hits

juli 2013

MAKEUP LOOK: Flower power + products

Roj bash, Good morning & saba7 al khair beauties. Føler jeg må takke alle dere mine trofaste lesere som er innom bloggen min hver dag og kommer med så mange fine kommentarer itillegg, fine ord som lyser opp dagen min! Startet derfor innlegg litt "internasjonalt" med god morgen på kurdisk, engelsk og arabisk, hihi. Jeg vet at jeg har flere lesere utenfor Norge og en god del i midtøsten. Jeg skulle ønske jeg hadde tid til å skrive på norsk og et annet språk, men med de travele hverdagene mine, har jeg neppe tid til det nå.

Under har dere et nytt sminke look som jeg har laget for et par dager siden. Hadde egentlig ikke tenkt å ta bilder den dagen, i og med jeg ofte går slik sminket nå til dags var jeg nesten sikker på at jeg hadde lagt ut en slik look. Men det hadde jeg tydeligvis og forhåpentligvis ikke hihi. Dette er da en skikkelig sommer sminkelook, som ser naturlig og fresh ut. Så lenge man ikke bruker sterke farger på øynene, dropper eyeliner og har fin form på øyenbryn vil man se naturlig ut. Det er vel det alle ønsker om sommeren, for det å gå rundt med masse sminke når solen skinner er ikke så veldig smart. Som dere ser så hadde jeg på meg en blomstrete kjole, da måtte jeg ihvertfall være veldig forsikig med øyenskygge. For når man går i en slik hverdagslig sommerkjole, er det viktig at man ikke er for pen sminket. Da mener jeg, typ tykk eyeliner linje, for sterke farger på både leppene og øynene osv. Jeg husker helt ærlig ikke hva jeg skulle eller hvor jeg skulle den dagen, men jeg vet at jeg brukte max ti minutter på å fikse meg.

 

PRODUCTS:

Face:

Smashbox photo finish primer

Smashbox studio foundation

Id bare minerals warm rouge

Concealer: Wheel 6 - Visage makeup store

Eyes:

Mac prep and prime

Mac pink papillon

Pinkish eyshadow 530 - Visage makeup store

Grey eyeshadow 710 - Visage makeup store

Loreal -  Telescopic carbon black mascara


Lips:

Shiseido: RD 346

 

Syns?

 

OUTFIT: Windy summer days

God tirsdag dere! Håper alle dere har hatt en bra start på uken i går. Jeg har jobbet på dagen i går og brukte resten av dagen på å handle in mat, lage middag osv. Forresten så møtte jeg to av mine lesere i går. Hun ene kjente meg igjen på jobb kom bort å hilste, mens henne nr to så jeg der vi handlet mat. Utrolig hyggelige jenter, så heldig jeg er som har slike lesere:) Og det  å bli lagt merke til er ganske spesielt, hihi. For de av dere som har spurt om hvordan jeg liker det når mine lesere kommer bort å hilser når de ser meg ute så er svaret: Jeg elsker det!

Sånn utennom det, så skal svarene fra spørsmålsrunden spilles inn sammen med Dino. Slik som vi gjorde det siste, overrasket over at nesten alle ville ha video. Så, nå skal vi bare finne en tid i disse dager til å lage videoen. Under har dere forresten et anntrekk jeg hadde for par dager siden, det blåste veldig mye den dagen, så man kunne verken gå med eller uten jakke. Varmt, men kjølig når det blåste. Da valgte jeg å bruke trench coaten min sammen med antrekket jeg hadde den dagen. Bildene er tatt av Asma;)

TRENCH COAT: Zara // KJORTE: Bik Bok // BLONDE SKJØRT: Bik Bok // SKO: London // HÅRPYNT: H&M

Syns?

-Gilan

Svar på spørsmålsrunden - Video eller skriftlig?

God morning sweet pep! Før jeg la meg i går, bestemte jeg meg for to ting. 1. Jeg og Dino shaket hender for å være positiv i de to nest kommende ukene uansett hva som skjer. 2. Jeg har bestemt for å svare på deres spørsmål i kveld - fra spørsmålsrunden. Men om det blir video eller skriftelig kan dere selv avgjøre, ved å skrive i kommentarfeltet hvordan dere vil ha svarene. Det ere egentlig det samme for meg om jeg skriver svarene til dere eller gjør som sist, at jeg og Dino lager video. Jeg velger selvfølgelig det flest av dere ønsker! 

Så, ønsker du å ha svarene fra spørsmålsrunden på film eller skriftlig? 

Liverpool, Anfield and shopping on meny

Fotball dag

Huff, så sliten jeg er! Jeg kan tenke meg hvor sliten gutta som spilte kamp tidligere i dag er, ble sliten bare av å se på jo. Neida, ble små sliten av å bære på den tunge kameraet jeg tok bilder med, til tross for at jeg hadde med stativ i dag. Anyways, min helt skårte hele 3 mål i dag, Hatrick med andre ord. For de av dere som lurer hvem han spiller for og hvem han spiller med: Så er det laget en close vennegjeng av Dino, som samles en gang i uken for blant annet trening også kamper som dagen i dag. De spilte mote et veldig godt lag i dag fra Sri lanka og kampen endte 4-4. Dino skårte som sagt tre av de! Stolt kone;)

Så, videre til overskriften: Jeg og Dino bestilte billetter til Anfield i går! Vi reiser om under 3 uker og kommer til å være bort i 4 dager. Vi skal se Liverpool spille mot Stoke - åpningskampen til premier league folkens! Dette blir mitt aller første LFC kamp på Anfield + tur til Liverpool! Jeg gleder meg som bare det til vi skal reise, for det blir ikke bare fotball men en shoppingstur også. Har hørt at det er mange gode shoppingsmuligheter der og tro meg når jeg sier det: Det skal jeg utnytte! Ble en god del shopping sist jeg var i London, men for min del var det litt for kaotisk. Jeg liker best å shoppe i fred, så ut fra det jeg har hørt om Liverpool i forhold til London - gleder jeg meg enormt til turen. Anfield og Liverpool generelt blir litt av en opplevelse tror jeg;) Klikk her for å se vår forrige reise til England.
Over har dere et par bilder fra dagens kamp;)
-Gilan

NEW IN

Hello hello dere! Jeg skulle egentlig blogge senere i kveld og ikke nå, men når jeg tenkte meg om så blir det for sent om jeg skal vente til senere. Fordi rundt 13.00 tiden skal jeg og Dino ut av huset, jeg skal se han spille fotballkamp. Vet ikke når vi er hjemme og det er derfor mere save om jeg blogger nå hihi. Under har dere noe av det nye jeg har kjøpt inn i de siste dagene.


Softech klokke fra: Arts & Crafts //

Halskjede fra: Cubus //

Børste box: Søstrene Grene // Med det samme jeg så denne boxen tenkte jeg på børstene mine! Jeg har aldri hatt plass til alle sminkebørstene mine, og jeg elsker å ha et system på sminken og børstene mine. Denne var derfor midt i blinken for meg, nå som mine sigma børster også har ankommet. Yey, henter de i morgen!:D

Negelfil: Lucky Duck // Essie forsterknings lakk: H & M


Denne nydelige jakken er fra Mango som dere ser. Den er helt nydelig på! Den er i Xs -  kunna vært litt smalere, men den sitter utrolig bra på nå som den er også. Skal prøve å mixe den med et antrekk senere engag, så dere får sett den på. Elsker stoffet på den, perfekt nå som det er høst snart;)

MAKEUP LOOK: Party queen

Hello og god dag fine lesere! Jeg kom nettopp inn i døra fra en shoppingstur sammen med søsteren min og hennes familie. Det første jeg tenkte når jeg våknet i dag, var å se niesen min og nevøen min, derfor når jeg fikk vite at de skulle ut, fikk jeg de til å komme hente meg også, slik at jeg fikk litt tid med de. Utrolig deilig med fridag, når det er sån vær. Om noen få minutter kommer Asma hos meg, da skal vi gjøre oss klare å gå ut. Jeg kjøpte forresten en utrolig pen dressjakke fra Mango i dag, Xs - sån type jakke jeg har sett etter i utrolig lenge også var den på tilbud i tillegg, da var det bare å kjøpe!:D Skal vise dere bilder av den senere engang. Under har dere bilder av et nytt look jeg har laget for et par dager siden. Dette er da en typisk fest sminkelook, for de som elsker sminke og glitter. Grunnen til at jeg laget denne looken var fordi jeg ville prøve det nye øye- glitter øyenskyggen jeg hadde kjøpt fra Makeup store som heter: Hologram. Glitter- Jeg elsker deg!

 Syns?

FOR EN OPPLEVELSE

RIHANNA

Kan dere tro jeg enda har Rihanna, hennes utsendet og musikk i hodet? Så mye som jeg trodde jeg elsket henne før var og er ingenting og da mener jeg ingenting i forhold til hva jeg tenker om henne nå i dag etter å ha vært på hennes konsert . Jeg er rett og slett helt forelska i henne. Damn, så ubeskrivelig dyktig artist hun er. Jeg har alltid likt henne som artist, danser og ikke minst moteikon. Nå som jeg også har fått muligheten til å se henne på scenen, må jeg si hun helt rå entertiner. Jeg kjedet meg ikke et sekund under hele konserten! Jeg har filmet en god del med min kamera, så fort jeg får tid skal jeg prøve å legge det ut for dere. Bilder fra selve konserten, deler jeg også med dere i løpet av i morgen engang, hvis ikke senere i kveld! Noen av dere hadde merket at det ikke var Dino jeg var på konsert sammen med: Det er sant. To-tre dager før konserten, spurte jeg Therese om hun ville være med istendefor Dino. Hun er big fan av Rihanna og takket ja til det med engang. Noe som gjorde meg utrolig glad, Therese og ikke minst Dino, som slapp å være med.. haha. Under har dere et par bilder av meg og Therese før vi dro til Telenor Arena;)

Har du vært noen ganger vært på Rihannas konsert? 
-Gilan 

OUTFIT

God morgon, som svenskene sier. Håper alle dere har sovet god! Det er så utrolig varmt i disse dager, noe som fører til at jeg våkner flere ganger om kvelden fordi det er så varmt! ( Klager ikke) Men nevner bare hvor utrolig deilig vær det er i Oslo akkurat nå. Tror ikke det varer så lenge i og med det er meldt regn til helgen, men men.. vi har i hvertfall fått noen fine dager:) Under har dere noen bilder fra en date jeg hadde med Asma. Der hadde jeg på meg noe av det nye jeg har kjøpt inn i det siste.
I dag er det forresten Rihannas konsert, gleder meg så sinnsyk til det. Vet enda ikke hva jeg skal ha på eller hvordan jeg skal være på håret! Noen ganger så hater jeg at jeg sparer slik til siste lite, for noen ganger sitter jeg skikkelig fast og finner ingengting til slutt. Men, nå skal på et møte.. hva jeg skal ha på meg for vente til jeg er hjem igjen;)
TOPP: Zara // Blondesinglet: Bik bok // Bukse: Cubus // VESKE og SKO : Aldo

Pics by: Asma

SYNS?

Makeup look: hot summer days

Hello hello darlings! Da har jeg bilde av enda et nytt sminke look til dere. Disse bildene er fra bursdagen til Asma, dvs de er to tre dager gamle. For de av dere som har fulgt bloggen min, kommer til å se en forskjell i denne sminkelooken. Som regel går jeg for bruntoner for rouge, den dagen brukte jeg faktisk oranje farge og gjett om jeg Asma elsket det! Egentlig så er freshe farger som rosa og oransje best på lyshude jenter som meg. Det ser litt mere naturlig ut enn brun rouge, det gjør også at ansiktet ser fylldigere ut, mens brun markerer skinnebeina mere så man ser smalere ut i ansiktet.

Nå skal jeg og Asma ut å ta bilder -  eller vi skal første se Dino og gutta spille fotball så kose oss og mate fuglene senere:DPictures by: Asma Entezam

Hope you like it!
-Gilan

What are you thankful for?

There is always, always, always something to be thankful for

Og det tror jeg er helt sant! Det er lett gjort at de fleste av oss plutselig begynner å fokusere på det negative og glemmer å verdestte det positive vi har fått her i livet når ting ikke går helt som vi ønsket. Se motgang i ansiktet og smil,  fordi det  alltid er noe vi kan være takknemlig og positiv for. Dette er et tema jeg og Dino ofte diskuterer for å minne oss selv på hvor heldige vi egentlig er. Jeg har bestemte meg til å bli bedre kjent med det positive og vise min takknemlighet til Gud hver eneste dag for det fine livet jeg har fått. Det er ingen her i livet som har et perfekt liv, derfor må du huske på det her: Du klarer mer enn du tror, men for å finne ut av det og bevise deg selv at du kan bedre må du kunne akseptere dine feil, så prøve igjen! Det å bruke for langt tid på å uroe seg for ting som er gjort, ødelegger du kun for deg selv.  Ikke glem å fokusere på hva du har oppnåd som menneske, men glem heller ikke veien dit. Om det er mennesker rundt deg, Gud, eller deg selv du tror er eller var å hjalp deg gjennom ting, må du huske å takke. Vær ydmyk og takknemlig. Lev nå og ikke la din fortid definere din fremtid.

Det er mye her i livet jeg er takknemlig for, hva det er tror jeg mange av dere har fått med seg i mine tidligere innlegg. Nå vil jeg vite hva du er takknemlig for her i livet?

So, what are you thankful for?
Hva er du takknemlig for ?
-Gilan

MAKEUP LOOK + PRODUCTS

 


Eyes:

Mac prep and prime

Grey: Isadora grey pallete

Purple: Smashbox eyeshadow pellete

Flamor white eye peincil

Isadora eyeliner

Lashes: Amazing shine - 100% human hair


Mascara:l'oreal telescopic mascara


Eyebrows:

Mac eyeshadow -Charcoal brown
Mac eyegele


 

MAKEUP LOOK: Grey and purple

Denne looken under, har jeg laget for et par dager siden. Når jeg satt som barnevakt til nevøen min. Stakkars liten,han måtte vente i ca en time, også er han i den alderen hvor spørsmål er deres bestevenn. Så han satt og spurte meg om absolutt alt han kom i løpet av den timen jeg drev og sminket meg. Senere i kveld eller i morgen, deler jeg detaljebilder av looken og ikke minst navn på produktene jeg har brukt her.Syns?

CUSTOMER: Party hair and makeup

God morgen dere! Jeg er rett og slett helt forelska i været nå, sol og varme skulle tro jeg var i Kurdistan nå. Deilig er det! Håper resten av landet også får opplevd dette. Før jeg logget meg inn her for å skrive et nytt innlegg til dere, satt jeg å klipte på mitt neste hår video som da inneholder tre forskjellige enkelte håroppsetter for hverdagen, jobb eller skole! Den er nesten ferdig, så gled dere:D
Under, har dere bilder av enda ei nydelig skapning som var hos meg for et par uker siden for hår og sminke. Det var hennes brors bryllup og hun ønsket derfor å se mest mulig pyntete og festlig ut, Derfor krøllet jeg hennes hår og laget litt ekstra volum bak. Kort hår, eller i hvertfall slik bob som hun hadde, er ikke så mye man får gjort med. Men, det jeg valgte å gjøre på henne, ble hun kjempe fornøyd med: Og det er jo det aller viktigste!:D

PS. Nå har jeg valgt ut de spørsmålene jeg kommer til å svare på fra spørsmålsrunde. Dvs: Spørsmålsrunden er stegnt for denne gangen:) Når og hvordan jeg kommer til å svare på de, vet jeg ikke enda. Men skal prøve å få gjort det i løpet av denne uken! Takk for mange fine spørsmål;)
Syns?

Yesterda in pictures!

Et vellykket sminkekurs. var hva jeg startet dagen med, med søte Carolina!

2. Vellykket bursdagsfeiring, til verdens beste Kid:D Med engang kurset var over, kome denne nydeligheten hos meg, vi gjorde oss klare å dro ut for å feire hennes dag i det nydelige været. Etter en lang dag ute i Oslo, kom vi tilbake hos meg. Plukket rips på veien hjem og det var da kvelden startet for oss to, ute i verandaen vår:) Vi la oss rundt 4 tiden og stodd opp rundt 14.00 tiden idag, deilig!
Nå skal jeg nyte denne nydelige dagen også. Når det kommer til spørsmålsrunden jeg har bloggen min nå, den stenges for spørsmål i morgen. Som om du skulle lure på noe, kan du klikke HER for å komme til innlegget. Har skrevet før og skriver igjen: Useriøse, meningsløse og for personlige spørsmål besvares ikke.

Kos dere i dag, søtinger!
-Gilan

Birthday

It's my babes birthday today! Wopwoop! Jeg er ute sammen med min beste vennine Asma nå og feirer hennes bursdag! Kurset jeg holdte tidligere idag var vellykket og gleder meg allerede til neste uke, for da holder jeg en ny en! Yey! Under ser dere forresten karikaturbildet en tegnet av oss på Karl johansgt! Gøy:D

See you!
-Gilan

CUSTOMER: Party hair and makeup!!

Her sitter jeg og skriver til dere mens jeg venter på Carolina, som skal være hos meg om ikke så veldig lenge for en sminnke kurs! Gleder meg, for det å lære andre om sminke er noe av det beste av det beste jeg vet om! Jeg ser aldri på det som jobb, i hvertfall når jeg holder det hjemme hos meg. Det er som å ha venniner på besøk for å snakke om sminke. Tenkte å dele et par bilder av ei nydelig Kurdisk kunde jeg hadde for et par uker siden med det samme. Hadde helt glemt at jeg var ferdig med disse bildene! Dagen hun var hos meg, kom hun med to andre jenter. Alle tre skulle ha hår og sminke! Dette er ei av de jentene, resten av bildene av de to andre jentene, deler jeg senere engang med dere.
Jenta under, sa hun alltid hadde sleit med å få til fine oppsett i og med at hun 1. hadde kort hår 2. Tynt hår. Etter mye diskusjon frem og tilbake, kom jeg med et forslag til henne. Jeg brukte en stor hår donut på henne, slik at jeg kunne bruke hennes eget hår til pynt bare. Hvis jeg hadde lekt for mye med hennes hår, laget volum med det osv, ville jeg da ikke hatt så mye igjen til å pynte håret med (om dere skjønner?). Derfor tenkte jeg at en stor hårdunt var tinget for hennes tilfelle! Hun trodde ikke sine egne øyne når hun så hva jeg fikk til. Hun ble kjempe fornøyd, noe som gjorde lille meg utrolig glad!:D

Jeg har forresten en spørsmålsrunde på gang. Klikk HER for å komme til innlegget. Bare så det er sagt, upassende og barneslige spørsmål slettes med engang:)

Nydelig jente, eller hva? :D
-Gilan

OUTFIT: Pink summer days

Da var resten av bildene fra min og Asmas liksom aller siste "shoot" ferdige. Det vi egentlig gjorde den dagen var å se Dino og hans kompiser spille fotballkamp. De spilte bare 3 minutter unna hvor vi bor, så da var det like greit å gå ut en tur når Asma også først var til stedet. Jeg har også tidligere vært å sett de spille, tatt bilder. Det var derfor vi hadde kamera den dagen. Når de hadde pause, stakk vi av litt og tok et par bilder av hverander! Det blåste som bare det den dagen, noe jeg elsker! Så da var det ekstra gøy å ta bilder. Btw, helt utrolig hvor raskt håret mitt vokser! Se etterveksten da, som om jeg ikke har farget det på flere måneder, sykt jo! Tror jeg skal beholde den sånn jeg nå, føler jeg ser freshere ut med litt bruntoner i håret enn å ha lys hele veien!;)

Deilig med sommerfølelse eller hva?
-Gilan

New day - New header

Hello og god morgen, morgenfugler! I dag våknet jeg og Dino igjen før alarmklokken ringte på pga den skolen de driver å bygger der vi bor. Utrolig slitsomt at man ikke får sovet i fred nå som det faktisk er sommerI Det som gjorde oss to happy igjen, var det nydelige været ute! Forresten så byttet jeg headeren min i går kveld. Med et nytt bilde som jeg og Asma har tatt for et par dager siden. Jeg tenkte nå som det er sommer, hadde det vært penest med et fargerik og sommerlig header. Må si at Asma er blitt kjempe flink til å ta bilder. I hvertfall hvis man skal sammenligne det hun kan nå når det kommer til bilder - med det hun kunne for ca et år siden. Det første seriøse bildet hun tok av meg, kunne man nesten bare se hodet mitt i bildet haha. Men som dere ser nå, så kan hun faktisk ta pene bilder! Du burde bli fotograf og ikke Biokjemiker Asma! Hihi.
For de av dere som ikke har fått det med seg, så har jeg laget et nytt spørsmålsrunde (du kan klikke HER, for å komme til innlegget). Hvor du kan spørre meg/Dino om hva enn nå dere lurer på. Allerede i går kom det en god del spørsmål, som jeg gleder meg til å svare på!

Senere i dag skal jeg dele resten av bildene fra den dagen med dere!

Hva syns du om min nye header?

SPØRSMÅLSRUNDE

 Siden flere og flere spør om jeg kan ha ny spørsmålsrunde, tenker jeg at det er på tide med en nå. Sist jeg hadde spørsmålsrunde, var det spørsmål til meg og Dino, hvor vi svarte på de med video til dere ( Klikk HER for å se det). Denne gangen kan dere selv velge om dere vil spørre meg eller Dino om noe, oss begge, eller ingen hihi.Er det noe du lurer på? Bare spør i kommentarfeltet!;)
-Gilan

New in + HAPPY DAY!

- Dear Allah, thank you for this beautiful life -

Først og fremst så hoppet jeg nesten av glede litt tidligere i dag da Dino fortalte meg at Iphonen min skulle komme tidligere enn hva det stå i bestillingen! Den kom på døra for ikke så lenge siden og jeg er glad for at jeg endelig kan gå rundt med mobil igjen, som alle andre normale mennesker. Haha, følte meg små ensom når alle på buss og T-baner hadde hode i sine telefoner! Små digg var det om jeg skal være dønn ærlig. For da ser man hvor avhening man selv og andre er av sine telefoner.

Sånn utenom det så jobbet jeg i går kveld mens Dino var på " shopping" sammen med beste kompisen sin. Han kom hjem med hele fire gaver til meg! Wææh, Først så viste han meg det ene kjedet på bildet under og da vi var fremme, ga han meg veska, parfymen og det andre kjedet. Er ikke det rett og slett nydelig gjort av han, igjen? Skjønner dere hvorfor jeg stresset sån til bursdagen hans nå eller. Han kan overraske meg når jeg minst forventer det! Jeg hadde trent, dratt på jobb, var små sulten også kommer han med det. Det beste er at han faktisk kjøper ting som om jeg selv har vært med han og plukket de. Veska under er foreksempel type veska jeg lenge har hatt lyst til å kjøpe, men ikke helt funnet det jeg var ute etter. Utrolig søt sommerveske som passer perfekt til diverse antrekk. Jeg elsker formen på den og gleder meg som bare det til å bruke den!:D Fikk forresten også en Escada Incredible Me parfyme av han, glemte den helt!

Itillegg til alt dette, kom min beste vennine Asma inn på UIO - Biokjemi. Dere aner ikke hvor glad jeg ble når jeg fikk vite om det, som om jeg selv hadde kommet inn der. Eller vent, nå var jeg ikke ærlig: Jeg hadde nok tatt livet av meg for å ha kommet inn på en slik linje. Meg, kjemi, matte = no good, haha! Asma, gratulerer så masse igjen og jeg er dødsglad for at du blir her i Oslo og ikke flytter pga studier ( Ikke det at du hadde fått lov meg uansett da men.. ilu )


Veska og smykkene er kjøpt fra Aldo.

Jeg har hatt en bra start på dagen, hvordan var din?
-Gilan

Kunde: Hår og sminke

Under har dere enda flere bilder av en kunde jeg hadde for et par uker siden. Vakre Mariam har vært hos meg tiligere for hår og sminke og hun mente at jeg hadde gjort en veldig bra jobb sist. derfor ville hun komme hos meg igjen. Det var hennes bestevennines bursdag den dagen og hun vill rett og slett se smashing ut! Hun ønsket sterke farger i øyenskyggen og ville som sist ha fokus på de. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg ble småforelsket i henne når hår og sminke var ferdig og hun tok på seg kjolen. Damn.. så pen denne jenta er!Stunning, right? <3
-Gilan

Kunde: Enkelt håroppsett & sminke

God morgen dere! Håper alle dere har sovet godt og ikke våknet med skjev nakke som meg. Jeg hadde selvfølgelig klart å legge hodet direkte på madrassen i går kveld og har derfor utrolig stiv nakke i da. Men, under har dere bilder av ei pakistansk kunde som var hos meg for sminke og hår. Dette er da den samme kunden so jeg delte et hår oppsett av i går. Klikk her for å se det. Dette var da dag en, hun ønsket å ha håret halvveis nede og halvveis oppe med krøller. Da laget jeg denne for henne! Øyesminket på bildene under er også av henne, hun hadde på seg linser og skulle ta på seg en golde/ svart drakt. Da passet det fint med de fargene:)


Syns?
-Gilan

At some point ..

.. everyone must decide if they are a creator or a critic, a lover or a hater, a giver or a taker. 

Hola hola. Innlegget jeg la ut tidligere i dag var uten tekst, så med engang den kom ut fikk jeg melding fra Asma på facebook: Gil, skal innlegget dit være uten tekst? Hehe, japp det skulle det være. Jeg hadde egentlig masse tid i dag, men følte ikke for å skrive noe. Derfor så bestemte jeg meg for å dele antrekksbilder uten tekst med dere. Litt gøy med variasjon, eller? Akkurat nå sitter jeg i stua og skriver dette til dere. Her sitter det Dino med tre av sine kompiser og spiller fifa, gjett om det kommer lyd fra Tven og de selv nå. Jeg har sånn ellers hatt en ganske så rolig dag idag, jeg har trent i dag, laget mat til gjengen og har egentlig bare slappet av i og med jeg hadde fri fra jobb. Deilig med slike dager, for da vet man faktisk at man lever og ikke bare jobber, sover, trener og gjentar det samme om og om igjen. Jeg går forresten fortsatt rundt uten mobil, uvanlig men små deilig er det. Hadde nok valgt å gå uten mobil om det hadde funket, men en kan jo ikke det nå til dags. Derfor så bestilte Dino en ny iphone til meg i går. Denne gangen ble det Iphone 5, får den ikke før om et par dager. Men for min del er det som sagt null stress, jeg har det bra uten mobil og jeg. 

God natt nå dere!
-Gilan

Kunde: Elegant håroppsett!

Hello igjen dere. Tenke å dele et par bilder av en kunde jeg hadde for et par uker siden. Hun var hos meg for hår og sminke to dager etter hverandre med sin søster! Hun ønsket noe elegant, men samtidig festlig til den dagen. Da laget jeg dette oppsettet for henne. Svarer forresten på deres kommentarer i forrige innlegg senere i kveld! <3Syns?

Rihanna konsert om under to uker!


Hei og god ny uke spreke lesere! Da var det mandag igjen, start på en ny og fresh uke.  Mine planer er å jobbe i denne uken og prøve å få trent minst 3 ganger før denne uken er over. Om under to uker skal jeg på Rihannas konsert sammen med Dino ( I know, lang historie - men igjen så klarte jeg å overbevise han om å være med thihi). Jeg visste egentlig ingeting om at han skulle kjøpe billetter eller noe. Jeg, han og en kompis av han skulle ut en dag for ca to uker siden. Så kjører han plutselig en helt annen retning enn hvor vi skulle den dagen. Så går han av bilen ute å si noe, jeg trodde det hadde skjedd noe alvorlig som han ikke ville fortelle meg om. Så kommer han tilbake etter kanskje 5-6 minutter og sier gi meg hånden din. Tror ikke du han setter to Rihannas billetter midt i hånda på meg? Jeg satt der helt sjokkert og bare, tuller du Dino? haha. Det er så typisk at han klarer å skjule sånt fra meg og overrasker meg, skjønner ikke hvordan han klarer å holde slike ting hemmelig eller at han i det hele tatt klarer å komme på slik. Wii gleder meg!!!

Btw: Tusen takk for den gode responsen jeg fikk på mitt nye video i går! Nå har jeg allerede laget to nye videoer og har begynt å klippe på den ene.. Så ja, blir nok en god del videoer nå fremover;)

Er det noen flere der ute som skal på Rihannas konsert den 25.07 på Telenor arena?
-Gilan

Ny sminke/hår video!

Hey!

Alle dere der ute som har spurt meg om hvordan jeg lager krøller med en rettetang kan nå se det i denne videoen! Det tok kanskje litt lengere tid enn forventet, men nå er jo den klar og ferdig!:D Jeg tok og sminket meg også med det samme, slik at dere får et nytt hår og sminke video!

Husk å se den i full-HD, enjoy!

Let me know if you like it;)
-Gilan

New in

Hello og god morgen dere! Jeg og Dino har igjen tilbringet nesten 1 time ute i solen i dag også. Var igjen ute i verandaen veldig lenge, så jeg følte jeg kokte. Du vet den følelsen når man tror man er blitt brun pga varmen mot huden? Jeg kom inn og var helt rosa! HEHE, jeg vet.. skjønner ikke hvordan noen kurdere kan være så lyse. Det verste er at det faktisk er en god del kritthvite mennesker som meg fra Kurdistan! Når man nevner Kurdistan og tenker på de varme årstidene, ser man automatisk for seg brune og freshe mennesker. De få pigmentene jeg hadde når jeg var der er også helt borte nå!:( Ikke det at det er noe galt med å være så lys, men litt greit at man også ser fresh ut om sommeren når alle andre er det.. spesielt Dino *sjalu*.
Anyways, over til noe litt mere positivt! Under har dere noe av det nye jeg har kjøpt inn i de siste dagene. Shoes shoes and more shooooes!:D

Det første paret under, kunne jeg umulig gå forbi uten å kjenne på de og prøve de! Jeg kjøpte de fra Trondheim faktisk, det skal være ekte skinn og greier. Har prøvd de engang hittil, skal ikke lyve å si de er like behagelige som joggeskoene under. Men, slike hæler krever alltid litt mere enn andre par sko. Man må nesten kunne gå i høyehæler uten problem for å ikke se ut som en pingving når man går i disse. Hotte er de! Elsker elsker de.

Det paret under kjøpte jeg faktisk for to tre dager siden. Jeg var ute etter noen "behagelige" sko. Da endte jeg med dette paret, jeg hadde egentlig tenkt og lyst til å kjøpe et slik par uansett. Det som er så bra med de er at man kan bruke de når man er skikkelig pyntet eller ha de til et litt mere avslappet antrekk! Nike skoene under kjøpte jeg også for to dager siden. Jeg har faktisk ikke kjøpt så mye treningsko i det siste og brukt nesten samme par hele tiden. Selv om jeg har flere hjemme, derfor når jeg så disse og prøvde de var det jackpot. Nå som jeg også har begynt å trene igjen, var det greit med nye sko som motivasjon;)

Genseren under kjøpte jeg først og fremst fordi jeg trengte en ny genser, som jeg kunne ha på når jeg og Dino går tur eller rett og slett ønsker å gå i noe avslappet men samtidig litt fancy. Denne Faux genser er utrolig deilig og kul på. Skal ta bilder med denne senere så dere får sett det på. Det beste med denne var at den ikke er så lang, men samtidig veldig veldig behagelig å ha på. Den er er fra Urban for de av dere som lurer på det;)Syns om mine nye innkjøp? Har du kjøpt noe i det siste som du er veldig fornøyd med?

HÅR VIDEOEN KOMMER PÅ BLOGGEN MIN SENERE I KVELD!:D
-Gilan

Kunde: Brud styling

Hello igjen dere!

Her kommer resten av bildene fra innlegget jeg delte med dere tidligere i dag. Dette er da en brud jeg hadde for et par uker siden! Se og fortell meg hva du syns!:D Nå skal jeg ut en laaaang tur med min Dino.

PSPSPSPS: "How - to curl with flat iron" Videoen min driver og laster opp as we speak! Den kommer nok ut på bloggen i løpet av i morgen dagen!:DSyns?
-Gilan

Kunde: Brud styling - teaser

Det er så ubeskrivelig deilig å kunne ligge på veranden i flere timer uten å måtte dekke til seg med pledd. Utrolig deilig sommerfølelse, når man bare ligger her og slapper av mens fuglene synger som om det skulle vært konsert her!:D Inne sitter Dino og ser LFC kamp, jeg satt å så på kampen sammen med han fra starten, men med engang vår første mål kom bestemte jeg meg for å tilbringe resten av tiden ute mens været er heeerlig! Under har dere noen tease bilder av en brud jeg hadde for et par uker siden. Senere i kveld skal jeg sette meg ned og finne et par andre bilder av hvordan resultatet av hennes styling ble. Den uken der, var faktisk en av mine aller mest hektiske uker. Jeg hadde flere kunder hver eneste dag. Det samme var det også den dagen Mina kom hos meg, da hadde jeg to andre kunder etter henne! Men utrolig deilig var det for meg å se om jeg kunne klare flere på en og samme dag!:D


Gleder du deg til å se resten av bildene?
-Gilan

Nytt smykkeskrin og speil -i ett

Hello og god morgen fine lesere! Håper alle dere har hatt en god natt søvn. Det hadde i hvertfall jeg etter gårsdagens trenings økt og tur i byen med Asma. Jeg trente først, så dro jeg og henne ut, skulle egentlig på kino. Men vi to skal jo alltid bruke så langt tid hjemme, at vi går glipp av alt. Vi tok det i hvertfall i gjen, med en god middag og tur på Aker brygge! Husker dere når jeg nevnte om at jeg hadde blitt frastjålet mobilen min på jobb? og at jeg hadde en deprimerende dag? Den samme dagen kom Dino hjem med dette nydelige speilet og smykkeskrinet til meg ( som trøst). Dere har sikker sett mitt gamle også, som var halvparten så stor som denne? Klikk HER for å se forskjellen på de to. Anyways, det var i egentlig denne jeg skulle kjøpe fra starten av da vi flyttet inn i vår nye leilighet. Men vi tenkte vi ikke ville få plass med det samme  og kjøpte derfor mini versjonen av denne for å ha det på bordet. Men, nå som nesten alt er på plass her i leiligheten så vi begge at det andre smykkeskrinet hadde litt for lite plass til mine smykker. Derfor, dagen jeg mistet mobilen så Dino på det som et bra tidspunkt til å overraske meg med dette speilet. Ah, så lykkelig jeg ble når jeg det! Så, takk baby.. det her er nok det beste smykkeskrinet jeg noen ganger har hatt! :D
Det eneste negative her er, jeg har enda en pose med smykker som jeg hadde lagt bort fordi jeg ikke hadde plass til de i mitt forrige smykkeskrin.. det å finne den når blir nok ikke så lett. Hadde glemt at jeg hadde de, nå som jeg har fått dette smykkeskrinet må jeg nok prøve å finne de igjen!

For de av dere som lurer på hvor den er fra og hva den kostet:

Den er kjøpt fra: Lampehuset

Den kostet:  2100 krI´m in LOVE:D

-Gilan

New makeup brushes - Sigma


Da har jeg endelig bestilt meg noen nye sminkebørster fra Sigma. Jeg har gått rundt og sikla på disse i  et par måneder nå, nå som jeg faktisk trenger nye børster var det helt greit å bestille fra Sigma. Jeg har en god del fra Mac, noen fra Makeup mekka.. og bare et par fra Sigma. De børstene jeg har vært mest fornøyd med hittil har vært Sigma og Mac sine sminkebørster. Derfor bestemte jeg meg for å bestille meg et nytt børstesett og adde på et par andre som ikke kom med settet som jeg vet jeg kommer til å trenge! Det er kjeldent sånn at jeg tenker over hva jeg bestiller og gleder meg til å få de, men disse.. tro meg når jeg sier det. Jeg har snakket om de til Dino i hele i går. For de av dere som har noen børste fra Sigma, vet sikkert hva jeg mener. Disse børstene er helt seriøst silkemyke og har utrolig bra kvalitet!

 

Bilde nr 1. fra venstre (sett) :

E05 - Eye Liner
E30 - Pencil
E40 - Tapered Blending 
E55 - Eye Shading
E60 - Large Shader
E65 - Small Angle
E70 - Medium Angled Shading
F30 - Large Powder
F40 - Large Angled Contour
F50 - Duo Fibre
F60 - Foundation
F70 - Concealer
I og med det ikke var så mange Shading børster i det første settet, bestilte jeg to til vedsiden av med et highlight børste ( det nederste bildet til høyre ).
Har du noen ganger brukt Sigma sine sminkebørster? Hvis ikke, hva slags merke bruker du og hvor fornøyd er du?
-Gilan

 

Kunde: Before and after makeup

Hello og god morgen fininger!

Jeg har skikkelig Kurdistan følelse akkurat nå. Jeg stodd opp også kom jeg rett ut i verandaen ut i det deilige sommerværet. Jeg har ligget her i kanskje et kvarter nå og jeg føler at jeg kommer til å koke snart om jeg ikke går inn. Utrolig deilig å endelig kunne kjenne slik varme mot huden i år! Håper dere også, hvor enn nå i landet er har like bra vær! Under har dere bilder av Rita, jenta jeg holdte sminkekurs for et par uker siden. Nydelig jente, med god personlighet! Det jeg vanligvis gjør når jeg holder slike kurs er: Å lære de basice ting om sminke, gå gjennom demers sminke, anbefale de produkter, lære de enkelte sminke tekkniker. Til slutt får deltageren velge et sminkelook som jeg skal gjøre på henne og samtidig lære hvordan de selv kan gjøre det. Siden Rita er ofte på Scenen og synger. ønsket hun sterk sminke som kunne markere hennes øyner og lepper. Sminken var litt sterkere i virkeligheten, bildene ble litt lysere enn forventet. Men, hun var uansett veldig fornøyd med kurset og ikke minst det nye hun lærte av meg. Det eneste punktet jeg masset mye til henne om var : Øyenbryn. Når dere går gjennom bildene, kan dere selv se hva øyenbryn kan gjøre med et ansikt! Hun hadde verken nappet øyenbryn eller farget over de. Nå håper jeg selvfølgelig at hun har gjort begge deler slik som vi ble enige om. I og med at hun hadde utrolig rent og kvisefrihud, mente jeg at det eneste som manglet da var en fin øyenbrynsform. Fordi da slipper hun faktisk å bruke sminke i hverdagen, med den huden hun hadde! Rita, du trenger egentlig ikke sminke, for nydelig er du uansett!:D

Skulle egentlig holde et kurs i dag, men det ble endringer i siste lite. Kurset holdes derfor på søndagen!;)

Nydelig hva?

-Gilan

SMINKEKURS


Jeg hadde gledet meg til i dag i hele uken fordi det var mitt fridag. Tror ikke dere jeg har klart å ødelegge denne gleden selv? noe som gjorde at måtte på jobb igjen i dag. Jeg hadde nemlig glemt å legge igjen noen av nøkklene før jeg kom hjem i går, måtte derfor innom jobben igjen i dag for å levere de: / . Herregud så mange folk det var ute i dag! Utrolig deilig å se så mange mennesker som går rundt og smiler, at været kan ha så mye å si om menneskets humør! Anyways, når jeg først var innom sentrum dro jeg å kjøpte meg et par behagelige sko, siden jeg begynner å kjenne smerter i ryggen pga jobben og ikke minst alle de høyhæle skoene mine som jeg ikke kan la være å gå i. Jeg bestemte meg som sagt derfor til å kjøpe meg noen behagelige i dag! Kjøpte et par nye sommersko til Dino også med det samme + en hot genser til meg selv;) Deler bildene av de med dere senere engang!

Under har dere et par bilder fra det siste kurset jeg hadde hjemme hos meg for nyedelige Rita. Resultatet av sminken jeg gjorde på henne + flere bilder deler jeg med dere senere i kveld;) Om jeg ikke skulle rekke det, blir det garantert i morgen! I morgen holder jeg forresten enda et kurs hjemme hos meg, for ei som heter for Carolina.. Gleder meg! Rita og de fleste som har vært hos meg for kurs tidligere har vært kjempe fornøyde, så da får jeg satse på enda et vellykket sminkekurs i morgen også:)

Om du skulle ønske mere info eller / vil være med på et av de sminkekursene jeg holder kan du sende meg mail på: gilan@gilmakeup.com

Gilan

Ramdan Mubarak

Hei og god morgen dere!

Håper alle dere har hatt en bra start på dagen! Jeg våknet til bråk igjen, i og med at de driver og bygger en skole vedsiden av der vi bor. Først og fremst, så vil jeg si Ramadan Mubarak til alle dere muslimer og som faster der ute. For de av dere som ikke vet hva Ramadan er eller hvorfor det markeres: Ramdan markeres fordi vår proffet Muhammed (s.a.a.w.) mottok sin første åpenbaring i denne tiden.  I ramadan understrekes betydningen av fellesskap og solidaritet,  tålmodighet og selvbeherskelse, og de troende oppfordres til å strebe etter det gode, avstå fra all strid og ufred og konsentrere seg om det gode. Jeg begynte å små faste da jeg var 11-12 .. da var det slik at vi fikk lov til å faste halve dagen og "ta det igjen" dagen etter. Ramadan faste er egentlig ingen plikt for barn ( før puberteten) , kvinner som har menstruasjon, er gravide, ammer eller nettopp har født. Det samme gjelder også gamle og folk på reise. Ramadan har alltid vært årets koseligste måned for meg. Jeg begynte derfor å faste ganske tidlig, siden hele familien fastet. Så, for de av dere som reagerte på at jeg ikke skrev om Ramadan i går, var fordi jeg hadde en dårlig dag og skrev bare to kjappe innlegg, hvor et av dem var et gammelt innlegg. Da delte jeg den som det var. Så ja, jeg er muslim og jeg faster. Med mindre jeg er syk eller vet jeg har en tung arbeidsdag foran meg med mange timer.

For de av dere som er muslimer: Faster du? For de av dere som ikke er muslimer: Kunne du tenkte deg å faste engang?

Gilan

OUTFIT: Back to black

Hello hello dere, her ligger slitne Gilan og blogger til dere. Har vært på jobb i dag og er rett og slett helt utslitt! Sov ikke så godt i natt heller og våknet derfor sur og trøtt. Så ja, jeg er utrolig sliten og små deppa pga mobilen min. Er så forbanna på den som stjal den! Over til noe litt mere positivt: Utrolig deilig sommervær det er i dag=) håper mange av dere har nytet solen og ikke bare har vært inne eller kommet rett hjem fra jobb som meg. Om ikke så lenge kommer min kjære bibik Dino hjem, da skal vi dra på trening sammen. YEY, kanskje det får meg i bedre humør. Senere skal jeg lage en deilig kurdisk middag!

Under har dere bilder av et antrekk jeg hadde for to dager siden. Jeg hadde på meg svart hele veien, noe jeg ikke har tatt på meg i veldig lenge! Siden jeg nesten bare går i farger om sommeren, hadde jeg ikke gått i svart antrekk på kanskje to måneder, sykt for å være meg. Siden jeg elsker svart. Buksa og skoene jeg har på meg på bildene under er noe av det nye jeg har kjøpt i det siste. Begge er da fra Gina, faktisk så var det Zhyaan, som anbefalte meg å prøve disse jeansene. Med engang jeg så de på og kjente på stoffet måtte den bli med hjem!

Jakke: Bik Bok // Skjorte: Risøe // Blondesingelt: H&M // Jeans: Ginatricot // Veske: Cubus // Sko: Ginatricot // Klokke: Arts and Crafts // Halskjede: Bik Bok

Syns?
-Gilan

Hva er din favoritt foundation?

Nå som de fleste av dere mine lesere vet hva jeg bruker av foundation, vil jeg mer enn gjerne vite hva deres favoritt foundation er og hvorfor dere ville anbefalt det til andre. Mine to favoritter er Id bare minerals foundation og  Studio skin fra Smashbox.  HER kan du lese mere om den og hvorfor jeg er er så forelsket i den.


Her bruker jeg blant annet Smashbox sin foundation!

Hva er din favoritt foundation, hvor fornøyd er du med den og hvorfor?
-Gilan

Kan enda ikke tro det

Kan enda kke forstå at noen mennesker klarer å stjele fra andre. Jeg ble frastjålet mobilen når jeg var på jobb idag. Unnskyld ordbruket, men jeg ble rett og slett jævlig forbanna og lei meg. Mest fordi jeg hadde 1. for mange bilder på den 2. mine notater. og ikke minst kontaktene mine og alle de andre personlige sakene. Dagen startet merkelig og når jeg plutselig fant ut at mobilen min var blitt stjålet, ble de plutselig mye verre. Jeg skulle møte Asma etter jobb og vi skulle ute å kose oss, men den tiden brukte vi hos politiet og med vaktene istedenfor. Jeg er takknemlig for å ha ei vennine som Asma, som faktsik er med meg og stiller opp slike dager også. Så vi har gått rundt og ledd av hverandre, det er ikke så mye annet man får gjort. Hun ble med hjem når vi var ferdige i byen, så kommer Dino hjem med noe jeg hadde ønsket meg i veldig lenge. Stor speil med plass til smykker. Storebroren til den jeg hadde fått av han for en stund siden. Vi hadde et hjørne på soverommet  som så litt tom ut, i dag kom han hjem med drømmespeilet mitt og smykke"skapet". Han bare, siden du har hatt en dårlig dag, tenkte jeg kanskje dette vil få deg til å smile! Nååwh, gjett om jeg nesten smeltet av glede, fordi han faktisk hadde kjørt rundt i Oslo for å få tak i den. Speilet gjorde selvfølgelig dagen min mye bedre, men mobilen er jo fortsatt borte! Utrolig rart å gå rundt uten mobil skal jeg si dere!Dette var det første smykkeskrinet jeg hadde fått av han, nå har jeg fått den som er enda større enn denne. Endelig kan jeg henge alle mine smykker på en og samme sted! Bilder av det nye smykkeskrinet kommer nok i morgen!:)

Har du noen ganger blitt frastjålet mobilen eller andre gjenstander?

-Gilan

Outfit: Bling

Hello og god morgen dere!


Etter at jeg la ut bildene fra bursdagen til Dino, var det flere som spurte meg om hvor det jeg hadde på meg var fra. Jeg hadde også tatt et par bilder av antrekket alene den dagen, så da var det like greit at jeg dele de også og skrive hvor jeg hadde kjøpt diverse plagene fra. Jeg var faktisk veldig usikker på hva jeg skulle ha på meg, så  jeg bestemte meg for dette antrekket kvelden før. Jeg ville gå i kjole, men tenkte jeg nesten alltid gjorde det og ville gjerne ha litt bling i antrekket siden været var fint og det var Dinos bursdag. Da tok jeg frem dette skjørtet, som jeg har kjøpt for et par måneder siden fra Gina i Sverige. Jeg prøvde den sammen med min søster og med engang hun så den på meg hørte jeg: Take it. Da måtte jeg ta det, siden hun mente det var pent! Så var det toppen, eller overdelen. Denne kjøpte jeg faktisk også for et par dager siden sammen med Asma, fra Gina igjen. Helt tilfeldig at det bare ble klær fra Ginatricot til den annledningen. Som kanskje også noen av dere har fått det med seg, så var halskjedet jeg hadde på meg en gave fra Dino.

Ps: Jeg er forrseten nesten ferdig med å klippe mitt nye hårvideo, hvor jeg krøller håret med en rettetang!Overdel: Ginatricot // Skjørt: Ginatricot - Sverige // Halskjede: Cmyk

Dinos bursdag i bilder

Hello igjen dere. Under har dere bilder av gårsdagens bursdagsfest. For de av dere som ikke har det fått med seg, så har jeg vært ekstra opptatt i de siste dagene pga Dinos bursdag som var i går. Jeg hadde egentlig tenkt å lage en overraskelsesfest til han med hans nærmeste venner. Men siden jeg alltid skal spørre han om ting og oftest sier ting rett ut når noen spør meg om noe mens jeg driver med noe annet, klarte jeg og avsløre meg selv. Da måtte jeg endre litt på planene og sa til Dino: Ok, slik var planene, men nå som du har fått meg til å avsløre hva jeg skulle gjøre så får du vite " resten". Jeg fortalte han om at jeg hadde invitert noen av hans nærmeste venner, slik at han kunne få en chill kveld sammen med gutta. Da måtte jeg selvfølgelig finne på noe annet som jeg kunne overraske han med. Da bestemte jeg meg for å overraske han med en limo-tur i byen, før folk skulle komme hjem til oss. Han trodde vi bare skulle ut en tur for å ta noen bilder, men det var nok mer enn det som ventet på ham.  Gjett om han ble overrasket når han så limoen! Priceless ansiktsutrykk:D

Her var vi på vei til limoen..

Så stoppet vi ved Operahuset for å ta et par bilder.. Senere fortsatt turen til Aker brygge for å slikke soft is i det varme været..Her hadde en del allerede dratt hjem, men kvelden fortsatte til 02 på natta.

Fantastisk dag med andre ord:)

OUTFIT: White romantic summer dress

Hei og god morgen dere. Ah, kan dere tro at jeg har sovet helt til klokken 14.00 i dag? Sov som en stein, etter gårsdagens bursdagsfest. Mere om bursdagen og bildene skal komme i eget innlegg, men jeg må bare fortelle dere dette: Dino mente at dette var hans beste bursdag noensinne, YEY!:D Strax skal jeg og min baby på trening, så skal vi tilbringe resten av dagen ute, i det nydelige været. Under har dere bilder av mitt nye kjole, som jeg kjøpte fra Trondheim!
Kjole: Bik Bok // Veske: Aldo // Sko: Aldo

Vi hørs, mine nyedelige lesere!
-Gilan

My baby's birthday

Her kommer det et par bilder fra dagen i dag. Kvelden er fortsatt ung, kommer med flere bilder og dagens detaljer i morgen! Ville bare ønske alle dere en god kveld, fine lesere:)

C U!

Snakk om å være stresset

Stress stress stress er det eneste som foregår i hodet mitt nå. Startet dagen med 3 kunder, først så ble de litt forsinket så vi lå litt etter planen. Skulle egentlig bare fikset håret på de tre først, så ble det sminke også i siste lite. Da ble det litt stress, siden jeg måtte og ville gjøre alle tre like bra. Det ble det og til slutt ( tok masse bilder som jeg skal dere med dere senere engang) Til det gikk bra og de dro, viser det seg at de har tatt med mobilen min ved feil. GJETT om jeg ble stresset da jeg fant ut av det. Fordi jeg har enda en god del ting gjøre til i morgen og hva er vi mennesker uten mobil nå? NADA, så nå står alt stille, til Dino kommer så vi kan hente mobilen min og gjøre det jeg egentlig skulla gjort for et par timer siden. Men, alt har en mening og det har sikkert dette også. Så jeg sitter da nå her og spiser ris og lammekjøtt. Tror virkelig ikke at jeg var så stresset på mitt bryllup engang. Så for håpe at alt går bra til slutt:)


Dette bildet er fra vår forlovelsesfest:)

Ha en fin dag dere!
-Gilan

New in: Sneak peek

Hello hello dere!

Huff så sliten jeg er. Helt utrolig, med tanken på at jeg har sovet riktig, spist riktig osv. Det er kanskje stresset som gjør meg sliten?:o Lørdags angsten er for tidlig utehaha. Jeg har fått unna gjort en del ting i dag og sitter nå hjemme og venter på min kunde som er her hvert øyeblikk. Jeg kan derfor ikke skrive noe mere nå, men under har dere noen bilder av et nytt kjole jeg har kjøpt inn. Bildene er ikke så avslørende, bare en bitte liten sneak peek på antrekket, det er lov! Skal prøve å dele bilder av helheten og detaljer senere i kveld, om jeg skulle få tid. Disse bildene er da fra Trondheim, kjolen kjøpte jeg også derfra, Bik Bok, hadde sett etter en blondekjole i så lenge, men fant aldri riktig str her i Oslo, umulig jo. Tror Trondheim er mitt nye shoppingssted her i Norge hehe. Nå må Gilan fokusere på jobb! Kos dere så hørs vi nok senere!


<3
-Gilan

Dette blir bra ja!

Gooood morning pep!:D


Tenkte å oppdatere dere litt tidligere i dag enn hva jeg pleier å gjøre. Jeg har vært utrolig stresset i det siste: 1. Pga jobb 2. Pga Dinos bursdag, som er nå på lørdagen. Jeg vil gjerne gjøre dagen hans spesiell og minnerikt. Mere kan jeg ikke avsløre nå, siden han noen ganger er innom bloggen min. Dino, you wish! haha. Utennom det så har jeg jobbet masse i det siste, både med mine kunder og med den andre jobben min. Om et par timer har jeg en kunde som skal på et bryllup i dag, da skal jeg fikse hennes hår og sminke. Hun har vært hos meg tidligere for det samme. Denne gangen, skal jeg prøve å gjøre noe nytt på henne. Hun har tykt og langt hår, perfekt for diverse oppsett! Etter at hun har vært hos meg, får jeg resten av dagen til å rydde hjemme litt og gjøre andre viktige ting som jeg ikke kan nevne her på bloggen.. you know.. stuff. Hihi. Har med andre ord en lang dag foran meg!

Over har dere bilder av henne som kommer hos meg igjen i dag, gledings:) Ha en fargerik og latterfull dag dere<3

-Gilan

IT'S ALL ABOUT SMASHBOX FOUNDATION

Siden flere av dere bestandig spør meg om hva type foundation jeg bruker, hvilket nummer det er, hvor man kan få kjøpt det osv. Tenkte jeg å skrive et kort innlegg om det. Slik at dere får svar på det dere lurer på om disse produktene.

Hvorfor jeg velger å bruke Smashbox sine foundation?
Det er rett og slett fordi jeg har veldig sensetiv hud og reagerer nesten på alle andre produkter enn Smashbox sine. Jeg har blant annet brukt Mac, Lancome, Dior sine foundationer og den eneste foudantionen huden min ikke har reagerte på er Smashbox sine produkter. Det er hovedgrunnen til hvorfor jeg bruker de. Det andre er at de dekker bra og er oljefri. Det gjør at foundationen sitter godt på flere timer også ser man helt smashing ut på bilder!

Her har dere svar på noen av spørsmålene mange av dere tidligere har spurt meg om disse produktene:

* Siden jeg er ei av de bleikeste kurdere, så bruker jeg nr 1.1 Studio skin. 

* På bildet nummer to ser dere primeren jeg bruker fra samme merke -  Photo finish!

* Om jeg ikke tar helt feil nå, så koster foundationen rundt 350 - 400 kr! Gasnke bra pris for en så bra foundation spør du meg!

* Jeg har og pleier bare å kjøpe det fra Kicks, de fleste Kicks skal ha de.

* Jeg tror man kan få kjøpt den på nettet også: Coverbrands, Smashbox.com - Det er jo bare å søke på nettet og se hvem sender til Norge!:)Da håper jeg at dere har fått svar på det dere lurte på om disse produktene!
-Gilan

Kunde: Testdag

Hello hello fininger! Håper alt er bra med dere, selv så har jeg det super bra! Under har dere bilder av ei kunde jeg hadde for et par uker siden. Disse bildene er fra test dagen, så fort jeg får bilder fra selve dagen skal jeg dele med dere. Nydelig jente!:DHope you like it!:D
-Gilan

Only miss the sun when it starts to snow

"Let Her Go"

Litt greit å koble litt av fra sminke og sånt noen ganger. Denne sangen har jeg hørt en del på etter at Dino satt den på høyttalere hjemme for en stund siden. Nydelig sang med meningsfylt tekst.

 

Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you?re missin' home
Only know you love her when you let her go
And you let her go

Staring at the bottom of your glass
Hoping one day you'll make a dream last
But dreams come slow and they go so fast

You see her when you close your eyes
Maybe one day you'll understand why
Everything you touch surely dies

But you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missin' home
Only know you love her when you let her go

Staring at the ceiling in the dark
Same old empty feeling in your heart
'Cause love comes slow and it goes so fast

Well you see her when you fall asleep
But never to touch and never to keep
'Cause you loved her too much
And you dived too deep

Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missin' home
Only know you love her when you let her go

And you let her go (oh, oh, ooh)
And you let her go (oh, oh, ooh)
Well you let her go

'Cause you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missin' home
Only know you love her when you let her go

'Cause you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missin' home
Only know you love her when you let her go

And you let her go

Makeup look: Pink lips and wavy hair

Hello hello nydelige dere. Håper alle dere har hatt en bra start på dagen og har litt finere vær enn hva vi må gå gjennom her i Oslo i dag. Under har dere resten av bildene av det jeg delte med dere i går. Tenkte å fortelle dere litt om hvorda jeg har gjort håret. Veldig enkelt:

- Viktigst av alt: Varmbeskyttelse!
- Krølle håret med en stor krølletang ( eller det er opp til hva du ønsker -  store eller småe bølger)
- Når du har krøllet hele, skal du gå gjennom med en børste. Da blir håret automatisk bølgete.
- Før fingerene gjennom håret, slik at krøllene går i et.
- Sette på klips i ca 20 min, for å få bølgene til å sitte + hårspray.Topp: Bik Bok // Bukse : Dr. Denim // Rosen: Fra min baby

Gilan

Makeup look : Pink lips

Da var det på tide å dele disse bildene med dere. Looken har jeg laget for en stund siden, før jeg skulle til Trondheim faktisk. Dette er da en sommerlig look, som kan være perfekt for den fargerike bruden eller som selskapsminke -  diverse anledninger. Under får dere sett hva av produkter jeg har brukt!

 

PRODUCTS:

Face:


Smashbox photo finish

Smashbox studio foundation


Samshbox powder


Id bare minerals pink rouge

Eyes:

Mac prep and prime

Mac pink papillon

Smashbox eyeshadow palette

Dior Black diorshow mascara

Isadora eyeliner

Isadora white eyelinerLips:

Flamor pink lipliner

 

 

SYNS?
-Gilan

 

Dette er hva jeg våknet til i dag..

.. bråk og kjærlighet

Først og fremst, så vil jeg si at jeg vet hvilken dag det er i dag. I og med at jeg skrev lørdag i går, så vet jeg at det ikke er søndag i dag men mandag! Hehe, var trøtt og utslitt når jeg skrev innlegget til dere i går og ja, jeg trodde virkelig at det var lørdag, siden jeg hadde jobbet flere dager etter hverandre og tankene ikke var på sitt beste! I dag var min fridag og planen var å sove lenge, men nei.. naboene driver å pusser opp og gjett om det ikke er veggen mot vår soverom, der hvor hodet mitt ligger! "BRRRRRVVVVVVVVZZZZZZZZZZVRZZZZVBBBBZZZZZZZZZZZZ BANBBANBBAN STILLE TO SEKUNDER SÅ VVVVVVVVZZZZZZZZBRRRRR BANG BANBANBAN". Damn så plagsomt og irritert jeg ble. Jeg var så trøtt at jeg ikke orket å flytte meg til stua, det var sikkert litt mindre bråk der. Da bestemte sure Gilan seg for å stå opp og droppe de siste timene med søvn. Jeg går på badet så BANG der så jeg noe som gjorde dagen utrolig bra igjen og  fikk meg til smile fra øre til øre:Tok på en heftig effekt så dere kunne se skriften. Det tok meg 3 minutter til jeg leste hva han hadde skrevet haha, jeg var trøtt! Det står " Dine, I love you baby. Stolt over å være mannen din. 622 HTD ( HTD står for kurdisk ILU) Dino. Nå sitter jeg da her og smiler, takket være den kjekke mannen min! :D Dagen kunne vel ikke starte bedre fra bråk til kjærlighet!

PS: Senere i dag skal jeg dele et nytt sminke og hår look med dere.
-Gilan