hits

desember 2012

SHOE GALLERY

OMG, er helt utslitt etter Oxford street turen. Så mange mennesker, så mange butikker, så mye av alt. Mye ble med hjem for å si det sånn. Er helt ferdig i armen og det samme med mannen min, stakkar, hihi.. har sett en god del steder i dag og har enda mange steder som vi skal til de neste dagene. Om ca. 1 timers tid skal vi til en Indisk restaurant. Nesten alle andre steder var fullbooket. Vent enda ikke helt hva vi skal etter middagen, men gøy blir det sikkert uansett.  Så himmelen for første gang i dag btw: Shoe gallery.

Bildet er lånt fra Instagramen min. Gilmakeup heter jeg der også:)

Må bare dele dette med dere, i et av butikkene stå jeg der å så på smykker. Så hørte jeg plutselig to jenter snakke om håret mitt. På svensk. De stå der og delte tanker om hvordan det ville vært finest, hun ene mente jeg ville sett best ut i svart, hun andre mente det jeg hadde nå var kjempe fint. Så ser hun på meg igjen og sier: eller kanskje ikke. Jeg stå der og latet som jeg ikke forstå det. Så snudde jeg meg mot de og smilte. Så sier kusinen min: Hva er det du smiler for, på engelsk. Jeg svarte ?svensk? på norsk. Så ser begge rett på meg, overrasket som bare det. Jeg smilte og dro videre. Haha! Dere skulle sett uttrykket til de to!

Skal ut for mat snart, yey! Kos dere masse i kveld!
-Gilan

HAIR UPDO: Romantic bride hair updo

God morgen fra London. Håper dere har sovet bedre enn det hva jeg har gjort. Planen var å sove til i hvert fall 11, med tanken på at vi la oss 3. Men jeg våknet 10. Tror jeg. Snart skal vi spise frokost så gjøre oss klar til å gå ut. Som jeg skrev i går kveld også, planen er å ta Oxford street med storm i dag, hihi. Hvis ikke regnet tar oss da! 

Det bildet jeg deler ut med dere nå er fra en brud test dag som jeg hadde for en stund siden. Syns oppsettet ble veldig fint og velger derfor å dele den med dere også! Dette oppsettet kan også brukes for blant annet ball.Vil også med det samme ønske alle dere et godt nytt år, om jeg ikke skulle rekke å skrive mer i dag. Håper at dere får koset dere masse der dere er og . Pass dere for fyrverkeri;)

 

Godt nytt år!
-Gilan

LONDON BABY

Hello dere der hjemme! Jeg er endelig i London. I morgen blir det mitt første shopping dag i London ? Oxford street. Så blir det middag og nyttårsfeiring i sentrum, kanskje? Får se om vi orker kaoset i sentrum i morgen.  Vi er forresten hos min kusine og hennes mann, utrolig koselig par. Zero barn, som oss. Perfect match!Gammelt bilde, har ingen nye!

Nå må jeg legge meg snart, har en laaaang dag foran meg i morgen. Blogges!
-Gilan
GN<3 

New year celebration and shopping in London. U.K here I come...with my husbands Visa card!

Yes, endelig var dagen her. Snart skal vi kle på oss og finne veien ut. For dere som ikke har fått med dere det: så fikk jeg en shoppingtur til London av min kjære mann Dino, i bursdagsgave. Vi kommer til å være der til torsdagen, masse shopping med andre ord. Vet ikke hvordan det kommer til å bli med blogging der borte, men jeg skal helt sikkert prøve å oppdatere dere hverdag....håper jeg:)Dere får ha en nydelig søndag så blogges vi kanskje senere;)

Hvor skal du feire enden på 2012 og starten på 2013, og evt sammen med hvem ?
-Gilan

 

DESEMBER MAKEUP-HAIR LOOKS

Da var det på tide med en kjapp tilbakeblikk på desember sminke-hår looker.

1.

2.

3,

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.Du må gjerne fortelle meg om du har noen favoriter.
-Gilan

MAKEUP LOOK: PARTY MAKEUP

God morgen fine dere.

Håper alle dere har sovet like bra som meg og er klar for dagen i dag. Våknet nettopp selv og skal snart få i meg frokost. Jeg og Dino har så mye å gjøre i dag, at det ikke er til tro. Vi reiser i morgen og har enda en god del å gjøre. Det er derfor jeg blogger nå, for det kan hende jeg ikke får tid til å blogge senere i dag.

Tenkte å starte dagen med å vise dere noen fine arabiske øyner. Bildene jeg deler med dere nå, er av ei venninne som jeg egentlig stylet hennes søster (brud) for en stund siden. Siden jeg hadde litt tid og ble tidlig ferdig med bruden, fikset jeg henne og lillesøsteren hennes også.
Når hun satt seg i stolen og jeg så på henne, eneste jeg kunne si var mashallah. De har utrolig fin form, perfekt for sminke også har hun uvanlig stor øyeeple. Noe som er positivt. Hun hadde turkis kjole og ville gjerne at sminken skulle matche kjolen litt. Hun ville ha litt sånn arabisk inspirert sminke, i " enkel" versjon.

Arabisk skjønnhet. Nida, heldig er han som får deg! 


-Syns?
Blogges kanskje senere, ha en fin dag så lenge!
-Gil

KUNDE før - etter smokey eyes

God kveld alle dere der hjemme!

Var slett ikke meninga å blogge så sent, men jeg fikk dessverre ikke tid til å blogge før nå. Vi dro på trening rundt 18.00 tiden. Kom hjem, laget mat og så en to timers lang film. The prestige, utrolig bra film.

Nå, deler jeg et bilde av en kunde jeg hadde for et par måneder siden. Hun skulle på bursdagsfest og ville gjerne ha smokey eyes. Jeg fikset det og nappet hennes øyenbryn.

Bare for å ha sagt det: Denne jenta, hadde utrolig fine øyner!

 

Syns om resultatet?

Natta nå, så blogges vi nok i morgen!
-Gilan

TODAYS OUTFIT

Lurt deg!

Har egentlig tatt bilder av dagens outfit, men er så sliten og slapp etter dagens treningsøkt, at jeg ikke orker å overføre bildene! Så da får dere klare dere med disse to bildene fra dagens treningsøkt. Til jeg får overført bildene av dagens outfit + meg med og uten highlight. Har ikke glemt det, tok bildene idag, men har ikke helt orket å overfør de.

For dere som lurer på hva jeg trente idag: Så trente jeg bare biceps og skuldre i dag. Var egentlig helt skudd etter gårsdagens treningsøkt med halv time mage og halv time med rompe. Var så tungt å gå i dag, deilig følelse med andre ord når man tenker hva grunnen er;) 


Bildet er lånt fra instagramen min - der heter jeg også Gilmakeup.

Hva har du gjort i dag?
- Gilan

NEW INN + PRODUKT ANBEFALING!!

Hei og god morgen alle fine!

Ville kjapt dele bilder av den nye highlighten og concealeren jeg har kjøpt fra Makeupstore med dere. For å være helt ærlig så var jeg ganske skeptisk til makeupstore sine produkter. Vet du hva? Så ille er de faktisk ikke likevel. Jeg var å sammenlignet de med Mac sine, var så vidt en kunne se forskjell. Spesielt når det gjald highlighten. Mac sine concealer er kanskje enda min favoritt av de to merkene, men den fra Makeupstore fungerer ganske bra den også! Billigere enn Mac sine produkter er de også;)

Jeg kommer til å legge ut bilder av meg med og uten highlight senere idag, slik at dere ser hvor stor effekt det har. Det samme med concealer, skjønner enda ikke at noen klarer å sminke seg uten å bruke concealer!!Det finnes forskjellige fargevarianter av både concealeren og higlighten. Highlighten kan en selv velge om det er varmt eller kaldt tone en ønsker.En concealer derimot, er en produkt som skal dekke arr, mørkeringer under øynene og ujevnheter i huden. Det er derfor svært viktig at man vet hvilken farge gruppen man tilhører. Har du eksempel blå aktige ringer under øynene, så kan du gå for en oranje-gull concealer som da vil gi best effekt til blåe ringer. Om du føler du har litt mer lilla ringer under øynene, så kan du gå for å en litt mere gult tone concealer for best resultat. Slik som jeg gjorde.
Det viktigste er at concealer du velger er lysere enn foundationen du bruker.

Bruker du produkter fra makeupstore? hvis ja, hva?
-Gilan
Blogges senere;)

MAKE-UP LOOK: COSTUME MAKE-UP

Hei alle dere der hjemme!

Jeg har hatt en perfekt treningsøkt! Hadde masse energi før jeg dro, trente heftig med andre ord. Skal om ikke lenge se LFC spille kamp. Først må jeg prøv å rekke en dusj! Skriver derfor ikke mere nå og deler heller et bilde av et look jeg har laget for et par måneder siden. Jeg hadde sett mye lignende før og fikk lyst til å prøve den type sminke selv. Jeg fikk det til og var kjempe fornøyd med resultatet. Dette kan brukes til blant annet photoshoots og som kostyme sminke. En kan også velge å bruke denne looken til fest om man dropper nederste eyeliner linjen. 

 

Syns?:)
-Gilan

DAGENS TRENINGØKT + INSPIRASJONS BILDER

God dag fine og flinke lesere!

Jeg våknet rundt klokken 12. i dag, har spist frokost og er mer en klar for en heftig treningsøkt. Har hatt lyst til å trene siden i går. Grunnen til det er fordi jeg har begynt å se resultat skjønner dere. Utrolig gøy og inspirerende er det når du vet at all den tiden du har brukt på trening ikke har gått for ingenting. Sist jeg trente, tok jeg mage, armer og kardio. Det var første gangen jeg tok mage i en halv time uten å gå lei. Jeg har funnet hemmeligheten: Så lenge man trener riktig og ikke får vondt i ryggen/nakken når man trener mage, så er det ikke så tungt som alle andre tror. Var selv ikke så glad i å trene mage helt til jeg begynt å forstå hvor viktig det er å stramme inn magen når man eks tar sit-ups, planke og mange flere øvelser som både er for magen og andre muskelgrupper.

På dagens treningsplan står det: Rompe, mage, kardio. Som jeg også har nevnt tidligere, så trener jeg kun for å stramme opp kroppen, deler som mage, rompe og armer. Trener verken for å få muskler eller blir slank. Jeg er slank fra før av og trenger derfor ikke å gå mere ned i vekt. Jeg har også derfor begynt å springe mindre og bruker den tiden nå på å stramme opp kroppen.

Her har jeg mixet sammen inpirasjonsbilder med mine og Dino sine fra trening. Mitt største inspirasjon når det kommer til trening er faktisk manenn min Dino, jeg hadde aldri tatt trening så seriøst om det ikke var for han, så: Takk baby!
Mange jenter sliter med å finne inpirasjon til trening, for meg er det mest i helgene.
Det jeg gjør da for å komme meg på trening er: å gjennom treningsblogger, treningsgrupper på facebook og ikke minst ser på  treningsvideoer på youtube. Tro meg, det er noe som får meg til å ta på meg treningstøy og springe til treningsenteret med engang!  

 

Noen av disse bildene er mine private bilder som dere ser, mens andre er lånt fra Instagram.

 

 

Når trente du sist gang og hvilken muskelgrupper trente du?
-Gilan

NEW INN

Jeg tenkte å dele bilder av de nye smykkene jeg har fått/kjøpt inn i de siste dagene.  Dagen jeg var ute med Sheima, venninnen min, gikk vi rundt for å se på klær og smykker. Da fant jeg et par armbånd som jeg ikke kunne la være å kjøpe. De var utrolig fine syns jeg og måtte derfor ta de med hjem;)

Nå skal jeg gå gjennom bildene jeg og Dino tok på lørdagen, gleder meg til å vise dere bilder av bruden som jeg stylet!Alle 3 over er kjøpte hos bikbok - på salg;)


Denne nydelige halskjeden fikk jeg av min venninne Asma, som er fra Arts & Crafts.

 

 

Har du kjøpt smykker i det siste? Hvis ja, hva og hvor pleier du å kjøpe smykker fra?

 

-Gilan

PHOTOSHOOT - Miss India-Norge, hair and make-up by me

Hei, her kommer det endelig bilder fra photoshooten av Miss India-Norge som ble stylet av meg for cirka 3 uker siden. Jeg har fikset hennes hår og sminke. Nisha er hennes navn og er miss india norway 2012-13, skal representere Norge i Miss India World Wide, som er verdens finalen. Som da er i april neste år i Malaysia.

 Masse lykke til Nisha!

Jeg elsket alle bildene, hun ser fantastisk bra ut! Min mening, la meg høre ditt:)

 

Hva syns du?:)
-GILAN

BRUDESTYLING

Sitter her og ser gjennom bilder fra i går. Herre Gud hvor trøtt og sliten jeg og Dino var når vi var ferdige. Jeg la meg med engang vi var hjemme igår og våknet klokken 13.00 idag. Sov som en stein!

Kort om gårdagensoppdrag: Jeg skulle style bruden, mens mannen min skulle ta bilder underveis og av brudeparet. Vi våknet rundt 8 tiden og kjørte mot Fredrikstad rund 9.30 tiden. Jeg begynte med engang å krølle extensionene til bruden når vi var framme. Mens Dino tok fram kamera utstyr, tok detaljer bilder av ring etc. Jeg var ferdig med bruden rundt 4.30 tiden og hun mente at hun aldri hadde vært like fornøyd tidligere. Det gjorde selvfølgelig dagen min helt perfekt! Senere på dagen, når bruden skulle bli hentet spilte jeg mitt rolle nr 2. Som da var: Secound shooter til mannen min, det er da man får med seg øyeblikkene når de ikke vet at de blir tatt bilde av, Utrolig gøy!

Når vi var framme i halen, var det utrolig uvant for meg å gå på en kurdisk bryllup med jeans og skjorte. Jeg så mange kjente ansikter der og de ble nok like overrasket over å se meg ?jobbe? i en slik dag.

Noe av det beste var nok det, at det var flere jenter som kom bort til meg og sa: vi leser bloggen din. jeg bare nåwh:D

Dette var da mitt og mannen min aller første oppdrag sammen. Vi jobbet ganske bra som team og var begge fornøyde på slutten av dagen! Det vil helt sikkert komme et innlegg om gårsdagen! Så følg med om du vil se hvordan jeg stylet bruden og hvordan bildene ble;)

 Dere får nå bare noen bilder fra gårdagens kjøretur til Fredrisktad.

Behinde his back..

 

....

And when he turned around:D

 

Trening er enda ikke sikkert enda, men god middag? Garantert!
-Dine planer for idag?:)


-Gilan

 

 

 


A true friend never gets in your way unless you happen to be going down.

Heeei!

Skal egentlig finne senga nå snart, men før jeg gjør det ville jeg fortelle deg hvor utrolig gøy jeg har hatt det sammen med Sheima. Vi gikk litt rundt i Oslo etter jobb, spiste, drakk kaffe og spiste desser på fridays. Vi har snakket for en helt uke nå tror jeg, tror ikke det var to stille minutter mens vi var sammen. Eller jo, når jeg skulle laste opp bilde på instagram, hehe.

Kom hjem rundt 9 tiden, og gikk rett inn på badet og gjorde klar sminke, hår produkter osv til i morgen. Vi skal kjøre hele veien til Fredrikstad. For dere som ikke har fått det med seg enda: Jeg skal fikse en brud, mens mannen min skal ta bilder. Gleder meg utrolig mye! Håper jeg får sovet med engang jeg legger meg, så jeg slipper å drikke kaffe tidlig i morgen. Tror jeg må det uansett, men lettere å unngå når jeg har fått nok søvn: Noe jeg aldri får nok av.

Tok kanskje over 40 bilder idag, både jeg og henne. Bilde etter bilde, vi er jo så utrolig bevegsomme sammen at vi aldri fikk tatt et ordentlig bilde. Men, her får dere et instagram bilde fra dagen vår idag:


Heter Gilmakeup på instagram også for dere som lurer på det:) Er ikke hun bare helt nydelig? ååh

Wiii, fin fin dag! Hvordan har dagen din vært?
God natt nå, så blogges vi i morgen!


-Gilan

DATE with my babygirl

Her sitter det trøtte Gilan og gjesper. Jeg er trøtt, skjønner ikke.. er like trøtt når jeg legger meg klokken 11 som klokken 2. Det positive er at jeg skal møte ei venninne jeg ikke har sett på utrolig lenge! Sheima, dere aner ikke hvor utrolig like vi er. Sist gang hun overnattet hos meg, døgnet vi, gikk ut klokken 6 om morgenen, kom hjem igjen, sov to timer og gikk ut igjen. Jeg skal prøve å spare stemmen til hun kommer, vi snakker alltid så mye at halsen blir tørr hehe. Før jeg glemmer, hun er utrolig lik Selena gomez noen ganger.

Fordi at jeg skal møte henne etter jobb i dag, bestemte jeg meg for en heftig treningsøkt i går. Det var som regel Kardio, rumpe og mage. Trener sjeldent så bra som jeg gjorde det i går. Utrolig digg!

I morgen har jeg en brud som jeg tidligere har nevnt. Gled - gruer meg siden jeg ikke har møtt henne før eller tatt en test på  henne. Men, vi satser på at det skal gå bra som alltid;)

Fordi at jeg er utrolig snill, skal dere nå få se bilder fra mitt og Sheimas to siste date:

Her overnattet hun hos meg. Slik så da vi ut etter bare to timers søvn.

 

Disse er fra da jeg overnattet hos henne! Kosiiii

 

 

Dine planer for idag? Nå som verden fortsatt eksisteres.. at folk orket å bruke tid på det.

-Gilan

LOOK OF THE DAY: Elegant evning/bridal updo.

 

Dagens look har jeg laget for et par måneder siden. Modellen er min kollega Kasia. Hun har utrolig mykt og glatt hår- et mareritt når man skal sette det opp. Derfor valgte jeg å  prøve meg på henne, siden det er flere som har rett og myk hår. Jeg gikk for en oppsett som kan være noe til den elegante bruden. Eller som også kan være en oppsett for fest/bursdag osv.
Sminke litt mer gammeldags, jeg ville prøve 60-tallets sminke, med tykk eyeliner line og freshe lepper.
Tok også en del fine bilder etter at vi var ferdig. Håper at dere liker de.

 

For de som lurer på om man kan lage en større versjon av denne: Det kan man, slik at "ballene" bak blir litt større, finere for brud med sjlør eller for skoleball eks:)

 

Modell: Kasia
Bilder tatt av : Meg


Syns?:)


HOS FRISØREN

I feel like a robot right now, men får håpe at resultatet blir bedre enn disse foljene;) Følte meg så lekker med disse at jeg ikke kunne la være å dele bilde med dere. Gleder meg til slutt resultatet!

Senere blir det jobb, trening så en god kurdisk middag sammen med verdens beste mann, Dino.

Gleder meg til å få bort foljene og se resultatet!

Vi blogges senere vi fine dere, smil og kos dere så lenge:)


Når farget du håret sist gang?- hvor pleier du å farge håret?
-Gilan

PRODUKT ANBEFALINGER FOR HÅR

Hei!

Her sitter det en ny dusjet Gilan som har hatt en utrolig koselig dag! Kort om dagen min: Jobbet i 6 timer, så møtte jeg ei venninne som heter for Sozan. Utrolig søtt og snill jente som er til å spise opp. Vi har snakket så mye i dag at vi glemte bort tiden. Vi gikk først litt rundt i Oslo, så gikk vi å spiste på mitt favoritt sted Rise Bowl. Videre dro videre til en kafeteria å drakk en god å varm kaffe sammen mens vi snakket om alt og ingenting.  

KORT OM PRODUKT NUMMER EN:

 1. Sebastian penetraitt:
Det første produktet er en hårkur som jeg kjøpte sist jeg var hos frisøren. Den heter Sebastian Penetraitt. Perfekt for oss som har utslitt og tørr hår. Jeg har brukt den cirka 4 ganger hittil og er utrolig overrasket over hvor god den er til tørr og skadet hår. Jeg ville spesielt anbefalt denne til jenter som har skader fra kjemiske behandlinger og varmeverktøy. Kan også være ganske god for hår som er naturlig krøllet, for som regel så er krøllete hår ganske tørre. Denne produkten er styrkende og gir masse pleie og næring til håret.

Denne kan kjøpes på alle frisørsalonger (tror jeg) og koster rundt 350 kr.

 

PRODUKT NUMMER TO:

2. Tangle Teeze hårbørste:

Jeg har tidligere brukt flere forskjellige børster som jeg ikke helt har vært 100% fornøyd med. Men denne karen som ble med hjem idag er utrolig smart laget. Jeg har aldri i mitt liv børstet håret mere smertefri enn ikveld, da jeg prøvde denne. 

Jeg hadde sett anbefalinger om denne på nettet før, men tenkte det bare var skryt som alle andre reklamer. Alle vi vet jo hvor vondt det er å gre hår som er flokete. Dere jenter med langt og krøllete hår vet helt sikkert hva jeg snakker om. Med denne børsten slipper du å få det vondt! Det beste med den er at man kan børste håret både når den er vått og tørt, men jeg personlig anbefaler at dere bruker det til tørt hår siden vått hår lettere kan bli skadet. Dere kan gjøre slik som jeg gjorde i dag, gre håret før du dusjer. Så slipper du 1. Å miste så mye hår over alt i badekaret og 1. Det er bedre for håret at man ikke grer når den er vått.

Det som gjør denne børsten mindre skadelig for håret er at den har myke gummi tenner på to forskjellige lengder, som løsner flokene og retter håret godt ut. Uten at det skades, dette er et produkt jeg helt sikkert kommer til å anbefale til alle jenter! 

Denne kan kjøpes på flere steder, jeg kjøpte det fra Lucky Duck på Oslo city. Den koster 170kr :)

Tangle Teezer, Where have you been all this years?!

 

 

Har du brukt noen av disse produktene? hvis ikke har du prøvd andre som du vil anbefale?

MAKEUP LOOK: GLITTER PARTY LOOK

Hei og god tirsdag alle sammen!

Sitter her og tenker på dagene som kommer, skal gjennom en god del ting før vi skal til London. Tror jeg fullbooket i hele uken her fram til søndag jeg. Det jeg gleder meg mest til er bruden jeg skal style på lørdag. Da skal mannen min ta bilder underforberedelsen og pene bilder av brudeparet. Masse bilder på dere med andre ord;)

Det andre jeg også gleder meg til er frisørtimen jeg har i morgen. Gleder meg til å "fullføre" looken. Mange trodde jeg skulle beholde det slik som det ser ut nå, men nei! Etter frisørtimen jeg har i morgen kommer jeg forhåpentligvis ikke til å ta på håret mitt igjen på en stund. Jeg merker at håret mitt er blitt små tørr igjen etter sist jeg var hos frisøren. Jeg kommer også til møte et par venninner i løpet av uken, det gleder jeg meg også masse til siden vi nesten aldri finner tid til å møtes! Yey, lucky me!

Nå, får dere dagens sminke look. Jeg elsker glitter, går aldri lei av glitter looker! Derfor får dere enda en glitter look som jeg elsker. Den er perfekt for fest og bryllup, også utrolig fin i andre farger.

 

 

Modell: Peym

 

 

Hva syns du om glitter øyenskygge? Something for you?

Blogges senere!
-Gilan

First love never dies but, true love can bury it alive! I´m in love.

Du vet den følelsen som ikke kan beskrives med ord? Den følelsen som får hjertet til å smelte og får munnen og tunga til å bli ordløs? Det er det jeg har følt i hele dag. Jeg er så forelska at jeg ikke finner ord på hvordan jeg kan beskrive det.

Da jeg skulle møte mannen min Dino etter jobb i dag, gledet jeg meg så mye at det føltes som det var evigheter sist jeg hadde sett han. Jeg har sett og sett og sett på han i hele dag og bare prøvde å få han til å forstå hvor høyt jeg elsker han. Han smilte hele tiden og svarte meg tilbake med et kyss, klem eller den killerblikken hans. Noen ganger ser jeg så mye på han at han blir små nervøs og skeptisk og sier..? hva er det nå Dinê??. Da svarer jeg ingenting men gir han et smil og går videre. Jeg har jo vært forelska i han siden jeg først gang så han, men jeg blir jo bare mere og mere forelska. Trodde aldri det var mulig å nå det nivået her.

Jeg trodde aldri i mitt liv at jeg kunne bli så forelsket som jeg er nå. Jeg var ikke engang så forelsket da vi var sammen og forlovet oss. Jeg trodde jeg var på max da. Jeg tok tydeligvis feil, det er ingen grense på hvor høyt en kan elske virker det som.
Jeg går rett og slett ikke lei av å se på han, jeg tror enda ikke at han er min alene og ingen andre sitt. Han smilte så utrolig søtt i dag når jeg fortalte han i dag om hvor heldig jeg er som den eneste jenta i hans liv.

Jeg er uendelig takknemlig for å ha han i livet mitt. Det var et av mine store drømmer å bli en del av hans liv og jeg det samme. A dream came true..alt er mulig dere, ingenting er umulig her i livet så lenge man kjemper for det og aldri mister håpet. Alt har sin mening, er det ment så er det ment.

Bildet fra da vi var forlovet.

 

God, Thank you!


Har du noen i livet ditt som du er ubeskrivelig glad i?
God natt forresten, tenk positivt og husk at : livet er for kort til å sutre over små bagateller:)

-Gil

MAKEUP LOOK: Glitzy grey - new year makeup

Hei og god mandag alle alle alle fine lesere!

Jeg er så utrolig takknemlig og glad for alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk av dere på sminkevideoen min i går. Jeg er overrasket over hvor mange  likte videoen og takket meg for at jeg snakket både på kurdisk og norsk. Det vil garantert bli flere sminkevideoer herav. Jeg kommer til å legge den ut igjen for dere som gikk glipp av den igår;)

De bildene jeg deler ut nå, er faktisk de samme bildene jeg hadde i videoen fra i går. Flere har spurt om jeg kunne dele bildene også. Skulle egentlig dele de ut med videoen i går, men glemte helt av det! Så nå får dere bildene i egen innlegg.

 

 

For dere som ikke har sett den, her har dere videoen igjen:

 

Ønsker dere en fantastisk fint dag videre så blogges vi senere:)
Planer for idag?
-Gilan

PARTY MAKEUP TUTORIAL- FESTSMINKE VIDEO

 Grunnen til at dette tok så langt tid, var rett og slett fordi jeg hadde problemer med youtube kontoen min. Jeg klarte ikke å logge meg inn på kontoen min og måtte derfor lage en ny konto, litt synd når jeg har mine videoer på den andre. Dere får i hvert fall sett på den nå og du må gjerne dele det videre om du liker det, eller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet om hva du syns om videon.

Fargen på selve opptaket ble ikke helt som vi ønsket, ettersom det ble litt "gul", så det måtte noen små justeringer til. Derimot synes jeg forsatt det ble ganske bra:)

 

ENJOY

Husk å endre kvalitet til HD, teit at den ikke gjør det automatisk!


SYNS? vil du se meg lage flere sminke - hår videoer?
-Gil

 

MAKEUP LOOK: EVERYDAY MAKEUP LOOK

Hei og hei!

Sitter her og venter på at vårrullene skal bli ferdig. Jeg og Dino la oss ganske sent i går, derfor våknet vi klokken 1 i dag! Utrolig deilig å sove lenge. Etter det har vi vært flink, vasket huset og ryddet. Så ja, vi spiser noe lett nå og finner veien til trening rundt klokken 6. Blir deilig og fått trent skikkelig, jeg tenkte å trene: rumpe og mage i dag + kardio.

For dere som lurer på hvor langt jeg har kommet med sminkevideoen, så er den nesten helt ferdig og dere vil kunne se den på bloggen min senere i kveld!!!

 

Her får dere en hverdagssminke look av meg til vi blogges igjen senere ikveld.

 


 

 

Dine planer for idag?
-Gil

 

YOU´LL NEVER WALK ALONE

 

I går har jeg hatt en utrolig fint kveld sammen med min venninne Asma. Vi har snakket og snakket til vi sovnet. Dagen i dag har jeg brukt på å redigere på sminkevideoen og vet dere hva? Den er ferdig om ikke så lenge og jeg syns det er så utrolig kult å klippe. Spesielt når jeg har en erfaren filmskaper ved siden av meg som hjelper meg fram med blant annet klipp, effekter, småting her og der og lærer meg nye ting. Utrolig gøy og lærerikt!

Jeg sitter forresten her og ser Liverpool spille mot A Villa. Hater å se stillingen. Det er helt utrolig hvor uheldig LFC er, blir utrolig irritert når de mister så mange gode muligheter mens motstander laget klarer å putte i mål med engang de får muligheten, så ufortjent! Argh! Forresten, dommeren kan bare gå å henge seg.
Nå skal jeg fortsette å kampen !


LFC fan vi skjønner du!;)


liker du fotball?
Hvis ja, hvilken lag heier du på i så fall?

SMINKEVIDEDO - MAKEUP TUTORIAL Teaser

 

Hei og kveld kjære dere.

Da er det endelig fredag igjen, jeg skal sove så mye i helgen at jeg ikke kommer til å huske navnet mitt når jeg våkner. Jeg har vært så trøtt i hele uken her at det er helt utrolig hvordan jeg har klart å jobbe. Forresten rett etter jobb idag møtte jeg venninen min Asma, vi dro på trening sammen, kom hjem og spiste en god og sunt middag! Det beste er at hun overnatter hos meg ikveld, YEY!

I går kjære dere, i går begynte jeg endelig å sette i gang med en sminkevideo. Planen var egentlig å filme i helgen eller i løpet av neste uke en dag. Men i går, etter at jeg hadde kommet hjem fra jobb, spurte mannen min om det var noe han kunne hjelpe meg med før han skulle gjøre sine egne greier. Så sa jeg Ja, vi kan filme. Han sa ok! Da tenkte jeg å nei, jeg tullet jo, var ikke forbered eller noe.

De av dere som har sett mine tidligere videoer har helt sikkert merket at jeg var små nervøs i videoene, det er et av grunnene til at jeg ikke snakker når jeg sminker meg i videoene. Jeg blir alltid så nervøs når jeg står foran kamera. Spesielt når mannen min står der med kamera og hele utstyret. For meg er det både spennende og samtidig små skummelt foran kamera!

HER, kan du se min siste sminkevideo jeg la ut på bloggen.

 

Her får dere en liten bildeteaser fra klippen og looken dere kommer til å se om noen dager:

Her ser dere noen bilder fra klipepen og ja, jeg klipper selv. Mens mannen min setter på effekter osv på slutten. I denne videoen kommer jeg til å snakke både kurdisk og norsk, det er fordi flere kommer til å se på det som ikke snakker norsk:)

 

Så, tror du det kommer til å bli en bra video?
-Gilan

 

 

STYLING + FOTOSHOOT (Custumer - kunde)

Hei og god torsdag fine lesere

Kom hjem fra jobb for ikke så lenge siden, sliten, trøtt og sulten er jeg akkurat nå. Tenkte å dele bilder av ei kunde jeg hadde for både styling og photoshoot for en stund siden. Denne kunden var først hos oss på Arous for å finne en kjole for sin bursdagsfest. Hun fant kjole, feiret bursdagen og kom tilbake til butikken etter festen. Etter at vi snakket litt om hvordan festen hennes hadde gått, mente hun at alt var bra bortsett fra at hun ønsket noe ordentlige bilder med kjole som hun kunne forstørre og ha hjemme. Da jeg begynte å tipse henne om hår, sminke og diverse ting sa hun plutselig " jeg har en følelse på at du er flink til sminke og hår". Da jeg nevnet at jeg drev med det ved siden av jobben, booket hun meg med engang for både styling og photoshoot ( bildene ble tatt av mannen min ).

Vi ble enige om blant annet hvordan hun skulle være på håret, sminke og pris for diverse ting og bestemte oss for å ta bilder i butikken hvor jeg jobber, på Arous. Det passet perfekt til hvordan stil kjolen hadde og hvordan hår og sminke vi hadde tenkt å lage for henne. Klassisk og elegant.

For meg som ikke er makeup artist, var det litt små skummelt å ta dette steget. Jeg er vant til lyshud sminke men, hadde null erfaring med mørkhudede. Jeg måtte lære meg en god del ting på egenhånd, jeg leste og så på en god del forskjellige videoer om hvordan man skulle sminke mørkhudede. Til slutt, var både jeg fornøyd og hun overraskende fornøyd! En vakker dag med gode minner med andre ord:)

Under forberedelsen.

RESULTAT:

Pictures by; Farid

Styling + makeup: Gilan

(c): Gilmakeup

 

Utrolig spennende og gøy opplevelse med denne vakere jenta!

Hva syns du om bildene og resultatet av hår og sminke?

-Gilan

KRIG HJEMME HOS MEG!!

Du leste riktig ja, det er ordentlig krig her hjemme. Perfekt atmosfære før en skal legge seg.. NOT. Dino spiller krigspill som heter: Black ops - Call of duty (tror jeg), vi har så liten leilighet at jeg hører han snakke med kompisen sin via tlf og "krigere" som skriker, skyting og reportern i spillet. Jaja, ville bare ønske dere en kjempe god og fredsfullt natt:) Har forresten hatt det utrolig koselig hjemme hos familien idag. Ahh... familie familie familie <3 håper dere også har hatt en like fin dag som det jeg har hatt.

Bilder fra kosekroken min.
Nå er det natta her snart! Sov godt og fine drømmer du som leser dette.
BTW, hold mannen/typen din unna Call of duty. hihi


-Gilan

Our roots say we're sisters, our hearts say we're best friends

For dere som har søsken eller ei nær venninne/venn vil sikkert kjenne seg igjen i noe av det jeg kommer til å skrive under.

 Rett etter jobb kom jeg til mamma, hele familien er samlet. Utrolig koselig med andre ord. Jeg har hatt en ordentlig familie-dag. Fordi også tidligere idag har jeg brukt mange av mine timer på å snakke med mine ubeskrivelige søsken som bor i utlandet, Rezan mest av alle. For dere som ikke vet noe om henne, kan jeg kort fortelle om hvem hun er for.

 


Familiens klovn, eller Rezan er nå 25 år og har nettopp flyttet til Kurdistan/Duhok for å gå på høgskole og jobbe med min andre søster, Peyman.  Som også har flyttet til kurdistan og åpnet skjønnhetssalong. Jeg og Rezan flyttet for første gang alene sammen til Drammen, for to år siden for å studere. Vi har egentlig alltid vært ganske nære venninner hele tiden, men spesielt i de siste årene har vi forstod hverandre mest etter at jeg begynte å nærme meg 17-18 alderen. Grunnen til at jeg skriver om akkurat henne nå og om hvor mye jeg er knyttet til henne mest av alle mine andre søsken er fordi: til jeg ble 17-18 og forstå meg på voksen livet, hadde de fleste av mine søsken flyttet/giftet seg.

Oss hjemme.

Oss i Hewler, Gud vet hva vi snakket om her!

Oss i Oslo, en heeelt vanlig sommerdag.

Helt normale.

Vi alle har venniner/ søstere som kjenner oss såpas godt at de kan få oss til å le og smile i våre mest hektiske og triste dager. Rezan er den personen for meg, uansett hvor lei meg, forbanna eller trist jeg er kan hun få meg til å le i sekundet. Det er noe med stemmen hennes som gjør at jeg ikke kan gjøre annet enn å le av henne. Jeg tror ikke noen ganger noen har tatt meg som en seriøs person når Rezan har vært til stedet. Hun har fått meg til å le høyt i bussen, på toget, i flyplassen og i restauranter hvor jeg har ledd så mye at maten har gått feil. Jeg har flere ganger ledd så mye  av henne at jeg  til slutt måtte flytte meg fra der hun var  for å få igjen pusten.

Meg og Rezan getting ready for party.

Meg og Rezan på høgskolen.


Jeg hadde det rett å slett helt for jævlig når hun sa hun vurderte å flytte til Kurdistan. ?Hva i all verden skal jeg gjøre her uten henne? tenkte jeg hele tiden. Etter at hun flyttet, var jeg rett å slett deprimert og gråt flere dager. Noe jeg enda gjør, når jeg tenker på hvor andreledese og bedre dager jeg hadde når hun var her. Jeg er glad for at jeg i det minste får muligheten til å ringe henne flere ganger om dagen og holde kontakten med henne selv om hun er i en andre verdensdel. Ah, søskenkjærlighet<3

Meg og Rezan i Drammen, haha!

 

 

Har du ei søster/vennine/venn som betyr like mye for deg?:)

-Gil

MAKEUP LOOK: SEXY CHRISTMAS / NEW YEAR PARTY Make-up

Bonjour!:D

Nå er jeg mindre trøtt, sulten og sliten enn det jeg var da jeg skrev det forrige innlegget. Trodde helt ærlig ikke jeg ville overleve dagen uten å falle i søvn. Jeg kom hjem fra jobb rundt 5, så at Dino allerede hadde begynt å vaske, da måtte jeg selvfølgelig hjelpe han så vi kunne bli ferdig og sette i gang med middag. Det ble fisk og grønnsaker til middag, deilig og sunt middag med andre ord.

Looken jeg deler med dere nå har jeg flere ganger brukt (i andre fager) på blant annet bursdag/ og bryllupsfester. Det er et av mine favorit looker 1. fordi det får øyet til å se større ut, 2. fordi det er glitter i looken.Kunne du ha tenkte deg denne looken i Jula eller i nyttårsaften? Hvis ikke, hvordan kommer du til å sminke deg?:)

-Gil

 

MOBILBLOGGING -sleepy

Hej!

Dette er mitt aller første mobilinnlegg. Ikke helt min greie merket jeg nå med engang. Klarte å miste teksten til jeg lastet opp bildene to ganger. Eller er jeg for trøtt? Anyways, jeg er så trøtt at jeg kunne gå hjem nå, legge meg i senga og sove i en hel uke! Daydreaming..er kanskje too good to be true ? Jeg kommer aldri noen ganger til å få nok søvn, aldri!

Hadde ikke mange bilder å velge mellom siden jeg blogger via mobil. Men disse er vel bedre enn ingenting, eller?:|

Når våknet du idag? Og hvor trøtt er du nå?

-Gilan

TODAYS WORKOUT IN PICTURES

Ville kjapt dele bilder av kveldens treningsøkt med dere. Rekker dessverre ikke å skrive så mye nå, fordi jeg må gjøre andre ting men, jeg lovte dere bildene i forrige innlegg og deler derfor bildene med dere NUH! Skulle egentlig ta: Rumpe, mage + biceps idag men, endte opp med å bare trene biceps idag!

Glemte forresten å fortelle dere om denne smarte shaker´n. Denne fikk jeg av mannen min for noen uker siden. Utrolig smart shaker, der man kan ha med ekstra proteiner/annet kostilskudd i den nederse delen om man ønsker det. Hvis ikke så kan man bare bruke overdelen og la de to ekstra boksene ligge hjemme. Smart, ikke sant:)?Slik setter jeg opp vekterne når jeg trener biceps. Varmer opp med det letteste og fortsetter til planke. Tungt, men digg;)

iiiiiik, kan nesten ikke tro at dette er et bilde av armene mine, endelig!!:D

Meg og mannen min har hver vår måte å trene biceps på. Jeg liker det best med vekter, mens han kombinerer mellom frivekt og apparater.


 

Hvordan trener du biceps?:)

-Gilan

HAIR UPDO: PARTY/EVNING UPDO (fest håroppsett)

Hej!

Sitter her og hører på Rihanna. Må si at jeg elsker henne og musikken hennes! Er hekta på hennes nye sang "Half of me" nydelig sang! Skal nok høre mye på henne senere ikveld når jeg er på trening. Ja, det blir trening sammen med mannen min rundt 19 tiden. Siden det ikke ble noe trening igår og heller ikke på fredag. Litt deilig og svært viktig å hvile også, det er først da musklene i kroppen bygges opp! Idag tenkte jeg å trene: Rumpe,lår, biceps, mage + kardio. Skal "drepe" treningsenteret idag, hihi.. Gleder meg!!! ( Det vil kanskje komme et innlegg senere om kveldens treningsøkt i bilder)

Nå, litt om håroppsettet: Denne er fra sist sommer når jeg var i bryllupet til broren min i Kurdistan (Duhok). Jeg syns den var så fin at jeg bestemte meg for å ha samme hårfrisyre både i  hans henna kveld og bryllupsdag. Den er perfekt for oss som danser mye og helst vil ha håret vekk fra ansiktet men samtidig beholde lengden på håret bak. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte å ha den samme frisyren begge dagene, selv om det ikke helt er min greie å gå i det samme to dager på rad. Men som jeg også skrev tidligere så er det slik at, henna kvelden er bare en liten fest hvor gjestene består av familien til jenta og gutten. Mens bryllupsdagen består av mere enn 600 gjester. De få som så meg med denne frisyren i henna kvelden, mente at den var utrolig fin og overbeviste meg til å ha den i bryllupsdagen også. Jeg gikk med på det og er glad for at jeg gjorde det.

Da jeg la ut disse bildene i min forrige skjønnhetsgruppe på facebook, fikk jeg så utrolig mange fine kommentarer at det ikke var til å tro. Flere kunder kontaktet meg og ville ha det samme for bursdagsfest, bryllup, evning osv.

 

Henna-kvelden:

 

Bryllupsdagen:

 

Syns?:)

 

Gilan

NEW IN

Hei fine dere!

Planen idag var å være hjemme, spise noe lett så dra på trening sammen med min vennine Asma. Hun ringte meg rundt 4 tiden og sa hun ville kjøpe nye treningstøy etter jobb og ville at jeg skulle være med. OK, sa jeg selvfølgelig å dro å møtt henne på hennes nye jobb i Arts & Crafts. Jeg kunne selvfølgelig ikke la være å kjøpe noe når jeg først var der, de har nok verdens fineste smykker også var det salg itillegg. Så tre ringer kom hjem med meg idag! Etter det dro vi å kjøpte nye treningstøy til henne, så dro vi å spiste på Rise bowl og da var det forsent til trening fordi: 1.vi var altfor mette, 2. resepsjonisten på treningsenteret hadde nok gått for dagen, tenkte vi og hun trenger jo å melde seg først for å kunne trene. Så vi utnyttet de timene vi var sammen og koset oss! Vi har tidligere trent sammen og gleder meg sykt til å begynne å trene med henne igjen! Da blir det nok mye latter!;)


Nawhh..sommerfugl<3

Japp, dro ut med nesten ingen sminke idag, noe jeg har gjort ofte i det siste.

Det beste med ringene fra Arts & Crafts er det at de er justerbare. For oss som har veldig smale fingere, er det viktig at man kan justere på størrelsen!

 

Hva har du gjort idag og hva er planen for resten av kvelden?:)

Gilan

 

MAKEUP LOOK: GIRL ON FIRE inspired look

Hei og god lørdag alle sammen!

Så koselig med deres kommentarer på forrige innlegg, følte meg helt ærlig 1000 ganger penere på bryllupsbildene etter at jeg delte bildene med dere! Noen av kommentarene fikk meg seriøst til å gråte av glede nesten. Igjen, tusen takk!


Deler nå et bilde som er inspirert av "girl on fire" av Alicia keys. For dere som lurer på hva slag drakt det er jeg har på meg: det er kurdisk drakt som heter:  "kras û kortek" på kurdisk. Over har jeg på meg gullbeltet jeg fikk av svigermor i bryllupsgave.Pictures by: Dino

(c) gilmakeup

 

 

Syns?


-Gilan

 

MAKEUP LOOK: Christmas/new year inpired look

Hei og god onsdag alle!

Føles som sist onsdag bare var igår, helt sykt hvordan tiden flyr! Forresten idag våknet vi "endelig" til snø her i Oslo, litt småkoselig syns jeg! Nå som juletider nærmer seg, tenkte jeg å dele en look jeg hadde i arkivet som er inpirert av juletider, juletreet, glitter og snø. Looken kan godt brukes til kostyme sminke eller til en helt vanlig nyttårsfest;) 

 

PS: Fortsettelsen på innlegget om bryllupet mitt vil enten komme ikveld eller imorgen, det blir mange bilder lite tekst!;) So, stay tuned!!!

 

 

SYNS om looken?

-Gilan

NOVEMBER MAKEUP LOOKS

Ops, endringer i planen. Skrev tidligere idag at det ikke skulle bli trening idag, men det blir det likevel! Vi bestemte oss for å dra hjem etter jobb idag, trene, spise en god og sunt middag og heller besøke mine svigerforeldre imorgen. Så snart blir det: kardio, skulder, triceps og mage.

Tilbake til november lookene,  som sikkert mange av dere har merket, så har jeg laget en god del forskjellige looker i løpet av november. Her kommer det bilder av nesten alle lookene jeg har laget i forrige måned. Det er blanding av inspirasjons looker, kjendislooker, fest hår oppsett til hverdagssminke.

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

14.

 

15.

 

16.

 

17.

 

18.

 

19.

 

 

Noen favoritter?

-GIL<3

LOOK OF THE DAY: BRIDE UPDO & MAKE-UP (kunde)

Hei!

Tusen takk for kommentarene på forrige innlegg, når har jeg bestemt meg for å lage minst 2 videoer hver måned! Utrolig gøy at så mange av dere ville se meg lage sminke/hår video.

Bildene jeg deler med dere nå er tatt av en vakker brud jeg hadde for noen måneder tilbake. Jeg stylet henne (hår og sminke) også på hennes forlovelsesdag. Men bildene jeg kommer til å vise dere nå er fra hennes bryllupsdag. Som alle andre kunder, kom hun til meg flere uker før bryllupet for å få testet hår og sminke. Hun var små usikker på hvordan hun akkurat ville være på håret og derfor forandret vi på en god del ting fra test dagen til bryllupsdagen.

Her er bildene av oppsettet:


 

DO YOU WANT TO SEE ME MAKE MORE of MAKE-UP & HAIR TUTORIALS?

Hei alle alle alle fine lesere!

Det er bestanding flere og flere som spør meg om video for diverse looker, jeg får forespørsler på facebook, i kommentarfeltene/innboksen her på bloggen og twitter. Det jeg tenker nå er å begynne å lage video av lookene det er flest etterspørsel etter. Hva sier dere til det? Vi kan si det sånn at på slutten av hver uke (fredager) kan dere komme med forslag for hvilken av mine eller andre looker dere vil se meg lage tutorial for, så skal jeg prøve å lage video av nettopp den flest av dere ønsker å se!


YES or NO?

-Gilan

MAKEU LOOK: SATURDAY NIGHT OUT

Hej alle fine!

Siden jeg har begynt å blogge har jeg lagt ut "saturday night out" sminke look hver lørdag. Deler nå et look som kan være noe for deg som liker å bruke sterke farger for fest. En kan selvfølgelig velge å ha andre farger istedenfor hva jeg har brukt nå på dette bildet. Det kan også fungere som et kostyme look med de vippene jeg har brukt. Jeg hadde nok brukt vanlige vipper selv om jeg skulle på en vanlig fest istendfor disse lange vippene. 

Ok, like, love or dislike it?

-Gilan

CLASSIC AND ELEGANT HAIR UPDO (hår oppsett)

Hei alle fine lesere!

Jeg er nå hos mine foreldre og skal overnatte her ikveld. Utrolig koselig sammen med familien. Mannen min er jo bortreist og opplever nå sin aller største drøm. Anfield! Ikveld blir jeg her og koser meg med familien som gode gamle dager, hehe! Skal nok spille kort, se på tv og finne på andre koselig ting sammen med pappa og svigerinen min mens mamma ser på tv, lykke<3

Deler nå bilder av en håroppsett jeg har prøvd på min søster for en stund siden. Jeg husker at jeg så bilder av denne oppsette om og om igjen, spilte den av på youtube mere enn 30 ganger fordi jeg virkelig ville lære meg den. Det sykeste var at når jeg for først gang skulle prøve det på min søster, fikk jeg det til. Helt utrolig! Fordi jeg trodde aldri jeg ville få det til også klarte jeg det første gangen uten å faktisk ha laget noe lignende før ble jeg selvfølgelig utrolig stolt og glad, hehe.

 

 

Hva syns du om oppsettet?