hits

november 2016

Camel coat

Heisann! Her kommer det endelig resten av antrekks bildene vi tok i går! Jeg har endelig funnet meg den perfekte Camel coat´en! Dere aner ikke hvor mange forskjellige jeg har prøvd det siste året til jeg for noen dager siden fant denne!  Ta en titt på bildene og fortell meg gjerne hva dere syns om min nye baby og resten av antrekket!

Coat Acne

Glasses Zara

Hat   Ginatricot

Dress  Ginatricot

Shoes Publicdesire(c) Rezan 

Bra dag

Herlighet for en dag! Til tross for lite søvn i natt og en tidlig morgen så har denne mandagen vært helt fantastisk. Jeg pleier vanligvis å filme ganske sent på kvelden, men når jeg får gjort det jeg skal gjøre (uansett hvor sent det er snakk om) så våkner jeg alltid kjempe uthvilt. Selv om det som sagt ofte kan føre til få søvn timer! Så, etter en super kreativ kveld med filming i natt, våknet jeg i dag og dro på lunsj med familien. Kjempe kjempe koselig! Etter det tok min snille søster nye antrekksbilder av meg i det ikke så.. super hyggelige været i Trondheim i dag haha! Kunne så vidt føle fingrene begge oss etter at bildene var tatt. Men så verdt det! For de ble kjempe fine! En liten sneak peak fra dagens outfit og lokk får dere under! 

I morgen kommer det

Jada, i morgen kommer det til å komme enda en ny video på youtube kanalen min. Den andre ble så godt likt at jeg nesten må dele enda en med dere ettersom det er enda kortere tid til Jul nå. I morgen, rundt denne tiden når dere klikker dere inn på bloggen eller youtube kanalen min, så vil dere se en helt ny hår video! Som forhåpentlig vis vil inspirere dere til årets Jul-frisyre! Det dere ser under er ikke resultatet hihi, bare noen før bilder jeg tok før jeg begynte  å filme! Så stay tuned og vi høres i morgen!Ha en fortsatt bra kveld videre! 

Ultimate Basics


Dette er en øyenskygge palett fra Urban decay jeg har gledet meg til å få teste ut! Jeg har venninner som allerede har prøvd den og jeg vet også av erfaring at UD har helt fantastiske pigmenterte øyenskygger. Denne Ultimate basic, all matte all natural er en drømmepalett for ei som meg som er glad i matte, naturlige jordtoner! Gjett om jeg gleder meg til å få lekt me den dere:D Her er det ikke bare selve skyggene som er så fantastiske, men også selve pakningen som gjør at hele paletten blir så perfekt. Jeg elsker den rose-gold fargen paletten består av, som også åpnes til 12 nydelige farger og full-size speil på innsiden. 

 

Fredag

Heisann fra regnfulle Trondheim! Long time no see dere, har dere savnet meg? Hihi, håper noen av dere svarte ja nå. For jeg har savnet dere og bloggen. Det ble ingen blogging i går, ettersom jeg prioterte trening. Jeg har begynt å trene igjen og må si det føles deilig å bli støl i kroppen. Så støl at jeg får lyst til å gråte hver gang jeg skal stå opp eller sitte. Ikke bare det, men nå begynner også biceps og tricepsene mine å bli støle etter gårsdagens treningsøkt. Så jeg.. ja, går som en pingvin om dagen. Men det føles godt å være i gang igjen!

Dagens treningsøkt var shopping. Hehe, var liksom Black friday i dag. Jeg dro ut en tur med mine søstre og må si jeg angret litt. Jeg klarer jo ikke å shoppe når det er for mange mennesker som er ute å går. Jeg blir bare stresset av kaoset og blir opphengt i det de rundt meg gjør. Skjedde akkurat det samme når jeg reiste til London. Jeg får ikke kjøpt noe vanlignvis når det er for mange mennesker rundt omkring. Men jeg var veldig i shoppingsmood i dag, så jeg kjøpte en god del ting. Dessverre, så var lite av det som var på salg haha! Vil dere se hva det var jeg kjøpte?:D Nå skal jeg komme meg opp og tilbringe kvelden med familien! Vi hørs beauties.
Fikk dere kjøpt noe i dag?

Purple lips

 

SKIN:

MAC Prep and Prime

NYX Pore filler Primer

Laura Mercier setting powder

NYX Blush palette, sweet checeks

Estee Lauder Double wear foundation

Anastasia Beverly Hills contour palette

NYX Strobe of Genius highlighter palette

EYES: 

YSL Couture eye primer

Hudabeauty Raquel lashes

NYX USPO4 Brights/ Lumineux

NYX Cosmic Gel Liner Infinite Liner 02

LIPS: 

Urban Decay Jawbaker and Pandemonium


 

Hva syns du om denne looken?

bangsGod dagen! Herlighet, i dag våknet jeg til rene vinterlandet! Hele Trondheim er godt dekket med snø. Noe så koselig når hele byen blir pyntet på denne måten! Jeg er kanskje ikke skapt for kulde, men det er litt sånn umulig å ikke syns snø er koselig, i hvert fall nå som det nærmer seg Jul! Snakk om Jul, tusen takk for den herlige responsen på min Holiday curls video! Jeg delte en kort versjon av den på Instagram i går og den har liksom tatt litt av sånn allerede! Utrolig mange har delt den og nærmest 70 000 har sett den allerede på Instagram!  Men dere, nå skal jeg sitte og jobbe litt med mail besvarelser og begynne å klippe litt på Kurdistan vloggen min:D 


Forresten, har glemt helt å fortelle dere at jeg har klipt lugg! Haha, neida! Over har dere en liten sneak peek på en ny look jeg gjorde i forrige uke! Stay tuned for more!

Sneak peak: New hair video

God søndag! Her sitter jeg og klipper på en ny video for dere som jeg spilte inn for et par dager siden. Denne gangen skal jeg vise dere hvordan jeg gjør store og holdbare bølger i håret, ved hjelp av hårrøller og føning. Dette er en veldig etterspurt video, så jeg håper at det faller i smak og dere lærer noe av det. Nå som vi nærmer oss fest sesong! Dette er kjempe enkelt og absolutt noe alle vi klare med litt øvelse:D

Så stay tuned og ikke glem å abonnere kanalen  min om du ønsker å få med deg denne videoen! 

Wine red

God kveld fra Trondheim! Har dere hatt en bra helg så langt? Jeg har selv hatt en kjempe bra helg med familien her i Bartebyen. Jeg har jobbet en god del de siste dagene for å spille inn noen nye videoer for dere! Så stay tuned! Her har dere forresten et av de antrekkene jeg et av de gangen jeg var ute med familien for et par dager siden. Det er forresten så mange koselig og fine locationer i Trondheim. Bare se bildene under dere, så koselig gate! Så stay tuned for mer;)

Jacket: Here (Sponsed)

Jeans: BikBok

Sweather: Zara

 

Shoes: H&M
(c) Rezan

Hva syns du om dette antrekket?
 

For en delikat og forfriskende duft! SÌ Eau de toilette består utelukket av de mest essensielle ingrediensene. Her finner du en fin blanding av solbærsorbet, grønne pærer, mandarin, neroli med noter av fresia, mairose, vanilje og patchouli. Denne duften skal gjenspeile utstrålingen til den fengslende og bekymringsløse kvinnen! En modig og sterk kvinne. LET ME SHOWER IN THIS PERFUME, sier jeg bare:DSì, har du luktet denne skjønnheten?

Dette hadde jeg satt utrolig stor pris på

Dere! Har dere fått med dere at Vixen blog awards nominasjonen er i gang igjen? Jeg har i de siste dagene mottatt en del screen shoots fra dere, hvor dere hadde nominert meg som Årets Beauty Blogg. Noe som selvfølgelig gjorde meg kjempe glad! I dag vil jeg minne resten av dere på at nominasjonen har vært oppe og i dag er den siste dagen hvor DU har sjansen til å kunne nominere meg som årets beauty blog- OM du selvfølgelig mener jeg har fortjent det:D  Jeg kom jo hele veien til finalen i fjor også, så det hadde vært kjempe morro å være en del av det igjen i år! 

Klikke HER eller bildet under for å komme til nominasjonssiden!

Bildet er fra fjor årets VBA!

Dette bli spennende!!

 

New makeup look: Stardust

Her kommer det flere bilder av sminken jeg gjorde på meg selv på bursdagen min for to dager siden.  Det ble en uforventet smokey look med skikkelig dekkende hud sminke, strobing også gikk jeg for noen fluffye vipper! Ta en titt og fortell me hva dere syns!


SKIN:

MAC Prep and Prime

NYX Pore filler primer

YSL Bronzing Stone Pouder

Laura Mercier setting powder

The Balm Spring for this blush

NYX Bright idea Illuminating stick

Estee Lauder Double wear foundation

NYX Strobe of Genius highlighter palette

EYES: 

YSL Couture eye primer

Hudabeauty Raquel lashes

Urban Decay Stardust palette

NYX Cosmic Gel Liner Infinite Liner 02

LIPS: 

Urban Decay Starked Naked 


 

25 år!


Hei 14. November! Som kanskje en del av dere allerede har fått med seg, så fyller jeg år i dag. Jeg blir hele 25 år, 25 FOLKENS, det er halvveis til 50 det hihi! Må si jeg elsker bursdager, elsker å feire de og gjøre store saker ut av det. Jeg mener hvorfor ikke? Det er vel bare en dag i hele året, så da er det like greit å kose seg og ta litt av haha. Jeg har har hatt en ganske så rolig start på dagen. Våknet til mange koselige bursdag hilsninger på mobilen, FB, Snap, Insta osv. For litt siden sminket jeg meg og det er egentlig rett før jeg skal ta på meg skoene for å komme meg ut med familien for å spise middag sammen og kose oss. 

Må forresten takke de av dere som allerede har gratulert meg med dagen. Jeg begynte med å besvare noen, så ble det så mange at jeg faktisk ga opp til slutt. Men dere skal vite at jeg har sett dem alle og setter utrolig stor pris på at dere tar dere tid og skriver til meg eller ringer <3

Kommer flere bilder av looken jeg har gått for i dag og fra selve bursdagen. Stay tuned og ha en koselig mandag kveld videre! kissesss
 

Sneak peek

Hei fra Trondheim! Da har jeg endelig kommet meg hjem igjen og jeg må si det føles godt å være tilbake. Det har vært så mye reising i det siste at jeg nesten hadde glemt hvor deilig seng jeg hadde hjemme haha! Etter en kjempe koselig dag og sen natt med familien, la jeg meg og sov som en stein i natt. Bokstavelig talt som en stein, våknet i samme stilling som jeg hadde lagt meg kvelden før. Da kan dere tenke dere hvor sliten og trøtt jeg var! I dag samlet vi hele familien og spiste en super koselig frokost sammen. Mens vi satt sammen og drakk kaffe, visste jeg noen av klippene til familien, da tenkte jeg å vise dere også en del sneak peek bilder fra noen av klippene til jeg får klippt den! Lover dere en kjempe spennende vlogg, fra hele 4 ukers ferien min i Kurdistan! Stay tunnnnnnned! 

Ciao Stockholm & New tutorial!

ee05xophdPs
Heisann og hopppsann! Da har tiden kommet for meg til å si farvel til Stockholm! Gud som jeg elsker denne byen. Koselig by, hyggelige mennesker og god vibes all the way. Eller følte jeg det slik fordi det var en del julestemning i byen? haha, det eller det andre så kjente jeg at det var godt å være her igjen. Jeg må få til en tur til igjen snart også med ei venninne eller mine søstre for å shoppe litt og kose oss:D Det ble litt shopping tidligere i dag, men følte tiden gikk for fort. Da var for mange bra butikker her ( i hvertfall i forhold til det lille utvalget vi har av butikker i Oslo og Trondheim hihi). Men uansett dere, over har jeg laget en ny sminke video til skole og jobb. Snakker kurdisk i videoen ettersom det var til min kurdiske kanal. Men bare ta en titt for det om dere ønsker å se rutinen min.
Hade Stockholm - Vi blogges! 


 

Fantastisk dag!

Hei og god morgen, håper dere har sovet godt i natt og er godt uthvilt i dag. Jeg er i hvertfall det etter en ganske lang dag i Stockholm i går med tett plan og mye uforventet snø haha. Men det har vært helt fantastisk! Helt helt fantastisk! Flott gjeng og bra makeup kurs av flinke Karen! Etter kurset i går, fikk jeg slappet av i et par timer, før jeg kledde på meg igjen og dro på middag med Karen, teamet hennes og Maria fra NYX cosmetics. Vi hadde en deilig middag sammen også ble det tredje verdenskrig ute før vi kom tilbake på hotellet (snøballkrig) haha! Dere kan fremdeles se litt av det på snapchaten min: Gilansharafani!
Looken Karen gjorde på nydelige Maria!
Under har du den fantastiske gjengen jeg reiste med fra Norge:D Stephan og Cecilie!!


 

Stockholm next!

God morgon allihopa! I dag hilser vi på svensk ettersom jeg sitter på flyplassen i skrivende stund og venter på flyet til Stockholm. Jeg rakk så vidt å pakke ut kofferten etter Kurdistan turen og pakke inn ny til denne turen de to dagene jeg var hjemme hihi. Det har vært to ganske så stressfulle dager med en del jobbings bak skjermen. Nå lurer sikkert mange av dere på hvorfor jeg skal til Sverige sånn plutselig. Vel, mange av dere har sikkert fått med seg at Karen eller bedre kjent som Iluvsarahii har vært på Europa tour i samarbeid med NYX cosmetics hvor hun har holdt sminkekurs og hatt en del meet and greets osv! I forbindelse med det så skal jeg og min venn Stephan og venninne Cecilie til Sverige i dag for å være med på det. Det at vi tre reiser sammen gjør hele turen enda mere spennende! Vi blogges mere litt senere! Ciao

VIKTOR & ROLF

3 av mine absolutt favoritt parfymer fra Viktro & Rolf! Jeg elsker nye dufter og disse tre fra V&R er umulig å ikke forelske seg i. Tre super søte og feminine dufter som er forseglet i nydelige og eksklusive flasker. 

La meg starte med å presentere dere den nye Flowerbomb designet som kommer før hver vintersesong fra V&R! En flakong som er nydelig dekorert med en frostet blomst! Denne består av sensuelle noter. En vakkert komponert bukket med sambac- sjasmin, centifoliarose og catleyorkide gir en varm harmoni. Dette er også en limited edition duft som har vært tilgjengelig i butikkene siden begynnelse av oktober.

Jeg har allerede skrevet om FlowerBomb, dere kan lese det innlegget ved å trykke her. BONBON EDP har jeg derimot ikke skrevet om enda. Den fikk jeg før jeg reiste ned til hjemme landet og fikk først luktet ordentlig på den i går. Dette er en duft som har vært tilgjengelig i butikkene siden oktober i et begrenset opplag. BonBon er en karamellsensasjon. Hovednoten er med andre ord karamell. En super naturlig, feminin og fin duft! 
Hva er din favoritt parfyme?

I´M BACK!

Heeeeeeei! Kanskje litt i det seneste laget for blogging. Men må si det er litt deilig å bli spurt etter så mye når man ikke er all over the place. Jeg har rett og slett trengt å ta et par dagers pause fra både blogg og andre sosiale medier for å slappe litt av og fokusere litt på en del viktige gjøremål jeg måtte ta igjen etter den lange reisen til hjemmelandet. Men ja jo, jeg er tilbake i Norge og tok flyet fra Oslo til Trondheim tidligere i dag. Jeg reiste ikke direkte hit fra Kurdistan ettersom jeg som sagt hadde en del ting å gjøre i Oslo først.

Jeg har forresten enda ikke kommet meg over kulde-sjokket jeg møtte da jeg kom ut av Gardermoen etter Kurdistan reisen. Skulle tro jeg aldri før hadde bodd her eller sett hvor kaldt det er i Norge rundt november hih. Var nesten så jeg snudde meg mot flyplassen igjen og gikk inn for å booke billetter til et varmere strøk til vinteren var over her haha. Nå skal jeg kose meg videre foran peisen <3 Vi bloggesGood night angels!
 

1 day left

Da er det kun en dag igjen til jeg skal reise hjem til Norge. Må si at denne måneden har flydd avgårde, som bare det! Da jeg booket flybillettene så tenkte jeg "å nei, 1 måned er kanskje litt for lenge". Også har jeg gått rundt i hele dag i dag og ønsket jeg kunne bli enda lengre. Jeg tror jeg aldri noensinne kommer til å få nok av dette stedet. Jeg føler meg skikkelig tilknyttet til dette stedet og det gjør nesten litt vondt å tenke på at jeg skal forlate alt bak meg i morgen. Meeeeen, samtidig så savner jeg familien og vennene mine i Norge. Så det blir på mange måter godt å komme hjem også hihi. Nå skal resten av kvelden tilbringes med familien! Vi blogges plutselig igjen!(c) Rezan