hits

november 2013

Vinneren av konkurransen er..


I dag er det en uke siden jeg startet konkurransen om gavekort fra Inglot. Det betyr altså at vinnerene skal trekkes i dag!  Da jeg startet opp konkurransen skrev jeg at dere måtte like facebook siden til Inglot for å kunne være med trekkingen, det gjorde alle dere utennom de av dere som ikke var på facebook noe jeg har full forståelse. Utrolig gøy at mange av dere har meldt dere på, men så kom jeg selvfølgelog til den delen hvor jeg måtte velge to vinnere. Jeg hater å plukke fordi jeg føler alle fortjener å vinne! Jeg måtte derfor bruke random.org for å velge to vinnere og det ble:

Katrine Helle og Golstan Kareemi Gratulerer til dere! :) Jeg har kontaktet dere via mail! Det vil komme flere konkurranser i de nest kommende ukene, så følg med!:DVi blogges!

 

Ny pakke i posten, yey!

I går dro jeg innom postkontoret for å plukke opp to pakker jeg hadde fått sponset fra to forskjellige steder! Det her er faktisk første gangen jeg blir sponset med klær, utrolig gøy spør dere meg! Jeg var ganske skeptisk på størrelsene på disse spesielt skoene, men alle tre passet helt perfekt! Den svarte pakken som dere ser er at par sko fra Choies men jakka og genseren er fra sheinside. Gleder meg til å sette sammen forskjellige antrekk med disse delene, ta bilder og vise det til dere!:) 

Jeg har to kunder senere i dag, hun første skal ha sminke og hår til juleball. Henne andre skal bli nappet av meg. Jeg må derfor gjøre meg klar nå, fikse kamerautstyret, spise noe godt så komme meg på jobb! Gleder meg allerede til jeg blir ferdig med henne, så jeg kan komme hjem og lage en deilig kurdisk middag med ris, gryte, salat og kylling. Kunne lett ha droppet middagen og spist det jeg og Dino fikk med oss hjem etter å ha vært hos hans foreldre igår. DEILIG kurdisk mat, men litt usikker på om det blir igjen til jeg er tilbake fra jobb. Med en matglad mann som Dino hjemme, vet man aldri hihi.

Senere i dag plukkes 2- heldige vinnere av Inglot konkurransen på bloggen!Ønsker dere en nydelig dag <3

Dagens treningsøkt

Hello sprekinger! Her kommer det et mobilinnlegg om dagens treningsøkt. Jeg var skikkelig støl i rompa og lårene da jeg våknet i dag, pga gårsdagens treningsøkt. Jeg trente derfor kun biceps og mage i dag. Utrolig digg, når man vet på forhånd hvilken muskelgruppe man skal trene før trening. Det er mye mer motiverende enn å dra dit også gå rundt å finne ut hva man skal gjøre. Gleder meg allerede til morgendagens treningsøkt! Da skal jeg trene rygg , biceps og skulder:)

God natt!

Kunde, hårstyling for julebord

Akkurat nå er jeg og Dino på vei til hans foreldre for en koselig kveld og deilig kurdisk middag. Jeg har trent og gjort det jeg skulle gjøre! I morgen har jeg en kunde som skal på juleball, noe jeg gleder meg masse til. Under har dere forresten bilder av enda ei som var hos meg sist lørdag for sminke og hår. I og med jeg hadde flere kunder den dagen og noen av de kom litt forsinket, rakk jeg dessverre ikke å gjøre noe annet enn å hjelpe henne med håret. Stakkars kunde:( neeeeida hihi. Dette er faktisk nydelige venninnen min Avin, som jeg ofte nevner her på bloggen. Hun skulle på julebord og ønsket i hovedsak å få fikset hår hos meg og sminke om jeg skulle få tid. Men det ble som sagt litt for hektisk og jeg måtte derfor bare gjøre et av de:) hun jobber heldigvis innenfor samme bransje, så hun vet hvordan hun kan sminke seg;)
Hva syns dere om håret hennes?:) Vi blogges!

Minner om konkurranse på bloggen!

God morgen dere!:D ville bare minne dere om konkurransen jeg har på bloggen hvor to av dere kan vinne hver deres gavekort på 150.- fra Inglot! Konkurransen avsluttes senere i kveld så trekker jeg to vinnenre i morgen! Her er noen eksempler på priser for noen av produktene:

leppeprodukter 110 - 140 kr  

Neglelakker  110 - 130 kr 

Foundation 180- 210 kr

Mascara 130 - 150 kr


Klikk HER for å komme til konkurransen!

 Gavekortet gjelder til 15. desember!

LYKKE TIL!:D

Slik skal jeg tilbringe resten av kveldenDa har man fått unnagjort noen av dagens viktigste gjøremål, jobb, handlet mat, ryddet leiligheten,besvart mailer og det som gir meg energien i disse mørke lange dagene, jeg har fått trent sammen med mannen. Eneste som skal gjøres resten av kvelden er å slappe helt av foran denne varme peisen, så spise noe digg. Kos dere masse, for det skal jeg:)

Svarer forresten på deres kommentarer senere i kveld eller i morgen<3

Vi blogges, søte dere!

Kunde, sminke og hår for julebord

Hello dere! Wow så fort tiden har gått i dag. Stod opp litt tidligere enn hva jeg vanligvis gjør, spiste en god kurdisk frokost foran peisen mens jeg og Dino så på en ny episode av serien vår Orange Is the New Black. Elsker den, mest fordi det er den tiden jeg og Dino slapper helt av sammen og ikke snakker eller tenker på  jobb i det hele tatt. Etter frokosten møtte jeg et av mine kunder, Namo som ble stylet av meg på hennes forlovelsesdag for ca et år siden. Denne gangen ble jeg med henne for å se på hennes brudekjole og samtidig snakke med henne om detaljer for selve bryllupsdagen som er nå i januar. Helt nydelig brudekjole, gleder meg så sykt til å style nydelige henne igjen! <3 I og med jeg måtte til et annet sted ikke så lenge etter at jeg møtet henne, måtte vi avtale en ny møte med litt bedre tid! Noe jeg gleder meg sinnsykt til. 

 

Over har dere forresten noen bilder av enda en kunde jeg hadde sist lørdag. Denne jenta med det nydelige lange håret skulle på julebord og ønsket derfor å se litt mer smashing ut enn hva hun vanligvis gjør. Hun ville ha et oppsett som var inspirert av et jeg hadde på forlovelsesfesten til broren min. Det ble en litt løsere versjon av det jeg hadde 1.fordi hun hadde for langt hår 2. fordi hun bare skulle på julebord og ikke en stor fest. Du kan klikke her for å se hvilken oppsett det er jeg snakker om.

Om du skal på fest, julebord, juleball, eller ønsker å bli tatt bilder av kan du kontakte meg på : gilan@gilmakeup.com for bestilling av tid:)

Nå må jeg legge fra meg macen og gjøre meg klar til å dra på trening sammen med Dino:)

Burde jeg klippe håret mitt kort?

I dag så jeg et bilde av kona til broren min hvor hun har klippet håret kort. Hun kledde det så godt at jeg nesten begynt å lete etter saksa for å klippe mitt. Haha, neida så spontan er jeg ikke.. Eller jo kanskje, man vet aldri med meg haha. Jeg har hatt langt hår i ganske mange år nå, klipper tuppene jevnlig men jeg kjenner fortsatt at jeg trenger en forandring. En litt større og mer spennende forandring, hvor jeg kan se på bildene mine om 30 år og si.. Hva var det jeg tenkte? Haha. Jeg har fått mange nei allerede, men vil veldig gjerne høre deres mening også og om hva dere evnt tror jeg hadde kledd enn det håret jeg har nå.

Er kort hår er noe for meg tro?

Kunde fest hår og sminke!Hei igjen dere! Tidligere i dag nevnte jeg at jeg skulle dele bilder av kundene jeg hadde på lørdagen med dere. Over har dere bildene av min aller første kunde fra den dagen. Hun var hos meg sammen med moren sin, begge skulle ha både hår og sminke. Når jeg spurte hvor de fra, svarte de Stavanger! De var invitert i et bryllup her i oslo. Hun fortalte meg at det var en del som hadde anbefalt meg til å style de, og derfor valgte de å gjøre det hos meg. Noe som jeg synes er så utrolig artig. Så tusen takk, dere er herlige som anbefaler meg uten å ha vært hos meg selv! Så ja, utrolig gøy at jeg har kunder fra andre byer også:) Hun skulle være brudepike og ønsket håret løst i store bølger. Nydelig jente! Det var det for i dag, jeg hadde tenkt å dele bildene av alle som var hos meg den dagen med dere for å være ærlig, men det får jeg dessverre ikke tid til nå. Dino venter på meg som alltid i gangen haha. Vi skal på en koselig besøk til Alan og Therese!

Kos dere så høres vi!

Hva syns du om stylingen?:)

Versace bright crystal

På lørdagen kom Avin, ei av mine venninner innom jobben min for å hilse på meg og få håret fikset til julebord. Med seg hadde hun denne nydelige gaven til meg. Jeg elsket gaven fordi jeg i de siste ukene hadde vurdert å kjøpe denne parfymen og prøve i en periode. Versace bright crystal. Alltid hyggelig med gaver, i hvert fall når det er noe slik som man faktisk hadde tenkt å kjøpe selv hihi! Gelek supas, Avin can<3

Senere i dag skal jeg forresten dele bilder av noen av de kundene som var hos meg på lørdagen. I og med DIno var på oppdrag den helgen, hadde jeg ingen kamera jeg kunne tatt bilder med. Det ble derfor noen få mobilbilder, men bedre enn ingen bilder er det. I hvertfall når en del av dere har spurt om jeg kunne dele de her på bloggen!:)

Vi blogges! <3

Intervju med utrop!

Etter at jeg og Dino spiste frokost i dag, dro vi ut en tur for blant annet å hente mobil laderen min fra jobb, som jeg hadde glemt igjen på lørdagen. Så jeg hadde med andre ord en mobilfri søndag! Etter at vi gjorde det vi skulle, kom vi hjem og fikk vi besøk av flinke Kristian for et intervju. Vi spiste en deilig middag sammen og tok intervjuet etter det! Denne artikkelen vil handle om Dino og meg som ektepar, familie og det å støtte hverandre. Intervjuet kommer til å publiseres om tre uker. Jeg kommer helt sikkert til å dele linken med dere når den er ute. Det er samme avis som intervjuet meg for et par måneder siden om meg, jobben min og bloggingen. Spennende!:D

 


  


 

God natt <3

Minner om konkurranse på bloggen!

Hei dere, ville bare minne dere om konkurransen jeg har på bloggen hvor to av dere kan vinne hver deres gavekort på 150.- fra Inglot! Inglot er kjent for å ha fornuftige priser, så dere får garantert noe fint for pengene:) Her er noen eksempler på priser for noen av produktene:

leppeprodukter 110 - 140 kr  

Neglelakker  110 - 130 kr 

Foundation 180- 210 kr

Mascara 130 - 150 kr


Klikk HER for å komme til konkurransen!

Konkurransen blir avsluttet den 30. november og gavekortet gjelder til 15. desember!

LYKKE TIL!:D

Kampanjetilbud - 60% rabatt på mine opprinnelige styling priser!!

God mandag!  En ny uke betyr nye muligheter, nye påfunn, nye impulser og ikke minst ny energi. Så siden dette er en uke, og jeg har akkurat åpnet mitt eget lille sted så kan jeg dele en god nyhet til dere der ute. For en stund tilbake var jeg og Dino i noen forskjellige møter som dere sikkert husker, og et av disse var om et samarbeid med Groupon. Jeg vet ikke om dere har gjørt om det, men de kjører kampanjer på vegne av bedrifter, og nå kjører Gilmakeup en kampanje ettersom jeg er nyoppstartet og det nærmer seg jul, juleball og diverse andre festannledninger. Kampanje er tidsbegrenset så det er liksom ikke over lang tid, men jeg vil at mine lesere skal få en mulighet til å både lese om det og se om det er noe dere vil. For å være ærlig så er det så utrolig bra kampanje at vi var usikre på om vi ønsket det, ettersom det er langt under hva jeg tar som vanlig for diverse sminkelooker og håroppsett. Kampanjentilbudet varer frem til 31.01.2014, og det er begrenset opplag som sagt, og det er 60% rabatt på mine opprinnelige priser. Så skal du eller noen venniner på fest, julebord eller andre festilgheter så kan dere kanskje ta en titt og se om dette er noe for dere. Uansett så gleder jeg meg til å ta fatt på denne utfordingen også fordi det blir hektisk periode med mange ulike kunder og hva deres ønsker er. Akkurat nå er mitt ønske at dere får en fantastisk uke med mye spenende og gode minner:)

Du kan klikke her for å komme til kampanjetilbudet. Hvis det er noe du ikke forstår eller lurer på, kan du enten sende meg en e-mail på gilan@gilmakeup.com eller ringe meg på 40048243.Vi blogges senere! <3

Ny sminkelook med produktoversikt!Face:

INGLOT under makeup base

INGLOT Cream concealer 66

INGLOT Cream foundation 27

INGLOT pressed powder 15

INGLOT pressed powder higlighter 59

INGLOT blush 40

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyeshadow 116 R

INGLOT eyeshadow 102 R

Glitter Panduro hobby

INGLOT flase lash effect mascara

Brows:

Products from Anastasia Beverly Hills

Lips:

INGLOT freedom system lipstick 37

Syns?:D

Ny sponsor pakke i posten!

Helloooo og for en nydelig søndag det er idag dere. Håper det er like fint for dere der ute også, for i Oslo er det virkelig nydelig vær idag! Tusen takk for alle de søte kommentarene dere skrev til meg igår i forbindelse med min første dag i salongen. Jeg hadde ikke fem, men hele seks kunder i går og jeg kan love dere det var hektisk til tider, på en positiv måte:) Jeg var først ferdig med styling av alle rundt 20.30 -21.00 tiden, og jeg ble igjen i ca en time for å rydde etter meg. Det gikk utrolig bra! Jeg var helt ærlig små nervøs samtidig som jeg gledet meg fordi det var en del kunder, nye produkter og nytt sted. En hektisk dag, med mange ulike kunder men, det gikk overraskende bra og mye bedre enn forventet. Til tross for lite tid mellom hver kunde, så fikk jeg litt tid til å snakke med kundene før vi gikk igang med stylingen! Dere kan bare tenke dere hvor sliten jeg var når jeg var ferdig med alle. Nå skal det sies at jeg ikke hadde de beste skoene på meg heller.. ouch! Det ble i hvertfall en heftig og usunn burger på meg når jeg var ferdig på jobb, så var jeg hjemme rundt 22.30 tiden. Da var det rett i dusjen og deretter rett i sengs! Det var grunnen til at jeg bare blogget en gang i går :) Jeg stod opp for bare noen minutter siden og nå skal jeg og Dino spise en god frokost foran den gode og varme peisen vår! <3

Under har dere forresten noen produkter jeg fikk sponset i posten her om dagen! Dere vil ikke tro hvor de er fra: Anastasiabeveryhills! Alt dette er produkter for bare styling av øyenbryn, er heeeelt forelska jeg! Litt synd at jeg ikke har fått tid til å teste de ut enda. Men, det skal gjøres i dag så skal jeg sende de bildene!:DHa fin søndag dere, så blogges vi igjen senere. Neste innllegg blir nok helbilder av sminkelooken jeg delte med dere!

 

New day, new start!

 

Endelig er helgen her, ikke det at jeg ligger og sover nå som sikkert mange av dere gjør fordi fredager og helger er mine arbeidsdager fra nå av. Klokken er 08.00 nå og jeg skal på jobb om ikke så lenge og ta i mot hele 5 kunder etter hverandre. Det kommer til å bli en utrolig spennende dag og dere kan bare tenke dere hvor mye jeg gleder meg til å ta i mot mine aller første kunder i mitt nye sted og minst jobbe med nye produkter! Må forresten si at jeg er skikkelig imponert over hvor mange som har likt mitt nye Gilmakeup fanpage på facebook, over 400 i bare løpet av en dag! Wow, dere er herlige.

Jeg har forresten sovet borte to kvelder på rad nå, foregår var jeg hos Alan og Therese også sov jeg hos Asma i natt. Jeg sov borte fordi Dino var bortreist på et oppdrag i Mosjøen. Jeg møttet Asma etter jobb i går og vi har snakket så mye at jeg nesten ikke orker å snakke lenger haha, jeg lover jeg og henne slutter aldri å snakke og med aldri mener jeg ALDRI. Vi kan ha vært borte fra hverandre i bare 30 minutter, så kan vi møtes igjen og være så gira på å snakke at vi snakker i munnen på hverandre haha. Off, jeg elske elsker elsker denne jenta.

Men, nå må jeg virkelig gå haha! Har et par små ting å gjøre før jeg skal ta i mot mine kunder i salogen. Dette blir bra, men bedre blir det om dere ønsker meg lykke til <3 ha en herlig lørdag dere <3

Jeg har forresten meldt meg på en hår konkurranse - Norges fineste hår, du kan klikke HER for å stemme på meg! Takk <3


Christmas Inspired Makeup look

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyeshadow 116 R

INGLOT eyeshadow 102 R

Glitter Panduro hobby

INGLOT flase lash effect mascara

Bilder av hele looken kommer jeg mest sannsynlig til å dele på bloggen enten i morgen eller på søndagen. Jeg har forresten en konkurranse på bloggen akkurat nå hvor du kan vinne gavekort fra Inglot, klikke HER for å komme til konkurransen!:)

Hva syns du om looken?:)

Ny facebook side for Gilmakeup!!

 

 

God morgen dere! Da er helgen nesten kommet. Jeg pleide å elske fredager og helger fordi jeg kunne sove lenge. Ettersom jeg neste bare jobber fredager, lørdager og søndager nå så er det utrolig trist å vite at jeg må omstille mine søvnvaner. Jeg elsker jobbe min, men ingenting er bedre enn søvn for meg. Vi er bestevenner haha!
Ok, tilbake til temaet. Nå vet jeg ikke hvor mange av dere som har fulgt bloggen min fra dag en, men allerede i mitt aller første innlegg nevnte jeg min tidligere facebook gruppe som jeg hadde slettet. Helt siden jeg slettet den gruppa på facebook, har jeg fått meldinger og mailer fra jenter som ønsker en slik gruppe/like side igjen. Jeg har tenkt på det en stund nå, aller mest fordi jeg daglig får venneforespørsler fra folk som bare har hørt om meg og ikke vet om bloggen min, som da legger meg til på facebook for å nå frem til meg. Jeg må bare beklage at jeg ikke har godtatt alle dere, men jeg har kun de nærmeste vennene og familie på facebook. Til alle dere som fulgte meg på min tidligere facebook gruppe og dere nye, nå kan dere følge meg på facebook igjen om dere ønsker, denne gangen ble det en like side og ikke gruppe. Litt mer fancy og spennende hehe! Laget siden i natt og har allerede fått over 200 likes, yey! Sharing is caring, so please share:)

 


Du kan klikke HER for å komme til siden! Inviter gjerne dine sminkeglade venner til siden også:)


 

Jeg har forresten meldt meg på en hår konkurranse - Norges fineste hår, du kan klikke HER for å stemme på meg! Takk <3

 

VINN GAVEKORT FRA INGLOT - to vinnere

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har holdt konkurranse her på bloggen! Jeg lovet dere en konkurranse i forrige uke og har derfor lyst til å kjøre i gang en ny nå i samarbeid med Inglot. Denne gangen kan to av dere vinne hver deres gavekort på 150,- kr. Inglot er kjent for å ha fornuftige priser, så dere får garantert noe fint for pengene:) Her er noen eksempler på priser for noen av produktene:

leppeprodukter 110 - 140 kr  

Neglelakker  110 - 130 kr 

Foundation 180- 210 kr

Mascara 130 - 150 kr


Konkurransen blir avsluttet den 30. november og gavekortet gjelder til 15. desember!HVA DU MÅ GJØRE FOR Å DELTA:

1. Lik facebook siden til Inglot HER
2. Kommenter innlegget med at du er med, med ditt fulle navn og e- epostadresse for å kunne kontakte dere som vinner!

NB! Denne konkurransen gjelder kun de som bor i Oslo og området rundt eller Kristiansand i og med det ikke finnes flere butikker i andre byer i Norge enda. Det vil komme flere konkurranser etterhvert når det er flere butikker i Norge og når nettbutikken er oppe og går!

LYKKE TIL <3

How I do my eyeliner - pic tutorial

Eyeliner er en slags sminke som hjelper oss med å markere, løfte og forstørre øyne. De kommer i ulike nyanser og farger og kan brukes når som helst på dagen. Det finnes selvfølgelig mange forskjellige metoder man kan føre eyeliner på. Det er opp til hvordan du ønsker det og hva slags eyeliner du bruker om det er blyant, flytende eller gel. Selv så bruker jeg gel eyeliner, mest fordi jeg aldri finner flytende eyeliner med en børste som jeg er fornøyd med. Gel eyelineren jeg har brukt i disse bildene er fra Inglot! Det er en vannfast eyeliner, som holder seg like fin dagen lang! Jeg bruker en smal angel børste for å føre det på.

Det er som sagt utrolig mange forskjellige metoder man kan bruke eyeliner på for å få til forskjellige eyeliner stiler. Selv så er jeg veldig glad i pin-up looken som da er veldig tynn innerst i øyekroken og blir tykkere på enden/vingen. Vingen er da den lille avslutningen fra der de nedre vippene avslutter og opp mot øret.

Som dere ser, så bruker jeg å starte 1. fra midten med å lage en liten strek. Så fortsetter jeg med å 2. dra streken til innerst i øyekroken. Så lager jeg en kort strek fra hvor nedre vippene avslutter opp mot øret. Så er det bare å fylle inn med farge og forme enden som du vil: )

Hvor ofte bruker du eyeliner ?

 

same makeup look, different lipstick

Her har dere bildene av looken jeg delte med dere i går, med rosa leppestift. Jeg ville som sagt prøve det med en rosa eller litt lysere leppestift også, siden jeg ikke er så glad i mørke leppestifter og lipgloss generelt. Som da jeg hadde brukt på denne looken først. Jeg må helt ærlig innrømme og si at jeg liker begge kjempe godt. Men den i rosa er kanskje litt mere meg. Se på bildene og fortell meg hvilken du liker best. Den med rosa eller mørk leppestift.


Hva syns du er finest til denne looken, mørk eller lys leppestift?:D

Bursdagsgavene jeg fikk til 22-årsdagen min !

 

Jeg er jo ei snill jente, så jeg fikk så klart noen bursdagsgaver på bursdagen min i år også!  På selve dagen min fikk jeg en ny diamantring fra min kjære mann. Det kom helt ærlig som en sjokk, jeg hadde jo allerede to diamantringer som da er gifteringen min og en som er pynteringen, så det siste jeg trodde var at jeg skulle få enda en til. Den jeg brukte tidligere, hadde mye mindre stein enn denne nye jeg fikk av Dino som er en god del større (karat). Dette var uten tvil den beste gaven jeg fikk i år, diamonds are forever:) En veldig søt og betydningsfull gave som jeg setter stor pris på.

Dere husker forresten når jeg nevnte at jeg skulle få meg en ny logo? Det er også en gave jeg får fra Dinos beste kompis Tommy og hans crew, som jobber med design, hjemmesider osv. Mer om logoen kommer i eget innlegg!

Siden selve bursdagen havnet i en uke dag, feiret vi bursdagen min to ganger. Dagen jeg hadde bursdag, den 14.nov hadde jeg og Dino en liten koselig feiring sammen. Hvor vi dro på kino, spiste god mat, gikk rundt, shoppet litt osv. Utrolig koselig og personlig feiring. På lørdagen der imot, inviterte vi våre aller nærmeste venner på besøk for en liten feiring. Under har dere bilder av resten av gavene.

J. C skoene fikk jeg av vår vennepar Rune og Sanaz. . . elsk! Kan nesten ikke vente til jeg bruker dem!:D


Omg omg omg.. bildet over er tatt av boken jeg fikk av Asma. Dette her er noe av det beste jeg vet om. Det går nesten ikke an å få en mer personlig gave fra ei bestevenninne. I boken har hun skrevet om alt fra da vi var små, når vi ble kjent og til den dagen i dag. Det er noen så morsomme bilder av meg og henne i denne boken at jeg hadde latterkrampe fra side en til slutten. Jeg hadde i fjor gjort noe lignende til Dino når har var på oppdrag i Kurdistan. Så ja, slike personlige gaver elsker jeg!

 

Hva er den mest betydningsfulle gaven du har fått hittil og hvem var det fra?

New makeup look + products: New year inspired look

 Hello og god tirsdagskveld alle dere makeup elskere. Her sitter jeg og blogger etter å ha spist alle kyllingvingene i Oslo, haha neida. Eller jo, jeg elsker kyllingvinger med hvitløksbrød mmm! Men nok om kyllinger.  Under har dere bilder av looken hvor jeg bare har brukt Inglot sine produkter! Det var utrolig gøy å lage et look med sminke bare fra et merke. Inglot har heldigvis alt jeg trenger av produkter, så vanskelig var det ikke! Men litt utfordrende var det i og med jeg aldri før har laget sminkelooker med produkter bare fra et merke! Selv så ble jeg fornøyd med resultatet i og med det var første gangen jeg brukte mange av de produktene og ikke helt visste hvilken resultater det ville gi! Looken er nyttår inspirert, men kan godt fungere som sminke for kostymefest, bursdag eller bryllup!

Jeg har laget to varianter av denne looken i og med jeg ikke er så glad i veldig mørke leppestifter og lipgloss. Måtte derfor prøve looken med en litt lysere leppestift også. Bilder av de deler jeg med dere i morgenFace:

INGLOT under makeup base

INGLOT Cream concealer 66

INGLOT Cream foundation 27

INGLOT pressed powder 15

INGLOT pressed powder higlighter 59

INGLOT AMC blush 68

 

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyeshadow 101 R

INGLOT eyeshadow 115 R

INGLOT eyelinergel black

INGLOT flase lash effect mascara

 

Brows:

INGLOT eyeshadow 112 R

 

Lips:

INGLOT shimmery deep purple lipstick 90

 

Hva syns du om looken og fargene?

Skal du på juleball, russeball, bryllup eller feire bursdagen?

Jeg og Dino tilbringte nesten hele gårsdagen ute. Vi var å kjøpte det jeg manglet for mitt nye sted, som hyller, speil og andre småting. Det er fortsatt en del ting igjen å gjøre, men wow så bra det ser ut der allerede. Jeg elsker det stedet, jeg får en skikkelig deilig følelse når jeg ser på det og tenker på at det er mitt første steg mot drømmene mine. At jeg gikk fra å ikke vite hva jeg skulle gjøre eller satse på for bare 6 måneder siden, til å ha mitt eget sted og ikke minst få meg noen slike samarbeidspartnere, få meg nye visittkort, nye kunder hver eneste dag og sist men ikke minst min egen logo og hjemmeside! Heeeeeeelt sykt, jeg får frysninger nå som jeg skriver om det. Seriøst, jenter og gutter og hvem enn nå dere mine lesere er: Det lønner seg å drømme og det lønner seg å tenke stort. Det lønner seg å sette seg mål og satse på det du innerst inne brenner for. Vi lever i en verden hvor en - bokstavelig talt kan tjene penger på alt. Så hvorfor ikke jobbe med noe du elsker, slik at du får jobbet med det hver eneste dag. Det vil ikke engang føles som jobb! Det eneste du trenger er å sette deg et mål, ha litt selvtillit, stå på vilje samt hard jobbing så kan du leve av det du elsker mest her i verden!

Jeg må forresten fortelle dere en liten ting, i det siste har jeg fått mange mailer fra ukjente som skriver om hvor mye jeg, bloggen min og mine positive innlegg har hjulpet de med å finne ut av hva de vill gjøre i fremtiden. At jeg og bloggen min klarer å inspirere så mange daglig, er utrolig gøy å tenke på. Blogg og jobbmotivasjonen min øker for hver gang dere sender meg slike mailer og ikke minst kommenterer alle mine innlegg med positive og søte ord. Så takk skal dere ha!

Jeg må til min kjære salong for å fikse det siste som skal gjøres der i dag, kjøpe det som mangles, så ta imot en kunde! Så sette meg ned og svare på deres mailer når jeg er ferdig på jobb. Jeg kommer til å ha egen bookingsknapp senere, slik at det blir lettere for  dere å kontakte meg og ikke minst se mine priser! Men foreløpig, kan dere kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com for bryllup, julebord, russeball, bursdag, bilder osv:)


 
Bildet over er fra et av de nye lookene jeg har laget for dere, deler sikkert resten i løpet av dagen eller i morgen:)

Preparing my new place

Jeg trodde jeg skulle bli ferdig med dagens gjøremål litt tidligere, men vi er først på vei til å kjøpe stol og noen andre småting til salongen nå. Dette blir med andre ord en lang dag! Vi er nødt til å bli ferdig med det til senest torsdagen denne uken pga alle de julebord, juleball osv bestillingene! Det ser allerede mye bedre ut der nå. Ikke bare det, men jeg har også fått meg en logo til stedet mitt! Det er heller ikke så lenge til mine nye visittkort og hjemmeside er klare! Ting går fremover akkurat slik som vi ønsker for øyeblikket og jeg har en damn god følelse rundt dette. Nå må jeg legge fra meg mobilen, hvis ikke så kommer jeg til være kvalm resten av dagen, mobil og bil ikke bra kombinasjon for Gilan:/

Vi blogges dere!

It´s all about Inglot

I dag har jeg veldig lyst til å starte dagen med et innlegg om Inglot. Jeg har hatt utrolig lyst til å gjøre dette i de siste ukene, men jeg har også hatt så lite tid til å kunne sette meg ned og få et informativ innlegg om nettopp dette merket. Jeg vet at det er et merke som er litt ukjent i Norge og skandinavia generelt (enn så lenge), men jeg vil nå derfor gjøre mine lesere kjent med dette vidunderlige merket. For i mine øyne som jobber med sminke til daglig, er det virkelig et merke som jeg har forelsket meg fullstendig i. Litt om opphavet til Inglot. Inglot ble dannet for bare 25 år siden av Wojtek Inglot. Etter bare 25 år finnes det idag over 450 butikker rundt omkring i verden, det åpnes i gjennomsnittlig 4 nye Inglot butikker på verdensbasis i mnd. Det er intet annet enn imponerende og hvis ikke det hadde vært pga den høye kvaliteten merket har så ville suksessen vært så stor heller. Så dette er bare starten, det er jeg sikker på. Og jeg er virkelig kjempe glad for å bruke Inglot på daglig basis.

Før Inglot kom til Norge, kunne jeg sette meg ned og drømme om å kunne få muligheten til å bruke produktene fra nettopp dette merket på meg selv og mine kunder. Det er profesjonelle produkter som til daglig blir brukt av makeup artister fordi de vet hva de har å jobbe med. Jeg har ofte sett verdenskjente makeup artister som jeg følger på blant annet Instagram bruke disse produktene og da har jeg nesten hatt lyst til å gråte fordi de ikke hadde det her i Norge...før NÅ som den har kommet til Norge, Oslo og Kristiansand og flere butikker kommer fortløpende. Det er produkter av høy kvalitet som KUN blir produsert i EU og deres egen fabrikk med de beste ingrediensene! De er parabenfrie (Parabener står på EUs liste over mulige hormonforstyrrende stoffer, som kan både hemme og øke effekten av de naturlige hormonene i kroppen) også er de heller IKKE testet på dyr!


Du kan velge mellom hele 89 forskjellige kombinasjoner av farger og typer. Hos Inglot får du også velge mellom 7 ulike typer foundation alt fra flytende til spesialtilpasset for forskjellige hudtyper. Dette merke kan med andre ord bli brukt av de unge til de eldre, de erfarne og de med litt mindre erfarnenår det kommer til sminke.

 

Nå håper jeg at dere har lært litt om dette fantastiske kosmetikk merket! Jeg kommer til å lage flere innlegg om merket og produktene og ikke minst dele mine favoritt produkter fra Inglot med dere og lage diverse looker heretter med Inglot produkter. Det er så mye å fortelle om dette merket, men jeg stopper her for i dag så kan dere glede dere til neste gang:)

 

Til de av dere som bor i Oslo og Kristiansand, har dere vært innom Inglot butikkene og hva synes dere om butikkene?

 

Jeg har forresten meldt meg på en hår konkurranse - Norges fineste hår, du kan klikke HER for å stemme på meg! Takk <3

My birthday in pictures
Over har dere noen flere bilder fra bursdagen min som var i går. Det ble ikke så mange fine bilder som jeg håpet på. Kamera gikk tom for batteri, det var for mørkt inne også var det ingen som gadd å ta bilder haha. Men, disse er vel bedre enn ingen bilder i det hele tatt, sant? Det ble forresten eller ikke noen bilder av gavene jeg fikk, fordi jeg ikke fikk tid til å gjøre det i dag som jeg trodde. Jeg kan sikkert gjøre det også til uken! Ha en nydelig kveld dere! <3

Dagen derpå

Hei alle dere søndagsdvalere:)  Håper alle dere har hatt en bra helg og ikke minst dag så langt! For det har jeg hatt: ) Jeg har hatt den beste uken og helgen på veldig lenge! Bursdagsfeiring med masse søtsaker, roser, latter og kos. Dette har helt ærlig vært min aller beste bursdagsfeiring så langt i livet. Det er takket være Dino selvfølgelig. Jeg kommer til å dele en del bilder fra gårsdagen og noen av gavene jeg fikk med dere senere i dag. I dag går turen til svigers for en kurdisk middag og en koselig kveld med la familia. Jeg må derfor ordne meg nå for det er ikke lenge til vi skal være der.

Vi blogges senere. Hvordan har helgen din vært?

Kunde: sminke og hår for forlovelsesfest
I og med jeg skal feire bursdagen min i dag og ikke rekker å ta noen bilder i dag og dele det med dere, ville jeg dele bilder av en kunde jeg hadde her om dagen, som var hos meg for å bli stylet til hennes forlovelsesfest. Nydelige og festlige bilder, slik at dere også får litt.. festfølelse haha:) Bildene er tatt av meg.

Nå skal jeg kose meg, ønsker alle dere en strålende bra helg!

 Hva syns du om bildene, det nydelige paret og stylingen?:)

-Gilan

Dette gleder jeg meg til!

Hello nydelige dere! Dere husker når tid jeg delte mitt forrige innlegg i dag? Jeg har vært ute siden da jeg. Jeg og Asma har gått rundt i byen, koset oss, shoppet, spist god mat, drukket kaffe også kom vi hjem for en liten stund siden. Jeg er utrolig sliten i beina, selv om jeg kjøpte meg et nytt par sko mens vi var ute i dag. Det ble en heftig uforventet shoppinsrunde  .. skjønner ikke hvordan Asma gidder å shoppe med kresne meg, haha! Jeg har gått rundt hele Oslo i dag og prøvd kjole etter kjole.. rett før vi skulle hjemme, gikk vi innom en butikk på byporten og fant jeg en helt ok topp som jeg kunne ha til i morgen. Jeg kjøpte den gikk ut av butikken så klarte Asma selvfølgelig å se på meg at det ikke var heeeelt det jeg var ute etter. Da dro hun meg inn i en annen butikk der og sa, hvis ikke finner noe her, så drar vi hjem. Tror ikke dere jeg fant kjolen jeg har sett etter i hele dag der? Det var som om den var sydd for meg! Fargen, fasongen og detaljene var akkurat det jeg var ute etter. Både jeg og henne ble utrolig glad og lettet etter å ha funnet den, haha! Kjøpte meg også et par vintersko, buke og genser i dag. Kommer til å vise de til dere i eget innlegg i neste uke engang!

Jeg har så mye å blogge om, men vanskelig når jeg har så lite tid, ugh! Men, jeg kan i hvert fall love dere en ting og det er det at jeg kommer til å ha konkurranse på bloggen i neste uke. Hvor to av dere kan vinne gavekort, som dere kan handle sminke for fra Inglot .  Jeg skal også skrive et innlegg om Inglot sine produkter, så fort jeg får tid i neste uke så dere ser hvor fantastiske produkter de har!

Over har dere et detalj bilde av kjolen min som jeg skal bruke på bursdagsfesten min i morgen:D

også kom jeg hjem til denne nydelige blomsterbuketten, som en kompisen av Dino hadde tatt med til meg. Åwh, elsker elsker elsker blomster! :D

Nå må jeg ta en dusj, fikse et par ting så ta kvelden. Jeg må opp tidlig i morgen for å ta i mot en kunde, så ordne meg og rydde litt i leiligheten før gjestene kommer! Arbeidsnarkoman sa du? Hihi, God natt<3

TUSEN TAKK!!

For alle de fine ønskene jeg fikk fra dere på bursdagen min, det gjorde virkelig en bra dag enda bedre. Jeg er så heldig som har så mange koselige og trofaste venner, familie og ikke minst dere,leserne mine <3 Jeg har aldri i mitt liv hatt en så bra bursdag som i går. Det var en veldig minnerik og koselig bursdagsfeiring og ikke minst litt annerledes dag sammen med verdens beste mann Dino. Vi gikk litt rundt i byen, spiste mat på en fantastisk koselig kinesisk restaurant Mr.Hong, der jeg etter maten ble overrasket med kake og is. Etter detavsluttet vi kvelden det med en utrolig bra film: Gravity. Filmen kan virkelig anbefales på det sterkeste. Intens og spenning fra start til slutt. Jeg tror aldri jeg har fått så mange bursdagshilsener, alt fra smser, telefoner, facebook hilsner, Instagram. Igår følte jeg meg som en kjendis hihi! Den beste delen er at det ikke er over enda. Jeg kommer til å feire det først nå på lørdagen sammen med familie og mine nærmeste venner.

Nå må jeg ta tak i dagens gjøremål og deretter skal jeg møte min søte Asma. Vi skal ha litt kvalitetstid i dag, som da betyr litt shopping og god mat!  Jeg vet forresten enda ikke hva jeg skal ha på meg til i morgen! Kjøpte meg en fin overdel fra Zara i går, men det blir nok ikke den. Så da får jeg ta en ny runde på det i dag. Kanskje jeg finner noe sammen med Asma, yey! Kos dere, så høres vi:D

 

Når har du bursdag?

HAPPY BIRTHDAY TO ME !

Da er jeg blitt hele 22 år og  har allerede begynt å planlegge min pensjonisttilværelse:) Som jeg har sagt til dere tidligere, det er litt merkelig med meg og bursdager, fordi jeg elsker følelsen av å føle meg eldre! Det som faktisk beviser meg dette året at jeg er blitt eldre og litt mer vis er alt jeg har fått til iløpet året. Jeg har heldigvis fått til en god del og opparbeidet meg erfaring på mitt felt, samtidig som jeg virkelig har jobbet hardt. Jeg har konstant hatt lyst til å lære noe nytt, lytte, feile og se etter fremgang! Belønningen er enorm. Dette i mine øyne beviser at jeg er blitt eldre og tenker lengre enn hva jeg pleide for bare noen mnd siden. Mye av dette er takket være Dino, jeg har lært så utrolig mye av han.

 

I går kveld, rett etter midnatt, fikk jeg en nydelig gave av Dino. Det var liksom ikke noe jeg forventet  å få i det hele tatt! Jeg kommer tilbake til det senere med bilder:) Snart skal jeg og han på trening, så dra ut og spise en deilig middag sammen så gå litt rundt også avslutte kvelden med kino for å se filmen "Gravity". Det blir med andre ord bare en liten, koselig bursdagsfeiring sammen med Dino. Selve feiringen kommer til å være på lørdagen, da skal vi ha noen av våre nærmeste venner på besøk for en koselig bursdagsfeiring, det blir FULLT HUS, og det er noe jeg gleder meg sinnsykt mye til!

 

NÅ skal denne dagen feires med verdens beste mann, vi blogges engler! <3

Stor bursdagsklem fra meg til dere:)

Outfit: Back to black

Isn't elegance forgetting what one is wearing?


Jakke: Warehouse // Topp: Atmosphere // Skirt: Pull and Bear // Veske: Lindex // Sko: Din sko

Bilder tatt av : Asma

Hva syns du om antrekket og hvor ofte går du i svarte klær?

Sneak peak - outfit

Først og fremst, så må jeg takke alle dere for alle de fine gratulasjonene jeg har fått fra dere i går. Ikke bare på bloggen, men på Sms, facebook, insta osv! Det føles så godt å vite at så mange av dere ble glad for meg, det setter jeg virkelig stor pris på! At alt dette skjer nesten samtidig som bursdagen min, er enda hyggeligere! Jeg feirer jo år i morgen, uwæh!:D Det blir dessverre ikke noe hokuspokus i og med det er i en uke dag, vi skal derfor ta det igjen i helgen, sammen med mine nærmeste venner og familie. Kos<3

Jeg føler at det er utrolig lenge siden jeg har delt antrekksbilder med dere, har hatt så mye annet å tenke på! Siden jeg vet mange av dere er glad i det og ikke minst i variasjoner jeg har på bloggen, skal jeg dele bilder av et antrekk med dere senere i dag! Det er faktisk med den nye jakka jeg har kjøpt. Dere får bare et sneack peak bilde nå, til jeg deler resten av bildene med dere senere i dag!

Litt greit med variasjon, eller?

 

Jeg har forresten meldt meg på en hår konkurranse - Norges fineste hår, du kan klikke HER for å stemme på meg! Takk <3

Historisk bra dag !

Et av de største drømmene mine gikk i oppfyllelse i dag, takk Gud for det!

Dagen idag har nærmest vært en drøm. Helt ærlig, jeg ba Dino om å klype meg i armen et par ganger til jeg forstod at det var virkelighet. Eks, tenk at du er fotograf, du går inn i en fotobutikk og de sier: Vær så godt å plukk det du vil ha av linser og diverse utstyr. HELT SYKT opplevelse. Det å kunne gå rundt og velge sminke var som en drøm! Dette fikk jeg oppleve hos Inglot i dag :D

Ok, her kan jeg forklare litt kort om hva alle de møtene jeg og Dino har vært med på i det siste var for: Jeg og Dino har jobbet nesten 24/7 med å få fikset firmaet mitt Gilmakeup, ordne viktige papirer, dra på møter for samarbeid, ordne med diverse avtaler etc. Et av de møtene vi var på var med nettopp Inglot. Som mange av dere vet så har de åpnet butikk i Oslo og i Kristiansand og det vil komme enda flere butikker etterhvert. Jeg skal ha et eget innlegg hvor jeg skriver dypere om selve merket Inglot og produktene de har og hva deres planer er fremover. For det er store planer. Jeg, som mange av dere sikkert har fått med dere nå, kommer til å samarbeide med Inglot. Ikke bare det, men lokalet jeg har snakket om i de siste dagene er Beauty Spot som er  hudpleiersalongen til Sherin som også er dagligleder og forretningsfører av Inglot Norge sammen med sin forlovede Daniel. For et herlig par som både jeg og Dino har fått sansen for. De virker genuint ærlige, motiverte, har store ambisjoner og så utrolig pågangsmot. Føler at Dino og jeg og Sherin og Daniel har en del til felles når det gjelder mål og ambisjoner. Det gjør meg så trygg på at et samarbeid kan dyrke noe enda mer positivt.

Jeg har som sagt mitt eget sted nå som er nesten ferdig møblert. Jeg kommer mest sannsynlig til å bli ferdig med å fikse selve rommet i løpet av uken og med en gang det er gjort, kommer jeg til å komme med mange forskjellige kampanjetilbud på både hår, sminke og hyggelige pakkepriser som negler, styling, makeup osv. negler. Noe mange av dere har spurt meg om tidligere, jeg kan endelig tilby dere det meste innenfor skjønnhet!

Nå skal jeg se litt på inspirasjonsbilder for interiør til rommet jeg skal flytte til, få orden på sminken og organisere det litt, jobbe med mine prislister som da endelig skal komme på bloggen og sist men ikke minst.. så kommer jeg til å komme med mange forskjellige konkurranser, tilbuder for styling, bilder osv. Gled dere sier jeg bare!

Også ble det en koselig middag etter dagens gode innsats på meg, Dino og Tommy!Har du noen ganger prøvd Inglot sminke?

En bok om sminke

I går fikk jeg Norges eneste makeupfagbok tilsendt i posten, jeg skulle bare ta en kjapp titt på boka i går og det tok meg minst halv time. Dette er hva jeg kaller for spennende lesestoff! Jeg er sikker på at jeg kommer til å lære en del nye ting av denne boken som da jeg helt sikkert kommer til å dele med dere med mine egne bilder:D 

Jeg fikk min bok sponset, men den koster 499kr HER.

 

Nesten 10 000 seere på youtube!

Jeg har nå nesten brukt 4 timer på å besvare mailer, tatt telefoner, jobbet med noen bilder og gjort andre ting inne på rommet mens Dino har vært på et viktig møte. Jeg klikket meg derfor inn på youtube for å høre på musikk, da jeg logget meg inn på brukeren min så jeg at videoen til Madeleine er nesten blitt sett 10 000 ganger. Det er sykt mange med tanken på at vi ikke har lagt den ute for å så lenge siden. Har liksom hatt en del seere på noen av mine videoer tidligere, men aldri så mange! Om dere ikke har sett videoen enda, kan dere se den under!

Det er forresten utrolig gøy å se hvor mange av dere gjettet feil på mitt forrige innlegg. Hva pakken var og hvor den var fra, skal jeg dele med dere i morgen tidlig. Skulle egentlig gjøre det i kveld, men fikk ikke tid til å ta bilder siden jeg måtte ta meg av viktigere ting:) Nå må jeg jobbe litt til, få i meg noe godt å spise så legge meg. I morgen har jeg en lang men spennende dag foran meg! God natt, engler! <3

Husk å se den i full-HD kvalitet.Om du skulle ønske å bli stylet og tatt bilder av slik som Madeleine kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com

Hva syns du om videoen?

Pakke i posten!

I dag var jeg innom postkontoret for å plukke opp min aller første sponspakke.

Kan du gjette hva som er i pakken?

Norges fineste hår

 

God morgen! her kommer det et innlegg jeg har delt tilidere, det er ofte slik at en som leser kan gå glipp av noen innlegg om man ikke er innom bloggen den ene dagen. Jeg deler den derfor igjen i dag og håper på flere semmer fra dere :D 

For ca 2 uker siden, sendte en av mine lesere meg en link på en hårkonkurranse som heter Norges fineste hår og mente at jeg burde melde meg på konkurransen fordi jeg kunne vinne det med det håret jeg hadde. Jeg gjorde ingenting med det der og da, men så var det enda ei som sendte meg en mail på det i dag også og mente at jeg burde melde meg på samme konkurranse. Etter en litt pjatt og matt med Dino, sa han hvorfor ikke? Nå har jeg da jeg meldt meg på konkurransen om Norges fineste hår. Hvis dere syns jeg eller rettere sagt håret mitt (hihi) fortjener å vinne konkurransen så har jeg ingenting imot at dere kan stemme på meg?og veldig veldig gjerne dele linken videre: ) Og jeg har bestemt meg for om jeg vinner jeg så skal jeg ha en overraskelse klar til mine kjære lesere <3

Du kan klikke HER for å stemme på meg!


Du kan klikke HER for å stemme på meg!

New makeup look!!Hello dere! Da har jeg kommet tilbake til hjem kjære hjem. Jeg sov hele to timer istad, mens Dino så fotballkamp. Deilig? Ja! Elsker å sove. Over har dere bilder fra looken jeg delte med dere tidligere i dag. Det er dessverre ikke alle de jeg ønsket å dele med dere fordi de jeg egentlig skulle dele med dere har jeg på Mac´en min. Jeg glemte selvfølgelig laderen hjemme hos Therese og Alana, da måtte jeg igjen overføre noen randome fra kameraet istad for å dele med dere. Jeg skal alltid glemme noe når jeg overnatter eller er hos andre. Om det ikke er landeren så er det: selve Mac´en, klær.. tannbørste, smykker, sjerf osv. Uff.. Dino sier alltid at jeg kommer til å glemme vår unge ut et sted nåwh! :( men men ingeng er perfekt haha! Jeg håper uansett at dere leker looken:) Jeg skal straks begynne med middagen så skal vi slappe av foran peisen og kose oss resten av kvelden med snacks og film! <3

Hva syns du om looken?


Jeg har forresten meldt meg på en hår konkurranse - Norges fineste hår, du kan klikke HER for å stemme på meg! Takk <3

New makeup look + products

Hei og god morgen dere! Jeg har sovet så godt i natt at dere ikke vil tro det. Jeg elsker regn og elsker det å bare høre regnet tromme mot vinduet mens jeg prøver å sove. Så avslappende og romantisk hihi! Jeg har sovet hos Therese i går, turen kom rett til henne etter date med Asma. Med meg tok jeg med to poser av godteri, til Therese godteridronninga. Spiste en god del selv, noe jeg egentlig ikke er så glad i men kan plutselig spise en del når jeg ser hvordan Therese nyter det. Vi har hatt en koselig kveld med andre ord!

Under har dere forresten detaljbilder fra et av de siste sminke lookene jeg har laget i det siste. Dette er da en 90-talls inspirert sminke look. Når jeg deler resten av bildene med dere senere i dag, vil dere se hva jeg mener med 90-talls look, det ble veldig kult med håret og helheten syns jeg. Noe dere får sett senere i dag! En kul look for photoshoots og spesielle anledninger som kostymeparty.Eyebrows:

Mac eye shadow -Charcoal brown

Mac eye gele

 

Eyes:

Mac prep and prime

Inglot 112 R eye shadow

Inglot white eyeliner gel 77

Inglot Black eyeliner gel

L´oreal studio secrets

Mascara - l'oreal telescopic mascara

 

Kunde: Øyenbryn før og etterDere husker vel at jeg nevnte en kunde som var hos meg for to dager for å bli nappet? Her har jeg før og etter bildene av hennes øyenbryn. Hun hadde drømmeøyenbryn, nydelig jente! Nå er det kose tid med Therese, godteri og film next! :D Ønsker dere en koselig kveld videre.

Hva syns du om resultatet?

Jeg har forresten meldt meg på en hår konkurranse - Norges fineste hår, du kan klikke HER for å stemme på meg! Takk <3

 

Kos

Heei! Her sitter jeg sammen med Asma, jeg vet det var nesten et år siden jeg var ute med henne. Hehe neida, men det føles som det! Vi skal gå litt rundt sammen og kjøpe litt sminke, så skal vi sette oss ned et sted for å snakke om alt og ingenting og ikke minst spise en deilig middag sammen som gode gamle dager. I kveld får Dino leiligheten for seg selv og hans brødere, de skal nemlig ha pinnekjøtt maraton hjemme hos oss. Noe jeg ikke klarer lukten av, skjønner ikke hva som er så godt med det haha. Men, håper at de får koset seg, for det skal jeg med Asma og Therese! Yey!

Ønsker dere en koselig lørdag!

new inn: Winter jacket

Da er Gilan ferdig med dagens kunder. Begge gikk ut herfra med smil rundt munnen og ble kjempe glad i resultatet. Jeg elsket det selv, både stylingen på bruden og brynene til kunde nummer to. Jeg fikk heldigvis tatt bilder av begge, gleder meg til å dele de med dere og se om dere også kommer til å like det! Straks kommer min prins hjem fra trening, han skal ta med kyllingvinger og varm brød til sultne meg. Jeg er dødssulten, så det blir deilig å få i seg litt mat før jeg skal fortsette med resten av tingene som skal gjøres i dag.

Tilbake til overskriften: Dere husker da jeg skrev om at jeg var ute etter en ny vinterjakke for ca en uke siden, men at jeg ikke hadde funnet noen som jeg kunne tenkt meg å kjøpe? Jeg ville i hovedsak ha en tynn/pen kåpe som jeg kunne bruke til spesielle anledninger. Men, når jeg først tenkte meg om, så ville det ha vært bortkastet av penger. I og med det er utrolig kaldt om vinteren her i Norge og jeg mest sannsynlig ikke kunne bruke det uten å måtte ha noe over der igjen. Dagen jeg var ute å prøvde diverse jakkene, hadde jeg sett en som jeg likte litt. Jeg fikk med meg Dino ut på byen dagen etter, så han kunne hjelpe meg med valget. Med engang han så det, sa han take it. Den er feminine, varm og en mellom ting mellom kåpe og vanlig vinterjakke. Så, det ble en del av bursdagsgaven haha. Jeg bare elsker den og varmen den gir! Den er kjøpt fra Warehouse, jeg er helt ærlig ikke så veldig glad i å skrive ned pris på ting jeg kjøper, men er sikker på at mange av dere kommer til å spørre meg om det uansett. Jakken kostet rundt 1750,- tror jeg og er i str 32! :DHva syns du om jakka?

Jeg har forresten meldt meg på en hår konkurranse - Norges fineste hår, du kan klikke HER for å stemme på meg! Takk <3

The only way to enjoy anything in this life is to earn it first

Akkurat nå sitter jeg her og drikker kaffen min, mens jeg venter på en kunde som skal komme hos meg hvert øyeblikk for styling til hennes forlovelsesfest! Jeg hadde møte med denne kommende bruden for 1-2 uker siden om hvordan hun ønsket sminken og håret. Det kommer til å være noe enkelt, men samtidig noe romantisk og elegant! Hun mente hun ikke brukte så mye sminke daglig, men ville gjerne se ut som en brud på en slik dag. Emine er en utrolig hyggelig og positiv jente med strålende utsende, så dette blir nok veldig bra! Når jeg blir ferdig med hennes hår og sminke, skal jeg ta i mot enda en kunde.

Selwa er en ung jente som kommer opprinnelig fra Marokko. Hun har booket tid hos meg for juni neste år for hennes store dag. Senere i dag  kommer hun hos meg for napping av bryn. Så har vi enda en avtale i neste uke hvor vi skal ha en test dag for hvordan hennes sminke og hår skal være på hennes store dag. Som kanskje mange av dere vet, så er det slik i marokkansk kultur at bruden skifter hele tre ganger i løpet av kvelden. Da er det gjerne snakk om antrekk i tillegg til frisyre og sminke. De må derfor alltid ha en stylist til stede, som da kan endre på hår og sminken og hjelpe de med kjolene. Jeg kommer til å gjøre det i tillegg til å ta bilder på hennes bryllups dag. Mye på en dag, men utfordringer er noe jeg elsker!

Når jeg er ferdig med begge kundene, skal jeg og Dino hos Alan og Therese. Hvor resten av familien også skal komme for en koselig familiekveld, det blir nok en koselig avslutning på dagen! Nå må jeg drikke ferdig kaffen min, så jeg kan fokusere på jobben senere.


Om du skulle ønske å bestille tid hos meg kan du sende meg en mail på : gilan@gilmakeup.com

Vi hörs, dere <3

Nothing will work unless you do

For en travel dag da har vært i dag! Jeg startet dagen med et møte, så kom jeg hjem og dro ut igjen på enda et møte sammen med Dino. Da vi ble ferdig, dro Dino videre til enda et møte haha. Det er helt sykt hvor mange møter vi har vært på i det siste. Men, kan bare si dere en ting og det er det at: Mange av dere kommer til å elske resultatet av noen av disse møtene, for det er ikke bare bra for meg men også for dere som lesere og mine kunder. Så gled dere sier jeg bare, fordi jeg kommer til å komme med noen helt råe tilbud på styling, sminke produkter, photoshoot hudpleie osv! :D Når vi ble ferdig med møtene, satt vi oss ned et sted for å ta en matbit, maten var så smakløs at vi begge mistet lysten etter å ha smakt på det. Jeg elsker pakistansk mat, men for å si det sånn.. ikke alle kan servere det!

Nå skal jeg slappe helt av, så skal jeg rydde litt i leiligheten, svare på et par mail senere også ses vi kanskje plutselig igjen:D

Hva har du gjort i dag?

 

Jeg har forresten meldt meg på en hår konkurranse - Norges fineste hår, du kan klikke HER for å stemme på meg! Takk <3

Norges fineste hår

 

For et par dager siden, sendte en av mine lesere meg en link på en hårkonkurranse som heter Norges fineste hår og mente at jeg burde melde meg på konkurransen fordi jeg kunne vinne det med det håret jeg hadde. Jeg gjorde ingenting med det der og da, men så var det enda ei som sendte meg en mail på det i dag også og mente at jeg burde melde meg på samme konkurranse. Etter en litt pjatt og matt med Dino, sa han hvorfor ikke? Nå har jeg da jeg meldt meg på konkurransen om Norges fineste hår. Hvis dere syns jeg eller rettere sagt håret mitt (hihi) fortjener å vinne konkurransen så har jeg ingenting imot at dere kan stemme på meg?og veldig veldig gjerne dele linken videre: ) Og jeg har bestemt meg for om jeg vinner jeg så skal jeg ha en overraskelse klar til mine kjære lesere <3

 

Du kan klikke HER for å stemme på meg!


Du kan klikke HER for å stemme på meg!

New makeup look: natural everyday makeup

Hei igjen! Her har dere resten av bildene fra looken jeg delte med dere tidligere i dag. Dette er da min hverdags minke, eller selve skyggen er kanskje noe jeg bruker daglig uten den svarte eyeliner i våtlinja. Det her er som sagt øyenskyggene jeg har kjøpt fra Inglot, jeg er kjempe fornøyd med de, for de av dere som har spurt meg om det. Her ser dere kanskje hvorfor, det er nydelige farger!

Kom forresten hjem fra en deilig treningsøkt for ikke så lenge siden. Det ble 30 min med mageøvelser og 30 min cardio! Skal belønne meg selv med en deilig kurdisk middag i kveld, siden jeg både har vært flink på trening og her hjemme !:D

Hva syns du om looken og hvor mye sminke bruker du til daglig?

 

Natural eye makeup: Products 

Hei og god dag dere! Flere av dere hadde spurt om Inglot produktene jeg hadde kjøpt. Jeg må bare si at jeg er super fornøyd med de, spesielt øyenskyggene! På bildene over har jeg brukt de øyenskygge jeg hadde kjøpt fra Inglot, de er så fine og pigmentfulle at jeg nesten har brukt de hver dag! Over har dere som sagt detalj bilder av øyensminken, senere i dag skal jeg dele bilder av hele looken med dere.

 

 

Eyebrows:

Mac eye shadow -Charcoal brown

Mac eye gele

 

Eyes:

Mac prep and prime

Inglot 112 R eye shadow

Inglot: 102 R eye shaow

Inglot 111 R eye shadow

Inglot eyeliner gel 77

Mascara - l'oreal telescopic mascara

Vellykket treningsøkt

 

Definisjonen av slakt...det var min trening idag. Jeg slaktet virkelig musklene mine idag. Biceps og skuldrene mine fikk gjennomgå idag. Herre min Gud så deilig det er å føle at du ikke lenger kan bevege musklene du har trent. Jeg trener alltid like bra når Dino er der og pusher meg og viser meg det liksom. Det alvorlige blikket hans. Han er virkelig nazi når han trener. Verste er at jeg faktisk kan bli små redd der og da og gjør som han sier. Så ja, skuldrene, bicepsene mine og magen fikk gjennomgå i dag. Må forresten dele en liten ting med dere, som gjorde meg kjempe glad. Søte Vanessa Monstad, "Datsnom " hadde skrevet om to av hennes favoritt bloggere på bloggen sin i dag, ei av de var meg. Ble utrolig glad da jeg leste hva hun hadde skrevet om meg, jobben min og ikke minst bloggen. Slike ting motiverer meg til å bli enda flinkere! Under kan dere lese hva hun hadde skrevet! Tusen takk, nydelige deg! <3

"Ååh Gilan. Hun er så utrolig flink med det hun gjør! Gilan har en blanding av outfits, hårstyling videoer, makeup looks og bilder av kundene sine! Hun jobber med sminke, og har en salong i Oslo. Har lest bloggen hennes siden desember/januar tiden og trykker hver gang jeg ser et nytt innlegg. Hun og Martine er en av de veldig få bloggene jeg gidder å kommentere, og samme med gilmakeup, så kommenterer hun alltid tilbake. Jeg klarer å sminke meg selv, men ikke andre.. skjønner ikke hvordan det går ann å være så flink, hun har i allefall helt riktig yrke, hehe. Hun gir leserne sine bra informasjon om hvilke produkter hun bruker på hver look, og klarer å ha en makeupbasert blogg samtidig som hun blogger om hverdagslivet. Bildene hennes er utrolig fine, og videoene hennes er utrolig bra redigert og filmet. Håper jeg en dag kan bli sminket av henne! Alt i alt så har hun en utrolig bra blogg, og jeg synes dere burde ta en titt innom begge disse to om du ser etter sminke inspirasjon!"

 

 

Vi hørs!

Oi, dette hadde jeg nesten glemt

Jeg har hatt så mye å gjøre i det siste, at ting har blitt nærmest snudd opp og ned på en positive måte. Jeg har nesten ikke merket at vi er i november måned nå! Jeg har alltid og da mener jeg alltid maset om bursdagen min og gledet meg til det ca 1-2 måneder i forveien. At jeg er så sent ute med å nevne det, er små scarey. Enten så har jeg vokst fra det med bursdager, eller så har jeg virkelig hatt for mye å tenke på og glemt dette. Jeg fyller år den 14 november, da blir jeg hele 22. Damn, så sexy tall haha! Jeg har helt ærlig aldri hatt noen spesielle feiringer, jeg liker liksom ikke oppmerksomheten rundt der. Men jeg kan si at jeg er veldig glad i følelsen jeg får på selve dagen, følelsen av å bli eldre. Jeg vet, jeg tror ikke det er så mange som er like glad i å bli eldre som meg. For et par år siden når folk spurte hvor gammel jeg var, pleide jeg alltid å si for eksempel " 20, jeg blir 20 år om 4 måneder" haha. Jeg tror årsaken til det var at jeg nesten alltid hadde venniner som var eldre enn meg, jeg ønsket derfor å bli sett på som en av de vokse! Selv om det ikke var så lett, med tanken på at jeg var minst i familien. Jeg ble alltid sett på som familien lille baby selv når jeg ble 16-17år pleide broren min å bære meg rundt haha tider.Når har du bursdag?:D

Good news

Hello og god morgen dere! Jeg har en lang dag foran meg med arbeid og forbedringer, men må jo nesten oppdatere dere før jeg setter i gang med det jeg skal tenkte jeg! Jeg og Dino hadde en fantastisk bra dag i går, vi startet dagen med å se på forskjellige lokaler, så dro vi for å hente hans nevø fra barnehagen også satt vi som barnevakt til hans foreldre kom hjem. Haha, må si det var veldig spesielt å spille ? foreldre?  i noen timer. Det beste var å se hvor mye Dino koset seg med Benji, han kommer til å bli verdens snilleste pappa!:D

Så, tilbake til gode nyheten jeg skulle fortelle dere i går. Vi var som sagt å så på lokale, før kvelden var omme var nesten alt i boks. Nå har jeg endelig mitt lille sted, hvor jeg kan ta i mot mine kunder og gjøre jobben min der istedenfor hjemme. Det føles så utrolig deilig. Vi inngikk også et par andre avtaler med en sminkemerke som jeg også vil komme tilbake til når alt er 100% sikkert. Det var mine gode nyheter til dere nå, lover å komme med masse gode tilbud og kampanjer etter hvert!:D

Bildene over er fra i går når vi var hos Therese og Alan, se.. Therese sminket meg i går:D Utrolig flink! Kanskje på tide å tvinge henne inn i sminkeverden?

Ha en nydelig da dere!

Today's outfit

For en travel men bra dag det har vært i dag. Siden jeg blogger via mobilen nå, kan jeg ikke skrive så mye. Men, jeg har en god nyhet å dele med dere senere i kveld!:) Svarer forresten på mailene deres senere i kveld!

Sjerf: Carlings // Jakke: Bik Bok // Genser: H&M // Bukse: Dr. Denim // Klokke: A&C

Viktig dag!

God morgen dere!

Håper dere har sovet godt, det har i hvert fall jeg og er derfor klar til å ta denne dagen med storm. Ok, det ble kanskje litt for dramatisk nå.. det er nok på grunnen av filmen jeg så i går kveld. Jeg og Dino bestemte oss for å se " After Earth" av Will Smith hvor da han og sønnen spiller i filmen. Jeg elsker Will Smith og syns sønnen hans også er utrolig talentfull og flink, men.. filmen var dessverre ikke så veldig bra. Det var kjedelig, nesten ikke noe manus også ble den rett og slett litt for fantasi film for min del. Noe jeg ikke er så veldig glad i. Så ja, jeg og Dino kastet bort 2 timer av tiden vår på det i går.

Straks skal jeg og min kjekke, snille og smarte mann ut en tur. Vi skal gjøre noe jeg aldri før har gjort. Vi skal nemlig ut for å se på lokale til meg! Herregud, nesten litt skummelt å tenke på at det her blir til virkelighet, det har liksom alltid vært en drøm og nå skal vi liksom ut for å finne et sted hvor jeg kan få drømmen til å bli virkelig. Sykt følelse, i hvert fall når jeg tenker på alderen min. Jeg tror på drømmer og er derfor veldig glad i å drømme stort og jobbe hard for det osv, men at det skulle komme til virkelighet så tidlig.. var kanskje ikke forventet (Allhamdulla) jeg er så uendelig takknemlig for disse mulighetene jeg har. Får gåsehud når jeg tenker på det lykkefølelse.com.

Må forresten si jeg er imponert over den positive responsen jeg fikk på videoen til Madde som jeg la ut i går. Både her, på Facebook, Insta og youtube! Du kan enten klikke HER, eller rulle nedover bloggen min til mitt forrige innlegg for å se videoen!


Bildet over er fra den siste sminkelooken jeg har laget for dere. Deler resten av bildene til uken engang:)

Ønsker dere en nydelig start på uken, vi blogges <3

Behind the scenes photo shoot with Madeleine Pedersen by Gilmakeup

Da var endelig behind the scenes filmen fra shooten med Madeleine ferdig! Jeg har ikke tenkt å skrive noe mere nå, se filmen og fortell meg hva du syns! Eller, skal faktisk si en liten ting: Dino, takk for hjelpen. Elsker deg!

 

Husk å se den i full HD- kvalitet!
Om du skulle ønske å bli stylet av meg og bli fotografert / evnt filmet kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

Syns?:)

slik vil neglelakken din sitte lengre

Flere har i det siste spurt meg om jeg kan ha flere skjønnhets tips her på bloggen. Hvor jeg blant annet anbefaler sminke og andre type skjønnhets tips og produkter. Noe av det mange av dere har spurt meg om tidligere, som jeg ikke har hatt tid til å svare er: Hva som må gjøres for at neglelakken skal sitte på lengre. Grunnen til at jeg vil svare på dette først er rett og slett fordi jeg selv hadde problemer med det til ei venninne av meg som jobber med negler kom med et par tips, noen veldig enkle tips som man kanskje ikke tenker over før man setter på neglelakken. Jeg skal gjøre det veldig enkelt for dere og dele disse tipsene i tre forskjellige punker:

 

1. Rene negler. Det er nesten som å male en vegg. Veggen må være ren eller så må man vaske den før maling, slik at malingen sitter bedre og lengre. Slik er det med våre negler også. Ren grunnlag, er det viktigste du må tenke på før du tar fram lakken hvis ikke så vil lakken gå bort etter en dag. Selv så brukte jeg å ta krem på hendene mine etter å ha fjernet gammelt neglelakk uten å tenke over at fettet i håndkremen kunne ødelegge litt for selge neglakken. Bruk alltid en neglelakkfjerner før du setter i gang med farge neglene. Selv så har jeg brukt neglelakkfjerneren under i det siste. Kanskje ikke det beste som finnes pga lukten, men helt greit den:)

 

 

2. Base lag. Negler,slik som huden vår trenger en type primer/base for at foundationen skal sitte lengere, se glattere og jevnere ut? Det er akkurat samme sak med negler, pluss at neglene dine ikke vil bli misfarget og det vil få neglelakken til å sitte lengere. Det er selvfølgelig veldig viktig at du lar denne baselakken tørke, før du setter på selve neglelakken. Den beste forsterkningsneglelakken jeg har brukt hittil er fra Essie, det er noe jeg ville anbefalt dere som sliter med svake negler!
3. Tynne lag:  Sist men ikke minst, så er det kjempe viktig at du starte med å sette en lag først. Så vente til den har tørket seg helt også påføre en-to lag til slik at du jevner fargen ut og får best resultat.

 Hvor flink er du til å ta vare på neglene dine?

Dreams are like stars...

..you may never touch them But If you follow them they Will lead you to your destiny.

For en utrolig bra dag det har vært i dag. Møtet gikk bedre enn forventet og jeg kan nesten ikke vente til å fortelle dere hva det var om. Jeg må dessverre holde det hemmelig til vi setter i gang! Men, takk for de søte ønskene, ikke bare møtet men dagen min var utrolig bra. Som jeg også har sagt i noen av mine tidligere innlegg, det er få ting her i verden som kan slå følelsen man får av bra resultat etter hardt arbeid. Så, mye av det er takket være dere:) Etter møtet i dag gikk jeg rundt i byen for å se etter en jakke, men det er vel typisk at man ikke finner noe når man først leter? Jeg var helt seriøst innom nesten alle butikker uten å finne noe. Får ta meg en ny tur på mandagen for å se om jeg finner noe da. Jeg er dessverre veldig skeptisk til å kjøpe jakke og sko på nettet på grunnen av størrelse, så da får jeg håpe at jeg finner noe i neste uke.

Senere på dagen i morgen, kommer jeg til å dele video fra behind the scenes fra shooten jeg hadde med Madde. Blir så himmelsk glad når jeg ser videoen, jeg føler at både jeg, Dino og Madeleine har vært super flinke! Gleder meg til å høre deres mening i morgen :D


Goodnight.<3

NEW Makeup look: Future lookPRODUCTS:

Face:

Smashbox photo finish primer

Smashbox studio foundation

Id bare minerals warm rouge

             Concealer: Wheel 6 - Visage makeup store

 

Eyes:

Mac prep and prime

Mua: Grey eyeshadow pallete

Blac: Mac Carbon black

Inglot white eyeliner gel
Mascara:l'oreal telescopic mascara


Eyebrows:

Mac eyeshadow -Charcoal brown

Mac eyegele

 

Lips:

Mac: Russian red lisptick

 

Syns?

Off to meeting

God morgen dere !

Det er rett før jeg skal på et møte sammen med Dino. Hva slags møte det er, vil jeg komme tilbake til om ting skulle gå som ønsket. I det siste har jeg fått mange forskjellige tilbuder fra diverse steder som ønsker å sponse meg, dette er kanskje noe litt av det samme. Utrolig gøy at jeg i bare løpet av et år har klart å komme så langt og ikke miinst samle meg så mange lesere. Dere er virkelig best og mye av dette som skjer med meg nå i dag er takket være dere. At dere sprer fine ord om arbeidet mitt, bloggen min og meg er helt fantastisk snillt av dere. Mange av de kundene som kommer hos meg kommer på grunnen av dere, mine lesere som har anbefalt de å ta en titt på bloggen min. Tusen takk skal hver og en av dere ha som kan være så snill mot meg og ønske meg det beste uten å faktisk ha møtt meg.

Fordi dere er så herlige, skal jeg senere i dag dele en ny sminkelook med dere. Nå må jeg springe, så Dino slipper å vente på meg. Wish me good luck, så høres vi!:D


Chill day

Her kommer det et mobilinnlegg hjemmefra. Nettet vårt har klikka og mobil er det eneste stedet jeg kan blogge fra akkurat nå. Det ble en helt ok.. Eller en minus ok treningsøkt i dag. Jeg hadde null energi for trening i dag, jeg gikk bare rundt og daffet, Dino så meg og bare: Hvorfor ikke bare dra hjem? Jeg takket han for tipset og kom hjem etter ca 20 min med dårlig trening. Liker ikke slike dager! Uansett så har det vært en bra og positiv dag i dag utennom treningsrunden. Men, bedre blir denne dagen når jeg får spist mat snart.

Så ja, chill og chill dag. Kanskje jeg heller burde kalle denne dagen for slappmerkeligpositivlat-dag:) det blir forhåpentligvis bedre blogging i morgen!

Også har dere meg og luene til Dino! Haha:) love it!

God helg<3

Zach Galifianakis

 

God fredag dere!

Herregud så mange timer jeg har sovet i natt. Jeg og Dino hadde en typisk Dino og Dine kveld. Vi spiste en god middag og så en film, The Hangover III sammen. Haha, jeg elsker filmen pga. Zach Galianakis eller Alan, jeg elsker nesten alle filmer han er med og jeg kan virkelig få skikkelig latterkrampe når jeg ser han. Spesielt når han spiller slike dumme og uskyldige roller som i Hangover og Due Date. Jeg har sett Due date mange ganger uten å gå lei! Anbefaler dere begge filmene på det sterkeste! Men, nok om filmer. Snart skal leiligheten ryddes litt, så skal jeg jobbe i et par timer. Etter det skal jeg og mannen på trening, så nyte en deilig middag sammen. For de av dere som har spurt meg om videoen til Madde, den kommer enten i morgen eller på søndagen!:D


Her har dere et bilde av han fra filmen Due Date .. haha elsk<3

Har du sett noen noe av disse filmene jeg nevner?

-Gilan