hits

oktober 2012

Kort om hvem jeg er / Kontakt

Jeg heter Gilan og er 24 år! Jeg kommer fra en stor og fantastisk famile som består av to ubeskrivelig snille foreldre og mange søsken, tanter, fettere, kusiner, nevøer og nieser som jeg elsker. Jeg kommer opprinnelig fra Kurdistan, som da er lokalisert i Nord-Irak . Byen i mitt hjerte og hjembyen er Duhok. Jeg kom til Norge da jeg var rundt 9 år gammel og familien bosatte seg da i norges vakreste by (i mine øyne) Trondheim. Der bodde jeg og familien i drøye 10 år før jeg bestemte meg for å  flytte til Oslo for to år siden sammen med min søster for å studere. I Oslo by, byen som aldri sover i forhold til Trondheim var det en kjempe stor forandring for meg. Alt var nytt, ny dialekt, langt flere folk og enda flere shoppingsmuligheter!


 

Det jeg driver med handler først og fremst om lidenskap. Det handler om at jeg elsker sminke og hårstyling. Jeg liker følelsen av å få noen til å føle seg spesiell for spesielle anledninger. Jeg liker å få folk til å smile samtidig som jeg er stolt over det jeg gjør. Jeg stoler på meg selv når jeg holder en sminkekost og skal sminke en brud for hennes store dag. Det ligger et stort ansvar på mine skuldre, men jeg gjør det med den største entusiasmen og gleden fordi jeg elsker dette! Min ambisjon er at kunden skal få en sminkelook som passer hennes personlighet og håroppsett likedan, men samtidig som det skal bidra til å gi en økt velvære gjennom et nytt og glødende look 

Ønsker du å bestille time hos meg, kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

 

Det perfekte sminke bad!

Yeyy!

Da har jeg endelig klart å ta noen fine bilder av vår nye ( mitt drømme ) bad. Er så ubeskrivelig forelska i det lille badet vårt! Sminke lysene hadde jeg lenge drømt om og nå endelig kan jeg sminke meg uten å måte tenke over hvordan sminken kommer til å se ut i daglyset. Jeg er rett og slett forelsket i hvordan det ser ut nå! Det perfekte sminkelyset skal være kaldt, med et lite hint av varme for å ligne på dagslys, og det har jeg inne på badet nå;)

Stor takk til mannen min som hørte på meg og hans kompis Tommy som hjalp han med badet. Gutter, dere kan det her!;)

 

 


 

 

 

  


 

Hva syns du om vår nye bad?:)

Makeup look : Classic smokey black eyes + tutorial

Hola chicas!


Idag, skal jeg vise dere en  look mange mange mange av oss jenter elsker, svart smokey eyes. Jeg går selv gansks ofte i smokey eyes når jeg orker å sminke meg. Jeg setter ved et bilde og en video der hvor jeg lager looken, der vil dere også se hvilken produkter jeg bruker for å lage looken.

 

Bilde av looken :

 
 

 Video:


Legg gjerne en kommentar og fortell meg hva dere syns :)

Makeup look: Dramatic Fall Make-up


God dag alle sammen!

Små deilig å våkne til snø i morges, har egentlig aldri vært fan av snø men i de siste årene har jeg begynt å like det! Er jo deilig å endelig kunne ta på seg vinter klær igjen:) Jeg fryser jo hele tiden uansett haha..

Jeg har tenkt å dele noen bilder med dere idag, av et look jeg har laget for 2 uker siden ( tror jeg) Det er et av mine favoritt looker, elsker dramatisk høst makeup med tykk eyeliner linje og vampyr aktige lepper. 

Pictures by: Gilmakeup
(c) www.gilamkeup.blogg.noProducts:

Mac Prep+Prime

MAC vanilla eye shadow

Brown- Flormar palette eye shadow

Mac espresso eye shadow

Mac Black berry eye shadow

Maybelline gel eyeliner

Telescopic Mascara - carbon black

MAC matte RUSSIAN RED lipstick

Mac black lipstick

 

 

Hvor ofte går du med røde lepper?


Lørdags Make-up

Hei alle dere fine som har vært å klikket seg inn på bloggen min, som mange av dere har merket, så holder jeg enda på å redigere designet. Hjemme driver min kjære mann og hannes kompis å sette opp ny baderom, jeg er utrolig heldig som nesten aldri for en nei fra mannen min.. Jeg fikk nemlig han til å henge opp make-up lamper på badet. Gleder meg så sinnsykt til å se resultatet, bruke det, ta bilder og vise det til dere !

Jeg slenger nå med det samme en tidligere sminke-look jeg har laget for en stund siden, for det samme skal jeg gå med ikveld, men i lysere tenkte jeg.

Products:

Mac Prep+Prime

MAC vanilla eye shadow

Grey - Flormar palette eye shadow

Maybelline gel eyeliner

Telescopic Mascara - carbon black

Hva synes du om looken?:)

Halloween look !

Siden det er halloween snart tenkte jeg å dele denne looken med dere. Dette er faktisk første gangen jeg noensinne har laget en look for halloween. Inspirasjonen kommer fra " fallen angel ".
Jeg syns denne looken er perfekt for jenter som vil beholde den glitzzye delen av seg også på halloween.


Products:

Eyebrows: Mac eyeliner pencil in black

Eyes:          MAC paints peintures
                   MAC vanilla eye shadow
                   MAC Wodwinket eye shadow
                   MAC carbon matte eye shadow
                   MAC cranberry eye shadow

                   MAC eyeliner pencil in black
                   Maybelline gel eyeliner
                   Glitter - from panduro


Lips:           MAC lip pencil in black
                   Manic Panic Black Lipstick
        

Hva skal du være på halloween?

Hello make-up lovers!

Dette er min aller første blogg innlegg ! Jeg hadde først og fremst en gruppe på facebook som jeg kalte for " gilmakeup"  hvor jeg delte bilder av make-up og hår looker jeg hadde laget. Gruppen fikk over 1000 medlemer og fleste av de ville at jeg skulle begynne å blogge istedenfor. Jeg fjernet hele gruppa på facebook for noen dager siden og har nå bestemt meg for å begynne å blogge istenderfor. 
Jeg gleder meg til å dele bilder, sminke - og hår tips med dere!

Som dere sikkert ser, så er design ikke mitt sterkeste side hehe, Kommer nok til å bytte designet på bloggen senere!


Hva syns du om headeren min ?