hits

august 2016

GIVENCHY

Inneholder sponsede lenker

Her om dagen fikk jeg en herlig liten gave i postkassen fra Smartbuyglasses.no. Dere kan tenke dere hvor glad brilleglade jeg ble av denne gaven! Om det er en ting jeg har handlet mye av i det siste uten at det har vært planlagt og uten at jeg har tenkt meg om så er det solbriller. Disse nydelige solbrillene fra Givenchy er allerede blitt en av mine favoritter blant den store kolleksjonen jeg har! De er trendy, elegant og ser samtidig ganske tøffe ut med de piggene på øverste delen av rammen. Jeg går vanligvis for enkle briller, men disse er helt perfekt til en sånn type ren og enkel antrekk som jeg har på i disse bildene. Du kan klikke HER for flere kule solbriller!

Jakke: Ginatricot

Jeans: Never Denim

Sko: Vegaband

Briller: Her

Top: Shein

(c) Adnan Sh

Hva syns dere om dette antrekket og mine nye briller?:D

Constant togetherness

For et par uker siden besøkte jeg et god vennepar av meg Sheima og Hezar for å si hei til deres nye og søte skapninger. De heter Sara og Maria og er verdens søteste tvillingsøstre! Jeg kunne ikke la være å knipse et par bilder av de mens jeg var der. Litt utfordrende var det med tanken på at de var så små og tvillinger, men jeg ble fornøyd med bildene for det. Jeg har bare tatt bilder av babyer en gang tidligere og føler jo mer jeg gjør det, desto morsommere syns jeg det er hihi. Fortell meg gjerne hva du syns om bildene:D


 

Long black dress

Heisann! Snakk om å være trøtt da dere. Jeg la meg alt for sent i natt og måtte opp tidlig for å rekke en avtale med broren min. Jeg har med andre ord fått minimalt med søvn i natt. Så jeg fungerer ikke heeelt som jeg burde i dag hihi. Mens jeg drev å ryddet rommet mitt i stad, så jeg hatten dere ser på bildene under. Da kom jeg på at jeg hadde glemt helt å dele flere bilder av dette antrekket med dere. Så her kommer det flere bilder med detaljer om hvor det jeg har på meg er i fra. 

Forresten, så utrolig morro å se responsen deres på gårsdagens youtube video!:D Gled dere til flere, lover å bli like flink på å dele videoer som før! Nå skal jeg lage meg en XXL kopp kaffe og sitte og besvare mailer i et par timer. Vi blogges om ikke så lenge igjen!

Hat: H&M 

Dress: Her

Purse: Chanel

Choker: Top Shop

Shoes: Public Desire

/adlink


Hva syns du om dette antrekket?

(c) Jan
 

Video: Hvordan style krøllete hår (fra dårlig hårdag, til fantastisk hårdag!)

 

YAAAS! Har du krøllete hår? Eller vet du om noen som har krøllete hår? Vel, da har du sikkert sett eller opplevd at krøller oftest enten ser veldig bra ut. Eller.. u know, det motsatte. I denne videoen viser jeg hvordan jeg styler håret mitt de gangene jeg ikke rekker å gjøre min vanlige krølle-rutine etter å ha dusjet. Jeg håper du liker denne videoen og fortell meg gjerne om dine hår styling rutiner:D
 
Husk å se videoen i full HD kvalitet. 
Abonner / Subscribe youtube kanalen min HER

 


 

Can´t stop loving itGod dagen! Herlighet så nydelig vær det er i Trondheim i dag. Rett før jeg begynte å skrive dette innlegget, ropte mamma fra verandaen og sa "Gilan, du må komme deg litt ut mens solen skinner". "Jeg kommer mamma, bare gi meg 5 minutter." Svarte jeg med engang. Vel, jeg tror mamma har merket hvor mange timer jeg har sittet her og jobbet uten pause. Så jeg burde definitivt høre på henne og komme meg ut litt. Men, før jeg gjør det vil jeg dele to ting med dere:

1. Har dere merket at jeg har farget håret? Jeg var innom MOODstudio på Torggata (salongen het Hendrix hair tidligere) dagen før jeg reiste til LA for å få farget håret. Jeg er alltid fornøyd etter å ha vært der. Men denne gangen må jeg nesten si slå alle andre ganger. Jeg ønsket en liten forandring og det følte jeg de klarte å  gi meg med engang. Isteden for å bare fikse etterveksten, la de også inn nye mørke striper i håret mitt så jeg fikk litt spill i håret. Samtidig så gjorde de noen nye lyse striper helt på toppen ettersom jeg ikke ønsket det så veldig mørk rundt ansiktet. GJETT om jeg ble fornøyd dere!:D I just can´t loving it! /Sponset

2. JEG HAR ENDELIG KLIPT FERIDG EN NY YOUTUBE VIDEO TIL DERE. Og gjett hva? Den kommer ut i kveld!:D Du kan se en liten sneak peak på Snap´en min "Gilansharafani". Husk å subscribe min youtube kanal så du får med deg videoen når den kommer ut i kveld!

 

STAY TUUUUUNED!

Makeup look: Hint of glitter 

Face:

YSL Instant Moisture Glow

Estee Lauder Double wear foundation

Mac pro longwear pressed powder

Cushion Blush Subtil - Splash Coral

Zoeva bronze kit

Becca higlighter

Eyes:

MAC paint pot primer

Loreal black gel liner

NYX Ultimate shadow palette

#02 Cool Neutrals

Warm Neutrals

Urban Decay Perversion Mascara

Hudabeauty lashes - Farah

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Urban Decay Vice lipstick Brat

Gjør akupunktur vondt?

Sponset behandling

God fredag morgen! Håper du  som leser dette innlegget har hatt en god natt søvn. Jeg har selv sovet helt OK. Hadde helt sikkert sovet bedre om jeg ikke hadde hatt nakke og ryggsmerter. Jeg vet at mange av dere som følger meg på Snap, Instagram og leser bloggen min er frisører og makeup artister. Mange av dere har dessverre derfor kjennskap til de muskel problemene jeg har i. Ettersom det er veldig "vanlig" å få slike problemer når man er i denne bransjen. Til de av dere som hadde spurt om de behandlingene jeg drar til hjelper: Ja, det gjør vanligvis det hvis man går til behandlingene jevnlig og trener litt på forhånd. Jeg skal være såpass ærlig og si at jeg ikke har trent så mye de siste månedene, men behandlinger har jeg hatt en del av. Til tross for at jeg ikke har gjort de øvelsene jeg burde ha gjort, så har kiropraktor og akupunkturen min virkelig klart å hjelpe meg mye. Alt fra behandling, til å gi tips til bedre holdning, hva jeg burde gjøre mere og mindre av. Jeg føler det  er ganske betryggende å dra til sted hvor teamet, de som utfører de forskjellige behandlingene har god kommunikasjon med hverandre og følger opp klientene. Klinikk for alle på Helsfyr er et perfekt eksempel på det!

Ofte så er det slik at jeg først starter behandlingen hos Tor Smeby, som da er kiropraktor. Han prøver blant annet å finne smertekilder i muskulatur, ledd, senefster osv og sørger for at det ikke er noen stramme muskler eller låsninger i muskulturen.

Ettersom jeg har belastet kroppen for mye i det siste, så har jeg også ofte dratt til akupuntur Martin B i det siste etter å ha fått behandling hos Tor Smeby. Han jobber med blant annet nåler. Noe jeg ikke er så glad i haha. Men så flink som Martin har vært, så har det ikke vært noe problem å få de plantet i huden min hver gang jeg har vært der!

Gjør akupunktur vondt?

Det er et spørsmål jeg ofte får. Vel, det gjør ikke direkte vondt. Men har man problemer i muskulaturen som meg og de treffer bra med nålene, så kan det være litt ubehagelig i starten når nålen settes inn. Disse nålene sørger for å fjerne energiblokkeringer som hindrer energi i å strømme rundt i kroppen. Så litt ubehagelig der og da, men absolutt verdt det.Hollywood

Well hello there! Skulle ønske jeg kunne skrive hey fra Hollywood, men jeg er dessverre ikke der lenger haha! Merker at det fortsatt er mange som tror jeg befinner meg der fremdeles. I mean, I wish, but I´m back home. Det har ikke akkurat vært noen rolige dager her for å si det sånn. Jeg føler jeg bare har tatt telefoner, vært i møter og har besvart mailer siden jeg har kommet hjem i håpet om å få ta igjen en del gjøremål som jeg ikke fikk tid til å gjøre mens jeg var i LA. Det føles deilig å få jobbet litt igjen, dere som jobber eller har jobbet selvstendig, vet helt sikkert hva jeg mener;)

Uansett, det dere ser under er bilder fra den ene dagen vi var ute i LA. Veldig mange spurte om kjolen jeg hadde på og om jeg kunne dele flere bilder av den. Så her har dere det. Til de av dere som spurte hvor den var fra, jeg kjøpte den på Zara for ca. 1 år siden.


Vi blogges, ta vare <3

Sonia Rykiel x Lancome

Sponsede presseprodukter

Stil, dristighet og innovasjon. Det er stikkordene til denne unike kolleksjonen, Sonia Rykiel x Lancome. De stikkordene føler jeg beskriver kolleksjonen utrolig bra. Fordi det aller første jeg selv sa da jeg så disse produktene, var "wow, for en kul og unik design". Jeg elsker produkter som skiller seg ut og disse er en perfekt eksmepl på det jeg liker. Denne on-the-go kolleksjonen er en av mine favoritt kolleksjoner som Lancome har kommet med hittil!

Den nydelige paletten dere ser over er inspirert av Saint Germain des Prés, som da er en ny design på den kjente Lancomes funksjonelle maxi palett.Parisian Lip, kommer i fire forskjellige farger. Den jeg har swatchet under er i fargen French Baiser, som består av en dyp & sensuell rød tone.
Denne kolleksjonen ble lansert den 10. aug! Så den finner dere i butikker nå:)

Har du prøvd noen av disse produktene?
 

Face of the day (Only used 5 products)

Hei fra Oslooo! Håper dere har hatt en flott dag så langt. Jeg landet i Norge for ca 5 timer siden etter å ha vært i LA i nesten en uke. For noen fantastiske dager jeg hadde der med NYX cosmetics! Det aller første jeg gjorde etter at jeg kom hjem var å ta fram all sminken jeg fikk under reisen og swatchet en del. Jeg fikk jo aldri tid til å se på de og teste mens jeg var der, var derfor veldig spent på den delen da jeg kom hjem. På snap chatten min (gilansharafani) kan dere se et par bilder av produktene og der kan du også stemme om du vil at jeg skal lage en unboxing video av alle produktene som ble med hjem fra LA.


Under har dere forresten bilder av dagens sminke. Jeg bruker vanligvis opp til 15 produkter når jeg sminker meg. Men så har jeg dager som i dag hvor jeg ikke bruker mer enn 5 minutter på å sminke meg. Da er det helt vanlig at jeg bare bruker få basice produkter. Under har dere liste over produkter jeg har brukt til denne looken:)

YSL Le Teint Touche Éclat foundation

Becca higlighter Champagne Pop

Urban Deay, Beached bronzer

Anastasia brow wiz in brown

Lancome Grandiose Extreme mscara


Hvilken produkter har du brukt  i dag
 

Face Awards

LA TID: 08.30

God lørdag dere! Da har jeg nettopp våknet etter å ha sovet som en stein i natt. Jeg har funnet ut av at det ikke bare bare er å blogge med jetlag og så tett plan når man er bortreist. Promise, I´ve tried hihi. Hver kveld, etter å ha blitt ferdig med alt har jeg tatt fram Macen og kamera for å jobbe litt også har jeg dessverre klart å sovne. Så har det vært på´n igjen dagen etter. I dag deriomt, slipper vi stress. I dag er det den store Face Awards dagen! Vi trenger derfor ikke å forlate hotellet før etter 16 tiden. Så det blir deilig med noen rolige timer før den spennende kvelden vi har i vente!

Under har dere forresten en del bilder fra gårsdagens hvor vi fikk se NYX´s nye produkter for i år og neste. GLED DERE sier jeg bare:DSwatching swatching & more swatching!Har du noen favoritt produkter fra NYX cosmetics?

LA day 2

LA TID: 09.20

Heisann! Ny dag, nye muligheter! I don´t know where to start! Herlighet for en fantastisk dag vi hadde i LA i går. I´m so so so in love! Etter frokosten i går dro vi ut med teamet for å være litt turister. Vi dro blant annet til Walk of fame i Hollywood, shoppet litt og koste oss i det nydelige været. Etter det kom vi tilbake til hotellet, frisket opp sminken, skiftet klær og dro på NYX cosmetics welcome party. Der hadde vi det kjempe gøy med forskjellige influensere fra hele verden. Det kommer til å komme masse bilder fra eventet så snart de er lastet ned:D

 


Rett etter frokosten i går, gikk turen til taket på hotellet. Der er det baseng og nydelig utsikt over LA. Der tok vi en del bilder sammen og tok deretter uber til Hollywood.

Babes!Fantastiske teamet vårt!

Walk of fame baby

Vi blogges!

God Morgen fra Los Angeles!

LA TID 08.30

Hei og god morgen all the way from Los Angeles! Håper dere har hatt en bra dag så langt. Jeg må si det er litt forvirrende å kunne blogge med tidsforskjellen, mellom LA og Norge ettersom vi er 9 timer foran dere. Men jeg skal prøve å stille inn noen innlegg, så innleggene blir delt til de tidene dere er vant til.

Dere som følger meg på Snapchat: Gilansharafani, vet hvor fort jeg falte for LA haha! Det er helt ubeskrivelig å være her. Menneskene, været, alle husene, deilig mat osv. Jeg kunne seriøst ha skrevet en hel bok om bare gårsdagens inntrykk og opplevelser. Etter at vi landet rundt 13.00 (LA tid) i går, så checket jeg først inn på hotellet, slappet av i et par timer, så gjorde jeg meg klar og dro på middag sammen med en helt fantastisk gjeng. De jeg har reist med fra Skandinavia og en del andre team fra Tyskland, England, Portugal osv. Det beste av det beste er det at NYX faktisk har klart å samle alle influensere, bloggere og youtubere på samme hotell! Hvor morro er ikke det? Gleder meg som bare det til å møte enda flere av de i dag.


Under har dere en del bilder fra gårsdagens

U
Vi spiste middag på dette fancye og populære stedet som heter Ysabel! Nydelig restaurant og deilig mat:)


Det tyske teamet hihiSkandinavia teamet. Fra høyre: Ellinor Rosander ( vinneren av Nordic Face Award ), Maria (NYX Skandinavia PR manager) og hennes kollega Olga!


Men, nå skal jeg sminke meg, spise frokost med teamet og være litt turist i et par timer, før vi sammen skal på ukens første event  senere i kveld.

Ha en herlig dag videre, vi blogges om ikke så alt for lenge igjen!

NEXT: Oslo - Stockholm - Los Angeles

God morgen fra Gardermoen! Yaaaas, tidlig morgen men gjett om jeg er klar for LA dere. Mens jeg sto inne på badet og sminket meg tidligere i dag tenkte jeg på tankenes kraft. Hvordan tanker skaper vår virkelighet. Litt rart å tenke på det, syns ikke dere det? Uansett hvor klisje det høres ut, så har jeg trua på sånt hehe. Så til deg som har en drøm, som har et mål her i livet.. Aldri gi opp. Tenk positiv, stol på deg selv og hopp uti det uansett hva andre måtte mene! Men dere, nå må jeg rekke flyet til Stockholm! Vi blogges om ikke så alt for lenge ;)

Ha en herlig dag videre!

Effektiv mandag

Nå er det ikke lenge til jeg skal reise til LA! Ah, gjett om jeg gleder meg da dere! Ettersom det har vært helg og en del jobbing de siste dagene, så har jeg enda ikke helt rukket og pakke kofferten til LA turen. Dagen i dag har derfor bare gått til en del forberedelser og gjøremål. Som måtte gjøres før jeg skal til LA. Jeg gir meg selv en klapp på skulderen i dag med litt ros for å ha vært så effektiv og flink i dag hihi! Før jeg la meg i natt, skrev jeg en lang check list og en del notater over ting som måtte ordnes og gjøres i dag. Jeg har fått gjort unna mye av det + å ha rukket å være en tur innom Klinikk For Alle Helsfyr, hos kiropraktor og akupunktur for å få løsne opp litt i muskler før jeg skal reise bort. I skrivende stund, sitter jeg i frisør stolen og får håret frisket opp av dyktige folk hos MOODstudio. (som tidligere het Hendrix Hair Torggata). Det kommer til å komme en liten oppdatering på behandlingen min hos KFA og bilder av håret mitt i de kommende dagene engang:) Når jeg er ferdig her, så er det negler som skal friskes opp hos Eger Skin Clinic! Selv om jeg har stresset litt rundt i dag, så har denne dagen vært ganske grei og deilig kjenner jeg:)

LOS ANGELES WITH NYX COSMETICS IN LESS THEN ONE WEEK!

Jeg skal for første gang reise til LA med NYX cosmetics. I know, dette kom som et sjokk på meg også hihi! Jeg føler meg så heldig som får reist så ofte til forskjellige land i verden som beauty influencer fra Norge. Jeg elsker å reise og jeg elsker jobben min enda mere. Så når jeg får muligheter som dette, det å kunne reise til nye steder i verden samtidig som jeg får drevet med det jeg elsker er som en drøm for meg. Det beste med slike turer er teamet man reiser med. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, spesielt personer i samme bransje fra andre land. Det er utrolig inspirerende å henge med talentfulle mennesker på turer som dette. Så jeg ser veldig veldig fram til denne reisen og gleder meg til å fortelle dere mere detaljer om selve turen, hvem jeg reiser med, når det er, om planen vår når vi er der osv.

 


Her har dere forresten en liten sneak peek på gårsdagens look. Produktliste og flere bilder kommer i løpet av helgen eller neste uke:)Har du vært i LA?:)

Back on track


Da har jeg endelig fått tid til å filme en ny video til dere. Det kjennes deilig å være back on track igjen. Spesielt med tanken på at jeg var så flink til å poste ny video engang i uken de siste månedene. Nå skal jeg prøve meg på samme rutine igjen og håper at det fortsetter like stabil som før haha. Neste video deler jeg forhåpentligvis innen to uker. Ah, dette blir bra!:) kom gjerne med forslag om det er noe spesielt dere vil jeg skal lage video om. Vi blogges, hjerter.

Tender Romance

Sponset presseprodukter

Tender Romance vekker minnene om både sødmen og det uskyldige ved å bli forelsket for førstegang
- Ralph Lauren

 

Dere som leser blogger min og følger meg på snap vet at jeg er parfyme freak. Denne myke og feminine duften er en ren kjærlighetshistorie. Denne har duftnoter av blant annet pære-akkord, bergamott, sjasmin og musk. Disse duftene gir denne parfymen mykt og lys uttrykk, noe jeg elsker. Denne parfymen skal ha kommet ut i butikk allerede i starten av august! :D

 

TRONDHEIM

 Heisann og god morgen fra bartebyen igjen! Håper dere har hatt en flott helg. Jeg har hatt jobb i hele forrige uke til i går med forskjellige stylinger i hovedstaden. Rett etter at jeg ble ferdig med gårsdagens siste kunde, gikk turen mot flyplassen. Ettersom de siste dagene har gått i et, med mye jobbings, tenkte jeg å besøke familien i et par dager for å koble litt av og spise god mat før jeg igjen skal resise bort til utlandet om under 2 uker! Til et sted i verden jeg aldri før har vært men som jeg har drømt om å oppleve! Kommer mer detaljer om den turen i løpet av uken!:D

Nå skal jeg jobbe i et par timer, så tilbringe resten av denne nydelige dagen med familien, god mat og kos! Vi blogges senere:)
 

 

 

Makeup look: Hitch Hike

Face:

YSL Instant Moisture Glow

Naked skin foudantion

Mac pro longwear pressed powder

Zoeva bronze kit

NABLA Nectarin blush

Becca higlighter

Eyes:

MAC paint pot primer

Loreal black gel liner

The Balm Nude palette

Pierre René Cien Sypki eyeshadow

Urban Decay Perversion Mascara

Hudabeauty lashes - Mink lashes in Bridget

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Urban Decay Hitch Hike


Dagen i dag

Hei på deg! Har dagen din vært bra? Nå er det ikke lenge til det er helg, noe som nok engang betyr jobb for min del. Jeg har jobbet hele denne uken og har endelig en fri dag i morgen, noe jeg ser veldig veldig veldig frem til ettersom jeg har hatt alt for lange arbeidsdager i det siste. Etter at jeg ble ferdig på jobb i går, satt jeg over 4 timer på en kafeteria for å  besvare mailer, ta en del viktige telefoner osv. Det var etter at jeg hadde vært på jobb i 6-7 timer! I morgen skal jeg derfor prøve å holde meg hjemme for å slappe litt av og senke skuldrene litt etter en hektisk uke!

Forresten dere, i morgen kommer det endelig en ny sminkelook på bloggen! I know, begynner å bli en stund siden nå. Så stay tuend og ha en fortsatt koselig kveld videre ♥ 

KJEMPE SPENNENDE NYHET!

Dere!♥  For et par uker siden ble jeg kontaktet av Urban Decay og da fikk jeg høre en kjempe spennende nyhet om at UD skal begynne å selge hos 3 andre kicks butikker i Norge. En av de Kicks butikkene som kommer til å starte å selge Urban Decay sine produkter er Kicks Storo. I know, hvor gøy er ikke det? Så, i forbindelse med dette skal jeg og min kjempe gode venninne Cecilie ( Glittergirlc ), ha vår første Meet & Greet sammen. På åpningsfesten som da er den 22. September. Alle er hjertelig velkommen og vi gleder oss som bare det til å møte dere igjen, kleme dere, ta et par selfies sammen og snakke om det vi elsker aller mest, MAKEUP!

Mer info om arrangementet finner dere HER. Jadaaaaa! :D

Åh, som jeg gleder meg til å tilbringe tid med dere!

Miss Universe Norway in picutres

I går på Snapchat lovet jeg dere et innelgg med bilder fra Miss Universe Norway 2016, hvor jeg var gjestdommer. Gud for en fantastisk og uforglemmelig opplevelse! Jeg har vært med på mye forskjellig, men aldri før noe som dette. Jeg har selv vært med i konkurranser som deltager, men aldri dømt andre i en konkurranse. Om det gir mening? Det at min stemme hadde litt å si om hvem som skulle være Miss Universe Norway, Miss international osv gjorde det hele opplevelsen veldig spesielt! Jeg vet hvor nervepirrende disse jentene hadde det hver gang vi forlot salen for dommermøte! Men, alt i alt så gikk det kjempe bra og jeg er glad for at jeg sa ja takk til dette!

 

Meg med Miss Universe Norway 2016 - Christina!

Meg og min gode venn, Fred!

 

Her satt vi og klagde over hvor vanskelig det var for oss å velge blant alle de fantastiske deltagere den kvelden!Nydelige Camilla- Miss International Norway 2016!
Søteste paret! Fred og Tina:)

Foto: Natalia Pipkina 

Nails of the day - Pink Lover

Hei og god ny uke! Wow for en helg det har vært. Det har vært  så hektisk, at selv min nevø på 9 år kom bort til meg i går mens jeg gjorde meg klar til jobb og sa: Har du noen gang hatt fri en hel dag? Han syns det var rart at jeg hadde kommet hjem fra jobb bare for å skifte og for å så komme meg ut igjen og rekke en annen jobb. Dagene mine har virkelig gått i et i det siste. Men jeg elsker å ha det sånn som jeg har hatt det de siste ukene! Elsker å ha mye forskjellig å gjøre. Er da jeg fungerer best hihi!

Men dere, jeg har ikke engang rukket å fortelle dere om den fantastiske finalen til Miss Universe Norway. Det var kanskje like greit ettersom jeg også ventet på noen bilder fra den kvelden. Det var en helt uforglemmlig bra kveld med mange fantastiske mennesker. Jeg gleder meg til å skrive et innlegg om det og dele masse bilder fra kvelden med dere! Enn så lenge så deler jeg et bilde av dagens negler med dere! For en fresh og sommerlig neglelakk farge fra YSL. Pink Lover, baby!;)