hits

desember 2015

For et innholdsrik og minnerikt år 2015 har vært!

Nå er det kun en dag igjen til vi skal ta farvel med dette året. Jeg har i det siste sett mange bloggere skrive innlegg med tilbakeblikk på highlighter fra 2015. Jeg syns det er kjempe motiverende og ikke minst inspirerende med slike innlegg og har derfor bestemt meg for å skrive et slik innlegg selv.


 


 

JANUAR

I desember i fjor bestemte vi oss for å feire nyttårsaften i utlandet, da ble det Barcelona. Vi var der til 2 januar. En uforglemmelig ferie:)


 

Etter Barcelona ferien, kom vi hjem til Oslo. Et par dager etterpå pakket vi sammen sakene våre igjen og reiste til Trondheim for å besøke familien min.

Etter at vi kom hjem, fikk jeg vite at jeg var finalist i kategorien Årets skjønnhetsblogg VBA. På den tiden jobbet jeg hos L´oreal. Jeg var på jobb da en mann kom på jobben og spurte om jeg var Gilan. Dino hadde nemlig sendt meg blomsterbukket for å gratulere meg. Vi feiret det med middag samme kveld. Så utrolig koselig overraskelse:)

I januar var jeg også med på en filmproduksjon der Dino var regissør og produsent. Rollen min under reklamefilminnspillingen var sminkør og hårstylist for skuespillerne .

JEG BLE ÅRETS SKJØNNHETSBLOGGER! Jeg kan virkelig aldri glemme det øyeblikket de ropte navnet mitt, ah så deilig følelse å vinne denne prisen!
FEBRUAR

Jeg startet februar med flere hår og sminke innspillinger i samarbeid med side2.

Så feiret vi side2´s 10 årsdag!

 

Så ble jeg intervjuet av Oriflame. Les hele artikkelen her

Jeg hadde verdens koseligste dag med nevøen min Daner!

Et av mine mange ulike looker den mnd!


 

MARS

Jeg skrev et innlegg om øyenbryn og for å si det sånn.. dette innlegget tok helt av og ga meg rekord mange lesere!

Solen begynte sakte, men sikkert å plassere seg i himmelen igjen, da var det på tide med antrekksbilder!


APRIL

Jeg ble gravid! Neida, haha! Det var det alle trodde pga det bildet under når jeg skrev et innlegg om at jeg hadde en god nyhet og delte det bildet under i innlegget! Fakta: Jeg åpnet eget sted og var overlykkelig!

Dino var igjen igang med en ny reklamefilm og jeg var igjen sminkør og hårstylist! Fun as always:)

Bryllupsseongen var i gang!


 

MAI

Vi kjøpte masse nytt kamerautstyr!

Bobbi brown paletten ble endelig min!

Jeg skrev et innlegg om hva jeg mente med Det Nyes usminkede forsidebildet. Den ble lest av utrolig mange! Et par dager etterpå ble jeg intervjuet av Det Nye for et intervju.

Et par dager etter der igjen spurte de om jeg ville være med på et nytt intervju. Denne gangen for deres usminkede utgave. JA, sa jeg og var på shoot med de:

Jeg og Dino filmet vår første husband tag video!
Trykk på bildet for å komme til videoen.


Vi hadde årets første frokost ute på verandaen!

 


Juni

Vi startet juni måneden med  å spille inn et intro innslag for Gilmakeup!

Jeg skrev et innlegg om makeup does and donts og den ble lest av utrolig mange!

Jeg hadde et helt fantastisk meet and greet hos Makeup Revolution!

Jeg besøkte familien i Trondheim igjen!

Jeg ble intervjuet av 3 av de største avisene i Kurdistan og Tyrkia! 


JULI

Jeg overrasket mannen med en ferie til Kroatia som bursdagsgave! Uforglemmelig ferie <3


 


 

AUGUST

Jeg hadde en super vellykket meet and greet hos Makeupstore!Vi reiste til Sverige for en skikkelig business and pleasure tur hvor vi blant annet dro på et bryllyp!

Jeg lagde en J.LO inspiriret look som ble likt og lest av utrolig mange!


SEPTEMBER

Jeg fikk verdens beste bryllupsgave av mannen, Chanel veske <3

og en nydelig blomstebukket!Jeg lagde en krøllevideo som fikk hele 8,5 millioner visninger på FB! 


OKTOBER
 

Vi feiret bryllupsdagen til bestekompisen til Dino som giftet seg med sin Lillian!

 

Jeg gjorde en før og etter look som ble godt likt av mange!

Jeg tok årets peneste antrekksbilder, høst <3

 


NOVEMBER

Jeg feiret år og reiste til Kurdistan dagen etter bursdagen min!

Der var jeg på Kurdisk versjonen av God morgen Norge. Den største Tv kanalen i Kurdistan!

Jeg ble også intervjuet av Waartv!

Jeg hadde noen herlige dager i hovedstaden vår, Hewler!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

DESEMBER

Jeg ble intervjuet av VGtv angående krøllevideoen min!

Jeg hadde kjempe vellykket kundekveld hos Eger Skin clinic hvor jeg sminket kundene!

Instagramen min passerte 100 k følgere!


 


Jeg er så utrolig takknemlig for alt som har skjedd meg i 2015! Det har virkelig vært en innholdsrik og minnerikt år!

Hva er dine 5 høydepunkter fra 2015?

Vlog, En helg med Gilan & Farid ( teaser)HEI OG GOD ONSDAG! Her kommer videoen jeg skrev om i gårsdagens innlegg. SUPRISE SUPRISE: En helg vlog med meg og mannen! Det var egentlig en annen versjon som skulle deles med dere, men vår Final cut ( altså, klippe program har klikket helt) så nå må jeg lære meg en annen. Denne videoen ble derfor litt mørk og uten noe tekst, musikk, intro osv. Uansett, den lange versonen vil være i mye bedre kvalitet enn denne.  Dette er uansett bare en lite sneak peak på hvordan den lange versjonen blir.
Jeg håper uansett at dere komme til å like videoen:) Let me know what you think!

Stay tuned !

HEI IGJEN! Jeg håper at dere har hatt en bra dag så langt! Det er egentlig rett før jeg skal komme meg ut for å dra en tur på trening, men før det ønsket jeg å droppe innom for å ønske dere en koselig kveld videre OG: For å fortelle dere om en spennende ting: I morgendagens første innelgg skal jeg dele en liten sneak peak - highlight film her på bloggen! En liten snutt som er en del av en større og lengre film som kommer til å komme på bloggen i en av de nærmeste dagene! Jeg har ledd meg i hjel under klippen og er nesten 100% sikker på at mange av dere også kommer til å like det dere kommer til å se. For det er noe nytt, noe dere aldri før har sett. Det morsomme er det at dette er en veldig veldig etterspurt video. Helt siden jeg startet å blogge, har flere av dere spurt om jeg kan lage en slik video og nå har jeg endelig fått gjort det! Nå føler jeg at jeg har avslørt meg selv litt. Men, det er vel ikke så farlig? Den vil jo uansett bli delt på bloggen i morgen hihi !

STAY TUNED sier jeg bare:D

 Hva tror du videoen er om?

Gilan tester: Naked skin weightless ultra

I det siste har jeg prøvd en god del nye forskjellige produkter. Denne Naked Skin weightless fondationen har vært en av de mange produktene. Mange av dere vet at jeg er kresen når det kommer til foundation og hudprodukter ettersom jeg har veldig sensitiv hud. Ettersom jeg er veldig glad i foundation som gir god dekk med nesten mattende finish, så har jeg forhold meg til en  foundation i de siste årene og den er fra Smashbox. Jeg fikk derfor litt lyst til å prøve ut noe nytt, noe jeg aldri før har brukt når det kommer til foundation. Poenget med denne foundationene er det at du skal få naturlig seende hud av den. Den heter weightless, det skal føles weightless på huden og den føles sånn på huden. Nesten litt for lett, for ei som meg som er vant til å ha litt mere dekkende og kanskje  mer mattende foudantion i huden. Men det som er så bra med denne foundationen er det at den har forebyggende dekkevne. Jo flere lag du tar på, desto bedre vil dekkevnen bli . Personlig så ville jeg bruk denne foundationen i sommertid ettersom den er en har medium dekkevne, som verken matter ned huden eller gir den for mye glød. Om du har en del urenheter og mørke ringer, burde du bruke primer og conealer under denne for bedre dekk og holdbarhet:)Giveaway!

Hei dere! Har dere hatt en bra mandag? Jeg sov med smerter i ryggblad og betennelse i skuldrene i natt og våknet til det samme. Heldigvis så hadde jeg både kiropraktor og fysioterapeut time tidlig i dag, så jeg slapp å vente for lenge med å få behandling. Til de av dere som har eller hatt slike type skader vet hvor vonde behandlingen kan være og hvor utslått en kan bli resten av dagen av slikt. Jeg har ikke vært meg selv i hele dag!:( Jeg følte meg forresten som Spider-man etter at jeg dro fra behandlingen i dag, de har teipet skuldrene mine skjønner dere hihi. Skriver mer detaljert om selve behandlingen i morgen:)

SÅ, over til noe litt mere hyggelig. Ettersom så mange av dere likte mitt forrige giveaway på Instagram, så tenkte jeg å kjøre i gang en ny i dag ( i samarbeid med MRL) hvor to av dere kan vinne disse 5 fantastiske leppestifter fra Makeup Revolution London. Ønsker å delta? Ta en titt på Instagramen min for mer info om deltagelse:)

 


Kurdistan vlog 2015!

Heeeeei! Å Gud så deilig det har vært å bare ha tatt det helt med ro i de siste dagene! Jeg hadde tenkt å blogge tidligere, men så ringte jeg til søsteren min og spurte hva hun drev med. Så sa hun at hun bakte brød! Hun snakket om at mamma hadde prøvd noe nytt, så hun skulle teste det samme. Hun snakket og skrøt så mye av det at jeg.. JA, AT SELV JEG GIKK NED TIL BUTIKKEN FOR Å HANDLE TING SÅ JEG KUNNE prøve det ut. Jeg er ingen bake menneske og har kanskje bakt brød 1 gang i løpet av de siste fire årene. Hun fikk seg derfor litt av en sjokk når jeg sa jeg skulle prøve det ut. Så, den tiden jeg skulle bruke på innlegget mitt i dag har med andre ord gått til baking av brød. Jeg var helt ærlig skeptisk til resultatet, men etter å ha tatt typ 50 telefoner til søsteren min underveis ble faktisk brødet overraskende myk, deilig og god hihi! Kanskje jeg skal filme prosessen engang? haha!

Anyways, mens jeg har ventet på at deigen skulle heves og ovnen skulle varmes, har jeg i blant klipt ferdig på Kurdistan vlogen min. Nå er jeg endelig blitt ferdig med den, yeeeeeeeeey! Jeg håper at dere liker den og får en innblikk i hvordan livet i mitt kjære hjemmeland er!Deilig dag

Sponset produkter

Hei lørdagen Har dere hatt en bra start på denne lørdagen? Jeg har selv sovet utrolig lenge i dag ettersom jeg ikke hadde jobb eller andre spesielle gjøremål på dagsplanen. Deilig, jeg får seriøst aldri nok av søvn. Aldri, jeg kan lett sove bort en hel dag uten problemer hihi. Etter mange timer med søvn våknet jeg skikkelig opplagt med masse energi. Jeg startet med engang å lage en frokost og etter det var spist, bestemte jeg meg for å ta en skikkelig vaske runde inne på kjøkkenet. Etter det har jeg og Dino sittet her og planlagt sminkekursene jeg skal begynne å holde fra og med 2016! Litt krevende å sette sammen et bra kurs, mye logistikk osv. Men dere fortjener det beste av det beste! Jeg lover noe unikt og spennende, som ingen andre har gjort tidligere!

Her om dagen fikk jeg en pakke levert i døra med noen produkter fra OPV. En av de største fordelene med å ha en blogg er det at det er juleaften flere ganger i måneden, hihi! Jeg har hørt at disse produktene skal være gode og sett at mange av de store youtuberne bruke det i sine videoer. Gleder meg derfor som bare det til å teste de ut selv og lage en liten video til dere hvor jeg bruker disse produktene!Dine planer for i dag?

Forresten dere, jeg må nesten minne dere på det at dere fremdeles kan stemme meg til finalen i Vixen Blog Awards! Hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde brukt noen sekunder på å stemme på meg:) Tar faktisk kun 2-3 sek:) Klikk på linken under for å komme til stemmesiden!

 

Erre mulig!

Fra å ha en koselig og avslappende juleaften med god mat, kos og julefilmer til å våkne til en stressende morgen og forsovelse til jobb. Japp, jeg vet ikke hvordan det er mulig men nå har jeg gjort det også. Jeg forsov meg til jobb i dag og for å si det sånn.. det stresset meg så mye at jeg glemte å ta av meg singleten til Dino før jeg dro på jobb. At det går ann! Jeg er den som alltid møter opp (super forbredt) før kundene mine. Heldgivis så var det ingen brudestyling i dag ( ikke det at andre ikke er like viktig) Men hadde det vært en brud så hadde nok hun og jeg også mest sannsyling fått hjertestans. Jeg pga stress og ansvar, hun pga.. det enkelt og greit er hennes største dag i livet hihi. Hun i dag skulle bare ha fest styling til sin kusines bryllup, vi hadde dessuten satt opp timen hennes sånn at hun skulle bli ferdig før den tiden hun egentlig ønsket. 

Har du noen ganger forsovet deg til en viktig avtale eller møte?

 

Hun feiret jula helt alene..

For et par dager siden så jeg og Dino et program på Tv hvor 3-4 forskjellige familier i samme nabolag feiret jul. En av de familiene, som bare bestå av en eldre kvinne gjorde skikkelig inntrykk på meg. Jeg har ikke klart å få henne i ut av hode i to dager. Hun var alene, hun feiret jula helt alene. Nå er det ikke noe nytt om at mange dessverre er alene i slike høytider og ellers. Men det er så trist for det. Jeg blir så lei meg når jeg tenker på at så mange mennesker må feire slike dager alene. Hvor er slekta til disse gamle menneske spør jeg ofte meg selv. Det finnes få i verden som ikke har noe slekt igjen i det hele tatt. Hvorfor kan ikke noen tenke på disse menneskene også i slike høytider så de slipper å feire sin høytid foran tv´en eller stå i vinduskarmen og se andre familier feire jul. Jeg har en slags svakhet for eldre mennesker. Jeg tenker alltid på mine foreldre og hvordan jeg hadde gjort alt i min makt for å ikke la de havne i en sånn situasjon. Ingen fortjener å sitte alene i en sånn høytid. Jeg håper derfor at det var færre av slike situasjoner i år og at de fleste er omringet av sine barn, barnebarn og koser seg med julemat og kos. Ønsker alle dere en fortsatt god jul!


Bildet lånt fra google

God Jul!

Da var det endelig jul igjen. Tenkte å stikke innom bare for å ønske dere mine kjære lesere, venner og familie en riktig GOD JUL. Jeg håper inderlig at dere får en koselig juleaften med de dere er glad i! Kos dere med god mat, koselig julemusikk og søtsaker! Jeg håper også at dere får de julegavene dere hadde ønsket dere! Stoooor og koselig God jul klem fra lille meg til alle dere der ut. Ta vare på hverandre og nyt denne fine dagen, selv om snøen ute ble så er det fortsatt en veldig koselig dag som feires med familie og venner.

 

How to: Glowy Christmas makeup

God lillejulaften <3 I dag tenkte jeg å komme med en liten Jul inspirert glittrende sminkelook til de av dere som enda ikke vet hvordan sminken skal være i morgen. Jeg gjorde denne looken på meg selv her om dagen og må si at jeg elsket glitteret i nedre vippelinjen. Komplisert? Nei, ser kanskje litt vanskelig ut men denne looken er lettere enn hva man skulle tro. Slik har jeg fått til denne glitterende og festlige looken:

1. Jeg startet med en god øyenskygge primer, super viktig!

2. Gikk over hele øyelokket med en nude skygge først

3. Så påførte jeg den brune tonen i globalen med en stor blending kost

4. Gikk over ytre V og C + globalen med en litt mindre blendingkost for å påføre en enda mørkere skygge.

5. Jeg brukte så en litt smalere blendingkost for å påføre skygge under øyet.

6. Så brukte jeg en glitter eyeliner for å påføre glitter over skygge fra indre øyekrok til midten av vippelinjen.

Så avsluttet jeg looken med falske vipper, mascara og en lilla kajal i våtlinja!#julsminke #festsminke #partymakeup #glitterskygge #gilmakeup #jullook

Hva syns du om denne looken og hvordan tenker du å sminke deg i morgen?

Kurdistan Vlog, just a little sneak peak

Hei og god tirsdag! Jeg håper at dere har det bra! I dag tenkte jeg å skrive et innlegg hvor jeg blant annet besvarer noen spørsmål mange har stilt meg i det siste og samtidig si et par ord om hvordan min blogg kommer til å være fremover. Så, her om dagen skrev jeg et innlegg hvor jeg spurte dere om hva dere ønsket å se mer av på bloggen min. Om dere helst ville lese om skjønnhet og sminke alene eller ha blandet innlegg slik som jeg alltid har hatt det. De fleste av dere svarte med blandet og it made me happy! Jeg håpet på at dere skulle si det ettersom jeg selv fort kan gå lei av en blogg som bare handler om en og samme ting alle dager i året. Så, fra nå av vil min blogg ha hovedfokuset på sminke og skjønnhet, men jeg vil også dele en del personlige innlegg, antrekksbilder og andre innlegg engang i blant!

Så, over til de spørsmålene jeg ofte har blitt spurt om i det siste:

Når kommer Kurdistan vloggen?

Jeg har hatt mye å gjøre helt siden jeg har kommet hjem fra Kurdistan, det har derfor ikke vær lett å bli ferdig med den Vloggen. Jeg har jobbet med den de gangene jeg har hatt litt ledig tid og akkurat nå er jeg sånn ca. halvveis i klippen. Ettersom mange av dere gleder dere til å se den og jeg enda ikke vet heeelt når den kommer til å komme ut. Så valgte jeg å gjøre en liten sneak peak type video til dere til jeg blir ferdig med den lange versjonen! ENJOY OG STAY TUNED TIL DEN ANDRE KOMMER UT!

 Skal du svare på spørsmålsrunden?

Vel.. Jeg hadde bestemt meg for å besvare spørsmålene med video. Jeg spilte inn videoen før jeg reiste til Kurdistan og da jeg overførte filene og begynte å klippe på det, så jeg at kameraet mitt ikke hadde filmet den helt som den skulle. Bildet var ikke helt i fokus og lyden var ikke helt som den skulle. Jeg valgte derfor å ikke bruke mer tid på den men heller finne en tid å spille det inn en på nytt. Jeg har dessverre ikke hatt så mye tid til å kunne gjøre det. Jeg spørs derfor dere nå om dere kan vente til jeg får tid å spille den inn på nytt eller skal jeg bare besvare spørsmålene med innlegg og bilder?

 Hvordan se presentabel ut, uten sminke!

Bare for at du ikke ønsker å bruke sminke så betyr det ikke at du ikke kan se velstelt, våken og presentabel ut! Her får dere mine beste tips og triks til å se mer våken og presentabel ut uten sminke!

Press en kald skje mot øyelokket og under øynene

Hvorfor?

Det kalde metalet vil redusere hovenhet og det vil også få blodårene til å trekke seg sammen.

Rens huden nøye

Hvorfor?

For å få vekk svette, avfallstoffer, skitt og døde hudceller.

Skrubb leppene

Hvorfor?

Om du har tørre lepper som meg, så hjelper det ikke å påføre masse leppomade på leppene. Du må først skrubbe dem for å få vekk det øverste laget med død hud, fordi det sperrer for all pleien.

Stell og form brynene

Hvorfor?

Stelte øyenbryn og riktig brynform former ansiktet og kan gi en mer åpen og våken blikk.

Børst dem

Hvorfor:

Så de ser mer stelt ut!

Bøy vippene

Hvorfor?

Så du får mer våken blikk!

Fjern dunn fra over leppa og ( resten av ansiktet )

Hvorfor?

Så huden din ser friskere og renere ut. Selv så fjerner jeg kun hår over leppa med tråd, men om du f.eks har uønsket hår andre steder i ansiktet også, så burde du enten fjerne det med tråd eller bruke andre metoder for å bli kvitt det.

Bruk en god fuktighetsgivende krem med solfaktor

Hvorfor?

For å gi mer fukt til huden samtidig som det vil reparere hudens beskyttelsesbarriere mot varme, vind osv.

Stell håret ditt

Hvorfor?

Da vil du automatisk se mer presentabel ut.

Sist men ikke minst: Masser kinnene

Hvorfor?

Så du får mer glød og farge i kinnene.


Om du føler det ble for mange steg eller at du ikke har tid til å gjøre alt dette så må du huske at 1. Så napper man brynene og fjerner uønsket hår fra ansiktet hver 2-3 uke. Skrubber leppene 1-2 ganger i uken og steller håret vanligvis rett etter en dusj. Velg derfor bare de stegene du føler du trenger i hverdagen for å spare tid:)
Hva er dine beste tips til å se mer våken og presentabel ut?

Sneak peak

God lørdagn morgen kjære dere! Er ikke det litt utrolig å tenke på at dette er den siste helgen før jul? Jeg håper at dere er fått gjort unna det meste som julegavehandel, forberedelser til jul osv. Jeg kan tenke meg hvor hektisk noen kommer til å ha det denne helgen med å få handlet inn det siste julegavene! Litt deilig å slippe unna det stresset kjenner jeg hihi. Så, i skrivende stund sitter jeg her og tvinger i meg en frokost før jeg skal komme meg på jobb. Eller, før verdens snilleste mannen skal kjøre meg til jobb er kanskje mer riktig å si. Tenk at han velger å kjøre meg til jobb istedenfor å sove når han har stodd opp tildig og jobbet i hele uken? I love him, yes I do. Før jeg stakk av gårde ville jeg dele et sneak peak bilde av ny jul inspirert sminkelook med dere og samtidig ønske alle dere en super koselig og avslappende helg videre! Vi blogges senere:)
Hva ønsker du å se mer av?

Goooood fredag! Fredag, ja fredag.. det er jo FREDAG igjen, er ikke det bare helt fantastisk? Akkurat nå er helgen bare noen timer unna oss. Helgen er kanskje den beste motivasjonen til å overleve slike mørke og kalde vinterdager! Neida, jeg skal være helt ærlig og si at det har skjedd utrolig mye i det siste som har motivert meg til å se fremover. I går fikk jeg en så spennende og stor nyhet at jeg enda ikke har skjønt det. Eller, jeg fikk beskjed for et par uker tilbake og i går fikk jeg bekreftet at det kommer til å skje. Hehe, nå føler jeg meg litt hemmelighetsfull, men jeg lover dere at det er en stor nyhet! Forhåpentligvis vil det motivere og inspirere dere også til å jobbe med det dere elsker og jobbe med det hver dag for å bli bedre og oppnå større ting! Jeg gleder meg til å kunne dele den fantastiske nyheten med dere rundt januar en gang<3

Så, som dere kanskje har merket i det siste så har jeg ikke skrevet så mange "personlige" eller innlegg som ikke har med skjønnhet og sminke å gjøre. Jeg har hatt masse gode ideer til forskjeliige tips og triks innlegg i det siste i tillegg til masse sminkelooks. Da liker jeg som regel å få det ut først. For det virker som om dere liker de innlegget kjempe godt. Nå spør jeg derfor dere om hva det er dere ønsker mere av her på bloggen. En blanding av litt mote, hverdagslige innlegg, tips og triks, videoer med hoved fokus på sminke og skjønnhet? Eller vil dere helst ha en ren sminke og skjønnhetsblogg? Jeg har merket at jeg ofte får veldig gode tilbakemeldinger og respons når jeg skriver om hverdagslige ting også. Derfor vil jeg vite hva det er dere liker best! Jeg tenker personlig at det blir kjedelig med en blogg som bare består av sminke og sminkerelaterte saker, ettersom jeg liker variasjon. Er dere enige i det? Ja til blandet innlegg eller ja til en ren sminke og skjønnhetsblogg? Jeg håper at mange av dere kan svare på dette spørsmålet for denne bloggen blir jo skrevet til dere, det er derfor vitkig for meg at dere liker det jeg deler her på bloggen:)Forresten dere, jeg delte en ny kort hårvideo på min Instagram  igår som har tatt helt av igjen. Har du ikke sett det? Vel, da kan du klikke HER for å se den:)

Nå skal jeg på jobb, i dag er den store nappe og bryn-forming dagen hvor jeg bare har lagt av for mine øyenbryn kunder! Stay tuned for some before and after photos! Vi snakkes dere! Ta vare <3

YSL Top Secrets

Nå som vinteren er her igjen og kulda har plassert seg sakte men sikkert her i landet så er det utrolig viktig at vi tar litt ekstra vare på huden. Det er ofte slik at huden tørker litt ekstra ut i vintertiden, da er det greit å ha noen gode produkter som gir masse fuktighet og liv til huden. Nå har jeg testet ut denne YSL Top Secrets Instant moisture glow kremen i et par dager og må si at jeg elsker den! Hovedgrunnen til at jeg i det hele tatt var villig til å teste den ut var det at den kunne brukes som primer også. Jeg liker ikke å ha flere lag med krem, primer osv under min foundation. Et slik produkt som både kan gi fuktighet / glans og holdbarhet til sminken er derfor som en drøm for meg! Den har utrolig fin og silkemyk konsistens og gir masse fuktighet til huden som varer i hele 72 timer! Det beste er at den kan brukes alene som en fuktighetskrem også. AMAZING til disse kalde vinterdager. Big thumbs up fra meg!Denne YSL Top Secrets Instant moisture glow finner du HER

#ysltopsecrets #ysl #ylsmakeup #yslbeauty #gilmakeup #makeup #review

Slik bruker du en vippetang!

Jeg blir ofte spurt om hvordan en vippetang skal brukes for best resultat av buede vipper. Om den skal brukes før eller etter mascara og hvor lenge en skal holde tangen på vippene og hvor mange ganger en skal bruke den. I dag vil jeg derfor gi dere noen tips på hvordan jeg buer mine vipper med vippetangen og besvare noen av de nevnte spørsmålene.

Vi vet alle at buede vipper gir en merkbar forskjelle med mer åpen blikk og en effekt av større øyner. Dersom du ikke er født med buede vipper som meg, så kan du alltid bruke en vippetang for å få drømmevippene. Men, en vippetang skal du bruke forsiktig! Buer du vippene feil kan du knekke dine vipper. Dette er viktig å huske på når du skal bøye dine vipper med en vippetang:♥  Invester i en god vippetang med bøy som passer til din øyeform.

♥  En vippetang bør brukes før du har påført mascara på vippene.

Hvorfor?

Vippene kan klistre seg til tangen om du bruker det med mascara og det kan føre til at vippene knekkes eller faller av.

♥ Bøy vippene dine flere ganger

Hvorfor?

Isteden for å bare bøye vippene engang og holde de for lenge, kan du prøve å bøye vippene 2-3 ganger. Har du lange vipper kan du bøye engang nærmest vipperoten og engang litt lenger ut i vippene. Da slipper du å få vippene knekt og på den måten vil de også bøye seg mer naturlig.

♥  Bytt ut den lille puten på vippetanga.

Hvorfor?

Jo, om du bruker vippetangen din for ofte uten å bytte den puten, vil det føre til at dine vipper sitter fast i tangen og det vil enten knekke eller gjøre sånn at dine vipper faller av.


 

 

#vippetang #hvordanbrukevippetang #buedevipper #perfektevipper #gilmakeup #sminke #

 

 

New party makeup look: Face Lace!

annonse

Da har vi kommet til den tiden i året hvor det er masse selskaper, kostymefester, juleball, nyttårsfeiring generelt ulike fest annledninger! Hva er vel da bedre enn en sminkelook som passer perfekt til annledningen? Jeg har gjort mange forskjellige festlooker på meg selv i det siste og må si at den looken dere ser under har vært en av mine favoritter hittil. Her om dagen fikk jeg en super spennende pakke i posten fra  Beautyjungle.no som blant annet innholdt denne elegante og pene masken under. Denne looken var derfor veldig unik og speisiell for meg! Jeg har alltid beundret gammeldagse filmer hvor kvinnene gikk med masker, røde lepper og perfekte eyelinerlinjer. Jeg elsket å se på det, men kunne aldri se meg selv i en slik type maske. Vet dere hva? Jeg elsket den mystiske og feminine følelsen av å ha den masken på, jeg hadde lett brukt en sånn maske på en kostymefest! Det beste med denne masken er det at den er utrolig lett å ta på. Slik du ser det, sånn er det. Selvklebende Du skal bare dra av øverste laget av teipet og kliste det på ansiktet!

Hva synes du, var det kult og kledde jeg det? Noe du kunne prøvd?

Productlist:

Face-lace beauroque black HER

Pierre Rene black Gel eyeliner HER

Pierre Rene Perfect liner HER

Pierre Rene falske vipper HER

Paese Lipstick with argan oil HER


Hva syns du om denne looken?

#facelace #ballsminke #julballsminke #julbal #sminke #makeup #beautyjungle #gilmakeupIf Monday had a face, I´d punch it.

På vei hjem! Da er endelig denna arbeidsdagen også over! Mandager er alltid like tunge, uansett hvordan helgen har vært. Det har vært litt av en stressende men veldig effektiv mandag må jeg si. Jeg startet dagen med en veiledning og sminketest på en kommende brud. Etter det dro jeg og Dino på en spennende møte i sentrum. Rett etter møte kom vi tilbake til jobb for å fortsette å jobbe! Dette holder vel som en unnskyldning for dårlig blogging i dag? Ikke? Vel, da har jeg noe spennende å fortelle deg! I kveld skal jeg holde en kjempe spennende giveaway på min Instagram, hvor to av dere kan vinne litt forskjellig sminke! Følg meg på Instagram så du ikke går glipp av denne spennende giveaway´en!:D

Nå skal jeg og mannen på trening for å få igjen litt av den energien denne mandagen har klart å ta fra oss!:D Vi blogges muligens senere!


Forresten dere, er ikke Dino dødssøt med brillene mine?:D

New makeuplook: Smokey new year´s eve !


Eyes

Urban Decay eyeshadow primer Her

Urban Decay naked smoky Her

Lancome hypnòse volume mascara Her

Liqued eyeliner coal, glow M. Her

House of lashes Iconic

Face:

YSL Top Secret Instant moisture glow Her

Urbandecay naked skin liqued Her

Contour & highlighting:

M. R. Ultra base corrector palette

M. R. Ultra cover and conceal

M. R. Ultra contour palette


Video av denne looken med contouring kommer muligens på bloggen i løpet av neste uke:DGilan tester: UB All nighter

Makeup setting spray!

I det siste har jeg prøvd mange forskjellige produkter. Jeg merker fort om jeg og min hud liker et produkt eller ikke ettersom jeg har litt sensetiv hud. Denne UB All nighter setting spray er blitt en av mine favoritt produkter! Jeg pleier aldri å ta med meg pudder eller andre produkter generelt for re-touch når jeg går ut. Da mener jeg ikke bare til hverdagen, men også når jeg har på meg skikkelig fest sminke. Det eneste jeg bruker når jeg vet jeg kommer til å jobbe lenge, stresse mye den dagen eller har en generelt lang dag foran meg, så er det en setting spray. Denne Urban Decay, long lasting setting spray er uten tvil blitt en av mine must haves. This is the BOMB.COM!! Jeg har prøvd mange forskjellige gjennom årene og har mine favoritter fra andre merker. Men helt siden jeg fikk denne, har jeg liksom ikke klart å spraye noe annet i ansiktet enn All nighter!

Dessverre så har de fleste setting sprayene en tendens til å gjøre huden litt tørr, denne sprayen får derimot sminken til å holde seg nesten nesten en hel dag uten å tørke ut huden. Selve sprayen tørker ganske fort og gir masse fuktighet uten at huden blir for klistrete av det.
Denne setting sprayen finner du her

#urbandecayallnighter #allnighter #setting spray

Hva er din favoritt setting spray?

NEW everyday makeup tutorial!Hei på deg! hvordan har lørdagen din vært hittil? I dag har jeg og mannen gjort noe vi aldri før har gjort sammen, vi har spilt inn en vlogg til dere! En vlogg som viser hvordan helgene våre ser ut:D  Det har vært utrolig morsomt å spille den inn i dag, jeg regner med at den kommer til å komme på bloggen om  i løpet av 1-2 uker! Utennom det så har jeg jobbet videre med andre type videoer i det siste som den dere ser oppe! Ettersom jeg har like mange og kanskje flere følgere / lesere fra andre steder i verden enn Norge som snakker kurdisk og verken kan norsk eller engelsk, så har jeg bestemt meg for å gi noe tilbake til de også. Videoen jeg har laget denne gangen er på kurdisk! I denne videoen viser jeg hvordan jeg sminker meg til hverdagen. Jeg hadde tenkt å tekste den, men fikk dessverre ikke tid til det. Dere som driver med youtube vet hvor mye tid teksting krever, right?
Let me know what you think!


15 julegavetips til han!

Annonse

Nå som det nærmer seg jul og det er tid for julegaver så er det mange jenter/kvinner som føler det er litt vanskelig å kjøpe riktig julegave til han. I dag tenkte jeg derfor å lage et innlegg om julegavetips til han hvor jeg har blandet masse forskjellige ting som jeg føler hadde passet bra som julegave. Ettersom jeg har en skjønnhetsblogg, så fokuserer jeg derfor i dette innlegget på redskap og pleie produkter. Om du f.eks fortsatt trenger en gave til lillebror, onkel, kjæreste eller far så håper jeg at du finner noe i dette innlegget eller blir inspirert av dette innlegget. Det jeg har gjort her, er det at jeg har valgt 15 forskjellige produkter, med forskjellige prisklasser slik at det er noe for enhver mann. Jeg fikk også Dino til å velge sine 5 favoritter blant disse produktene. Han har også skrevet kort om hvofor han ville valgt de fem produktene nevnt under.

Alle produktene er fra makestyle.no / så du rekker å få disse produktene levert  til deg før jul ettersom de har rask leveranse på 1-5 dager. Deilig å tenke på at verden er blitt så enkel, å handle julegaver hjemmefra er kanskje ikke så galt. Eller hva?:D
Farid sin topp 5 produkter.

1. Tweezerman toenail cutter HER

Finnes ikke noe mer irriterende enn lange negler for meg.Jeg må klippe mine jevnlig så enkelt er det.   

2. Parfymeflakong travalo HER

Denne er rett og slett genial i mine øyne. Istedenfor å dunke meg i parfyme for at jeg skal føle jeg lukter fresh utover dagen, så kan jeg ha med denne lille beholder med min favorittparfyme i jakka, eller i treningsbagen.

3.Wella contoura, nakke klippemaskin HER

Enhver mann bør ha en god og solid barbermaskin for ansiktshår. Gjerne en som tar jevnt over, skarpe blader, godt grep og ikke minst batterilevetid. Et must for meg!

4.GB styling paste HER

Det er få ting jeg bruker lenger tid på enn barbering, men når det ier unnagjort, så må jeg fikse håret. Det skal sitte og jeg ønsker at det skal vare utover dagen.

5. Mud Wax by GB HER

Igjen så er det for meg ekstremt viktig å ha godt produkt i håret som varer. Mud er noe jeg som regel alltid bruker fordi jeg ikke liker "wet-look".6. A vitamin øyekrem HER 7. Tweezerman facial hair scissors HER 8. Wella expert klippemaskin HER 9. Shower gel HER 10. After shave balm HER


11. Karl Lagerfeld after shave and deostick HER 12. Chromstyle klippemaskin HER 13. Tweezerman Grooming kit HER 14. Omega Barbersett Chrome + barbersåpe HER 

 #julegavetipstilhan #julegavetilhan

Urban decay - Gwen Stefani

Jeg var så heldig å fikk denne drømmepaletten UD - Gwen Stefani paletten her om dagen for å teste den ut. En unik og spennende samarbeid mellom UB og Gwen Stefani. Kan vel ikke bli bedre? Personlig så blir jeg veldig inspirert av de mange forskjellige lookene til Gwen, alt fra hår til sminke. Hun ser alltid perfekt ut og jeg elsker at hun er ei av de stjernene som liker sminke og som tør å skille seg ut hver gang hun er på scenen eller på rød løper.

Som dere ser, så består denne paletten av 15 nydelige "må ha farger" til Gwen S. Jeg elsker at paletten består av litt av hvert, alt fra det svarteste du finner av svart til lys beige!

Så til de av dere som ikke har fått det med seg, så er denne paletten limited edition, det lønnser seg derfor å skaffe seg en så fort så mulig før det går tomt! Det første jeg tenkte når jeg fikk kjenne på den første gangen var kvalitet. Jeg elsker produkter med unik utseende og og ikke minst tyngde. Det første jeg la merke til når jeg åpnet paletten var det store speilet! Ofte kan slike paletter være uten speil og det liker jeg ikke så godt. Speil gir allitd en stor + til en palett!Her har dere mine 6 favoritt farger fra paletten:

1. Stark / 2. Baby / 3. Pop / 4. Danger / 5.Punk / 6. Blackout


Denne paletten koster 495kr og kan kjøpes på blant annet på Steen og Strøm, Oslo C og kicks.no !:D

 

Litt glemsk?

Jada, jeg har innsett det. Jeg kan være litt glemsk til tider. Dette innlegget skulle jeg dele da jeg var på MAC workshop på The Thief i forrige uke. Men, bedre sent enn aldri, eller hva? Under får dere en bildedryss fra den dagen, hvor vi blant annet fikk teste ut noen nyheter fra MAC cosmetics. Utrolig spennende dag med det fantastisk flinke MAC teamet og skjønnhetsbloggere fra Norge! Jeg kommer til å skrive review - innlegg om de produktene vi fikk med oss den dagen!

Nå skal jeg spille inn en ny sminkevideo, før jeg skal ta imot en sminkekunde. Når jeg er ferdig med dagens gjøremål, skal jeg dra på en liten og koselig Julegrøt sammen med Cecilie på Nordic screens! Blir koselig:D

Ønsker alle dere en super bra dag videre! Det kommer muligens en review innlegg om Gwen Stefani sin øyenskygge palett i samarbeid med Urban Decay på bloggen senere i kveld !:D

Before and after: Makeover!

Heisann! Beklager lite blogging i dag, men denne dagen har gått i et! Ettersom dette innlegget kom litt senere enn planlagt så skal jeg gå rett på sak her: Under får dere sett før og etter bilder av nydelige Viyan som jeg i ganske lang tid hadde lyst til å gjøre en liten makeover på! Viyan er i familien med mannen min, dvs. jeg har kjent henne i snart 4 år. Helt siden dag en jeg så henne, så jeg for meg hvordan jeg ville sminke og style henne og jeg så for meg hvordan hun ville bli seende ut med riktig brynform, hårstil, riktig sminke på øyne og riktig base. Vakker dame, som ble enda mere vakker med litt sminke på! Fortell meg gjerne hva du syns!

Ønsker du å bli sminket av meg til fest eller bryllup? kontakt meg på gilan@gilmakeup.comER IKKE HUN STUNNING?

#makeoverbeauty #beautymakeover #gilmakeup #beforandafter

New makeuplook: Colorful christmasProductlist:

Face:

Mac Strobe cream moisturizer

Urban Decay Naked Skin Foundation

Urban Decay Naked Skin concealer

Glo minerals contour kit

The balm Mary-Lou Manizer highlighter

Urban decay naked flushed

urban decay finishing spray

Eyes:

#MAC's paint pot primer

L´oreal Telescopic mascara

Naked palett 2

Makeupstore Catwalk

Flormar Slim touch miracle pen 005

Brows:

Brown Dipbrow pomade - Anastasia B.H

Anastasia Brow fix

Lashes:

House of lashess: StarletHva syns du om denne looken?

Sneak peek

God dag herlige dere! Gud så godt det var å endelig kunne sove litt ut igjen idag. I går kveld bestemte jeg meg for å være oppe til sent for å kunne besvare mailer og rydde litt i mail-boksen min som da består av to mail adresser. En arbeidsmail og en privatmail. Må si at det var deilig når begge mailene gikk fra 70-90 uleste mailer til 0,nix! Bare den opprydding og sorteringen tok meg ca. 2 timer! Etter at jeg ble ferdig med den delen gikk jeg gjennom blogg- planen min for å planlegge innleggene som skal komme på bloggen i resten av denne uken. Organisering gir ofte ro i sjela hihi!

Så, tilbake til temaet. Her om dagen bestemte jeg meg for å gjøre noe litt fargerikt. I det siste har jeg nesten bare brukt jordtoner og jeg følte at det var veldig på tide med en fresh og ny look som ville gi litt liv til bloggen min! Litt senere deler jeg et nytt innlegg med mange flere bilder av denne looken og en detaljert produktliste! So stay tunnnnnned!Dine planer for i dag?Det lønner seg å være optimistisk!

Hei og hå! Her kommer det en liten oppdatering fra mobilen. Jeg ble nettopp ferdig med en super exciting møte og venter nå på dagens andre møte! Det første møtet jeg hadde litt tidligere har vært en av de mest spennende møtene på en stund. Helt utrolig hvordan ting kan klaffe noen ganger. Jeg er har alltid vært optimistisk og kommer til å fortsette med det til den dagen jeg dør. For tro meg dere, det lønner seg å ha håp og det lønner seg å drømme. Plutselig en dag kan du befinne deg et sted du tidligere bare har drømt om! Jeg har hatt veldig spesiel og unik magefølelse i det siste om at 2016 kommer til å bli en helt fantastisk år! Og min magefølelse tar sjeldent feil.. Det fikk jeg blant annet bevist i går og idag! Ah, som jeg gleder meg til å fortelle dere mere detaljer om hva disse møtene har vært om!

Over ser dere et bilde fra det første møte jeg hadde hihi! Det kommer til å komme innlegg om de produktene også på bloggen:) Men nå må jeg forberede meg litt her nå til neste møte! Vi blogges litt senere, ta vare og ha en fantastisk dag så lenge! Forresten, jeg kommer også til å besvare alle deres mailer senere ikveld. Storklemfralillemeg

Dagens hår

Hei igjen dere! Da har jeg endelig kommet meg hjem igjen etter en spennende arbeidsdag med en del møter og kreativjobbings! Jeg skulle sånn egentlig spille inn en ny hår video til dere i dag, men så våknet jeg med verdens største munnsår på leppa, Jeg måtte derfor finne på noe annet istedenfor video innspillingen! Så, før jeg kom hjem fikk jeg mannen til å ta et par bilder av håret mitt idag. Jeg valgte å gå for en bustete flette rundt hodet i dag for å ungå hår i ansiktet mens jeg jobbet..


Jeg håper at dere har hatt en bra dag i dag og får en kjempe koselig og avslappende helg videre. Nå skal jeg på trening! Vi blogges:)Slik vasker du sminkekostene!

Noe av det første jeg gjorde dagen jeg kom hjem fra hjemmelandet var å vaske sminkekostene mine. Jeg vasket alle før jeg reiste og gjorde det igjen da jeg kom hjem. Jeg kan ikke sove med sminke på og føler skitne koster er det samme som å sove med sminke på. Ikke bare det, men sminken ser ikke like bra ut med skitne koster som med nyvasket og rene koster. Selv om jeg hadde andre koster jeg kunne bruke, kunne jeg fortsatt ikke la være å pakke de ut uten å vaske de. Bare tanken på gamel foundation på en foundationkost gjør at jeg klør i ansiktet. Så, for å unngå bakterier og unødvendige urenheter i huden vasker jeg kostene rundt 3-4 ganger i måneden. Det hender at jeg vasker hud kostene mine som foundation, beautyblender, rouge og pudder kost enda oftere siden kostene plukker med seg døde hudceller, oljer og bakterier hver gang vi bruker dem. 

Hvordan jeg renser mine koster?

Før pleide jeg å bruke shampo for å rense av sminken på kostene mine. Det funker helt greit om du ikke har annet å vaske de med. I det siste året har jeg deriomt brukt en rens fra Makeupstore som heter Brush Cleaning Soap (nei, dette er verken reklame eller sponset produkt). Ettersom jeg bruker en del sminke som er vannfast så føler jeg at den såpen renser bedre enn en vanlig shampo.

Steg 1: Jeg starter med å skylle kosten så den blir våt.

Steg 2: Gnir børsten i såpen i sirkler så det skummer. skyller ut og gjentar på koster som er ekstra skitne.

Steg 3: Skyller av kosten og klemer ut all shampo og vann.

Steg 4: Legger dem til tørk, gjerne på skrått slik at ikke noe vann blir igjen i hårene eller i skaftet, ettersom det kan føre til at børsten mister hår.

#renskostenedine #sminkekoster #gilmakeup

Hvor ofte vasker du dine sminkekoster?


Ny hårvideo!

Da har jeg nok engang delt en mini tutorial på Instagramen min hvor jeg viser en enkel oppsett til naturlig krøllete hår. Du kan trykke HER for å komme til videoen eller søke meg opp på Instagram: Gilmakeup. Det er mange fordeler med å ha krøllete hår, som f.eks når du skal sette opp håret som jeg har gjort på bildet under. Har du krøllete hår så trenger du ikke å forberede håret før du skal gjøre noe med det, som (føning, rette ut eller krølle det). Det har også veldig lite å si om du f.eks ikke har vasket håret på tre dager, oppsettet vil se like bra og kanskje enda bedre ut om du har sovet på de krøllene i et par dager, for da holder håret seg mye bedre hihi! Ta en titt på videoen og fortell meg hva dere syns!VGtv interjvu: 3 krølletips!

Hei og god søndag dere! Jeg håper at dere har hatt en bra og avslappende helg hittil:) Ettersom jeg jobbet tidlig i går, så hadde jeg bestemt meg for å sove litt ut i dag og ta det litt med ro. Må si det er deilig å kunne sove til 11-12 noen ganger hihi! Sånn ellers så har mange av mine timer i dag gått til klipping av ny sminkevideo som mest sannsynlig kommer til å komme på bloggen i løpet av neste uke, so stay tuned!

Forresten dere, tusen tusen takk for alle de koselige og hyggelige tilbakemeldingene på VGtv intervjuen min. Til de av dere som ikke har sett den enda, du kan trykke her eller på bildet under for å se den! Utrolig morsomt at så mange av dere likte den:)


#vgtv #gilmakeup

Sminke: Slik fremhever du øynene bak brillene!

Briller kan være både fint og trendy og det kan fremheve visse trekk også. Dessverre hender det ofte det motsatte også, at brillene tar for mye oppmerksomhet fra ansiktet og at øynene "forsvinner" bak glasset. I dette innlegget skal jeg gi dere mine beste tips til hvordan du som bruker briller kan fremheve øynene bak brillene! Den vanligste sminkelooken vi ser og leser mest om som blir anbefalt til brillebrukere er lys øyenskygge og eyeliner. Jeg personlig er litt i mot veldig skarpe eyeliner linjer bak brillerammer ettersom jeg føler det blir for mange linjer. Jeg går derfor vanligvis for en soft og lett smokey look på øynene når jeg bruker briller. Det fremhever formen og øynene mine kommer tydeligere frem bak glasset. .

Det første du må tenke på før du setter på øyenskyggen er øyenbrynene. Det er viktig at du former dem riktig og markerer de slik at de ikke går i et eller forsvinner bak brillerammen din.

2. Bruk en stor blendingkost til å legge en lys øyenskygge over hele øyelokket.


3. Bruk den samme blendingkosten til å påføre en litt mørkere skygge i globalen og ytre kant av øyelokket.

4. Bruk en litt mindre blendingkost til å påføre en enda mørkere farge på samme sted. Blend det godt ut i globalen!

5. Bruk en øyenbrynkost og en sort øyenskygge for tegne en svak linje langs vippene oppe for å gi vippene fylldigere effekt.

6. Bruk en mini blendingkost til å påføre den samme skyggen vi brukte i globalen langs vippene nede. Blend det godt ut.7. Bøy vippene forsiktig med en vippetang for inntrykk av mer åpen blikk.

8. Aslutt med Mascara!Bruker du briller? Hva slags look liker du best å gjøre på øynene for å fremheve dem bak brillene?


#sminketilbrillebrukere #brillerammer #sminketilbriller #


VGtv

Å ikke få nok søvn er kanskje noe av det verst jeg vet om her i verden. Jeg elsker å sove, jeg kunne lett ha sovet bort en hel dag uten problem hehe! Så for en som meg, som fungerer best om kveldene og gjerne er oppe å jobber til sent, så er tidlige morgener det verste som fins! You feel me?

Nå har jeg kommet meg hjem igjen etter dagens brudestylinger, snart skal jeg spise en god lunsj sammen med mannen også skal resten av dagen gå til kos, god mat og forhåpentligvis en heftig treningsøkt! Forresten dere, her har dere bilder fra gårsdagen intervju på VGTV! Intervjuet var som sagt om den krølle videoen min som er snart blitt sett over 8.5 millioner ganger! Intervjuet kommer mest sannsyling ut i kveld på VGtv! Let me know what you think når du ser den:)

100 000 followers on Instagram!

Ok, hva er det som skjer? Jeg mener.. hva er det som ikke skjer i disse dager? I går passerte mine følgere på Instagram hele 100 000 følgere! DET ER HELT INSANE å tenke på hvor mye ting som har skjedd rundt meg og Gilmakeup i de siste ukene. Til personen som har sagt dette: Hard work pays off. SO TRUE! That´s so damn true! Hard work pays off, and that feeling is indescribable! Tusen takk skal alle dere ha som har gratulert meg med det, 8 mil views på min Fb video og dagens intervju med VGtv (skriver mere om det på bloggen i morgen tidlig)! Jeg lover dere mange fantastiske videoer, konkurranser og sminkelooker fremover!


God natt hjerter!

Friday meetings

Møter, ta en kaffe, diskutere, brainstorme..nye møter, bli enige, skrive under på avtaler med flere sider med tekst, så signatur, dato, shake hands og så er det igang. Hva er greia? Hvordan orke å gå fra et til et annet, gjerne flere iløpet av dagen. Hvem gidder det og hvorfor..dette er noe jeg alltid tenkte på før.

Den dag idag så er det nesten blitt sånn at en uke uten noen slike møter, treffe nye kunder, samarbeidspartnere og langsiktig mål er rett og slett en uke hvor jeg føler jeg har vært slapp. For meg så handler det i stor grad om hva jeg og vedkommende som sitter overnfor meg ønsker. Hva er formålet, hva er budskapet, hva ønsker kunden med det og jeg vil jo selvsagt ikke gjøre noe som jeg ikke kan stå innafor eller gå god for. Det må jo være noe jeg har troen på, liker, synes kvaliteten og standarden er god. Derfor er det uttalige mailer og henvendelser som jeg pent sier nei takk til, selv om det kanskje går utover lommeboka da jeg kunne hatt betydelig høyere omsetning i bedriften, men for meg handler det om langsiktig syn på det hele. Jeg har alltid sagt at kvalitet kommer uansett fremfor kvantitet.

 

Jeg elsker den følelsen av et godt samarbeid der begge parter føler at vi begge får noe godt ut av det. Den følelsen av å gi ideer, utvikle ideer, brainstorme sammen og ikke minst oppnå resultatet over tid.Det er stressende som bare det til tider. Jeg skal tross alt gjøre forretning, være kreativ, hold tidsskjema, holde budsjetter, ha strategiplan, fikse bruder etc etc, men..det var jo dette jeg ville og har ønsket meg. After all:) Det har vært en veldig spennende dag så langt idag. Jeg og mannen har vært sammen, jeg har gjort mye ting i tilegg, og nå skal jeg på dagens siste møte før jeg skal videre på et intervju i sentrum . Det er et spennende møte om den krølle videoen jeg gjorde for en stund tilbake som har gått viralt på nett. As we speak treffer den snart 8.5 millioner views på facebook. Den har blitt delt over hundre tusen ganger og jeg har fått masse tilbakemeldinger på det.

I mellomtiden må dere ha en fantastisk fredag:)

Syns du jeg fortjener det?

Hei igjen! Da har jeg kommet meg hjem igjen etter en spennende workshop med MAC og en koselig lunsj date med fine Cecilie og Chioma! Snart skal jeg få på meg jakka og skoene igjen og komme meg ut for å møte mannen. Vi skal nemlig på en mann og kone kino og middag date! Helt siden jeg kom hjem fra Kurdistan så har dagene gått i et med eventer, jobb og møter. Denne daten er derfor veldig etterlengtet! Av og til så er det utrolig deilig å kunne legge fra seg alt som heter jobb, mobil, sosilemedier og bare få blikket opp og nyte de dyrbare øyeblikkene med de vi elsker mest her i verden... MEN, hihi.. men, før jeg skal legge fra meg alt dette så ville jeg minne dere på VIXEN BLOG AWARDS kåringen. Jeg får daglig meldinger og screenshoots bilder fra kjente og ukjente som stemmer på meg til finalen. Jeg ville derfor minne dere også mine kjære lesere på at det fremdeles er mulig å stemme på meg! Ja og ikke bare en men hele to ganger i løpet av en dag til 28 desember! Det hadde gjort meg veldig glad og takknemlig om dere hadde brukt 1 minutt på det. BARE om dere føler at bloggen min fortjener en plass i finalen offcourse!

Trykk på bildet under for å gi din stemme!

Ønsker alle dere en herlig dag videre, så blogges vi muligens senere i kveld med bilder fra dagens MAC workshop!

Gårsdagens kundekveld!

God morgen fininger! Ettersom jeg lovet dere å dele bilder fra gårsdagens kundekveld hos Eger skin Clinic (Les mer om det her) på bloggen i dag, måtte jeg ofre litt av den deilig morgensøvnen min for å rekke det hihi. Neida. jeg stod opp tidlig idag ettersom jeg har en god del ting å gjøre. Det aller første jeg skal gjøre er å spise noe lett, sminke meg, få på meg klær og komme meg ut for å møte Cecilie. I dag skal vi sammen på Mac sitt makeup workshop på The Thief. Gjett om jeg har gledet meg til denne dagen da dere! I feel so lucky, for å ha så mye spennende å gjøre nesten hver dag! Utfordring, noe nytt å lære, se fremover og ikke minst ha disse dagene. Ingenting kommer av seg selv, det kreves jobb jobb jobb. Det lover jeg dere, men til syvende og sist så får du som regel som fortjent. Så jeg ønsker dere en herlig torsdag så lenge og stå på med ditt.  Never give up!

Vi blogges senere, kiss kiss!


onsdager

God kveld!

Har dere hatt en bra kveld? Selv så har jeg hatt en kjempe spennende kveld! Det jeg gjorde i kveld vekket minner om mine tidligere jobber. Nå tenker sikker mange av dere hva er det hun har gjort nå da? JO. Fra klokken 15.00 i dag dro jeg til en liten event på Eger Skin Clinic hvor de hadde en kundekveld. Jeg var der i et par timer og la sminke på de som ønsket det. Det var utrolig morsomt å gjøre det, litt gøy med litt variasjoner! Grunnen til at det minnet meg veldig om mine tidligere jobber var atmosfæren i klinikken i dag. Jeg elsker jobben min og tanken på å være selvstendig, men jeg må helt ærlig innrømme og si at det er ganske deilig å jobbe med flere som team også. Dagen blir mye mer spennende og tiden går utrolig fort når man er flere!

Men, nå skal jeg fjerne sminken min, ta på meg det mest behagelige jeg har i skapet og legge meg! I morgen tidlig skal jeg på en super spennende event sammen med Cecilie. Forteller mer om det til dere i morgen:D

Deler flere bilder fra kveldens event på bloggen i morgen:) GOD NATTTT!


 

Nye negler

Sponset behandling

God mogen! Da er vi allerede i andre dag i desember, er ikke det litt sånn sinnsykt? Men, akkurat når det gjelder juletider så er det Ok at desember kommer fort igjen. For da blir hele Oslo by 10 ganger koseligere med julestemning over alt hihi. Selv på mine negler! Jeg var innom Eger Skin clinic i går for å få fikset neglene. Det var ca. 3 uker siden jeg gjorde det, før jeg reisete til Kurdistan. Helt utrolig hvor bra de satt med tanken på reisen, flyplassene, bæring og alt det. De hadde blitt litt ubehgalig lange, ellers var både neglene og farge akkurat slik som det skulle være, det syns jeg var veldig imponerede! Jeg bestemte meg for å gjøre lengden litt kortere denne gangen og gå for en litt mørkere farge for julens skyld haha! 

Neida, jeg har ikke glemt deg! Jeg har fått en rabattkode som gir deg hele 20% på alle neglebahandlinger ut desember. Bruk koden "Gilan20" når du skal bestille time. Du kan trykke her for å komme til deres nettside! Forresten dere, jeg er blitt nomiert til årets beautyblogg! Hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde stemt meg videre til finalen! Du kan stemme HER!

Hva syns du? #egerskinclinic

4 viktige basekoster!

annonse

Jeg har tidligere skrevet innlegg om mine topp 5 sminkekoster, i dette innlegget vil jeg fokusere litt mere på de sminkekostene jeg må ha når det gjelder base og bryn. For meg så er base utrolig viktig ettersom det gjør at huden ser naturlig, frisk og jevn ut! For at basen skal bli bra, er det viktig med god redskap og ikke minst gode sminke produkter. Under får dere sett hvilken koster jeg bruker daglig når det gjelder påføring av foundation, pudder, forming av bryn, skyggelegging og highlighting.

Alle kostene nevnt unde er fra Med24, klikk her for å komme til den store produktkatagorien med alle de fantastiske redskap produktene deres! 1. Angle brow HER

Øyenbrynkost er en kost jeg bruker hver gang jeg sminker meg. Pene øyenbryn er for meg enda viktigere enn mascara på vippene. Denne kosten er kompakt, stiv og har akkurat passe lengde som gir perfekt form til brynene. 2. Sculping brush HER

For meg så er det utrolig viktig at foundation kosten min ikke spiser for mye av foundationen min når jeg skal påføre den på huden. Det kan gi dårlig resultat og bli utrolig dyrt etterhvert. Denne sculpting kosten fra Real Technique er perfekt til påføring av foundation. Den fordeler foundationene utrolig jevn og gir en god og dekkende finish. Det jeg liker spesielt godt med denne kosten er formen på den. Ettersom den er litt smal og avlang, så gjør det enda lettere og bruke den på hele ansiktet, selv de vanskelige stedene som rundt nesen og under øynene!


3. Setting brush HER

For at concealeren ikke skal stripe seg, så bruker jeg alltid en setting brush til å sette foundationene og concealeren rett etter å ha påført concealer under øynene. En perfekt setting kost til under øynene skal ikke være for kompakt eller for stor. Med riktig størrelse på kosten kan du også sette inn foundationene rundt nesen og hele under øynene. Denne kosten kan også brukes til å påføre highlighter. 4. Flat Contour Brush - HER

Denne R. T flat contour kosten kan brukes både til påføring av krem og pudder produkter. Jeg liker best å bruke den til skyggelegging med pudder ettersom den er for kompakt og rett. Jeg har mange contour koster, men med denne så føler jeg at jeg får ekstra markerte kinnben. Jeg bruker denne kosten til skyggelegge av nesen også ettersom den er smal i størrelsen. Den er myk, men samtidig veldig fast. Noe som gjør det enkelt å kontrollere hvor du ønsker å skyggelegge.
Hva er dine 4- favoritt basekoster?

Forresten dere, jeg er blitt nomiert til årets beautyblogg! Hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde stemt meg videre til finalen! Du kan stemme HER!

#med24 #4måhasminkekoster #gilmakeup