hits

Makeup

Glitter Galaxy

Hei og god fredag til alle dere mine kjære lesere som fremedeles klikker dere inn på bloggen min tiltross for utrolig dårlig blogging fra meg den siste tiden. Jeg er kjempe glad i dere og setter utrolig stor pris på at dere fortsetter å støtter meg og klikker dere blant annet inne på denne bloggen når dere vet jeg ikke har skrevet nye blogpost. Jeg har fått så mange meldinger den siste tiden, hvor da dere lurer om jeg kan blogge oftere. Like ofte som før. Vel, jeg har litt mere å gjøre nå enn det jeg hadde i hendene før. Derfor så vil jeg være realistisk og si nei, jeg tror ikke jeg kan skrive 3 innlegg hver dag, men jeg lover å bli flinkere til å oppdatere dere. Som dere kanskje har lagt merke til, så oppdaterer jeg jo Instagram og snapchat daglig, det blir derfor vanskelig å blogge daglig også når jeg har andre viktige ting å ta meg av.

Forresten dere jeg hadde den mest fredfulle morningen ever i dag hvor jeg våknet til lyden av regn som forsiktig traff vinduet mitt (noe av det beste jeg vet!). Det første jeg gjorde da jeg våknet, var å sette på en rolig "Piano in the background" liste på Spotify og tok fram den nye boken jeg kjøpte i går om "The magic of Reality". Jeg satt og leste i ca. 1 times tid og ville nesten  ikke legge fra meg boken. Til det dukket opp spørsmål om Galaxer, da tenkte jeg hey, hva om det finnes Galaxer av glitter der ute ? Da hadde alle glitter lovers flyttet dit, jeg en av dem (med den looken under) Haha! Men dere, jeg stopper fantasien her! Ta en titt på looken under og fortell meg gjerne hva dere syns og om dere er blir like fasinert av glitter som meg?

FACE

MAC Strobe cream

GEORGIO ARMANI Powerfabric foundation

NYX cosmetics Sweet chicks rouge palette

HB 3D highlighter palette

EYES

UD Naked Heat palette

Makeup Store glitter in Multi

Huda beauty lashes in Lana

 

Wishing you all a lovely friday <3 

Long time no see kinda makeup look

Heiiii! Gud så lenge siden det er sist jeg var innom her. Jeg har reist en del i det siste og ettersom en kan bli ganske sliten av det, så valgte jeg å ta en liten pause fra blogging i en liten periode for å samle litt fresh og positive energi! Det første jeg gjorde etter at jeg kom tilbake til Norge, var å låse meg inne på rommet mitt og sminke meg. Planen var ikke å sminke meg for å ta bilder, men sminke meg for å minne meg selv på hvor morro jeg syns det er og hvor mye energi og motivasjon det gir meg hver gang jeg tar opp en sminke kost. Vel, jeg syns den ene looken ble så fin at jeg bestemte meg for å ta bilder av den for dere ettersom det begynner å bli en stund siden jeg har delt sminke looker med dere. I denne looken har jeg brukt en del nyheter fra UD! Håper dere liker den=)

FACE

MAC Strobe cream

GEORGIO ARMANI Powerfabric foundation

NYX cosmetics Love contours all palette

NYX cosmetics Sweet chicks rouge palette

THE BALM Bahamas Mama Bronzer

EYES

UD Naked Heat palette

UD 24/7 Torch glide on liner

Huda beauty lashes in Lana

NYX cosmetics Warm Natural eyeshadow palette

LIPS

Vice lipstick Crash Lipstick

  •  

Yesterdays makeup and hair!

 

FACE

Estee Lauder double wear foundation

Laura M setting powder

NYX cosmetics Love contours all palette

Giorgio Armani bronzer

Huda beauty 3D highlighter palette

EYES

Huda beauty eyeshadow palette

Huda beauty lashes

LIPS

NYX lip li 03


 

Just a little update

HEI OG GOD TORSDAG KVELD! 

Herre min hatt, når var det jeg var innom her sist? Begynner å bli en stund siden gitt! Inte bra inte bra! Håper dere har hatt det bra så langt. Her har  det vært litt av en uke, mye jobb, en del møter, en del redigerings arbeid av nye tutorials osv! Jeg er tilbake i Duhok ettersom jeg skal ha en stor photoshoot her i morgen, TV intervju for Eid og en del andre spennende ting som jeg ikke kan fortelle så mye om enda. Snart er Ramadan over og da kommer Eid! Det skal jeg endelig få oppleve igjen her sammen med familien i hjemlandet. Sist gang jeg feiret Eid her var jeg 8-9 år tror jeg! Så jeg gleder meg.. som en liten unge! 

Under har dere forresten en del bilder av gårsdagens makeup! Håper dere liker det.

 

Så takknemlig

Hei og Ramadan mubarak til alle dere mine fastende muslimske  lesere! Jeg håper de første dagene har gått greit og at dere har klart dere bra så langt. Her har det faktisk gått mye bedre enn forventet. Jeg tenkte kanskje det ville være vanskeligere å faste her med tanken på varmen, men det har gått smooth allhamduallah. Ellers så har jeg hatt noen ganske så avlsappende dager i Duhok etter den fantastiske helgen vi hadde på hytta. Good vibes, koselig måned og herlige mennesker! Er så takknemlig for alt jeg har og alle de herlige menneskene i livet mitt. 

Filmet forresten ny sminkevideo til dere i går. Stay tuned for den på youtube kanalen min snart!Hva er du takknemlig for?

Pink Coachella

 

PRODUCTLIST

Skin

NYX Angel Veil primer

ESTEE LAUDER double wear foundation

ESTEE LAUDER Dimension Sculpture kit

LAURA MERCIER Baking Powder

NYX Sculpt & Highlighte 

URBANDECAY All nighter setting spray

EYES

The Balm Meet Matt(e) Trimony eyeshadow palette

LIPS

NYX Respect the pink

NYX Lip of the Day liner
 

Colorful Coachella

Hei! Ugh, altså.. jeg trodde vi hadde dårlig nett i Kurdistan, til jeg prøve å blogge og poste de daglige tingene jeg pleier på diverse sosiale medier her i Hellas.. wow, de tar kaka. Dårlig nett over alt! Uff, bloggers problems haha! Uansett, etter år og dag, fikk jeg lastet opp disse bildene her på bloggen. Bilder av en skikkelig fargerik coachella - kinda inspired look! Så måtte jeg selvfølgelig prøve den fake - piercing thing - leppetrenden, må si det var mye penere enn forventet. Takk, Kim Kardashian haha! Forresten dere, den søte blomsterkransen jeg har på hodet er håndlaget av en av mine følgere i Kurdistan. Fikk den av henne på meet og greet´n min! Så utrolig flink, ikke sant?:)


PRODUCTLIST

Skin

NYX Angel Veil primer

URBANDECAY Naked Skin foundation

ESTEE LAUDER Dimension Sculpture kit

LAURA MERCIER Baking Powder

NYX Sculpt & Highlighte 

URBANDECAY All nighter setting spray

EYES

The Balm Meet Matt(e) Trimony eyeshadow palette

LIPS

NYX London 

NYX Lip of the Day Python liner 

 

 

Fifty shades of pink

Heisann! Effektive dager som i dag gjør rett og slett dette selvstendig næringsdrivende mennesket happy og relaxed. Jeg hadde så mye å ta igjen av papir arbeid og mail besvarelser etter å ha vært borte så lenge at dere ikke vil tro det. I dag fikk jeg unnagjort en liten, men viktig del av de gjøremålene. Jeg blir stresset av å tenke på hvor mange andre gjøremål jeg må gjøre, før jeg igjen må pakke kofferten hihi. Ja, jeg skal reise bort igjen om et par dager.. AH, JEG GLEDER MEG til å fortelle dere mere om det! Ettersom jeg ikke kan si så mye om det enda, så skal dere få et nytt sminke look under enn så lenge. EN fresh og vårlig look som jeg ofte har gått med i de siste ukene. 

'

 

FACE

GEORGIO ARMANI Powerfabric foundation

NYX cosmetics Love contours all palette

MAC Well dressed blush 

Giorgio Armani bronzer

Mary Lou highlighter 

EYES

The Balm Meet Matt e Trimony

ABH Brow Powder duo in soft brown

House of lashes Iconic

LIPS

NYX Lip Lingerie  - Nude Pink Beige
 

So much is happening

Silav og hei på deg! Gud så sliten jeg er nå. Det har vært en dag med lite bevegelse, men mye tanker og innvendig stress. Om det sier dere noe? haha. Jeg har kommet meg tilbake til Duhok og rekker så vidt å skrive dette innlegget før jeg må fly ut for å rekke to viktige møter. Hele dagen i dag har gått til forberedelser til de  3-4 kommende dagene. Det er så mye som skjer for øyeblikket at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Det ble så mye å huske på til slutt i natt, at jeg måtte skrive ned en laaaang huskeliste. 

Uansett, det første som skjer i morgen er noe jeg har gled-gruet meg veldig til. Jeg skal i samarbeid med en organisasjon besøke en flyktningmottak for å si noen motiverende ord til jenter som har vært gjennom grusomme situasjoner og tider og måtte forlate sine hjem etter at ISIS dukket opp. Det er unge jenter som ikke lenger ser gnisten i livet og trenger noen til å kunne motivere de litt og vise dem at det aldri er for sent å følge sine drømmer og ikke minst aldri miste håpet. Jeg håper virkelig at mine ord kan være til motivasjon for dem.

Det jeg skal gjøre senere på kvelden i morgen skal jeg fortelle dere mere om i morgen dagens innlegg:D Det er noe kjempe spennende! Nå må jeg kle på meg og rekke møtene! Snaaakkkkess!


Deler flere bilder av dette antrekket deler jeg med dere i morgen!

(c) Sozan
 

Yesterdays makeup and hair!

Heisann! Wow for en dag. I skrivende stund så- ligger jeg rett ut på sofaen og orker så vidt å skrive. Det har vært en lang dag med mye jobb bak denne skjermen her! Så jeg begynner å kjenne det skikkelig i fingrene hihi. Jeg jobber ikke hver dag som jeg pleier når jeg er i Kurdistan. Men når jeg først setter meg ned for å jobbe, så jobber jeg lenge og effektivt. All in all så har denne dagen vært helt fantastisk! Vi har planlagt noe kjempe spennende som jeg kommer til å gjøre for første gang i mitt liv i morgen! Kommer mest sannsynlig til å snappe om det når jeg gjør det, så følg meg gjerne der. Jeg heter Gilansharfani på Snapchat!Kjempe spennende samarbeid!

Heeeei! What are you guys up to today? Jeg har selv brukt mye av tiden min i dag på å jobbe med noe kjempe spennende som jeg nesten ikke kan vente med å fortelle dere alt om! Jeg får ikke lov til å si så mye enda, men jeg kan love dere at dette er kjempe spennende og ikke minst stort for meg ettersom det er snakk om et kampanje samarbeid med et av mine favoritt merker:D Som da selvfølgelig har med hår og spesielt krøller å gjøre! EXCITED? :D Kampanjen går i nesten hele april, så det er ikke lenge til dere får vite hva det er jeg snakker om!


Her har dere forresten et par bilder av dene looken jeg hadde rett før jeg reiste til Kurdistan, som jeg hadde glemt helt å dele med dere.


 

Red lips and smokey eyes

Heisann fra Duhok! Har dere hatt det bra i det siste? Vel, her har det tydeligvis vært lite blogging i det siste. Så lite at jeg har hatt dårlig samvittighet hver gang jeg har tatt bilder for å blogge haha. Jeg tar jo bilder hele tiden for oppdatere dere, men det tar jo meg år å dag å finne noen ledige minutter til å blogge. Er ikke bare bare å være blogger i Kurdistan skal jeg si dere. Det er så mye annet som skjer hele tiden at det faktisk nesten er helt umulig å i det hele tatt ha alene tid haha. Men hey, de av dere som følger meg på snap, så at jeg var på piknik med familien i går. Flere spurte om flere bilder av sminke og utrolig mange screenshootet looken på bloggen! Jeg gikk for smokey eyes og røde lepper, noe som ikke er så veldig meg. Med det så mener jeg røde lepper og ikke smokey eyes offcourse! Men dere elsket det, så jeg vurderer faktisk å kjøre flere slike heavy looker fremover:D

Alt for mange har spurt om leppestiften jeg hadde på leppene. Jeg har brukt NYX PRO lip cream palette -The Reds! Jeg har som alltid mikset to tre av fargene for å få den tonen jeg ønsket:)

 

Lace Detail

For ikke så veldig lenge siden var jeg på en bursdagsfest med familien her i Trondheim. Da valgte jeg å gå for en frisk og vårlig makeup look ettersom vi nærmer oss våren. Flere spurte om bilder av den looken jeg hadde den dagen, så here we go! Håper dere liker det:)

P

FACE

GEORGIO ARMANI Powerfabric foundation

NYX cosmetics Love contours all palette

NYX cosmetics Sweet chicks rouge palette

Giorgio Armani bronzer

EYES

NYX cosmetics Warm Natural eyeshadow palette

ABH Brow Powder duo in soft brown

Huda beauty lashes in Farah

LIPS

NYX Lip Lingerie  - Nude Pink Beige
 

New makeup look: Sweet chicks

Heisann og hoppsann! Har dere det bra? Personlig så jeg er dødssliten etter dagen i dag. Jeg sov få timer i natt og har i tillegg reist til Oslo. Kom faktisk i døra for litt siden og da tenkte jeg det er ok å oppdatere dere før jeg skulle legge fra meg alt for å slappe litt av. Mange trodde jeg skulle reise til hjemlandet etter å ha sett snappene mine fra i dag, så jeg vil bare si det var Oslo jeg skulle til og ingen andre steder hihi. Jeg skal være her i et par dager og kose meg som bare det å ha masse kvalitetstid med bestevenninna mi Asma før vi to sammen skal på et bryllup i helgen. Til en god venn meg! Mer detaljer om de kommende dagene kommer på bloggen i morgen:D


Her har dere forresten flere bilder og produktliste av looken jeg lovet å dele med dere i morgen! I hope you will like it!

FACE

MAC Strobe cream

GEORGIO ARMANI Powerfabric foundation

NYX cosmetics Love contours all palette

NYX cosmetics Sweet chicks rouge palette

THE BALM Bahamas Mama Bronzer

EYES

NYX cosmetics Warm Natural eyeshadow palette

ABH Brow Powder duo in soft brown

Huda beauty lashes in Farah

LIPS

Vice lipstick in safe word​
  •  Hva syns du om denne looken?

The plums

FACE

MAC Strobe cream

GEORGIO ARMANI Powerfabric foundation

NYX cosmetics Love contours all palette

THE BALM Bahamas Mama Bronzer

EYES

URBAN DECAY Moondust Diamond Dog

LIPS

NYX cosmetics Pro lip cream palette The plums
Hva syns du om denne looken?
 

NEW VIDEO: Contour, highlight & baking

 
Her kommer det endelig den videoen jeg har jobbet med de siste dagene! Den ble egentlig ferdig i går, men jeg rakk ikke å laste den opp som planlagt hihi. Dette er en veldig etterspurt video, så jeg håper den faller i smak og at dere liker det! I videoen viser jeg produkter jeg bruker, skriver derfor ikke produktliste denne gangen:)
 
 

Ny video: Myke lepper ( leppe rutine)

Video i samarbeid med Makestyle.no

De av dere som følger meg, vet at jeg sliter med veldig med tørre lepper. Spesielt om vinteren! I denne videoen skal jeg vise dere hvordan leppe rutinen min for mykere lepper ser ut! Håper dere liker det!
 

Produktliste
    Lip Mask - Togospa Her      
  Legendary Lipstick Bronx Colors Her   
Lip Mask Kit Perfect Pout - Kaplan Her  

 

Party glam makeup tutorial


 

 

 

Her kommer endelig videoen jeg nevnte i går. Til alle dere som har spurt om hvordan jeg gjorde mitt nyttårs sminke, denne videoen er til dere:D Håper dere liker det! Husk å abonnere kanalen min for flere videoer og fortell meg gjerne hva dere syns om denne videoen!


PRODUCTLIST:

EYES
Hudabeauty lashes 
Naked Skin Concealer
Make up store Multi glitter
Urban Decay Blackout eyeshadow
The Balm Meet Matt(e) Trimony eyeshadow palette
Marc Jacobs Beauty Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner


 

GUESS WHAT, I DID IT!Helt siden jeg delte bilder av nyttårs sminken min, har jeg blitt spurt om jeg kan filme looken eller vise hvordan jeg gjorde den glitrende looken på snap. Vel, det ble det første nevnte. For da er det mye bedre kvalitet, videoen vil vare lengre og det vil være lettere for dere å se hvordan jeg gjør de forskjellige stegene! I morgen kommer denne sminke tutorialen på bloggen min og youtube kanalen min! Må si det føles godt å endelig jobbe litt med sminke videoer igjen! Føles som evigheter siden sist gang jeg har gjort noe lignende ettersom jeg nesten bare har gjort hår videoer i det siste! Denne ble utrolig bra i tillegg, så det føles ekstra godt! Gled dere:D

50 shades of blue!

Her kommer endelig flere bilder av looken jeg snakket om i går med produktliste! Hva kan jeg si, jeg får ikke nok av denne blå eyelineren hihi!
 

FACE 

MAC Strobe cream 

MAC Pro Longwear Concealer

UD Naked Skin foundation

MAC soft and gentle bronzer

Laura Mercier baking powder

NYX Sculpt & Highlighte 

NARS Amour

EYES

The Balm Meet Matt(e) Trimony eyeshadow palette

NYX Extreme blue eyeliner

Urban Decay 24/7 eyeliner

Huda beauty Raquel lashes

LIPS

Hudabeauty lip contour in Trendsetter

Gerrard Cosmetics Hydra matte Serenity

----

Hva syns du om denne looken?

sneak peek


Heisann dere! Snakk om å ha dårlig døgnrytme om dagen. Sover når alle andre er oppe og våken når de fleste ligger å sover haha! Er selvfølgelig ikke noe nytt at jeg er sånn, har alltid vært nattmenneske. Men det er nesten så systemet slår seg helt av på dagtid nå. Også er jeg super energisk og våken etter midnatt! Da er jeg super effektive og kreativ. Jeg har f.eks filmet i natt, i over 4-5 timer. Også har jeg rukket å redigere en del på videoer som allerede er spilt inn! Her har dere en liten sneak peek på at av de lookene jeg filmet i går! Stay tuned for flere bilder og video:D

No makeup makeup, steg for steg

Det har vært mye fokus på "no makeup makeup" i den siste tiden på sosiale medier. Det sies at det er den nye beauty trenden for 2017! Personlig så elsker jeg denne trenden. Jeg tror de fleste av dere vet at jeg bruker veldig lite sminke til vanlig og nesten ingenting til tider med mindre jeg skal noe spesielt eller filme/jobbe. Denne No makeup makeup trenden har jeg med andre benyttet meg ofte av de siste årene. Som f.eks når jeg skal ut å shoppe eller møte venner. 

Under får dere sett rutinen min til en No makeup makeup look!

1. Starter med å prime og fukte huden godt, ettersom glød og frisk hud får en alltid til å se fresh og naturlig ut. 

2. Jeg bruker sjeldent corrector primer, men når jeg prøver å unngå tjukke lag med hud sminke, så bruker jeg en corrector primer for å dekke til rødheter, kviser osv. På denne måten trenger man ikke å bruke tjukke lag av concealer eller foundation for å jevnte ut huden. 

3. Så bruker jeg et tynt lag med foundation over hele ansiktet

1. Blender det god med en fuktet beauty blender

2. Så dekker jeg til mørke ringer med concealer

3. Også bruker jeg å gå over huden med en naturlig bronzer

 Når det gjelder øyenbryn og sminke på øynene, så prøver jeg å gjøre minst mulig der. Ved å bare fylle inn de stedene som trenger å bli fylt inn også bruker jeg bryngele for å gi brynene en mer fylldig og naturlig look. 


Jeg bruker ingenting annet enn concealer på øyelooket, så bøyer jeg vippene med en vippetang og går over de med et mascara lag.

På leppene så bruker jeg en lipbalm som gir fuktighet og litt farge til leppene. 

TADAAA:Er du for eller mot denne trenden?

#nomakeupmakeup #nomakeupmakeuptrend

Sparkly New Years Eve Makeup!

Hei 1. januar og hei på dere verdens beste lesere! Jeg håper alle dere har hatt en koselig og uforglemmelig nyttårsfeiring! De av dere som følger meg på Snap (gilansharafani) vet hvor mye jeg har kost meg med familien <3 Her kommer forresten et veldig og da mener jeg veldig etterspurt innlegg. Helt siden jeg la ut gårsdagens første snap med denne looken, har jeg fått melding etter melding om produktliste og flere bilder. Hihi, my sparkly babies <3 Her kommer derfor flere bilder av gårsdagens look med produktliste! I love you

FACE 

MAC Strobe cream 

UD Naked skin concealer

MAC Longwear Concealer

UD Naked Skin foundation

MAC soft and gentle bronzer

Laura Mercier baking powder

EYES

The Balm Meet Matt(e) Trimony eyeshadow palette

Make up store Multi glitter

House of lashes Iconic

LIPS

Gerrard Cosmetics Hydra matte Serenity

 

 

New Tutorial: Easy New Years eve hairstyle! 
Subscribe to my channel here
Er dere like klare som meg til å si takk og farvel til 2016? Jeg gjør det i så fall med denne nye krøllevideoen! :D En søt og kjempeenkel frisyre som er like enkel å gjøre på seg selv som på andre til spesielle anledninger, som blant annet morgendagen! Fortell meg gjerne hva dere synes.

Winged liner!

God kveld! Før jeg la meg i natt, kjente jeg at jeg hadde litt vondt i halsen og sleit litt med å svelge mat og drikke. Etter at jeg la meg for å sove, kjente jeg at jeg ble verre for hver time det gikk. Jeg våknet derfor til skikkelig sår hals i dag og smerte i leddene. Jeg tror jeg begynner å bli kjempe dårlig, til tross for at jeg har prøvd å holde meg varm og tatt medisiner:(! Akkurat nå ligger jeg med andre ord flat på sofaen, godt pakket i varme klær! Jeg skal prøve å ikke falle i søvn og heller se en film med familien så jeg får sovet i natt. 

Under har dere bilder av en litt freshere meg fra gårsdagens hihi. Fikk masse komplimenter fra de rundt meg i går for sminken, så jeg håper at dere også liker denne looken:D Har forresten brukt "minimalt" med produkter til denne looken.
SKIN:

YSL Top Secrets Instant Glow

Urban Decay All Nighter Foundation

NYX Strobe of Genius highlighter palette

EYES: 

Urban Decay Beware eyeshadow 

Urban Decay eyeliner Perversion

LASHES:

House of Lashes Starlet

LIPS: 

Isadora Twist up Matt lips Peach

BROWS:

ABH Dipbrow Light brown 

Winged liner kinda day + en liten påminnelse!Her kommer det en liten sneak bilde på dagens sminke! Med det så vil jeg også minne dere på at dere fremdeles kan stemme på meg som Årets Beauty blogg - Vixen Blog Awards, ved å klikke på denne linken! Nå skal denne kvelden tilbringes med familie og kos! Håper dere også koser dere og har det morsomt med deres kjære og nære <3

Blue liner

Hei og god lille julaften! Jeg håper dere har hatt en koselig, avslappende og en dag full av julestemning hittil. Her er gavene og maten handlet inn og vi ser veldig fram til noen avslappende og koselige dager med familien. Her kommer det forresten noen flere bilder av den looken jeg la ut en liten sneak peek bilde på her om dagen. håper dere liker det <3 
 

SKIN:

YSL Top Secrets Instant Glow

Laura Mercier setting powder

Estée Lauder Double Wear foundation

NYX Strobe of Genius highlighter palette

EYES: 

YSL Couture eye primer

Urban Decay Stardust eyeshadow palette

NYX vivid brights eyeliner blue

LIPS: 

MAC Creme de nude

LASHES:

House of lashes Starlet

 

 

blue


Her kommer det en liten sneak peek på et look jeg gjorde før jeg skulle reise til Sverige. Jeg er blitt helt forelsket i fargede eyelinere! Spesielt den dype blå fargen jeg har brukt til denne looken! Det kommer til å komme flere bilder og produktliste snart:D Nå skal jeg spise lunsj med niesen min så skal vi alle sammen ut å spise en koselig middag sammen etterpå! Men før turen går ut, så skal jeg prøve å ferdigstille en ny hår video til dere! Så stay tuned og ikke glem å subscribe kanalen min her!
 

New Makeup look: TEALSKIN:

YSL Top Secrets Instant Glow

Laura Mercier setting powder

Urban Decay All Nighter Foundation

NYX Strobe of Genius highlighter palette

EYES: 

YSL Couture eye primer

The Balm Matte eyeshadow palette 

NYX Teal green glitter

LIPS: 

NYX Lingerie Liqued lipstick EMBELLISHMENT

LASHES:

Rebirth of the Princes Royal Eye candy

litt sånn.. spontan i kveld!


Hei fra en gjespende og super mett Gilan som har akkurat spist for to mennesker. Planen var å dra på trening om en time, men det tror jeg er best at jeg dropper. Istedenfor, så skal jeg og mine søstre på en kjempe spontan tur til et eller annet shopping senter her i Trondheim og.. du vet, trene haha! Vi skal shoppe og kose oss litt med noe godt å spise etterpå! Over har dere forresten et bilde av sminken min for to dager siden! En skikkelig Jul inspirert sminkelook! Kommer flere bilder og produktliste i morgen:D Men nå må jeg komme meg ut, vi blogges!

#MOTD


Heisann! Litt sen oppdatering fra min side, men de sier jo bedre sent enn aldri, eller hva? Jeg har hatt en kjempe koselig dag med familien hvor vi blant annet gikk en tur til Julemarkedet i Trondheim sentrum og litt shopping. Men, det har ikke vært bare kos i dag. I dag har som alle andre dager gått til litt jobbings også, jeg har blant annet spilt inn to nye videoer til dere og rukket å klippe på en video som skal ferdig stilles og deles med dere i morgen! Så nå må jeg fjerne sminken min, ta på meg noe behagelig og sitte å redigere ferdig videoen så dere får sett den i morgen! Over har dere forresten et bilde av dagens makeup:D

God natt dere og vi blogges i morgen!
 

just a little sneak peekHei og god dagen dere! Håper dagen deres har vært bra så langt. Jeg har selv hatt en litt utenom det vanlige Gilan type morgen og ikke minst start på dagen. Jeg våknet av at telefonen ringte klokken 10.00! Jeg bestemte meg for å ikke sove igjen etter at jeg besvarte den, til tross for at jeg hadde jobbet til sent i natt. Med sent så mener jeg ikke 12 og 1. Men 04.30 haha! Så ja, du kan trygt si at det svidde litt øynene da jeg åpnet dem. Men så bestemte jeg meg for å rydde kåken litt, få i meg noe lett, ta en dusj, lakke neglene (hihi) og nå sitter jeg her og det er rett før jeg skal gå i arbeids dvale. Men før jeg gjør det, ville jeg bare ønske dere en fin dag og dele et bilde, just a little sneak peek på en ny look jeg gjorde her om dagen. Stay tuned for flere bilder og selvfølgelig, produktliste!

Ha en herlig dag videre dere og nyt dagen:D

Bra dag

Herlighet for en dag! Til tross for lite søvn i natt og en tidlig morgen så har denne mandagen vært helt fantastisk. Jeg pleier vanligvis å filme ganske sent på kvelden, men når jeg får gjort det jeg skal gjøre (uansett hvor sent det er snakk om) så våkner jeg alltid kjempe uthvilt. Selv om det som sagt ofte kan føre til få søvn timer! Så, etter en super kreativ kveld med filming i natt, våknet jeg i dag og dro på lunsj med familien. Kjempe kjempe koselig! Etter det tok min snille søster nye antrekksbilder av meg i det ikke så.. super hyggelige været i Trondheim i dag haha! Kunne så vidt føle fingrene begge oss etter at bildene var tatt. Men så verdt det! For de ble kjempe fine! En liten sneak peak fra dagens outfit og lokk får dere under! 

I morgen kommer det

Jada, i morgen kommer det til å komme enda en ny video på youtube kanalen min. Den andre ble så godt likt at jeg nesten må dele enda en med dere ettersom det er enda kortere tid til Jul nå. I morgen, rundt denne tiden når dere klikker dere inn på bloggen eller youtube kanalen min, så vil dere se en helt ny hår video! Som forhåpentlig vis vil inspirere dere til årets Jul-frisyre! Det dere ser under er ikke resultatet hihi, bare noen før bilder jeg tok før jeg begynte  å filme! Så stay tuned og vi høres i morgen!Ha en fortsatt bra kveld videre! 

Purple lips

 

SKIN:

MAC Prep and Prime

NYX Pore filler Primer

Laura Mercier setting powder

NYX Blush palette, sweet checeks

Estee Lauder Double wear foundation

Anastasia Beverly Hills contour palette

NYX Strobe of Genius highlighter palette

EYES: 

YSL Couture eye primer

Hudabeauty Raquel lashes

NYX USPO4 Brights/ Lumineux

NYX Cosmic Gel Liner Infinite Liner 02

LIPS: 

Urban Decay Jawbaker and Pandemonium


 

Hva syns du om denne looken?

bangsGod dagen! Herlighet, i dag våknet jeg til rene vinterlandet! Hele Trondheim er godt dekket med snø. Noe så koselig når hele byen blir pyntet på denne måten! Jeg er kanskje ikke skapt for kulde, men det er litt sånn umulig å ikke syns snø er koselig, i hvert fall nå som det nærmer seg Jul! Snakk om Jul, tusen takk for den herlige responsen på min Holiday curls video! Jeg delte en kort versjon av den på Instagram i går og den har liksom tatt litt av sånn allerede! Utrolig mange har delt den og nærmest 70 000 har sett den allerede på Instagram!  Men dere, nå skal jeg sitte og jobbe litt med mail besvarelser og begynne å klippe litt på Kurdistan vloggen min:D 


Forresten, har glemt helt å fortelle dere at jeg har klipt lugg! Haha, neida! Over har dere en liten sneak peek på en ny look jeg gjorde i forrige uke! Stay tuned for more!

Sneak peak: New hair video

God søndag! Her sitter jeg og klipper på en ny video for dere som jeg spilte inn for et par dager siden. Denne gangen skal jeg vise dere hvordan jeg gjør store og holdbare bølger i håret, ved hjelp av hårrøller og føning. Dette er en veldig etterspurt video, så jeg håper at det faller i smak og dere lærer noe av det. Nå som vi nærmer oss fest sesong! Dette er kjempe enkelt og absolutt noe alle vi klare med litt øvelse:D

Så stay tuned og ikke glem å abonnere kanalen  min om du ønsker å få med deg denne videoen! 

New makeup look: Stardust

Her kommer det flere bilder av sminken jeg gjorde på meg selv på bursdagen min for to dager siden.  Det ble en uforventet smokey look med skikkelig dekkende hud sminke, strobing også gikk jeg for noen fluffye vipper! Ta en titt og fortell me hva dere syns!


SKIN:

MAC Prep and Prime

NYX Pore filler primer

YSL Bronzing Stone Pouder

Laura Mercier setting powder

The Balm Spring for this blush

NYX Bright idea Illuminating stick

Estee Lauder Double wear foundation

NYX Strobe of Genius highlighter palette

EYES: 

YSL Couture eye primer

Hudabeauty Raquel lashes

Urban Decay Stardust palette

NYX Cosmic Gel Liner Infinite Liner 02

LIPS: 

Urban Decay Starked Naked 


 

25 år!


Hei 14. November! Som kanskje en del av dere allerede har fått med seg, så fyller jeg år i dag. Jeg blir hele 25 år, 25 FOLKENS, det er halvveis til 50 det hihi! Må si jeg elsker bursdager, elsker å feire de og gjøre store saker ut av det. Jeg mener hvorfor ikke? Det er vel bare en dag i hele året, så da er det like greit å kose seg og ta litt av haha. Jeg har har hatt en ganske så rolig start på dagen. Våknet til mange koselige bursdag hilsninger på mobilen, FB, Snap, Insta osv. For litt siden sminket jeg meg og det er egentlig rett før jeg skal ta på meg skoene for å komme meg ut med familien for å spise middag sammen og kose oss. 

Må forresten takke de av dere som allerede har gratulert meg med dagen. Jeg begynte med å besvare noen, så ble det så mange at jeg faktisk ga opp til slutt. Men dere skal vite at jeg har sett dem alle og setter utrolig stor pris på at dere tar dere tid og skriver til meg eller ringer <3

Kommer flere bilder av looken jeg har gått for i dag og fra selve bursdagen. Stay tuned og ha en koselig mandag kveld videre! kissesss
 

White liner

 

Face:

Estee Lauder Double wear foundation

Mac pro longwear pressed powder

Laura Mercier loose powder

Cushion Blush Subtil - Splash Coral

Zoeva bronze kit

Becca higlighter

Eyes:

MAC paint pot primer

H&M White eyeliner

Warm Neutrals

Hudabeauty lashes - Farah

Urban Decay Perversion Mascara

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

UD Bang

Denim Jacket:  Here (sponset)

 
Hva syns du om denne looken?

Sneak peekGod dagen fra Duhok! Da har jeg kommet meg hit igjen. Nå skal et par dager tilbringes med familien her i Duhok, før turen går tilbake til Hewler i helgen. Det er veldig spesielt at jeg har tilbringet så lite tid i Duhok denne gangen, med tanken på at jeg vanligvis pleier å tilbringe 90% av min tid her. Men, det har vært noen fornuftige og kjempe morsomme uker i hovedstaden. Det har vært en del jobb og pleasure med mine to søstre. Nå skal derfor mestparten av tiden min her i Duhok gå til kos og ikke så mye jobb. Selv om jeg har en del møter i vente her også hihi. Litt jobb må det uansett være, føler meg ikke levende hvis ikke haha! 

Nå skal jeg skifte og komme meg ut en liten tur. Senere i kveld kommer jeg til å dele flere bilder av denne nye looken dere ser over. Stay tuuuuuuned!

Min nye hverdagssminke rutine!

 

Starter alltid med nyvasket og primet hud.

1. Så pleier jeg først å dekke til mørke ringer med concealer. 

2. Påfører et lag med Jane Iredal Mineral presset pudder.

(På bildet nummer to har jeg påført et lag bare på min høyre side så dere kan se hvor godt den dekker)

3. Fyller inn brynene

4. Påfører mascara

4. Bruker highlighter på skinnene

5. Avslutter alltid med en av mine favoritt Moisturizing Lip Balm Baby lips fra Maybelline

TADAAA!:D Yay or Nay?

 

Heatwave

BROWS:

Anastasia B. H Brow Wiz Blonde

 Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture in

 

Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture in Mirage

LIPS:

NYX Liqued lip liner Hex

NYX Liqued lip liner Sunlit

NYX Liqued lip liner HeatwaveHva syns du om denne looken?

Sneak peek

Autumn...the year's last, loveliest smile

Stay tuned for more pictures + porductlist in next post

Flame PopFace:

YSL Instant Moisture Glow

Estee Lauder Double wear foundation

Mary Lou Manizer highlighter

Lips:

Clinique, Candid Flame Pop


Håper du liker denne looken!:D

New makeup look: Stardust

Face:

YSL Instant Moisture Glow

Estee Lauder Double wear foundation

Elizabeth Arden Sunnkissed pearls

Zoeva blush Coral Spectrum

Becca higlighter

Eyes:

MAC paint pot primer

Loreal black gel liner

UD Stardust eyeshadow palette

NYX Warm Neutrals eyeshadow palette

Urban Decay Perversion Mascara

Hudabeauty lashes - Jade

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Isadora perfect liner 52 heatherHva syns du om denne looken?

Vi ses om ikke så lenge!

GOD DAGEN!

Da har denne dagen endelig kommet! Det er egentlig rett før jeg skal ut døra for å møte Cecilie og Sophie for en lunsj, før vi skal komme oss til Storo Senter hvor vi skal være med på åpningen til Urban Decay på Kicks Storo! I know, det er jo bare helt fantastisk at de begynner å gjøre UD sminken tilgjengelig forskjellige steder i Oslo og ikke minst andre byer i landet. I forbindelse med dagens ny butikk åpning, skal jeg og min talentfulle babe Glittergirlc være der for å å møte dere og snakke om no vi alle elsker.. MAKEUP AND BEAUTY! Vi kommer til å være der i dag fra klokken 15.00 - 18.00! Det er også goodiebags fra UD til 100 første kjøpende gjester :D Vi gleder oss til å se dere!

1 Dag igjen

Da var det bare en dag igjen til Eid, yeeeey og denne gangen feirer jeg det sammen med familien!:D Som kanskje en del av dere allerede har fått med seg, så har jeg nettopp startet en kurdisk youtube kanal. Jeg føler det var litt forvirrende for både dere og meg å ha videoer på kurdisk, norsk og engelsk på samme kanal. Fra nå av blir det derfor bare kurdiske videoer på denne kanalen og bare engelske og norske på denne kanalen min.

Jeg og søsteren min Peyman har filmet en "Get ready with us - Eid celebration"  video for min kurdiske kanal. Den skal jeg prøve å klippe ferdig i dag så den går ut på kanalen i morgen, som da er første Eid dag!
 

Little Denim Dress


 

Face:

YSL Instant Moisture Glow

Estee Lauder Double wear foundation

Mac pro longwear pressed powder

Cushion Blush Subtil - Splash Coral

Becca higlighter

Eyes:

Loreal black gel liner

#02 Cool Neutrals

Urban Decay Perversion Mascara

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

NYX Little Denim Dress
 

On a bad day..

..there's always lipstick! 


Stay tuned for more pictures and productlist <3

Makeup look: Hint of glitter 

Face:

YSL Instant Moisture Glow

Estee Lauder Double wear foundation

Mac pro longwear pressed powder

Cushion Blush Subtil - Splash Coral

Zoeva bronze kit

Becca higlighter

Eyes:

MAC paint pot primer

Loreal black gel liner

NYX Ultimate shadow palette

#02 Cool Neutrals

Warm Neutrals

Urban Decay Perversion Mascara

Hudabeauty lashes - Farah

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Urban Decay Vice lipstick Brat

Face of the day (Only used 5 products)

Hei fra Oslooo! Håper dere har hatt en flott dag så langt. Jeg landet i Norge for ca 5 timer siden etter å ha vært i LA i nesten en uke. For noen fantastiske dager jeg hadde der med NYX cosmetics! Det aller første jeg gjorde etter at jeg kom hjem var å ta fram all sminken jeg fikk under reisen og swatchet en del. Jeg fikk jo aldri tid til å se på de og teste mens jeg var der, var derfor veldig spent på den delen da jeg kom hjem. På snap chatten min (gilansharafani) kan dere se et par bilder av produktene og der kan du også stemme om du vil at jeg skal lage en unboxing video av alle produktene som ble med hjem fra LA.


Under har dere forresten bilder av dagens sminke. Jeg bruker vanligvis opp til 15 produkter når jeg sminker meg. Men så har jeg dager som i dag hvor jeg ikke bruker mer enn 5 minutter på å sminke meg. Da er det helt vanlig at jeg bare bruker få basice produkter. Under har dere liste over produkter jeg har brukt til denne looken:)

YSL Le Teint Touche Éclat foundation

Becca higlighter Champagne Pop

Urban Deay, Beached bronzer

Anastasia brow wiz in brown

Lancome Grandiose Extreme mscara


Hvilken produkter har du brukt  i dag
 

Back on track


Da har jeg endelig fått tid til å filme en ny video til dere. Det kjennes deilig å være back on track igjen. Spesielt med tanken på at jeg var så flink til å poste ny video engang i uken de siste månedene. Nå skal jeg prøve meg på samme rutine igjen og håper at det fortsetter like stabil som før haha. Neste video deler jeg forhåpentligvis innen to uker. Ah, dette blir bra!:) kom gjerne med forslag om det er noe spesielt dere vil jeg skal lage video om. Vi blogges, hjerter.

Makeup look: Hitch Hike

Face:

YSL Instant Moisture Glow

Naked skin foudantion

Mac pro longwear pressed powder

Zoeva bronze kit

NABLA Nectarin blush

Becca higlighter

Eyes:

MAC paint pot primer

Loreal black gel liner

The Balm Nude palette

Pierre René Cien Sypki eyeshadow

Urban Decay Perversion Mascara

Hudabeauty lashes - Mink lashes in Bridget

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Urban Decay Hitch Hike


Makeuplook: Glitter Crease

FACE

L´oreal Infallible foundation

MAC setting powder

GlO contour kit - fair light

MAC Pro Longwear concealer

MAC whisper of gilt higlighter

EYES

NABLA eyeshadows

NYX Adorable eyeshadow palette

NABLA eyeshadows

Make up store glitter eyeliner

SIGMA Wickedblack gel liner

HUDABEAUTY lashes in Bridget

CONTACTS Solotica Uk Hidrocor Quardzo

LIPS

HUDABEAUTY Lip Contour Trendsetter

 

Nonstop

Heiiii! Dagen idag har virkelig vært det man kaller non-stop type dag! Hele denne dagen har gått til hagearbeid, ryddings hjemme og skruing. Nå begynner det endelig å se litt ryddig ut her hjemme. Ting begynner å komme på plass og det gjenstår kun små ting her og der så er vi ferdig med alt! Gleder meg som bare det til å bli ferdig! Nå begynner jeg å savne mine vanlige hverdagsrutiner. Jeg håper at alle dere har hatt en bra lørdag så langt og får en fantastisk bra kveld videre! Nå blir det mat på oss snart, så skal vi prøve å jobbe litt til også ta kvelden! Jeg håper vi rekker å bli ferdig med alt til i morgen.


Her kommer det forresten et sneak peek bilde av en ny sminkelook jeg gjorde på meg selv her om dagen! Flere bilder med produktliste kommer på bloggen i morgen:) 

Din største utfordring?

I dag tenkte jeg å skrive et innlegg litt utenom det vanlige. Jeg regner med at mange av dere som leser bloggen min er interesserte i sminke og kan en del om det. Men, jeg vet også at jeg har mange andre lesere som ikke er like crazy etter sminke. Men, en ting har vi alle tilfelles og det er det at uansett hvor rå vi er på sminke eller kan lite om det så har vi alle en eller annen utfordring når det gjelder sminke og hår.

I dag vil jeg derfor høre hva din største utfordring er når det gjelder sminke eller hår, eller begge!

New makeuplook: Freckles

Face

YSL TouchEclat Blur primer

Naked Skin One and Done Hybrid Complexion Perfector

Freckles: Sigma Liberally toasted gel liner

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Anastasia Beverly Hills contour kit

The Balm Mary-Lou luminizer

Eyes

Nabla eyeshadows

NYC Jumbo pencil 606

Uraban Decay brow box

Urban Decay Perversion Mascara

Lips

Urban Decay Unicorn matt lisptic

Lashes

House of lashesh IconicHva syns du om denne looken?

New tutorial: Fresh spring makeup 2016


 

Face

YSL TouchEclat Blur primer

YSL Touche Èclat le Teint Foundation

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Meet Mary-Lou Manizer

ABH contour palette

Eyes

Urban Decay primer

Nabla cosmetics eyeshadows

UD Gwen Stefani eyeshadow palette

Loreal Telescopic mascara

Max Factor Eyebrow Pencil

Lips

YSL peach faubourg

Contacts

Desioeyes Forest green

Lashes
Hudabeauty - Lana

--------------
Music: Killercats- Tell me


 

RED LIPS

Så, i går lovet jeg dere å dele flere bilder av sminken jeg hadde igår med produktliste. I dag klarte jeg dessverre ikke å finne minnekortet mitt som jeg brukte i kamera i går for å ta bilder. Dette er noe som er veldig ulikt meg og det er sjeldent at jeg klarer å rote bort noe sånnt. Selv om jeg ekspert på å miste ting og glemme hvor jeg har lagt dem, så har jeg aldri mistet et eneste minnekort. Så jeg tenker i stedenfor å ikke blogge i det hele tatt om looken, så legger jeg ved dette bildet her bare som jeg tok med mobilen i går. Ikke den beste kvaliteten, men dere får i hvertfall sett noe hihi. Ettersom man kan miste en del detaljer med dårlig- iphone kvalitet, så tenkte jeg at det ikke var noe vits med full-produktliste slik jeg vanligvis gjør. Men jeg skriver ned det viktigste og det er hva jeg har på leppene, det fordi flere spurte om det i går da jeg la ut dette bildet på Snap.

Det jeg har på leppene er en lipliner (Glide on lip 69 fra Urban Decay!)


God natt verdens beste lesere.
 

sneak peek: MOTD

Flere bilder og produktliste kommer på bloggen i morgen <3 God helg!

 

Ny video på vei

Hei Verden! Nå klarer jeg så vidt å se skjermen min, ettersom jeg sitter i solsteiken på verandaen å jobber/blogger. Dette stedet har med andre vært kontoret mitt i dag! I KNOW, været i Oslo har vært helt fantastisk i de siste dagene. Spesielt i dag, elsker å kjenne vinden og varmen fra solen mot kroppen. Så snart jeg er ferdig med papirarbeidet, må jeg (dessverre) komme meg inn igjen så jeg kan jobbe på MAC stasjoneren inne på kontoret. Jeg skal gjøre ferdig en video til søndagen! Det bildet dere ser over er hva min neste youtube tutorial er om, nese konturering! Nå har jeg allerede skrevet et innlegg om dette tidligere, men flere har i det siste spurt om jeg kan lage en video også så det er lettere å se hva jeg gjør. Så ja, dere spurte jeg gjorde det! Videoen kommer som sagt om to dager med produktliste. 

Abonner/ Subscribe youtube kanalen min her om du ikke vil gå glipp av videoen!


Vi blogges!

New makeup look: Danger

 

Face

YSL TouchEclat Blur primer

YSL Touche éclat Foundation

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Urban Decay Powder Highlighter Fireball

Eyes

Urban Decay- Gwen S. Eyeshadow palette:

Danger (blue)

Blackout (Black)

Urbandecay XX Reloaded palette:

Midtnight cowboy

Laced

501

Lancome Hypnôse Volume mascara

Uraban Decay brow box

Evagarden eyepencil 66

 

Lips

V.S. I want candy lipgloss

Lashes

Hudabeauty Lana

#Hudabeautylashes #Hudabeautylana #lanalashes #hudabeautylasheslana #ud #urbandecay #blueeyeshadow #gilmakeup

 

Just a little sneak peek

Hei og god onsdag. Er det like fint vær der dere bor som det er i Oslo? Jeg kan ikke la være å gå bort til vinduet hver 5 minutt og beundre været. Jeg blir så lykkelig av sooool! Jeg har jobbet som bare det i mange timer nå så jeg rekker å gå ut en tur før solen gjemmer seg! Forresten dere, jeg må bare minne dere på Bloppisen vår den 24. april denne søndagen (Verite - Aker brygge). Klikk HER for mer info! Jeg har planlagt en god del med jentene i dag også har jeg underveis tatt fram plag, sko osv som jeg skal selge på søndagen! Jeg gleder meg som bare det og håper mange av dere får muligheten til å komme en tur!


Over har dere forresten et bilde av gårsdagens sminke. Nå tenker sikkert en del av dere at det var på tide og jeg er helt enig i det. Grunnen til jeg ikke har laget så mange makeup looker i det siste, er rett og slett fordi det er litt kaotisk hjemme for tiden pga salg av bolig og flytting til nytt sted. Det meste er pakket inn og ting er ikke helt som det pleier å være, derfor så har det ikke vært like enkelt å bare sette opp kamera, ta bilder osv. Men i går hadde jeg heldigvis litt tid før jeg skulle på en veiledningsmøte med en kommende brud. Da tok jeg fram kamera og knpiset et par bilder av sminken for dere. Det kommer flere bilder og produktliste på bloggen senere i kveld:) Stay tuned! <3

Ny sminkevideo innspilling

Da har jeg endelig kommet meg hjem etter en lang dag. Magen har spurt om mat i over 2 timer nå, så middag er det eneste som står på planen nå. Ting gikk heller ikke helt som planlagt i dag. Det ble dessverre ingen møte som planlagt, istedenfor gikk turen innom Makestyle sin kontor hvor jeg hentet noen nye produkter til en ny video innspilling. Så ja, det ble en ny sminkevideo innspilling istedenfor møte i dag. Deilig å være kreativ igjen! Jeg er kjempe fornøyd med hvordan videoen ble! Gleder meg noe stort til å begynne med klippen og dele den med dere:D Under får dere en liten sneak peak bilde på looken! Forresten dere, jeg gikk også innom Eger Skin Clinic i dag for å få ny farge på neglene også hadde jeg min Dermapen behandling nummer to etter det! Et av de beste behandlingene jeg noen ganger har gjort! Kommer eget innlegg med detaljer om det også! Men, nå er det mat! Vi blogges:)

Følg meg på Snap: Gilansharfani for mer;)

New Makeup look: Newroz piroz be!

Newroza hingo piroz!

Jeg må nesten starte dette innlegget med å gratulere alle dere som feirer Newroz med dagen ! Jeg vet at det er flere land i Midtøsten og flere land i sentral Asia og flere andre steder som feirer Newroz. Men, ikke alle feirer det av samme grunn. For oss kurdere er det f.eks. feiring av nasjonaldagen! Det starter fra i dag, hvor vi markerer feiringen med å tenne blant annet bål og gå i tog. Så begynner folk å gå ut på piknik med kjente og feirer denne dagen ut i naturen med sine nære og kjære fra den 21-23. Ettersom det er begynnelsen av våren, som da kjennetegner ny start, håp og glede!

Under får dere sett flere bilder av looken jeg lagde for Newroz! Senere i kveld kommer det en video med produktliste av det jeg har brukt!:)Ønsker dere alle en koselig søndag videre <3

SNEAK PEAK: Newroz

Hei på deg! Håper dere har hatt en koselig lørdag:) I dag var nesten hele familien samlet hos mamma og vi har blant annet koset oss med god mat, drikke, kortspill og mye mer. Jeg føler denne dagen har gått utrolig fort, men det sies vel at tiden går raskere når man har det morro?:)

Anyways dere, for to dager siden bestemte jeg meg for å spille inn en ny youtube video til dere. Jeg gjorde noe jeg aldri før har gjort! En kurdisk get ready with me, hvor jeg gjør meg klar til kurdisk nasjonaldag - Newroz. Jeg pleier vanligvis å kle meg i kurdiske klær når det er spesielle anledninger som nasjonaldag og andre spesielle dager. Men, det som var ekstra spesielt med denne looken var hodesmykkene! Jeg hadde aldri før satt det sammen før jeg spilte inn denne videoen. Det var utrolig morro syns og jeg koste meg skikkelig mens jeg gjorde det! For det ble både sminking og oppsett av smykkene og sjalet jeg hadde på hodet. Videoen kommer på bloggen og youtube kanalen min i morgen, stay tunnnnneeed:) 

God natt og sov godt <3

#kurdishdress #newroz #kurdishnationalclothes #kurdiskblogger #kurdishdresses

Makeup look: Pink Salmon!Face

YSL TouchEclat Blur primer

YSL Touche Èclat le Teint Foundation

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Meet Mary-Lou Manizer

ABH contour palette

Eyes

Urban Decay primer

Nabla cosmetics eyeshadows

UD Gwen Stefani eyeshadow palette

Lancome Hypnôse Volume mascara

Max Factor Eyebrow Pencil

Lips

YSL peach faubourg

Contacts

Desioeyes Forest green

 

sneak peak

Da har jeg endelig kommet meg hjem etter å ha vært på trafikalt grunnkurs! Oi, jeg har faktisk glemt å fortelle dere om det! Jeg har nå gått på trafikalt grunnkurs tre kvelder og har den siste i morgen. Jeg har nemlig bestemt meg for å ta lappen så snart så mulig ( I know, har sagt det før ) Men motivasjonen kom først riktig på plass da vi signerte kontrakten til den nye leiligheten. Jeg gleder meg som bare det til å kunne kjøre!:D

Så, nå skal jeg og mannen se et par episoder av den nye sesongen til House of Cards men vi nyter en deilig og frisk smoothie! Ønsker alle dere en koselig kveld videre. Over får dere forresten en liten sneak peak bilde på en ny look jeg gjorde her om dagen. Flere bilder og produktliste komme med flere bilder!

Get ready with me...

Annonse

..It´s friday!

Da var det endelig fredag igjen! Noe av det aller beste jeg vet om med fredager er det at man kan pynte seg litt ekstra. Ikke fordi man ikke kan resten av uken, men fordi hodet går i en herlig mood, helg og moro! I dag tenkte å gjøre noe litt utenom det vanlige, og det er nemlig at istedenfor å bare dele dagens look med dere, ville jeg heller gjøre et steg for steg innlegg av hvordan jeg har skapt denne looken. På denne måten kan dere kopiere looken eller bli inspirert til kveldens sminke, eller helgens sminke om dere skal i en annledning, eller bare vil prøve noe nytt.

Alle produktene jeg har brukt i denne looken er fra en ny norsk nettbutikk som heter Vakker og gjett om det er vakker:) På vakker.no selger de alt fra kjente sminkemerker, til deilige dufter og hudpleieprodukter. Det beste med denne nettsiden er at det er gratis frakt på både ordre og retur om du ikke skulle bli fornøyd. Bare for å legge på glasuren på kaka, bestiller du noe fra Vakker.no før klokken 13, vil din pakke bli sendt samme dag! Se for deg eksemplet der du velger ut en look du skal ha til en helg, og du bestiller produktene tidlig på f.eks torsdag,  så har du det faktisk før helgen:D

 


Først starter jeg med å prime huden med Illuminating Perfecting Primer

Deretter dekker jeg urenheter og jevner ut huden med denne Vitalumiere Aqua foundationen fra Chanel!

For å dekke til mørke ringer og highlighte ansiktet så bruker jeg Flawless Finish Correcting And Highlighting Perfector fra Elizabeth Arden!

For at foundationen min skal holde seg i hele dag, setter jeg den inn med denne Poudre Universelle Compact fra Chanel!

 

For å gi huden litt glød og liv, så bruker jeg denne Sunkissed Pearls Bronzer And Highlighter!


For ekstra farge på kinnene bruker jeg denne nydelige blusjen - Joues Contraste Powder Blush fra Chanel!


Før jeg går i gang med øyesminke må jeg alltid ha en god øyenskygge primer slik at skyggen holder seg bra hele dagen! For primer til øynene jeg bruker her Advanced Eye Fix Primer fra Elizabeth Arden.


Ettersom det er fredag i dag, så kan man trygt ty til ekstra sminke på øynene! Jeg bruker derfor denne nydelige paletten Les 4 Ombres fra Chanel til å skape en lett smokey øyenskygge look.


Før jeg går videre med øyesminken, skal jeg forme brynene! Til det bruker jeg denne Eyebrow Pencil  fra Max factor


For å få den optimale smokey looken, skal jeg i dag bruke dette Long Wear Gel Eyeliner Settet fra Bobbri brown. Grunnen til at jeg ønsker å mixe disse to fargene er rett og slett fordi jeg verken ønsker for mørk eller for brun smokey look. Som dere ser så påførte jeg den rundt øye først også har jeg blendet det godt ut med en liten blendingskost. Jeg valgte å bruke den svarte Gel eyelineren i våtlinja for å få det lille ekstra.


Jeg avslutter øyensminken med å ta en del gode mascara lag på vippene og her har jeg brukt Ceramide Lash Extending Treat Mascara!


Også avslutter jeg hele looken med å bruke denne Colour Elixir Liplineren fra Max Factor!
Og dere jeg har ikke glemt dere! Om du bruker koden "GILMAKEUP" når du handler på www.vakker.no så vil du få  20% rabatt på alle produkter fram til søndag 13. mars.

HA EN NYDELIG FREDAG <3

New makeup look
 

Face

YSL TouchEclat Blur primer

Smashbox foundation

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Glow minerals (contour) palett highlighter and contour

Eyes

Urban Decay primer

Bobbi Brown Opal 13 cream shadow

UD Gwen Stefani eyeshadow palette

Lancome Hypnôse Volume mascara

Uraban Decay brow box

L´oreal Gel liner

Lips

L´oreal Infallible lipgloss in red

Sneak peak

God dagen! Har dere det bra i dag?:D Jeg tenkte å starte dagens innlegg med en liten sneak peak på en ny look som jeg gjorde her om dagen! Senere kommer det flere bilder av denne looken med produktliste! Ønsker dere en herlig tirsdag videre til da, vi blogges snart igjen!

 

Dagens sminke look !

Face

YSL TouchEclat Blur primer

Smashbox foundation

Mac Setting Poweder

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Glow minerals (contour) palett highlighter and contour

Eyes

Urban Decay primer

Bobbi Brown Opal 13 cream shadow

Nabla Magic Pencil light nude

Nabla: Lillac wounder eyeshadow

Nabla: Christine Creme eyeshadow

Lancome Hypnôse Volume mascara

Uraban Decay brow box

Lips

Nabla Ombre Rose lipstick

Etterlengtet date

Hei og god onsdag! Har dagen din vært bra så langt? Jeg var egentlig på vei ut, så tenkte jeg.. jeg kommer garantert til å komme hjem igjen sent i kveld. Om jeg skal blogge, så må jeg blogge nå. Selv om tanken er å være hjemme igjen om et par timer, så vet man aldri hvor lenge en date kan vare. Jupp, i dag skal jeg på en date med med Norges vakreste jente, Derya! Helt siden hun har blitt student, så har det vært vanskeligere for oss to å møtes ettersom jeg også jobber mye og hun studerer mye og har lange dager. I dag skal vi på en koselig lunsj date. Dette er en veldig etterlengtet date og jeg gleder meg til å bare koble helt av fra jobb i et par timer!

Under får dere en liiiiten sneak peak på en ny look jeg gjorde for dere her om dagen. Flere bilder av looken kommer muligens på bloggen i løpet av uken!


Ønsker deg en super duper bra onsdag videre så blogges vi <3

 

Dagens hår og sminke!

Hei igjen! Håper dere har hatt en perfekt dag så langt. Jeg har selv hatt den mest effektive mandagen jeg kan huske. Våknet med masse energi og har gjort masse og med masse så mener jeg masse hittil! Jeg bestemte meg for å spille inn en ny hår video også til dere i dag og resultatet ble det dere ser under. Jeg skal i denne videoen vise dere hvordan dere med krøllete hår kan fake pannelugg! Jeg skal jobbe med klipp og redigerin i kveld og forhåpentigvis så kommer jeg til å dele den på youtube kanalen min i morgen kveld! :D

Vi blogges muligens senere igjen, ha en nydelig dag videre så lenge <3

New makeup look: Can't get enough!

Da har jeg også blitt smittet. Jeg mener, det overrasket meg ikke med tanken på at jeg har hatt en syk man hjemme.. men det er kjempe kjipt for det! Jeg hater når kroppen ikke fungerer som den skal. Da stopper alt opp i min verden. Jeg har rett og slett ikke tid til å bli syk nå, ikke nå som jeg har så mye å gjøre og skal reise til utlandet om under 5 dager! Det sies at man blir raskere frisk om man slapper av og lar kroppen hvile. Vel, jeg er litt usikker på om det der noe som fungerer for bloggere og selvstendig næringsdrivende mennesker som meg haha. Jeg har sittet her og jobbet i flere timer, de eneste pausene jeg har hatt er når jeg har fylt på vann eller tatt medisin. Jeg liker å late som at jeg ikke er dårlig, for da føler jeg at det går fortere over. Vi får håpe at dette trikset redder meg fra sykdom denne gange thihi.


Over til noe litt mere spennende enn sykdom! Her kommer endelig resten av bildene av looken jeg gjorde på mandagen! Dette er en look som er (igjen) inspirert av damene i Mad Man. Nope, jeg får ikke nok av feminiteten, sminken og smykkene til damene i 50-60 tallet. I just can't get enough!

Face

YSL TouchEclat Blur primer

YSL Touch Eclat Le Tent/ Foundation - Honey

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Mac Setting Poweder

Mary Lu highlighter

Eyes

Mac Prep and prime

Urban Decay - Gwen S. eyeshadow palette:

Bathwater

Harajuku

Blonde

and

Punk and Anahem for blending the eyeliener

L'oreal gel eyeliner

Lips

YSL Rouge pur Couture 10

 

#ysl #mac #loreal #makeup #sminke #madman #gilmakeup

 

Sneak peak: New makeup lookDet føles som evigheter sist gang jeg sminket meg skikkelig og var kreativ. Det første jeg gjorde da jeg våknet i dag, var å finne fram sminken, kostene og gjorde denne looken her! Det føles deilig å være litt kreativ igjen og ikke minst nyte den tiden jeg sminker meg på. I det siste har dagene gått i ett derfor så har jeg verken hatt tid eller lyst til å gjøre en spesiell look og dele bilder av det på bloggen. Nå har jeg satt i gang den kreative maskinen i meg igjen. Gled dere til flere spennende looker fremover:D

Flere bilder av denne looken deler jeg så fort jeg får tid til å gå gjennom de:)

Makeup looks: Jan - des 2015!


 Da tenkte jeg at det var på tide igjen med en liten oppsummerings innlegg av mine favoritt sminke looker fra 2015! Jeg lagde samme innlegg i januar i fjor og ville det samme i år. Dette kommer til å bli en årlig greie for min del:) Morsomt å se hvor mange looker jeg har laget og hvor forskjellige de har vært. Blir motivert til å gjøre enda flere spennende og kreative looker til 2016! Fortell meg gjerne om du har noen favoritter!:D


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kiropraktor og fysioterapeut timen min og er egentlig på vei ut igjen for å få frisket opp neglene og rekke et møte litt senere. Vi blogges helt sikkert senere i kveld. Ta vare=)

Innholdsrik mandag!

Hei skjønninger! Har dere hatt en bra start på uken? Jeg dro på jobb sammen med mannen idag, så tok jeg imot en modell for en vår inspirert brud-look. Hun ble helt nydelig! Etter det jobbet jeg i et par timer med kurs planleging og andre spnnende prosjekter sammen med mannen. Etter jobb dro vi ut en tur, spiste middag, jeg prøvde nok engang å se etter et antrekk til Vixen Blog Awards til fredagen, uten lykkes haha! Er så vanskelig å finne noe når man er så liten hihi.

Men dere, jeg avslutter dette innlegget med et bilde av dagens sminke. Flere bilder med produktliste kommer muligens på bloggen i morgen:) ha en koselig kveld videre!

Glitter Crease

 Face:

YSL top secrets instant moisture glow

Makeup for ever Matt velvet

Naked skin concealer

Glow minerals contour kit

Mary lou highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

L´oreal Telescopic mascara

Zoeva Copperplate

Makeup store Dark saphire

Brows:

Glo minerals brow kit

Anastasia Brow fix

Nails:

CND wild moss

 

Sneak peak

Da var det vel på tide å komme innom for å si hei! I dag var en av de dagene hvor ting ikke gikk helt som planlagt, og med det så mener jeg blogging haha. Jeg tok bilder av looken under i dag før jeg dro på jobb, men så ble det bare stress og jeg måtte som alltid stresse meg ut og rakk derfor ikke å blogge heller. Jeg dro på jobb, sminket en brud så dro jeg, Dino, Chera og Farhad på shopping og avsluttet det med en god og koselig middag sammen. En vellykket og koselig lørdag:) Uansett, det er morsomt å se hvor mange som har klikket seg inn på mitt forrige innlegg:) Nå skal jeg kose meg og slappe litt av, før jeg må ta tak i papirarbeid og mailbesvarelser senere i kveld hihi.

Flere bilder av denne looken kommer på bloggen i morgen, vi snakkes dere <3Dagens makeup: Natural & Glowy

I dag bestemte jeg meg for å gjøre en enkel og "naturlig sminke look" på meg selv. Jeg droppet mascaraen og farger på øyelooket. Jeg fokuserte istedenfor på hud og brynene mine. Jeg elsker slike looker. Ganske lik min dagsminke, bare det at jeg vanligvis bruker litt mascara også. Jeg må si at jeg føler looken så like bra og kanskje enda fresehe ut uten mascara. Er dere enige? Med en gang en ikke har så mye sminke på øynene ( fargede øyenskygger / falske vipper og mascara) så ser man mye mer naturlig ut. Selv med flytende foundation, rouge og markerte bryn.

Face:

Mac Strobe cream moisturizer

Smashbox photo finish foundation

Urban Decay Naked Skin concealer

Chanel Camille highlighter

Nars blush Torrid

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Brows:

Brown Dipbrow pomade - Anastasia B.H

Lips:

Mac, Elie G Goodness Gracious
New makeup look: Burnt orangeFace:

YSL top secrets instant moisture glow

Makeup for ever Matt velvet

Mac studio finish concealer

Glow minerals contour kit

Urban decay naked flushed

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Lancome mascara hypnose

Zoeva Copperplate

Urban Decay - Gwen Stefani: Zone & Punk

Maybelline gel liner

Brows:

Glo minerals brow kit

Anastasia Brow fix

Lashes:

Hudabeauty lashes: Samantha


Hva syns du om denne looken?

New makeup look: New year´s eve!

Eyes:

Gwen Stefani Urban Decay eyeshadow palette

Makeup store glitter eyeliner in brown

House of lashes Iconic

Mac brown eyeliner


Hvordan skal du sminke deg i kveld?

 

How to: Glowy Christmas makeup

God lillejulaften <3 I dag tenkte jeg å komme med en liten Jul inspirert glittrende sminkelook til de av dere som enda ikke vet hvordan sminken skal være i morgen. Jeg gjorde denne looken på meg selv her om dagen og må si at jeg elsket glitteret i nedre vippelinjen. Komplisert? Nei, ser kanskje litt vanskelig ut men denne looken er lettere enn hva man skulle tro. Slik har jeg fått til denne glitterende og festlige looken:

1. Jeg startet med en god øyenskygge primer, super viktig!

2. Gikk over hele øyelokket med en nude skygge først

3. Så påførte jeg den brune tonen i globalen med en stor blending kost

4. Gikk over ytre V og C + globalen med en litt mindre blendingkost for å påføre en enda mørkere skygge.

5. Jeg brukte så en litt smalere blendingkost for å påføre skygge under øyet.

6. Så brukte jeg en glitter eyeliner for å påføre glitter over skygge fra indre øyekrok til midten av vippelinjen.

Så avsluttet jeg looken med falske vipper, mascara og en lilla kajal i våtlinja!#julsminke #festsminke #partymakeup #glitterskygge #gilmakeup #jullook

Hva syns du om denne looken og hvordan tenker du å sminke deg i morgen?

New party makeup look: Face Lace!

annonse

Da har vi kommet til den tiden i året hvor det er masse selskaper, kostymefester, juleball, nyttårsfeiring generelt ulike fest annledninger! Hva er vel da bedre enn en sminkelook som passer perfekt til annledningen? Jeg har gjort mange forskjellige festlooker på meg selv i det siste og må si at den looken dere ser under har vært en av mine favoritter hittil. Her om dagen fikk jeg en super spennende pakke i posten fra  Beautyjungle.no som blant annet innholdt denne elegante og pene masken under. Denne looken var derfor veldig unik og speisiell for meg! Jeg har alltid beundret gammeldagse filmer hvor kvinnene gikk med masker, røde lepper og perfekte eyelinerlinjer. Jeg elsket å se på det, men kunne aldri se meg selv i en slik type maske. Vet dere hva? Jeg elsket den mystiske og feminine følelsen av å ha den masken på, jeg hadde lett brukt en sånn maske på en kostymefest! Det beste med denne masken er det at den er utrolig lett å ta på. Slik du ser det, sånn er det. Selvklebende Du skal bare dra av øverste laget av teipet og kliste det på ansiktet!

Hva synes du, var det kult og kledde jeg det? Noe du kunne prøvd?

Productlist:

Face-lace beauroque black HER

Pierre Rene black Gel eyeliner HER

Pierre Rene Perfect liner HER

Pierre Rene falske vipper HER

Paese Lipstick with argan oil HER


Hva syns du om denne looken?

#facelace #ballsminke #julballsminke #julbal #sminke #makeup #beautyjungle #gilmakeupNew makeuplook: Smokey new year´s eve !


Eyes

Urban Decay eyeshadow primer Her

Urban Decay naked smoky Her

Lancome hypnòse volume mascara Her

Liqued eyeliner coal, glow M. Her

House of lashes Iconic

Face:

YSL Top Secret Instant moisture glow Her

Urbandecay naked skin liqued Her

Contour & highlighting:

M. R. Ultra base corrector palette

M. R. Ultra cover and conceal

M. R. Ultra contour palette


Video av denne looken med contouring kommer muligens på bloggen i løpet av neste uke:DNew makeuplook: Colorful christmasProductlist:

Face:

Mac Strobe cream moisturizer

Urban Decay Naked Skin Foundation

Urban Decay Naked Skin concealer

Glo minerals contour kit

The balm Mary-Lou Manizer highlighter

Urban decay naked flushed

urban decay finishing spray

Eyes:

#MAC's paint pot primer

L´oreal Telescopic mascara

Naked palett 2

Makeupstore Catwalk

Flormar Slim touch miracle pen 005

Brows:

Brown Dipbrow pomade - Anastasia B.H

Anastasia Brow fix

Lashes:

House of lashess: StarletHva syns du om denne looken?

Sneak peek

God dag herlige dere! Gud så godt det var å endelig kunne sove litt ut igjen idag. I går kveld bestemte jeg meg for å være oppe til sent for å kunne besvare mailer og rydde litt i mail-boksen min som da består av to mail adresser. En arbeidsmail og en privatmail. Må si at det var deilig når begge mailene gikk fra 70-90 uleste mailer til 0,nix! Bare den opprydding og sorteringen tok meg ca. 2 timer! Etter at jeg ble ferdig med den delen gikk jeg gjennom blogg- planen min for å planlegge innleggene som skal komme på bloggen i resten av denne uken. Organisering gir ofte ro i sjela hihi!

Så, tilbake til temaet. Her om dagen bestemte jeg meg for å gjøre noe litt fargerikt. I det siste har jeg nesten bare brukt jordtoner og jeg følte at det var veldig på tide med en fresh og ny look som ville gi litt liv til bloggen min! Litt senere deler jeg et nytt innlegg med mange flere bilder av denne looken og en detaljert produktliste! So stay tunnnnnned!Dine planer for i dag?Sminke: Slik fremhever du øynene bak brillene!

Briller kan være både fint og trendy og det kan fremheve visse trekk også. Dessverre hender det ofte det motsatte også, at brillene tar for mye oppmerksomhet fra ansiktet og at øynene "forsvinner" bak glasset. I dette innlegget skal jeg gi dere mine beste tips til hvordan du som bruker briller kan fremheve øynene bak brillene! Den vanligste sminkelooken vi ser og leser mest om som blir anbefalt til brillebrukere er lys øyenskygge og eyeliner. Jeg personlig er litt i mot veldig skarpe eyeliner linjer bak brillerammer ettersom jeg føler det blir for mange linjer. Jeg går derfor vanligvis for en soft og lett smokey look på øynene når jeg bruker briller. Det fremhever formen og øynene mine kommer tydeligere frem bak glasset. .

Det første du må tenke på før du setter på øyenskyggen er øyenbrynene. Det er viktig at du former dem riktig og markerer de slik at de ikke går i et eller forsvinner bak brillerammen din.

2. Bruk en stor blendingkost til å legge en lys øyenskygge over hele øyelokket.


3. Bruk den samme blendingkosten til å påføre en litt mørkere skygge i globalen og ytre kant av øyelokket.

4. Bruk en litt mindre blendingkost til å påføre en enda mørkere farge på samme sted. Blend det godt ut i globalen!

5. Bruk en øyenbrynkost og en sort øyenskygge for tegne en svak linje langs vippene oppe for å gi vippene fylldigere effekt.

6. Bruk en mini blendingkost til å påføre den samme skyggen vi brukte i globalen langs vippene nede. Blend det godt ut.7. Bøy vippene forsiktig med en vippetang for inntrykk av mer åpen blikk.

8. Aslutt med Mascara!Bruker du briller? Hva slags look liker du best å gjøre på øynene for å fremheve dem bak brillene?


#sminketilbrillebrukere #brillerammer #sminketilbriller #


Makeup of the day

 

Productlist:

Face:

Evagarden lifting base

Urban Decay Naked Skin Foundation

Urban Decay Naked Skin concealer

Glo minerals contour kit

The balm Mary-Lou Manizer highlighter

Nars Desire rouge

Eyes:

#MAC's paint pot primer

L´oreal Telescopic mascara

Mac carbon black

BH cosmetics

Brows:

Brown Dipbrow pomade - Anastasia B.H

Anastasia Brow fix

Lashes:

House of lashess: Starlet

Ny sminke video på vei

Hei dere! Nå føler jeg at alle rundt meg.. eller ikke bare rundt meg, men alle rundt og omkring i verden ser fotballkamp nå. Tar jeg feil? Her i Duhok var nesten alle utesteder fullbooket pga Real kampen! Selv mine nieser sitter og ser kamp, jeg mener.. hvordan orker de? hihi! Skjønner ikke hvordan jeg orket å se så mye på fotball før, glad for at jeg har vokst i fra det haha!


 


 

Så, jeg bestemte meg for å utnytte disse to alene timene mens de så kamp! Over får dere sett et bilde fra en av mine siste videoer.l JA, JEG HAR ENDELIG LAGET EN CONTOUR VIDEO. Det er så mange som har spurt meg om en heavy highlight og contour video. Jeg valgte også å lage denne looken med ikke så dyre produkter så alle kan kjøpe produktene uten å gå tom for penger hihi. Jeg filmet denne videoen noen dager før jeg reiste hit, den er nesten klipt ferdig og jeg gleder meg som bare det til å dele den med dere! I morgen kommer jeg  først til å dele en liten og kort versjon av denne videoen på min Instagram til jeg blir ferdig med den lengre youtube versjonen! So stay tuneeeed! :D

Nå skal jeg til butikken en liten tur for å kjøpe snacks til verdens beste Tv program, The Voice! Glad i dere og ønsker dere en koselig kveld videre:)


Forresten dere, jeg er blitt nomiert til årets beautyblogg! Hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde stemt meg videre til finalen! Du kan stemme HER!

New makeuplook: Purple tones!


Productlist:

Face:

Evagarden lifting base

Evagarden perfect skin foundation

Glo minerals Oil free concealer

Glo minerals contour kit

The balm Mary-Lou Manizer highlighter

Paula's choice blush palette

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Make up store eyeshadows in: Future and magic

Mac carbon black

L´oreal Telescopic mascara

Brows:

Brown Dipbrow pomade - Anastasia B.H

Anastasia Brow fix

Lips:

Isadora 52 heather lipliner


 

Hva syns du om denne looken?

Makeup: Fall tones

Sponset produkt

For et par dager siden fikk jeg en pakke fra Zoeva med en del forskjellige produkter. Blant produktene var det en øyenskygge palett som heter Metals. Paletten har 10 nydelige metal farger som består av litt shimmer. Jeg hadde hørt mye bra om plaetten før jeg fikk testen den selv og må si at det var like bra som forventet. Nydelige og pigmenterte farger som sitter bra dagen lang. Jeg måtte selvøflgelig teste paletten da jeg fikk den ettersom fargene passet perfekt til høsten! Til looken over har jeg brukt fargen Copper plate, warm silver, onyx og Neo bras.
Hva syns du om looken?

#zoeva #zoevametals #gilmakeup

New makeuplook: Double winged liner!
Productlist:

Face:

Smashbox studio fix primer

Smashbox Studio Skin

Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer

Mac pro longwear pressed powder

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

The balm Mary-Lou Manizer highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Anastasia B. H Catwalk palette

L´oreal Telescopic mascara

Iceliner eyeliner

Brows:

Soft brown and Blonde Dipbrow pomade - Anastasia B.H

Anastasia Brow fix HER

Lips:

heather isadora

Lashes:

Hudabeauty lashes - Samantha 

Before and after makeover

God mandag og ny uke godtfolk! Jeg håper at dere har hatt en bra start på denne dagen:) Jeg tenkte: Hva er vel bedre enn å starte denne mandagen med en liten makeover? For en stund tilbake, søkte jeg modeller til diverse sminkelooker. Stine Therese var ei av de jentene jeg valgte å ha som modell til en liten makeover. Jeg elsket de bildene hun hadde sendt meg uten sminke og måtte derfor kontakte henne for en liten makeover. Hun har utrolig søte og feminine trekk! Så, jeg spør alltid mine kunder og modeller om det er noe spesielt de selv syns er vanskelig å få til eller om det er en spesiell look de ønsker å prøve ut. Grunnen til at jeg spør de om det er rett og slett fordi at de selv først og fremst føle seg komfertabel og pen i looken. Det er derfor ekstra morsomot å gjøre noe de også syns er pent! Stine sa hun også ønsker å bli makeupartist, hun var derfor åpen for det meste! Jeg valgte derfor å fokusere ekstra godt på hennes bryn, jeg startet med å nappe de litt for henne først også lærte jeg henne noen enkle teknikker som hun selv kunne bruke for å tegne brynene like. Det andre jeg fokuserte på var hennes hud å dekke til urenheter. Hun mente også at det var litt vanskelig for å henne å markere sine kinnbein. Jeg valgte derfor å fokusere litt på det også så hun selv kunne se en forskjell, Stine elsket looken og sa hun lærte mye underveis! Utrolig søt og hyggelig jente var hun:) Jeg elsket denne looken på henne selv og håper at dere også liker det:)

Modell: Stine Therese Tangevold


Hva syns du om resultatet?

#makeover #sminkemakeup #makeupmakeover #gilmakeup #gilan

Todays look: GirlyProductlist:

Face:

Smashbox studio fix primer

Smashbox Studio Skin

Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer

Mac pro longwear pressed powder

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

The balm Mary-Lou Manizer highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Anastasia B. H Catwalk palette

Maybelline intense eyeliner

L´oreal Telescopic mascara

Brows:

Soft brown and Blonde Dipbrow pomade - Anastasia B.H

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Make Up Store - Photo

 

 

 

 

Yesterdays Makeup: Cut crease fall makeup!

Irrierende når ting ikke går helt som planlagt. Som f. Eks dagen idag. Jeg hadde planlagt dagen så bra og nøye og hadde gledet meg skikkelig til en ny uke. Dessverre så våknet jeg tidligere enn planlagt med kraftige magesmerter. Så ille at vi bestemte oss for å kjøre til legevakten med en gang. Der ble vi i ca. 3 - 4 timer pga forskjellige tester og blodprøver. Etter mye fram og tilbake ble jeg sendt hjem. Magesmertene og kvalmen er fortsatt der, men det var heldigvis ikke noe super farlig. Det føles godt å trygt å ha noen sammen med seg i sånne situasjoner, jeg føler meg heldig som har en så snill mann så tar godt vare på meg. Så, dessverre så ble alle avtalene mine avlyst idag. Litt kjipt med en slik start på uken, når planen egentlig var en spennende og kreativ start på uken. Men men, ikke så mye en får gjort når sykdom kommer i bildet. For håpe at jeg blir bedre så jeg kan jobbe igjen i morgen! Jeg håper at dere har hatt en bedre start på dagen og ikke minst uken enn meg.


 

Forresten dere, ettersom jeg lovet dere å dele bilder av gårsdagens look med dere på bloggen i dag, så får dere en bildedryss + produktliste under:) Let me know what you think!

Productlist:

Face:

Smashbox studio fix primer

Smashbox Studio Skin

Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer

Mac pro longwear pressed powder

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

The balm Mary-Lou Manizer highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Anastasia B. H Catwalk palette

L´oreal Telescopic mascara

Brows:

Soft brown and Blonde Dipbrow pomade - Anastasia B.H

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Makeuprevolution clear ligloss

Lashes:

House of lashes: Iconic

 

Sneak peek, todays dramatic makeuplook!


Hei igjen dere! Istedenfor fargerike bilder og produktliste blir det en liten sneak peek på dagens makeuplook. Jeg tok så mange bilder at jeg til slutt ikke klarte å bestemme meg for hva jeg skulle dele med dere og ikke hihi. Ettersom jeg er sliten og sulten etter dagens treningsøkt, tenkte jeg å fikse en mer helhetelig innlegg om denne looken i morgen:) Forresten dere.. jeg skal ha en dødspen og super flink artist i studio i morgen for en liten beautyshoot. Hun er sanger, danser og skuespiller og jeg er sikker på at de fleste av dere vet hvem hun er. Nydelig jente! Damn som jeg gleder meg til å endelig få sminket henne i morgen. En kul og unik samarbeid, som jeg er nesten 100% sikker på at dere vil elske! Hvem det er og hvorfor får dere vite mere om i morgen hihi, dette blir så spennende! Nå må jeg begynne med middagen:) Nå skal jeg begynne med middagen så vi ikke dør av sult haha Ønsker dere en avslappende og koselig søndagskveld videre!

Todays makeup look: Ready for fall!Face:

Smashbox studio fix primer

Smashbox Studio Skin

Mac pro longwear pressed powder

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Chanel Camelia de Plumes Highlighting

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Make Up Store Microshadow Bold

 Make Up Store Microshadow Catwalk

L´oreal Telescopic mascara

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Mac toledo lipstick Sin 

Lashes:

Hudabeauty - Aylssa ind lashes

 


Hva syns du om denne looken?

#fallmakeup #gilmakeup #fallinspiredmakeup

Dagens sminke
Face:

Smashbox studio fix primer

Mac pro longwear nourishing foundation her

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Mac pro longwear pressed powder

Make up Store Velvet Beam, Cashmere highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

MAC Carbon black eyeshadow

Make Up store: Cotton Candy

Loreal Telescopic mascara

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Isadora Twist-Up Matt Lips: 50 naked

Isadora Twist-Up Matt Lips: 56 Candy store


Hva syns du om denne looken?

Om du føler jeg fortjener å vinne Årets beautyblogg igjen! <3

New makeup look: Shade

JA JEG LEVEEEER! Hihi, jeg må nesten starte dette innlegget med å takke alle dere mine lesere, venner og familie for koselige god bedring meldinger og kommentarer. Som sikkert mange av dere har skjønt det selv, så var det årsaken til fraværet mitt på bloggen. Jeg har vært syk i mange dager, men nå begynner jeg heldigvis å bli bedre igjen.  Å oppdatere dere og bloggen var derfor et av mine første prioteringer i dag, før alle andre gjøremål! 


Så, for å gi litt liv til bloggen igjen starter jeg dette innlegget med en heavy look jeg gjorde før jeg ble syk. Denne looken er inspirert av den nye limited kolleksjonen til Make Up Store - Shade. Nå vet jeg ikke hvor godt dere følger med på sånt, men jeg kan med hånda på hjertet si at denne kolleksjonen er et av de lekkreste Make Up Store noen gang har kommet med. Designet på produktene er utrolig tøffe og unike! Jeg deler eget innlegg om hele kolleksjonen enten senere i kveld eller i morgen så dere får sett hva jeg mener. 

Ettersom kolleksjonen heter Shade og designet blant annet består av sølvpakningen og hodeskaller, så tenkte jeg at det passet seg perfekt å gjøre en mørk og litt høstelig inspirert look av de produktene. So here we go.. 

S

En bitteliten sneak peek på hvordan endene på kostene til denne kolleksjonen ser ut, tøft eller hva?:D


 

Dette er produktene jeg har brukt fra Shade kolleksjonen til skape denne tøffe looken:

Eazy Cover All Mix

Velvet Beam, Cotton

Microshadow, Shade 

Sheer Lipstick, Shadow

Koster:

Eyliner 700

Powder 400

Blender Wide 708

 


Måtte selvfølgelig prøve looken med røde lepper også.. 
Likte du looken best med røde eller nude lepper? 

#shade #makeupstoreshade #makeupstorelimitedkolleksjon

Sees vi i morgen?

Hei og god kveld dere. Jeg håper at dere har hatt en bra dag  og kveld så langt! Jeg ville bare komme innom for å ønske alle dere en herlig kveld videre. Samtidig som jeg ville dele et sneak peek bilde av den nye sminkelooken under med dere.  +, ja PLUSS at jeg ville minne dere på meet and greeten jeg har i samarbeid med Make up store - Byporten i morgen! Har ikke du fått det med deg?  Det er som sagt i morgen på Makeupstore Byporten - fra klokken 17.00 - 20.00! De første 15 som kommer, vil få en goodiebag til en verdi av 1000 kr som inneholder nyheter og sminke fra Makeupstore. Du kan lese mer om det HER!

Vi blogges! Det vil komme flere bilder av denne looken + produktliste i en av de kommende dagene.

Jennifer Lopez inspired makeuplook!Face:

Smashbox studio fix primer

Mac pro longwear nourishing foundation her

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup Rvolution Baked bronzer -Bronzed Fame

Mac pro longwear pressed powder

Makeupstore Velvet beam cashmere shade highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Makeupstore microshadow: Catwalk & fashion (base)

Makeup Rvolution Ultra eyeshadows  - black stars, molton chocolate and truffle

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - dip brow chocolate

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Mac Myth lipstick

Makeup revolution nude lipgloss

Lashes:

ARDELL Natural


Hva syns du om denne looken?

#jenniferlopezmakeup #jenniferlopezinspiredmakeuplook #jenniferlopezinspiredmakeup #J.lomakeup #jlmakeup

sees vi i morgen?

God onsdag kjære lesere! Har dere hatt en en bra dag? Selv så har jeg igjen jobbet i hele dag og kom inn i døra for ca. 30 min siden. I dag var den store nappe dagen, dvs at jeg bare har hatt øyensbrynskunder i dag. Ettersom etterspørselen etter brynforming er stor, så har jeg bestemt meg for å legge av en dag i uken til det. Hittil så har den planen funket utrolig bra og jeg gleder meg allerede til å ha nye bryn kunder i neste uke. Jeg har fremdeles noen ledige timer igjen om du skulle ønske å bli nappet av meg! Kontakt meg på denne mailen for bestilling gilan@gilmakeup.com!


 

Sånn egentlig så skal jeg lage mat nå, ettersom jeg ikke har rukket å spise bra pga jobb i dag. Men først ville jeg dele et bilde av gårsdagens sminke med dere samtidig som jeg fikk lyst til å minne dere på Live beauty chat / mini meet and greet´en jeg har på Aker brygge i morgen. Jeg kommer til å være på Makeup Revolution sin pop up butikk fra klokken 16.00 - 18.00! Jeg gleder meg utrolig mye til å møte dere, snakke om sminke, shoppe og sist men ikke minst ta selfies sammen!:D

Når: I morgen fra kl:16 til kl:18.00

Hvor: Aker Brygge Terminal Bygget, Stranden 1.Vi seeees <3


Finally done!

Velkommen late søndag! Snakk om å være treg! Jeg er så flinke til å spille inn videoer, men har merket at jeg bruker mer og mer tid på etterarbeidet. Dere aner virkelig ikke hvor mye som skal til for en sånn liten sminke-tutorial. Før pleide jeg å hate redigeringsprosessen ettersom Dino hele tiden kunne se "feil" i klipperytme, musikk valg osv. Han hadde nesten alltid noe å peke på ettersom han er filmskaper. I det siste har han hatt for mye å ta tak i og det har ført til at jeg har gjort mye av arbeidet selv. Det merkelige er det at jeg er blitt verre enn han nå. I det siste har jeg både filmet og redigerte mine videoer og for å si det sånn: Jeg trodde Dino var kresen? Jeg er blitt enda verre enn han. Tar meg nesten flere dager å gjøre ferdig en enkel video ettersom jeg selv er blitt kresen nå, alt skal sitte..med alt så mener jeg bokstaveligtalt alt. Lys, lyd, klipp, musikk og sist men ikke minst selve looken! Jeg vet ikke helt om det er så bra å være så kresen når det kommer til slike ting? Jeg mener, jeg føler jo at videoene blir bedre, men det tar jo meg år og dager å bli ferdig med en video hihi. Det at jeg må spille inn samme video på to forskjelige språk gjør ikke akkurat jobben mindre komplisert og vanskelig haha. Men jeg elsker hver og en av dere og føler at dere fortjener slike videoer iblant.Så, til poenget. Denne videoen kommer på bloggen senere i dag. Både på norsk OG kurdisk! Stay tuned og fortell meg gjerne hva dere syns! Jeg tror dere vil like den:)

 Todays lookFace:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Mac pro longwear nourishing foundation her

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup Rvolution Baked bronzer  - Golden days

Mac pro longwear pressed powder

Chanel Camille highlighter 

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Makeup store eyedust - Sølv

Mac Carabon black

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

 


Hva syns du om denne looken?

Nancy Ajram inspired makeuplook!


This look is inspired by arabic singer / popstar Nancy Ajrams makeuplook from the "W bkoun jaiye wadeaak" music video. I´ve also done a makeup tutorial of this look, so stay tuned:DFace:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Mac pro longwear nourishing foundation her

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup Rvolution Baked bronzer  - Golden days

Makeup Rvolution Baked bronzer -Bronzed Fame

Mac pro longwear pressed powder

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Make up store- Future HER

Super liner, L´oreal Paris HER

L´oreal Volume million lashes HER

Makeup Revolution Ultra eyeshadows matt palette

Brows:

Anastasia Dip brow pomade HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Isadora twist up matt lisptic HER AND HER


#gilmakeup #gilan #makeup #nancyajram #nancyajraminspiredmakeup

 

Makeup: Fifty shades of brownFace:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Mac pro longwear nourishing foundation her

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup Rvolution Baked bronzer  - Golden days

Makeup Rvolution Baked bronzer -Bronzed Fame

Mac pro longwear pressed powder

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Makeup Rvolution Ultra eyeshadows - Flawless Matte

Super liner, L´oreal Paris HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Flormar lipliner Shade No. 229 

Lashes:

ARDELL Natural


Hva syns du om denne looken?

Unngå disse sminketabbene!

I dag tenkte jeg å gjøre en "Makeup does and donts" innlegg. På den ene halvdelen av ansiktet tenker jeg å vise dere feil en burde unngå og på den andre halvdelen av ansiktet skal jeg vise dere hvordan jeg mener en burde sminke seg! Selvsagt for alle gjøre akkurat det de vil, jeg prøver på ingen måte å fornærme de jentene og guttene som liker å gå med noe av det som er på min "nei" side. Det er uansett sett på som "tabber" i  sminkeverden. Mange av disse tabbene har jeg gjort selv når jeg var yngre og vil derfor nå gi dere som kanskje fortsatt gjør disse feilene tips om hvordan dere kan unngå det.

Det er få som gjør alle disse sminketabbene samtidig, men enkelte kan gjerne ha to - tre av disse og det ser ikke bra ut. Ikke i mine øyne i allefall.

Så .. la oss se litt nærmere på disse feilene:


1.  Basen er kanskje det viktigste i en sminkelook, stemmer ikke foundation fargen med din hudfarge så vil det ødelegge mye for resten av looken også. Uansett hvor pent sminken din er så vil det ikke hjelpe. Skille er skille, om den er for mørk eller for lys.

Tips: Litt ekstra solpudder på halsen hjelper deg kanskje til å unngå et tydelig skille, men du vil fort bli avslørt av bleke armer og hender, så pass på jenter!

2. Bustete og store bryn er sexy, men for mye sminke og mørke farger på bryn gir dessverre den motsatte effekten! Om du føler deg "naken" uten markerte bryn, kan du i så fall bruke en tone mørkere farge enn håret ditt. Eller påfør den mørke med en lett hånd. Dra aldri pennen / skyggen langs brynet. Lag heller korte strek som ser ut som hår, det gir en effekt av fyldigere bryn. 

Tips:  Ta utgangspunkt i de brynene du har!

3. Harde overganger i øyenskyggen. Jeg får seriøst lyst til å ta frem kosten og blende ut skyggen til jenter som går med for harde overganger i øyenskyggen. Om du liker øyenskyggen men ikke klarer å påføre det riktig, så anbefaler jeg at du bruker mindre pigmentfulle skygger. Da slipper du for harde overganger og dramatiske linjer.

Tips: Invester i en blendingskost!

4. Eyeliner er pent, men ikke når det får en til å se ut som en panda i avstand. Det verste du kan gjøre når du påfører eyeliner er å "rette" på linjen eller endre små- detaljer når du allerede er ferdig med den delen. For da skitner man det til, jeg vet det av erfaring haha.

Tips: Sliter du med å få streken rett så kan du alltid bruke teip i ytre øye- kantene før påføring av eyeliner. / Du kan også bytte ut den flyttende eyelineren din med en kajal pen. Lettere å ha kontroll over ved påføring!

5. Mange tror det er viktig å legge en lys concealer under øynene for å se mer våken ut. Jeg må dessverre stoppe den fantasien her og nå og si at det IKKE ser så fresht ut med hvite ringer rundt øynene.

Tips: Bruk heller en nøytraliserende concealer som er litt lysere enn foundationen din for å få bort mørke ringer.

6. På min "does" side har jeg lagt en veldig myk og lett lag med rouge.

Tips: Husk, mørke farger trykker inn og lyse farger popper ut. Legger du for mye solpudder på kinnbein og på nesen vil du flate ut ansiktet istedenfor å fremheve det!

7. Nude leppestift skal tone ned leppene så du får mer fokus på øynene. Du kan enten bruk en farge som er lik dine lepper eller med litt brunt i for å dekke over de rosa pigmentene i leppene.

Tips: Ønsker du mer naturlig resultat, så kan du bruke en leppestift med litt rosa pigmenter i for å få fremhevet den naturlige fargen i leppene.
Litt nærmere titt på øyesminken..

( Jeg har brukt samme øyenskygger på disse to lookene, det som gir lookene så store forskjell er påføringsmåten. Blending er tinget om du ønsker naturlig og pent øyenskygge! )#sminketabber #ungåsminketabber #sminke #gilmakeup

MOTD: Sunrise
Produkter jeg har brukt:

Mac Paint poin primer

Make up store microshadow - Bold

Make up store microshadow- Svannah

L´oreal Telescopic mascara


Hva syns du om denne looken?:)

 

1 day left

Da er det bare en dag igjen til jeg reiser hjem igjen! Dagene her i Trondheim har gått utrolig fort føler jeg. Det føles som om jeg har vært her i to dager bare og ikke mer, men det er visst et bra tegn? Dagen i dag har vært kjempe koselig og morsomt. Både min niese og nevø er født i denne måneden her, familien feiret dem begge sammen i dag så jeg fikk være med. Det har med andre ord vært en mix av blå og rosa ballonger i dag med masse mat, kaker, søtsaker, latter, gaver osv osv. Jeg har koset meg for en helt måned i dag og er super takknemlig for den nydelige familien jeg har. Nå blir det godt å komme seg hjem igjen til mannen som jeg ikke har klart å la være å tenke på sånn..  24/7.  Jeg kommer kanskje til å dele noen bilder fra dagen i dag med dere i de kommende dagene engang! Jeg håper at dere også har hatt en bra dag og får en koselig kveld videre:)

Makeuplook: Brown tones!

Face:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Mac pro longwear nourishing foundation her

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup store Gleam dream / Rose HER

Mac pro longwear pressed powder

Mac soft and gentle highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Make up store, Cupol  HER

Make up store nightfall HER

Super liner, L´oreal Paris HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Mac sample lipstick

(noen av linkene er adlinks)50´s- style!

God morgen fra Trondheim dere! Har dere sovet godt i natt? Selv så la jeg meg mye senere enn det jeg er blitt vant til i den siste tiden, det gjorde selvfølgelig sånn at jeg våknet litt senere også i dag. Gode gamle rutiner haha. Jeg har allerede nå hatt det utrolig koselig her i Trondheim og gleder meg som bare det til de kommende dagene med familien og kos.

Så dere, jeg og Dino så mye på Mad Man i en periode.  Har dere sett den? Til de av dere som ikke har sett den, så er det en dramaserie "fra" rundt 50- tallet. Jeg har alltid elsket stilen til både mennene og kvinnene på den tidsperioden og i serien får man sett mange forskjellige og inspirerende looker. Under har dere en look som da nettopp er inspirert av kvinnene i Mad Man serien. Kvinnene var så nydelige og feminine på den tiden! <3Hva syns du om denne looken? Ønsker dere produktliste på denne looken?

#50smakeup #mua #gilmakeup

Dagens sminkelook!

Hei og god torsdag dere:) Jeg håper at dere har hatt en super bra dag hittil! Selv så startet jeg dagen med sminking av tre kunder, som skulle på et bryllupsfest. Det gikk heldigvis veldig bra og nå sitter jeg og venter på at mannen skal plukke meg opp og kjøre meg til kiropraktor timen min! Over har dere forresten dagens sminke:) Gikk for freshe og vårlige lepper som dere ser, selv om været er grå og trist hihi!

Ny sminkelook: Hvordan sminke øyne større på 1-2-3

Jeg har flere ganger fått spørsmål om hvordan man kan forandre øyeformen sin, eller få dem til å se større ut med sminke. Det viktigste her er å huske å legge de lyse og mørke skyggene/fargene på riktig steder, slik at du får den effekten du ønsker med sminke. Det jeg har gjort under  gjør at øynene ser større og mer åpen ut.

1.Etter at du har sett base på hele øyelokket, kan du bruke en lys øyenskygge for å gi øyelooket et lite løfte effekt. Deretter kan du bruke en shimmer/glitter øyenskygge på øyelokket og avslutte med en mørkere farge rundt globalen. Det er super viktig at du blender disse fargene godt sammen så en ikke ser noe tegn til harde overganger eller skarpe linjer.

2. Langs vippene nede kan du bruke litt av den samme skyggen som du har brukt i globalen med en litt fluffy kost så det blir godt faded ut. På våtkanten nede kan du bruke en lys kajal for å gi øynene en mer åpen effekt.

3. Avslutt med å bruke en vipperad på de øvre vippene og avslutt med noen punktvipper på de ytterse kantene i nedre vippekant.
Face:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Mac studio sculpt foundation

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup store Gleam dream / Rose HER

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Makeup Revolution awesome metalic eyeshadow

Microshadow Makeup store, Savannah HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lashes:

Hudabeauty lashes in Giselle and Samantha


Hva syns du om denne looken?

Klassisk eyeliner look!

God tirsdag dere! Jeg må nesten starte dette innlegget med å takke hver og en av dere som har klikket seg inn på bloggen min i går og gitt meg fine kommentarer på gårsdagens innlegg! Det gjør meg så glad at så mange av dere likte innlegget og delte den videre:)

Nå vil jeg dele en ny sminkelook med dere, en typpisk Gilan- look for 4-5 år siden! Eyeliner var noe av det aller første jeg lærte meg når jeg begynte å sminke meg for første gang rundt 16-17 årsalderen. Etter et par uker med intensiv trening, hadde jeg endelig lærte meg å tegne den linja, jeg gikk derfor med det nesten hver dag på videregående og husker at jeg også fikk mange av mine venninner til å begynne med det. Selv om jeg føler at jeg får super store øyne av eyeliner, så har jeg gått mindre og mindre med det i de siste årene ettersom jeg liker å holde hverdagslooken min naturlig. Her om dagen fikk jeg kjempe lyst til å lage en super klassisk eyeliner look etter å ha sett på noen bilder fra videregående tiden. Resultatet av looken kan dere se på bildene under.Face:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Nude Sensation Fluid Foundation HER

Mac studio sculpt foundation

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup store Gleam dream / Rose HER

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Microshadow makeup store, Muffin HER

Microshadow Makeup store, Future HER

Super liner, L´oreal Paris HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Makeupstore Satin Lipgloss HER

(noen av linkene er adlinks)


Hva syns du om denne looken?

New Makeup look: LinerFace:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Nude Sensation Fluid Foundation HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup store Gleam dream / Rose HER

Clarins blush Prodige HER

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Microshadow - Muffin HER

Super liner, L´oreal Paris HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Mac Pink novea leppestift

Mac Myth leppestift

Mac lipgloss 01

(noen av linkene er adlinks)Hvor ofte bruker du eyeliner?

Today´s lips, pink ombreProdukter jeg har brukt her er:

Mac Pink novea leppestift

Mac Myth leppestift

Mac lipgloss 01

 Syns?

17. Mai inspirert sminke look!

Face:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Nude Sensation Fluid Foundation HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup store Gleam dream / Rose HER

Nyx Baked blush - HER

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Microshadow - Muffin HER

Mac, Deep truth + Nyx, hot blue HER

Perfect contour Kajal waterproof HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

(noen av linkene er adlinks)


Hvordan skal du sminke deg til 17. mai?

Makeup: Glitzy

Face:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Nude Sensation Fluid Foundation HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Isadora, Perfect powder blusher HER

Mac Pro longwear pressed powder

High tech lighter, makeupstore HER

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Microshadow - Muffin HER

Eyedust, makeupstore HER

Perfect contour Kajal waterproof HER

Mac Carbon black eyeshadow Her

L´oreal Volume million lashes HER

Golden glitter- Visage

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Lip Gloss Sensation, Lipgloss - Lily HER

Lashes:

Lillylashes in Madrid

(noen av linkene er adlinks)


Syns?

Sneak peak: Glitzy

Flere bilder av denne looken + produktliste kommer på bloggen i morgen:)

God natt engler <3

Makeuplook: Focus on lips!
Base:

Mac prep prime- skin base

Smashbox stuido skin HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Isadora, Perfect powder blusher HER

Eyes:

Makeup store eye primer HER

Isadora, Perfect powder blusher HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Perfect contour kajal HER

Isadora Perfect lipliner, Mocca Rose HER

Isadora Twist-up matt lips, 50 naked HER


(noen av linkene er adlinks)Syns?

Makeuplook: Super smokey night

Hei solstråler! Tusen takk for fantastisk respons på gårsdagens innlegg! Utrolig gøy å se at dere også likte styling like godt som jeg gjorde:) Flere av dere har spurt om jeg kan legge ut detaljebilder av sminken jeg hadde gjort på meg selv når jeg var på nettavisens-fest. Jeg fant noen bilder på mobilen min i dag og fikk lyst til å dele det med dere sammen med produktliste. Jeg gikk selvfølgelig for smokey eyes den kvelden gså, som alle andre spesielle annledninger.. I just love it!  #signaturlook

Face:

Mac prep prime- skin base

Nude Sensation Fluid Foundation HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Isadora, Perfect powder blusher HER

Terracotta Blush-On HER

Smashbox Halo highlighting wang

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Color palette eyeshadow- Isadora HER

Perfect contour Kajal waterproof HER

Mac Carbon black eyeshadow Her

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Twist Up matt lips, Cnady - Isadora HER

Lashes:

Lillylashes in Paris

(noen av linkene er adlinks)


Syns?

Burgundy lips and wavy hair
Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Nude Sensation Fluid Foundation HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Isadora perfect powder blusher- peach HER

Smashbox Halo highlighting wang

Wheel concealer - Visage

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Maya Mia palette- Anastasia HER

Isadora smokey eye liner HER

Miss  Manga L´oreal HER + L´oreal telescopic HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Isadora Perfect lipliner 52 heather

Hår:

Lóreal Heat protect vol HER

Gorgeous Iron 22 mm, lignende curling iron fra Josè finner du HER

(noen av linkene er adlinks)Syns om sminkelooken?

#sminke #gilmakeup #cateye #mua #kurdiskmua

 

hverdagssminke + nye vår favoritter!

FOUNDATION: Isadora Nude sensantion HER

MASCARA: Isadora Flashing volume HER

Jeg er helt forelsket i denne mascaraen fra Isadora, gir nesten samme resultat som min favoritt mascara Telescopic fra L´oreal.

Isadora Face Sculptor: Bronzer - Blusher & highlighter! HER

Highlighting

BLUSH

BRONZER

Jeg bruker bronzeren for å skyggelegge ansiktet og for å få litt mer farge på huden. Jeg legger den rett på kinnben, og i en klassisk 3-tallsform langs hårfestet i pannen, ned under kinnben, tilbake til øret igjen og ned langs kjevebenet fra undersiden av haken og litt på nesen.


Isadora: Perfect lipliner: Vintage pink HER

Resultat:(noen av linkene er adlinks) Øyenskyggene  jeg har på er også en palett fra Isadora og heter Eye color Bar, den finner det HER

Hva syns du om looken?:)


#sminkeblogg #isadora #sminke #skjønnhetsblogg #beautyblogger

Fargerik sminkelook

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Nude Sensation Fluid Foundation HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Nars sunset blush

Chanel Camélia flower highlighter

Smashbox Halo highlighting wang

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Makeup revolution extreme eyeshadow palette HER

Isadora smokey eye liner HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

L´oreal Laetitias pure red

Lashes:

Huda beauty lashes in Samantha and Giselle

Nails:

Essie white HER

(noen av linkene er adlinks)


Senere i kveld kommer "Get ready with us" video med Agnes her på bloggen:)

Syns om sminkelooken?

#sminke #gilmakeup #cateye #mua #kurdiskmua

New grey smokey look

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

L´oreal true match HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Nars sunset blush

Chanel Camélia flower highlighter

Smashbox Halo highlighting wang

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Makeup revolution extreme eyeshadow palette

Isadora smokey eye liner HER

Isadora Volume lash styler HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Isadora nude lipliner

Linser:

Desioeyes dark grey

------------------------

Syns?

#sminke #gilmakeup #cateye #mua #kurdiskmuaNew makeuplook: Cat eye

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Isadora Wakeup makeup foundation

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Nars sunset blush

Mac brongzing

Chanel Camélia flower highlighter

Smashbox Halo highlighting wang

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Loreal Les ombres

Isadora smokey eye liner

Isadora flashing volum mascara

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

#Maybelline baby lips balm

Linser:

Desioeyes dark grey

------------------------

Syns?

#sminke #gilmakeup #cateye #mua #kurdiskmua

 

Før og etter festsminke!

Hei mine fantastiske lesere! Hvordan har uken deres vært så langt? Jeg håper at dere har hatt en bedre start på uken enn hva jeg har hatt. Jeg har verken hatt tid eller vært i humør til blogging i de siste dagene, men solstrålene ga meg en helt annen energi i dag! I dag skal det derfor nytes. Ut i dette nydelige været. Før jeg gjør det vil jeg dele resten av bildene til Elise som jeg nevnte for et par dager siden. Elise var egentlig midt i en bryn-spare prosess så jeg kunne ikke leke eller forme brynene hennes som jeg ville, men til tross for det så ble vi begge super fornøyde med resultatet:) Før jeg begynte spurte jeg hva hun ønsket seg og da sa hun at hun ville prøve smokey eyes. YEAH, tenkte jeg med engang, for det var det jeg også ville gjøre på henne pga hennes øyeform og nydelige øyenfarge! Det kombinert med at jeg ønsket å fremheve hennes pene trekk med konturering. Smashing eller hva ?Hva syns du om resultatet?

Sneak peak: Party makeupJeg vet ikke helt om dere husker det, men for et par uker siden var Therese og Elise hos meg for en jentekveld. Før vi skulle begynne å gjøre oss klare for å dra ut, spurte jeg Elise om jeg kunne sminke henne. Ja sa hun med et smil og sa hvordan sånn ca hun ønsket sminken. Det ble en smokey-eye look med falske vipper og nude lepper. Jeg elsket resutlatet på henne fordi hun har verdens fineste øyenfarge, grønn-blåish! Fargen ble enda mer fremhevet av smokey looken jeg gjorde på henne. Gleder meg til å dele resten av bildene med dere senere i kveld! Nå skal jeg på trening, ønsker dere en herlig søndag videre:)

Friday night out makeup: Purple smokey eyes

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Isadora Wakeup makeup foundation

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Chanel blush Tumulte

Mac brongzing

Chanel Camélia flower highlighter

Smashbox Halo highlighting wang

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Loreal Les ombres

Isadora smokey eye liner

Loreal Punk mascara

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Isadora 50 naked + 52 Posh peach Matt lipstick

------------------------

Syns?

#gilmakeup #everydaymakeup #smokeyes #chanelblush #chanelcameliaflower #sminkeblogg #isadora #festsminke #loreal #chanel #mac

 

Ny sminkelook - Sniktitt

God mandag dere! Da var vinteren tilbake da haha.. Hva skjer med at alle klager over været nå plutselig? Som om vi ikke vet det er helt vanlig med snø denne tiden av året i Norge? Det er uansett ingen tvil om at våren er rett rundt hjørnet. Så nyt disse nydelige, store snøfnuggene mens du kan.. for våren har ikke så mye tålmodighet igjen og kan være her NÅR SOM HELST!:D Om noen få strakser skal jeg kle på meg og finne veien ut for å gjøre et par ting før jeg må videre til Dinos arbeidsted. Der skal vi ha en liten møte oss i mellom før vi skal på enda et møte senere i kveld. Litt sånn stressende dag med andre ord, men hva er vel bedre enn å stresse. Heller mye å gjøre enn å være hjemme, eller hva sier dere?

 Så, tilbake til overskriften. Over har dere et snik titt bilde av nydelige Sheima som var hos meg i forrige uke for å bli sminket. Etter mye fram og tilbake bestemte jeg meg for å gjøre et Selena Gomez inspirert sminkelook på henne. Etter litt research her og der, fant vi ut av at Selena er lite glad i sminke. Hun er nesten lik sminket i alle sine musikkvideoer, intervjuer og på den røde løperen. Men det er jo også litt av det at hun er kjempe søt fra før av og har trekk som ser best ut med minst mulig sminke. Det er liksom lite som skal til for at hun skal se bra ut. Det var egentlig like greit, for Shaima kler heller ikke for mye sminke. Men til tross for det, ville jeg prøve noe nytt på Sheima, ettersom hun alltid er super naturlig sminket. Jeg tok altså inspirasjon fra diverse av Selenas looker og prøvde å skape en festlig look på Sheima. Flere bilder av resultatet kommer senere i kveld! Til da, ønsker jeg alle dere en herlig dag videre i dette koselige været:D


New makeup look: Sunset

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Makeup forever Mat velvet Foundation

L´oreal blush Sunset

Chanel Camélia flower

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac Orange eyeshadow

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Mac wonder

Syns?

Miss punky - Makeup look!

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Makeup forever Mat velvet Foundation

Smashbox photo set pressed powder medium

#Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal blush Sunset

Chanel Camélia flower

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Mac carbon black eyeshadow

Mac Plum dressing eyeshadow

#L´oreal longlasting eyeliner

L´oreal #missPunky Mascara

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

#Mac Hue

Syns?

Ny sminkelook: If winter comes..

... can spring be far behind? Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

L´oreal Infallible 24-h matte foundation

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Loreal sunset blush

Smashbox highlighter - soft lights

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

The guardian purple eyeshadow palette

L´oreal longlasting eyeliner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Mac Angel + Impassioned

Syns?

#makeup #macproducts #macmakeup #sminke #beautyblogger #skjønnhetsblogger #åretsskjønnhetsblogger

New makeuplook: Saturday night out Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Makeup forever Mat Velvet

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Chanel 71 malice rouge

Chanel Camélia flower highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Inglot 102 R

Inglot 82 glitter eye shadow

L´oreal longlasting eyeliner

Hudabeautylashes

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Loreal 001 endless light

------------------------

Kunne du tenkt deg å gå ut med denne looken på en lørdagskveld?

#gilmakeup #everydaymakeup #smokeyes #chanelblush #chanelcameliaflower #sminkeblogg  #loreal #hudabeautylashes #inglot

En rask forvandling til valentines dag!

Snart er det Valentines dag igjen, selv om det havner på en lørdag i år, så tror jeg det forsatt er veldig mange der ute som skal jobbe/studere den dagen. Jeg tror også at mange der ute finner på noe senere på kvelden med sin valentine/date etc. I den forbindelse vil jeg komme med enkle tips til de av dere som må tilbringe de første timene på jobb eller skolebenken før dere farter videre på en koselig date eller bare ha en koselig tur ut på lørdagskvelden. Er du stresset og vet ikke om du kommer til å rekke en tur hjem så du kan skifte og endre på sminken/håret før turen ut? Vel, da kan du ta en titt på tipsene under og kanskje det hjelper deg og dine planer for den dagen.

Tørk håret ved å bruke hårføner eller rettetang. Dra gjerne hårtuppene utover og rull forsiktig inn så du ikke får flatt og rett hår. Når du så er ferdig med det, kan du spraye håret litt slik at krøllene holder seg. Før du gjør noe mer med håret, kan du nå starte med sminken før du går videre.

* Primer, slik at sminken får bedre holdbarhet.

* Litt mer foudantion enn hva du vanligvis ville brukt (ettersom du skal gå med samme sminken senere på kvelden, må du bruke litt mer enn det du vanligvis ville brukt + bruke litt ekstra tid på påføring slik at det ikke blir flekkete utover dagen)

* Concealer, til å dekke over urenheter og mørke ringer under øynene.

* Pudder ansiktet og avslutt med en lett rouge

* Bruk øyeprimer, så øyenskyggen din holder seg.

* Lett øyesminke, men mange gode lag med mascara

* Bruk en fuktighetsgivende leppomade mens du er på jobb/skole.

Sånn...da kan vi nå gå tilbake til hår.

Dra så hele håret oppover og lag en høyt og løs donut, så du ikke ødelegger volumet i håret.

Antrekk:

Ta gjerne med deg en pen overdel eller en kjole med noen smykker på jobb som du kan skifte til anledningen.

Dette er hva du skal adde/endre på før du forlater jobben for å dra på daten/festen:

* Rød leppestift

* Litt ekstra rouge

* Smykker som matcher kjolen/ antrekket ditt

* Ekstra vipper om du ønsker en skikkelig forandring

* Slipp håret løs, dra fingrene gjennom og rist litt på hode så krøllene og vulmet kommer fram!Hva er dine planer for valentines dagen?

Modell: Sozan

#valentinesday #tipstilvalentinesday #valentinesdag

Valentine´s day inspired makeup "True romance"Styling & Makeup: Peym -  Agorabeautysalone

 Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Makeup forever Mat Velvet

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Loreal sunset blush

Chanel Camélia flower highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Naked palette 1

L´oreal longlasting eyeliner

Hudabeautylashes

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Loreal Garnet

------------------------

#gilmakeup #everydaymakeup #smokeyes #chanelblush #chanelcameliaflower #sminkeblogg #valentinesdaymakeup #valentinesdayinspiredmakeup

Sneak peak: Romantic Valentine's day inspired makeup!

Husker dere når jeg nevnte i et av mine Trondheims- innlegg at min søster Peym hadde sminket meg og stylet håret mitt ?  Vel, under har dere en liten sneak peak på hvordan resultatet ble. Senere i kveld vil det komme flere bilde av denne looken på bloggen. Det kommer kanskje noen tips og triks om hvordan dere kan gjøre noe lignende på dere selv + produktliste. Peyma hadde kjempe lyst til å gjøre noe "true romance" inspirert sminke på meg ettersom det er Valentines dag snart. Jeg eeeelsket looken! Super enkel, men romantisk! Gleder meg som bare det til å dele resten av bildene med dere senere i kveld.


For de av dere som lurer, så kommer Peyma til å bli boende i Trondheim. Det er bare å konakte henne HER om dere skulle trenge styling til bryllupsfest, napping av bryn, farge/klipp osv. Skulle ønske hun bodde i Oslo, hun jenta der kan seriøst alt hihi!

Vi blogges senere

Dagens sminkelook: Rosa lepperFace:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Makeup forever Mat Velvet

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Chanel blush Tumulte

Chanel Camélia flower highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Naked palette 3:

Strange, Limit, Factory & Dark side

L´oreal longlasting eyeliner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Eastend snob loreal + Babylips balm in red.

------------------------

Syns?

#gilmakeup #everydaymakeup #smokeyes #chanelblush #chanelcameliaflower #sminkeblogg

Photoshoot: Just a little sneak peak

Hei igjen dere. Det er egentlig rett før jeg skal pakke sammen kofferten min så det er ferdig og klar til morgendagens hjemmereise. Men, for å si det sånn da.. Det blir ikke lett. Jeg hadde litt håp, men det varte dessverre ikke så lenge. Når jeg så og tok fram alle posene, klærne, gavene jeg har fått osv som skal være med hjem, stoppa hjertet mitt i et par sekunder. Men, så flink som jeg er fikk jeg plass til alt! Eller ok.. Nesten alt haha!

Husker dere mini shooten jeg nevnte tidligere idag? Under har dere et sneak peak bilde! Resten kommer i neste uke engang.. Ha en fortsatt bra kveld videre!

New event makeuplook: Smokey eyes and red lips
Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Makeup forever Mat velvet

Smashbox photo set pressed powder medium

#Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal blush Sunset

Chanel Camélia flower

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Mac carbon black eyeshadow

L´oreal longlasting eyeliner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

L´oreal Red Collection -J-Lo

------------------------

Syns?

#gilmakeup #eventmakeup #smokeyes #desioeyes

Sneak peak: Somkey eyes and red lips

Heeeei dere! Beklager så mye for sen oppdatering i dag, dagen min stakk av i dag! Jeg sminket min søster tidligere i dag og tok bilder av henne for et innlegg. Dermed dro vi hos mamma for å spise kurdisk mat (Briyani) som smakte himmelsk, yummi! Etter det fikk jeg ca. 15 minutter på meg til å gjøre meg klar til en bryllupsfest til ei barndomsvenninne av meg! JUPP, ONLY 15 MINUTES! Men det gikk heldigvis bra, jeg er vant til å stresse og sminke meg i siste lite. Jeg skal kanskje dele bildene av festen med dere i morgen, ikke det at jeg har tatt så mange men haha.

Dere, looken over er noe av det siste jeg har gjort på meg selv. Smokey eyes og røde lepper er  noe jeg elsker, spesielt når det kommer til vinter-fester og eventer! I morgen vil det komme flere bilder av denne looken + produktliste! Til da, ønsker jeg alle dere herlige lesere en koselig kveld videre og en god natt søvn for de av dere som skal sove:)

Syns?:)

Party makeup: Glitzy black smokey eyes

God lørdag fra Trondheim dere! Litt sen oppdatering, men jeg bestemte meg for å ha en blogg-fri fredag i går, så jeg kunne gå "all inn" med familien. Det har vært utrolig deilig å være her hittil. Spesielt i går! Vi startet dagen med en frokost hos broren min og kona hans Jilan, som vi sover hos. Deretter dro vi en tur til byen, der ble det kos og shopping med jentene også kom vi hjem til en middag også fortsatt kvelden med kos, gode saker og latter. Ettersom jeg fikk dere til å vente i går, vil jeg dele et nytt look med dere i dag. Looken under har jeg delt et bilde av tidligere.  Dette er da en skikkelig party- look for de som elsker sminke og ikke minst smokey eye. Perfekt for mørke-vinter kvelder og mer!

Forresten dere, tusen tusen takk for deres stemmer for Vixen finale plassen, både dere som bor her i Norge og utenfor. Jeg blir så utrolig takknemlig når jeg hører hvor mange av dere daglig har stemt på meg som årets skjønnhetsblogger! Den 06 Januar får jeg vite om jeg går til finalen, det hadde vært litt av en start på dette året her om jeg hadde gått videre til finalen!:D Krysser fingrene.
Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Smashbox photo set pressed powder medium

Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal blush Sandalwood Pink

Makeup store - Pink frost highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Mac carbon black eyeshadow

L´oreal longlasting eyeliner

Makeup Mekka Glitter

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Chanel Sundress

------------------------------------------------------------

I dag går turen også ut, det finnes ikke annet enn kos på menyen for min del. Ønsker alle dere en herlig dag, vi blogges senere <3

Dine planer for i dag? hva syns du om looken over?

Nyttårs Inspirert sminke: Glitz & Glam

Face:

#Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 01 + 02

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac Carbon black

L´oreal Gel liner

Panduro golden glitter

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Marvelous Moxie - B.M
Senere i kveld kommer det et innlegg hvor jeg viser hvordan glitter skal festes på huden og ikke minst brukes. Forresten dere, jeg har filmet denne sminkelooken for dere! Jeg skal klippe den ferdig når jeg er tilbake i Oslo:)

Syns?

 

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Juleinspirert sminkelook til julaften!

God morgen dere og lille juleaften til de av dere som feirer jul! Håper dere har sovet godt inatt for det har i hvert fall jeg. Jeg er glad i sengen min hjemme, men disse sengene de har her på hotellet her er fantastiske. Får nesten ikke lyst til å stå opp og jeg som er så glad i å sove fra før av hihi. I dag skinner solen og det gjør denne nydelige byen enda finere. I går hadde jeg og Dino vårt første møte med byen Barcelona. Frem til nå har jeg klart å forelske meg i hvert eneste kvadratmeter vi har beveget oss på. Jeg stoppet nesten opp foran alle gatene vi gikk forbi igår. Jeg fikk skikkelig Kurdistan følelse mange ganger og jeg elsket det. Folkemengden, stemmingen, de forskjellige matluktene osv.. jeg kunne seriøst ha levd her. Deilig temperaturen og gode shoppingmuligheter, hva mer kan en ønske seg! Jeg kommer til å dele bilder av gårsdagens med dere litt senere i kveld, så dere forstår hva jeg mener:)

Siden det nå er juleaften imorgen fikk jeg lyst til å dele en typisk juleinspirert sminke med dere. Røde lepper, markerte øyne og litt lillaskygge. Jeg håper denne vil inspirere noen av dere til sminken dere skal ha i morgen. Jeg håper at alle dere som feirer jul får en gledelig en med god mat, minnerik kveld med familie/venner og fine gaver ikke minst. Jeg skal iallfall kjøpe meg selv litt flere gaver for morgendagen:)

GOD JUL og jeg håper dere liker looken!

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Smashbox photo set pressed powder medium

Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal blush Sandalwood Pink

Makeup store - Pink frost highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Catwalk eyeshadow pallette

Dior liqued eyeliner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Loreal - Juliannes pure red

Mac Russian Red

SYNS?

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Dagens sminkelook: Vinterland

På vei ut i dag, tok jeg fram mobilen min og knipset et par bilder av dagens sminke for dere. Jeg følte at sminken min passet bra til den kalde og tåkete vinterdagen i dag.. og tenkte derfor: Hvorfor ikke ta bilder av det?:D Her har jeg forresten på meg Juliannes røde leppestift jeg skrev om tidligere i dag:) Nå skal jeg bare slappe av også se om jeg orker å pakke til ferien, som er om to dager. Jeg tror helt ærlig ikke jeg kommer til å orke å gjøre det ettersom jeg skal jobbe nesten hele morgen dagen også. Men en ting er sikkert, og det er det at jeg vet at når jeg går fra jobb i morgen.. så kommer jeg til å være i  skikkelig feriemodus. Da er det mye morsommere å pakke også, eller hva sier dere?:D

Syns om sminken min?:)

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Step by step - Golden smokey eyes

Flere har tidligere spurt meg om hvordan jeg får til slik smokeyeyes, med to farger. Nå skal jeg fortelle dere hvor enkelt det er:

1. Dekk hele øyelokket med en primer

2. Bruk først en lys/hudfarget skygge over hele øyelokket.

3. Bruk en liten og fast kost, påfør den mørkeste skyggen du har i øyekanten, nedre delen av øyet og ytterkanten av øyet. Unngå å få farge på midten av øyelokket.

4. Blend den mørke fargen forsiktig innover fra begge sider med en passe stor blending kost.


5. Påfør så den lyse fargen ( eller andre fargen du har tenkt å bruke )  midt på øyelokket og bruk en passende stor blending kost, jobb inn skyggen slik at harde overganger mellom begge fargene duses ut. Viktig at du blender med lett hånd!


6. Avslutt så med et flere lag sort mascara, gre vippene oppover. Du kan også sette på falske vipper slik som jeg har gjort for best resultat. Måtte bare prøve denne looken med noen lyse linser også.. hihi!

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

#gilmakeup #gilan #smokeyes #stepbystep

Effektive dager..

..og nedtelling til lykke!

Yes, da er det faktisk få dager igjen til vi skal reise bort. Før jeg la meg i går, kom jeg på at jeg skulle jobbe de to siste dagene også før jeg reiser. Kjente at jeg ble små stresset av tanken ettersom jeg enda ikke har pakket, eller i det hele tatt tenkt på det. Men, igjen.. det er Gilan. Jeg elsker å gjøre ting i siste lite hihi. Utenom det så har jeg fått filmet en del i de siste dagene, nå har jeg altså materiale til 3 forskjellige sminkevideoer. Jeg skal prøve å gjøre ferdig 1 av dem før jeg reiser.. også får vi se når resten blir ferdig. Jeg har også bestemt meg for å gjøre ferdig noen sminke- innlegg til dere, så jeg fortsatt blogger om sminke og det som har med det å gjøre når jeg er på ferie også.

Over har dere forresten et bilde til av looken jeg har som header nå. Senere i kveld deler jeg resten av bildene med dere + produktliste. Nå skal jeg jobbe i noen timer, så skal jeg hos flinke Halat for å få freshe negler før jeg skal på ferie, yeey! Forresten, for de av dere som har spurt om min FB side, dere kan klikke HER for å komme til siden:)

 

Stem meg til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

New years eve makeup

Helllllo beauties♥ Hvordan har helgen deres vært så langt? Jeg har selv jobbet litt denne helgen og brukt litt tid på å klippe på en video for dere - Nyttårs inspirert sminke! Looken dere ser under er et av de tre lookene jeg har laget til dere i de siste ukene. Jeg håper at de lookene jeg har laget, vil inspirere dere når det kommer til jul og nyttårsaftens sminke. De to andre lookene jeg har laget er veldig ulike denne looken. Jeg har prøvd å lage litt forskjellig ettersom ikke alle er like glad i for mye sminke. Så, her har dere min første nyttårsaften look til dere:


Face:

#Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 01 + 02

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Dior 454 - 5 Couleurs

Visage- 710 grey

L´oreal Gel liner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Mac Myth

Marvelous Moxie - B.M

Syns?

 

Stem på meg til årets skjønnhetsblogg -Vixen blog awards!

<3

Slik bruker du en highlighter!

En highlighter skal fremheve dine beste sider og det er absolutt et av mine "må ha" skjønnhetsprodukter. Jeg blir alltid like sjokkert når jeg hører mine venninner og lesere si at de ikke eier en highlighter. Tro meg dere, når dere først har lært dere å bruke den riktig, så vil dere forstå viktigheten med bruk av en highlighter. Den fremhever ikke bare dine trekk, men får sminken også til å se friskere ut og gir huden en naturlig og fin glød. For de av dere som aldri før har hørt om en highlighter, det er kort fortalt et shimmer - pudder som reflekterer lyset og fremmhever dine trekk. Om du lurer på hvordan du skal påføre en highlighter, så kan du både bruke fingertuppene eller en mellom fluffy kost, som gjerne er litt rundt og avlang (slik som den jeg bruker under). Du kan bruke en stor kost også om det bare er det du har hjemme, men pass på at du holder kosten med hode, slik at den blir smalere og strammere. Fordi en highlighter skal legges forsiktig.

Under skal jeg vise dere de steden dere kan highlighte:

kinnben:

Du kan bruke highlighter rett over kjevebeinet, når du har pudderet ansiktet ferdig. Deretter kan du legge rouge rett under kjevebeinet for å få det godt frem.

Lett på haka:

Om du har fett hud, så trenger du ikke å gjøre dette.


Nesebeinet:

Har du t-sone problemer, så kan du like godt droppe denne også. Med mine du har funnet produkter som matter ned huden din først. Her kan du enten bruke kost eller fingertupp. Ungå for mye her også.


Amorbuen:

Dette vil gi deg inntrykk av fyldigere lepper. Her kan du enten bruke en liten og fast kost eller fingertupp slik som jeg gjør på bildet under. Litt av det samme shimmeret bruker jeg under brynene også.


Resultat:
Produkter jeg har brukt her er: Chanel 2014 holiday collection - Plumes Precieuses De Chanel & Sigma F35!

Bruker du highlighter? 

#hvordanbrukerhighlighter #highlighting #chanelplumes #chanel #sigmabrushes #sigma #kurdishbeautyblogger

 

Stem på meg til årets skjønnhetsblogg -Vixen blog awards!

<3

Simple and romantic "first date" inspired makeup!

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Smashbox photo set pressed powder medium

Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal blush Sandalwood Pink

Makeup store - Pink frost highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Mac exposed shadow

Catwalk eyeshadow pallette

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Loreal - Juliannes pure red

Lashes:

#hudabeauty lashes - Monique

 

#hudabeauty #hudabeautylashes #monique #redlips #l´oreal #romanticdatemakeup #firstdatemakeup #gilmakeup #beautyblogger

Hva syns du?

 

Stem på meg til årets skjønnhetsblogg -Vixen blog awards!

<3

I know, I´ve beautiful eyes!

Yes I know, my eyes are beautiful. I wish, haha. Jupp.. Som mange andre måtte jeg nesten prøve min bilde- versjon med Hudas'vippe- pakke. De av dere som vet hvem Hudabeauty er vet sikkert hva jeg mener. Å ta bilder med hennes vippepakke er nesten blitt til en liten trend blant makeup-artister og generelt sminkeelskere nå. Det er jo ingen tvil om at Huda har nydelige arabiske øyner, så hvofor ikke prøve selv tenkte jeg. Eller hva sier dere? blunkeblunke!

Jeg har hatt en super lang arbeidsdag i dag, nå står ikke annet på menyen enn deilig mat, avslappende og varme klær + tv!  Ønsker alle dere en super koselig kveld videre.


Gleder meg til å dele mitt første look med Hudas vipper med dere i løpet av uken!

#hudabeauty #hudalashes #shophudabeauty #beautifuleyes #bestlashes

November looks

1

2

3

4

5


6

7

8

Any fav?

 

 

 

New makeup look: Brown Tones

 

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal Candy cane rouge

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Anastasia Beverly hills catwalk palette

Dior liqued eyeliner

Brows:

Anastasia Beverly Hills - Brown Wiz in medium brown

Lips:

#Nyxcosmetics, Nude pink and natural lipliner

Lashes:

Hudabeauty - Samantha

Brushes:

Morphe brushes

Syns?

Desi inspired makeup look- before and after!

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Anastasia Beverly hills #contourkit

Makeup store orange blush

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Motive cosmetics eyeshadows

Brows:

Anastasia Beverly Hills - Brown Wiz in medium brown

Lips:

#Nyxcosmetics, #AddisAbaba + Lórela nude lipgloss

Brushes:

Morphe brushes

Model: Vilde Natalie Nekså

#orangesmokeyeyes #smokeyes #partymakeup #kurdishgirl #beautyblogger #gilmakeup #desiinspiredmakeup #desimakeup #desibride

Syns?:)

Sol, stillhet og lykke.

Det er få ting her i verden som gir like bra start på dagen som å våkne til solstråler. Det gir så mye motivasjon for dagen! Jeg blir så utrolig glad av slik vær, selv når det egentlig er kjempe kaldt ute. Solen i seg selv er som smile-medisin.. får liksom aldri nok av den! At man i tillegg har hatt en super duper bra og avslappende dag dagen før, blir en slik morgen enda bedre. Både jeg og Therese følte at dagen i går bare forsvant, selv om hver av oss fikk ca 2 timer med spa og ansiktsbehandling. Vi ble begge utrolig slappe og sultne etter et par timer. Etter et par timer på spa dro vi direkte til Dinner for å spise mat! Ah.. så deilig mat. Vi spiste og skrytet av maten hele kvelden, skulle tro vi aldri før hadde spist mat.. jupp, så sulte var vi haha.

Og dere, husker dere Desi inspirert- shooten jeg hadde med Vilde for en stund siden? Senere i kveld deler jeg før og etter bilder med dere av hele looken, både med farger og nær - detaljbilder.

Hvordan er være der du bor?

Sniktitt: Dagens makeup look

Heeeei dere! Hvordan har dagen deres vært hittil? Selv så hadde jeg fri fra jobb i dag, jeg dro derfor til Therese i går kveld for å overnatte hos henne. Vi har bare daffet rundt i dag og slappet max av på deres deilige og behagelige soffa foran tven. Gud som jeg elsker henne.. Men dere, i dag kunne jeg ikke la være å prøve huda vippene jeg blogget om tidligere i dag! På bildet under ser dere et bilde av dagens sminke, hvor jeg har brukt Hudabeauty sine vipper - Samantha! Nå måååå jeg springe for å rekke et møte, japp.. 1 sen men spennde møte! Flere bilder av lokken kommer enten senere i kveld eller i morgen!:)

Snakkes! Hjerte hjerte

Sneak peek - purple tones

God kveld dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Selv så har jeg hatt en utrolig travel dag med jobb og andre småting som måtte ordnes i dag. Føler meg utrolig sliten nå og det er nesten sånn at jeg tror jeg kan høre senga rope på meg, haha! Men jeg skal late som jeg ikke hører det, for jeg har bestemt meg for å gjøre noe kreativt i dag.. enten lage en ny sminkelook, video eller tegne litt. Ja dere, jeg har begynt å tegne igjen hihi.. alltid elsket å tegne! Så ja, jeg har bestemt meg for å gjøre noe kreativt før jeg legger meg i natt. Før jeg skal begynne med det, tenkte jeg å dele et bilde med dere av en look jeg gjorde på meg selv for et par uker siden. Hadde helt glemt at jeg hadde bilder av denne looken! I morgen deler jeg resten av bildene med dere + produktliste og et par bilder uten linsene! Elsker lilla øyenskygge, noe av det peneste jeg vet om:)

Hvordan har dagen din vært?

#gilmakeup #skjønnhetsblogger #gilan #sminkeblogg #krøller #curls #beautyblogger

Two days left!

Hei dere! Akkurat nå, i skrivende stund sitter jeg i frisørstolen for å bli kvitt etterveksten og få korrigert hårfargen litt. Jeg avventet lenge med ny frisørbesøk fordi jeg ikke helt viste hva jeg ville. Men så har jeg jo bursdag om to dager og tenkte derfor jeg må komme meg til frisøren for å få orden på håret! Jeg har en følelse på at håret kommer til å bli kjempe fint, veldig spent på resultatet! :D Under har dere forresten de bildene jeg lovet å dele med dere i går. Dette er den samme looken som jeg delte med dere i går, men med linser :)

 

Linser: Desioeyes, Icy blue Likte dere looken med eller uten linser ?

New makeuplook: Winged eyeliner and nude lips

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Smashbox photo set pressed powder medium + dark

Anastasia Beverly hills #contourkit

#Mac bronzing powder

Smashbox #highlighter Lens

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Anastasia beverly hills #Catwalk eyeshadow palette

Ecriture De #Chanel #liquied #eyeliner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

#Myth Mac matte lipstick

Loreal nude #lipgloss


Jeg prøvde denne looken med noen blå linser også etter å ha tatt disse bildene. Resten av bildene kommer enten senere i kveld eller i morgen:)

#wingedeyeliner #wintermakeup #partymakeup #kurdishgirl #beautyblogger #gilmakeup #anastasiabeverylyhills

 

New makeuplook - Orange smokey eyes!Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Smashbox photo set pressed powder medium + dark

Anastasia Beverly hills #contourkit

#Mac bronzing powder

Makeup store teach #highlighter

#chanel Malice blush

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac carbon black eyeshadow

#Loreal Color Riche - les ombres

Naked palette 2

Ecriture De #Chanel #liquied #eyeliner

Smashbox eyeliner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

#Myth Mac matte lipstick

Mac #Velvet tedday

Loreal nude #lipgloss

 

#orangesmokeyeyes #smokeyes #partymakeup #kurdishgirl #beautyblogger #gilmakeup

Syns?

Sneak peek- new makeuplook

God dag dere! Her sitter det en gjespende Gilan etter å ha vært oppe en god del timer nå. Jeg hadde en tidlig avtale klokken 09.00 i dag og måtte derfor stå opp litt tidlig for å rekke den. Ikke så lett når man har sovet dårlig og lite i natt. Sad but true haha. Men, snart skal jeg klappe igjen macen, spise noe lett, så begynne å gjøre meg klar til en spennende møte. Lover å skrive mere om det så fort ting er på plass:) Etter møtet skal jeg mest sannsynlig møte min bedre halvdel Asma, spise en matbit sammen og snakke til vi får vondt i kjeven, haha! Jeg har med andre ord en kjempe spennende foran meg. Når jeg er ferdig med det som skal gjøres i dag, skal jeg dele resten av bildene som dere ser på bildet under, her på bloggen. Det er n ny party- look som jeg gjorde på meg selv for ca. 2 uker siden!

Dine planer for i dag?

#gilmakeup #sminke #sminkør

Oktober makeup and hair looks

Hallo dere! Det var egentlig rett før jeg skulle sette meg ned i sofaen og slappe litt av etter ca. 4 timer med jobb, som blant annet mail besvarelse, telefoner osv. Blir så sliten fordi jeg ikke klarer å la være å anspenne meg for mye når jeg jobber. Med engang jeg fokuserer på noe blir jeg automatisk anspent i skuldrene og får dermed utrolig vondt i nakken og ryggen. Haha, off.. føler meg som en 80 åring noen ganger! Men dere, jeg føler at det er litt lenge siden jeg har skrevet eller hatt en  "tilbakeblikk" innlegg på bloggen hvor jeg viser mine looker i det måned som har vært. Så her kommer det en bildryss av lookene jeg har gjort i oktober, både det jeg har gjort på meg selv og kundene! Fortell meg gjerne om dine favoritter og hvorfor?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Any favs?

#gilmakeup

Makeup look: Fall inspired bridal-makeup

Aloha! Hva skjedde med at nesten halve dagen er borte sånn allerede? Ikke det at jeg ikke har fått gjort ting.. men jeg føler tiden har flydd i dag! Kanskje det er fordi jeg har hatt en bra dag? hihi, Jeg startet i så fall dagen min med en liten legebesøk, kom hjem og spiste en god frokost med mannen. Etter det dro jeg ut igjen på et viktig møte jeg hadde i sentrum. Et møte jeg hadde gledet meg til i et par dager! Det gikk heldigvis utrolig bra og jeg kan nesten ikke vente med å fortelle dere detaljer om hva det var og hva jeg skal gjøre framover.

Under har dere forresten bilder fra en video jeg spilte inn her om dagen. En høst inspirerte brude-look! Dette er en veldig etterspurt look, håper dere vil like detOm noen få strakser skal jeg på trening! Ønsker dere en herlig dag videre, vi blogges kanskje senere:)

Face:

Kicks blur primer

Smashbox foundation -  studio skin 01

Smashbox photo set pressed powder - light

Eyes:

#MAC's paint pot primer

L?Oréal Paris Color Riche Quads

#Hudalashes Alyssa #2

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

 

Syns?

#nomakeup

 

Jupp jeg har hatt mange helt sminkefrie dager i det siste og det kjennes utrolig godt. Jeg er litt sånn små stolt av meg selv med tanken på hvor flink jeg har vært med huden min i det siste. Jeg sminker meg mindre, er langt mer nøye med å rense huden og bruker mer tid på hudpleie. Jeg har kombinert hud og det er derfor litt vanskelig å balansere det når vinteren nærmer seg. Så noen sminkefrie dager hjelper veldig. For det gir huden pusterom som den sårt trenger innimellom.

 Eneste jeg har på på bildet over er mascara, vannfast (utrolig vanskelig å få av) etter en bryllupfest haha..

Hovedgrunnen til at jeg deler dette bildet med dere på bloggen og instagram, er rett og slett fordi jeg vil vise at jeg er fornøyd med meg selv akkurat slik som jeg er. Også for å vise at jeg ikke har så perfekt hud som mange av dere tror. Det betyr ikke at jeg ikke er fornøyd med meg selv eller huden for den saks skyld. Jeg sminker meg for moro skyld og ikke fordi jeg ikke liker meg uten. Jeg føler meg rett og slett mer våken og frisk med, men jeg må også innrømme og si at følelsen av en sminkefri hud er ubeskrivelig noen ganger. Ja, noen ganger hehe.. jeg er veldig lys i huden, det er derfor utrolig lett å se rødheter og urenheter i huden. Det kan være slitsomt noen ganger, men jeg har lært meg å leve med det. For det er jo menneskelig og ingen er født med perfekt hud. Det viktigste er hvordan vi har det på innsiden, en fin utstrålingen slår alt som heter sminke og skjønnhetsprodukter.

Dere, det hadde faktisk vært utrolig moro om dere også ville dele deres sminkefrie bilder med meg, jeg kan lage en kollasj av alle bildene inkludert min og legge det ut på bloggen:) Hvorfor? Jo, kanskje vi kan hjelpe noen som sliter med dårlig selvbilde og er usikre på om det kun er de som har det slik:) Send i så fall bildet til gilan@gilmakeup.com og fortell meg kort om deg selv og hvorfor du ønsker å bidra med det. 

Makeup: Colorful party makeup!

God morgen, verdens søteste lesere! Håper dere har sovet godt i natt og er klare til å ta fatt på denne helgen: ) Jeg startet denne helgen med jobb, styling av en brud til hennes store dag og det gikk kjempe bra! Noe som vanligvis gir meg en veldig bra start på dagen og ikke minst resten av helgen. Lunsjen er spist og snart går turen til trening! Men før jeg fortsetter dagen, fikk  jeg kjempe lyst til å dele denne fargerike fest- looken med dere som jeg gjorde på meg selv for et par uker siden.
 

 

Face:

Kicks blur primer

Smashbox foundation -  studio skin 01

Smashbox photo set pressed powder - light

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac Brownluxe - Bronze

Mac Passionate

Mac fluidlines eye liner gel

House of lashes #temptres

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

 Lip Palette Coastal Scents

Syns?

 

 

Sneak peek from todays photoshoot with Vilde Rachana!

Så, husker dere shooten jeg fortalte dere om tidligere idag? Ikke det at jeg tror dere er så glemske å ha glemt det dere har lest tidligere i dag hehe. Men jeg ble ferdig med shooten for ikke så lenge siden. OG jupp, det var nydelige Vilde Rachana som var modellen i dag. Det gikk utrolig bra! Det er så utrolig gøy å jobbe med talentfulle mennesker, spesielt profesjonelle modeller som vet hvordan ting skal være og foregå i en shoot. Ting går så mye raskere og bedre dag!:) Vi skulle sånn egentlig ha en typisk pakistansk brud-shoot. Men vi fikk dessverre ikke fått tak i smykkene vi skulle ha til drakten hun skulle ha p idagt. Men vi fikk akten hun skulle ha påe ferdig med det for ikke så lenge siden. å seg idag. Det ble derfor bare en enkel pakistansk inspirert look. Jeg gleder meg masse til å sette meg ned å jobbe med disse bildene og dele de med dere!

Jeg håper at alle dere har hatt en bra fredag hittil og får en kjempe koselig helg videre.. joda, jeg skal blogge i helgen også haha:)

#vilderachana #vildenekså #gilmakeup #photoshoot

Fra dag til fest-sminke på 1-2-3!

1. Falske vipper, det kan gi øynene dine det lille ekstra. Blikket kan intensiveres ved bruk av falske vipper, noe som gir en illusjon av større øyne. Her har jeg brukt noen fylldige vipper fra Ardell på henne.

2. Som dere ser så var modellen uten eyeliner på bilde nummer to. Denne looken er derfor perfekt til de av dere som sliter med å sette eyeliner. Alt det du trenger å gjøre er å legge en mørk kajal på våtkanten, både oppe og nede for å gjøre øynene enda mere markerte.

3. Bytt ut den naturlige leppestitften med en mørkere farge, så er du ready to party!

Under kan dere se flere bilder av resultatet.

Enkelt ikke sant? hva syns dere om resultatet?

Fra dag til fest-sminke!

Hei dere! Husker dere disse bildene som jeg delte med dere for et par dager siden? Her har dere resten hvor jeg har gjort om sminken til fest sminke. Senere i kveld eller i morgen skal jeg skrive om de enkle stegene jeg har tatt for å gjøre denne naturlige sminken til en sexy- fest/event sminke. Produktlisten kommer også i neste innlegg!Modell: Rezan

(c) Gilan

Likte du den naturlige eller fest- sminken best?

Makeup: Fall glow

Hei og god lørdag dere. Både jeg og mannen satt oss ned først nå etter et par timer med ryddings og endringer hjemme. Vi flyttet litt på ting og tang her hjemme, hang opp noen bilder og gjorde vårt hjem litt mere hjemmekoselig. Helt utrolig hvor mye slike små- endringer kan gjøre med et hjem. Alt føles nesten helt nytt, utrolig koselig:) Så ja, det er dagen min har gått til hittil, snart skal vi drikke ferdig kaffene våre og komme oss på trening. Etter trening skal vi besøke familien så skal vi avslutte kvelden sammen med en koselig kinotur.

Under har dere resten av bildene av looken jeg gjorde på min søster:)Syns?

Sminke, før- etter: 5 steg til glødende høst-hud!

1. Start med å legg et jevnt og holdbar primer, på modellen over har jeg brukt smashbox photo finish primer.


2. Påfør deretter en god og dekkende foundation over alt på ansiktet utennom området rundt øynene.. Her har jeg brukt Smashbox foudantion nummer 2.2, med en Real Technuqe - Stippling kost. 

2. Bruk en concealer som er en tone lysere en din foundation for å dekke til mørke ringer under øynene og ujevnheter i huden.

3. For å konturere ansiktet til modellen har jeg brukt Sigma F50 kost og Bronze pudder fra Mac. Viktig at du enten holder kosten lett eller bruker lite pudder om gangen, slik at huden ikke blir flekkete eller får harde overganger.

4. Smil et anstrengt smil og påfør rougen midt på kinnet og ton gjerne ut overgangene med pudder kosten du brukte på steg 3. Bruk gjerne en frisk rouge farge!

5. For å gi looken litt ekstra glød, kan du avslutte det med en highlighter rett over kinnbeinet, litt på haka og litt rett over leppene med fingertuppene.

Flere bilder av denne looken kommer jeg til å dele med dere enten senere i dag eller i morgen. Jeg gjorde denne "naturlige" looken også om til fest-look. Bilder av det kommer også senere engang:)

Modell: Rezan, min elskede søster.

Syns?


#høsthud #høstsminke #høstglød #fallmakeup #freshfallmakeup #everydaymakeup #beforeandafter #sminke #gilmakeup

Eid inspired makeuplook!

 

 

Face:

#Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 01 + 02

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Motivecosmetics Latte and cinnamon spice

Mac carbon black

Mac fluidlines eye liner gel

House of lashes #temptres

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Mac Myth and Motive nude


Syns?

 

Everyday makeupFace:

Smashbox primer

Smashbox foundation - studio skin 02-03

Smashbox lens #highlighter

Chanel Jouse Contraste powder blush

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac Veluxe pearlfusion shadow

Diorshow mascara

Lips:
Floral lip pencil num 06


Hva syns dere?

#beforeandaftermakeup #mua #beauty #beautymakeup

Slik får du leppene til å se fyldigere ut

 

Start med å skrubbe leppene og bruk en god balm. Grunnen til at skrubbing er bra er rett og slett fordi det setter i gang blodsirkulasjonen i leppene, noe som gir en effekt av fyldigere lepper.

Som dere ser på bildet under så har jeg brukt en veldig lys concealer for å få den effekten jeg ønsker. Dere kan også enten bruke en lys lipliner, concealer eller en veldig lys leppestift. Du skal starte med å påføre fargen midt på leppene både over og under slik som jeg har gjort.

Så kan du gå over leppelinjen med en lipliner, den jeg bruker under har litt shimmer i seg, noe som vil hjelpe til å få leppene til å se enda fyldigere ut.

Etter at du har påført liplineren skal du begynne å gni fargen inn. Det er viktig at du gjør det sakte, men sikkert så fargen å ikke dekker hele leppen med det. Når du føler du har blendet det godt, kan du påføre en god gloss.Prøv det gjerne ut og del resultatet med meg:D

New makeup look 

Face:

Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 02-03

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Smashbox lens #highlighter

Chanel Jouse Contraste powder blush

 Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac Veluxe pearlfusion shadow

#Dior show mascara

Lashes:

Ardell 120 Demi x 2

Lips:

Inglot 409

Contact lenses:

#Desioeyes - Creamy beige

 

Hva syns dere?

#beforeandaftermakeup #mua #beauty #beautymakeup

Slik gjør du dagsminken om til kveldssminke på 1-2-3

Jeg, i likhet med mange andre jenter og kvinner der ute kan fort bli stresset av tanken på fest eller annledninger som krever at du er pyntet rett etter en lang skole eller arbeidsdag. Nå skal jeg dele noen enkle tips med dere, som jeg har lært meg selv å bruker når jeg har en slik dag i vente. Med disse små triksene slipper du å dra hjem for å gjøre legge sminken på ny. Som de fleste vet, så kan vi tillate oss mer sminke på kveltids enn det vi kan på dagtid. På dagtid bør ikke sminken overdrives, ikke så fargerik sminke i hvertfall. På modellen under har jeg tilføyet noe veldig simpelt, men det var nok til å gjøre om hennes dagsminke til kveldssminke. Dette er hva jeg har gjort:

1. En svart kajal i sminkepungen tar ikke så mye plass. Start med å bruke kajal på våtlinja! Dette er noe som får hele looken til å se mer dramatisk ut og det fremhever øynene ytterligere.

2. Add litt øyenskygge på nedre delen av øyet, gjerne samme farge som du har på øyelooket. Her har jeg brukt Mac Veluxe pearlfusion shadow med 219 kost fra Mac. Om du ikke bruker like mørke farger til din dagsminke kan du gå over øyenskygen din med litt mørkere toner. For det første så du får litt mer markerte øyne, og du bruker samme farge på nedre delen av øyet.

3. Bytt den nude lipglossen med en fargerik leppestift. Looken hadde vært like fin med nude lepper også, men ettersom modellen hadde svart og enkel antrekk i tillegg til å ha håret oppsatt i en enkel hestehale, kunne vi kjøre på med litt mere farger på leppene. Viktig å balansere mellom antrekk / hår og sminke.

Flere bilder av kveld-sminken deler jeg med dere senere i dag:)

Hvordan sminker du deg til fester i en travel dag?

Beautymakeup: Before and after!

Hei dere, under har dere bilder av nydelige Therese fra dagen jeg sminket henne. Jeg hadde egentlig veldig lite sminke med meg den dagen jeg dro hos henne.. men til tross for det ble sånn egentlig både jeg og henne kjempe fornøyd med reusltatet! Senere engang kommer jeg til å dele bilder av look nummer to med dere som jeg gjorde på henne. Eller, det var egentlig samme look som vi gjorde om til kveldsminke ved å bruke mere sminke på øynene med mørkere leppestift!Face:

Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 02-03

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Smashbox lens #highlighter

Chanel Jouse Contraste powder blush

 Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac Veluxe pearlfusion shadow

#Dior show mascara

Lashes:

Ardell 120 Demi x 2

Lips:

Sexy mother pucker lipgloss

 

Hva syns dere?

#beforeandaftermakeup #mua #beauty #beautymakeup

Makeup: Pink glow everydaylook!

Face:

Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 01

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Smashvox lens #highlighter

Id bare mineral warmth rouge

 Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac da bling

#Dior show mascara

Lips:

Mac Mua

 

 

Syns?

Høst inspirert sminkelook!

Høst har alltid vært et av mine favoritt årstider. Jeg elsker tanken på at en kan gå med ekstra sterk leppestift og mørkere øyenskygge enn det en kan bruke resten av året. Røde lepper og smokey eyes har alltid vært min greie., men det er ikke det eneste. Orange toner er noe også noe av de beste fargene jeg vet når det både kommer til lepper og øyesminke. Oransje og brune toner kan være veldig friske farger men kan også ved hjelp av litt svart øyenskygge i øyekanten eller noen fyldige vipper bli mer dramatisk. Slik som dere ser på bildet under. Den typiske fargen på bladene på høsten inspirerer meg mer enn noe annet når det kommer til sminke. Jeg kommer også til å lage flere looker med enda mørkere skygger og røde lepper for denne høsten! Høsten, den svale fine årstid da allting skifter farge og forgår. La deg også bli inspirert av den:)

Face:

#Kicks primer

Smashbox foundation -  studio skin 01 + 02

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Anastasia Beverly hills #contourkit

Mac Peaches #highlighter

 

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac soft brown eyeshadow

Inglot AMC 51 eyeshadow

Mac Carbon black eyeshadow

Smashbox fluidlines eye liner gel

#Ardel - Natural #lashes

 

Lips:

#YSL #14 & #8

Hvordan liker du å sminke deg om høsten?


 

#smokeyeyes #smokeye #makeup #beautyblogger #skjønnhetsblogger #kurdiskblogger #darksmokeyeyes

(c) Farid Omer

Sneak peak: Høst inspirert sminkelook!

God fredag dere! Gud så sliten jeg er. Nesten så jeg får lyst til å legge meg ned og sove til i morgen, men det er kanskje ikke det smarteste valget nå som jeg endelig har lært meg å stå opp tidlig. B menneske. Jada, soveglade meg stod opp rundt 08.00 i dag. Jeg har jobbet med masse forskjellig siden dag og er mer enn klar til en middag ute sammen med mannen snart. Det er faktisk overraskende deilig å våkne så tidlig, en får gjort så mye.. nesten så jeg får panikk når jeg tenker hvor mange timer jeg vanligvis tilbringer på senga hehe. 

Under har dere et bilde av en ny look jeg gjorde for et par dager siden, senere vil det komme flere bilder med produktliste.Hva er dine planer for idag?

August makeup-looks

♥1

♥2

♥3

♥4

♥ 5


♥ 6

♥ 7

 

Any favorites?

 

Todays makeup - look!


I går hadde jeg en koselig kveld med verdens beste Therese mens guttene hadde en guttekveld hjemme hos oss. Da jeg våknet i dag, hadde super flinke Therese dratt på trening. Istedenfor å kjede meg, eller noe gjøre fornuftig som å lage en frokost, bestemte jeg meg for å gå bananas blant hennes sminke. Jeg hadde med meg alt annet enn mine øyneskygger, tror ikke dere jeg fant den store skygge paletten fra NYX blant hennes sminke? Haha, jupp.. jeg måtte bare prøve noen av skyggene og hennes utrolig fine lipliner fra Gosh! Hadde helt sikkert skrevet hva de het, men husker det ikke og jeg er hjemme nå:(

Dihî ez li mala Theresê nvistim, jinbra Farîd u korik hatbune mala me. Min sheveka geleka xosh gel Therese borand, bes ko spêdê ez raboime ve ew chbo temrina. Ez ji nav makeup´ê we keftim shinako tishtekê bash bkem, wek têshtê bxom meselen haha. Min teqriben hemî makeup ´ê xo di gel xo brbo j´blî eyeshadows. Shensê min, ewê eyeshadow paletteka mezin ya NYX hebo, hind keifa min hat u min hindek ji wa renga ceribanden. Ew û lip - linerê wê yê Gosh! 

Har du noen produkter fra Nyx eller Gosh?

#sminke #gosh #nyx

New inn: Makeup!

God morgen og ny uke dere! Det er egentlig rett før jeg skal ut. Har så mye å gjøre i dag at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Ble derfor kjempe takknemlig når jeg hørte bråk utenfor igjen, hadde aldri våknet så tidliig om det ikke var for arbeiderne der ute. Så tusen takk haha! Uansett, under har dere noe av det nye jeg har kjøpt inn i de siste dagene. Disse er da mine to nye favoritter og det er grunnen til at jeg deler de med dere før alt annet som jeg kjøpte med disse.

Spêde bash hevalîno. Hebxo pîcheka maî ko ez dê derkevîm jî mal. Evro min hind shol yêt hein ez nizanîm dê ji kîve dest pê kem. Ji ber hindê evro gelek keifa min hat ko gelek xebsebo derve, ez bi xêra xebsê ji xew rabom evrojî. Li binî hin do ji productet ny dbinên ewêt min va roja krin. Min gelek makeup û beauty products va roja yêt krin, bes eve do ji favoritet minêt ny ne. 

Jouse Contraste fra Chanel er virkelig et av de beste rougene jeg noen ganger har prøvd. Frisk og fin farge som gir akkurat nok farge og glans. Elsker elsker elsker den! Jeg bruker som regel brune-toner på skinnene, glad for at jeg hørte på min vennine Avine og kjøpte denne. Du tar aldri feil når det kommer til slik;)

#Chanel #JouseContraste, rastî eve ek jî bashtrin roug´a ye heta nuke min bi kar inain. Rengekê dîlveker u nazik, min gelek hejê kir jiber ne gelek rengekê toxe u ne gelek shimmer ye teda. Ez bara ptir rengêt qehwaiy bi d´inem. Bes evi rengî wel min kir ko ptîr rengêt vebi kar binem.

This palette includes shades of egg shell, frosty orange gold, light yellow chocolate, deep bronze, blackened plum with pearl.

#MacBrownluxe. Denne paletten her minner meg egentlig veldig mye om Naked2 som jeg har hjemme. Nydelig farger som jeg aldri får nok av. Måtte bare ha den ettersom den hadde alle de fargene jeg bruker ofte.

Mac Brownluxe. Ev paletta bchik ya Mac bîra min gelek bi paletta Naked2 înît. Rengêt gelekêt can ko ez chî cara jê têr nabim! Min eve krî ji ber ez gelek va renga bi kar inem bo rojane

Har du noen av disse produktene?

Te ev produckte hene?

 

New makeup look: Black smokey eyes!

The smokey eye is a classic yet modern look. . .


 

Face:

#Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 01 + 02

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Anastasia Beverly hills #contourkit

Makeup store teach #highlighter

 

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac soft brown eyeshadow

Mac Carbon black eyeshadow

Mac fluidlines eye liner gel

#Ardel - Double Up lashes

#Lenses : #Desioeyes

 

Lips:

Mac - angel frost

Mac - #Barry M

 

Is smokey eyes something for you?

 

#smokeyeyes #smokeye #makeup #beautyblogger #skjønnhetsblogger #kurdiskblogger #darksmokeyeyes

(c) Farid Omer


Sneak peak: New smokey makeup look

God morgen dere! Jeg håper at alle dere har sovet kjempe godt i natt, det har ikke jeg. Jeg stod opp ganske tidlig også pga bråket utenfor.. japp, triste greier. Ikke helt meg å stå opp klokken 08.00! Men, på en måte så føles det ganske godt også ettersom jeg nesten aldri våkner så tidlig. Nå skal jeg gjøre et par viktige ting, så skal jeg ut på date med verden beste mann senere i dag! Over har dere forresten en ny look, resten av bildene i farge deler jeg med dere enten senere i kveld eller i morgen me produktliste! Og dere? Jeg har laget to nye sminkevideoer til dere, i den ene har jeg lage looken over ettersom mange hadde spurt om en smokey eyes tutorial!

Spêde bash! Ez hîvî dîkem hin hemî gelek xosh nvistbin shvêdi. Ez bxo evro spêdê zî yal dîf dengekê nexosh raboim. Rex mala meve yê medresekê ava dken, veca ji serkê si7rê di bite ding dinga wa. Her chewabit, pichekê xoshboji ko ez bi xêra wa zika raboim bcz ez hemi gava heta dreng di nivim heke min shol nebit. Nuke ez dê rabim hindek shol u molet fer kem ( weki em kurd di bejin) u pashî de gel zelamê xo chime date´ka xosh:) û erê, ew lookê hin di bînen min shnî yê chekri. ANNND YUPP, min makeup tutorialek bo vi lookiji dhi chekir!:D An ev sheve anji sba de heshta wena inme xar li ser bloggê xo digel productlist. Rojeka xosh!

(c) Farid Omer

Syns?:D

 

New makeup look: Thick winged liner!

Face:

#Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 01 + 02

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Anastasia Beverly hills #contourkit

Makeup store teach #highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac soft brown eyeshadow

Mac shadowy lady

Mac fluidlines eye liner gel

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Mac please me

Loreal nude lipgloss

Syns?

Loving the Kurdish flag.

Jeg har alltid vært utrolig glad i det kurdiske flagget, jeg har derfor alltid hatt et flagg hjemme som jeg har tatt bilder med og blitt inspirert av til å lage forskjellige "flagg looker". I går fikk jeg kjempe lyst til å vise min støtte til alle Kurdere, spesielt pershmerge (våre soldater) for det de gjør for å beskyte landet vårt og våre familier. Det brenner i mitt hjerte når jeg ser hva mange kurdere går gjennom nå pga ISIS.. Jeg håper at dette tar slutt snart, før flere familier splittes. Jeg er en stolt kurder og vil alltid være det!

Min hemî gava gelek hesh ala meya Kurdi kri. U min hemi gava alayekê Kurdi yal mal heboy. Shvêdi gelek zewqê min lêda ko ez alayê me Kurda di gel nexshê Kurdiatanê li ser ser û chavet xo chêkem. Eve êk ji wa rêkaye ko ez hejêkrina xo bo welatê xo diyar dkem. Ez Kurdeka gelek ser blindim, bjit kurd, bjit pêshmergê me u Kurdistan! 


#kurdishflag #kurdishmap #nexshekurdistane #kichakurd #duhok

This look is inspired by my sister Peyman, it was so beautiful on her face that I had to try it myself.

New makeup look: Everyday makeup!

Heeei dere! Hadde glemt helt å dele denne sommerlooken med dere. Det ene bildet delte jeg her om dagen også har jeg glemt å dele resten med dere med produktliste. Nå får dere det:)

Face:

#Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 01 + 02

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Anastasia Beverly hills #contourkit

Makeup store teach #highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac Cranberry eyeshadow

Mac shadowy lady

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

#Snob mac lisptick

Loreal nude lipgloss


Syns?:D

(c) farid omer

New makeup look: Smokey eyes and red lips!

Face:

#Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin 01 + 02

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Anastasia Beverly hills #contourkit

Makeup store teach #highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Loreal nude eyeshadow

Mac carbon black eyeshadow

Mac Humid green #eyeshadow

Ecriture De #Chanel #liquied #eyeliner

#Lashes: #Ardell Double up

#Diorshow iconic #mascara

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown
Tinted Brow Gel - Caramel

Lips:

Loreal red lipstick

Syns?

 

(c) Farid omer

New makeup look: Simple smokey eyemakeup!

Hei og god søndag dere. Under har dere detaljebilder av den nye sminken jeg gjorde for et par dager siden! Senere i kveld deler jeg bilder av hele looken med dere her på bloggen.

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Loreal nude eyeshadow

Mac carbon black eyeshadow

Mac Humid green #eyeshadow

Ecriture De #Chanel #liquied #eyeliner

#Lashes: #Ardell Double up

#Diorshow iconic #mascara

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown
Tinted Brow Gel - Caramel

Syns?

 

Birthdayparty makeup!

God morning beauties! Hvordan har dere sovet i natt? Jeg fikk ikke sove før det var veldig sent, men når jeg først sov så sov jeg som en liten unge hihi. Uansett, hva er det som skjer med Norge egentlig? Det er jo enda sommer og varmt ute:D And ´m loving it! Under har dere et bilde av min vakkre søster Sozan. Da jeg var i Trondheim hadde min nevø bursdag. Min søster Sozan hadde kjempe lyst til å bli sminket av meg og jeg takket selvfølgelig ja! Mange som har sett oss mener vi ligner mye, eller sånn er det med alle mine andre søstre også egentlig. Folk ser likhet, noe vi selv ikke gjør! Men, jeg skulle ønske at jeg var like pen som henne, hun har så utrolig fine trekk! Under har dere et bilde av sminken hennes fra den dagen:)

Håret er klipt av min flinke søster Peym!

Hva syns du om sminken?

#sminke #makeup

 

Sneak peak: Heavy Eid inspired makeup look!

God søndag dere! Regner det like mye der dere bor slik som det har gjort her i Oslo i dag? Jeg elsker regn, men disse torden lydene skremmer livet av meg hihi. Jeg klarer liksom ikke å nyte været når det tordner sånn!  Men, heller regn og litt torden enn masse snø! Eller hva sier der? Uansett, under har dere et sneak peak bilde på enda et Eid inspirert sminke. Den forrige jeg delte var mindre øyenskygge og kanskje mykere farger, denne er for den sminkeglade jenta som ikke er redd for at det skal bli for mye. I midtøsten er det helt vanlig å gå med så mye sminke til både fester og høytider. Jeg måtte derfor lage en heavy en også for de som er super glad i for mye øyenskygge og sminke generelt! Senere i dag kommer det flere bilder med produktoversikt. Ha en nydelig dag så lenge dere:)


Iphone bilde, kanskje ikke verdens beste kvalitet.. men det var det jeg hadde den dagen:D

#makeup #sminke #beautymakeup #eidinspiredmakeup #idmakeup #mua #kurdishgirl

Syns?

 

Sneak peak at Eid inspired makeup look!

God onsdag dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg hadde egentlig planer om å komme meg ut så fort jeg våkna i dag, men ettersom jeg hadde enorme smerter i ryggen i går fikk jeg dessverre ikke sove før rundt klokken 05.00! Så ja, sov først etter å ha tatt en paracett.. det gjorde at jeg stod opp ganske sent i dag. Men, nå som ryggen er litt bedre tenkte jeg å komme meg på trening igjen så jeg får litt mere rytme i hverdagene igjen. Jeg har ikke trent på 1,5 måneder. Det føles som evigheter og for å være ærlig så er ikke jeg akkurat så veldig motivert til å dra på trening i dag.. men det pleier som regel å være vanskelig å starte igjen. Etter trening tenkte jeg å gå en lang tur i solen, så komme hjem igjen og lage en koselig middag til meg og mannen.

Under har dere en sneak peak bilde på et look jeg gjorde i Trondheim. Flere har spurt om jeg kunne lage noen Eid inspirerte sminkelooker, her har dere 1 av de. Senere i dag deler jeg flere bilder av denne looken med dere:) Ønsker dere en herlig og super bra dag så lenge!

Hvor og med hvem feirer du Eid i år?

#eidinspiredmakeup #eidmakeup #makeuplook #beautymakeup #gilmakeup #sminke #curls #lashes #beautyblogger

Todays makeup look!

Jeg og mine 4 søstre kom akkurat hjem etter en koselig koselig dag med masse shopping, god middag og kos. Jeg har ledd, koset meg og gått rundt og smilt i nesten hele dag. Jeg hadde egentlig ingen planer om å shoppe her i Trondheim, men ikke så lett å holde seg unna det når man har 4 andre shoppingsgale søstre rundt seg hihi. Jeg har koset meg som bare det i dag og nå skal resten av kvelden bringes med resten av gjengen. Jeg kan derfor ikke skrive videre nå, fordi de har allerede ropt på meg mer enn 4 ganger. Jeg elsker Trondheim! :D

Under har dere et bilde av sminken min fra i dag!

Hva har du gjort i dag?

Sneak peak - New makeup look

Hei på dere fra Bartebyen! Hvordan har helgen deres vært så langt? Jeg har hatt en fantastisk bra helg sammen med familien her i Trondheim. I går var nesten alle samlet hos min bror, det ble mye latter, god mat og masse søskenkjærlighet. Etter en koselige kveld hos broren min i går, kom vi hjem til min søster for overnatting. Her har da jeg og mine søstre vært siden i går, utrolig koselig! At det i tillegg er så fint vær her i Trondheim har denne turen blitt enda mere spesiell.. minner meg så mye om den tiden hele familien min bodde her. Uansett, under har dere et sneak peak bilde på et look jeg kommer til å dele med dere litt senere i dag. Looken lagde jeg for ca. 1 måend tilbake, pga av lite tid i det siste har jeg ikke rukket å dele de med dere før nå. Vet dere hva? JEG ORKER IKKE Å SKRIVE MERE NÅ, jeg faster og er helt ærlig litt for sulten til å fortsette haha. Vi blogges senere i dag vi! 

Syns? / Faster du?

Yesterdays makeup!

God morgen dere! Gud så varmt og sommerlig vær det er her i Oslo. Hvordan er det der du bor? Hadde ikke overlevd uten vifte i disse dagene liksom. Dere, jeg skulle dele antrekksbilder med dere igår men fikk dessverre ikke tid til det ettersom jeg og min søster besøkte svigerfamilien etter gårsdagens by-tur. Vi kom hjem ganske sent og når vi først var hjemme måtte hver av oss gjøre sine ting også tilbringet resten av kvelden sammen på verandaen vår med kaffe og deilige kanelboller. Nå skal jeg dele bilde av gårsdagens sminke med dere til jeg får tid til å dele antrekksbildene senere i dag eller i morgen.

Syns?

#makeup #sminke #krøller #blondie #nudelips #kurdishblogger #smokeyeyes #bighair #hairinspo

How I do my eyebrows: step-by-step pic tutorial!


Hei dere! Da jeg sminket meg tidligere i dag, bestemte  jeg meg for å lage en bryn- bilde tutorial til dere. Jeg har tatt bildene med mobilen, så hele greia var ikke så seriøst. Da jeg så på bildene istad og laget et kollasje av de fikk jeg lyst til å dele det med dere. Jeg tegner som regel brynene mine med øyenskygge og kost, men i dag fikk jeg lyst til å prøve ut med "pen". Det går mye raskere med pen følte jeg, men skygge er fortsatt min favoritt måte å tegne brynene på. Dette er hva jeg har gjort over:

1. Børst brynene dine først så alle hårene går i samme retning. 2. Tegn en svak strek på under delen av brynet slik at du har en form å tegne etter. 3. Fyll resten av brynet, med korte bevegelser så det ser naturlig ut. 4. Gå over brynet med 1-2 lag bryn gele. 5. Avslutt med å tegne et strek med concealer eller en lys pen rundt brynet og jevn det så ut med en kost eller fingrene. Liker dere slike innlegg? Hva ønsker dere at min nesten bilde-toturial skal være om?

what a day

OK, om jeg igjen denne gangen ikke får skrevet dette innlegget i fred slutter jeg med blogging. Etter å ha spist frokost i dag, begynte jeg å skrive et innlegg, så måtte jeg plutselig gjøre noe og da ventet jeg med å poste det. Senere, etter jeg hadde fått unnagjort en del ting, satt jeg meg ned igjen for å skrive ferdig innlegget.. men da passet ikke det jeg hadde skrevet tidligere til det jeg skulle skrive. Jeg utsatt det derfor igjen og tenkte å blogge ferdig rundt 15.00 tide. Etter mye frem og tilbake, møter og stress satt jeg og Dino oss i bilen for å gå å handle mat. Da oppdaget vi at bilen hadde gått tom for bensin. Jeg vet, hvor ofte skjer det liksom. Så ja, om det igjen oppstår noe nå mens jeg taster, så vil dette være mitt siste innlegg haha. Maten er spist, dagens gjøremål er gjort og nå skal vi se på fotballkamp! Heia Uruguay:D 

Under har dere et bilde fra i går. Jeg tok noen sminkebilder etter at jeg helt tilfeldig så at jeg hadde samme farge på leppene og neglene! Flere bilder kommer senere engang.

 

Kos dere så blogges vi mest sannsynlig senere i kveld:D

#makeup #sminke #hår #mua #gilmakeup

Arabic inspired makeup look!

Hello sunshines. Hvordan har dere det idag? Selv så har jeg hatt en veldig travel dag helt siden jeg våknet tidligere idag. Det er så utrolig mye å gjøre om dagen at vi ikke helt vet hvordan vi skal starte dagene våre. Det eneste som får meg til å koble av fra alt rundt meg om dagen er når jeg er kreativ og sminker meg. Det er først da jeg kobler av alt rundt meg og fokuserer bare på en ting. Her om dagen bestemte jeg meg for å gjøre noe jeg aldri før hadde gjort. Som dere ser under så gikk jeg for en arabisk inspirert look med hijab. Jeg har tidligere hatt arabisk inspirerte looker men aldri med hijab. Det er først da det ser arabisk ut føler jeg. Jeg skulle egentlig gjøre denne looken for veldig lenge siden, men jeg utsatt det hele tiden.. som mye annet. Men nå som mange av dere har spurt meg om en slik look før og Ramadan nærmer seg tenkte jeg det var på tide at jeg gjorde det. Forresten, jeg elsket å ha hijab på meg. Det er så pent og spesielt.

#hijab #muslim #arabicmakeup #arabickeyes #sminke #makeup #arabicinspiredmakeup #hijabi #sjal #skaut #smokeyeys #arabicbeauty #beautymakeup

Hva syns du om looken? Bruker du hijab?

Brown hair and natural makeup look

Ærlig? Skikkelig ubehagelig og uvant var det for meg å svare kommentarer både her og på Facebook om at jeg faktisk hadde farget håret. Men jeg må også innrømme at jeg fniste og ble glad når jeg så at noen gikk på det. Jeg har ikke farget håret mitt, jeg tror heller ikke jeg går så mørkt med samme om jeg noen ganger skal bli brunette igjen. Jeg syns det er utrolig elegant og fint med svart / brunt hår.. men det er dessverre ikke noe for meg akkurat nå! Både jeg selv og alle de rundt meg sier og mener at jeg kler lyst hår bedre enn brunt. Noe jeg er helt enig i ettersom mine krøller ser best ut når jeg har blondt hår med striper. Det jeg har brukt under er ikke parykk men noen extensions jeg hadde hjemme, prøvde det for morro skyld først så fikk jeg ideen om å lure dere.. :)

#naturalmakeup #makeup #sminke #beautyblogg #skjønnhetsblogg #sminkeblogg #kurdiskblogg #kurdiskjente #gilmakeup #brudestyler #mua #lenses #brownhair

Hva syns dere jeg kler best, brunt eller blond?

Beauty makeup: Hvordan gi konturer til ansiktet

Helt siden jeg har startet denne bloggen, har jeg bestandig fått kommentarer, mailer og meldinger fra lesere som ønsker et innlegg om hvordan jeg konturerer ansiktet mitt. Bare så det er sagt så er dette ikke noe jeg gjør daglig. Som regel så bruker jeg å sminke meg helt vanlig med en farget foundation også konturerer jeg ansiktet med to forskjellige pudder, en lys en for å highlighte blant annet skinnebein også bruker jeg en mørkere pudder til rouge og konturering. De eneste gangen jeg konturerer ansiktet med foundation er når jeg lager festlige og fargeriker looker til bloggen.

Det jeg har gjort over er med foundation og concealer. Det er litt mere komplisert enn pudder konturering, ettersom man må jobbe ekstra godt og nøye med belnding. Det er super viktig at man har gode koster og ikke minst pordukter for å kunne blende det godt sammen så man ikke ser flekkete ut. Dette er hva jeg har brukt over:

1. Mac primer

2. Wheel concealer 6 - den mørkeste fargen til konturering

3. Wheel concealer 6 - den lyseste fargen til highlighting

( Man kan også bruke en mørk og en lys foundation til konturerung og highlighting, men da må de ha god dekk slik at resultatet blir jevnt)

4. Jeg har brukt Real technique stippling kost for å blending av konturen rundt ansiktet og kinnbein. Jeg brukte en litt mindre blending kost for blending av concealer under øynene, under leppene og over øyenbryn.

5. Jeg avsluttet det med Anastasia B. H contour kit (i pudder).

#contour #facecontour #kontur #konturering #kontureringavasnikt #sminke #beautymakeup #gilmakeup #anastasiacontourkit #facehighlighting #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #wheelconcealer #visage #mac #makeup #mua #kurdiskmua

Pleier du å konturere ansiktet? Hva slags produkter bruker du?

New makeup look + product list

Face:

Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Rouge - Mac Breezy

Eyes:

Eyeshadows:

Mac prep and prime

Inglot Rainbow eyeshadow 117R

Eyeliner:

Smashbox drama gel eyeliner

Eyebrows: Anastasia Beverly Hills

Lips:

Mac red + lady danger

Syns?

Some of my latest makeup and hair looks

Jeg må nesten si at det er små rart å blogge igjen. Det føles som evigheter sist gang jeg var innom her!  Jeg ville derfor komme en liten tur innom idag for å høre hvordan dere har det og ønske dere en god god helg videre. Forresten, 1000 takk for alle de koselige og kjærlige ord her på bloggen og andre steder. Jeg setter veldig stor pris på det!♥

#Gilmakeup #sminke #hår #beautymakeup #sminkeblogg #kurdiskblogg #skjønnhetsblogg #lipstick

Over har dere et bildekollasj av mine siste hår og sminke looker som jeg har gjort på meg selv. Any fav?

Dramatic costume makeup look!

 

God søndag dere! Jeg håper at alle dere har hatt en bra helg så langt og er klar til å ta i mot en ny uke med nye utfordringer og muligheter i morgen! Jeg har igjen lagt meg veldig sent i natt pga jobb og våknet ganske sent i dag. Det ble derfor en veldig sen frokost på meg og mannen. Vi er begge super klare og spente til å se Liverpools siste fotballkamp for denne sesongen. Under har dere bilder av et nytt heavy sminkelook jeg gjorde for et par dager siden. Looken kan være spesielt fint til en dramatisk/ mørk kostyme-fest! Let me know what you think!

#dramticmakeup #dramaticcostumemakeup #darkmakeup #laze #makeup #sminke

Vi blogges!

New partymakeup + products!Face:

Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Anastasia Beverly Hills contour kit

Eyes:

Anastasia Beverly Hills Catwalk shadow palette

Guerlain eyeliner

Diorshaow Iconic mascara

Smashbox drama gel eyeliner

Lips:

Shiseido RD 346

Syns?

 

New makeup look: Dots

 

Face:

Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Anastasia Beverly Hills contour kit

Eyes:

Eyeshadows:

Mac orange

Mac Chrome Yellow

Smashbox drama gel eyeliner

DOTS: Guerlain eyeliner

Eyebrows: Anastasia Beverly Hills

Diorshaow Iconic mascara

Lips:

Mac, sounds like noise

Syns?

New makeup look + products: Pink Gerbera flower

God morgen engler. Må bare starte dette innlegget med å si at det var skikkelig uvant for meg å ikke ha bloggen som en del av dagen min i går. Jeg følte hele tiden at jeg manglet noe veldig viktig. Jeg hadde tenkt å dele en ny sminke look med dere, det ble så mye stress i går at jeg valgte å vente med det til i dag. Jeg våknet for ikke så lenge siden og det første jeg tenkte var: wow hvor fort gårsdagen gikk som alle andre arbeidsdagene mine. I går våknet jeg klokken 08.00! En time etter det, klokken 09.00  var jeg på hotellet hvor brudestylingen skulle foregå. Jeg ble ferdig med henne rundt 14.00-15.00 tiden. Etter alle timene med jobb, måtte jeg komme meg fort hjem igjen for å skifte, sminke meg og dra på bryllupet. Veldig stressende dag, men det var verdt det. Stylingen gikk bra, jeg danset mye på festen også fikk jeg møte mange kjente som ikke hadde sett på lenge. Utrolig koselig dag, men Gud hvor ferdig jeg var når vi kom hjem. Det er veldig sjeldent at kroppen min gir meg stopp signaler og sier nå må jeg få legge meg, ellers sover jeg stående hehe.

Jeg har tatt noen bilder fra både bryllupet og stylingen med mobilen min, men jeg tror jeg velger å vente med å dele bildene med dere nå til jeg får tak i noen fine bilder med bra kvalitet. Tro det eller ei dere, men det blir enda en fest på oss i kveld. Jeg skal derfor rydde litt i sakene mine nå, lage en god frokost med søsteren min, nyte et par rolige timer hjemme så begynne å gjøre meg klar til fest nummer to, yeey!

Under får dere et sneak peak bilde av lokken jeg egentlig hadde tenkt å dele med dere i går, senere i dag deler jeg resten av bildene! Ønsker alle dere en herlig dag.

#macmakeup #macproducts #maybellineeyeliner #dior #makeup #sminke #beautyblogger #brudestyling #bridestyler #purpleeyeshadow #gerberaflower #gerbera

EYES:

MAC painterly eye primer

Mac brule eyeshadow

Mac hepcat eyeshadow

Mac Carbon black eyeshadow

MAYBELLINE long lasting gel eyeliner

DIOR Iconic Mascara

BROWS:

Anasastasia B.H Brow pallette: Medium brown

Hårbåndet er fra: Madforhalos

Syns?

Todays makeup

Da er jeg ferdig med dagens gjøremål. Eller jeg ble egentlig ferdig for to-tre timer siden, men det er først nå jeg skifta og er på vei til mine foreldre sammen med min søster og hennes handsome sønn. Stylingen gikk super bra i dag! Skulle egentlig dele bildene med dere i dag men jeg rakk det ikke ettersom jeg måtte skifte og komme meg ut. I dag kommer søsteren min med sin familie fra Sverige også, enda flere familiemedlemer! Aaahhh gleder meg, det blir en koselig kveld! Jeg håper at dere også får en veldig koselig kveld videre.

Under har dere et bilde av sminken min fra i dag.

Syns?

New makeup look

Hei engler! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg har gjort en god del tidligere i dag og ble først ferdig med å spise middagen for litt siden. Det ble en herlig Lasagne på meg Dino og Asma. Jeg fikk Asma på besøk rundt 13.00 tiden, så spiste vi først en lett lunsj sammen. Etter det dro vi ut og tok antrekksbilder, nyttet solen og koset oss i det nydelige varme været. Før vi kom hjem igjen, dro vi innom postkontoret for å hente 3 pakker! Yey, nye klær som da betyr ny vårgarderobe. Kan nesten ikke vente til jeg får visst de til dere! Masse søte sommerkjoler, lette og tynne overdeler og skjørt! Nå skal vi en tur hos søsteren min for en koselig familie kveld:D

Under har dere bilder av en sminkelook jeg gjorde på søsteren min når hun var her for et par uker siden.

Syns?

Yesterdays makeup

Hei solstråler! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg kom nettopp hjem (hos Alan og Therese) etter en koselig date med Vilde, ei venninne av meg fra videregående. Vilde er ei av de få jeg har kontakt med igjen fra videregående. Vi satt ute i solen og nytet en matbit og kaffe sammen mens vi snakket om alt og ingenting. Utrolig koselig.

Akkurat nå er jeg som sagt hos Alan og Therese sammen med Dino. Vi skal spise middag om ikke så veldig lenge. Før det ville jeg dele noen bilder av sminken min fra i går med dere. Fordi været var så herlig og sommerlig i går, bestemte jeg meg for å bruke grønn øyenskygge. Noe jeg ikke har gjort på veldig lenge! Elsker grønn øyenskygge til brune øyner:D håper dere også vil like det.

#sminke #makeup #beautyblog #skjønnhetsblogg #eyeshadow #mua #kurdishmakeupartist

 

Syns?

Golden makeup- look

God tirsdag dere! Jeg og Dino hadde besøk av hans familie i går, det var utrolig koselig å ha alle samlet her:) Dette innlegget skulle jeg egentlig dele med dere i går, men jeg følte meg veldig dårlig og slapp etter at familien dro herfra. Jeg la  meg derfor med engang de hadde dratt. Jeg føler meg litt bedre i dag, men halsen gjør fortsatt like vondt:( Over har dere bildene jeg lovet dere i går. Det er en sminkelook som jeg gjorde for et par uker siden. Jeg elsker golden- looker, perfekt øyenskygge for brune øyner! Denne looken er like fin både med og uten eyeliner. Måten jeg hadde sminket meg på, kunne fungere bra som kveld- festsminke. Looken kan også passe perfekt som hverdagssminke om man ikke bruker eyelineren.

Syns?

Makeup + products : HoneyEYES:

Mac prep an prime - primer

Naked Urban Decay: Virgin, Half baked, Darkhose

Smashbox deep black eyeliner

Depend lashes

BROWS:

Anasastasia B.H Brow pallette: Medium brown

 

Deler bilder av hele looken med dere senere i dag:)

Syns?

Grey smokey eyes

Hei nydelige skapninger! Hvordan har starten på en ny uke vært hos dere? Jeg har hatt en veldig fin åpning på denne uken. Jeg startet dagen med en god frokost med mannen, så hadde den store vårrengjøringen. Jeg har vasket vinuder og ryddet hele leiligheten, føler meg som en superwoman hihi. Etter det dro jeg og Dino på trening. Vi hadde en veldig tung men deilig legg-dag. Akkurat nå sitter jeg her og tenker hva jeg skal lage til middag. Det er ikke lett å bestemme seg skal jeg si dere, men jeg tror det blir en deilig og sunn kyllingwook.

Under har dere resten av bildene fra smink looken jeg delte med dere tidligere i dag. Forresten, takk for alle de nydelige kommentarene på looken jeg delte med dere i går. Jeg vurderer å bruke et av de bildene som min nye header:D


#sminke #mote #skjønnhet #sminkeblogg #makeupartistioslo #mua #linser #fargelinser #øyenbryn #smokeyes #greysmokeyeyes #greyeyeshaow

Hva syns dere?

New makeup look: Grey smokey eyes

Eyes:


MAC Paint in 'Bare Canvas' - primer

Smashbox eyeshadowpallete num 4 - grey

Mac carbon black

Mac Nylon

Smashbox drama gel eyeliner eyeliner

Eyebrows: Anastasia Beverly Hills

Lips:

elizabeth arden lipgloss, golden pearl

Senere i dag vil det komme flere bilder av hele looken her på bloggen!

Syns?

New makeup look: Black and orange

Face:

Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Rouge - Id bare minerals warmth

Eyes:

Eyeshadows:

Mac carbon black

Mac orange

Eyeliner:

Smashbox drama gel eyeliner

Eyebrows: Anastasia Beverly Hills

Lips:

Mac, sounds like noise

Syns?

 

Yesterday's makeup

Hei angels! Hvordan har dere det i dag? Selv så er jeg dødstrøtt, ettersom jeg la meg sent i går og våkna tidlig i dag. Men jeg har en god følelse og tror derfor at denne dagen kommer til å bli utrolig bra. Over har dere bilder av gårsdagens sminke. Jeg hadde egentlig veldig lite tid når jeg sminket meg i går tidlig og gikk derfor for naturlig sminke på dagen også tok jeg på meg rød leppestift om kvelden. Noe jeg elsker! Det er så fresht med naturlig øyesminke og røde lepper, i hvert fall nå som våren nærmer seg.
Ha en nydelig dag dere, så blogges vi senere.

Hvor ofte går du med rød leppestift?

New makeup & hair look: The colourful bride!


Hud:

Smashbox primer - Studio skin

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Smashbox highlighter- soft light shimmer

Rouge - Id bare minerals warmthEyes:

Inglot: 70

Inglot: 60

Eyeliner: maybelline drama gel eyeliner

Eyebrows: Anastasia Beverly Hills

Lips:

Mac Myth + Snazzy

Earrings:  21hmboutique

 

Syns?

New makeup look: Snowflake

Snowflake, snowflake, little snowflake... ♫


Hud:

Mac primer

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light

Rouge - Id bare minerals warmth

Eyes:

Anastasia

Eyeshadows: Flamor beige/brown pallete

Eyeliner: maybelline drama gel eyeliner

Eyebrows: Anastasia Beverly Hills

Lips:

Mac Myth + Snazzy

 

Syns?

Fest sminke + produkter!

#Inglot #anastasiabeverlyhills #Inglotnorge #sminke #pinup #pinuphair #kurdishgirl #makeupartist #sminkør #pinklips #flowers #gilmakeup

Face:

INGLOT under makeup base

INGLOT Cream concealer 66

INGLOT Cream foundation 27

INGLOT pressed powder 15

INGLOT pressed powder higlighter 59

Id bare mineral brown

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyeshadow 116 R

Dazzling eyeshadows ( palette from Kurdistan)

INGLOT flase lash effect mascara

Brows:

Anastasia Beverly Hills: Dipbrow pomadein blonde + Clear brow gel and Tinted brow gel Blonde.

SYNS?

Ny sminkelook - med Agnes Lovise!

Hei igjen dere! Håper alle dere har hatt en bra og rolig dag så langt. Under har dere et par bilder av den nye looken jeg snakket om tidligere i dag. Jeg er helt ærlig smålei av å ha samme opplegg på alle mine sminke innlegg, slik som jeg alltid gjør med bare bilder av meg. Jeg hadde derfor kjempe lyst til å gjøre noe nytt og annerledes denne gangen. Jeg regner med at en del av dere som har interesse for sminke vet hvem Agnes er? Hun er en utrolig flink, talentfull og oppegående jente som står bak skjønnhetsbloggen www.agneslovise.blogg.no. Jeg, personlig syns hun er utrolig flink til å jobbe med detaljer, noe som veldig mange ofte overser! Denne jenta har en stor fremtid foran seg, det er også utrolig mye fint å se på bloggen til Agnes!

Vi har i ganske lang tid prøvd å finne tid til å gjøre noe sammen. Det har vært mye frem og tilbake, helt til vi bestemte oss for å starte et sted. I og med at jeg jhar mine ting jobb, hjem, trening, familie og hun går på skole og har sine ting, er det vanskelig å finne tid til å møtes. Vi valgte derfor begge å starte med å lage hver vår versjon av en fest sminke som vi ble enige om. Under har dere bilder av min og hennes sminke som er inspirert av samme look. Det er utrolig gøy å gjøre slike samarbeid med andre jenter som har like stor interesse for sminke. Gøy å se hvordan andre blir inspirert av looker og ikke minst se resultatet når man setter disse bildene sammen.

Flere bilder av looken min og produkter, deler jeg med dere i morgen:)

#agnes #agneslovise #sminke #skjønnhetsblogg #makeup #gilmakeup #nails #beautymakeup #inglotproduckter #inglot

Har du hørt om Agnes før? // Hva syns du om slike innlegg?

New makeup look: Pink lips#Pinklips #pink #pinkmakeup #sminke #sminkeblogg #gilmakeup #gilan #krøller #inglotsminke

Her har dere resten av detaljbildene jeg delte med dere i går! Håper dere liker de:D Ønsker alle dere en koselig kveld mine søte lesere, nå skal jeg tilbringe tid med familien. Det blir koselig etter turen vi hadde i byen i dag. Men, før det må jeg jobbe litt, svar på noen mailer, så skal jeg forbdrede meg til i morgen, da har jeg en lang men spennende dag foran meg. Forteller dere mer om det i morgen:)

Hva syns du om looken?

New hair and makeup look: Flower power

#Inglot #anastasiabeverlyhills #Inglotnorge #sminke #pinup #pinuphair #kurdishgirl #makeupartist #sminkør #pinklips #flowers #gilmakeup

Face:

INGLOT under makeup base

INGLOT Cream concealer 66

INGLOT Cream foundation 27

INGLOT pressed powder 15

INGLOT pressed powder higlighter 59

INGLOT blush 40

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyeshadow 116 R

INGLOT eyeshadow 31

INGLOT eyeshadow 63

INGLOT flase lash effect mascara

Brows:

Anastasia Beverly Hills: Dipbrow pomadein blonde + Clear brow gel and Tinted brow gel Blonde.

 

Syns?

CHRISTMAS INSPIRED MAKEUP

Hei igjen dere! Jeg kom hjem for bare en liten stund siden fra byturen. Ja, det ble en bytur allikevel. Man vet aldri med meg og Asma haha. Vi gikk litt rundt også endte det med at Asma kjøpte seg et nytt par vintersko, mens jeg kjøpte en liten gave til Dino. Jeg klarte forresten å overtale Asma til å bli hos meg og Therese i kveld. Det blir med andre ord en koselig jentekveld sammen med verdens to beste jenter<3

Her har dere forresten resten av bildene jeg snakket om tidligere i dag. Mens jeg satt og plukket de jeg skulle dele med dere, kom Asma med hode i skjermen og sa wow, dette var utrolig pent! Noe som gjorde meg kjempe glad, fordi jeg hadde veldig lite tid når jeg laget denne looken. Men, nå må jeg nesten legge fra meg Macen og være litt mer sosial. Jeg skal kose meg i kveld og håper dere også får koset dere kjempe masse! Oi, må bare fortelle dere dette: Dino sendte meg en link ista, fra det intervjuet vi hadde med www.Utrop.no for to - tre uker siden. Selve artikkelen om oss kommer i helgen eller i løpet av neste uke tror jeg, men gøy at de har brukt bildet vårt til denne statistikk artikkelen, som faktisk er på hovedsiden til avisen. Uæh:D Du kan klikke HER for å komme til artikkelen!

Face:

INGLOT under makeup base

INGLOT Cream concealer 66

INGLOT Cream foundation 27

INGLOT pressed powder 15

INGLOT pressed powder higlighter 59

INGLOT blush 40

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyes hadow 116 R

INGLOT eye shadow 109 R

INGLOT flase lash effect mascara

Brows:

Products from Anastasia Beverly Hills

Lips:

INGLOT freedom system lipstick 37

---------------------------------------------------

Syns?:D

 

Endelig fredag!

Goooood fredag dere! Håper alle dere har hatt en god nattssøvn og har hatt en bra dag så langt! Jeg ble nettopp ferdig med å spise frokost,  og her sitter jeg og venter på at kaffen skal bli ferdig så jeg kan drikke en kopp før Asma kommer hit. O yeah, Asma er på vei til meg! Vi skulle egentlig til byen sammen, men jeg var ikke heeelt i form til det. Hun kommer derfor til meg i istedenfor. Senere i dag får jeg Therese på besøk. Vi skal gjøre noe stort sammen i dag,  vi skal lage kurdisk brød sammen! Sist gang jeg var i Trondheim, våknet jeg til at mamma laget det brødet. Derfor ville jeg prøve å lage det en gang, men atdet så vanskelig ut. Da sa mamma, hvis du kan lage kurdisk ris, så kan du det her også jenta mi. Jeg skrev ned hva jeg skulle gjøre og prøvde det her hjemme for et par dager siden og det gikk utrolig bra! Jeg hadde tatt med et par stykker til Therese og Alan sist, de likte det så godt at vi bestemte oss til å lage masse sammen engang, den gangen er i kveld..nam nam, gleder meg : DJeg deler forresten detaljebilder av denne looken med dere senere i dag! Det er en look jeg har laget for et par dager siden, grønn øyenskygge! Nå er kaffen klar, kos dere masse så høres vi senere i dag, ta vare <3

Hva er dine planer for i dag?

Dagens sminkelook

Du vet når man er så sliten og sulten at man syns synd på seg selv og helt plutselig vil se mammaen sin, dra på ferie eller sove bort hele dagen? Det er akkurat slik jeg føler nå. Jeg hadde bare to kunder i dag, men fordi jeg hadde sovet ganske dårlig og i tillegg våknet flere ganger i natt, våknet jeg med hodepine. Hater å klage men, jeg som alle andre normale mennesker har også slike dager! Grunnen til at jeg skriver det her er fordi mange tror livet mitt er et dans på roser, fordi jeg sjeldent skriver om hvor sliten eller lei meg jeg er.. Av og til hører jeg andre si " så heldig du har vært" når jeg snakker om fremgangen til jobben min i løpet av de siste årene, der og da tenker jeg ja, det er sant jeg har vært heldig. Men, når jeg først tenker meg om så har jeg jobbet utrolig hardt for å komme hvor jeg er i dag og det er jeg jammen stolt av! Ikke alle orker å dra på jobb når alle rundt omkring skal ut og kose seg. I hvert fall ikke når man er i dårlig form. Jeg har mine mål og må derfor gjennom slike dager også for å nå dem! Oi, håper ikke det her ble en litt sånn negativ innlegg på en lørdag. Men, dette er en del av meg og hverdagen;) Våkner sikkert til en bedre dag og form i morgen, håper i hvert fall det. Hvis ikke så skal jeg la være å blogge i morgen hihi, Neida!

Sånn utenom hodepinen og formen har det vært en utrolig B R A dag i dag. Jeg har hatt to kjempe hyggelige og fornøyde kunder i dag! Noe som gjorde meg utrolig glad:) Min første kunde, Veronica skulle på julebord og mitt andre kunde Ida, skulle på juleball. Begge ønsket både hår styling og sminke! Det ble en god del bilder på de begge, noe jeg ser frem til å vise til dere også!:)Over har dere to bilder fra sminken jeg hadde i dag!:)

Syns om sminken / Hvordan har dagen din vært i dag?

Gold Smokey look!


Hei engler! Her har dere resten av bidlene fra looken jeg delte med dere tidligere i dag. Jeg er helt forelska i denne looken jeg og gleder meg til jeg skal på fest snart engang, da blir det nok noe i den duren her:D

Syns?

smokey eyes with gold glitter

God morgen dere! Det er egentlig rett før jeg skal på jobb, men lovet dere bilder av nye looken i går kveld. Her får dere detaljebilder av øynene! Det her er ekstrem dramatiske smokey eyes med glitter. Perfekt for fest og spesielle annledninger som kostymefest osv. Jeg elsker glitter og smokey eyes, mens jeg holdt på å lage denne looken i går, merket jeg at det var veldig lenge siden jeg hadde en slik dramatisk look. Resten av bildene, kommer jeg til å dele med dere her på bloggen senere i dag:) Jeg likte helt ærlig bilder av helheten bedre enn bare disse detaljebildene. Men, det er no dere får sett senere i dag og jeg gleder meg til å høre om dere likte denne looken eller ikke!

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

Mac Carbon black eyeshadow

Panduro hobby, glitter

INGLOT flase lash effect mascara

INGLOT black eyeliner

Syns?

Sminke for juleballHei igjen dere! Her har dere bilder av looken jeg delte med dere tidligere i dag. Jeg merket at øyesminken så mer dramatisk ut i de bildene jeg delte tidligere i dag. Her får dere sett hva jeg mente med at leppene bør være lyse. Da roer man ned hele looken!

Sånn ellers har det vært en rolig dag i dag. Jeg våknet senere enn Dino og når jeg kom inn i stue, hadde han laget frokosten ferdig. Jeg har rydda litt i kåken, tatt en dusj også har vi bare slappet av og sett LFC kampen. Jeg hadde glemt helt at Dattera Cinema skulle kortfilmen til meg og Dino og hans andre film om Fratresfilms. Jeg tror det kommer til å være en del folk der i dag, så dette blir gøy! Dattera stiller med hotte lamper, pledd, kakao m/krem til en tier og gratis popkorn. Om dere ønsker å joine oss, så kan dere klikke her for mer info!

Hva syns dere om looken?:D

Sminketips - Slik sminker du øynene til juleball

God morgn dere! Håper alle dere har hatt en fin, avslappet og koselig helg så lenge. Jeg tenkte å starte denne dagen med å dele et nytt sminkelook med dere. Det her er for de av dere som ikke er så glad i for mye sminke, men som da samtidig ønsker å ha litt for anledninger som juleball, julebord osv. Det som gjør denne looken mindre dramatisk er det at jeg ikke har brukt eyeliner eller markert brynene for mye. Det i tillegg til at jeg har fokusert mer på å sminke under øyet, så lenge man ikke har så mye skygge, eyeliner osv i øyelokket, vil sminken se mindre dramatisk og mer naturlig ut. I hvert fall om du bruker varme og naturlige farger.. Det jeg også har gjort her for å få looken til å se enda mere naturlig ut, er det at jeg har delt vippene i to også satt de kun på anden av vippene, slik at jeg får litt mer lengde. Det er også noe som gir en større effekt til øynene.

Jeg har nesten bare brukt produkter fra Inglot for å lage denne looken også, det betyr ikke at du må ha sminke fra de for å få dette til men det er selvfølgelig en fordel at skyggene og produktene du bruker har grei kvalitet. Slik lager du denne looken:

1. Start med å bruk primer over hele øyelokket-  Om du ikke har en base, kan du enten bruke en matt foudantion eller concealer. Her har jeg brukt INGLOT eye makeup base 01

2. Innerst i øyekroken og opp mot brynet kan du legge en litt lysere highlightskygge. - Jeg har brukt kost fra MAC 217 og øyenskygge fra Inglot 142

3. Bruk en smal shader børste for å føre svart over øyelokket, viktig at du bruker lite farge slik at du holder det under kontroll, så jevner du fargen ut ved å bruke en lysere tone, slik som jeg har brukt rosa for å jevne ut den svarte skyggen. Bruk gjerne litt tid på det, til du ikke lenger ser noen sterke overganger.

4. Bruk en smalere pensel, og legg en sort skygge langs øvre og nedre vippekant. Jeg bruker en fra MAC 219. Så jevner du fargen ut ved å bruke en litt løsere blending børste.

5. Om du ønsker å bruke vipper, men fortsatt ønsker en naturlig look kan du da dele vippene i to og bruke den delen som passer best med vippene dine.

6. Avslutt med å legge sort kajal på våtkanten oppe og nede og to-tre lag sort volummaskara, rull maskaraen på vippene for maksimal effekt.

Tips til best resultat: Gjør gjerne en prøvesminke før balle også er det viktig at du enten fokuserer på øyne eller munn. Munnen bør holdes nøytral når øynene er så dramatisk sminket!

 

Jeg deler bilder av helheten senere i dag, Lykke til!

Ny sminkelook med produktoversikt!Face:

INGLOT under makeup base

INGLOT Cream concealer 66

INGLOT Cream foundation 27

INGLOT pressed powder 15

INGLOT pressed powder higlighter 59

INGLOT blush 40

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyeshadow 116 R

INGLOT eyeshadow 102 R

Glitter Panduro hobby

INGLOT flase lash effect mascara

Brows:

Products from Anastasia Beverly Hills

Lips:

INGLOT freedom system lipstick 37

Syns?:D

Christmas Inspired Makeup look

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyeshadow 116 R

INGLOT eyeshadow 102 R

Glitter Panduro hobby

INGLOT flase lash effect mascara

Bilder av hele looken kommer jeg mest sannsynlig til å dele på bloggen enten i morgen eller på søndagen. Jeg har forresten en konkurranse på bloggen akkurat nå hvor du kan vinne gavekort fra Inglot, klikke HER for å komme til konkurransen!:)

Hva syns du om looken?:)

How I do my eyeliner - pic tutorial

Eyeliner er en slags sminke som hjelper oss med å markere, løfte og forstørre øyne. De kommer i ulike nyanser og farger og kan brukes når som helst på dagen. Det finnes selvfølgelig mange forskjellige metoder man kan føre eyeliner på. Det er opp til hvordan du ønsker det og hva slags eyeliner du bruker om det er blyant, flytende eller gel. Selv så bruker jeg gel eyeliner, mest fordi jeg aldri finner flytende eyeliner med en børste som jeg er fornøyd med. Gel eyelineren jeg har brukt i disse bildene er fra Inglot! Det er en vannfast eyeliner, som holder seg like fin dagen lang! Jeg bruker en smal angel børste for å føre det på.

Det er som sagt utrolig mange forskjellige metoder man kan bruke eyeliner på for å få til forskjellige eyeliner stiler. Selv så er jeg veldig glad i pin-up looken som da er veldig tynn innerst i øyekroken og blir tykkere på enden/vingen. Vingen er da den lille avslutningen fra der de nedre vippene avslutter og opp mot øret.

Som dere ser, så bruker jeg å starte 1. fra midten med å lage en liten strek. Så fortsetter jeg med å 2. dra streken til innerst i øyekroken. Så lager jeg en kort strek fra hvor nedre vippene avslutter opp mot øret. Så er det bare å fylle inn med farge og forme enden som du vil: )

Hvor ofte bruker du eyeliner ?

 

same makeup look, different lipstick

Her har dere bildene av looken jeg delte med dere i går, med rosa leppestift. Jeg ville som sagt prøve det med en rosa eller litt lysere leppestift også, siden jeg ikke er så glad i mørke leppestifter og lipgloss generelt. Som da jeg hadde brukt på denne looken først. Jeg må helt ærlig innrømme og si at jeg liker begge kjempe godt. Men den i rosa er kanskje litt mere meg. Se på bildene og fortell meg hvilken du liker best. Den med rosa eller mørk leppestift.


Hva syns du er finest til denne looken, mørk eller lys leppestift?:D

New makeup look + products: New year inspired look

 Hello og god tirsdagskveld alle dere makeup elskere. Her sitter jeg og blogger etter å ha spist alle kyllingvingene i Oslo, haha neida. Eller jo, jeg elsker kyllingvinger med hvitløksbrød mmm! Men nok om kyllinger.  Under har dere bilder av looken hvor jeg bare har brukt Inglot sine produkter! Det var utrolig gøy å lage et look med sminke bare fra et merke. Inglot har heldigvis alt jeg trenger av produkter, så vanskelig var det ikke! Men litt utfordrende var det i og med jeg aldri før har laget sminkelooker med produkter bare fra et merke! Selv så ble jeg fornøyd med resultatet i og med det var første gangen jeg brukte mange av de produktene og ikke helt visste hvilken resultater det ville gi! Looken er nyttår inspirert, men kan godt fungere som sminke for kostymefest, bursdag eller bryllup!

Jeg har laget to varianter av denne looken i og med jeg ikke er så glad i veldig mørke leppestifter og lipgloss. Måtte derfor prøve looken med en litt lysere leppestift også. Bilder av de deler jeg med dere i morgenFace:

INGLOT under makeup base

INGLOT Cream concealer 66

INGLOT Cream foundation 27

INGLOT pressed powder 15

INGLOT pressed powder higlighter 59

INGLOT AMC blush 68

 

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyeshadow 101 R

INGLOT eyeshadow 115 R

INGLOT eyelinergel black

INGLOT flase lash effect mascara

 

Brows:

INGLOT eyeshadow 112 R

 

Lips:

INGLOT shimmery deep purple lipstick 90

 

Hva syns du om looken og fargene?

En bok om sminke

I går fikk jeg Norges eneste makeupfagbok tilsendt i posten, jeg skulle bare ta en kjapp titt på boka i går og det tok meg minst halv time. Dette er hva jeg kaller for spennende lesestoff! Jeg er sikker på at jeg kommer til å lære en del nye ting av denne boken som da jeg helt sikkert kommer til å dele med dere med mine egne bilder:D 

Jeg fikk min bok sponset, men den koster 499kr HER.

 

New makeup look!!Hello dere! Da har jeg kommet tilbake til hjem kjære hjem. Jeg sov hele to timer istad, mens Dino så fotballkamp. Deilig? Ja! Elsker å sove. Over har dere bilder fra looken jeg delte med dere tidligere i dag. Det er dessverre ikke alle de jeg ønsket å dele med dere fordi de jeg egentlig skulle dele med dere har jeg på Mac´en min. Jeg glemte selvfølgelig laderen hjemme hos Therese og Alana, da måtte jeg igjen overføre noen randome fra kameraet istad for å dele med dere. Jeg skal alltid glemme noe når jeg overnatter eller er hos andre. Om det ikke er landeren så er det: selve Mac´en, klær.. tannbørste, smykker, sjerf osv. Uff.. Dino sier alltid at jeg kommer til å glemme vår unge ut et sted nåwh! :( men men ingeng er perfekt haha! Jeg håper uansett at dere leker looken:) Jeg skal straks begynne med middagen så skal vi slappe av foran peisen og kose oss resten av kvelden med snacks og film! <3

Hva syns du om looken?


Jeg har forresten meldt meg på en hår konkurranse - Norges fineste hår, du kan klikke HER for å stemme på meg! Takk <3

New makeup look + products

Hei og god morgen dere! Jeg har sovet så godt i natt at dere ikke vil tro det. Jeg elsker regn og elsker det å bare høre regnet tromme mot vinduet mens jeg prøver å sove. Så avslappende og romantisk hihi! Jeg har sovet hos Therese i går, turen kom rett til henne etter date med Asma. Med meg tok jeg med to poser av godteri, til Therese godteridronninga. Spiste en god del selv, noe jeg egentlig ikke er så glad i men kan plutselig spise en del når jeg ser hvordan Therese nyter det. Vi har hatt en koselig kveld med andre ord!

Under har dere forresten detaljbilder fra et av de siste sminke lookene jeg har laget i det siste. Dette er da en 90-talls inspirert sminke look. Når jeg deler resten av bildene med dere senere i dag, vil dere se hva jeg mener med 90-talls look, det ble veldig kult med håret og helheten syns jeg. Noe dere får sett senere i dag! En kul look for photoshoots og spesielle anledninger som kostymeparty.Eyebrows:

Mac eye shadow -Charcoal brown

Mac eye gele

 

Eyes:

Mac prep and prime

Inglot 112 R eye shadow

Inglot white eyeliner gel 77

Inglot Black eyeliner gel

L´oreal studio secrets

Mascara - l'oreal telescopic mascara

 

New makeup look: natural everyday makeup

Hei igjen! Her har dere resten av bildene fra looken jeg delte med dere tidligere i dag. Dette er da min hverdags minke, eller selve skyggen er kanskje noe jeg bruker daglig uten den svarte eyeliner i våtlinja. Det her er som sagt øyenskyggene jeg har kjøpt fra Inglot, jeg er kjempe fornøyd med de, for de av dere som har spurt meg om det. Her ser dere kanskje hvorfor, det er nydelige farger!

Kom forresten hjem fra en deilig treningsøkt for ikke så lenge siden. Det ble 30 min med mageøvelser og 30 min cardio! Skal belønne meg selv med en deilig kurdisk middag i kveld, siden jeg både har vært flink på trening og her hjemme !:D

Hva syns du om looken og hvor mye sminke bruker du til daglig?

 

Natural eye makeup: Products 

Hei og god dag dere! Flere av dere hadde spurt om Inglot produktene jeg hadde kjøpt. Jeg må bare si at jeg er super fornøyd med de, spesielt øyenskyggene! På bildene over har jeg brukt de øyenskygge jeg hadde kjøpt fra Inglot, de er så fine og pigmentfulle at jeg nesten har brukt de hver dag! Over har dere som sagt detalj bilder av øyensminken, senere i dag skal jeg dele bilder av hele looken med dere.

 

 

Eyebrows:

Mac eye shadow -Charcoal brown

Mac eye gele

 

Eyes:

Mac prep and prime

Inglot 112 R eye shadow

Inglot: 102 R eye shaow

Inglot 111 R eye shadow

Inglot eyeliner gel 77

Mascara - l'oreal telescopic mascara

NEW Makeup look: Future lookPRODUCTS:

Face:

Smashbox photo finish primer

Smashbox studio foundation

Id bare minerals warm rouge

             Concealer: Wheel 6 - Visage makeup store

 

Eyes:

Mac prep and prime

Mua: Grey eyeshadow pallete

Blac: Mac Carbon black

Inglot white eyeliner gel
Mascara:l'oreal telescopic mascara


Eyebrows:

Mac eyeshadow -Charcoal brown

Mac eyegele

 

Lips:

Mac: Russian red lisptick

 

Syns?

Makeup look and produtcs

God morgen dere! Håper alle dere har sovet godt i natt, det har i hvertfall jeg etter en koselig kveld med familien og venner. I dag starter jeg dagen med å møte to av mine bestevenner her i Trondheim. Det blir nok to av de beste datene på lenge! Så skal jeg ut med familien senere på dagen, jeg har med andre ord en lang og koselig dag i vente:) Under har dere bilder av sminkelooken jeg hadde til det antrekket jeg delte med dere i går. Siden en del spurte meg om hva det var jeg hadde brukt, tenkte jeg å fortelle dere hva av produkter jeg har brukt her. Det er egentlig veldig lite jeg har brukt her, selv om det ser veldig mye ut. Eller lite og lite.. i forhold til hva jeg bruker på mine kunder av produkter så er dette veldig lite hihi. Jeg pleier som regel å skrive produktoversik under bildene med tekst, hadde lyst til å prøve noe nytt denne gangen som dere ser, jeg skrev navnet på diverse produkter direkte på bildet. Håper dere liker det bedre, for det gjør jeg :)

Har/bruker du noen av disse produktene selv?

Gilan

Bilder fra photoshoot med Maddepadde

Hei nydelige dere! Da får dere sett del 1 fra photo shooten jeg hadde med Madeleine her om dagen. For de av dere som ikke har fått det med seg, så stå hun som modell for meg for hår og sminke. Jeg har sagt det flere ganger nå og sier det igjen. Jeg elsker denne jenta, hun har virkelig drømmetrekk og er perfekt som både hår og sminkemodell. Som dere ser så gikk vi for en typisk høst look. Stort hår, smokey eyes og røde lepper. Noe tøft, men samtidig sexy. Det kledde hun veldig godt som dere ser under:)

Om du skulle ønske å bli stylet av meg og tatt bilder av og lurer på priser kan du sende meg mail på: gilan@gilmakeup.com

Jeg er forresten i Trondheim og startet denne fine turen med deilige Dolma (kurdisk matrett) laget av min kjære mor. Herre min Gud så deilig det er å være her igjen:D

Hva syns du om hår og sminken jeg gjorde på henne?

a meeting

I dag startet jeg dagen med et møte. Det hadde selvfølgelig noe med sminke og bloggen å gjøre. Jeg kan dessverre ikke si så mye om hva slag merke det var, men kan helt sikkert komme med mer detaljer om ting skulle gå som planlagt. Jeg har jobbet med bildene til Madeleine i går forresten og er blitt helt forelska. Herre min Gud så fine trekk denne jenta har og hvor flink hun var foran kamera. Jeg er nesten 100% sikker på at dere kommer til å elske bildene hennes og ikke minst videoen fra forbredelsen og shooten. Del 1 fra photoshooten kommer mest sannsynlig i morgen eller over i morgen. Vi hadde to forskjellige photoshoot location med to forskjellige antrekk. Jeg tenker derfor å dele bildene i to forskjellige innlegg, slik at det ikke blir for mange bilder i et og samme innlegg.

Senere blir det trening og en god middag med min Dino, deretter må jeg pakke til min avreise i morgen. Destination kommer senere:DVi blogges senere!

-Gilan

makeup look: colorful

Da får dere se resten av bildene fra looken jeg har som header nå. Dette her var jo for en stund siden, da jeg og Dino skulle teste ut et par ting med kamera. Dette er da en sminkelook som kan være perfekt for kostymefest eller til en fredag/lørdag aften. Markerte lepper og øyne, men at det fortsatt ser rent ut. Som dere ser så har jeg også leket ekstra med leppene, slik at leppene skulle se mer fylldige ut ved hjelp av leppestift. Denne looken hadde også vært tøff til en ute photoshoot nå som det er høst. Siden fargene på øyenskyggen er i gull / oranje toner slik som høst bladene er nå.Bildene er tatt av: (c) Farid omer

Hva syns du om looken?

Photoshoot med maddepaddee

Hey, vakringene der ute! Håper de av dere som feirer Eid. har hatt en uforglemmelig feiring i dag. Jeg og Dino feiret det med en god middag etter jobb i dag. Herre min Gud hvor bra denne dagen har vært for meg. Shooten og styling med Madeleine gikk tipp topp og jeg kan bare si en ting til dere som er glad i det jeg gjør: GLED dere til bildene og filmen blir ferdig, for dette er virkelig noe av det beste jeg noensinne har gjort. Det blir ikke bare bilder denne gangen, det blir både film og bilder fra forberedelsen og til slutten ( noe vi aldri har gjort tidligere). Dino har som alltid vært utrolig hjelpsom og flink i dag. Det hadde aldri gått så bra om Madeleine ikke var så flink til å stå foran kamera og ikke minst være så samarbeidsvillig. Jeg elsker denne jenta, hun har virkelig like bra personlighet som utseendet. Jeg ble kjempe glad i både henne og kjæresten hennes Didrik. Søteste kjæresteparet. Det ble en veldig koselig og lærerik dag og vi hadde det veldig gøy sammen. Det føltes som om det her var den tyvende gangen de hadde vært hos oss, alt klaffet veldig bra, kjemien, og samtalene var genuine og da går som regel jobben også veldig bra når kjemien er der fra starten! Vi skal mest sannsynlig gjøre en ny shoot sammen i nærmeste framtid, dette gleder meg utrolig mye til for da skal vi gjøre noe helt annet enn en sexy og rocka still som vi hadde i dag. 


Gilan<3

Høst inspirert makeup look og produktoversikt

Flere av dere hadde spurt meg om produktene jeg hadde brukt på looken jeg gjorde på Mihriban etter at jeg hadde lagt ut bilder av henne. Dere får nå en liste over produkter jeg brukte under. Du kan også klikke HER for å se flere bilder av denne looken.

 

Face

PRIMER: Smashbox Photo finish

FOUNDATUION: Studio skin - 1.2

POWDER: Photo set pressed powder - light

ROUGE: Id bare minerals, Fard- colorette Beauty

Highlighter: Makeup store, Microshadow muffin

 

Eyes

Primer: Prep and prime - MAC

Eyeshadow: Nylon (highlighter) - Mac

Eyeshadow: Carbon Matte - MAC

Eyeshadow: Orange - MAC

MASCARA: L´oreal Carbon black

BROW SET: MAC

 

Lips:

Lipliner: Orange - Flormar

Professional lipstick pallete 32, Orange

Bruker du noen av disse produktene selv?

Makeup: Red lips love

Hei og god kveld fine dere. For en lang og slitsom dag det har vært i dag. Vi våknet ganske tidlig for å hente min søster og hennes familie fra flyplassen, men dessverre så gikk ikke planene som vi ønsket ettersom det var bombetrussler på Gardermoen- Trondheim. Så det ble ingen kose dag på meg for å si det sånn. Skal prøve å ta det igjen med stekte kyllingvinger og hvitløksbrød:( At jeg ikke fikk sett min nyfødte nevø var utrolig kjipt. Jeg hadde gledet meg så utrolig mye til i dag. Men men... Under har dere en sminkelook jeg hadde laget for et par dager siden for en fest - hårfrisyre (bildene av håret og sminken sammen kommer i løpet av uken. Noe veldig elegant ble det for de av dere som liker spesielle og elegante oppsett;))

Nå må jeg få i meg maten, se LFC kampen så hvile. I morgen har jeg en test kunde ( brude ) da må jeg sørge for at jeg ikke er sliten og trøtt når hun er her, for å gjøre henne fornøyd:)
Syns?

Makeup: Party makeup

Hello og god dag mine søte lesere! Må si det ikke er bare bare å finne tid til bloggen i disse dager. Tiden flyr og jeg har mye mere å gjøre nå i hverdagen enn ellers. Travle dager, som jeg noen ganger kan bli veldig sliten av men som jeg samtidig elsker. Elsker å ha mye å gjøre, heller det enn å ligge å daffe dagen lang tenker jeg. Så, nå sitter jeg her etter et par timer med styling. I dag tok jeg nemlig i mot min første modell. For en elegant fest styling, utrolig gøy skal jeg si dere. Jeg fikk endelig gjort noe nytt, gøy å teste ut hva annet man kan enn det kundene mine ønsker. Gleder meg til å vise dere bildene! For de av dere som også hadde sendt meg søknad. Jeg har tenkt å kontakte dere en og en, så jeg kan planlegge dette godt! Jeg vet hvem jeg skal ha, men sender mail til dere når jeg vet jeg har tid til å ta dere imot.

Under har dere forresten bilder av looken jeg delte med dere tidligere i dag. Her har dere bilder av helheten:)Syns?

Makeup: Purple and grey

Products:

Mac prep and prime

Mua trio eyeshadow pink

Mua tro eyeshadow grey

Mac - nylon highlighter

Mac - eyeliner

Mac lashes 36

Makeup look: 1940s makeup

Høstens inspirerende makeup

 

Face:

Smashbox Studio finish primer

Mac Studio fix fluid Spf 15

Mac bronze powder

 

Eyes:

Mua trio eyeshadow pink sorbet

Mua trio eyeshadow - brown sorbet

Loreal eyeliner

 

Lips:

Sigma lipstick palette

 

Syns?

Canon 5D Mark II

Da var jeg endelig ferdig med dagens oppgaver. Jeg startet dagen ganske tidlig. Jeg har blant annet svart på en god del mail, tatt noen viktige telefoner, spist middag med Dino og ei god vennine også avsluttet jeg og Dino kvelden med en heftig treningsøkt. Så her sitter jeg etter en lang dag og føler meg utrolig flink som har gjort så mye idag, deilig! I morgen har jeg enda en en lang men (forhåpentligvis) spennende dag foran meg, så nå må jeg egentlig slå av macen og ta meg av andre viktige ting som trengs å bli gjort før kvelden er over. Men først skal jeg sette meg vedsiden av Dino og følge med valgkampen og late som om jeg bryr meg om politikken!

Under har dere bildene jeg lovet dere i går. Dette er da del to av " arabisk inspirert sminke" bilder, som vi har tatt med Dino´s kamera. For de av dere som lurer hva bildene er tatt med så er det: Canon 5D Mark II - 70-200 linse. Bildene er tatt av Dino.Hvilke tre ord ville du beskrivet dagen din med?

-Gilan

Arabic inspired makeup look

Hello og god søndag dere! Må beklage dårlig blogging i de siste dagene, har ikke hatt tid til å sette meg ned å skrive ordentlig til dere. Anyways, under har dere et par bilder av en sminkelook som jeg laget for et par dager siden.  Dette er en arabisk inspireret makeup look. Jeg sminker meg ofte, men denne looken tok kaka. Jeg hadde så mye øyesminke på meg at jeg nesten ikke kunne blunke hihi. Neida, men.. sånn er arabisk sminke.. masse øyenskygge, tykke og lange vipper og gjerne røde lepper. Selv om jeg sminker mye ofte og mye, så var dette utrolig uvant for meg pga eyelineren og leppene. Ble litt for mye for min del, men resultatet så bra ut sammen. Eller hva syns dere?:) 
Tok forresten bilder av denne looken med kameraet mitt ( Sony - bildene under) og noen med vår andre kamera (Canon). Siden jeg ikke klarte å bestemme meg for hvilken av de jeg skulle dere med dere, skal jeg vise dere et par bilder vi tok med andre kamera også. Syns?

 

Photoshoot

Oi, var ikke så lett å få tid til å blogge i dag. Har bare utsatt og utsatt det, fordi jeg måtte en del ting i dag. Men, I'm here now! I dag skal jeg gå gjennom mailene og velge noen modeller til shooten jeg skal ha om ikke så lenge. Dette blir spennende, det er en god del som har sendt meg mail.. og utfra de få mailene jeg har har sjekket så er det utrolig pene jenter! Dette blir nok en liten utfordring, å gå gjennom alle og finne de trekkene jeg er ute etter blir gøy! Jeg kommer til å sende mail til de jeg trekker:)
Sånn utennom det hadde jeg en liten "oppvarmingsshoot" sammen med Dino hjemme i går. Jeg skulle egentlig bare ta bilder av looken under, men så tenkte jeg vi kunne gjøre no litt mere kreativt med hans kamera. Når først jeg og Dino gidder å sammarbeide så gir vi oss ikke før vi begge er kjempe fornøyde. Det samme gjorde vi i går også. Så det ble en god del detaljebilder av denne looken under, som jeg kommer til å dele med dere senere engang;)Bildet over er tatt med Iphone!

Dine planer for i dag?

MAKEUP: Fall inpired look 2

Nå sitter jeg mest sannsynlig hos mine svigerforeldre og koser meg, mens dere leser dette. Jeg har forhåndsinnstilte dette innlegget skjønner dere, kanskje jeg burde bruke det oftere? Anyways, under har dere resten av bildene fra sminkelooken jeg delte med dere tidligere i dag. Det var slik helheten så ut på meg. Det her er da en look som er veldig naturlig, som man kan bruke til alt fra hverdagen til fester osv.Syns?

Makeup look: Fall inspired makeup

God morgen dere! Siden det er søndag i dag, tenkte jeg å vise dere et sminkelook jeg har laget for et par dager siden. Dette er en høst inspirert sminkelook, hvor skyggen består av brune toner med noen fylldige vipper. Jeg har alltid elsket brune toner med svart kajal, det får frem øyefarget (kler spesielt brune øyner) !  Senere i dag kommer jeg til å dele bilder av hele looken med dere. Nå får dere produktoversikt over hva jeg har brukt til denne looken.

Nå må jeg komme ut av senga og spise noe godt å sunt sammen med verdens bste mann! Været ser ut til å være bra i dag også er det den store fotballkampen i dag ( LFC-Manu)! Etter fotballkampen og muligens trening, skal jeg og Dino på middag hos svigers! Mye jeg gleder meg til i dag:D ha en rolig søndag videre dere, så høres vi!

Eyes:

Mac prep and prime

 

Jumbo Nyx milk

 

Brownn: Lancome pallete

 

Isadora waterproff eyeliner


Maybelline kajal


Lashes: Amazing shine - 100% human hair

 

Mascara:l'oreal telescopic mascara
Eyebrows:

Mac eyeshadow -Charcoal brown


Mac eyegele

 
Makeup look: Sunflower - products

Dette innlegget skulle egentlig deles litt tidligere med dere, men fikk dessverre ikke tid som jeg trodde. Jeg har vært å trent, spist en good kylling wook og ryddet hjemme. Strax skal jeg fikse neglene mine, så kose meg foran Tvén sammens med Dino. For de av dere som leser bloggen min, så husker dere kanskje det at jeg og Dino var helt avhening av serien Sons of Anarchy? Vi hadde kjøpt sesong 4 og ventet spent på å kunne kjøpe sesong 5. I går så jeg helt tilfeldig på Tv Zebra, da reklamen om Sons of Anarchy dukket opp. Det var sesong premiere, så utrolig gøy å endelig kunne fortsette på den serien!!! Jeg har gått rundt i hele dag og gledet meg til å kunne fortsette på serien i dag!:D


Under har dere forresten detaljebilder av innlegget eller sminkelooken som jeg delte med dere tidligere i dag + produkter jeg har brukt her. Utrolig gøy at så mange av dere likte looken, blir nok flere slike dramtaiske looker nå fremover;) Glemte forresten å nevne det at jeg nesten har brukt 2 timer på å redigere og klippe spørsmålsrunden til dere i dag. Den driver å eksporteres ut nå, om den blir ferdig i løpet av i kveld, skal den nok lastes opp på youtube og bli delt her på bloggen i løpet av i morgen:)

 


Eyes:

Mac prep and prime

Jumbo Nyx milk

Grey: Isadora grey pallete

Black: Mac carbon black eyeshadow

Yellow: Visage makeup store - 284

Isadora waterproff eyeliner

Lashes: Amazing shine - 100% human hair

Mascara:l'oreal telescopic mascara


Eyebrows:

Mac eyeshadow -Charcoal brown
Mac eyegele

Makeup look: Sunflower

Hei sommerfugler Håper alle dere har sovet godt og drømt om noe litt mere behagelig enn verdens ende som meg, Scarey. Under kjære dere, under har dere en ny sommerlig sminkelook som har vært min favoritt hittil av nesten alt annet jeg har laget før! jeg har alltid elsket gull farge og ikke minst denne nydelige solsikke blomsten. Så inspirasjonen for denne looken kom derfra om noen av dere skulle lure på det. Dette er en look som kan godt brukes til hverdagen, for de som elsker sminke som meg. Hvis ikke kan den være perfekt for photoshoots, bryllup eller fest. Den er også nydelig i andre farger, så man kan alltid tilpasse den til den annledningen man skal til. Senere i dag skal jeg prøve å dele detaljebilder med dere av denne looken med produktene jeg har brukt.

Nå strax skal jeg rydde litt i leiligheten, få i meg noe lett, drikke kaffen min så komme meg på trening. For håpe at det ikke er fullt av mennesker i dag også. I går dro jeg fra treningssenteret etter 10 minutter, det var så mange mennesker der at umulig kunne komme bort til noen hver 2 min. Så, da fant jeg veien hjem mens Dino ble igjen for å trene. Jeg trente hjemme istedenfor, litt merkelig at jeg blir umotivert når det er så mange mennesker på treningssenteret. Fordi Dino ble skikkelig motivert! Så ja, i dag skal jeg drepe treningssenteret:DSyns?

-Gilan

MAKEUPLOOK: Golden and brown

Hei og god søndag alle dere der ute! Har egentlig ikke tid til å skrive noe nå i og med jeg bare fikk fem minutter av Dino. Straks skal vi bort, han skal spille kamp i dag. Det kommer til å bli en bra dag i dag, siden damene til flere av gutta kommer til å møte opp og se kampen. Koselig greie;) Under har dere detaljebilder av looken jeg delte med dere i går! Wææh, Nå må jeg springe ned.Syns?
-Gilan

MAKEUP LOOK: Flower power + products

Roj bash, Good morning & saba7 al khair beauties. Føler jeg må takke alle dere mine trofaste lesere som er innom bloggen min hver dag og kommer med så mange fine kommentarer itillegg, fine ord som lyser opp dagen min! Startet derfor innlegg litt "internasjonalt" med god morgen på kurdisk, engelsk og arabisk, hihi. Jeg vet at jeg har flere lesere utenfor Norge og en god del i midtøsten. Jeg skulle ønske jeg hadde tid til å skrive på norsk og et annet språk, men med de travele hverdagene mine, har jeg neppe tid til det nå.

Under har dere et nytt sminke look som jeg har laget for et par dager siden. Hadde egentlig ikke tenkt å ta bilder den dagen, i og med jeg ofte går slik sminket nå til dags var jeg nesten sikker på at jeg hadde lagt ut en slik look. Men det hadde jeg tydeligvis og forhåpentligvis ikke hihi. Dette er da en skikkelig sommer sminkelook, som ser naturlig og fresh ut. Så lenge man ikke bruker sterke farger på øynene, dropper eyeliner og har fin form på øyenbryn vil man se naturlig ut. Det er vel det alle ønsker om sommeren, for det å gå rundt med masse sminke når solen skinner er ikke så veldig smart. Som dere ser så hadde jeg på meg en blomstrete kjole, da måtte jeg ihvertfall være veldig forsikig med øyenskygge. For når man går i en slik hverdagslig sommerkjole, er det viktig at man ikke er for pen sminket. Da mener jeg, typ tykk eyeliner linje, for sterke farger på både leppene og øynene osv. Jeg husker helt ærlig ikke hva jeg skulle eller hvor jeg skulle den dagen, men jeg vet at jeg brukte max ti minutter på å fikse meg.

 

PRODUCTS:

Face:

Smashbox photo finish primer

Smashbox studio foundation

Id bare minerals warm rouge

Concealer: Wheel 6 - Visage makeup store

Eyes:

Mac prep and prime

Mac pink papillon

Pinkish eyshadow 530 - Visage makeup store

Grey eyeshadow 710 - Visage makeup store

Loreal -  Telescopic carbon black mascara


Lips:

Shiseido: RD 346

 

Syns?

 

MAKEUP LOOK: Party queen

Hello og god dag fine lesere! Jeg kom nettopp inn i døra fra en shoppingstur sammen med søsteren min og hennes familie. Det første jeg tenkte når jeg våknet i dag, var å se niesen min og nevøen min, derfor når jeg fikk vite at de skulle ut, fikk jeg de til å komme hente meg også, slik at jeg fikk litt tid med de. Utrolig deilig med fridag, når det er sån vær. Om noen få minutter kommer Asma hos meg, da skal vi gjøre oss klare å gå ut. Jeg kjøpte forresten en utrolig pen dressjakke fra Mango i dag, Xs - sån type jakke jeg har sett etter i utrolig lenge også var den på tilbud i tillegg, da var det bare å kjøpe!:D Skal vise dere bilder av den senere engang. Under har dere bilder av et nytt look jeg har laget for et par dager siden. Dette er da en typisk fest sminkelook, for de som elsker sminke og glitter. Grunnen til at jeg laget denne looken var fordi jeg ville prøve det nye øye- glitter øyenskyggen jeg hadde kjøpt fra Makeup store som heter: Hologram. Glitter- Jeg elsker deg!

 Syns?

Makeup look: hot summer days

Hello hello darlings! Da har jeg bilde av enda et nytt sminke look til dere. Disse bildene er fra bursdagen til Asma, dvs de er to tre dager gamle. For de av dere som har fulgt bloggen min, kommer til å se en forskjell i denne sminkelooken. Som regel går jeg for bruntoner for rouge, den dagen brukte jeg faktisk oranje farge og gjett om jeg Asma elsket det! Egentlig så er freshe farger som rosa og oransje best på lyshude jenter som meg. Det ser litt mere naturlig ut enn brun rouge, det gjør også at ansiktet ser fylldigere ut, mens brun markerer skinnebeina mere så man ser smalere ut i ansiktet.

Nå skal jeg og Asma ut å ta bilder -  eller vi skal første se Dino og gutta spille fotball så kose oss og mate fuglene senere:DPictures by: Asma Entezam

Hope you like it!
-Gilan

MAKEUP LOOK + PRODUCTS

 


Eyes:

Mac prep and prime

Grey: Isadora grey pallete

Purple: Smashbox eyeshadow pellete

Flamor white eye peincil

Isadora eyeliner

Lashes: Amazing shine - 100% human hair


Mascara:l'oreal telescopic mascara


Eyebrows:

Mac eyeshadow -Charcoal brown
Mac eyegele


 

MAKEUP LOOK: Grey and purple

Denne looken under, har jeg laget for et par dager siden. Når jeg satt som barnevakt til nevøen min. Stakkars liten,han måtte vente i ca en time, også er han i den alderen hvor spørsmål er deres bestevenn. Så han satt og spurte meg om absolutt alt han kom i løpet av den timen jeg drev og sminket meg. Senere i kveld eller i morgen, deler jeg detaljebilder av looken og ikke minst navn på produktene jeg har brukt her.Syns?

Makeup look : Pink lips

Da var det på tide å dele disse bildene med dere. Looken har jeg laget for en stund siden, før jeg skulle til Trondheim faktisk. Dette er da en sommerlig look, som kan være perfekt for den fargerike bruden eller som selskapsminke -  diverse anledninger. Under får dere sett hva av produkter jeg har brukt!

 

PRODUCTS:

Face:


Smashbox photo finish

Smashbox studio foundation


Samshbox powder


Id bare minerals pink rouge

Eyes:

Mac prep and prime

Mac pink papillon

Smashbox eyeshadow palette

Dior Black diorshow mascara

Isadora eyeliner

Isadora white eyelinerLips:

Flamor pink lipliner

 

 

SYNS?
-Gilan

 

Makeup look: Classy pastel colors

God morgen fra Trondheim!
 

I dag er vår siste dag her i Trondheim. I morgen tidlig skal vi tilbake til Oslo. Jeg har virkelig koset meg med familien her og vet ikke helt hvordan jeg skal hjem igjen i morgen og forlate alle de jeg elsker her. Men, livet går vel videre eller hva? Alltid godt å komme seg hjem igjen, om det skulle bli slik at jeg føler synd på meg selv for å ikke kunne være hos familien noen lengere, så vurdererer jeg å trøste meg selv med nye sminke og hår looker. Slik som den jeg har under: Det er et look jeg laget noen dager før jeg skulle komme til Trondheim. Det er et av de lookene jeg elsker til fest og spesielle anledninger. Det er et look med øynene i fokus. Måten øyenskyggen og eyelineren er brukt her, får øynene utrolig fint lengde og ser store ut. Selv om jeg bare har brukt pastellfarger. På leppene har jeg en brun/nude leppestift, noe jeg nesten aldri bruker. Fordi akkurat den fargetonen er mest brukt av de eldre og man ser automatisk mye mere voksent og seriøs ut med en slik fargetone på leppene. Pent kan det uansett bli med slik øyesminke. Denne looken kan brukes til: Bryllup, brud, bursdagsfest, date og sist men ikke minst sommerfest! Inspirasjonen kommer jo igjen fra myke og nydelige blomsterfarger!

Antrekket jeg hadde til denne looken var faktisk ganske så sommerlig som selve sminkelooken. Langt og blomstrete skjørt med en lys rosa skjorte. Jeg skal dele bilder av antrekket også senere i dag om jeg skulle rekke det. Det står en god del ting på planen til i dag, jeg og Dino skulle prøve å få til en date i dag alene før hele familien skulle møtes hos min søster for middag i dag. Nå må jeg stikke, frokosten til mamma venter på oss!:DHva syns du om sminken og fargene?
-Gilan

Makeup look: Purple and black eyeshadow + products

Da var det på tide å dele denne sminkelooken med dere. Dette innlegget blir det del to av det jeg delte med dere i går. Jeg lovte dere detalje bilder, så her får dere sett hvordan sminke jeg hadde til den lillae skjorta. Under skal jeg skrive hva av produkter jeg har brukt for å ha fått til denne looken. Denne looken kan fungere som festsminke / brudsminke for den fargerike bruden ( spesielt sommer bryllup) sommerfest eller til andre anledninger.PRODUCTS:

Face:

Mac primer

Smashbox studio foundation

Samshbox powder

Id bare minerals warm rouge

Sigma rouge pallete - bronze

Eyes:

Mac prep and prime

Mac pink papillon

Mac Carbon black eyeshadow

Maybelline eyeliner

Mac purple eyeshadow

Dior Black diorshow mascaraLips:

Ysl #3

 

Syns?
-Gilan

 

Makeup look: Colorful - Products

Da tenkte jeg å dele detaljebilder av looken jeg delte med dere tidligere i dag. Her får dere sett sminken jeg hadde den dagen. Som dere ser så gikk jeg for en veldig fargerikt og sommerlig øyenskygge. Siden solen strålte den dagen. Denne looken kan man også ha som festsminke, sommerfest, bryllups osv.  Under skriver jeg hva jeg har brukt av produkter for denne looken.Products:


Hud:

Mac primer

Smashbox foundation -  studio skin

Rouge - Id bare minerals warmth

Makeup store highlighter

Eyes:

Brows - Mac brown eyebrow pencil

Eyeshadows: Makeup mekka - high pigment colors

Eyeliner: maybelline drama gel eyeliner


Pictures by: Asma

Makeup: Orkide inspired summer look + products

Her har da dere bildene jeg nevnte tidligere i dag. Denne looken er da inspirert av den vakre blomsten Orkide. Dere aner ikke hvor deilig det er å endelig kunne bruke tid på sminke igjen! Jeg elsker å være kreativ og finne på nye ting når det kommer til sminke. Så hverav skal jeg komme med masse sommerlooker som er inspirert av naturens farger, slik som bildene under. Dette er da selvfølgelig en look som er perfekt for sommerfester, men kan også være veldig pent til bruden som ønsker å ha matchende sminke med blomsterbukketen sin.

PRODUCTS:

Face:


Mac primer

Smashbox studio foundation


Samshbox powder


Id bare minerals warm rouge

Eyes:

Mac prep and prime

Mac pink papillon

Mac Wodstock

Maybelline eyeliner


Dior Black diorshow mascara


Lips:

Mac - Myth

 

Syns?
-Gilan

PARTY MAKE-UP + PRODUCTS

God morgen nydelige mennesker!

Tenkte å starte denne fine dagen med å dele bilder av sminken jeg hadde på søndagen, når jeg var gjest på bryllup. Jeg kommer til å dele bilder av antrekket jeg hadde den dagen litt senere i dag, siden jeg enda ikke har lastet de ned. Disse bildene under tok jeg når vi var på vei til bruden. Da hadde jeg verken tatt på meg mascara, vipper eller leppestift. Det vil sikkert mange av dere merke;) Bildene jeg deler senere i dag vil være av ferdig looken og kjolen;)Hud:

Mac primer

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light

Rouge - Id bare minerals warmth

Eyes:

Brows - Flamor brown eyebrow pencil

Eyeshadows: Flamor blue/green pallete

Eyeliner: maybelline drama gel eyeliner

 

Like or dislike?
-Gilan

 

Makeup look: Like a pink wave


For en hærlig dag det har vært i dag. Trening og middag: Check. Snart skal jeg og Dino ut en tur, spise is kanskje? og nyte solen litt før den gjemmer seg igjen. Bildet under tok jeg for to-tre dager siden, eller i samme dag som jeg kjøpte ny sminke fra Visage makeup mekka. Jeg måtte bare prøve ut et av de fargene i samme kveld og jeg elsket det! Jeg hadde lovet dere om å vise dere noen av disse bildene og deler derfor de med dere nå. Jeg gleder meg til å prøve ut flere av de fargene og ikke minst lage noen nye og tøffe looker til dere. Noe jeg ikke har gjort på veldig lenge, gledings<3 Inspirasjonen for denne looken kommer fra sminken til ei som heter for Miryam Faris, som da er ei arabisk sangerine. Hun kjører ofte slike looker i sine musikkvideoer og photoshooter. Noe jeg syns er utrolig kult og unikt.

Nå går turen ut, med min Dino.Syns?
-Gilan

Me and Mr. Camera

Her kommer jeg med et par bilder jeg tok i går. Jeg hadde egentlig ingen planer om å ta bilder 1. Fordi jeg bare hadde brukt fem- seks minutter på sminken min 2. Jeg skulle møte Asma. Jeg fikk som gode gamle dager lyst til å ta frem Dinos kamera og knipse noen bilder for å få tiden til å gå fortere. Nå som jeg så på de igjen, så var kamera instillingene ikke helt der de skulle være. Men, noen bilder ble det uansett å vise dere.

I dag har jeg forresten brukt mere enn to timer på å kjøpe sminke inne på Visage Makeup Store. For dere som aldri har vært der før så er det en ganske kjent butikk i Oslo som selger det meste innenfor sminke, både for profesjonelle og amatøre. De har absolutt alt en trenger en makeup artist trenger å ha. De fører også en del merker som ikke ofte er forbundet med de mer generelle stedene som klesbutikker og parfymerier, så butikken er også stedet dersom du vil prøve noe nytt når alt annet ikke fungerer. Jeg kjøpte en god del fargerike og jord farge øyenskygger med en concealer palette og en del andre ting. Skal vise dere de senere engang;)

Ha en fin dag dere;)
-Gilan

Makeup: Spring colors

Tenkte å dele to bilder med dere før jeg skulle legge meg, det er fra en look jeg hadde for noen dager siden. Hadde helt glemt at jeg hadde tatt de bildene, til jeg skulle laste ned noen andre bilder så så jeg at jeg hadde disse + mange flere som jeg har tatt og ikke delt med dere. Bildene under er en veldig vårlig look som jeg elsker. Jeg skulle egentlig ta noen fine bilder av denne looken, men fikk dessverre aldri tid til det når jeg var på jobb. Anyways, jeg skal prøve å lage flere sminke looker fra nå av. Jeg merker at jeg savner å sminke meg skikkelig, fikse håret mitt og ta pene bilder for dere;) hihi..

Fargen grønn er et av mine favoritt farger når det kommer til sterke øyenskygger. Hva er dine favoritt farger?
-Gilan

PARTY MAKE-UP + PRODUCTS

Dere husker vel bildene jeg la ut av Newroz festen jeg var på sist søndag? Bildene under er av sminken jeg hadde den dagen. Som kanskje flere av dere husker så hadde jeg gull kjole og brun "vest" over. Derfor valgte jeg å ha mørkebrun og gull øyenskyge. Jeg bruker vanligvis å ha den mørke skyggen lenger inn i øyekanten. Men denne gangen ønsket jeg litt mere ren øyenskygge og valgte derfor å ha litt mindre mørk øyenskygge over hele øyelokket og brukte heller noen store og lange vipper for å få looken til å se mest mulig " naturlig" ut.


PRODUCTS:

Face:
Mac primer
Smashbox foundation
Samshbox powder
Id bare minerals warm rouge

Eyes:
Chanel eyeshadow pallete
Maybelline eyeliner
Mac karbon black eyeshadow
Mac false lashes mascara

Lashes:
Mac

Lips:
Mac - Myth

Hva syns du om looket?
Bruker du noen av disse produktene selv?

-Gilan

MAKEUP: Spring colors

Da var det vel på tide med vårlige sminke looker igjen? Foregår prøvde jeg å lage en fargerik sminke look, som en kunne blant annet bruke på sommerfest, sommer/vår ute photoshoot, sommerbryllup osv. Det var mange farger men looken så ganske så naturlig ut for det. Siden jeg bare hadde brukt øyenskygge og ingen eyeliner i mørke farger. Jeg personlig er ikke så stor fan av slike looker med lyse og vårlige farger uten eyeliner. Men, mange kler det bedre sånn enn å bruke masse eyeliner og andre mørke farger.Hvor flink er du til å bruke lyse øyenskygger om våren og sommeren?
-Gilan

NY SMINKEVIDEO - NEW MAKEUP TUTORIAL

Hei og god kveld dere. I går laget jeg en ny sminkevideo for dere. Flere og flere har spurt om jeg kan lage en fest look, nå har jeg endelig fått tid til å gjøre det! Jeg er litt usikker på når den kommer til å bli ferdig, men i løpet av i morgen / helgen vil den nok være ute! Jeg er forresten utrolig fornøyd med nye kameraet og kamerautstyret mitt, bildene under og videoen som jeg har filmet er tatt med det nye kameraet. Deilig å kunne sminke seg, lage video og ta bilder uten å trenge person nummer to. Så, lucky you nå vil det bli mere og mere sminke og hår videoer på dere!

Jeg slutter på jobb om ikke så lenge nå, så jeg må komme meg videre. Gleder meg til å komme meg hjem se Dino, lage en god middag og bare slappe av foran Modern family! Ahh stress, jeg er så lei av deg!


Halskjede: Arts & Crafts

Gleder du deg til å se videoen?:D
-Gilan

MAKE-UP BEFORE - AFTER

God morgen dere !

Håper at alle dere har hatt en fin helg så lenge. For det har jeg, jeg har koset meg masse med familien og skal fortsette det ut i dag og i morgen! For dere som har spurt om hvem jeg er til hos her  i Trondheim, så er jeg hos min søster Gulizar. Hun er gift, har to barn og en søt liten fugl. Nå tenkte jeg å vise dere et bilde, hvor jeg har sminket min venninne. Før og etter bilder:

Velger forresten ukens blogg og ukens leser i morgen. Klikk HER for å melde deg på! Lykke til.


Bildene ble ikke så bra, pga lyset. Under øynene er dekket av panne skyggen hennes. Men, overse det og se heller på sminken:D

Syns?
-Gilan

MAKEUP LOOK: ROMANTIC VALENTINE´S DAY MAKE-UP !!

Som jeg også skrev i et av de tidligere innleggene mine, så er jeg helt ærlig ikke så stor fan av denne dagen. De rundt meg som jeg er glad i, klarer jeg daglig å minne de på det. Jeg trenger ingen spesielle dager for å kunne bevise noe slik. Men, for de av dere som er litt mere romantiske er det jo bare bra at dere koser dere ekstra mye i en slik dag. Jeg har i hvert fall en lang og spennende arbeidsdag foran meg, til jeg får gå hjem og spise en koselig middag med mannen, og se LFC kamp. For en stund siden, hadde noen spurt om jeg kunne lage et sminke look for valentine, det gjorde jeg i går. Jeg valgte å bruke lilla-rosa toner. Siden de fargene er mer save enn smokey eyes, knallrøde lepper som fort kan bli for mye, om man ikke er så flink med sminke. Så, her har dere Gilan´s versjon av valentine´s day sminke.


Om du er alene, har kjæreste eller er gift, ønsker jeg deg en kjempe fin dag! :)
-Gilan

LYST PÅ ET LEPPESTIFT FRA YSL? plus todays makeup

Da har jeg endelig fått tatt bilder av YSL leppestiften mens jeg har den på. Litt rart å tenke på at jeg ikke har så mange bilder med den, men det betyr jo egentlig bare det at jeg ikke er så veldig flink til å bruke leppestift i hverdagen. Her har dere i hvert fall bilder av dagens sminke, mens jeg har på meg YSL leppestiften som jeg har som giveaway nå i denne uken. Klikk HER for å komme til linken. Fikk forresten lyst til å ta på meg foundation i dag og ikke Id bare minerals. Jeg har slike dager hvor jeg ønsker å se litt mere glattere og renere ut på ansiktet, hehe.. Id ser jo ganske naturlig ut og jeg bruker det derfor hverdag, siden jeg ikke vil se for sminket ut hele tiden, pluss at foundation ikke er så bra for huden. Dårlig hår dag hadde jeg også i dag, som dere ser på bildene! Har hatt bedre dager for å si det sånn, men hva gjør man ikke for sine flinke lesere?;)

 Bilder tatt av : Asma

Hvordan hadde du sminket deg i dag?
-Gilan

Makeup and hair: Friday evening

Hei fine dere!
Sola skinner i Olso, deilig! Var utrolig deilig å bli vekket av solstråler i ansiktet i dag. Det som slå den når jeg åpnet mine øyner, var at mor stå overfor meg og vekket meg mens hun holdte meg i hånda. Hadde helt glemt at jeg sov der! Hva er vel egentlig bedre enn å bli vekket av solstråler og ikke minst se det nydeligeste mennesket foran deg når du åpner øynene dine om morgenen? Mamma<3..

Deler nå dette bildet med dere, fra gode gamle dager når jeg hadde brunt hår. En kan velge å gjøre slik med håret og sminke seg sånn til mye forskjellig, alt fra bursdagsfester til bryllup, vanlig fest osv.

 

Syns?
Gilan

TODAYS HAIR AND MAKE-UP!!!

Hei på dere igjen! Tenkte å dele bilder av dagens sminke og hår med dere! Har gått for smokey eyes i dag og masse krøller! Denne gangen er det også 100% mine krøller. Har ikke brukt krølltang eller noe, eneste jeg har brukt på håret i dag, er en hårolje som heter Diamond. Utrolig god olje, har brukt den i flere år!! Senere i kveld møter jeg verdens morsomste og kuleste bestevenninne Asma, turen vil derfra fortsette til mine foreldre. Der skal jeg overnatte i kveld. Dagens plan er med andre ord dette: Kose seg, bake ( eller prøve å bake, sammen med Asma og Nermin), le, snakke, spise, tulle, kose seg enda mere, spille kort også sove!:D

 

Ønsker alle dere en kjempe kjempe fin kveld, smil og vær glad.. livet er for kort til å  sutre over små bagateller:)

-Gilan

MAKEUP LOOK: Natural everyday make-up plus products

Dere husker vel at jeg nevnte Sheima på søndagen? da var vi to på date. Hun kom først til meg så jeg kunne sminke henne, så dro vi ut! Planen var egentlig det å sminke henne skikkelig engang, men det passet liksom ikke helt når vi bare skulle ut å spise og kose oss. Derfor ble det ganske så naturlig makeup på oss begge. Både jeg og henne har begynt å gå mye uten sminke. Så da ville vi i hvert fall ikke ha for mye på når vi ikke skulle på fest eller noe. Vi hadde det i hvert fall gøy med å ta bildene og koset oss masse på søndagen!

MIN SMINKE:

Id bare minerals foundation

Id bare minerals rouge

Mac Prep+Prime

Mac øyenskygger

Concealer: Makeup Mekka

Mac false lashes mascara

SHEIMA´S SMINKE:


Maybelline foundation

Mac øyenskygger

Maybelline gel eyeliner

Id bare minerals rouge

 

Hva bruker du når du vil se mest mulig naturlig sminket ut?
-Gilan

MAKEUP LOOK: SATURDAY NIGHT OUT

Da har jeg gjort sminke looken jeg lovte dere tidligere i dag. Var egentlig ikke planen å sminke meg, men siden jeg lagde dere et bildetoturial for et hår oppsett.. tenkte jeg det ville sett bedre ut med litt sminke på. Derfor, sminket jeg meg fort også gjorde jeg håret. Da jeg ble ferdig, tenkte jeg.. sminken jeg har på meg kan jo godt fungere som festsminke på en fredag eller lørdagskveld. Spesielt hvis en ikke ønsker å se oversminket ut. Da er lite skygge og mørke lepper tinget, tenker jeg! Så, siden det er mere arbeid med de hårbildene, legger jeg disse bildene ut nå. Så skal jeg prøve å fikse andre bildene til i morgen eller over i morgen!:)

Om du ønsker å delta på mitt første ukensblogg på blogg min, må du klikke HER og melde deg på. Trekker en på mandagen samt ukensleser :)Øyenskyggene er fra Mac. Leppene: en lipliner fra Kurdistan.. Flamor merket om jeg ikke tar helt feil. Har de i alle farger;)

Hvor ofte bruker du mørke farger på leppene?
-Gilan

MAKEUP LOOK: FAIRYTALE

Da har jeg endelig plukket noen bilder av dagens jeg stylet Kasia til dette innlegget. Jeg tok utrolig mange bilder, Noen ble kanskje litt for lyse. Men jeg prøvde å justere fargene litt, så det ikke skulle se for lyst eller mørkt ut. For dere som ikke har fått det med seg, dette er første gangen jeg har tegnet et mønster eller noe liksom kunsterisk på noen. Så jeg hadde verken riktige farger eller pensiler til dette looket. Så, se bildene nå og vurder selv!

PS: Har ukens blogg på bloggen for første gang, klikk HER for å melde deg på:)MODELL: Kasia
(c): Gilmakeup

Syns?
-Gilan

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Siden så mange av dere syntes det var en bra ide det at jeg skulle starte med å velge ukens blogg, tenkte jeg kanskje det var like greit å begynne med det! Eneste du trenger å gjøre er å skrive hvorfor jeg skal velge akkurat din blogg. Jeg kommer til å gå gjennom alle bloggene og velge den som jeg syns fortjener mere oppmerksomhet. Så, det er bare å melde deg på om du ønsker å bli sett av flere og få nye lesere:)

Velger også ukens leser med det samme. Hvem de to heldige er, får du vite på mandagen:D
LYKKE TIL! :D
-Gilan

MAKEUP LOOK: Sexy Glamorous Makeup

Hello dere!
Da var sminke bildene klare til å bli delt! Som mange av dere så, så hadde jeg tatt bilder av antrekket tidligere idag med samme sminke. Men grunnen til at jeg ikke la ut sminke bildene, var fordi det var en del bilder, så jeg måtte velge mellom, jobbe litt med fargene så dele! Har på meg falske vipper i dag, noe jeg aldri gjør for hverdagen! Men, ut fra min erfaring, så får man utrolig store og fine øyner når man har tykk eyeliner og falske vipper:) Husker dere forresten da jeg spurte om hva dere synts om den nye MAC lepstiften min? Det er den jeg har på  meg i disse bildene og jeg er helt enig med dere som sa at det ville sett finere ut om jeg hadde litt mere øyesminke!:) Så, her har dere bildene!:)

Products:

FACE:

Id bare minerals foundation powder + Id bare minerals rouge

Concealer: Makeup Mekka

 

EYES:

Mac Prep+Prime

Mac vanilla eye shadow

Brown- Flormar palette eye shadow

Mac espresso eye shadow

Mac waterproof eyeliner

Mac false lashes mascara

Lashes: Primark

 

LIPS:

Mac Myth lipstick

 

 Bruker du noen av disse produktene selv?
-Gilan

 

 

Blogglisten

MAKEUP LOOK: PARTY QUEEN

Da var det på tide å delen denne looken som da jeg har snakket om en del i disse dagene. Grunnen til det er rett og slett det at: dette var et nytt look for meg. Jeg har eksempel aldri før prøvd eller gjort noe med vipper. For denne looken, satt je glitter på enden av vippene og på leppene. For å lage den maksimale fest looken. Jeg elsket den og håper mange av dere også vil like det. Når det gjelder øyenskyggen, så har jeg brukt vanlig grå øyenskygge men satt den på slik de gjorde det rundt 40-tallet.For dere som syns leppene kan bli for mye, her har jeg tatt bilder uten noe på leppene også. Her kan da du velge hvordan du vil være på leppene. Slik kan man faktisk også bruke denne looken for blant annet kostyme fest, bursdagsfest, bryllup osv. 

Fra skala 1 til 10, igjen?
Ha en koselig søndagskveld videre dere!

-Gilan

MEG UTEN SMINKE

God morgen dere!

Håper dere har sovet godt og er klar for dagen i dag! Det er i hvertfall jeg, snart blir det frokost med verdens beste. Før det, tenke jeg å dele et bilde med dere mange har spurt om før. Meg uten sminke. Jeg tror mange forstår det sånn at jeg ikke kan gå ut uten sminke, eller uten å fikse meg. Det er helt feil, jeg har sagt det før og sier det igjen. Jeg har aldri brydd meg om andre, når det gjelder mitt utsendet. Jeg har flere ganger gått  på jobb uten å sminke meg, trening..ute med familien osv. Så nei, jeg må ikke sminke meg hverdag bare fordi jeg er glad i sminke. Jeg er faktisk veldig opptatt av at ansiktet mitt skal få ny og frisk luft. Ihvertfall 2 ganger i uken. Pluss at Dino liker meg bedre med nesten ingen sminke på!;) Så her, får dere et bilde av Gilan uten sminke. Skjønner ikke hva som er så galt med å være uten sminke, men jeg bryr meg ihvertfall ikke. Sminker meg kun fordi jeg elsker sminke og fordi jeg for min egen del, føler meg noen ganger mer komfertabelt med sminke enn uten. Siden nesten alle går med det nå;) Det gir meg rett å slett litt mere liv i hverdagen!

På bildet her hadde jeg faktisk nettopp våknet!

 

Går du ofte uten sminke?
-Gilan

 

NEW MAKEUP LOOK

Hello dere!


Jeg har hatt en utrolig koselig fredag! Jeg har hatt en bra dag både på jobb og etter jobb. Jeg og Dino dro på kino, vi så Gangster Squad. Aldri om jeg hadde sett den filmen om Ryan Gosling ikke var med, Sorry baby.. men han er virkelig et av mine favoritt skuespillere! Utrolig bra film forresten, dere som har tenkt å se den: GLED DERE! Vi dro å spiste mat etter Kino så kom vi hjem. Med engang vi kom hjem, sprang jeg på badet, ikke for å gå på toalettet men fordi jeg hadde utrolig lyst til å lage en ny sminke look, jeg aldri hadde gjort før! Jeg gjorde det og ble nettopp ferdig med å overføre bildene. Sitter her fornøyd mens jeg hører på Eric Benet.

 Igjen, for dere som kanskje har gått glipp av det så har jeg spørsmålsrunde på bloggen nå. Klikk HER for å komme til innlegget. Kommer til å svare på spørsmålene på mandagen.

Gammelt bilde!Beklager at det ikke ble outfit bilder som jeg hadde lovet i dag! Hadde ingen bra kamera med meg!


Jeg håper at dere har hatt en like bra fredag! Nå skal jeg svare på noen kommentarer fra forrige innlegget før jeg finner senga!

- God natt fine dere!

MAKEUP LOOK: Summerlove

Vet helt ærlig ikke hvorfor jeg kaller denne looken for summerlove. Eller det kan hende jeg kaller den det fordi jeg savner sommer og freshe farger. Of.. jeg har aldri vært så veldig innpå det med dårlig vær, klage osv. Men jeg tror jeg merker at jeg begynner å gå  lei av mørket og savner solstråler! Nesten litt trist.. men men, å se på gamle sommerbilder hjelpe litt! Derfor deler jeg denne looken med dere, som jeg har laget sist sommer..

Omg..blomstrete kjole, fargerik halskjede.. fresh øyenskygge.. sommmmmmmmer<´3

 

Hvilken øyenskygge farger bruker du mest om sommeren?
-Gilan

MAKEUP LOOK: Summerparty/bride makeup

Endelig er arbeidsdagen over! Deler nå et bilde av en sminke look jeg hadde for noen uker siden. Denne looken kan fungere som fest sminke, men en kan også gå med den til hverdags om man eks dropper vippene, for å gjøre det mindre festlig! Ikke akkurat verdens beste kvalitet på disse bildene, men x HTC´en min gjorde sitt beste her! hihi

 

 

Senere i kveld vil det kanskje komme outfit bilder fra i dag:)
-Gilan

OLD PHOTOSHOOT

Satt og så gjennom noen gamle bilder og kom over noen jeg fikk lyst til å dele med dere. Disse er tatt for to år siden i Operahuset. Eller, det var egentlig ikke et planlagt photoshoot. Jeg var ferdig på jobb og hun hadde som alltid lyst til å ta bilder. Da dro vi til operahuset og tok noen bilder. Det begynte  å blåse så mye at folk måtte forte seg ned igjen! Utrolig gøy var det uansett!


Et tegn på at dette ikke var planlagt: se på mine negler, hihi


Japp, det blåste for mye!

Bildene er tatt av min søster, Rezan.


Syns?


MAKEUP LOOK: Colourful party makeup

God morgen kjære lesere!

Håper alle dere har sovet like godt som meg og hadde en snillere drøm enn det jeg hadde! Våknet for bare en liten stund siden og snart må  vi spise noe og begynne rydde i leiligheten, det ser ikke ut etter at vi kom tilbake hjem foregår. Senere i dag blir det helt sikkert trening med en god middag senere! Jeg ble forresten ferdig med å pakke ut i går, brukte hele 2 timer på å ta bilder av alt og legge de på plass! Tungt.


Nå, siden det er lørdag. Tenkte jeg å dele en sminke look med dere som skal ut i dag! Kanskje det kan være noe for deg som enda ikke vet hvordan du skal sminke deg til festen;) Denne kan selvfølgelig også være utrolig fin i mørkere eller andre farger. Vil en ha det enklere så kan en droppe eyeliner og bare ha skygge og viper.

Dine planer for i dag?
-Gilan

 

DESEMBER MAKEUP-HAIR LOOKS

Da var det på tide med en kjapp tilbakeblikk på desember sminke-hår looker.

1.

2.

3,

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.Du må gjerne fortelle meg om du har noen favoriter.
-Gilan

MAKE-UP LOOK: COSTUME MAKE-UP

Hei alle dere der hjemme!

Jeg har hatt en perfekt treningsøkt! Hadde masse energi før jeg dro, trente heftig med andre ord. Skal om ikke lenge se LFC spille kamp. Først må jeg prøv å rekke en dusj! Skriver derfor ikke mere nå og deler heller et bilde av et look jeg har laget for et par måneder siden. Jeg hadde sett mye lignende før og fikk lyst til å prøve den type sminke selv. Jeg fikk det til og var kjempe fornøyd med resultatet. Dette kan brukes til blant annet photoshoots og som kostyme sminke. En kan også velge å bruke denne looken til fest om man dropper nederste eyeliner linjen. 

 

Syns?:)
-Gilan

MAKEUP LOOK: GLITTER PARTY LOOK

Hei og god tirsdag alle sammen!

Sitter her og tenker på dagene som kommer, skal gjennom en god del ting før vi skal til London. Tror jeg fullbooket i hele uken her fram til søndag jeg. Det jeg gleder meg mest til er bruden jeg skal style på lørdag. Da skal mannen min ta bilder underforberedelsen og pene bilder av brudeparet. Masse bilder på dere med andre ord;)

Det andre jeg også gleder meg til er frisørtimen jeg har i morgen. Gleder meg til å "fullføre" looken. Mange trodde jeg skulle beholde det slik som det ser ut nå, men nei! Etter frisørtimen jeg har i morgen kommer jeg forhåpentligvis ikke til å ta på håret mitt igjen på en stund. Jeg merker at håret mitt er blitt små tørr igjen etter sist jeg var hos frisøren. Jeg kommer også til møte et par venninner i løpet av uken, det gleder jeg meg også masse til siden vi nesten aldri finner tid til å møtes! Yey, lucky me!

Nå, får dere dagens sminke look. Jeg elsker glitter, går aldri lei av glitter looker! Derfor får dere enda en glitter look som jeg elsker. Den er perfekt for fest og bryllup, også utrolig fin i andre farger.

 

 

Modell: Peym

 

 

Hva syns du om glitter øyenskygge? Something for you?

Blogges senere!
-Gilan

MAKEUP LOOK: Glitzy grey - new year makeup

Hei og god mandag alle alle alle fine lesere!

Jeg er så utrolig takknemlig og glad for alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk av dere på sminkevideoen min i går. Jeg er overrasket over hvor mange  likte videoen og takket meg for at jeg snakket både på kurdisk og norsk. Det vil garantert bli flere sminkevideoer herav. Jeg kommer til å legge den ut igjen for dere som gikk glipp av den igår;)

De bildene jeg deler ut nå, er faktisk de samme bildene jeg hadde i videoen fra i går. Flere har spurt om jeg kunne dele bildene også. Skulle egentlig dele de ut med videoen i går, men glemte helt av det! Så nå får dere bildene i egen innlegg.

 

 

For dere som ikke har sett den, her har dere videoen igjen:

 

Ønsker dere en fantastisk fint dag videre så blogges vi senere:)
Planer for idag?
-Gilan

MAKEUP LOOK: EVERYDAY MAKEUP LOOK

Hei og hei!

Sitter her og venter på at vårrullene skal bli ferdig. Jeg og Dino la oss ganske sent i går, derfor våknet vi klokken 1 i dag! Utrolig deilig å sove lenge. Etter det har vi vært flink, vasket huset og ryddet. Så ja, vi spiser noe lett nå og finner veien til trening rundt klokken 6. Blir deilig og fått trent skikkelig, jeg tenkte å trene: rumpe og mage i dag + kardio.

For dere som lurer på hvor langt jeg har kommet med sminkevideoen, så er den nesten helt ferdig og dere vil kunne se den på bloggen min senere i kveld!!!

 

Her får dere en hverdagssminke look av meg til vi blogges igjen senere ikveld.

 


 

 

Dine planer for idag?
-Gil

 

SMINKEVIDEDO - MAKEUP TUTORIAL Teaser

 

Hei og kveld kjære dere.

Da er det endelig fredag igjen, jeg skal sove så mye i helgen at jeg ikke kommer til å huske navnet mitt når jeg våkner. Jeg har vært så trøtt i hele uken her at det er helt utrolig hvordan jeg har klart å jobbe. Forresten rett etter jobb idag møtte jeg venninen min Asma, vi dro på trening sammen, kom hjem og spiste en god og sunt middag! Det beste er at hun overnatter hos meg ikveld, YEY!

I går kjære dere, i går begynte jeg endelig å sette i gang med en sminkevideo. Planen var egentlig å filme i helgen eller i løpet av neste uke en dag. Men i går, etter at jeg hadde kommet hjem fra jobb, spurte mannen min om det var noe han kunne hjelpe meg med før han skulle gjøre sine egne greier. Så sa jeg Ja, vi kan filme. Han sa ok! Da tenkte jeg å nei, jeg tullet jo, var ikke forbered eller noe.

De av dere som har sett mine tidligere videoer har helt sikkert merket at jeg var små nervøs i videoene, det er et av grunnene til at jeg ikke snakker når jeg sminker meg i videoene. Jeg blir alltid så nervøs når jeg står foran kamera. Spesielt når mannen min står der med kamera og hele utstyret. For meg er det både spennende og samtidig små skummelt foran kamera!

HER, kan du se min siste sminkevideo jeg la ut på bloggen.

 

Her får dere en liten bildeteaser fra klippen og looken dere kommer til å se om noen dager:

Her ser dere noen bilder fra klipepen og ja, jeg klipper selv. Mens mannen min setter på effekter osv på slutten. I denne videoen kommer jeg til å snakke både kurdisk og norsk, det er fordi flere kommer til å se på det som ikke snakker norsk:)

 

Så, tror du det kommer til å bli en bra video?
-Gilan

 

 

MAKEUP LOOK: SEXY CHRISTMAS / NEW YEAR PARTY Make-up

Bonjour!:D

Nå er jeg mindre trøtt, sulten og sliten enn det jeg var da jeg skrev det forrige innlegget. Trodde helt ærlig ikke jeg ville overleve dagen uten å falle i søvn. Jeg kom hjem fra jobb rundt 5, så at Dino allerede hadde begynt å vaske, da måtte jeg selvfølgelig hjelpe han så vi kunne bli ferdig og sette i gang med middag. Det ble fisk og grønnsaker til middag, deilig og sunt middag med andre ord.

Looken jeg deler med dere nå har jeg flere ganger brukt (i andre fager) på blant annet bursdag/ og bryllupsfester. Det er et av mine favorit looker 1. fordi det får øyet til å se større ut, 2. fordi det er glitter i looken.Kunne du ha tenkte deg denne looken i Jula eller i nyttårsaften? Hvis ikke, hvordan kommer du til å sminke deg?:)

-Gil

 

MAKEUP LOOK: GIRL ON FIRE inspired look

Hei og god lørdag alle sammen!

Så koselig med deres kommentarer på forrige innlegg, følte meg helt ærlig 1000 ganger penere på bryllupsbildene etter at jeg delte bildene med dere! Noen av kommentarene fikk meg seriøst til å gråte av glede nesten. Igjen, tusen takk!


Deler nå et bilde som er inspirert av "girl on fire" av Alicia keys. For dere som lurer på hva slag drakt det er jeg har på meg: det er kurdisk drakt som heter:  "kras û kortek" på kurdisk. Over har jeg på meg gullbeltet jeg fikk av svigermor i bryllupsgave.Pictures by: Dino

(c) gilmakeup

 

 

Syns?


-Gilan

 

MAKEUP LOOK: Christmas/new year inpired look

Hei og god onsdag alle!

Føles som sist onsdag bare var igår, helt sykt hvordan tiden flyr! Forresten idag våknet vi "endelig" til snø her i Oslo, litt småkoselig syns jeg! Nå som juletider nærmer seg, tenkte jeg å dele en look jeg hadde i arkivet som er inpirert av juletider, juletreet, glitter og snø. Looken kan godt brukes til kostyme sminke eller til en helt vanlig nyttårsfest;) 

 

PS: Fortsettelsen på innlegget om bryllupet mitt vil enten komme ikveld eller imorgen, det blir mange bilder lite tekst!;) So, stay tuned!!!

 

 

SYNS om looken?

-Gilan

MAKEU LOOK: SATURDAY NIGHT OUT

Hej alle fine!

Siden jeg har begynt å blogge har jeg lagt ut "saturday night out" sminke look hver lørdag. Deler nå et look som kan være noe for deg som liker å bruke sterke farger for fest. En kan selvfølgelig velge å ha andre farger istedenfor hva jeg har brukt nå på dette bildet. Det kan også fungere som et kostyme look med de vippene jeg har brukt. Jeg hadde nok brukt vanlige vipper selv om jeg skulle på en vanlig fest istendfor disse lange vippene. 

Ok, like, love or dislike it?

-Gilan

MAKEUP LOOK: Night at harem (Belly dancer)

Hei alle fine lesere♡


Så utrolig gøy med alle de fine kommentarene på forrige innlegget. Igjen, tusen takk! Jeg sitter nå på jobb og går gjennom mailene jeg har fått for modelloppdraget, så mange fine jenter å velge mellom, vanskelig vanskelig. Blir nok ikke så veldig lett å velge, men skal prøve å velge noen i løpet av ikveld og dele bilder av henne jeg plukker med dere senere ikveld eller imorgen om jeg ikke skulle få tid.

Tilbake til looken, denne har jeg laget for mange måneder siden og grunnen til at jeg kaller looken for "Night at harem (belly dancer)" er fordi jeg rett å slett har fått inspirasjon fra den arabiske kulturen og spesielt magedansere fra harem. Et harem er en del av et hus som er forbeholdt til kvinner, hvor bare de nærmeste mennene i familien får sett kvinnen i huset. Konseptet ble kjent i den vestlige verden gjennom det ottomanske rike (wikipedia). Mange av disse kvinner var også magedansere og som regel så har de en hengende kjede eller hårpynt rundt hode som da kommer ned til øyenbrynnene med sterk og fargerik sminke. 

Like or dislike?

Gil

MAKEUP LOOK: PARTY QUEEN!

Hei!

Jeg hadde egentlig tenkt å blogge etter trening idag og dele bilder fra treningsøkten med dere, men jeg tror jeg dropper det ikveld siden det blir litt for sent. Må komme meg på trening nå med engang, så bildene får vente til en annen dag! For dere som er interessert i å vite hvilket muskelgrupper jeg kommer til å trene idag så skal jeg trene: Kardio, biceps, skulder og mage.

Men nå kjære dere, nå skal jeg dele et bilde av en look jeg elsker og en look mange av mine kunder har elsket! Denne looken er perfekt for fest og kostymefest. Jeg får dessverre ikke tid til å å skrive noe mere nå, men her har dere bilde av looken, så fortell meg hva du syns og om det er noe du lurer på, så må du bare spørre i vei!

 

Pictures by: Farid Omer.

 

Fra skalla 1 - 10 hvor mye likte du looken?
Gilan

 

MAKEUP LOOK: Purple new year/ christmas makeup

Først og fremst vil jeg takke alle dere som var å deltok på det modelloppdraget jeg la ut igår. Jeg har fått mailene til alle dere og kommer til å gå gjennom de senere idag og velge en av dere. Kommer til å skrive på bloggen om hvem av dere jeg velger som modell i tillegg til å sende mail til den som blir valgt. Om dere andre er interessert i å vite hvem jeg velger, kan dere se det her på bloggen min i løpet av uken! Bare så det er sagt så vil det komme flere oppdrag etter hvert! både som hårmodell, sminke osv med mindre krav. så følg med bloggen min om du ikke vil gå glipp av slike muligheter.

Ville nå dele en nyttår/jul inspirert look for alle dere som tørr å bruke fargeskygger. Looken har jeg da igjen laget for en stund siden men den passer bra til fest og kostye sminke.

 

Gleder meg til å bli ferdig på jobb, få i meg god mat og gå på trening! drepte trening igår også!:D

Hva er dine planer for idag?

MAKE UP LOOK: Step by step everyday makeup!

Hei og god dag alle fine lesere!

Våknet til snø i Oslo idag, utrolig koselig! jeg har ikke så mye tid til å skrive nå, men skal kjappt dele et step by step sminke look som kan være noe for dere som ikke er så veldig veldig flinke til å sette skygger og mixe farger og som gjerne vil lære seg det.
Det er mitt andre step by step bilde og om du liker det, så må la meg vite det i kommentarfeltet slik at jeg kan lage flere av de og evnt hvilken av mine eller andre looker jeg kan lage step by step bilde av:) HER kan du se den forrige looken jeg laget.

  

 

Hva syns du om step by step looker? vil du se meg lage flere av de?
Gilan

MAKEUP LOOK : Party (Kurdish clothing)

Hei og god kveld alle sammen!:D

Først og fremst vil jeg takke alle dere som kommer innom bloggen min hver dag og skriver så fine kommentarer! Det er virkelig motiverende, så tusen takk! Igår dro jeg og mannene min og leide 3 filmer. Et av de filmene så vi igår som var " The reader" utrolig tung og trist film. Ikveld skal vi se "Blue valantine" mens vi nyter hjemmelaget hamburger;) 

 Jeg tenkte å vise dere noen bilder fra et forlovelsesfest jeg var på i Trondheim for noen uker siden.Meg og min nydelige svigerine som også heter Gilan! <3

Sminket og stylet Gilan også til festen (så rart å skrive navnet mitt) hehe.

 

Det jeg har på meg kalles for " Kiras & êlek" Som betyr kjole og vest.

 

 

MAKEUP LOOK: Nicki Minaj inspired party look

Hei alle fine! Møtet ble utsatt til en times tid senere og derfor tenkte jeg  nå å dele en LETT og tøff fest look som kan være noe for deg som skal ut og feste ikveld og igjen enda ikke vet hvordan du skal sminke deg! Looken er inpirert av Nicki Minaj, som vi alle vet så er hun ganske kjent for tykke eyeliner linjer med glitter! Hoper u like it!
Har forresten takk mange bilder av håret mitt med krøller istad! Skal dele de senere ikveld etter at jeg har kommet hjem, trent og spist! :DGlitter: Panduro hobby butikk

 

Ciaooo!

MAKEUP LOOK: Glitzy party look

Hei alle fine lesere!

Da har jeg endelig kommet hjem. Venter spent på at mannen min skal komme hjem og se nye håret mitt!:D Jeg har hatt en utrolig bra dag! Jeg har vært på et viktige møte, så har jeg vært på jobb, farget håret, møtt vennine og kommet hjem:D OG JA, JEG ER SUPER FORNØYD MED MITT NYE HÅRFARGE! haha. Skikkelig uvant å se meg selv i speilet, kommer alltid to skritt tilbake når jeg ser meg selv i speilet og bare "huh, hvem er det?" tar nok sin tid til jeg blir vant til det! Jeg får dessverre ikke sett ut bilder av håret idag, siden det har regnet mye i håret osv..Men jeg tenkte å vise dere bilder av et look jeg ikke har vist dere tidligere. Eller det er et av de bildene jeg har i headeren min hihi!

Mer om looken: Det er perfekt party look for deg som elsker å sminke seg og gå i smokey eyes. Man kan ha det som festsminke,bryllupssminke og kostyme sminke! Den er girly men samtidig tøff og sexy!

  

 

 

Hva syns du?:)

Makeup look: Inspired by Rihanna " Princess of China "

Hei!

Jeg er ganske sikker på at det er mange mange jenter og gutter der ute som elsker Rihanna. Jeg elsker henne, stilen og musikken hennes. Jeg har tidligere vist en annen look som også var inspirert av Rihanna. Her Kan du se det. Nå deler jeg enda en look som er inspirert av Rihanna " Princess of China". Jeg har gjort lettere looker tidligere for å si det sånn. Å skjule øyenbrynnene, tegne over to nye og like i svart, var ikke lett. MEN, øvelser gjør mester;)

 

So, what you think?:)

Makeup look: Saturday night out + products

Hei og god morgen alle sammen!

Ville bare dele en fargerik lørdags look med dere som kan være noe for de av dere som skal ut i kveld. Rekker dessverre ikke å skrive mere nå fordi jeg må bli ferdig kaffe koppen og komme meg på trening sammen med mannen min! Idag trener vi lår og rompe + kardio.


Products:

Mac Prep + prime eye

MAC vanilla eye shadow

Mac purple eye shadow

Green - Flormar palette eye shadow

Pink- Flormar palette eye shadow

Mac espresso eye shadow - eyebrows

Maybelline gel eyeliner

Mac - waterline eye pencil

Telescopic Mascara - carbon blackHva er dine planer for i dag?

 
Friday night out make-up

Så utrolig deilig å tenke på at jeg endelig kan sove lenge i helgen uten å tenke på jobb og stresse med andre ting. Gleder meg til å sette hodet ned på puten og sove time etter time uten å bli vekket av alarmklokken! haha.. jeg vet, jeg elsker å sove. Er nok noe av det beste jeg vet. hjertehjerte

For dere som som skal ut ikveld eller i morgen, skal jeg vise dere et bilde som kanskje dere kunne tenkt dere å prøve! Har faktisk ikke brukt mere enn 2 skygger i denne looken, helt utrolig fordi jeg elsker å mixe mange forskjellige farger til vanlig. Men i denne looken har jeg prøvd å være flink og har brukt lang tid på å blende fargene sammen og få til en fin og jevn overgang. Det er så utrolig mange jenter der ute som er flink til å sette sammen farger, men som da ikke bruker nok tid på å blende. Det er faktisk det lille ekstra som gjør looken "naturlig" uansett hvor heavy looken er. Så, prøv å ungå skarpe overganger og bruk blendingbørster oftere:)

Det kommer nok et eget innlegg om blending og blendingsbørster med bilder og tips snart engang:) so, stay tuned!

Products:

Mac Prep + prime eye
MAC vanilla eye shadow
Mac carbon black eye shadow
Maybelline gel eyeliner
Telescopic Mascara - carbon black


Har du noen favoritt øyenskygger fra Mac?

Makeup look: FALL inspired make-up

Hej!


Sitter nå her og gjesper som bare det. La meg liksom tidlig igår kveld for å være uthvilt idag, men nei.. Gilan får aldri nok søvn og da mener jeg ALDRI, elsker å sove! Idag har jeg ganske lang dag på jobb, så jeg tenkte å oppdatere dere nå med en look og om jeg skulle orke så kommer jeg til å legge ut bilder av dagens outfit senere ikveld;)

Brun, oransje og gul. Jeg slker å mixe disse tre fargene sammen ! Brun og oransje er faktisk de to fargene jeg bruker å mixe nesten hverdag. Det ser naturlig og fint ut, spes om man har brune øyner og hår;)
Denne looken er faktisk ganske fin uten eyeliner også, men om man skal på fest eks så kan mang godt kjøre på med en tykk eyeliner linje for å få litt mere markerte øyner.


 

 

Spør i vei om det noe og kom gjerne med forslag for hvilken look dere vil at jeg skal lage;)

stepBYstep Makeup look: Brown and golden party makeup + wavy hair

HOLAAAAAAAA!

Denne looken har jeg laget når jeg for første gang i mitt liv skulle på et pakistansk bryllup her i Oslo for ca en måned siden. Fargene og inspirasjonne kommer rett og slett fra pakistansk make-up. Som sikkert mange av dere vet så har pakistanere ganske heavy makeup og øyenskygge for bryllup og fest. Grunnen til at jeg valgte de fargene på skyggen, er fordi jeg ville at den skulle matche den nydelige smykken min fra Arts & Crafts.. (Oslo city) de har nydelige smykker!( dere får sett det på bildene under). Jeg valgte å ha bølgete hår til denne looken, siden jeg nesten alltid går i mine naturlige krøller.

 


 

 

 

 
 


Pictures by: Gilmakeup - Farid omer
(c) www.gilamkeup.blogg.no

 

 

Products:

 

Face

Mac Prep+Prime- Skin

Mac Matchmaster-SPF-15-Foundation

 

Eyes

Mac Prep + prime eye

MAC vanilla eye shadow

Golden - Flormar palette eye shadow

Brown- Flormar palette eye shadow

Mac espresso eye shadow

Maybelline gel eyeliner

Telescopic Mascara - carbon black + lashes


Lips


Muted rosy tinted Pink

 

 

 

Hvilket av disse produktene har du brukt før?

Makeup look: Dramatic costume makeup

God mandag alle sammen. Da har starten på ny uke og dag kommet og det betyr bare en ting: NYE MULIGHETER!

 

Det er så godt å kjenne at man har trent! Jeg elsker å være gift med deg Dino, hadde alltid ønsket meg en mann som jeg kunne trene sammen med og pushe hverandre til å nå nye mål. Slik som igår, deilig å være spontan noen ganger, vi skulle egentlig ikke trene igår men så ble det trening likevel etter at en av oss nevnte det. I det siste har jeg bestemt meg for å få litt mere markert mage og har derfor trent mage på slutten av alle treningsøkter. Å trene mage er faktisk noe av det kjedeligeste jeg vet om, men det å kjenne at man har trent riktig dagen etter er noe av det beste jeg vet om. Jeg og mannen min trener mage ganske variert fra gang til gang, slik at det ikke blir kjedelig og man får også trent forskjellige deler av magemuskler.

Tilbake til sminke haha: Skal dele noen bilder av en dramatisk kostyme look som jeg syns er fantastisk. Må ærlig innrømme at det tok meg flere dager på å lære meg å få til en ren strek.  Det er ikke så lett når man skal gjøre det på seg selv. MEN endte opp med dette:

 

 
 
ha en sporty dag alle sammen:D

Look inspired by: Rihanna " We found love"

Denne looken er tidligere blitt vist i Derya sitt blogg HER, som da var modell for meg. Hun er niesen til mannen min, utrolig vakker jente med fantastisk personlighet. Jeg kan helt seriøst sminke henne 24/7 uten å gå lei. Hun er rett og slett vakker å se på. Jeg har prøvd ut flere looker, men denne var et av lookene jeg ikke ville gjøre på meg selv og ble derfor veldig glad når vi endelig fikk tid til å prøve det på henne. Hun er akkurat den perfekte modellen for denne typen look og flere andre, men forutsetningene er der når hun er så pen, har langt mørkt hår, er fotogen og ikke minst gøy å henge med. Jeg elsker å style denne jenta her!

  
 

 

Photos by : Gilmakeup
(c) gilmakeup.blogg.no

 

Følger dere med på bloggen til Derya?

Makeup look: Purple saturday party look

Hei alle sammen, regner med at dere som går skole og jobber vanlige dager i uken er godt uthvilt idag, som meg! Sov til 12 og spiste en godt frokost sammen med mannen min. ( Nesten eneste dagen i uken hvor vi får tid til å lage en god kurdisk frokost og spise det sammen.Vi skal på trening om ikke lenge og senere i kveld skal vi på kino for å se snabba cash 2. Vi begge likte 1´ern så godt at vi booket billeter med engang vi så filmen var på kino, håper at den er like bra som 1érn og bedre;)

For deg som skal ut eller feste i kveld og enda ikke vet hvordan du skal sminke deg, kan jeg vise deg en look som er veldig enkelt å lage.
Der hvor jeg har lilla skygge, kan dere velge fargen som matcher deres outfits. Det er finest når sidene er mørkere enn fargen man velger å ha i midten ( selv om det er to forskjellige farger) . Du fører midtskyggen først også kan du bruke en svart ( eller en litt mørkere tone enn farge du velger å ha i midten) på sidene og blende det riktig utover og innover mot midtfargen. Falske vipper kan selvfølgelig få looket til å se finere ut, men det er ikke nødvendig. For å få øynene til å se enda større ut, velgte jeg å bruke svart penn på våtkanten og svart skygge svakt skygge under.

 

 

Ha en fortsatt bra søndag videre dere;)


Gil

Party hair and make-up - 60´s look


Endelig er helgen kommet! gleder meg til å bli ferdig på jobb, dra hjem slappe litt av så rett på trening med mannen min.  For dere som skal ut å feste, har jeg en kul look til dere. Looken har jeg laget for noen måneder siden og skal nå dele noen av bildene med dere. Håret er veldig enkelt laget, det er en flette somjeg har flettet bakifra og festet på foran siden. Man trenger nødvendigvis ikke å ha langt hår til å få til en slik look, men litt hår må man han, for å kunne løsne litt på fletten uten at fletten blir ødelagt.  litt vanskelig å forklare, men regner med at dere forstå den.

Når det gjelder sminke så hadde jeg ganske tykk eyeliner, sterk rouge + knall røde lepper. Noe som "fullførte" 60- talls lokken min. 

 

God Helg! <3

Det perfekte sminke bad!

Yeyy!

Da har jeg endelig klart å ta noen fine bilder av vår nye ( mitt drømme ) bad. Er så ubeskrivelig forelska i det lille badet vårt! Sminke lysene hadde jeg lenge drømt om og nå endelig kan jeg sminke meg uten å måte tenke over hvordan sminken kommer til å se ut i daglyset. Jeg er rett og slett forelsket i hvordan det ser ut nå! Det perfekte sminkelyset skal være kaldt, med et lite hint av varme for å ligne på dagslys, og det har jeg inne på badet nå;)

Stor takk til mannen min som hørte på meg og hans kompis Tommy som hjalp han med badet. Gutter, dere kan det her!;)

 

 


 

 

 

  


 

Hva syns du om vår nye bad?:)

Makeup look: Dramatic Fall Make-up


God dag alle sammen!

Små deilig å våkne til snø i morges, har egentlig aldri vært fan av snø men i de siste årene har jeg begynt å like det! Er jo deilig å endelig kunne ta på seg vinter klær igjen:) Jeg fryser jo hele tiden uansett haha..

Jeg har tenkt å dele noen bilder med dere idag, av et look jeg har laget for 2 uker siden ( tror jeg) Det er et av mine favoritt looker, elsker dramatisk høst makeup med tykk eyeliner linje og vampyr aktige lepper. 

Pictures by: Gilmakeup
(c) www.gilamkeup.blogg.noProducts:

Mac Prep+Prime

MAC vanilla eye shadow

Brown- Flormar palette eye shadow

Mac espresso eye shadow

Mac Black berry eye shadow

Maybelline gel eyeliner

Telescopic Mascara - carbon black

MAC matte RUSSIAN RED lipstick

Mac black lipstick

 

 

Hvor ofte går du med røde lepper?