hits

november 2014

New in: Products

Skin Perfection - Anti tiredness beauty care!

Color Riche Lómbre Pure - SmokeyVolume Million Lashes - So coutureBrow Artist - Plummer (øyenbrynsgelè)Lumi Magique - Touch of light /highlightinh

Paris Baume Caresse Lip Balm -707 Very Berry MeOver har dere noe av det siste jeg har fått inn av sminke- produkter. Alle produktene over er fra L´oreal. De enste produktene jeg har fått prøvd hittil er Lip Balmen og Volume Million lashes mascaraen. Elsket begge produktene, men jeg må helt ærlig innrømme og si at Lip balmen overrasket meg skikkelig! Det er en blanding av pleie og makeup, som gir en veldig naturlig look på leppene samtidig som det gir litt  gloss-effekt uten å være klisette. Perfekt for hverdagen! Forresten dere,  beklager for litt mørke bilder.. vet ikke hva som skjedde med kameraet den dagen!

 

Har du prøvd noen av produktene over?

#L´oreal #lipbalm #volumemillionlashes #mascara #newinmakeup

New makeup look: Brown Tones

 

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal Candy cane rouge

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Anastasia Beverly hills catwalk palette

Dior liqued eyeliner

Brows:

Anastasia Beverly Hills - Brown Wiz in medium brown

Lips:

#Nyxcosmetics, Nude pink and natural lipliner

Lashes:

Hudabeauty - Samantha

Brushes:

Morphe brushes

Syns?

New in

Må helt ærlig innrømme og si at jeg ble små glad når jeg våknet til at det snødde i dag. Trodde sol var den eneste kilden til lykke, men Gud så glad jeg blir når jeg ser snø også! I hvertfall når det snør sakte og romantisk haha. Yeeey, jul og nyttår er jo ikke det samme uten snø, var derfor på tide at det snødde her i Oslo, eller hva?

Forresten dere, jeg hadde helt glemt av at jeg hadde bilder av min første runde med shopping på bursdagen min. Kom på det når først jeg fikk en kommentar om det i går. Så her kommer bildene! Det dere ser er som sagt en del av shoppingen jeg gjorde på bursdagen min og noen av gavene jeg fikk! Det ble en ny shoppingsrunde etter to dager, ettersom jeg ikke fikk nok tid til å shoppe på min dag haha. Deler kanskje bilder av resten også med dere senere engang.

Det ble en del klær på meg, spesielt overdeler også fant jeg endelig et par støvletter som satt som en skudd på meg! Det gjorde hele bursdagen min bedre haha. Jeg fikk også masse forskjellige og fine gaver av venner og familie, som smykker, hårprodukter, gavekort, parfyme osv. Masse fint, som jeg enda ikke har rukket å bruke hihi! Gleder meg utrolig mye til å vise noen av disse delene med dere gjennom forskjellige antrekk!

Hva er ditt siste kjøp?

Desi inspired makeup look- before and after!

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Anastasia Beverly hills #contourkit

Makeup store orange blush

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Motive cosmetics eyeshadows

Brows:

Anastasia Beverly Hills - Brown Wiz in medium brown

Lips:

#Nyxcosmetics, #AddisAbaba + Lórela nude lipgloss

Brushes:

Morphe brushes

Model: Vilde Natalie Nekså

#orangesmokeyeyes #smokeyes #partymakeup #kurdishgirl #beautyblogger #gilmakeup #desiinspiredmakeup #desimakeup #desibride

Syns?:)

Sol, stillhet og lykke.

Det er få ting her i verden som gir like bra start på dagen som å våkne til solstråler. Det gir så mye motivasjon for dagen! Jeg blir så utrolig glad av slik vær, selv når det egentlig er kjempe kaldt ute. Solen i seg selv er som smile-medisin.. får liksom aldri nok av den! At man i tillegg har hatt en super duper bra og avslappende dag dagen før, blir en slik morgen enda bedre. Både jeg og Therese følte at dagen i går bare forsvant, selv om hver av oss fikk ca 2 timer med spa og ansiktsbehandling. Vi ble begge utrolig slappe og sultne etter et par timer. Etter et par timer på spa dro vi direkte til Dinner for å spise mat! Ah.. så deilig mat. Vi spiste og skrytet av maten hele kvelden, skulle tro vi aldri før hadde spist mat.. jupp, så sulte var vi haha.

Og dere, husker dere Desi inspirert- shooten jeg hadde med Vilde for en stund siden? Senere i kveld deler jeg før og etter bilder med dere av hele looken, både med farger og nær - detaljbilder.

Hvordan er være der du bor?

Time out

God dag all the way from Oslo dere! Håper dere har sovet godt i natt. Det har i hvertfall jeg, eller.. Jeg sov kanskje ikke så godt som jeg håpet på i natt til tross for en ca to timers lang treningsøkt på kvelden. Tok meg flere timer til jeg klarte å koble hode av tanker og drømmer. Rett før vi la oss i går, bestemte jeg og Dino oss for å velge et sted vi kunne reise til i Juleferien. Vi har vært litt for flinke til å gjøre alt annet enn å sette oss ned å bestemme hvor vi skulle på ferie. Det var derfor ekstra godt å få det i box! Forteller dere mer om det senere:)

Anyways, i dag har jeg og Therese en hel spa- dag på Artesia spa, Grand Hotel! Både jeg og henne har gledet oss enormt mye til i dag! Vi skal ha en skikkelig jente- dag i med spa, litt shopping, god middag på Dinner og kanskje en film.. Om det går noe bra på kino i kveld hihi. Ønsker alle dere en herlig dag i dag, vi blogges kanskje senere:)

Deler kanskje flere bilder med dere senere i dag:)

Tips til Julebordsminke!

 

Flere har spurt om jeg kan skrive et innlegg om litt forskjellige tips til Julebordsminking. Nå som julebordsesongen nesten er i gang, tenkte jeg det passet seg fint å skrive et innlegg om det nå. Under har jeg samlet litt forskjellige tips, fra mine tidligere innlegg om hvordan en skal sminke seg til julebord, hva man burde tenke på og hvordan vi kan få det til å holde seg bra gjennom hele kvelden.Den perfekte julebordsminken skal gjerne være glamorøs og fremmheve dine beste trekk!

Om du er som meg, som liker å ha fokus på øynene så kan du trygt gå for sotede øyne for en slik kveld. Sotede øyne er aldri feil! Du trenger heller ikke nødvendigvis å bruke så mye øyenskygge for å få øyne fremmhevet. Her er noen tips som vil gjøre prosessen enklere for deg, uten at du må bruke evigheter på å påføre øyensyggen.

1. Bruk primer først og fremst, så alt det du legger på øynene etter på holder seg.

2. Husk å duse alle harde kanter. Det mørkeste skal bare bare ligge mot vippekanten, både oppe og ned for intensivering av blikk.

3. Bruk gjerne eyeliner om du føler for det og avslutt med å sette på noen fylldige vipper!

Dropp røde lepper...

..om du ønsker å nyte maten og ikke minst kvelden, uten å måtte se deg selv i speilet hver 10 min for  å se at fargen sitter som den skal være og der den skal være. De jeg ville anbefalt røde lepper til er de som ikke kan sminke seg noe særlig, eller som føler seg mere komfertabelt med farge på leppene enn øynene. Er du glad i sminke og ikke har problemer med å friske opp sminken flere ganger under julebord, så kan du gå for både sotede øyner og røde lepper. Det er jo tross alt kveld! Jeg personlig hadde gått for sotede øyner og lyse lepper, for da slipper jeg å tenke på sminken min hele tiden og om jeg skulle trenge å friske leppene opp, så kan jeg bare ta fram glossen eller den lyse leppestiften og føre det på uten å måtte nødvendigvis se meg selv i speilet.

 

 

Skal du på Julebord rett etter jobb?

Da kan du ta en titt på dette innlegget "Fra dag til fest sminke på 1-2-3!", her viser jeg hvordan en enkelt kan gå fra dag til fest sminke. Dette er da for deg, som føler at det kan bli for mye med fest- sminke på jobb. Det beste du kan gjøre i en slik situasjone, er å sminke deg hjemme, slik som du vanligvis ville gjort.. men fokuser ekstra godt på basen. Ja, det er super viktig at huden ser bra ut. For å få en base til å holde seg gjennom en hel arbeidsdag og en fest senere på kvelden, må du bruke litt mere foundation og concealer enn det du vanligvis ville gjørt. Her har du noen av tipsene jeg har delt på bloggen tidligere for holdbar base:


Nyrenset hud

Det er viktig at huden er nyrenset og tilført fuktighetskrem som er tilpasset din hudtype før du setter på basen.

Primer

En primer er et must om du ønsker at foundationen skal holde seg lenge og se frisk ut. I dag finnes det heldigvis flere primer produkter som en kan velge mellom for å få glattere hud, mer glød eller nøytralisere fargen i huden.

Concealer

Har du litt urenheter eller mørke ringer under øynene kan du først dekke til de områdene med en liten concealer kost. Du kan enten bruke fingrene eller en svamp for å for å jevne det ut.

Foundation

Ettersom det er snakk om fest-base så er det viktig at du går for en god- dekkende foundation. Her kan du velge mellom flytende foundation, kremfoudantion, stickfoundation og mousse foundation. Du kan velge ut i fra hva som er mest passelig til din hud og hvor dekkenden du ønsker at foundationen skal være. VIKTIG: Bruk riktig mengde og riktig utstyr for best resultat. Du kan enten bruke en svamp (som er litt fuktet) eller foundationkost.

Pudder

Finish og fiksering etter bruk av foundation er viktigere enn du tror. Påfør en pudder ( vær lett på hånden) med en stor kost for å få litt mere mattende og dekkende effekt.


Hvordan skal du sminke deg til julebord i år?#julebord #julebordsminke #tipstiljulebordsminke #gilmakeup #sminketips

 

Sammen er vi sterke - resultatet av informasjonsreklamen!

Husker dere alle de behinde the scenes bildene og innleggene jeg hadde for et par uker siden, om innspillingen og forbredelsene på reklame/informasjonsfilmen for diabetesforbundet? Vel, her har dere resultatet av filmen! De som har sett den har sagt mye fint om den.. jeg håper at dere også vil like den og deler den videre. Den kan bidra til å gjøre hverdagen mye enklere til mange der ute. Reklamen handler om å ha diagnosen diabetes type 2. Budskapet med denne filmen er å få flere til å være behjelpelige og opplyse de som sliter med språket rundt symptomene til denne diagnosen. For sammen er vi sterke!

Produsent og Regi: Farid Omer

Manus: Farid og Magnus

Foto og lys: Magnus

Klipp: Farid og Magnus

Sminke, klær og art director: Meg

Kjenner du noen som har Diabetes type 2?

#diabetesforbundet #diabetestype2

Beautiful sunday with lovely pink flowers

Dagen i dag har hittil gått til å ta igjen tapt arbeid. Både her hjemme og i mail boksen. Ettersom verken jeg eller mannen nesten ikke har hatt tid til å ta seg av hjemme i forrige uke pga jobb, brukte vi halve dagen på det i dag. Etter at vi spsite en god kurdisk frokost sammen. Jeg har nesten aldri hatt så travle dager som jeg har hatt nå i de siste ukene. Men jeg liker det, elsker å ha mye å gjøre.. og ja, jeg tror jeg elsker å stresse også. For det er da jeg gjør ting best, når jeg føler at jeg har lite tid på meg eller må være ferdig i tide. I dag har vært den roligste dagen i uken, men det er vel meningen at søndager skal være slike? Nå som det meste er gjort, vurderer jeg å komme meg på trening. Har nesten ikke hatt tid til det i de siste dagene heller, noe som gjør meg veldig urolig! Alt er så mye bedre når man fått trent i løpet av dagen. Gleder meg derfor ekstra mye til kveldens treningsøkt!

Forresten dere, for to dager siden fikk jeg verdens herligste Tina på besøk. Som skulle styles til julebord.. med seg hadde hun verdens søteste rosa- blomsterbukett ever. Er heeelt forelsket i disse rosene:D Måtte selvfølgelig ta noen selfies med de mens de enda var freshe hihi. Takk Tina, de er like vakre som deg!:D

Hvordan har helgen din vært hittil?

Back to action

Hei og god dag dere!

Jupp, i dag var det back to action! I det jeg ble ferdig istad og satt meg i bilen sa jeg til Dino: Det er helt utrolig hva man kan få til om man står opp tidlig! Jeg sto opp rundt 06.00 tiden i dag og var full i gang med brud nummer rundt 07.00 tiden. Etter at jeg ble ferdig med henne, pakket jeg sakene sammen så kjørte Dino meg til Lillestrøm, der var det enda en brud som ventet på meg:) Jeg ble ferdig med henne for litt siden og akkurat nå i skrivende stund sitter jeg i bilen med mannen og er på vei til sentrum for en heftig middag. Etter det går turen hjemover, da skal jeg slappe av i noen timer så begynne å ordne meg til julebord! Yeeey

Hva skal du gjøre denne helgen?

Kunde: Hennafest - styling!

Gud som jeg har stresset i dag! Det gikk heldigvis veldig bra med den kunden jeg hadde tidligere i dag. Men siden jeg har blitt ferdig med henne, har jeg gått rundt og stresset! I morgen har jeg en veldig veldig spennende og lang dag i vente. Jeg skal starte dagen med å style en brud hjemme, så kjøre til Lillestrøm for å style ei til! Når jeg er ferdig med det, skal jeg hjem.. skifte så dra på Julebord med jobben!:) Så da kan dere bare tenke dere hvordan jeg har det nå haha. Pakking og forbredelser! Elsker elsker elsker jobben min!

Under har dere forresten resten av bildene jeg nevnte tidligere i dag! Håper dere liker resultatet slik som bruden selv og jeg likte det:)#forlovelsesfeststyling #brudestyling #gilmakeup

syns?

Kunde, før og etter styling!

God fredag morgen dere! Her sitter det en gjespende Gilan, etter en sen natt og igjen lite søvn. Det er egentlig rett før jeg skal jobbe i et par timer.. men jeg fikk kjempe lyst til å dele bilder av denne kunden som hadde for ca 1 uke siden med dere. Dette er da nydelige Meryem, halv spanjol halv marokkaner.. Jeg mener, hallo? Se hvor nydelig hun er! Disse bildene er fra henna-kvelden hennes. I morgen skal jeg style henne til hennes store dag også:) Jeg gleder meg som bare det! Hun kommer til å være en nydeeeelig brud.

Senere i dag deler jeg resten av bildene hennes med dere. Av kjolen, oppsettet og litt sånn forskjellig.#brudestyling #bridalstyling #gilmakeup #beforeandafter #brudesminking

Syns?

 

Sniktitt: Dagens makeup look

Heeeei dere! Hvordan har dagen deres vært hittil? Selv så hadde jeg fri fra jobb i dag, jeg dro derfor til Therese i går kveld for å overnatte hos henne. Vi har bare daffet rundt i dag og slappet max av på deres deilige og behagelige soffa foran tven. Gud som jeg elsker henne.. Men dere, i dag kunne jeg ikke la være å prøve huda vippene jeg blogget om tidligere i dag! På bildet under ser dere et bilde av dagens sminke, hvor jeg har brukt Hudabeauty sine vipper - Samantha! Nå måååå jeg springe for å rekke et møte, japp.. 1 sen men spennde møte! Flere bilder av lokken kommer enten senere i kveld eller i morgen!:)

Snakkes! Hjerte hjerte

New in: Huda Beauty Lashes

God morgen dere! 

Her om dagen fikk jeg en pakke fra Emirates , der lå det disse produktene jeg har gledet meg enormt til å prøve. For de av dere som har interesse for sminke, vet sikkert hvor populære disse Hudabeauty-vippene er akkurat nå. Jeg er derfor utrolig glad for å ha fått mine, så jeg endelig kan bruke dem til forskjellige looker. Jeg har fått vippene i tre forskjellige modeller: Smantha, Gisellse og Monique! Ut fra hvordan de ser ut, så vil jeg si at Samantha er mine favoritter! Falske negler er kanskje ikke helt meg, men de kunne vært pent til en fest, eller selskap som f.eks julebord osv. Jeg skal mest sannsynlig lage forskjellige looker med de forskjellige vippene så dere ser forskejellen!  
#hudabeauty #hudabeautylashes #hudalashes #gisellse #smathalashes #eyelashes #gilmakeup

Eier du noen av Huda beauty produkter?

Makeup look: Purple loveFace:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Smashbox photo set pressed powder medium + dark

Anastasia Beverly hills #contourkit

Makeup store pink blush

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Inglot 337 eyeshadow

Catwalk eyeshadow pallette

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Loreal nude #lipgloss

 

#orangesmokeyeyes #smokeyes #partymakeup #kurdishgirl #beautyblogger #gilmakeup

Syns?

 

 

 

Sneak peek - purple tones

God kveld dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Selv så har jeg hatt en utrolig travel dag med jobb og andre småting som måtte ordnes i dag. Føler meg utrolig sliten nå og det er nesten sånn at jeg tror jeg kan høre senga rope på meg, haha! Men jeg skal late som jeg ikke hører det, for jeg har bestemt meg for å gjøre noe kreativt i dag.. enten lage en ny sminkelook, video eller tegne litt. Ja dere, jeg har begynt å tegne igjen hihi.. alltid elsket å tegne! Så ja, jeg har bestemt meg for å gjøre noe kreativt før jeg legger meg i natt. Før jeg skal begynne med det, tenkte jeg å dele et bilde med dere av en look jeg gjorde på meg selv for et par uker siden. Hadde helt glemt at jeg hadde bilder av denne looken! I morgen deler jeg resten av bildene med dere + produktliste og et par bilder uten linsene! Elsker lilla øyenskygge, noe av det peneste jeg vet om:)

Hvordan har dagen din vært?

#gilmakeup #skjønnhetsblogger #gilan #sminkeblogg #krøller #curls #beautyblogger

Forandring fryder og gjett om det fryder!

For en dag det har vært i dag og den ble bare bedre og bedre for hver time som gikk. Idag fikk jeg et svar på noe jeg hadde drømt om lenge. En jobbmulighet som jeg kommer til å fortelle dere mer om senere engang. Det brakte frem det største smilet i meg noen timer etterpå da jeg faktisk skjønt hva jeg har fått i hendene mine. En slik en mulighet som jeg setter enormt pris på. Litt utover dager dro jeg til søsteren min for å spise middag og der ble jeg overrasket av englene mine med en tidlig bursdagsgave. Det gjorde en bra dag enda bedre. Etter gaver, kos og middag, fikk jeg søsteren min til å klippe håret mitt. Jupp, som jeg også har skrevet tidligere: hun er den eneste som har fått lov til å klippe håret mitt hittil. Jeg fikk henne til å klippe en god del, ettersom det var blitt for langt og slitt.

Jeg kom hjem for ikke så lenge siden og ser at mannen har brukt en god del timer på å planlegge bursdagen min som er i morgen. Han har også jobbet ekstra i disse dagene for å ta seg fri i morgen! Jeg får dessverre ikke vite hva han har tenkt eller planlagt, men. Jeg liker overrasker (tror jeg) haha, er super spent på morgendagen. Jeg har hatt et fantastisk år og er mer enn klar til å bli et år eldre og ta enda større og bedre steg!

Oppsummering: Ny jobb, ny hårklipp, farge og bursdag i morgen..Kan nesten ikke bli bedre eller hva? Hihi

Når har du bursdag?

Two days left!

Hei dere! Akkurat nå, i skrivende stund sitter jeg i frisørstolen for å bli kvitt etterveksten og få korrigert hårfargen litt. Jeg avventet lenge med ny frisørbesøk fordi jeg ikke helt viste hva jeg ville. Men så har jeg jo bursdag om to dager og tenkte derfor jeg må komme meg til frisøren for å få orden på håret! Jeg har en følelse på at håret kommer til å bli kjempe fint, veldig spent på resultatet! :D Under har dere forresten de bildene jeg lovet å dele med dere i går. Dette er den samme looken som jeg delte med dere i går, men med linser :)

 

Linser: Desioeyes, Icy blue Likte dere looken med eller uten linser ?

New makeuplook: Winged eyeliner and nude lips

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Smashbox photo set pressed powder medium + dark

Anastasia Beverly hills #contourkit

#Mac bronzing powder

Smashbox #highlighter Lens

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Anastasia beverly hills #Catwalk eyeshadow palette

Ecriture De #Chanel #liquied #eyeliner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

#Myth Mac matte lipstick

Loreal nude #lipgloss


Jeg prøvde denne looken med noen blå linser også etter å ha tatt disse bildene. Resten av bildene kommer enten senere i kveld eller i morgen:)

#wingedeyeliner #wintermakeup #partymakeup #kurdishgirl #beautyblogger #gilmakeup #anastasiabeverylyhills

 

Home office

Når man er freelancer og sin egen sjef, så bestemmer man selv hvordan ens arbeidsdag skal se ut.  I dag er en av de dagene hvor jeg har flyttet hjemme-kontor ut i stuen og gjort det litt mere cozy, så jeg ikke blir så fort lei av å sitte foran skjermen. Jeg skal besvare noen mailer nå og mest sannsynlig begynne å sette opp en plan for nye sminke-kurs. Flere og flere har spurt om jeg kan begynne å holde sminkekurs igjen, ikke bare for de fra Norge men også Sverige og andre land. Jeg skal derfor bruke et par timer på å se hva jeg kan gjøre med den delen! Jeg må helt ærlig innrømme om si at jeg savner å holde kurs selv, så dette blir spennende! Mere detaljer om når kursene evnt blir, påmelding, priser osv kommer jeg til å dele med dere så fort planen er i orden!

Det er forresten helt sykt hvor fort dette året har gått! Det er liksom bursdagen min igjen om 3 dager, whaaat?:DDine planer for dagen i dag?

Trening

Det er veldig veldig få ting her i verden som føles like deilig som en heftig treningsøkt. Jeg hadde nesten ikke tid til å trene i hele forrige uke og helgen, jeg hadde derfor bestemt meg for å trene idag uansett hva. De første timene gikk til vasking av leiligheten etter helgens innspilling hos oss, så kom Asma over for lunsj og ble hos meg helt til ca 21. Da kom jeg på trening. Jeg elsker å trene rett før treningssenteret skal stenge, jeg liker å stresse.. Og ha litt press på meg når jeg gjør ting, selv trening. For da vet jeg at jeg ikke har all verdens tid på meg og klarer derfor å fokusere ekstra og jobbe enda hardere! Jeg trente i akkurat 55 minutter idag. Et av de beste treningsøktene på lenge! Svettet som en gris i dag og jeg elsket det haha. Jeg svetter jo aldri, så det betydde jo bare at jeg trente hardt!:D

Bildedryss -Innspillingsdag 2!

Her kommer det en kort oppdatering om gårsdagens reklameinnspilling. Det ble litt kaldere enn dag en ettersom noen scener ble filmet ute, i det triste og kalde været som var i går. Men, det gikk heldigvis utrolig bra! Det var bare to innspillingsdager og nå gjenstår det bare etterarbeidet, som da er klipp, musikk, voice osv.. Jeg gleder meg kjempe mye til å se resultatet og ikke minst dele det med dere. Jeg er er helt sikker på at denne informasjonsreklamefilmen kommer til å bli utrolig bra! For en herlig og talentfull gjeng, jeg har vært med på slike ting tidligere og dette var hittil det beste teamet jeg har jobbet med!Vi blogges!

#innspilling

bildedryss fra gårsdagens reklamefilm - innspilling

God søndag dere! Akkurat nå befinner jeg meg ute i denne våte og kalde høstdagen sammen med resten av crewet og prøver å få unnagjort ute scenene. Ble en tidlig morgen idag også. Er fortsatt små-trøtt, men det første jeg sa til meg selv når jeg våknet idag var det at jeg skulle sove bort hele morgendagen! Tviler på at jeg kommer til å klare å sove lenge, veldig typisk når man først får sove så våkner man tidlig. Men, nå fryser jeg for mye på fingrene.. Legger fra meg mobilen før det blir verre hehe:) Under har dere masse bilder fra gårsdagens innspilling! Forresten dere, jeg la ut en video fra sett på instagramen min og fb siden min igår.. Gilmakeup heter jeg på begge stedene om du ønsker å se den! Vi blogges dere:)Shooting - day one

Hola!
Da har vi endelig fått vår første puste pause i dag. Jeg skal selvfølgelig benytte denne muligheten til å oppdatere dere om det som foregår akkurat nå, med noen bilder jeg har knipset med mobilen. Som dere ser på bildene så er vi på sett akkurat nå. Det har vært en tidlig morgen på oss alle, eller det er kanskje litt mer riktig å si : det har vært veldig mange tidlige morgener på oss alle.. Om man kan si det sånn? Haha. Med mange forbredelser og lite søvn! For de av dere som ikke har fått det med seg, så spilles det en reklamefilm (informasjonsreklame) hjemme hos oss i dag og i morgen. Jupp, det ser ikke ut her hjemme, men ut fra det som er blitt filmet hittil i dag, så vil jeg tro at resultatet vil se utrolig bra ut! :)

Men nå er det mat snart, så er det action igjen til sent på natten! Vi blogges!

Har du vært på sett før?:)

Kunde, festhår!

Her om dagen hadde jeg en kunde hos meg som ønsket forlovelsesfest-styling av meg. Hun ønsket å ha håret litt lik det jeg hadde på bryllupsdagens min, dvs markerte og "rene" krøller. Hun hadde nydelig hår og resultatet ble derfor ekstra fint på henne:)

Syns?

Long, but exciting day!

Sliten. Vet ikke om jeg trenger å skrive mer jeg. Eller jo faktisk: Dødssliten. Det jeg skrev på bloggen tidligere i dag, om det jeg skulle gjøre. Det var bare halvparten av det jeg egentlig skulle gjøre. Etter L´oreal eventet og møte jeg hadde med fine Nastaran, dro jeg direkte videre til handling av antrekk til en reklame innspilling som skal skje nå til helgen. Der skal jeg ha ansvar for klær, sminke og hår. Det har vært en lang dag på kontoret hos Dino i dag. Sammen med noen andre som skal lage reklamen med Dino. Dette er da en reklamefilm/informasjonsfilm som skal lages av Twentyfourseven, der Dino jobber. Noen av scenene skal spilles inn hjemme hos oss i helgen. Dette blir en spennende og bra opplevelse tror jeg:)

Forresten, det vil komme eget innlegg med bilder om frokosten med Loreal!

Har dagen din vært bra?:)

Une petite surprise

God morgen, morgenfugler! Håper dere har sovet godt i natt:) Jupp, tidlig oppe i dag også. Det er sånn egentlig rett før jeg skal ut å starte dagen med en herlig fransk frokost på Paleet. Med en herlig gjeng og samtidig få bli kjent med L´oreal Paris nye makeupartist Sara Rustrup. Jeg gleder meg til å se henne gjøre sine favorittlooker på modeller og bli litt mere kjent med henne. Blir så utrolig motivert av sånne suksessfulle personer! Når jeg er ferdig der i dag, skal jeg rett til et møte med verdens søteste blogger Nastaran på House of Communication. Kan trygt si business and pleasure her. Blunke blunke.

 Oui.. Etter møtet mitt igår ble jeg plukket opp av denne hansome mannen og fikk drukket en god koppkaffe sammen med han. Heldig sa du.. ?:hihi

Vi blogges!

New makeuplook - Orange smokey eyes!Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Smashbox photo set pressed powder medium + dark

Anastasia Beverly hills #contourkit

#Mac bronzing powder

Makeup store teach #highlighter

#chanel Malice blush

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac carbon black eyeshadow

#Loreal Color Riche - les ombres

Naked palette 2

Ecriture De #Chanel #liquied #eyeliner

Smashbox eyeliner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

#Myth Mac matte lipstick

Mac #Velvet tedday

Loreal nude #lipgloss

 

#orangesmokeyeyes #smokeyes #partymakeup #kurdishgirl #beautyblogger #gilmakeup

Syns?

Sneak peek- new makeuplook

God dag dere! Her sitter det en gjespende Gilan etter å ha vært oppe en god del timer nå. Jeg hadde en tidlig avtale klokken 09.00 i dag og måtte derfor stå opp litt tidlig for å rekke den. Ikke så lett når man har sovet dårlig og lite i natt. Sad but true haha. Men, snart skal jeg klappe igjen macen, spise noe lett, så begynne å gjøre meg klar til en spennende møte. Lover å skrive mere om det så fort ting er på plass:) Etter møtet skal jeg mest sannsynlig møte min bedre halvdel Asma, spise en matbit sammen og snakke til vi får vondt i kjeven, haha! Jeg har med andre ord en kjempe spennende foran meg. Når jeg er ferdig med det som skal gjøres i dag, skal jeg dele resten av bildene som dere ser på bildet under, her på bloggen. Det er n ny party- look som jeg gjorde på meg selv for ca. 2 uker siden!

Dine planer for i dag?

#gilmakeup #sminke #sminkør

Slik fremhever du den naturlige formen på øynene!

Her har dere mine daglige- øyeskygge rutiner. Målet her er å fremheve den naturlige formen på øynene.

Start med å påføre en primer over hele øyelokket.

Bruk så en stor blender kost for å legge på en base farge ( en nøytral farge ) over øyelokket før du setter i gang med fargede skygger.

Bruk en litt mindre blender kost og beveg den i sirkler fra ytterkanten opp mot øyelokket med fargen du ønsker å bruke.

Legg en mørkere farge i globallinjen, bredest i ytterkanten og smalere innover. Det gir både dybde å løft til øyet.

Bruk så en stor "angled blender" kost for duse ut overgangen.

VOILA! Enkelt, sant?

Hva er dine daglige - øyeskygge rutiner?

 

Middag

Hei igjen dere! Akkurat nå i skrivende stund sitter jeg i bilen og er på vei til svigers sammen med Dino for en koselig familiemiddag. Det har vært en travelt dag idag med mye jobb. Nå får heldigvis både jeg og Dino an liten avkobling. Det er en stund siden jeg har vært hos familien, blir derfor ekstra koselig å se dem igjen i kveld.

Ønsker alle dere en koselig kveld!

Kunde, festsminke. Før og etter!

God mandag og ny uke dere! Jeg håper at alle dere har hatt en bra helg og er klare til å ta i mot en ny uke. Selv så startet jeg dagen med en god  og lang dusj, et par timer med jobb også er det egentlig rett før jeg skal besvare noen mailer også går turen videre til trening. Jeg har nesten ikke trent i forrige uke og har derfor bestemt meg for å trene så mye jeg kan i denne uken her. Under har dere forresten bilder av en nydelig jente som var hos meg for et par uker siden for å bli sminket til en kurdisk bryllupsfest. Hun ønsket smokey eyes med naturlige lepper.. hun fikk det hun ønsket og ble kjempe fornøyd, noe som selvfølgelig gjorde meg kjempe glad!
Face:

#Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin  02

Smashbox photo set pressed powder - Medium and dark

Anastasia Beverly hills #contourkit

Makeup store teach #highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac carbon black eyeshadow

Naked palette 2

Ecriture De #Chanel #liquied #eyeliner

Inglot Gel liner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - Dark brown

Lips:

Loreal Nude

 

Hva syns dere om resultatet?

Du kan maile meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg.

#gilmakeup #sminkør #førogettersminke

Gårsdagens

God dagen dere.. Jeg satt å så gjennom noen av gårsdagens bilder på mobilen og bestemte meg for å dele noen av de med dere. Vi hadde en utrolig koselig kveld med god mat, latter og desser. Jeg og Dino stresser som regel når vi er ute å spiser fordi vi alltid har mye å gjøre. I går var det annerledes. Før vi dro ut, bestemte vi oss for å ikke stresse med å komme hjem og ikke snakke jobb de timene vi var ute. Det ble en deilig middag på Dinner først også dro vi videre til et annet sted for desser.

Jeg må få takke alle dere som skrev de fine kommentarene på innlegget mitt fra i går. Så utrolig gøy at så mange av dere likte de bildene og ikke minst antrekket. Jeg lover å bli flinkere til å ta antrekksbilder, slik som jeg var tidligere. Jeg elsker mote nesten like høyt som jeg elsker sminke og vet med sikkerhet at mange av dere liker antrekksbilder bedre enn sminkelooker. Derfor lover jeg å bli flinkere til det igjen.

Nå skal jeg fortsette å klippe på den kurdiske spørsmålsrunden, om jeg får lastet den opp uten problemer på youtube i dag så lover jeg å dele den på bloggen også senere i kveld:)

 

Outfit, fall colours

Hei igjen dere! Det er egentlig rett før jeg og mannen skal ut for å spise en koselig middag sammen. Ville bare dele resten av bildene med dere først og ønske alle dere en kjempe koselig lørdag videre./ Hat: Gift from Asma / Coat: H&M / Sweater and Never Denim jeans: Bik Bok /

(c) Asma

Syns?

Outfit Sneak peek, leopard coat

God lørdag dere! Da er det endelig helg igjen, jeg håper at alle dere har hatt en utrolig bra uke og er like klare som meg til å slappe max av denne helgen. Eller, jeg startet selvfølgelig denne helgen også med jobb, men jeg er allerede ferdig så nå står ikke annet på menyen enn trening, tv, kos og god mat. Jeg har gjort masse forskjellig i forrige uke og jobbet mye mere enn hva jeg vanligvis gjør i uke dagene. Jeg tror det er derfor jeg har gledet meg mest til denne helgen for å slappe av.. før enda en ny og travel uke kommer med sine oppgaver, møter og jobb. Men heldigvis så er det bare positive og spennende ting som skjer framover!

Over har dere forresten en liten sneak peek bilde av et antrekk jeg hadde på meg for ca. 1-2 uker siden. Bildene er tatt av min Aso. Resten av bildene med mer detaljer kommer senere i kveld. Kos dere så lenge, for det skal jeg.

Hva er dine planer for denne helgen?

#antrekk #Mote