hits

Makeup tutorial

Dramatic eyeliner look

Productlist:

Face:

YSL top secrets instant moisture glow

Urban Decay Naked Skin Foundation

Urban Decay Naked Skin concealer

OPV lashes contour kit

Glo minerals contour kit

Urban decay naked flushed

urban decay finishing spray

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Lancome mascara hypnose

Urban decay Naked smokey palette

Maybelline gel liner

Brows:

Glo minerals brow kit

Anastasia Brow fix

Lashes:

Hudabeauty lashes: Carmen

-----------------

Hva syns du om denne looken?

#makeup #sminke #dramaticeyelinerlook

New makeup tutorial: Double winged liner!

God torsdag morgen dere! Her kommer det en ny sminkevideo hvor jeg viser hvordan jeg gjør "Double winged liner" looken på meg selv! Jeg håper at dere liker det!:D

Husk å se den i full HD kvalitet!Produkter brukt i videoen / Products used in the vidoe:

Iseliner Winterrmark eyeliner her
Mac concealer
Makeupstore future eyeshadow her
Mac carbon black eyeshadow
Huda beauty lashes in Samantha
Loreal telescopic mascara

Ny sminkevideo: Nyttårs inspirert sminkelook!

Husk å se den i HD kvalitet!

Håper dere likte videoen og kom gjerne med tilbakemeldinger:)

 

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Sniktitt: Ny nyttårs inspirert sminkevideo!

Hei dere! Wow, for en stressende dag det har vært i dag. Jeg skulle egentlig blogge tidligere, men så valgte jeg å spille inn innkjøpsvideo istedenfor først også skulle jeg liksom blogge. Det endte med at jeg bare rakk videoen, også måtte jeg bare springe rett ut for å rekke jobb. Jeg kom hjem for ca. 2 timer siden og har i løpet av de to timene stresset rundt. Jeg har klart å spise mat, rydde litt her hjemme, pakke ut kofferten etter Barcelona reisen, pakke inn igjen til Trondheims reisen som er om to dager, laste opp videoen under så jeg kan dele den med dere i morgen, osv osv osv. Så ja, det har vært en stressende men veldig effektiv dag. Jeg gleder meg sånn til å gjøre meg ferdig med det som skal gjøres i morgen også reise til Trondheim om to dager! Det blir deilig med enda en ferie, denne gangen sammen med verden beste familie! ååwh, kan nesten ikke vente!!!

Nå skal jeg stresse videre! Ønsker dere en roooolig og avslappende kveld, vi blogges i morgen!

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

 

Ny sminkevideo: New years eve Makeup tutorial!

Husk å se den i full-HD kvalitet!


Product list:

Face:
Kicks blur primer
Smashbox foundation -  studio skin 01
Smashbox photo set pressed powder - light
Eyes:
#MAC's paint pot primer
L´Oréal Paris Color Riche Quads
Brows:
#Anastasia Beverly Hills - soft brown
Lips:
Inglot lispticks

 

Almost done

God mandag og ny uke dere! Har dere sovet bra i natt? Det håper jeg at alle dere har:)  Husker dere video redigeringen jeg skrev om i går tidlig? Jeg er nesten ferdig med alt og nå gjenstår det bare eksportering av filmen og opplastning på youtube! Dette er da en look jeg har delt bilder av med dere tidligere, men som jeg ikke har hatt tid til å klippe ferdig filmen. Noe jeg syns var bra, for denne looken passer faktisk veldig bra (etter min mening) som både Jul og nyttårs-sminke også! Jeg håper derfor at denne vil inspirere dere når det gjelder Jul og nyttårsaften. Nå skal jeg jobbe i et par timer, trene så tilbringe kvelden sammen med mannen og familien til søsteren min. For de av dere som lurer, så kommer jeg mest sannsynlig til å dele denne videoen på bloggen senere i kveld. Ha en super bra dag så lenge!Hvordan skal du sminke deg til Jul og nyttårsaften?


♥ Tusen takk ♥

Editing

Hei igjen dere.. jeg fikk kjempe lyst til å komme en kjapp tur innom for å ønske alle dere en god natt søvn. Jeg har ingen spesielle planer i morgen enn en koselig kveld med en god vennepar av oss. Jeg får derfor lagt meg sent i kveld og våkne når jeg vil i morgen! Jeg vurderer derfor å jobbe litt med videoen dere ser over. Jeg delte bilder av looken med dere i går og startet nettopp med å klippe på den. Jeg håper jeg kan gjøre den ferdig til helgen:)

 

God natt

Ny hår video - enkel oppsett til krøllete hår!

Wow for en travel men bra dag det har vært i idag, kom hjem etter en lang dag med jobb, trening og kos for ikke så lenge siden. Jeg hadde nesten gitt opp helt når det gjald videoen under, men det gikk heldigvis i box det også som mye annet i dag! Nå kan jeg endelig dele den med dere. Nå er det en stund siden jeg har spilt inn denne videoen, den er derfor på kurdisk. Men jeg lover flere nye videoer på norsk fremover:) Jeg har forresten klipt masse på spørsmålsrunden i dag. Jeg deler den i løpet av uken.

Husk å se den i full- HD kvalitet.

Nå skal jeg slappe av og kose meg litt, har en lang dag foran meg i morgen. Skal noe kjempe spennende, kan nesten ikke vente med å fortelle dere detaljert om hva det er. Men, det for holde med denne videoen for i kveld, vi blogges i morgen!

#Hårvideo

Ny sminke video: Smokey eyes!

Heeei! Da har jeg laget enda en ny sminkevideo. Denne er også på kurdisk ettersom mange kurdiske jenter som bor utenfor Norge hadde spurt og spurt om jeg kunne lage en smokey-eye tutorial på kurdisk. Men, jeg lover mange flere videoer på norsk også framover :)

Går du ofte med smokey eyes?

Editing of a new makeup tutorial

God dag dere! Hvordan har dere det i dag? Jeg startet denne fine dagen med verdens nydeligste menneske, Derya. Hun hadde noen fri timer på skolen og kom derfor til meg så vi kunne tilbringe litt tid sammen. Utrolig koselig måte å starte dagen på, takket være henne spiste jeg frokost også idag! Dere, jeg har begynt å klippe på et av de videoene jeg filmet for dere for et par dager siden! Nå har jeg kommet mye lengre enn det dere ser på bildet ( eller jeg vet ikke om bildet forteller dere så mye om klippen ) haha. Men, nå har jeg satt på musikk, start osv. Eneste som er igjen er teksten på slutten så eksporteningsprosessen. Det blir en enkel smokey-eye look denne gangen!

Spêde bash! Hin evro chewanên? Min ev roja hinde ya xosh digel kicha brayê Farid dest pêkr. Deryayê evro hindek demjimêrêt betal hebon veca hate nik min u me têshteka xosh pekve xar. Xêra wê minji evro têsht xar hehe!
Wekidiji, min nuke ya dest bi montaj / editing'a videoa xoya ni ya kri. Ez teqriben ya xilas boy, bes hindek tishtet bchik yet main u pash de export kem! Eve careji min bi kurdi ya axifti u dê nisha hingo dem ka ez chewa smokey eyes chedkem;)

#sminke #makeup #tutorials

Ny Sminkevideo!!

Silaaaav! U li dimahikê min vîdeoek chekir bes bi zimani kurdi bo hngo evet nerwici tê negehin. Bboren heke ez hindek tishtêt erebi u englizi, u picheka nerwiciye bikeme di gel da. Bes ne hind yab sanahiye mirov bes bi kurdî ser makeup´i baxvît hehe. Anyways, di gel hevalêt xo belav ken heke hingo heje kir!

Da har jeg endelig blitt ferdig med denne sminke videoen, som mange av dere sikkert har fått det med seg, så ble denne videoen på kurdish ettersom mange hadde spurt meg om det i nesten to år haha. Jeg lover flere videoer fremover, også på norsk!:)

Jibir neke, kvalitêta videoê bike HD!

Husk å se den i full- HD kvalitet!

Hingo divêt videoa mina bet li ser chi bit?

Syns?

#kurdish #kurdishmakeuptutorial

 

Makeup bi´ Kurdi xweshe!

Silav kichino, hîvîdkem hngo hemiya heta nuke rojeka xosh borandbit! Erê? Hîn dbînen, eza bi Kurdî vî postî nvîsêm! Bochî? Chnkî min bo cara êkê videoyeka bes bi zimane Kurdî ya chêkri. Ez nuke yal ser vê videoe kar dikem u nezike va roja de keme bloggi u yotube channel´ê xo da. Li vê vîdeoe da ez de nisha hingo dem ka ez chewa mjîlanka danem, ser u chavêt xo contour dkem u gelek tishtên dî. Veca chaverê bin!:)

Hei hei dere! Hehe, dere tenker sikkert hva er dette for noe? Joda, den videoen jeg snakket om for et par dager siden ble på kurdisk. Jeg skrev derfor på kurdisk litt høyere opp så mine Kurdiske lesere i Kurdistan og litt over alt i verden forstår det:) Jeg er ferdig med å klippe videoen nå og akkurat nå går mannen over de siste detaljene nå, så skal den eksporteres!:D

#kurdishmakeuptutorial #makeup #sminke #makeuptutorial #zimanekurdi #kurdish

Hingo divet ez car car bi Kurdi bloggê bikem?

 

My Valentines day makeup + products!PRODUCTS:

Face:

Mac primer

Smashbox studio foundation

Anastasia Beverly Hills contour kit


Eyes:

Mac prep and prime

Mac Carbon black

Inglot eyeshadow 82

Maybelline eyeliner

Dior Black diorshow mascara


Lips:

Bareminerals - Rebel lipgloss

Syns?

Behind the scenes photo shoot with Madeleine Pedersen by Gilmakeup

Da var endelig behind the scenes filmen fra shooten med Madeleine ferdig! Jeg har ikke tenkt å skrive noe mere nå, se filmen og fortell meg hva du syns! Eller, skal faktisk si en liten ting: Dino, takk for hjelpen. Elsker deg!

 

Husk å se den i full HD- kvalitet!
Om du skulle ønske å bli stylet av meg og bli fotografert / evnt filmet kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

Syns?:)

Mine sminke og hår videoer!

Hei engler! Her kommer det et innlegg med nesten alle mine sminke og hår videoer jeg har gjort tidligere. Grunnen til at jeg deler disse med dere er fordi mange av dere bestanding sender meg mail og spør om blant annet hvordan jeg fikser mine øyenbryn, krøller håret osv. Her har dere mine videoer hvor jeg har gjort det meste dere spør meg om:)

Hva er dere mest glad i, sminke eller hår videoer?

-Gilan

Makeup tutorial: Party makeup

Da er endelig sminkevidoen ferdig og lagt ut på youtube nå. Dette er da en sminkevideo jeg og Dino laget for to dager siden.Så da er det bare å skru opp lyden på høytalerne, sette på full skjerm og bytte kvaliteten til FULL HD. Enjoy, and please share it if you like it and let me know what you think of it :D

Produced by Fratres Films 

Photographer & edit: Farid Dino Omer

- Gilan

Ny sminkevideo!!

Ooo - yes! Forigårs hadde både jeg og Dino utrolig lyst til å være litt kreative og filme et eller annet. Siden været ikke var så bra, bestemte vi oss til å lage noe hjemme. Da ble det sminke-video. Jeg hadde ikke forventet det egentlig, i og med jeg fortsatt hadde munnsåret. Men, vi satt i gang en liten produksjon, hvor Dino fikk være litt kreativ med sin nye Canon C100. Det er mye som skal til for at jeg skal si, wow dette var bra til mine egne looker/ bilder osv. Men tro meg dere, jeg har aldri gledet meg så mye til å bli ferdig med noen av mine videoer. Dino har gjort en så bra jobb med denne videoen denne gangen, at jeg ikke kan tro det er meg som sitter der og sminker meg. Det her er det mest femenine og profesjonelle videoen jeg og Dino har laget for meg. Så, gled dere:) Det vil helt sikkert komme flere slike videoer etter hvert, med kanskje noen mere spesielle looker. Dette var som sagt litt mere som en test for meg og han med det nye utstyret sitt.

Jeg kommer kanskje til å dele den ut litt senere ikveld. Ser frem til det iallfall, håper likedan med dere;)

Flinke flinke flinke mannen  min<3Vi blogges senere! <3

Teaserfilm fra Pakistansk bryllup

God morgen fra Sverige!

Da er den store dagen kommet. I dag er det forlovelsesfesten til Dinos bror, Farhad. Jeg, Dino og Tommy sov hos søsteren min i går kveld. Snart skal vi spise noe lett, så skal jeg prøve å fikse søsteren min til bruden kommer rundt 12.00 tiden. Jeg skal se hvor mange andre jeg kan rekke å fikse inkludert meg, hihi.. Men! Nå må jeg egentlig pakke ut smine. Men her har jeg en teaser eller noen highlighter fra det første bryllupet Dino og hans crew gjorde for to uker siden, før det oppdraget vi tok sammen i forrige uke. Enoy og del den gjerne videre:)

Bare så det er sagt så kommer jeg ikke til å rekke å svare deres mailer og kommentarer før i morgen eller når jeg har kommet hjem:)

For å se den i enda bedre kvalitet kan dere enten se det i full HD kvalitet under eller klikke HER for å se det via Vimeo.

Likte du videoen.

New hair tutorial !!!!!

Husk å se den i full HD- kvalitet!

Enjoy, and let me know if you like it!;)

Ny sminke/hår video!

Hey!

Alle dere der ute som har spurt meg om hvordan jeg lager krøller med en rettetang kan nå se det i denne videoen! Det tok kanskje litt lengere tid enn forventet, men nå er jo den klar og ferdig!:D Jeg tok og sminket meg også med det samme, slik at dere får et nytt hår og sminke video!

Husk å se den i full-HD, enjoy!

Let me know if you like it;)
-Gilan

SMINKEVIDEO: Naturlig sminke

Da har jeg endelig blitt ferdig med smashbox/naturlig sminkevideoen min! Det tok sin tid denne gangen fordi jeg som sagt valgte å gjøre alt selv. Ikke like bra som når Dino hjelper meg, men helt ok! :D Håper dere vil like den og deler den videre;) I denne videoen får du sett hvordan jeg:


* Setter på foundation
* Hva jeg bruker av produkter før og etter
* Hvordan jeg tegner mine øyenbryn
* Hvordan jeg setter på rougen min og får looken til å se mest mulig naturlig ut til tross for bruk av mye sminke!

Husk å se den i full HD!

Syns?

-Gilan

Kan dere se hva disse bildene betyr?

Det kan jo dere helt sikkert se, men for dere som har spurt og spurt om det igjen og igjen: Jeg er endelig ferdig med å klippe smashbox "naturlig" sminkevideon nå. Gleder meg til å eksportere videoen ut og vise den til dere. Selv om selvesete videoen var veldig kort, tok det meg veldig langt tid til å bli ferdig med den fordi jeg skulle prøve å gjøre alt selv denne gangen. Det tok derfor litt lengere tid enn når Dino hjelper meg med klippen og effektene. Jeg startet forresten dagen hjemme med Dino, så kom jeg hos mine kjære foreldre etter på. Nå skal jeg da kose meg hos mor og far og spis en god middag sammen med de:) Jeg har forresten andre gode nyheter å dele med dere, men det får vente til ting er blitt litt mere sikkert.

I kveld velger jeg forresten vinneren av YSL leppestiften, klikk HER for å være med.

Jeg skal som sagt bruke lørdagen min her hjemme hos familien og overnatte her. Hva er dine planer for i dag?
-Gilan

MAKEUP TUTORIAL: Friday night out makeup

Da kjære dere, da var videoen endelig klar til å bli visning Trenger vel ikke å si så mye enn : ENJOY og jeg håper dere liker det dere ser! HUSK å se den i full HD- kvalitet !!      


Dette er looken!
                                                        


Er dette en look du ville prøvd ut selv?
-Gilan

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - VIDEO

Da kjære dere, da var videoen klar til å bli delt videre. For dere som ikke har følgt med: Dette er en video hvor jeg og Dino svarer på spørsmålsrunden som jeg hadde i forrige uke. Jeg skrev tidligere et innlegg om hvilken spørsmål vi skulle svare på, men det ble dessverre ikke alle i innlegget, fordi det ble for langt når vi begynt å klippe det. Håper at dere liker det;)

Husk å se den i full HD.

-Gilan

PARTY MAKEUP TUTORIAL- FESTSMINKE VIDEO

 Grunnen til at dette tok så langt tid, var rett og slett fordi jeg hadde problemer med youtube kontoen min. Jeg klarte ikke å logge meg inn på kontoen min og måtte derfor lage en ny konto, litt synd når jeg har mine videoer på den andre. Dere får i hvert fall sett på den nå og du må gjerne dele det videre om du liker det, eller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet om hva du syns om videon.

Fargen på selve opptaket ble ikke helt som vi ønsket, ettersom det ble litt "gul", så det måtte noen små justeringer til. Derimot synes jeg forsatt det ble ganske bra:)

 

ENJOY

Husk å endre kvalitet til HD, teit at den ikke gjør det automatisk!


SYNS? vil du se meg lage flere sminke - hår videoer?
-Gil

 

DO YOU WANT TO SEE ME MAKE MORE of MAKE-UP & HAIR TUTORIALS?

Hei alle alle alle fine lesere!

Det er bestanding flere og flere som spør meg om video for diverse looker, jeg får forespørsler på facebook, i kommentarfeltene/innboksen her på bloggen og twitter. Det jeg tenker nå er å begynne å lage video av lookene det er flest etterspørsel etter. Hva sier dere til det? Vi kan si det sånn at på slutten av hver uke (fredager) kan dere komme med forslag for hvilken av mine eller andre looker dere vil se meg lage tutorial for, så skal jeg prøve å lage video av nettopp den flest av dere ønsker å se!


YES or NO?

-Gilan

Makeup look: Everyday makeup + tutorial

Hei og god fredag alle!

Ja da har vi kommet til fredag igjen folkens, er det ikke herlig? Deilig å tenke på at det er helg imorgen! Denne helgen skal vi igjen holde oss hjemme for å få nyttet det mest mulig. Jeg føler alltid at helgene går utrolig fort fordi vi nesten aldri holder oss hjem og bestandig er hos venner og familie. Utrolig koselig, men også litt kjipt for da får man ikke slappet helt av, sovet nok eller fått trenet som man vil. I dag slutter jeg klokken 6. på jobb og da skal jeg hjem først så trene med mannen min også blir det nok en god og sunn middag pluss film eller noe annet senere.

Setter nå ved en hverdags sminke video som jeg har laget for en stund siden. Kan hende at jeg også setter ut bilder av en fest sminke look for dere som skal ut ikveld eller imorgen:D

Hope you like it;)

 

 


Hva er DINE planer for idag?:)

Makeup look : Classic smokey black eyes + tutorial

Hola chicas!


Idag, skal jeg vise dere en  look mange mange mange av oss jenter elsker, svart smokey eyes. Jeg går selv gansks ofte i smokey eyes når jeg orker å sminke meg. Jeg setter ved et bilde og en video der hvor jeg lager looken, der vil dere også se hvilken produkter jeg bruker for å lage looken.

 

Bilde av looken :

 
 

 Video:


Legg gjerne en kommentar og fortell meg hva dere syns :)