hits

desember 2016

Dette året har jeg lært at det faktisk ligger noe bak uttrykket "ingenting er umulig"!

2016, tiden har kommet for å ta farvel med deg. Du har i likhet med mange av de tidligere årene vært et år full av overraskelser, inspirasjon, spenning, oppturer og men også en del nedturer. But you guys know me. Jeg ser ikke tilbake, med mindre det er for å se hvor langt jeg har kommet. Selv om det er de opp- og nedturene som former oss som mennesker, så velger jeg fortsatt å fokuserer litt ekstra på det positive.

Dette året har jeg lært at det faktisk ligger noe bak uttrykket "ingenting er umulig"

2016 har vært ganske unikt og helt utenom det vanlige for meg. Både når det gjelder karrierefronten og det private. Karrieremessig, så har dette året vært helt ubeskrivelig. Jeg har fått reist rundt i verden, vært med på mye spennende ting og fått møtt og blitt kjent med mange mennesker jeg har sett opp til og drømt om å møte. Dette året har jeg lært at det faktisk ligger noe bak uttrykket ?ingenting er umulig?, så lenge man tør å drømme og har viljen til å jobbe mot og følge sine drømmer. For universet er veldig flink til å gi oss det vi tror på og bruker energi på.

Jeg konfronterte meg selv med sannheten og realiteten flere ganger i år.

Men, 2016 har ikke bare vært en dans på roser. Det har også vært et år hvor jeg har tatt noen store avgjørelser for meg selv som person, og ikke bare pga karriere eller jobb. Det har vært en del tøffe perioder, men takket være de tøffe periodene så har jeg aldri følt meg så lykkelig som jeg er nå mens jeg sitter her og trykker fingrene mot tastaturet. Fordi jeg har funnet meg selv. Jeg har blitt flinkere til å høre på meg selv. Jeg trodde jeg visste hva jeg ville for et år siden. Men nei, jeg har aldri før gått så dypt inni meg selv og hørt på hva slagene i hjertet mitt prøver å fortelle meg som jeg har gjort dette året. Jeg konfronterte meg selv med sannheten og realiteten flere ganger i år. Det fikk meg til å ta steg jeg aldri før trodde jeg ville ha styrken til å ta. Men hey, her sitter jeg og vet endelig hva Gilan vil. Hva hennes mål med dette livet er og hvordan hun ønsker å leve dette livet. Dere aner ikke hvor klar jeg er til å ta imot det nye året. Jeg er klar til å starte med blanke ark og begynne å bli enda bedre kjent med meg selv først og fremst, også ta imot det 2017 har i vente for meg. Jeg har en liten magefølelse som sier at det nye året kommer til å bli et kjempebra år!

Så over til noen av årets høydepunkter og favoritt looks!

Også vil jeg selvfølgelig avslutte dette innlegget med å si tusen takk, til deg som daglig klikker deg inn på bloggen min og mine andre kanaler og støtter meg i tykt og tynt. Dere er min største motivasjon til å fortsette med det jeg gjør. Jeg håper at dere gleder dere like mye som meg til å ta imot 2017! Vi har et spennende år i vente dere, men nyt også gjerne de siste timene vi har igjen av 2016 med deres kjære og nære. Det kommer ihvertfall jeg til å gjøre! Godt nytt år og ta vare! <3

New Tutorial: Easy New Years eve hairstyle! 
Subscribe to my channel here
Er dere like klare som meg til å si takk og farvel til 2016? Jeg gjør det i så fall med denne nye krøllevideoen! :D En søt og kjempeenkel frisyre som er like enkel å gjøre på seg selv som på andre til spesielle anledninger, som blant annet morgendagen! Fortell meg gjerne hva dere synes.

Cut cut cut


Heisann! Har dere hatt en bra dag i dag? Jeg har mistet oversikten helt over hvilken dato og dag det er om dagen. Fant først ut av at det var torsdag den 29 i dag  før jeg skulle komme meg på trening. OG det var for å se åpningstidene til 3T haha! Jeg har med andre ord hatt en perfekt dag med en treningsøkt på nesten 1 time og 40 min pluss en deilig middag etterpå. Nå sitter jeg og klipper på en ny hår video til dere, som enten kommer på youtube kalen min i morgen eller over i morgen!:D Over har dere bilder av looken!

Ha en koselig kveld videre dere <3
 

Alltid takknemlig

Heisann! Da har jeg endelig begynt å føle meg bedre! Ingenting er som det å ha god helse, det er til syvende og sist det som holder oss gående, eller hva? Bare synd at man ofte glemmer det og tenker først på det når man blir syk eller er i dårlig form. Jeg har lovet meg selv til å bli bedre på å fokusere mere på det positive i hverdagen fra nå av og være mer takknemlig. Det sies jo at takknemlige mennesker er gladere og friskere enn andre mennesker. Noe jeg har truen på ettersom mamma er et av de menneskene. Alltid takknemlig uansett situasjon! Med alltid så mener jeg bokstavelig talt alltid takknemlig og fokusert på det hun har. Det gjør et menneske lykkeligere vil jeg tro, det at man fokuserer på det man har og ikke det mann har lyst på. Forbildet mitt!

Tok å knipsa et par nye bilder til dere istad etter at jeg kom hjem fra en nok så heftig shoppingsrunde og kaffedate med familien litt tidligere i dag! Håper dere også har hatt en like bra dag <3

HATT: H&M

JEANS: Zara

GENSER: HER (sponset)


(c) Rezan

Winged liner!

God kveld! Før jeg la meg i natt, kjente jeg at jeg hadde litt vondt i halsen og sleit litt med å svelge mat og drikke. Etter at jeg la meg for å sove, kjente jeg at jeg ble verre for hver time det gikk. Jeg våknet derfor til skikkelig sår hals i dag og smerte i leddene. Jeg tror jeg begynner å bli kjempe dårlig, til tross for at jeg har prøvd å holde meg varm og tatt medisiner:(! Akkurat nå ligger jeg med andre ord flat på sofaen, godt pakket i varme klær! Jeg skal prøve å ikke falle i søvn og heller se en film med familien så jeg får sovet i natt. 

Under har dere bilder av en litt freshere meg fra gårsdagens hihi. Fikk masse komplimenter fra de rundt meg i går for sminken, så jeg håper at dere også liker denne looken:D Har forresten brukt "minimalt" med produkter til denne looken.
SKIN:

YSL Top Secrets Instant Glow

Urban Decay All Nighter Foundation

NYX Strobe of Genius highlighter palette

EYES: 

Urban Decay Beware eyeshadow 

Urban Decay eyeliner Perversion

LASHES:

House of Lashes Starlet

LIPS: 

Isadora Twist up Matt lips Peach

BROWS:

ABH Dipbrow Light brown 

Winged liner kinda day + en liten påminnelse!Her kommer det en liten sneak bilde på dagens sminke! Med det så vil jeg også minne dere på at dere fremdeles kan stemme på meg som Årets Beauty blogg - Vixen Blog Awards, ved å klikke på denne linken! Nå skal denne kvelden tilbringes med familie og kos! Håper dere også koser dere og har det morsomt med deres kjære og nære <3

Ta vare på hverandre og god jul

Dropper innom for å ønske alle dere som feirer jul en riktig god jul! Håper dere koser dere med deres kjære og nære. ♥ Håper alle spsier masse god mat og får en perfekt kveld! I dag går mine tanker også til alle mennesker der ute som ikke har det så lett akkurat nå. Ta vare på hverandre og god jul verdens beste lesere <3

.

 

Blue liner

Hei og god lille julaften! Jeg håper dere har hatt en koselig, avslappende og en dag full av julestemning hittil. Her er gavene og maten handlet inn og vi ser veldig fram til noen avslappende og koselige dager med familien. Her kommer det forresten noen flere bilder av den looken jeg la ut en liten sneak peek bilde på her om dagen. håper dere liker det <3 
 

SKIN:

YSL Top Secrets Instant Glow

Laura Mercier setting powder

Estée Lauder Double Wear foundation

NYX Strobe of Genius highlighter palette

EYES: 

YSL Couture eye primer

Urban Decay Stardust eyeshadow palette

NYX vivid brights eyeliner blue

LIPS: 

MAC Creme de nude

LASHES:

House of lashes Starlet

 

 

Beste følelsen

Noe av det aller beste jeg vet om her i verden er den følelsen man sitter med etter en heftig treningsøkt. Det er få få ting jeg vet om her i verden som kan slå den følelsen. Jeg føler meg rett og slett deprimert når jeg ikke får tid til å trene som jeg skal. Jeg spiser dårlig og føler meg dårlig. Trening er derfor et must for at ikke bare kroppen min, men også for at smilet mitt skal fungere haha. Nå sitter det med andre ord en smilende, fornøyd og sulten Gilan i bilen og er på vei til butikken for å hamstre inn mat til de kommende dagene:) Forresten, gårsdagens og i dag har bare gått til jobbings. Mail besvarelser og telefoner. Var derfor lite blogging fra min side de to siste dagene! Men når begynner ting å falle på plass igjen så gled dere til flere nye looker og videoer fremover! Klem

blue


Her kommer det en liten sneak peek på et look jeg gjorde før jeg skulle reise til Sverige. Jeg er blitt helt forelsket i fargede eyelinere! Spesielt den dype blå fargen jeg har brukt til denne looken! Det kommer til å komme flere bilder og produktliste snart:D Nå skal jeg spise lunsj med niesen min så skal vi alle sammen ut å spise en koselig middag sammen etterpå! Men før turen går ut, så skal jeg prøve å ferdigstille en ny hår video til dere! Så stay tuned og ikke glem å subscribe kanalen min her!
 

Bra dag

Heisann fra Sverige! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg har selv hatt en helt fantastisk dag med familien! Det tror jeg mange av dere så på snapchaten min også (i hvert fall de av dere som følger meg der : Gilansharafani). Vi la oss alt for sent i natt og våknet derfor ganske sent i dag også. Så startet vi dagen med en kjempe koselig frokost med familien også gjorde vi oss klare og dro ut en tur. Vi shoppet litt og spiste en god middag sammen ute etter det. Eller, er helt ærlig sulten nå ettersom jeg ikke likte maten til det stedet vi var på hehe, men koselig for det ettersom det var med familien. Om dere ønsker å se hva det var som ble med hjem i dag, kan dere følge meg på snap! :D Nå skal jeg ta en dusj, ønsker alle dere en super koselig mandagskveld videre så blogges vi snart igjen! 

 

Håret mitt elsker Moroccanoil

Annonse

 

Om det er én ting mange kjenner meg igjen for, så er det håret mitt. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker langt hår og har spart det i mange år. Men det er ikke bare bare å ha langt hår, dessverre. Jo lengre håret er, desto lettere blir det utsatt for skader. Håret blir rett og slett svakere med tiden. Det blir alltid sprøtt og slitt, og tuppene vil brekke og flise seg med tiden. Hår er derfor noe jeg kanskje setter av mest tid til når jeg skal noe spesielt, ettersom stelt, sunt og pent hår har mye å si for hvordan den helhetlige looken blir seende ut.

Vi vet alle at hårstyling er litt krevende, både når det gjelder kort og langt hår. Enda mer krevende er det når håret er naturlig krøllete, ettersom krøllete hår har en tendens til å være tørrere og mer livløst, enn andre hårtyper. Det er derfor veldig viktig at slike som meg bruker ekstra tid på å forberede håret, før det skal styles. For oss som bor i et land som Norge, som må gjennom noen kalde vintermåneder, er det ekstra viktig å pleie håret rundt vintertider, slik at kulden ikke sliter på håret.


Et produkt jeg har brukt fast det siste året, er Moroccanoil Treatment (bildet under). Jeg bruker 2-3 pumpetrykk av denne oljen, etter hver dusj. Det gir like mye fuktighet og glans, uansett om jeg lar håret tørke naturlig eller styler det. Moroccanoil Treatment er rik på argan olje og reparerende proteiner, så den kan med andre ord brukes som et redskap for balsamering, styling og finishing. Det er en utrolig pleiende olje til alle hårtyper!Det som hjelper håret mitt å beholde glansen og fuktigheten enda bedre rundt denne årstiden, er Hydrating Sjampo og Hydrating Balsam, fra Moroccanoil. Nå kommer begge disse i en gavepakke, hvor det også følger med en mini Moroccanoil Treatment på 25ml. Er det fortsatt noen du kanskje ikke har kjøpt julegave til, som har fortjent noe bra i år? Vel, denne fuktighetspakken er den perfekte julegaven spør du meg! Du kan også selv lage en pakke, etter behov, av Moroccanoil sine fuktighetsprodukter, her.

I Fuktighet serien til Moroccanoil finner du enda flere produkter. To av dem er de du ser på bildene under, som jeg virkelig anbefaler om du føler håret ditt trenger det lille ekstra. Et av de produktene jeg liker aller best fra Fuktighet kolleksjonene er Hydrating Styling cream, som dere ser på bilder under. Den gir masse fukt og fjerner frizz. Noe som er perfekt for denne årstiden!

Også har dere en super intens fuktighetsgivende hår kur under som jeg virkelig anbefaler til alle! 


Husk å følge Moroccanoil på Facebook!

Hvordan tar du vare på håret ditt i denne årstiden?

What should I do?

I natt satt jeg i flere timer og så gjennom forskjellige bilder av hårfarger. Mange av dere har sikkert merket at etterveksten min har vokst seg litt vill i det siste, men jeg har  bare latt det vokse med vilje til jeg bestemmer meg for hva jeg skal gjøre med håret. Jeg har kjempe lyst på en forandring, men jeg er usikker og vet ikke hva jeg burde gå for. Jeg vet at jeg føler meg veldig komfortabel med den fargen jeg har nå, men samtidig så kjenner jeg at det er på tide at jeg prøver noe nytt. Selv for en kort periode. Samtidig så er jeg for glad i håret mitt til å farge det til en ny farge nå for å så farge det lysere om en stund haha. The struggle is real peps haha! Men det positive her er det at er veldig bestemt på hvilken farge jeg skal gå for om det ikke blir den jeg har nå. Jeg ønsker en varm, brun - oranje´ish tone med kanskje litt lysere striper i. Under kan dere se noen av de inspirasjons bildene jeg har sett på.

Om jeg tilfeldigvis skulle få panikk og kalde føtter hos frisøren, så skal jeg gå for noe blant de bildene under:DHva tenker dere jeg burde gjøre?

New Makeup look: TEALSKIN:

YSL Top Secrets Instant Glow

Laura Mercier setting powder

Urban Decay All Nighter Foundation

NYX Strobe of Genius highlighter palette

EYES: 

YSL Couture eye primer

The Balm Matte eyeshadow palette 

NYX Teal green glitter

LIPS: 

NYX Lingerie Liqued lipstick EMBELLISHMENT

LASHES:

Rebirth of the Princes Royal Eye candy

Jeg er semifinalist i katagorien Årets Beautyblog!

Mens jeg har vært på reisefot i dag, har jeg fått utrolig mange gratulasjoner og meldinger fra herlige dere om at jeg er semifinalist i katagorien Årets Beautyblog i år også! Dere, tre år på rad! Jeg vet ikke hvordan jeg skal takke dere. Jeg vet faktisk ikke om jeg noen gang kan takke dere nok! Ikke bare for nominasjonene deres til VBA men også til den daglige motivasjonen og støtten dere viser meg! Jeg hadde ALDRI kommet så langt, i hvert fall ikke i løpet av så kort tid om det ikke hadde vært for dere. Det har vært noen helt fantastiske år helt siden jeg vant årets beauty blog for to år siden. Jeg har nådd mange av mine mål/ drømmer og jeg gleder meg til å ta dere med på reisen videre. Jeg lover dere mye nytt og spennende fremover:D Så igjen, tusen takk for nominasjonene.

Takk til deg som har nominert meg, om du ønsker å se meg videre i finalen så kan du trykke HER eller et av bildene under for å stemme på meg! I love you! 

Bye Norway!

Hola fra Oslo! Da har vi nettopp landet i Oslo og det er rett før vi skal ta flyet videre til Stockholm. Må si det var en "stund" siden jeg tok fly sist og det føles godt å være back on track med reiser og fun! Jeg vet ikke helt hva greien med meg å fly er, men jeg elsker å reise. Elsker å ta fly og elsker å være på flyplassen, selv om det å reise kan være litt stressende til tider. Men nå skal en hel uke tilbringes i Sverige. En hel uke med familien som bare skal gå til kos, kvalitetstid og god mat, gjett om jeg gleder meg!

(c) Rezan

Pakke

Hei og god onsdag! Gud for en ikke så veldig effektiv dag det har vært idag. Jeg har sånn egentlig kjempe mye å gjøre, men så har jeg på en måte gått i slow mo i hele dag uten å ha tenkt så mye over det. Jeg skal reise til Sverige i morgen og blir nesten i en hel uke og jeg har enda ikke pakket mine saker. Ikke bare det, men jeg må også rekke en tur innom postkontoret, plukke opp noen pakker også må jeg innom butikken for å handle inn noen viktige ting jeg må ta med i morgen. Når jeg er ferdig med alt dette så må jeg ta en dusj og rette dette håret, som ikke er så samarbeidsvillig i det siste! Det blir spennende å se hvordan jeg skal rekke alt dette pluss en del andre ting som må gjøres før jeg skal reise i morgen tidlig. Wish me luck sier jeg bare haha!  

litt sånn.. spontan i kveld!


Hei fra en gjespende og super mett Gilan som har akkurat spist for to mennesker. Planen var å dra på trening om en time, men det tror jeg er best at jeg dropper. Istedenfor, så skal jeg og mine søstre på en kjempe spontan tur til et eller annet shopping senter her i Trondheim og.. du vet, trene haha! Vi skal shoppe og kose oss litt med noe godt å spise etterpå! Over har dere forresten et bilde av sminken min for to dager siden! En skikkelig Jul inspirert sminkelook! Kommer flere bilder og produktliste i morgen:D Men nå må jeg komme meg ut, vi blogges!

let it glow, let it glow let it glow!


God mandag! Har dere hatt en bra start på denne uken så langt? Jeg har selv hatt en veldig glowy morgen ettersom jeg valgte å leke litt med mine highlighetere litt tidligere i dag. Jeg har begynt å sortere litt i base/pudder og foundation sminke hyllene mine og må jeg har funnet mye nytt, urørt og ja.. glowy! Over har dere noen av de highlight og bronzere jeg fant mens jeg drev å ryddet litt. Jeg blir ofte spurt om hvilken highlighter jeg bruker og om jeg har noen favoritter. Jeg lurer derfor på, er dere interessert i et highlight innlegg med swatches og mine top 5 favoritter?

#MOTD


Heisann! Litt sen oppdatering fra min side, men de sier jo bedre sent enn aldri, eller hva? Jeg har hatt en kjempe koselig dag med familien hvor vi blant annet gikk en tur til Julemarkedet i Trondheim sentrum og litt shopping. Men, det har ikke vært bare kos i dag. I dag har som alle andre dager gått til litt jobbings også, jeg har blant annet spilt inn to nye videoer til dere og rukket å klippe på en video som skal ferdig stilles og deles med dere i morgen! Så nå må jeg fjerne sminken min, ta på meg noe behagelig og sitte å redigere ferdig videoen så dere får sett den i morgen! Over har dere forresten et bilde av dagens makeup:D

God natt dere og vi blogges i morgen!
 

Vår første photoshoot sammen


Etter at jeg blogget om niesen min her om dagen, var det en del av dere som lurte på om jeg kunne dele noen bilder av henne. Så her kommer det noen bilder, som jeg tok av henne for to dager siden. Vår første lille photoshoot sammen og jeg må jammen si at hun lille prinsessa der, som enda ikke har fått et navn, kan det å posere haha! For hver gang jeg har knipset et bilde, har jeg gått bort til henne og kysset henne! Søteste engelen ever!

Er ikke hun bare helt nydelig?

Sleek wet look

SKIN:

NYX Pore filler Primer

Laura Mercier setting powder

Nabla Cosmetics blush in Satellite

NYX Illuminating Stick Maui Suntan

Urban Decay All Nighter Foundation

NYX Strobe of Genius highlighter palette

EYES: 

UD Ultimate Basics

YSL Couture eye primer

UD Ultimate basics eyeshadow palette

 Nabla cosmetics Danae & Ludwig eyeshadow

LIPS: 

Urban Decay Heartless

LASHES:

Rebirth of the Princes Royal Eye candy

Hva syns du om denne looken?

just a little sneak peekHei og god dagen dere! Håper dagen deres har vært bra så langt. Jeg har selv hatt en litt utenom det vanlige Gilan type morgen og ikke minst start på dagen. Jeg våknet av at telefonen ringte klokken 10.00! Jeg bestemte meg for å ikke sove igjen etter at jeg besvarte den, til tross for at jeg hadde jobbet til sent i natt. Med sent så mener jeg ikke 12 og 1. Men 04.30 haha! Så ja, du kan trygt si at det svidde litt øynene da jeg åpnet dem. Men så bestemte jeg meg for å rydde kåken litt, få i meg noe lett, ta en dusj, lakke neglene (hihi) og nå sitter jeg her og det er rett før jeg skal gå i arbeids dvale. Men før jeg gjør det, ville jeg bare ønske dere en fin dag og dele et bilde, just a little sneak peek på en ny look jeg gjorde her om dagen. Stay tuned for flere bilder og selvfølgelig, produktliste!

Ha en herlig dag videre dere og nyt dagen:D

December faves


I dag har jeg hatt litt av en story på Snapchat. Jeg har for første gang laget "produktliste" av #motd look på snapchat! Over har dere noen av de produktene jeg har brukt i dagens look og som også er mine desember favoritter! Snappene er dessverre på kurdisk, ettersom jeg har en god del kurdiske følgere der som også ønsker sminketips. Jeg må derfor noen ganger snakke kurdisk også så alle blir fornøyde. Lover å gjøre neste snap "produktliste" på norsk og beklager hvis dere syns det er kjipt at jeg snakker en del kurdisk der.  

Så tilbake til desember favoritter: Fra øverst til venstre: UD All nighter foundation, MAC lightful c marine bright formula spf 30 moisturizer, NYX lingeri liquid lipstick Lipli 3, The Balm bronzer- Bahama mama - Nabla blush i Nectarin og ABH Dipbrow i Blonde! 

Hva er dine desember favoritter?

blitt tante (igjen) + mer


Hei på deg og god tirsdag kveld!  Jeg må nesten starte med å beklage for fraværet. Det har skjedd utrolig mye de siste dagene! Jeg har blant annet blitt tante igjen til ei søt bitteliten prinsesse som enda ikke har fått navn. Resten av tiden har gått til innspilling av nye videoer, en del redigering og sist men ikke minst organisering av sminken min. Det trengs for å si det sånn! Jeg har sett på en del DIY makeup organisering på youtube og har kjøpt inn det som trengs for å kunne få litt bedre system. Jeg tror jeg også skal filme det for dere når jeg prøver å lage meg de organiserings boksene! Så stay tuned hihi!

NEW VIDEO: Old hollywood curls!

Video i samarbeid med Rapunzel of Sweden!
 
 
Heisann! Da har jeg endelig fått lastet opp videoen jeg har jobbet med i hele dag! Jeg tvilte veldig på at jeg kunne gjøre den ferdig til i kveld, men hey.. I did it:D Dette er en veldig etterspurt video, så jeg håper at den faller i smak. Ta en titt og fortell meg gjerne hva dere syns!

 

 

 

Produktliste: 

Protection spray:  her
Leave in cream: her
Tweeze brush:  her
Extensions: her
Hair straightener: her
Salt spray:  her
Curling Iron: her
Magic Strikk http: her
Pin comb her
 

 

Sneak peak: New hair video

Hei og god lørdag morgen! Her har det nok engang vært en ganske så sen natt på meg! Jeg har nemlig vært oppe å jobbet litt med klipp og redigering på en ny hår video som jeg håper jeg får gjort den ferdig til i morgen. Jeg vet ikke hvor realistisk jeg er når jeg sier det ettersom det er ganske mye igjen og det er en lang video, men det er lov å ha håp hihi! I denne videoen skal jeg vise dere hvordan du enkelt kan gjøre disse store hollywood bølger på deg selv! Så stay tuned for ny video i morgen og kanskje enda et innlegg senere i kveld:D

Ha en herlig lørdag videre <3

GolDust

Presseprodukter

I dag fikk jeg en herlig pakke i posten fra Nabla Cosmetics med deres nye GolDust kolleksjon som består av 1 Liqued eyeliner, 8 øyenskygger med forskjellige tekstur, 2 blusher, 1 krem øyenskygge og 5 Diva cream leppestifter! Denne kolleksjonen ble lansert i dag og du kan nå se en liten review med litt swatches  på min snap: Gilansharafani! Jeg gleder meg til å lage en look med disse produktene for å teste de ut og vise dere hvordan de er på! Jeg har tidligere brukt en god del produkter fra Nabla så jeg vet med sikkerhet at det blir bra sånn uansett! 


Her har dere leppestiftene til jeg får tattt bilde av resten av produktene:D