hits

oktober 2014

God natt

Hola! Eller skal jeg starte med å si knask eller knep? Hehe. Etter å ha startet dagen med en super viktig møte i dag, dro jeg til søsteren min for å holde det jeg hadde lovet min niese og nevø. I forrige uke sa jeg at jeg skulle sminke dem til Halloween og går rundt med dem. Så yes, jeg har tilbringet natten min med å samle godteri med dem og mange andre barn.. Skumle barn med masker og drakter. Jeg har koset meg kjempe mye med andre ord og håper at dere også har hatt det like gøy i kveld:)

Feirer du Halloween?

Portrayed ..

..igjen!

Vet ikke hva jeg skal engang jeg. Syns det er så utrolig koselig å bli tegnet, av så mange foeskjllige og flinke mennesker som jeg ikke engang kan navne på. I går ble jeg tagget i denne fine tegningen av meg på Instagram! Ble så utrolig glad når jeg så det:)

Er ikke han utrolig talentfull han som har tegnet denne?:)

Dette er bildet han har tegnet av:)

Oktober makeup and hair looks

Hallo dere! Det var egentlig rett før jeg skulle sette meg ned i sofaen og slappe litt av etter ca. 4 timer med jobb, som blant annet mail besvarelse, telefoner osv. Blir så sliten fordi jeg ikke klarer å la være å anspenne meg for mye når jeg jobber. Med engang jeg fokuserer på noe blir jeg automatisk anspent i skuldrene og får dermed utrolig vondt i nakken og ryggen. Haha, off.. føler meg som en 80 åring noen ganger! Men dere, jeg føler at det er litt lenge siden jeg har skrevet eller hatt en  "tilbakeblikk" innlegg på bloggen hvor jeg viser mine looker i det måned som har vært. Så her kommer det en bildryss av lookene jeg har gjort i oktober, både det jeg har gjort på meg selv og kundene! Fortell meg gjerne om dine favoritter og hvorfor?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Any favs?

#gilmakeup

Slik legger du smashing og holdbar fest-base!

Jeg blir bestandig spurt om hvordan jeg sminker huden min så rent, hva jeg bruker av produkter og hvordan jeg påfører det. Målet med å legge en perfekt base er at den ikke skal synes, det skal bare få huden til å se frisk, sunn og rett og slett fantastisk ut. Den klassiske feilen er det at mange tror en base skal holde seg fint og se bra ut med bare brukt av concealer og foundation. En perfekt base består av primer, concealer, foundation og pudder.  Har du kanskje opplevd at foundationen din blir flekkete etter et par timer eller at du får streker under øynene? Disse vanlige problemene skyldes både feil valg av produkt og feil påføring. Det er viktig at vi kan skille mellom dag og fest base. Dag base trenger mye mindre enn fest base,  som da skal være super dekkende, holdbar og fortsatt se smashing ut.

I dag skal jeg gi dere noen tips til holdbar og frisk fest-base, ettersom de fleste har ønsket og spurt etter et innlegg om det. Jeg skal prøve å skrive flere innlegg om dag /naturlig og foto base også senere engang. Men først, dette er hva du må huske på før du setter på fest-basen:Nyrenset hud

Det er viktig at huden er nyrenset og tilført fuktighetskrem som er tilpasset din hudtype før du setter på basen.

Primer

En primer er et must om du ønsker at foundationen skal holde seg lenge og se frisk ut. I dag finnes det heldigvis flere primer produkter som en kan velge mellom for å få glattere hud, mer glød eller nøytralisere fargen i huden.

Concealer

Har du litt urenheter eller mørke ringer under øynene kan du først dekke til de områdene med en liten concealer kost. Du kan enten bruke fingrene eller en svamp for å for å jevne det ut.

Foundation

Ettersom det er snakk om fest-base så er det viktig at du går for en god- dekkende foundation. Her kan du velge mellom flytende foundation, kremfoudantion, stickfoundation og mousse foundation. Du kan velge ut i fra hva som er mest passelig til din hud og hvor dekkenden du ønsker at foundationen skal være. VIKTIG: Bruk riktig mengde og riktig utstyr for best resultat. Du kan enten bruke en svamp (som er litt fuktet) eller foundationkost.

Pudder

Finish og fiksering etter bruk av foundation er viktigere enn du tror. Påfør en pudder ( vær lett på hånden) med en stor kost for å få litt mere mattende og dekkende effekt.

 

Hva er dine base-rutiner?

Editing

Hei igjen dere.. jeg fikk kjempe lyst til å komme en kjapp tur innom for å ønske alle dere en god natt søvn. Jeg har ingen spesielle planer i morgen enn en koselig kveld med en god vennepar av oss. Jeg får derfor lagt meg sent i kveld og våkne når jeg vil i morgen! Jeg vurderer derfor å jobbe litt med videoen dere ser over. Jeg delte bilder av looken med dere i går og startet nettopp med å klippe på den. Jeg håper jeg kan gjøre den ferdig til helgen:)

 

God natt

Sneak peek, Desi bride

Hei dere! Håper alle dere har hatt en bra hittil! Jeg kom nettopp hjem fra en bade-date sammen med Therese, deilig måte å starte dagen på skal jeg si dere:D Over har dere noen sneak peek bilder av en brud som var hos meg for ikke så lenge siden, som ønsket styling til sin forlovelsesfest. Deler flere bilder med dere senere i dag!

 

Makeup look: Fall inspired bridal-makeup

Aloha! Hva skjedde med at nesten halve dagen er borte sånn allerede? Ikke det at jeg ikke har fått gjort ting.. men jeg føler tiden har flydd i dag! Kanskje det er fordi jeg har hatt en bra dag? hihi, Jeg startet i så fall dagen min med en liten legebesøk, kom hjem og spiste en god frokost med mannen. Etter det dro jeg ut igjen på et viktig møte jeg hadde i sentrum. Et møte jeg hadde gledet meg til i et par dager! Det gikk heldigvis utrolig bra og jeg kan nesten ikke vente med å fortelle dere detaljer om hva det var og hva jeg skal gjøre framover.

Under har dere forresten bilder fra en video jeg spilte inn her om dagen. En høst inspirerte brude-look! Dette er en veldig etterspurt look, håper dere vil like detOm noen få strakser skal jeg på trening! Ønsker dere en herlig dag videre, vi blogges kanskje senere:)

Face:

Kicks blur primer

Smashbox foundation -  studio skin 01

Smashbox photo set pressed powder - light

Eyes:

#MAC's paint pot primer

L?Oréal Paris Color Riche Quads

#Hudalashes Alyssa #2

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

 

Syns?

Svar på spørsmålsrunden, video!

God søndag dere <3 Jeg håper at alle dere har hatt en bra helg hittil og klare til å ta i mot en ny uke i morgen. Selv så har jeg hatt en utrolig bra helg. Snart går turen til trening sammen med mannen, beste måten å avslutte en helg på. Så vurderer vi å kjøre litt sammen i dag, noe jeg ikke har gjort på 2-3 uker! For håpe at jeg husker hvordan en starter bilen haha. Men uansett, under får dere svarene på spørsmålsrunden. Del 1. som da er på norsk. Den kurdiske versjonen kommer i neste helg:) Igjen, ikke meninga at det skulle ta flere uker, men jeg har hatt en del å gjøre og klippe programmet jeg bruker er litt utfordrende og komplisert. Med litt hjelp fra mannen i dag, fikk jeg endelig eksporterten ut.

Lil miss Diva

 

Jeg sitter her og lurer på hvordan det er mulig å elske noen så høyt. Nieser og nevøer er noe av det søteste og beste som finnes her i verden. Jeg føler meg så heldig som har så mange nieser og nevøer.. neida, joda..ikke det samme som å ha egne barn, men desto mindre stress også haha! Prinsessen dere ser på bildene under heter Evra, min niese på 3 år. Gud som jeg elsker henne! De var på besøk hos oss for et par uker siden og da fikk jeg endelig muligheten til å knipse noen bilder av henne. Lille Divaen, som aldri får nok av mine smykker og klær! Om det er opp til henne så skal hun leke med mine smykker, sminke og klær i flere timer, non stopp uten å klage. Så feminin som det går an å bli! Lurer på hvor hun har det i fra? Om et par timer skal jeg besøke dem og tilbringe denne lørdagen med dem, en veldig etterlengtet kveld. Blir godt med litt avkobling! Men først, skal turen innom treningssenter for en heftig treningsøkt!:D


Forresten dere, jeg kommer til å dele spørsmålsrunden (video) på bloggen i morgen! Det ble igjen noen komplikasjoner med redigeringsprogrammet.. Men det meste er gjort, den skal bare eksporteres og lastes opp på youtube!:DHar du nieser/ nevøer?

Ha en nydelig dag videre dere så blogges vi senere!

 

Portrayed

Her om dagen ble jeg tagget i et bilde på Instagram hvor ei jente som heter Lida hadde tegnet meg. Jeg har alltid elsket å tegne selv, ble derfor utrolig glad når jeg så at noen hadde brukt tid på å tegne meg! Jeg syns hun har tegnet utrolig bra og jeg elsket resultatet!:D Her har dere bildet:Bildet over er orginalbildet som hun har tegnet av. Om du ønsker å følge meg på Instagram kan du klikke HER for å komme til siden min.

 

Hipp hurra for bloggen som fyller 2 år i dag!

Bloggen min ble opprettet 24.10.2012, akkurat for to år siden. Jeg må ærlig innrømme og si at det var litt ut av min komfortsone å begynne å blogge for en helt ny verden (blogg verden). Men takket være en snill mann som støttet meg fra dag en, verdens beste venninner + søstrene mine og selvfølgelig mine kjære trofaste lesere så har jeg klart å nå mine mål. Steg for steg har jeg kommet meg forbi de målene jeg drømte om for et par år siden. Jeg elsker å spre motivasjon og inspirere til å tenke kreativt rundt meg, og bloggen har derfor vært perfekt for meg når det kom til dette. Jeg kommer derfor til fortsette med det så lenge jeg har tid og mulighet. Tuuuusen takk, skal alle dere ha som daglig skriver fine kommentarer, spør meg om diverse ting, tilbakemeldinger, oppfordringer og ikke minst inspirerer meg igjen. Dere er grunnen til motivasjonen i hverdagen for meg og bloggen min. Den blir ikke mindre, men heller større:)

Deler mitt aller første innlegg her igjen for moro skyld.. litt kleint da, men haha:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dette er min aller første blogg innlegg ! Jeg hadde først og fremst en gruppe på facebook som jeg kalte" gilmakeup"  hvor jeg delte bilder av make-up og hår looker jeg hadde laget. Gruppen fikk over 1000 medlemmer og fleste av de ville at jeg skulle begynne å blogge istedenfor. Jeg fjernet hele gruppa på facebook for noen dager siden og har nå bestemt meg for å begynne å blogge istenderfor. 
Jeg gleder meg til å dele bilder, sminke - og hår tips med dere!

Som dere sikkert ser, så er design ikke mitt sterkeste side hehe, Kommer nok til å bytte designet på bloggen senere!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dere, det hadde vært super gøy om dere hadde tatt dere litt tid å svart på de spørsmålene under!:D

Hvordan ble du kjent med bloggen min?

Hvor lenge har du følget med på bloggen min?

Hva liker du best/ og hva ønsker du å se mere av her på bloggen?

 

 

Kisses,

Gilan

 

Slik setter du på falske vipper!

I de siste årene har jeg brukt kunstige vipper til nesten alle lookene jeg har gjort på meg selv. Grunnen til det er rett og slett fordi at kunstige øyevipper hjelper utrolig mye med det lille ekstra. Blikket kan intensiveres, illusjon av større øyne, lengre øyne, åpnere blikk osv. De fleste av mine venninner og mine kunder mener at vipper er utrolig vanskelig å sette på seg selv. Nå skal jeg fortelle dere hvor enkelt dette egentlig er. Men som mye annet, må du ha riktig utstyr for å gjøre prosessen enklere og få bedre resultat. Det første du må tenke på er:  Hva slags effekt du ønsker av vippene, om du f.eks. skal på fest, må du kanskje velge noen fyldige vipper som fremhever øynene dine enda mere. Skal du på en sommerfest, kan du f.eks. velge noen lange og ikke så veldig fyldige vipper for å få en naturlig og fin resultat. Det er også super viktig at vippene du kjøper ikke er super harde og tjukke i kanten, det gjør det vanskeligere å feste på, spesielt om man ikke har gjort det tidligere.  Du må også ha en god vippelim, en liten saks og pinsett.

Om du skal bruke en hel vipperemse, må du først måle hvor lang den skal være. Slik at den kunstige vippen ikke går utenfor den ytre øyekroken. Som oftest glemmer mange å tilpasse dem, dette gjør at vippen verken sitter som den skal eller holder seg så lenge som den skal.

Legg så en jevnt lag med lim langs kanten på kuntige vippene og vent i ca. 20 sekunder.

Viktig at du venter til limet er halvtørt før du fester vippene!

Bøy gjerne dine egne vipper med en vippetang før du setter på kunstige vipper. Har du lange negler som meg, kan du bruke en pinsett til å holde den fast og feste den godt og tett inntil de naturlige vippene.

Avslutt så med et lag maskara, resultatet blir lengre og fyldigere.

Hvor ofte bruker du kunstige vipper ?

#hvordansettepåfalskevipper #falskevipper #kunstigevipper #gilmakeup #skjønnhetsblogger

 

Antrekk: Sniktitt

Hei igjen alle sammen! Godt å se at mange likte gelish innlegget:D Det er egentlig rett før vi skal spise middag her hjemme etter en lang dag, så jeg får ikke tid til å skrive noe særlig mere nå. Jeg deler derfor bare to sniktitt bilder på et antrekk jeg tok bilder av i forrige uke. Jeg syns bildene ble nydelige med høst fargene i bakgrunnen, flinke mannen min! Ahh, elsker høst bilder.

(c) Farid Omer

Syns? #antrekk #mote

Slik fjerner du gelishen selv

Nå som jeg nesten bare går med Gelish på neglene, blir jeg ofte spurt om hvordan en selv kan fjerne gelishen når neglen vokser. Gelish er en gelebasert lakk som påføres som en helt vanlig lakk på neglene. Geleèn sitter opp til tre uker uten å miste glans eller bli flassete. Noe som betyr at produktet sitter bra, det er derfor super viktig at en ikke drar av lakken, for det kan skadene neglene. Gelish fjernes med en spesiell gel remover, det er noe man kanskje kjøpe med seg hjem fra de fleste salongene som tilbyr Gelish. 

For et par uker siden var jeg på Tone Lise akademiet hos flinke Halat og fikk fjernet min gamle Gelish og satt på ny. Jeg tok med kamera den dagen så jeg kunne ta bilder underveis av hvordan Gelish skal fjernes. Under ser dere bilde av neglene mine etter ca 3 uker med gelish.

Dette er hva du trenger for å fjerne Gelishen selv:

1. Gel Nail polish reomver

2. Folje ( Du kan enten kjøpe ferdig, slik som du ser på bildet under eller lage det selv med bomull og matfolje)

3. Bomull

4.Neglefiler

Start med å file bort "top coaten".

Pakk dem godt inn i folie og pass på at det er lufttett. Oksygen gjør nemlig sånn at acetonen fordufter og da skjer det ikke så mye. Etter ca. 15 minutter begynner Gelish'n å smuldre opp.

 Så tar du bare en pinne og skraper av resten. Da har det blitt så svakt at det bare faller av så man skraper ikke opp sin egen negl.

Resultat:Enkelt, sant?:D

#hvordanfjernegelish #gelishreomver #howto #negler #gelish #toneliseakademiet

 

Innspilling av reklamefilm

Wow for en dag det har vært i dag. God damn, jeg som trodde jeg hadde blitt flinkere til å våkne tidlig. I dag fikk jeg bekreftet at jeg aldri kommer til å være morgenmenneske.  Ikke lett å fungere riktig med lite søvn, puuh.. våknet så tidlig som 07.00 idag jeg! Jeg tror jeg sov stående i dag, Til rundt  11.00 tiden haha. Men nok om det. Til tross for en tidlig morgen, har jeg hatt en utrolig bra dag i dag. Dino spilte inn en reklame for Grand hotell Spa i dag. Jeg, Therese og Emma var utrolig heldige og fikk være modeller til diverse scener. De første timene gikk til basseng og diverse kose scener med Therese og Emma, mens jeg fikk være "massasje modell" på slutten. Jeg var nesten helt utslit til det ble min tur, men jeg må innrømme og si at jeg glemte alt etter ansiktsbehandlingen og massasjen jeg fikk. Gleder meg som bare det til å dra dit igjen med jentene for en hel dag med bare spa og kos!

Jeg har lagt ut en liten videosnutt på min Instagram fra dagen i dag, klikk her for å se på det: Gilmakeup

Har du vært på Grand hotel spa ?

Ny hår video - enkel oppsett til krøllete hår!

Wow for en travel men bra dag det har vært i idag, kom hjem etter en lang dag med jobb, trening og kos for ikke så lenge siden. Jeg hadde nesten gitt opp helt når det gjald videoen under, men det gikk heldigvis i box det også som mye annet i dag! Nå kan jeg endelig dele den med dere. Nå er det en stund siden jeg har spilt inn denne videoen, den er derfor på kurdisk. Men jeg lover flere nye videoer på norsk fremover:) Jeg har forresten klipt masse på spørsmålsrunden i dag. Jeg deler den i løpet av uken.

Husk å se den i full- HD kvalitet.

Nå skal jeg slappe av og kose meg litt, har en lang dag foran meg i morgen. Skal noe kjempe spennende, kan nesten ikke vente med å fortelle dere detaljert om hva det er. Men, det for holde med denne videoen for i kveld, vi blogges i morgen!

#Hårvideo

#nomakeup

 

Jupp jeg har hatt mange helt sminkefrie dager i det siste og det kjennes utrolig godt. Jeg er litt sånn små stolt av meg selv med tanken på hvor flink jeg har vært med huden min i det siste. Jeg sminker meg mindre, er langt mer nøye med å rense huden og bruker mer tid på hudpleie. Jeg har kombinert hud og det er derfor litt vanskelig å balansere det når vinteren nærmer seg. Så noen sminkefrie dager hjelper veldig. For det gir huden pusterom som den sårt trenger innimellom.

 Eneste jeg har på på bildet over er mascara, vannfast (utrolig vanskelig å få av) etter en bryllupfest haha..

Hovedgrunnen til at jeg deler dette bildet med dere på bloggen og instagram, er rett og slett fordi jeg vil vise at jeg er fornøyd med meg selv akkurat slik som jeg er. Også for å vise at jeg ikke har så perfekt hud som mange av dere tror. Det betyr ikke at jeg ikke er fornøyd med meg selv eller huden for den saks skyld. Jeg sminker meg for moro skyld og ikke fordi jeg ikke liker meg uten. Jeg føler meg rett og slett mer våken og frisk med, men jeg må også innrømme og si at følelsen av en sminkefri hud er ubeskrivelig noen ganger. Ja, noen ganger hehe.. jeg er veldig lys i huden, det er derfor utrolig lett å se rødheter og urenheter i huden. Det kan være slitsomt noen ganger, men jeg har lært meg å leve med det. For det er jo menneskelig og ingen er født med perfekt hud. Det viktigste er hvordan vi har det på innsiden, en fin utstrålingen slår alt som heter sminke og skjønnhetsprodukter.

Dere, det hadde faktisk vært utrolig moro om dere også ville dele deres sminkefrie bilder med meg, jeg kan lage en kollasj av alle bildene inkludert min og legge det ut på bloggen:) Hvorfor? Jo, kanskje vi kan hjelpe noen som sliter med dårlig selvbilde og er usikre på om det kun er de som har det slik:) Send i så fall bildet til gilan@gilmakeup.com og fortell meg kort om deg selv og hvorfor du ønsker å bidra med det. 

Nominer meg til Vixen Blog Awards

Dette er til de av dere som har gått glipp av dette innlegget:  Jeg hadde satt utrolig stor pris på om dere ville brukt 1 minutter til å nomiere meg til Vixen blog awards. Fristen for nominering går ut om bare fire dager, dette ville derfor betydd utrolig mye for meg. Dere kan nominere meg under katagorien "Årets skjønnhetsblogg".  Det er forresten veldig mange andre kategorier der også, om du skulle føle at jeg kunne passet inn i andre kategorier så er det bare å kjøre på! Dette blir spennende folkens, iiik:D ♥

Har du nominert meg?

- Hvis ikke, kan du trykke her for å nominere meg!  God natt:)

#vixen2014 #vixenblogawards #blogawards2014 #beautyblogger

Ny video på vei

God søndag dere. Akkurat nå blogger jeg via mobilen på en kaffeteria på Tjuvholmen sammen med Therese og Benji. Jeg skulle egentlig være hjemme idag og bare slappe av, men så spurte Therese om jeg ville være med ut en tur og ta en koppkaffe sammen. Jeg kunne selvfølgelig ikke si nei til det når handsome Benji også var med!

Så, det jeg egentlig skulle fortelle dere var det at jeg har spillt inn spørsmålsrunden og skal klippe på den senere i dag og litt i morgen og prøve å bli ferdig med den til uken. Flere og flere har spurt om den, ville derfor fortelle dere at jeg ikke har glemt det:) Har bare hatt noen travle uker og ikke fått nok tid til å sitte foran pcen og jobbe med den. Under har dere noen sneak peek bilder fra videoen:) Det kan forresten hende at jeg deler en ny videoe med dere i dag hvor jeg viser dere et oppsett jeg har gjort på meg selv som mange likte og ville ha en videoe av!

Deres planer for denne fine dagen?

Gjesteinnlegg

Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet til Gilan og gutta spiller FIFA og ser på Barcakamp. Vi har vært ute og spist verdens beste burger i Oslo!!! Yuuuuuuuum!! Høøøør heeeer, Gilan fikk Fresha meg opp litt med sminke og BLÅ linser. :O så kult å se seg selv helt annerledes! She is so goooood, talented and sooo sweet. Åh jeg digga det her. Hjerte hjerte hjerte liksom.

-Shaima

Hva har dere gjort idag?

Makeup: Colorful party makeup!

God morgen, verdens søteste lesere! Håper dere har sovet godt i natt og er klare til å ta fatt på denne helgen: ) Jeg startet denne helgen med jobb, styling av en brud til hennes store dag og det gikk kjempe bra! Noe som vanligvis gir meg en veldig bra start på dagen og ikke minst resten av helgen. Lunsjen er spist og snart går turen til trening! Men før jeg fortsetter dagen, fikk  jeg kjempe lyst til å dele denne fargerike fest- looken med dere som jeg gjorde på meg selv for et par uker siden.
 

 

Face:

Kicks blur primer

Smashbox foundation -  studio skin 01

Smashbox photo set pressed powder - light

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac Brownluxe - Bronze

Mac Passionate

Mac fluidlines eye liner gel

House of lashes #temptres

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

 Lip Palette Coastal Scents

Syns?

 

 

Sneak peek from todays photoshoot with Vilde Rachana!

Så, husker dere shooten jeg fortalte dere om tidligere idag? Ikke det at jeg tror dere er så glemske å ha glemt det dere har lest tidligere i dag hehe. Men jeg ble ferdig med shooten for ikke så lenge siden. OG jupp, det var nydelige Vilde Rachana som var modellen i dag. Det gikk utrolig bra! Det er så utrolig gøy å jobbe med talentfulle mennesker, spesielt profesjonelle modeller som vet hvordan ting skal være og foregå i en shoot. Ting går så mye raskere og bedre dag!:) Vi skulle sånn egentlig ha en typisk pakistansk brud-shoot. Men vi fikk dessverre ikke fått tak i smykkene vi skulle ha til drakten hun skulle ha p idagt. Men vi fikk akten hun skulle ha påe ferdig med det for ikke så lenge siden. å seg idag. Det ble derfor bare en enkel pakistansk inspirert look. Jeg gleder meg masse til å sette meg ned å jobbe med disse bildene og dele de med dere!

Jeg håper at alle dere har hatt en bra fredag hittil og får en kjempe koselig helg videre.. joda, jeg skal blogge i helgen også haha:)

#vilderachana #vildenekså #gilmakeup #photoshoot

Kunde, fest styling!

Hei og god fredag dere!

Først og fremst må jeg si det skremmer meg litt når jeg gang på gang våkner så tidlig som klokken 08.00 og 09.00. Ja, ja..jeg vet det er vanlig..men for meg som har kunder senere på dagtid som regel, og er en kreativ sjel som liker å være seint oppe om nettene er det uvanlig. Nå er jeg sikker på at Dino hadde sagt himlet med øynene og sagt, "men hva er galt med det"? Det er jo bare bra! Det er liksom ikke helt meg å våkne så tidlig, helt frivillig. Men, jeg har funnet ut at; Jeg elsker å sove, men jobb og suksess frister mer enn alt annet nå. Om vi ikke jobber og sliter, vil ingen andre gjøre det for oss eller tvinge oss til å gjøre det! Så jupp. dette var tankene som fikk meg opp av senga i dag. Vel...kanskje ikke akkurat den fulle og hele sannheten, fordi jeg måtte ned en tur for å hente en kameralinse som Dino hadde i bilen. Så om jeg skulle ha den til senere idag for å ta bilder så måtte jeg komme meg opp. Derfor har jeg vært våken siden kl 08.. så jeg er faktisk ganske stolt over at jeg valgte å jobbe i et par timer enn å legge meg i senga og sove igjen!

I dag har jeg en veldig spennende dag foran meg. Jeg skal jobbe med en nydelig modell. De fleste av dere kjenner henne igjen fra et tv program. Kan dere gjette hvem det er? Blir gøy å se om dere klarer å gjette riktig. Forteller dere mere detaljer om shooten og modellen senere i dag. Nå må jeg forbrede meg!:D Forresten, over har dere resten av bildene av nydelige Delber. Tell me what you think! Kos dere med denne fantastisk herlige gråe høstdagen...men det er fredag så vi takler det:)

Client, before and after partymakeup!

 

For ikke så lenge siden hadde jeg to nydelige jenter hos meg som ønsket sminke for et bryllupsfest. Super søte Delber, skjønnheten på bildet under skulle gå i en lilla selskapskjole og  fortalte meg om at hun elsket sminke. Hun ønsket derfor en fargerik sminkelook. Som dere ser under så brukte jeg to friske farger i øyenskyggen hennes uten bruk av kajal eller eyeliner for å beholde looken "naturlig" og ren. Da vi ble ferdige spurte jeg henne om hvordan farge hun ønsket på leppene, da pekte hun på rosa. Gjett om jeg ble glad! Det er sjeldent at noen tør å ha en så " fargerik" sminkelook. Både henne og meg ble super fornøyd med farge kombinasjonen jeg valgte for henne. Jeg kommer til å dele flere bilder av henne + produktliste med dere i morgen engang;)

Nydelig jente, er så forelsket i leppene hennes hihi <3

Hva syns dere om resultatet?

#Gilmakeup #selskapssminke #festsminke #fargeriksminke #kurdiskmakeupartist

Dear Paris..

..just wait for me we are going to meet. I promise..

Jupp.. Dette er hva jeg gjør. Dagdrømmer om Paris. Har du vært der?
#paris

Yesterdays outfit

Heeei dere. Gud så trøtt og sliten jeg er nå, litt merkelig med tanken på at jeg ikke har gjort noe mere enn det jeg er vant til i mine hverdag. Dagen i dag har vært kjempe koselig og ikke minst effektiv. Jeg startet dagen med en god frokost og klipping av spørsmålsvideoen. Jupp, jeg driver å klipper på den nå for de av dere som lurer:) Etter et par timer med jobb dro jeg rett til trening, derfra ble jeg plukket opp av Alan og Therese. Vi spiste noe lett sammen og snakket til vi ble trøtte haha. Jeg endte opp hos Therese til slutt ettersom guttene skal ha en guttekveld hjemme hos oss. Æh, nå fikk vi faktisk maten levert hjemme av Alan, så nå er det tid for slakting av mat! Ahhh blir godt! Vi snakkes hjerter.

Faux fur vest: Bikbok / Sweater: Sheinside / Jeans: Bikbok / Shoes: Skopunkten / Bag: Zara

Fra dag til fest-sminke på 1-2-3!

1. Falske vipper, det kan gi øynene dine det lille ekstra. Blikket kan intensiveres ved bruk av falske vipper, noe som gir en illusjon av større øyne. Her har jeg brukt noen fylldige vipper fra Ardell på henne.

2. Som dere ser så var modellen uten eyeliner på bilde nummer to. Denne looken er derfor perfekt til de av dere som sliter med å sette eyeliner. Alt det du trenger å gjøre er å legge en mørk kajal på våtkanten, både oppe og nede for å gjøre øynene enda mere markerte.

3. Bytt ut den naturlige leppestitften med en mørkere farge, så er du ready to party!

Under kan dere se flere bilder av resultatet.

Enkelt ikke sant? hva syns dere om resultatet?

Fra dag til fest-sminke!

Hei dere! Husker dere disse bildene som jeg delte med dere for et par dager siden? Her har dere resten hvor jeg har gjort om sminken til fest sminke. Senere i kveld eller i morgen skal jeg skrive om de enkle stegene jeg har tatt for å gjøre denne naturlige sminken til en sexy- fest/event sminke. Produktlisten kommer også i neste innlegg!Modell: Rezan

(c) Gilan

Likte du den naturlige eller fest- sminken best?

For en ubeskrivelig følelse

God morgen dere! Å bli overrasket med roser av en man elsker, er noe av det beste jeg vet om her i verden. Jeg sov ikke så godt i natt og våknet derfor små-trøtt i dag. Det tok meg ca 1 time å komme meg opp fra senga i dag. I det jeg våkna og gikk ut i stua så jeg denne nydelige buketten på bordet. I et øyeblikk ble jeg litt usikker og redd og tenkte jeg kan ikke ha blitt så glemsk, har disse blomstene vært her siden i går? hvordan kan jeg ikke ha sett dem før nå? Jeg ringte mannen for å høre hvor de kom fra, dette var det han sa til meg: ?Jo, fikk lyst til å gjøre noe hyggelig for deg i dag. Jeg gikk derfor ned en tur før jeg skulle på jobb, kjøpte disse, klipt dem, satt dem i vann og dro på jobb. Gjorde det så du hadde noe koselig å våkne til i dag!? Tror ikke dere jeg smeltet bak telefonen i det han sa det? Dino er verdens mest omtenksomme mann. For en ubeskrivelig følelse dette ga meg.

Nå skal jeg snart drikke opp proteinshaken min ( jupp, er blitt flink!) så komme meg på trening før jeg skal møte Asma og gjøre dagens gjøremål.Vi blogges.

Outfit: Justalittilesneakpeek

HEI OG GOD NY UKE dere! Av en eller annen grunn så føler jeg meg full av energi i dag. Jeg vet ikke om svaret er proteinshaken jeg drakk opp nå nettopp, eller det nydelige været ute? Jeg er uansett happy akkurat nå og håper at alle dere har hatt en like bra start på dagen! Snart skal jeg gjøre ferdig dagens gjøremål, så kle på meg for å møte Selena Gom.. å nei, Sheima mente jeg haha! Jupp, jeg skal møte nydelige Sheima i dag for en koselig oss-to-små-mennesker date. En etterlengtet date skal jeg si dere:)

Over har dere en snaek peak på et antrekk jeg hadde for noen dager siden, fra en date jeg hadde med verdens beste Asma. Yupp, bildet er tatt av henne hihi. Elsker deg malem. Senere i dag deler jeg flere bilder av dette antrekket med dere:) Ønsker dere en herlig høst dag så lenge.

Dine planer for i dag?

#outfit #fashion #antrekk

Brudestyling: Sneak peak!

Silaaav, hvordan har dere det i dag? Selv så har jeg sovet som en stein i natt etter en koselig dag med familien og en kreativ kveld med mannen i går. I dag startet jeg og Dino dagen med vafler til frokost, litt sånn typisk meg og han søndag-frokost. Om litt skal vi på trening sammen, etter det skal vi blant annet besøke graven til lille engelen vår Havin. Så skal vi kanskje kjøre litt sammen, ta noen antrekksbilder også vurderer jeg å spille inn spørsmålsrunden på nytt i dag. Ja, du leste riktig.. Jeg spilte svarene inn her om dagen og ble alt annet enn fornøyd med videoen. Ting ble liksom ikke helt som jeg ønsket hehe. Så nei, jeg har ikke glemt av spørsmålsrunden, jeg har bare ikke hatt tid til å spille inn videoen slik som jeg hadde lovet dere:)

Over har dere forresten bilder av den ene kunden jeg hadde for et par uker siden. Flere bilder av henne kommer senere i dag. Om du også skulle ønske å bli stylet av meg kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com !

Makeup: Fall glow

Hei og god lørdag dere. Både jeg og mannen satt oss ned først nå etter et par timer med ryddings og endringer hjemme. Vi flyttet litt på ting og tang her hjemme, hang opp noen bilder og gjorde vårt hjem litt mere hjemmekoselig. Helt utrolig hvor mye slike små- endringer kan gjøre med et hjem. Alt føles nesten helt nytt, utrolig koselig:) Så ja, det er dagen min har gått til hittil, snart skal vi drikke ferdig kaffene våre og komme oss på trening. Etter trening skal vi besøke familien så skal vi avslutte kvelden sammen med en koselig kinotur.

Under har dere resten av bildene av looken jeg gjorde på min søster:)Syns?

New nails

I dag, etter ca. 3 uker -  var jeg på Tone Lise akademiet igjen for å få fjernet gelishen jeg fikk sist og få ny farge. Jeg var hos Halat denne gangen også og ble som alltid kjempe fornøyd med resultatet. Jeg var litt usikker på hva slags farge jeg skulle ha på gelishen denne gangen, men da Halat kom med en forslag om mixing av farger sa jeg med engang ja til det. Fargene hun har brukt på mine negler denne gangen heter: Black Shadow og High Voltage. Og ja, mine negler er naturlige:)

Om du har lyst på nye negler kan du kontakte Tone Lise Akademiet.Tlf: 23 00 29 25 eller besøk hjemmesiden deres her: www.toneliseakademiet.no!Hva syns du om denne kombinasjonen?

#gelish #negler #gilmakeup

 

Sminke, før- etter: 5 steg til glødende høst-hud!

1. Start med å legg et jevnt og holdbar primer, på modellen over har jeg brukt smashbox photo finish primer.


2. Påfør deretter en god og dekkende foundation over alt på ansiktet utennom området rundt øynene.. Her har jeg brukt Smashbox foudantion nummer 2.2, med en Real Technuqe - Stippling kost. 

2. Bruk en concealer som er en tone lysere en din foundation for å dekke til mørke ringer under øynene og ujevnheter i huden.

3. For å konturere ansiktet til modellen har jeg brukt Sigma F50 kost og Bronze pudder fra Mac. Viktig at du enten holder kosten lett eller bruker lite pudder om gangen, slik at huden ikke blir flekkete eller får harde overganger.

4. Smil et anstrengt smil og påfør rougen midt på kinnet og ton gjerne ut overgangene med pudder kosten du brukte på steg 3. Bruk gjerne en frisk rouge farge!

5. For å gi looken litt ekstra glød, kan du avslutte det med en highlighter rett over kinnbeinet, litt på haka og litt rett over leppene med fingertuppene.

Flere bilder av denne looken kommer jeg til å dele med dere enten senere i dag eller i morgen. Jeg gjorde denne "naturlige" looken også om til fest-look. Bilder av det kommer også senere engang:)

Modell: Rezan, min elskede søster.

Syns?


#høsthud #høstsminke #høstglød #fallmakeup #freshfallmakeup #everydaymakeup #beforeandafter #sminke #gilmakeup

Back home

Må nesten beklage for ingen blogging i går. Jeg hadde en litt for travel dag og fikk derfor ikke tid til å blogge. Til tross for veldig lite søvn i de to siste dagene jeg var i Trondheim, valgte jeg å stå opp veldig tidlig i går for å få tid til å møte mine 3 nærmeste venner før jeg skulle ta flyet hjem. Jeg fikk heldigvis tid til å møte alle mine tre homies som planlagt i går og fikk avsluttet Trondheimsturen med en deilig middag på Viva Napoli  sammen med min søster og hennes familie. Jeg har hatt tre fantastike dager i Trondheim! Jeg føler at dagene gikk veldig fort mens jeg var der, samtidig som jeg følte at jeg hadde vært borte i over en uke når jeg tenkte på Dino og hjemmet vårt. Må si det er deilig å være hjemme igjen. Snart skal jeg pakke ut kofferten min og vaske alle sminkekostene mine. Etter det skal jeg sitte og besvare en god del mailer og prøve å rekke en tur til posten for å hente en pakke med sminke til Hallwoeen! Når jeg er ferdig med mitt og mannen har kommet hjem fra jobb, skal vi ut å spise en god middag sammen:)

Forresten dere, når det gjelder spørsmålene deres om spørsmålsrunden, så kan jeg fortelle dere at jeg vurderer å spille inn svarene enten i dag eller i morgen!:DHadde nydelig utsikt fra Trondheim ( flyet) til Oslo..

Bryllup

Må si det var litt uvanlig for meg å style en brud på en vanlig ukedag. Enda mere uvant var det for meg å starte en arbeidsdag med en god frokost sammen med mine foreldre. Jeg elsker å være her, selv om jeg blir tatt godt vare på hjemme hos min mann, venner og familiemedlemer i Oslo, så vil det aldri være i næhærheten av det min mamma gjør for meg. Jeg er så uendelig takknemlig for å ha alle disse herlige mennesker rundt meg! Men, nok om det. Jeg er ferdig med dagens jobb. Det gikk bedre enn forventet. Nydelig brud, eller vent. Nydelig beskriver ikke henne godt nok. Ekte prinsesse med utrolig varm og god personlighet:) Akkuart nå sitter i bilen og er på vei til bryllupet. Mamma og pappa er venner av familien til brudgommen, vi er derfor blitt invitert til selve bryllupet. Jeg skal kose meg og slappe av nå, håper dere gjør det samme:)

Svarer forresten på deres kommentarer senere ikveld:)

Alt om mine krøller

På sosialemedier og i dagliglivet blir jeg bestandig spurt om hvordan jeg krøller håret mitt, om krøllene i det hele tatt er ekte eller extensions. Jeg får også mange spørsmål om hvordan jeg tar vare på håret mitt og hva mine rutiner er. Her skal jeg fortelle dere en gang for alle at jeg er født med krøller:) Jeg føler at det de fleste spør oftest om mitt hår, selv om jeg har svart på diverse spørsmålene flere ganger. Men, jeg får håpe at disse spørsmålene gjentar seg fordi lesertallet stiger, noe som betyr nye lesere:D Jeg må starte med å si at veldig få er født med perfekte krøller. Selv de som er født med fine krøller må gjøre et par ting får å få dem til å se penere og mer stelt ut. Krøller kan som alt annet også være veldig varierende. Akkurat som rett hår. Farge, klipp og kvalitet på hår har veldig mye å si om hvordan håret vil bli seende ut. Jeg er ikke nok ikke den flinkeste til å ta vare på hår mitt, men jeg har mine faste rutiner som hjelper mine krøller til å se ok ut. For de av dere som har spurt hva jeg bruke av produkter, så kan jeg fortelle dere at jeg som de fleste av dere bruker shampo og balsam som passer min hårtype og farge. En gang i uken bruker jeg også en hårkur av Sebastian, som skal hjelpe håret med glans og reparasjon av fargeskader. Jeg pleier også å klippe litt av håret mitt engang hver 3-4 måned for å holde det friskt. Oooog det var det:)over har dere et bilde av håret mitt etter at jeg har kommet ut av dusjen. Det eneste jeg har brukt er en olje på tuppene, som heter Diamond. Du kan bruke hvilken som helst hårolje:) På bildet nummer to ser dere resultatet etter en god natt søvn hehe:)

Trondheim

Jeg elsker denne byen, ja det gjør jeg. Vakker, rolig og koselig by. Men jeg elsker det mest av alt fordi jeg er oppvokst her. Det er så mange minner over alt hvor jeg beveger meg.

Jeg har hatt en helt fantastisk dag sammen med familien i går. Også våknet jeg til at min søte niese på 2 år snakket med seg selv. Ettersom jeg sov på hennes rom, bestemte jeg meg for å leke med henne i en times tid før hun fikk lov til å gå vekke sine foreldre. Etter det ble det en typisk Sharafani familie frokost. God og deilig frokost, hjemmebakt brød og Nathem al Ghazal musikk i bakgrunnen. Himmelsk, spør du meg. Får aldri nok av morgenstunden med familien! Nå skal jeg kanskje ut en tur for handle et par ting som jeg mangler til morgendagens jobb! Det ser ut til å være veldig fint vær her idag, ser fram til å komme meg ut dette nydelige været;D

Dinok, alt dette hadde vært 1000 ganger bedre om du også hadde vært her sammen med meg. Savner deg.

Bye Bye Oslo

Jupp, her sitter jeg og venter på at flyet skal komme. Jeg skal til nydelige Trondheim på oppdrag, jeg skal style en brud til hennes store dag på tirsdagen. Jeg blir borte i bare et par dager denne gangen. Når jeg ikke jobber skal jeg bringe min tid sammen med verdens beste familie!

Gud så mange mennesker det er på flyplassen idag. Jeg reiser som regel i ukedagene og ikke i helgen.. Kan det kanskje være derfor?hmm.. Også er det så utrolig bra vær idag! Både jeg og mannen fikk skikkelig Kurdistan-vær følelse på vei til flyplassen. Sol og litt kaldt vind. Elsker slik vær. Men, nå skal jeg nyte min "Små sulten, nøtter og frukt" mens jeg venter:)

Hvordan har helgen deres vært? Dine planer for idag?

Happy Eid!

Hei og god lørdag i dette fantastiske høstværet. Litt vel trist, men samtidig så er det jo høst så det er litt som ventet. Det som lyser opp denne dagen er at idag feirer vi Eid. Akkurat nå er jeg på vei til svigers for å spise frokost/lunsj. Koselig med slike dager..ikke mange av de hvor alle er samlet.
I morgen feirer jeg andre Eid dagen med familien i Trondheim! Jupp, jeg skal igjen på oppdrag i Trondheim hvor jeg skal style en brud til bryllupsfest. Yes baby, business and pleasure hihi. Gleder meg som bare det til både jobb og å se familien:)
Ha en bra dag dere og en uforglemmelig Eid (for de av dere som feirer) så blogges vi kanskje senere idag.

Slik legger du den perfekte rougen!

Rougen brukes for å gi glød og farge til ansiktet. Men, det kan også brukes til å fremheve kinnbein og gi form til ansiktet. Det er derfor viktig at vi vet hva vi vil med rougen før vi legger den. Det aller viktigste punktet er å vite hvor en skal sette rougen. For å finne ut av det kan du se deg selv i speilet og finne kinnets fordypnings punkt.  Når du har funnet ut av det, kan du finne en kost med riktig størrelse som du kan påføre rougen med. Ja, størrelsen på kosten er kjempe viktig her, har du små kinn skal du bruke en litt mindre kost. Utfordringen med liten kost kan være flekker, det er fort gjort å se flekkete ut når en bruker liten kost. Ettersom jeg selv har relativt smalt ansikt, pleier jeg å sette rougen og fordypningen med en liten kost og blender det godt ut med en litt større kost. For det er meningen at rougen skal gi lett glød, det er derfor uaktuelt med synlige overganger og flekkete resultat.

Slik legger jeg min daglige rouge:

1. Bruk en mellomstor kost og legg rougen midt på kinnbena

2. Fyll hele bredden av kinnet.

3. Dra den forover mot nesen og litt bakover mot hårfestet.

4. Blend den med en litt større kost.

Tips: Om du bruker en fargetone (enten varm eller kald) som passer til din hudtone vil resultatet se mye mer naturlig ut. For best resultat kan du også bruke en highlighter rett over kinnbeinet for litt ekstra glød. Der kan du bruke en stor og løs rouge kost.


Det vil forresten komme flere bilder av denne looken senere idag...eller i morgen:)

Hvor fornøyd er du med måten du påfører din rouge på?

#sminketips #makeup #beautymakeup #skjønnhetsblogger

A forever friend

Sometimes in life, you find a special friend. Someone who changes your life just by being part of it. Someone who makes you laugh until you can't stop. Someone who makes you believe that there really is good in the world. Someone who convinces you that there really is an unlocked door just waiting for you to open it. This is forever friendship. When you're down and the world seems dark and empty, your forever friend lifts you up in spirit and makes that dark and empty world suddenly seem bright and full. Your forever friend gets you through the hard times, the sad times an dthe confused times. If you turn and walk away, your forever friend follows. If you lose your way, your forever friend guides you and cheers you on. Your forever friend hold your hand and tells you that everything is going to be okay. And if you find such a friend, you feel happy and complete because you need not worry. You have a forever friend, and forever has no end.

For en herlig dag jeg hadde sammen med deg i går Asma. For noen herlige minner. Du er definisjonen på en ekte venn, jeg elsker deg ba sari to. Jupp, fikk litt lyst til å starte denne fine dagen med en liten hilsen til min bestevenninne som jeg er med nesten hverdag, snakker med 24/7 og ikke får nok av. Vi så hverandre etter møtet jeg var på igår og hadde den fine dagen sammen. Men, nok om vår kjærlighet, nå skal jeg jobbe i et par timer så komme meg på trening. Blir godt med en heftig treningsøkt etter jobb, så en deilig kurdisk middag! Mhhhm, denne dagen skal nytes. Ønsker dere en herlig dag så blogges vi senere;)