hits

september 2013

Black party outfit

Så utrolig deilig å trene igjen etter to treningsfrie uker. Så utrolig kjipt å ikke kunne trene pga jobb og stress. Skal virkelig gjøre alt for å trene som før igjen, uansett hvor dårlig tid jeg har. Så, her sitter jeg og venter på at maten skal bli ferdig. Tenkte å vise dere et par bilder av antrekket jeg hadde da jeg var på det pakistanske bryllupet i forrige uke. Visste som sagt ikke at jeg skulle på bryllupet før tidlig på samme dag etter at jeg hadde fikset et par kunder. Men, klarte heldigvis og sette sammen noe før jeg dro hihi. Ville så gjerne gå i pakistanske klær, men fikk aldri tid til å kjøpe de eller planlegge det.Kanskje ikke de beste bildene da men, hihi.. lenge leve Iphone:P

Love is the flower you've got to let grow

God dag dere! Da er jeg og Dino endelig ferdig med to dagers jobbing, nå starter vår helg, mens mange av dere må jobbe og gå på skolen. Digg? Ja! Haha, neida skal ikke være slem og heller ikke overdriver. I dag skal jeg begynne å gå gjennom de bildene jeg har tatt i to dager og fjerne mange av de unødvendige for å kunne begynne å redigere noen av de. Jeg har med andre ord mye jobb foran meg.

Jeg skulle sånn egentlig være på trening sammen med Therese nå, men det gikk ikke helt som planlagt i og med vi kom hjem ganske sent i går og jeg våknet ganske sent. Så, det blir trening sammen med Dino senere i dag istendefor. Jeg må forresten vise dere den nydelige blomsten jeg fikk av Dino foregår før vi skulle på jobb. Hadde glemt helt å dele bildene med dere.Elsker deg Dino! <3

Choose a job you love..

And you will never have to work a day of your life!

God dagen min damer og herrer! Her kommer det enda en mobilinllegg. Skulle egentlig skrive om noe helt annet til dere idag og vise dere et par bilder av en kunde jeg har hatt. Men det er slik at Gilan er for glad i å sove, ble derfor ikke så mye tid igjen til blogging. Kom hjem ganske sent i går og gikk rett til sengs og er som sagt igjen nå på vei til jobb. Jeg håper derfor at dere forstår meg:)
Jeg har sånn utennom det koset meg masse i går på bryllupet, kjente at kameraet ble litt for tung etter et par timer. Jeg har alltid sagt at jeg elsker pakistansk kultur og ikke minst musikk.. Så jeg ble heldigvis veldig opptatt av det som kjede rundt meg og prøvde å catche de fine øyeblikkene på bilder enn å tenke på at kameraet veide nesten like mye som meg haha.

Men, nå har vi plukket resten av teamet! Så nå må Gilan fokusere. Skal forresten svare på alle deres kommentarer på de to siste innleggene i morgen. I og med jeg ikke kommer til være hjemme før rundt klokken 01.00 i kveld også.

Off to work

God dag eller Roj bash som vi sier på kurisk! Da er den store dagen kommet, i dag skal jeg og Dino jobbe sammen igjen som team. Det blir dessverre ikke så mye helg på oss, ettersom vi skal jobbe med et pakistansk bryllup nå i helgen og en dag i neste uke. Han og en til som heter for Thor Håkon skal filme mens jeg og ei annen jente som heter Piril skal ta bilder! Elsker å ta bilder, så dette blir nok utrolig gøy:D Siden dette her er første dagen av bryllupet, så regner jeg med at det blir mye dansing og musikk + god mat. Hihi! Nå skal jeg og Dino plukke opp resten av teamet og finne veien til bryllupssalen. Ønsker dere alle en nydelig dag, så blogges vi igjen i morgen med mindre jeg finner på å blogge midt under bryllupet, hehe..neida det tror jeg faktisk blir en utfordring å gjøre, men hey utfordringer liker vi, eller hva:)?

Rojeka xosh bo hngo hemya, kichket can :)Wish me good luck girls, its gonna be a loooong day at work.

Gilan

Stress.. Jeg elsker deg noen ganger!

Her står jeg på kjøkkenet hører på Mileys nye låt mens maten kokes. Jeg tørr nesten ikke å snu meg mot stuen fordi det er så mye der som skal fikses og gjøres klar til i morgen. Masse utstyr som rett og slett blir for mye og skremmende når man ikke kan noe om film. Haha, jeg og Dino skal endelig jobbe sammen igjen i morgen. Vi skal på et oppdrag, pakistansk bryllup. Han og en annen fotograf skal filme, mens jeg og ei andre jente skal ta bilder. Så dagen har gått i ett i dag og det blir nok mere forbredelser før vi legger oss i kveld. Jeg har gledet meg rett og slett fordi jeg elsker å ta bilder og ikke minst så får jeg gjøre noe som ikke har noe med sminke og hår å gjøre. Litt gøy å variere:) 

For min del startet dagen ganske deilig, med en god frokost så gikk jeg ut for å møte Therese og Asma. Vi spiste sammen og shoppet litt ( noe som ikke var planlagt, igjen), så møtte jeg Dino og vi kom hjem sammen. Jeg står som sagt her og lager middag mens jeg skriver dette. For de mennen som skryter av at de kan multitaske..yeah right, kom hit og se hvor mye jeg har å henge fingrene i og hva jeg gjør.. men, nok skryt nå.. Nå må jeg fokusere på det som skal gjøre, så skal jeg prøve å blogge før jeg drar på jobb i morgen.

Må også beklage at jeg ikke svarer på alle kommentarene deres og ikke minst mailene, som dere ser så har jeg det utrolig travelt nå for tiden.. men det betyr ikke at jeg ikke leser eller ser det dere skriver til meg. Så tusen takk<3


Jeg trodde jeg var den eneste som hadde handlet før jeg møtt Dino idag, men det endte med at vi måtte gå to runder hver fra bilen til leiligheten pga det nye utstyrret han hadde kjøpt idag:D

Jeg skal jobbe i helgen, hva er dine planer?

 

New inn: Cosmetics

Hei igjen dere! Under har dere noen av de nye produktene jeg har kjøpt i de siste dagene. Jeg bruker sjeldent leppestift med farge til daglig, men etter at jeg kjøpte meg leppestiften under fra Dior, har jeg brukt det så å si hverdag.  Jeg bare elsker fargen og konsistensen. Det er sjeldent at myke leppestifter holder seg lenge, men denne gjør det. I dag brukte jeg den før jeg dro ut rundt 12 tiden og den holdte seg helt til ca 16.00, da tok jeg en lag til over og det så like fresht ut. Så, anbefales på det sterkeste. Tror den kostet rundt 300-400 kr fra, jeg kjøpte den fra Kicks Gunerius.


Hårsprayen og glanse/beskyttelse sprayen under kjøpte jeg også fra Kicks. Sprayen er ganske bra, siden det ikke stivner håret for mye slik at man fortsatt kan leke med håret etter å ha brukt den. Men jeg er små usikker på shine sprayen. Jeg føler ikke at den var så bra som jeg forventet. Jeg kjøpte den mest pga glans, men jeg klarer ikke å se så stor forskjell etter å ha brukt den. Så, kan være meg.. men den kommer nok ikke hjem med meg igjen.Har du noen av disse produktene selv?

Heihei


Dette er et litt sånn i farta mobilinnlegg, menmen. Skal på et møte, så har jeg time hos verdens beste osteopat senere når jeg er ferdig på møtet. Jeg har gledet meg til idag pga den timen. Jeg hadde time for to dager siden og har det igjen idag. Helt utrolig hvor flinke de er til løse opp strammemuskler. Siden jeg har stresset og jobbet en del i det siste, hadde nakken min blitt like hard som en stein, ikke bare det men jeg har også fått en liten problem med en muskel i ryggen. Så, timen var heldigvis veldig nyttig for nakken sist - idag skal hun jobbe med ryggen min.

Under har dere forresten to bilder jeg har delt med dere tidligere. Disse er tatt med mobilen min, siden en god del likte den på Instagram tenkte jeg at det var greit å dele det her og:)

Pakistansk kunde: fest hår & makeup

Mens jeg satt å valgte bilder av denne skjønnheten til dette innlegget, tenkte jeg herre Gud så vakker hun er. Roshin altså, helt utrolig hvor pene trekk denne skapningen hadde! Dette er da en kunde av meg som var hos meg tre dager etter hverandre for hår og sminke. Bildene under er fra dag tre når hun var hos meg. For å se bilder fra dag en kan du klikke HER. Grunnen til at jeg hoppet over del 2 var fordi jeg ikke hadde bildene tilgjengelig, siden jeg tok de med Dinos kamera. Så de bildene kommer nok i løpet av uken. Som kanskje mange av dere merket, så hadde hun oppsatt for dag en og det var rett og slett fordi hun hadde noen detaljer på drakten som hun vill vise frem. Under/ dag tre ønsket hun å ha håret løst og stort også gikk vi for smokey eyes med gullglitter for å matche hennes svart/gule kjole. Dag to ble det halvveis opp og halvveis ned. Nydelig jente og hærlig kunde.


Nydelig ikke sant?:D

Yesterday´s outfit: Black and white

Under har dere bilder av antrekket jeg hadde på meg i går. Skulle egentlig ikke ta noen bilder, men siden kameraet lå i bilden da vi kom hjem, var det like greit å få Dino til å knipse et par bilder av meg. Jeg og Dino skal mest sannsynlig ut for å handle inn mat senere også trene sammen før vi skal hjem igjen for å spise en deilig middag. Når jeg er ferdig med dagens oppgaver, skal jeg vise dere et nytt sminkelook her på bloggen:)

Jakke: Pull & Bear: Genser: Atmosphere // Skjørt: Monki //

Syns?

Kunde: Fest hår og sminke

Under har dere bilder av et av mine kunder som kom hos meg tre ganger etter hverandre for sminke og hår i helgen. Roshin, elsker sminke og farger og fortalte meg at hun ønsket tre svær forskjellige stiller til de forskjellige dagene. Hun var i nær slekt med brudgommen og ønsket derfor å se ekstra bra ut. Bildene under er fra dag hun var hos meg. Hun hadde en brunkjole og ønsket derfor en øyenskygge som matchet kjolen. Hun ville også veldig gjerne ha litt glitter i looken. I og med kjolen hadde mye pynt fra før av, tok jeg kun en linje med glitter på henne, slik at det ikke skulle bli for mye. Hun hadde store øyner og jeg hadde derfor mulighet til å ha både tykk eyeliner linje og en glitterlinje over det igjen. Hun elsket looken og glitteret! Siden hun aldri hadde vært hos meg før og bare hadde hørt om meg, klarte jeg å bevise henne at jeg kunne levere det hun ønsket. Dag to og tre gikk derfor mye bedre, hun satt og stolte på det jeg sa og skulle gjøre. Det er utrolig deilig, fordi det er ikke bare bare å prøve ut nye makeupartister / sminkører når man skal på en så vikitg bryllup! Det var derfor utrolig deilig når jeg fikk denne tilbakemeldingen fra henne etter dag tre:

"Hei Gilan!
Tusen takk for en herlig tredagers sminkemaraton! Jeg er utrolig fornøyd med absolutt alt, og har følt meg som en dronning gjennom hele bryllupet. Jeg ba om tre helt forskjellige looks, og du skjønte nøyaktig hva jeg ville. Jeg har fått mange komplimenter som bekrefter det jeg selv følte. Du anbefales på det sterkeste, og jeg håper å få kunne komme tilbake snart! Stå på snuppa, you have great things ahead! Jeg er i hvert fall din faste kunde! Klem! "

Resten av lookene dele jeg med dere i løpet av uken:)


Syns?

Gave fra Svigerfar

Hei og god morgen! Så deilig å våkne til slik vær, selv om det er små kjølig ute. Jeg våknet for ikke så lenge siden, sovet som en stein! I går var jeg og Dino hos hans foreldre, fordi han pappa hadde kommet hjem fra Kurdistan etter å ha vært der et par uke. Helt uforventet ga han meg denne gaven jeg har på meg under. Haha, seriøst det her er noe av det søteste jeg noen ganger har fått av noen. At han selv har kjøpt det til meg, gjør pysjen enda søtere. Jeg går nesten aldri i pysjamas, men disse var så søte at jeg tok de på meg med engang jeg kom hjem i går. Søt tanke og nydelig valg hihi. Jeg har verdens snilleste og søteste svigerfar<3

Nå må jeg begynne å gjøre meg klar så vente på at Dino skal plukke meg opp, når han er ferdig på møtet. Jeg skal til en osteopat, siden jeg har hatt konstante ryggsmerter i det siste. Får håpe at de kan hjelpe meg med det og gi meg et par tips på hvordan jeg kan kan bli bedre og ungå slike smerter. Senere i dag skal jeg og Dino på trening sammen, så blir det nok en koselig middag etter det. Til da, ønsker jeg alllllle dere nydelige en bra dag så høres vi igjen senere.Søt pysj, ikke sant?:D

"lunsj"

Hei og god morgen dere! Her sitter jeg etter å ha spist tidens største lunsj, hehe. Jeg skulle egentlig spise noe lett, men så hadde jeg utrolig lyst på ris og den svenske gryten med kylling--grønsaker-karri som jeg ikke kan navnet på. Så da var det rett inn på kjøkkenet og å lage mat. Mens jeg satt og spiste det føltes det som om jeg var i Kurdistan. Solen skinte mens jeg spiste ris og tung mat tidlig på dagen, haha. Ble veldig veldig fort mett for å være meg, men magen merket nok at det ble litt for mye så tidlig som det var. Jeg spiste gryten her i Sverige for første gangen og ble så forelska i smaken, at jeg måtte prøve å lage det hjemme. Anbefaler de av dere å lage denne hvis dere er glad i pasta smak. Fordi alt du trenger er: Kyllingfilet, paprika, løk og  sjampinjong. Kyllingen stekes først med grønnsaker, så adder du crem fresh og masse karri og andre krydder som du selv ønsker med litt vann og lar den koke i ca 5-10 min. Yum! 

Jeg har forresten overført alle bildene av kundene mine fra de tre siste dagene på Macen idag. Når jeg har fått tid til å redigere de, skal jeg dele de med dere:)


Smaker enda bedre med en salat, siden jeg ikke er så glad i agurk og kyllingsmaken sammen, laget jeg salat med bare løk og tomat!

Har du spist denne gryten før?

Classy evening hair and makeup

HEEEEI! Nå sitter jeg her og smiler fra øre til øre. Herre min Gud som jeg elsker å sminke andre og ikke minst kunder som Roshin! Ei som elsker å bli sminket og som ikke er redd for å prøve nye ting. Hun gikk nettopp ut herfra og var utrolig glad med det jeg gjorde slik som i går og foregår! Gleder meg så synnsykt mye til å dele bilder av henne fra de tre forskjellige dagene jeg har fikset henne! Fordi jeg er kjempe glad nå og har masse energi, skal jeg komme meg på trening nå også komme hjem og spise en deilig middag!

Under får dere forresten bilder av looken jeg egentlig skulle dele med dere for et par dager siden. Det er den classy´e looken jeg elsker til forskjellige fester. De bølgene jeg har på disse bildene, er noe av det som jeg har slet litt med til å få det til. Jeg har prøvd hele tre ganger for å få det til. Som regel så får jeg til ting andre gangen hvis ikke første gangen, men dette tok litt mere tid til fingerene mine ville samarbeide med meg. Jeg elsker denne looken og håper at dere også vil like det!

Bilder tatt av: Dino

Syns  ?

Gårsdagens maraton!

God morgen trofaste lesere! Det ble litt dårlig blogging i går, men jeg dro på bryllupsfest etter at jeg var ferdig med kundene mine igår. Så ja, det ble fest på Gilan etter den lange og slitsomme dagen. Jeg hadde en hektisk, men utrolig spennende dag! Til tross for presset hadde jeg det utrolig gøy med de forskjellige kundene! Jeg ble først ferdig rundt 17.30 tiden og kompisen til Dino, Tommy skulle kjøre meg til bryllupet i og med at Dino ikke kunne siden han filmet bryllupet jeg nettopp skulle på. Og kjære Tommy var rett utenfor klokken 18.00, på minuttet!! Haha, gjett om jeg ble stressa, men da jeg var fremme glemte jeg alt! Dans, musikk, pene pakistanske klær, god mat gjorde dagen min enda bedre! Det beste var å se en av mine kunder fra dagen (Roshin) som jeg hadde gjort hår og makeup på var på samme brylllupsfest. Fikk utrolig mange fine tilbakemeldinger på det jeg hadde gjort på henne i de to dagene! Mange av de gledet seg til å se hva vi skulle gjøre med henne dagen idag. Jeg håper og tror jeg kan fikse henne enda bedre enn de to dagene som har gått:) Bilder av henne og mine to andre kunder deler jeg med dere når jeg får tid til å overføre filene! Nå straks kommer Roshin her for å bli pyntet for den siste dagen av en 3 dager lang seremoni:)!Slik så min hånd ut etter gårsdagens kunder - Vi blogges! <3

Bryllupsfest

Hei og god morgen dere! Dagen i dag starter ganske tidlig som dere ser. Jeg sitter her nå og får i meg noe lett, mens jeg venter på min første kunde i dag som er en brud. Hun har vært hos meg for en uke siden for en test dag og i dag er det hennes store dag. Du kan klikke her for å se bildene fra testdagen. Når jeg er ferdig med henne, vil jeg vente på to to andre kunder, hhun ene fra i går og ei andre som skal komme til meg for første gang idag. Dette vil si at jeg ikke er ferdig før klokken er rundt 17-18 tiden i kveld. Så, store spørsmålet er om jeg skal på bryllupsfest som jeg er blitt invitert til senere idag eller ikke? Jeg vet helt ærlig ikke om jeg får tid til å fikse meg eller i det hele tatt kommer til å orke det med tanken på at det blir en lang dag med jobb, men det hadde vært gøy å få opplevd pakistansk bryllup igjen og ikke minst få litt avkobling fra jobb. Jeg har vært med en gang tidligere og jeg elsker måten pakistanere feirer de tre dagene  på. I dag kommer det til å bli en veldig spennende dag, jeg har sjeldent tre kunder i løpet av en og samme dag, men jeg elsker utfordringer og å jobbe under press.

Jeg syns forresten det at dere fortjener en smakbit fra et av de kundene jeg hadde i går. Så jeg tok et bilde av et bilde i kameraet mitt til dere. Jeg har ikke hatt tid til å overføre bildene, dere får derfor se denne til jeg får tid til å dele resten av bildene med dere:)Om det blir bryllupsfest på meg senere i kveld, så tviler jeg på at jeg får tid til å blogge noe mere i dag. Men uansett så ønsker jeg alle dere en bra lørdag, så blogges vi nok igjen! Wish me good luck! hihi

Gilan

Outfit: Yellow, fall love

Hei igjen dere! Jeg ble ferdig med dagens kunde for ca en time siden og er helt utslitt! Jeg hadde en pakisktansk kunde hos meg so skulle ha både hår og sminke til et bryllupsfest. Hun var ikke redd for sminke og minnet meg flere ganger på at hun skulle vise at hun hadde på seg sminke. Gjett om Gilan likte det? haha, jeg elsket det! For da fikk jeg gjøre noe fantasifult på henne og fikk bruke glitter! Glitter kan alltid gjøre så mye med et sminke look, jeg elsker glitter og hun elsket det! So, she was shining like a diamond! Det beste er det at hun kommer i morgen og over i morgen også! Så dette blir utrolig gøy, fordi vi skal ha forskjellige looker de tre forskjellige dagene! Så dagen min starter slik i morgen: Først så tar jeg i mot en brud klokken 08.00 om morgenen, så kommer henne som var hos meg i dag og etter at hun er ferdig kommer min siste kunde som også skal på et bryllupsfest og som ønsker både hår og sminke. Så ja, planen for resten av kvelden er å slappe helt av og bruke minst mulig energi, for i morgen skjer det!

Under har dere forresten antrekket jeg hadde på meg i går!Genser: Cubus // Skjørt og strømpe : Pull & Bear // Klokke: A&C // Halskjede: Cubus // Ring: Bikbok!

New inn: Makeup

O yeah, i går gikk jeg innom kicks på Gunerius og gikk bokstavelig talt helt bananas før jeg fant veien ut igjen. Ingenting i min verden kan slå følelsen jeg får av å shoppe klær og sko, men igår kjente jeg lykken all around me når jeg gikk ut fra butikken med denne godteriposen. Ah, så deilig å kjøpe sminke.. love it love it love it! Siden jeg har mange flere kunder nå enn det jeg pleide å ha, måtte jeg kjøpe en del ny sminke. Slik at jeg har forskjellige farger og toner av de viktigste produktene jeg var tom for hjemme. Jeg skulle egentlig bare kjøpe pudder, siden jeg hadde gått tom for den ene fargen. Men, det ble fort mere enn bare pudder. At man i tillegg til sminke har ei vennine og god selger til stedet, er det lett gjort at man springer og henter en kurv for å fylle på. Jeg pleier som regel å kjøpe det meste av foundation og pudder fra Kicks Gunerius rett og slett fordi Avin, som jobber der er helt rå på å anbefale produkter og er veldig ærlig når jeg spør henne om diverse ting. Jeg pleier å kjøpe sminke hver tredje måned, for å som sagt fylle på det jeg går tom for. Så i går kom disse babisene hjem med meg:

To løspudder fra Smashbox. Etter at jeg hadde prøvd de andre pudderene fra Smashbox, var det vanskelig for meg å gå over til et annet merke. Love it. Kjøpte en i Dark  og en i Medium. Slik at jeg kan mikse og trikse med de.

Det følger også med en liten børste og en (test primer) i pakken.

Hadde og gått tom for foudantion i lyse toner, så det ble to av de også!


To nye kompakte pudder, en i light og en i medium. Perfekte er de når man ønsker å dekke absolutt alt.

En light highlighter, med engang jeg sa jeg trenger en ny og god highlighter, ga Avin meg denne! Gleder meg til å teste den ut:D

Fire lipstick fra kicks, disse var faktisk ikke så ille som jeg trodde!Også fikk jeg en nydelig gave fra dem! Elizabeth arden sminkepung i skin med noen test produkter i:D

Brud: Hår og sminke (testdag)

Da var endelig de bildene fra foregår klare til å bli delt med dere. Dette er da den kommende bruden jeg skrev om for et par dager siden med navnet Meryem. Hun gifter seg rundt august neste år og var hos meg for test av hår og sminke. Meryem er utrolig naturlig av seg som mange andre og ønsket mest mulig naturlig men markert sminke og hår/oppsett. Hun ville ha håret halveis opp foran og bevare på lengden bak.  Siden det var hennes første gang hos meg, kunne jg ikke gjøre så mye med hennes øyenrbyn i og med jeg skulle sminke henne. Men vi kom frem til at hun måtte spare de, slik at jeg kunne nappe henne et par dager før bryllupsdagen for å fremheve øynene hennes bedre og gi dem en liten løft. Som dere ser så tok jeg bare å tegnet over hennes bryn da, for å gjøre dem i det minste litt tykkere slik at de ikke skulle se for korte og tynne ut i forhold til hennes øyner. 

Etter at jeg ble ferdig på jobb idag gikk jeg innom Kicks på Gunerius og handlet sminke. Fikk hjelpe av gode og flinke Avin, der får du service skjønner du! Hva jeg kjøpte og hvofror, vil komme i eget innlegg:) Nå må jeg drikke ferdig kaffen min fordi straks skal jeg og mannen min på trening, så skal jeg lage kurdisk middag til oss! Brinc u afka bamiya:DHva syns du ?

800 lesere og nr.118 på topp 200 listen!

Hei og god morgen nydelige dere!  Før jeg logget meg inne på bloggen i dag, så jeg helt tilfeldig gjennom topp 200 listen på blogg.no, da så jeg at jeg lå på nr: 118! Jeg hadde hele 809 lesere i går, det er helt sykt å tenke på hvor mange mennesker det er, med tanken på at jeg ikke har vært blogger så lenge enda. Lurer på hvem alle dere er jeg. Hadde vært gøy å bli litt kjent med dere også, så jeg tror jeg skal sette meg ned å skrive et "bli kjent innlegg" hvor dere kan fortelle litt om hvem dere er og hva dere liker å lese om på bloggen min osv. Hva syns dere? 

Det er forresten lenge siden jeg har følt meg så frisk og opplagt som i dag. Jeg har sovet lite i de siste dagene, hatt skikkelig hodepine  og vært veldig slapp samtidig som jeg har hatt skikkelige smerter i nakken og ryggen. I går bestemte jeg meg for å ta en varm dusj og legge meg tidlig, slik at jeg i det minste kunne få nok søvn. Gjett hva? Det hjalp! Jeg våknet uten ubehageligheter og smerter, selv om jeg kjenner at jeg begynner å få nok av bråket utenfor soverommet ( det bygges en skole rett ved oss). Men, kan ikke gjøre annet enn å være tålmodig! Det ble også en koselig middag på meg og Dino igår, ( italiensk) tok et par bilder med mobilen, kan dele de med dere senere i dag:)
 

Så.. hva sier dere til et " bli kjent" innlegg?

Party outfit: All black

Hei igjen dere! Her kommer det et antrekkspost, et antrekk jeg hadde denne helgen for innflytningsfesten til et av våre vennepar. Jeg gikk for helt svart antrekk fra topp til tå med noen store swarovski øredobber. Nesten alt jeg hadde på meg var fra min siste shoppingstur i Liverpool. Akurrat nå driver Dino og to av hans kompiser å setter opp lister på soverommet vårt. Med engang de er ferdig skal jeg og Dino ut og feire bryllupsdagen med en koselig middag og en tur til kino eller bowling. Hihi, får se hvor vi ender etter middagen:) Men, uansett så ønsker jeg alle dere en kjempe fin og koselig kveld.

Må forresten takke alle dere for alle de nydelige gratulasjonene på Facebook, her på bloggen og på Instagram. Setter veldig stor pris på alle de nydelige kommentarene fra dere og ønsker alle dere single jenter der ute masse gode ønsker om at dere også finner dere mannen dere vil dele livet med. Vel å merke om dere vil det da:):)

Blazer: Pull and Bear // Topp: Atmosphere // Skirt: Pull and Bear // Øredobber: Hellas // Strømpe: Lindex

Syns om antrekket?

Customer: Bride hair and makeup

Hello igjen dere, mens jeg drev å lastet ned bildene fra kunden jeg hadde tidligere i dag, oppdagget jeg denne skjønnhetens bilder som jeg hadde glemt helt å dele med dere. Dette er også en brud som var hos meg for et par dager siden for en test på hår og sminke. Aynur gifter seg nå til helgen, så det blir gøy å se om vi skal gå for det samme eller om det blir noe annet. Aynur er veldig naturlig av seg og ville derfor ha mest mulig naturlig sminke. Hun ønsket å ha fokuset på huden, slik at det skulle se naturlig og pent ut. Hun hadde ganske fin hud fra før av, så det var ikke så vanskelig å få til det;) Resultatet ble slik som dere ser på bildene under.

Bilder av brudetesten jeg hadde i dag, deler jeg helt sikkert med dere i løpet av denne uken:)Nydelig ikke sant?

Brud: Test dag

Bak alle oppfylte drømmer ligger inspirasjon - og hardt arbeid.

Hei og god dag dere! Jeg ble nettopp ferdig med en brud test, ei nydelig jente som var halvt spansk og halvt marokkaner som skal gifte seg i august neste år. Noe av det beste med jobben min er det at jeg blir kjent med nye mennesker hele tiden. Det andre er det at jeg får hjelpe dem til å gjøre dagen enda bedre. Å se de fornøyde er en helt uslåelig følelse! For meg betyr dette så mye at jeg legger alt jeg har av krefter i for å oppnå en bra resultat på alle mine kunder. Jeg tenker alltid på meg selv når jeg fikser de, hvordan det ville vært om noen hadde fikset meg og gjorde meg fornøyd - motsatt. Da blir jeg automatisk mye mere opptatt av detaljer og ikke minst å få de til å føle seg som prinsesser når de er hos meg. I denne uken har jeg hatt for mye å gjøre når det kommer til mine kunder. Jeg tror jeg aldri før har mottatt så mange mail og telefoner som denne uken for timebestillinger. Jeg var sikker på at kundene ville bli mindre etter sommeren men det ble motsatt. I denne uken har jeg tatt i mot to kunder allerede og i denne helgen har jeg 5 kunder til, 1 brud og resten er vanlige kunder som skal ha både sminke og hår til fest. Noe av det jeg setter veldig stor pris på er det at hver og en av de som kontakter meg, startet med å si hvor flink jeg er, at de følger med bloggen min og er fastbestemte på å ha meg som sminkør. Det er noe som får meg til å føle meg som en helt, virkelig. Jeg trodde aldri jeg kunne gjøre som mange fornøyd med det jeg gjør innenfor sminke og hår. At jeg i tillegg til alt dette får reise for å fikse bruder i andre lang og byer er noe jeg lenge har drømt om. Så, for de av dere som ikke tror på drømmer har jeg bare en ting å si: Bak alle oppfylte drømmer ligger inspirasjon - og hardt arbeid. Som Paulo Coelho sier.

Bilder av bruden testdagen idag deler jeg på bloggen senere i kveld, gled dere.. det var ei nydelig jente:)

Vi har nok alle en drøm og noe som inspirer oss. Hva inspirerer deg ?

Makeup: Red lips love

Hei og god kveld fine dere. For en lang og slitsom dag det har vært i dag. Vi våknet ganske tidlig for å hente min søster og hennes familie fra flyplassen, men dessverre så gikk ikke planene som vi ønsket ettersom det var bombetrussler på Gardermoen- Trondheim. Så det ble ingen kose dag på meg for å si det sånn. Skal prøve å ta det igjen med stekte kyllingvinger og hvitløksbrød:( At jeg ikke fikk sett min nyfødte nevø var utrolig kjipt. Jeg hadde gledet meg så utrolig mye til i dag. Men men... Under har dere en sminkelook jeg hadde laget for et par dager siden for en fest - hårfrisyre (bildene av håret og sminken sammen kommer i løpet av uken. Noe veldig elegant ble det for de av dere som liker spesielle og elegante oppsett;))

Nå må jeg få i meg maten, se LFC kampen så hvile. I morgen har jeg en test kunde ( brude ) da må jeg sørge for at jeg ikke er sliten og trøtt når hun er her, for å gjøre henne fornøyd:)
Syns?

Oslo Lufthavn

Hei og god morgen fine dere! Her kommer det en liten bloggoppdatering fra bilden. Jeg og Dino sitter i bilen og er på vei til flyplassen. Vi skal nemlig hente søsteren min fra flyplassen! Hun kommer til å ha et par timer her i Oslo før hun skal reise videre til Kurdistan. Så da måtte vi benytte muligheten til å se henne, mannen og deres nyfødte barn Arman! Ææh, gleder meg noe helt synsykt til å se den lille tassen! Håper bare de bombetrusselene i Gardermoen Trondheim ikke er no alvorlig, så jeg får nok tid sammen med de her:)

Ønsker alle dere en fin dag så blogges vi nok senere! Må forresten beklage for at jeg enda ikke har svart på kommentarene deres, dagene har gått i et i det siste og jeg får dessverre ikke nok tid til å svare dere. Men lover å svare de av dere som har spurt meg om diverse ting.

Kunde: Øyenbryn napping

For to dager siden hadde jeg en kunde hos meg som ville bli nappet av meg. Hun hadde vært hos to stikker før meg og ble ikke nappet slik hun hadde ønsket. Hennes naturlige øyenbryn vokser eller trekker seg mere nedover enn oppover på enden. Det har derfor vært vanskelig for å henne å bli fornøyd. Ut fra det hun sa, så hadde de som nappet henne før meg, nappet for mye ovenfra. Noe man ikke skal gjøre, med mindre det er for ustelt, spesielt når man ønsker å løfte litt på øyenrbynene og få til en fin form. Uansett så har dere før og etter bilder under.

Må forresten takke alle dere som har ønsket meg god bedring i forrige innlegg. Jeg føler meg bedre:) Skal forresten svare på resten av kommentene deres senere i kveld.

Syns?

Det måtte jo skje med meg også

Det er skikkelig lenge siden sist jeg har følt meg så dårlig som igår kveld og i dag. Jeg har blitt matforgiftet, ligger her og er konstant kvalm og dårlig i stakkars magen min:( I tilegge til at jeg ligger rett ut så måtte jeg også avbestille time til ei søt jente som jeg skulle fikse idag.  Jeg hater å måtte gjøre sånt, men jeg kunne umulig ha tatt i mot en kunde slik som jeg er idag, jeg vil helst gjøre en bra jobb når noen kommer til meg. Derfor så tenkte jeg at det var bedre at jeg heller avbestilte timen. Heldigvis så var det ikke en brud! For da hadde det vært krise krise. Får håpe at denne situasjonen ikke skjer igjen, for jeg får skikkelig dårlig sammvittighet. Selv om kunden min forstod meg og tok det pent. Det verste er det at leiligheten ikke ser ut, pga malingen av soverommet. Men Dino sier at det heldigvis blir ferdig  i dag og jeg har en følelse på at dette her kommer til å bli super bra:)

Men, nå har vi masse foran oss som skal bli ferdig til i morgen. Jeg håper jeg blir bedre så jeg kan hjelpe Dino. Ønsker alle dere en bra og frisk dag venner:)Blogges<3

 

Kos

Heei! Ville bare droppe innom for å ønske dere en kjempe fin lørdag. Jeg skal kose meg med mine gode venner nå og håper at alle dere får en like bra kveld:)

Blogges!:)

Happy face with no makeup

God morgen nydelige dere! Stå opp for en liten stund siden og det første jeg gjorde var å springe inn på rommet for å se hvordan malingen jeg og Dino gjorde i går kveld var. Nydelig! Haha, jeg og Dino ble små skeptiske med fargen mens vi holdt på i går, men heldigvis så var det pga den ikke hadde tørket seg helt og så derfor enda mørkere ut enn det vi ønsket. Natten har vi tilbringet i vår kjære stue! Senere i dag skal jeg og Dino på et innflytnings/brusdagasfest til et vennepar av oss. Så jeg må lage noe lett å spise nå så skal ansiktet også males, haha:) Vet helt ærlig ikke hva jeg skal ha på meg, hvordan jeg skal være på håret eller sminke. Men, får bare ta det som kommer! I det siste har jeg brukt mindre og mindre sminke og det føles utrolig deilig at ansiktet får pustet litt, det gjør at jeg ikke helt orker å sminke meg igjen slike dager hihi.

Nå må jeg spise så gjøre meg klar, ønsker alle dere nydelige en fin fin dag:)

Går du ofte uten sminke?

-Gilan

Fra lunsj til maling

Oh my God, jeg er helt utslitt. For de av dere som leste min tidligere innlegg: Vi kom hjem først nå vi. Vi skulle bare spise lunsj, kjøpe en skohylle så komme hjem. Vel, turen tok mange flere timer enn det og det ble bestemt mye rart under lunsjen. Haha, jeg og Dino kan være helt gærne sammen noen ganger. Vi gikk helt seriøst fra å kjøpe en skohylle til å kjøpe maling utstyr til soverommet og mye mere. Tror dere bankkortet hater oss nå eller? Damn.. Men, dette kommer til å bli utrolig gøy, jeg har aldri i mitt liv malt før, så jeg skal for første gang male sammen med Dino. Vi begge mener soverommet vårt er litt for hvit og kjedelig, så det skal vi kvitte oss med. Hvilken farge det blir, får dere se senere engang!:D Vi kjøpte alt det vi hadde utsatt fra dag en vi hadde flyttet hit, som bilderammer osv. Så nå har vi absolutt alt, gleder meg til å fikse de siste detaljene.. blir jeg fornøyd skal jeg dele bilder av leiligheten med dere:)

Men, nå må jeg skifte og pakke ut det vi har kjøpt, håper dere har hatt en fin kveld. Vi hørs<3

Dagen startet med en vegetarisk lunsj.. Aldri om jeg og Dino går dit igjen, smakløs mat.

Så ble det is.. og bilder av de nydelige bygningene fra Oslo..

Så byttet jeg sko.. og nyttet Makroner ( noe jeg alltid angrer på etter 1 min)


Så gikk Dino lei av meg og mobilen min...

Så gikk turen til Ikea og et annet sted som jeg ikke husker for malingutstyr.. yey!

SLITEN.NO

 

Off to a awesome day

Gooood morgen nydelige mennesker. Akkurat nå sitter jeg og Dino i bilen og danser til kurdisk musikk mens vi er på vei til et sted for å spise lunsj. Et sted med vegetariansk mat, så dette blir spennende siden Dino har skrytet mye! Tidligere i dag tok jeg i mot en kunde som ville fikse sine øyenbryn hos meg, bilder av resultaet kommer senere ikveld eller i morgen:) nå skal vi kose oss i solen, håper dere også får en kjempe fin dag!:)

Svarer forresten på deres kommentarer på forrige innlleg senere idag!

Dine planer for denne nydelige dagen?

Makeup: Party makeup

Hello og god dag mine søte lesere! Må si det ikke er bare bare å finne tid til bloggen i disse dager. Tiden flyr og jeg har mye mere å gjøre nå i hverdagen enn ellers. Travle dager, som jeg noen ganger kan bli veldig sliten av men som jeg samtidig elsker. Elsker å ha mye å gjøre, heller det enn å ligge å daffe dagen lang tenker jeg. Så, nå sitter jeg her etter et par timer med styling. I dag tok jeg nemlig i mot min første modell. For en elegant fest styling, utrolig gøy skal jeg si dere. Jeg fikk endelig gjort noe nytt, gøy å teste ut hva annet man kan enn det kundene mine ønsker. Gleder meg til å vise dere bildene! For de av dere som også hadde sendt meg søknad. Jeg har tenkt å kontakte dere en og en, så jeg kan planlegge dette godt! Jeg vet hvem jeg skal ha, men sender mail til dere når jeg vet jeg har tid til å ta dere imot.

Under har dere forresten bilder av looken jeg delte med dere tidligere i dag. Her har dere bilder av helheten:)Syns?

Test dag

God dag, fine mennesker. Herregud så trøtt og sliten jeg er! La meg ganske så tidlig i går, men klarte dessverre ikke å sove til klokken var rundt 2 tiden tror jeg. I dag hadde jeg en en kunde, brud som skal gifte seg i neste uke. Hun var her for å teste ut hår og sminke. Veldig naturlig og pen jente som ikke ønsket for mye av verken sminke eller hår. Resultatet ble kjempe bra og både hun og jeg ble utrolig fornøyd. Det er som regel slik at man endrer på et par småting fra test dagen til bryllupet, men det er jo derfor man har test dag.. for å kunne se hva som er best og hva hun som brud trives best med.

Jeg og Dino spiste frokost for en liten stund siden, snart blir det kaffe og amino, så skal vi finne veien til trening. Etter trening tenkte jeg å dra på en shoppingstur, fordi jeg trenger noen nye hår styling maskiner og andre småting. Fordi i de nest kommende ukene, har jeg en god del kunder og jeg må derfor sørge for at jeg har alt jeg trenger til de forskjellige kundene!

Trening neste her, hva skal du i dag?

Makeup look: 1940s makeup

Høstens inspirerende makeup

 

Face:

Smashbox Studio finish primer

Mac Studio fix fluid Spf 15

Mac bronze powder

 

Eyes:

Mua trio eyeshadow pink sorbet

Mua trio eyeshadow - brown sorbet

Loreal eyeliner

 

Lips:

Sigma lipstick palette

 

Syns?

Today's outfit

Hei jenter! Her sitter trøtte Gilan og gjesper etter en lang natt med lite søvn. Jeg og Dino dro på trening i går kveld rundt 20.30 tiden, før det drakk vi kaffe uten å tenke på kosekvensene av den stygge, svarte, smaksløse drikken haha, neida. Både jeg og Dino er veldig avheninga av kaffe før trening, men det ble kanskje litt for mange kopper i går i og med søvnen hadde forlatt oss helt. Vi har begge problemer med å sove sove når vi drikker kaffe om kvelden. Så deilig er det ikke når man skal på jobb dagen etter. Under har dere to bilder av antrekket jeg har på meg i dag. Vet ikke om jeg kan kalle det antrekk engang.. med tanken på at jeg kledde på meg i søvnet og lettet desperat etter varme klær, ettersom Dino sa det var litt kjølig ute. Men behagelig er det:) 

For de av dere som bestandig spør meg om spørsmålsrunden del 3, så har jeg helt ærlig ikke hatt tid til å gjøre den ferdig. Er for opptatt av andre ting og klarer så vidt å gi litt av tiden min til blogging i hverdagen. Men, lover å bli ferdig med den snart:)

 Senere i kveld skal jeg dele en 1940- tallet sminke look med dere, noe som kommer til å være inn denne høsten i sminkeverden! Noe jeg elsker!:D KJERF: Pices // CARDIGIAN : Atmosphere // JEANS: Pull and Bear // Watch: Mac // 

Syns? 

Canon 5D Mark II

Da var jeg endelig ferdig med dagens oppgaver. Jeg startet dagen ganske tidlig. Jeg har blant annet svart på en god del mail, tatt noen viktige telefoner, spist middag med Dino og ei god vennine også avsluttet jeg og Dino kvelden med en heftig treningsøkt. Så her sitter jeg etter en lang dag og føler meg utrolig flink som har gjort så mye idag, deilig! I morgen har jeg enda en en lang men (forhåpentligvis) spennende dag foran meg, så nå må jeg egentlig slå av macen og ta meg av andre viktige ting som trengs å bli gjort før kvelden er over. Men først skal jeg sette meg vedsiden av Dino og følge med valgkampen og late som om jeg bryr meg om politikken!

Under har dere bildene jeg lovet dere i går. Dette er da del to av " arabisk inspirert sminke" bilder, som vi har tatt med Dino´s kamera. For de av dere som lurer hva bildene er tatt med så er det: Canon 5D Mark II - 70-200 linse. Bildene er tatt av Dino.Hvilke tre ord ville du beskrivet dagen din med?

-Gilan

Are you a dreamer?

Hei og god morgen mine nydelige lesere! Jeg har så mange grunner til å være glad for akkurat nå, at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne! Det har ikke kjedd noe nytt, for de av dere som trodde det. Men jeg har bare brukt litt tid på å tenke gjennom hvor langt jeg har kommet med drømmen min. For bare et år siden, ønsket jeg en vellykket blogg med faste lesere og ikke minst øke kundekretsen via bloggen. Jeg har heldigvis kommet ganske langt i den prosessen og kan nesten ikke vente til jeg når drømmen min! I det siste har flere av de rundt meg bestandig minnet meg på at jeg er flink og burde fortsette med det jeg gjør. Det og at jeg for hver dag det går får nye lesere er noe som inspirer meg innmari mye til å fortsette med det jeg driver med. Så takk, snille mennesker<3 Jeg trodde aldri jeg ville få 500  faste lesere daglig, det er helt utrolig å tenke på at så mange leser bloggen min. Om det er pga jobben min eller andre ting så takker jeg dere for støtten og ikke minst alle de fine kommentarene jeg får fra dere daglig! Jeg setter pris på hver eneste ord fra dere:) 

Pssst: Takke for min søster Sozan, familiens Dr. Phil som klarer å spre positive tanker tidlig på morgenen. Elsker deg og mine andre søstere som alltid står bak meg og støtter meg uansett hva! 


Are you a dreamer? 
-GIlan

Du er savnet...

Det går ikke dager uten at jeg tenker på deg.. ser bilder av oss sammen og feller tårer for deg.. Haha! Neida. Så dramatisk og ille er det nok ikke men, jeg må helt ærlig innrømme at jeg savner det brune håret mitt. Jeg satt og så gjennom bildene mine med brunt hår istad og tenkte.. hvorfor i all verden farget jeg håret blond? Så kom jeg på at: Jeg alltid har vært glad i å farge håret og ikke minst endre på mitt utsendet fra sesong til sesong. Selv om jeg vet det ikke er så veldig sunt for håret. Nå som høsten nærmer seg, kjenner jeg at jeg kanskje hadde vært lykkeligst med det brune håret jeg hadde. De bildene under er fra ifjor, da hadde jeg utrolig friskt og langt hår. Jeg hadde kanskje ikke farget det på et år, så den fargen på lengden var fra den mørkebrune fargen jeg hadde fra bryllupet mitt. Jeg hadde bare lot den lysne seg. Nå som jeg også ser etterveksten min, angrer jeg på at jeg i det hele tatt farget håret. Jeg tror kanskje jeg skal prøve å gå tilbake til min naturlige hårfarge, selv om det kommer til å bli en lang prosses. Jeg føler jeg ser freshere ut med brun farge, eller det bare meg som tror det tro?

God natt brune håret mitt.. vi ses nok snart igjen<3

Hva syns du er finest på meg?

Arabic inspired makeup look

Hello og god søndag dere! Må beklage dårlig blogging i de siste dagene, har ikke hatt tid til å sette meg ned å skrive ordentlig til dere. Anyways, under har dere et par bilder av en sminkelook som jeg laget for et par dager siden.  Dette er en arabisk inspireret makeup look. Jeg sminker meg ofte, men denne looken tok kaka. Jeg hadde så mye øyesminke på meg at jeg nesten ikke kunne blunke hihi. Neida, men.. sånn er arabisk sminke.. masse øyenskygge, tykke og lange vipper og gjerne røde lepper. Selv om jeg sminker mye ofte og mye, så var dette utrolig uvant for meg pga eyelineren og leppene. Ble litt for mye for min del, men resultatet så bra ut sammen. Eller hva syns dere?:) 
Tok forresten bilder av denne looken med kameraet mitt ( Sony - bildene under) og noen med vår andre kamera (Canon). Siden jeg ikke klarte å bestemme meg for hvilken av de jeg skulle dere med dere, skal jeg vise dere et par bilder vi tok med andre kamera også. Syns?

 

Produktanbefaling til sterkere negler

ESSIE - GROW STRONGER

Dette her er en veldig ærlig produktanbefaling til alle dere jenter som sliter med svake og ustelte negler. Jeg har tidligere innrømt at negler ikke har vært min sterkeste side, selv om jeg har klart å imponere venninner når jeg først har satt meg inn i det og laget diverse mønstere osv. I den siste har jeg nesten aldri hatt tid til å ta vare på neglene mine. Jeg hadde helt ærlig verken tid eller lyst fordi de var for svake og brakk altfor fort. Da bestemte jeg meg for å spørre litt rundt og undersøke hva de rundt meg hadde å anbefale. Jeg fikk anbefalt mye forskjellig fra de rundt meg, og et av de produktene var dette negl forsterknings lakket som jeg selv nå anbefaler til dere. Jeg var og ble mer og mer i tvil for hver gang jeg spurte butikkarbeidere om hva de ville anbefale meg. ca 3 - 4 av de selgere fra diverse butikker anbefalte meg samme produkt, men alle de hadde like dårlige negler. Så jeg hadde med andre ord lite håp om at det var like bra som det de sa. Men, jeg kjøpte den og brukte den ca 3 ganger i uken og klarte å se resultat etter allerede en uke. Neglene mine ble mye sterkere! De vokser veldig raskt, men siden de var for svake, hadde jeg aldri like lange negler. Men allerede etter ca 2 ukers bruk av Essie - Grom stronger lakken, så ser altså neglene mine slike ut:

Det beste med denne lakken er det at den er nesten helt gjennomsiktig, med en veldig svak rosa tone i. En kan ha den både over og under farge neglakker. Slik som jeg har gjort på bildet over.

Har du noen ganger brukt denne forsterkningslakken fra Essie? Er det andre merker du ville anbefalt meg?
-Gilan

A piece of art

Alle bildene over og under er laget av ei god vennine av meg ( Kevrin Nazar ) som driver med Grafisk design / Digital art i Nederland. Denne jenta har virkelig talent innenfor kunst. Jeg bare elsker hennes fantasi og alt hun lager. Så jeg ble utrolig glad når hun sa hun ville leke litt med et av bildene mine. Jeg elsket resultatet! En talentfull jente med hele 31k følgere på Instagram hvor hun heter ( KEVKILLS ). So yeah, she´s amazing! Dere kan forresten også sjekke ut hennes hjemmeside her! Grunnen til at jeg jeg selv er veldig stor fan av henne er mest fordi jeg altid har hatt en god forhold til kunst selv. Jeg elsker å tegne og leke med fantasien. Sminke i seg selv er jo også kunst så.. hihi det sier vel alt?


Fantastisk eller hva?

Nytt treningstøy!

Hellllo loves! Hvordan har dere det i dag? Her kommer det et veldig kjapt blogginnlegg om de nye treningsklærne jeg handlet i går. Jeg brukte selvfølgelige de på trening i går også hihi. Jeg skal fortelle dere en ting: Jeg elsker å være så lav og liten. For man kan virkelig spare penger. How? Jo.. du går inn på barneavdelingen på H&M og kjøper deg 2 trenings tights pluss en t-shorte for prisen av en tights på voksen avdelingen haha. Ah, I love my life!:D Så ja, til sammen betalte jeg ca. 500-600 kr for to tights og t-shorten under. De har faktisk heller ikke så ille kvalitet, så ja.. det er flere positive sider med å være lav!

Om ikke så lenge skal jeg begynne å gjøre meg klar, fordi jeg skal møte ei venninne i dag som skal prøve brudekjoler! Oh, det er lenge siden jeg har vært i en brudekjole salong. Har jo selv jobbet på brudesalong i sirka 2 år.. men siden jeg har sluttet der, har jeg ikke vært i nærheten av en haha. Så dette blir gøy, jeg skal prøve å gi henne tips og prøve å finne den perfekte fasongen for hennes kropp! Senere på kvelden, får jeg og Dino besøk!:D Herlig dag i vente, see you!

 

Hvor pleier du å kjøpe dine treningsklær fra?

Outfit: Black and grey

Da var det på tide å dele detaljebilder av antrekket jeg hadde på meg i går med dere, når jeg og Dino var ute å spiste. Dino som alle andre menn, ventet på meg ved utgangen mens jeg prøvde å finne noe å ha på haha.  Jeg er en person som er veldig glad i å gjøre ting i siste lite, mens han er litt mere " forberede dagen i forveien" menneske. Derfor ender det alltid med at han står og venter på meg, mens jeg enten sminker meg eller klager på at jeg ikke finner noe å ha på!
Etter at jeg ble ferdig på jobb i dag, dro jeg å kjøpte meg ny treningstøy! Utrolig deilig med freshe farger og ikke minst nye klær. Kom forresten nettopp hjem fra en heftig treningsøkt sammen med Dino, det ble biceps og mage i dag;) Oi, her ble det korte setninger haha, må få i meg mat nå.. snakkes! <3


Hatt: Topshop / Solbriller: Pull & Bear // Topp: H&M // Skjørt: Pull & Bear: // Strømpe: Lindex // Sko: Office London

Yesterday's date in picuters

Hello og god morgen dere! Herre min Gud så trøtt og fjern jeg er i dag. Jeg og Dino satt og så på Hell's kitchen til rundt 2-3 tiden i går kveld. Våknet med hodepine i dag.  Hater for lite søvn! I tilleg til det så er jeg små støl i dag i leggene etter gårdagens treningsøkt. Det var virkelig lenge siden jeg hadde trent så bra. Eller jeg har egentlig trent veldig bra i det siste, men det er sjeldent at jeg trener kardio. Så i går gikk jeg for bare kardio og legg trening. Da kunne jeg nesten ikke gå når vi var ferdig, DEN følelsen elsker jeg! Så litt digg med kardio i blant;) Jeg har forresten gått opp i muskelmassen wii, deilig med resultat! 
Under har dere bilder av daten min med Dino fra i går. Daten som ikke var planlagt men som allikvell ble et av de beste dagene med min bibik. Senere i dag skal jeg vise dere detaljebilder av antrekket jeg hadde på meg i går! Nydelig utsikt fra der vi satt:)

Krykkemannen<3 Still hooottt!

Har du noen ganger spist på Ekebergrestauranten`?

Hærlig dag

Oh my God for en hærlig dag det har vært i dag. Vi skulle egentlig holde oss hjemme i dag, pga foten til Dino. Men så måtte vi innom legevakta siden han hadde smerter og for å bli 100 % sikre på at ting ikke hadde blitt verre.. Alt gikk bra der, takk å lov. Så spurte Dino om vi heller skulle spise ute. Ja, sa jeg uten tvil. Etter at vi spiste på Rice bowl, kjørte vi videre til Ekebergrestauranten. Vi satt der en liten stund, drakk kaffe og spiste dessert. Utrolig vakkert restaurant med nydelig utsikt. Minnet meg så mye om Duhok og Kurdistan generelt, sidet de fleste restaurantene der har uteservering! Ah nydelig nydelig:) Dino sa han hadde tenkt å overraske meg til middagen, men etter at han hadde sett menyen hadde han skiftet mening, siden han visste maten der ikke var noe for kresne meg haha! Det var jeg utrolig glad for, fordi jeg hater å prøve nye steder når jeg er kjempe sulten. For da ender det som regel med at jeg går hjem med tom mage. Men alt i alt har dagen vært SUPER BRA! Takker Gud for det. Nå skal jeg og han gå å smelte maten, haha.. blir deilig med trening etter en slik dag;) Tok en god del bilder, som jeg kommer til å dele med dere senere i kveld eller i morgen!My baby´s hands<3

Hva har du gjort i dag?

Customer: My sister

Hello og god morgen morgenfugler! For en effektiv dag det har vært i dag. Stodd opp, laget frokost for meg og handicape mannen min. Så begynte jeg med å vaske leiligheten med engang. Som regel så deler jeg og Dino på oppgavene, men siden Dino enda ikke kan stå på foten sin. Tok jeg meg av alt og damn det føles godt. Elsker å gå rundt i en ren leilighet! Senere i dag skal jeg prøve å lage en video til dere!:D

Under har dere bilder av min søster som var hos meg i helgen. Hun skulle på et bryllupsfest og jeg ba henne om å komme hos meg så jeg kunne fikse henne. Hun takk ja og kom hit med sukkerklumpen min. Søsteren min ønsket som nesten alle andre å ha håret løst med markerte øynene! Så det gikk utrolig fort! 1. Fordi hun bare satt der og sa "do your thing" 2. Fordi jeg og henne har ganske lik ansikt og hår.. så det var som å drikke vann for meg haha:D Knipset et par bilder av henne og datteren før hun dro!En sliten...bortskjemt... fargerik .. trøtt... prinsesse.

Syns?

Photoshoot

Oi, var ikke så lett å få tid til å blogge i dag. Har bare utsatt og utsatt det, fordi jeg måtte en del ting i dag. Men, I'm here now! I dag skal jeg gå gjennom mailene og velge noen modeller til shooten jeg skal ha om ikke så lenge. Dette blir spennende, det er en god del som har sendt meg mail.. og utfra de få mailene jeg har har sjekket så er det utrolig pene jenter! Dette blir nok en liten utfordring, å gå gjennom alle og finne de trekkene jeg er ute etter blir gøy! Jeg kommer til å sende mail til de jeg trekker:)
Sånn utennom det hadde jeg en liten "oppvarmingsshoot" sammen med Dino hjemme i går. Jeg skulle egentlig bare ta bilder av looken under, men så tenkte jeg vi kunne gjøre no litt mere kreativt med hans kamera. Når først jeg og Dino gidder å sammarbeide så gir vi oss ikke før vi begge er kjempe fornøyde. Det samme gjorde vi i går også. Så det ble en god del detaljebilder av denne looken under, som jeg kommer til å dele med dere senere engang;)Bildet over er tatt med Iphone!

Dine planer for i dag?

MAKEUP: Fall inpired look 2

Nå sitter jeg mest sannsynlig hos mine svigerforeldre og koser meg, mens dere leser dette. Jeg har forhåndsinnstilte dette innlegget skjønner dere, kanskje jeg burde bruke det oftere? Anyways, under har dere resten av bildene fra sminkelooken jeg delte med dere tidligere i dag. Det var slik helheten så ut på meg. Det her er da en look som er veldig naturlig, som man kan bruke til alt fra hverdagen til fester osv.Syns?

Makeup look: Fall inspired makeup

God morgen dere! Siden det er søndag i dag, tenkte jeg å vise dere et sminkelook jeg har laget for et par dager siden. Dette er en høst inspirert sminkelook, hvor skyggen består av brune toner med noen fylldige vipper. Jeg har alltid elsket brune toner med svart kajal, det får frem øyefarget (kler spesielt brune øyner) !  Senere i dag kommer jeg til å dele bilder av hele looken med dere. Nå får dere produktoversikt over hva jeg har brukt til denne looken.

Nå må jeg komme ut av senga og spise noe godt å sunt sammen med verdens bste mann! Været ser ut til å være bra i dag også er det den store fotballkampen i dag ( LFC-Manu)! Etter fotballkampen og muligens trening, skal jeg og Dino på middag hos svigers! Mye jeg gleder meg til i dag:D ha en rolig søndag videre dere, så høres vi!

Eyes:

Mac prep and prime

 

Jumbo Nyx milk

 

Brownn: Lancome pallete

 

Isadora waterproff eyeliner


Maybelline kajal


Lashes: Amazing shine - 100% human hair

 

Mascara:l'oreal telescopic mascara
Eyebrows:

Mac eyeshadow -Charcoal brown


Mac eyegele