hits

oktober 2013

Outfit

Jeg skulle egentlig dele bilder av sminkelooken jeg lagde for to dager siden i dette innlegget men det får bli bilder av denne outfiten som jeg hadde her om dagen istedenfor:)
Det har vært noen utrolig travle dager i det siste, noe som fører til at jeg ikke får tid til å blogge slik som jeg vil. Det blir derfor slike mobilinnlegg i farta noen ganger når jeg ikke får tid til å gjøre det hjemme. Uansett så håper jeg at alle dere har hatt en bra dag så lenge!

Cardigan: Bok Bok // Skjorte: Carlings // Bukse: pull and bear //

 

Mine sminke og hår videoer!

Hei engler! Her kommer det et innlegg med nesten alle mine sminke og hår videoer jeg har gjort tidligere. Grunnen til at jeg deler disse med dere er fordi mange av dere bestanding sender meg mail og spør om blant annet hvordan jeg fikser mine øyenbryn, krøller håret osv. Her har dere mine videoer hvor jeg har gjort det meste dere spør meg om:)

Hva er dere mest glad i, sminke eller hår videoer?

-Gilan

Meg og Dinos matchende outfit

Jeg klarte dessverre ikke å finne på et bedre overskrift enn rutete. Men, når dere ser bildene under, vil dere skjønne hvorfor jeg kalte dette innlegget det. Jeg har sånn egentlig alltid synts at det er litt små harry at par matcher.. men det var før jeg ble kjent med Dino og giftet meg med han. Det har vært dager hvor jeg og han har gått på jobb uten å se hverandre om morgenen og kommet hjem med samme overdel, farge, lue eller jeans. Når jeg først ser oss sammen med noe matchende syns jeg det er utrolig kult! Slik som her om dagen da vi skulle hos hans foreldre, valgte han nesten samme skjorte som meg. Jeg likte det så godt at jeg måtte tvinge han til å ta noen bilder sammen med meg hihi.

Jeg ble forresten overrasket over hvor flink og effektiv jeg var i går! Jeg startet dagen med to møter, to kommende bruder. Ei av dem skulle gifte seg i juni som ønsket både styling og bilder av meg, mens henne andre skulle ha forlovelsesfest nå i november og ønsket styling. Utrolig hyggelige jenter, det føltes ikke som jobb i det hele tatt mens jeg satt der og planlagte tider med de. Rett etter det kom jeg hjem og startet med et nytt sminkelook. Det er en look jeg aldri før har gjort og som er små inspirert av Lady Gaga og Nicki Minaj! Da jeg var ferdig med bildene, startet jeg med en heftig middagen. Effektiv sa du? :D *proud*


Meg og min rutete engel!

Hva syns du om par som går med matchende plag?

Halloween look: feminine skeleton

 

Under har dere looken jeg laget for dere foregår, effekter og slike artistiske ting er kanskje ikke min sterkeste side i og med jeg driver med beauty makeup. Men, gøy var det å prøve og se hva jeg kunne få til! Jeg feirer dessverre ikke halloween, men om jeg hadde gjort så hadde jeg helt sikkert gått for noe slik.

Pictures by: Farid Omer

 

Syns?:D

 

Meg uten sminke!

Hei og hå! Her kommer det to selfie bilder av mitt usminkete ansikt. Mange tror jeg aldri kan gå uten sminke fordi jeg jobber med det. Jeg, derimot er veldig glad i vise ansiktet mitt uten sminke av og til. Jeg har tidligere vist bilder av ansiktet mitt uten sminke og går mye uten i hverdagen. Jeg syns en skal være stolt over ansiktet sitt og kroppen uansett hvordan den ser ut! Grunnen til at jeg sminker meg er rett og slett fordi jeg føler meg mer feminin og stelt med sminke og fordi jeg liker å være kreativ. Det er også slik at du ikke kan gå med sminke 24/7, for da ødelegger du ikke bare huden din, men du vil også bli psykisk påvirket. For mye av alt kan være ille for oss mennesker. Spesielt oss jenter som er så opptatt av detaljer og ikke minst utseende vårt. Jeg skal være ærlig og innrømme at jeg tidligere var nesten helt avhengig av sminke, mens nå kan jeg derimot gå rundt i byen eller på jobb uten å føle meg mindre pen. Det er takket være Dino som er så flink til å fortelle meg at jeg ser bra ut og i mange tilfeller synes han jeg er så søt uten sminke (slik som mamma også har prøvd å fortelle meg i så mange år). I de siste årene har jeg gått med mindre sminke fordi jeg har kommet til et punkt hvor jeg tenker at vi ikke kan skjule ansiktet vårt under sminke, ikke for alltid i iallfall. Jeg har også derfor blitt flinkere til å bruke mindre sminke enn hva jeg pleide. Disse bildene tok jeg for et par dager siden, kvelden før jeg skulle hjem fra Trondheim. Som regel så får jeg veldig rosa og irritert hud etter at jeg vasker det. Det var derfor litt feil av meg å ta bilde da, fordi jeg har bedre dager enn dette. Men men, hvem bryr seg? Det er fortsatt meg :D haha. Jeg håper det her minner dere ( som er avhengig av sminke ? slik som jeg var) på at sminke ikke er alt. Du er pen slik som du er, deg uten sminke er ekte deg og smink deg kun for din egen selvfølelse og ikke for andre. For til syvende og sist er det personlighet hos oss mennesker som teller og ikke utseendet. Det er noe som kun varer i noen år og blir borte etterhvert.

Går du ofte uten sminke ?

any favorites?

 Tidligere i dag satt jeg og så gjennom noen av de lookene jeg har gjort etter at jeg begynte å blogge. Her har jeg plukket noen av mine favoritter og vil veldig gjerne høre om dere også har noen favoritter blant mine looker?

1)

2)

3)

4)

5)

6)

6)

7)

8)

9)

10)

11)

12)

13)

14)

15)

16)

17)

18)

19)

20)Any favorites?

 

Kunde: festoppsett og sminke

Hei dere! Ok.. Jeg vet jeg hadde lovet dere filmen til Madeleine, men det oppstå en liten problem så vi er nødt til å vente til det er løst til vi kan dele den på nettet og med dere:) Istedenfor nå blir det bilder av den kunden jeg hadde i går. Hun ønsket både hår og sminke til et bryllup! Nydelig jente:)
Syns?

Sunday clears away the rust of the whole week

Sunday clears away the rust of the whole week

Jeg har gleden av å starte dette innlegget med å fortelle dere at videoen fra shooten med Madeleien ( behinde the scenes) er ferdig og er nå i eksporterings nivå! Dino har som alltid vært utrolig flink og effektiv. Han har jobbet med mye forskjellig tidligere og det har jeg også, jeg tror dette her er noe av det beste jeg og han noen ganger har gjort sammen! Han har vært så utrolig kreativ med denne videoen og fikk meg nesten til å grine først gang jeg så den. Når jeg så filmen for første gang i går, måtte jeg se den om igjen så en gang til. Jeg så den hele 3 ganger etter hverandre til Dino sa " Ok, nok!" haha. jeg hadde slått av lyset og skrudd på høyt volum. Det er noe nytt og veldig spennende å se på. Jeg er sikker på at leserne til Madde kommer til å elske denne videoen som kommer ut i dag, jeg kan tenke meg hvor spennende denne videoen kan være for de av hennes lesere som faktisk ser opp til henne. De får sett henne i action! Deler videoen på bloggen senere i dag jeg! Får forresten besøk av Chera og Farhad (broren til Dino og hans søte forlover) i dag og de blir hos oss et par dager. Kos sa du? JAAA!

Oi, før jeg glemmer: I går kveld etter at jeg delte de halloween lookene med dere, laget jeg en look selv. Det var ikke det som var planen først, men jeg ble så inspirert av de lookene at jeg måtte gjøre noe selv.  Slike kunsteriske looker er kanskje ikke min sterkeste side, men.. jeg tror det ble veldig bra for å være min andre gang. Hvilken look det ble osv, får dere sett bildene av i eget innlegg til uken:)C U soon, beauties <3

Stuen vår, før og etter

 

Hei igjen dere, da har man fått gjort unna mye her i dag og snart er det tid for en deilig kurdisk middag. Jeg startet dagen som sagt med å ta i mot en kunde, deler bilder av henne med dere senere i kveld eller i morgen. Med engang jeg ble ferdig med henne, pakket jeg klærne ut fra kofferten min ut og klarte å fjerne alle sommerklær fra garderoben også med det samme. Nå har jeg masse plass, tror ikke det varer så lenge med tanken på at jeg ikke har tatt fram vinterklær, men godt med litt space hihi!

Dere husker vel når jeg nevnte at jeg og Dino hadde gjort et par endringer hjemme, i stua og soverommet? Her får dere før og etter bilder av stuen vår. Eller, veggen bak peisen. Jeg skulle ta bilder av soverommet også, men vi mangler fortsatt et bilde der, så det får vente haha! Men, både jeg og han er utrolig fornøyd med resultatet. Takke være hans bestekompis Tommy, som tok seg av veggen;) Så ja om du trenger noen til en slik jobb, så er det bare å sifra til meg så sender jeg Tommy til dere haha. Flink han!

Før:

Etter:

Mye koseligere ikke sant?:D

Professional dreamer

Hei engler! Herregud så godt jeg har sovet i natt. Borte bra, men hjemme er alltid best. Spesielt når man har kost seg mye mens man har vært borte og kommer hjem til noe enda bedre og nye endringer som  peisvegg og peis, bilder fra bryllupsdagen vår på soverommet. Vi skulle egentlig gjøre ferdig de bildene for lenge siden, men vi var litt for flinke til å utsette det. Dino har endelig fått gjort det nå. Jeg har dessverre ikke bilder av selve soverommet. Men, jeg har et bilde av murveggen bak peisen som jeg kan vise dere senere i kveld. Kanskje jeg kan knipse et par bilder av soverommet også får dere til neste innlegg. Jeg er og har vært superfornøyd med alle de nye endringer hjemme og nå gleder jeg meg til å dele bildene av leiligheten med dere:).

Nå må jeg drikke ferdig kaffen min, fordi straks får jeg en kunde som skal på fest. Hun ønsker å få fikset både hår og sminke hos meg her i dag. Deilig måte å starte dagen på, å style andre og få de til å føle seg vakker må være noe av det beste her i verden. Blir alltid like glad når jeg ser reaksjonene til disse herlige jentene.

Svarer forresten på deres kommentarer senere i dag:)


Hva skal du eller hva startet du dagen din med?

Bilder fra photoshoot med Maddepadde del. 2

Siden jeg bare sitter her og venter på at flyet skal komme, tenkte jeg det var like greit å få gjort noe fornuftig som jeg kanskje senere idag ikke ville få tid til. Jeg vet og husker hvor godt jeg likte de andre bildene av Madeleine fra del 1 av photoshooten, men herregud som jeg elsker disse bildene også. Jeg likte helt ærlig disse bildene bedre enn de forrige, mest fordi jeg har klart å fange noen av hennes beste blikk. Det var også noe spesielt med lyset på disse bildene. Eller vent litt, jeg tror helt ærlig bildene ikke ville vært like bra om det ikke var hennes pene ansikt med på bildene hihi. Enoy og fortell meg gjerne hvilken av bildene du likte best fra begge shootene. Du kan klikke HER for å se bilder fra del en av shooten. Videoen eller filmen fra shooten kommer også til bli ferdig i løpet av disse dagene.

Om du skulle ønske å bli stylet og tatt bilder av kan du kontakte meg på : gilan@gilmakeup.com for mer info!

Styling + photos by: Me

Det tredje siste bildet er et av mine favoritt bilder, har du noen faovritter?

Oslo next

Føles som om jeg kom til Trondheim for to dager siden, tiden har gått så fort at jeg nesten ikke har fått gjort noe i det hele tatt. Vanligvis blir jeg kun to tre dager. Denne gangen skulle jeg liksom bli i en uke, men det føles som om denne turen varte mye mindre enn de andre gangene. Merkelig! Men, jeg har fått sett familien og koset meg masse med god mat, lange koselige kvelder og sist men ikke minst koselige turer med mamma. Da jeg drev å pakket sammen sakene mine i går, kom mamma til meg med en stor pose hvor det var alt fra krydder til nøtter i som hun hadde tatt med fra Kurdistan. Jeg håper virkelig jeg kan bli en like snill mamma som henne til mine barn. Om jeg bare får arvet halvparten av hennes gode hjerte vil jeg være evigtakknemlig, så utrolig omtenksom, takknemlig og snill. Off, kommer til å savne henne<3

Jeg gleder meg så sinnsykt mye til å se Dino igjen også. På en måte har denne turen gått veldig treg når jeg tenker på hvor mye jeg savner Dino, på en annen måte føles det som tiden har flydd og at jeg ikke har fått nok tid med familien. Merkelig følelse, men det blir uansett godt å komme seg hjem igjen og ikke minst se de endringene vi har gjort i stuen vår.

Senere i dag kommer jeg til å dele bildene av Madeleine med dere, fra shoot nummer to:)


Bildet over er fra i går før vi skulle ut:)

-Gilan

NOK ER NOK !!

Dette er da innlegget jeg nevnte på bloggen tidligere idag som Dino skrev igår natt:)

 

Nok er nok, jeg har sett, lest, kommentert, lest og atter lest på denne bloggen så lenge nå at nok er nok og jeg skal nå prøve å skrive et innlegg på bloggen. Jepp, det er meg Dino og ikke den skriveflinke, make-up artisten, skjønnhetsdronninga Gilan. Jeg trodde aldri det kom til det punktet at jeg fikk lyst til å skrive et innlegg, men vet dere hva, det føles forløsende, det føles fresh, det føles...rart, men samtidig så føler jeg at jeg må step up and do my thing. Skrive et gjesteinnlegg. Ikke det at jeg tror at dere eller noen synes det er intressant, men bare følelsen av å brette ut noen private saker som skjer eller har skjedd med meg og bare dele dette ut i sosiale medier, det føles som terapi. Det føler jeg nå iallfall.Her sitter jeg, klokken er 01.20 på natta, lysene er slokket, tenna er børstet, ute er det stille, bilene er parkert og fuglene...de sover mest sannsynlig, mens jeg. Jeg skal skrive et gjesteinnlegg.

Jeg vil starte med å si at jeg først og fremst er veldig stolt over det Gilan har fått til på egenhånd, både på bloggen og jobben sin. Deretter vil jeg si at det er jækla morsomt å være mannen hennes til tider og til andre tider, ahh hun kan være så irriterende. Ja, Gilan jeg skrev det faktisk. Nå som hun er bortreist og har vært det i snart fem dager, så merker jeg hvor tomt det er her hjemme uten henne. Den livlige latteren hennes er ikke her, de søte små føttene hennes som kommer ikke løpende mot meg for å si: Dino Dino, gi meg en laaang klem. Selvfølgelig gjør hun det når jeg sitter på arbeidsplassen min og prøver å jobbe og er dypt konsentrert. Irriterende ja, men hu er så søt at jeg bare må reise meg, gi henne en laaang klem (og hu slipper ikke med det samme) deretter skyve henne unna og si: Baby, nå MÅ jeg jobbe. Så tar hun med seg de små føttene og går ut i stua igjen, setter på musikk og gjør sitt. Noe av det beste jeg vet er lukten av maten Gilan lager til tider, det vekker virkelig mannen i meg til de grader. Det er ikke uten grunn at det sies; Veien til en manns hjerte er gjennom mat. Jeg elsker mat, hater å lage mat, kan ikke lage mat, men ELSKER å spise mat. Da mener jeg selvsagt god mat, og god mat det har faktisk Gilan blitt helt rå på. I de første 3-4 mnd etter bryllupet kunne jeg heller spise knekkebrød enn maten hennes. Den var ikke god i det hele tatt. Ja, Gilan jeg skrev det også! Nå derimot, nå gleder jeg meg som en asylsøker som venter på oppholdstillatelse hver gang jeg hører kasseroller, stekepanner og kniven som kakker løs på kjøkkenbenken. Hun lager rett og slett herlig kurdisk mat og legendarisk god lasagne !! I de dagene mens jeg har vært alene hjemme her, er det beste jeg har disket opp med; kokt linser ( fra boks), spist det med hvitløksbrød. Jepp, det er faktisk veldig godt og linser er sunt, men jeg har spist det sikkert 3 ganger på 5 dager. Selv en hund hadde blitt lei av samme mat 3 dager etter hverandre. Så jeg savner Gilan på kjøkkenet. Det er ikke bare derfor jeg savner henne, men litt ekstra siden jeg er fantastisk dårlig på matlaging.

Noe jeg føler jeg er flink til er; hjemme og diverse ting som må gjøres. Nå er ENDELIG muren bak peisen, selve peisen og tilbehøret FERDIG! Det tok 3 dager og helt enormt mye støv og steiner før det endelig stod ferdig. Resultatet ble rett og slett cozy, lunt og vi er klare for kong vinter. Jeg har kjøpt masse ved, så nå skal det fyres så mye i den peisen at jeg skal blir mørkere enn det jeg er. Jeg har tross alt mistet en del pigmenter opp gjennom årene i Norge, og blitt lysere, så jeg skal sote meg ned:)

Iløpet av ukene som har gått har jeg startet for fullt med oppstart av firma Fratres Films og det har vært veldig hektisk. Vi har filmet to bryllup, gjort en teaser ferdig, en promo, photoshoot med Maddepadde og gjør meg klar for noen flere oppdrag som har deadline innen utgangen av oktober. Det er hektisk, men det er virkelig deilig å være selvstendig, være sin egen sjef, stå på så mye en selv vil og få den belønningen en fortjener. Det krever enormt mye disiplin, energi, entusiasme og motivasjon, men hvis jeg ikke skal jobbe med det jeg elsker aller mest her i verden, hva er egentlig da vitsen? Det er ikke et spørsmål, det er rett og slett en påminnelse for meg selv og det var hovegrunnen til at jeg tok en utdannelse innen film. Er man dedikert og ønsker det hardt nok, og legger i nok arbeid så kan du leve av akkurat det du selv vil. Det er ikke lett og det er ingen snarveier, men den følelsen...den er uslåelig. Følelsen av å oppnå det man selv vil og ønsker. Jeg elsker film og visuell fortellerteknikk. Det å fortelle med bilder, det å skape noe ut av ingenting. Den følelsen..its all worth it:)
 

En annen ting jeg er veldig glad i å gjøre er å trene. Det gir meg avkobliing fra hverdagen, fra alle gjøremål, all ansvar, og det gir meg en herlig følelse når jeg er ferdig. Før jeg møtte Gilan pleide mange venner å si at jeg trente fordi jeg skulle ha sånn og sånn kropp for andre der ute. Det er så langt ifra sannheten at det blir morsomt. Jeg trener for den gode følelsen trening gir meg. Jeg trener for å holde meg i form, og jeg trener for at jeg skal kunne spille fotball med barna mine og løpe rundt med dem selv når jeg er 40-50 år inshallah, så det å holde meg i form er et must hvis jeg skal det. Og ja jeg trener selvsagt for min elskede kone også, det er ikke til å unngå. Hun sa det tidlig da vi snakket sammen før bryllupet at hun likte at jeg trente og hadde en trent kropp, så da holder jeg det vedlike:)

Utenom jobb og trening, ELSKER jeg familietid. Det har blitt lite av det med all jobbing, men det å tilbringe tid hos mamma og pappa er noe jeg setter veldig stor pris på. Det er også veldig typisk for stjernetegnet krepsen, som jeg er. Krepser er familiekjære. Veldig familiekjære. Så jeg tror jeg skal drar med meg hjem til mala dade (hjem til mor) så fort hun kommer hjem igjen. Du er flink til å lage mat Gilan, men du ligger forsatt 35-40 år bak mammas mat:)

Når jeg nå ser på klokka og merker at øyelokkene begynner å henge så føler jeg at det er på tide at jeg avslutter dette. Dette ble nærmest en novelle. Det må virkelig ta mye tid å ha blogg innser jeg nå..hmm. Så kjære Gilan sine trofaste lesere, takk for at dere leste denne og takk for terapitimen. Hvis dere føler at dere vil fakturere meg for timen, så send den til Gilan og ikke meg. Jeg syntes dette var litt morsomt og givende fordi jeg rett og slett fikk ut en del ting her. Jeg har tross alt ikke vært så mye med venner og vært så sosial i de siste dagene, så igjen takk.

God natt, Shev xosh, Goodnight, ,Buenas noches ليلة سعيدة

 - Dino

sneak peack på video fra photoshooten

I dag sendte Dino meg disse bildene fra videoen til photoshooten vi hadde med Madeleine her om dagen, det her er da to bilder fra selve videoen i redigeringsprogram. Han har jobbet litt med det i det siste og som dere ser så stråler Madde her også som på bildene! Jeg gleder meg utrolig mye til å se denne videoen når jeg har kommet hjem, dette tror jeg blir veldig bra. Flinke og kreative mannen min! Jeg er som sagt nesten ferdig med hennes bilder fra shoot nummer to og de vil komme på bloggen i løpet av disse dagene;)

Jeg vil også fortelle noe morsomt til de av dere som tidligere har spurt om et gjesteinnlegg fra Dino. Jeg hadde egentlig nesten gitt opp helt, fordi han alltid har for mye å gjøre og er fast bestemt på at blogging ikke er hans greie. Da jeg klikket meg inn på bloggen idag, så jeg et upulisert innlegg som han har skrevet i går kveld. Seriøst, det er noe av det søteste jeg noen ganger har lest i hele mitt liv. Jeg vet også at mange av dere vil like innlegget så ærlig og søt som den er!


Gleder du deg til å se denne videoen?

bildedryss fra bartebyen

Meg og min kjære mor <3 Er det bare meg eller ligner jeg veldig mye på min mamma?

Meg og Jilan sammen med min nevø Lian i lekebutikk!

Gilan+ Gilan = Iphone haha

Granateple som mamma hadde tatt med hele veien fra Kurdistan. Sure som sitronsyre (elsk). Også har dere kurdisk te og andre godsaker;)
Som dere ser så er alle disse bildene tatt med Iphone, fordi jeg ikke orket å bære med vår kamera. Ønsker dere er koselig kveld videre<3

Go´morn folks!

Onsda idag sjø hihi! Her sitter trøtte Gilan og skriver til dere etter få timer med søvn i natt, familien la seg rundt 12-01.00 tiden også brukte jeg resten av tiden på å jobbe med bildene til Madeleine og snakke med Dino. Herregud som jeg savner han, føles som om jeg ikke har sett han på flere måneder. Sykt følelse! Mens jeg snakket med han i går kom jeg på noe jeg ikke har fotalt dere. Før jeg reiste til Trondheim, hadde vi begynt med  å mure veggen bak peisen vår. Eller vi og vi, hans flinke bestevenn Tommy gjorde det. Det var et av årsakene til jeg ikke hadde så mye tid til bloggen ettersom nesten hele leiligheten var sperret og dekket av støv. Dino sendte meg bilde av nesten det ferdige resultatet i dag og jeg kan nesten ikke vente til jeg går hjem for å se og kjenne på den nydelige muren! Både jeg og han elsker mur og er veldig opptatt av at hjemme skal være hjemmekoselig og ikke stiv med moderne møbler osv. For meg er mur definisjonen på kos, spesielt bak peisen. Bildet av resultatet kan jeg dele med dere når jeg har kommet meg hjem igjen. For da er mest sannsynlig det meste på plass.

Sånn utenom det så ble det en lang og koselig dag med familien her i Trondheim i går. Jeg så mange kjente fjes igjen i går mens vi var ute, fjes som jeg aldri trodde jeg ville møte igjen, mange av de har forandret seg enormt mye i forhold til hvordan de så ut for et par år siden. Sikkert noe de tenkte om meg også når de så meg. Jeg tenker noen ganger at Oslo er liten, men Oslo er enormt i forhold til Trondheim. Det er ikke vanskelig å gjenkjenne folk for å si det sånn, koselig liten by. Det ble også en del shopping på City Cyd så avsluttet vi kvelden med en tur til min søster! Det vil komme et bildedryss fra disse dagene litt senere i dag:)

 

Dino: Nå vet jeg ikke om du kommer til å komme innom bloggen min i dag, men jeg vil bare minne deg på hvor høyt jeg elsker og savner deg.. her også hihi. 

 Hva er dine planer for i dag?

Ettervekst borte

Mange av dere hadde sikkert lagt merke til etterveksten min, noe jeg hater like mye som lukten av bananer. Haha, jeg har følt meg så utrolig ustelt i de to siste ukene at jeg nesten ville gå med lue hele tiden. Men, resultatet jeg fikk sett i dag av det min søster gjorde på meg var verdt ventingen. Min  søsteren Peyman er ekspert på å farge og stripe hår, jeg måtte og ville derfor vente til jeg hadde kommet hit til Trondheim. Hun farget og stripet etterveksten for meg i går og jeg har helt ærlig A-L-D-R-I i mitt liv vært så fornøyd som denne gangen. Det er egentlig ikke overraskende at hun gjorde meg fornøyd så flink som hun er. Så ja, jeg føler meg fresh nå som det er få farger på håret hihi. Du som hadde kommentert om etterveksten min på det ene innlegget mitt, vet nå hvorfor jeg ventet så lenge med å fikse det:)

Søsteren min eier en skjønnhetssalong i Kurdistan og er her på ferie.. gjett om jeg skal gjernevaske henne til å bli slik at jeg og henne kan åpne sted sammen:D

Bedre bilder av resultatet vil komme senere. Her får dere noen mobi bilder jeg tok av håret mitt før og etter.

FØR:

ETTER (ææh, seriøst Peyman, jeg elsker deg) :Hva syns du om resultatet?
Krøllene mine

Dette innlegget lager jeg til alle dere som daglig spør meg om mitt hår både her, på Instagram, Fb og andre steder. Noe kanskje mange av dere ikke har fått med seg er det at jeg faktisk er født med masse krøller. Etter masse farging og varmebehandlinger, har krøllene mine blitt mindre og mindre med årene. Noe jeg angrer veldig på den dagen i dag. Håret mitt er veldig slitt nå, jeg retter det nesten aldri ut lenger nettopp for å ikke gjøre det verre. Om jeg gjør det, så bruker jeg varmebeskyttelse. Jeg likte aldri krøllene mine som barn, men når jeg nærmet meg 18 års alderen, begynte jeg selv å forstå at det var veldig spesielt med krøller siden veldig få hadde det. Men det var dessverre også i den alderen hvor jeg begynte å stripe og farge håret helt til jeg for et par år begynte å se mindre krøller og mere slitt hår. Da bestemme jeg meg for å kure det en gang i uken, bruke hårolje og alt som kunne hjelpe håret mitt tilbake. Det blir dessverre aldri som før igjen men, det er dessverre slik at man ikke hører på andre når det kommer til slik til man selv begynner å forstå hvor skadelig noen behandlinger kan være for vårt hår. Som blant annet å farge det hjemme, rette det ut uten varmebeskyttelse osv. I de siste årene har jeg rettet det mye mindre ut, i forhold til hvor ofte jeg pleide å gjøre det på vgs. Jeg er også blitt flinkere til å kure det ned, unngå å ta det stram opp, kamme det i dusjen osv.

Starter alltid med å tørke det forsiktig med håndkle.  

Så bruke en olje på tuppene. Denne håroljen eller serumet " Cristal " er favoritten min fra Kurdistan. Litt usikker om det finnes her i Norge. Men, jeg tror Moroccanoil kan være like bra og sunt for håret.

Også har dere håret mitt etter en ca. en times tid. Lar det som sagt tørke i fred. Det er også slik at når det har tørket seg helt, så er det mye mere volum og mere presise krøller enn bilder over. For da drar jeg også fingrene gjennom håret for å få enda mer volum.

Slik ser resultatet ut etter en dag. Hår har jo som alt annet også bra og dårlige dager, noen ganger er krøllene mye finere enn andre ganger.

Under har dere et bildet av håret mitt før jeg hadde bleiket det eller farget det noe særlig. Store, sunne krøller...Håper dere holder dere langt unna hjemmefarging og er veldig forsiktig med varmebehandlinger! :)

Gilan

outfit, some days ago

Hallå dere! Jeg har hatt en utrolig bra dag i Trondheim by i dag. Først så møtte jeg noen venner og tok en matbit sammen med de. Så møttet jeg Jilan ( kona til broren min) og min søster Peyman. Vi tok en shopping runde, ikke det at en har så mange shopping muligheter her i Trondheim.. men det ble en gave på Dino! Synd jeg ikke kan fortelle dere hva det er, for da vil han kanskje komme innom bloggen min og lese om det. Men men, tipptopp dag! Tenkte forresten å dele et par bilder av et antrekk jeg hadde for et par dager siden når jeg var på Inglot sin pre-åpnning fest. Håper dere liker det, fordi jeg elsker genseren selv haha:D

Nå skal jeg kose meg med familien, ønsker alle dere en like koselig kveld:)
Skinjakke: Bik Bok // Genser: Atmoshphere // Skjørt: Pull and bear //

Syns?

Makeup look and produtcs

God morgen dere! Håper alle dere har sovet godt i natt, det har i hvertfall jeg etter en koselig kveld med familien og venner. I dag starter jeg dagen med å møte to av mine bestevenner her i Trondheim. Det blir nok to av de beste datene på lenge! Så skal jeg ut med familien senere på dagen, jeg har med andre ord en lang og koselig dag i vente:) Under har dere bilder av sminkelooken jeg hadde til det antrekket jeg delte med dere i går. Siden en del spurte meg om hva det var jeg hadde brukt, tenkte jeg å fortelle dere hva av produkter jeg har brukt her. Det er egentlig veldig lite jeg har brukt her, selv om det ser veldig mye ut. Eller lite og lite.. i forhold til hva jeg bruker på mine kunder av produkter så er dette veldig lite hihi. Jeg pleier som regel å skrive produktoversik under bildene med tekst, hadde lyst til å prøve noe nytt denne gangen som dere ser, jeg skrev navnet på diverse produkter direkte på bildet. Håper dere liker det bedre, for det gjør jeg :)

Har/bruker du noen av disse produktene selv?

Gilan

Fall outfit: Black and white

 

Dette antrekket skulle jeg egentlig dele med dere for et par dager siden, men ikke så enkelt når man har så mye annet å gjøre. Her får da dere antrekket jeg hadde på meg når jeg og Asma var ute og tok bilder i det nydelige høstværet. Jeg har nesten bare gått i skjørt i det siste og jeg elsker det. At jeg i tillegg har funnet meg en i skinn, så har jeg en enda bedre grunn til å gå i den. Jeg elsker å kle meg feminint, som det å gå i skjørt, markere midjen osv. Men det er veldig begrenset for hvilken farger jeg går i. Antrekket under er derfor helt perfekt for meg, det er femininet men samtidig litt tøft.Genser: Gina // T-shirt: Atmosphere // Skirt: Sisters // Belte: H&M // Veske: Primark // Solbriller: Pull and bear // Sko: Nelly

Pictures by: Asma

Hva syns du om antrekket ?

Jeg elsker deg..

 

..TRONDHEIM..

Det er en blanding av koselig, merkelig, og spesielt å våkne her i Trondheim uten Dino. Det beste er at jeg faktisk sov sammen med min mamma i natt, noe av det beste jeg vet om her i verden. Jeg har alltid sovet hos mamma når jeg var yngre, så det å få sove i samme seng som henne igjen er ubeskrivelig. For hver gang noen spør meg om Trondheim, mens jeg er hjemme i Oslo. Sier jeg jo jeg liker Trondheim, men trives best i Oslo. Når jeg først er i Trondheim, får jeg en veldig spesiell følelse. Da forstår jeg uansett hvor i Norge jeg lever, så vil alltid Trondheim være mitt hjem.

Nå straks skal vi hos min søster for å hjelpe henne med et par ting, siden hun er i flytteprosess. Så skal vi finne på noe koselig senere på dagen. I morgen skal jeg derimot gjøre noe enda mer spesielt. Jeg skal møte to av mine bestevenner her i Trondheim,  ah som jeg gleder meg:D Dere får ha en fin dag så lenge dere, så blogges vi nok senere i dag. Mååå forresten takke dere for alle de fine kommentarene jeg fikk på innlegg fra i går, hvor jeg delte bildene til madde. Det var bare del 1, gled dere til del 2 og ikke minst videoen som kommer om to tre uker;)


Nå som jeg er i Trondheim, tenkte jeg kanskje det var greit med et bilde fra da jeg bodde her. Tror det her er for ca 4- år siden.

 

Vi blogges,

Gilan

Bilder fra photoshoot med Maddepadde

Hei nydelige dere! Da får dere sett del 1 fra photo shooten jeg hadde med Madeleine her om dagen. For de av dere som ikke har fått det med seg, så stå hun som modell for meg for hår og sminke. Jeg har sagt det flere ganger nå og sier det igjen. Jeg elsker denne jenta, hun har virkelig drømmetrekk og er perfekt som både hår og sminkemodell. Som dere ser så gikk vi for en typisk høst look. Stort hår, smokey eyes og røde lepper. Noe tøft, men samtidig sexy. Det kledde hun veldig godt som dere ser under:)

Om du skulle ønske å bli stylet av meg og tatt bilder av og lurer på priser kan du sende meg mail på: gilan@gilmakeup.com

Jeg er forresten i Trondheim og startet denne fine turen med deilige Dolma (kurdisk matrett) laget av min kjære mor. Herre min Gud så deilig det er å være her igjen:D

Hva syns du om hår og sminken jeg gjorde på henne?

Byebye Oslo

Yes, da var jeg klar til avreise. Jeg skal til Trondheim igjen for å besøke familien min, dere kan bare tenke dere hvor mye jeg gleder meg til denne turen. Jeg har savnet mamma og søsknene mine så mye at jeg kan nesten ikke vente! Denne gangen skal jeg prøve å få tid til å møte noen av venninnene mine også, noe jeg nesten aldri får tid til når jeg er der. Så det blir en koselig liten ferie. Jeg har forresten pakket inn det varmeste jeg har av klær, siden det har begynt å snø der. Jeg er jo ikke akkurat fan av snø, men hva kan en gjøre det er Trondheim det! Nå må jeg gjøre klar resten av tingene jeg skal ta med, så rekke flyet mitt. Vi blogges igjen senere:)

Jeg har forresten igjen hatt lite tid til å kunne svare på deres kommentarer. Lover å gjøre det senere i kveld. Har hatt for mye å gjøre i de siste dagene! Men, uansett så takker jeg dere for alle de nydelige kommentarene dere kommer med hver eneste dag.Bildet er lånt fra google.

Har du vært i Trondheim før?

a meeting

I dag startet jeg dagen med et møte. Det hadde selvfølgelig noe med sminke og bloggen å gjøre. Jeg kan dessverre ikke si så mye om hva slag merke det var, men kan helt sikkert komme med mer detaljer om ting skulle gå som planlagt. Jeg har jobbet med bildene til Madeleine i går forresten og er blitt helt forelska. Herre min Gud så fine trekk denne jenta har og hvor flink hun var foran kamera. Jeg er nesten 100% sikker på at dere kommer til å elske bildene hennes og ikke minst videoen fra forbredelsen og shooten. Del 1 fra photoshooten kommer mest sannsynlig i morgen eller over i morgen. Vi hadde to forskjellige photoshoot location med to forskjellige antrekk. Jeg tenker derfor å dele bildene i to forskjellige innlegg, slik at det ikke blir for mange bilder i et og samme innlegg.

Senere blir det trening og en god middag med min Dino, deretter må jeg pakke til min avreise i morgen. Destination kommer senere:DVi blogges senere!

-Gilan

makeup look: colorful

Da får dere se resten av bildene fra looken jeg har som header nå. Dette her var jo for en stund siden, da jeg og Dino skulle teste ut et par ting med kamera. Dette er da en sminkelook som kan være perfekt for kostymefest eller til en fredag/lørdag aften. Markerte lepper og øyne, men at det fortsatt ser rent ut. Som dere ser så har jeg også leket ekstra med leppene, slik at leppene skulle se mer fylldige ut ved hjelp av leppestift. Denne looken hadde også vært tøff til en ute photoshoot nå som det er høst. Siden fargene på øyenskyggen er i gull / oranje toner slik som høst bladene er nå.Bildene er tatt av: (c) Farid omer

Hva syns du om looken?

Ny dag, ny header og nye muligheter. Life is good!

Hehe, er små stolt over hva jeg fant på som overskrift. Til tross for at jeg har sovet så dårlig i natt, så sprudler det med energi i meg idag. Jeg og Dino snakket om min fremtidige salong og andre muligheter i går kveld og jeg klarte ikke helt å legge de tankene fra meg når jeg skulle sove. Det er få ting her i livet som slår den gode følelsen man får av å se resultat etter hardt arbeid. Det er så mye jeg gleder meg til her i livet nå, at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal beskrive hvor glad og takknemlig jeg er for de hendene Gud har gitt meg. Jeg er blitt mye mere positiv og selvsikker enn det jeg var før, nå vet og føler jeg at jeg når som helst kan åpne et sted uten problem. Det handler da bare om å finne de riktige menneskene som er like engasjerte som meg. Noen jeg kan stole på og som er like glad i det de gjør som meg. Hele det her var egentlig bare en tanke for bare noen måneder siden, men nå begynner ting å falle på plass og jeg har aldri vært så klar for noe annet enn dette. Å eie og drive min egen skjønnhetssalong som tilbyr jenter det meste og får dem til å føle seg som prinsesser når de forlater meg. Ah, det lønner seg å drømme folkens. Jeg trodde aldri jeg skulle begynne å se etter lokale og at dette her skulle bli til virkelighet. Dette skulle egentlig være hemmelig, men.. vi får holde det mellom oss! Promise:)? Men nå håper jeg dere forstår hvorfor jeg har så lite tid til å svare på noen kommentarer noen ganger, det er viktigere ting som skjer i livet mitt akkurat nå og jeg må nesten fokusere mer på det, men jeg glemmer aldri mine trofaste lesere, og de nye som har lyst til å følge litt med på hvordan dagene mine er.

I dag skal jeg forresten jobbe litt med bildene til Madeleine fra photoshooten, så skal jeg også prøve å dele den looken jeg har som header nå med dere. Det er en look jeg aldri har hatt tid til å dele med dere, jeg likte den så godt at jeg måtte ha det som header. Håper dere liker den også:) 


Hva syns du om min nye header?

Copyright (c) foto 2013: Farid Dino Omer

NEW IN: Jewellery

Nå tror jeg de fleste av dere mine lesere har fått med seg hvor glad jeg er i smykker og spesielt ringer. Her om dagen kjøpte jeg enda flere av de, hihi. Se bildene under så skjønner dere hvorfor. Jeg elsker tøffe ringer og måtte derfor kjøpe disse tre! Om jeg ikke tar helt feil, så er de også fra Arts & Crafts. Helt nydelige and im lovin´them:D Nå må jeg lage mat for verdens beste mann, kos dere så lenge, så blogges vi kanskje senere!;)Er ikke disse bare helt nydelige?:D

-Gilan

Teaser

Tenkte å droppe innom for å dele linken til en teaser med dere. Teaseren hører til en kort film Dino skal lage. Husker dere da jeg nevnte at jeg og Dino var å skrev et manus for et par dager siden til sent på kvelden? Han har nå laget en teaser på 34 sekunder. De dere ser i denne teaseren er Rune og Navid, to av hans kompiser. Flinke er de alle, imponert over Navid og Rune som ikke har noe skuespillererfaring fra før av. Flink gjeng!

Husk å se den i full HD-kvalitet.

Syns?

 

Photoshoot med maddepaddee

Hey, vakringene der ute! Håper de av dere som feirer Eid. har hatt en uforglemmelig feiring i dag. Jeg og Dino feiret det med en god middag etter jobb i dag. Herre min Gud hvor bra denne dagen har vært for meg. Shooten og styling med Madeleine gikk tipp topp og jeg kan bare si en ting til dere som er glad i det jeg gjør: GLED dere til bildene og filmen blir ferdig, for dette er virkelig noe av det beste jeg noensinne har gjort. Det blir ikke bare bilder denne gangen, det blir både film og bilder fra forberedelsen og til slutten ( noe vi aldri har gjort tidligere). Dino har som alltid vært utrolig hjelpsom og flink i dag. Det hadde aldri gått så bra om Madeleine ikke var så flink til å stå foran kamera og ikke minst være så samarbeidsvillig. Jeg elsker denne jenta, hun har virkelig like bra personlighet som utseendet. Jeg ble kjempe glad i både henne og kjæresten hennes Didrik. Søteste kjæresteparet. Det ble en veldig koselig og lærerik dag og vi hadde det veldig gøy sammen. Det føltes som om det her var den tyvende gangen de hadde vært hos oss, alt klaffet veldig bra, kjemien, og samtalene var genuine og da går som regel jobben også veldig bra når kjemien er der fra starten! Vi skal mest sannsynlig gjøre en ny shoot sammen i nærmeste framtid, dette gleder meg utrolig mye til for da skal vi gjøre noe helt annet enn en sexy og rocka still som vi hadde i dag. 


Gilan<3

Happy Eid

God morgen engler!

Det er egentlig rett før Dino skal komme hjem med Madeleine og kjæresten hennes. Som alltid så følte jeg at måtte utnytte disse få minuttene til å ønske alle dere mine muslimske lesere en koselig Eid og de av dere som feirer denne hellige dagen. Nå må jeg som sagt forberede meg og gjøre klar noen småting til dagens herlige oppdrag. For de av dere som ikke har fått det med seg, så skal jeg style og ta bilder av nydelige Madeleine i dag. Senere på dagen skal jeg og Dino prøve å feire Eid som alle andre med en koselig middag:)

Skulle egentlig svare på deres kommentarer i går kveld, men fikk dessverre ikke tid til det. Håper dere forstår det. Lover å gjøre det senere i kveld:)

Cejina hingo hemiya piroz bit, heke mn chiklet heban da deme hngo.. bes ve care ninen! :D hihi.. Rojeka xosh<3Hvordan skal du feire denne Eiden?

-Gilan

I will rock you!

Nå er jeg hjemme hos svigerforeldrene mine og derfor kommer det et mobilinnlegg om morgendagens spennende oppdrag. Nydelige Madeleine som står bak bloggen www.maddepaddee.blogg.no (hadde linket til bloggen hennes, men blogger fra mobilen) kommer til meg i morgen for å stå som modell for meg. Vi har planlagt det her i noen dager nå og jeg kan nesten ikke vente til morgendagen! Jeg kontaktet henne først og fremst fordi hun har noen veldig spesielle trekk og langt hår. Perfekt modell med andre ord. Hva jeg har tenkt å gjøre på henne får dere sett senere. Men, jeg kan vise dere inspirasjonsbilder av det vi har sett på og tenkt å gjøre til i morgen.
Det vil bli filming og bilder av forbredelsen og resultatet:)

Siden det også er vår høytid ( Eid haciya) i morgen, skal jeg og Dino prøve å feire det med en koselig middag etter at oppdraget er gjennomført:)

Svarer forresten på deres kommentarer senere ikveld:)

Hva er deres planer for i morgen?:)
Gilan

New in: Makeup

Da har Gilan endelig fått tid til å ta bilder av sminken jeg kjøpte hos Inglot på pre-åpningen, som var for et par dager siden. Jeg trodde helt ærlig jeg skulle handle mye mer enn dette her, men jeg har aldri vært glad i å stresskjøpe eller handle et sted hvor det er for mange mennesker. For da tenker jeg ikke helt klart og føler om jeg kjøper noe så gjør jeg det bare for å kjøpe og ikke fordi jeg trenger det. Så, jeg kjøpte derfor et par ting jeg hadde bestemt meg for å kjøpe på forhånd før jeg dro ditt. Dette er hva jeg kjøpte den kvelden:

To eyeliner geler, en i hvit og en i svart. Disse er sktrem vannfaste og holder seg veldig bra!Fire forskjellige øyenskygger med tre forskjellige fargetoner i hver. Disse er veldig pigmentfulle, mine favorittfarger. Perfekt for hverdagssminke!
Også har kjøpte jeg en rouge i rosa tone, noe jeg nesten aldri bruker. Får se om jeg kommer til å kle denne, jeg føler selv jeg ser best ut med brun/oranje toner. Men, forandring fryder;)Hva er din favoritt sminkemerke?

Black outfit, redlips and fall = love

Jeg trenger vel ikke å skrive så mye mere enn overskriften? "Black outfit, redlips and fall = love". De er alle tre mine favoritter! Høst, seriøst.. jeg elsker deg!

Pst: Dette er ikke alle bildene. Siden det ble litt for mange, deler jeg de i to forskjellige innlegg. Resten av bildene vil det være litt mere detaljebilder av selve antrekket og toppen jeg hadde på meg under genseren. Bildene er forresten tatt av flinke Asma<3


Genser: Gina // Skjørt: Sisters // Sko: Nelly //

Syns?

Kamera selges

SOLGT!!!

Hei igjen dere. Da har jeg en god nyhet til alle dere som er ute etter et bra kamera til en rimelig pris. De av dere som leser bloggen min husker sikkert at det ikke er så lenge siden jeg fikk et nytt kamera med noe utstyr av Dino i gave. Jeg ønsket meg denne Sony kameraet først og fremst fordi jeg ville ha et kamera som hadde autofocus og bra kvalitet for film HD og godt med pixler for klare still bilder. Den tar veldig gode bilder og et av de beste autofocus funksjonene på video når det kommer til speilrefleks.Jeg har nå bestemt meg for å selge den, siden jeg har fått Dino sin gamle kamera etter at han har kjøpt seg et nytt kamera.

Kamera og utstyret er 6  måneder gammel :

* Kamera Sony A 57 - linse som fulges med. Ny pris : 5275 ,-

* Kameraveske ( på bildet under) Nypris: 399kr

* Stativ: Nypris 1799 kr

* Selvutløser: Nypris: 249

* Høy hastighets minnekort: SD 16 GB Nypris: 199kr


Det er god batteri tid på og kameraoppløsning: 16 mpx.

Samlet: 7921 kr

Selger det for: 4500 kr

Under har dere noen bilder og videoer som jeg har tatt med det kameraet:

Ønsker du å vite mer om kamera, kan du klikke HER eller sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com

Model: 40s hairJeg hadde glemt helt av at jeg hadde laget frisyre nummer to på Mihriban når hun var hos meg. Her får dere sett på look nummer to, hvor håret var inspirert av 40- tallet. Det er en blanding av krøller og bølger. De hadde også gjerne kort hår i den tiden, så det passet perfekt til Mihribans hår. Spesielt hvis dere ser på det aller første bildet som er svart og hvit. Minner meg litt om skuespillere fra den tiden, ikke det at jeg er så gammel men når man ser gamle filmer kan man se en likhet. Elsker slike gammeldagse looker. For de av dere som lurer på om en kan ha denne frisyret til hvilken som helst hårlenge: Så er det fult mulig, men resultatet er som regel finest på kort / oppklipt hår. For da blir det mye mere spill i håret.

Senere i dag vil det mest sannsylig komme bildene jeg og Asma tok sammen for to dager siden! Nydelige høstbilder:) Ha en fin søndag så lenge.

 Gilan

Høst inspirert makeup look og produktoversikt

Flere av dere hadde spurt meg om produktene jeg hadde brukt på looken jeg gjorde på Mihriban etter at jeg hadde lagt ut bilder av henne. Dere får nå en liste over produkter jeg brukte under. Du kan også klikke HER for å se flere bilder av denne looken.

 

Face

PRIMER: Smashbox Photo finish

FOUNDATUION: Studio skin - 1.2

POWDER: Photo set pressed powder - light

ROUGE: Id bare minerals, Fard- colorette Beauty

Highlighter: Makeup store, Microshadow muffin

 

Eyes

Primer: Prep and prime - MAC

Eyeshadow: Nylon (highlighter) - Mac

Eyeshadow: Carbon Matte - MAC

Eyeshadow: Orange - MAC

MASCARA: L´oreal Carbon black

BROW SET: MAC

 

Lips:

Lipliner: Orange - Flormar

Professional lipstick pallete 32, Orange

Bruker du noen av disse produktene selv?

Kunde: Hårstyling før og etter

God morgen dere!

Siden jeg sitter og venter på to kunder akkurat nå, tenkte jeg kanskje det var like greit å vise dere disse bildene av en kunde jeg hadde for et par uker siden. Hun ønsket å ha håret bort fra ansiktet og ha det løst bak - med masse volum. Jenta hadde lit tynt hår, vi brukte derfor extansions på henne. Noe som gjorde at hun ble kjempe fornøyd med resultatet! :D

Det ble forresten en utrolig koselig dag i går. Først og fremst så startet jeg og Asma dagen med å ta noen bilder ute. Noen av hennes bilder ble så fine at jeg vurderte å ramme de inn og henge de på veggen hjemme haha. Jeg skal gå gjennom de i dag og se om jeg kan plukke noen til et innlegg. Senere på kvelden kom jentene til og det endte med at Derya sov over og ikke Therese hihi. Utrolig koselig<3 Utennom de skrekk historiene vi måtte gjennom først da haha.
Hva syns du om resultatet ?

God´lørdag,

Gilan<3

Bilder fra Inglot pre-åpning

God morgen nydelige dere! Jeg tror ingenting er bedre enn en god natt søvn etter å ha festet eller gått i ubehagelige sko kvelden før. Det er helt utrolig hvor sliten jeg ble i går kveld pga det. Til tross for at jeg bare ville sove da jeg kom hjem etter Inglot åpningen, satt jeg og Dino og skrev på et manus sammen. Vi satt og utvekslet ideer helt til klokken 30.30 i natt. Hva vi skrev om og hvorfor, vil jeg helt sikkert kommer tilbake til engang. Strax er det frokost så starter jeg dagen med å få Asma på besøk. Det er og føles som utrolig lenge siden jeg har sett henne. Jeg jobber for mye og hun er super opptatt av studien sin. Det er derfor veldig vanskelig for oss å finne tid til å henge sammen slik som vi gjorde før. Men uansett så tenkte vi å ha det litt morro med å ta noen høstbilder sammen i dag nå som det er så ubeskrivelig vakkert ute med alle de gule bladene. Etter at hun har vært hos meg idag, skal Dino finne veien ut, for da blir det jentekveld hos meg senere på kvelden. Jeg får Therese, Derya og Emma på besøk. Vi skal blant annet spise en god middag sammen, så bake verdens beste kake. Vi har snakket om å bake den kaken i evigheter, så det blir deilig å få spist den i dag.


Under har dere forresten bilder fra gårsdagens. Jeg hadde selvfølgelig glemt å ta med meg kamera , det ble derfor bare noen mobilbilder fra åpningen og ikke av hva jeg kjøpte. Jeg skal derfor prøve å ta bilder av de produktene jeg kjøpte i går senere i dag eller i morgen og dele de med dere. Det er kanskje like greit å få det i eget innlegg, så jeg kan skrive litt mere detaljert om hva og hvorfor jeg kjøpte de produktene.

 

Eye shadow heaven ...

Meg og nydelige Avin.

Sherin, dagligleder. Utrolig hyggelig dame:)Tired.com

Herre min Gud hvor sliten og trøtt jeg er. Alt pga jeg aldri lærer å ta med esktra par sko når jeg går ut med nytt par. Med engang jeg gikk ut av leiligheten kjente jeg at skoene jeg hadde på ikke var til å stole på. Men så hadde jeg selvfølgelig dårlig tid og måtte fortsette. Føttene ødela kvelden litt for meg, mens sminken jeg kjøpte trøstet meg. Deilig!

Det var forresten utrolig gøy på åpningen. Mange hyggelige mennesker og mye HOT sminke. Kunne helt seriøst overnatte der om jeg hadde fått love til det! Hva jeg kjøpte og bilder fra åpningen deler jeg med dere i morgen:)

God natt engler:)

INGLOT

Om ikke så lenge skal jeg på et lukket pre-opening fest for lansering av merket Inglot her i Oslo. Dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg fikk vite at de åpner butikk her i Oslo. Jeg har hørt mye bra om produktene til Inglot og ser bestandig profesjonelle makeupartister bruke disse produktene. At jeg i tillegg til det blir invitert sammen med utvalgte gjester og bloggere for pre- åpningen er bare helt supert! Jeg håper ikke at jeg mister kontrollen helt og går bananas mens jeg er der.. hihi. Jeg vet og er sikker på at jeg kommer til å handle derfra veldig ofte.

For de av dere som ikke har hørt om merket før så er: INGLOT et av verdens raskest voksende makeupmerker, og har over 450 butikker over hele verden. INGLOT vil aldri teste på dyr, er parabenfritt, benytter kun de beste ingredienser og har svært høy grad av pigmenter. Så ja, det er mye positivt å finne med det merket her.

Siden jeg fikk vite at jeg kunne ta med meg ei vennine også, var det ingen tvil om at det skulle være Avin, henne jeg ofte kjøper sminke hos. Gleder meg til å møte henne, vi skal kose oss med en koselig middag etter åpningen. Skal prøve å knipse et par bilder for dere jeg:)

 

New in: Black shoes and skin skirt

Så utrolig deilig å våkne til slik vær. Alt er så mye koseligere når det regner ute. Jeg elsker og har alltid elsket regn, deilig vær! Jeg og Dino spiste frokost for ikke så lenge siden, strax skal han ut for å rekke et møte. Mens jeg derimot skal ut litt senere på dagen. Jeg skal noe utrolig gøy, hva det er forteller jeg i neste innlegg;) Jeg må forresten takke alle dere for de søte tilbakemeldingene jeg fikk på sminkevideoen jeg la ut i går!

Under har dere forresten bilder av noe av det jeg har kjøpt inn i det siste. Skoene er fra Bianco, om jeg ikke tar helt feil. Jeg hadde lettet etter noen slike sko i en god stund, men fant aldri noen jeg syns var nøytrale nok til å brukes til hverdagen også uten at det skulle bli for pent. Pene og behagelige er de på, jeg er forelsket!:D Husker helt ærlig ikke helt hvor skinnskjørtet er fra, men jeg husker godt at jeg ble overlykkelig når jeg fant den i XS, selv om den også var altfor stor i midje. Men en belte kan sikkert redde meg der.Syns?

-Gilan

Makeup tutorial: Party makeup

Da er endelig sminkevidoen ferdig og lagt ut på youtube nå. Dette er da en sminkevideo jeg og Dino laget for to dager siden.Så da er det bare å skru opp lyden på høytalerne, sette på full skjerm og bytte kvaliteten til FULL HD. Enjoy, and please share it if you like it and let me know what you think of it :D

Produced by Fratres Films 

Photographer & edit: Farid Dino Omer

- Gilan

Ny sminkevideo!!

Ooo - yes! Forigårs hadde både jeg og Dino utrolig lyst til å være litt kreative og filme et eller annet. Siden været ikke var så bra, bestemte vi oss til å lage noe hjemme. Da ble det sminke-video. Jeg hadde ikke forventet det egentlig, i og med jeg fortsatt hadde munnsåret. Men, vi satt i gang en liten produksjon, hvor Dino fikk være litt kreativ med sin nye Canon C100. Det er mye som skal til for at jeg skal si, wow dette var bra til mine egne looker/ bilder osv. Men tro meg dere, jeg har aldri gledet meg så mye til å bli ferdig med noen av mine videoer. Dino har gjort en så bra jobb med denne videoen denne gangen, at jeg ikke kan tro det er meg som sitter der og sminker meg. Det her er det mest femenine og profesjonelle videoen jeg og Dino har laget for meg. Så, gled dere:) Det vil helt sikkert komme flere slike videoer etter hvert, med kanskje noen mere spesielle looker. Dette var som sagt litt mere som en test for meg og han med det nye utstyret sitt.

Jeg kommer kanskje til å dele den ut litt senere ikveld. Ser frem til det iallfall, håper likedan med dere;)

Flinke flinke flinke mannen  min<3Vi blogges senere! <3

Model: Fall inspired party makeup

Under har dere resten av bildene fra innlegget jeg delte med dere tidligere i dag. Grunnen til at jeg ikke delte alt i samme innlegg var rett og slett fordi jeg ville ha hår bildene under katagorien hår og sminke under sminke. For de av dere som ikke har fått det med seg, så bruke jeg Mihriban ( min tidligere kunde) som modell til looken under. Jeg er helt ærlig forelsket i alle bildene hennes. Fotogen og pen, det skal du lenge lete etter hihi. Dette er da en look som passer perfekt til fest, bryllup eller andre anledninger! Om noen av dere skulle ønske en produktoversikt over hva jeg har brukt på henne, kan dere skrive i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å lage et innlegg om det. Jeg håper uansett at dere liker looken, fordi jeg elsker den:DHva syns du om denne looken?

Modell: Classy hair updo

God morgen mine medsøstre:) Jeg tenkte å starte denne dagen med et innlegg hvor jeg viser dere noe bilder fra den ene shooten jeg hadde med Mihriban. Mihriban har vært min tidligere kunde, jeg fikset henne for hennes store dag, bryllupet. Siden den gang har jeg holdt kontakten med henne. Utrolig hyggelig jente med nydelig utseende. Jeg kontaktet henne derfor igjen for et par uker siden og hørte om hun var intressert i å bli sminket av meg. Jeg elsker mye ved denne jenta, hun har mange spesielle trekk som man ikke finner hos hvem som helst. Jeg hadde derfor forberedet meg godt til dagen hun skulle til meg igjen. Jeg ville gjøre noe på henne jeg ikke hadde fått muligheten til å gjøre på andre, pga smak og andre krav. Jeg føler at ikke får utviklet meg nok, i og med 90% av kundene mine ønsker noe kanskje litt enkelt og det samme. Jeg gikk derfor for en veldig classy, men tøff look. Nå som det også er høst, lot jeg meg selv å bli inspirert av høstens farger!Resten av helhetsbildene kommer senere idag/kveld. Håper dere liker det og hey sharing is caring, so feel free to share it:)

Bilder fra forlovelsesfesten i sverige

Helllo og god kveld dere. Her sitter jeg etter en lang dag for å dele noen bilder fra forlovelsesfesten i Sverige med dere. Det har som sagt vært et av de beste festene jeg har vært med på lenge! Siden flere av dere ønsket og ba meg om å dele et par bilder fra festen, får dere noen i dette innlegget.

Hadde forresten glemt å fortelle dere om min nydelige munnsår, som jeg fikk en dag før vi skulle til Sverige og som enda er like ille. Hadde samme munnsår på bryllupet til broren min også for to år siden, heldig?? Jada!


Vår nye og søte familiemedlem Chera!


Meg og min søster..

Tommy, bestekompisen til Dino.
Dino og Farsat - mannen til søsteren min! Dinoooo<3

Meg, min søster Hedar og hennes NYDELIGE datter og min favoritt niese Hizar!

Meg og Chera! Gleder meg til hun flytter hit!:)

Me and my baby<3

Nydelige brudeparet:)Meg og Hizar, min niese.. ah som jeg elsker håret hennes!:D

Nå skal jeg og Dino på trening, kos dere med bildene og let me know if you like it;)

Ny Chanel neglelakk

Hei dere..
For tre dager siden dro jeg innom Kicks (igjen) for å kjøpe meg en neglelakk som ville matche kjolen jeg skulle ha på meg til forlovelsesfesten. Selve kjolen var svart men, jeg hadde ikke heeeelt bestemt meg på hvilken farge eller hva jeg skulle ha over kjolen (det er snakk om Kurdiskkjole) da bruker vi som regel kjole også en vest eller lang 'kåpe' over. Siden kjolen min hadde noen steiner som var i rødt/burgunder farge i seg, kjøpte jeg en neglelakk fra Chanel i burgunder farge (18 rouge nior). Jeg har alltid elsket den fargen på neglene, spesielt når jeg har lange negler slik som nå. Jeg satt og beundret neglene mine en time etter at jeg hadde tatt på neglelakken!:D

Senere idag vil det forresten komme flere bilder fra forlovelsesfesten ;)

Hva er din favoritt neglelakk denne høsten?

Kurdish dress

Dette er kjolen jeg hadde på meg i går på forlovelsesfesten! Flere bilder fra festen vil komme senere :)

Syns?

for en fantastisk forlovelsesfest

Klokken er 03.32 om natta nå og vi sitter her i stua enda som om det var klokken tre på dagen. Sånn helt seriøst, jeg klarer ikke å gå på bena mine lenger. Jeg er støl og har blemmer rundt begge føttene mine, pga alt den dansingen i dag! Jeg har dansa så mye i kveld jeg at jeg ikke helt fikk med meg hvem som var på festen hihi. Jeg har koset meg og denne kvelden har vært helt uforglemmelig for meg og for de fleste som var der, vil jeg tro. Jeg fikset forresten bruden, min søster og hennes datter i tillegg til meg selv før festen i dag. Bare tenk dere hvor sliten og trøtt jeg er nå.

Allerede i morgen skal vi kjøre hjemover igjen, fordi på mandagen har vi en god del ting å gjøre. Skulle ønske vi kunne bli her hos søsteren min et par dager til, men vi har som sagt så mye å gjøre i løpet av neste uke at vi rett og slett er nødt til å komme oss hjem igjen i morgen tidlig.

I morgen kan jeg endelig svare på deres kommentarer og mailer:)


God natt!Teaserfilm fra Pakistansk bryllup

God morgen fra Sverige!

Da er den store dagen kommet. I dag er det forlovelsesfesten til Dinos bror, Farhad. Jeg, Dino og Tommy sov hos søsteren min i går kveld. Snart skal vi spise noe lett, så skal jeg prøve å fikse søsteren min til bruden kommer rundt 12.00 tiden. Jeg skal se hvor mange andre jeg kan rekke å fikse inkludert meg, hihi.. Men! Nå må jeg egentlig pakke ut smine. Men her har jeg en teaser eller noen highlighter fra det første bryllupet Dino og hans crew gjorde for to uker siden, før det oppdraget vi tok sammen i forrige uke. Enoy og del den gjerne videre:)

Bare så det er sagt så kommer jeg ikke til å rekke å svare deres mailer og kommentarer før i morgen eller når jeg har kommet hjem:)

For å se den i enda bedre kvalitet kan dere enten se det i full HD kvalitet under eller klikke HER for å se det via Vimeo.

Likte du videoen.

bye oslo

Hei og hei dere, først og fremst så takker jeg alle deres søte kommentarer på forrige innlegg og de innleggene før der igjen som jeg ikke har hatt tid til å svare. I går var det vår aller siste dag med det tre dagers filming av pakistansk bryllup. De jeg jobbet sammen med var defenetivt drømmeteamet. Vi har klart å lære masse nyttig av hverandre i løpet av de tre dagene!

Nå som vår side på facebook er freshet opp igjen og kommer til å bli oppdatert oftere om de forskjellige oppdragene vi kommer til å jobbe med, kan de av dere som er intressert i å vite mere om fratresfilms og ikke minst ønsker å se noen bilder av det vi har gjort klikke HER, for å komme til vår Facebook gruppe.

Nå vet jeg ikke helt hvordan jeg kommer til å blogge fra Sverige med tanken på tid, men skal gjøre mitt beste for å kunne oppdatere minst en gang om dagen!:) Nå trenger jeg deres god tur ønsker, fordi Gilan hater bilturer og jeg føler denne turen kommer til å ta evigheter haha. Vi høres!

PS: Det vil mest sannsynlig komme en liten teaser fra forrige bryllupet på bloggen senere i kveld for de av dere som har spurt om det!
 

Ny arbeidsdag på menyen, så over til søta bror, Sverige!

God morgen morgenfugler! Her sitter jeg sammen med the husband og drikker en varm kaffe. Det er rett før vi skal ut for å plukke opp teamet så dra på jobb. I dag er det altså den siste dagen av den tredagers lange pakistanske bryllupet. Vi har filmet og tatt bilder av to første dagene, nå er det tid for den siste dagen. Når vi er ferdig med oppdraget, skal vi rett hjem og pakke klær til Sverige turen imorgen. Dinos lillebror forlover seg, vi skal derfor til Sverige for å være med på den store dagen hans og ikke minst fordi jeg har brudstylingen! Så jeg trenger minst 1 time ikveld til å kunne pakke sammen sminke og hårprodukter så pakke sammen noen klær og finne en kurdisk kjole som jeg kan gå med. Ja jeg vet, de fleste normale jenter ville forbredt seg flere dager før, men jeg er veldig glad i å plukke ting i siste lite og å være spontan. For da slipper jeg å gå rundt med tankebobbler om hva jeg skal ha på meg osv. Jeg går som regel gjennom det jeg har før jeg skal ut eller på fest og velger hva jeg skal ha på meg så sminke meg etter det. Det viktigste på denne turen vil være forlovelsesfesten, så jeg trenger ikke å pakke masse klær, siden vi ikke skal være der mer enn tre dager. Hihi det vil nok uansett bli en god del ting om det er en dag eller flere dagers tur;)

Under har dere et par bilder av dag to fra det pakistanske bryllupet. Jeg skal som second shooter fokusere på detaljer og "ubeviste" bilder, dere får derfor et par bilder av de 4000 bildene jeg har tatt:D

Under har dere våre flinke videomenn Thor Håkon og min baby Dino. Det vil forresten komme en promovideo på nettet av det Dino og de filmer for de av dere som har spurt meg om det. Det er vakre bilder, gled dere:)Hva syns du om bildene?

Slik trener jeg mage

Her sitter jeg etter en effektiv treningsøkt og deilig middag sammen med Dino. Trening er rett og slett noe av det beste jeg vet om her i verden, det får meg til å slappe av og kobla litt fra de hverdagslige rutinene utenom trening. I dag for første gang trente jeg lår/rompe i 45 hele minutte, wohooo:):). Jeg har nesten aldri trent en enkel muskelgruppe så lenge, det maksimale jeg har tatt har vært halv time på en bestemt muskelgruppe. Men, siden Dino har lært meg noe flere øvelser som virker som bare det så blir jeg også mere motivert til å ta de nye øvelsene og de jeg kan fra før av. Det siste kvartert gikk til mage og korsrygg. Vi ble ferdig akkurat etter  en time og siden vi ikke hadde dårlig med tid, fikk jeg Dino til å ta bilde av de mage øvelsene jeg tok i dag. Jeg elsker å kjøre mage og har derfor flere favoritt øvelser, det dere får sett på bildene under er noen av de jeg kjører ofte når treningstimen nærmer seg slutten. Burde egentlig tatt lår idag også engentlig, men de nye øvelsene tok virkelig bra og det holdt for idag. Nå får dere noe av mageøvelsene, siden flere har spurt meg om det. 

Denne øvelsen syns jeg er veldig nyttig å ta, fordi man må balansere samtidig som man må stramme inn magen og vende fra høyre til venstre.

 

Sideplanke med noen ekstra kilo på den ene hoften er også veldig effektiv øvelse.

Sidehev med vekter.. love it

Øvelsen under tar jeg hver gang jeg trener mage. i hvertfall når jeg ønsker å trene nedre delen av magen.

OGSÅ var det tommelen opp etter en deilig treningøkt! Rett etter trening tar jeg en shake som består av: Amino, Kreating og karbo.
Hva er dine favoritt mageøvelser?

Gilan

 

September looks

God dag jenter! Da tenkte jeg å ha en liten oppsummering av september måneden både bilde og - erfaringsmessig. Jeg begynte å jobbe seriøst med sminke og ta imot kunder for ca. 2 år siden og jeg har aldri i løpet av de to årene vært så fornøyd med innsatsen min som forrige måned. Jeg har vært utrolig fornøyd med absolutt alt jeg har gjort og føler selv at jeg har vært utrolig kreativ og modig nok til å prøve nye ting som jeg tidligere har utsatt. Jeg har aldri vært så selvsikker når det kommer til å sminke og style andre som jeg har vært i september og ikke minst så føler jeg at jeg har tatt store steg og er blitt mye flinkere til å bruke enkle teknikker som får jobben min til å gå fortere. Jeg tok i mot flere kunder på samme dag for første gang i september og er overrasket over hvor bra det gikk selv om jeg var livredd for å ta det ansvaret. Det er slike ting som motiverer meg til å bli enda bedre og håper at dette motiverer dere også til å satse på det dere virkelig brenner for.

Under har dere en blanding av mine looker og noen av kundene som har vært hos meg i løpet av september.


Noen favoritter?

Pakistansk kunde: Fest hår og sminke!Over har dere bildene av Roshni, et av mine kunder som var hos meg tre dager etter hverandre for styling av hår og sminke. Disse bildene er fra dag nummer to, grunnen til at det tok så langt tid til jeg fikk dele de med dere er rett og slett fordi jeg ikke hadde bildene hos meg. Hun var som sagt hos meg tre dager etter hverandre og ønsker tre forskjellige looker til de tre forskjellige dagene. Dere kan klikke HER for å se hennes første look og HER for å se hennes tredje look. Etter å ha sett alle, kan du fortelle meg hvilken av de tre forskjellige lookene du likte best og hvorfor:)

Dette var hennes hærlige tilbakemelding til meg:

"Hei Gilan!
Tusen takk for en herlig tredagers sminkemaraton! Jeg er utrolig fornøyd med absolutt alt, og har følt meg som en dronning gjennom hele bryllupet. Jeg ba om tre helt forskjellige looks, og du skjønte nøyaktig hva jeg ville. Jeg har fått mange komplimenter som bekrefter det jeg selv følte. Du anbefales på det sterkeste, og jeg håper å få kunne komme tilbake snart! Stå på snuppa, you have great things ahead! Jeg er i hvert fall din faste kunde! Klem! "

Gilan