hits

juli 2014

Going lighter

Mhm, ja, jupp, yes, oui, erê I'm going lighter! Ok.. Jeg har sittet på denne stolen her siden klokken 17.30! Begynte å kjede meg litt også kom jeg på denne geniale ideen om å ta noen selfies og blogge til fargen sitter. Overskriften forteller nok om hvorfor jeg er her frisøren nå, igjen hihi! Deler resultatet med dere enten senere idag eller i morgen!:D håper alle dere har hatt en bra dag sånn ellers. Selv så har jeg laget enda en ny sminke look til dere tidligere idag som jeg kommer til å dele med dere snart engang også var jeg ut å spiste middag med mannen for et par timer siden!

Hva har du gjort idag?

New in: Real Techniques makeup brushes

God dag dere! Jeg håper at alle dere har sovet godt i natt og har hatt en litt søtere drømm enn det dramatiske jeg så i natt haha. Jeg drømte om verdens ende, utrolig skummelt. Det første jeg sa til Dino når jeg våkna i dag var: Kunne ikke du vekke meg i natt!? Han så på meg og bare, hva vet jeg om hva du drømmer om? Jeg hater å drømme. Liker ikke drømmer, for det er jo bare drømmer uansett hvor bra eller dårlig de er. Men uansett, nok om det! Over har dere noen av mine nye babiser her hjemme. Disse Real Technique kostene kjøpt jeg for kanskje 3-4 uker siden da Asma en kveld ringte meg og bare: Det er salg på de kostene du liker! haha, da måtte jeg bare kjøpe så mange jeg klarer for disse har helt rå kvalitet! Jeg har brukt de veldig mye selv og til mine kunder i det siste året, måtte derfor kjøpe noen flere når de først var på salg. Om jeg ikke husker feil så bestilte jeg disse fra Blush.

Litt om Real Techniques kostene:
"Real Techniques makeupkoster er utviklet av de verdensberømte makeup artistene og bloggerne Sam & Nic Chapman. Søstrene har arbeidet for store merker som MAC, Chanel & Shu Uemura, og er autoriteter i den internasjonale mote- og skjønnhetsverdenen. For alle produktene har Sam & Nic laget en egen opplæringsvideo, som på en enkel måte viser hvordan du kan oppnå perfekt resultat med Real Techniques hjemme." Jeg trenger ikke å se på det selv, men sikkert greit for de av dere som ønsker å lære mere om hva og hvordan man skal bruke de forskjellige kostene til.

#RealTechniquesmakeupbrushes #RealTechnique #Techniques #sminke #mua #makeup #gilmakeup #gilan #gilansharafani

Har du / brukt disse kostene før?

Better days are coming

Hei igjen dere! Akkurat sitter jeg i bilen sammen med mannen og er på vei til å spise en god middag. Han har vært på møter i nesten hele dag og jeg har fått gjort noe jeg trives best med: Sminke! Yes, i dag lagde jeg en ny sminkevideo! Ja, og denne gangen kommer jeg 100% til å dele den på bloggen og ikke droppe det som de andre videoen jeg har gjort i det siste! Jeg var super fornøyd med kvaliteten og gleder meg til å gå gjennom hele videoen igjen, klippe og dele den med dere: D ! Men, nå skal denne dagen nytes, ønsker alle dere en herlig bra dag hjerter.

Dine planer for idag?

Birthdayparty makeup!

God morning beauties! Hvordan har dere sovet i natt? Jeg fikk ikke sove før det var veldig sent, men når jeg først sov så sov jeg som en liten unge hihi. Uansett, hva er det som skjer med Norge egentlig? Det er jo enda sommer og varmt ute:D And ´m loving it! Under har dere et bilde av min vakkre søster Sozan. Da jeg var i Trondheim hadde min nevø bursdag. Min søster Sozan hadde kjempe lyst til å bli sminket av meg og jeg takket selvfølgelig ja! Mange som har sett oss mener vi ligner mye, eller sånn er det med alle mine andre søstre også egentlig. Folk ser likhet, noe vi selv ikke gjør! Men, jeg skulle ønske at jeg var like pen som henne, hun har så utrolig fine trekk! Under har dere et bilde av sminken hennes fra den dagen:)

Håret er klipt av min flinke søster Peym!

Hva syns du om sminken?

#sminke #makeup

 

Happy Eid!

Jeg ville bare droppe kjapt innom for å ønske alle dere en herlig Eid. Eid Mubarak og Gratulerer til alle muslimer for en velstått Ramadan. Måtte Allah velsigne oss alle og gi oss fred og ro! Jeg vil aller først først takke Gud for at vi fikk opplevd enda en Ramadan og enda en Eid. For de av oss som har feiret eid i hjemmelandet tidligere, vet at feiringen her aldri vil bli det samme som når man er med slekta, venner osv. Men, vi får bare gjøre det beste ut av det:) Jeg og Dino skal hos familien hans i dag, før det skal vi alle til grava til lille Havin for å ønske henne en god Eid. Ta godt vare på hverandre dere <3

Senere i dag deler jeg flere bilder av looken over:)

#eid #eidmubarak #happyeid #ramadaneid #kurdish #sminke #beauty #blogger

Hvordan og med hvem feirer du Eid i dag?

Eid inspired makeup + product details!

Face:

#Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 01 + 02

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Anastasia Beverly hills #contourkit

Makeup store teach #highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Loreal yellow eyeshadow

Mac carbon black eyeshadow

Naked palette 2

Ecriture De #Chanel #liquied #eyeliner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

#Myth Mac matte lipstick

Loreal nude lipgloss

Syns?:D

Sneak peak: Heavy Eid inspired makeup look!

God søndag dere! Regner det like mye der dere bor slik som det har gjort her i Oslo i dag? Jeg elsker regn, men disse torden lydene skremmer livet av meg hihi. Jeg klarer liksom ikke å nyte været når det tordner sånn!  Men, heller regn og litt torden enn masse snø! Eller hva sier der? Uansett, under har dere et sneak peak bilde på enda et Eid inspirert sminke. Den forrige jeg delte var mindre øyenskygge og kanskje mykere farger, denne er for den sminkeglade jenta som ikke er redd for at det skal bli for mye. I midtøsten er det helt vanlig å gå med så mye sminke til både fester og høytider. Jeg måtte derfor lage en heavy en også for de som er super glad i for mye øyenskygge og sminke generelt! Senere i dag kommer det flere bilder med produktoversikt. Ha en nydelig dag så lenge dere:)


Iphone bilde, kanskje ikke verdens beste kvalitet.. men det var det jeg hadde den dagen:D

#makeup #sminke #beautymakeup #eidinspiredmakeup #idmakeup #mua #kurdishgirl

Syns?

 

New in + todays workout outfit!

God kveld dere! Som mange av dere gjettet riktig i går, så hadde jeg og Derya en kjempe koselig dag sammen! Noe av det jeg kjøpte sammen med henne var toppen og bagen dere ser på bildet under. Jeg og henne gikk i utgangspunktet ut fordi at hun skulle kjøpe seg ny treningstøy, men etter at vi 'fant' ut av hvor motiverende det var med nye treningsklær, handlet jeg også litt. Bare litt. Dere vil ikke tro hvor jeg fant den kule bagen under, jeg venter derfor med å si det til dere har gjettet først. Hvor tror du bagen er kjøpt fra?

Utennom nye treningsklær har jeg og mannen trent sammen idag, etter en veldig lang pause. Etter trening dro vi innom butikken og handlet varer til en deilig kyllingpasta. Flinke mannen lagde middagen helt alene, det var utrolig deilig! Deler bilder av det med dere senere engang:) Nå er det snart film, The wolf of wall street. Vi har hørt at den er veldig bra, jeg er personlig ikke fan av lange filmer men så lenge Leonardo er med så går det fint haha! Har dere sett den forresten?:)

Syns?:)

Gjett hvem

Heihei, dere!

Wow, må si det er rart å skrive (et lite gjesteinnlegg bare) igjen. Nå er jeg og Gilan hos Gilan, snart klare for å spise etter en slitsom shopping dag. Feil valg av sko = barbeint hjem igjen. Skulle bare oppdatere dere fra Gilan siden det har gått noen dager siden sist innlegg! Ha en fin kveld videre :D

Hilsen gjett hvem

Sneak peak at Eid inspired makeup look!

God onsdag dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg hadde egentlig planer om å komme meg ut så fort jeg våkna i dag, men ettersom jeg hadde enorme smerter i ryggen i går fikk jeg dessverre ikke sove før rundt klokken 05.00! Så ja, sov først etter å ha tatt en paracett.. det gjorde at jeg stod opp ganske sent i dag. Men, nå som ryggen er litt bedre tenkte jeg å komme meg på trening igjen så jeg får litt mere rytme i hverdagene igjen. Jeg har ikke trent på 1,5 måneder. Det føles som evigheter og for å være ærlig så er ikke jeg akkurat så veldig motivert til å dra på trening i dag.. men det pleier som regel å være vanskelig å starte igjen. Etter trening tenkte jeg å gå en lang tur i solen, så komme hjem igjen og lage en koselig middag til meg og mannen.

Under har dere en sneak peak bilde på et look jeg gjorde i Trondheim. Flere har spurt om jeg kunne lage noen Eid inspirerte sminkelooker, her har dere 1 av de. Senere i dag deler jeg flere bilder av denne looken med dere:) Ønsker dere en herlig og super bra dag så lenge!

Hvor og med hvem feirer du Eid i år?

#eidinspiredmakeup #eidmakeup #makeuplook #beautymakeup #gilmakeup #sminke #curls #lashes #beautyblogger

Todays chill outfit

God dag dere! Da har jeg kommet hjem til Oslo igjen, eller jeg kom for to dager siden men har ikke hatt tid til å blogge før nå. Mye av tiden har gått til ryddings, organisering av klær, ting på soverommet osv. I dag gikk vi ut en tur igjen for å kjøpe et skap.. Men de hadde selvfølgelig gått tom for delene av det skapet vi valgte å kjøpe. Så da satt vi det på vent igjen. Jeg håper at alle dere har hatt noen herlige dager i dette nydelige sommerværet. Jeg har forresten laget noen nye looker til dere:) Lover dere bedre blogging fremover!
Under har dere noen mobil bilder av antrekket jeg har på meg nå.

Ripped boyfriendjeans: Frontrowshop(annonselenke) her / Sweater: H&M (glemt igjen hos meg, thank you Rezan haha) / Sko: H&M

#outfit #oot #lookbook #rippedjeans #boyfriendjeans #fashion #everydayoutfit

Syns?

On my way home..

Hei og god søndag dere! Jeg håper at alle dere har hatt en skikkelig bra og deilig sommerdag og helg uansett hvor i verden dere befinner dere. Været har vært utrolig fint her i Trondheim og ut fra det jeg vet så er det like bra vær i Oslo. Akkurat nå sitter jeg på flyplassen og venter på at flyet skal komme. Om under to timer kommer jeg til å være hjemme. Blir godt kjenner jeg:) denne uken har har gått utrolig fort føler jeg, jeg kommer til å savne min familie.. Eneste kjipe med stor familie er det at det er veldig vanskelig å få de alle samlet på et sted. Det er derfor veldig tungt å forlate de! Men, jeg er uansett evig takknemlig for å ha sett noen av dem i denne uken og for å i det hele tatt ha en familie som jeg elsker og som elsker meg tilbake her i Trondheim :)

Bor du med familien din?

Todays birthday outfit!

Hei solstråler! Her i Bartebyen skinner solen som mange andre byer i Norge akkurat nå, det er skikkelig sommervær! Blir så lykkelig av denne varmen her.. Eneste som mangler nå er Dino! Jeg får heldigvis sett han også i morgen. Akkurat nå sitter jeg i bilen og er på vei til et sted som heter Stjørdalen her i Trondheim. Han ene super kjekke nevøen min Alend er blitt hele 18 år! Idag feirer vi hans dag sammen på #Vivanspoli - Trondheim beste restaurant! Blir godt med god mat, kake og kos. Jeg ønsker alle dere en super fin dag i solen, legger mobilen fra meg nå før jeg kaster opp gårsdagensmiddag hihi! Jeg skal prøve å knipse noen flere bilder for dere i dag og dele det med senere engang. Hade:)

Kjole: H&M / Klokke: Daniel W.

Mmmmmiddag

Hei dere! Hvordan har helgen deres vært så langt? Det er rett før Iftar- middag her hjemme. Det lukter så deilig mat over hele huset nå at jeg nesten ikke lenger kan vente til middagen er ferdig. Forresten, i går farget søsteren min etterveksten min og i dag stripa hun det! Superduper fornøyd med resultatet allerede, gleder meg til håret mitt tørker seg helt så jeg kan se det riktige og endelige resultatet. Helt sykt hvor flink hun er, sier ikke det fordi hun er min søster..men det går så utrolig raskt når hun jobber! Håret mitt er ikke akurrat tyn og kort liksom, hun brukte kanskje 35-40 min på å stripe på det i dag. Sykt sant?:D Jeg gleder meg til å dele bildene av resutlate med dere. MAT NÅ, blogges!

Dine planer for denne helgen?

Mornings


God dag dere fra bartebyen dere! Før vi la oss i går kveld etter en koselig film-kveld, besteme vi oss for å våkne litt tidligere i dag så vi kunne få tid til å gjøre flere ting i dag. Jeg våknet med ganske grei humør også tok jeg fram mobilen for å sende en god morgen melding til mannen, etter å ha skrevet meldingen la jeg mobilen i lomma. Når jeg hadde fått melding fra han igjen så jeg at det kom i et nytt vindu. Alle meldinger fra han er blitt borte/slettet på mobilen min. :( Det er så kjipt! Skjønner ikke hvordan det er mulig engang jeg.. vet dere hvordan man kan få de tilbake? Snart skal jeg og min søster Nonê ut en liten for å gjøre et par ting, så skal jeg møte min barndoms - og bestevenninne Liv Randi. Jeg savner henne som bare det, føles som evigheter siden sist gang jeg har møtt henne. Etter jeg og min søster har fått gjort våre ting, skal vi finne på noe koselig sammen med resten av familien:)

Forresten dere, under har dere to bilder fra i går. Jeg og mine søstre bestemte oss for å holde oss hjemme og lage noen gode retter i stedenfor å gå ut. Det ble med andre ord en ganske så koselig dag sammen med mine søstre inne på kjøkkenet! Takket være paracetter har jeg klart å glemme smertene i magen.. turen går nok rett til fastlegen når jeg er hjemme! Utrolig kjipt med slikt når man er på besøk. Men men, nå må ordne meg! Ha en herlig dag dere så blogges vi:)


#htd622 Dino.

Litt sånn dårlig igjen

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Selv så ble jeg helt plutselig små dårlig i går tidlig og måtte gå en tur til legevakta her i Trondheim senere på kvelden. Så ja, nesten hele gårsdagen gikk egentlig til det! Jeg hadde utrolig vondt i øvre delen av magen og legen mente at jeg hadde fått magekatarr.. noe som da kommer av stress, uregelmessig spising osv. Smertene er veldig veldig ubehagelige når de først kommer! Så ja, meg og paracetter er blitt kjempe gode venner i to dager nå.. verdens snilleste venn som får bort smertene mine hihi. Ikke så kult å bli dårlig igjen så raskt etter å vært syk i ca 2 uker, i hvertfall nå som jeg er på besøk hos familien. Men til tross for smertene så har jeg egentlig klart å koset meg inni mellom også, jeg har heldigvis veldig mange rundt meg som tar vare på meg og går rundt og behandler meg som liten baby.. (elsker å være minst i familien) hihi. Sånn utenom det så skal vi kanskje ut en liten tur etterpå, da skal vi også  kjøpe farge så min søster kan fiske etterveksten min.. føler meg så ustelt når etterveksten kommer! Blir godt å få det bort, skal også få henne til stusse håret for meg for nå er det en stund siden jeg har gjort det.

 Har du hatt magekatarr før?

Todays makeup look!

Jeg og mine 4 søstre kom akkurat hjem etter en koselig koselig dag med masse shopping, god middag og kos. Jeg har ledd, koset meg og gått rundt og smilt i nesten hele dag. Jeg hadde egentlig ingen planer om å shoppe her i Trondheim, men ikke så lett å holde seg unna det når man har 4 andre shoppingsgale søstre rundt seg hihi. Jeg har koset meg som bare det i dag og nå skal resten av kvelden bringes med resten av gjengen. Jeg kan derfor ikke skrive videre nå, fordi de har allerede ropt på meg mer enn 4 ganger. Jeg elsker Trondheim! :D

Under har dere et bilde av sminken min fra i dag!

Hva har du gjort i dag?

Do you like you?

 

"Wait a second,
Why should you care, what they think of you
When you're all alone, by yourself, do you like you?
Do you like you?"

#try #colibecailate #inspiration

Jeg hørte denne sangen i går og fikk kjempe lyst til å dele det med dere. En vakker sang som jeg tror vil treffe mange av dere, slik som det gjorde med meg. Etter min mening er alle kvinner vakkre akkurat slik som de er. Vi burde aldri legge oss under kniven, i burde aldri spise mindre, sminke oss eller pynte oss for andre. Om vi noen ganger vurderer å gjøre noe med vårt utsendet så skal vi gjøre det for oss selv. Ingen av oss er perfekte, vi trenger derfor ikke å overbevise hverandre om noen ting. Det indre som f.eks selvtillit, godt humør er noe som gir oss god utstråling. Uten utstråling er vi mennesker ingenting!

Hvor fornøyd er du med deg selv?

Sneak peak - New makeup look

Hei på dere fra Bartebyen! Hvordan har helgen deres vært så langt? Jeg har hatt en fantastisk bra helg sammen med familien her i Trondheim. I går var nesten alle samlet hos min bror, det ble mye latter, god mat og masse søskenkjærlighet. Etter en koselige kveld hos broren min i går, kom vi hjem til min søster for overnatting. Her har da jeg og mine søstre vært siden i går, utrolig koselig! At det i tillegg er så fint vær her i Trondheim har denne turen blitt enda mere spesiell.. minner meg så mye om den tiden hele familien min bodde her. Uansett, under har dere et sneak peak bilde på et look jeg kommer til å dele med dere litt senere i dag. Looken lagde jeg for ca. 1 måend tilbake, pga av lite tid i det siste har jeg ikke rukket å dele de med dere før nå. Vet dere hva? JEG ORKER IKKE Å SKRIVE MERE NÅ, jeg faster og er helt ærlig litt for sulten til å fortsette haha. Vi blogges senere i dag vi! 

Syns? / Faster du?

Bye bye Oslo!


Da var dagen endelig her! Akkurat nå er jeg på flyplassen sammen med mine to søstre og venter på flyet til Trondheim. Jeg har hatt de hos meg i ca 1 uke nå, i dag går turen videre til Trondheim! Det er utrolig lenge siden jeg har vært der sammen med mine søster. Flere av mine søsken har allerde dratt til Trondheim, gleder meg som en liten unge til jeg får sett de alle igjen! Ønsker alle dere en herlig dag så blogges vi senere fra bartebyen!

#trondheim
Dine planer for idag?

Yesterdays makeup!

God morgen dere! Gud så varmt og sommerlig vær det er her i Oslo. Hvordan er det der du bor? Hadde ikke overlevd uten vifte i disse dagene liksom. Dere, jeg skulle dele antrekksbilder med dere igår men fikk dessverre ikke tid til det ettersom jeg og min søster besøkte svigerfamilien etter gårsdagens by-tur. Vi kom hjem ganske sent og når vi først var hjemme måtte hver av oss gjøre sine ting også tilbringet resten av kvelden sammen på verandaen vår med kaffe og deilige kanelboller. Nå skal jeg dele bilde av gårsdagens sminke med dere til jeg får tid til å dele antrekksbildene senere i dag eller i morgen.

Syns?

#makeup #sminke #krøller #blondie #nudelips #kurdishblogger #smokeyeyes #bighair #hairinspo

Ripped jeans

God dag dere! Håper dere har hatt en bra start på dagen. Her hjemme ble vi alle vekket ganske tidlig av lille Arman, han vekket oss alle og sov igjen etter på. Haha, lille og smarte sjarmtrollen vår. Snart går turen ut med mine søstre, men før det fikk jeg lyst til å dele noen sneak peak bilder av en boyfriend jeans jeg fikk i posten fra frontrowshop i går! Jeg skal prøve å ta noen antrekksbilder før jeg kommer meg ut idag så dere ser hvor fin den er på:)

Ønsker alle dere en herlig og bra dag i dette nydelige sommerværet!:)

Vi blogges senere:)

sun

Hello dere! Hvordan har dere det? Jeg hadde tenkt å blogge litt tidliger idag men fikk dessverre aldri tid til det pga andre viktige ting som måtte blir gjort først. I dag valgte jeg og mine søstre å holde oss hjemme fordi det var litt for varmt ute. Det er helt utrolig hvor lite jeg tåler sommervarme. Jeg skjønner ikke hvordan jeg har overlevd sommerferie i Kurdistan tidligere, varmen her er ikke i nærheten det som er der nede! Men, været er fint og jeg skulle ønske at vi kunne ha flere av slike uker her i Norge. Etter en koselig middag i dag bestemte vi oss for å gå ut en liten tur. Utenfor der vi bor er det en liten og koselig vanndam, vi satt der og koset oss med lille Arman og godesaker:D Jeg håper alle dere har hatt en utrolig bra dag i dag og at været er like bra der dere er som det er her i Oslo!

Hva har du gjort i dag?

 

Todays outfit, floral and feminie!

Hej dere! Ville bare droppe innom for å dele dagens antrekk med dere og ønske dere en koselig kveld videre! :) føler det er veldig lenge siden jeg har delt antrekksbilder med dere, tok derfor å knipset noen selfies mens jeg ventet på mine søstre idag.

#mote #antrekk #ootd /
Topp: Bikbok? / Jeans: Bikbok / Shoes: DNA / Purse: Guess

Syns?:)

Sol og varme

Hei solstråler! Etter gårsdagens "oppvarmings shoppingstur" kom jeg hjem med mine søstre og hadde en ordentlig søster kveld. Vi hadde ikke sett hverandre på ca 1,5 år, så vi hadde mye å ta igjen! Med engang nevøen min sov, begynte vi å snakke og små spise helt til rundt 05.00. I know, vi hadde ikke tenkt å være oppe til så sent, men dere som har søstre vil sikkert forstå hvor viktige og spesielle disse søster kveldene er. Det gikk liksom fra latter til seriøse temaer, så til noe spennende, så var det litt tårer her og der også latter igjen. Uforglemmelig kveld med andre ord!
Vi vet enda ikke hva vi skal gjøre i dag, men jeg har allerde vært på en liten date med mannen. Nå skal resten av dagen gå til kos i varmen med mine søstre!

rainy and cozy day with my sisters

Shev bash (god kveld) dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg har hatt en ganske koselig dag sammen med Asma, mine søstre og nevøen min. Det ble kanskje litt mere regn enn hva vi forventet, men jeg elsker jo regn! Så ja, jeg har koset meg som bare det i dag. Jeg hoster fortsatt litt og følte at jeg ble litt sånn sliten før alle andre, men det stoppet oss ikke fra å kose oss videre. Jeg har ledd utrolig mye av Asma og Rezan.. de er kanskje to av de få menneskene her i verden som får meg til å få latterkramper. Slike dager hadde jeg savnet og det at de kom til Norge akkurat i denne perioden her var kanskje det jeg trengte mest. Søstre som Asma, Sozan og Rezan er veldig få av her i verden. Jeg elsker dere jenter, til månen og tilbake x 700 + 900 -1 (Asma, du klarer vel å regne ut dette? Du som er så flink i matte og kjemi) hihi. Ønsker alle dere en koselig kveld videre, jeg skal slappe av sammen med mine favoritter nå.Hvor mange søstre har du?

#sisters #søstre

Happyday

God dag og ny uke dere! Som kanskje noen av dere husker så nevnet jeg at jeg skulle få besøk i et av mine siste innlegg. Jeg hadde fått beskjed av mine søstre at de skulle hit på ferie men datoen var enda ikke satt. De trodde de skulle bli igjen i Sverige i noen dager, men gjett hva dere? De kom direkte hos meg i går! Jeg fikk endelig sett min søte sukkerklump nevø Arman for første gang. Gud så nydelig engel han er.. Jeg er helt og da mener jeg helt forelsket i vippene hans! Det ser ut som vippe extensions (mashallah)! Det var selvfølgelig det første jeg la merke til hos han så alt annet hihi. Jeg har ledd og koste meg for et helt år allerede med mine søstere, allerede etter en dag liksom. Gleder meg til resten av uken! Vi har tenkt å finne på noe hver dag før vi skal reise til Trondheim sammen. Oslo dagene skal nytes godt før turen går videre til bartebyen!

Men dere, nå må jeg gjøre meg klar så vi kan komme oss ut! I dag skal vi på shopping, sammen med Asma og hennes søster som også er gammel venninne av mine søstre fra Trondheim tiden!

Dine planer for idag?

Happy birthday

Dino,  eller skal jeg si Farid for engangs skyld? Vel, jeg liker best å kalle deg Dino slik som jeg alltid har gjort. Jeg må bare starte med å si at jeg elsker deg. Høyere enn jeg noen ganger trodde jeg kunne elske noen. Jeg trodde jeg var forelsket i deg når jeg først ble kjent med deg, men den kjærligheten jeg hadde til deg da er ingenting i forhold til hva jeg føler for deg nå. Det er litt, eller skal jeg si deg? Det er veldig vanskelig å beskrive hvor mye du betyr for meg med bare ord. Men du skal vite at jeg aldri i livet kunne tenke meg å leve dette livet med noen andre enn deg. Du er en gentleman alle kvinner drømmer om, jeg er heldig som får bære din ring. Jeg er stolt over å være din kone og bestevennine. Deg vil jeg alltid elske og repektere Dino. Hesh te dkem, gelek gelek.I love you.

better days are coming

Plutselig så skjer det mye rundt meg igjen.  Jeg er hjem igjen etter mange dager hos svigers, det har vært noen koselige men samtidig veldig tunge dager. Jeg kjenner at jeg har savnet å være hjemme. Jeg har ryddet og vasket det meste i dag og er klar til å nyte denne helgen litt. I morgen har Dino bursdag, jeg hadde egentlig masse planer om hvordan jeg skulle overraske han og feire dagen hans.. men nå må vi nesten droppe det hele ettersom det ikke passer seg nå med tanken på alt som har skjedd. Utenom det så får jeg helt plutselig besøk av  to av mine søstre fra utlandet! Dere aner ikke hvor klar jeg er til å ta de i mot og ha ordentlig kvalitetstid med de igjen, som gode gamle dager.  De kommer mest sannsynlig om 2-3 dager og jeg håper at de kan bli lenge. Det vil også mest sannsynlig bli en Trondheim-tur på meg igjen snart sammen med mine søstre som kommer hit.

Nå kommer mannen også hjem hvert øyeblikk. Jeg skal kose meg foran tvén og slappe litt av nå som det faktisk er helg. Håper alle dere har hatt en bra dag og helg hittil.

Gammelt bilde.

Hva har du gjort i dag og hva er planene dine for resten av helgen?

How I do my eyebrows: step-by-step pic tutorial!


Hei dere! Da jeg sminket meg tidligere i dag, bestemte  jeg meg for å lage en bryn- bilde tutorial til dere. Jeg har tatt bildene med mobilen, så hele greia var ikke så seriøst. Da jeg så på bildene istad og laget et kollasje av de fikk jeg lyst til å dele det med dere. Jeg tegner som regel brynene mine med øyenskygge og kost, men i dag fikk jeg lyst til å prøve ut med "pen". Det går mye raskere med pen følte jeg, men skygge er fortsatt min favoritt måte å tegne brynene på. Dette er hva jeg har gjort over:

1. Børst brynene dine først så alle hårene går i samme retning. 2. Tegn en svak strek på under delen av brynet slik at du har en form å tegne etter. 3. Fyll resten av brynet, med korte bevegelser så det ser naturlig ut. 4. Gå over brynet med 1-2 lag bryn gele. 5. Avslutt med å tegne et strek med concealer eller en lys pen rundt brynet og jevn det så ut med en kost eller fingrene. Liker dere slike innlegg? Hva ønsker dere at min nesten bilde-toturial skal være om?

New in: Volum Curl wand

I det siste har jeg fått flere spørsmål om hvordan jeg lager de store "hollywood" krøllene. Her har dere svaret: I forrige måned kjøpte jeg en ny krølltang som heter Volum Curl wand - Gorgeous london. Jeg har mange krølltanger hjemme, men ingen som lager slike store "hollywood" krøller. For et par måneder siden prøvde jeg denne ut for første gang når jeg var på besøk hos min søster i Trondheim. Jeg elsket krøllene og måtte derfor kjøpe en selv til tross for at jeg hadde noe lignende hjemme. Det jeg liker spesielt godt med denne krølltangen er det at den varmes opp veldig raskt og tykkelsen på den. Jeg ville kanskje ikke anbefalt denne til de av dere med kort hår, men har du ca like langt hår som meg eller litt kortere vil denne gi veldig fine krøller! Har du kortere hår burde du gå for en som er litt smalere på enden. Slik at krøllene vil holde seg litt lengre. Denne får du kjøpt både på nettet og på frisørsalonger:)På det første bildet har jeg krøllet håret uten å røre det, slik at dere kan se hvordan de egentlig ser ut. På bildet nummer to har jeg kammet gjennom håret for å få mykere krøller og mere volum.

Hva slags krølltang bruker du?

#krøller #krølletehår #volum curl wand #perfectcurls #hollywoodcurls #newin #hår #sminke #beauty #kurdisblogger #kurdishbeautyblogger

Produktanbefaling: Slik blir du kvitt tørre og flisete neglebånd!

Jeg har klipt neglene mine så kort at det er litt sånn ubehagelig å skrive på tastatur og mobil. Det føles som om jeg ikke har negler i det hele tatt, ubehagelig følelse. Jeg hadde negle-time for et par dager siden egentlig, hvor jeg skulle fjerne de gamle akryl neglene og få nye. Men så ble jeg syk og da bestemte jeg meg for å fjerne de neglene hjemme med startkiten jeg hadde fått fra TL. Så ja, å gå fra så lange negler til så korte som jeg har nå får meg til å glemme alt annet haha. Nesten som å gå på shopping med ubehagelige sko. Men, I blant liker jeg å klippe alle like kort så de kan vokse like langt og bli sterkere. Jeg er heldigvis blitt litt flinkere til å ta vare på de og hendene mine nå. Det som virkelig har hjulpet mine negler til å bli sterkere og fått neglebåndet til å se friskere ut er et produkt som heter for Revitalize. Det fikk jeg anbefalt på Tone Lise akademiet. Revitalize er en olje som hindrer tørre og flisete neglebånd. Den holder også negleplaten sterk og fuktig. Jeg fikk beskjed om å bruke det daglig for best resultat, det er noe jeg vil anbefale dere også til å gjøre. Det er utrolig gøy å se forskjellen på min neglebånd fra hvor tørre de var for bare en uke siden og hvor fine og glatte de er nå. Jeg kommer til å ta noen detaljebilder senere engang så dere får sett det.

Har du brukt Revitalize før?

#revitalize #tl #friskereneglebånd #tørrneglebånd #sminke #negler

 

 

Never stop living life

Det er veldig veldig lenge siden jeg har følt meg så sliten. Eller skal jeg si dere? Jeg har aldri i mitt liv vært så sliten som jeg er nå. Det foregår for mye i hodet mitt om dagen, en blanding av tanker og savn. Jeg møtte Asma tidligere i dag for å koble litt av, men det ender som regel med at vi snakker om situasjonen her hjemme og alle taneken rundt det. Men, til tross for alt dette som har skjedd.. så tror jeg på at det vil komme fine dager igjen. Hvor hele familien er samlet og har det bra sammen igjen. Ja, vi vil savne en stemme og plassen til familiens solstråle vil være tom, men sammen vil vi bli sterkere igjen. Sterkere enn noensinne. Det handler bare om å komme seg på beina igjen og ta vare på hverandre og være rundt hverandre nå som alle trenger det mest. Slike dager og tester er vel en del av livet? Jeg tror i hvert fall at alt som skjer i livet har en mening, det er ikke noe vi mennesker kan gjøre med. Eneste vi kan gjøre i slike situasjoner er å hjelpe andre opp igjen og se det positive i livet. Fordi livet vil fortsette, hverdagene vil ikke stoppe uansett hvor mye en stenger seg inne. Forresten, jeg vil igjen takke alle dere som bruker tid på å sende meg kondolasjoner og meldinger, jeg og familien setter stor stor pris på det. Jeg har verdens beste lesere :) #life

(c) Farid

Hva er det vondeste du har opplevd?

New in

God dagen dere! Går ikke tiden unormalt raskt? Det er onsdag igjen, føles mer som en mandag- tirsdag for meg. Så utrolig rart! Dere, her om dagen var jeg igjen innom Tone Lise akademiet og Visage for å handle noen vipper og diverse produkter som jeg hadde gått tom for. Jeg handlet inn noen nye ting også som dere ser under. På Tone Lise akademiet har de fått inn noen utrolig fine og fyldige vipper som ser veldig naturlig ut på. Det er faktisk noen av de beste vippene jeg noen ganger har kjøpt her i Oslo. Jeg har ikke fått tid til å prøve dem ut enda, men jeg er ganske så sikker på at de vil se utrolig bra ut på. Jeg handlet oss inn øyenskygge teiper som dere ser under, det bruker man under øynene for å ikke skitne til sminken når man skal sette øyenskyggen.

Forresten, jeg er blitt litt bedre. Hoster fortsatt som en 90 åring, men det er heldigvis mindre smerter i leddene.  Det er selvfølgelig takket være alle paracettene jeg har fått av mannen hihi.

Måtte ha en ekte beautybelnder også. Har prøvd den engang og jeg elsker den!

Disse teipene kommer jeg helt sikkert til å ha mye bruk for, det vil få jobben til å gå raskere når jeg har flere kunder samtidig.

Har du / prøvd noen av disse produktene før?

#tl #toneliseakademiet #vipper #lashes #beauty #sminkeblogg #skjønnhetsblog #gilmakeup #gilan

Og det fortsetter ..

Jeg som trodde jeg ville bli bedre i dag. Jeg er blitt verre, mye verre. Hoster konstant, nyser, nesa renner litt og akkurat nå befinner jeg meg i venterommet hos legen. Jupp, turen måtte dit ettersom jeg nesten ikke kan svelge mat pga smerter i halsen. I want my mummy:( Vi er forresten enda hos svigers, vi skulle egentlig hjem i går men droppet det fordi det er mye koseligere hos de enn oss. Det å se dem smile litt fordi vi er rundt dem, for oss til å glemme alt annet. Ingenting er viktigere enn de for meg og Dino akkurat nå.

Nå skal jeg inn snart, etter det skal vi gjøre et par ting så skal vi se om vi skal hjem i dag eller bli igjen hos familien.

Dine planer for i dag?