hits

november 2012

FRIDAY NIGHT WORKOUT

Hei!

Sitter nå her og drikker "før trening shaken" min. Er så sliten etter jobb, hadde lang dag med masse arbeid! Glad for at helgen endelig er her, jeg skal ikke trene i helgen og har derfor bestemt meg for å trene ikveld. Senere lager jeg meg noe godt å spise og bare slappe helt av og sende ut mail til alle jenter som hadde sendt meg meldt seg på for modelloppdraget. Har valgt ei nå og for å være helt ærlig med dere, dette var kjempe vanskelig! Det var så mange fine å velge mellom!

Skal ikke slite meg helt ut på trening idag, jeg har trent ganske bra i nesten hele uka her, så ikveld vil det nok bli mere mage, kardio og prøv å tøye godt ut og myke opp kroppen litt!


,

(Bildet lånt fra Instagramen min- der heter jeg også Gilmakeup)


Hva er dine planer for ikveld? blir det fest, trening eller sofa?

ØYENBRYN NAPPING ( FØR OG ETTER - kunde)

Hei og god fredag alle!

Sitter nå på jobb og har egentlig ganske mye å gjøre idag, før jeg skulle sette i gang med det ville jeg oppdatere dere med bilder av en kunde jeg hadde igår. Hun hadde ganske tynne bryn fra før av og ganske lite hår. Hun ville derfor ikke ha de for tynne slik at hun ikke må tegne over hver gang hun skulle ut.
Jeg nappet derfor bare nedre delen av brynen på henne og prøvde å løfte de litt opp ved å gjøre enden smalere. Hun ble ganske fornøyd og det gjorde meg selvfølgelig glad!

Bare så det er sagt så er kvaliteten på bildene ikke noe å skryte av, iphone bilder, you know.

Resultatet kunne sett mye bedre ut om hun hadde en litt lysere farge på øyenbrynnene, jeg følte at denne fargen jeg tegnet hennes øyenbryn med ble litt for mørk for henne. Men tar med bilde likevel så dere ser sånn sirca hvordan resulteatet ble;)Hva syns du? Bruke du å tegne på dine øyenbryn?

DAGENS TRENINGSØKT

Hei! nettopp kommet hjem fra en fantastisk treningsøkt! Hadde rett og slett en helt for jævlig dag tidligere med lite energi og en smileløs ansikt.Dro på trening, kom hjem som verdens lykkeligeste! Snart blir det mat (noe lett) og film!

Idag trente jeg:

*Rumpe

*Mage

*KardioMine bestevenner etter trening, rosiner<3

Hvorfor? Jo, fordi det er druesukker i det og druesukker tas opp raskt i blodet, noe som igjen er gunstig rett etter trening da kroppen er avhening av sukker, for opphenting og restaurering.

 

 

 

HAR DU TRENT IDAG? hvis ja, hvilken muskelgrupper trente du?
Gil

MAKEUP LOOK: Night at harem (Belly dancer)

Hei alle fine lesere♡


Så utrolig gøy med alle de fine kommentarene på forrige innlegget. Igjen, tusen takk! Jeg sitter nå på jobb og går gjennom mailene jeg har fått for modelloppdraget, så mange fine jenter å velge mellom, vanskelig vanskelig. Blir nok ikke så veldig lett å velge, men skal prøve å velge noen i løpet av ikveld og dele bilder av henne jeg plukker med dere senere ikveld eller imorgen om jeg ikke skulle få tid.

Tilbake til looken, denne har jeg laget for mange måneder siden og grunnen til at jeg kaller looken for "Night at harem (belly dancer)" er fordi jeg rett å slett har fått inspirasjon fra den arabiske kulturen og spesielt magedansere fra harem. Et harem er en del av et hus som er forbeholdt til kvinner, hvor bare de nærmeste mennene i familien får sett kvinnen i huset. Konseptet ble kjent i den vestlige verden gjennom det ottomanske rike (wikipedia). Mange av disse kvinner var også magedansere og som regel så har de en hengende kjede eller hårpynt rundt hode som da kommer ned til øyenbrynnene med sterk og fargerik sminke. 

Like or dislike?

Gil

MAKEUP LOOK: PARTY QUEEN!

Hei!

Jeg hadde egentlig tenkt å blogge etter trening idag og dele bilder fra treningsøkten med dere, men jeg tror jeg dropper det ikveld siden det blir litt for sent. Må komme meg på trening nå med engang, så bildene får vente til en annen dag! For dere som er interessert i å vite hvilket muskelgrupper jeg kommer til å trene idag så skal jeg trene: Kardio, biceps, skulder og mage.

Men nå kjære dere, nå skal jeg dele et bilde av en look jeg elsker og en look mange av mine kunder har elsket! Denne looken er perfekt for fest og kostymefest. Jeg får dessverre ikke tid til å å skrive noe mere nå, men her har dere bilde av looken, så fortell meg hva du syns og om det er noe du lurer på, så må du bare spørre i vei!

 

Pictures by: Farid Omer.

 

Fra skalla 1 - 10 hvor mye likte du looken?
Gilan

 

Øyenbryn napping -FØR OG ETTER - (kunde)

Noe av det aller første jeg ser på ved jenter når jeg møter de er øyenbryn. Som vi alle vet så er øyenbrynene våre "ramme" til ansiktet, derfor har det veldig mye å si om hvilken form vi har for øyenbryn. Det er bestandig nye trender som kommer for bryn som alle andre ting, men jeg personlig tror det er galt å tro at alle ansikter kan kle alle brynfasonger. Jeg kommer helt sikkert til å skrive egen innlegg for napping av bryn, hvordan en kan finne riktig form og gi dere tips for hvordan en kan tegne på øyenbryn uten at det skal se for falsk ut (for de som har lite hår).

Jeg hadde en kunde etter jobb idag som heter for Sara, ja du leste riktig: jeg hadde en kunde etter at jeg ble ferdig på jobb idag.. hun hadde spart sine øyenbryn i to uker og kom til meg for napping. Hun ville verken ha for tynne eller for tjukke og viste meg et eksempel bilde på hvordan hun ville ha det. Etter at vi ble ferdig ble hun positiv overrasket over hvor mye hår jeg fjernet men samtidig fikk de til å se tjukke og naturlige ut. Jeg har en liten hemmelighet bak det, om du vil vite hva det er så må du vente til jeg får skrevet en egen innlegg om det;) Hihi.

FØR:


Etter nappingen:

På dette bildet kan dere se at hun har lite hår på enden av hennes øyenbryn.

Slutt resultatet:
Sara var ganske skeptisk til fargin av bryn med pen/ øyenskygge og var redd for at det ville se for unaturlig ut på henne siden hun hadde så mye hår fra før av. Etter jeg tegnet på enden av hennes øyenbryn og viste henne hvordan det faktisk var mulig å tegne på uten å avsløre at man har tegnet på, hørte jeg henne si : " oi, wow.. hva brukte du"? hehe:) Er helt enig med Sara at det noen ganger kan bli for mye, men det skader ikke å bare "fylle" på de stedene man har lite hår fra før av for å fulføre formen på øyenbrynene.

Sara hadde også ganske lange øyenbrynshår derfor valgte jeg å klippe dem litt. jeg brukte en lite bryn kam, og hold hårene litt ut fra huden og klipte de. Viktig at man ikke klipper for mye for ellers vil det bli hull i brynet!!!

 

Likte du resultatet? hvis ja hvorfor? og hvis nei hvorfor ikke?:)
Gil

MAKEUP LOOK: Purple new year/ christmas makeup

Først og fremst vil jeg takke alle dere som var å deltok på det modelloppdraget jeg la ut igår. Jeg har fått mailene til alle dere og kommer til å gå gjennom de senere idag og velge en av dere. Kommer til å skrive på bloggen om hvem av dere jeg velger som modell i tillegg til å sende mail til den som blir valgt. Om dere andre er interessert i å vite hvem jeg velger, kan dere se det her på bloggen min i løpet av uken! Bare så det er sagt så vil det komme flere oppdrag etter hvert! både som hårmodell, sminke osv med mindre krav. så følg med bloggen min om du ikke vil gå glipp av slike muligheter.

Ville nå dele en nyttår/jul inspirert look for alle dere som tørr å bruke fargeskygger. Looken har jeg da igjen laget for en stund siden men den passer bra til fest og kostye sminke.

 

Gleder meg til å bli ferdig på jobb, få i meg god mat og gå på trening! drepte trening igår også!:D

Hva er dine planer for idag?

MODELL SØKES (BETALT OPPDRAG)

Hei dere!


Jeg er på utikk etter en modell som har muligheten til å møte opp et av dagene i neste uke eller uken etter. Oppdraget går ut på photoshoot for Arous AS butikken som selger brudekjoler og selskapskjoler i toppklasse. Du kan finne mere om butikken ved å søke navnet på facebook eller besøke vår hjemmeside www.arous.no (hjemmesiden er ikke helt ferdig enda). Du som modell kommer til å bli stylet av meg og bli tatt bilder av i våre lokaler i Oslo sentrum.

Honorar: 500,-
Som takk vil du også få med 10 bilder fra photoshooten som du kan eksempel bruke som header, for videre søking av modell oppdrag eller på hva enn du vil trenge det til.

KRAV:

* Du må være minst 165 (helst over 170) centimeter lang.

* Du må passe inn i størrelse 36/38

* Du må være mellom 14 og 27 år

* Du som blir valgt må skrive innlegg om photoshooten og linke til bloggen min.

Noe for deg?
Skriv på kommentarfeltet at du deltar. Deretter kan du kan sende inn bilder av deg selv til gilan_sh@hotmail.com og det holder lenge med amatørbilder.

Vet du om noen som ville passet til oppdraget?
Må gjerne tipse meg om det eller dele linken videre!

 

Her har dere eksempel bilder av ei som var modell for oss tidligere:
Stylet av meg
Bilder: Farid omer

 

 

Noe for deg eller noen du kjenner? let meg know!

 

MAKE UP LOOK: Step by step everyday makeup!

Hei og god dag alle fine lesere!

Våknet til snø i Oslo idag, utrolig koselig! jeg har ikke så mye tid til å skrive nå, men skal kjappt dele et step by step sminke look som kan være noe for dere som ikke er så veldig veldig flinke til å sette skygger og mixe farger og som gjerne vil lære seg det.
Det er mitt andre step by step bilde og om du liker det, så må la meg vite det i kommentarfeltet slik at jeg kan lage flere av de og evnt hvilken av mine eller andre looker jeg kan lage step by step bilde av:) HER kan du se den forrige looken jeg laget.

  

 

Hva syns du om step by step looker? vil du se meg lage flere av de?
Gilan

MAKEUP LOOK : Party (Kurdish clothing)

Hei og god kveld alle sammen!:D

Først og fremst vil jeg takke alle dere som kommer innom bloggen min hver dag og skriver så fine kommentarer! Det er virkelig motiverende, så tusen takk! Igår dro jeg og mannene min og leide 3 filmer. Et av de filmene så vi igår som var " The reader" utrolig tung og trist film. Ikveld skal vi se "Blue valantine" mens vi nyter hjemmelaget hamburger;) 

 Jeg tenkte å vise dere noen bilder fra et forlovelsesfest jeg var på i Trondheim for noen uker siden.Meg og min nydelige svigerine som også heter Gilan! <3

Sminket og stylet Gilan også til festen (så rart å skrive navnet mitt) hehe.

 

Det jeg har på meg kalles for " Kiras & êlek" Som betyr kjole og vest.

 

 

MAKEUP LOOK + HAIR: Back to 20´s baby! (wavy hair)

God søndag alle sammen!

Jeg sitter her og hører på Bryan adams mens jeg enda ikke er 100% våken jeg klarte å sov til klokken 1 idag! Sov som en stein, deilig å kunne sove så lenge noen ganger. Blir nok vasking litt senere så trening med mannen min siden ingen av oss trente igår! Idag skal jeg trene rompe - lår - mage:D

Mens jeg spiste frokost så jeg gjennom bildene mine og fant bilder av et av mine favoritt looker og ville gjerne dele de med dere. Bildene er av en 20-tallet hår og sminke look som jeg har laget. Jeg elsker sånne tette bølger på hode, tykk eyeliner og alt som har med 50-tallet og bakover å gjøre. Jeg prøvde flere ganger for å få til de bølgene og ga opp de første gangene til jeg ble bedre og bedre. Så, for dere som sier  " åhh, skulle ønske at jeg også kunne lage sånt" sier jeg: ØV ØV ØV. Det er den eneste måten man kan bli god i noe. Prøv ut, feil og gjøre det igjen og igjen til du får det til!!

Her kommer inspirasjonen fra :


Bilde fra google.
Hva syns du?:)

IT´S ALL NATURAL, MY CURLY HAIR WITH HIGHLIGHTS!!

Heiii!

Jeg har hatt det utrolig kult med Miss India Norway, hun er vakker og utrolig hyggelig! Gleder meg til å få bildene fra photoshooten og vise de til dere! iiiik, det beste var vel det at hun ville ta meg med videre til Indionesia som privat makeup artist:o haha, jeg er utrolig glad for at hun var fornøyd!

Så tilbake til krøllene, nå skal jeg vise dere bilder av mitt nye hårfarge med krøller! Merk hvor mye kortere håret mitt ser ut på bildene, deilig at jeg tørte å klippe så mye! Det ser mye tykkere og friskere ut nå! Men, nå skal jeg og mannen min se film og kose oss med frukt!

 Slik ser det ut når jeg retter det ut.


 

Pictures by: Farid O.

 

 

 

Rett eller krøller?
Gil

MAKEUP LOOK: Nicki Minaj inspired party look

Hei alle fine! Møtet ble utsatt til en times tid senere og derfor tenkte jeg  nå å dele en LETT og tøff fest look som kan være noe for deg som skal ut og feste ikveld og igjen enda ikke vet hvordan du skal sminke deg! Looken er inpirert av Nicki Minaj, som vi alle vet så er hun ganske kjent for tykke eyeliner linjer med glitter! Hoper u like it!
Har forresten takk mange bilder av håret mitt med krøller istad! Skal dele de senere ikveld etter at jeg har kommet hjem, trent og spist! :DGlitter: Panduro hobby butikk

 

Ciaooo!

Stylist for Miss India Norge (photoshoot)

For tre dager siden ble jeg oppringt av ei vennine som hadde anbefalt meg for Miss India Norge som stylist for en photoshoot som hun har idag. Vi snakket sammen og ble enige om at jeg skulle hjlepe henne med hår og sminke. I det siste har jeg faktisk flere ganger blitt overrasket over hvor høyt folk stoler på mitt arbeid og har trua på meg når det gjelder sminke og hår. Må ærlig innrømme at jeg blir småstolt av sånt!

Om ikke så veldig lenge skal jeg møte henne så skal vi sette igang med engang slik at hun får god tid på seg hos fotografen. Da vi snakket om teamet for photoshootet sa hun at hun denne gangen skulle bruke Indiske klær og ville derfor ha Indisk inspirert makeup og galmorøst hår.

Jeg kommer til å få bildene fra photoshooten og gleder meg allerede nå til å få de slik at jeg kan dele det med dere høre deres mening om hår og sminken hennes! Nå må jeg stelle meg, pakke sminke og hårprodukter og finne veien ut! Du får ha en fin dag videre så blogges vi sikkert senere.

PST: Bilder av mitt nye hårefarge med krøller vil kanskje komme senere idag (med dagens antrekk), syns håret mitt så bedre ut i krøller enn rett etter at jeg har farget det:o

 

Setter ved tre bilder fra igår som jeg ikke rakk å dele med dere igår!;)

Ja, hadde hvite sokker som M. J. går:S


Jeg skal kanskje på trening etter oppdraget idag, hva skal du idag?:)

Gil

Dagens treningsøkt i bilder!

Hei igjen dere!

Ble ferdig på jobb kl. 6 idag, kom rett hjem også dro jeg og mannen min på trening. Begge hadde masse energi både før og etter trening! Det er forresseten helt utrolig hvor fort tiden går, jeg vet at jeg sier det ofte, men seriøst? forrige helg føles som igår! scarey!

Tilbake til trening. Dagens treningsøkter inneholdt to forskjellige muskelgrupper, samt kardio:
* Biceps
* Skulder
* Kardo ( løping ) + Mage øvelser

Jeg har nå trent biceps i over 2 måneder og klarer å se forskjell allerede og det er veld det beste med trening? Det samme med mage også jeg har trent mage etter nesten hver treningsøkt og ja, ser nok forskjell der også! Ahh.. Jeg blir så lykkelig av å trene!

Her trener jeg skulder + biceps

Biceps

 Biceps

Ja! Det begynner å ligne på noe skjønner du! Lykke!

Så stolt var jeg etter dagens treningsøkt!

 

ETTER TRENING:


Disse tre tok jeg rett etter trening

1. Carbo

Hvorfor?

Rask energi, Karbohydrater forsyner kroppen med mye nødvendig energi. Det er ideelt å lete etter mat rik på komplekse karbohydrater, som brød.

2. Glutamin

Hvorfor?

Det er mye positivt med Glutamin, som eks: Forsterking av immunforsvaret, det gir volum til musklene. Dvs: Musklens viktigste aminosyre.

3. Amino:

Hvorfor?

Dette gir kroppen superrask tilførsel av byggematerialer og signalfaktorer som kroppen vil reagere positivt på!

 Vi spiste tunfisk til "middag" og snart skal vi se film og kose oss med fruktsalat!


Hvordan har fredagen din vært?

Gil;)

Makeup look + Hair : Engagement party

Hei og hei!

Er på jobb og har utrolig mye å gjøre idag! Ville kjappt dele noen bilder av en brud jeg hadde for en stund siden, hun skulle ha forlovelsesfest og ville gjerne ha stor bølgete hår siden hun har naturlige småe krøller. Hun ville ikke ha så altfor mye på øynene og ville helst ha naturlige farger. Vi valgte å bruke varmer farger:) Utrolig vakker jente med fine ansikts trekk og ikke minst lepper! ææhhh, vil sminke henne igjen..helt perfekt rett og slett!

Her er før bilde av håret:Resultat: 

Nå skal jeg ut en tur, kjøpe meg noe å spise så jobb!

Hva syns du om looken?

PICTURES OF MY NEW HAIR COLOUR

Jeg er for det første utrolig kresen når det kommer til hår, makeup, mat og klær, det meste med andre ord. Jeg må tenke, prøve ut ting flere ganger til jeg føler at det er rett. Jeg hadde som sagt ikke farget håret mitt på et år og jeg farger ikke håret hvor som helst for å si det sånn. Ja, er nok ganske kresen, fordi jeg vil ikke komme hjem med tårer i øynene etter frisørbesøket. Derfor tok det langt tid til jeg fant en frsiør hvor da jeg snakket med et par ganger til jeg klarte å kjenne, ok.. Henne kan gjøre dette. Haha, Det er faktisk en lærling som farget håret mitt igår, når jeg snakket med henne om hvordan jeg ville ha håret, ga hun meg andre forslag og tips som var sunnere for håret mitt. Så jeg ba henne om å gjøre det hun syns ville vært best for håret mitt, samtidig som jeg kunne se en forskjell når vi var ferdige. Begge deler fikk jeg! Aminata, som farget håret mitt er utrolig flink når det kommer til farge og hun har tidligere farget flere jenter med langt og mørkt hår som ville lysne opp håret. Det var et av grunnene jeg gikk til henne.

Jeg klipte sirca 6 cm av håret mitt idag, SELV haha! Tuppene var blitt utrolig svake, så jeg klipte det helt selv idag:) hvordan jeg tørte det? vet jeg enda ikke! eller jo kanskje fordi jeg har såpass langt hår at det ikke ville vært så så farlig om saksa hadde gått skjevt, for da kunne jeg klippe og klippe til det ville sett ok ut!:D

AFTER


Dette er da ikke det ferdige looket enda, det vil nok komme endringer etterhvert!


Hva syns du?

Gil

MAKEUP LOOK: Glitzy party look

Hei alle fine lesere!

Da har jeg endelig kommet hjem. Venter spent på at mannen min skal komme hjem og se nye håret mitt!:D Jeg har hatt en utrolig bra dag! Jeg har vært på et viktige møte, så har jeg vært på jobb, farget håret, møtt vennine og kommet hjem:D OG JA, JEG ER SUPER FORNØYD MED MITT NYE HÅRFARGE! haha. Skikkelig uvant å se meg selv i speilet, kommer alltid to skritt tilbake når jeg ser meg selv i speilet og bare "huh, hvem er det?" tar nok sin tid til jeg blir vant til det! Jeg får dessverre ikke sett ut bilder av håret idag, siden det har regnet mye i håret osv..Men jeg tenkte å vise dere bilder av et look jeg ikke har vist dere tidligere. Eller det er et av de bildene jeg har i headeren min hihi!

Mer om looken: Det er perfekt party look for deg som elsker å sminke seg og gå i smokey eyes. Man kan ha det som festsminke,bryllupssminke og kostyme sminke! Den er girly men samtidig tøff og sexy!

  

 

 

Hva syns du?:)

NEW IN + TODAYS OUTFIT

GOD ONSDAG ALLE SAMMEN!

Det er så utrolig deprimerende å se det mørke og våte været ute! Men det er vel slik være er her og det skal ikke ødelegge dagen min!:D Dagen min startet ganske tidlig idag faktisk! Så kom jeg på jobb 11. og ville bare oppdatere dere med den skjorta som ville være med hjem igår. Jeg var ute en tur etter jobb med bestevenninen min Asma, legg merke til ute en tur bare.. endte med at begge gikk hjem med pose i hånda. Jeg har i det siste blitt utrolig glad i skjorter og ikke minst svart farge. Jeg har handla inn mye i svart i det siste og jeg liker det kjempe godt. Men igjen tilbake til kjorter.. Når jeg er i butikkene ser jeg alltid etter hva de har av fine kjorter så ser jeg videre på vanlige overdeler. Det kule med skjorter er at man kan bruke det til mye forskjellige og lage forskjellige styler ut av en.

Denne jeg skal vise dere nå, fant jeg på Risøre, er faktisk første gangen jeg kjøper noe derfra tror jeg. Jeg har aldri orket å bruke tid i den butikken, men igår så jeg faktisk mye kult der som man ikke finner i andre butikker. De har fine detaljer på div plagene men minuset med butikken er at de har få klær i xs! :/ Så jeg måtte kjøpe den i s igår.

Idag slutter jeg klokken 4 på jobb så skal jeg rett til frisøren (gleder meg) det er faktisk derfor jeg har rettet ut håret idag også for å spare tid. Er ikke jeg snill? hehe, gjorde det egentlig mest for min egen skyld fordi jeg skal møte bestevenninen min Liv Randi etter jobb. Vi skal nemlig ferie 10 års jubileum for vår søster og vennnskap haha! Jeg fikk forresten den fine gaven av henne!

*Bilder av gaven

*Daten vår idag

* Mitt nye hår kommer senere ikveld eller imorgen!

 

 

Skjorte: Risøe, Ring: Løkka markedet, deksel: H&M, Bukse: H&M

Bekalger for dårlig bildekavlitet og fordi at de er tatt gjennom speilet haha, har ingen her som kan ta bilder for meg!:(
Hvor ofte går du i skjorter og hvor pleier du å kjøpe dine ifra?

Gil

Goodbye

Hei!

Da er den store dagen endelig kommet! Ikveld skal jeg ta farvel med hårfargen min og takke den for mange fine og kjedelige år sammen. Jeg har nemlig frisørtime imorgen! Gleder meg sykt mye til å forandre på fargen fordi jeg merker nå at jeg er skikkelig og da mener jeg skikkelig lei av håret mitt. Jeg må også inrømme at jeg er små stolt av meg selv som har klart å ikke farge håret på ett år. Det er jo utrolig bra, håret har fått pustet i fred og ro:). Jeg farget det så  ofte før at den hadde blitt helt utslit! Men et års pause er over nå, imorgen skal jeg ikke ha samme hårfarge!:D

 


Hvor ofte farger du håret?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!

Hei bloggen;)

Nå har jeg svart på nesten alle sprøsmålene! Kult at det ble så mange spørsmål!..Sitter no hos familien min og koser meg, ville bare dele dette innlegget med dere som jeg har skrevet tidligere idag. Får senere også besøk av mitt barnedomsvennine Liv Randi fra Trondheim, hun skal også overnatte her hos familien, det blir koselig som gode gamle dager! hehe!
Nå skal jeg kose meg med familien! Ha en fin kveld videre!
Hvem er din største inspirasjon?
- I forhold til hva?

 

Om du hadde hatt 10.000 kroner sånn helt plutselig, hva er det første du ville brukt dem på?
-Da ville jeg nok kjøpe en fin gave til mamma og bruke resten på å shoppe og ha en kose dag med mannen min!

 

Når startet du med sminke?

-Da jeg var 16 tror jeg, men da brukte jeg bare mascara. Begynte først å bruke sminke med foundation, øyenskygge osv da jeg 17-18


Er det noe du anbefaler ?
- Av sminke? Anbefaler å holde seg unna ansiktsprodukter (foundation etc) til man er ferdig med kvise perioden hehe:)

 

Hva syns du om pels?
- Ull er jo minst like varmt. Tragisk.

 

Vet du hva anime er? og vist du vet det liker du det?
- Jeg hadde ei vennine på videregående som var helt rå til å tegne anim dyr osv. Så ja, I love it.

 


Liker du fotball??
- Japp.
hvem sport driver du med ??
- Vanlig trening (styrke)
kan du fortelle litt om deg selv?
- Det står en del om meg på bloggen fra før av, om du trykker på " Om meg" feltet.
Hva liker du best å lytte til?
- Hører på det meste jeg

Har du en videre drøm for fremtiden?
- Ja, jeg drømmer hverdag om min skjønnhetssalong.

Hvilket dyr liker du best, og minst, og hvorfor?
- Delfiner og bitte småe gule kyllinger elsker jeg. Edderkopper og insekter generelt tåler jeg ikke.

Har du noen allergier?
- Nei :D

Hva ønsker du deg til jul?
- Har det meste og får en fin shoppingstur til jul, tror den holder;)


Kunne du ha gått en hel dag uten sminke foran mange mennesker?
- Går faktisk ofte uten sminke. På jobb noen ganger, trening osv.
Hvilken film sjanger liker du best?
- Drama
Hvordan legger du den perfekte eyeliner? Kan du vise en gang?
- Vanskelig å forklare, men kan kanskje lage en video snart engag?;)

Hvilket merke anbefaler du?
- Mac, Max factor.

Noen hårpleie produkter du ville anbefalt for dem som har så slitt hår at det brekker av?
- Har brukt mange forskjellige selv og vet dessverre ikke hvilken jeg skal anbefale. Er håret så slitt at den brekker av, så er det vel kanskje best å klippe tuppene ofte og ungå å bruke krølletang, rettetang osv. ihvertfall ikke uten beskyttelsesprodukter.


Hva ville du gjort med håret om du hadde så slitt hår?
- Jeg hadde klippt tuppene ofte. Det er det jeg skal prøve å bli flinkere til igjen, siden jeg har ganske slitt hår selv.

 

Ps: er du forelska?
- Ja!:D <3

 

Beste som har hendt med deg denne månden?
- Fylt år;)

Kunne du fortelle litt om hvordan du møtte mannen din?
- Møtte han gjennom film! Han var regissør og jeg elsker å skrive + regi osv.. så vi ble kjent gjennom film som venner også lever vi to under samme tak nå:D hehe

Hvordan du og mannen din ble forelska?
- Hm.. lang historie:o kommer kanskje en innlegg om meg og han senere:D

Hva synes foreldrene dine om at du skulle gifte deg med han'?
-Helt greit når de først fikk vite hvordan han var som person:)

Kunne du legge ut bilder av bryllupet ditt?
- Har noen HER

 

Hvis du kunne vært ett magisk vesen, hvilket ville du vært?
- . Enhjørningen, tror jeg

Om du kunne åpne ny facebook bruker for at vi skal bli venn med deg der?
- Hmmm.. det må jeg nesten tenke på!
Bruker du produkter som ER testet på dyr'?
- Jeg har produkter som er testet på dyr hjemme som jeg har fått i gave osv og jeg tror alle har et eller annet hjemme som er testet på dyr. Er imot det!

 

Hvilke blogger leser du ?
- www.deryaandyomer.blogg.no
- www.fotballfrue.no
Leser også en del andre, men disse er de jeg leser ofte.
Jeg sliter med striping når jeg har øyenskyggen på for kenge... er det noen primere du anbefaler?
- Mac Prep + prime eye, har brukt den i over 1 år!

 

Hvilket fuktighetskrem til ansiktet anbefaler du? 
- Spørs hvordan huden din er;)
Hva mener du om dyretesting?
- Unødvendig!

 

kan du legge ut bilde av familien din? eller slekta?

 - Slekta? Aner du hvor stor slekt jeg har eller? haha! umulig! Men av familien kommer det nok en del av etterhvert:)

Hva er ditt høyeste ønske?
- Freedom? haha:D
Hva ville du bli når du var liten
- Stor:S
Hvilken øyenfarge har du?
- Lysebrune
Har du noen ganger hatt kort hår?
- Ja, når mamma bestemte! haha
Har du noen ganger rømt hjemmefra? hva gjorde du? Når kom du hjem?
- Aldri rømt hjemmefra, hvorfor skal man finne på noe sånnt?:o

Hvor gammel er du?
- 21


Hvor høy er du?
- Du mener hvor lav? haha er 152 (tror jeg)


Er håret ditt ekte?
- Japp:) Eller mente du farge nå? Ja, om du mente extensions.. aldri brukt det.


Før du giftet deg, fikk du lov av familien din å ha kjæreste?
- Nope
Hvor mange kjærester har du hatt før du giftet deg?
- No1, var jo småforelska her og der men aldri hatt kjæreste.


Hvor lenge var dere kjærester(du og mannen din)?
- Det er jeg faktisk litt usikker på.. Vi var først og fremst ganske gode venner.. så bestemte vi oss helt plutselig til å blir hverandre sin for alltid:D

Kunne du gifte deg med en norsk?
- Alt er mulig, men jeg tror ikke jeg hadde klart det med tanken på religion og kulturforskjeller.


Var du "fri før du giftet deg, fikk lov til alt?
- Spørs hva du legger i "alt"? Jeg hadde mine grenser som alle andre og har faktisk også alltid hatt frihet til det meste, foreldrene mine var flinke til å stole på meg.


Hva liker du ved mannen din?
- Alt<3 Men om jeg måtte velge noe så ville det nok ha blitt personligheten hannes, smilet hannes.. vippene, musklene, latteren hannes omg.. det tar aldri slutt, så jeg sier ALT.


Hvor lenge har dere hvert gift?
- 1 år og ca 2 måneder.
Hva syns du om sex før ekteskap?
- Dumt.


Er familien din religiøse?
- Ja:)


Er du og mannen din religiøse?
- Er jo det, ber ikke 5 ganger om dagen.. men tror på Allah og Islam.


Kan du vise mye hud?
- Aldri likt å vise mye hud, for mye hud kan se billig ut for meg.


Kan du vise bilder av familien din?
- Kommer sikkert etterhvert:)


Mannen din, har han hatt kjærester før deg, og bodde han ikke hos en norsk dame som hadde barn med en annen?
- hehe WOW, nei:)


Hvor lenge har du hvert i Norge?
-12 år tror jeg


Sist du var i Kurdistan?
- Sommer 2012

Tenkt å flytte til Kurdistan?
- Why not;)
Hva syntes faren din om mannen din?
- De digger hverandre:D


Jeg har VELDIG tørt og tjukt hår - har du noen tips på hvordan jeg kan få litt fuktigere og liv i det?
- Fisk skal kunne gi mye fuktighet til hår.
- Både vitamin A og D er også viktig om du ønsker mer liv i håret.
- Unngå veldig varmt vann når du dusjer og avslutt gjerne med ikke for kald og ikke for varmt vann.
  Når har du bursdag?
-14.Nov
 Studerer du?
-Nei
Hvor gammel er din mann?
- 31


Hvor mange søsken har du?
- MANGE:D
 Hvordan lærte du deg å sminke så perfekt?
- hehe takk! Hjemme:)


Har du tenkt på å få barn? i såfall hvor mange?
- Ja, er en vakker ting det! 2 kanskje:)


Beste som har hendt deg?
- Giftet meg med drømmemannen min!


Verste du har opplevd?
- Da jeg flyttet fra Trondheim til Oslo med Søsteren min for å studere her. OFFF, da savnet jeg mamma og familien så fært!


Om du skulle begynne å studere, hva ville du studere da?
- Noe med salg tror jeg


Hva ville du ha gjort hvist du hadde 100.000 kr på din bankkonto nå?
- Kjøpe en enda større gave til til mamma og bruke resten på å åpne egen studio? kanskje. Usikker


HVILKEN TRE LAND VILLE DU HA REIST TIL? (land du kanskje ikke har mulighet til å reise)
- Italia
- China
- Brazil
KissS kissS,
Gil

Makeup look: Inspired by Rihanna " Princess of China "

Hei!

Jeg er ganske sikker på at det er mange mange jenter og gutter der ute som elsker Rihanna. Jeg elsker henne, stilen og musikken hennes. Jeg har tidligere vist en annen look som også var inspirert av Rihanna. Her Kan du se det. Nå deler jeg enda en look som er inspirert av Rihanna " Princess of China". Jeg har gjort lettere looker tidligere for å si det sånn. Å skjule øyenbrynnene, tegne over to nye og like i svart, var ikke lett. MEN, øvelser gjør mester;)

 

So, what you think?:)

NEW IN

Hola!


Så utrolig gøy at så mange av dere hadde noe å spørre om i spørsmålsrunden jeg hadde i går, jeg kommer ikke til å svare på de før i morgen så dere som ikke har fått det med dere kan fortsatt spørre i vei -> Her.
Dagen min startet ganske rolig, jeg klarte å sove til 12.30 også spiste jeg og mannen min noe lett og gikk ut i det fine været. På søndager er det marked på Grunnerløka, jeg har vært der en gang før og i dag var det andre gangen. En kan finne mye smått og fint om man har plass hjemme og tid til å lete. Sola skinte, så vi tok oss god tid til å gå rundt på "løkka" og tok da også turen innom markedet.


Jeg er og har alltid vært utrolig glad i ringer og idag fant jeg tre fine ringer som jeg bare måtte kjøpe med meg hjem!
Trodde aldri jeg skulle finne noe der, men jeg kunne nesten ikke la være å kjøpe de søtingene! Kjøpte forressten også et kult kinesisk spill som heter..vet ikke hva det heter, her har dere bildet av det også! Bilder tatt med: Canon 5D MKII, 24-70mm Canon linse ( for de av dere som er intressert i det:)

 

 

Hva har du gjort i dag og hva er dine planer for i kveld?

SPØRSMÅLSRUNDE

Siden mange av dere ikke kjenner meg så godt og stiller meg forskjellige spørsmål på innleggene, så tenkte jeg kanskje det var på tide med en spørsmålsrunde.

 

Spør i vei! :D


Makeup look: Saturday night out + products

Hei og god morgen alle sammen!

Ville bare dele en fargerik lørdags look med dere som kan være noe for de av dere som skal ut i kveld. Rekker dessverre ikke å skrive mere nå fordi jeg må bli ferdig kaffe koppen og komme meg på trening sammen med mannen min! Idag trener vi lår og rompe + kardio.


Products:

Mac Prep + prime eye

MAC vanilla eye shadow

Mac purple eye shadow

Green - Flormar palette eye shadow

Pink- Flormar palette eye shadow

Mac espresso eye shadow - eyebrows

Maybelline gel eyeliner

Mac - waterline eye pencil

Telescopic Mascara - carbon blackHva er dine planer for i dag?

 
Fridays night workout

Trening<3

Det er så ubeskrivelg deilig å trene når du er full av energi, fått i deg riktig nok proteiner og sist men ikke minst trene / utfordre en på 30 år som har trent over 10 år. Vi har begynt å trene utrolig bra sammen, når vi først begynte å trene sammen for et år siden, var jeg utrolig svak styrkemessig siden jeg bare trente kardio hele tiden. Nå som jeg trener med mannen min, får jeg i meg riktig mat, proteiner og karbo til riktig tid og trener maks to muskelgrupper omgangen. Hvor deilig er ikke det når du begynner å se resultat? Seriøst, trening er noe av det beste jeg vet om i livet! Endorifiner!!

Senere kommer jeg til å skrive et innlegg om kosthold +hva slags proteiner, karbo og vitaminer vi tar før og etter trening + om morgenen og om kvelden før vi legger oss.. Japp, det er ikke bare å trene, en må; Trene riktig, spise til riktig tidspunkt, hvile ordentlig ( sove + hvile de dagene du har fri), og en må for all del ikke glemme det viktige i livet. Vann!!


Dagens treningsøkter inneholdt to forskjellige muskelgrupper, samt kardio:
1. Rygg
2. Triceps
3. Kardio ( løping)

Hvorfor trene rygg? En sterk rygg gir oss først og fremst en fin holdning, en må ha sterke rygg muskler for å kunne stå rett og på denne måten holder magen seg inn også. Jo sterkere vår ryggen er desto mer støttende vil den være når vi trener andre muskler eller har tunge arbeidsdager.

Hvorfor trene Triceps? Nå som jeg har begynt å trene overarmen og bicepsen ofte, er det svært viktig at jeg også trener triceps for å ungå ubalanse i styrkeforholdet. Det er en ganske liten muskel og derfor ganske vanskelig og kjedelig å trene akkurat den muskelen, men viktig at den også blir trent! Fordi det er en muskel vi bruker flere ganger om dagen uten at vi faktisk tenker over det, som eksempel når vi dytter på noe eller bærer noe høyt oppe.

Begge disse musklene er faktisk de jeg trenger å bli sterkere i siden jeg jobber med tungebrudekjoler og bærer de opp og ned flere ganger om dagen.

 
(Jeg måtte selvfølgelig avslutte med litt mageøvelser!)
 Hvor ofte trener du?

Makeup look: Everyday makeup + tutorial

Hei og god fredag alle!

Ja da har vi kommet til fredag igjen folkens, er det ikke herlig? Deilig å tenke på at det er helg imorgen! Denne helgen skal vi igjen holde oss hjemme for å få nyttet det mest mulig. Jeg føler alltid at helgene går utrolig fort fordi vi nesten aldri holder oss hjem og bestandig er hos venner og familie. Utrolig koselig, men også litt kjipt for da får man ikke slappet helt av, sovet nok eller fått trenet som man vil. I dag slutter jeg klokken 6. på jobb og da skal jeg hjem først så trene med mannen min også blir det nok en god og sunn middag pluss film eller noe annet senere.

Setter nå ved en hverdags sminke video som jeg har laget for en stund siden. Kan hende at jeg også setter ut bilder av en fest sminke look for dere som skal ut ikveld eller imorgen:D

Hope you like it;)

 

 


Hva er DINE planer for idag?:)

Romantic bride / evening updo

God kveld alle fine lesere!

Skulle egentlig ikke blogge mere i dag, men fikk derimot kjempe lyst til å dele bilder av et oppsett jeg elsker og vet mange av dere kommer til å elske. Jeg er dessuten kjempe fornøyd og overrasket over hvor mange gode tilbakemeldinger jeg får på mine make-up og hår looker. Tusen takk, det betyr kjempe mye for meg og det får meg faktisk til å bli enda mere kreativ! I går satt jeg å laget forskjellige albumer av det jeg har gjort, fant masse bilder som jeg kommer til å dele med dere etterhvert!

Denne som jeg deler nå, er et oppsett som kan være fint til både brud og selskaps eller andre (høytidlige) annledninger. Oppsettet er ganske feminint og romantisk ettersom det er krøller, med andre ord; perfekt for deg som ville skille deg ut fra mengden og stråle som en prinsesse. En må nesten ha litt langt og fyldig hår (eller jukse seg til langt hår ) for å få et bra resultat. På det første bildet har jeg brukt en helt pakke lange extensions for å få mere fyldig hår og får oppsetten til å se bedre ut.

 

( Denne kunden skulle i et bryllup )

 (Dette var i annledning et bursdagsselskap)

Anbefaling: Id bare minerals foundation.

Forholdet mitt med Id bare minerals blir bare sterkere og sterkere.  For sirka 4 år siden kjøpte jeg mitt første start pakke fra id bare minerals og er blitt så avhengig nå at ansiktet mitt nesten ikke tåler flytende foundation lenger. Jeg har innimellom prøvd flere forskjellige foundation, for sensetiv hud, med og uten parfyme, fra forskjellige merker, billige til dyre men ingeting har klart å gi meg den følelsen når man ser seg i sepilet på slutten av dagen og sier: foundation, jeg elsker deg. Id bare minerals er faktisk den eneste jeg har brukt hittil som verken har gitt meg reaksjoner eller urenhud og den sitter like fin på uansett hvor lenge jeg har gått med den.

Som regel anbefaler jeg Id bare minerals når noen spør meg om en god foudantion. Dere unge jenter som abslutt må sminke dere, start med id bare minerals, for det er mye lettere for huden enn flytende foudantion som har mange kunstige fargestoffer og kjemiske stoffer som gir hudirritasjoner.

 

 


(Bildet tatt fra nettet)

Hvorfor Id bare minerals?


1. Den er basert på 100% mineraler fra naturen og er den reneste makeupserien på markeder, for de er helt frie for parfyme, emuglator, oljer, kunstige fargestoffer og andre kjemiske stoffer som forersaker sensetiv og uren hud.
2.Den er ikke testet på dyr.
3.Den jobber med huden og ikke mot huden, den motvirker tørr hud ( noe jeg personlig trenger) den dekker hudirritasjoner og rødtheter.
4.Den passer alle hudtyper.
5.Gir naturlig glød, det blir verken for mye eller for lite. Er man flink og finner riktig farge, vil ansiktet få en naturlig utstråling.
6.Den gir høy UVA-Beskyttelse dvs: Den forebygger hudaldring.
7.Den smelter inn i huden uten å etterlater en veldig pudrete look.

Som regel anbefaler jeg Id bare minerals når noen spør meg om en god foudantion. Dere unge jenter som abslutt må sminke dere, start med id bare minerals, for det er mye lettere for huden enn flytende foudantion som har mange kunstige fargestoffer og kjemiske stoffer som gir hudirritasjoner.

 

Bruker du Id bare minerals produkter?:)

 

Bursdagsbarnet?.. Er nok meg!:D

Yeyyyy!

Endelig er jeg blitt 21 år. Dagen min startet ganske hektisk i dag, stod opp kl.8 og sprang rundt i sentrum sammen med svigerinen min (  hjalp henne med noe papirarbeid ) også rakk jeg akkurat å åpne butikken kl 11. idag så nå sitter jeg på jobb og skriver dette!

Dino (Mannen min): " Baby Gleder du deg virkelig så mye til i morgen? viste ikke at det var så viktig for deg" Sa mannen min til meg igår når jeg nevnte at jeg heller ville sove lenge på bursdagen min, så gå ut med han senere. Da svarte jeg: " Hva tror du? jeg blir et år eldre og jeg har dessuten ventet et helt år på bursdagen miin".  Da snudde han seg overssakende mot meg smilte og sa " seriøst?". Japp "100%" hahahah. Japp, jeg har alltid gleded meg til bursdagen min. I de siste årene etter at jeg har flytett  til Oslo har jeg ikke hatt noe særlig bursdagsfølelse. For jeg pleide å ferie bursdagen min ganske stort med mine gode venniner fra Trondheim.Jeg tror denne gangen kommer det til å bli litt helt andreledes, fordi dette er første gangen jeg kommer til å feire det med prinsen min! Senere idag skal vi ut og nyte dagen sammen! Vet ikke helt hva vi skal gjøre enda, men vi får ta det som kommer;) Vi kommer nok til å ta en del bilder idag (også av outfit + sminke ) og kanskje dele det med dere senere? ;)

 

Setter ved 3 bilder fra i fjor. Da feiret jeg bursdagen min hos søsteren med venniner. Koselig!
 

 Når har du bursdag?:D

Instagram?

Hallo! her er en liten oppdatering fra instagramen min! Jeg heter Gilmakeup der, hva heter du ?:)

 

 


 

(Bildene er tatt fra Instagramen min)
Ses vi der?;)

NY HEADER! Tell me what you think!

Da har jeg byttet headeren min.. syns den andre ble litt for mørk og kjedelig. klarer virkelig ikke å bestemme meg når det kommer til header. Er heller ikke så fornøyd med designet mitt, men orker ikke å bruke tid på å bytte den ut igjen nå.

Dette er da den nye headeren min.

Her har dere den gamle.

Liker du denne jeg har nå eller den forrige bedre?

Wedding / Party: Romantic hair updo

God søndag alle sammen!

For alle dere som er like glad i hår og sminke som meg, skal jeg vise dere et oppsett jeg laget for en kunde for en stund siden. Hun skulle på bryllup og ville ha noe "avslappet" men samtidig festlig og fint. Løse krøller er jo tinget når man først ikke vil se for "stram" og "perfekt" ut på håret.


  Vi fikk inspirasjonen fra Red Carpet, flere hollywood stjerner er kjent for denne type romantiske, avslappet hår oppsett som blant annet:
Jesica Alba

 Taylor SwiftEva Longoria 

Hvordan liker du å være på håret når du skal på fest/ bryllup?

Tips til romantisk weekendtur søkes!

Jeg og min kjære man har brukt flere uker på å tenke på hvor vi kan reise en helgtur for å feire nyåret. Jeg trenger derfor tips fra deg som har vært i en romantisk by ( Helst ikke i skandanavia ) eller hørt om og vil anbefale det videre. Kan godt være kjent for

* Spa

* God mat

* Shopping

Okey da, overse den siste om du vet om et sted med de to første punktene! Jeg håper at vi kan få mange gode tips slik at vi har noe mere å tenke på enn Riga.
Ahh.. når det blir snakk om ferie, tenker jeg med engang på vår bryllupsreise.. Et av de vakreste strendene jeg noen gang har sett! Skal ikke drømme meg bort nå!
(Kefelonia en øy i Hellas- Mythos beach)Savn..<3Romantisk!

Kommer nok til å reise til Kefelonia igjen! Vakker øy- sommer og sol. Tips meg om en storbytur!:D

Om vi skulle ende med å bruke tips fra en av dere, så vil det komme en liten overraskelse!


Tips i vei:)

 

Wedding: Bride updo and make-up

Hei alle sammen!

Snart om ikke lenge skal jeg på trening, mannen min trakk seg i siste lite og da må jeg trene alene. Dino, Måtte du trene igår uten meg? Kan trøste meg med at vi skal på kino sammen etter på for å se " Killing them softly" har noen av dere sett den? Skal være en bra action film i følge mannen min;) Anyways, tilbake til bildene jeg skal dele med dere nå. I cirka et år, har jeg hatt en del rekke forskjellige kunder, alt fra brud til forlovelser, styling for skoleball, fest sminke til styling og photoshoots. Heretter kommer jeg til å dele bilder av de forskjellige kundene med dere for å høre hva dere syns om arbeidet mitt. Jeg er som sagt verken utdannet som make-up artist eller frisør. Alt dette er bare hobby hittil som da også har blitt en liten business for meg ved siden av alt annet jeg gjør.

Litt om dette brudeparet: Brudeparet Hawzhin og Hemen kommer fra Kurdistan og giftet seg i Juni om jeg ikke husker feil. Hawzin ( Bruden) er ei utrolig vakker jente med god personlighet som kontaktt meg via den tidligere facebook gruppen min. Vi snakket sammen en god del ganger, ble enige om diverse ting som hår oppsett og sminke. Hawzin var ikke kresen i det hele tatt og var egentlig åpent for det meste. Utrolig gøy og uforglemmelig opplevelse å kunne være en så viktig del av en persons viktigste dag i livet.


 

 

 

 

 

 

 

Hva syns du om hår og sminken jeg laget til bruden?

Friday night out make-up

Så utrolig deilig å tenke på at jeg endelig kan sove lenge i helgen uten å tenke på jobb og stresse med andre ting. Gleder meg til å sette hodet ned på puten og sove time etter time uten å bli vekket av alarmklokken! haha.. jeg vet, jeg elsker å sove. Er nok noe av det beste jeg vet. hjertehjerte

For dere som som skal ut ikveld eller i morgen, skal jeg vise dere et bilde som kanskje dere kunne tenkt dere å prøve! Har faktisk ikke brukt mere enn 2 skygger i denne looken, helt utrolig fordi jeg elsker å mixe mange forskjellige farger til vanlig. Men i denne looken har jeg prøvd å være flink og har brukt lang tid på å blende fargene sammen og få til en fin og jevn overgang. Det er så utrolig mange jenter der ute som er flink til å sette sammen farger, men som da ikke bruker nok tid på å blende. Det er faktisk det lille ekstra som gjør looken "naturlig" uansett hvor heavy looken er. Så, prøv å ungå skarpe overganger og bruk blendingbørster oftere:)

Det kommer nok et eget innlegg om blending og blendingsbørster med bilder og tips snart engang:) so, stay tuned!

Products:

Mac Prep + prime eye
MAC vanilla eye shadow
Mac carbon black eye shadow
Maybelline gel eyeliner
Telescopic Mascara - carbon black


Har du noen favoritt øyenskygger fra Mac?

ANBEFALING : Renseprodukter

Heihei!

 

Tenkte å skrive litt om mine renseprodukter som jeg har brukt dag og natt i over et halvt år nå.. Jeg har ganske sensetiv hud og har derfor slitet i mange år med å finne riktige produkter til min hudtype, jeg har derfor prøvd ut flere forskjellige merker. Men lykken fant jeg med ingen andre enn Biotherm - produkter:)
Vi vet alle hvor viktig det er at huden blir renset hver kveld før man legger seg. Jeg kan ikke huske når det var jeg sov med sminken på sist. To ting må jeg gjøre med engang jeg kommer hjem 1. Skifte 2. Fjerne sminke. Først for et halvt år siden kjøpte jeg meg Biotherm pakken som inneholder både rensemelk, rensevann og hudkrem( fuktighetskrem). Rensemelken og rensevannet har jeg fortsettet med til dagen idag mens fuktighetskremen aldri ble kjøpt igjen siden jeg ikke følte den hjalp huden min noe særlig.

 

Dette er da min renserutine hver kveld før jeg legger meg:


1.

Starter med å vaske huden med rensemelken.

2.

 


Også bruker jeg som regel enten å vente til huden blir små tørr selv elelrs tørker jeg med det med bomull også spruter jeg rensevannet på bomullet og fjerner sminke rester.

3.Denne skrubben fra Clinique bruker jeg kanskje en gang i uken for å fjerne døde hudceller og tørr hud i overflaten. Denne har jeg også brukt ganske lenge.. og er super fornøyd med:) 

 

Fikk en gave fra min kusine Viyan igår, en pakke som inneholder fuktighetskrem og øyekrem. Har ikke brukt det mere enn to dager, litt vanskelig å se resultat da.. men kommer nok til å fortelle om den skulle vise seg å være god;)Nå er det natta på meg snart!

 

Bruker du noen av disse produktene?

Makeup look: FALL inspired make-up

Hej!


Sitter nå her og gjesper som bare det. La meg liksom tidlig igår kveld for å være uthvilt idag, men nei.. Gilan får aldri nok søvn og da mener jeg ALDRI, elsker å sove! Idag har jeg ganske lang dag på jobb, så jeg tenkte å oppdatere dere nå med en look og om jeg skulle orke så kommer jeg til å legge ut bilder av dagens outfit senere ikveld;)

Brun, oransje og gul. Jeg slker å mixe disse tre fargene sammen ! Brun og oransje er faktisk de to fargene jeg bruker å mixe nesten hverdag. Det ser naturlig og fint ut, spes om man har brune øyner og hår;)
Denne looken er faktisk ganske fin uten eyeliner også, men om man skal på fest eks så kan mang godt kjøre på med en tykk eyeliner linje for å få litt mere markerte øyner.


 

 

Spør i vei om det noe og kom gjerne med forslag for hvilken look dere vil at jeg skal lage;)

stepBYstep Makeup look: Brown and golden party makeup + wavy hair

HOLAAAAAAAA!

Denne looken har jeg laget når jeg for første gang i mitt liv skulle på et pakistansk bryllup her i Oslo for ca en måned siden. Fargene og inspirasjonne kommer rett og slett fra pakistansk make-up. Som sikkert mange av dere vet så har pakistanere ganske heavy makeup og øyenskygge for bryllup og fest. Grunnen til at jeg valgte de fargene på skyggen, er fordi jeg ville at den skulle matche den nydelige smykken min fra Arts & Crafts.. (Oslo city) de har nydelige smykker!( dere får sett det på bildene under). Jeg valgte å ha bølgete hår til denne looken, siden jeg nesten alltid går i mine naturlige krøller.

 


 

 

 

 
 


Pictures by: Gilmakeup - Farid omer
(c) www.gilamkeup.blogg.no

 

 

Products:

 

Face

Mac Prep+Prime- Skin

Mac Matchmaster-SPF-15-Foundation

 

Eyes

Mac Prep + prime eye

MAC vanilla eye shadow

Golden - Flormar palette eye shadow

Brown- Flormar palette eye shadow

Mac espresso eye shadow

Maybelline gel eyeliner

Telescopic Mascara - carbon black + lashes


Lips


Muted rosy tinted Pink

 

 

 

Hvilket av disse produktene har du brukt før?

Makeup look: Dramatic costume makeup

God mandag alle sammen. Da har starten på ny uke og dag kommet og det betyr bare en ting: NYE MULIGHETER!

 

Det er så godt å kjenne at man har trent! Jeg elsker å være gift med deg Dino, hadde alltid ønsket meg en mann som jeg kunne trene sammen med og pushe hverandre til å nå nye mål. Slik som igår, deilig å være spontan noen ganger, vi skulle egentlig ikke trene igår men så ble det trening likevel etter at en av oss nevnte det. I det siste har jeg bestemt meg for å få litt mere markert mage og har derfor trent mage på slutten av alle treningsøkter. Å trene mage er faktisk noe av det kjedeligeste jeg vet om, men det å kjenne at man har trent riktig dagen etter er noe av det beste jeg vet om. Jeg og mannen min trener mage ganske variert fra gang til gang, slik at det ikke blir kjedelig og man får også trent forskjellige deler av magemuskler.

Tilbake til sminke haha: Skal dele noen bilder av en dramatisk kostyme look som jeg syns er fantastisk. Må ærlig innrømme at det tok meg flere dager på å lære meg å få til en ren strek.  Det er ikke så lett når man skal gjøre det på seg selv. MEN endte opp med dette:

 

 
 
ha en sporty dag alle sammen:D

Look inspired by: Rihanna " We found love"

Denne looken er tidligere blitt vist i Derya sitt blogg HER, som da var modell for meg. Hun er niesen til mannen min, utrolig vakker jente med fantastisk personlighet. Jeg kan helt seriøst sminke henne 24/7 uten å gå lei. Hun er rett og slett vakker å se på. Jeg har prøvd ut flere looker, men denne var et av lookene jeg ikke ville gjøre på meg selv og ble derfor veldig glad når vi endelig fikk tid til å prøve det på henne. Hun er akkurat den perfekte modellen for denne typen look og flere andre, men forutsetningene er der når hun er så pen, har langt mørkt hår, er fotogen og ikke minst gøy å henge med. Jeg elsker å style denne jenta her!

  
 

 

Photos by : Gilmakeup
(c) gilmakeup.blogg.no

 

Følger dere med på bloggen til Derya?

Makeup look: Purple saturday party look

Hei alle sammen, regner med at dere som går skole og jobber vanlige dager i uken er godt uthvilt idag, som meg! Sov til 12 og spiste en godt frokost sammen med mannen min. ( Nesten eneste dagen i uken hvor vi får tid til å lage en god kurdisk frokost og spise det sammen.Vi skal på trening om ikke lenge og senere i kveld skal vi på kino for å se snabba cash 2. Vi begge likte 1´ern så godt at vi booket billeter med engang vi så filmen var på kino, håper at den er like bra som 1érn og bedre;)

For deg som skal ut eller feste i kveld og enda ikke vet hvordan du skal sminke deg, kan jeg vise deg en look som er veldig enkelt å lage.
Der hvor jeg har lilla skygge, kan dere velge fargen som matcher deres outfits. Det er finest når sidene er mørkere enn fargen man velger å ha i midten ( selv om det er to forskjellige farger) . Du fører midtskyggen først også kan du bruke en svart ( eller en litt mørkere tone enn farge du velger å ha i midten) på sidene og blende det riktig utover og innover mot midtfargen. Falske vipper kan selvfølgelig få looket til å se finere ut, men det er ikke nødvendig. For å få øynene til å se enda større ut, velgte jeg å bruke svart penn på våtkanten og svart skygge svakt skygge under.

 

 

Ha en fortsatt bra søndag videre dere;)


Gil

Party hair and make-up - 60´s look


Endelig er helgen kommet! gleder meg til å bli ferdig på jobb, dra hjem slappe litt av så rett på trening med mannen min.  For dere som skal ut å feste, har jeg en kul look til dere. Looken har jeg laget for noen måneder siden og skal nå dele noen av bildene med dere. Håret er veldig enkelt laget, det er en flette somjeg har flettet bakifra og festet på foran siden. Man trenger nødvendigvis ikke å ha langt hår til å få til en slik look, men litt hår må man han, for å kunne løsne litt på fletten uten at fletten blir ødelagt.  litt vanskelig å forklare, men regner med at dere forstå den.

Når det gjelder sminke så hadde jeg ganske tykk eyeliner, sterk rouge + knall røde lepper. Noe som "fullførte" 60- talls lokken min. 

 

God Helg! <3