hits

september 2016

Mirror mirror on the wall


Mirror mirror on the wall, do you want me to steal you and move you into my room? - Denne love storyen må nok stoppe her, før min søster Gulizar kicker meg ut herfra haha. Dette speilet har seriøst gitt meg mirror selfie syndromen igjen. Er sånn at jeg ikke lenger kan gå forbi den uten å knipse et par bilder. Se på den heftige rammen da dere! Hele leiligheten til søsteren min er så goals. Så, utenom det å ha tatt en del selfies i det speilet her i dag, så har jeg prøvd å pakke ferdig kofferten min, tatt en tur ut for å handle litt også har jeg egentlig tatt det ganske så chill sammen med familien og inne på sminkerommet mitt hihi! 

God natt <3

Packing


God fredag morgen! Dere, nå er det faktisk få dager igjen til jeg skal reise. ettersom jeg sleit litt med å sette i gang med pakking, kom søsteren min innom i går for å hjelpe med det haha. Hun visste at jeg ville utsette det til det var en dag igjen hvis ikke. Vi var super effektive i natt og har pakket ferdig alt nesten, utenom sminke. Som jeg bare må pakke dagen før jeg reiser! 


Sånn ellers så blir det en treningsfri dag i dag, ettersom jeg har trent bra og ofte de siste dagene jeg har vært i Trondheim. Så bra at jeg verken kan le eller gå som jeg vil. Trent hele kropp i går og er kjempe støl sånn over alt haha! Istedenfor skal jeg komme meg til sentrum med dama til broren min litt senere for å gjøre noen små gjøremål!


Vi blogges muligens senere! 

MON PARIS

La meg starte denne dagen med å presentere Mon Paris, en parfyme jeg har brukt hver dag den siste uken. Mon Paris er den nye parfymen til Yves Saint Laurent. Jeg har mange parfymer fra YSL og generelt mange parfymer fra forskjellige merker. Det er derfor sjeldent at jeg bruker samme parfymer flere ganger i løpet av en uke. Men denne har jeg faktisk brukt hver eneste dag i en hel uke uten å ha følt for å bytte med en av mine andre favoritt parfymer. 

Om du er glad i feminine, friske og fruktige dufter med god holdbarhet så burde du komme deg til butikken og teste ut denne! I´m in love og er sikker på at du også kommer til å elske den om du er som sagt glad i feminine dufter som meg:D


Hvilken parfyme bruker du nå?

#ysl#monparis#gilmakeup

New makeup look: Stardust

Face:

YSL Instant Moisture Glow

Estee Lauder Double wear foundation

Elizabeth Arden Sunnkissed pearls

Zoeva blush Coral Spectrum

Becca higlighter

Eyes:

MAC paint pot primer

Loreal black gel liner

UD Stardust eyeshadow palette

NYX Warm Neutrals eyeshadow palette

Urban Decay Perversion Mascara

Hudabeauty lashes - Jade

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Isadora perfect liner 52 heatherHva syns du om denne looken?

Under en uke igjen


YES! Da er det i underkant av én uke igjen til jeg skal reise bort i en hel måned. Skulle virkelig tro jeg fremdeles hadde 1 måned igjen på meg til å pakke med tanken på hvor rolig jeg tar det haha. Selv nå, når jeg skriver om det så stressen tanken ikke meg. Det burde det ettersom jeg skal være borte lenge og burde hatt den lange check lista før jeg skal pakke. Men, I kinda know how effective I can be in last minute, so why stress now? haha! Neida. I dag skal jeg faktisk bruke litt tid på å tenke gjennom hva jeg skal ta med av klær, sminke, komme meg ut å shoppe litt og forberede meg før det er alt for lite tid igjen. Dette blir bra og jeg gleder meg til å dele mer om denne turen med dere:D

Over har dere forresten en liten sneak peek bilde på en ny look jeg gjorde her om dagen. Kommer flere bilder og produktliste senere i kveld!

God morgen fra bartebyen

God morgen fra koselige Trondheim! Håper dere har sovet godt i natt, for det har endelig jeg etter en lang uke i hovedstaden. Det har vært møter og mye arbeid med non stopp mens jeg har vært der. Da jeg var ferdig med jobb og det som skulle gjøres i Oslo bestemte jeg meg for å reise hit. Her skal jeg tilbringe et par dager med verdens beste familie, før jeg igjen skal pakke kofferten for å gjøre noe jeg elsker mest av alt her i verden. Reise! Først gang på 3 år, har jeg avbooket alle mine avtaler, møter og bestillinger i en hel måned for å ta det litt med ro og senke skuldrene litt. Jeg hadde aldri gjort det om ikke betennelsen i skuldrene mine hadde vært så ille som det er nå. Men det er like greit når jeg tenker meg om. Jeg tar ikke "fri" med mindre jeg får streng beskjed fra lege eller kiropraktor om at jeg må. Ja jeg trives best når jeg jobber, men jeg tror ikke akkurat det er skadelig med litt fri nå! Så jeg skal nyte den tiden jeg har her og når jeg skal reise bort, sånn bigtime!:D

Vlogg: Meet and Greet!

Heisann! 
Her kommer det en vlogg fra forrige uke hvor jeg og Cecilie hadde meet & greet i samarbeid med Urban Decay! Vi hadde det utrolig morsomt og jeg håper dere også koser dere mens dere ser denne vloggen!
 
Den norske versjonene kan dere se her:
XfpjnVKQoco
 
Den kurdiske versjonen kan dere se her:


 

Vi blogges!:D

Chrome nails

Sponset behandling

Heisann og god søndag! For en avslappende og herlig da. Jeg fikk endelig sovet litt ut i dag og det føles deilig etter å ha stått opp tidlig hver dag fra torsdagen forrige uke. Jeg startet dagen med en herlig frokost med søsteren min, så har jeg ligget her og redigert på Meet og Greet vloggen min fra torsdagen forrige uke. Det kommer en på kurdisk på den kurdiske kanalen min og en på norsk, på den norske kanalen min;)Mange av dere har lagt merke til mine nye negler på snapchat og allerede kommentert de. Denne nye Chrome nails trenden har jeg tatt helt av på sosiale medier de siste ukene. Da jeg var innom Eger Skin Clinic her om dagen for å fornye neglene mine ble jeg overbevist av jentene om å prøve dette. Jeg, som mange av dere vet elsker cleane og ensfarget negler. Men jente mente jeg burde prøve noe nytt. So I did and I loved the result!:D


Du kan klikke HER for å bestille en time på ESC! Bruk koden "Gilan20" Så får du hele 20% på din behandling ut denne måneden:D

DereSilav, Bonjour & Hei! 

Det er ALLTID like koselig å se dere. Det mener jeg av hele mitt hjerte! Om det er på et event, meet & gree eller helt tilfeldig ute på byen, it always makes me smile. Bildene dere ser over er en liten kollasje jeg lage av de snapchat bildene jeg delte på mystory på torsdagen. Som kanskje mange av dere hadde fått med seg, så hadde jeg og min venninne Cecilie en liten meetup i samarbeid med UD på Storo senter. Gud så gøy vi begge hadde det! Vi ble begge kjempe glad da vi så hvor bra oppmøte det var. Jeg takker de av dere som kom og gleder meg allerede til vi møtes neste gang! For jeg elsker å henge med dere, ta latterlige selfies, snakke om sminke og le sammen. 

KOS&KLEM

Recovering

I am recovering
The faith of a child
By a part of my heart
I was reckless and wild
I am recovering
The hope that I lost
The part of my soul
That paid the cost

Little by little, day by day
One step at a time
Shake off the devil, oh
Take back my piece of mind

Beautiful song

Celine Dion - Recovering

Vi ses om ikke så lenge!

GOD DAGEN!

Da har denne dagen endelig kommet! Det er egentlig rett før jeg skal ut døra for å møte Cecilie og Sophie for en lunsj, før vi skal komme oss til Storo Senter hvor vi skal være med på åpningen til Urban Decay på Kicks Storo! I know, det er jo bare helt fantastisk at de begynner å gjøre UD sminken tilgjengelig forskjellige steder i Oslo og ikke minst andre byer i landet. I forbindelse med dagens ny butikk åpning, skal jeg og min talentfulle babe Glittergirlc være der for å å møte dere og snakke om no vi alle elsker.. MAKEUP AND BEAUTY! Vi kommer til å være der i dag fra klokken 15.00 - 18.00! Det er også goodiebags fra UD til 100 første kjøpende gjester :D Vi gleder oss til å se dere!

PEDI

Sponset presseprodukter

Ofte så føler jeg at jeg får ekstra tørre føtter rundt denne årstiden. For en stund siden leste jeg om at man lettere kan få ekstra tørre føtter av høye hæler og sandaler, da skjønte jeg at det ikke var så rart. Med tanken på at jeg går mye i åpne sko når det er sommer og vår. Dette er noe mange sliter med virker det som. I hvert fall de som går mye i ja.. ubehagelige sko på føttene hihi! For et par uker siden fikk jeg dette Pedi kittet som er spesielt designet for  å mykgjøre og gi fukt til grove og tørre føtter. Jeg prøvde den for første gang i forrige uke og angrer litt på at jeg ikke har tatt den med til Oslo. Jeg fikk utrolig mye føtter etter bare en behandling og har bestemt meg for å gjøre det igjen når jeg har kommet meg tilbake til Trondheim!
Denne mykgjørende softening kremen likte jeg kjempe godt! Den kan brukes daglig og er veldig fuktighetsgivende! Det jeg likte kanskje aller best med den er det at den ikke er klissete. Noe jeg føler ofte mange fot-kremer er. 

Denne Pedi skrubben er også designet for daglig bruk for å skrubbe bort hard og tørr hud. Fungerer kjempe bra og hjelper veldig med å fornøye hud teksturen!
Sliter du med tørr hud på føttene ? Hvis ja, hva er dine beste tips for mykere føtter?

En liten påminnelse!

Hei fra en stk sliten og trøtt Gilan! Slik har jeg altså vært i neste hele dag etter å ha startet dagen hos Klinikk For Alle Helsfyr. Jeg hadde time både hos kiropraktor og akupunktur, noe som gjør at man føler seg mørbanka resten av dagen. Men litt juling tåler jeg et par dager i måneden så lenge jeg slipper smerte i lengden!


 Men dere, jeg må nesten minne dere på Meet & Greeten jeg og min gode venninne Cecilie ( Glittergirlc) kommer til å ha om to dager. Det blir på Kicks Storo i forbindelse med at Urban Decay åpner ny avdeling der!:D Vi gleder oss kjempe mye til å se dere og hei, 100 første som er der og handler noe får en spennende goodiebag med masse spennende UD sminke oppi! Åhh, vi kan nesten ikke vente til å tilbringe de timene med dere!:D

NÅR: 22. Sep kl. 15-18.00

STED: Kicks Storo

DETTE BLIR BRA DERE!

Romantisk fest frisyre

titt tei - jeg lever! Først og fremst, beklager så mye for dårlig oppdatering fra meg her på bloggen. Jeg har hatt en travel helg med jobb og en hektisk mandag med en del gjøremål og avtaler. Jeg håper resten av uken kommer til å gå i litt roligere tempo, for jeg føler meg helt utslitt allerede nå og det er mandag bare hihi! Men dere, nå begynner det å bli en stund siden sist gang jeg delte bilder av stylinger jeg har gjort på mine kunder. Jeg har helt ærlig ikke vært så flink til å ta bilder av de i det siste fordi de gangene jeg har jobbet har jeg hatt for mye å gjøre, ellers så har jeg glemt å  ta med kamera. De bildene dere ser i dette innlegget har jeg tatt for ca.1 måned siden og hadde glemt helt at jeg hadde tatt dem! Det var en kunde som skulle ha fest styling til fest:) Hun hadde helt nydelig hår!

 

5 vanlige hårpleie feil vi gjør ubevist

Jeg blir nesten daglig spurt om hårpleie spørsmål på diverse sosiale medier. Jeg føler vi bestandig får høre om ting vi burde gjøre for å pleie håret og sjeldent får tips om ting vi burde unngå å gjøre når det gjelder hår. Ting vi gjør som forårsaker disse skadene i utgangspunktet. I dag vil jeg derfor fokusere på ting vi daglig og ofte helt ubevist gjør uten å tenke over at det er skadelig for håret vårt. De punktene jeg kommer til å nevne under er tips jeg blant annet har fått mamma, frisørene mine gjennom årene og lest på nett. Det tok meg et par år å gjøre om de dårlige rutinene, men de føler jeg har hjulpet håret mitt å vokse mye, til tross for alle de behandlingene den har vært gjennom.1. Feil tempratur på vannet

Å vaske håret med for varmt vann kan det stimulere talgproduksjonen og gi fett hår. Om du foretrekker en varm dusj, så er det lurt å i det minste å avslutte det med å skylle håret i kaldt vann rett før du går ut. Det vil få håret til å se blankere ut og ikke minst så vil det også få skjellagene i håret til å lukke seg enda mer. 

2. God helse og kosthold

Hår reagerer veldig på kostholdet ditt. Som veldig mye annet i en menneskekropp. Er ikke kostholdet så bra så kan det føre til fett hår, tørt hår, hårtap osv. Det er ikke slik at selveste håret blir påvirket av det, men selve hodebunnen der hvor hårsekkene produseres. Viktig å IKKE droppe måltider, viktig å spise sunt og få i seg nok vitamin A og omega 3!

3. Håndkle rundt nyvasket, vått hår.

Dette var en vane jeg føler var vanskelig å kvitte seg med. Jeg vet om mange som gjør den samme tabben flere ganger i uken. Å surre håndkle rundt nyvasket, vått hår kan være skadelig for håret. Det er rett og slett fordi håret  er mer sensitive når det er vått og kan derfor risikere å brekke.

4. Å vaske håret for ofte/ eller ikke ofte nok

Det er viktig at man finner en balanse på hvor ofte håret skal vaskes. Det kommer selvfølgelig ann på hva slags type hår og hodebunn man har. Så det finnes ingen fasitsvar på dette, men det skal holde med to til tre ganger i uken. For å ikke ikke miste de naturlige oljene i håret. Blir håret ditt for fett, kan du bruke tørrsjampo mellom vask.

5. Å sove med med løst hår

Det er viktig å samle håret før du legger deg. Det er best å ha det i en løs flette eller en løs og høy donut før du legger deg. Da unngår man unødvendig slitasje på både hår og hodebunn. 

Gjør du noen av disse hår tabbene selv?

Floral kurdish dress


 

Etter første Eid dagen fikk jeg en del meldinger fra dere om jeg kunne dele flere bilder av den kurdisk kjolen jeg tok meg til Eid feiring. Så her kommer det.. Kurdisk kjole var ikke planlagt i det hele tatt, men så fikk jeg høre at de fleste skulle gå med og da måtte jeg bare finne en å ha på jeg også. Denne nydelige og sommerlige kjolen fikk jeg låne av søsteren min Gulizar. For å si det sånn da dere.. hun kunne enkelt ha åpnet en butikk med den syke kolleksjonen hennes hihi! Jada, digg å ha søstre:D

Sånn ellers så håper jeg at dere har hatt en flott uke hittil. Ble små stresset da jeg fikk høre at det var fredag i morgen, føler denne uken også bare har flydd forbi!   Men det skal sies at jeg har vært super effektiv denne uken. Filmet mange videoer og gjort klart en del innlegg for de kommende ukene!:D Så det blir bra. 


Nå skal jeg skifte, drikke en kopp kaffe og komme meg på trening. VI BLOGGES <3

Pink Wall

Sometimes all you need is a red floral dress and a pink wall..

Neida, nå skal jeg være ærlig og fortelle dere at antrekket overhodet ikke var planlagt til denne veggen. Da vi var i LA, bestemte jeg og jentene oss for å komme oss ut en tur etter en lang dag med NYX teamet.  Vi bestemte oss for en spontan shoppingstur før butikkene skulle stenges. Lite ante vi om plasseringen til denne svær populære rosa veggen i LA. Vel, taxien stoppet nesten rett foran veggen da vi skulle av og da kan dere bare tenke dere hva en gjeng av bloggere og youtubere gjorde foran den veggen haha. Jeg ble personlig små skuffet da jeg skjønte at vi ikke skulle få tid til å besøke stedet igjen før vi skulle hjem. Derfor så måtte jeg også i likhet med alle andre ta bilder foran den rosa veggen. I min røde kjole haha!

DRESS: Topshop

Shoes: PublicD

Purse: Chanel

#la#lapinkwall#pinkwall

Eid Mubarak

Heeei! Beklager for alt for sent oppdatering fra meg. Dagen i dag har flydd av gårde føler jeg! Det startet med en deilig og effektiv treningsøkt på 3T sammen med søsteren min. Så kom vi hjem, laget en koselig Eid middag og spiste sammen. Etterpå gjorde vi oss klare og møtte resten av familien og dro på en liten Eid feiring samling opplegg her i Trondheim med venner og bekjente. Utrolig koselig dag og ikke minst Eid feiring. Jeg håper dere alle også har hatt en bra feiring med nære og kjære og får en koselig feiring videre. Nå skal jeg ta av meg sminken, skifte også spise kveldsmat! 

Om du vil se litt bilder og film fra i dag kan du følge meg på snapchat til jeg får delt flere bilder fra dagens antrekk og makeup på bloggen i løpet av uken!

Vi blogges <3

1 Dag igjen

Da var det bare en dag igjen til Eid, yeeeey og denne gangen feirer jeg det sammen med familien!:D Som kanskje en del av dere allerede har fått med seg, så har jeg nettopp startet en kurdisk youtube kanal. Jeg føler det var litt forvirrende for både dere og meg å ha videoer på kurdisk, norsk og engelsk på samme kanal. Fra nå av blir det derfor bare kurdiske videoer på denne kanalen og bare engelske og norske på denne kanalen min.

Jeg og søsteren min Peyman har filmet en "Get ready with us - Eid celebration"  video for min kurdiske kanal. Den skal jeg prøve å klippe ferdig i dag så den går ut på kanalen i morgen, som da er første Eid dag!
 

Ô, Sunlight!

Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Hei og god morgen fra en fortsatt ganske syk Gilan. Men dere, det er helg og ... I´ve got a feeling, that tonight is gonna be good night hihi! Ettersom jeg la meg ganske sent i natt igjen, så  ble det en sen morgen på meg. Snart skal jeg komme meg til kjøkkenet for å få i meg noe lett, så skal jeg jobbe videre med en ny video til dere som jeg begynte å redigere på i natt! Denne gangen blir det også en kjempe spennende hår video med mange gode tips og triks. So stay tuned! :D


Top: Topshop

Skirt: H&M

Purse: Zara

Den verste dagen i måneden

Hei fra en syk og hostende Gilan! I dag er den verste dagen i måneden for meg som ikke er så glad i papirarbeid og tall. Ikke bare for meg, men jeg tror for de fleste som jobber selvstending. Som kanskje mange av dere allerede vet, så skal man jobbe med papirarbeid/ bilag en gang i måneden og levere det til regnskapsfører. Vel, det er den verste dagen i måneden for meg hehe! I hvert fall når jeg er i den formen jeg har vært i de siste dagene. JEG VIL BLI FRISK! Eller skal jeg si dere? Det er ganske deilig å bli ekstra kjemmet bort av familien og spesielt mamma når formen er som den er nå.. litt usikker på om jeg vil bli frisk hihi, men disse papirene kunne jeg godt tenke meg å bli kvitt. Helst så fort så mulig og!

Følg meg på snap: Gilansharafani

Svart, den nye favoritt fargen?Helt ubevist, har nesten 90% av klær, vesker, smykker og sko jeg har handlet i de siste årene vært svart. Jeg føler jeg gikk mye mere i fargede klær før! I går når jeg ryddet litt i kleskapet merket jeg hvor mange svarte klær jeg hadde. Mer enn 10 jeans i bare svart, 4-5 nesten helt like jakker i svart, topper osv hehe! Ikke bare det, men når jeg var i LA og så etter en kjole til å ha på meg til NYX FACE AWARDS, så endte jeg med en svart kjole da også. Jeg føler fargen gir meg en mer "clean" look med tanken på at jeg har mye hår på hodet og bruker en del sminke hihi.. Jeg som hadde gul som favorittfarge, what happend liksom hihi!

Hva er din favoritt farge?

LA VLOGG 2016!

Heisann! Da har jeg endelig fått redigert ferdig LA vloggen min! Hope you will like it:D
 
Subscribe/abonner min kanal her


 

´Cuz I miss this place

Nesten så jeg får tårer i øynene når jeg ser disse bildene fra LA. Jeg savner det stedet, menneskene, palmer, solen og stranda..


(c) No7

 

Livet, en bok uten fasit

Til deg som har brydd deg og brukt tid på å skrive mail til meg, lange meldinger, kommentarer og privatmeldinger på diverse sosiale medier uten å ha fått svar. Jeg har sett det. Jeg har sett dem og jeg har lest hvert eneste ord av det alle dere har skrevet til meg de siste månedene. Dere skal også vite at jeg setter stor pris på det og har lest mange av de om og om igjen. Dere har gitt meg masse styrke og kjærlighet i en ikke så veldig hyggelig tid og det er jeg takknemlig for. Det er godt å tenke på at dere stiller opp og viser kjærlighet og støtte selv om de fleste av dere aldri har møtt meg eller sett meg personlig. 

Det jeg skriver nå er noe jeg håpet ikke skulle være nødvendig å skrive, i hvert fall ikke her på bloggen. Ettersom målet mitt med denne bloggen er å gi dere en liten avkobling fra hverdagen til noe mer fargerikt, inspirerende og ikke minst motiverende. Men nå kan jeg dessverre ikke vente mer med å ikke nevne noe om det lenger. De siste månedene har det vært mye spørsmål og spekulasjoner og tanker rundt det som har skjedd. Det har også tikket inn haugevis av meldinger og kommentarer i de fleste medier om hva det er som skjer og hvorfor jeg enda ikke har nevnt noe om det. Det har som sagt vært litt med vilje og rett og slett fordi også enkelte ting bør holdes privat. Men igjen, jeg forstår også at mange av dere har følgt meg i over 6-7 år og ønsker å vite hva det er som skjer.For mange av dere vil dette sikkert komme som en sjokk, mens andre har klart å merke en forskjell ganske tidlig i prosessen. Farid og jeg bestemte oss for en stud siden for å skille lag. Jeg håper dere forstår at jeg ikke kan dele noe mere om det ettersom vi var to i det forholdet. Det er derfor ikke helt rettferdig om jeg skal dele noe mere om akkurat det.

Uansett så vil jeg også at dere skal vite at jeg har det bra. Ja det er kjipt, ja det er ikke bare bare å venne seg til nye rutiner og hverdag. Men, sånn er livet.  Det har dessverre ingen fasit. Av og til må man derfor ta kjipe avgjørelser. Men igjen, sånn er livet. Det har sine ups and downs. Ting kan plutselig forandre seg og jeg tror alt skjer av en grunn. Men som alle andre situasjoner jeg har gått gjennom i livet, så velger jeg å se bort i fra det negative og heller sette fokuset på fremtid og det positive i livet. Jeg har derfor også bestemt meg for å ikke publisere kommentarene som kommer inn under dette innlegget. Fordi jeg ikke ønsker å skrive noe mer om det eller tenke noe mere på det. Det blir vanskelig å starte et nytt kapittel i livet om vi ikke klarer å bla om fra forrige kapittel. Jeg vil fokusere 100% på jobb fra nå av og gleder meg til å ta dere med videre på denne reisen.


Jeg er glad i dere!

100 Lipsticks

Dette var planen min i dag: DEL 1. Jeg skulle stå opp, spise noe lett også sette meg ned å jobbe i et par timer. Det gikk bra. DEL 2. Når jeg var ferdig med mine gjøremål, så skulle jeg gå gjennom alle min 100 UD Vice leppestifter, finne meg 10 favoritter og swatche de for dere og skrive et innlegg om det. Det gikk ikke så veldig bra. Dere skjønner, alle de 100 leppestiftene er like nydelige for meg. Det var derfor helt umulig for meg å liksom lage meg top 10 favoritter. Derfor så tenkte jeg, hvorfor heller ikke gi kjærlighet til de alle og lage one big lipstick heart av dem alle. Together, slik som de er ment til å være haha! Jeg vet ikke med dere, men jeg blir rett og slett lykkelig av å se på alle disse leppestiftene! 


I mean.. Look at them! My babies!

Disse leppestiftene er en blanding av HIGH SHINE FINISH, MATTE FINISH, METALLIC FINISH, SATIN FINISH & SHIMMER FINISH!
Har du testet noen av disse VICE leppestiftene fra UD?

Little Denim Dress


 

Face:

YSL Instant Moisture Glow

Estee Lauder Double wear foundation

Mac pro longwear pressed powder

Cushion Blush Subtil - Splash Coral

Becca higlighter

Eyes:

Loreal black gel liner

#02 Cool Neutrals

Urban Decay Perversion Mascara

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

NYX Little Denim Dress