hits

desember 2013

GODT NYTTÅR ♡

Dagen i dag startet litt tidligere enn hva det gjorde i går. Vi la oss igjen ganske sent i går kveld, selv om vi viste vi måtte opp tidlig i dag. Vi har gjort oss klar og det er rett før vi skal  til  Alan og Therese, så skal vi møte resten av familien til en koselig middag så kose oss resten av kvelden med musikk og søtsaker. Jeg visste helt ærlig ikke helt hva jeg skulle ha på meg i dag helt til rett før jeg la meg i går. Det er så typisk meg å ikke planlegge slik til siste lite. Det ble derfor en plain, tettsittende svart kjole fra Zara som jeg kanskje har brukt to ganger tidligere. Vi har med kamera i dag, det blir forhåpentligvis noen fine bilder som jeg kan dele med dere senere engang.  Forresten, tusen takk for de fine tilbakemeldingene jeg fikk på mitt innlegg i går. Jeg elsker kommentarene til hver og en av dere og håper dere kan fortsette med det og bli enda flinkere til det når det nye året er her.

Det gamle året er nesten over, det nye ligger å sover, vi vekker det i kveld med eksplosive smell, når nyåret er kommet og de fleste av oss har sovnet, skal vi drømme om det som kommer, og før vi vet ordet av det er det sommer. Ønsker deg og dine en glimrende aften og et forrykende godt nytt år!


Bildet over er fra Juleaften.. 

Med hvem og hvordan feirer du denne store dagen?

Kort oppsummering av året 2013.

Hvert år skjer det både mye positivt og negativt i et menneskets liv. Noen ganger er det mest negative hendelser andre ganger kan man så vidt huske de negative dagene i året fordi det har vært så mye bra. Det er slik jeg har hatt det i ganske mange år,  slik at jeg ikke klarer å bestemme meg om det har vært et bra eller dårlig år. Året 2013 derimot, har vært et av de beste årene i mitt liv. Jeg vært heldig og blitt enda mer kjent med ordet lykke og fått erfart betydningen på kroppen.

Kjærlighet: Jeg har vært gift i to år nå med verdens beste mann, Dino (Farid). Ikke minst har jeg i løpet av dette året fått bekreftet at jeg ikke kunne tenke meg å dele livet mitt med noen andre enn han. Han er manneversjonen av meg og jeg jenteversjonen av han. Vi forstår hverandre, vi klarer å samarbeide, vi kan få latterkramper sammen, vi krangler, vi har ambisjoner og mål sammen og vi er bestevenner. Dette året har bare vært et år fylt med atter en bekreftelse på at vi er skapt for hverandre og jeg takker Gud for at vi fikk den muligheten til å tilbringe livene våres sammen. Dette er noe jeg er evig takknemlig for! Han får meg til å føle meg som en prinsesse både alene og blant venner, han er definisjonen på lykke i min verden! Dette er noe jeg ønsker å se enda mer av i 2014! Det sies at Forelskelse kan oppstå ved første blikk, vennskap trenger tid for å formes. Dette er hva jeg mener, vi er ikke bare et ektepar nå, vi er også bestevenner, men med følelser som går lengre enn kun venner kan dele.Karriere: Jeg har vært så heldig i år at jeg både har lykkes med kjærlighetslivet og gått et steg oppover der og i karrieren min. Året 2013 har uten tvil vært et av mine beste år når det kommer til karriere. Jeg har blitt kjent med mange hyggelige mennesker, hatt mange ulike oppdrag jeg bare kunne drømme om tidligere. Jeg har fått mitt eget sted, jeg har fått en bra avtale med et av mine favoritt kosmetikk merker Inglot ,og sist men ikke minst blitt mer selvsikker og sterk som person. Jeg har troan på det jeg gjør, jeg vet jeg kan gjøre forskjellige mennesker glade og oppfylle drømmene til veldig mange jenter ved å gi de det de ønsker til spesielle anledninger. Jeg har ikke engang telling over hvor mange kunder jeg har hatt i året 2013 som nesten har begynt å felle tårer fordi de har vært så fornøyde med stylingen jeg har gjort på de. Det har gitt meg selvtillit og troen på at jeg kan bli bedre og bedre for hver dag som går. Å klare å gjøre andre så glad i en så spesielle dag, er en bekreftelse for meg på at dette er hva jeg er født til å gjøre og hva jeg burde satse på videre ikke bare i 2014 men for resten av livet.

Personlig: Som person har jeg fått en kjennelse på hvem jeg er, hva mine styrker er, svakheter og hva som motiverer meg samtidig som hva som driver meg fremover. At en person er ens egen herre er en ting, men at ens tanker og følelser kan påvirke en i den retning du selv ønsker er et annet. Der har jeg vært min egen guide så vel som min egen lærer og motivator. Jeg er min største kritiker, men samtidig så er jeg flink til å fortelle meg at dette er fremgang. Det er så utrolig viktig å ha noen viktige støttespillere, og min har vært Dino, men helt ærlig så har jeg selv lært meg selv å bekjenne det at jeg kan bare om jeg VIL. Jeg har vokst som person og som medmenneske. Året 2014 skal jeg bli enda flinkere og enda mer målbevisst, og ikke minst drive meg selv enda bedre på å nettopp bli enda bedre på det jeg gjør. Det gjelder å være den jenta jeg er og den konen jeg er og den søsteren jeg er samtidig som den vennen jeg er for de rundt meg.

Blogg: Til dere min kjære lesere, så lover jeg å bli en enda bedre blogger fordi dere er så utrolig hyggelige og motiverende at dette driver meg til det beste. Selv om blogging tar mye tid så gir det meg så enormt mye tilbake. Og jeg lover å gi dere mye tilbake og det skal bli et år fylt med overraskelser, morsomme, kreative og spennende innlegg.

Til sist men ikke minst, det skal være et lærerikt år for dere og for meg, fordi jeg skal dele de øyeblikkene med dere.
Personer som har hatt en positivt innvirkning på meg i 2013. Tusen takk til : Dino, familie, Therese, Derya, Asma, Inglot ( Sherin) og sist men ikke minst dere leserne. Med det vil jeg si tusen takk for et fantastisk år, nå lar jeg det året bli historie og jeg skal skape et nytt et med brask og bram og ønsker dere alle et riktig godt nyttår. Jeg skal feire det med mine nærmeste og håper likedan med dere.

Hva er deres beste minner fra året 2013 og  hva er målene/planene deres for det kommende fantastiske året 2014?

Kunde, før og etter - fest sminke!

Hei igjen dere! Da er dagens treningsøkt unna gjort og middagen spist. Akkurat nå sitter jeg og ser på Liverpool - Chelsea fotballkamp. Har helt ærlig ikke lyst til å gå glipp av kampen og kan derfor ikke skrive så mye nå! Men det jeg kan si er det at bildene under er av en nydelig kunde som var hos meg i går for å bli sminket av meg til et bryllup hun skulle på. Hun har også vært hos meg en gang tidligere for napping av bryn. Jeg elsker å ha denne jenta hos meg, mange av hennes ansiktstrekk er utrolig lik søsteren min sin, helt utrolig!

Om du ønsker å bli stylet eller bare sminket av meg kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

#Makeup #beforeandafter #makeupartist #festsminke #bryllupssminke #brudsminke #afganskjente #skjønnhet #peneøyner #inglotnorge #prettyface #gilmakeup #beauty

SYNS?:D

Sundays...sundays..yes it is sun and a beautiful day!

Good morning, beautiful people. Akkurat nå sitter jeg her og nyter en kopp kaffe sammen med Dino. Det er rett før vi skal ut og ta oss en lang joggetur i det nydelige været. Kan nesten ikke tro at det er nyttår snart. Det er jo ikke noe snø på bakken og sola skinner og lyser opp en så fin blå himmel. HERLIG! Vi skal også ta med oss en fotball, så vi kan sparke litt ball også med det samme siden vi bor like ved noen store fotballbaner her. Fotball er noe jeg elsker, ikke like mye som Dino, men jeg digger det! Senere i dag skal jeg dele noe nytt med dere, hva det er får dere finne ut av senere. Akkurat nå gleder jeg meg til joggeturen og fotballen! For de av dere som er hjemme i dag, ta en tur ut og pust inn det fine og freshe været ute og nyt denne herlige søndagen;)
Vi snakkes peepz <3

New nails

 

Hei igjen dere! Akkurat nå er jeg og Dino hos Alan og Therese. Jeg sitter sammen med Therese og fikser neglene mens guttene sitter og spiller Fifa. Jeg og Dino hadde en heftig og effektiv treningsøkt før vi kom hit, så spiste vi tiden beste Taco her. Nå sitter da vi her og gjør det jenter er best til. Jeg hadde egentlig tenkt å ta med masse neglelakker hjemmefra også, men Therese hadde heldigvis mine favorittfarger. Det ble derfor burgunder farge på meg, men for å si det sånn da.. jeg har lakket de bedre før! Hihi.. Snart blir det dessert så skal vi mest sannsynlig spille det brettspillet vi har spillet i de siste dagene;) I morgen skal jeg ente dele et nytt sminkelook med dere, eller bilder av kunden jeg hadde tidligere i dag!

Forresten dere, jeg vurderer å kjøre en ny konkurransen på bloggen snart. Noe mange av dere garantert kommer til å elske og melde seg på! Hva det er får dere vite i løpet av neste uken! Gleder meg masssse til å starte med den;)

Hva er din favoritt neglelakk farge?

Pakke i posten

Hei mine fine lesere! Hvordan har dere det i dag? Jeg Startet dagen med å åpne en ny pakke jeg hadde fått i posten fra Anastasia, også tok jeg i mot en sminke -kunde, som skulle på et bryllup. Ble ferdig med henne for bare litt siden. Nydelig jente som har vært hos meg tidligere også for napping av bryn. Tok mange fine før og etter bilder av henne og må si jeg gleder meg til å dele de med dere!:D Jeg føler forresten at jeg har skrevet veldig lite på bloggen i det siste, fordi jeg har vært på farta nesten hver dag. Jeg håper dere forstår det! Jeg hadde lovet dere å vise dere pakke jeg hadde fått fra Anastasia Beverly Hills. Under får dere litt kort info om hva de inneholdte. Til sammen har jeg fått 3-4 pakker fra henne som da inneholder bare øyenbryn og øye produkter. Jeg er helt forelska i disse produktene og gleder meg til jeg kan begynne å lage video igjen snart, så dere får sett hvordan jeg bruker de. 

Contouring pallete under er noe av det siste hun har kommet ut med og jeg er utrolig glad for å ha fått en i posten! I hvert fall nå som jeg nesten er helt hekta på contouring selv.

Det dere har under er fargegeler for øyenbryn. De er vannfast og sitter utrolig bra. Perfekt for det været vi har i Norge, fordi du må nesten vaske det av for å få det bort.

Under har dere en gjennomsiktig vannfast gel som man kan blant annet bruke for glitter øyenskygger. Brukte den på kunden jeg hadde i dag og resultatet ble SUPER! Love it!

#Anastasiabeverlyhills #anastasia #eyebrowproducts #beautygenius #sminke #makeup #mua #makeupartist #festsminke #contouringkit #contouring #gilmakeup

Har du noen av disse produktene selv?

Today's outfit

Akkurat nå sitter jeg i bilen sammen med Dino og er på vei til en tidlig middag ute på restaurant med svigermor og svigerfar, Alan og Therese. Under har dere bilder av antrekket mitt i dag. Prøver for harde livet å skjule det trøtte trynet mitt hihi! Nå må mobilen bort, ønsker alle dere en nydelig dag i det triste og gråværet, men det er jo helg også nå så enjoy:)

Svarer forresten på deres kommentarer senere i dag.

Ha en nydelig dag dere! <3

New hair and makeup look: Flower power

#Inglot #anastasiabeverlyhills #Inglotnorge #sminke #pinup #pinuphair #kurdishgirl #makeupartist #sminkør #pinklips #flowers #gilmakeup

Face:

INGLOT under makeup base

INGLOT Cream concealer 66

INGLOT Cream foundation 27

INGLOT pressed powder 15

INGLOT pressed powder higlighter 59

INGLOT blush 40

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyeshadow 116 R

INGLOT eyeshadow 31

INGLOT eyeshadow 63

INGLOT flase lash effect mascara

Brows:

Anastasia Beverly Hills: Dipbrow pomadein blonde + Clear brow gel and Tinted brow gel Blonde.

 

Syns?

Juleaften 2013 -i bilder

Hei igjen dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Vi har Alan og Therese på besøk i dag! Vi har spist en koselig middag sammen og snart fortsetter vi kvelden med dessert og spill, etter at lille Benji har lagt seg. Her har dere forresten resten av bildene fra en helt fantastisk julaften :) Ønsker alle dere en koselig kveld videre <3

Therese <3

Lille Benji<3

Benji og hans mamma, pene Derya og kjekke Isack <3

Derya & mej!

Alan and my handsome husband! <3

Hvordan har din julefeiring vært i år?

Juleaften antrekk

 

Ho ho ho! Håper alle dere har hatt en fantastisk bra julefeiring i går med masse gaver og deilig mat! Som kanskje en god del av dere vet, så er jeg muslim og det eneste vi feirer er nyttårsaften sammen med resten av verden, ellers har vi våre feiringer som Eid selvsagt. I går derimot feiret Dino og jeg jul for første gang hos Alan og Therese med barna Benjamin og Isack, og herlige Derya og en kompis av Alan. Der var det masse god mat å spise, masse gaver, julemusikk, latter og kos. Vi avsluttet kvelden med å spille et brettspill. En helt fantastisk bra kveld med herlige mennesker. Forteller dere mere om det når jeg deler resten av bildene senere i dag eller i morgen! Nå får dere antrekksbildene fra i går. Mange trodde det var kjole jeg hadde på, jeg deler derfor detalj - bilder av antrekket. Toppen er fra Bikbok, kjøpte den sammen med Derya her om dagen! Også har jeg en tettsittende skjørt under.


You mad? haha

Syns?:D

God jul!

Hei alle der ute som har gledet seg til denne dagen! Nå er endelig juleaften her og jeg ønsker derfor alle dere som feirer dagen en riktig god jul med deres kjære og nære. Selv så er jeg og Dino hos Alan og Therese for å feire denne dagen med de. Det lukter herlig god mat fra kjøkkenet og jeg gleder meg som bare det til å spise om ikke så veldig lenge. Lammelår, kaker, snacks og gaver til småbarna. Koselig koselig kveld. Snøen mangler, men den tar vi igjen med familie kos:) God Jul

Jeg kommer til å legge ut masse bilder fra idag senere engang!;)

Ha en riktig god jul alle sammen!

Behind the scenes - Photoshoot

Beklager for sent oppdatering! Har hatt utrolig mye å gjøre i de siste dagene og trengte å slappe av litt etter gårsdagens photoshoot med Vilde og Momo. Det var en utrolig morsom opplevelse med en flott og kreativ gjeng! Jeg gjorde hennes sminke og hjalp litt med håret mens Momo tok seg av andre ting av og til. Shooten gikk veldig bra og jeg gleder meg utrolig mye til jeg får sett bildene i januar engang! Fikk utrolig mange fine komplimenter på sminken jeg gjorde på Vilde i går. Ikke bare fra Momo og Vilde men også fra resten av teamet. Dette var noe av det Momo sa på shooten i går rett før vi tok farvel, han bare: jeg har jobbet i denne bransjen i ca. 8 år og dette er første gangen jeg ikke re-toucher sminken på modellen. Du har gjort en flott jobb! Aner dere hvor stort det var for meg å høre noe slik fra en med mange års erfaring? Jeg visste at jeg kunne gjøre en bra jobb uten problemer, jeg stoler liksom på meg selv når det kommer til slik. Men at jeg fikk det bekreftet så mange ganger under shooten, var utrolig stort for meg. Gled dere til bildene kommer sier jeg bare;) Jeg kommer forresten til å dele flere bilder fra forbredelsen med dere når jeg har fått de, de under er bare noen jeg tok med mobilen min.

Sånn ellers dro jeg og Dino og kjøpte noen gaver til våre nieser og nevøer i går, det var helt kaos i butikkene! I morgen skal vi hos Alan og Therese for å tilbringe juleaften hos de:)

#Photoshoot #Rachana #Vildenatalienekså #toppmodellnorge #toppmodell #momo #sminkør #skjønnhetsblogger #beautyblogger #stylist #gilmakeup

 

 Er alle i boks med julegavene nå?;)


Cover for Rachana

Hei og god morgen dere! Her om dagen ble jeg kontaktet av flinke Momo, er nesten sikker på at en god del av dere hvem det er. Momo er en utrolig flink og kreativ stylis, som da også driver med hår og sminke. Han sendte meg en mail og sa han hadde sett bloggen min og noe av det jeg hadde gjort tidligere og spurte om jeg ville være med på en shoot sammen med han, som makeup artist. Shooten skal være for en veldig kjent magasin i Pakistan og India. Rachana, som kanskje mange av dere har sett på topp modell Norge i år, er modellen og jenta intervjuet i magasinet kommer til å handle om. Det er en stor intervju og bildeserie på fem bilder pluss cover for magasinet, som skal komme ut i februar. Dere aner ikke hvor glad jeg ble når jeg ble spurt om noe så stort som dette! Jeg gleder meg til å se min aller første sminke på Cover til en så stor magasin som Ebuzz.

Ha en fantanstisk bra dag dere, så blogges vi senere i dag! Da skal dere få resten av bildene av den nye looken jeg har laget :D

Wish me good luck!

-Gilan

Kunde, sminke og hår for julebord

 

Hei igjen, alle dere makeup lovers :D Da har jeg endelig blitt ferdig med bildene til Veronica. Det tok meg lang tid til å velge hvilket bilder jeg skulle dele med dere! Veronica, var som jeg skrev tidligere hos meg for et par dager siden for å bli stylet til julebord. Hun hadde en kort - bronze/brun tettsittende selskapskjole som hun ønsket å ha matchende sminke og hår til. Veronica var ikke redd for å prøve nye ting og ba meg om å gjøre det jeg syns hadde vært penest til kjolen! Som dere ser under så gikk jeg for smokey eyes og golden shimmer på hennes øyner og tonet det ned med nude lepper. 

 

Det første jeg tenkte etter at jeg så hennes korte hår og hørte hva hun ønsket seg, var Nicole Kidman. Fordi hun ønsket noe classy, men samtidig litt kul. Jeg hadde tidligere sett et oppsett av Nicole, som jeg var blitt helt forelsket i. Da jeg viste bildet av oppsettet til Veronica, sa hun bare kjør på. Jeg likte spesielt godt reaksjonen hennes da jeg visste henne bildet, hun bare det var akkurat noe slik jeg hadde sett for meg! Hun ble like fornøyd med resultat av håret som sminken og var skikkelig imponert over at jeg fikk det til, når jeg aldri før hadde prøvd det på noen andre. Hihi, utrolig positiv og hyggelig kunde! <3

#Sminkeoghår #Julebordsminke #smokeyeyes #Golden #Shimmer #InglotNorge #Inglot #Inglotmakeup #Beautyspot #Gilmakeup #Festoppsett #Klassiskhåroppsett #Updo #Styling

Ønsker du å bli stylet av meg, kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

Hva syns dere om stylingen jeg har gjort på Veronica?

Sneak peak - kunde styling

 

God dag engler! Hvordan har dere det i dag? Jeg våknet ganske tidlig i dag og da jeg hørte at det regnet ute, ble jeg små skuffa, selv om jeg elsker regn. Ble kjempe glad når jeg så en nesten klar himmel ista!:D Under har dere bilder av en kunde jeg hadde for et par uker siden som jeg hadde glemt helt å blogge om hihi. Veronica, skulle på julebord sammen med mannen sin og ønsket noe spesielt, sexy og smashing! Bildet under er kanskje ikke så veldig avslørende, men dere vil se det i resten av bildene som jeg kommer til å dele på bloggen senere i dag! Både av håret og sminken. Nå skal jeg spise noe lett, så prøve å komme meg på trening! Er i skikkelig treningsmodus i dag, gleder meg derfor ekstra mye til å trene i dag! Senere skal jeg lage et av Dinos favorittretter "Afka fasoliya, brinc u gosht"!

#Sneakpeak #Styling #Sminkør #Kunde #Hårogsminke #skjønnhetsblogg #sminkeblogg #smokeyeyes #prettywoman #Gilmakeup

Vi blogges! :D

I love her!

Helt siden jeg var liten, ønsket jeg meg en lillesøster. Drømmen gikk i oppfyllelse da jeg ble kjent med Derya. Jeg elsker alt ved henne, hennes personlighet, utsendet osv! Jeg har hatt det så utrolig koselig med henne i to dager at det ikke er til å tro. Nesten så jeg får lyst til å kidnappe henne, slik at hun kan være hos oss hver dag. Jeg har nesten aldri hatt venninner som er yngre enn meg, men jeg og Derya kan ha det utrolig kult sammen. Utrolig smart jente for alderen sin! :D Vi ga hverandre hade bra klem for ikke så lenge siden og jeg gleder meg allerede til vår neste overnattings. Det ble to veldig avslappende og late dager også avsluttet vi det med en god middag ute i dag.

Hvordan har dagen din vært?

Et av mine favoritt produkter!

God dag dere! For en fantastisk bra dag jeg har hatt i går. Jeg har hatt Derya hos meg siden i går. Vi har sett på film, koset oss, tatt bilder osv. I dag fortsetter moroa for meg og henne, vi skal ut en tur så spise Tai mat, etter å ha sett ferdig filme - 21 Jump street :D Mens jeg satt og fikset neglene mine i går kveld, merket Derya at jeg brukte et produkt fra Inglot på slutten når jeg var ferdig med å farge de. Når hun spurte hva det var, kom jeg på at jeg hadde tenkt å anbefale det til dere. Nå har jeg brukt masse produkter fra Inglot, alt fra neglelakker til sminke. Jeg har plukket masse som jeg har tenkt å anbefale dere og noe jeg ikke var så veldig fornøyd med. Her kommer det i hvert fall en anbefaling om et av mine favoritt produkter fra Inglot som er Dry & Shine. Jeg er blitt helt avhengig av å bruke det når jeg fikser neglene mine. Fordi jeg alltid har vært for utålmodig til å la lakken tørke ut, utenå begynne å ta på det eller komme bort i ting og ødelegge det.

Dry & Shine er tørke dråper, om jeg kan kalle det på norsk. Det tørker neglelakken raskere og gir det en skinnende effekt. For de av dere som bor i Norge, kan dette kjøpes på Inglot sine butikkerJHar du brukt hørt om Dry & Shine før?

Pictures of my home

Hei igjen dere! Jeg er så glad for at jeg endelig ble ferdig med disse bildene. Jeg vet at dere måtte vente en god stund på å få sett disse, men nå er de endelig her og jeg håper at dere liker det dere ser. Jeg er super fornøyd og takknemlig for mitt hjem. Jeg kunne ikke ønsket meg et bedre hjem og familie. Bare så det er sagt, så er dette kun bilder av stuen, gangen og kjøkkenet. Resten kommer nok senere engang:) For de av dere som ikke har fått det med seg, så har vi en søt liten to roms-leiligheten med åpent løsning. Det var noe av det jeg ønsket meg mest når vi var på forskjellige visninger. Grunnen til at jeg ønsket meg åpent løsning var rett og slett fordi det er mere sosialt enn å ha vegg mellom stuen og kjøkkenet. I hver fall når man bare er to stikker, det kan fort bli stille!

Stue

Vi hadde en beige teppe i stuen før så byttet vi den ut med dette freshe teppet, ettersom det ble for lite farger i stuen - litt ukoselig med andre ord. Det så bedre ut når vi byttet det ut og kjøpte noen farge puter pluss de søte blomstene under;)

Disse rammene er også noe vi har kjøpt inn i de siste dagene, er ikke de søte ?

Kjøkken

GangenJeg hadde først tenkte å skrive ned hvor de forskjellige møblene var i fra, men så ble det litt for mange.. hihi. Det er bare å sifra om det er noe du lurer på så svarer jeg gjerne:) Svarer på deres kommentarer senere i kveld eller i morgen, jeg kommer til å gi all min tid til min søte og spesielle gjest i kvedl<3

I hope you enjoyed this little tour of our humble home

Glasses

Helllo igjen dere!

De av dere som leste bloggen min tidligere i dag, så at jeg hadde skrevet at jeg hadde på følelsen at dagen i dag skulle bli en bra dag! Det ble mer enn bare bra dag:) Etter møtet jeg og Dino var på, dro vi en tur innom Living og handlet et par ting. Så avsluttet vi turen med å spise mat på en kurdisk restaurant, deilig mat! Jeg har forresten en god nyhet til dere som ønsket å se bilder av leiligheten vår. I dag fikk jeg endelig tid til å ta de bildene jeg hadde lovet dere! I morgen deler jeg bildene med dere her på bloggen også vil jeg beklage at det tok så langt tid, men jeg har virkelig hatt for mye å gjøre i det siste. Jeg rakk bare å ta bilder av stuen, kjøkkenet og gangen i dag. Etter at jeg har delt de, skal jeg sette av tid for soverommet også. Ikke det at vi har så stor leiligheten men Gilan gikk tom for batteri i det hun skulle begynne med soverommet hihi.

Nå blir det trening sammen med the husband, så skal vi hjem og slappe av! Jeg har forresten begynt med briller.. hva syns dere? Nei da, lånte de av Derya når vi var hos de for et par dager siden hihi. Var dessverre ikke like fint på meg som det er på henne. Ah, den jenta der kler alt!<3

#Briller #krøller #Sminkeblogg #Skjønnhetsblogg #Leppestift #Pinklips #kurdishgirl #gilmakeup #kurdiskjente #kurdisksminkør #Ned #glasses

Vi blogges dere <3

Yesterday´s outfit

 

God morgen sprekinger! Det er egentlig rett før jeg skal spise noe og drikke en stor kopp kaffe, fikse meg så komme meg ut av leiligheten for å dra på et super viktig møte. Det er første gangen på lenge at jeg ikke er trøtt og føler meg super våken etter å ha lagt meg så sent som jeg gjorde i går kveld. Jeg har en skikkelig god følelse som sier at i dag kommer til å bli en bra dag! Jeg håper at denne dagen blir en bra dag for både dere og meg! Oi, der gjespet jeg. Jeg som trodde jeg ikke var trøtt, hva skjer med meg haha! Husker dere forresten når jeg fortalte at Dino hadde lovet meg en gave om Liverpool hadde vunnet kampen for et par dager siden? Vel, vi vant med hele 5-0 poeng. Japp, det betyr en søt gave fra Dino :D

Under og over har dere bilder av et antrekk jeg hadde i går kveld, sammen med de nye skoene jeg har fått fra Choies. Jeg hadde på meg de samme skoene med mitt forrige antrekk også, men det var kanskje litt vanskelig å se detaljer på grunnen av snøen. Her får dere derfor noe nye bilder av skoene! De er utrolig behagelige å gå i og kan være veldig fine til et pent antrekk.


Blazer: Pull and Bear // Topp: Atmosphere // Skjørt: H&M // Sko- Choies: HER

Syns?:D

Hva sier dere til dette?

Snakk om å ha blitt gammel! haha, dere aner ikke hvor sliten jeg er akkurat nå. Ikke bare det, men jeg har utrolig vondt i ryggen! Ikke bra tegn det der skal jeg si dere, i hvert fall ikke når man bare er 22 år. Men, jeg har koset meg kjempe masse med familien i dag og har lovet meg selv til å sette av mer tid til dem fra og med i dag! Fordi så lenge man jobber, så har man ikke tid til annet enn det. Jeg må derfor bli flinkere til å legge fra meg jobben og fokusere på andre ting rundt meg. Så mye glede <3

Så, tilbake til temaet. Jeg fikk så mange fine tilbakemeldinger på bildene jeg la ut i går at det ikke er til å tro. Et av de som ble mest likt av dere var bildet under. Nå som jeg også vurderer å bytte headeren min igjen. Tenkte jeg bildet under kanskje kunne vært mitt neste header. Hva sier dere til det? Jeg tror det hadde vært fint, med tanken på at det er vinter nå. Selv om det ikke er så utrolig lenge siden jeg har byttet min header.


#Bloggheader #Header #forandring #Photography #Krøller #Outfit #Antrekk #Skjønnhetsblogger #Sminkeblogger #Rødelepper #Krøller

So.. what do you guys think, should I change my blog header to this photo?


Julebord sminke!

God morgen dere! I dag har jeg null mat appetitt, Dino måtte derfor spiste mat alene. Jeg har helt ærlig aldri vært frokost menneske, selv om jeg vet hvor viktig måltid frokost er. Jeg har egentlig lite tid til bloggen i dag, fordi vi jeg har bed søsteren min og hennes familie over for en middag. Jeg har valgt å lage en rette i dag som krever en god del timer.. typisk kurdisk mat og meg som skal gå får det som tar evigheter og lage haha. Men, jeg gleder meg som en liten unge til å ha de her! Aller først skal jeg og husband innom butikken for å handle varer, så skal jeg prøve å komme meg på trening, om jeg er flink og blir fort ferdig i butikken. Jeg tror jeg var veldig urealistisk nå, men det er lov å prøve og ikke minst å håpe haha!

Under har dere forresten bilder av nydelig Carolina som var hos for et par dager siden for å bli sminket til julebord. Hun ønsket noe naturlig men flawless. Jeg fokuserte derfor mest på huden hennes! Naturlig og pen :D


#Sminke #Sminkeblogg #julebordsminke  #Prettyface #Skjønnhetsblogg #Gilmakeup #Kurdishgirl #Makeupartist #Sminkør #Inglotnorge #Inglotprodukter

Syns?

 

Sunday´s

Da jeg snakket med søsteren min tidligere i dag, fikk jeg vite at butikkene er oppe i dag også.. eller at det også har vært det i et par dager. Jeg bare whaaat, er det sant? Så lo hun og sa: hvilken verden er det du lever i egentlig? Jeg kan se for meg hvor kaotisk det har vært i butikker i de siste dagene! Med tanken på innkjøp av julegaver. Jeg feirer jo ikke jul, så jeg slipper stresset med å finne gaver, men jeg vurderte faktisk å kjøpe noe smått til Dino hihi!

Med det samme vi stod opp i dag, startet vi begge med å vaske leiligheten, utrolig deilig å få det gjort! Frokosten er også spist, så nå skal jeg jobbe i et par timer, så skal jeg på trening! Etter trening skal jeg se fotballkamp sammen med Dino. Han lovet meg en søt gave om vi vinner i dag!:D Etter kampen, skal vi hos hans foreldre for en koselig familiemiddag! Jeg deler forresten antrekksbildene med dere senere i dag;) Til da, ønsker jeg alle dere en strålende bra dag<3Hvordan har det gått med innkjøpene av julegaver hos dere?

Hvordan er en typisk dag for meg ?

Dette innlegget skriver jeg til de av dere som ofte spør meg om hvordan mine dager er, eller hvordan ser en typisk Gilan dag ut. Det viktigste jeg må fortelle dere her, før jeg sier noe særlig om dagene mine er det at både jeg og min kjære mann er kreative sjeler. Dette er med på å gi oss veldig veldig varierende dager. Vi er også begge nattmennesker og er veldig glad i å sitte og utveksle ideer, skrive manus osv midt på natta. Noe som da igjen fører til at vi begge ikke har faste tider som vi våkner til om morgenen. Jeg har dager hvor jeg våkner 12.00 og kanskje enda senere om ingen vekker meg, eller så hender det at jeg er oppe, spiser frokost og er klar for å fikse en brud/kunde kl 09 på morgenen. Jobben min er egentlig veldig sesongbasert...eller rettere sagt, jeg trodde det var det inntil jeg begynte å med sminke og hår for fullt som min eneste jobb. Jeg har kunder i ukedager, helger og det kan være på morgen eller kveld. De mest hektiske dagene er som regel torsdag, fredag, lørdag og søndag. Det hender også at jeg jobber flere dager i uken, når jeg har andre kunder som ønsker napping, test dag, sminke kurs osv. Dette er noe som blir mer og mer utover 2014 er jeg sikker på, utifra allerede bookede datoer og andre henvendelser. Inshallah har jeg helsen og lysten til det. Lysten blir jo bare mer og mer så der er det ingen problem..:)

De dagene jeg har fri, starter jeg gjerne dagen rundt 11.00 tiden med å spise en frokost sammen med Dino, se litt på tv så drikke en kopp kaffe. Når det er gjort, bruker både jeg og han som regel et par timer foran hvert vårt pc skjerm, hvor da vi blant annet svarer på mailer, ringer opp kunder, setter opp bestillinger osv. Jeg hadde kun et notatbok før, nå har jeg tre avtale bøker istedet, hvor jeg fører mine bestillinger i.  I det siste halv året ble det så mange bestillinger at jeg ikke lenger kunne ha det på mobilen og i kalenderboka. Jeg måtte kjøpe et 2014 avtalebok som jeg kunne ha hjemme og enda et, som jeg kunne ha i veska og den lille som dere ser på bildene under er liksom lommeboka, men den er jo også bombardert med avtaler og notater hihi. Dette er noe jeg bruker mestparten av min tid på når jeg sitter og jobber. Når jeg er ferdig med de timene og legger fra meg Macen og arbeidet, pleier jeg og Dino som regel enten å dra på trening eller så går vi ut og koser oss med en bra film og en god middag. Så brukes selvfølgelig resten av kvelden på å slappe helt av foran Tven!Jeg elsker dagene mine slik som de er, because I´m my own boss hihi!

Hvordan ser en typisk dag ut for deg?

Jeg trodde aldri jeg skulle si det

 

God morgen dere : ) Wow så mye det har snødd i natt! Utrolig koselig med snø, kan tenke meg hvor koselig det er for de av dere som feirer jul, får skikkelig jul følelsen selv når jeg ser snø i desember! Grunnen til at jeg skriver dette innlegget her nå, er fordi jeg nesten ikke kan tro hvor mange mailer jeg daglig får fra jenter som ønsker å bli nappet av meg. Det som overrasker meg er det at.. jeg trodde aldri jeg skulle jobbe med det å nappe andre. Selv om det er en veldig vanlig behandlingen innenfor det jeg driver med, sminke og styling. Jeg trodde liksom aldri at det også kunne bli min greie! Før jeg la meg i natt, gikk jeg gjennom noen av de bildene jeg har tatt av de som har vært hos meg for napping av bryn tidligere, bare for å se hvordan framgangen har vært der. Det var utrolig gøy å se hvor mye jeg har lært i løpet av få måneder, når det kommer til napping og forming av bryn på andre. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg elsker å nappe andre nå!:D Under har dere som sagt noen av de som har vært hos meg tidligere for napping av bryn.  Har du noen før?etter favoritter?

1:

2:

3:

4:

5:

6:

8:Har du noen før?etter favoritter?

CHRISTMAS INSPIRED MAKEUP

Hei igjen dere! Jeg kom hjem for bare en liten stund siden fra byturen. Ja, det ble en bytur allikevel. Man vet aldri med meg og Asma haha. Vi gikk litt rundt også endte det med at Asma kjøpte seg et nytt par vintersko, mens jeg kjøpte en liten gave til Dino. Jeg klarte forresten å overtale Asma til å bli hos meg og Therese i kveld. Det blir med andre ord en koselig jentekveld sammen med verdens to beste jenter<3

Her har dere forresten resten av bildene jeg snakket om tidligere i dag. Mens jeg satt og plukket de jeg skulle dele med dere, kom Asma med hode i skjermen og sa wow, dette var utrolig pent! Noe som gjorde meg kjempe glad, fordi jeg hadde veldig lite tid når jeg laget denne looken. Men, nå må jeg nesten legge fra meg Macen og være litt mer sosial. Jeg skal kose meg i kveld og håper dere også får koset dere kjempe masse! Oi, må bare fortelle dere dette: Dino sendte meg en link ista, fra det intervjuet vi hadde med www.Utrop.no for to - tre uker siden. Selve artikkelen om oss kommer i helgen eller i løpet av neste uke tror jeg, men gøy at de har brukt bildet vårt til denne statistikk artikkelen, som faktisk er på hovedsiden til avisen. Uæh:D Du kan klikke HER for å komme til artikkelen!

Face:

INGLOT under makeup base

INGLOT Cream concealer 66

INGLOT Cream foundation 27

INGLOT pressed powder 15

INGLOT pressed powder higlighter 59

INGLOT blush 40

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyes hadow 116 R

INGLOT eye shadow 109 R

INGLOT flase lash effect mascara

Brows:

Products from Anastasia Beverly Hills

Lips:

INGLOT freedom system lipstick 37

---------------------------------------------------

Syns?:D

 

Endelig fredag!

Goooood fredag dere! Håper alle dere har hatt en god nattssøvn og har hatt en bra dag så langt! Jeg ble nettopp ferdig med å spise frokost,  og her sitter jeg og venter på at kaffen skal bli ferdig så jeg kan drikke en kopp før Asma kommer hit. O yeah, Asma er på vei til meg! Vi skulle egentlig til byen sammen, men jeg var ikke heeelt i form til det. Hun kommer derfor til meg i istedenfor. Senere i dag får jeg Therese på besøk. Vi skal gjøre noe stort sammen i dag,  vi skal lage kurdisk brød sammen! Sist gang jeg var i Trondheim, våknet jeg til at mamma laget det brødet. Derfor ville jeg prøve å lage det en gang, men atdet så vanskelig ut. Da sa mamma, hvis du kan lage kurdisk ris, så kan du det her også jenta mi. Jeg skrev ned hva jeg skulle gjøre og prøvde det her hjemme for et par dager siden og det gikk utrolig bra! Jeg hadde tatt med et par stykker til Therese og Alan sist, de likte det så godt at vi bestemte oss til å lage masse sammen engang, den gangen er i kveld..nam nam, gleder meg : DJeg deler forresten detaljebilder av denne looken med dere senere i dag! Det er en look jeg har laget for et par dager siden, grønn øyenskygge! Nå er kaffen klar, kos dere masse så høres vi senere i dag, ta vare <3

Hva er dine planer for i dag?

Kunde, øynebryn napping før - etter!

Hei igjen dere! Over har dere bilder av kunden jeg nevnte i går som var hos meg for napping og forming av øyenbryn. Utrolig søt jente, med store og vakre brune øyner! Hun sleit litt med å finne noen som kunne nappe henne og hun innrømte at hun ikke var så super flink til å nappe seg selv heller. Jeg nappet henne og anbefalte henne med det samme riktige produkter som hun kunne begynne å bruke for å fylle ut brynene selv. Øyenbryn spiller jo en veldig stor rolle når det kommer til ansiktsform. Det er derfor utrolig viktig at en først og fremst fokuserer på å ha fin form på bryn, så bruke tid på å sminke øynene osv. Fordi uansett hvor pen en er sminket, vil resultatet ikke være så super bra så lenge brynene ikke er tilpasset ansiktet, øynene og sist men ikke minst alderen!

Ønsker du å bli nappet av meg kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

Hva syns du om resultatet?

#øyenrbyn#øyenbrynsform#nappingavbryn#peneøyner#bruneøyner#peneøyenbryn#kunde#makeupartistioslo#kurdiskmakeupartist#beautyblog#sminkeblogg#gilmakeup#gilanomer#

Pakke i posten

Gud så trøtt jeg er! Jeg og Dino kom hjem fra et møte for bare en liten stund siden.. ble nesten litt flau over hvor mange ganger jeg gjespet mens vi satt og snakket. Mad men har skylda haha, vi kom hjem ganske sen i går fra Therese og Alan og satt og så på noen serier av Mad men til ganske sent på natta. Våknet rundt 12.00 i dag, men er fortsatt utrolig trøtt! Men, over til temaet: I går kom Dino hjem med en pakke i hånda, som jeg hadde fått i posten. En pakke som jeg ikke forventet i det hele tatt. Nå skal jeg ikke be dere om gjette hva pakken inneholder, men .. jeg kan love dere at det er noe elskbart! Denne pakken er også fra Anastasia - Beverly Hills og inneholder noen gode skjønnhetsprodukter! Jeg kommer til å komme tilbake til hva slags produkter det var.

 
Hvordan har dagen din vært så lenge? 

Kos

Hello angels! Ville bare droppe innom for å ønske alle dere en kjempe koselig kveld! Jeg og Dino er hos Alan og Therese nå og koser oss:) Det er utrolig koselig her med juletre, nisser skikkelig julestemning med andre ord!

Kos dere!:)

Kunde - øyenbryn

 

God dag dere! Jeg fant ut av en ting mens jeg satt på bussen på vei hjem fra jobb i dag: Selv om jeg ikke er så stor fan av snøen og vinteren generelt, så syns jeg det er utrolig koselig med snø i desember hihi! Det er så utrolig koselig å se snø, julepynt, juletrær osv. Kan tenke meg hvor koselig alt det her er for de av dere som feirer jul:)

Jeg startet dagen med en frokost hjemme så kjørte Dino meg på jobb, hvor jeg hadde en øyenbrynskunde. Bildene deler med dere en annen dag:) Her om dagen hadde jeg enda en kunde som ville bli nappet av meg og som også ønsket å lære seg forming av bryn med øyenskygge. Hun hadde tatovert sine øyenbryn tidligere og har brukt en god del penger på å fylle de igjen, forme de på nytt osv. Hun var lei av å kaste bort penger på det og ende ufornøyd hver gang. Hun var da derfor hos meg for å bli nappet og viktigst av alt få veiledning til hvordan hun kunne tegne de. Jeg prøvde å få de til å se like ut ved å tegne på de og ga henne en oversikt over produkter som hun kunne kjøpe for å kunne gjøre det samme selv. Hun ble kjempe fornøyd med resultatet! Håper hun klarer å få til det samme på egen hånd!:)

Det er nettopp derfor jeg er i mot tatovering av bryn, fordi enten så må du gjøre det hos noen som kan det.. eller så er det bedre at du sparer de pengene og øver deg på å tegne på de selv!


Skulle ha tatt før bilde, men det glemte jeg selvfølgelig! Var for opptatt av å snakke haha:)

Syns?

Gilmakeup på facebook

Som kanskje en del av dere har fått med seg, så har jeg opprettet en ny Facebook gruppe for Gilmakeup. Slik som den jeg hadde tidligere! Jeg har egentlig ikke følget med hvor mange som har likt den, men da jeg så at den har nesten hadde fått 700 likes ble jeg utrolig glad! Det er kjempe positivt at jeg har fått så mange så likes på så kort tid!:D Grunnen til at jeg skriver om det igjen, er rett og slett fordi jeg vet at dere som leser bloggen min kan gå glipp av slike innlegg. Så, om dere har gått glipp av det kan dere klikke HER for å komme til Facebook siden min og eventuelt like den om dere ønsker:) Dere kan også veldig gjerne invitere deres sminkeglade venner til gruppen min, det hadde gjort meg utrolig glad!:)

Nå må jeg passe på middagen! Det blir en deilig middag med fisk etter den harde treningsøkten jeg og Dino hadde ista! Drepte leggene og magen min i dag også, I´m a body killer hihi:D

Har du likt siden min?:D

# facebookside # blogger#facebookgruppe#likes#beautyblogger#Gilmakeup#gilan

Kunde, julebord styling. Før - Etter!!God morgen dere! Her har dere bilder av den ene kunden jeg hadde i helgen som skulle på julebord. Ida, ønsket å ha håret ned og ha passe sminke til julebord. Hun sa hun ikke brukte så mye sminke i hverdagen og ville derfor ikke ha for mye av hår og sminke.  Som dere sikkert ser, så har jeg  fokusert mest på huden og håret hennes i steden for mye øyenskygge og knalle lepper. Hun ble super fornøyd med restultatet, noe som gjorde meg kjempe glad!:D

Hva syns dere?

#gilmakeup#beautyblog#skjønnhetsblogg#fashionblogger#norway#oslo#kurd#duhok#kurdishgirl#canond90#photography#kunder#julebordsminke#juleballsminke#frisør#krøller#makeupartist#kurdiskmakeupartist#gilan#omer#

Sneak peek - outfit

Hello loves!

Wow, jeg har hatt en meget effektiv dag i dag! Kom hjem i døren for bare 20 min siden, brukte ca 15 min på å pakke ut matvarene! haha.. Jeg og Dino skal alltid ta helt av når vi handler mat! Anyways, det har vært en utrolig koselig og bra dag i dag:) Rakk nesten alt vi skulle gjøre i dag, noe som er veldig bra. Siden vi sjeldent rekker å gjøre alt vi planlegger! Jeg fikk endelig tatt antrekksbildene jeg snakket om i de siste dagene. Det er så deilig å få det gjort! Grunnen til at det tok meg evigheter til å ta de bildene var rett og slett fordi det blir for fort mørkt ute nå for tiden og med de travelene dagene jeg har, er det sjeldent at jeg rekker å bli ferdig med dagens gjøremål før det er blitt mørkt og grå ute! Under skal jeg vise dere et bilde fra de Dino tok av meg i dag, ble utrolig fornøyd med bildene til tross for mørket ute!:DBlogger sikkert om antrekket i morgen eller engang i de kommende dagene! Nå skal jeg jobbe litt med bildene av kundene jeg hadde i helgen! Vi blogges dere:)

 

#outfit#sneakpeakoutfit#sneakpeak#gilmakeup#beautyblog#skjønnhetsblogg#fashionblogger#norway#oslo#kurd#duhok#kurdishgirl#canond90#photography#

The day is what you make it! So why not make it a great one?

Ok, jeg må først og fremst innrømme at jeg har vært dårlig til å blogge i de siste dagene, men jeg har fokusert på det viktigste! Jeg har jobbet og fokusert på det å få kundene fornøyde, få orden på papirer/regnskapsfører og logo/hjemmeside som snart skal være på plass! Jeg liker å ha hodet på rett sted før jeg skal fikse noen, i hvert fall hvis det er flere kunder og forskjellige anledninger! Det har vært en vellykket lørdag med noen herlige kunder:) Satt og så gjennom bildene jeg hadde tatt av kundene og må si at jeg gleder meg stort til å vise de til dere også. Det er ikke hver dag jeg er så stolt over det jeg gjøre eller se fremgangen selv, men damn.. ikke meninga å skryte nå, men jeg tror jeg begynner å se det selv hihi. Nå ser hører jeg det så ofte av kundene mine og ikke minst de nærmeste rundt meg som er så ærlige og sist men ikke minst, jeg ser det selv. Det beste er at dere også ser det!

Siden jeg har jobbet i helgen, skal denne dagen være min helg! Straks blir det en koselig frokost sammen med verdens snilleste, hotteste, smarteste og beste mann! O - yes, I´m crazy in love with him<3 Når vi har fått i oss frokosten, skal vi på trening. Etter det skal vi ut en tur for å ta noen antrekksbilder, som jeg aldri fikk tid til å ta i forrige uke, selv om jeg tok de på meg de klærne fra Choise og Sheinside et par ganger! Etter det, skal vi hente vår lille engel Benjamin fra barnehagen, det er Dinos nevø for de av dere som ikke vet det. Vi skal sitte barnevakt til hans foreldre skal hjem! Så skal jeg og Dino innom min søster en tur også avslutte dagen med å handle inn mat så jeg kan lage en deilig kurdisk middag! Bra dag? gjett om! Denne dagen skal nytes :D


Hva er dine planer for i dag?
Vi blogges <3


Today´s makeup look - silver glitter

Face:

INGLOT under makeup base

INGLOT Cream concealer 66

INGLOT Cream foundation 27

INGLOT pressed powder 15

INGLOT pressed powder higlighter 59

Smashbox fusion soft lights rounge

 

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyeshadow  23

INGLOT flase lash effect mascara

 

Brows:

INGLOT eyeshadow 112 R

 

Lips:

INGLOT

 

Hva syns du om looken?

Dagens sminkelook

Du vet når man er så sliten og sulten at man syns synd på seg selv og helt plutselig vil se mammaen sin, dra på ferie eller sove bort hele dagen? Det er akkurat slik jeg føler nå. Jeg hadde bare to kunder i dag, men fordi jeg hadde sovet ganske dårlig og i tillegg våknet flere ganger i natt, våknet jeg med hodepine. Hater å klage men, jeg som alle andre normale mennesker har også slike dager! Grunnen til at jeg skriver det her er fordi mange tror livet mitt er et dans på roser, fordi jeg sjeldent skriver om hvor sliten eller lei meg jeg er.. Av og til hører jeg andre si " så heldig du har vært" når jeg snakker om fremgangen til jobben min i løpet av de siste årene, der og da tenker jeg ja, det er sant jeg har vært heldig. Men, når jeg først tenker meg om så har jeg jobbet utrolig hardt for å komme hvor jeg er i dag og det er jeg jammen stolt av! Ikke alle orker å dra på jobb når alle rundt omkring skal ut og kose seg. I hvert fall ikke når man er i dårlig form. Jeg har mine mål og må derfor gjennom slike dager også for å nå dem! Oi, håper ikke det her ble en litt sånn negativ innlegg på en lørdag. Men, dette er en del av meg og hverdagen;) Våkner sikkert til en bedre dag og form i morgen, håper i hvert fall det. Hvis ikke så skal jeg la være å blogge i morgen hihi, Neida!

Sånn utenom hodepinen og formen har det vært en utrolig B R A dag i dag. Jeg har hatt to kjempe hyggelige og fornøyde kunder i dag! Noe som gjorde meg utrolig glad:) Min første kunde, Veronica skulle på julebord og mitt andre kunde Ida, skulle på juleball. Begge ønsket både hår styling og sminke! Det ble en god del bilder på de begge, noe jeg ser frem til å vise til dere også!:)Over har dere to bilder fra sminken jeg hadde i dag!:)

Syns om sminken / Hvordan har dagen din vært i dag?

All things are difficult before they are easy.

Akkurat nå sitter det trøtte Gilan her med kaffekoppen i hånda. Om et par timer skal jeg på jobb! Jeg har to kunder i dag, som skal ha både sminke og hår for juleball! Jeg har gledet meg i hele uken for denne dagen. Jeg var dødssliten før jeg la meg i går og var redd for at jeg skulle våkne dårlig form, men.. får alltid så mye energi av å tenke på at jeg skal pynte noen hihi! Å dette er så gøy, det er faktisk utrolig bra at jeg skrev om det nå. For nå kom jeg på at jeg må ta med kamera på jobb, så jeg kan ta bilder og vise det til dere slik som jeg alltid gjør! Når jeg blir ferdig i dag, skal jeg hjem få på meg pysjamas også slappe heeeeelt av.

Nå kan jeg forresten love dere at jeg kommer til å ta bilder av leiligheten vår og dele det her på bloggen, slik at alle dere som har spurt meg om det tidligere får sett hvordan vi har det hjemme. Nå er alt på plass akkurat slik jeg hadde sett for meg! Utrolig koselig og jeg kan nesten ikke tro at jeg bor her. Jeg har liksom vært like fornøyd med hvordan det har sett ut her allerede fra dag en, men at vi i tillegg til det gjorde noen endringer i går, sFikk disse nydelige rosene fra verdens snilleste mann her om dagen! <3 Jeg elsker å få blomster, spesielt fra Dino.. han kommer med de når jeg minst forventer det<3

Hva syns dere er finest?

Jeg og Dino kom hjem for bare en liten stund siden. Vi har vært ute siden klokken 11.00 i dag, gjort unna en god del ting. Vi skulle egentlig bare kjøpe Dino et nytt arbeidsbord, men det endte med at vi kjøpte en del pynt også til stuen, ny teppe osv! Skal se om jeg rekker å ta bilder av de og vise det til dere senere engang. En laaaang dag og det er nå det hele begynner, for nå skal vi rydde i kåken og få på plass det nye vi har kjøpt inn. Gøy med forandring, gleder meg til vi blir ferdig med alt. 

Jeg vurderer forresten å bytte headeren min, men klarer ikke helt å bestemme om jeg skal gå for svart og hvite bilder eller med farge. Jeg liker begge like godt, men klarer som alltid ikke å bestemme meg, ville derfor høre med dere! Kanskje det blitt lettere å velge etter å ha hørt hva dere syns er penest:)Hvilken av disse to bildene syns dere er finest og ville sett best ut på bloggen min? ♥ Svart og hvit eller farge?

Motivasjonsfaktor

Dette blogginnlegget vil jeg dedikere til mine trofaste lesere som til daglig motiverer meg gjennom hyggelig kommentarer her på bloggen, facebook, instagram og mail. Det betyr så mye for meg å lese slike kommentarer fra dere! Det motiverer meg mer enn alt annet når det kommer til bloggen og jobben min generelt. Under har dere noen av de mange mange kommentarene jeg får daglig på mine sider. Tusen takk <3

- - - ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - - -

 


Vi blogges herlige dere<3

Gold Smokey look!


Hei engler! Her har dere resten av bidlene fra looken jeg delte med dere tidligere i dag. Jeg er helt forelska i denne looken jeg og gleder meg til jeg skal på fest snart engang, da blir det nok noe i den duren her:D

Syns?

smokey eyes with gold glitter

God morgen dere! Det er egentlig rett før jeg skal på jobb, men lovet dere bilder av nye looken i går kveld. Her får dere detaljebilder av øynene! Det her er ekstrem dramatiske smokey eyes med glitter. Perfekt for fest og spesielle annledninger som kostymefest osv. Jeg elsker glitter og smokey eyes, mens jeg holdt på å lage denne looken i går, merket jeg at det var veldig lenge siden jeg hadde en slik dramatisk look. Resten av bildene, kommer jeg til å dele med dere her på bloggen senere i dag:) Jeg likte helt ærlig bilder av helheten bedre enn bare disse detaljebildene. Men, det er no dere får sett senere i dag og jeg gleder meg til å høre om dere likte denne looken eller ikke!

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

Mac Carbon black eyeshadow

Panduro hobby, glitter

INGLOT flase lash effect mascara

INGLOT black eyeliner

Syns?

God natt!

 

..er på vei!

Etter at jeg spiste middag, gikk jeg inn på rommet for å lage en ny sminkelook. Selv om jeg bruker å holde sminke langt unna meg dagene jeg er hjemme, var det ikke så lett å unngå det i dag. Jeg er for glad i sminke til å kunne ignorere det når jeg først orker og vil sminke meg. Så, kvelden gikk til en ny sminkelook, noe jeg ikke har gjort på veldig lenge! Hva det er får dere sett i morgen :D Nå skal jeg gjøre et par ting, så finne senga. I morgen har jeg enda ei kunde som skal nappes hos meg og få litt veiledning på hvordan hun kan tegne over sine bryn. Har så ufattelig mange øyenbryns kunder, kanskje jeg skal satse på det istedenfor sminke? haha, neida. Det skjer nok ikke, men gøy at dere syns jeg er flink til det også!:D Må forresten takke alle dere for de nydelige kommentarene jeg fikk på forrige innlegg!
Her har dere et bilde fra looken jeg lagde i stad, det er kanskje ikke det mest avslørende bildet.. men, jeg tror mange av dere kommer til å like det!:D

God natt, tenk positiv og stå opp med riktig bein og strålende humør!<3

JULEBALL, kunde sminke og hår. Før - etter bilder!

Hei dere!

Er det bare meg, eller flyr tiden? Plutselig har klokken passert fem på ettermiddagen. Helt utrolig! Det føles som om jeg spiste frokost for bare en time siden. Anyways, jeg har fått gjort en god del i dag til tross for at tiden har flydd..kanskje det er derfor den faktisk har flydd:). Rett etter frokosten satte jeg meg ned i et par timer for å svare på mailer, tok noen telefoner og satt opp timebestillinger. Senere brukte jeg ca en time i dag på å vaske alle mine sminkekoster og organiserte de, også brukte jeg ca en time på å rydde litt i kåken. Droppet treningen i dag, samtidig fordi jeg ønsket en hviledag siden jeg har trent tre dager på rad!

Under har dere forresten bilder av nydelige Ingrid, som var hos meg på lørdagen for styling av hår og sminke i forbindelse med juleball. Hun ønsket å ha håret opp og ville at det skulle fyldig ut. Det samme med sminke også, hun sa;  "gjør det du syns blir penest på meg" Da gikk jeg selvfølgelig for markerte øyne, i og med hun hadde store og blåe øyner. Hun ble kjempe fornøyd med resultatet! :D

Over har dere før og etter bilder av ansiktet.

Før bilde av hennes hår ser dere over! Også har dere resultatet etter under. Hun trodde ikke selv at alt var hennes eget hår. Det så ut som om vi hadde brukt en donuts og en pakke med extensions haha. Elsker å jobbe med kort hår, det er så utfordrende og man må derfor være mer kreative enn det man trenger å være med passe langt hår.Hva syns du om resultatet?

Om du skulle ønske å bestille time hos meg, kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

Mine nye hudpleieprodukter!

Da har jeg begynt med et nytt merke når det kommer til hudpleie produkter. Jeg jobber med Sherin og Ida, begge de er kjempe flinke i det de gjør! Jeg spurte derfor Sherin her om dagne om hun kunne anbefale meg noen gode hudpleie produkter. Da fortalte hun meg litt om hva Dermalogica var, hva det går ut på og hvorfor akkurat det ville passet til huden min. Jeg har jo veldig sensitiv, litt tørr hud og det at jeg tidligere har blitt anbefalt produkter som nesten drukner av alkohol og parfyme, sjokkerte Sherin. Hud og hudpleie generelt er kanskje ikke min sterkeste side, jeg må derfor alltid prøve produkter jeg blir anbefalt først for å så finne ut av om de funker eller ikke. Grunnen til at hun anbefalte meg disse produktene var fordi:  Alle Dermalogicas renseprodukter er såpefrie og syrebalanserte, og beskytter dermed hudens naturlige fuktbarriere! Det sies at man skal kunne se forskjell allerede første gang man bruker disse produktene, for de som sliter med tørrhet. Det gjorde faktisk jeg, jeg har kanskje brukt det i en uke nå og huden føles så mye mykere og sunnere! Det er også deilig at huden min ikke lenger blir rødt og irritert etter å ha renset det! Ønsker du å vite mer om Dermalogica produkter kan du klikke HER, ønsker du å få produkter tilpasset til din hud, kan du klikke HER for å komme i kontakt med mine flinke kollegaer! Du kan også besøke oss på Darres gate 3, 0175 OSLO!

Jeg er veldig opptatt av å ha alle renseprodukter fra samme merke, for best mulig resultat. Jeg kjøpte derfor det meste fra Dermalogica.

 

De tre første produktene var med i den lilla- pakken. Jeg skulle egentlig bare ha fuktighetskremen, men de har fått julegavepakker. Hvor da man får fuktighetskrem i tillegg til precelanse og spesial cleansing gel i reisestørrelser.

 

En konsentrert, såpefri og skummende gelé spesielt utviklet for å fjerne smuss og urenheter uten å tørke ut huden!

Øyekrem fra Nimue.


Fuktighetskrem

Har du hørt om Dermalogica før / hvis ikke hvilken hudpleieprodukter bruker du?

Kunde øyenbryn napping, før-etter
Hei dere! håper dere har hatt en bra dag så lenge, det hadde i hvert fall jeg! I dag var jeg innom Beauty spot, hvor salongen min er for å prøve meg på Shellac. Jeg har lyst til å lære meg litt om negler, siden flere av dere ønsker det også når dere er hos meg. Jeg tenker også det er en bra ide, slik at dere får alt i et sted når dere først skal på fest, gifte seg osv. Jeg har sån egentlig alltid hatt intresse for negler også innerst inne et sted og i dag mens jeg prøvde meg på søte Ida på jobb, merket jeg fort at det også var noe for meg. Jeg syns det var utrolig gøy å jobbe med negler, I hvert fall når det er Shellac. Jeg kommer til å ha eget innlegg hvor jeg viser dere bildene av neglene jeg gjorde i dag og samt fortelle dere hva Shellac er! Spennende:D

Over har dere forresten før og etter bilder av en kunde jeg hadde her om dagen. Nydelig jente, med nydelige øyner! Hun ønsket det mest mulig naturlig, resultatet ble akkurat slik hun hadde ønsket! Jeg elsket formen på de selv jeg, skulle ønske de var mine haha!

Om du også skulle ønske å bli nappet eller sminket av meg, kan du kontakte meg på gilan@gilmakeup.com

Hva syns dere om resultate?

New inn: Winter shoes

Hello igjen dere! Mens jeg og Dino var på vei til hans foreldre i går, tok jeg et par bilder av mine nye sko. Hadde helt glemt å vise de til dere selv om jeg hadde lovet det. Kom først på det etter at en av dere nevnte det i et av kommentarene! Her kommer noen bilder av de berømte og solide skoene jeg snakket om haha. Eller, for meg som nesten bare går i høye og tynne hæler, er disse skoene som gode og varme tøfler for meg. Dagen jeg kjøpte disse var jeg faktisk sammen med Asma. Jeg var fast bestemt på at jeg skulle ha noen varme sko med vinterbunn, men det første jeg sprang til var høye og ubehagelige ikke-vinter-sko! Haha.. Da så jeg blikket til Asma. Vi gikk til mange forskjellige butikker, rett før jeg skulle gi opp tok hun tak i disse og sa. Det er disse du skal ha, prøv de. Jeg prøvde de og var overrasket over hvor gode og utrolignok fine på. Gode men samtidig tøffe, perfekte som hverdags sko med andre ord. I´m in love! Jeg føler jeg har vært utrolig slem mot mine føtter, har gått i så mange ubehagelige sko i så mange år uten å gi slike sko en eneste sjanse! Jeg tror uansett det at disse var var fra Din sko og kostet rundt 500-600 kr.

Syns?:D

 

Min sminke kolleksjon!

God morning mine sminkeglade lesere!

Jeg pleier å være veldig flink til å organisere sminken min hjemme. Men, i de siste ukene hadde jeg null, niks, nada tid til det. Jeg hadde mistet oversikten helt! Øyenskygger, foundation og diverse produkter pleier jeg som regel å ha hver sin boks. Men alt lå oppå hverandre, og det var et evig rot, og da..ja, da skjønner dere, da bestemte jeg meg for å rydde i sminkehyllene mine. Jeg tok derfor ut alt, kastet en del og vasket litt i hyllene. Dro ut boksene jeg oppbevarer sminken min i, tok en rengjøring der også. Så kom jeg på at noen hadde spurt meg tidligere om jeg kunne lage et innlegg om mine sminkeprodukter. Da la jeg alle de som allerede var tatt ut på senga og knipset et par bilder for dere!:D Dette er da det jeg har hjemme som er til mitt eget bruk. Jeg liker ikke å blande produkter/koster med mine kunder, så jeg holder det separert fra det jeg har i salongen :D Som dere ser så har jeg en del øyenskygge, leppestift og rouge palleter i tillegg til de enkelte produktene. Elsker å ha en god del alternativer og det gjør også noe med valgmulighetene

Nå skal jeg drikke en kopp kaffe, komme meg på trening først. Så dra innom Beauty spot,hvor søte flinke Sherin skal lære meg litt om hvordan man setter shellac på neglene. Etter det, skal jeg ta noen antrekksbilder av de nye antrekkene jeg har fått sponset, for så å avslutte dagen med en deilig kurdisk middag for meg og mannen!
Vi blogges, dere ! <3

Sminke for juleballHei igjen dere! Her har dere bilder av looken jeg delte med dere tidligere i dag. Jeg merket at øyesminken så mer dramatisk ut i de bildene jeg delte tidligere i dag. Her får dere sett hva jeg mente med at leppene bør være lyse. Da roer man ned hele looken!

Sånn ellers har det vært en rolig dag i dag. Jeg våknet senere enn Dino og når jeg kom inn i stue, hadde han laget frokosten ferdig. Jeg har rydda litt i kåken, tatt en dusj også har vi bare slappet av og sett LFC kampen. Jeg hadde glemt helt at Dattera Cinema skulle kortfilmen til meg og Dino og hans andre film om Fratresfilms. Jeg tror det kommer til å være en del folk der i dag, så dette blir gøy! Dattera stiller med hotte lamper, pledd, kakao m/krem til en tier og gratis popkorn. Om dere ønsker å joine oss, så kan dere klikke her for mer info!

Hva syns dere om looken?:D

Sminketips - Slik sminker du øynene til juleball

God morgn dere! Håper alle dere har hatt en fin, avslappet og koselig helg så lenge. Jeg tenkte å starte denne dagen med å dele et nytt sminkelook med dere. Det her er for de av dere som ikke er så glad i for mye sminke, men som da samtidig ønsker å ha litt for anledninger som juleball, julebord osv. Det som gjør denne looken mindre dramatisk er det at jeg ikke har brukt eyeliner eller markert brynene for mye. Det i tillegg til at jeg har fokusert mer på å sminke under øyet, så lenge man ikke har så mye skygge, eyeliner osv i øyelokket, vil sminken se mindre dramatisk og mer naturlig ut. I hvert fall om du bruker varme og naturlige farger.. Det jeg også har gjort her for å få looken til å se enda mere naturlig ut, er det at jeg har delt vippene i to også satt de kun på anden av vippene, slik at jeg får litt mer lengde. Det er også noe som gir en større effekt til øynene.

Jeg har nesten bare brukt produkter fra Inglot for å lage denne looken også, det betyr ikke at du må ha sminke fra de for å få dette til men det er selvfølgelig en fordel at skyggene og produktene du bruker har grei kvalitet. Slik lager du denne looken:

1. Start med å bruk primer over hele øyelokket-  Om du ikke har en base, kan du enten bruke en matt foudantion eller concealer. Her har jeg brukt INGLOT eye makeup base 01

2. Innerst i øyekroken og opp mot brynet kan du legge en litt lysere highlightskygge. - Jeg har brukt kost fra MAC 217 og øyenskygge fra Inglot 142

3. Bruk en smal shader børste for å føre svart over øyelokket, viktig at du bruker lite farge slik at du holder det under kontroll, så jevner du fargen ut ved å bruke en lysere tone, slik som jeg har brukt rosa for å jevne ut den svarte skyggen. Bruk gjerne litt tid på det, til du ikke lenger ser noen sterke overganger.

4. Bruk en smalere pensel, og legg en sort skygge langs øvre og nedre vippekant. Jeg bruker en fra MAC 219. Så jevner du fargen ut ved å bruke en litt løsere blending børste.

5. Om du ønsker å bruke vipper, men fortsatt ønsker en naturlig look kan du da dele vippene i to og bruke den delen som passer best med vippene dine.

6. Avslutt med å legge sort kajal på våtkanten oppe og nede og to-tre lag sort volummaskara, rull maskaraen på vippene for maksimal effekt.

Tips til best resultat: Gjør gjerne en prøvesminke før balle også er det viktig at du enten fokuserer på øyne eller munn. Munnen bør holdes nøytral når øynene er så dramatisk sminket!

 

Jeg deler bilder av helheten senere i dag, Lykke til!