hits

september 2014

Floral caps & Pink hairFlere har spurt om jeg kunne vise noen bilder av meg med rosa hår, altså bilder som var tatt forfra. Her kommer det derfor noen selfies fra de dagene jeg gikk rundt med rosa hår! Jeg elsket fargen så mye at jeg nå vurderer å farge det slik for en periode, hva syns dere?:D

#pinkhair

gårsdagens date i bilder

I går kveld etter en deilig massasje time med mannen min, endte vi opp på en ny asiatisk restaurant nede i byen. En ikke planlagt koselig date, så typisk meg og Dino å gjøre. Vi hadde en lignende date for et par dager siden også. Det kan virke som det er det eneste vi gjør, men det er faktisk ikke sant. Vi jobber så mye begge to, treffes lite utenom på kveldene så vi er flinke til å skjemme hverandre bort og ikke glemme oss begge midt oppi det hele. Vi har egentlig alltid vært flink til å pleie oss selv og gjøre noe sammen når vi har det så hektisk. Spesielt i det siste, så har vi vært veldig lite sammen nettopp pga jobb. Vi liker derfor å utnytte slike muligheter når vi først er ute sammen. Daten gjorde en bra dag enda bedre og maten var rett og slett fantastisk. God service og god mat, det er bare herlig:) Skulle tro jeg var asiater, jeg kan helt seriøst spise asiatisk mat 7 dager i uken uten å gå lei! Restaurant heter: Mahayana Yuuuum. Nå gjør jeg meg straks klar for et spennende møte sammen med mannen. Jeg skal innom hans arbeidsplass. Skal fortelle om møte og hva det handlet om hvis alt går som planlagt. Spennende blir det iallfall.

Ha en nydelig dag dere, så høres vi senere i dag!

Rosa hår!

Jupp, her om dagen gikk jeg rundt med rosa hår. Jeg må helt ærlig innrømme å si at jeg elsket det. Til tross for at det var utrolig uvant å se meg selv i speilet, så syns jeg at det var utrolig morsomt med en slik hårfarge. Det jeg likte aller best med fargen var følelsen det ga meg når jeg var ute, jeg elsker å føle meg litt sånn.. Ulik andre haha. For de av dere som lurer så er dette en farge stick jeg kjøpe fra Glitter. Fargen går ut etter en dusj!:)

Hvor ble det av helgen?

Hei og god morgen dere! Da er helgen over og ny uke er kommet. Jeg håper at alle dere har hatt en fantastiks bra helg. Jeg har selv hatt en veldig travel og arbeidsfull helg og har på en måte helg nå. Jeg hadde tenkt å slappe helt av idag og ikke gjøre annet enn å trene, spise og kose meg. Men, jeg er dessverre ikke en sånn type menneske. Allerede i dag har jeg jobbet opp til 3-4 timer! Kunne ikke la være å starte denne dagen også med jobb. Jeg skulle ønske jeg kunne legge fra meg alt som heter jobb en dag og bare slappe maks av, men sånn er ikke Gilan lenger. Det føles nesten ikke riktig lenger å bare slappe av og ikke gjøre noe. Jeg må nesten jobbe for å føle at jeg på en måte lever, om dere skjønner hva jeg mener? Eneste måten jeg kan slappe helt av på er når jeg reiser på ferie for å slappe av. Er det noen av dere  der ute som også føler det sånn? Eller, jeg tror de fleste selvstendig næringsdrivende har det slik som meg. Men, av et eller annen merkelig grunn så liker jeg denne følelsen. Jeg elsker at jeg elsker jobben min så mye og elsker resultater av hardt arbeid.

Snart skal jeg forlate kontoret for å rydde kåken litt, spise noe godt også komme meg på trening. Senere i dag møter jeg mannen og sammen skal vi på en lengtet massage time, yeey!

Rosa hår sa du? Kommer flere bilder: D

Hva jobber du med og hvor flink er du til å koble av fra jobb og slappe av når du har fri?

God natt

For en koselig dag det har vært idag. Gud så takknemlig jeg er for å ha disse flotte menneske i mitt livet. Under ser dere et bilde fra dagen i dag av my one and only Asma, Rezan som er min søster og meg offcourse. Jeg started dagen med en ganske sen frokost med min søster, så møtte vi Asma rundt 14.00 på Majourstuen. Vi gikk rundt, shoppa litt, tok oss en kopp kaffe, kaklet mye som gode gamle dager også kom vi hjem hos meg og avsluttet dagen med en deilig kurdisk middag sammen. Det føles som om tiden har flydd idag, men det er vell en positiv tegn? Hihi..

En tidelig morgen venter, blir derfor natta her snart. Vi blogges i morgen;)

Slik får du leppene til å se fyldigere ut

 

Start med å skrubbe leppene og bruk en god balm. Grunnen til at skrubbing er bra er rett og slett fordi det setter i gang blodsirkulasjonen i leppene, noe som gir en effekt av fyldigere lepper.

Som dere ser på bildet under så har jeg brukt en veldig lys concealer for å få den effekten jeg ønsker. Dere kan også enten bruke en lys lipliner, concealer eller en veldig lys leppestift. Du skal starte med å påføre fargen midt på leppene både over og under slik som jeg har gjort.

Så kan du gå over leppelinjen med en lipliner, den jeg bruker under har litt shimmer i seg, noe som vil hjelpe til å få leppene til å se enda fyldigere ut.

Etter at du har påført liplineren skal du begynne å gni fargen inn. Det er viktig at du gjør det sakte, men sikkert så fargen å ikke dekker hele leppen med det. Når du føler du har blendet det godt, kan du påføre en god gloss.Prøv det gjerne ut og del resultatet med meg:D

Vixen Blog Awards!

For et par dager siden åpnet nomineringer av Vixen Blog Awards, jeg syns det er litt spennende å se hvem som vinner diverse kategoriene hvert år. I år har jeg faktisk rukket å nominere mine favoritter, det hadde derfor vært spennende om dere mine lesere hadde nominert meg under katagorien "Årets skjønnhetsblogg". Det er forresten veldig mange andre kategorier der også, om du skulle føle at jeg kunne passet inn i andre kategorier så er det bare å kjøre på! Dette blir spennende folkens, iiik:D ♥

#vixen2014 #vixenblogawards #blogawards2014 #beautyblogger

New fall nails!

I dag har jeg vært på Tone Lise akademiet og fått fikset neglene mine hos flinke og kjempe søte Halat. It feels goood! Jeg må innrømme og si at jeg har vært kjempe flink og forsiktig med neglene mine i de siste ukene. Kan nesten ikke tro at de er blitt så lange! Yes, yupp, oui det er mine naturlige negler! Hvem av dere ønsker å vite hemmeligheten bak lengden? :D

Om du har lyst på like fine negler som meg, eller i andre form og farger tar du bare kontakt med Tone Lise Akademiet.Tlf: 23 00 29 25 eller besøk hjemmesiden deres her: www.toneliseakademiet.no!

Måtte selvfølgelig gå for burgunderfargede negler nå som det er høst:) Denne fargen heter: Black Cherry Berry:)

Hva syns dere om resultatet? forresten, er ikke Halat bare helt nydelig?:D

Kunde: Øyenbryn napping FØR - ETTER

 

If you don't have eyebrows, you don't really have a face.


For ikke så lenge siden hadde jeg to kunder som ønsket å bli nappet av meg. Over har dere bilder av den ene kunden. Hun ønsket tykke bryn med en form som passet til hennes ansiktsform og store øyner. Jeg valgte derfor å nappe hennes øyenbryn etter hennes egen brynform, så det så mest mulig naturlig ut. Etter det tegnet vi litt på de stedene hvor det ikke var så mye hår. Hun ble super fornøyd da hun så seg selv i speilet!

Du kan kontakte meg på gilan@gilmakeup.com om du også skulle ønske å bli nappet av meg. Jeg hadde egentlig takket nei til napping av bryn i det siste pga tid. Men, Ettersm etterspørselen har vært veldig stor, valgte jeg å begynne med det igjen. Fra og med neste uke kommer jeg til å legge av en dag i uken for napping av bryn. Så det er bare å kontakte meg nå!:D

Hva syns dere om resultatet?

Slik gjør du dagsminken om til kveldssminke på 1-2-3

Jeg, i likhet med mange andre jenter og kvinner der ute kan fort bli stresset av tanken på fest eller annledninger som krever at du er pyntet rett etter en lang skole eller arbeidsdag. Nå skal jeg dele noen enkle tips med dere, som jeg har lært meg selv å bruker når jeg har en slik dag i vente. Med disse små triksene slipper du å dra hjem for å gjøre legge sminken på ny. Som de fleste vet, så kan vi tillate oss mer sminke på kveltids enn det vi kan på dagtid. På dagtid bør ikke sminken overdrives, ikke så fargerik sminke i hvertfall. På modellen under har jeg tilføyet noe veldig simpelt, men det var nok til å gjøre om hennes dagsminke til kveldssminke. Dette er hva jeg har gjort:

1. En svart kajal i sminkepungen tar ikke så mye plass. Start med å bruke kajal på våtlinja! Dette er noe som får hele looken til å se mer dramatisk ut og det fremhever øynene ytterligere.

2. Add litt øyenskygge på nedre delen av øyet, gjerne samme farge som du har på øyelooket. Her har jeg brukt Mac Veluxe pearlfusion shadow med 219 kost fra Mac. Om du ikke bruker like mørke farger til din dagsminke kan du gå over øyenskygen din med litt mørkere toner. For det første så du får litt mer markerte øyne, og du bruker samme farge på nedre delen av øyet.

3. Bytt den nude lipglossen med en fargerik leppestift. Looken hadde vært like fin med nude lepper også, men ettersom modellen hadde svart og enkel antrekk i tillegg til å ha håret oppsatt i en enkel hestehale, kunne vi kjøre på med litt mere farger på leppene. Viktig å balansere mellom antrekk / hår og sminke.

Flere bilder av kveld-sminken deler jeg med dere senere i dag:)

Hvordan sminker du deg til fester i en travel dag?

Outfit: Pastelsdate


 
Dere, går ikke tiden for fort? Jeg mener, det føles som om det bare var 2 timer siden jeg skrev siste innlegget her på bloggen. Helt utrolig at helgen snart er over igjen! Etter en kjempe koselig og etterlengtet søster kveld i går kom jeg hjem og tenkte yesss, Jeg føler meg bedre i dag og gledet meg til å legge meg så jeg endelig kan sove normal igjen. Tror ikke dere jeg våknet flere ganger i løpet av natten på grunnen av halsen min? Våknet med. skikkelig sår hals i dag, kunne så vidt snakke eller svelge. Utrolig kjedelig når jeg endelig trodde jeg var blitt helt frisk igjen. Men men, lenge leve CuraMed. Forresten, bildet over er av antrekket jeg hadde på meg på 3 årsdagen til meg og Dino. Senere i dag vil det komme flere bilder av meg, han, oss og antrekket fra den koselige og minnerike kvelden. Nå skal jeg spise resten av CuraMed tablettene mine og håpe på at jeg blir kvitt min såre hals for ever.

Blazer: Frontrowshop / Lace top: Bikbok / Skirt: H&M

Syns?

Kunde: Styling til kurdisk bryllupsfest!

Hola, hey, silav, hello! Dagen idag blir egentlig en veldig avslappet og rolig dag. Jeg skal en tur til min søster for å spise middag. Der får jeg jo møte to herlige småtroll, niesen og nevøen min og på toppen av det hele så kommer Rezan ( enda en søster) fra Trondheim. Hun skal bo hos meg en liten stund, så det blir noen fantastiske dager her hjemme. Dino har et oppdrag ikveld så han blir borte stort sett hele dagen, da kan søstrene henge sammen litt ekstra ikveld. Kjenner jeg gleder meg aller mest til kurdisk middag, og magen skriker etter næring. Som en avslutning på innlegget tenkte jeg å dele noen bilder av ei nydelig kurdisk jente som var hos meg for et par uker siden. Hun hadde med seg sin svigerinne for å bli sminket og stylet av meg. Klikk HER for å se bilder av hennes svigerinne som også var brud den dagen. To morsomme jenter med nydelig utstråling og kjempe gode personligheter! Hadde det både morsomt, kreativt og hyggelig den dagen med dem. Alltids morsomt med slike dager på jobb. Ønsker dere en forsatt herlig helg videre. Om du skulle ønske å bli stylet av meg kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

Syns? Er ikke Kurdiske klær bare helt nydelige?:)

Ask me anything, spørsmålsrunde!

Hei og god fredag dere! Om noen få timer er denne uken over og jeg håper at dere i likhet med meg har hatt en fantastisk bra uke! Skal jeg være helt ærlig, så kjenner jeg at helgen kunne ikke vært mer velkommen enn NU! Uka mi ble ekstra spesiell etter gårsdagen. Mannen og jeg feiret dagen sammen med en koselig middag på Aker brygge, med et fantastisk utsikt. Jeg kommer kanskje til å dele noen bilder fra gårsdagen med dere senere i kveld.

Over til noe annet dere. Nå som jeg har fått en god del nye lesere som kanskje har en del spørsmål så tenkte jeg at det var på tide med en ny spørsmålsrunde. Hva sier dere til det? Jeg kommer til å fokusere mest på skjønnhetspørsmål, spørmål om produkter, hår, noen få morsomme fakta om meg og livet mitt Veldig private spørsmål blir ikke besvart. Jeg tenker å svare på disse spørsmålene med videoinnlegg. Det er litt mer spennende for dere og litt mer kreativt for meg:) Tenker dere om det?

Spør i vei! :D #Spørsmålsrunde #askmeanything

Beautymakeup: Before and after!

Hei dere, under har dere bilder av nydelige Therese fra dagen jeg sminket henne. Jeg hadde egentlig veldig lite sminke med meg den dagen jeg dro hos henne.. men til tross for det ble sånn egentlig både jeg og henne kjempe fornøyd med reusltatet! Senere engang kommer jeg til å dele bilder av look nummer to med dere som jeg gjorde på henne. Eller, det var egentlig samme look som vi gjorde om til kveldsminke ved å bruke mere sminke på øynene med mørkere leppestift!Face:

Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 02-03

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Smashbox lens #highlighter

Chanel Jouse Contraste powder blush

 Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac Veluxe pearlfusion shadow

#Dior show mascara

Lashes:

Ardell 120 Demi x 2

Lips:

Sexy mother pucker lipgloss

 

Hva syns dere?

#beforeandaftermakeup #mua #beauty #beautymakeup

Hair tutorial

Hei engler! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg hadde en bra dag helt til for et par timer siden. Helt plutselig følte jeg meg utrolig slapp, kroppen ble varm og jeg hadde utrolig vondt over alt. Det endte med at jeg sov i et par timer og våknet verre. Ikke kult å bli syk, not at all! :(

Men dere, ser dere bildet under? Det er fra en ny tutorial jeg gjorde for et par uker siden. Jeg skal prøve å redigere den ferdig til helgen! I denne videoen lager jeg et oppsett jeg hadde gjort på meg selv for ca 1 år siden, som veldig mange av dere likte. Jeg hadde filmet den inn en gang tidligere men fordi den ikke ble så bra som jeg ønsket bestemte jeg meg for å gjøre det på nytt:)

Bilde tutorial: Slik legger du perfekt eyeliner!

Noe av det aller første jeg ønsket å lære meg da jeg begynte å få interesse for sminke for 6-7 år siden var eyeliner. Jeg spurte min søster om råd og allerede etter 2-3 dager kunne jeg tegne den perfekte eyeliner linjen. Min søster ble sjokkert fordi hun visste jeg egentlig ikke hadde så stor interesse for sminke. Det endte med at jeg gikk med winged linjer gjennom nesten hele videregående og fikk mange av mine venninner til å gå med det samme. Til tross for at jeg ikke bruker det så mye til hverdagen lenger, får jeg bestandig spørsmål om hvordan jeg påfører eyeliner og lager vingene. Jeg skal nå vise dere en enkel metode som jeg ofte bruker når jeg skal ha veldig synlig og tjukk eyeliner, men dette som alt annet trenger litt øving til det blir perfekt.  

Verktøy og type eyeliner er super vitkig her. Du må tegne linjen med det du føler er lettest. Jeg bruker som regel gel eyeliner og går over med en liquid eyeliner om jeg ønsker en ren og skarp linje. For denne tutorialen har jeg bare brukt gel eyeliner og en skrå øyenbrynsbørste for å få den perfekte vingen.

1. Start med å legge eyeliner fra midten av øyelokket til nesten ytre øyekrok

2. Nå skal du tegne en rett eller litt bøyd strek (etter hvordan ving du ønsker) fra øyekrok og oppover.

3. Nå skal du tegne fra ving-enden inn mot (øyelokket) den første streken du tegnet slik at det ser ut som en spisstrekant.

4. Nå skal du fylle inn og tegne i trekanten.

5. Om ønskelig kan du nå tegne resten av streken også inn mot øyekroken, slik som jeg har gjort. Denne delen skal være tynnere enn den streken du tegnet fra starten.

Resultat
Husk at trening gjør mester!

Hva syns dere?

#howtowingeliner #eyeliner #stepbystep #sminke #makeup #gilmakeup

Sneak peak: Brudestyling!

God søndag dere! Jeg håper at alle dere har hatt en kjempe koselig og avslappende helg hittil. Jeg har egentlig hatt en litt sånn stressende men samtidig veldig koselig og effektiv helg. Jeg skal avslutte denne helgen med mine to engler Daner og Evra (nevø og niese), tante Gilan har lovet dem vaffler til lunsj. Gleder meg til å se de igjen og kysse dem over alt!

Da jeg satt meg ned foran skjermen i stad tenkte jeg, hva skal jeg blogge om idag? Jeg har gjort utrolig mye forskjellig i de siste dagene for dere og hadde derfor masse forskjellig og jeg kunne velge mellom å dele med dere. Etter litt fram og tilbake tenkte jeg:  Hva er vel bedre enn å starte denne dagen med en vakker ansikt? Under har dere en ikke så veldig avslørende bilde av en vakker brud jeg hadde her om dagen. Kurdisk skjønnhet, Gud så vakker hun var! Det vil komme flere bilder av denne sukkerklumpen senere i dag!hva syns du?:)

Bildetutorial: Slik tegner du øyenbrynene tykkere!

Øyenbryn er et av ansiktets viktigste trekk. Formen på øyenbryn har mye å si for ansiktstrekkene og øynene. I dette innlegget skal jeg vise dere hvordan jeg former og tegner mine bryn litt tykkere med brynskygge.
Start med å gre hårene oppover.

Som dere ser så bruker jeg en øyenbrynskygge til å fylle inn brynene mine. Jeg starter med å dra en linje fra nedre delen av brynet og ut, så jeg har en form å tegne etter.

Det neste steget blir det å fylle inn brynet med farge, jeg starter fra midten av brynet først til enden. Etter det tegner jeg forsiktig og svakt på frontpartiet. Viktig at den delen ikke blir like mørkt og markert som resten av brynet. Om du holder penselen som jeg gjør på bilde nr 6, lager små og svake streker oppover vil det se ut som hår og dermed gi dine bryn en fyldigere og mer naturlig look.

Etter å ha fylt brynene inn, bruker jeg som regel å "rense" det som er rundt brynene med concealer. Det gjør at brynene ser mer stelt ut.
Det er super viktig at en avslutter det med øyenbrynsgelé. Her kan du bruke en gjennomsiktig gelé eller en med farge slik som jeg gjør.Hvordan former du dine bryn?
#eyebrows #picturetutorial #gilmakeup #beautyblogg #sminkeblogg #

The perfect little white dress. I´m in love!

Her om dagen gikk jeg rundt i byen og hadde bestemt meg for å bruke et par timer på å prøve noen selskapskjoler. Hvorfor? Jo, i fjor brukte jeg og Asma nesten en hel dag på å finne en kjole til bursdagen min. Det ble utrolig mye stress ettersom det ikke var så mye å velge mellom og når jeg først fant noe så hadde de det ikke i min størelse. Jeg ville derfor være tidlig ute i år så jeg slipper å stresse med kjolevalget til min bursdag. Under har dere et av de mange kjolene jeg prøvde. Og ja, jeg tror jeg har funnet den perfekte kjolen til bursdagen min som er snaaart! For å si det sånn, det er ikke hverdag jeg finner kjoler som sitter så bra på. I´m in love, yes I´m.

Hva syns dere?

Yay or nay?

 

 

Produktanbefaling: En mild og god sminkefjerner!

Jeg, i likhet med mange andre synes det er litt kjipt å bruke penger på sminkefjerner. Spesielt når den viser seg å ikke være like bra som forventningene. MEN, det er også et produkt jeg bare må ha hjemme og som jeg knapt klarer meg uten. Eller, jeg hadde sikkert klart meg uten den, men da hadde jeg brukt ekstra langt tid på badet og gått rundt med panda øyne. Hadde sikkert skremt livet av mannen også:) Jeg har brukt mange forskjellige opp gjennom tiden, men denne Gently off eye and makeup reomer fra Mac har vært et av de beste hittil. Denne er vennlig mot øynene, den er mild og lukter godt. Jeg har heller ikke trengt å gni når jeg har brukt den. Anbefales!

Hvilken sminkefjerner bruker du og hvor fornøyd er du med den?

#macgentlyoff #gentlyoff #makeupremover #sminkefjerner

Ny sminke video: Smokey eyes!

Heeei! Da har jeg laget enda en ny sminkevideo. Denne er også på kurdisk ettersom mange kurdiske jenter som bor utenfor Norge hadde spurt og spurt om jeg kunne lage en smokey-eye tutorial på kurdisk. Men, jeg lover mange flere videoer på norsk også framover :)

Går du ofte med smokey eyes?

Høst inspirert sminkelook!

Høst har alltid vært et av mine favoritt årstider. Jeg elsker tanken på at en kan gå med ekstra sterk leppestift og mørkere øyenskygge enn det en kan bruke resten av året. Røde lepper og smokey eyes har alltid vært min greie., men det er ikke det eneste. Orange toner er noe også noe av de beste fargene jeg vet når det både kommer til lepper og øyesminke. Oransje og brune toner kan være veldig friske farger men kan også ved hjelp av litt svart øyenskygge i øyekanten eller noen fyldige vipper bli mer dramatisk. Slik som dere ser på bildet under. Den typiske fargen på bladene på høsten inspirerer meg mer enn noe annet når det kommer til sminke. Jeg kommer også til å lage flere looker med enda mørkere skygger og røde lepper for denne høsten! Høsten, den svale fine årstid da allting skifter farge og forgår. La deg også bli inspirert av den:)

Face:

#Kicks primer

Smashbox foundation -  studio skin 01 + 02

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Anastasia Beverly hills #contourkit

Mac Peaches #highlighter

 

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac soft brown eyeshadow

Inglot AMC 51 eyeshadow

Mac Carbon black eyeshadow

Smashbox fluidlines eye liner gel

#Ardel - Natural #lashes

 

Lips:

#YSL #14 & #8

Hvordan liker du å sminke deg om høsten?


 

#smokeyeyes #smokeye #makeup #beautyblogger #skjønnhetsblogger #kurdiskblogger #darksmokeyeyes

(c) Farid Omer

En koselig lørdag morgen

Til tross for at det er lørdag i dag, noe som betyr sovedag for meg og mannen, så stod vi opp rundt 09.00 tiden. Kanskje ikke så tidlig allikevel til mange av dere, men det er tidlig morgen for nattmennesker som meg og mannen. Uansett, vi startet dagen med en koselig frokost, også har jeg fått unnagjort en god del av dagens gjøremål allerede. Akkurat nå sitter jeg her i min nye, gode og myke morgenkåpe, mens jeg drikker opp kaffen min med musikk i bakgrunnen. Nå tenkte jeg å gå gjennom noen av mailene jeg har fått inn fra dere for sminke- shooten. Om ca en times tid skal jeg og mannen på trening for å svette litt. På grunn av den massive responsen med mailer fra dere så blir det nok litt elngre tid enn ventet med å få besvart de, så vær tålmodig:).I mellomtiden ønsker jeg dere alle en fantastisk fin lørdag i denne friske høstduften som er i lufta, 


 Senere kommer det detalje-bilder av looken jeg delte med dere igår + produktliste:)

Sneak peak: Høst inspirert sminkelook!

God fredag dere! Gud så sliten jeg er. Nesten så jeg får lyst til å legge meg ned og sove til i morgen, men det er kanskje ikke det smarteste valget nå som jeg endelig har lært meg å stå opp tidlig. B menneske. Jada, soveglade meg stod opp rundt 08.00 i dag. Jeg har jobbet med masse forskjellig siden dag og er mer enn klar til en middag ute sammen med mannen snart. Det er faktisk overraskende deilig å våkne så tidlig, en får gjort så mye.. nesten så jeg får panikk når jeg tenker hvor mange timer jeg vanligvis tilbringer på senga hehe. 

Under har dere et bilde av en ny look jeg gjorde for et par dager siden, senere vil det komme flere bilder med produktliste.Hva er dine planer for idag?

Jeg er side2´s nye skjønnhetblogger!

Hvis du aldri sprer vingene dine, vil du heller aldri oppleve å fly

Hei solstråler! Husker dere da jeg i forrige uke skrev om et hemmelig møte? Jeg hadde et møte med nettavisen - side2 om samarbeid. Jupp, du leste riktig! Nå kan jeg endelig røpe hemmeligheten og stolt si at jeg er Side2´s nye skjønnhetsblogger. Eller det er jo tydelig ut fra min nye bloggdesign hihi. Jeg er så utrolig glad akkurat nå at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre av meg. Gud for en herlig følelse! Det er så godt og ikke minst motiverende å ta slike nye store steg. Nå er jeg enda et steg nærmere drømmen min, jeg har alltid sagt det og sier det igjen: Det lønner seg å drømme stort. Fordi det du drømmer om er hva du egentlig vil ha. Når du har funnet ut av hva du vil ha, trenger du å finne svar på hvorfor du vil ha det. Dette vil gjøre om drømmer til mål, fordi når du finner ut av hva du innerst inne vil og får sterke grunner til å nå målet vil motivasjonen automatisk være på plass. Noe av det smarteste jeg har gjort i hele mitt liv var å drømme stort og satse på det jeg innerst inne ville skulle bli en del av min hverdag. Det er så utrolig godt med gode resultater av hard arbeid. Æhh, lykke!

Silav gulêt can. Bîra hîngo dîhet ko mîn ezbo3a choiy gotî min meetingéka fer hebo? Ew meeting´e digel Nettavisen - Side2 bo ek ji mestrin magazinêt Nerwice. Nuke ez dshêm bejim ka chî meselebo. Ez nuke beautyblogger anko blogger´a ciwankariye me li magazina wada. Chi jî hîndê xoshtir nîne ko mrov pengavêt hosa yet bash u mezîn pavêt. Min hemî gava ya guti: Xewn ditên geleka bashe, chunkî ew tishtê em xewna pêve d´binin ew tishte ewe ewê ko ji dil me dvêt. Pishtî ko tu dzanî ka te chi dvêt, viyabit tu caba we binîye der ka te bo ew tishtê dvet. Ko te cab zani, ew xewin dbite hedef. Ko bo te hedef chebon, de tu autimatic xo ze7met dey da bgehiye hedefêt xo chnki tu hingi dzani ew tishte dê rojêt te xoshtr lêket. Êk ji bashtrin tishta min jîyana xoda kri ewbo ko ez dif wi tishti choim ewê mn xewn pêve ditin û min dviya bbite rasti u parchek ji rojet min.

Hva er din største mål her i livet?

Hedefa te ya mezin chiye ve jiyanêda?

#sid2e #side2skjønnhet #nettavisen #gilmakeup

Sneak peak at a new makeup- look + more

God morgen verden beste lesere! Hvordan har dere sovet i natt? Jeg har sovet som en stein i de tre siste kveldene fordi jeg har sluppet bygg-bråk om morgenen. Jeg har sovet hos fineste Therese i et par dager nå og jeg elsker det! Ettersom hennes mann Alan (som da er Dinos store bror) pilot og flyr i utlandet så hender det at hun har noen alene dager her og der. Nå som Dino har super mye å gjøre om dagen på jobb, bestemte jeg meg for å være hos Therese i et par dager så vi kunne ta igjen alle de sommerdagene hun var i utlandet. Gud som jeg elsker henne, ingenting er mer verdt en ekte venner som du kan være 100% deg selv med. Ikke bare er hun en god venninne, men hun inspirer meg så mye også når det kommer til dette med å være en god og varm menneske, ansvarsfull mamma, se bra ut og holde seg i form osv. Oi, glemte nesten hva jeg egentlig skulle blogge om: Under har dere et sneak peak bilde på en ny look som jeg kommer til å dele med dere senere i dag!

Spêde baş. Hin baş nvistîne şvêdi? Ez bxo hind baş ya nvistim eve chend roje chnkî spêdehiya ez dif dengê avakrina medresa ne raboime. Eve do - sê rojeke ez yal mala Theresê nvistim, jinbra Farîd. Farîd yeb shol bo, Zelamê Theresê (braye Farîd ye mezin) Pilote, frokevane.. veca gelek care yel dervey welatî u kar diket. Jber hindê, ez va roja hatime nîk Therese da bxo wextekê xoş pekve beîn. Rastî hevalêt baş ko mrov shêt xo bxo bit ko mrov di gel wa hejî hemî tishtane. Ne bes mrovek u hevaleka wefadare, bes gelek min inspired dket wek deykeka zirek, mroveka keif xoş u baş u nefsi dem da chave wê yêl wê u yal ber xo rawestiyaye. Oi, piçek mabo jbir kem, ew looke bni hin dbînên min shnî yê çekrî u de pash evro hêshta wena li ser bloggê xo inme xar.

Hvordan har uken din vær så langt?

Heta nuke ezbo3a te ya chewa bo?

Dette blir gøy!

I de siste dagene har mobilen min plinget nesten hver eneste minutt, jeg har fått rundt 70 mailer til den "annonsen" jeg la ut om at jeg trenger sminkemodeller. Helt utrolig hvor bra respons jeg fikk på den og det beste er det at jeg har fått de av så mange forskjellige jenter med forskjellige bakgrunn og utsende. Det elsker jeg også er det utrolig godt å lese hva de har skrevet i mailen hvor mange av dem følger blogge min daglig, blir inspirert og alltid har hatt en ønske om å bli sminket av meg. Jeg blir så utrolig motivert når jeg leser slikt fra mennesker jeg aldri har møtt, dere motiverer meg så mye så tusen takk skal dere ha!

Jeg vurderer å gå gjennom alle mailene en og en i løpet av denne uken og se hvem som skal passe til diverse lookene jeg har i hodet. Jeg kommer mest sannsynlig til å velge 4-5 forskjellige jenter med ulike trekk. Sminkingen og shooten skal foregå hjemme hos meg i løpet av de 3 neste ukene. De av dere jeg velger kommer jeg til å kontakte på mail så avtale tider osv over telefon. OG før jeg glemmer: de av dere som har sendt meg mail med bare tekst eller har bedt meg om å se bilder på fb eller andre nettsteder jeg får dessverre ikke gjort det ettersom det blir for mye jobb og fram og tilbake. Dere må derfor sende bilde til meg om dere ønsker å delta.

Om du ønsker å delta kan du klikke her for å komme til innlegget!