hits

desember 2014

Sniktitt: Ny nyttårs inspirert sminkevideo!

Hei dere! Wow, for en stressende dag det har vært i dag. Jeg skulle egentlig blogge tidligere, men så valgte jeg å spille inn innkjøpsvideo istedenfor først også skulle jeg liksom blogge. Det endte med at jeg bare rakk videoen, også måtte jeg bare springe rett ut for å rekke jobb. Jeg kom hjem for ca. 2 timer siden og har i løpet av de to timene stresset rundt. Jeg har klart å spise mat, rydde litt her hjemme, pakke ut kofferten etter Barcelona reisen, pakke inn igjen til Trondheims reisen som er om to dager, laste opp videoen under så jeg kan dele den med dere i morgen, osv osv osv. Så ja, det har vært en stressende men veldig effektiv dag. Jeg gleder meg sånn til å gjøre meg ferdig med det som skal gjøres i morgen også reise til Trondheim om to dager! Det blir deilig med enda en ferie, denne gangen sammen med verden beste familie! ååwh, kan nesten ikke vente!!!

Nå skal jeg stresse videre! Ønsker dere en roooolig og avslappende kveld, vi blogges i morgen!

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

 

Outfit: White on white

Blazer: Frontrowshop / Sweater: Gina / Skirt: Bik Bok / Bag: Guess / Shoes: Bianco

Syns?

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

 

Zoo De Barcelona!

Hei brrrr dere! Da er mannen og jeg tilbake i Oslo og når vi snakker om kulde...brrr!!!. Vi kom frem ganske sent i natt ettersom det igjen ble litt forsinkelser med flyet vi skulle ta. Det er uansett deilig å være hjemme igjen, borte bra men hjemme er alltid 100 ganger bedre. At det er kaldt trenger jeg ikke å nevne noe mer, men det er vel en del av sjarmen med Norge også. At vi gikk fra 14 grader og sol, til - 15 grader på Gardermoen da vi landet var litt av en velkomst:)  Under har dere en del bilder fra dyreparken jeg og Dino var på i Barcelona. Senere i kveld kommer det flere bilder av antrekket jeg hadde den dagen:) Nå blir det litt jobbings på meg, kos dere videre så blogges vi senere i kveld! <3 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Steg for steg: Glitter for nyttårsfeiringen! Slik fester du glitter på huden.

 

For hver gang jeg har lagt ut en sminkelook hvor jeg har brukt glitter på øynene og leppene, så har jeg blitt spurt om hvordan jeg har festet det på eller hva slags glitter det er. Nå som jeg har lagt ut enda en look med glitter og det tross alt er nyttår snart. Det pleier å være et godt tidspunkt for å bruke glitter, så skal jeg fortelle dere kort om hvordan jeg vanligvis bruker å feste det på huden.

Som alt annet, så finnes det en god del produkter som er spesielt laget til å feste glitter med. Selv så eier jeg enda ikke et eneste produkt for bare påføring av glitter. Jeg bruker ikke glitter så ofte og når jeg først bruker det liker jeg å bruke noe jeg har hjemme for å påføre det på med. Det jeg vanligvis bruker er blank/gjennomsiktig vippe lim eller en lip gloss. De stegene jeg skriver under gjelder vanlig glitter lim, vippe lim og lipgloss.


(Det vil komme flere bilder av looken over i løpet av de kommende dagene)

1. Blank vippe lim. For å få glitteret mest mulig fremhevet, så er det best å bruke samme øyenskygge på øyelokket før du påfører glitteret. Det får ikke bare glitteret til å se bedre ut, men det er også veldig "safe" å ha samme farge under glitteret i tilfellet glitteret drysser eller faller av utover kvelden. Da vet du at det ikke ser tomt ut noen steder på øyelokket.

 

2. Når du er ferdig med å påføre skyggen, kan du bruke en av fingertuppene for å påføre limet forsiktig på. Du kan også bruke en liten concealer pensel, det viktigste er at du ikke drar det fram og tilbake på øyelokket, det vil ødelegge skyggen din. Vent gjerne i ca. 20-30 sekunder slik at limet har satt seg litt i huden før du begynner med å legge på glitteret.

 

3.     Du kan påføre glitteret på samme måte som limet om du ønsker det. Enten med en liten og fast kost eller med fingertuppene. Det viktigste her er det at du må dytte glitteret på limet og ikke dra det over som en vanlig skygge.

 

Tips for å unngå rester:

    Start gjerne med øyesminken først, så du enkelt kan rense vekk glitteret som har falt på deler av ansiktet med en sminke fjerner, eller en kost.

Om du liker å sminke øynene sist kan du enten..

    Legge et tykt lag med pudder under øynene for å så børste det vekk med en stor og fluffy kost når du er ferdig med å legge glitteret.

Om du liker å sminke øynene helt til slutt, kan du legge et papirstykke under øyet slik at restene av glitteret faller på det.


 

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

 

Nyttårs Inspirert sminke: Glitz & Glam

Face:

#Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 01 + 02

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac Carbon black

L´oreal Gel liner

Panduro golden glitter

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Marvelous Moxie - B.M
Senere i kveld kommer det et innlegg hvor jeg viser hvordan glitter skal festes på huden og ikke minst brukes. Forresten dere, jeg har filmet denne sminkelooken for dere! Jeg skal klippe den ferdig når jeg er tilbake i Oslo:)

Syns?

 

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Bildedryss: Park Guell Barcelona!

Da er mannen og jeg tilbake på hotellet etter en koselig dag i dyreparken og en tur i byen. Eller, for å være helt ærlig så angret vi to på at vi betalte for å se dyr i bur. Selv om det var spennende å se de forskjellige dyrene i virkeligheten så fikk vi mer og mer vondt av at de var buret inne. Selv om noen av dyrene hadde rikelig med plass og bevege seg på, så var det fortsatt ikke riktig at de var inngjerdet og ikke hadde den fulle friheten til å bevege seg fritt. Derfor bestemte vi oss for å komme oss ut derfra etter å ha kommet halvveis inn i parken. Det beste med dyrepark-turen vår i dag var uten tvil Delfin showet vi var på. Elsker delfiner, de er så utrolig søte og ser så fredelige og snille ut! Selv om det også er fullstendig feil å ha delfiner i basseng. Uansett så har vi bestemt oss for aldri å besøke dyrpark igjen. Sier ikke at alle andre skal gjøre det samme, men det er nå iallfall det vi har bestemt oss for.


Nå som vi har hatt to avslappende dager i denne koselige byen og fått opplevd en del forskjellige steder, vurderer vi nå å ta en siste shoppingsrunde i morgen før vi skal reise hjem igjen på søndag. Men før det, skal vi fortsette å kose oss resten av denne kvelden og lade batteriene til i morgen. Snart skal vi en tur ut igjen for å spise en middag sammen, så tenkte vi å avslutte denne dagen med å ta en svømmetur i bassenget her på hotellet!

Kos dere med Park Guell bildene fra i går, så snakkes vi i morgen! Da kommer det kanskje bilder fra dyreparken:)

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Bilderyss - La Sagrada Familia

 

La Sagrada Familia eller "den hellige familie" er tegnet av arkitekten Antoni Gaudi. Et navn man både ser og hører ofte her i Spania. Bygningen av kirken begynte allerede i 1882. Det tok så langt tid med å bygge den, at selve arkitekten døde før den ble ferdig. Ja, så langt tid tok det altså. Men det sier egentlig alt når man ser nøye på alt som har med kirken å gjøre. Det er seriøst noe av det peneste jeg noen gang har sett i mitt liv. De vinduene er helt magiske når solen skinner igjennom! Ettersom man ikke får samme følelse av å se bilder, har vi filmet en del med Go-pro kamera. Jeg kommer mest sannsynlig til å dele noen klipp av den filmen også med dere når jeg er tilbake i Norge:)Dere aner ikke hvor nydelig denne utsikten er i virkeligheten!Har du sett La Sagrada Familia? #lasagradafamilia #familia #barcelona #sagrada #turistibarcelona

New in + pictures of todays chill outfit

Holaaa guapas, all the way from Barcelona! For en herlig dag det har vært idag. Mannen og jeg startet dagen sammen på treningssenteret her på hotellet, etter det dro vi ut og spiste en god frokost ute mens solen skinte på oss og ga oss herlig varme! Vi hadde bestemt oss for å gå innom minst to populære steder her i Barcelona i dag. Det ble derfor La Sagrada Familia & Park Guell. Jeg og Dino ble heeeelt forelsket i La Sagrada, mens Park Guell ikke var like spennende for noen av oss. Pent, men ikke i nærheten av følelsen og WOW effekten vi begge fikk mens vi var inne på La Sagrada Familia og så den fantastiske arkitekturen. Det virket som hvert eneste centimeter på bygget var kunstnerisk, så spesielt og fint!

Jeg kommer til å dele bilder av La Sagrada turen med dere i morgen og de fra Park Guell senere på kvelden slik at det ikke blir for mange bilder i et og samme innlegg. Nå får dere bilder av dagens antrekk! Ettersom jeg er på ferie så er det ikke like lett å ta fine sminke-bilder. Det må derfor bli flere antrekksbilder denne uken enn vanligvis. Idag gikk jeg for en mer avslappet og behagelig antrekk ettersom vi skulle gå mye. De nye nike skoene mine er foresten fantastisk deilig å gå i! Verdt hvert eneste krone...eller euro her da;)
Jakke: Warehouse / Genser: Topshop / Jeans: Bik Bok / Sko: Nike Max air #warehouse #nikemaxair #barcelona #mote #gilmakeup #antrekk 

(c) Farid Omer 

Hva syns du om antrekket?:)

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Gårsdagens antrekk


Blazer: Frontrowshop / Genser: Gina / Jeans: Pull and bear / Støvler: Bianco

(c) Farid Omer

Syns?

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Sneak peak, todays outfit

God kveld på selveste julaften! Gud så sliten jeg er, jeg føler jeg ikke kan gå lenger. Nå har vi vært ute tre dager etter hverandre, godt flere km enn jeg noensinne har har gått i strekk. For å si det sånn, føttene mine har skreket mye til meg i de siste dagene. I dag skulle vi egentlig bare gå rundt i byen og besøke de kjente stedene jeg nevnte i forrige innlegg. Men det føltes som tiden fløy etter lunsjen vi spiste tidligere idag. Dagens plan ble derfor utsatt til i morgen! Etter noen turer i de forskjellige gatene, fant vi noen butikker vi hadde tenkt å gå innom tidligere. Det ble derfor en mini shoppingsrunde i dag også. Dagens beste kjøp for meg idag var et par svarte Nike Air Max sko. Jeg hadde nesten bare ubehagelige sko med meg til denne reisen og trengte derfor noen kule og behagelige sko som jeg kunne gå i mens jeg var her og til de dagene jeg jobber når jeg er tilbake. Bilder av skoene og annet innkjøp kommer i eget innlegg, eller skal jeg kanskje lage en innkjøpsvideo av alt til dere?:D

Nå skal vi ut å spise middag, Tapas er det som står på kveldens meny. Spansk tapas blir første gang for oss begge. Ønsker dere forsatt en riktig fin kveld videre.

GOD JUL !!

God morgen og god jul! Regner med at det er skikkelig julestemning hjemme i Norge nå.  Jeg og Dino er faktisk overrasket over at julestemningen ikke er helt som det vi trodde det skulle være her. Men, det kan også hende at vi er skikkelig vant med snø og hvit jul, det føles derfor ikke helt det samme her som det gjør hjemme. Uansett så håper jeg virkelig at de av dere som feirer jul får en fredfull og en riktig god jul med familien i dag:)

Her har det vært en del endringer i går og jeg rakk derfor ikke å blogge igjen på kvelden som planlagt. Jeg og Dino var ute i nesten hele dag, vi har shoppet, spist god mat, shoppet enda mer, koset oss og fått opplevd nye steder i byen. Rett før vi kom tilbake til hotellet bestemte vi oss for å bytte rom for å få bedre utsikt. og for å få en et rom med badekar midt i stuen. FANTASTISK deilig og romantisk!Nå skal vi ut for å spise en god lunsj, så besøke noen kjente steder her som Sagrada, Parc Güell osv.

#barcelonaferie #ferie #gilmakeup #sagrada #miramar

Hvem tilbringer du denne dagen med?

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Juleinspirert sminkelook til julaften!

God morgen dere og lille juleaften til de av dere som feirer jul! Håper dere har sovet godt inatt for det har i hvert fall jeg. Jeg er glad i sengen min hjemme, men disse sengene de har her på hotellet her er fantastiske. Får nesten ikke lyst til å stå opp og jeg som er så glad i å sove fra før av hihi. I dag skinner solen og det gjør denne nydelige byen enda finere. I går hadde jeg og Dino vårt første møte med byen Barcelona. Frem til nå har jeg klart å forelske meg i hvert eneste kvadratmeter vi har beveget oss på. Jeg stoppet nesten opp foran alle gatene vi gikk forbi igår. Jeg fikk skikkelig Kurdistan følelse mange ganger og jeg elsket det. Folkemengden, stemmingen, de forskjellige matluktene osv.. jeg kunne seriøst ha levd her. Deilig temperaturen og gode shoppingmuligheter, hva mer kan en ønske seg! Jeg kommer til å dele bilder av gårsdagens med dere litt senere i kveld, så dere forstår hva jeg mener:)

Siden det nå er juleaften imorgen fikk jeg lyst til å dele en typisk juleinspirert sminke med dere. Røde lepper, markerte øyne og litt lillaskygge. Jeg håper denne vil inspirere noen av dere til sminken dere skal ha i morgen. Jeg håper at alle dere som feirer jul får en gledelig en med god mat, minnerik kveld med familie/venner og fine gaver ikke minst. Jeg skal iallfall kjøpe meg selv litt flere gaver for morgendagen:)

GOD JUL og jeg håper dere liker looken!

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Smashbox photo set pressed powder medium

Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal blush Sandalwood Pink

Makeup store - Pink frost highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Catwalk eyeshadow pallette

Dior liqued eyeliner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Loreal - Juliannes pure red

Mac Russian Red

SYNS?

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Buenos dias Barcelona!

God morgen fra Barcelona herlige lesere. Må nesten beklage dårlig blogging i går, men flyet vårt ble litt forsinket og ting hang derfor litt etter og gikk derfor ikke helt som planlagt, dessverre. Til tross for en lang og slitsomt dag, så har jeg og Dino hatt en utrolig bra dag her i Barcelona. Jeg elsker hotellet vi er på! Miramar is the placeeee.. legger ved noen bilder under. Etter at vi checket inn på hotellet i går, brukte vi et par timer på å dusje, skifte, slappe litt av.. så gå ut å spise middag, men jeg og Dino har lovet hverandre å prøve nye steder og retter hver dag! Så dette blir spennene:) Gleder meg til å se mere av byen i dag og sist men ikke minst: SHOPPPPE!

Forresten dere, jeg kommer ikke til å svare på mailer / henvendelser før om en uke, når jeg er tilbake fra ferie:)
Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Oslo - København - Barcelona

God søndag dere Vi har nå vært oppe siden kl 04.30 idag tidlig ettersom vi endelig starter ferien. Vi måtte være på flyplassen kl 06 for å checke inn. Alt annet enn hyggelig å stå opp så tidelig på en søndag, men når jeg vet at jeg har 7 avslappende dager foran meg er det verdt det:) Akkurat nå befinner vi oss i København, der vi måtte mellomlande før vi skal videre herifra til Barcelona kl 12.40. Så vi har oppholdt oss her i noen timer allerede og det betyr for min del: Sjekk ut butikker med Dino på slep. København har jo iallfall en flyplass det er lett å bli veldig glad i nettopp pga de herlige utvalgene av butikker. Mulberry, Gucci, Marc Jacobs,  Victoria Secret etc etc. Kjøpte en del ting fra Victoria Secret, loveeee it. En liten forrett før selve hovedretten av shopping i Barcelona.

Nedenfor ser dere noen bilder av turen så langt..

Bildene over er fra frokosten på Gardermoen.. Under har dere oss, right now :D

Hvor feirer du Jul i år?

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Gledings

God dag dere! Har dere vært ute i dag? Damn så kaldt! Har utrolig vondt i nesa pga kulden haha.. Det er ikke tull engang. Jeg er på vei til jobb akkurat nå og ønsket derfor å oppdatere dere før jeg blir opptatt i en del timer. Jeg pakket selvfølgelig ikke i går kveld heller, I know me hihi. Morsommere når man har "dårlig tid" på seg. I kveld vil jeg være helt ferdig med alt som heter jobb, det blir derfor mere spennende å pakke da tenkte jeg.. Gleder meg sånn til å reise, et litt varmere sted blir himmelsk. Åååwh, gledings!

Dine planer for denne helgen?

Dagens sminkelook: Vinterland

På vei ut i dag, tok jeg fram mobilen min og knipset et par bilder av dagens sminke for dere. Jeg følte at sminken min passet bra til den kalde og tåkete vinterdagen i dag.. og tenkte derfor: Hvorfor ikke ta bilder av det?:D Her har jeg forresten på meg Juliannes røde leppestift jeg skrev om tidligere i dag:) Nå skal jeg bare slappe av også se om jeg orker å pakke til ferien, som er om to dager. Jeg tror helt ærlig ikke jeg kommer til å orke å gjøre det ettersom jeg skal jobbe nesten hele morgen dagen også. Men en ting er sikkert, og det er det at jeg vet at når jeg går fra jobb i morgen.. så kommer jeg til å være i  skikkelig feriemodus. Da er det mye morsommere å pakke også, eller hva sier dere?:D

Syns om sminken min?:)

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

My new favorite lipstick - L'Oreal Julianne's Red

Her kommer det en rask og super ærlig anbefaling av et produkt jeg har blitt helt forelsket i i det siste. Jeg føler at jeg har skrevet om denne tidligere, men finner liksom ikke innlegget. Men uansett om jeg har det eller ikke, så kan jeg godt skrive om den igjen! Denne røde leppestiften fra den eksklusive L?Oreals kolleksjonen er noe av det beste jeg noen ganger har prøvd! Denne er da nevnt etter ei av de kjente L?Oreals ambassadør, Julianne. De forskjellige leppestiftene som er oppkalt etter de forskjellige ambassadørene de har, skal vist passe til den hudtonen de har. Grunnen til at de har gjort det sånn er rett og slett fordi at det skal være lettere for oss å velge riktig farge. Nå har jeg allerede brukt min en del ganger.. og jeg elsker fargen. Jeg vurderer faktisk å kjøpe hele denne kolleksjonen før den går ut! Noe av det beste L?Oreal har kommet med ever.. eller vent, Telescopic er det beste. Så denne hihi.

Har du prøvd noen av leppestiftene fra den eksklusive kolleksjonen til L´oreal?

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!


 

Step by step - Golden smokey eyes

Flere har tidligere spurt meg om hvordan jeg får til slik smokeyeyes, med to farger. Nå skal jeg fortelle dere hvor enkelt det er:

1. Dekk hele øyelokket med en primer

2. Bruk først en lys/hudfarget skygge over hele øyelokket.

3. Bruk en liten og fast kost, påfør den mørkeste skyggen du har i øyekanten, nedre delen av øyet og ytterkanten av øyet. Unngå å få farge på midten av øyelokket.

4. Blend den mørke fargen forsiktig innover fra begge sider med en passe stor blending kost.


5. Påfør så den lyse fargen ( eller andre fargen du har tenkt å bruke )  midt på øyelokket og bruk en passende stor blending kost, jobb inn skyggen slik at harde overganger mellom begge fargene duses ut. Viktig at du blender med lett hånd!


6. Avslutt så med et flere lag sort mascara, gre vippene oppover. Du kan også sette på falske vipper slik som jeg har gjort for best resultat. Måtte bare prøve denne looken med noen lyse linser også.. hihi!

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

#gilmakeup #gilan #smokeyes #stepbystep

Effektive dager..

..og nedtelling til lykke!

Yes, da er det faktisk få dager igjen til vi skal reise bort. Før jeg la meg i går, kom jeg på at jeg skulle jobbe de to siste dagene også før jeg reiser. Kjente at jeg ble små stresset av tanken ettersom jeg enda ikke har pakket, eller i det hele tatt tenkt på det. Men, igjen.. det er Gilan. Jeg elsker å gjøre ting i siste lite hihi. Utenom det så har jeg fått filmet en del i de siste dagene, nå har jeg altså materiale til 3 forskjellige sminkevideoer. Jeg skal prøve å gjøre ferdig 1 av dem før jeg reiser.. også får vi se når resten blir ferdig. Jeg har også bestemt meg for å gjøre ferdig noen sminke- innlegg til dere, så jeg fortsatt blogger om sminke og det som har med det å gjøre når jeg er på ferie også.

Over har dere forresten et bilde til av looken jeg har som header nå. Senere i kveld deler jeg resten av bildene med dere + produktliste. Nå skal jeg jobbe i noen timer, så skal jeg hos flinke Halat for å få freshe negler før jeg skal på ferie, yeey! Forresten, for de av dere som har spurt om min FB side, dere kan klikke HER for å komme til siden:)

 

Stem meg til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Kunde: Før og etter øyenbryn napping

Heisann og hoppsann mine unike lesere! ♥ Det er egentlig rett før jeg skal sette meg ned å spille inn en "get ready with me" video for dere også stresse rundt resten av dagen.. Eller faktisk resten av uken og ikke bare dagen. Jeg har utrolig mye å gjøre og er derfor ikke helt sikker på om jeg får tid til å blogge igjen idag. Bildene dere ser under er av en ung kunde som var hos meg for et par dager siden for å bli napppet. Hun hadde (mashallah) nydelige øynene! Brynene hennes som ikke helt var i riktig form, tok litt for mye oppmerksomhet fra de nydelige øynene hennes og resten av ansiktet. Hun ønsket en tykk og naturlig look, jeg prøvde derfor å nappe så lite som mulig og samtidig få til en resultat som kunne gi hele hennes ansikt en forandring. Hun ble super fornøyd med resultatet og det samme ble selvfølgelig jeg:)

Her har dere et etter og før bilde, satt sammen.. så dere ser hvor mye øyenbryn kan gjøre! På etter bildet har jeg brukt litt bryn-skygge på kantene for å fylle de tomrommene hun hadde. Jeg har også jeg brukt øyenbrynsgelè for å dem til å sitte der de skal være, så det ser litt mere stelt ut.

Kontakt meg på gilan@gilmakeup.com for napping av bryn. PS: Jeg kan ikke ta i mot bestilliger før rundt den 15. Januar 2015:)

♥ Tusen takk ♥

Hjemmelengsel


Snakk om å ha hjemmelengsel. I hele dag har jeg ikke tenkt på annet enn familien min. Etter Spania ferien, skal jeg være i Oslo og jobbe i et par dager, så reiser vi til familien min i Trondheim! Det føles seriøst som forever siden sist gang jeg var der, selv om det egentlig bare er et par måneder siden. Av og til, når folk spør hvor jeg liker meg best: I Trondheim eller Oslo. Så sier jeg Oslo.. Men innerst inne så føler jeg meg mer hjemme når jeg er i Trondheim. Alle minnene, mine foreldre søsken, venner osv.. Ah, kan nesten ikke vente!

Over har dere noen bilder fra min siste Trondheimstur.. Har du vært der før? Har jeg forresten noen lesere fra Trondheim!?:D

Almost done

God mandag og ny uke dere! Har dere sovet bra i natt? Det håper jeg at alle dere har:)  Husker dere video redigeringen jeg skrev om i går tidlig? Jeg er nesten ferdig med alt og nå gjenstår det bare eksportering av filmen og opplastning på youtube! Dette er da en look jeg har delt bilder av med dere tidligere, men som jeg ikke har hatt tid til å klippe ferdig filmen. Noe jeg syns var bra, for denne looken passer faktisk veldig bra (etter min mening) som både Jul og nyttårs-sminke også! Jeg håper derfor at denne vil inspirere dere når det gjelder Jul og nyttårsaften. Nå skal jeg jobbe i et par timer, trene så tilbringe kvelden sammen med mannen og familien til søsteren min. For de av dere som lurer, så kommer jeg mest sannsynlig til å dele denne videoen på bloggen senere i kveld. Ha en super bra dag så lenge!Hvordan skal du sminke deg til Jul og nyttårsaften?


♥ Tusen takk ♥

Røde lepper & julestemning

I dag var nesten hele familien samlet hos svigers for en deilig kurdisk middag. Jeg er enda mett etter å ha gått bananas med mat og drikke. Jeg og Dino spiser sjeldent Kurdisk mat, det smaker derfor ekstra godt når vi først spiser det, i hvertfall med hele familien! Akkurat nå er jeg hos Therese og venter på at mannen skal plukke meg opp. Mens jeg venter tenkte jeg å oppdatere dere.. med en Jul- (mobil) photoshoot direkte fra The Wallgrens. Sist gang feiret jeg og Dino Jul her hos Alan og Therese. I år skal vi reise bort. Jeg og Therese tenkte derfor å ta en pre- mini julfeiring hihi. Det er forresten helt utrolig hvor fort tiden går! Det er bare en uke igjen til vi skal reise, hva skjer med tiden?! :o Ikke det at jeg ikke gleder meg til å reise, men jeg vil liksom ikke at tiden skal gå så fort når vi er der haha..

Vi håper at julestemingen har falt på plass hos dere også:)

♥ Tusen takk ♥

New years eve makeup

Helllllo beauties♥ Hvordan har helgen deres vært så langt? Jeg har selv jobbet litt denne helgen og brukt litt tid på å klippe på en video for dere - Nyttårs inspirert sminke! Looken dere ser under er et av de tre lookene jeg har laget til dere i de siste ukene. Jeg håper at de lookene jeg har laget, vil inspirere dere når det kommer til jul og nyttårsaftens sminke. De to andre lookene jeg har laget er veldig ulike denne looken. Jeg har prøvd å lage litt forskjellig ettersom ikke alle er like glad i for mye sminke. Så, her har dere min første nyttårsaften look til dere:


Face:

#Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 01 + 02

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Dior 454 - 5 Couleurs

Visage- 710 grey

L´oreal Gel liner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Mac Myth

Marvelous Moxie - B.M

Syns?

 

Stem på meg til årets skjønnhetsblogg -Vixen blog awards!

<3

What a proud moment!

Helt siden jeg var liten har jeg alltid vært en drømmer. Drømmene har vært like fantasifulle selv om det var midt på lyse dagen eller som den mørkeste natten. Selv den dag i dag kan jeg helt ut av det blå, midt i en vitkig samtale, eller i lag med noen andre som snakker om helt andre ting, plutselig få en ide for så å drømme meg laaangt borte med den ideen. Vedkommende står der og snakker til meg, og jeg er lost in my dreams. Jeg hadde mest sannsynlig blitt irritert om noen hadde tenkt på andre ting mens jeg hadde snakket med dem eller for den saksskyld til dem. I dette tilfellet må jeg bare innrømme og si at jeg er super heldig som har en herlig gjeng rundt meg som kjenner meg bra og som heldigvis ikke irriterer seg over slikt. Det er ikke lenger et sjokk for dem at Gilan heeelt plutselig blir stille i en stund. De drømmene jeg har drømt i de siste årene har jeg kjempet hardt for å få dem blir til å bli en realitet. Jeg har kommet mye lengre enn det jeg trodde jeg ville i løpet av et par år og jeg har nådd mange flere mål og drømmer enn det jeg tenkte jeg ville klare. Dette er selvfølgelig resultat av mange timers arbeid, en herlig leser gjeng og en stolt mann, familie og en fantatisk gjeng med venninner/søstre. Jeg føler meg utrolig heldig som får i det hele tatt mulighet til å jobbe med noe jeg elsker. Jeg skulle ønske alle kunne få leve og jobbe med akkurat det de ønsket. Det er dessverre ikke mulig, men igjen...det er jo lov å drømme:) Livet er så mye bedre når en får jobbet med det de elsker mest av alt.

Så, bildene dere ser under er et av de drømmene jeg bare kunne drømme om for et par år siden. Husker dere "Frisk Hud" boken jeg skrev om på bloggen for en stund siden? Jeg fikk en mail fra bokens forfatter Rolah O. Lønning, der hun skrev at de skulle lage flere eksemplarer av boken. Hun spurte om det var greit om de brukte min anmeldelse på hovedsiden av boken. Jeg ble helt satt ut da jeg leste mailen. Først tenkte jeg så utrolig gøy og " ja selvfølgelig kan du bruke anmeldelsen min". Så gikk det opp for meg hvor utrolig stolt jeg ble. Ikke nødvendigvis fordi det er mine ord som står på trykk, men fordi jeg geniunt mente det om boken. Det beste er fordi hun tror også på meg og at hun ser på det som en såpass positiv tilbakemelding og bokanmeldelse av meg at hun ønsker å bruke det. Og ja det er jo ekstra gøy at det ble på forsiden:)  At det jeg gjør blir så godt likt av så mange mennesker, betyr alt for meg. I dette tilfellet av en som virkelig kan yrke sitt.

Slikt motiverer meg også enormt mye merker jeg. At andre flinke og ambisiøse mennesker setter pris på jobben jeg gjør og vil gjerne høre om min mening rundt noe gjør meg stolt. Ja, jeg kjenner faktisk jeg blir litt rørt...ikke sånn snufs snufs rørt, men sånn god og varm:). Jeg har lovet meg selv å gjøre 2015 inshallah enda mer awesome enn dette året. Jeg har noen spennende planer og mål som jeg nesten ikke kan vente med det...men det må til litt utpå det nye året!

Til slutt vil jeg virkelig anbefale boken FRISK HUD til alle jenter og kvinner i alle aldre. Denne boken gir deg kunnskap om huden, den gir deg tips og jeg må også si at den gjør at jeg føler jeg kan behandle og ta vare på huden min bedre enn noen gang. Bare til info, dette er hva jeg mener 100% helt ærlig, jeg får ingen penger eller produkter for å skrive det. 

Les boken så skjønner dere hva jeg mener.

God lørdag og ta litt ekstra vare på huden deres i disse kalde dagene.

 

New in: Pigmentfulle øyenskygger

Her om dagen kjøpte jeg tre øyenskygger fra L´oreal - som var på salg, tre kjempe fine og pigmentfulle skygger som er perfekte for fest og andre spesielle annledninger. Før pleide jeg aldri å kjøpe skygger med shimmer i, men i de siste årene har jeg gått bananas med kjøp av disse skyggene fordi jeg vet jeg kan bruke dem riktig nå. Jeg kjøper som regel øyenskyggene mine fra Mac, men kunne seriøst ikke la være å kjøpe disse når jeg prøvde dem på i butikken. Selv uten base ser de veldig bra ut. Ikke det at jeg bruker å sette skygge uten base.. men det betyr bare det at produktet er bra pigmentert når det ser bra ut rett på huden også:)
Over ser dere skyggene med base under. Nydelige, sant? Gleder meg sånn til å lage en look med den blåe skyggen:D

Har du noen av disse skyggene?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stem på meg til årets skjønnhetsblogg -Vixen blog awards!

<3

Slik bruker du en highlighter!

En highlighter skal fremheve dine beste sider og det er absolutt et av mine "må ha" skjønnhetsprodukter. Jeg blir alltid like sjokkert når jeg hører mine venninner og lesere si at de ikke eier en highlighter. Tro meg dere, når dere først har lært dere å bruke den riktig, så vil dere forstå viktigheten med bruk av en highlighter. Den fremhever ikke bare dine trekk, men får sminken også til å se friskere ut og gir huden en naturlig og fin glød. For de av dere som aldri før har hørt om en highlighter, det er kort fortalt et shimmer - pudder som reflekterer lyset og fremmhever dine trekk. Om du lurer på hvordan du skal påføre en highlighter, så kan du både bruke fingertuppene eller en mellom fluffy kost, som gjerne er litt rundt og avlang (slik som den jeg bruker under). Du kan bruke en stor kost også om det bare er det du har hjemme, men pass på at du holder kosten med hode, slik at den blir smalere og strammere. Fordi en highlighter skal legges forsiktig.

Under skal jeg vise dere de steden dere kan highlighte:

kinnben:

Du kan bruke highlighter rett over kjevebeinet, når du har pudderet ansiktet ferdig. Deretter kan du legge rouge rett under kjevebeinet for å få det godt frem.

Lett på haka:

Om du har fett hud, så trenger du ikke å gjøre dette.


Nesebeinet:

Har du t-sone problemer, så kan du like godt droppe denne også. Med mine du har funnet produkter som matter ned huden din først. Her kan du enten bruke kost eller fingertupp. Ungå for mye her også.


Amorbuen:

Dette vil gi deg inntrykk av fyldigere lepper. Her kan du enten bruke en liten og fast kost eller fingertupp slik som jeg gjør på bildet under. Litt av det samme shimmeret bruker jeg under brynene også.


Resultat:
Produkter jeg har brukt her er: Chanel 2014 holiday collection - Plumes Precieuses De Chanel & Sigma F35!

Bruker du highlighter? 

#hvordanbrukerhighlighter #highlighting #chanelplumes #chanel #sigmabrushes #sigma #kurdishbeautyblogger

 

Stem på meg til årets skjønnhetsblogg -Vixen blog awards!

<3

Haircare

I går fikk jeg en utrolig søt og vinterlig pakke levert på døra fra Schwarzkopf. I de siste årene har jeg nesten bare brukt Schwarkopf sine produkter som shampo, balsam og hår gelè. Jeg gleder meg derfor ekstra mye nå til å prøvde disse styling produktene som jeg aldri før har prøvd fra Schwarzkopf.  Ettersom jeg har krøller, er jeg nesten helt avhengig av stylingsprodukter fordi at krøllene skal se best ut. Blant produktene under, er det en volume + shine whipped Mousse, som jeg tidligere har hørt gode rykter om men aldri prøvd. Den tror jeg kan få mine krøller til å se mere definert og sunne ut. Gleder meg til å prøve, å vise resultatet til dere:D

Sponset innlegg  / Bruker du Schwarkopf produkter? #schwarzkopf #haircare

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stem på meg til årets skjønnhetsblogg -

Vixen blog awards!

<3

Simple and romantic "first date" inspired makeup!

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Smashbox photo set pressed powder medium

Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal blush Sandalwood Pink

Makeup store - Pink frost highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Mac exposed shadow

Catwalk eyeshadow pallette

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Loreal - Juliannes pure red

Lashes:

#hudabeauty lashes - Monique

 

#hudabeauty #hudabeautylashes #monique #redlips #l´oreal #romanticdatemakeup #firstdatemakeup #gilmakeup #beautyblogger

Hva syns du?

 

Stem på meg til årets skjønnhetsblogg -Vixen blog awards!

<3

TLC for hender og negler

Sponset innlegg

Her om dagen fikk jeg en herlig pakke med "TLC for hender og negler" produkter levert på døra. Noe som passet seg perfekt ettersom mine hender som regel er mer tørre i vintersessongen pga kald luft. Jeg elsker å se kvinner med fine negler og har derfor alltid prøvd å passe på mine egne slik at de ser rene og stelte ut. For det er jo et tegn på at vi tar vare på oss selv! Etter min mening SKAL en kvinne alltid ha fine og myke hender og velstelte negler (i hvertfall hvis man har mulighet og tid til å gjøre det). Jeg gleder meg som bare det til å lage en steg for steg innlegg til dere hvor jeg viser hvordan disse produktene skal brukes og hvorfor.

Så glad for å ha blitt tilsendt mine favorittfarger!Det sies at ingen underlakk/base er nødvendig når man skal bruke disse CND Vinylux neglelakkene fordi fargene er selvgeftene til negleplaten! Det skal holde med to tynne lag av neglelakken også avsluttes med en top-coat for best resultat. Da skal fargen holde seg i en hel uke!


Har du prøvd noen av disse produktene tidligere? Hvis ja, hvor fornøyd var det med resultatet? #TLC #tlcfornegleroghender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg er forresten kommet til semifinalen i Vixen blogg Awards 2014 under katagorien ( årets skjønnhetsblogger)! Stem gjerne på meg om du føler jeg fortjener å være med i finalen <3

Trykk på bilder under for å stemme på meg:

Produktanmeldelse: Chanel Camélia de Plumes

Først og fremst, jeg ble så glad for at det var 1 av denne igjen når jeg var å handlet. Sneak peek bilder av denne highlighteren dukket allerede opp i sommeren, det var allerede da jeg bestemte meg for å eie en selv. Men så skjedde det så mye denne sommeren at jeg glemte det helt. Jeg ble derfor utrolig glad og positiv overrasket når de sa de hadde en igjen!  Gjett om jeg ble glad dere:D

Denne skjønnheten er en del av Chanel 2014 holiday collection - Plumes Precieuses De Chanel. I det siste har jeg fått highlighter-dilla, jeg har dem i mange forskjellige merker og toner. Jeg bruker dem nesten hver dag, uansett hvor naturlig eller heavy sminke jeg tar på meg. HIghlighter får alt til å se så freshere ut! Er ikke dere enige i det?

Det følger også med en liten og myk kost.. som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å bruke, fordi jeg er helt avhengig av min Sigma higlihgter kost hihi!

Denne Camélia de Plumes higlighteren har helt klart funnet sin plass blant mine favoritt produkter denne vinteren. Vi må nesten innrømme å si at designet er helt fantastisk! Forresten dere, er det bare meg eller ligner designet mer på en palmetre enn fjær, som det egentlig skal være? Men either way, den ser bra ut Hihi.

Når det gjelder fargen, så kan denne se for grå og kald ut når man bare ser på den, men når man har det på så vil du se at shimmeret er en blanding av gull shimmer og sølv. Denne går altså til de fleste hudtonene pga blandingen av de to forksjellige fargene.


#ChanelCaméliadePlumes  #chanelhighlighter

Hvor ofte bruker du highlighter når du sminker deg?

Har du prøvd noen av Chanel Camélia de Plumes highlightere?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg er forresten kommet til semifinalen i Vixen blogg Awards 2014 under katagorien ( årets skjønnhetsblogger)! Stem gjerne på meg om du føler jeg fortjener å være med i finalen <3

Trykk på bilder under for å stemme på meg:

 

Agora beauty salone

I går fikk jeg e-n-d-e-l-i-g tilsendt disse bildene av min store søster i Duhok. Det tok henne "bare"  2 år til å sende meg disse haha! Men, bedre sent enn aldri! Her får dere altså sett de bildene jeg har snakket om i mine tidligere innlegg og spørsmålsrunder. Bildene dere ser under er av hennes skjønnhetssalong, som ligger i Duhok. Jeg har fått masse forskjellige mailer og meldinger i det siste året av mine lesere, hvor de har tatt bilder av salongen mens de har vært på ferie i Kurdistan og lurte på om jeg viste om det. Det var veldig få som viste at det var min søsters salong, de som hadde sett det trodde derfor bildene var stjålet og brukt uten min tillatelse av en random person. Jeg hadde tenkt å skrive om det.. men hadde dessverre ikke bilder da.

Min nydelige søster, Peym <3

#agorabeautysalone #Agora #duhok

syns?:)

-------------------------------------------------------------------------------

Jeg er forresten kommet til semifinalen i Vixen blogg Awards 2014 under katagorien ( årets skjønnhetsblogger)! Stem gjerne på meg om du føler jeg fortjener å være med i finalen <3

Trykk på bilder under for å stemme på meg:

Semifinalist - Beauty blogger of the year

Æhh, kan nesten ikke tro det! I går fant jeg ut av at jeg har kommet til semifinale i Vixen blog awards 2014 under katagorien "årets skjønnhetsblogger". Jeg må nesten takke alle dere først som har brukt tid på å nominere meg og til juryens utvelgelse! Jeg blir så utrolig stolt og glad når jeg ser at jeg har så herlige lesere som støtter meg! Om dere, som lesere syns jeg fortjener å komme meg videre til finalen så kan dere trykke HER for å avgi din stemme ( jeg tror man kan stemme hver 12 time, men husk: Du kan stemme fra alle ip adresser du har som data, mobil osv!) Tunsen tusen takk igjen:D

I have reached the semifinals in Vixen blog award, I am in the running, and need your votes to get to the final.

Trykk enten på bildet under for å stemme på meg eller klikk her  -> HER 

Ha en super bra helg mine lesere <3

#vixen #vixenblogaward #skjønnhetsblogg #semifinalist

Trening

Gud så godt det føles å endelig kunne trene igjen. Jeg har verken hatt tid eller mulighet til å kunne trene i denne uken. Jeg hadde blitt utrolig støl i skuldrene etter helgen noe som førte til at mine ryggsmerter ble forverret veldig. I går var jeg hos kiropraktoren min og fikk myket kroppen opp litt med litt knekking her og der og litt massasje. Etter at jeg var ferdig hos kiropraktoren ble jeg sendt direkte til rommet vedsiden av: Akupunktur. Noe jeg får frysninger av å bare høre hva de driver med. Men, jeg var nødt til å manne meg opp og gå gjennom behandlingen for å få bedre effekt, så I did it! Jupp, det var ubehagelig og litt vondt.. men slett ikke så verst som jeg trodde det skulle være. Smertene tok litt av rett før jeg skulle legge meg i går kveld, men jeg våknet heldigvis med mindre stramme muskler og smerter i ryggen i dag. Så det å våkne til mindre smerter i ryggen i dag å kunne trene i tillegg har virkelig gjort denne dagen amaaaazing:)

Nå går turen til svigers for en koselig og ikke minst deilig kurdisk middag! Dine planer for i dag?

Kunde: Julebord sminke - før og etter!

Hei dere! Under har dere før og etter bilder av nydelig Tina som var hos meg for et par uker siden for å bli sminket og stylet på håret til julebord. Tina har utrolig fint og tykt hår og for å ikke nevne hennes fine hud. Det første jeg la merke til ved Tina var hennes bryn, som ikke stemte med hennes ansiktsform. Her var da det min største utfordring, også hennes som selv sliter med å forme overnappette bryn. Jeg lære henne noen teknikker underveis om hvordan hun selv kunne forme brynene bedre. Det var vanskelig å i det hele tatt tegne de likt når formen var så veldig ulik hverandre. Jeg klarte heldivis å nappe henne litt, bare for å rette på formen også tegnet vi resten av formen. Glemte helt å ta bilder av brynene hennes etter at jeg hadde nappet det. Det så mye bedre ut, selv uten tegning. Både henne og jeg ble super fornøyd med resutlatet av både håret og sminken:)

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal Candy cane rouge

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Anastasia Beverly hills catwalk palette

L´oreal Ombre brown

Brows:

Anastasia Beverly Hills - Brown Wiz in medium brown

Lips:

#Nyxcosmetics, Nude pink

Brushes:

Morphe brushes

#julebordsminke #førogettersminke #makeup #gilmakeup

Ønsker du å bli stylet av meg til julebord, bryllup eller fest så kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

Syns?

 

I know, I´ve beautiful eyes!

Yes I know, my eyes are beautiful. I wish, haha. Jupp.. Som mange andre måtte jeg nesten prøve min bilde- versjon med Hudas'vippe- pakke. De av dere som vet hvem Hudabeauty er vet sikkert hva jeg mener. Å ta bilder med hennes vippepakke er nesten blitt til en liten trend blant makeup-artister og generelt sminkeelskere nå. Det er jo ingen tvil om at Huda har nydelige arabiske øyner, så hvofor ikke prøve selv tenkte jeg. Eller hva sier dere? blunkeblunke!

Jeg har hatt en super lang arbeidsdag i dag, nå står ikke annet på menyen enn deilig mat, avslappende og varme klær + tv!  Ønsker alle dere en super koselig kveld videre.


Gleder meg til å dele mitt første look med Hudas vipper med dere i løpet av uken!

#hudabeauty #hudalashes #shophudabeauty #beautifuleyes #bestlashes

New in: VS - very sexy touch

Light and feminine..

Jeg har alltid likt søte dufter på andre og ikke meg selv. Som mye annet, så har jeg alltid vært kresen på nye dufter også. På bursdagen min fikk jeg denne VS very sexy touch parfymen av søte Elise og jeg har vært forelsket i den og brukt den siden. Kan dere tro det? Jeg har tatt den frem, sprayet den på meg, fremfor alle andre favorittparfymene mine, alle de gangene jeg har gått ut eller pyntet meg. Jeg har også klart å bli forelsket i den på ny, for hver gang jeg har åpnet skapet og tatt frem noe som jeg har sprayet parfymen på dagen før. I mean...this is true løøøøv.

#vs #vsverysexytouch

Har du luktet på denne parfymen?

Barcelona

Ny dag, ny uke  og ny måned er igang! Jeg håper at dere har hatt en bra helg og er klare til å ta denne siste måneden av året 2014 med storm. Julen nærmer seg sakte men sikkert og tiden for pynt, gaver, julemat og familiekos er rett rundt hjørnet. Denne julen skal jeg og mannen på tilbringe i Barcelona. Ja, det ble Barcelona til slutt.. vi brukte evigheter på å bestemme oss. Det sto mellom NY, Barcelona, Paris og Roma. Etter en del research, fant vi ut at vi nesten måtte reise til et sted som ikke var så langt unna pga vi bare får være borte i en uke. Som dere ser så har jeg gått bananas med å finne inspirasjonsbilder til det jeg og mannen skal gjøre de 7 dagene vi er i Barcelona. Det er sjeldent at jeg gleder meg sånn til en ferie. Vi har bestemt oss for å ha en skikkelig avslappende ferie, skjemme oss bort med god mat, spa, shopping og sene kvelder!
Bildene er lånt fra google.

Nå har jeg sjekket og funnet mange forskjellige butikker og restauranter som vi skal innom i Barcelona, men sier ikke nei til forslag anbefalinger fra dere om ting og steder vi må prøve ut i Barcelona?


#barcelona #ferie #fun #juleferie