hits

september 2015

Giveaway: VOL. 1 krølltang fra MAST!

God kveld dere! For en dag det har vært i dag! Jeg har klipt ferdig en ny video, spilt inn en ny, vært på trening og lest til teoriprøven. Snakk om å være effektiv, haha har gått rundt og følte meg som en super woman i dag! Men dere, tilbake til temaet! Mange av dere mine lesere og følgere på Instagram og FB har sikkert sett og fått med seg hvor mange sider har delt min "how to fake big curly hair" video! Ettersom den videoen ble ganske godt likt og delt nesten over alt, har jeg i samabried med Makestyle.no bestemt for å gi bort 2 av VOL 1. krøllanger (den jeg bruker i videoen) til to av mine følgere på Instagram! Ønsker du å vinne denne fantastiske krølltangen fra Mast så kan du besøke min instagram Gilmakeup og delta!
LYKKE TIL og god natt!<3

/I samarbeid med Makestyle.no

 

Kunde, før og etter øyenbryn forming!

God morgen mine søte og vakre lesere! Gud For en fantastisk dag, jeg trodde været var skikkelig trist til jeg kom ut av rommet og tok turen ut i verandaen! Av en eller annen grunn er jeg ekstra glad i dag! Eller, som alle andre mennesker så blir jeg også super glad av god vær, men jeg tror ikke det er den eneste årsaken haha. Jeg våknet med utrolig mye energi idag etter gårsdagens! Jeg hadde blant annet en bra treningsøkt som ga meg masse energi. Senere brainstormet jeg og mannen en del ideer og planer videre til Gilmakeup! Det motiverte meg skikkelig! I dag har jeg lagt opp en liten plan til hva jeg skal blogge om neste uke og hva mine neste videoer kommer til å være! I tillegg til det så har jeg to super spennende møter i slutten av denne uken, jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på det! Jeg føler meg lykkelig og takknmelig fordi jeg hver dag får jobbet med noen jeg elsker og brenner for! Det er definisjonen på lykke for meg:D


Tilbake til temaet! For et par uker tilbake hadde jeg en hel dag med bare brynforming! Kunden under var en av mange som kom til meg for å få formet brynene. Hun ønsket en naturlig resultat og ville nappe minst mulig. Stelte bryn, det var hva hun ønsket! Hun likte resultatet og jeg mente også at hun kledde formen utrolig godt! Håper dere mener det samme!:)

 Ha en nydelig dag dere så blogges vi kanskje senere!  ♥

New in: Beauty blender 2- pack mini!

Hei igjen! Håper dere har en bra kveld så langt! Her har dagen gått i ett! Jeg dro på trening rett etter å ha klipt ferdig en ny video, deretter dro jeg innom butikken for å handle litt matvarer til middagen. I dag bestemte jeg meg for å lage noe skikkelig kurdisk middag, det ble Tawe & ris til de av dere som vet hva det er haha. Kanskje en av mine favoritt retter når det kommer til kurdisk mat, får liksom aldri nok av det! Til de av dere som ikke vet hva det er, så er Tawe en slags gryte med kjøtt og masse forskjellige grønnsaker som først stekes, deretter stekes det i ovnen sammen med kjøttet osv! Trust me, det er en skikkelig tidskrevende rett.. har nesten brukt to timer på det! Gleder meg sånn til å spise det, selv om mange kanskje ikke syns det er så morsomt med så sene middager etter dagens heftige treningsøkt med fokus på magen haha!


 

Men, over til kveldens tema. Her om dagen fikk jeg en pakke fra MakeStyle som inneholdte mye forskjellig. Disse to søte små beauty blenderne var noe av det som var i pakken! Jeg hadde lenge hatt lyst til å teste de ut og nå har jeg gjort det og jeg kan ikke si annet enn at jeg er frelst! De er så søte at jeg nesten får lyst til å spise de opp! Så, disse to mini blenderne var altså mye bedre enn jeg trodde de ville være! De passer perfekt til sånne som meg som både bruker foundation og concealer! De passer også perfekt om du skal dekke til urenheter, da kan du blende ut produktet uten at produktet havner på steder der det ikke trenger å være.

Disse beauty blenderene finner du her!Dette er de stedene jeg bruker mini beauty blender: Under øynene, som dere ser på bildet over. I amorbuen for å blende ut concealer, på haka, under brynene og på nesen om jeg konturer ansiktet. Før du bruker skjønnhetsblenderen må den fuktes med vann, slik at blendingen blir som det er ment til å være. SMUD:)! Genialt eller hva?

 Sponset produkt!

#minibeautyblender #makestyle #gilmakeup

Organisering av sminke!

Organisering av sminke er kanskje noe av av det beste jeg vet om, kan lett gjøre det i flere timer uten pause! Jeg oppdager alltid mye spennende underveis som jeg har glemt å bruke hihi! Noen som kjenner seg igjen? I går satt jeg slik som dere ser på bildet under i over to timer! Ettersom vi har gjort noen endringer hjemme, så ble det slik at jeg måtte finne et bedre sted til å oppbevare sminken min. Jeg bestemte meg derfor først til å ta en tur innom Ikea i går for å kjøpe noen nye bestikkskuff. Det er den beste organiseringsmetoden jeg vet om! Alt som har mange små "rom" er perfekt for sminkeprodukter! Nå har jeg orden i sminken med brand new bestikkskuff hihi!
Hvordan har du organisert sminken din?

Before and after makeover

God mandag og ny uke godtfolk! Jeg håper at dere har hatt en bra start på denne dagen:) Jeg tenkte: Hva er vel bedre enn å starte denne mandagen med en liten makeover? For en stund tilbake, søkte jeg modeller til diverse sminkelooker. Stine Therese var ei av de jentene jeg valgte å ha som modell til en liten makeover. Jeg elsket de bildene hun hadde sendt meg uten sminke og måtte derfor kontakte henne for en liten makeover. Hun har utrolig søte og feminine trekk! Så, jeg spør alltid mine kunder og modeller om det er noe spesielt de selv syns er vanskelig å få til eller om det er en spesiell look de ønsker å prøve ut. Grunnen til at jeg spør de om det er rett og slett fordi at de selv først og fremst føle seg komfertabel og pen i looken. Det er derfor ekstra morsomot å gjøre noe de også syns er pent! Stine sa hun også ønsker å bli makeupartist, hun var derfor åpen for det meste! Jeg valgte derfor å fokusere ekstra godt på hennes bryn, jeg startet med å nappe de litt for henne først også lærte jeg henne noen enkle teknikker som hun selv kunne bruke for å tegne brynene like. Det andre jeg fokuserte på var hennes hud å dekke til urenheter. Hun mente også at det var litt vanskelig for å henne å markere sine kinnbein. Jeg valgte derfor å fokusere litt på det også så hun selv kunne se en forskjell, Stine elsket looken og sa hun lærte mye underveis! Utrolig søt og hyggelig jente var hun:) Jeg elsket denne looken på henne selv og håper at dere også liker det:)

Modell: Stine Therese Tangevold


Hva syns du om resultatet?

#makeover #sminkemakeup #makeupmakeover #gilmakeup #gilan

En flott søndag!

Søndager.. elsker late søndager! Det er utrolig deilig med helger hvor jeg og mannen har fri samtidig! I går brukte vi lørdagen på å shoppe og kose oss ute, mens i dag har vi tatt det med litt mere roro, spiste en sen frokost, så lunsj så dro vi ut en tur for å ta noen antrekksbilder (som begynner å bli en stund siden). Akkurat nå er vi hjemme, det er rett før vi skal kle på oss for å komme oss på trening! Men først skal vi nyte solen i haltimestid tenkte vi, mens vi nyter en koppkaffe! Senere kommer det enten en ny før og etter sminkelook eller noen ny antrekksbilder! :D

Mini beautyshoot med Alexandra Joner!

Jeg elsker lørdagsmorgener! Elsker å nyte en sen frokost, mens jeg sitter og ser på Ellen.. Selv om jeg av og til får lyst til å bytte kanal pga alle de skrikende damene haha! Men dere, husker dere da jeg nevnte om at jeg skulle ha en liten beauty shoot med en artist, for et par dager tilbake? Jeg ble dessverre syk den dagen og måtte avlyse avtalen.. I går fikk vi endelig tatt det igjen! Jeg hadde nydelige og super talentfulle Alexandra Joner på besøk i går! Jeg tror hennes perfekte ansikt er som en drøm for alle makeup-artister til å sminke! Hun har naturlig store og fyldige lepper, perfekte cheekbones, fyldige bryn osvosvosv. Til de av dere som ikke har hatt muligheten til å hilse eller snakke med henne, hun er seriøst en av de søteste menneskene jeg noen ganger har møtt. Hyggelig, varm og sprudlende jente som er umulig å ikke forelske seg i! Så, vi har ledd, kost oss, snakket om sminke og mye annet rart i går mens vi sminket! Det jeg liker spesielt godt med Alexandra er det at hun kan en del om sminke selv. Eneste hun syns er litt vanskelig er øyenbryn, jeg startet derfor med å nappe hennes bryn i går og fokuserte ekstra godt på å forme de etterpå så hun kunne se en forskjell selv. Etter litt napping ? pain bestemte jeg meg for å stoppe og heller ta resten en annen dag så hun slapp mer smerte haha. Hun så uansett stor forskjell på før og etter formen og så hvor mye det gjorde med hele ansiktet hennes! Jeg har tatt mange fine bilder av henne med bedre kamera- kvalitet. De kommer helt sikkert på bloggen i løpet av en av de kommende dagene, so stay tunneeed!

Nå skal jeg besvare noen mailer også legge fra meg Macen, for det var bestemt at denne dagen ikke skulle brukes til annet enn crazy shopping og kos sammen med mannen - en veldig veldig etterlengtet helg med andre ord. Vi blogges!

 

Todays look: GirlyProductlist:

Face:

Smashbox studio fix primer

Smashbox Studio Skin

Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer

Mac pro longwear pressed powder

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

The balm Mary-Lou Manizer highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Anastasia B. H Catwalk palette

Maybelline intense eyeliner

L´oreal Telescopic mascara

Brows:

Soft brown and Blonde Dipbrow pomade - Anastasia B.H

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Make Up Store - Photo

 

 

 

 

Normal doesn't sound fun at all!

Jeg må nesten starte dette innlegget med å gratulerer alle dere mine lesere som feirer Eid. Jeg håper at dere har hatt en bra feiring så langt og jeg ønsker alle dere en fortsatt hyggelig feiring med deres nære og kjære! Så, tilbake til dagens tema om hvor normale jeg og Cecilie er, haha! Vi er nok ikke så normale, som dere sikkert ser på bildet under haha. Så til de av dere som lurte på hvem det var jeg skulle filme med igår: Den hemmelige gjesten var Cecilie, som etter min mening er den råeste youtuberen i hele Norge! Vi hilste på hverandre for første gang på Vixen Blog Awards og har siden da følget hverandre på sosiale medier. For et par uker tilbake bestemte vi oss for å finne en dag for å gjøre en spennende samarbeid sammen! Hun kom derfor til meg i går tidlig og var hos meg til sent på kvelden. Vi spilte inn litt forskjellige videoer til våre youtube kanaler. Den ene videoen ble dessverre uten lyd, ettersom mikrofonen hadde slått seg av uten at vi hadde lagt merke til det haha. Vi hadde det så morsomt at vi så vidt brydde oss om selve filmingen, kamera og sånt hihi. De timene vi var sammen gikk utrolig fort! Vi lo, koste oss og snakket om alt og ingenting.. som om vi har kjent hverandre i 20 år haha! Trønderen sin det, æ lik dæ æ sjø Cecilie! Gled dere til videoene komme ut sier jeg bare, selv om noen av de er uten lyd hihi!


Hva er dine planer for i dag?

New makeuptutorial: Inspired by Nancy Ajram!

 Da har jeg endelig redigert ferdig denne sminkevideoen, som er inspirert av den arabiske artisten Nancy Ajram! Let me know what you think!:D Snart venter jeg Norges råeste youtuber, vi skal sammen filme to forskjellige videoer til dere i dag! Hvem det er og hva slags videoer det blir får dere vite i neste innlegg, vi snakkes:D Ha en herlid dag så lenge!

1 kunde, to forskjellige stylinger!

God tirsdag dere! Håper dere har hatt en bra dag så langt! Selv så har jeg brukt litt av min tid på å besvare mailer i dag og klippe på en ny youtube video til dere! Den kommer ut i løpet av denne uken, yeey! Det er sånn egentlig rett før jeg skal ut nå, men før det tenkte jeg å oppdatere bloggen med bilder av den nydelige pakistanke kunden som jeg hadde for et par uker siden. Denne søte kunden kom til meg tre dager etter hverandre med sin søster for å bli stylet til deres brors bryllup! Jeg hadde dessverre ikke kamera med meg den ene dagen, det blir derfor bare bilder av to av de tre dagene nå. Både hun og hennes søster ønsket forskjellige festlige looker til de tre festene og det fikk de! Hun ble super fornøyd med alle tre lookene! Under får dere som sagt sett to av de:)

Nå må jeg springe! Vi blogges senere <3

 


Yesterdays Makeup: Cut crease fall makeup!

Irrierende når ting ikke går helt som planlagt. Som f. Eks dagen idag. Jeg hadde planlagt dagen så bra og nøye og hadde gledet meg skikkelig til en ny uke. Dessverre så våknet jeg tidligere enn planlagt med kraftige magesmerter. Så ille at vi bestemte oss for å kjøre til legevakten med en gang. Der ble vi i ca. 3 - 4 timer pga forskjellige tester og blodprøver. Etter mye fram og tilbake ble jeg sendt hjem. Magesmertene og kvalmen er fortsatt der, men det var heldigvis ikke noe super farlig. Det føles godt å trygt å ha noen sammen med seg i sånne situasjoner, jeg føler meg heldig som har en så snill mann så tar godt vare på meg. Så, dessverre så ble alle avtalene mine avlyst idag. Litt kjipt med en slik start på uken, når planen egentlig var en spennende og kreativ start på uken. Men men, ikke så mye en får gjort når sykdom kommer i bildet. For håpe at jeg blir bedre så jeg kan jobbe igjen i morgen! Jeg håper at dere har hatt en bedre start på dagen og ikke minst uken enn meg.


 

Forresten dere, ettersom jeg lovet dere å dele bilder av gårsdagens look med dere på bloggen i dag, så får dere en bildedryss + produktliste under:) Let me know what you think!

Productlist:

Face:

Smashbox studio fix primer

Smashbox Studio Skin

Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer

Mac pro longwear pressed powder

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

The balm Mary-Lou Manizer highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Anastasia B. H Catwalk palette

L´oreal Telescopic mascara

Brows:

Soft brown and Blonde Dipbrow pomade - Anastasia B.H

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Makeuprevolution clear ligloss

Lashes:

House of lashes: Iconic

 

Sneak peek, todays dramatic makeuplook!


Hei igjen dere! Istedenfor fargerike bilder og produktliste blir det en liten sneak peek på dagens makeuplook. Jeg tok så mange bilder at jeg til slutt ikke klarte å bestemme meg for hva jeg skulle dele med dere og ikke hihi. Ettersom jeg er sliten og sulten etter dagens treningsøkt, tenkte jeg å fikse en mer helhetelig innlegg om denne looken i morgen:) Forresten dere.. jeg skal ha en dødspen og super flink artist i studio i morgen for en liten beautyshoot. Hun er sanger, danser og skuespiller og jeg er sikker på at de fleste av dere vet hvem hun er. Nydelig jente! Damn som jeg gleder meg til å endelig få sminket henne i morgen. En kul og unik samarbeid, som jeg er nesten 100% sikker på at dere vil elske! Hvem det er og hvorfor får dere vite mere om i morgen hihi, dette blir så spennende! Nå må jeg begynne med middagen:) Nå skal jeg begynne med middagen så vi ikke dør av sult haha Ønsker dere en avslappende og koselig søndagskveld videre!

Chanel Large classic 2.55 double flap bag!

God søndag dere! Håper dere har hatt en bra dag og helg så langt! Selv så sov jeg som en stein i natt og sov litt ut i dag. Vi startet da dagen med en god, men ganske sen frokost mens vi så på The Ellen show. Om en times tid skal vi komme oss ut for en ta en kopp kaffe sammen, mens vi tenker litt kreativt i lag også ender turen med en etterlengtet treningsøkt! Men før det dere, så tenkte jeg å vise dere hva som var i pakken/gaven jeg fikk av mannen for ett par dager siden: Det var en vintage Chanel 2.55 veske i lammeskinn (den store versjonen) KAN DERE TRO DET? For JEG TROR DET ENDA IKKE HIHI! Det er den jeg alltid har ønsket meg :D. Da kan dere tenke dere den følelsen jeg hadde når jeg åpnet pakken og kjente noe mykt og veskeaktig under silkepapiret.  Det første jeg sa, før jeg rev i silkepapiret var " Det der kan ikke være en Chanel veske Dino, for da dør jeg!"  Han smilte lurt og så på meg og ba meg åpne resten først. Men jeg kunne kjenne at det var en veske og ikke hvilken som helst veske, men en 2.55 Chanel veske ved å kjenne på den. Haha, jeg var seriøst helt i sjokk og det var derfor det første jeg så på når jeg våknet i går tidlig før jeg dro på jobb, just to make sure om at den fortsatt var der hihi.. I´m in love. Yes I´m, in my beautiful and soft chanel purse!

Forresten dere, jeg deler kanskje en ny sminkelook på bloggen i kveld, så stay tunnnned!
#chanel

Er ikke den bare helt perfekt?:D

Gårsdagens

Jeg vet ikke helt hvor eller hvordan jeg skal starte dette innlegget etter gårsdagen! Dere er rett og slett helt fantastiske, tusen takk skal alle dere ha: venner, familie, lesere og følgere for gratulasjonene! Jeg og mannen koste oss kjempe mye i går og vi har hatt en helt fantastisk kveld sammen! Vi spiste en koselig middag sammen på Mr. Bay, deretter dro vi til et annet sted for å fortsette kvelden med en god desser. Der overrasket mannen meg med en gave som jeg har ønsket meg i evigheter! Han hadde pakket den i en stor og firkantet eske så jeg ikke skjønte hva det var. Tro meg dere, jeg fikk bokstaveligtalt sjokk da jeg åpnet pakken, og spurte hele tiden om jeg drømte? Jeg har sett på den og tatt på den helt siden i går kveld og det har som sagt enda ikke gått opp for meg at den er mitt. Kan dere gjette hva det var jeg fikk av han? :D

Uansett, vi ble ikke ute så veldig lenge ettersom jeg hadde to stylinger tidlig idag. Jeg har altså vært å jobbet siden klokken 08.00 idag. Jeg ble nettopp ferdig med to super fornøyde kunder, en brud og hennes lillesøster! Herlighet hvor nydelige de to var og ble enda penere etter stylingen! Gleder meg utrolig mye til jeg skal dele bildene med dere:)

Så, akkurat nå ligger jeg flat på kontorsofaen, sulten mens jeg venter på at min kjære mann skal komme og plukke meg opp! Blir mest sannsynlig en koselig lunsj på oss nå før en heftig middag senere ikveld! Har dere hatt en bra helg hittil?

Se på den søte blomsterbuketten dere! Gleder meg til å se hva dere gjetter på gaven!:D

Bryllupsdag♥

Dette innlegget er til deg min kjære mann og bestevenn som jeg elsker over alt i jorden. Tenk at vi har vært gift i fire år i dag! Tenk at på denne tiden i fjor, drømte jeg og du sammen om det livet vi har i dag. Er ikke det litt utrolig at det allerede har gått fire år? Det livet vi to har skapt sammen er som en drøm. Jeg elsker alt ved det, de gode dagene, de triste dagene og de små gledene i hverdagen som du gir meg. For meg er vårt forhold et eksempel på det perfekte livet, fordi vi faktisk er mer enn mann og kone. Vi fungerer så bra sammen, både som venner og når vi jobber kreativt sammen. Som alle de rundt meg sier " dere er ment til å være sammen" og det har de helt rett i. For jeg kan ikke se for meg et liv uten deg og våre hverdager. Jeg har lært så utrolig mye av deg i de siste årene, du har gjort meg til en sterkere person. Du har inspirert meg til å ikke gi opp selv i de vanskligste situasjonene. Du har lært meg å være sterk og bruke den styrken til å hjelpe andre opp når de trenger det. Tusen takk for at du elsker meg for den jeg er og tusen takk for at du elsker mine ikke perfekte sider. Du er min inspirasjon og den som gir meg motivasjon selv i de tungste dagene. Jeg gleder meg til å bli gammel med deg baby, for jeg elsker deg mer enn alt her i verden:)

Så, ettersom det som var litt høyere opp ment til mannen, så vil jeg takke dere også som allerede har gratulert oss med denne dagen:) Nå skal vi feire denne kvelden sammen! Ønsker alle dere en fantastisk bra kveld og ikke minst helg videre!Wohoo, snart 6 millioner visninger!

God fredag morgen dere! Jeg håper at dere er like klare til å ta imot denne helgen som jeg er.. Jeg har som vanlig ikke fri helg og må jobbe i morgen, men det blir godt med 1 fri dag denne helgen! Dere, husker dere denne videoen min som jeg delte på bloggen her om dagen? Som regel så lager jeg en kortere versjon også av mine videoer for å dele på Instagram og Fb. I går fikk jeg sett på FB at videoen min har fått over 5,5 millioner views og over 70.000 har delt den, uææææh! Dette er jo helt sinsykt,  jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg så det ! Den er blitt så godt likt at en stor side på FB har valgt å "feste" den som øverst innlegg på siden sin. Jeg mener.. jeg merket fort at den fikk utrolig bra oppmerksomhet allerede på Instagramen min, ettersom mange store sider delte den videre. MEN 5,5 MIL. VIEWS på FB med over 8000 kommentarer? Det er nesten litt vanskelig å tro så tidlig - på en fredag morgen, haha. Æhh, jeg blir så glad! The power of curly hair haha!:D
Så, over til gårsdagens intervju som jeg hadde med VoxloRadio - Kaffe med Nisha!

Til de av dere som ønsker å høre intervjuet, den går i dag klokken 16.00!  Det er mange forskjellige måter du kan høre den på, som f.eks besøke deres nettside voxloradio.com (også trykk på "hør på Voxlo nå" knappen øverst til høyre). Om du ønsker å høre den via mobilen, så kan du laste ned en app som heter Tunein også søker du kanalen opp ved å skrive Voxloradio! Dette blir spennende!

Nå skal jeg få i meg noe lett, så komme meg en tur ut for å plukke opp noen pakker fra postkontoret. Deretter skal jeg prøve å komme meg på trening, før jeg skal på et veiledningsmøte med en brud! Senere skal jeg feire noe veldig spesielt med mannen, hva det er får dere vite i neste innlegg! Vi blogges hjerter, muaah!

 

Brud, før og etter forlovelsestyling!

Hei på deg igjen! Har dere hatt en bra dag så langt? Det håper jeg at dere har! Jeg er ferdig med de fleste gjøremålene for i dag + dagens intervju med Voxlo Radio. Selve innspillingen varte i ca. 1 time, så jeg regner med at hele intervjuet blir rundt kvarter- 20 min? Utrolig spennende med slike intervjuer! Intervjuet kommer til å gå på radio i morgen, rundt 16.00 tiden. Jeg skal skrive en litt mere detaljert innlegg i morgen om hvor og hvordan dere kan få høre den om dere ønsker det da selvfølgelig hehe:D


 

Under har dere forresten noen bilder av en nydelige kunde som jeg hadde for en stund tilbake. Sibel, eller bruden ønsket noe romantisk og brudete til sin forlovelsesfest. Hun ønsket å ha håret løst, men samtidig ha noe fletteaktig i håret. Jeg elsket ideen ettersom de fleste ønsker nesten det samme. Her fikk jeg være litt kreativ! Som dere ser så gikk vi for en ganske "ren" sminkelook med en klassisk og tykk eyeliner linje og markerte lepper. Sibel ble superfonøyd med resulatet og har allerede vært hos meg til sin store dag, som var for et par uker siden. Jeg har dessverre ingen bilder fra bryllupet enda ettersom jeg ikke hadde kamera på jobb den dagen, men hun har lovet meg å sende meg bilder når hun har fått det av fotografen!

Tenk å se så fresh ut uten sminke da dere, nydelig jente!!Hva syns dere om stylingen jeg gjorde på henne?:)

 

Intervju med VOXLO Radio

God torsdag morgen dere. Har dere sovet godt i natt? Det håper jeg at dere har, til tross for stormen og regnet i natt haha. Jeg bestemte meg for å sove litt ut i dag ettersom jeg så vidt klart å sove i natt pga vondt skulder. Jupp, sitter som regel med pain et par dager etter å ha vært hos fysioterapauten min. Men dere, snart skal jeg få i meg no lett også ordne meg før jeg får besøk av en Voxlo Radiovert som skal intervjue meg i forbindelse med det jeg driver med og det jeg har klart å oppnå i løpet av de siste årene. Blir spennende å se hvordan det kommer til å gå! Jeg er litt usikker på når denne intervjuen kommer til å gå på radio, men jeg kommer med mer info om det når jeg vet noe! Forresten, til de av dere som ikke har hørt om Voxlo Radio tidligere, så er det den første 24/7 flerkulturelle radiostasjon i Norge!

Forresten, vi dropper selfie i dag! Istedenfor deler jeg dette bildet med dere som en av mine søte følgere på Instagram har tegnet til meg! Søt liten overraskelse å våkne til i dag, det gjør meg glad!:)

 

Bart er KULT, men på MENN!

I dag vil jeg skrive om en tema jeg aldri før har tatt opp på bloggen. Dette er noe jeg tidligere har hatt kjempe lyst til å skrive om, men så visste jeg ikke helt hvordan type reaksjoner jeg ville få på det. I dag har jeg bestemt meg for å skrive om det, uansett reaksjoner og meninger rundt tema. Jeg er skjønnhetsblogger og jobber i tillegg som makeupartist. Automatisk, så legger jeg fort merke til hår i ansiktet, feil bryn form og andre små-sminkefeil når jeg står og snakker med noen. Jeg er så opptatt av det at jeg så vidt klarer å fokusere på det vedkommende sier til meg når jeg først finner en sånn type "feil" hos noen. Ikke tro at jeg ser etter feil hos andre nå, eller er pirkete, men det er jobben min å kunne se slikt og evt få orden på det. Jeg klarer derfor ikke å la være å se på det når jeg først ser det hos andre, selv om vedkommende ikke er en kunde. Når vi snakker om oppmerksomhet så er det mange ting som i løpet av få sekunder kan catche min oppmerksomhet, men er det en ting, en ting som gjør at øynene mine popper ut når jeg først ser det.. Hele meg står og stirrer på det og prøver å forstå hvorfor vedkommende ikke har gjort noe med det. Og det er  nemlig...hold dere fast...JO, kvinner/jenter med bart!

Det er menneskelig å ha hår på kroppen og i ansiktet. Alle mennesker har det, noen litt mindre enn andre. Jeg forstår også at alle ikke er like opptatt av utseende, men jeg mener at alle og da mener jeg alle kvinner burde i det minste ha stelte negler, bryn og null hår over leppa. Uansett hvor lite interesse de har for utseende. Med det så mener jeg ikke 10 mm langer negler med rosa lakk, eller for markerte øyenbryn som er tegnet med tusj( ikke noe galt i det om du føler det ser pent ut), men poenget mitt er det at man ser stelt ut. Lange dun på overleppen er ikke noe særlig pent. Det har ikke noe å si om du har knall svart eller helt blond hår,  jeg har sett begge og ingen av dem er tiltrekkende! Jeg er ganske ærlig når det kommer til slike ting, i hvertfall hvis jeg ser at vedkommende ikke har tenkt over det selv, eller ikke vet hvordan det skal gjøres. Jeg elsker å hjelpe andre og gi dem tips på diverse ting. Som regel så har jeg fått positive reaksjoner når jeg først har gitt noen tips angeånde deres bryn, øyenskygge, foundation, hvordan de kan gjemme extensionsclipsene bedre osv. Da mener jeg ikke bare mine kunder, for de er jeg super ærlig med uansett og all the way. Men jeg mener andre jeg f.eks møter ute. Jeg har veldig lett for å snakke med folk og klarer heldigvis å lese mennesker fort. Jeg klarer derfor fort å se om vedkommende hadde tålt å høre fra meg si noe sånt eller ikke. De fleste setter stor pris på min ærlighet og sier hvorfor de ikke har gjort noe med det tidligere. De forstår heldigvis at jeg sier det fordi jeg ønsker å hjelpe og ikke for å være frekk.

Men dette med hår over leppa er nesten tabu. Hvorfor det? Det er jo helt normalt. Hår over leppa betyr ikke nødvendigvis at du har unormal hårvekst i ansiktet eller har mannlig testosteron dundrende i kroppen. Det skal derfor være normalt å snakke om det også! Jeg husker jeg var med en gjeng venninner en gang der vi begynte å snakke om hår i ansiktet, så gikk temaet over til hår over leppa. Da så jeg med engang at usikkerheten slå inn hos noen av de. Jenter, vi har alle litt uønsket hår over leppa, sa jeg. "Men jeg har aldri fjernet det sa hun ene venninnen vår, kan du se at jeg har hår der?" Ja, det har du. Ekstra synlig er det fra siden til med. Overraskende sa hun " men jeg trodde det ikke var så synlig ettersom jeg opprinnelig er blond og har nesten helt blonde bryn". Det har ikke så mye å si, bare for at de ikke er svarte betyr ikke det at de er usynlige. Så jenter, dette innlegget skriver jeg til de av dere som kanskje ikke har tenkt over det tidligere eller lagt merke til det selv. Du må gjerne droppe å gjøre det om du føler det er unødvendig, men trust me: Dunfri overlepp gir en mye mer naturlig og fresh look, det mener både jeg som kvinne og de fleste menn. Du ser ikke mindre "unaturlig ut" om du fjerner den barten, det er faktisk noe menn også setter pris på. Det holder med at en i forholdet har bart (med det så mener jeg når det er en mann og kvinne forhold haha), eller hva? hihi

 

I en av de kommende dagene skal jeg skrive et innlegg hvor jeg gir tips om hvordan dere selv kan fjerne hår over leppene:)

I guess I'm not the only one..

God tirsdag dere! Må nesten starte dette innlegget med litt selvskryt.. jeg føler at jeg har vært super flink i dag! Jeg har kanskje hatt en av de mest effektive morgnene på lenge. Jeg startet dagen med litt mail- besvarelser, deretter begynte jeg å klippe på en ny youtube video! Etter en stund med klipping bestemte jeg meg for å koble litt av og bruke litt tid på å rydde kåken litt. Rundt 11.30 tiden kledde jeg på meg og gikk en lang tur i regnet før jeg gikk videre til fysioterapeut timen min! Effektivitet føles utrolig godt noen ganger:D Snart skal jeg komme meg på trening, før det tenkte jeg å bruke litt tid på å finne ut av hva slags briller jeg skal bestille om en uke :o Forresten dere, mens jeg var på Brilleland i går møtte jeg på Norges råeste Makeup-artist Stephan Øien! Haha, vi ble begge overrasket av å se hverandre der samtidig. So, I guess I´m not the only one.. det virker som det er flere makeupartister der ute som sliter med synsproblemer. Jeg tror vi begge innerst inne ble lettet av å se hverandre der, for det tydeligvis vanlig i yrket vårt å bruke arbeidsbrille hihi!

#brillebuddies

New day, new hopes and maybe new glasses!

God mandag kjære dere! Gud så morsomt med så mange fantastiske tilbakemeldinger på den krøllevideoen jeg delte på bloggen i går. Jeg visste at flere ventet på den, men forventet ikke så bra respons sånn over alt! Tusen takk skal dere ha for alle de motiverende kommentarene, det virker som om de fleste av dere vil at jeg skal lage flere videoer.. jeg skal derfor fra nå av gi mere av min tid til det, både til hår og sminke- videoer, høres det bra ut? Dere må gjerne komme med forslag på hva slags video dere ønsker å se fra meg!

Så, nå har jeg nettopp drukket ferdig proteinshaken min, jobbet litt og det er rett før jeg skal kle på meg for å komme meg til Brilleland haha! Jupp, jeg tror kanskje jeg må ha briller! For ca. 1 år tilbake tok jeg en synstest og da fikk jeg beskjed om at det ikke var så ille, men at de anbefalte lesebriller så jeg slapp undøvendig hodepine osv. Innerst inne så ble jeg små glad av den beskjeden ettersom jeg elsker briller! Den gangen brukte jeg en del dager på å prøve forskjellige brille-fasonger men klarte aldri å bestemme meg. Så jeg ga opp, haha.. ikke ofte at jeg gir opp i ting, men det er ikke så lett å finne en riktig fasong blant så mange forskjellige! I dag skal jeg derfor ta en ny synstest og prøve å bestille briller med det samme (lov å håpe) så jeg får begynt med de brillene! Wish me luck og ha en fantastisk bra start på uken!


Bruker du briller?  / Tror du at jeg kommer til å kle briller?

Ny hårvideo: Slik jukser du deg til naturlig og stort krøllete hår!

Hei igjen dere! Etter mye frem og tilbake og ca. 10 forskjellige eksporteringer og formater, har vi endelig klart å få ut denne videoen på nett. Gud så mye tid en sånn kort video krever, tusen takk for hjelpen Dino, dette hadde nok ikke gått så smud og raskt uten deg haha:)

Så, i denne videoen viser jeg hvordan dere med rett hår kan krølle håret stort og få det til å se naturlig ut. Jeg har gjort mitt beste for å få det til å se ut som mine egne naturlige krøller ettersom jeg nesten daglig blir spurt om nettopp det. Jeg blir nesten daglig spurt om mine krøller er naturlige og hvordan en med rett hår kan style håret og få det til å se ut som mitt hår. Under får dere sett hvor enkelt dere med rett hår kan krølle håret slik!:D

Husk å se videoen i full HD kvalitet! ENJOY!

Krølltangen i videoen og styling produktene finner dere her / Video i samarbeid med Makestyle.noApples Lip Palette

Si hei til min nye og friske Apples Lip Palette fra The Balm. I det siste har jeg kjøpt en god del paletter og produkter fra the Balm først og fremst fordi jeg elsker pakningene til produktene. Jeg får bare ikke nok av de unike - vintage aktige pakningene. Jeg elsker at disse produktene skiller seg helt ut fra alle andre produkter som har moderne og nye pakninger. Så, her om dagen fikk jeg denne nydelige paletten i posten fra Makestyle.no . Ettersom jeg vanligvis er mer glad i øye-sminke og naturlige lepper så blir leppestifter og andre leppeprodukter ikke så mye brukt hos meg. Denne paletten har jeg derimot  brukt en god del allerde, både som rouge til mine naturlige  og hverdagslige looker og som farge på leppene. Det jeg likte spesielt godt med akkurat disse leppestiftene er konsistensen. Den har en lett og glatt kremet konsistensen som legger seg perfekt og gir en naturlig resultat både som leppestift og rouge!


Sponset innlegg / Denne paletten finner du her.

#appleslippalette #thebalm


Forresten dere, det ser ut som vi blir ferdig med den nye hårvideoen i dag! Om den blir helt ferdig så skal jeg delen på bloggen i kveld, så stay tunnnned! Ha en fantastisk søndag så lenge!

 

 

Sniktitt på ny video

God kveld dere, håper dagen deres har vært bra hittil! Jeg har fått gjort utrolig mye koselig i dag sammen med familien og skal fortsette denne lørdagskvelden med en film sammen med mannen og nevøen min. Vi vet enda ikke hva vi skal se på ettersom begge fotballnørdene sitter og ser fotballkamp! Ettersom jeg bryr meg litt mindre om kampen enn de to karene så bestemte jeg meg for å gjøre noe helt annet til vi skal se film. Som blant annet bloggoppdatering og jobbe litt videre med en ny video som jeg har spillt inn for to dager siden. Det er ganske obvious om hva videoen under er om: KRØLLER! Ettersom jeg er født med krøllete hår, så blir jeg nesten daglig spurt om de er ekte og om hvordan en som ikke er født med krøller, kan krølle håret og få det til å se ut som mitt hår. I videoen under gir jeg derfor masse tips om produkter og en perfekt maskin til nettopp denne looken! Jeg håper å bli ferdig med videoen til i morgen så jeg kan dele den med dere! Nå skal jeg fortsette med mitt og jeg håper at dere også får en koselig og rolig lørdagskveld videre, vi blogges i morgen!:DDette har jeg savnet...

God lørdag morgen dere! Gud så godt det føles å ha helg igjen.. Er det bare meg, eller jobber du også vanligvis i helgene? Jeg kan ikke huske sist gang jeg hadde fri samtidig som mannen. I går mens jeg og mannen var å spiste etter jobb fikk jeg beskjed om at den opprinnelige kunden jeg skulle hatt idag (lørdag) måtte avlyse. Så med andre ord..I AM OFF!! Herlighet som jeg har savnet å ha en avslappet helg. Stå opp sent, gå rundt i min morgenkåpe som begynner å bli ganske slitt og ikke gjøre annet enn å planlegge den perfekte helgen med familien. Jeg elsker jobben min, men det er godt  å kunne ha frihelg også noen ganger så jeg får tilbringet mer tid med mannen og familien:)

Det bildet av meg som dere ser under her er meg nesten hver morgen - sminkefri hud, hoppe rett inn i morgenkåpen, lager meg en proteinshake og setter meg ned foran skjemen og jobber - med mindre jeg må jobbe i salongen den dagen. Det er den deilige delen med å være selvstendig hihi.. Er det helg og mannen også er hjemme, så pleier vi å starte dagen på lik måte, bare det at han våkner en del timer før meg da haha! I skrivende stund sitter jeg og han side ved side og gjør hver vår ting. Om en times tid skal vi forlate disse skjermene for å spise en god lunsj sammen. Ikke oss to alene, men med verden beste nevø i vårt selskap, som er her hvert øyeblikk! Nevøen min har flyttet hit fra Trondheim for å studere og jeg føler meg overlykkelig for det! Han er den smarteste og den beste vennen en kan! Etter lunsjen skal vi sammen gå ut en tur og deretter besøke min søster for å spise en middag sammen. Denne helgen blir braaaa! Håper dere har hatt en like avslappende morgen som meg og får en herlig lørdag videre:)


(c) Farid O

Hva er dine planer for i dag?

What a day.. !

What a day og for en dag! Wow, det føles som det fremdeles er klokken 11.00 på morgenen for meg! Jeg har jobbet siden klokken 09.00 i dag men det føles helt ærlig som max to timer. Veldig merkelig følelse hihi. Jeg hadde to bruder og en vanlig kunde idag. Alle tre var super fornøyde selv om dagens siste kunde kom ca. 1,3 timer forsinket. Vanligvis er jeg super streng når det gjelder tider.. Men jeg hadde helt ærlig ikke hjerte til å be henne om å ikke komme.. Eller at jeg bare skulle ta hår eller sminken alene! Istedenfor så gasset jeg litt på og klarte å gjøre begge deler i løpet av 1,5 timer! Det beste var at hun ble super fornøyd med resultatet, yeeey! For en stressende men herlig arbeidsdag. Nå skal helgen eller "helgen" feires med en god middag ute sammen med mannen. Det er sånn egentlig ikke helg på meg før på søndagen ettersom jeg jobber i morgen også, men jeg kan late som at jeg også har fri som de fleste haha! Jeg håper at dere har hatt en bra fredag hittil og får en fantastisk kveld videre! God helg, vi blogges dere:)

Todays makeup look: Ready for fall!Face:

Smashbox studio fix primer

Smashbox Studio Skin

Mac pro longwear pressed powder

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Chanel Camelia de Plumes Highlighting

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Make Up Store Microshadow Bold

 Make Up Store Microshadow Catwalk

L´oreal Telescopic mascara

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Mac toledo lipstick Sin 

Lashes:

Hudabeauty - Aylssa ind lashes

 


Hva syns du om denne looken?

#fallmakeup #gilmakeup #fallinspiredmakeup

Brudestyling, hennakveld

Hei igjen alle sammen! Jeg håper at dere har hatt en bra dag hittil:) Selv så har jeg nettopp spist middag og sitter nå her og drikker kaffen min mens jeg skriver dette innlegget. Om ikke så lenge skal jeg og mannen komme oss på trening sammen, dette blir da mitt andre treningsøkt denne uken hihi.. jeg har en sånn gal-treningsperiode nå. Spiser som en monster og trener som en beast hihi.


 

Men, tilbake til temaet: Dette er et veldig etterspurt innlegg! Grunnen til at det her tok litt tid å dele disse bildene, var rett og slett fordi at jeg hadde for mye å gjøre etter at jeg kom hjem fra Sverige. Så, Sara eller bruden ønsket noe unikt til sin hennakveld. Hun ønsket en heavy look med en hårstil hun aldri før har hatt.. noe feminit, festilig og pent. Hun skulle være litt mere nøytral på bryllupsdagen og tenkte derfor at det var OK å ta litt av med sminke og hår kvelden før den store dagen. Da spurte jeg om hun likte stort krøllete hår, JA sa hun! Da var det ikke noe mere å diskutere for min del haha, jeg bestemte meg for å krølle hele hennes hår og få det til se stort men naturlig ut. Hun kledde det overraskende bra! Jeg likte også at looken var helt ulik det jeg gjorde på henne på hennes forlovelsesfest. Om dere ikke husker hvordan den looken var så kan dere klikke her for å komme til innlegget!#kurdiskbrud #kurdiskfest #kurdiskbryllup

Du kan maile meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg!

Hjelp meg å hjelpe!

Det innlegget mitt kommer til å handle om idag er noe jeg bestandig og 24/7 leser om i nyhetene. Før jeg legger meg, når jeg våkner, midt på dagen og når jeg spiser. det har vært dager hvor jeg bare har holdt meg hjemme og tenkt på situasjonen der nede. Den dagen det bildet av lille Aylan Kurdi kom ut, gråt jeg som om det var min egen lillebror. Jeg gråt i flere dager og jeg så og hørte alle rundt meg like rystet over det bildet. Det er utrolig trist og tenke på at hans bildet bare var en liten hjerteknusende historie blant 10 000 andre historier som har hendt de siste månedene blant flyktningene. Det gjør vondt å se på de bildene og videoklippene, men vi er de som kan gi disse menneskene en hjelpende hånd nå. Det viktigste en kan huske på er det at de ikke forlater hjemmet sitt, risikerer sine barns liv og forlater en hel verden av minner bak seg i håp om å bo i et tryggere sted som familie. De gjør det fordi de har ikke noe annet valg. De vil beskytte sine nærmeste og seg selv. Hvem ville ikke gjort det?

Så nå kjære lesere, nå vil jeg be dere om hjelp og støtte.

I går fikk jeg en mail fra en god familievenn om at seks forskjellige frivillige organisasjoner har gått sammen for å hjelpe flyktninger som ankommer Hellas. Seks personer fra de ulike organisasjonene reiser på sin bekostning for å hjelpe flykningene som ankommer Hellas. Disse organisasjonene samler nå støtte for å kunne bidra med forskjellige ting når de er der nede. Husk, all hjelp hjelper. Jeg skal personlig bidra med å hjelpe disse organisasjonene. Med økonomisk støtte fra meg og deg kan de kjøpe inn mat, klær og andre nødvendige ting som kan hjelpe disse menneskene i en svær vanskelig situasjon. Ikke bare er det faktisk en god gjerning å hjelpe, men det er samtidig en menneskelig plikt å bry seg. Kan vi ikke reise ned og bidra med det vi kan så kan vi iallfall avse noen kroner som betyr mye for de der nede og lite for oss. Vi har faktisk alle råd til å hjelpe til litt.  Ingen sum er for liten! ♥ Kunde, brudestyling!

Ups, innlegget kom kanskje litt senere enn planlagt.. men møtet mitt varte litt lengre enn forventet også måtte selvfølgelig jeg og mannen ha middag først. Det beste er at jeg rakk trening også oppi alt dette i dag, happyday!:D Under får dere resten av bildene av denne nydelige bruden som jeg hadde for ca. en uke siden! Fortell meg gjerne hva du syns. Nå skal jeg og mannen ha noen late timer foran Tv´en. Vi snakkes i morgen! God natt, kjære dere <3

(c) Gilmakeup

Sniktitt på en nydelig brud + dagen i dag!

God tirsdag dere, hvordan har dagen deres vært så langt? Hittil i dag har all min tid gått til mail besvarelser og papirarbeid.. kanskje den kjedeligste delen av det å være selvstendig hihi.. Helt utrolig hvor tidskrevende det er! Jobber noen av dere mine lesere selvstendig? Så, snart skal jeg få i meg noe lett.. rydde kåken litt også prøve å komme meg på trening. Skulle egentlig trene i går, men så bestemte jeg meg for å bruke dagen sammen med min søster og hennes barn istedenfor. Etter en koselig date med de, brukte jeg en del timer på å handle noen nye varer til vårt soverom. Før pleide jeg å hate alle interiørbutikker og alt som hadde noe med hjemme å gjøre.. den delen av meg har tatt farvel, fordi for første gang i historien i går droppet jeg vanligshoppingsdag (helt frivelig) og valgte å handle ting til soverommet istedenfor! Det er offisielt, jeg begynner å bli gammel haha! Neida.. må si at jeg syns det var koselig å finne ting som skulle passe sammen som nye gardiner, dynetrekk, pels og 100 andre ting. Jeg kjøpte så mye til slutt at mannen måtte komme og plukke meg opp etter jobb hihi. Må jammen si at den lange og slitsomme turen var verdt det i går, rommet føles helt ny og ser så mye koseligere ut allerede! Deler noen bilder med dere når alt er på plass;)


 

Men nok om min interiøreventyr, nå må jeg bevege på meg og gjøre ferdig resten av gjøremålene før kveldens møte (veiledningstime) med en brud og hennes 3 søstre! Under får dere forresten en liten sneak peek bilde på looken til denne bruden som jeg blogget om her om dagen. Skal dele mange flere nydelige bilder av henne, kjolen og håret her på bloggen senere i kveld, til da ønsker jeg alle dere en herlig tirsdag videre!

 

NYDELIG, eller hva?:D

Dagens sminke
Face:

Smashbox studio fix primer

Mac pro longwear nourishing foundation her

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Mac pro longwear pressed powder

Make up Store Velvet Beam, Cashmere highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

MAC Carbon black eyeshadow

Make Up store: Cotton Candy

Loreal Telescopic mascara

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Isadora Twist-Up Matt Lips: 50 naked

Isadora Twist-Up Matt Lips: 56 Candy store


Hva syns du om denne looken?

Om du føler jeg fortjener å vinne Årets beautyblogg igjen! <3

For en søndag!

For en søndag! Rett etter at jeg delte det første innlegget i dag, gikk jeg fra å være i morgenkåpe til å være klar til en tidlig middag sammen med Dino og verden søteste svigerfar. Dino pleier ofte å ha slike middager med sin pappa og når han først hadde spurt om jeg ville være med så kunne jeg ikke si nei! Jeg sminket meg og kledde på meg på ca. 10 min og var plutselig good to go! Etter en koselig middag, øvelseskjørte jeg bil sammen med mannen i ca. en times tid. Gikk veldig smud og fin i starteten så begynte Gilan sakte men sikkert miste fokuset haha, sorry Dino.. jeg vet ikke om det er så lurt å ha sånne dagdrømmere som meg i trafikken! Men lappen skal jeg ha og fokuset skal jeg jobbe med, I promise!

Så, i det jeg trodde denne søndagen ikke kunne bli koseligere spurte Janne om vi kunne ta en kopp kaffe sammen. Det var noe jeg ikke kunne si nei til ettersom jeg trives veldig godt i hennes selskap! Både jeg og henne er opptatt av å kunne ha god kontakt og kjemi med de vi samarbeider med, vi føler heldigvis at vi begge forstår hverandre veldig godt, det gjør også lettere for oss å samarbeide. Det er helt utrolig hvor lik personlighet vi to har. Tenker likt, liker mye av det samme, har samme meninger og litt av de samme målene i livet. Ikke bare bare å klikke sånn med en person for tiden, men henne kunne jeg godt være sammen med 24/7! Blir så inspirert av slike målbevisste og karrierebevisstekvinner som henne! Så tusen takk for en koselig date Janne:)

Meg og søte Janne..                                                                                   ... + mine nye venner hihi!:D

OOOOG... I det jeg trodde kvelden ikke kunne bli bedre, ble jeg møtt av verden søteste gjeng på vei hjem. En søt barn-gjeng på 8-13 år som kom og hilste på og lurte på om jeg var Gilmakeup, hehe.. Gilmakeup, elsker å høre "hei, er du Gilmakeup"? Jeg snakket og tullet med de i over ti minutter! Jeg elsker å bli igjenkjent av barn, de er så uskyldige og har alltid mange morsomme og ærlig spørsmål i lager. Som et av de første spørsmålene han ene stilte meg i dag "Er du rik?" Haha! Barn er så herlige!

Dette var søndagen min, kanskje litt lengre innlegg enn det dere er vant til fra meg.. men ut i fra de kommentarene jeg har fått i det siste så vil dere ha litt mere personlige innlegg. Hvor jeg forteller mere om hverdagene mine og det jeg gjør i løpet av en dag, so here you go! Nå skal jeg spise noe før magerumlingen gjør meg døv hihi, vi blogges i morgen

 <3

 

Sen morgen

God morgen morgen dere! Eller, morgen og morgen.. det er vel strengt talt ikke lenger. Men det er vel lov å sove litt ut på en søndag? Det er så lenge siden jeg har hatt fri på en søndag at jeg hadde glemt hvor deilig det det er å sove bort halve dagen haha! Det første mannen sa til meg i dag når jeg åpnet øynene mine var " Jeg skjønner ikke hvordan du klarer å sove så lenge, helt utrolig". Du går glipp av noe der, tenkte jeg hihi.. søvn er noe av det beste jeg vet om, noen av dere mine lesere som er like glad i å sove, med sove så mener jeg å nesten sove bort en dag.. ?

Jeg daffer med andre ord fortsatt rundt i min rosa morgenkåpe. Ettersom jeg stod opp ganske sent i dag så hadde mannen allerede drukket en proteinshake til jeg våknet. Jeg vurderer derfor å drikke en proteinshake selv nå, så spise noe lett litt senere også ta litt av når det kommer til middagen senere i kveld;D Under har dere et bilde som beskriver gårsdagens date jmed Dino. Vi snakkes senere!;)

Glad helg

Må si at jeg sleit litt med å finne en overskrift til dette innlegget. Glad helg, før jeg skrev det spurte jeg Dino om det ikke hørtes rart ut, nei..? ikke hvis du har en glad helg, sa han. haha.. jeg har faktisk det, svarte jeg. Han så rart på meg og bare okeeei, sa han. Jeg har faktisk  hatt en bra helg hittil og føler at denne helgen kommer til å være skikkelig avslappende og chill, selv om jeg jobber en del timer i morgen også! Jeg startet denne dagen også med sminking av en brud til hennes store dag, resultatet ble utrolig bra og det gjorde en bra helg enda bedre. Sahra, bruden jeg hadde i dag var halvt etiopier  og  halvt marokaner. Dere kan bare se for dere den mixen .. perfekte lepper, søt liten nese og perfek hud og hud-farge haha, jeg er sjalu:(! Ah, skulle ønske jeg kunne sminke henne hverdag.. Sahra, du vet hvor du finner meg nå om du trenger sminke haha! 

Så, nå som dagens arbeid og gjøremål er done så skal jeg snart hoppe i dusjen også pynte meg til denne dagens store date med mannen. Vi skalt starte daten med shopping deretter skal vi muligens se en film sammen også avslutte kvelden med en deilig og romantisk middag ute! Så, ett glad innlegg trenger ett stk glad bilde! Senere i kveld kommer det flere bilder og detaljer av antrekket:) Ønsker alle dere en herlig dag så lenge! 


(c) Farid O

Hva er dine planer for i dag?

Brudestyling, før og etter bilder!

Du vet den ubeskrivelige lykkefølelsen som er umulig å kontrollere noen ganger, den følelsen som får deg til å smile mens du bare stå der helt alene og er i din egen verden?  Den følelsen sitter jeg igjen med hver gang jeg  har sminket noen og stylet de til deres store dag. Jeg blir lykkelig og glad på alle mine bruders vegne, som om det er mitt eget bryllup. Jeg elsker hver eneste sekund med jobben min, alt fra veiledningstimer, til jeg styler de ferdig, fester sløret og tar bilder av de. Ingenting kan slå den følelsen av å gjøre andre glad og lykkelig! Prosessen jeg har hatt med bruden under er et godt eksempel på det. Søt brud, som var stresset og små nervøs for den store dagen.. å kunne ro ned nervene til slike bruder på deres stor dag er noe jeg aldri går lei av. Selv om alle ikke er like enkle og hanskes med, så klarer jeg fortsatt å finne sjarmen i hver og en av dem  Må nesten være litt realistisk her hihi..:)

Under har dere før og etter bilder av søte Nasrin som ønsket en skikkelig brudete look. Hun ønsket å ha fokus på øynene og ville helst ha en heavy smokey eye - look. Ettersom hun hadde stresset en del i de siste ukene og ikke fått seg nok søvn, så hadde hun som mange andre bruder fått litt mørke ringer under øynene, det var noe jeg fokuserte veldig på for å gi henne en smud og fresh- look. Hun elsket resultatet og så virkelig ut som ei prinsesse med kjolen og alt på! Jeg kommer til å dele flere bilder av henne med kjolen enten i morgen eller i løpet av dagen:) Let me know what you think! 

 
Ønsker du å bestille time hos meg, kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

Lipstick holder

God fredag mine søte lesere! Har dere sovet godt i natt? Det håper jeg at dere har og er klar til å ta i mot denne helgen. I dag fikk jeg kjempe lyst til å vise dere noen bilder av min nye venn med dere: Si hei til min nye lipstick holder! Helt utrolig hvor mye plass en sparer med sånne stativer / sminkeholdere. Jeg må nesten kjøpe meg to  til for å få plass til resten av mine leppestifter og liplinere hihi.. men det er så verdet det! For det ser både bra ut og er ganske praktisk å ha! 


Denne stativen har plass til ca. 15 leppestifter.. du kan handle denne og mange andre sminke- holdere Her!

/Sponset innlegg

Har du noen sminke holdere?

New in, makeup!

Her kommer det innlegget jeg lovet å dele med dere tidligere i dag! For tre dager siden, lanserte Make Up Store denne Shade kolleksjonen. Dette er da en limited edition og er designet av Mika Liias. Blant denne kolleksjonen finner du fem forskjellige makeup produkter og noen av de mest bruktbare kostene med utrolig tøff design. Det som gjør denne kolleksjonen noe for seg selv er pakningen og hodeskallene. Det jeg kanskje likte aller best med disse produktene var kostene. De ser ikke bare bra ut, men de er også utrolig deilige å sminke med. Hodeskallene som er plassert nederst på kostene gir litt tyngde til kostene, det gjør påføringsprosessen utrolig spesielt ettersom de sitter behagelig i hånda! 

Liste over sminkeproduktene: Eazy Cover All Mix - Microshadow, Shade - Velvet Beam, Cotton - Velvet Beam, Cashmere- Sheer Lipstick, Shadow - 

Sheer Lipstick, Shado -  dette var leppestiften jeg brukte på de bildene jeg delte tidligere i dag! Ah, denne highlighteren er så lett og transparant at den kan brukes over hele ansiktet :)unique collection, eller hva?:D

New makeup look: Shade

JA JEG LEVEEEER! Hihi, jeg må nesten starte dette innlegget med å takke alle dere mine lesere, venner og familie for koselige god bedring meldinger og kommentarer. Som sikkert mange av dere har skjønt det selv, så var det årsaken til fraværet mitt på bloggen. Jeg har vært syk i mange dager, men nå begynner jeg heldigvis å bli bedre igjen.  Å oppdatere dere og bloggen var derfor et av mine første prioteringer i dag, før alle andre gjøremål! 


Så, for å gi litt liv til bloggen igjen starter jeg dette innlegget med en heavy look jeg gjorde før jeg ble syk. Denne looken er inspirert av den nye limited kolleksjonen til Make Up Store - Shade. Nå vet jeg ikke hvor godt dere følger med på sånt, men jeg kan med hånda på hjertet si at denne kolleksjonen er et av de lekkreste Make Up Store noen gang har kommet med. Designet på produktene er utrolig tøffe og unike! Jeg deler eget innlegg om hele kolleksjonen enten senere i kveld eller i morgen så dere får sett hva jeg mener. 

Ettersom kolleksjonen heter Shade og designet blant annet består av sølvpakningen og hodeskaller, så tenkte jeg at det passet seg perfekt å gjøre en mørk og litt høstelig inspirert look av de produktene. So here we go.. 

S

En bitteliten sneak peek på hvordan endene på kostene til denne kolleksjonen ser ut, tøft eller hva?:D


 

Dette er produktene jeg har brukt fra Shade kolleksjonen til skape denne tøffe looken:

Eazy Cover All Mix

Velvet Beam, Cotton

Microshadow, Shade 

Sheer Lipstick, Shadow

Koster:

Eyliner 700

Powder 400

Blender Wide 708

 


Måtte selvfølgelig prøve looken med røde lepper også.. 
Likte du looken best med røde eller nude lepper? 

#shade #makeupstoreshade #makeupstorelimitedkolleksjon