hits

august 2013

Yesterday´s outfit!

Hei igjen dere! Tenkte å dele gårsdagens antrekk med dere. Skulle egentlig ta bilder ute med ordentlig kamera, men ikke alltid ting går som man ønsker! Jeg og Dino har slappet helt av i dag og har koset oss med god mat og Netflixverden. Når det gjelder modeller til det innlegget jeg har lagt ut for et par dager siden så har jeg fått mange mail allerede, men har ikke tenkt å velge noen før på mandagen. Så for de av dere som spør om det fortsatt er mulig å søke så er svaret : JA! bare å sende meg mail med bilde og kort info til gilan@gilmakeup.com ! Du kan uansett klikke HER for å lese mere om shooten!

BLAZER: Mango // Topp: H&M // BUKSE: PULL & BEAR

 

Customer: Eyebrows

Hei og god morgen dere! jeg våknet av en alarm tidligere i dag som nesten ga meg hjerteinfarkt. Jeg har lovet min søster om å fikse henne i dag, siden hun skal på et bryllupsfest! Så da var det bare å våkne å gjøre seg klar til hun skulle komme. Vurderte å dra på bryllupet selv, men så fant jeg ut at jeg ikke gadd allikevel siden det var litt unna Oslo. Anyways, jeg håper at alle dere som skal ditt kommer til å kose seg!
Under har dere et før og etter bilde av en kunde som var hos meg for å bli nappet av meg. Hennes søster har vært hos meg tidligere og hun kom et par uker etter henne! Utrolig vakre afghanske søstere med de store og pene øynene!

Vi blogges!
-Gilan

Forgotten outfit


Hadde på meg dette ute til middag for et par uker siden, aner ikke hvorfor, men glemte å legge det ut. Det sjerfet jeg har på meg til antrekket under er noe av det jeg har kjøpt i det siste. Jeg bare elsker den og vet jeg helt sikkert kommer til å bruke den ofte denne vinteren. Det er liksom typisk meg og mine farger i den, så det er et av mine favoritt sjerf akkurat nå! Vi kom forresten hjem fra søsteren min for litt siden og nå sitter jeg her og ser The Voice Norge!:D Nå skal jeg bare slappe av og kose meg resten av kvelden!

SJERF: Pieces // JAKKE: Bik Bok // CARDIGAN: Topshop // SKJØRT: Bik Bok // SINGLET& STRØMPE: H&M // SKO: Gina tricot //

Syns?

Customer: Party hair and makeup

Hi girls! Under har dere et par bilder av en pakistansk skjønnhet som var hos meg for et par dager siden med sin søster, de skulle på bryllupsfest og ønsket derfor å bli stylet av meg. Hennes søster brukte hijab, så det ble bare sminke på henne mens hun på bildene under skulle ha både hår og sminke. Hun ønsket å ha håret løst med store krøller. Jeg må bare si at det er sjeldent at jeg bruker så lang tid å fikse håret til noen, hun hadde (mashallah) utrolig tykt og langt hår! Det så ikke ut som om alt var hennes hår og om jeg ikke hadde fikset henne selv, så ville nok ikke ha trodd at alt det håret var hennes. Hun og søsteren var så fornøyde at de kontaktet meg for en ny avtale! Yey:D

For de av dere som lurer på dette med fristen på modell-søking. Jeg tar fortsatt i mot mailer, så det er bare å klikke HER så sende meg en mail etter at du har vært gjennom kriteriene i søkeprossesen:) Om ikke så lenge skal jeg og Dino på trening, så skal vi hos søsteren min for middag. Ah, gleder meg sånn til jeg ser mine søte engler igjen! Jeg ønsker dere en bra fredag så høres vi senere!

Syns?

Nails: Black and white

Japp, under har du mine lange negler hihi. Jeg har alltid hatt veldig veldig svake negler og aldri vært flink til å passe på de. Nå i de siste ukene, bestemte jeg meg til å bli flinkere når det kom til negler. Siden pene og velstelte negler sier mye om hvordan ei jente er. Det er rett og slett en sunnhetstegn. Det er utrolig viktig med pene negler, spesielt i en tilfelle som min. Jeg som sminkør og som har i oppgave til å ta meg av andres utsendet så er det nesten nødvendig at jeg har velstelte negler selv. Mest for å inspirere andre jenter til å stelle neglene sine, gi råd, uten at jeg selv står der med skitne og ustelte negler, det hadde vært litt av en situasjon.  Over har jeg brukt, Essie sin forsterknings lakk + den svart og hvite neglakken fra Topshop. Under der igjen har jeg en helt vanlig hvit neglakk!

Hvor fornøyd er du med neglene dine? 

System system system

Rett etter jeg ble ferdig på jobb i dag, dro jeg innom Clas Ohlson for å kjøpe et par esker. Eskene skulle jeg bruke til den ene kommoden min som jeg aldri hadde fått tid til å fikse før. Jeg har begynt å hate rot og elsker å ha system og oversikt over ting hjemme. I hvertfall når det kommer til sminke / smykker osv. Jeg kjøpte seks forskjellige esker i forskjellige størrelser. Den største puttet jeg alle hårmaskinene mine + hårprodukter i. Mens resten brukte jeg til å skille gjennom hårspenner, vipper, klips osv. Tenk dere, jeg var så lei av det rottet at det første jeg gjorde når jeg kom hjem, var å rydde der. Utrolig deilig, nå slipper jeg å bruke langt tid på å finne ting!

Må forresten minne dere på at jeg trenger modeller - har fått en god del, men har uansett ikke tenkt å velge noen før denne helgen. Så da kan du klikk her for å komme til innlegget og melde deg på om du skulle ønske å sminket og stylet av meg.

FØR:

ETTER:Er du rottete eller ryddig person?

Nå skal jeg og Dino komme oss på trening. Vi høres, dere<3

Yesterday's outfit!!!

God morgen dere! Håper alle dere har sovet godt og ikke er overtrøtte som meg nå. Vi la oss lenge før hva vi er vant til, men av et eller annet grunn så klarte jeg våkne flere ganger og de timene jeg sov var ikke de beste søvntimene i mitt liv. Men, det positive er at jeg våknet frisk og vedsiden av verdens beste mann! Så da har gårsdagens søvn ikke helt klart å ødelegge denne nydelige dagens for meg. Det er forresten utrolig gøy å se hvor mange av dere allerede har sendt meg mail for å stå som modell for meg. Jeg gleder meg til å sette meg ned å gå gjennom de, mange søte jenter å velge mellom. This is gonna be hard but fun! Om du ikke har fått det med deg kan du klikke HER for melde deg på!

Så tilbake til gårsdagens antrekk. I går hadde nesten bare nye klær på meg, utrolig deilig å sette de nye klærne sammen og finne ut av hva som passer til hva. Selv om det kan ta flere skift og mye frem og tilbake hos meg. Men jeg endte med antrekket under i går, jeg må forresten si at jeg er helt forelska i hatten min! Det blir nok flere hatt-innkjøpt i fremtiden.

Hatt: Topshop // Genser: Primark // Shorts: Bik Bok // Belte: Cmyk //

Syns?

Sminke & hårmodeller søkes!!

Da har jeg endelig fått tid til å dele denne gode nyheten med dere. Det er flere som bestandig spør meg om jeg kommer til å trenge jenter som kan stå som modell for meg. I og med jeg er ute etter noen med spesielle trekk, tenkte jeg å kjøre en søknadsprosses for modeller jeg kommer til å bruke som brud- hår og sminke - party looker. De fleste kundene mine har ønsket nesten det samme når det kommer til hår og sminke. Derfor er jeg på jakt etter noen der ute med litt  spesielle ansiktstrekk som tørr å bli sminket, og som vil la meg bruke bildene i ettertid for visninger på blogg og facebook! Som takk får du som blir valgt 5 fullredigerte bilder fra shooten. Det vil mest sannsylig også bli filmet, som da kommer til å bli publisert her på bloggen min ( dette kan også innebære filming/bilder med uten sminke, men kan diskuteres ). Det er derfor utrolig viktig at dere er klar over dette før dere kontakter meg.

Slik melder du deg på: 

1. Skriv " mail sendt" i kommentarfeltet
2. Marker mailen med modell  til:  gilan@gilmakeup.com
3. Skriv kort om deg selv, send ved et par bilder (helst så naturlig så mulig sminket eller uten)

Jeg tar i mot alle søknader, UANSETT nasjonalitet, hudfarge og ansiktsform etc. Du trenger heller ikke å ha modell erfaring, eneste viktige er at du ikke er for sjenert foran kamera. Det vil selvfølgelig være fokus på ansiktet og hår, så om du dropper denne muligheten pga du tror du er lav, overvektig eller tror er for tynn, så må du bare slenge over søknaden din! Jeg er litt usikker på hvor mange jeg kommer til å trenge, men jeg kommer til å se over alle søknadene og velge ut fra det. De som blir besvart kommer med videre og hvis ikke så håper jeg dere forstår at jeg ikke kan besvare alle. Derfor kommer jeg kun til å besvare de som blir tatt ut. Det jeg kan love dere er at de som blir tatt ut for en kjempe fin opplevelse, noen gode minner og et par kuler bilder med en litt annerledes look:)

Dette kommer til å foregå i Oslo.
LYKKE TIL!

-Gilan


Customer: Bride hair and makeup

God morgen dere! Under har dere et par bilder av en brud jeg hadde for ikke så lenge siden. Det var ei Iransk skjønnhet som skulle gifte seg. Hun hadde tidligere vært hos meg for veiledning. Denne jenta var så naturlig av seg, at det nesten ikke til å tro. Hun ønsket å se mest mulig naturlig ut, både på håret og sminket. Nydelig kunde. Jeg tror denne kunden har hittil hatt det lengeste håret jeg noen ganger har jobbet med. Jeg har hatt masse pakistanske jenter med langt og fylldig hår, men hennes hår mashallah var uendelig lang hihi. For å si det sånn, det er ikke bare bare å sette opp langt hår.. det tok mye lengere tid enn hva jeg trodde og det krever mye mere enn kortere hår som er oppklipt.

 Nydelig eller hva?:) 

Dare to..

.. live the life you have dreamd of!

Ah, så utrolig bra dag det har vært i dag. Startet dagen med å ta i mot to kunder, en vellyket oppdrag der.. så var jeg på det møtet jeg nevnte tidligere i dag. Som da gjorde dagen min enda bedre! Kommer med detaljer når alt er i boks der. Eneste negative i dag har vært det med foten til Dino, eller han har jo vært hos legevakten og de mente det ikke var noe farlig. Det andre negative i dag var det at jeg måtte fylle opp magen min med noe jeg ikke synnes var godt i det hele tatt, haha. Tommy og Dino hadde kjøpt pizza på vei hjem og tro meg når jeg sier det.. det er noe av det verste jeg har spist noen ganger. Spiste bare en bit, men mistet lysten helt på mat etter den biten haha. Hater å prøve nye ting når jeg er sulten sulten, så kresen som jeg er blir jeg enten mett med dårlig samvittighet eller så mister jeg lysten på maten og går rundt som en sur mann resten av dagen haha. Jeg er heldigvis ingen av delene nå, så det var bra at jeg overlevde pizza dramaet i dag. Men, nok om magen min hihi.
Ville bare minne dere på å ikke gi opp drømmene deres og om du noen ganger skulle tro at dine drømmer er for urealistiske, så kan du bare se alle de store stjernene som aldri trodde de skulle være der de er i dag. INGENTING er umulig her i verden. Så lenge vi prøver og beveger oss fremover, tenker positive tanker og lærer av våre feil så vil Gud være på vår side og hjelpe oss med å nå drømmene våre.Hva er din største drøm?

DaretolovedaretodreamDaretolovedaretodreamDaretolovedaretodreamDaretolovedaretodreamDaretolovedaretodreamDaretolovedaretodream<3

Gårsdagens hår

God mandag og  ny uke jenter!:) En helt ny og fersk uke er her folkens, med deilig vær så sørg for at du utnytter det, før de mørke vinter dagene tar over. Jeg sitter og venter på to kunder som skal være hos meg snart. De skal på fest og hun ene ønsker bare sminke mens henne andre ønsker både hår og sminke. Sånn utennom det over, skal jeg på et viktig møte senere på kvelden, så skal jeg komme hjem og stå i tjeneste for Dino. Noen klarte å sparke foten hans i går på fotballkamp, så han har siden i går ligget rett ut med en hoven blågrønrød fot: ( Jeg syns det er så synd på han!

Under har dere forresten et par bilder av håret mitt fra i går. Mens jeg var hjemme, tenkte jeg at det va utrolig lenge siden jeg hadde gått med flette. Når jeg fikset dette for meg selv i går så jeg hvor pent det er med flette. Så dette er nok noe jeg kommer til å gå med oftere! Det er jo så femenint og pent:D Men, nå må jeg gjøre meg klar! Vi høres nok senere i kveld.


Klarer du å flette håret ditt selv?

-Gilan

Liverpool innkjøp del 3Hatten over er fra Topshop som dere ser..Vesken over er fra Primark. Elsket str på den.Vesken over er et av mine favoritt kjøp fra Liverpool. Den er fra Urban outlet.Vesken oer og fra Primark.

Skoene over er fra Pull and Bear, elsker modellen på de. penere versjon av sneakers.

Skoparet over kjøpte jeg samme dag som vi skulle hjem. Skjønner ikke hvordan jeg hadde klart å overse den skobutikken.

Klærne over er fra litt-over-alt!

Noe her du likte?;)

CUSTOMER: Eyebrows before and after

Good morning, girls! Kom nettopp inn etter en deilig frokost på verandaen sammen med Dino og Tommy. Det må være noe av det beste i verden, å spise frokost ute i solen, Deilig! Om et par timer skal jeg prøve å komme meg på trening, så skal jeg hjem igjen så deretter dra å se Dino spille fotballkamp rundt 19.30 tiden. En spennende dag i vente med andre ord.

Under har dere bilder av ei vennine av meg (Heidi)  som var på besøk hos oss sammen med sin samboer Karzan for et par dager siden. Det er som regel øyenbryn jeg legger merke til når jeg blir kjent med nye mennesker, med en gang jeg så henne og snakket med henne tenkte jeg: Heidi, dine øyenbryn må jeg fikse! Det har så utrolig mye å si hvordan dine øyenbryn ser ut, det former jo hele ansiktet og riktig form på øyenbryn kan faktisk få en til å se flere år yngre ut. Heidi hadde litt problemer med selve formen. Jeg måtte derfor nappe henne først, så prøve å tegne på de slik at de skulle se mest mulig naturlig ut.

Jenter, en ting er veldig viktig at dere husker på: Selv om du har lyst hår, bestyr det ikke at du kan spare dine øyenbryn eller spare på barten. Det er synlig og du ser bare ustelt ut når det spares på. Hvis dere ser på bildet nummer to av Heidi, skjønner dere hva jeg mener. Sliter du med samme problemet som Heidi, så kan du først nappe de, så tegne over formen du har nappet brynene dine til. Det at du sparer på øyenbryn får deg først og fremst til å se eldre og ustelt ut også vil du heller ikke klare å tegne fint på de når du ikke har en form du skal følge.Syns?

Ny hårvideo..

..er på vei!

God morgen solstråler! Ah dere aner ikke hvor utrolig deilig jeg har det akkurat nå. Er i verandaen og nyter solen, mens jeg skriver det her til dere. Skulle egentlig spise først, men så bestemte jeg meg til å ligge i solen litt, så gå inn og spise noe så dra på trening. Var å trente sammen med Dino igår, utrolig digg! Kjenner lårmuskelene som bare det i dag, noe jeg elsker selv om det er slitsomt. I morgen skal Dino spille kamp, mot en annen kurdisk lag! Så, om det er noen av dere som ikke har noe å gjøre og er hjemme  så er det bare å ta med seg kjenninger, Dolma, tofik.. neida. Men da er bare å komme å se kamp om dere skulle ønske finne på noe i morgen. Solen skinner og det kan vel ikke bedre enn det? Det spilles på Sinsen kunstgress og kampen starter klokken 20.00 i morgen kveld!:D

Så tilbake til overskriften: Ja, i går klipte jeg ferdgi en hårvideo som jeg laget for et par uker siden. Grunnen til at det tok så utrolig langt tid, var fordi jeg ville klippe den bra og ikke minst levere noe bra til dere! I videoen lager jeg tre froskjellige enkle hårfrisyrer som man kan ha til skole, fest eller hverdagen. Den driver å lastes opp på youtube nå og det er i hvertfall 3 timer igjen til den er ferdig! Om ikke noe skulle gå galt i dag, deler jeg videoen med dere senere i kveld. Nå må jeg komme meg inn før jeg smelter.

Hva er dine planer for i dag?

Liverpool innkjøp del 2

Jewellery

Halskjeden over er fra Primark.

Tiger kjedet over er fra Pull and Bear.

Solbriller fra Pull and Bear.. Serisøt jeg kunna tenkt meg å kjøpe hele smykke avdelingen fra Pull and Bear. Så mye fint! 

Disse ringene på bildet over og under er fra forskjellige butikker.. og ja: JEG ELSKER RINGER! 

Armbåndene,  hårbåndet og de fire beltene på bildene under er fra Primark! Noe du likte her?:D

-Gilan

Customer: Party hair and makeup

God morgen nydelige dere! Akkurat nå sitter jeg i solen, spiser morgenblandingen min og skriver dette til dere. Med engang jeg er ferdig med å spise, skal jeg rydde litt i leiligheten også skal jeg få i meg en kaffe og komme meg på trening. Deretter kommer jeg til å ta imot en sminkekunde, pakistansk dame som skal på fest! Etter der igjen, kommer jeg til å ta imot enda en kunde for både fest hår og sminke. Hun skal være gjest på bryllup. Jeg har med andre ord en veldig spennende dag foran meg;)
Under får dere et par bilder fra en kunde jeg hadde i de siste dagene. Utrolig vakker jente, som skulle på sin vennines bryllups.. håper ikke jeg tar feil nå. Men, hun skulle i hvertfall på et bryllup! Hun hadde veldig tynt hår, vi måtte derfor gjøre noe med håret hennes som ville gi oss mest mulig volum. Passet bra med å ha håret ned i og med hun skulle være brudepike og de hadde fått beskjed om å ha håret wavy/løst. Vi brukte nesten en hel pakke extensions og restultatet ble mye bedre enn forventet, både for henne og meg.Prett girl, right?

Liverpool innkjøp del 1

COSMETICS and BEAUTY

Redness solution, grunnen til at jeg kjøpte denne er rett og slett fordi jeg sliter litt med rødheter i ansiktet. Denne skal kunne vise resultat etter fire ukers bruk. Får håpe at denne hjelper meg med demping av rødheter i ansiktet. Kommer med tilbake melding om den funket eller ikke etter et par uker jeg:)

Clarifying lotion + Cleansing milk from Clinique. Disse kjøpte jeg fra flyplassen, jeg har tidligere brukt renseprodukter fra Shiseido, Clarins osv.. men aldri vært hundre prosent fornøyd. Får håpe at disse produktene hjelper meg denne gangen.

Naked urban decay, det var da drømmene ble til virkelighet haha. Jeg skulle egentlig kjøpe den på flyet, men så hadde de ikke den inne. Etter at jeg hadde gitt opp, så jeg helt tilfeldig at de hadde det i et av de kosmetikk butikkene i Liverpool. Samme dag som jeg skulle hjem faktisk, helt utrolig! Jeg hoppet av glede når jeg så den haha!

Mua, to forskjellige øyenskyggepaletter fra Makeup academy. Bruker selv nesten bare matte øyenskygger. Men med tanken på at jeg har kunder som som regel er hos meg for fest sminke, er det litt greit å ha skygger med glitter i.

Lasting colour gel eyeliner, jeg har tidligere brukt den fra Maybelline som heter- long lasting eyeliner. Denne skal være like, skal prøve denne også komme tilbake til dere med tilbakemelding;)


Masssssse vipper fra Primark. Disse har nesten samme kvalitet som de som selges på typ Cubus - H&M bare mye billigere.

De to første neglakkene under kjøpte jeg fra Topshop, mens siste med blå glitter er fra et sted jeg ikke husker haha.

Neglepynt fra Topshop!

Masse hår donut fra Primark. Disse bruker jeg av til når jeg setter opp håret til kunder.

Masse oppsett hårspenner og vanlige spenner til mine kunder!Hva syns du om innkjøpet mitt og har du noen av disse produktene selv?

-Gilan

Customer: Party makeup

Hello og god morgen jenter! Dette innlegget skulle egentlig være innkjøp del 1 fra Liverpool, men jeg rakk dessverre ikke å gjøre ferdig bildene i går, så da får dere vente til senere i kveld ( om jeg skulle få tid) hihi. Jeg var å spilte fotball med gutta i går, jeg elsker fotball men har aldri spilt en hel time om dere skjønner. Derfor så kjente jeg litt at foten eller hele høyre legget mitt begynte å stivne etter sånn halv time. Jeg hadde ikke varmet opp også gikk rekk på med heftige spark, mot målet. Fordi jeg skulle varme opp keeperen. Utrolig deilig, men på vei hjem kjente jeg at det kanskje ikke var så smart. Jeg har forresten lagt ut en video fra gårsdagens fotball på Instagramen min, hvor jeg later som jeg kan fotball haha. Jeg var helt utslitt, så videoen ble ikke helt som jeg ønsket. Unasett så heter jeg Gilmakeup på Instagram om dere skulle ønske å se meg "trikse" med en ball.

Under har dere bilder av en kune jeg hadde før jeg reiste til Liverpool. Utrolig nydelig jente med vakre øyne. Denne kunden innrømte selv at hun var utrolig vanskelig av seg og jeg så nervøsitete øke hos henne mens hun satt å ventet på at det skulle bli hennes tur. Slik som jeg forteller andre mine kunder om å velge mellom å stresse underveis, eller bare slappe av å vente på sluttresultate og om hun ikke skulle like det da, kan jeg forandre på ting. Hun valgte å lene seg tilbake på stolen! Hun ble utrolig fornøyd når hun så sluttresultatet og det var ikke noe hun ville endre på! Så det gikk bra!:D

Hva syns du om hennes sminke? 
-Gilan 

Liverpool trip in picturesMin baby<3

Dino og William «Bill» Shankly, manegeren og fotballspilleren som klarte å sette LFC back on track i 1959.

You´ll never walk alone, no you wont.

Meg og Mr. Tommy!

Bildene under er fra kvelden før vi skulle hjem, da dro vi ut i Liverpool spiste først på et sted som heter Bam Brasil. Hvor du får servert mere enn 10 slags forskjellige biff. Noe jeg hater og ikke klarer smaken av. men gutta elsket det, så det gjorde meg mett og salaten da.. haha.

Det nydelige bildet over har Dino tatt;)Har du vært i Liverpool før?

Gilan

 

Kunde: Brud styling

 God morning beauties! How are you today? Utrolig deilig å våkne til det nydelige været. Jeg har vært ute i verandaen i ca 1 time, bare ligget der å nyttet den nydelige blåe himmelen. Jeg har fikset neglene mine og er nesten ferdig med å pakke ut koffertene. Nå som jeg har pakket en del av de ut, merket jeg at jeg hadde skjøpt en god del denne gangen som jeg helt sikkert vet jeg komme til å bruke masse fremover. Ikke som forrige gang, nesten 50% av det jeg kjøpte sist, ligger fortsatt i skapet med lappen på. Jeg har tatt bilder av en del for dere, men det var så utrolig mye.. så det kommer nok til å ta litt tid til jeg får tid til å overføre de osv. Jeg må også dele innkjøpet i forskjellige kategorier, slik at det ikke blir too much og kaotisk i innleggene. Jeg har forresten fått tilsendt et par bilder av flinke fotografen Angelie, det er fra et par uker siden når jeg hadde en brud. Hun var tilstedet som fotograf, det er samme fotograf som tok våre bryllupsbilder. Utrolig filnk og talentfull jente som catcher de beste momentene;)

Sånn utenom det over og under, så venter jeg på min bedre halvdel akkurat nå, Asma haha.. som skal være hos meg ganske snart. Føles som jeg ikke har sett henne på evigheter! Jeg og henne har faktisk vurdert en ferie sammen i ganske lenge nå, men vi vet bare enda ikke hvor og når. Får håpe at vi klarer å finne ut av det mens hun er her i dag. Når jeg var i Liverpool tenkte flere ganger at det var det perfekte stedet for meg og Asma, men vi får se hvor vi ende. Kos dere masse i dag også høres vi!


Syns?

God natt

Huff så sliten jeg er. Rett etter at vi kom hjem, skiftet vi klær også dro vi for å besøke mine svigerforeldre før turen gikk videre til Alan og Therese. Hadde en veldig koselig kveld hos dem før vi kom vi hjem igjen for en liten stund siden. I morgen skal koffertene pakkes ut også skal jeg nyte dagen i det fine været;) Jeg glemte forresten å fortelle dere om at jeg, Dino og Tommy var å se på NRK sportsrevyen. Den dagen det var kamp skulle jeg, Dino og Tommy kjøpe LFC utstyr før kampen startet, så stod NRK reportere rett bak oss og spurte om de kunne få et par ord med oss om opplevelsen osv. Kort klipp, men gøy! Haha.. når dere ser dette innslaget, vil dere forstå hva fotball betyr for noen - Dino en av de. Spol til 13 - minutt og ut så vil du se meg og Dino i noen sekunder hihi.. Klikk HER for å se klippet.


God natt, søte dere <3

 

Back in Oslo

Da har man kommet tilbake til Oslo. Jeg var helt ærlig ikke så glad for det, fordi Liverpool er et sted jeg kunne tenkte meg å flytte til. Hyggelige mennesker,Koselig spisesteder, gode shoppingsmulighter i den nydelige nydelig nydelige byen som jeg garantert kommer til å besøke oftere. Det som også gjorde denne turen så spesiell var det at Tommy Dinos beste kompis var med oss og det var vår første tur til Anfield. Det ble en minnerikt helg med masse latter og utrolige opplevelser! Også har jeg selvfølgelig fått shoppet en del.. en god del! Som gjorde hele turen 20 ganger bedre.

De av dere som leser bloggen min husker sikkert at jeg også var i Londen for noen måneder tilbake.. For å si det sånn da, det blir ikke flere London turer så lenge Liverpool eksisteres! Hva jeg har kjøpt av sminke, sko og klær får dere helt sikkert sett i eget innlegg i disse dagene. Nå skal jeg, Tommy og Dino gå å spille fotball ute! Yes, sprek avslutning etter en fantastisk helg!

Hvordan har helgen din vært?

Kunde øyenbryn før etter

Jeg må komme meg ut med en eneste gang, det er vår nest siste dag her og jeg må derfor ut å shoppe:D Får håpe på at det ikke er stappfulle butikker og uendelig lange køer. Uansett, så skal jeg shoppe i dag så skal vi spise noe, ta en golf runde og gå litt rundt i byen, slik som vi gjorde i går. Fordi jeg ikke får tid til å si noe mere nå, skal dere få se en før og etter bilde av en kunde jeg hadde for et par uker siden, Hun var hos meg for å bli nappet for første gang. Hun ønsket derfor å se mest mulig naturlig ut, for at hun skulle bli vant til det selv så nappe de tynnere senere. Jeg elsket resultatet og det samme gjorde hun! 


Synys?

Today´s outfit

Hello dere, skal egentlig ikke blogge fordi guttene venter på meg rett ved døra, det er rett før vi skal ut igjen for å ta en golfrunde. Men om dere lurer på hvordan min dag har vært så er dette noe av det jeg skrev på Facebook statusen min i dag om dagens kamp og opplevelse på Anfield: Hatt en helt ut-av-deg-selv opplevelse. For en kamp, så fantastiske fans, og beste av alt å høre You"ll never walk alone sangen live på Anfield..ubeskrivelig. Jeg trodde aldri fotball kunne være så morsomt. Så mange følelser! Vi vant med 1-0! Ah, folkens dette må dere oppleve!:D

Etter kampen gikk jeg på en sånn "varme opp" shoppingstur. Fordi målet er å bruke hele morgen dagen på shopping. Har kjøpt en god del småtteri i dag, i morgen skal jeg starte ordentlig - butikk til butikk haha.  Mere detaljer og bilder om i dag kommer nok senere engang, nå må jeg stikke! Jeg har forresten lagt ut en video på Instagramen min fra dagens kamp, Gilmakeup heter jeg der om du skulle ønske å se på den. See you!

Jakke: BikBok // kjede: Cubus // Topp-kjole: Lindex // Skjørt: Monki // Klokke: A&C

Syns?

Liverpool day 1

Liverpool, I´m in love with you

Liverpool.. nå har jeg ikke reist så mye rundt i verden og jeg har ikke vært her ute i Liverpool mere enn et par timer. Men damn som jeg har forelsket meg i byen. Hyggelige mennesker, stille men samtidig ubeskrivelig koselig sted. Vi var fremme i Liverpool ca klokken 18.00, vi dro å spiste mat på Nandos så gikk vi rundt i "sentrum" et par timer. Vi tok også turen innom minigolfbanen. Det var mitt aller første golf runde ever og det gikk veldig bra:D Jeg har også funnet ut av at golf er utrolig gøy og ikke er så kjedelig som det ser ut til å være. Jeg våknet for ikke så lenge siden.. vi skal prøve å shoppe litt så dra å se LFC - Stoke på Anfield. Får ikke skrevetn noe annet nå jeg. Laderen går tomm og vi kan ikke lade verken mobil eller mac, før vi har kjøpt sånne hoder til strømmen. Ha en fin lørdag dere <3

Bye bye Oslo, hello Liverpool

Hello dere, endelig er det helg igjen! Vi våknet klokken 10.00 i dag og kom ut av huset rundt 12.00 tiden. Jeg, Dino og Tommy er på vei til flyplassen! På veien som dere ser på bildene, tok vi en Texburger - en burger helt utennom det vanlige! For de av dere som ikke skjønte det, så sitter jeg i bilen akkurat nå og skriver dette innlegget gjennom mobilen til dere. Jeg har ledd og vet at jeg kommer til å le så mye av Dino og Tommy, at jeg ikke trenger å tenke på hva jeg får i meg i Liverpool, for magemusklene får skikkelig trening i løpet av turen. Men, ønsk meg en fin tur, så skal jeg ønske dere en fin fin dag/helg i regn været! Haha, ikke det at det kommer til å være bedre i Liverpool da men.

Jeg må forresten takke alle dere som har skrevet så mye fint om videoen til meg og Dino, utrolig glad for at dere likte det:)

Snakkes!:)

Kunde: Brud

Uslåelig følelse

Dere aner ikke hvor deilig følelse jeg sitter igjen med akkurat nå. Jeg ble ferdig med dagens oppdrag rundt 14.00 tiden i dag og alt gikk som jeg ønsket og bedre. Takket være Gud, har jeg klart å gjøre enda en brud/kunde fornøyd. Dette må være et av de beste følelsene jeg vet om! Vi startet som planlagt og ble ferdig ca samme tid som vi hadde tenkt, det ble verken stress eller noe slik. Vi hadde faktisk så god tid på oss at jeg også fikset hennes søster og mammas hår:) Alt gikk ( alhamdullah) som bruden ville. Den beste delen var det at: Denne bruden mente selv hun kunne være litt vanskelig noen ganger, så sa jeg til henne: "Du kan velge mellom å ikke se i speilet til det meste er over.. eller så kan du få se i speilet hver andre minutt. Men da vil du bare bli mere stresset av det, i og med de småe stegene ikke vil bety noe til alt er på plass". Da sa hun "Gilan vet du hva, jeg har sett hvordan du jobber, så jeg skal la deg gjøre hva du vil, så ser jeg når alt er på plass." Tro meg når jeg sier det dere, når hun så seg i speilet fikk hun helt sjokk, haha. Det første hun sa var "AHHH, jeg elsket ansitket mitt" Da lo jeg og hennes lille søster godt av henne. Hun klemte meg flere ganger og sa hun var super fornøyd og det var akkurat slik hun ville se ut. Ah, så lettet jeg ble da hun sa det. For da tenkte jeg " nå kommer jeg til å reise med god samvittighet!:D Ah, jeg er ubeskrivelig glad i jobben min. De fleste brudene har jo som regel drømt om denne dagen og det at man kan være en del av det  og å gjøre det enda mere spesielt for de er helt sykt. Under har dere forresten et par bilder søsteren hennes tok av oss med Iphonen min idag. Flere bilder skal hun sende til meg når hun har selv har fått de fra fotorgrafen.

Oi, så først nå at det jeg skrev over så ut som en novelle, MEN jeg kan si at det var dagens novelle med happy ending! Jeg gleder meg synsykt til å reise i morgen, komme hjem og fikse enda flere bruder og fest kunder. Ah, I´m in løveeee. Nå skal jeg begynne å pakke sakene mine til i morgen jeg, så jeg slipper å stresse med det i morgen. Ikke det at jeg har så mye å pakke, siden planen er å ta med tomme kofferter (håper ikke Dino leser dette) og komme hjem med stappfulle.  Senere blir det enten trening, eller så skal jeg se Dino spille fotball. Under har dere

Om DU skulle ønske å bestille en time hos meg for test, napping eller sminke så kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com
Nydelig, eller hva?:D

-Gilan

Wish me good luck

Gooood morning lovebirds, hihi. Japp, oppe tidlig i dag å. Strax skal jeg ut døra og komme meg til bruden som mest sannsynlig er utrolig glad akkurat nå men samtidig er små stresset over denne store dagen. Jeg håper at hun er litt mere på det første jeg nevnte. I går etter at jeg og Dino kom hjem fra trening, pakket jeg sakene mine som jeg skulle ta med idag. Det er ikke bare bare skal jeg si dere, jeg må alltid fokusere og prøve å ikke glemme noe i det hele tatt når jeg skal møte opp hos kundene mine. Det har aldri før kjedd at jeg har glemt noe, jeg vil derfor ungå det.. for det kan ikke være bra. Uansett så håper og tror jeg at dette også skal og kommer til å bli bra. Hun har vært hos meg for test tidligere og vi har funnet ut av hva som kommer til å være best på henne til denne store dagen. Bilder kommer nok senere engan, om det skulle være greit for henne:)

Etter dagens oppdrag, skal jeg prøve å komme meg på trening igjen så pakke til morgen dagens avreise. YEY! Jeg er så klar til å komme bort fra Oslo at det ikke er til å tro. Selv om vi bare skal til Liverpool! Jeg har en følelse av at bankkortet ikke til å være så glad når vi er tilbake, men da sitter jeg mest sannsynlig og smiler fra øre til øre etter alle de shoppingsturene. Nå må jeg komme meg avgårde, wish me good luck så blogges vi nok senere!

Svarer forresten på deres søte kommentarer senere i dag <3Vi hørs
-Gilan

Svar på spørsmålsruden - video

Da var denne videoen endelig klar og ferdig til å bli vist. Tok kanskje litt lengre tid enn hva jeg hadde tenkt, men sånn er det når man har viktigere ting å gjøre.  Håper uansett at dere vil like videoen like godt som dere likte den forrige jeg og Dino gjorde! Mens jeg satt å klipte i går, merket jeg at videoen ble litt for lang, så da ble jeg nødt til å dele den i to igjen. Så det dere får sett under her nå i videoe, er de spørsmålene dere hadde til meg og Dino. Del 3 kommer jeg til å dele for seg, hvor jeg svarer på enda flere spørsmål fra dere. Grunnen til at det ble tre deler, er fordi det var altfor mange spørsmål og tenk dere, de jeg og Dino har besvart er kanskje 1/3 del av spørsmålene. Men uansett, hvis du har gått glipp av del 1 og ønsker å lese det, så kan du klikke HER.  for å komme til innlegget. 

 Husk å se den i full HD- kvalitet. 

Gilan

Yesterday's workout in pictures

God morning girls! Under har dere et par bilder fra gårsdagens treningsøkt sammen med Dino. Utrolig deilig å trene regelmessig og seriøst. Jeg tok biceps og lår/rumpe + mage på slutten. Jeg har fått mye mere markerte muskler på kroppen nå enn det jeg hadde for bare noen måneder siden. Det er som sagt fordi jeg har begynt å spise riktig og får nok vitaminer og proteiner i meg. Før trente jeg mye, men spiste feil og uregelmessig. Jeg kunne også trene med tom mage noen ganger, noe som førte til at jeg gikk for mye ned i vekt. Nå er jeg endelig slik som jeg pleide å være og bedre;) 

Pssst: Spørsmålsrundens video kommer på bloggen min senere i dag! For å si det sånn, jeg har selv ledd mye mens jeg har klipt den, så håper at dere også kommer til å like den;) Vi hørs senere i dag!

 
Hvor ofte trener du? 
-Gilan 

Makeup look: Sunflower - products

Dette innlegget skulle egentlig deles litt tidligere med dere, men fikk dessverre ikke tid som jeg trodde. Jeg har vært å trent, spist en good kylling wook og ryddet hjemme. Strax skal jeg fikse neglene mine, så kose meg foran Tvén sammens med Dino. For de av dere som leser bloggen min, så husker dere kanskje det at jeg og Dino var helt avhening av serien Sons of Anarchy? Vi hadde kjøpt sesong 4 og ventet spent på å kunne kjøpe sesong 5. I går så jeg helt tilfeldig på Tv Zebra, da reklamen om Sons of Anarchy dukket opp. Det var sesong premiere, så utrolig gøy å endelig kunne fortsette på den serien!!! Jeg har gått rundt i hele dag og gledet meg til å kunne fortsette på serien i dag!:D


Under har dere forresten detaljebilder av innlegget eller sminkelooken som jeg delte med dere tidligere i dag + produkter jeg har brukt her. Utrolig gøy at så mange av dere likte looken, blir nok flere slike dramtaiske looker nå fremover;) Glemte forresten å nevne det at jeg nesten har brukt 2 timer på å redigere og klippe spørsmålsrunden til dere i dag. Den driver å eksporteres ut nå, om den blir ferdig i løpet av i kveld, skal den nok lastes opp på youtube og bli delt her på bloggen i løpet av i morgen:)

 


Eyes:

Mac prep and prime

Jumbo Nyx milk

Grey: Isadora grey pallete

Black: Mac carbon black eyeshadow

Yellow: Visage makeup store - 284

Isadora waterproff eyeliner

Lashes: Amazing shine - 100% human hair

Mascara:l'oreal telescopic mascara


Eyebrows:

Mac eyeshadow -Charcoal brown
Mac eyegele

Makeup look: Sunflower

Hei sommerfugler Håper alle dere har sovet godt og drømt om noe litt mere behagelig enn verdens ende som meg, Scarey. Under kjære dere, under har dere en ny sommerlig sminkelook som har vært min favoritt hittil av nesten alt annet jeg har laget før! jeg har alltid elsket gull farge og ikke minst denne nydelige solsikke blomsten. Så inspirasjonen for denne looken kom derfra om noen av dere skulle lure på det. Dette er en look som kan godt brukes til hverdagen, for de som elsker sminke som meg. Hvis ikke kan den være perfekt for photoshoots, bryllup eller fest. Den er også nydelig i andre farger, så man kan alltid tilpasse den til den annledningen man skal til. Senere i dag skal jeg prøve å dele detaljebilder med dere av denne looken med produktene jeg har brukt.

Nå strax skal jeg rydde litt i leiligheten, få i meg noe lett, drikke kaffen min så komme meg på trening. For håpe at det ikke er fullt av mennesker i dag også. I går dro jeg fra treningssenteret etter 10 minutter, det var så mange mennesker der at umulig kunne komme bort til noen hver 2 min. Så, da fant jeg veien hjem mens Dino ble igjen for å trene. Jeg trente hjemme istedenfor, litt merkelig at jeg blir umotivert når det er så mange mennesker på treningssenteret. Fordi Dino ble skikkelig motivert! Så ja, i dag skal jeg drepe treningssenteret:DSyns?

-Gilan

Customer: Purple party makeup

Hei nydelige dere! Så merkelig været har vært i dag, det var skyer i et sekund, så ble det sol, så ble det regn, så så så. Hadde paraplyen i håden i hele dag. Jeg elsker regn, men når det er så ustabilt går jeg skikkelig lei. Men, uansett.. dagen min starte ganske så tidlig i dag også, så sprang jeg til et møte. Etter det møtte jeg Therese, da dro vi å drakk en god kaffe sammen. Akkurat nå venter jeg på Dino som skal være hjemme hvert øyeblikk, da skal vi på trening:) Hadde en utrolig bra treningsøkt i går og håper på det samme til i dag seff. Etter trening skal vi hjem og lage en deilig kurdisk middag sammen, noe vi sjeldent får tid til. Så dette blir bra folkens;)

Under har dere et par bilder av ei av de kundene jeg har hatt i de siste dagene. Dette er da søte Namo, som jeg også stylet for hennes forlovelsesfest for et par måneder siden. Hun og ei annen jente kom hos meg foregår for sminke. Bildene av den andre jenta skal jeg også dele med dere, når jeg får tid til å laste de over:) Namo, som dere ser har ganske fine kurdiske trekk i ansiktet. Store mørkebrune øyner, svart hår osv. Jeg elsker å sminke denne nydelige skjønnheten. Det hun ønsket til den dagen var å se festlig sminket ut, men samtidig ikke ha overdrevent og for mye farger. Vi fokuserte derfor først og fremst på huden den dagen, så gikk jeg for en lys base på øynene og brukte bittelitt av lilla farge på øyelooket og under øyelooket. Noe som matchet den kjolen hun skule ha på seg den dagen. Klikke her for å se bilder fra hennes forlovelsesfest.
Hippie

Så utrolig deilig at dagen startet slik som det gjorde i dag. Enda en fornøyd kunde gikk ut av døren min nå, så utrolig takknemlig for de hendene Gud har gitt meg som gjør at jeg kan få så mange mennesker glad! Kunden i dag var ei nydelig kurdisk jente som skulle være gjest i et bryllup. Hun sleit litt med tynt hår, noe jeg elsker å jobbe med. Resultatet ble akkurat slik hun hadde ønsket seg. Tok en god del bilder av henne, som jeg skal dele med dere senere i denne uken:) Nå i de siste dagene har jeg hatt 5 kunder hos meg,  har bare ikke hatt tid til å overføre bildene enda dessverre, men gled dere sier jeg bare:)

Under har dere forresten et par bilder av meg og niesen min som bor i Sverige fra da jeg var på besøk for et par måneder siden. Vi lekte hippier en kveld og tok en del bilder. Se hvor nydelig hun hår hun har jenter:o Mashallah, hun er til å spise opp hihi. Hun har alltid vært forelsket i langt hår også er hennes mamma så flink til å passe på det, noe som har holdt håret hennes frisk og naturlig.Nå strax skal jeg fikse meg så gå ut i det fine være for å se Dino spille fotball. Ønsker alle dere en nydelig og lat søndag:)

-Gilan

Slik får du lengre hår

Husker dere da jeg nevnte at jeg hadde klippet meg selv for et par dager siden? Under kan dere se før og etter bilder av håret. Bildet nummer en er mye mørkere, så det er litt vanskelig å se, men som dere ser så har jeg klipt en god del. Alle de tynne og brente tuppene er borte og håret føles mye friskere og lettere nå. På bildet nummer to har jeg jukset litt, jeg har dratt hode litt bakover så håret ser lengre ut haha. Jeg elsker langt hår og kommer nok til å ha langt hår i de nest kommende årene også. I en periode hadde jeg skikkelig lyst på kort hår, men i og med jeg har krøller så vil det være utrolig vanskelig å style det. Jeg holder meg derfor til langt hår, men stussing er noe jeg ofte gjør for de av dere som lurer på det. Det er utrolig sunt for håret. Sånn utennom det så vokser håret mitt utrolig raskt, det er derfor ikke noe problem for meg å klippe en god del. Men for deg som sliter med få langt hår kan du lese dette:

For deg som ønsker å få lengre hår, er det utrolig viktig at du husker dette: Du kan få langt hår ved å spare i et år, men da vil håret mest sannsyling se utrolig ustelt og slitt ut. Det er derfor svært viktig at du klipper eller stusser håret hver fjerde måned. Må gjerne gjøre det oftere. Om du har veldig tynt hår fra før av og slitt etter masse farging, kan du klippe en god del, så spare håret. Det er nok et av de måtene som gir best resultat. Men da er det viktig at man holder håret unna varmebehandlinger og kurer det ofte. Eller at man ALLTID bruker varmebeskyttelse før varmebehandlinger.

FØR:

ETTER:Ser ikke håret mye fyldigere og friskere ut nå?:D

Gilan

Outfit: Pastel colours

Akkurt nå ligger jeg her og drømmer og maten vi fikk servert av Dinos søster i går. Gud så flink hun er til å lage sjømat. Jeg spiste som om jeg aldri før har sett mat! Spiser alltid så mye hos henne, alt hun lager smaker så godt. Dagen i går har med andre ord vært en utrolig bra dag. Hele familien var samlet for å feire Eid sammen. Klokken 12 i dag, skal jeg ta i mot to sminke kunder. Hun ene stylet jeg for hennes forlovelse for et halvt år siden. De skal på en bryllupsfest i dag tror jeg, så dette blir gøy. Når jeg er ferdig med de to, skal jeg og Dino dra på trening. Det begynner å bli en stund siden siden sist vi to trente sammen. Vi jobber så forskjellige at vi så vidt får sett hverandre to timer om dagen noen ganger. Senere skal jeg på bursdag til min prinsesse / niese Evra, mens Dino skal spille Fifa i en skino sal med sine kompiser. Du leste riktig ja: o

Under har dere bilder av et antrekket jeg hadde i forrige uke. Det var den dagen vi skulle ut med 2 andre vennepar av oss. Selv om været ikke var så veldig sommerlig den dagen, brukte jeg skjørt og pastellfarger som om solen skinte. Her var etterveksten min på ville veier. Så glad for at den er borte nå;)


Blazer: Mango // Kjorte: Bik Bok // Skjørt: Bik Bok // Belte: H & M // Sko: Jeffrey Campbell // Veske: H&M // Smykker: A&C

Photos by: Dino

God helg, søte jener! <3

 Syns?

Svar på spørsmålsrunden - del 1

Hvor har du kjøpt den "ute senga" som du viste i det siste innlegget ditt. Den som ligger i terassen. Den så skikkelig digg ut!

Denne er kjøpt fra www.netthandelen.no
Dino lager du mat hjemme? Kurdisk Eller Norsk?

Om Dino lager mat hjemme, så er det nok fisk.. eller innbakt potet som da han bare putter inn i ovnen. Kurdisk mat kan han ikke.

Gilan er det ekte hårfarge?

Om du mener den jeg har nå, så nei. Mitt ekte hårfarge ligger på en 7-8 ´er mørk hasellnøtt aktig.

Først å fremst må jeg bare si at det er helt SYKT hvor mye folk bryr seg om du går med bikini eller om familien til derya andy godtar at hun går med åpne klær. Syns det er helt unødvendig å spør så mye om det, for det har ingenting med folk å gjøre... Så, mitt spørsmål til deg er: Blir du irritert eller mener du det er unødvendig at folk spørr om sånt?

Det er nok det. Fordi slike spørsmål og kommentarer er det siste man forventer. Mest fordi jeg aldri har vært en slik person som har vært glad i å vise huden min. Jeg er som mange andre kurdiske jenter helt normal i klestilen. Men, noen er veldig glad i å komme med slike kommentarer fordi de ikke har annet å snakke om. Jeg syns det er utrolig unødvendig at de bruker sin tid på slik, når de selv vet sannheten og har svaret på sine egne spørsmål. Sånn utennom det så håper jeg at de jente som kommer med slike kommentarer begynner å fokusere på viktigere ting enn sånn tull.

Hvilken land kommer Asma fra?

Kurdistan:)Varför fixar du inte en knapp så att man kan översätta din blogg till ett annat språk? svårt att förstå norskan ibland :)

Hei, jeg tror ikke det er så lett å få fikset det. Men, kan finne ut av hva det krever for å få fikset det!

Har du tenkt å reise ned til Kurdistan? :)

Om du mener i år, så tror jeg ikke. Men neste år skal turen dit inshallah!

Hva gjør deg glad på en dag hvor du er sur, lei osv?`

Det som får meg glad når jeg er lei meg er: Trøst fra Dino, mammas stemme og trening!

Har du noen tips til å gå ned i vekt?

Spise sunt og jevnlig, tren eller hold deg aktiv og holde unna usunne småspising.

Er det skummelt og bo i oslo\\ trives du der?

Vet du hva, det er alltid noen som har slik å si om Oslo. Oslo er en utrolig fin by og jeg trives som bare det her.

Hvor kjøper du dine kurdiske klær?

Jeg kjøper for det meste i Kurdistan, men det er også ganger hvor jeg har kjøpt det her i Oslo.

Hvor mange år har dino bodd i Norge?

Dino har bodd i Norge i hele 24 år.

Er du den yngste i søskenflokken?

Det er jeg:)

Når slutta du på skolen? Hvorfor?

Jeg sluttet etter et halvt år på Hio, 1. Fordi jeg så ikke noe vits i det jeg studerte. 2. Jeg ville satse på jobb:)

Burdde man klippe håret sitt ofte? Mitt hår har delt seg i 2-3 biter og er slitt, men nå som det begynner å bli langt har jeg ikke så lyst. har du noe tips til hva jeg kan gjøre/hva som hjelper? Jeg gjør ikke noe anent en å rette det, så bruker jeg hår mask 2 ganger i uka, men nå har jeg slutta og rette håret mitt!

Det er alltid lurt å klippe tuppene. Selv om det bare er snakk om mm. Ved å klippe tuppene ofte, gjør det at håret vokser fortere, ser friskere ut og sist men ikke minst, frobyr de slitte tuppene ødellege resten av håret. Det er utrolig viktig at du holder deg unna varme styling apperater til håret får litt liv igjen. Bare å fortsette med kur!


 

Har du tenkt å farge håret brunt igjen?

Japp, men når det vet jeg ikke enda.


Har du vært i sulemani i kurdistan før?

Engang, vi skulle reise til Kurdistan, så kunne flyet ikke lande i Hawler pga været. Da fløy vi videre til Slemani. Fikk ikke sett så mye av byen i og med vi måtte ta en taxi direkte til Duhok, men vil gjerne besøke Slemani engang.

Gilan, har du veldig god kontakt med familien til Dino? å hva syns familien til dino om deg?

Det har jeg! Dino burde svaret på dette spørsmålet, men ut fra det jeg hører så er de kjempe glad i meg slik som jeg er i dem:)

Har du pakistanske venner?

Det har jeg, elsker pakistanere. Ganske lik oss kurdere på mange måter.

 Hvis Dino fikk sjansen eller vil lage en kurdisk film, hva ville tema ha vært? Eller hva hadde det handlet om?

- Halabja uten tvil, sa han til meg når jeg spurte han om det.

 Fav hårlook? Den beste foundaisjonen du ha?

Krøller. Når det gjelder foundation så er Smashbox tinget for meg akkurat nå.Ville du noen gang ha blitt politi? Hvorfor hvis ja og hvorfor hvis nei!

Det er utrolig gøy at du spør meg om akkurat dette. Jeg har faktisk hatt en greie for politi eller hemmelig agent. Det virker som en veldig spnnende yrke.

Jeg lurer på om hvilken rettetang du bruker?

Den jeg bruker er heter : OBH NORDICA 3098.
Gilan: Hvordan er en vanlig dag for deg?

Litt vanskelig å svare, for det kommer veldig ann på dag og sesong. Men generelt sett så er det slik mine dager er: Noe lett til frokost - trening - jobb - så middag med Dino om det er hjemme eller ute.

 

The mission is completed

Hei og god morgen solstråler! For en hærlig dag dette kommer til å bli. Jeg våknet klokken 07.30 i dag, tok i mot en kunde - brud, hun gikk nettopp ut herfra med en svær smil. Hun avtalte tid med meg på mandagen og sa hun ønsket en time først til torsdagen ( i går ) for napping av bryn, så styling i dag. Hun var opprinnelig fra Iran, så dere kan bare tenke dere hvor pen hun var. Wæh, det var et av de peneste brudene  jeg noen ganger har sett. Hun strålte!:D Hun hadde håret ned til hoftene ,var utrolig høy og slank. Også hadde hun en havfru kjole, nydelig. Det er få ting her i verden som kan slå den følelsen man får av fornøyde kunder. Men, detalje bilder kommer jeg mest sannsyling til å dele med dere senere en dag, det får holde med noen mobil bilder nå hihi. Nå må jeg spise noe så komme meg på trening. Senere i dag, skal vi hos Dinos familie for å feire Eid. Gleder meg! Senere i dag kommer også del 1 av spørsmålsrunden, beklager for at det tok så langt tid. Men, har virkelig ikke hatt tid til å gjøre det ferdig før i går. Det blir derfor slik at del 1 som jeg kommer med i dag er skriftelig, mens del 2 er video av meg og Dino.

Jeg har forresten gjort en del endringer i designet mitt, eller jeg og jeg. Det er flinke og søte Charlotte V. Økland som har fikset det for meg. For å si det sånn da, så pirkete som jeg er til slike ting, har hun vært utrolig tålmodig med meg, så takk for alt fine deg. Klikk HER for å komme til bloggen hennes, jeg anbefaler henne på det sterkeste om du skulle ønske et nytt og fancy desing;)Ha en nydelig dag dere!
-Gilan

 

Happy Id

ID MUBAREK

God morgen og Id Mubarek til alle dere muslimer der ute. For ca 15 år tilbake i denne tiden, var jeg ute og samlet på godteri med mine venner. Japp, det var tider. Blir nesten mere lei meg enn glad i sånne hellige dager. I hvertfall når man må jobbe, ikke har nok mennesker her til å feire denne hellige dagen med osv. For de av dere som ikke vet hva Id er eller hvorfor vi feirer det så har dere en kort forklaring her; Id-ul-Fitr, dagen i dag brukes til takknemlighet, overfor Allah som da har gitt oss muslimer enda en sjanse og evnen til å faste igjen. Dette er på mange måter vår "julefeiring". Alle skal gå med nye klær, gaver skal kjøpes til barn og dagen skal feires med god mat, gjester osv. I morgen skal jeg og Dino feire Id med hans familie, ser veldig frem til det! Alt er så mye bedre når man er flere! I dag derimot har jeg startet dagen med å ta imot en øyenbrynskunde - som også skal komme hos meg i morgen for sminke og hår - brud. Strax skal jeg få i meg noe mat så finne veien til trening, drepe biceps og tricepsene mine + mage musklene. Så skal jeg på jobb til sent i kveld! Det var Iden sin din. 

Pssst: Bilde under er teaser av et nytt look som jeg har laget for dere i går. Mere bilder av looken kommer nok i løpet av de nest kommende dagene.

Hvordan feirer du Id og med hvem ?

-Gilan

Off to fotball match

YNWA

Helt siden i går har jeg og Dino gått rundt og tenkte på om vi skulle se kampen hjemmefra eller kjøpe billetter å dra rett på kamp etter at vi begge har sluttet på jobb i dag. Etter mye frem og tilbake, bestemte vi oss for nummer to. Selv om vi skal til Anfield i neste uke for å se kamp. Så gjett om jeg gleder meg. Om ikke så lenge skal skifte til LFC drakten min, møte min kjære mann også dra for å se kamp også vil det helt sikkert bli en god middag ute etter kampen. Dette blir min aller første kamp. Jeg ville egentlig oppleve det på Anfield for første gang, men det er kanskje like greit og varme opp her i Oslo før vi skal dit;) Det virker forresten som om 90% av Oslo's befolkning er LFC fan, alle går med drakten jo! 

Gamelt bilde av meg og me. Dino

Skal du se kampen i dag?:D 

-Gilan

Outfit: Chill day

Good morning girls! Håper alle dere har sovet godt, det har i hvertfall jeg. Selv om det ble en sen kveld! For de av dere som spør meg om svar fra spørsmålsrunden så er dette hva jeg har tenkt å gjøre: Siden det var utrolig mange spørsmål og at batteriet til kameraet gikk tom under innspillingen, så tar jeg resten av spørsmålene skriftelig i eget innlegg. Mens part 1. som jeg tok sammen med Dino vil komme på film. Jeg håper at ddere forstår at det ikke bare å sette av tid å sette seg ned å spille in spørsmålsruden når man jobber hverdag og nesten ikke har tid til annet enn trening, jobb og mat i løpet av en dag. Så, jeg håper at dere forstår det og ikke minst kommer til å like både videoen og skriftlige innlegget:) 

Under har dere bilder av  en outfit jeg hadde i forrige uke. Det var en chill dag med deilig vær, derfor gikk jeg i max chille klær. Når jeg først ser etter behagelige klær hjemme, så er skapet til Dino det første jeg går gjennom. Haha, som dere også ser under på disse bildene, så har jeg på meg t-shorten hans. I love it!!Tshorte: Dino // Bukse: Gina // Jakke: H&M // Sko: Din sko // Kjede: Cubus

Vi blogges senere;)
-Gilan 

Ettervekst borte

Ah, her sitter jeg og føler meg som en dame på 90 som ikke klarer å gå to skrit, stå opp eller i det hele tatt sette seg ned. Jeg har nemliig vært å trent noen muskler jeg ikke visste jeg hadde i går. Det er en utrolig deilig følelse når jeg tenker på hvorfor jeg går sånn. Trening, jeg elsker deg og kan virkelig aldri få nok av deg selv om du noen ganger kan gi meg slike dager. Jeg har trent rumpe og lår, noen øvelser jeg aldri har tatt tidligere og som jeg nå har forelsket meg helt i og er sikker på at jeg kommer til å gjøre de samme øvelsene når jeg vil trene rumpe og lår. Hva for noe øvelser det var, deler jeg med dere i eget innlegg! Dere kommer til å elske de!:D

Sånn utennom det har jeg vært hos min favoritt frisør i dag, Nazdar. Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle gjøre med etterveksten. I et sekundet var jeg sikker på at jeg skulle farge det mørke brunt, så tenkte jeg neh.. farge det slik ditt naturlig hår farge er. Så tenkte jeg, nei bare ta etterveksten så farger du til noe helt annet om noen måneder. Gud så vanskelig det var å bestemme seg. Haha, at dere i tillegg hele tiden mener så mye forskjellig, var det i hvertfall ikke så lett å ta en avgjørelse. Avgjørelsen var lett når jeg først satt meg på stolen. Jeg hadde dårlig tid og takket derfor ja til etterveksten, så det ikke skulle ta så mye tid, haha. Men, jeg ble igjen kjempe fornøyd. Det må selvfølgelig vaskes en del ganger til fargen blir som den skal, men ut fra hvordan den ser ut nå er jeg super fornøyd. Jeg beholdte den brune tonen i håret, så det matcher mine øyenbryn. Så Nazdar: Dest xosh! Bildene av håret deler jeg med dere når jeg får tid til å ta nye bilder i disse dagene;)

Bildene under er fra i går:Hva har du gjort i dag?
-Gilan

I love my work

Fra og med denne torsdagen er jeg full i gang med styling av bruder og andre styling kunder. Denne måneden har vært litt stille pga Ramadan: For de av dere som ikke vet det så er det slik at muslimer helst vil unngå å gifte seg eller feste i ramadan siden det er en hellig måned. Jeg er positiv overrasket over hvor mange som har booket tid hos meg i løpet av ramadan til allerede første dag etter ramadanen, Id altså. Jeg gleder meg sinnsykt mye til å kunne møte alle dere og ikke minst hjelpe dere med hår og sminke til den store dagen. Dere skal se ut som prinsesser og bli behandlet som en prinsesse til deres store dag, jeg elsker å ta vare på dere og å få dere til å føle dere som en ekte prinsesse den dagen! Jeg vil også takke alle mine tidligere kunder som bestandig anbefaler meg videre og gir meg muligheten til å få æren til å fikse enda flere bruder. Jeg elsker jobben min og tar aldri i mot en kunde, med mindre jeg vet jeg kan hjelpe henne og få henne til å se ut akkurat som hun beskriver og ønsker. Jeg skal ikke lyve å si jobben min ikke krever så mye. Jeg har hittil møtt på en god del bruder, alt fra stressfulle, til usikre, unge og kompliserte bruder og generelt kunder. Men, det er nettopp denne utfordringen jeg elsker høyest med jobben min. Å få alle fornøyd til slutt, det er ikke lett. Men jeg har vært veldig heldig akkurat her, som ikke har hatt noen klager. Dette er noe som motiverer meg til å kunne møte enda flere, ta nye steg, prøve ut nye oppsetter, møte på nye utfordringer og ikke minst få de fornøyd til slutt!

-> Jeg har fortsatt noen ledige dager i august, så om du skulle ønske en time hos meg for sminke, bilder, hår, begge deler, napping, brud, kurs osv. Så er det bare å sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com

-> Til de av dere fra Sverige og Danmark: Jeg trenger minst 1 måned på meg om dere skulle ønske meg der. Dette pga reisetid og planlegging. Jeg rekker dessverre ikke å booke dere inn når dere ikke forteller meg noen uker I forveien. Jeg trenger 1 dag til styling pluss to dager for reise. Det vil si minst 4 dager, for å kunne få det til så må jeg ha tid på meg til å kunne organisere det slik at det ikke krasjer med andre avtaler.Vi ses!

-Gilan

OUTFIT: Flower girl

Flower girl, japp det var det første jeg kom på når jeg skulle skrive headeren til dette innlegget. Bildene er tatt for et par dager siden, mens jeg og Asma så Dino spille kamp. Hehe, japp vi pleier å stikke av i typ 5-10 minutter, tar et par bilder og er tilbake på plass når vi føler bildene er over middels bra. Det var utrolig fint vær den dagen, derfor så gikk jeg i en kjole fra Bershka - England. Denne har jeg kanskje bare brukt 2-3 ganger tidligere. Trist at man ikke får brukt slike kjoler så mye her i Norge. Men, 2-3 ganger er bedre enn ingen dager i året ;) Nå ei av mine venniner var i England, ba jeg henne om kjøpe meg et par kjoler. Denne var et av de kjolene, som jeg elsket! Utrolig fine og freshe farger, som passer perfekt til grønne sommer dager her i Norge.

I dag har jeg forresten laget et nytt sminke look til dere og tatt bilder. Det er en look jeg vet mange av dere kommer til å like. I hvertfall de av dere som er glad i arabisk kohl og ikke minst rosa. Men, håper dere liker bildene under først. Så får jeg dele de bildene fra i dag en anne dag, når jeg har fått tid til å eksportere;)

Dress: Bershka - London // Belte: H&M // Sko: Belle - Photos by: Asma Entezam

Like or dislike?

Ps: Thoughts Become Things... Choose The Good Ones!

-Gilan

Action

 

Japp, i dag fikk endelig jeg og Dino tid til å sette oss ned og svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden jeg hadde på bloggen for et par uker siden. For å si det sånn, det var ikke lett å finne en tid til å gjøre det. I hvertfall ikke i vanlige ukedager, for da ser vi ikke hverandre før klokken 11 på natta. I dag måtte jeg nesten tvinge han til å være med, selv om han var utrolig sliten etter fotballkampen! På de siste bildene kan dere se at batteriet sviktet oss. Så da ble det en god del spørsmål igjen som jeg ikke svarte på. Jeg kommer mest sannsynlig til å svare skriftlig på de, siden batteriet må lades osv. Grunnen til at det kjedde var nok fordi jeg og Dino ikke hadde tenkt å lage videoen i dag. Men når jeg først klarte å overbevise han, viste det seg at vi bare hadde II strek igjen, trodde vi skulle rekker å svare på alle men det trengte tydeligvis mere batteri. Men, nå må jeg bare finne tid til å klippe denne videoen så eksportere den ut til dere:D Det blir nok ikke lett med tanken på hvor mye jeg kommer til å jobbe resten av uken + helgen. Men, det finner vi ut av;)

Hadde du sett vår forrige video / Gleder du deg til å se denne?

-Gilan

MAKEUPLOOK: Golden and brown

Hei og god søndag alle dere der ute! Har egentlig ikke tid til å skrive noe nå i og med jeg bare fikk fem minutter av Dino. Straks skal vi bort, han skal spille kamp i dag. Det kommer til å bli en bra dag i dag, siden damene til flere av gutta kommer til å møte opp og se kampen. Koselig greie;) Under har dere detaljebilder av looken jeg delte med dere i går! Wææh, Nå må jeg springe ned.Syns?
-Gilan

FAUX

Hva i all verden er det som feiler meg? Tror jeg må til legen, så snart så mulig for å finne ut av hva problemet er og hvordan jeg kan bli som før igjen. Jeg våknet klokken 09.00 i dag og det sammen gjorde jeg i går også, noe jeg også har gjort veldig ofte sånn generelt i det siste. Helt utrolig for å være meg. Jeg er en skikkelig sovemenneske, om ingen vekker meg og jeg har fri så kan jeg faktisk sove til klokken 14.00! Men det med at jeg våkner så tidlig som klokken 09.00 nå og ikke klarer å sove igjen, så må det da være noe galt med systemet. Haha, må innrømme at det er utrolig deilig å våkne så tidlig, for da har man hele dagen på seg. Men for å være meg og hva jeg er vant til, så er det små rart. Jeg tror hovedårsaken til det her er de arbeidere som driver å bygger en skole utenfor, de bråker fra klokken 08.00 hver eneste dag. Det er kanskje det som har ødelagt søvnen min totalt?:/ hum.. no good. Kanskje dette er en tegn på at jeg faktisk er blitt voksen? haha men, uansett så skal jeg prøve å være flink og utnytte disse timene til fornuftige ting! Fordi i dag skal leiligheten vaskes, så skal Dino hente billetene våre til Anfield, så kommer han hjem og da skal vi se Gerrards ærekamp. Etter det om vi skulle rekke, så spiller vi inn spørsmålsvideoen. Så går turen ut med en vennepar + Therese og Alan. Jeg har en spennende dag foran meg med andre ord.

Faux. Dette er da den ene genseren jeg hadde kjøpt for et par uker tilbake, men ikke hadde brukt siden været var så varmt å fint. Jeg brukte den for et par dager siden og jeg elsket den! Varm, myk og god er den å gå i. For de av dere som lurer så er genseren fra Urban, løp å kjøp! Hihi. Senere i dag skal jeg dele detalje bilder av sminken jeg hadde den dagen:) Nå må jeg sette i gang med det jeg skal, slik at jeg rekker å gjøre det jeg skal og kanskje får en halv time på meg til å klippe den nye hårvideoen;)

Må forresten få nevne dette: I går ble jeg kjent med tre andre av mine lesere som kjente meg igjen ute. Så nydelige og hyggelige dere er:) Utrolig hyggelig og spesielt å bli gjenkjent og ikke minst få så mange fine tilbakemeldinger, det setter jeg virkelig stor pris på jenter

På disse bildene her hadde jeg ikke klipt håret mitt enda, for å si det sånn.. nesten alt det mørke som var nede er borte nå. Haha, søsteren min fikk sjokk når hun så det i går. Men utrolig deilig med akkurat passe lengde og kjenne at håret ser litt friskere og tykkere ut.Dette blir en bra dag, det regner det regner det regner:D I love it.

Hvordan ser planen din ut for i dag?
-Gilan

Today through my phone

Angels

Tenkte å vise dere et par bilder fra dagen min med dere jeg, som jeg har knipset med mobilen min. Jeg dro hos søsteren min med engang jeg våknet tidligere i dag, for å være med mine to engler før jeg måtte på jobb. Vi har koset oss, leket og ledd sammen. Jeg har i tillegg til det gått rundt og smilt i hele dag. 1. Fordi det er en uke mindre til Liverpool 2. Fordi det er FREDAG i dag. I morgen har jeg endelig en fri dag, hvor jeg kan være hjemme litt, stelle meg, lage en god middag og trene. I dag måtte jeg velge mellom trening og mine to engler, sparte derfor treningen til i morgen! Litt greit med en fri dag fra trening også når jeg har trent i hele uken:)

Er helt utrolig hvor nydelige disse to er. Tenk å være foreldre til sånne sukkersøte barn!

Hvordan har dagen din vært?:)

-Gilan

New in: SIGMA BRUSHES

Sigma heaven

Under har dere bilder og oversikt over hvilken børster det var jeg bestilte fra Sigma beauty profesjonal brushes. Jeg bestilte en set + tre andre børster ved siden av. Grunnen til at jeg added på tre børster, var fordi det det settet jeg egentlig bestilite, hadde for få blending børster og manglet også highlighter børste. Jeg har alle de børstene fra før av, men for ei som meg som bruker de hverdag, er det litt greit at man handler de ofte. Jeg vasker mine veldig ofte også, det sliter også litt på børstene. Men heller det enn å la bakterier danse på børstene;) Jeg er super fornøyd med børstene!:D

1. Small angel E65, 2. Concealer E70, 3. Pencil E30, 4.Eye shading E55, 5. Medium angled shading E70, 6.Tapered highlighter F35, 7. Large angled contour F40, 8.Large powder F30, 9. Duo fiber F50, 10. Foundation F60. 11. Tapered blending E35, 12.Tapered blending E40, 13. Large shader E60, 14. Shader crease E47 15. Eyliner E05

De tre børstene under er de jeg bestilte vedsiden av settet over.

Under har dere min børste familie! Yey, større familie nå!:DHar / bruker du sminkekoster fra Sigma?

-Gilan

MOONWALK

God dag fantastiske lesere! Må bare si noen av dere imponerte meg skikkelig med å gjette riktig på hva pakke jeg fikk i går inneholdte! I pakken lå det sminkekoster fra Sigma som jeg hadde bestilt for et par uker siden. Stakars pakke, som måtte vente på meg i hele 14 dager i postkontoret uten å bli plukket. Dino hadde nemlig klart å kaste brevet som jeg kunne hente pakken med, sammen med noen fakturabrever, som han hadde betalt ferdig. Helt utrolig at Dino gjorde noe slik, det er som regel meg som blir tatt for sånn haha. Anyways, Dino hadde snakket med postkontoret og hadde fått dem til å lete etter pakken. Så da dro jeg senere på dagen og fikk hentet pakken jeg hadde ventet på! For å si det sånn: Pakken var verdt all det stresset! Ah, som jeg elsker de sminkebørstene fra Sigma.Jeg har enda dessverre ikke fått tid til å ta bilder av de for å vise dere, men det kommer! Hvis ikke i løpet av i kveld, vil dere helt sikkert se de på bloggen min i morgen! Jeg kunna fått tid til det, men jeg bestemte meg til å bruke den timen på å klippe meg før jeg skulle ut idag. Japp, du leste riktig. Jeg klipper meg selv. Haha, jeg klipte en god del å. Håret mitt vokser utrolig fort og det er fort gjort at håret ser ustelt og tørt ut når det blir for langt., fant derfor frem saksa i det og tok farvel med de unødvendige tuppene. Skal vise dere før og etter bilder senere engang;)

Btw, det er helt sykt hvordan jeg har følt meg i det siste. Spesielt i dag, alt har vært så positivt og fint hittil. Det har skjedd mye småtteri som snart får hjerte mitt ut av brystet for en moonwalk. Æh, I'm in love with my life. Thank God for that. Håper på det samme for resten av dagen også.. eller livet om man kan ønske det? ;) Om noen av dere lurer på oppskriften så er dette hva jeg har å si: 1. Takke Gud hverdag - uansett situasjon. Være takknemlig og sett pris på de små tingene i livet. 2. Trening!I WISH YOU ALL A BEAUTIFUL DAY!
-Gilan