hits

juli 2015

Minnie buns & Lemons

God torsdag dere! Snakk om å ha sovet lenge.. jeg har stodd opp tidlig nesten hver eneste dag de siste 5 dagene. Når jeg først fikk noen ekstra timer på å sove i dag tildig, så utnyttet det, som jeg aldri før har hørt om søvn. Sov så lenge at det tok meg 5 minutter å finne ut av hva jeg skulle gjøre i dag, hva jeg gjorde i går osv hahaha.. nei, det er ikke tull engang. Det er egentlig rett før jeg skal få i meg noe mat nå, besvare noen mailer, ta noen telefoner også gjøre meg klar til dagens Live beauty chat som da er senere i dag på Aker Brygge fra 16.00 - 18.00. Ikke fått med deg det? Du kan lese mere om det her KOM Å SI HEI!:D

Under får dere sett min Minnie inspirert hår som jeg hadde her om dagen og min nye favoritt t-shirt med sitroner:D


T-shirt: Here (sponsed) / Earrings: H&M

Dine planer for i dag?

sees vi i morgen?

God onsdag kjære lesere! Har dere hatt en en bra dag? Selv så har jeg igjen jobbet i hele dag og kom inn i døra for ca. 30 min siden. I dag var den store nappe dagen, dvs at jeg bare har hatt øyensbrynskunder i dag. Ettersom etterspørselen etter brynforming er stor, så har jeg bestemt meg for å legge av en dag i uken til det. Hittil så har den planen funket utrolig bra og jeg gleder meg allerede til å ha nye bryn kunder i neste uke. Jeg har fremdeles noen ledige timer igjen om du skulle ønske å bli nappet av meg! Kontakt meg på denne mailen for bestilling gilan@gilmakeup.com!


 

Sånn egentlig så skal jeg lage mat nå, ettersom jeg ikke har rukket å spise bra pga jobb i dag. Men først ville jeg dele et bilde av gårsdagens sminke med dere samtidig som jeg fikk lyst til å minne dere på Live beauty chat / mini meet and greet´en jeg har på Aker brygge i morgen. Jeg kommer til å være på Makeup Revolution sin pop up butikk fra klokken 16.00 - 18.00! Jeg gleder meg utrolig mye til å møte dere, snakke om sminke, shoppe og sist men ikke minst ta selfies sammen!:D

Når: I morgen fra kl:16 til kl:18.00

Hvor: Aker Brygge Terminal Bygget, Stranden 1.Vi seeees <3


Kunde, før og etter fest sminke!

Hei kjære lesere ♥ Hvordan har dagen deres vært? Jeg har selv hatt en utrolig stressende dag. Jeg jobbet på dagen, dro en tur innom kiropraktoren min etter jobb og i skrivende stund ligger jeg flat på sofaen. Vanligvis så pleier denne delen av kvelden å være ganske deilig, men i kveld er det alt annet enn det. Jeg har hatt så store ryggsmerter i hele dag at jeg så vidt har orket å stå oppreist. Fra og med i dag har jeg lovet meg selv til å bli flinkeret med å dra innom kiropraktor. Er 100% sikker på at de av dere som jobber som sminkører / frisører forstår bedre enn alle andre om hvor ille disse smertene kan være. Det positive i dag har vært mine fornøyde kunder. For hver gang jeg sminker / styler ferdig en kunde og tror jeg ikke lenger har energi til å jobbe viderei, så fylles det ganske fort opp igjen når jeg ser dem smile og beundre seg selv i speilet. Det beste er når de kommer bort og gir en god og varm glede-klem! Det er den beste delen med jobben min, å gjøre andre glade! Da glemmer jeg alt som heter smerter.. ♥ Under har dere ei av de kunden jeg sminket i dag:)

Dere kan maile meg på gilan@gilmakeup.com for timebestilling og andre henvendelser:)
Er ikke hun bare helt nydelig, både før og etter sminke?:D

Beauty chat live / Makeup Revolution London

God mandag og ny uke dere! I dag har jeg noe spennende å fortelle dere, de siste årene har flere av dere spurt om jeg kan ha "meet and greet" i forbindelse med sminke. Nå er tiden endelig inne for min aller første beauty chat live! Som mange av dere allerede vet, så er Makeup revolution London nettbutikk. Men i de siste ukene har de hatt en pop up shop på Aker brygge. Og i forbindelse med det, skal jeg ha en mini beauty chat live i butikken deres! Så gøy, ikke sant;)?

SÅ, til alle dere som har lyst og som ønsker å komme bort for å hilse på, trenger sminketips, har spørsmål om sminke, vil kjøpe noe, trenger påfyll eller bare ønsker å chatte litt: Join meg:) Jeg kommer til å være i butikken deres torsdag den 30. juli fra kl:16 og frem til kl: 18.00! Jeg håper på å se så mange som mulig av dere så vi kan bli kjent, dele noen ideer og tips og ikke minst ta noen selfies sammen! Ettrsom jeg vet at mange fremdeles er på ferie nå , så tenker jeg å ha en ny meet and greet i august engang, hvor og når det blir kommer jeg til å fortelle dere om i et av de kommende ukene!

Så hold av torsdag, 30. juli fra kl:16 til kl:18.00, for det blir morsomt og lærerikt. Promise:)

Hvor: Aker Brygge Terminal Bygget, Stranden 1.Vi sees. Gleder meg♥

Finally done!

Velkommen late søndag! Snakk om å være treg! Jeg er så flinke til å spille inn videoer, men har merket at jeg bruker mer og mer tid på etterarbeidet. Dere aner virkelig ikke hvor mye som skal til for en sånn liten sminke-tutorial. Før pleide jeg å hate redigeringsprosessen ettersom Dino hele tiden kunne se "feil" i klipperytme, musikk valg osv. Han hadde nesten alltid noe å peke på ettersom han er filmskaper. I det siste har han hatt for mye å ta tak i og det har ført til at jeg har gjort mye av arbeidet selv. Det merkelige er det at jeg er blitt verre enn han nå. I det siste har jeg både filmet og redigerte mine videoer og for å si det sånn: Jeg trodde Dino var kresen? Jeg er blitt enda verre enn han. Tar meg nesten flere dager å gjøre ferdig en enkel video ettersom jeg selv er blitt kresen nå, alt skal sitte..med alt så mener jeg bokstaveligtalt alt. Lys, lyd, klipp, musikk og sist men ikke minst selve looken! Jeg vet ikke helt om det er så bra å være så kresen når det kommer til slike ting? Jeg mener, jeg føler jo at videoene blir bedre, men det tar jo meg år og dager å bli ferdig med en video hihi. Det at jeg må spille inn samme video på to forskjelige språk gjør ikke akkurat jobben mindre komplisert og vanskelig haha. Men jeg elsker hver og en av dere og føler at dere fortjener slike videoer iblant.Så, til poenget. Denne videoen kommer på bloggen senere i dag. Både på norsk OG kurdisk! Stay tuned og fortell meg gjerne hva dere syns! Jeg tror dere vil like den:)

 Hei Lørdag.

Hva gjør du når det er lørdag og du er på jobb, sovet lite, stodd opp tidlig, sulten men ikke har matlyst, er på jobb og kunden din er litt for sent ute? Joda: Du tar 101 selfies med maten din! (Sorry mamma, skal aldri mer leke med maten) Men det er jo den beste måten å få tiden til å gå haha! Forresten, god morgen til deg!:) Jeg startet dagen min tidlig som nevnt og sitter og venter på at en kunde skal komme. Når jeg er ferdig på jobb, så skal jeg rett til søsteren min ettersom verdens søteste prinsesse har bursdag idag. Evra, min nydelige niese fyller 4 år i dag! Gjett om hun har gledet seg til denne dagen. Hun har kanskje ringt meg 5 ganger i løpet av i går for å si at hun skal ta på seg en prinsessekjole idag, hvor mye hun gledet seg og om jeg blant annet har husket å kjøpe gave til henne. Haha, barn er så uskyldige!

Jeg skal kose meg denne lørdagen og håper at dere også får en fantastisk lørdag videre! Vi blogges hjerter:)

Dine planer for idag ?

Dagens hår: Steg for steg!

Hva er vel bedre enn det å kunne style sitt eget hår i sitt eget hjem til en fest? Her kommer det en romantisk flette som passer perfekt til deg som har langt - mellomlangt hår. Alt det du trenger å ha for å få til denne frisyren er hårnåler, tynne strikker og en kam til tupering om du skulle ønske litt ekstra volum i håret.

1. Bruk en kam og tuper lett i hele håret. Gre så hele håret forsiktig bakover.

2. Del håret i to og lag en flette på hver side av hode. Pass på at begge flettene består av like mye hår. Fest enden av flettene med hårstrikk og røsk forsiktig i flettene fra sidene for å gjøre dem litt fyldigere.

3. Ta den ene fletten over hodet og fest den godt på andre siden med hårnåler. Kryss den andre også over slik at begge flettene ligger tett vedsiden av hverandre. Fest den også med hårnåler.

Tips: Om du f.eks ikke ønsker rufsete fletter kan det være lurt å ha hårmousse i håret slik at håret blir glattere.

Om du har for glatt hår og ønsker litt rufsete fletter og frisyre, så kan du lage bølger i håret først, tuppere litt forsikitig og spray over med hårspray før du setter i gang med selve frisyren. Det er det jeg har gjort her:)#stegforsteghårfrisyrer #festfrisyrer #hairinspo #braids #flettefrisyrer

Hva syns du om denne frisyren?

(c) Farid Omer

Noe så vakkert!

Norsk natur. Jeg er jo opprinnelig fra Trondheim, høye fjell, elv osv er derfor ikke noe nytt for meg. Men det er helt ærlig helt umulig å unngå å beundre den nydelige norske naturen. Akkurat nå kjører vi over Dovrefjell! Det er virkelig et av de vakkreste stedene jeg noen ganger har sett! Det minner meg veldig om prinsessefilmer. Veldig eventyrlig sted! Har kanskje noen av dere vært her før? Jeg kunne helt ærlig tenkt meg å ha en hytte her. I det jeg leste igjen denne setningen, hørte jeg mannen sin " Nei, sa folk.. Dette er ikke noe for mæ " haha!

Sånn ellers så har vi hatt en utrolig koselig tur, jeg følte at tiden gikk litt fort mens vi var der. Men sånn er det, uansett hvor lenge jeg er med familien så føles det alltid like kjipt å måtte reise fra de igjen! Blir uansett godt å komme seg hjem igjen. Fult kjør med jobbing fra og med i morgen! Jeg håper at dere har hatt en like bra uke som meg hittil og får en fantastisk torsdag videre! Vi blogges muligens senere ikveld:)

Kvalitetstid

Silaaaav dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Selv så har vi hatt en super koselig dag i bartebyen sammen med familien. Vi startet dagen med en heftig frokost, så gikk vi ut og drakk en kopp kaffe sammen . Deretter kom vi hjem igjen og lagde en god og deilig middag sammen. I skrivende stund ligger jeg parkert på sofaen mens jeg hører mamma og mine søstere snakke om gode gamle minner. Dette øyeblikket er seriøst verden verdt for meg. Family in my heart.

Bor du sammen med familien din?

Todays lookFace:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Mac pro longwear nourishing foundation her

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup Rvolution Baked bronzer  - Golden days

Mac pro longwear pressed powder

Chanel Camille highlighter 

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Makeup store eyedust - Sølv

Mac Carabon black

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

 


Hva syns du om denne looken?

Road trip


God mandag alle sammen! I skrivendestund sitter jeg i bilen sammen min handsome mann og bilfører og kjører retning Trondheim. Vi har i ganske mange uker vurdert en Trondheimstur, men visste ikke helt hvordan eller når vi vi skulle det. Ettersom Dino hadde enda en uke med ferie, så tenkte vi hvorfor ikke bare utnytte denne muligheten til å se familien og samtidig prøvekjøre den nye bilen vår til en langtur. Vi har aldri hatt en road trip sammen, ikke en så lang en i hvertfall. Ettersom det også var noe på ønskelisten vår til dette året, så passet det perfekt . Nesten tre fluer i en smekk! Hihi..

Litt senere kommer det et nytt innlegg hvor jeg skal dele bilder av gårsdagens antrekk og look med dere! Til da ønsker jeg alle dere en herlig dag videre så høres vi senere.

Dagens sminke

Hei igjen solstråler!

Jeg ville bare komme innom for å ønske alle dere en koselig søndagskveld videre og samtidig dele et bilde av dagens sminke med dere! Jeg og mannen er på en bursdagsselskap akkurat nå og koser oss stort. Håper dere har det like koselig:)

Hei Søndag

Søndag, êkshemb, sunday.. Hva kan jeg si? Jeg elsker deg også som alle andre dager i uken, men kunne ikke du ha litt lengere netter så sånne soveglade mennesker som meg kunne sove litt lenger? Eller er det kanskje for mye å be om? Bare tre ekstra timer? Ok da.. 30 min? 5 min da? Nei vel! Da får jeg bare fortsette å gjespe videre og smitte alle rundt meg haha! God morgen alle sammen!:D håper dere har sovet godt i natt. Har dere sett hvor nydelig vær det er i dag? Jeg startet dagen ganske tidlig i dag også og er nå på vei hjem igjen. Ingenting og da mener jeg INGENTING er bedre enn fornøyde kunder og et vellykket oppdrag! Jeg gleder meg utrolig mye til å dele bilder av bruden jeg hadde i dag med dere. Jeg hadde ikke kamera med meg, så jeg må nesten venten til jeg får de av henne. Deler kanskje 1 mobil bilde av henne på instagramen min senere idag, heter Gilmakeup der også om du vil ta en titt!

Snart er jeg hjemme, da skal mannen ha lagd ferdig frokosten! Ettersom han er så flink og kunne lage frokosten i dag bestemte jeg meg for å overraske han med en proper flaske eplejus! Favoritten hans hihi.. Det blir han nok kjempe glad for! Vi blogges senere, ha en nydelig dag så lenge!

Og vinneren er....


Da har det gått tre dager siden jeg startet konkurransen hvor en av dere kunne vinne fantasike hudpleieprodukter fra Emma S. Alle dere har svart riktig på spørsmålet jeg stilte i konkurransen for å kunne delta, so well done hihi! Det er helt riktig at Emma S. er et svensk hudpleiemerke. Den heldige vinneren er: Bavan Shafei! Gratulerer så mye, send meg gjerne en mail på mail til: mail til :gilan@gilmakeup.com med Navn/Etternavn og adresse. Til dere andre som ikke vant denne gangen, det vil komme flere nye konkurranser fremover, I promise!

Håper dere har hatt en bra dag sånn ellers i dag og får en koselig fredagskveld videre. Kommer kanskje enda et innlegg senere ikveld hvor jeg deler en spennende nyhet med dere. Ta vare, muaaaah!

En uvanlig start på min Eid feiring!

Gooood morning sunshines!

Nå som de fleste er på vei til jobb eller er på jobb, er jeg på vei hjem fra jobb. Jeg sto opp klokken 05.00 på morgenen i dag, var på jobb klokken 06.00 jobbet til 08.30 og nå er jeg på vei hjem igjen! Jeg ble fort ferdig idag ettersom jeg bare gjorde sminke på en brud og hennes kusine. Det var like greit å starte så tidlig idag og bli så tidlig ferdig ettersom det er Eid idag! Fastemåneden ramadan er over og nå er det tre dager med Eid feiring! Vi skal med andre ord starte denne dagen med en god frokost, så går turen videre til søsteren min også svigers etterpå for en koselig eidmiddag. Ønsker alle dere som feirer Eid en herlig Eid feiring med familie og venner. Dere andre, ha en strålende dag videre dere også så blogges vi senere. Forresten dere, i neste innlegg forteller jeg hvem den heldige vinneren av Emma S. konkurransen er! So stay tuuuned!

Dine planer for i dag?
(c) Farid O - Croatia

Hello tan!

Sponset spraytan


For ett par dager siden var jeg for første gang på Spraytanhuset for å få litt farge på kroppen. Jeg bestemte meg for å ikke ta helt av med soling mens vi var på ferie ettersom jeg ikke ville bli solbrent. Det blir jeg nemlig veldig fort siden jeg er så lys i huden. Litt i overkant lys til å være kurder faktisk. Jeg pleier som regel å ta på meg selvbruningskrem hjemme når jeg føler jeg trenger litt farge på huden. Så ettersom jeg var litt varsom med den sterke sola i Kroatia, så var det greit å teste ut spray tan. Gjett om jeg ble overraska. Da mener jeg positivt overraska. Fargen er perfekt for meg og jeg føler meg så fresh!:D Jeg tok medium tan farge ettersom jeg ville se naturlig brun ut. Og slik ble det, de fleste som har sett meg i de siste dagene har trodd at jeg har fått fargen i Kroatia haha. Til de av dere som lurer så blir dette gjort på ca 10 min, koster 500,- og fargen skal vare fra 5-10 dager. ♥

#spraytanhuset

5 steg til den perfekte sommerfrisyren!

 

 God onsdag morgen dere. Hvordan har uken deres vært så langt? Jeg har hatt så mye å gjøre i de siste dagene etter å ha kommet hjem fra ferien at jeg ikke har rukket å blogge to ganger om dagen! Men som jeg alltid sier, jeg vil heller har mye å gjøre enn å ikke ha noe å gjøre i det hele tatt :D eller hva sier dere? Så ja, jeg nyter stressen som om det skulle vært en sitron (sitron var det beste jeg kom på nå haha). Så dere, under får dere sett et av mine favoritt frisyrer som jeg ofte gjør på meg selv om sommeren. De av dere som har langt og mye hår som meg, vet hvor varmt og slitsomt det kan være om sommeren. Frisyren jeg har gjort på meg selv under gjør jeg ofte når jeg ikke har lyst til å ha håret løst, men samtidig se kul ut på håret!


 

Slik gjør du denne frisyren på deg selv:

  1. Start med å gre gjennom håret slik at du ikke får problemer underveis i flettingen.

2. Del håret i tre store deler og start å flette hårfestet i panna. Flett en standard paris flette til du kommer til midt på hode. Da slutter du å dra inn hår fra sidene og fletter ferdig fletten. Fest den med en liten gummistrikk

3.Gjør akkurat det samme på bakdelen av hode. Den enkleste måten å få den fletten gjort på er å ta hodet opp ned, sette de to delene som ikke skal være med i en clips også starte å flette. Stopp når du har kommet til midten av bakhode. Da slutter du igjen å dra inn hår fra sidene og fortsetter fletten. Fest den også med en liten gummistrikk.

4. Lag en høy hestehale av alle tre seksjonene nå ( altså, begge flettene og den delen i midten som ikke er flettet.

5.Lag så en løs hårball / hårtopp av hestehalen og fest den med hårspenner.

VOILA!:D

Forresten dere, jeg har en super spennende konkurranse på bloggen nå hvor du kan vinne en herlig hudpleieserie fra Emma S. Klikk her for å komme til innlegget:)

#sommerlighårfrisyre #hairtutorial #hairstyles #cutebraids #hårtutorial

Konkurranse: Vinn moisturising produkter fra Emma S.!

annonse

Etter å ha lest litt om disse produktene, testet konsistensen og luktet på dem har jeg gått rundt og gledet meg til å starte å bruke det jevnlig for å se resultatet. Alle kremene inneholder vitamin E, som da er en veldig viktig antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler. Jeg må også si at det jeg liker spesielt godt med disse produktene er originaliteten, som blant annet teksten på tubene/pakkene. Her har Emma tenkt litt utenom det vanlige, både når det gjelder innholdet av produktene og designen. Jeg ble også glad når jeg så at produktene kom i tuber / sprayform og ikke krukker. Krukker har lettere for å samle seg bakterier. Personlig så er jeg veldig opptatt av hvordan produkter lukter, disse produktene har alle veldig myk, men samtidig frisk lukt.  At de i tillegg er lette i konsistensen gjør det hele supert i mine øyne. Jeg gleder meg til å fortsette å bruke disse Emma S. produktene fremover og oppdatere dere om et par uker!  

Så, her kommer det en god nyhet til alle mine kjære lesere: Jeg skal i samarbeid med Emma S. kjøre i gang en konkurranse hvor DU kan vinne produkter fra denne fantastiske Emma S. hudpleieserien! For å delta må du først svare på dette spørsmålet:

Fra hvilket land kommer Emma S produktene fra?

Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere svaret ditt under med navn, så er du med!:D


 

Her har dere en liten oversikt over den serien jeg har:

Disse produktene kan du blant annet finne på Boots, Vita og på Kicks.no :) and yes, de er for alle hudtyper!

En parfumefri og lett responsiv øyegelé  som hjelper mot hovne øyne og fukter huden.  Denne kan faktisk også brukes over sminke!;)

En serum til alle hudtyper og alder som trenger det lille ekstra av fuktighet til huden. Serumet er lett og trekker dermed lett i huden og gir masse fuktighet til huden. Denne kan brukes til og med på hals og rundt øynene. Den er uten parabener, mineraloljer og er mildt parfymert.


Denne fuktighetsgivende dagkremen er også uten parabener og mineralojer. Passer perfekt før du legger makeup ettersom den inneholder Vitamn E og hyaluronsyre som da er et naturlig stoff som tilfører huden fuktighet og hjelper huden å beholde den.

En nattkrem full av naturlige fuktbindere som hjelper trøtt og tørr hud å hente seg inn over natten. Gjett om huden min trenger denne da? haha!"Keeps your face fresh and energized all day" Hvem er det som ikke ønsker seg slik hud? Denne har jeg allerede prøvd og jeg må helt ærlig innrømme og si at jeg elsker den friske og lette bringebær lukten!

LYKKE TIL!

#emmas #emmas. #emmashudpleieprodukter

Juks deg til større lepper uten Restylane!

Er du en av dem som drømmer om fyldigere og større lepper som Angelina og Brigitte Bardots? Det er dessverre ikke alle som er velsignet med det. Jeg er en av dem som ønsker større lepper uten å måtte gå gjennom kirurgi og Restylane. I dag finnes det heldigvis mange andre måter en kan få leppene til å se større ut på, som blant annet sminke. Det er mye forskjellig du kan gjøre med sminke for å få effekt av fylldigere lepper, den metoden jeg viser under med bare lipline er den jeg bruker mest. Det er rett og slett fordi jeg ikke er så glad i lipgloss og vanlige leppestifter og føler at lipliner holder seg bedre og gir en mer naturlig resultat.

Slik jukser jeg meg til større lepper uten Restylane:1. Det er veldig viktig at du starter med rene lepper. Ettersom jeg har veldig tørre lepper så starter jeg alltid med en lipbalm og tørker det overflødige før jeg setter i gang.

Tips:  Om du ønsker veldig naturlig resultat, så kan du bruke en lipliner som matcher leppene dine. For da kan du også bruke den til å rette opp leppeformen din om du skulle trenge det. Jeg er aldri nøye når jeg fyller inn leppene for det er faktisk det som får leppene til å se naturlige og fylldigere ut.

2. Form leppene helt vanlig slik som jeg har gjort under også fyller du inn resten ved å tegne små-streker på begge leppene.

3. Gni leppene forsiktig mot hverandre til du ikke lenger ser strekene.

4. Du kan bruke concealer rundt leppene for å få vekk fargen som har gått for langt utenfor leppene. Blend ut concealer med fingertuppene.

Før og etter!


Håper at du har lyst til å teste ut denne teknikken, si gjerne i fra i kommentarfeltet under hvordan det gikk :)

#størrelepperutenrestylane #juksdegtilstørrelepper #størrelepper #storelepperutenrestylane

Nancy Ajram inspired makeuplook!


This look is inspired by arabic singer / popstar Nancy Ajrams makeuplook from the "W bkoun jaiye wadeaak" music video. I´ve also done a makeup tutorial of this look, so stay tuned:DFace:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Mac pro longwear nourishing foundation her

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup Rvolution Baked bronzer  - Golden days

Makeup Rvolution Baked bronzer -Bronzed Fame

Mac pro longwear pressed powder

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Make up store- Future HER

Super liner, L´oreal Paris HER

L´oreal Volume million lashes HER

Makeup Revolution Ultra eyeshadows matt palette

Brows:

Anastasia Dip brow pomade HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Isadora twist up matt lisptic HER AND HER


#gilmakeup #gilan #makeup #nancyajram #nancyajraminspiredmakeup

 

God natt


Selv om jeg er kjempe glad for å være hjemme igjen, så kan jeg ikke slutte å se bildene fra nydelige Bol. Jeg tror jeg skal kjøpe meg en leilighet der når jeg har nok penger til det haha. Ettersom det har vært dårlig internett der, så har jeg ikke hatt mulighet til å blogge som jeg vil og laste opp bilder. Disse bildene tok vi for ca. 3 dager siden når vi var ute å gikk tur. Jeg får helt ærlig vondt inni meg av å se disse bildene, jeg ville så gjerne være der 1 uke til. Men det hadde verken jeg eller mannen mulighet til pga jobb.  Jeg hadde en del møter før jeg dro til Bol og alle gikk heldigvis i boks mens jeg var der. Nå har jeg med andre ord mye spennende som jeg skal sette i gang med fra og med neste uke og jeg kan nesten ikke vente med å dele de gode gode gode nyhetene med dere! Jeg har også mange nye antrekksbilder, sminkelooker og nye videoer som jeg også gleder meg til å bombandere bloggen min med i de kommende ukene. So stay tuned loves & enjoy disse nydelige bildene fra Bol imens! Ha en fortsatt bra kveld videre så blogges vi i morgen.. God natt:)

Forresten dere, i morgen besvarer jeg alle mailer, meldinger og bestillinger!:)


Har du vært på ferie i år?

(c) Farid Omer.

#Bol #Croatia

On the road again

Nå er jeg usikker på om jeg taster riktig, alt er fremdeles blurry i mine øyne. Å stå opp til høyt og uebhagelig tone på ringeklokken allerede klokken 04.30 er litt sånn for mye. I hvertfall når en har lagt seg så sent som 24- 00 .. jeg har gjespet så mange ganger mens jeg har sittet her at selv dama i resepsjonen ble smittet, haha. Jeg er ingen morgen menneske, jeg var det før.. men det er dessverre borte. Jeg er så trøtt at jeg bare ler når noen snakker med meg eller prøver å få noen ord ut av meg. Folk "Good morning, are you ready to go home?" Meg: Hehe.. gjesp *smile*.

Snart skal vi ta taxi til "sentrum" fra hotellet for å så ta Catamaran derfra til Split. Verken jeg eller Dino har sittet på i en Catamaran tidligere, så dette blir spennende. Det er litt for mye vind ute nå, så det blir nok en del jump på oss pga bølgene i Catamaranen. Wish us luck! Vi snakkes dere og forresten, God morgen! :)

Slik får du Ombre negler, steg for steg!


Hva er vel penere enn velstelte og fargerike negler nå som det er sommer og sol? Personlig så bruker jeg å være mye mer kreativ og påpasselig med farge på neglene om sommeren. Ombre negler har i likhet med ombre hår vært veldig "in" de siste årene. Om du er like ubesluttsom som meg når det kommer til å velge farge til neglene så kan du gå for ombre negler! Det ser kanskje litt komplisert ut når man ikke har gjort det før, men så går det som regel veldig bra allerede første gangen om du har riktige produkter og påfører det på riktig måte. Hemmeligheten er tålmodighet. Avslutter du det med en god overlakk i tillegg så vil det gjøre resultatet bedre og gi neglelakken lenge varighet

Slik gjøre jeg Ombre negler på meg selv:


  * Veldig viktig at du starter med tørre og rene negler. Start gjerne med en base coat som forsterker neglene. Jeg starter alltid med et strøk Micro Cell.


Om du tenker å gå for like lyse farger som meg, så vil du få et bedre resultat med en lys grunnlag. Her har jeg påført et strøk med en hvit Essie neglelakk. Du kan bruke hvilken som helt hvit neglelakk.


* Før du starter med påføring av ombre-fargene så bør du bruke teip rundt neglene dine. Eller så kan du gjøre som meg å bruke vippelim rundt neglene slik at du enkelt kan fjerne neglelakken som setter seg rundt neglene. Her har jeg påført Duo limet med en vanlig øyenskyggekost, som viste seg å ikke være så ren som jeg trodde haha.

* For å få den myke ombre overgangen bør du bruke en svamp. Som f.eks de svampene som blir brukt til foundation påføring. Velge helst en kompakt svamp slik at svampen ikke trekker til seg for mye neglelakk. Om du f.eks. har gjort som meg og startet med hvit base, så kan du bruke alt fra 1 farge til 3 forskjellige farger for å få ombre effekt. Selv så valgte jeg to forskjellige oransje tonede farger for å få ekstra myk overgang.

* Ta et strøk av hver farge på svampen og pass på at du overlapper fargene.


* Fullfør hvert enkelt lag på alle ti fingrene etter hverandre, ikke ferdigstill hele designet på én negl om gangen. For da må du ha masse svamp og mange neglelakker. Når du ferdig med alle neglene så bør du la det tørke skikkelig.

Nå fargen har tørket seg helt kan du dra av limet med en pinsett.

* Avslutt gjerne med et strøk top Coat. Avslutter du med det så vil fargene blande seg bedre og lakken vil sitte lenger.

ABRAKADABRA .........SIMSALABIM!

#Ombrenelger #negler #ombrenails

Kvalitetstid

God onsdag morgen dere! Nå er det plutselig to dager igjen til vi skal hjem, tiden har flydd mens vi har vært her! Men en ting er sikkert og det er det at denne ferien gikk over all forventning. Jeg trodde aldri at jeg skulle elske Bol så høyt! Jeg føler ikke jeg er klar til å reise hjem enda og skulle gjerne ha stoppet tiden i et par uker så jeg kunne oppleve mer av denne nydelige og romantiske byen. Nå som vi har få dager igjen her så tenker vi å starte denne dagen med litt soling og bading på stranda også deretter leie en bil for å kjøre rundt i øya og se mer av denne byen. Under har dere forresten noen bilder av par massasjen vi hadde i går. Den mest avslappende timen vi har hatt på lenge..

Ha en nydelig dag videre dere så blogges vi kanskje senere ♥ 

OUTFIT: Blue Off the Shoulder

God ettermiddag fra nydelige Bol! Hvordan har dagen deres vært så langt? Selv så har vi hatt en awesome dag på stranda. Jeg begynner endelig å se litt skille. Ikke lett å få farge når man er så bleik og pigmentfattig som meg haha. So I'm happy! Jeg trodde helt ærlig ikke at jeg ville se skille etter bare tre dager, men jeg har fått skikkelig fin gyldenbrun farge. Føler meg fresh og nice når jeg ser meg i speilet til Dino kommer i bildet. Med den feteste brunfargen jeg bare kan drømme om haha. Får lyst til å pakke meg inn i klær når jeg går vedsiden av han. Han trenger ikke å sole seg lenger engang, han har den perfekte brunfargen etter bare 3 dager! Ja, jeg er sjalu. Kurdere flest er født med fargepigmneter, hvor ble det av mine? Haha

Nå skal vi få på oss joggeskoene og ta en lang joggetur ute. Deretter skal vi på parmassaje timen vår yeeey. Noe vi begge trenger sårt akkurat nå. Vi ser derfor veldig veldig fram til den timen. Vi skal avslutte denne kvelden med en koselig middag ute og en lang gårtur hjem. Perfekt dag? Ja!:) og det er jeg takknemlig for.

Under har dere forresten bilder av gårsdagens antrekk. Bae knipset et par bilder før vi skal ut å feire dagen hans:)Dress: Sheinside here (sponsed) / Watch: Daniel Wellington / Bracelets: H&M /

Hva syns du om antrekket?

Gratulerer med dagen, Dino <3

Det er så vanskelig å beskrive den kjærligheten jeg har til deg med ord. Jeg elsker deg mer enn jeg noen ganger trodde det var mulig å elske noen. Snart har vi vært sammen i 4 år. Dvs ca.1460 dager. I dag elsker jeg deg mer enn jeg noensinne har elsket deg. Gratulerer så mye med dagen klodens beste mann, Dino. Jeg gleder meg til å bli eldre med deg <3

Nå skal denne dagen feires med god mat, soling og Buggy kjøring i nydelige Bol! Ønsker alle dere en herlig dag:)

Happydays

God morgen her fra nydelige Bol! Jeg har bokstaveligtalt sovet som en stein i natt, kanskje ikke så rart med tanken på hvor mye vi har gått og badet, spist og vært aktive i går. Herlig og opplevlsesrik dag med mange inntrykk. Nå har vi allerede tilbrakt morgenen på stranden, senere tenker vi å ta en lang joggetur så det ikke bare blir soling og mat mat mat haha. Jeg kan allerede anbefale dette stedet for par og familier. Fantastisk!
Her får dere forresten noen flere bilder fra gårsdagen. 
Lykke


At sommer og sol kan få deg i så godt humør er nesten litt skummelt! Sommer er definisjonen av lykke. Lange dager, bading, fargerike blomster, is og glade mennesker . Det er så utrolig lenge siden både jeg og mannen har følt det slik. For hver gang vi er på ferie, lover vi hverandre å bli flinkere til nettopp dette: Å reise utenlands. En får opplevd og lært så mye gjennom slike reiser! Jeg og mannen er overrasket over hvor mye bra denne byen har å tilby og nå har vi bare vært her 1 dag. Det er utrolig mange aktiviteter en kan gjøre, masse spisesteder, mange nydelige bygninger, uendelig mange smale gater som jeg elsker. Mye i denne byen minner meg veldig om Kurdistan. Så når jeg og Dino nå er på tur ut og jeg plutselig stopper opp og ser betenkt ut så hører jeg han si: Hva er det som minnet deg om Kurdistan nå? hehe! Croatia in my heart.

I morgen kommer jeg til å dele en god del bilder fra dagen i dag! Jeg skulle gjerne ha gjort det nå, men det er så mange bilder å velge mellom. Jeg velger derfor å dele resten i morgen:D God natt <3


Gårsdagens antrekk + Reisen til Bol

God dag fra herlige, varme og solrike Kroatia dere! I skrivende stund ligger jeg og mannen ved bassenget etter en herlig start på denne dagen i nydelige Kroatia. Allerede i går kveld etter at vi sjekket oss inn på hotellet gikk jeg og Dino en lang kveldstur langs stranda og rundt hotellet for å se hva som var der. Allerede i går kveld ble vi helt forelsket i stedet. Det er så romantisk her og jeg kjenner at jeg blir små-stolt når jeg ser hvor godt bursdagsbarnet liket dette steder, hihi.. Bol <3 I dag våknet vi til knall vær og mange glade ansikter! Nå skal vi nyte være og badet litt til også tenker vi å ta en tur til den nydelige og berømte stranden her i Bol om et par timer. Vi blogges senere solstråler!

Under har dere noen bilder fra gårsdagens.

Vi måtte ta ferje fra Split til Supetar ( øya ) også tok vi taxi fra Supetar til Bol! And here we areeee:D
Det vil komme flere bilder fra dagen i dag litt senere! Kos dere så lenge:D

#reise

Split next

Da har jeg endelig litt tid til å oppdatere bloggen! Denne dagen har gått i ett. Jeg har ikke rukket annet enn å gjøre ferdig det som skulle gjøres ferdig før avreise i dag. I skrivende stund venter jeg og mannen på at det skal bli boarding på flyet. Det viser seg at det er 31 varmegrader i Split nå. Blir ikke feil dette, kjenner jeg!
Dette er faktisk noe vi begge har fortjent fordi det har vært fullstendig fokus på jobb jobb jobb og mye annet i tillegg til det. At vi begge kan koble helt av nå, det er på tide.
Jeg skal forsøke å blogge inni mellom "pause" uka mi. Blir veldig variert, litt ferieblogg, bilder, litt sminke og diverse.
Ønsker dere alle en fantastisk god helg og god sommer så lenge:)

Done packing!

Det er en grunn til at nesten alle mennesker i verden hater å pakke. Noe så utrolig kjedelig! Hver gang jeg skal ut å reise så gleder jeg meg til å pakke.. for å si det sånn, den gleden går fort bort.  Rett etter at jeg har begynt å ta frem klær, så går det opp for meg  at jeg også som de fleste menneskene her i verden ikke er så glad i å pakke. Jeg konsentrerer meg så mye at jeg får vondt i hodet. Plutselig så senker farten, lysten går bort og alt blir svart når det kommer til den delen hvor jeg må velge blant sko, vesker og klær haha. Det er så mye som skal klaffe!  Nå har vi endelig pakket ferdig, alt er klappet og vi er klare for avreise. Jeg rakk faktisk også å vaske sminkekostene mine i dag! Deilig å tenke på at jeg skal sminke meg med rene koster i morgen haha. Nå kom faktisk kveldens første gjesp fra meg, på tide å ta kvelden!  Jeg håper at dere har hatt en mindre stressende dag i dag og at været har vært knall der dere bor.

Vi blogges i morgen, god natt! ♥ 


Sponset kjole fra shein her

Surprise!

WOW, som jeg har gledet meg til denne turen nå! Det er første gangen jeg nevner det på bloggen nå fordi denne turen var en overraskelse og bursdagsgave til min kjære mann, som har bursdag den 06.07. Jeg har gått rundt og planlagt dette i over 1 måned nå. Eller, de fleste visste om turen utenom Dino haha. Vi skal på 1 ukers ferie til Bol som ligger i Kroatia i morgen! Har noen av dere vært der før? Det blir både min og hans første besøk dit, vi er derfor begge super spente på hvordan denne turen kommer til å bli.

Dino fikk vite om turen først i dag tidlig. Han har hele tiden trodd at han skal på kick off party med jobben til Sverige. For å si det sånn.. han fikk seg litt av en overraskelse når jeg fortalte han om at vi to skulle reise til et helt annet sted i morgen. " Hæ, men hvordan.. what.. i morgen.. hva med Sverige turen?" .. haha.. Gud som jeg har ledd av han. Aldri før har jeg klart å holde noe hemmelig for han over så lang tid. Jeg har gått rundt og handlet til turen i all hemmelighet, nå kan jeg endelig ta frem alle posene så vi kan pakke ut stæsjet og pakke det vi skal ha i koffertene! Jeg må bruke tiden riktig i dag ettersom det fremdeles er en del ting som må på plass før avreise i morgen. Vi blogges muligens senere:)

Har du vært/ skal du på ferie i år?

#kroatia #bol #ferie

Bildene er lånt fra google og Flicker.

Makeup: Fifty shades of brownFace:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Mac pro longwear nourishing foundation her

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup Rvolution Baked bronzer  - Golden days

Makeup Rvolution Baked bronzer -Bronzed Fame

Mac pro longwear pressed powder

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Makeup Rvolution Ultra eyeshadows - Flawless Matte

Super liner, L´oreal Paris HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Flormar lipliner Shade No. 229 

Lashes:

ARDELL Natural


Hva syns du om denne looken?

Final Cut

Hurra for gode morgener ♥

Herlighet for en koselig dag vi hadde det i går! Det var nydelig vær, herlig mat, glade mennesker og fargerike klær OVER ALT I OSLO! Som sikkert mange av dere leste i forrige innlegget mitt så hadde jeg bloggsperre i går.. jeg har dager hvor jeg ikke aner hva jeg skal blogge om, selv om jeg har mange nye looks, antrekk osv som jeg fremdeles ikke har delt på bloggen. Sånne ganger så er det greit å ha en X- blogger som venninne, for da kan du faktisk tvinge dem til å oppdatere bloggen for deg haha. Takk Derya, du reddet Gilmakeup  i går kveld haha!

Så, i de siste ukene har jeg filmet sminke-video etter sminke-video for dere, med min nye elskede kamera! Jeg startet dagen med å grovklippe den nye videoen dere ser på bildet under! Nå gjenstår det bare musikk, intro, litt effekter også er den done. Ah, så godt med slike effektive morgener! Kan dere gjette hva denne nye videoen er om?