hos meg!

Under får dere sett hvordan sminken og håret så ut uten smykkene:)

#pakistanskbryllup #pakistanskmakeupartist #mua #festsminke #gilmakeup

Veien opp mot drømmene dine er uvurderlig!

Nå føler jeg at det er kjempe lenge siden jeg har skrevet et motivasjonsinnlegg. Jeg har flere ganger tidligere skrevet slike innlegg først og fremst for å motivere meg selv til å bli enda bedre og ikke minst for å motivere og oppmuntre dere til å følge deres drømmer. Så lenge jeg kan huske, har jeg alltid vært en drømmer. Jeg mener mennesker som har drømmer og som jobber dag og natt for å oppnå drømmene sine er lykkelige mennesker. Rett og slett fordi de jobber med noe de brenner for. Det er slitsomt, jævlig slitsom til tider også, men jeg tenker heller det enn å jobbe for noen andre. Heller jobbe med noe jeg elsker enn å hate det jeg gjør, heller jobbe for meg selv, bygge mine drømmer enn å jobbe for andre og bygge deres drømmer. Livet er for kort til at vi skal henge oss opp i penger, status eller jobbe med noe random fordi du rett og slett er for redd til å satse. Gjør noe som gjør deg lykkelig! Ikke utsett det til i morgen, neste uke eller neste år. Hvert eneste sekund som går av livet ditt, er noe du aldri får tilbake, den tiden vi har her på jorden er gullverdt. Ikke bruk det på noe som ikke får deg til å smile. Nå skjønner jeg at det ikke er alle som kan velge å vrake, eller bare kaste seg ut i det og starte for seg selv. Dette er heller et innlegg for å motivere deg og dere til å gjøre noe som gjør hverdagen bedre. Om det er et yrke,lidenskap eller rett og slett en hobby som du ønsker og drømmer om å gjøre. Det er ment at du skal føle deg motivert til å kaste deg ut i det.

Jeg trodde aldri at jeg skulle komme så langt når jeg for 3 år tilbake bestemte meg for å gi slipp på alt og bare følge drømmene mine. Jeg var usikker på om jeg ville studere, jeg var lei av å jobbe for andre og jeg var lei av å ta valg ut i fra hva de rundt meg gjorde og mente var best. Jeg følte meg så lykkelig dagen jeg ga oppsigelsen for den faste jobben jeg hadde da! Senere samme kveld satt jeg meg ned og gikk dypt inni meg og tenkte: Nå kan jeg enten studere noe bare for å studere som de fleste, eller skaffe meg en annen 8 - 16  jobb og ha en trygg økonomi. Vel, det ble ingen av de nevnte. Jeg bestemte meg for å gjøre Gilmakeup om til et enkeltmannsforetak, starte en blogg og markedsføre jobben min gjennom sosiale medier. Jeg må helt ærlig innrømme og si at jeg kanskje ikke hadde tørt å starte enkeltmannsforetak i den alderen om jeg ikke hadde hatt støtten fra mannen. Heldigvis så var jeg veldig trygg på at han hadde en del erfaring og kunne hjelpe meg med diverse praktiske gjøremål rundt det. Det være seg administrativt eller målrettet strategi rundt Gilmakup.

Nå sitter jeg altså her 3 år senere: Lykkelig gift, har fortsatt foretaket Gilmakeup, blogger for nettavisen, vunnet årets skjønnhetsblogg og er i gang med mange flere forskjellige prosjekter. Ja veien har vært lang og det har vært en god del ups and down, men jeg er lykkelig. Lykkelig og takknemlig for å være der jeg er i dag. Mye av dette er takket være dere  også mine lesere. Mannen min som hjelper meg hvert eneste dag, familien som bestandig forteller meg hvor stolt de er av meg og venner som motiverer meg. Dette er hva jeg kaller lykke, den er kanskje ikke så lett å få tak i. Men når du først har den, så holder den seg fast til deg og slipper ikke taket til du selv gjør det. Derfor håper jeg du starter fra og med idag og ser det positive i det du har og eventuelt kan, er det talent, er det kunnskapen eller er det kun MOTIVASJON, så kan du være på god vei. Det kan til tider føles ut som du svømmer ut på åpent hav og du ser ikke land. Derimot så vil du ikke bare drukne, men du har innstinktet i deg som driver deg. Du vil også bli overrasket over hvor mye støtte du vil få når du først setter igang. Støtte fra venner og familie og ikke minst, den lille flammen i deg som begynner å brenne for fullt når du ser små små resultater av dine gjøremål. Veien opp mot drømmene dine, den er uvurderlig! Det kan jeg love deg.

La meg si det sånn. Når det kommer til stykket, den dagen du dør ( noe som er garantert for oss alle) Vil du da kunne si at du har levd et lykkelig liv?

Outfit: Black and white

For en dag det har vært i dag. Det har vært en avslappende og koselig dag, samtidig som den har vært super spennende og ikke minst stressende. I know, en mix av alt! Jeg har tilbringet mestparten av tiden ute i dag også, som nesten alle andre dager i uken. Jeg startet dagen med en lunsj og mini shoppingstur med søsteren min, deretter dro jeg til trening og trente i ca 1,5 timer.  Etter trening møtte jeg mannen og sammen dro vi til butikken for å handle matvarer. Nå har vi nettopp spist ferdig middagen og har ikke annet på planen enn å fylle bordet med gode saker og nyte det mens vi ser nye episoder av Orange is the new black. Har dere begynt å se på den nye sessongen? iiiik.. gledings!

Under har dere forresten bilder av gårsdagens antrekk.

Jeg eeeeelsker disse myke og gode buksene fra Bikbok! Perfekt for varme sommerdager!


Top: Pull and bear / Pants: Bikbok / Shoes: Here


Hva syns du om antrekket?

(c) Farid O

 

MOTD: Sunrise
Produkter jeg har brukt:

Mac Paint poin primer

Make up store microshadow - Bold

Make up store microshadow- Svannah

L´oreal Telescopic mascara


Hva syns du om denne looken?:)

 

Nye uke

Hei og god ny uke dere! Jeg håper at dere har hatt en avslappende helg og fått en bra start på denne uken. Jeg har vært på jobb siden i dag tidlig og har bare brukt tiden på å besvare mailer hittil. Jeg har fremdeles utrolig mye jeg må ta igjen for de dagene som har gått, jeg må derfor beklage for sent svar på diverse forespørsler og mailer fra dere. Jeg gjør så godt jeg kan:) Etter jobb i dag skal jeg på et veldig spennende møte angående sminkekurs. Jeg ser at flere er interessert i sminkekurs og har derfor nå bestemt meg for å gjøre noe med saken. Mer info om det kommer mest sannsyling i de kommende dagene:)

Under har dere forresten en liten sneak peak bilde av et antrekk jeg hadde i Trondheim. Flere bilder kommer i eget innlegg senere i kveld!(c) Peym


Hva er dine planer for i dag?

Ny hårvideo: Wavy hair "store bølger i håret"

Nå er den her: Wavy hair video! Denne gangen har jeg filmet den både på kurdisk og norsk så flest mulig av mine lesere kan forstå. Dere må huske å se den i full HD kvalitet! Del den gjerne med venner og fortell meg hva dere syns:D

OBS! Bildene som dere ser på videoene stemmer ikke så ikke bry dere om det. Det kan ta litt tid før dette oppdateres fra youtube! Enjoy så lenge:)

Kurdisk versjon:

Products used in the video:

Similar curling iron Her
Similar tangle teezer Her
Heat protection Her
Heat protection if you want extra volume Her
Similar hairspray Her

Norsk versjon:

My makeuplook:

Face:
Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50
Nude Sensation Fluid Foundation Her
#Anastasia Beverly hills #contourkit Her
Isadora, Perfect powder blusher Her
Mac Pro longwear pressed powder
High tech lighter, makeupstore Her

Eyes:
#MAC's paint pot primer
Microshadow - Muffin: Her
Eyedust, makeupstore Her
Perfect contour Kajal waterproof Her
Mac Carbon black eyeshadow

L´oreal Volume million lashes Her
Golden glitter- Visage

Brows:
Anastasia Beverly Hills palette - soft brown Her
Anastasia Brow fix Her

Lips:
Lip Gloss Sensation, Lipgloss - Lily Her

Lashes:
Lillylashes in Madrid

Music:
TT & Dmasso ( Dont hold back )

Ny hårvideo på vei

Helllo igjen dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Vi har hatt en super avslappende dag med familien i dag og nytet det nydelige og gode sommerværet:) Denne dagen avslutter vi med jentekveld hos Therese, yeeey! Før jeg kobler helt av fra sosiale medier, vil jeg dele noen bilder med dere fra en video som jeg kommer til å dele på bloggen i morgen. En video om hvordan jeg gjør "wavy hair" på meg selv. Dette er en veldig etterspurt video, jeg har derfor brukt masse tid på det for å gjøre det så enkelt så mulig for dere. Denne videoen kommer både på norsk OG kurdisk :D

Ha en super koselig kveld videre <3

It´s a wrap!!

Snakk om følelsen av å slippe en ryggsekk på flere kilo fra ryggen. Dere aner virkelig ikke hvor lettet jeg er etter gårsdagens innspilling. Det har vært nervøst stemning, jeg har hatt klamme hender og jeg har vært anspent. Vi jobbet fra klokken 09.00 til rundt kl 20 på kvelden! Alle og da mener jeg hele teamet har vært heeelt fantastiske, de har stått på og vært veldig tålmodige! Jeg er så stolt over det vi har fått til i løpet av så kort tid. Jeg vet at dere ikke har hørt så mye om konseptet til prosjektet vi har jobbet med eller hvorfor vi gjør det. Men det jeg vil fortelle dere nå iallfall er at en av de søteste bloggerne jeg vet var med meg igår og vi gjorde noe morsomt sammen. Hun heter så mye som Julianne eller bedre kjent som pilotfruen:) Herlig personlighet og fantastisk person. Vi har hatt det kjempe morsomt sammen og hun var skikkelig positiv til prosjektet og ideen vår. Alltid godt å få slik respons fra andre som er den samme bransjen. Gleder meg masse til å vise dere resultatet av samarbeidet vårt og hva det ble til helt til slutt. Dere tenker jo sikkert litt når dere leser dette og ser bilder etc, men sluttresultatet...NICE!!:)

Ettersom gårsdagens gikk i et igår, rakk jeg dessverre ikke å blogge på nytt. Her får dere noen flere bilder fra bakom kamera;)


Meg og søte Julianne(http://pilotfrue.blogg.no) !

Ogsåååå har vi verdens beste team her!


Kan dere gjette hva jeg driver med?

Da er den den store dagen endelig her!Iiiiiiiiik! Jeg kan ikke beskrive følelsen jeg har akkurat nå! Alle de menneskene rundt meg som har jobbet hardt i de siste ukene for å være her vi er nå i dag! Dette har også vært årsaken til at jeg har vært litt fraværende i det siste. Jeg er så utrolig takknemlig for alt jeg har fått oppleve hittil. Gleder meg noe sinnsykt til å fortelle dere alt om det prosjektet vi har jobbet så hardt med i det siste. Det er rett før innspillingen skal settes i gang nå og alle jobber som bare det for å få dette til å se best mulig ut! Nå må jeg også fokusere videre med teamet og håpe på det beste:) Jeg kommer kanskje med flere sneak peak bilder fra bakom kamera. Gled dere sier jeg bare, jeg kommer til å komme med mye spennende fremover. Ha en nydelige dag mine fantastiske lesere<3

Sneak peak: Floral skirtRoj bash/ God dag dere! Flere bilder av dette antrekket vil komme på bloggen senere i kveld! Nå skal jeg pakke sammen sakene mine og nyte de siste timene jeg har her i Trondheim med familien min:) Ønsker alle dere en super dag så lenge!!

(c) Peym

1 day left

Da er det bare en dag igjen til jeg reiser hjem igjen! Dagene her i Trondheim har gått utrolig fort føler jeg. Det føles som om jeg har vært her i to dager bare og ikke mer, men det er visst et bra tegn? Dagen i dag har vært kjempe koselig og morsomt. Både min niese og nevø er født i denne måneden her, familien feiret dem begge sammen i dag så jeg fikk være med. Det har med andre ord vært en mix av blå og rosa ballonger i dag med masse mat, kaker, søtsaker, latter, gaver osv osv. Jeg har koset meg for en helt måned i dag og er super takknemlig for den nydelige familien jeg har. Nå blir det godt å komme seg hjem igjen til mannen som jeg ikke har klart å la være å tenke på sånn..  24/7.  Jeg kommer kanskje til å dele noen bilder fra dagen i dag med dere i de kommende dagene engang! Jeg håper at dere også har hatt en bra dag og får en koselig kveld videre:)

Hva er i reise-sminkepungen min

Som mange av dere allerede har fått med seg, så er jeg på besøk hos familien i Trondheim. Jeg fikk knipset et par bilder mens jeg drev og pakket til turen for et par dager siden. Nå skal jeg endelig vise dere hva jeg vanligvis har i sminkepungen når jeg er ute og reiser! Dette er faktisk et veldig etterspurt innlegg, så jeg håper at dere liker det:)

Jeg må nesten starte med å si at jeg elsker den nye sminkepungen min fra Lulus accessories! Jeg fikk denne søte sminkepungen, med en toilet bag og en mini sminkepung til i posten i forrige uke, perfect timing right? Så, i dag skal jeg som sagt bare fokusere på sminkepungen min, ettersom det er det de fleste ønsker å se / lese om.

Vanligvis så er sminke det siste jeg pakker inn av det jeg skal ha med på en ferie eller weekend tur. Før pleide jeg å hate akkurat den delen av pakkingen ettersom det alltid tok meg evigheter å bli ferdig og bestemme meg for hva jeg skulle ta med og ikke. Nå går det utrolig fort. Nå har jeg noen veldig faste sminke rutiner og det gjør det lettere for meg å pakke. Vanligvis så bruker jeg fra 6-8 forskjellige produkter når jeg sminker meg til hverdagen. Men jeg ender som regel med å ha mange flere produkter i sminkepungen når jeg først pakker for reise. Selv om det er snakk om 2-3 dagers tur. Ettersom jeg er skjønnhetsblogger, så tar jeg alltid med meg nok produkter til å kunne gjøre en helhetlig sminkelook. Det er bare fordi av og til så kan jeg være skikkelig kreativ og får lyst til å gjøre noe nytt uansett hvor jeg er. Da er det greit å ha med nok produkter!

Jeg har ofte en del fritid når jeg er her i Trondheim, jeg liker derfor å ta med en del sminke som jeg kan leke med om jeg skulle føle for det!

Det er som regel en base-produkter som tar mest plass i sminkepungen min. Nettopp fordi jeg mener base er viktigst i en sminkelook. Over har dere en blanding av foundations, concealers, primer, pudder, highlightere og rouge.


 

Lepper er kanskje det jeg fokuserer minst på i mine looker. Men til tross for det så må jeg alltid ha (nesten) alle leppestift farger i sminkepungen. Bare i tilfelle jeg kommer til å trenge det hihi. For å spare plass, bytter jeg ofte leppestiftene ut med liplinere.

I tillegg til disse sminke-produktene har jeg også tatt med vipper, Bobbi brown palettet mitt og naked palett 1!


Hva har du i din reise-sminkepung?

Makeuplook: Brown tones!

Face:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Mac pro longwear nourishing foundation her

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup store Gleam dream / Rose HER

Mac pro longwear pressed powder

Mac soft and gentle highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Make up store, Cupol  HER

Make up store nightfall HER

Super liner, L´oreal Paris HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Mac sample lipstick

(noen av linkene er adlinks)New in from Make up store!

 

For en stund tilbake, fikk jeg en super stor pakke med masse sminke og produkter fra Make Up store. Jeg har allerede testet ut noen av produktene under og er super fornøyd med de så langt. Jeg var ikke så kjent med deres produkter tidligere og må si at kvaliteten på sminken deres overrasket meg skikkelig! En får så mye for pengene! De produktene jeg har likt og brukt mest hittil har vært deres lipglosser, blending koster og øyenskygger. Øyenskyggene var kanskje det som imponerte meg mest. De er skikkelig pigmenterte, påfører du de på med deres øyenskyggkoster, får du enda bedre resultat!

Disse kostene har jeg allerede brukt en del og jeg er så og si helt avhening av den middels store blending kosten. Det vil snart komme et innlegg om disse kostene!

Mange friske, pigmentfulle og nydelige øyenskygger! De fleste av disse øyenskyggene finner du blant annet på nelly.com eller i makeupstore sine butikker.

Leppestift Champagne collection HER

Selv jeg som nesten aldri bruker noe på leppene, går nesten alltid med den ene lipglossen deres som heter Rosa i vesken nå. Den finner du her

De to lipglossene på bildene over finner du her og her


Sponset produkter / Har du noen favoritter fra Makeup store?

#makeupstore #makeup #sminke #gilmakeup

50´s- style!

God morgen fra Trondheim dere! Har dere sovet godt i natt? Selv så la jeg meg mye senere enn det jeg er blitt vant til i den siste tiden, det gjorde selvfølgelig sånn at jeg våknet litt senere også i dag. Gode gamle rutiner haha. Jeg har allerede nå hatt det utrolig koselig her i Trondheim og gleder meg som bare det til de kommende dagene med familien og kos.

Så dere, jeg og Dino så mye på Mad Man i en periode.  Har dere sett den? Til de av dere som ikke har sett den, så er det en dramaserie "fra" rundt 50- tallet. Jeg har alltid elsket stilen til både mennene og kvinnene på den tidsperioden og i serien får man sett mange forskjellige og inspirerende looker. Under har dere en look som da nettopp er inspirert av kvinnene i Mad Man serien. Kvinnene var så nydelige og feminine på den tiden! <3Hva syns du om denne looken? Ønsker dere produktliste på denne looken?

#50smakeup #mua #gilmakeup

Bye bye Oslo!


Hei alle sammen og beklager for litt sen oppdatering i dag. Rett før jeg skulle legge meg i går, bestemte jeg meg for å booke flybilletter til Trondheim. Sist jeg var der var rundt januar, i de siste ukene har hele meg og da mener jeg kropp, sjel og tanker skriket familie og Trondheim. Jeg tenkte derfor at det var på tide med en liten avkobling fra jobb og stress, det beste stedet for en slik avkobling er of course Trondheim hos familien min. Det har vært noen uendelig lange arbeidsdager i de siste månedene og mye press fra alle sider når det gjelder jobb. I tillegg til alt stresset rundt, har vi startet med et nytt prosjekt.. noe som vi kommer til å fokusere fullt på fra og med fredag neste uke. Innsamling av positive energi er derfor et must akkurat nå. Jeg velger derfor å ta et par dager "fri" før dette stresset punkterer meg helt haha. Vi blogges fra bartebyen dere!

New in: Riccie Grande - Hair Brush

For de fleste av oss er en god børste super viktig. Spesielt for de som har langt og ikke minst krøllete hår. Denne super feminine og søte børsten fra MAST er et av de beste børstene jeg noensinne har gredd håret med. Denne børsten ser ikke bare bra ut, men den er også super grei mot håret. Denne skal beskytte håret mot skader og den klarer å gjøre håret glatt uten at håret blir statisk. Med andre ord perfekt til de gangene jeg velger å rette ut håret.

Børsten kommer også med en oppbevaringspose. Det mener jeg er ganske genialt å ha for å bevare kvaliteten og ikke minst når man er ute på tur slik at man ikke får bakterier på børsten.

Børsten er utformet i en unik miks av villsvin hår og nylonhår. (barbert villsvin, ikke slaktet). Nylonhårene kommer helt inn til hårfestet og masserer ut naturlige oljer fra hodebunnen som gir håret en naturlig glans.


Børsten finner du Her

Har du en favoritt børste?

#mast #makeastyle

The Hot Spot!

Goooood dag godtfolk! Er dere klare til å ta denne dagen med storm? Selv så fikk jeg en liten oppvekker i dag tidlig når jeg skjønte at det var torsdag allerede. Det føles ut som det nettopp var helg og det skremmer meg at tiden går så fort! Er det sånn dere også føler det? Jeg skjønner jo at om en har mye å gjøre hele tiden så flyr tiden, men så fort da...I går dro jeg og mannen ut hjemmefra rundt 08.30 på morgenen og var ikke hjemme igjen før rundt kl: 22.30 senere på kvelden! Og da hadde vi ikke tid til annet enn å bare finne senga, få oss litt søvn for å ha energi til dagen i dag.

Gjett om vi koste oss igår da til tross for mye å gjøre! I går skulle Dino, Filipe (fotograf) og jeg ut å spise sammen og snakke litt jobb samtidig. Vi dro til The Hot Spot restaurant som ligger på Majorstuen. Alle vi er super glad i asiatisk mat så dette så vi frem til. Vi ble først møtt av en kjempe hyggelig serivitør, så ble vi senere introdusert til menyen av selve sjefen (på bildet) av restaurantet. Etter sjefens anbefaling ble vi enige om å gå for Crispy Duck som forrett og Hot Pot som hovedrett. Verken jeg eller Dino hadde smakt Hot pot tidligere, det var derfor noe nytt og spennende for oss begge! Jeg har personlig aldri brukt så mye av min tid på å spise mat. Denne opplevelsen var noe for seg selv!Gud som jeg elsker mannen på bildet over. Se på de killer vippene! :o


Dino jobber selv når han skal ha "pause"


Filipeeee

Her har vi Crispy Duck som forrett! Fantastisk!!

Yuuum!

Hot Pot, er et stort utvalg av ingredienser i form av kjøtt, fisk og skalldyr, samt friske asiatiske grønnsaker som serveres sammen. Hele poenget er at du selv skal velge og koke det du ønsker i den kjelen på bordet, som da består av to forskjellige supper. Kjelen ligger på en kokeplate som er integrert i bordet som du selv kan styre opp ned på tempraturen på. Fancy, right? Smakene som kommer frem er virkelig herlige.Dessert..one word: WOW!Har du vært på The Hot Spot restaurant tidligere? Anbefaler stedet på det sterkeste om du også som oss har en svakhet for asiatiske matretter! Jeg vil anbefale det også til de av dere som vil prøve ut noe nytt. Konseptet er så bra og det sosiale rundt det blir bare bedre utover tiden du sitter der. Fantastisk service:D

Selv TripAdvisor anbefaler stedet så det er ikke bare meg:)


#thehotspot #hotspotoslo #thehotspotoslo #gilmakeup #mat #restaurant

Video: Husband tag!

Hello igjen alle sammen! Her kommer det en veldig veldig veldig etterspurt video, nemlig the husband tag videoen! Jeg har hatt det kjempe morsomt under innspillingen av videoen og fått meg en god latter under klippeprosessen. Jeg elsker mannen min, is all I have to say about this video, haha! ENJOY!

 

New in: Sports klær!

God dagen dere! For et par dager siden rett før jeg og mannen skulle på trening fant vi ut at vi begge trengte nytt treningstøy. Selv om det var sent på kvelden og det var kun en time igjen til butikkene skulle stenge, så bestemte vi oss for å gå å shoppe nytt treningstøy! Det er noe som er veldig typisk meg å Dino, å rekke butikken i siste liten. Det er som regel da vi går skikkelig bananas med shopping eller i hvertfall jeg haha. Veldig deilig med noen nye plagg og freshe sommerfarger på treningstøyet. Det gir en forfriskende motivasjonsfølelse samtidig som du føler en slags "fremgang". Hehe, ellers er det nok bare en riktig god unnskyldning for meg å shoppe. Gottta say, I love it! Hvem gjør ikke det? Vel, Dino er kanskje ikke like begeistret, men kommer seg gradvis. Så nå har vi iallfall en del nytt tøy til treningsdagene og det føles veldig godt. Gleder meg til å trene i de.

Jeg går som regel i Nike / sort eller hvite sokker, men kunne ikke la være å dra med meg 6 par av disse Kari Traa fargerike sokkene! Love´em.Det ble også en ny treningsjakke på meg fra Nike. Fine feminine detaljer. Jeg kommer til å dele bilder av den med dere når jeg har den på en gang.

Superkul hettegenser fra Adidas, ettersom alle mine andre hettegensere begynner å ta kvelden.


 Det siste jeg dro med meg til kassen den dagen, var denne rosa Nike t-skjorten dere ser på bilder over. Den er løs og har skikkelig deilig og myk stoff!


Hvor ofte kjøper du nytt treningstøy?

Romantisk og festlig hestehale

Husker dere når jeg for mange uker tilbake skrev et innlegg om en kunde som kom til meg for party styling? og deretter tok flyet til Sverige for å rekke en familie-fest? Vel, her har dere bilder av hår stilen jeg valgte for henne den dagen. Både sminken og håret måtte overleve en fuktig fly-tur til Sverige. Jeg valgte derfor å gå for en høy, romantisk og samtidig holdbar frisyre på henne den dagen. Grunnen til at jeg valgte å gjøre en bustete frisyre på henne istedenfor noe glatt og perfekt, var rett og slett fordi at bustete frisyrer tåler mer enn en glatt og ?perfekt? oppsett.Hva syns du om hestehalsen jeg gjorde på henne?

Outfit: Tassel Jacket

God mandag og ny ny super uke dere! Jeg håper at alle dere har hatt en bra og avslappende helg. Jeg hadde tenkt å ta igjen helgens søvn i dag ettersom hele helgen min gikk til jobb, men med de nye vanene er det nesten umulig å sove ut. Uansett hvor hardt jeg prøver haha. Men det er like greit, nå er jeg faktisk ferdig med papiarbeid for dagen og det er rett før jeg skal ut og sette meg på en kafeteria for å spise en god lunsj og samtidig jobbe med en del andre spennende ting (som jeg veldig snart kommer til å fortelle dere om). Nå tenker sikkert noen av dere, men hvorfor ikke jobbe hjemmefra bare? Jo, når du er selvstendig næringsdrivende så har du som regel muligheten til å jobbe over alt, jeg foretrekker å jobbe ute noen ganger for da er jeg som regel mer effektiv enn når jeg er hjemme og jobber!

Under har dere forresten noen antrekksbilder fra forrige uke. Flere hadde spurt om jeg kunne ta bilder med denne jakken på sammen med et antrekk og det gjorde jeg. I think I´m in love with this beautiful tassel jacket!

Jacket: Her / Top and Jeans: Bikbok / Shoes: Jeffery C / Purse: Bianco / Watch: Daniel W.

Hva syns du om antrekket?


(c) Farid Omer- HTD