hits

juni 2016

Jeg lever

Må si det føles litt rart å være inne på blogg.no igjen etter så mange dager med pause fra alt som heter blogg og sosiale medier. Ja jeg lever og ja jeg har det bra. Tusen takk til de av dere som har sendt meldinger og spurt etter meg. Det betyr utrolig mye. Jeg har som alle andre mennesker mine ups and downs i livet. Fraværet mitt har i det siste både vært frivillig og ufrivillig. Jeg foretrekker å blogge når motivasjonene er på plass, når jeg vet jeg kan bringe noe positivt i hverdagen til andre og inspirere andre. Ikke det motsatte. Det har vært veldig mye stress med tett plan i det siste. Reiser, jobb og ny leilighet. Jeg har ikke sluttet å blogge og kommer nok ikke til å gjøre det heller, men denne pausen trengte jeg. Jeg vet ikke om jeg kommer til å starte å blogge igjen som før med det samme, men jeg lover å prøve så godt jeg kan med å oppdatere dere med gode og inspirerende innlegg så fort ting har roet seg ned.


Bildet er lånt fra google.

Ny på håret

Sponset behandling

God morgen! Har dere lagt merket til at håret mitt er blitt litt lysere i det siste? Jeg var innom Hendrix på Torggata dagen før jeg reiste til Trondheim for å få fikset etterveksten som jeg er så glad i haha. Hun gjorde akkurat det samme som sist, men brukte bare litt sterkere bleking denne gangen også valgte jeg å droppe den mørke skyggen som hun pleier å legge i bunnen. Håret ser litt lysere ut pga den lille detaljen og det liker jeg. Jeg syns det ser bedre ut når jeg har mine egne krøller nå, fordi det får krøllene til  å se mye mer definert ut. Ble som alltid kjempe fornøyd og koste meg som bare det under behandlingen med flinke og koselige Ann Beate! Hun kan alt om hår og det er ingen andre jeg føler meg like trygg hos når det gjelder håret mitt, spesielt når det gjelder farge!

Du kan bestille din time her! 

 

Ariko frisør

Hei fra koselige Melhus i sør-Trøndelag! I skrivende stund sitter jeg i frisør salongen til broren min Ari og blogger via mobilen. Han har jobbet som frisør i hele 4 år og dette er første gangen jeg er i salongen hans! Jeg kjenner at jeg blir utrolig stolt av å være her. Han har stått på som bare det han også siden han startet og eier nå en helt fantastisk frisørsalong i hjerte av Melhus, der vi er oppvokst! Er derfor ekstra spesielt å være her:)

Ny hår video

Hei fra Bartebyen! Har dere hatt en bra start på uken? Været har jo vært helt fantastisk i de siste dagene, selv her i Trondheim! Jeg håper at denne sommeren fortsetter med dette fantastiske været. Men dere, det jeg egentlig ville fortelle dere var det at jeg har filmet en ny video til dere. Som egentlig skulle deles på youtube kanalen min på søndagen. Ettersom jeg ikke er hjemme og ikke har riktig utstyr rundt meg, så var det litt mere utfordrende å filme en sånn tutorial. I denne videoen kommer jeg til å vise dere en ny teknikk som håret kan krølles med uten å måtte bruke varme styling maskiner. Det tok meg to dager å filme den ettersom denne teknikken krever det. Jeg var litt små usikker på hvordan resultatet ville bli ettersom jeg aldri før har krøllet håret på denne måten. Men, som dere ser på bildet så ble håret heeelt nydelig! :D Denne videoen kommer spesielt de av dere med rett hår til å elske å se på!

Abonner youtube kanalen min her så lastes videoen opp så fort den er ferdig redigert!

Picture edited by @ Rezan Sh

Would you rather

I dag tenkte jeg å komme med en litt morsom og utenom det vanlige type innlegg med would you rather spørsmål - fra topp til tå, altså beauty relaterte spørsmål! Jeg har funnet noen spørsmål på nett og laget noen selv. Under får dere sett mine svar og gleder meg til å lese deres!SPØRSMÅL

1. Ville du heller ha latt håret ditt vokse for alltid eller klippe alt av for alltid?

Jeg hadde nok latt det vokse for ever haha!

2. Ville du heller ha rosa eller koral rouge på?

Koral, uten tvil. Jeg føler jeg kler varme farger best.

3. Om du hadde hatt 3000 kr. Ville du heller ha brukt dem på klær eller sminke?

Vanskelig spørsmål, jeg elsker begge deler.. men jeg har jo så mye sminke fra før av. Så, klær er nok det jeg ville brukt pengene på!

4. Ville du heller har brukt leppestift som eyeliner, eller eyeliner som leppestift?

Leppestift som eyeliner!

5. Ville du bare ha kjøpt sminke hos MAC eller Sephora?

Elsker MAC, men jeg må nok si Sephora fordi jeg liker ikke å forholde meg til kun et merke.

6. Ville du bare ha brukt 1 øyenskygge farge for resten av livet eller en leppestift farge?

Samme leppestift farge ettersom jeg uansett og nesten alltid går med bare lepper.

7. Ville du heller leve resten av livet uten sminke eller neglelakk?

Denne blir ikke så lett å svare på kjenner jeg ettersom jeg elsker begge deler. Men, heller uten neglelakk enn sminke!

8. Ville du heller ha gått med håret opp i hestehale resten av livet eller løst?

Løst. Jeg elsker å ha håret løst.

9. Ville du heller har valgt mellom å bare kunne bruke falske vipper resten av livet eller falske negler?

Vipper, uten tvil!

10. Ville du heller ha sett bra ut på håret resten av livet og vært uten sminke, eller motsatt?

Heller kunne sminke meg, fordi det får meg til å føle meg mer våken og stelt!

 

Photobomb

Hei fra nydelige Trondheim! Har dere hatt en bra dag så langt? Som dere sikkert har merket i de siste dagene, så har jeg ikke vært så super aktiv i blogg fronten. Det har vært litt med vilje, ettersom jeg har valgt å bruke mye av min tid med familien. Jeg er ikke her så veldig ofte og når jeg først er det, så velger jeg  prioritere familien.. Med mindre det er noe viktige telefoner eller mailer jeg må svare. I dag startet jeg f.eks dagen med å jobbe i et par timer mens alle var på jobb og skole. Så jeg ikke satt å jobbet mens de var hjemme. For ingenting slår kvalitetstid med familien!


Nå begynner det forresten å bli en stund siden jeg har delt antrekksbilder her på bloggen. Jeg tenkte derfor å vise dere en liten sneak peek bilde på et antrekk jeg hadde her om dagen, til jeg får tid til å dele resten av bildene i morgen med mere detaljer. Disse bildene er fra den ene dagen jeg møtte Derya i Oslo etter jobb. Hun tok en god del bilder av meg og her får dere favoritten haha!Ha en koselig kveld videre! <3

15 "must have" produkter alle burde ha i sminkepungen!

Hei på deg! Her kommer det endelig et innlegg om produkter jeg mener er et must å ha hjemme eller i sminkepungen. Dette er et veldig veldig etterspurt innlegg, så jeg håper den er til hjelp og dere liker den. Ettersom jeg jobber som makeup artist og skjønnhetsblogger i tillegg, så hadde jeg nok fått panikk om jeg bare hadde hatt 15 produkter i sminkepungen min. Men, dere ønsket å vite mine absolutt ultimate must have produkter, som jeg selv må ha og mener alle damer/jenter burde ha hjemme i sminkepungen eller i sminkeskuffen.

1. En god sminke fjerner.

Etter min mening så skal du ikke sminke deg, med mindre du vet at du har en god rense såpe eller sminke fjerner som du kan fjerne sminke din med før du skal legge deg. Det er viktig å rense huden godt før sminken skal påføres også for å få det optimale resultatet.

2. Fuktighetskrem med solfaktor.

Det beste du kan gjøre for å beskytte huden din er å bruke fuktighetskrem med solfaktor (minimum SPF 15). Uansett vær, hver enste dag. Om huden din ikke er fresh og blir tatt godt vare på, så vil ikke sminken din se bra ut.

3. Primer.

Før pleide jeg å bruke primer hver eneste dag. I det siste året har jeg byttet det med en god fuktighetsgivende krem i hverdagene med solfaktor før jeg legger på sminken. Eller så pleier jeg å bruke en primer som er med solfaktor før sminken skal legges på til spesielle anledninger. Jeg har ganske normal hud, så jeg føler ikke lenger at jeg trenger primer hver eneste dag ettersom sminke min holder seg bra uansett. Men har du f.eks. T-sone, fett hud eller kjempe tørr hud, så burde du først pleie huden med gode og tilpasset produkter også bruke en primer som balanserer huden din før du legger på sminke.

4. Foundation.

Ingenting er som en pen base. Ser huden din frisk, glatt og bra ut så vil automatisk resten av sminken din også se smashing ut.

5. Concealer.

Dette er et av de produktene som jeg bare må ha når jeg sminker meg. En concealer kan f.eks brukes til å dekke til mørke ringer under øynene, dekke ujevnheter, kviser osv. I dag finnes det også forskjellige paletter en kan kjøpe, som inneholder både korrigeringsfarge og concealere.

5. Konturerings palett.

Nå finnes det heldigvis et hav av diverse varianter av konturerings paletter som en kan velge mellom. For å spare tid, penger og plass i sminkepungen, så burde du ha en konturerings palett. Som f.eks inneholder setting pudder ( som du kan bruke under øynene), en god highlighter som du kan bruke på kinnbein, rouge og en mørkere tone pudder eller bronzer som du kan skyggelegge resten av ansiktet med.

6. Sminkekoster

Sminkekoster er en av de tingene som avgjører hvordan sminken ser ut. Det er kjempe viktig å investere i andre koster enn de som følger med noen paletter.


7. Bryn

Du kan enten velge mellom skygge eller pen. Pene og symmetriske bryn skal ikke undervurderes!  Bryn gele er også greit å ha, spesielt til de som har veldig bustete og lange bryn.

8. Mascara

Personlig så har jeg alltid to maskaraer i sminkepungen. En som gir volum og en går på lengde. Men, en klassisk svart maskara skal også holde!

9. Eyeliner

En vannfast eyeliner pen eller gele er noe alle burde ha i sminkepungen. Det er helt utrolig hvor mye en liten touch av eyeliner kan gjøre!

10. Øyenskygge primer

Så skyggen holder seg og ikke forsvinner eller striper seg i løpet av dagen.

11. Øyenskygge palett

Det finne heldigvis mange forskjellige paletter med forskjellige fargekombinasjoner. Kjøp deg en palett med lyse og mørker farger, som du bruker mest, både til fest og hverdag.

12. Vippetang

Et magisk produkt som hjelper helt rette eller ikke så bøyde vipper.

13. Leppestifter

Etter min mening så holder det med å ha leppestifter i disse tre forskjellige fargene: Vinrødt, nude og rød.

14. leppepomade

Viktig at leppene pleies hver eneste dag.

15. Setting spray

Så sminken holder seg bra!


Hva er dine ultimate makeup produkter?

Creekside

Sponset behandling


Long time no see! Håper dere har det bra og har hatt en bra uke hittil!  For et par dager siden var jeg innom Eger Skin Clinic og fikk frisket opp neglene av flinke Miranda! Denne gangen ville vi to prøve noe nytt, ikke bare ny farge men også glitter og folie som pynt på den ene neglen. Selv om jeg ikke er stor fan av krystaller og ekstra pynt på neglene generelt, så må jeg si at det ble kjempe fint! Litt uvant, men jeg liker det. For å ikke glemme den nydelige fargen jeg har fått på neglene denne gangen. Søt og sommerlig farge:)

Du kan klikke HER for å bestille en time på ESC! Bruk koden "Gilan20" Så får du hele 20% på din behandling ut denne måneden:D

Video: Bridal makeover! 
Husker dere kunden min Marianne, som jeg stylet for noen uker tilbake? Her har dere en kort video av styling prosessen! Håper dere liker det:)

Makeuplook: Glitter Crease

FACE

L´oreal Infallible foundation

MAC setting powder

GlO contour kit - fair light

MAC Pro Longwear concealer

MAC whisper of gilt higlighter

EYES

NABLA eyeshadows

NYX Adorable eyeshadow palette

NABLA eyeshadows

Make up store glitter eyeliner

SIGMA Wickedblack gel liner

HUDABEAUTY lashes in Bridget

CONTACTS Solotica Uk Hidrocor Quardzo

LIPS

HUDABEAUTY Lip Contour Trendsetter

 

Nonstop

Heiiii! Dagen idag har virkelig vært det man kaller non-stop type dag! Hele denne dagen har gått til hagearbeid, ryddings hjemme og skruing. Nå begynner det endelig å se litt ryddig ut her hjemme. Ting begynner å komme på plass og det gjenstår kun små ting her og der så er vi ferdig med alt! Gleder meg som bare det til å bli ferdig! Nå begynner jeg å savne mine vanlige hverdagsrutiner. Jeg håper at alle dere har hatt en bra lørdag så langt og får en fantastisk bra kveld videre! Nå blir det mat på oss snart, så skal vi prøve å jobbe litt til også ta kvelden! Jeg håper vi rekker å bli ferdig med alt til i morgen.


Her kommer det forresten et sneak peek bilde av en ny sminkelook jeg gjorde på meg selv her om dagen! Flere bilder med produktliste kommer på bloggen i morgen:) 

Laser

Sponset behandling

Som nevnt på bloggen i går, så var jeg en tur innom Eger Skin Clinic i går for å få min tredje laser behandling på leggene og lårene. Til tross for at jeg ikke helt har klart å ta de behandlingene som de har anbefalt (pga lite tid og for mye jobb). Så har jeg fortsatt klart å se en stor forskjell etter bare to behandlinger! Mye mindre og svakere hårstråer er det blitt. Noe jeg mener er imponerende bra med tanken på at de anbefaler opp til 5-8 behandlinger for å få et optimal resultat. Det beste med denne behandlingen er det at det går fort og smertefritt! Jeg gleder meg til å oppdatere dere igjen om et par måneder når alle behandlingene er tatt!

Du kan lese mer om laser behandlinger her!
 

Dagen i dag

Hei på deg! Wow, dette innlegget skulle egentlig komme på bloggen for et par timer siden. Men dessverre så rakk jeg ikke å publisere det som planlagt fordi tiden har gått i et helt siden vi åpnet øynene. Vi hadde en del på planen i dag og måtte derfor ta turen innom Oslo. Før det filmet vi en spennende film hjemme som kommer til å komme ut på youtube kanalen min senere engang. Vi satte kurset mot Oslo med engang vi ble ferdig med filmingen! Jeg har vært en tur innom Eger Skin Clinic blant annet på min laser time også har vi fått gjort en del andre små ting før vi måtte hjem igjen. Som nevnt på bloggen i går så får vi en stor leveranse hjemme i dag med møbler, skap osv! Så ja, i dag blir det en del skruing. Vi blogges!

Beauty

Bronzer: Sunny Surprise  - Upward Lash (black) - Flocking fabulous lipstick!

Hei onsdag! Jeg var å gikk gjennom en del av sminke min (som fremdeles er i esker) i stad for å se om det var noe der jeg enda ikke hadde rukket å teste ut. For å si det sånn, takket være flyttingprosessen, så har jeg to-tre poser med produkter som venter på å bli test ut! Blant de produktene var disse tre skjønnhetene fra MAC! Jeg ville derfor høre om dere har testet de ut først og hva dere eventuelt syns om de? Jeg gleder meg spesielt til å teste ute blushen! Sunny surprise baby;D

I morgen er den store dagen hvor vi får en stor levering levert hjemme med møbler! Med de møblene kommer endelig oppbevaringskap, bord osv til sminkerommet mitt! Jeg er så klar til å få satt de sammen og organisere sminken min!

Striped pants!

Hei på deg! Håper dagen din har vært bra! Jeg startet dagen med litt kontorarbeid, så har resten av tiden gått til litt arbeid i hagen og møbel handel på nett. Det er ikke bare bare å finne møbler! Men det er også veldig godt å se at vi sakte men sikkert begynner å få ting på plass. Vi hadde ikke tenkt å stresse så mye med handel delen denne gangen, men jeg fikk en telefon her om dagen hvor jeg ble invitert til enda et spennende event i utlandet med et av mine favoritt sminkemerker. Som da er om under to uker!! Noe supeeer spennende of nytt, som jeg aldri før har gjort. Så ja jeg gleder meg til å kunne fortelle dere mer detaljert om reisen, når det eksakt er, hvor vi skal og med hvem!:D


(ad link) Striped pants: Here

  Shoes: Topshop

T-shirt: Bikbok

Brudestyling, før og etter!


Jaaaa! Da har jeg endelig fått satt sammen noen bilder av den nydelige bruden jeg hadde i helgen! Det jeg likte med denne bruden var det at hun visste hva hun ville. Men samtidig så var hun veldig åpen for forslag! Marianne ønsket å ha håret stramt oppsatt, god dekk på huden og fokus på øynene. Vi hadde en test dag og veiledningstime for et par uker siden og der ble vi enige om hvordan stylingen skulle være. I helgen gikk alt som planlagt og bedre. Både jeg og henne var super fornøyde med stylingen! Jeg håper at dere også liker det:)

Du kan kontakte meg på gilan@gilmakeup.com om du har spørsmål angående bestilling av time.


 

NY VIDEO: Juks deg til større lepper!

I forrige innlegg skrev jeg at jeg skulle dele bilder av bruden jeg hadde i går i dette innlegget. Litt etter at jeg delte innlegget kom jeg på at vanligvis deler videoer på søndager. Dere får derfor en ny video i dette innlegget også deler jeg heller et innlegget om bruden jeg hadde i morgen:) I dagens videoen viser jeg hvordan jeg jukser meg til litt fyldigere og større lepper. Produktliste finner dere under videoen på youtube! Enjoy og fortell meg gjerne hva dere syns!

Abonner kanalen min HER 

Gårsdagens arbeidsdag i bilder

Hei og god søndag morgen! Håper dere har hatt en god natt søvn og en rolig søndag morgen. Jeg la meg alt for tidlig i natt ettersom jeg ble helt knockout etter gårsdagens arbeidsdag og litt jobbing i hagen. Jeg har forresten for første gang plantet blomster, helt alene. Eller ok da, Dino hjalp meg litt med graving ettersom det var litt tungt. Men resten klarte jeg på egen hånd! Det første jeg gjorde i dag da jeg våknet var å vanne de og se om de hadde det bra hihi!

Men dere, her er noen bilder fra gårsdagens fantastiske og litt hektiske arbeidsdag. Bildene er fra dag jeg var i Asker og stylet Marinne (brud) og hennes forlover Sara! Det ble litt i det tidligste laget for oss alle, men vi hadde det utrolig morsomt sammen og både Marianne og hennes forlover ble super fornøyde! Under får dere sett et bildet av hår stylingen jeg gjorde på Sara. Bilder av Marianne kommer muligens ikveld!
 

Opp før fuglene!

God lørdag morgen! Jeg regner sånn egentlig ikke med at mange av dere er oppe så tidlig på en lørdag. Jeg har derimot to bruder jeg må ta meg av i dag. En litt utfordrende og utenom det vanlige dag ettersom jeg har to bruder i dag på to forskjellige steder. Først, så går turen nå til Asker hvor jeg skal style min første brud Marianne og hennes forlover på Leangkollen Hotel, som skal være ferdig stylet til klokken 10.30(!). Så går turen tilbake til Oslo hvor jeg skal style dagens andre kommende brud, til hennes forlovelsesfest. Jeg har følt en slags spenningen i hele siste uken på grunnen av i dag. Jeg elsker å ha mye å gjøre, på kort tid. Spesielt med tanken på at det er bruder, siden det er deres store dag. Da får jeg en slags kick. Jeg føler det er sånne dager som i dag er det jeg lærer mest av. Jeg må være ekstra fokusert og være punktlig på tidspunkt for både starte og bli ferdig i tide. Fordi det er fotografer i bildet, forskjellige sermonier og en del logistikk siden det er to forskjellige steder etc.

Nå må jeg komme meg av gårde! Følg meg gjerne på snap om du ønsker å se hvordan dette går og hvordan brudene vil se seende ut. @Gilansharafani er det jeg heter på snapchat! Vi blogges!

Din største utfordring?

I dag tenkte jeg å skrive et innlegg litt utenom det vanlige. Jeg regner med at mange av dere som leser bloggen min er interesserte i sminke og kan en del om det. Men, jeg vet også at jeg har mange andre lesere som ikke er like crazy etter sminke. Men, en ting har vi alle tilfelles og det er det at uansett hvor rå vi er på sminke eller kan lite om det så har vi alle en eller annen utfordring når det gjelder sminke og hår.

I dag vil jeg derfor høre hva din største utfordring er når det gjelder sminke eller hår, eller begge!

Jan Thomas x Babyliss

Heeei og sorry for dårlig oppdatering idag! Både i går og i dag har vært litt sånn hektiske dager med en del jobb, møter, eventer osv. Som en del av dere fikk med seg, så var jeg på Jan Thomas sin event i går tidlig hvor han da introduserte sine nye hår produkter i samarbeid med Babyliss! For en flink, morsom, koselig og inspirerende mann han er. Han gjorde litt forskjellige stylinger på tre forskjellige modeller mens vi var der med sine nye hårstyling maskiner og produkter. De produktene selges ekslusivt i Elkjøp sine butikker! Utenom det så var selvfølgelig like hyggelig som alltid å møte andre bloggere og kjente ansikter. Under får dere noen bilder fra gårsdagens som jeg tok med min mobil:)

Møtte også Freddy der som jeg liker kjempe godt! Helt fantastisk personlighet. Elsker mennesker som står på og lykkes med det de gjør:)