hits

august 2015

Dårlig start på uken..

Hei og god mandag kveld dere. Joda, jeg lever jeg.. Er bare formen som har tatt kvelden! Jeg må starte med å si at jeg har savnet dere og bloggen sånn skikkelig i de siste dagene! Ettersom jeg hadde en arbeidsfylt helg, rakk jeg dessverre ikke helt å blogge som planlagt. Videre så har mange av mine timer i dag blitt brukt på blant annet sykhusbesøk og en del blodprøving, noe jeg elsker så høyt (not) for å ikke glemme alle de timene jeg har sovet idag. Jeg har vært i skikkelig crap form i to dager nå og har så vidt klart å stå oppreist. Jeg ble så dårlig tildigere i dag, at mannen (eller rettere sagt engelen min) kom hjem fra jobb for å ta meg med til legen. Han dro ikke tilbake på jobb for å passe på meg. Helt siden klokken 1500 i dag har jeg ligget i senga og sovet. Eller, sovet og sovet. Jeg trodde jeg sov, men jeg har hørt alle lyder som kom utenfra og hver eneste lille bevegelse mannen har gjort. Formen har med andre ord ødelagt denne dagen helt og det eneste jeg vil nå er at denne mandagen skal ta slutt så jeg kan starte en ny dag i morgen og håpe på en bedre form. Stress er ikke bra for kroppen, husk det dere med mindre dere ønsker å bli syke for å skulke jobb eller skole (haha neida)! Det eneste positive med slike dager er den ekstra oppmerksomheten og kjærlighet jeg får fra mannen. Bare det at han hver 10 min spør om det går bra og om jeg trenger noe gjør meg så inderlig lykkelig. Nesten så jeg ikke får lyst til å fortsette å være syk, jeg lover Dino.. Jeg har det ikke bra. Du vet hvor elendig skuespiller jeg er, right? Dette er ekte greier baby, Hihi.

Sånn ellers så syns jeg at det er litt kjipt å starte en ny uke på denne måten, når jeg egentlig hadde andre kreative planer for dagen. Jeg skulle lage en ny look og spille inn en ny video, besvare mailer som begynner å bli en del nå. Bare en del, seriøst Gilan? Det er blitt så mange uleste mailer nå at jeg vurderer å fjerne mailboksen fra hurtiglinja på Iphonen, blir så stressa av det røde tallet! Men det får vente litt til, som mye annet. Nå skal jeg prøve å slappe av og kose meg med det mannen har lagt fram på bordet her. Min nye favoritt- bok, tegneboken jeg nevnte for dere her om dagen og verdens kanskje sunneste og diggeste snacks. Ønsker alle dere en frisk og avslappende mandagkveld videre, så starter vi forhåpentligvis en ny dag sammen i morgen med en brand new makeuplook hihi, Glad i dere!

Du vet den følelsen...

Du vet den følelsen av når du er sliten, trøtt.. Vil hjem men ikke orker å bevege på deg og vil bare sitte i kontorstolen og vente på at noen skal bære deg ut og kjøre deg hjem? Du vet den følelsen når du er sulten, så sulten at du ikke orker å smile og grur deg til å komme deg hjem fordi du vet du verken orker eller vet hva du skal spise til middag? Du vet den tunge følelsen av å måtte ta seg sammen, gjøre seg klar for å komme seg hjem? Det var der jeg var i dag, i det jeg bevegde på meg for å finne jakka, fikk jeg en MMS fra mannen hvor det sto at han hadde booket bord for to på vår favoritt restaurant, akkurat klokken 17.15! Ah, DEN følelsen er sååååå deilig og ubeskrivelig i en sånn type lat dag! Haha, jeg gikk fra å ha null energi til å ha masse energi på 0,1 sek hihi! Føler meg så heldig som har en sånn snill og omtenksom mann. HTD!

Akkurat nå ligger jeg forresten flat på sofaen slik som jeg drømte om det for et par timer siden. Med en lykkelig og fornøyd mage haha:D snart blir det trening på meg, håper på å få samlet litt energi til helgens kunder! Ønsker alle dere en herlig kveld videre. Så blogges vi!

En kunde, to forskjellige stylinger!

Hei og god fredag dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Selv så ble jeg nettopp ferdig på jobb. Eller, jeg trodde jeg måtte jobbe til rundt 16.00 i dag men det viste seg at jeg hadde bommet litt på en booking ( som egentlig er i neste måned), Deilig med slike feil for da har man plutselig kortere dag!:D I dag ble det med andre ord bare to stylinger! Jeg kommer til å jobbe masse både i morgen og over i morgen,  jeg gleder meg derfor ekstra mye til å komme meg hjem idag, ligge flat på sofaen og ikke gjøre annet enn å puste og se på taket haha. Deilig å ikke gjøre NOE som helst noen ganger ( ender som regel opp med å gjøre utrolig mye når jeg legger slike late planer haha, så jeg stopper her!)


Så, under har dere bilder av en kunde jeg hadde for et par uker siden. Denne nydelige og super hyggelige jenta kom til meg sammen med sin søster tre dager etter hverandre for styling til deres brors bryllupsfest. Jeg hadde dessverre ikke kamera på meg den første dagen, dere får derfor bare sett bilder av dag to og tre. Hun ønsket forskjellige looker til diverse dagene og ble like fornøyd alle tre dagene:) Det vil også komme bilder av hennes søster på bloggen i et av de kommende dagene. so stay tuuuuuned! Ha en herlig dag dere, så blogges vi senere!


Om du føler jeg fortjener å vinne Årets beautyblogg igjen! <3

Gold

Victoria´s Secret

"Take the stage, steal the spotlight"

En deilig parfyme med søt utseende. Får nesten lyst til å bare la flaske stå i hylla som pynt pga de søte vingene. Men, parfymen lukter for bra  til å ikke bli sprayet på hver eneste dag. Jeg har mange parfymer, men har få favoritter. Denne Gold parfymen fra VS tror jeg kommer etterhvert til å stå blant mine favoritt parfymer! Ah.. som den lukter deilig og feminint! Til de av dere som lurer på hvor jeg har fått den i fra, denne er faktisk fra Makestyle.no! Jeg syns det er utrolig kult  at de tar inn produkter fra VS ettersom det ikke er så mange som har de! Parfymen finner du forresten her:D


Sponset produkt

 

Har du noen parfymer eller ande type produkter fra Vs?

Om du føler jeg fortjener å vinne Årets beautyblogg igjen! <3

Fistanê Pilek

Her har dere flere bilder av den kurdiske kjolen jeg brukte i Sverige når jeg var på bryllupsfest. Hope you like it!

(c Farid Omer

Sneak peek: Kiras & Fistan

God kveld søte dere. Jeg håper at dere har hatt en bra dag og kveld så langt. Ettersom mamma skulle reise hjem igjen i dag, bestemte jeg meg for å ha en kortere "hjemme kontor dag" og heller bruke de siste timene med henne mens hun var her. Etter at mamma reiste, dro jeg til sentrum sammen med min søster på en " mini trøst shoppingstur" haha. Jeg kjøpte meg en del nye klær + en del andre spennende småsaker som en ny fargeleggings bok for voksne. Har dere sett de? Jeg har alltid elsket å tegen og føler at det er den beste måten å koble av på. Den boka var derfor medesin til meg og mine travle dager! Det kommer bilder og eget innlegg om det snart engang for alle dere tegne elskere hihi:) Sånn utenom det så har min tid går til videoredigering og diverse andre små-oppgaver som mailbesvarelser osv i dag. Mens jeg så gjennom mine innlegg i stad, kom jeg på at jeg hadde glemt helt å dele bildene fra Sverige med dere. Ettersom det ble litt sent i kveld,  bestemte jeg meg for å bare dele en liten sneak peek bilde av kurdiske kjolen min med dere nå og vente med å dele resten på bloggen i morgen! Nå skal jeg jobbe videre, ønsker alle dere en fantastisk kveld videre <3


Denne modelle heter Kiras og Fistan på Kurdisk. Fistan er den paljettkappen og Kiras er den svare kjolen ( som dere ikke ser så mye av på dette bildet hihi). Denne  nydelige drakten var en gave fra mor. Sånn egentlig så fikk jeg denne kappen med en oransje kjole men jeg følte at det ble litt for mye med tanken på paljettene. Mamma tok derfor med en svart kjole fra Trondheim til meg, fra lagret til the queen of kurdish clothes Gulizar ( min storesøster) haha.. om jeg er heldig? Gjett om!

(c) Farid O.

Om du føler jeg fortjener å vinne Årets beautyblogg igjen! <3

Triks deg til større lepper! Steg for steg.

I dag fikk jeg kjempe lyst til å starte dagens innlegg med noen nye sminketips. Det jeg skal vise dere i dag er hvordan dere kan jukse dere til større lepper hjemmefra ved hjelp av sminke. Til de av dere som har lest bloggen min over lengre tid, vet at jeg ikke er så stor fan av kirurgi eller restylane. Spesielt når man kan jukse seg til det ved hjelp av sminke! For et par måneder tilbake skrev jeg dette innlegget på bloggen med noen lignende tips og fikk utrolig bra respons tilbake. Ettersom dere er så glad i slike innlegg og triks så får dere lære enda en i dag! Den jeg har gjort under er noe jeg gjør ofte på meg selv ettersom jeg føler at denne metoden gir best resultat til større lepper. Dette er en metode som består av skyggelegging og highlighting.

Modell: Stine Therese Tangevold

(c) Gilmakeup

1.  Start gjerne med å skrubbe leppene og påfør en god leppomade eller balm for å gi leppene fukt. Start så med å bruke en highlighter rundt leppene. Dra litt opp i amorbuen. Highlighteren kan du enten påføres ved hjelp av en kost, eller fingrene. Pass på at highlighteren du bruker er lett og ikke så pigmentert. Highlighteren skal bare gi leppene en effekt av fyldigere lepper.

2. Bruk så en mindre og mer kompakt kost til å påføre en lett bronzer i amorbuen og rett under leppene. Mørk skyggelegging gir en effekt av dybde og trykker in. Grunnen til at jeg har brukt det her er rett og slett fordi at leppene skal poppe litt mere opp. Mørk skygge rundt leppene fremhever leppene, gjør dem mer markerte og gir en fylldigere og større effekt. ( Ofte så stopper jeg etter dette steget og avlsutter med en lett leppestift for en mer naturlig resultat.)

3. Fyll inn leppene med en farge du ønsker, her har jeg brukt en ganske så lys lipliner for å få en effekt av enda større lepper.

4. Avslutt med en god lipgloss!

Om du føler jeg fortjener å vinne Årets beautyblogg igjen! <3Kunde, før og etter fest sminke!

Hei og god mandag morgen dere! Jeg håper at dere er klar for en ny uke:) Dere, det er helt utrolig hvor mye en kan henge etter av å bare være borte fra jobb i et par dager, jeg har nesten bare jobbet med papirer og bestillinger siden jeg våknet! Jeg skal fortsette med det nå også bruke litt tid på å pakke ut og rydde kåken når jeg er ferdig med å besvare noen mailer. Det har ikke sett ut her hjemme siden vi reiste på torsdagen i forrige uke og jeg kjenner at jeg begynner å bli ganske lik mamma der: Jeg blir stresset og klarer ikke å jobbe som jeg skal når det ikke er ryddig rundt meg! Noen flere som har den sykdommen hihi? Under får dere forresten sett bilder av en kunde jeg hadde før jeg reiste til Sverige i forrige uke. Hun skulle på fest og ønsket derfor sminke og hår styling av meg. Håper dere liker resultatet!

Om du føler jeg fortjener å vinne Årets beautyblogg igjen! <3

Home

Hei og god lørdag fra herlige Oslo dere! Da har vi endelig kommet oss hjem etter noen fantastiske men samtidig ganske stressende dager i Sverige! Jeg hadde egentlig tenkt å blogge i dag tidlig, men så bestemte jeg meg i siste lite til å heller få meg litt ekstra søvn ettersom jeg nesten ikke har klart å sove i de siste dagene pga stresset og ansvaret jeg hadde. Det gikk heldigvis utrolig bra med stylingen, bruden og hennes søstre var kjempe fornøyde begge dagene! Vi dro som sagt også på bryllupet i går ettersom brudgommen var i slekt med mamma.. så ja, det var litt av en business and pleasure reise hihi! Jeg har med andre ord hatt noen helt fantastiske dager og håper at dere også har hatt en like bra men mindre stressfull helg!

Jeg hadde tenkt å dele bilder fra festen med dere i kveld, men av et eller annet merkelig grunn så får jeg ikke lastet opp bilder på bloggen nå. ( noen flere av dere bloggere som har hatt problemer med det i dag?). Utrolig kjipt med et innlegg med bare teksta.. kjedelig! Men, dere får klare dere denne gangen hihi. Nå skal jeg slappe av og kose meg, ha en super koselig søndag videre dere også <3
 

Bryllup i Sverige!

God morgen og god lørdag dere! Er ikke det helt utrolig at det er lørdag igjen nå? Jeg husker når jeg planla denne Sverige turen med mannen for mange måneder tilbake som om det var i forrige uke. Nå er jeg og har allerede kommet halvveis i oppdraget mitt. I går ble dagen bedre enn forventet. Jeg ble ferdig med henna-stylingen til bruden i tide og dro deretter til selve festen med mamma og mannen. Utrolig hyggelig med slike fester. Så, til de av dere som er kurdere så vet dere at den store store store dagen er i dag! Gårsdagen var en slags "oppvarmingsdag". I dag har jeg også flere andre å style! Jeg føler at jeg har gått rundt, vært små nervøs og stresset litt sånn unødvendig til dagen i dag. Dino har kanskje spurt mer enn 10 ganger "går det bra med deg eller baby" for hver gang jeg har blitt borte i min egen verden. Så fortsatter han " du vet at det kommer til å gå bra, det går som regel mye bedre også når du er små- nervøs" huuuh.. For hver gang han har sagt det har jeg klart å senke skuldrene litt ned og tenk " ja.. Det kommer jo til å gå bra". Også kom tankene igjen etter stund haha!

Forresten i går bestemte vi oss for å ta oss inn på et hotell ettersom vi begge følte vi trengte en god natt søvn før denne store dagen. Vi valgte samme hotell som bruden og hennes søstre. Slik at jeg ikke trengte å reise langt i dag tidlig med tanken på stylingen av bruden og hennes søstre!

Nå er det bare å få stylet jentene og kose oss i fine Ørebro.

Her ser dere utsikten fra hotellet. Nydelig:)

Hei fra Sverige!

God morgen all the way from vår kjære naboland Sverige! Håper dere har sovet godt og er "redo" for fredan. Det har i hvertfall jeg, jeg sov som en stein etter gårsdagens lange biltur hit. Allerede rundt 06.30 i dag tidlig, hørte jeg og Dino lyder komme fra kjøkkenet. Stemningen i huset er på plass, vi sov hos familien til brudgommen i natt og det merkes for å si det mildt. Både mamma og moren til brudgommen var i full gang med å forberede maten osv. Koselig og morsomt stemning og hele familien gleder seg selvsagt. Det gjør vi også veldig! I tradisjonens tro så gjør som regel familien til brudgommen mesteparten av jobben rundt selve bryllupen og dagen. Det er ingen unntak her, så det er fullt kjør. Jeg skal stelle meg litt nå så er det å få alt av det som er pakket klart til å dra til den kommende bruden. Idag er det jo henna dagen så hun skal styles og sminkes og skal se smashing ut dagen før dagen. Gleder meg til å svinge kosten.

Deres planer for idag?

Produktanbefaling: The Balm highlighter

I de to siste årene har jeg blitt helt avhengig av highlightere. Jeg har mange av dem nå og får aldri nok. Jeg måtte derfor kjøpe denne highlighteren fra The Balm også her om dagen ettersom jeg hadde hørt så mye bra om den! La oss starte med pakningen, denne har som alle andre Balm produkter en utrolig feminie og vintage utseende, noe jeg elsker med disse produktene!

Denne Mary-Lou Manizer fra The Balm har en nydelig champagne farge som passer både lys og mørk hudtone. Kan brukes i ansiktet men også som en øyenskygge! Personlig så bruker jeg denne bare på kinnbeina for litt ekstra glød!

 Når det gjelder holdbarhet så har den holdt seg like shiny og fantastisk i hele dag! Denne har faktisk også en ganske så god og myk tekstur, noe som gjør at det er lett å plukke opp produktet på kosten, uten at det blir for pudderete! I´m in Løve.
Denne highlighteren finner du HER / Sponset produkt

Har du noen favorittprodukter fra The Balm?

Pakke pakke pakke

  • Hei og hei dere! Oi, det tok meg litt lenger tid å dele dette innlegget enn det jeg trodde jeg ville rekke. Jeg har hatt en helt fantastisk og super koselig start på dagen sammen med min kjære mor. Det er faktisk hovedgrunnen til en så sen oppdatering i dag. Jeg bestemte meg for å ikke besvare mailer, telefoner eller blogge mens jeg var sammen med henne. Vi får ikke vært sammen så mye ettersom hun bor i Trondheim, det er derfor viktig for meg å bruke all min tid på henne når vi først får vært sammen. Gud som jeg elsker henne.. Nesten så jeg vil klemme henne hardt og aldri slippe henne igjen hihi:) smile noen som kjenner seg igjen?

    Jeg måtte dessverre sette en stopper på morroa og komme litt tilbake til realiteten nå etter mange koselige timer med mamma og søster. Jeg måtte komme innom jobben en tur for å pakke produkter til morgendagens Sverige reise. Jeg skal style en brud og hennes to søstre, jeg har med andre ord en lang liste av produkter her foran meg som må være ferdig pakket til i morgen. Så, jeg må fokusere nå. Vi snakkes snart igjen dere<3

Spennende dag i vente!

Hei fine fine lesere, for en nydelig dag det er i Oslo idag! Jeg blir så lykkelig av varme, blå himmel og sol! Dette her er så fantastisk, jeg var virkelig på vei til å gi opp når det gjal været hihi ♥ Jeg startet dagen min med en lett frokost og har siden da hørt på musikk og jeg har brukt en del tid på å ryddet og vasket leiligheten. Det er utrolig deilig med fridager i uken. Da får jeg gjøre akkurat det jeg vil og når jeg vil hihi. Snart skal jeg ta på meg treningsklær, gå en lang tur og avslutte turen med en heftig time på treningssenteret! Senere går turen til flyplassen sammen med mannen hvor vi skal plukke opp verden beste mamma! Jaaaa.. endelig kommer mamma på besøk igjen. Hun kommer til å være her i et par dager og gleder meg bokestaveligtalt som en liten unge til å tilbringe noen dager med henne! Gjett om jeg gleder meg til å nyte et par fridager med henne før jeg skal på et oppdrag i Sverige (brudestyling) fra torsdagen til søndagen! Jeg har med andre ord en spennende dag og ikke minst uke foran meg yeey:) Jeg håper virkelig at dere også får en bra dag og uke videre <3

Hva er dine planer for i dag?

Bildedryss: Meet and Greet

Hei alle sammen! Jeg håper at dagen deres har vært bra så langt. Personlig så startet jeg dagen med litt papirarbeid i dag og dro deretter til min frisørtime. Etter en del timer der, kom jeg fornøyd hjem uten etterveksten min ( det kommer eget innlegg om det). Så, mens jeg satt og gikk gjennom mailen min, kom jeg på at jeg hadde glemt å dele disse bildene fra meet and greeten min med dere! Jeg hadde dessverre klart å glemme denne mailen blant mange andre ubesvarte mailer. Nå har jeg derfor sittet her en stund og brukt tid på å velge blant alle de bildene, lage kollasjer så innlegget ikke ble for lang. Jeg må si at jeg var skikkelig positiv overrasket over hvor mange av dere faktisk kom den dagen! Det var utrolig koselig å hilse på dere og jeg gleder meg allerede til nesten gang. Tusen takk skal alle dere ha som kom innom for å hilse på og tusen takk til dere som kom bare for å takke meg for den jobben jeg gjør. Jeg er utrolig heldig som har så mange fantastiske og trofaste lesere som dere <3 Om du kjenner igjen noen på bildene under så må du gjerne dele innlegget med de:)

Goodiebags og snacks er ikke feil<3

Det var så koselig å se så mange av dere vente utenfor da jeg kom, it made my day <3


Meg og min nydelige venninne, Nastaran! <3

Nydelige Astrid kom også innom for å si hei! :)Nydelige Dajana og hennes flinke kollega!


New in: Bronzer

Make Up Store bronzing powder, Giraffe.

 Solpudder og bronzer er et must i de fleste sminkepunger til sommeren og utover høsten for å beholde den naturlige sommergløden. Denne Giraffe bronzeren fra Make Up Store gir en nydelig solkysset resultat. Du kan velge å bruke den alene ( om du har jevn og fin brunfarge)  eller over foundation for å få en naturlig og fin brunfarge.  Bronzere er utrolig fine både til mørk og lys hud. Men personlig så påfører jeg akkurat denne bronzeren veldig forsiktig ettersom den kan bli litt for brun for huden min. Er du kanskje naturlig brun eller har fått fin brunfarge i løpet av sommeren, så er denne bronzeren noe for deg. Men, til tross for det så skal denne påføres forsiktig med en stor kost og lett hånd slik at den ikke blir for mørk på huden.Denne Giraffe bronzeren finner du her

#Giraffemakeupstore #makeupstore #makeupstorebronzer

Hårvideo: Hvordan jeg retter håret!

Mange av dere har flere ganger spurt meg om jeg kan lage en video hvor jeg viser hvordan jeg retter ut håret mitt. Jeg utsatt det hele tiden, fordi jeg ikke hadde funnet den perfekte rettetangen. Jeg har prøvd mange forskjellige rettetanger i de siste årene og denne Gizmo rettetangen fra Mast er helt ærlig den beste jeg har eid hittil. Under får dere sett hvorfor jeg liker denne rettetangen så godt!

Husk å se den i full HD kvalitet!

Har du prøvd noen av disse produktene fra Mast? / Rettetangen finner du HER

 / I samarbeid med Makestyle.no

#makestyle #mast #gismo

Jeg diggern!!

God lørdag kjære livsnytere! For en fantastisk dag, sola titter og vi smiler. Idag vil jeg fortelle dere litt mer om telefonen min som jeg skrev kort om sist.  Dere husker sikkert innlegget jeg hadde om den for noen dager siden. Jeg lovet jo å dele et nytt innlegg med hovedfokus på bilder som er tatt med Samsung S6 Edge! Denne nye modellen har virkelig imponert meg dag for dag, ikke minst på grunn av et vanvittig bra kamera! Alle dere vet jo hvor mange bilder jeg tar hver eneste dag, selfies, antrekk, og ellers bilder av mennesker og omgivelser rundt meg. Derfor er jeg egentlig avhengig av å ha et bra kamera tilgjengelig. Det at jeg har et proft speilreflekskamera er en ting, men den er så tung at jeg kun bruker den når jeg skal noe helt spesielt. Denne modellen her kan jeg faktisk talt ta bilder med og det med god samvittigvet. Bilder er essensielt for meg, det skal være klare og gode bilder. Skarpe, med mulighet for å ta inn lys evt justere på lyset. Det er nemlig her jeg liker denne spesielt godt. Jeg kan justere lyset med blender slik at jeg selv kan velge for mye lys jeg ønsker på bildene. Til de av dere som ikke vet hva blender kan brukes til; Du kan bruke blender for å tilpasse kamera til forskjellige lysforhold. Denne har 1,9 som laveste blender og tro meg , det er veldig bra. De linsene jeg bruker på proff kamera som vi har betalt flere tusenere på har blender 2.8 så at denne mobilkamera har 1,9 i blender, er imponerende. Det synes veldig godt på bildene for å si det mildt. Alt ser bedre ut med riktig belysning. At det er I kombinasjon med optisk bildestabilisering er egentlig en drøm. Det gjør at bildene ikke blir uskarpe og nærmest i ufokus. Hvor kjedelig er ikke det? Plutselig skjer det noe eller det er et øyeblikk der du tenker: Ja, det må jeg ta bilde av og det er det øyblikket og bildet ender opp med å være fullstendig i ufokus. Derfor er lav blender, og bildestabilisator genialt å ha på mobil!

Under får dere sett noen uredigerte bilder jeg har tatt med telefonen! Resulatet er helt fantastisk, nesten for bra til å være bilder som er tatt med en mobiltelefon! 

 


Dette bildet er tatt med frontkamera! Bra kvalitet eller hva?:D
 

At bildene er så klare er jo en ting, men at skjermen og kamera har en så bra kombinasjon gjør at du faktisk vil ta flere bilder enn vanlig også. Bringer frem kreativiteten enda mer:)

Jeg mååå nesten også fortelle dere om dette også: Du kan fargekode dine fem favorittkontakter og enkelt finne dem fram ved å legge de til som snarveier på edgeskjermen! Det er noe utrolig kult syns jeg ettersom du enkelt se hvem det er som kontakter deg om det er gjennom mobilen eller sosialemedier! Nå har jeg allerede lagt til Dino, mamma og søsteren min på den lista! hihi 

/ sponset innlegg 

The forgotten outfit

God fredagskveld dere! Jeg håper virkelig at dere har hatt en bra dag i dag. Selv så har jeg tilbringet nesten hele dagen i dag på jobb. Jeg og mannen var så slitne at vi dro å spiste mat ute etter jobb, fordi vi verken hadde energi til å lage mat hjemme eller kunne vente så lenge. Deretter dro han på trening mens jeg hadde noen late timer hjemme. For å si det sånn, pusting var det eneste jeg gjorde i løpet av de timene, ah så deilig å bare slappe helt av noen ganger. Jeg har store planer om å IKKE GJØRE NOE ANNET ENN Å BARE SLAPPE AV etter morgen dagens kunder også, da tar jeg helg! Hihi.. om jeg blir borte fra bloggen så vet dere hvorfor nå;D Neida, lover å oppdatere bedre enn det jeg har gjort i det siste!

Under har dere forresten bilder av et antrekk jeg hadde for en stund siden som jeg hadde glemt helt å dele bilder av med dere. Bildene er tatt av min fantastiske mann Dino!:)

 

casual

God onsdag kveld til alle dere. For en deilig og avlsappende dag det har vært i dag! Været har vært helt fantastisk her i Oslo, har det vært like bra der du bor? I dag var en av de dagene hvor jeg bestemte meg for å sove litt ut, ta meg fri fra alt og bare lukke øynene til det som sto på dagens plan. Jeg kommer til å jobbe fra og med i morgen og ut søndagen, en fri dag var derfor perfekt nå. Jeg har vært dårlig i mange dager nå og har nesten ikke hatt tid til å slappe av for å bli bedre. Dagen i dag hjalp heldigvis veldig mye og jeg føler meg litt bedre enn det jeg gjorde tidligere i dag. Snart skal jeg kle på meg og komme meg på trening så jeg får beveget litt på meg (klarer ikke å slappe helt av haha) resten av kvelden skal tilbringes hjemme foran tv´en! Jeg håper at dere har hatt en bra dag så langt og får en rolig og koselig kveld videre.
Trenchcoat: Cubus / Blouse: Here / Jeans: Bikbok / Shoes: Here

(c) Farid Omer

Miss Edge!

sponset innlegg

Mine damer og herrer, gutter og jenter, geeks and non-geeks..la meg introdusere dere for denne nye herligheten fra Samsung: Samsung Galaxy S6 Edge! Jeg må helt ærlig innrømme at jeg fullstendig forelsket i mobilen. Nå tenker helt sikkert mange av dere "nah.. Iphone er best bla bla".. det sa jeg også helt til det øyeblikket da åpnet esken. Alt er så imponerende at en tenker, det er litt for ekslusivt til mobil å være. Jeg digger den unike designen med avrundede kanter, der disiplayet synes nærmest å skinne fra siden. En ting er selvsagt design på telefonen, men det er jo faktisk innholdet som en benytter seg av. Det er her den er virkelige wow faktoren kommere inn. Mobilen har markedets beste mobilkamera og en så utrolig morsom og kreativ løsning når det gjelder hurtiglading, at det er faktisk bare en lek.

For meg som er så over normalen så opptatt av mobiltelefon og har egentlig det aller meste av min hverdag, jobb i en smarttelefon  så er disse punktene et absolutt must når det gjelder mobil: Bra kamera, langvarig batteri og sist men ikke minst brukervennlig.

Det er ingen hemmelighet at jeg brukte Iphonen min mye pga av det jeg driver med, men jeg føler fortsatt ikke at det er greit at jeg aldri hadde nok batteri... litt irriterende at Iphone enda ikke har funnet en løsning på det. Det at jeg bare kan sette den nye telefonen min på lading i 10 minutter nå og få 4 timer med bruk er jo faktisk unikt. Det er for meg noe som setter en ny standard. Jeg har nå brukt denne mobilen i snart 10 dager og som sagt, for meg er vel batteriet det som faktisk virkelig skiller seg ut. Det mest fantastiske med batteriet til mobilen er at den også har trådløs lading! Dvs at jeg når som helst og hvor som helst kan legge den på trådløse ladestasjoner og la den lade automatisk! Det er faktisk så morsomt at du kan legge den på et bord i en restaurant som har ladestasjon og vips så lader den mens du nyter en god måltid. Cool, eller hür:)?


Når det gjelder utseende på den så trenger jeg ikke si noe annet enn: Bare se på den! Jeg alltid latt meg fascinere av design. Når du da kan få design og innhold som lever opp mot det som ser så bra ut. Da blir jeg faktisk glad inni den lille kroppen her:)


Jeg kommer til å ta flere bilder i løpet av uken så dere får sett hvor fantastisk bra kvalitet det er på både front og bak- kamera! Selfieeeee:D#samsungs6edge #samsungs6 #samsungedge #samsungnorge

Hvilken telefon bruker du?

work kinda day

God tirsdag morgen dere! Akkurat nå sitter jeg og blogger fra mitt lille studio som jeg også ofte bruker som kontor. Jeg elsker å sitte her og jobbe mens jeg er omringet av sminke, sminkekoster, telys som lukter roser, god musikk, sminkespeil, kamera osv. Jeg kunne lett ha bodd i dette rommet her hihi! Her om dagen bestemte jeg meg for å handle en del nye ting inn som rammer, duftlys, vaser, oppbevaringskurver osv så det ser enda koseligere ut. Jeg har allerede fått høre mange koselige tilbakemeldinger fra de som har vært hos meg. Det er selvfølgelig kjempe godt å høre fra kunder, ettersom jeg gjør dette mest for at de skal føle seg hjemme mens de sitter i stolen og blir stylet.

Sånn ellers så har jeg en kjempe spennende dag foran meg i dag. Eller papirarbeid delen er aldri så spennende og morsom, men når jeg er ferdig med det, så skal jeg ta i mot en modell for en liten beautyshoot. Dette er noe jeg har gledet meg kjempe mye til! Vi vet enda ikke helt hvordan type sminke og look det blir, men jeg er sikker på at det blir bra og morsom opplevelse for oss begge. Når jeg har kommet meg hjem i kveld, så skal jeg dele et innlegg på bloggen hvor jeg introdusere tidens kuleste smart-telefon for dere !:D Hva gjør du i dag?New in: Glitter eyeliners

God mandag og ny uke kjære dere! Jeg håper at dere har hatt en bra og avslappende helg:) Selv så har jeg hatt en ganske kjip helg ettersom jeg rakk å bli små syk på fredagen og ble bare verre og verre i løpet av helgen. Snakket med min mor i stad og hun trodde det var noe galt ettersom jeg så vidt kunne snakke pga vond hals og tett nese haha, mødre <3 Jeg håper at jeg blir frisk igjen snart, jeg har fått nok av smerter og lite søvn i de siste dagene! Det er faktisk årsaken til at jeg ikke har blogget noe særlig i det siste, jeg har rett og slett ligget rett ut.. eneste positive som har vært i det siste er min kjære mann, som er så flink til å kjemme meg bort og trøste meg når jeg er syk:) Jeg er derfor ikke sikker om jeg ønsker å bli frisk ? hihi


 

Så, over til noe litt mere spennende og morsomt: GLITTER! Selv om jeg nesten aldri bruker glitter i sminken min, så elsker jeg glitter. Jeg blir faktisk glad av glitter og farger. Noen flere der ute som er som meg? Jeg kunne ikke la være å kjøpe disse fargerike og glade eyelineren når jeg så dem på makeupstore her om dagen. Mange av mine kunder elsker glitter og disse var midt i blinken med tanken på at de kan brukes som eyeliner og som øyenskygge. For min del så kan jeg bruke disse over alt, som f.eks på leppene, brynene osv.. når kreativiteten slår inn så vil disse være veldig brukelige til all over the face hihi.

 

Bildet over: Dark sopphire / Choco lux / Purplerain / Dancing queen /Lux

Sånn ser de ut på. På bildet over har jeg lagt to tynne lag oppå hverandre.På bildet under ser dere hvor tyn og kompakt kosten er, noe jeg syns er kjempe greit med tanken på at det er lettere å kontrollere påføring med en slik kost. Anbefaler disse på det sterkeste om dere er ute etter noen hetftige glitter- eyelinere!


Har du prøvd disse eyelinerene? #makeupstore

Stressende lørdag

I skrivendestund sitter jeg i bilen etter å ha startet dagen med å style en brud og hennes brudepike. Rett etter at jeg ble ferdig på jobb, ble jeg plukket opp av mannen. Deretter kjørte vi innom et sted på Majourstuen som har noen sinnsyke baguetter, vi spiste også kom vi hjem. Jeg skiftet med engang, sminket meg litt og sprang rett ut igjen for å rekke en familiemidag sammen med noen kjenninger av svigers. Så ja, vi sitter fremdeles i bilen men det er rett før vi er framme. Blir så koselig!

Før jeg glemmer, jeg vil bare takke alle dere som kom på meet and greet'en min i går! Så utrolig koselig at så mange av dere kom og hilste på! Jeg gleder meg allerede til å se dere igjen neste gang:) bilder fra eventet kommer på bloggen i et av de kommende dagene.

Forresten, jeg besvarer alle mailer i morgen:)

Nominer meg til årets beautyblogg!

God fredag dere! Jeg håper at dagen deres har vært bra så langt:) Dere, for et par dagen siden åpnet nomineringen av Vixen Blog Awards noe jeg syns er utrolig spennende å følge med på. Jeg har flere ganger i løpet av de siste dagene mottatt meldinger og mailer fra venner og lesere om at de allerede har nominert meg til blant annet Årets beautyblogg og Årets Instagram. Det betyr så mye at dere støtter meg sånn! Så tusen takk skal dere ha for den tiden dere bruker på å nominere og støtte meg. Selv så elsker jeg å se hvem som vinner diverse katagorier og ikke minst oppdage nye bloggere! Som helt sikkert mange av dere husker, så vant jeg årets skjønnhetblogg (beautyblog) i fjor. Jeg hadde aldri før blitt nominert og var helt ny i gamet. Det at jeg var ny og klarte å bli nominert, komme til finalen, semifinalen også vinne årets skjønnhetsblogg var veldig surrealistisk og virkelighetsfjernt. Jeg kan enda ikke beskrive og sette ord på den følelsen jeg hadde når navnet mitt ble ropt opp den kvelden! Jeg håper at dere mener at jeg fortjener å bli nomitert og ikke minst stemt på i år også under katagorien Beautyblog. Det er forresten veldig mange andre kategorier der også, om du skulle føle at jeg kunne passet inn i andre kategorier så er det bare å kjøre på! ♥

Du kan klikke HER for å nominere meg!

 ♥ Legger ved et bilde fra fjorårets VBA, minnerikt kveld! Åhhh som jeg gleder meg til årets ♥


Nå skal jeg begynne å gjøre meg klar til kveldens meet and greet med Make Up Store byporten! Gleder meg til å se dere!!

Sees vi i morgen?

Hei og god kveld dere. Jeg håper at dere har hatt en bra dag  og kveld så langt! Jeg ville bare komme innom for å ønske alle dere en herlig kveld videre. Samtidig som jeg ville dele et sneak peek bilde av den nye sminkelooken under med dere.  +, ja PLUSS at jeg ville minne dere på meet and greeten jeg har i samarbeid med Make up store - Byporten i morgen! Har ikke du fått det med deg?  Det er som sagt i morgen på Makeupstore Byporten - fra klokken 17.00 - 20.00! De første 15 som kommer, vil få en goodiebag til en verdi av 1000 kr som inneholder nyheter og sminke fra Makeupstore. Du kan lese mer om det HER!

Vi blogges! Det vil komme flere bilder av denne looken + produktliste i en av de kommende dagene.

Kunde, fest styling

Husker dere da jeg for et par dager siden var i Asker for å style en brud? Her har dere to sneak peek bilder av stylingen jeg gjorde på henne den dagen. Nydelig kurdisk brud i hvit kurdisk nasjonaldrakt!

Like a fairytale

Er det lov å starte et innlegg med litt klaging? Jeg er helt utslitt etter dagen i dag! Wow for en neverendingday. Jeg trodde denne dagen skulle gå fort som alle andre dager, men nei.. dagen ble så lang at jeg så vidt orket å forlate salongen i dag når jeg var ferdig for dagen. Jeg startet dagen tidlig med litt papirarbeid, så gikk jeg ut en tur for å handle inn en del ting til salongen. Deretter dro jeg på jobb og var der fra 13.00-17.30! Jeg kom hjem først nuh! Hadde vært godt å bare kunne slappe helt av etter en så stressende dag! Jeg må dessverre bite tennene sammen og fortsette å jobbe med en video. Hva slags video tenker sikkert noen av dere, jo det skal jeg fortelle dere.. men ikke nå! Det er i hvertfall noe kjempe spennende, det kan jeg love at det er.

Så, før jeg avslutter dette innlegget vil jeg bare minne dere på at jeg har en Meet and greet nå på fredagen i samarbeid med Makeupstore Byporten. Jeg kommer til å være der fra klokken 17.00 - 20.00! Kom gjerne innom og si hei!:D Psssst: De første 15 som kommer vil få en goodiebag med nyheter fra Makeupstore til en verdi av 1000 kr! Les mer om denne eventen her!


 

Under får dere sett flere bilder av den nydelige blondekjolen jeg hadde på meg den ene dagen når vi var på ferie i Croatia. Jeg savner det stedet så fælt! Borak var som et eventyr.. der vil jeg så reise igjen!

Kjolen finner du her.

Bildene er tatt av min flinke mann! (c) Farid

Slik sminker du øynene større, steg for steg!

Jeg blir ofte spurt om hvordan man kan sminke øynene sine større. I dette innlegget skal jeg vise dere noen enkle triks som gjør at øynene ser større, mer åpne og våkne ut! Dette er favorittlooken min de morgnene jeg står opp tidlig og har sovet lite kvelden før! Det får meg fra  å se trøtt ut til å se lysvåken og frisk ut!:D 

1. Start med en god base så øyenskyggen sitter dagen lang.

2. Bruk en stor blendingkost og påfør en litt frisk farge i globallinjen ( denne fargen skal være en slags base til hovedfargen du skal bruke. Jeg har f.eks tenkt å bruke brunetonre og går derfor for en oranje farge som base).

3. Bruk en litt mindre blendingskost til å påføre en mørkere øyenskygge.

Denne fargen skal påføres bredest i ytterkanten og smalere innover.


4. Bruk så en enda smalere og mer kompakt blendingkost til å påføre en varm brun skygge rundt hele øyet. Langs vippene nede kan du påføres med ekstra lett hånd slik den er mørkest ytterst.

5. Bruk en hvit eller beige kajal nede på våtkanten. 6. Bruk en vippetang for å bøye vippene. Start nærmest vipperoten og bøy vippene i tre omganger på hvert øye.

Avslutt med å påfør mascara på vippene. Har du f.eks veldig korte og ikke så fylldige vipper kan du bruke punktvipper for litt mere dramatisk resultat.

#Sliksminkerduøynenestørre #sminkøynenestørre #størreøyner #sminkøynene #stegforstegøyesminke

Lykke til når du skal prøve dette ut!

Meet and greet i samarbeid med Makeupstore!

 Dere husker vel da jeg nevnte at det skulle bli en ny meet and greet snar? og at jeg skulle komme med info om det? Nå kan jeg endelig fortelle dere at den neste meet and greet ´en min er nå på fredagen! Denne gangen er det i samarbeid med Makeup Store - Byporten. Jeg kommer til å være der fra klokken 17.00 - 20.00 og vil akkurat som min forrige meet and greet / beauty chat tilby dere sminketips, dele mine favorittprodukter fra makeupstore osv. Så legg av denne fredagskvelden til det, kom innom og si hei så vi kan bli kjent, snakke om sminke og ta en selfie sammen! Jeg lover dere en koselig og lærerikt kveld. Forresten dere, de første 15 som kommer, vil få en goodiebag til en verdi av 1000 kr som inneholder nyheter og sminke fra Makeupstore.  Det vil også være snacks, drikke og fingermat tilgjengelig! Åhhh, dette blir så bra.. jeg gleder meg!!!


Vi seeeees <3

#makeupstore #gilmakeup #makeupstorebyporten

Kunde, fest sminke og hår!

God mandag og ny uke dere! Jeg håper at dere har hatt en fantastisk bra helg og er klar for en ny uke! Nå skal jeg fortelle dere noe  kjempe spennende, som jeg har gledet meg kjempe mye til å fortelle dere om. Jeg.. emm.. uhm.. Vet dere hva, jeg venter med å fortelle dere det i kveld jeg haha! Sorry, men tro meg. Det er verdt litt venting!:D Følg meg bloggen i kvelden for den  spennende nyheten!:D

Så, under har dere bilder av en kunde jeg hadde her om dagen som skulle på sin søsters bryllup. Adila ønsket å ha håret løst, masse volume, luggen borte fra ansiktet og mente at fletter var kjempe søte. Jeg bestemte meg derfor til å gjøre frisyren under på henne, hvor hun fikk litt av hvert av det hun ønske. Hun elsket resultatet! Jeg må helt ærlig innrømme og si at jeg også kunne tenkt meg å dra på en fest med denne elegante men samtidig veldig romantiske hårfrisyren.. den fletten gjorde så mye med helheten, syns ikke dere?:D

Off to work! Loving it!

God morgen og god søndag til deg der hjemme eller hvor enn du er!

I skrivendestund sitter jeg i bilen og er på vei til jobb. I dag skal jeg til kundene og ikke motsatt ettersom bryllupet ikke er i Oslo og fordi jeg skal style bruden, moren hennes og søsteren hennes. Jeg elsker å jobbe med familier og liker derfor å bare legge av en hel dag for de slik at de føler de får den tiden de trenger. Det er en såpass stor dag at i mange tilfeller så er det siste bruden trenger enda mer "stress" med å komme seg hit og dit. Siden hun skal holde bryllupet i Asker ble vi enige om at jeg tok med meg produkter og utstyr til henne. Slik blir både jeg og kundene fornøyde, selv om jeg aller helst vil sminke og style mine kunder hos meg selv så er det viktigste faktisk kunden. Spesielt når det et bryllup.

Så, vi er framme i Asker hvert øyeblikk.. Men først skal mannen stoppe innom et sted så vi kan spise noe lett sammen! Ønsker alle dere en herlig dag, så blogges vi helt sikkert senere. Forresten dere, tusen takk for alle de herlige tilbakemeldingene på J.Lo inspirerte looke min. Hvilken andre kjendiser ønsker dere at min neste look skal være inspirert av?;)

Jennifer Lopez inspired makeuplook!Face:

Smashbox studio fix primer

Mac pro longwear nourishing foundation her

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup Rvolution Baked bronzer -Bronzed Fame

Mac pro longwear pressed powder

Makeupstore Velvet beam cashmere shade highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Makeupstore microshadow: Catwalk & fashion (base)

Makeup Rvolution Ultra eyeshadows  - black stars, molton chocolate and truffle

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Mac Myth lipstick

Makeup revolution nude lipgloss

Lashes:

ARDELL Natural


Hva syns du om denne looken?

#jenniferlopezmakeup #jenniferlopezinspiredmakeuplook #jenniferlopezinspiredmakeup #J.lomakeup #jlmakeup

Solfylt morgen!


Den følelsen av å våkne til at solstråler treffer deg i ansiktet, solstråler som lurer seg inn gjennom gardinene er seriøst lykke. Det minner meg så mye om barndommen min i Kurdistan, der var solen selvfølgelig sterkere. Da måtte vi derfor enten flytte på oss eller bevege oss over til skygge. Det er endelig sommer i Oslo! Skulle ønske jeg også hadde fri idag som de fleste av dere sikkert har nå, men noen må jobbe i helgene også. Haha:)

Sånn ellers så har jeg sovet godt i natt etter en veldig koselig å etterlengtet date med mannen min i går. Han ringte meg ganske tidlig på morgenen igår og spurte om jeg ville gå ut på middag med han. Jeg sa selvfølgelig ja og ble plukket opp av han etter jobb og dro deretter til vårt favoritt spisested Dinner. Deretter nøt vi resten av kvelden ute med is, sukkerspinn og tur i solen. En perfekt fredagskveld med andre ord:) håper dere hadde en like bra avslutning på uken som meg og får en herlig dag i solen idag,

God helg:)