hits

Outfits

OUTFIT

Hei bloggen! Har dere det bra? Til de av dere som har glemt meg, jeg heter Gilan og er kjempe glad i frukt! HAHA, jeg håper virkelig ikke at dere har glemt meg, til tross for lite blogging den siste tiden. I skrivende stund, sitter jeg inne på "kontoret" mitt hjemme i Trondheim og blogger for dere. Som en del av dere fikk med seg, så var jeg i Spania i forrige uke pga det projektet jeg fortalte om i siste innlegg. Jeg bestemte meg for å ta turen innom Trondheim for å hilse på familien og gjøre en del ting her før jeg skulle reise videre. I morgen skal jeg igjen reise utenlands pga det samme projektet. Etter det så skal jeg en liten tur innom trondheim igjen for å ta et kurs og gjøre en del gjøremål - før jeg nok engang skal reise bort igjen haha! Mye reising gitt, but I love it! Tror jeg er skapt for å reise!

Uansett, nå begynner det å bli en stund siden jeg delte antrekksbilder med dere her på bloggen. Her får dere derfor bilder av det ene antrekket jeg hadde her om dagen!

HAT: Zara

JEANS: H&M

JACKET:   Zara 

SWEATHER: Shein

SHOES: PULL AND BEAR

BACKPACK: Adolfo Dominguez

Hva syns du om dette antrekket?

Resh kind of outfit

Heisann og god søndag! Er det bare meg, eller føles denne dagen som helt vanlig uke dag? Jeg mener.. jeg klarer ikke helt å overbevise meg selv om at det er søndag i dag haha! Uansett, søndag eller enn annen dag i uken så håper jeg at dere har hatt en helt fantastisk dag hit til. Vi har hatt en kjempe koselig søndag og generelt helg med familien. Nevøen min Arman fylte 4 år i går, så hele familien var samlet for å feire dagen hans. Kaos, koselig og deilig mat er stikkordene jeg kan bruke for å beskrive gårsdagens. Men i dag var dagen litt roligere, startet med en deilig frokost laget av mamma, så hadde vi en deilig kurdisk middag med hele familien! De siste timene har jeg vært inne på rommet mitt og jobbet med klipp av nye videoer for dere. Da jeg gikk lei, bestemte jeg meg for å dele nytt innlegg med dere med noen nye outfit pictures!!

Var lite kreativ da jeg skulle finne navn til dette innlegget, ble derfor "Resh kin of outfit" - hvor da Resh betyr svart på kurdisk haha! Vi blogggges!

Shoes: Public Desire

Dress: Topshop

Belt: Topshop

Hat: Zara

Déjà Vu

Tshirt: Topshop

Jeans: Zara

Purse: Gucci

Sandals: Topshop


 

Outfit: Pink days

Top: Topshop

Jeans: Topshop

Shoes: Topshop

Purse: Gucci(c) Sozan 

OUTFIT: Gucci it is


Topp: Topshop

Pants: Zara

Shoes: Topshop

Bag: Gucci


Hva syns du om dette antrekket?

Sunset

Har jeg fortalt dere hvor nydelige solnedganger det er her i Kurdistan? Spesielt i hovedstaden Hewler. Det er ikke så mye fjell der, så når det er solnedgang så får man ubeskrivelig himmel med magiske farger! Den ene gangen jeg hadde en test shoot i hovedstaden, ble vi ferdig i det solen skulle ned. Da spurte fotografen om vi skulle teste noen bilder med solnedgangen som bakgrunn, jeg sa selvfølgelig ikke nei og GOD DAMN se på resultatet selv dere. Noe så nydelig! hihi

Top: ZARA

Jeans: Bikbok

shoes: Asos

Bag: French connection


 

Little update and green outfit

Hei! Håper dere har hatt en strålende helg hittil! Jeg begynner å bli ganske dårlig på å oppdatere bloggen og generelt andre mine kanaler. Uansett, dere skal vite at jeg har det bra. Nesten for bra om dagen faktisk hihi! Jeg er bare blitt liiiitttt lat på å oppdatere dere. Men jeg skylder på Ramadan som har ødelagt alt som heter rutiner haha! Jeg er fremdeles i Duhok og tenker å bli her i hvert fall et par dager til, før jeg skal tilbake til hovedstaden og begynne å jobbe med noe kjempe spennende! Under har dere noen antrekksbilder som jeg tok for ikke så lenge siden men som jeg glemte å dele med dere:DOutfit: Zara

Bag: Chanel

 

Reisefeber Delux

 Heisann og god torsdag! Jeg håper alle dere har hatt en helt fantastisk bra 17 mai feiring! Som jeg nevnte på Snapchaten min i går, så var det litt rart for meg å se venner og familie feire 17. mai hjemme i Norge mens jeg var her. Uansett, tiden flyr og plutselig så er det 17. Mai igjen, eller hva? Da skal jeg sørge for at jeg er hjemme hihi!

Grunnen til at jeg ikke rakk å komme innom bloggen i går og generelt de siste dagene, er fordi jeg har hatt for mye å gjøre (igjen). Jeg hadde blant annet en shoot i går, med en kjempe flink fotograf her i Erbil. Også har vi brukt mye av tiden i det siste på å planlegge en business reise til.. i morgen haha! Forteller mer om det i kveld. I dag blir med andre ord enda en hektisk dag med en del gjøremål. Jeg skal prøve å komme meg på trening først, jobbe i et par timer så skal jeg hjem og pakke til morgen dagnes reise.
Over har dere en liten sneak peak på noen av bildene vi tok i går:D

(c) Semyanshaboy

Black and redTop: A random store in Suley

Skirt: BikBok

Sandals: Zara

 

Red Kurdish dress

Heisann! Jeg kom nettopp inn døra etter en lang dag i byen og en heftig treningsøkt med søsteren min! Jeg skal som sagt reiser igjen på jobb om to dager, så jeg  stresser fælt om dagen haha. Men trening rekker jeg, for det er noe som gir meg masse energi! Dere, jeg har glemt helt å dele disse nydelige bildene med dere fra den ene dagen jeg var ute med familien i Duhok! Kurdiske kjoler, noe av det peneste jeg vet hihi!

(c) Hejar


 

Denim skirt + more about this crazy day

For en dag. FOR EN DAG. Vil dere tro meg om jeg sier at jeg våknet 07.00 i dag og har vært ute og jobbet til nå. Ja nå, satt meg ordentlig ned først nå liksom. Føttene mine hater meg - I can hear them talk bad about me for being so mean haha! Herlighet for en crazy, men effektiv og bra dag. I dag fantes det ikke noe som heter pause eller mat. Jeg startet dagen med å dra til den flyktningleiren som jeg nevnte på bloggen i går. Noe av det beste og samtidig verste jeg har gjort i hele mitt liv. Beste fordi jeg klarte å skape et lite håp- smil hos mennesker som ikke lenger ser vitsen med å leve. Trist og bokstavelig talt jævlig fordi jeg aldri har møtt mennesker som har vært gjennom så mye ille før. Og sitte med de, høre deres historier, hva de har gått gjennom, hvordan deres liv er blitt snudd oppned, var ikke så lett å høre på. Men samtidig så likte jeg meg der så mye at jeg faktisk allerede nå har bestemt meg for å dra dit igjen før jeg skal reise hjem. Jeg skal fortelle dere mere om opplevelsen min i et av mine kommende innlegg med bilder fra dagen i dag. 

Videre så har jeg vært å filmet noen beauty reportasjer til en stor Kurdisk kanal. Kjempe morro og ikke minst spennende å jobbe med nye mennesker og team fra andre land. Kult å se hvordan forskjellige jobber og planlegger slike samarbeid! Mer om det kommer forhåpentligvis også i løpet av uken med bilder. 

Nå skal jeg legge fra meg alt som heter sosiale medier, skifte, ta en dusj, spise deilig mat og bare slappe av! Før det er på´n igjen i morgen med litt møter og MEET AND GREET´N MIIIIIIIN:D  (c) Sozan

OOTD + MORE

Hei fra Erbil! Jupp, jeg har kommet meg tilbake hit! Jeg har endelig fått forlenget reisen min, så nå skal jeg være her 10 ekstra dager for å få gjort det som skal gjøres. Det har dukket opp en god del jobb, intervjuer og andres spennende saker som har tatt all min tid de siste dagene. Alt dette krever selvfølgelig planlegging, en god unnskyldning på hvorfor jeg har vært borte fra bloggen de siste dagene. Pluss at jeg hadde glemt av kortleseren min i Duhok haha! 

Uansett, det kommer til å komme flere innlegg om det som står på planen de neste ukene! Enn så lenge får dere bilder av dagens antrekk:) Se  hvor vårlig vær  vi har her! <3 Nå skal jeg ut å spise middag med familien! Vi blogges snart igjen. Klems


Top: Zara

Bag: Guess

Jeans: Weekday

Shoes: Vegabond


 

Outfit: White leather jacket

Silav fra Duhok! 

Har dere det bra i dag? Jeg har nettopp spist lunsj og det er rett før jeg skal ta denne dagen med storm haha! Som alltid så står det en god del  gjøremål på dagens plan også. Jeg skal blant annet innom en butikk en tur for å plukke opp en kjole. Så skal jeg dra innom flyselskapet jeg reiste med for å forlenge reisen min. Det har dukket opp noe viktig, jeg skal derfor være her 10 dager ekstra enn det som var planlagt. Etter det går turen hjem til min mor og far, som nettopp har flyttet til et nytt sted og trenger litt hjelp med diverse ting! 

Mange av dere har spurt om bilder fra festen jeg var på i går, det kommer!:D Stay tuned så blogges vi snart igjen! Under får dere det antrekket jeg hadde for to dager siden først! Se hvor kul location jeg fant i Duhok da dere:D

Jacket: Zara

Jeans: Zara

Shoes: H&M

Topp: Romwe Here (sponset)

(c) Hejar

Er det en ting jeg elsker med å være kurder

 ..så er det de nydelige kurdiske kjolene våre. Nå er jeg kjempe stor fan av tradisjonelle drakter sånn generelt for det er det som forteller verden hvem vi er og hvor vi kommer ifra. Men jeg må nesten innrømme og si at jeg syns kurdiske kvinnelige nasjonal kjoler er et av de vakreste og mest feminin draktene jeg vet om. Så dette er definitivt noe jeg kommer til å bruke mere av til spesielle anledninger fremover. Jeg gleder meg som bare det til å reise til hjemlandet nå i mars, for da er det nesten sesong for kurdiske klær med tanken på at det også er vår nasjonaldag! Så stay for flere bilder av meg med kurdiske klær:D

Hva syns du om kurdiske klær?

Outfit: CasualBag ZARA

Jacket H&M

Jeans  ZARA

Sweater ROMWE

Glasses MANGO

Shoes PUBLIC DESIRE


(c) Rezan

Black and brown

Jacket ZARA

Sweater H&M

Hat LINDEX

Jeans ZARA

Shoes H&M

Bag ZARA
(c) @re.zan

Hva syns du om dette antrekket

What a feeling!

Heisann fra energiske Gilan! JEG HAR ENDELIG KOMMET MEG PÅ TRENING IGJEN OG VET DERE HVA? Det føles deilig! Haha, dere aner ikke hvor lykkelig og energisk jeg blir av trening. I hvert fall når det går et par uker uten trening, da føler jeg meg som verden lykkeligste når jeg er i gang igjen. Jeg trodde ikke jeg ville orke det i kveld, ettersom jeg stod opp tidlig og jobbet i mange timer i dag. Men hey. jeg kom nettopp hjem fra en kjempe effektiv treningsøkt med dama til broren min and what a feeling u guys!! Nå skal jeg hoppe rett i dusjen. Eller før det, skal dere få en liten sneak peak på dagens antrekk. Til resten av bildene med detaljer kommer på bloggen i morgen! Ha en fortsatt bra kveld videre og vi blogges hjerter!


(c) @Re.zan
 

Outfit: Rush

OMG, jeg ligger rett ut etter dagen i dag! Gud for en dag sier jeg bare. Eller ok, skal ikke overdramatisere noe mere bare for at jeg måtte opp tidlig i dag haha! Som mange av dere skjønte og så på snap, så hadde jeg en brud i dag. Jeg måtte derfor opp så tidlig som klokken 06.00! Etter at jeg ble ferdig med henne, dro jeg og venninna mi Asma ut en tur for å spise så satt vi på en kafè og jobbet i par timer. Da vi kom hjem, hoppe vi i dusjen etter hverdagen og ble heeeelt nedslått etter det. Nå ligger vi to godt pakket i varme klær med en koselig og myk teppe over oss mens vi hører på musikk. AH, beste som finnnns! Det å slappe helt av etter en lang dag. Ligger vi her i  kvarter til, så tror jeg begge ender i drømmeland. Før det skjer, så ville jeg dele et antrekk med dere som jeg hadde her om dagen:)

COAT   Acne Studios

SWEATER Ginatricot

SCARF   Veromoda

SHOES  Vegabond

PURSE Guess

SKIRT Zara

Photos by @Gambitsky

Hva syns du om dette antrekket?

Fog, black and grey kinda outfit


Top ZARA

Coat ZARA

Blazer ZARA

Boots SCORETT

Backpack MONKY


Hva syns du om dette antrekket?

Photos by: Asma

SøndagHei på dere og god søndag. Jeg ligger fortsatt i senga og hører på musikk mens jeg skriver dette innlegget. Det går veldig tregt ettersom jeg ser ut i vinduet hver 10 sekund for å se snøen leke seg på vei ned mot bakken. Noe jeg syns er kjempe avslappende og ikke minst koselig å se på. Det er slik en søndag skal være, eller hva tenker dere? I hvert fall hvis man har hatt en stressende uke med mye jobb og en del fram og tilbake. Dere har sikkert merket lite oppdatering fra min side i det siste og det er fordi jeg har hatt mye å gjøre i tillegg til å ha blitt kjempe dårlig igjen rundt skulder/nakke partiet mitt pga stress jobb. Det har derfor vært minimalt med sovn i det siste. Jeg har vært på behandling på fredagen og skal på ny behandling på mandagen, så jeg håper at det blir bedre snart! Men dere, nå skal jeg spise lunsj med Asma! Ønsker alle dere en fantastisk og avslappende søndag videre så blogges vi om ikke så lenge igjen. Da kommer det flere bilder av antrekket over med flere detaljer. Vi blogges!

Photo by: Asma E

Grey coat

Heisann! Har dere hatt en bra onsdag så langt? Jeg har vært i skikkelig dårlig form i to dager, så jeg valgte å ikke stresse så mye med å blogge og heller slappe av mens jeg kunne. Heldigvis så føler jeg meg litt bedre nå og er som dere ser klar til å ta bloggen med storm haha. Etter en del møter, stress og avtaler i går, møtte jeg flinke Maxi som også er blogger (flink blogger med rå kul stil!) for å ta noen kule antrekksbilder sammen! Selv om jeg ikke var i god form og ikke helt klar til å ta antrekksbilder, så klarte han å ta veldig mange kule bilder for det!:D Håper bildene og antrekket faller i smak hos dere også. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden!

COAT Zara

SHOES Nike

DRESS   Zara

JEANS Weekday
Photos taken by: MAXI
 

Hva syns du om antrekket?

OOTD

Jeg må nesten starte med å si tusen tusen takk til fantastisk respons på gårsdagens tutorial! Etter bare to timer hadde videoen over 30 000 views på Instagram. I dag har den blitt sett av nesten 70 000! Dere er rett og slett helt fantastiske og nå som jeg vet dere ønsker flere skjønnhets type rutine videoer og flere sminke videoer så lover jeg å gi dere mere av det i 2017! Stay tuned for flere sier jeg bare! Noen av dere hadde forresten spurte om det jeg hadde på meg på snap i dag, tenkte derfor å dele mer detaljer av dagens antrekk med dere! So here we go:


Shoes TIMBERLAND

Camel Coat   ACNE

BackPack MONKY

Sweather  ZARA

Jeans ZARA


Hva syns du om antrekket mitt?:)

Faux fur

Inneholder sponsede lenker

Her kommer det endelig bilder av det antrekket jeg nevnte her om dagen. Det var iskald her i Trondheim dagen bildene ble tatt, så ikke akkurat den beste shooten vi har hatt, men så flink som min søster er til å ta bilder, så blir det alltid bra:D Håper dere liker antrekket og bildene!

Faux Four: Here  

Sweather: Here

Jacket: Chiquelle

Boots: Scorett

 

Skirt: Zara

Bildene er tatt av @re.zan

Alltid takknemlig

Heisann! Da har jeg endelig begynt å føle meg bedre! Ingenting er som det å ha god helse, det er til syvende og sist det som holder oss gående, eller hva? Bare synd at man ofte glemmer det og tenker først på det når man blir syk eller er i dårlig form. Jeg har lovet meg selv til å bli bedre på å fokusere mere på det positive i hverdagen fra nå av og være mer takknemlig. Det sies jo at takknemlige mennesker er gladere og friskere enn andre mennesker. Noe jeg har truen på ettersom mamma er et av de menneskene. Alltid takknemlig uansett situasjon! Med alltid så mener jeg bokstavelig talt alltid takknemlig og fokusert på det hun har. Det gjør et menneske lykkeligere vil jeg tro, det at man fokuserer på det man har og ikke det mann har lyst på. Forbildet mitt!

Tok å knipsa et par nye bilder til dere istad etter at jeg kom hjem fra en nok så heftig shoppingsrunde og kaffedate med familien litt tidligere i dag! Håper dere også har hatt en like bra dag <3

HATT: H&M

JEANS: Zara

GENSER: HER (sponset)


(c) Rezan

Camel coat

Heisann! Her kommer det endelig resten av antrekks bildene vi tok i går! Jeg har endelig funnet meg den perfekte Camel coat´en! Dere aner ikke hvor mange forskjellige jeg har prøvd det siste året til jeg for noen dager siden fant denne!  Ta en titt på bildene og fortell meg gjerne hva dere syns om min nye baby og resten av antrekket!

Coat Acne

Glasses Zara

Hat   Ginatricot

Dress  Ginatricot

Shoes Publicdesire(c) Rezan 

Black coat

Coat: Here (Sponset)

Scarf: Zara

Jeans: Zara

Shoes: H&M

(c) Rezan

Wine red

God kveld fra Trondheim! Har dere hatt en bra helg så langt? Jeg har selv hatt en kjempe bra helg med familien her i Bartebyen. Jeg har jobbet en god del de siste dagene for å spille inn noen nye videoer for dere! Så stay tuned! Her har dere forresten et av de antrekkene jeg et av de gangen jeg var ute med familien for et par dager siden. Det er forresten så mange koselig og fine locationer i Trondheim. Bare se bildene under dere, så koselig gate! Så stay tuned for mer;)

Jacket: Here (Sponsed)

Jeans: BikBok

Sweather: Zara

 

Shoes: H&M
(c) Rezan

Hva syns du om dette antrekket?
 

1 day left

Da er det kun en dag igjen til jeg skal reise hjem til Norge. Må si at denne måneden har flydd avgårde, som bare det! Da jeg booket flybillettene så tenkte jeg "å nei, 1 måned er kanskje litt for lenge". Også har jeg gått rundt i hele dag i dag og ønsket jeg kunne bli enda lengre. Jeg tror jeg aldri noensinne kommer til å få nok av dette stedet. Jeg føler meg skikkelig tilknyttet til dette stedet og det gjør nesten litt vondt å tenke på at jeg skal forlate alt bak meg i morgen. Meeeeen, samtidig så savner jeg familien og vennene mine i Norge. Så det blir på mange måter godt å komme hjem også hihi. Nå skal resten av kvelden tilbringes med familien! Vi blogges plutselig igjen!(c) Rezan

Pink Wall

Sometimes all you need is a red floral dress and a pink wall..

Neida, nå skal jeg være ærlig og fortelle dere at antrekket overhodet ikke var planlagt til denne veggen. Da vi var i LA, bestemte jeg og jentene oss for å komme oss ut en tur etter en lang dag med NYX teamet.  Vi bestemte oss for en spontan shoppingstur før butikkene skulle stenges. Lite ante vi om plasseringen til denne svær populære rosa veggen i LA. Vel, taxien stoppet nesten rett foran veggen da vi skulle av og da kan dere bare tenke dere hva en gjeng av bloggere og youtubere gjorde foran den veggen haha. Jeg ble personlig små skuffet da jeg skjønte at vi ikke skulle få tid til å besøke stedet igjen før vi skulle hjem. Derfor så måtte jeg også i likhet med alle andre ta bilder foran den rosa veggen. I min røde kjole haha!

DRESS: Topshop

Shoes: PublicD

Purse: Chanel

#la#lapinkwall#pinkwall

Ô, Sunlight!

Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Hei og god morgen fra en fortsatt ganske syk Gilan. Men dere, det er helg og ... I´ve got a feeling, that tonight is gonna be good night hihi! Ettersom jeg la meg ganske sent i natt igjen, så  ble det en sen morgen på meg. Snart skal jeg komme meg til kjøkkenet for å få i meg noe lett, så skal jeg jobbe videre med en ny video til dere som jeg begynte å redigere på i natt! Denne gangen blir det også en kjempe spennende hår video med mange gode tips og triks. So stay tuned! :D


Top: Topshop

Skirt: H&M

Purse: Zara

Svart, den nye favoritt fargen?Helt ubevist, har nesten 90% av klær, vesker, smykker og sko jeg har handlet i de siste årene vært svart. Jeg føler jeg gikk mye mere i fargede klær før! I går når jeg ryddet litt i kleskapet merket jeg hvor mange svarte klær jeg hadde. Mer enn 10 jeans i bare svart, 4-5 nesten helt like jakker i svart, topper osv hehe! Ikke bare det, men når jeg var i LA og så etter en kjole til å ha på meg til NYX FACE AWARDS, så endte jeg med en svart kjole da også. Jeg føler fargen gir meg en mer "clean" look med tanken på at jeg har mye hår på hodet og bruker en del sminke hihi.. Jeg som hadde gul som favorittfarge, what happend liksom hihi!

Hva er din favoritt farge?

´Cuz I miss this place

Nesten så jeg får tårer i øynene når jeg ser disse bildene fra LA. Jeg savner det stedet, menneskene, palmer, solen og stranda..


(c) No7

 

GIVENCHY

Inneholder sponsede lenker

Her om dagen fikk jeg en herlig liten gave i postkassen fra Smartbuyglasses.no. Dere kan tenke dere hvor glad brilleglade jeg ble av denne gaven! Om det er en ting jeg har handlet mye av i det siste uten at det har vært planlagt og uten at jeg har tenkt meg om så er det solbriller. Disse nydelige solbrillene fra Givenchy er allerede blitt en av mine favoritter blant den store kolleksjonen jeg har! De er trendy, elegant og ser samtidig ganske tøffe ut med de piggene på øverste delen av rammen. Jeg går vanligvis for enkle briller, men disse er helt perfekt til en sånn type ren og enkel antrekk som jeg har på i disse bildene. Du kan klikke HER for flere kule solbriller!

Jakke: Ginatricot

Jeans: Never Denim

Sko: Vegaband

Briller: Her

Top: Shein

(c) Adnan Sh

Hva syns dere om dette antrekket og mine nye briller?:D

Long black dress

Heisann! Snakk om å være trøtt da dere. Jeg la meg alt for sent i natt og måtte opp tidlig for å rekke en avtale med broren min. Jeg har med andre ord fått minimalt med søvn i natt. Så jeg fungerer ikke heeelt som jeg burde i dag hihi. Mens jeg drev å ryddet rommet mitt i stad, så jeg hatten dere ser på bildene under. Da kom jeg på at jeg hadde glemt helt å dele flere bilder av dette antrekket med dere. Så her kommer det flere bilder med detaljer om hvor det jeg har på meg er i fra. 

Forresten, så utrolig morro å se responsen deres på gårsdagens youtube video!:D Gled dere til flere, lover å bli like flink på å dele videoer som før! Nå skal jeg lage meg en XXL kopp kaffe og sitte og besvare mailer i et par timer. Vi blogges om ikke så lenge igjen!

Hat: H&M 

Dress: Her

Purse: Chanel

Choker: Top Shop

Shoes: Public Desire

/adlink


Hva syns du om dette antrekket?

(c) Jan
 

Hollywood

Well hello there! Skulle ønske jeg kunne skrive hey fra Hollywood, men jeg er dessverre ikke der lenger haha! Merker at det fortsatt er mange som tror jeg befinner meg der fremdeles. I mean, I wish, but I´m back home. Det har ikke akkurat vært noen rolige dager her for å si det sånn. Jeg føler jeg bare har tatt telefoner, vært i møter og har besvart mailer siden jeg har kommet hjem i håpet om å få ta igjen en del gjøremål som jeg ikke fikk tid til å gjøre mens jeg var i LA. Det føles deilig å få jobbet litt igjen, dere som jobber eller har jobbet selvstendig, vet helt sikkert hva jeg mener;)

Uansett, det dere ser under er bilder fra den ene dagen vi var ute i LA. Veldig mange spurte om kjolen jeg hadde på og om jeg kunne dele flere bilder av den. Så her har dere det. Til de av dere som spurte hvor den var fra, jeg kjøpte den på Zara for ca. 1 år siden.


Vi blogges, ta vare <3

Sneak peek: I took a vow ..

..that from now on I´m gonna be my own best friend


Stay tuned for details.

(c) Jan

outfit: I think in black


Topp: Bikbok

Sko: Hotspot

Jeans: Zara

Deler av antrekket er lånt av mine søstre haha!
Bilder tatt av min søte venninne GlittergirlC
 

Eid Mubarak!

Eid Mubarak, Cejina hingo piroz & Happy Eid!

Eid Mubarak til alle muslimer der ute! Jeg har hatt en super koselig feiring med familien og håper virkelig at alle dere også har hatt det og får en fortsatt en riktig god feiring videre! Super koselig å feire det med familien igjen, som gode gamle dager:) Vi startet dagen med en deilig frokost med familien etter at pappa kom hjem fra moskeen. Etter det har jentene brukt flere timer på å lage middag, Dolma til middag. I skrivende stund klarer jeg så vidt å bevege på meg fordi jeg har spist så mye hihi! Følg meg på Snapchat: Gilansharafani for flere oppdateringer! 

Outfit: So it goesPurse: Chanel

Topp:   Topshop

Pants (Adlink) Here

Shoes: Public Desire

(c) Derya


Hva syns du om dette antrekket?

 

Photobomb

Hei fra nydelige Trondheim! Har dere hatt en bra dag så langt? Som dere sikkert har merket i de siste dagene, så har jeg ikke vært så super aktiv i blogg fronten. Det har vært litt med vilje, ettersom jeg har valgt å bruke mye av min tid med familien. Jeg er ikke her så veldig ofte og når jeg først er det, så velger jeg  prioritere familien.. Med mindre det er noe viktige telefoner eller mailer jeg må svare. I dag startet jeg f.eks dagen med å jobbe i et par timer mens alle var på jobb og skole. Så jeg ikke satt å jobbet mens de var hjemme. For ingenting slår kvalitetstid med familien!


Nå begynner det forresten å bli en stund siden jeg har delt antrekksbilder her på bloggen. Jeg tenkte derfor å vise dere en liten sneak peek bilde på et antrekk jeg hadde her om dagen, til jeg får tid til å dele resten av bildene i morgen med mere detaljer. Disse bildene er fra den ene dagen jeg møtte Derya i Oslo etter jobb. Hun tok en god del bilder av meg og her får dere favoritten haha!Ha en koselig kveld videre! <3

NEW OUTFIT: OFF- Shoulder!

Shoes: Vegabond

Off Shoulder Top: TopShop

Boyfriend Jeans: TopShhop

Bagpack: French Conenction


(c) Dino


Hva syns du om dette antrekket?

Just a little sneak peek

Ville bare komme innom for å ønske dere en deilig dag i solen! Jeg og mannen er på plass igjen i vår nye leilighet for å fortsette der vi stoppet i går. Utrolig deilig å jobbe utendørs når været er så varm og god! Følg meg på snap for flere oppdatering på det vi driver med i vår nye leilighet: Gilansharafani! Senere i dag kommer det forresten flere bilder av dette antrekket som jeg hadde den ene dagen i NYC. Vi blogges senere <3

New York outfit

Mens jeg enda var i NYC og delte et bildet av dette antrekket, så var det flere som spurte om jeg kunne dele flere bilder med detaljer om hvor det jeg hadde på meg var ifra. Her kommer det derfor et innlegg om det! Et godt likt antrekk av meg, dere og New Yorkere haha! Dette antrekket satt jeg sammen den dagen vi skulle på shopping. Da  tenkte jeg at jeg måtte ha på meg noe som var lett å ta av og, når jeg skulle prøve andre klær på. Jeg kan jo ikke kjøpe klær med mindre jeg prøver dem på. Så det går ofte en del tid til det når jeg er på shopping. Så, ettersom jeg nesten bare hadde med meg fancye klær til NYC, måtte jeg finne noe behagelig blant Dino´s sine klær den dagen. Det ble derfor Denim skjorten hans med trykknapper, genialt ikke sant? Lett å ta av og på! Under den tok jeg på meg en mini skjørt som også var lett å ta av og på. Flere ganger den dagen fikk jeg høre om at jeg hadde kul antrekk og flere spurte om hvor det jeg hadde på meg var i fra haha! Elsket at folk var så åpne og hyggelige! NYC in my heart!

Caps: H&M 

Blazer:  Zara

Shoes: Vegabond

Skirt:  Pull and Bear

Denim  Short:   Dino´s

Watch: Daniel Wellington

Backpack: French Conenction
(c) Farid Dino

Outfit: Strolling in Manhattan

Hei igjen! Så, flere av dere hadde spurt om jeg hadde flere bilder av dette antrekket! Jeg hadde selvfølgelig tatt bildene, men rakk aldri å dele mens jeg var i NYC. Her får dere derfor flere bilder av dette antrekket og detaljer om hvor ting jeg har på meg er fra!Coat and Shoes: Zara / Top: Ginatricot / Skirt: Walktrendy  / Veseke: Chanel!

(c) Farid Dino

Outfit: Black and White

Heeeellllo! Har du det bra?

Jeg kom innom for å endelig dele flere antrekksbilder og antrekksdetajler med dere av det ene antrekket jeg hadde i Praha! For å si det sånn.. det var ikke akkurat vanskelig å finne perfekt location til antrekksbilder der. HELE byen var helt perfekt til bilder, en drøm for bloggere haha! Spesielt når man har en flink person bak kamera.. Well Dino, hatten av for deg. Nå skal jeg begynne å stelle meg litt før turen går ut. Jeg har en del små ting å gjøre i sentrum, før turen går videre til Stephan hvor vi etterpå skal dra på et event sammen på The Thief. Dette blir bra etter en lang dag med bare rydding og arbeid!

Hat / Blazer / Shoes and backpack: H&M

Jeans: Bikbok

Topp: Zara(c) Farid Omer


Vi blogges og fortell meg gjerne hva du syns om antrekket!

#hm #hmfashion #hmoutfit #zara #zarafashion #praha #prague

Outfit, Green hat

Hat: Hattebutikken | Blazer & Sko: HM | Top & jeans: Bikbok | Vesek: Chanel

 

Hva syns du om antrekket?

Outfit: Like a fairytale

Heeeei og god fredag! Er ikke det deilig at helgen er rett rundt hjørnet? Jeg har hatt en kjempe effektiv og morro fredag. Alt fra papirarbeid, møter, shopping til familie middag som er om noen få strakser. Før jeg legger ifra meg alt som er "sosiale medier" tenkte jeg å droppe innom først for å oppdatere dere litt og ønske dere en god helg! Ettersom jeg ikke har noen nye bilder å dele med dere, tenkte jeg å vise dere dette antrekket som jeg hadde på meg den føste dagen vi reiste til Paris. Vi dro til dette vakkre stedet for å spise en lunsj. Så eventyrlig og nydelig sted, måtte selvfølgelig knipse et par bilder når vi først var der!
(Sponset)Genser: Her / Skjørt: Zara / Sko: Samsøe & Samsøe


(c) Farid O.

Yesterdays outfit

Hei torsdag! Gud så fort denne dagen har gått! Plutselig så er klokken 16! Jeg startet dagen ganske tidlig, med litt papirarbeid, før jeg tok turen ut for et møte. Etter det dro jeg til butikken en tur ettersom jeg ville overraske mannen med en deilig kurdisk middag når han kommer hjem fra jobb. Da jeg var ferdig med å handle, tok jeg en liten tur innom noen butikker for å handle en ganske sen Valentines gave til Dino hihi. Jeg fant heldigvis noe, som jeg vet han kommer til å like. Håper virkelig ikke at han klikker seg in på bloggen min nå- før han har kommet hjem og fått gaven. 

Helt siden jeg våknet tidligere i dag, hadde jeg en god mage følelse om at dagen i dag og helgen kommer til å bli helt fantastisk. Det har heldigvis stemt hittil! Jeg håper du som leser dette innlegget nå også får en helt fantastisk dag videre <3 Under har dere forresten antrekksbildene fra gårsdagens

date med Derya.


Lue: H&M/ Skinnjakke: Chiquelle / Grå Jakke: Dino sin / Genser: Zara / Bukse: Bik Bok / Sko: Samsøe Samsøe / Belte: Zara / Veske: Shein /

Bildene er tatt av Derya A.

Hva syns du om antrekket?:)

Outfit: I do love my hatHatt: Hattebutikken HOLM / Kjole: Ginatricot / Veske: Spania / Sko: Samsøe & Samsøe

Hva syns du om antrekket?

(c) Chioma

This is it!

Da er fredagen endelig her! Som mange av dere sikkert har fått med seg, så er det Vixen Blog Awards i kveld! Jeg har heldigvis hatt så mye å gjøre at jeg så vidt har klart å tenke på dagen i dag. Skal jeg være ærlig så er det noe jeg er kjempe glad for. Jeg hadde sikkert død av nerver om jeg bare hadde sittet hjemme og tenkt på prisutdelingen som er i kveld haha. Det begynte først å gå opp for meg i går kveld da jeg endelig fant antrekket jeg skal gå med. Først DA kjente jeg ti tusen sommerfugler i magen sånn helt plutselig. Jeg har egentlig hatt mange blandede følelser for denne fredagen, jeg har både gledet meg og smågruet meg fordi jeg ikke aner hva som kommer til å skje haha. Dino har ledd en god del av meg igår fordi han sjeldent ser meg så stresset. Jeg er jo den av oss som alltid tar det med ro. Jeg er roooooolig, jeg skal gjøre alt så rooooooolig og bruke laaaaang tid på alt, sier Dino hele tiden haha! Igår derimot fikk Dino sett en ny roooolig (not) stresset versjon av Gilan, som jeg tror ingen andre enn han har sett;p

Nå skal jeg sette på høy musikk, spise noe digg, rydde kåken litt så begynne å gjøre meg klar til VBA. Jeg og Dino har bestemt oss for å nyte dagen skikkelig. Vi har begge hatt det utrolig stressende i den siste uken med lange arbeidsdager, masse møter osv. Vi skal derfor bare slappe av, spise en god middag og kose oss uansett om jeg vinner eller ikke ikveld:D Jeg jobber i helgen også, denne fredagen er med andre ord helgen min hihi!


Vi blogges senere <3

Outfit, cold winter days!Jacket: Chiquelle / Cardigan: Gina tricot / Turtleneck black dress: Ginatricot / Boots: Bianco / Bag: DKNY

(c) Chioma

All black outfit

Jacket: Chiquelle / Top: Bikbok / Pants: Walktrendy / shoes: My sisters

Outfit: ALL black, everything!
Jakke: H&M / Top: Ginatricot / Sko: Bianco / Veske: Chanel /Klokke: Daniel Wellington / Briller: Pull and bear

(c) Derya A

Hva syns du om antrekket?

Sneak peek

God dagen dere! Har dere hatt en bra helg så langt? Selv så har jeg jobbet siden tidlig i dag, med en brud og hennes brudepike og kom hjem for litt siden. Etter jobb dro jeg innom parken ved der jeg bor og nytet solen i en times tid. Deilig, men hadde vært bedre med noen varme hansker ettersom jeg så vidt kan føle mine fingre nå haha. Det er rett før jeg skal få i meg noe mat før jeg skal begynne å stelle meg litt til i kveld, vi skal på besøk hos vår vennepar Tossief og Rashda, ah det blir koseeeelig! Senere skal jeg dele flere bilder av antrekket under med dere, så stay tunnnnned!(c) Derya A.

Outfit: Striped

God søndag, fine dere! Nyter dere det nydelige været? Solen skinner her i Oslo, snart skal jeg ut å nyte det! Jeg er ferdig med dagens brud og gjøremål.. turen skulle egentlig gå til treningssenteret nå, men så bestemte jeg meg for å droppe det ettersom jeg har sovet litt feil i natt og har vondt i ryggen! Istedenfor skal jeg muligens møte min kjære søte venninnne Elise, som jeg ikke har sett på år og dag hihi. Vi har prøvd å finn en dato i flere uker og har endelig bestemt oss for å ta en lunsj sammen i dag:D

Under får dere forresten noen nye antrekksbilder av et antrekk jeg hadde her om dagen når jeg og Dino var ute å spiste!


 

Forresten dere, jeg har en spørsmålsrunde på bloggen nå så det er  bare å spørre i vei hvis det er noe dere lurer på!
Genser: Lindex / Bukse: Her (sponset) / Veske: Chanel / Shoes: H&M

(c) Farid O

Hva syns du om antrekket?

Dagens antrekk


Kjole: Ginatricot / Jacket and sholder bag: Here and here (sponsed) / Shoes: Zara

(c) Farid Dino O.

Hva syns du om antrekket?:)

The forgotten outfit

God fredagskveld dere! Jeg håper virkelig at dere har hatt en bra dag i dag. Selv så har jeg tilbringet nesten hele dagen i dag på jobb. Jeg og mannen var så slitne at vi dro å spiste mat ute etter jobb, fordi vi verken hadde energi til å lage mat hjemme eller kunne vente så lenge. Deretter dro han på trening mens jeg hadde noen late timer hjemme. For å si det sånn, pusting var det eneste jeg gjorde i løpet av de timene, ah så deilig å bare slappe helt av noen ganger. Jeg har store planer om å IKKE GJØRE NOE ANNET ENN Å BARE SLAPPE AV etter morgen dagens kunder også, da tar jeg helg! Hihi.. om jeg blir borte fra bloggen så vet dere hvorfor nå;D Neida, lover å oppdatere bedre enn det jeg har gjort i det siste!

Under har dere forresten bilder av et antrekk jeg hadde for en stund siden som jeg hadde glemt helt å dele bilder av med dere. Bildene er tatt av min fantastiske mann Dino!:)

 

casual

God onsdag kveld til alle dere. For en deilig og avlsappende dag det har vært i dag! Været har vært helt fantastisk her i Oslo, har det vært like bra der du bor? I dag var en av de dagene hvor jeg bestemte meg for å sove litt ut, ta meg fri fra alt og bare lukke øynene til det som sto på dagens plan. Jeg kommer til å jobbe fra og med i morgen og ut søndagen, en fri dag var derfor perfekt nå. Jeg har vært dårlig i mange dager nå og har nesten ikke hatt tid til å slappe av for å bli bedre. Dagen i dag hjalp heldigvis veldig mye og jeg føler meg litt bedre enn det jeg gjorde tidligere i dag. Snart skal jeg kle på meg og komme meg på trening så jeg får beveget litt på meg (klarer ikke å slappe helt av haha) resten av kvelden skal tilbringes hjemme foran tv´en! Jeg håper at dere har hatt en bra dag så langt og får en rolig og koselig kveld videre.
Trenchcoat: Cubus / Blouse: Here / Jeans: Bikbok / Shoes: Here

(c) Farid Omer

Sneak peek: khaki coat!

Flere bilder av dette antrekket deler jeg på bloggen senere i kveld <3 ha en nydelig dag så lenge!

Like a fairytale

Er det lov å starte et innlegg med litt klaging? Jeg er helt utslitt etter dagen i dag! Wow for en neverendingday. Jeg trodde denne dagen skulle gå fort som alle andre dager, men nei.. dagen ble så lang at jeg så vidt orket å forlate salongen i dag når jeg var ferdig for dagen. Jeg startet dagen tidlig med litt papirarbeid, så gikk jeg ut en tur for å handle inn en del ting til salongen. Deretter dro jeg på jobb og var der fra 13.00-17.30! Jeg kom hjem først nuh! Hadde vært godt å bare kunne slappe helt av etter en så stressende dag! Jeg må dessverre bite tennene sammen og fortsette å jobbe med en video. Hva slags video tenker sikkert noen av dere, jo det skal jeg fortelle dere.. men ikke nå! Det er i hvertfall noe kjempe spennende, det kan jeg love at det er.

Så, før jeg avslutter dette innlegget vil jeg bare minne dere på at jeg har en Meet and greet nå på fredagen i samarbeid med Makeupstore Byporten. Jeg kommer til å være der fra klokken 17.00 - 20.00! Kom gjerne innom og si hei!:D Psssst: De første 15 som kommer vil få en goodiebag med nyheter fra Makeupstore til en verdi av 1000 kr! Les mer om denne eventen her!


 

Under får dere sett flere bilder av den nydelige blondekjolen jeg hadde på meg den ene dagen når vi var på ferie i Croatia. Jeg savner det stedet så fælt! Borak var som et eventyr.. der vil jeg så reise igjen!

Kjolen finner du her.

Bildene er tatt av min flinke mann! (c) Farid

Minnie buns & Lemons

God torsdag dere! Snakk om å ha sovet lenge.. jeg har stodd opp tidlig nesten hver eneste dag de siste 5 dagene. Når jeg først fikk noen ekstra timer på å sove i dag tildig, så utnyttet det, som jeg aldri før har hørt om søvn. Sov så lenge at det tok meg 5 minutter å finne ut av hva jeg skulle gjøre i dag, hva jeg gjorde i går osv hahaha.. nei, det er ikke tull engang. Det er egentlig rett før jeg skal få i meg noe mat nå, besvare noen mailer, ta noen telefoner også gjøre meg klar til dagens Live beauty chat som da er senere i dag på Aker Brygge fra 16.00 - 18.00. Ikke fått med deg det? Du kan lese mere om det her KOM Å SI HEI!:D

Under får dere sett min Minnie inspirert hår som jeg hadde her om dagen og min nye favoritt t-shirt med sitroner:D


T-shirt: Here (sponsed) / Earrings: H&M

Dine planer for i dag?

Antrekk: White trench coat


Coat: BikBok / Dress: Zara / Shoes: Dinsko / Purse: Mango

(c) Farid Omer

Hva syns du om antrekket?

OUTFIT: Blue Off the Shoulder

God ettermiddag fra nydelige Bol! Hvordan har dagen deres vært så langt? Selv så har vi hatt en awesome dag på stranda. Jeg begynner endelig å se litt skille. Ikke lett å få farge når man er så bleik og pigmentfattig som meg haha. So I'm happy! Jeg trodde helt ærlig ikke at jeg ville se skille etter bare tre dager, men jeg har fått skikkelig fin gyldenbrun farge. Føler meg fresh og nice når jeg ser meg i speilet til Dino kommer i bildet. Med den feteste brunfargen jeg bare kan drømme om haha. Får lyst til å pakke meg inn i klær når jeg går vedsiden av han. Han trenger ikke å sole seg lenger engang, han har den perfekte brunfargen etter bare 3 dager! Ja, jeg er sjalu. Kurdere flest er født med fargepigmneter, hvor ble det av mine? Haha

Nå skal vi få på oss joggeskoene og ta en lang joggetur ute. Deretter skal vi på parmassaje timen vår yeeey. Noe vi begge trenger sårt akkurat nå. Vi ser derfor veldig veldig fram til den timen. Vi skal avslutte denne kvelden med en koselig middag ute og en lang gårtur hjem. Perfekt dag? Ja!:) og det er jeg takknemlig for.

Under har dere forresten bilder av gårsdagens antrekk. Bae knipset et par bilder før vi skal ut å feire dagen hans:)Dress: Sheinside here (sponsed) / Watch: Daniel Wellington / Bracelets: H&M /

Hva syns du om antrekket?

Gårsdagens antrekk


Trenchcoat: Cubus / Dress: Zara / Bag: here / Shoes: Bianco


(c) Farid O

Todays Outfit: Flowers

Hei alle sammen! Håper dere hatt en bra lørdag så langt! Jeg og mannen har brukt hele dagen på å slappe av og ikke gjøre annet enn å nyte denne varme og nydelige sommerdagen. Eller jo faktisk, vi har brukt litt tid på å bli kjent med vårt nye familiemedlem i dag. Vi har fått oss en HUND! Neida haha.. vi har kjøpt oss en ny bil som en slags beløningen for the hard work som både jeg og han har gjort i det siste året. Mens vi var ute med bilen i dag, fikk jeg han til å  stoppe et sted og ta noen bilder av antrekket jeg hadde på meg. Lønner seg å ta å med kamera på tur hihi. Jeg elsket bildene, får en så god og sommerlig følelse av å se på de! Håper dere liker det like mye som meg:)

Ønsker dere en riktig god lørdag videre:D


 Top & Skirt: Zara / Shoes: Spain / Purse: Mango /


 

(c) Farid Dino Omer

Hva syns du om antrekket?

#zara #zarafashion

Outfit: Black and white

For en dag det har vært i dag. Det har vært en avslappende og koselig dag, samtidig som den har vært super spennende og ikke minst stressende. I know, en mix av alt! Jeg har tilbringet mestparten av tiden ute i dag også, som nesten alle andre dager i uken. Jeg startet dagen med en lunsj og mini shoppingstur med søsteren min, deretter dro jeg til trening og trente i ca 1,5 timer.  Etter trening møtte jeg mannen og sammen dro vi til butikken for å handle matvarer. Nå har vi nettopp spist ferdig middagen og har ikke annet på planen enn å fylle bordet med gode saker og nyte det mens vi ser nye episoder av Orange is the new black. Har dere begynt å se på den nye sessongen? iiiik.. gledings!

Under har dere forresten bilder av gårsdagens antrekk.

Jeg eeeeelsker disse myke og gode buksene fra Bikbok! Perfekt for varme sommerdager!


Top: Pull and bear / Pants: Bikbok / Shoes: Here


Hva syns du om antrekket?

(c) Farid O

 

Outfit: Floral and girly

Trench coat: BikBok / Topp Zara / Multi floral color skirt: Here / Shoes: Here ( annonselenker)


Hva syns du om dette antrekket?

(c) Peym

Sneak peak: Floral skirtRoj bash/ God dag dere! Flere bilder av dette antrekket vil komme på bloggen senere i kveld! Nå skal jeg pakke sammen sakene mine og nyte de siste timene jeg har her i Trondheim med familien min:) Ønsker alle dere en super dag så lenge!!

(c) Peym

Outfit: Girly skirt(annonselink) Top: Pull and Bear / Skirt: Here / Shoes: Bianco / Bag: DKNY

Hva syns du om antrekket?

(c) Farid O

Outfit: Tassel Jacket

God mandag og ny ny super uke dere! Jeg håper at alle dere har hatt en bra og avslappende helg. Jeg hadde tenkt å ta igjen helgens søvn i dag ettersom hele helgen min gikk til jobb, men med de nye vanene er det nesten umulig å sove ut. Uansett hvor hardt jeg prøver haha. Men det er like greit, nå er jeg faktisk ferdig med papiarbeid for dagen og det er rett før jeg skal ut og sette meg på en kafeteria for å spise en god lunsj og samtidig jobbe med en del andre spennende ting (som jeg veldig snart kommer til å fortelle dere om). Nå tenker sikkert noen av dere, men hvorfor ikke jobbe hjemmefra bare? Jo, når du er selvstendig næringsdrivende så har du som regel muligheten til å jobbe over alt, jeg foretrekker å jobbe ute noen ganger for da er jeg som regel mer effektiv enn når jeg er hjemme og jobber!

Under har dere forresten noen antrekksbilder fra forrige uke. Flere hadde spurt om jeg kunne ta bilder med denne jakken på sammen med et antrekk og det gjorde jeg. I think I´m in love with this beautiful tassel jacket!

Jacket: Her / Top and Jeans: Bikbok / Shoes: Jeffery C / Purse: Bianco / Watch: Daniel W.

Hva syns du om antrekket?


(c) Farid Omer- HTD

New inn: Tassel JacketHer om dagen fikk jeg en herlig pakke i posten med noen av sommerens nyheter fra Walktrendy. Blant de klærne var denne herlige jakken som jeg nesten ikke kan vente til jeg får brukt den med mine antrekk freomver! Jakken finner du her! Antrekksbilder kommer kanskje i løpet av neste uke engang;)

Outfit: Black tassel dressDress: Sheinside, here / Purse: Spain / Shoes: Sheinside: Here / Trench coat: Bik Bok


Hva syns du om antrekket?:)

(c) Farid Omer

Outfit sneak peak: Tassel dressFlere bilder av dette antrekket kommer på bloggen i morgen.

Ønsker alle dere en super koselig kveld videre:)

Repost, black and blue outfit!

What? What happend? Det andre innlegget mitt med disse bildene er dessverre blitt slettet ved en feil.. fant ut av det når først noen av dere skrev en kommentar om det i mitt forrige innlegg. Ugh:( Hva stress kan gjøre med en. Jeg kom først hjem nå etter 13 timers lang innspillingsdag! Jeg vil bare takke alle dere for de nydelige kommentarene dere skrev til meg for dette innlegget ( i innlegget som ble slettet) . Setter stor pris på at dere tar dere tid og skriver til meg på bloggen! Det gjør meg alltid så glad:) Her har dere derfor innlegget på nytt. Nå må jeg dusje og ta kvelden, i morgen venter det enda en lang innspillingsdag i vente! Wish us luck!Coat & Top: Bikbok / Jeans: Never Denim, bikbok / Shoes: Sheinside here / Sunnies: Pull and Bear!

(c) Farid Dino Omer

New inn: Black Shoes

God morgen dere! Jeg håper at dere har sovet godt i natt og våknet til sol og fint vær i dag, som oss som bor her i Oslo. Jeg har selv sovet som en stein i natt etter en lang dag på jobb i går! Det er egentlig rett før jeg skal begynne å gjøre meg klar til å dra på jobb igjen.. to styling kunder i dag så får jeg en mini helg etter at jeg ferdig med de. I morgen er det jobb i igjen frem til onsdagen, da skal Dino i gang med en ny produksjon hvor jeg skal gjøre sminke.. gledings<3 !

Under har dere forresten bilder av mine nye sko fra sheinside. Behagelige og nydelige høye hæler med svarte lisser. Flere bilder av dette antrekket kommer kanskje senere i kveld;)
Skoene finner du HER

Outfit: PastelsTopp: Zara / Jeans: Ginatricot / Shoes: H&H (Poland)

(c) Farid O

Syns?

Outfit: Breathtaking Entertaiment

Her om dagen fikk jeg en kjempe hyggelig overraskelse i posten fra mine talentfulle og flinke venner i Trondheim. Breathtaking Entertaiment er et kollektiv innen hip hop dannet av gruppen Breath Takers fra Norges vakreste by, Trondheim. De har spilt på flere festivaler og har også blant annet vært med på norske talenter i 2010. Min bestevenn Gabriel er en av artistene i gruppa! Herlig og ambisiøs gjeng, noe jeg elsker ved dem! Jeg elsket denne gaven fra dem og håper at dere sjekker ut musikken dems på deres hjemmeside HER! Stolt venninne! :)Ghanaba, T-Clean og Tideman  slipper ofte ny musikk som viser deres lidenskap og bygger videre på visjonen de har for labelet. De har gitt ut T-Clean's mixtape "Motivation Music" i høsten 2013, og projektet fikk mange gode tilbakemeldinger fra lyttere og aviser. I 2014 ga de mixtapen til Ghanaba ?Dilemma Of A Ghost?, med 2 musikkvideoer av singlene "We killing it" og ?Crucify you? som har blitt en undergunns banger og ble også anbefalt av P3 urørt
. For å lese mer om de og følge den fantastiske jobben de gjør kan dere  enten følge dem på Fb HER  eller på Instagram: breathtakingentom !

Svarer forresten på spørsmål og kommentarene deres på forrige innlegg senere i kveld :) <3 ha en super bra kveld så lenge!

#Breathtakers #breathtakingentertaiment

Outfit, sunset


 Hat: Mango / Blazer: Mango / scarf: Gift from my mum / Jeans: Bikbok / Top: H&M

Syns?

(c) Farid O

Outfit: Sneak peak

Flere bilder av dette antrekket kommer på bloggen i morgen.. God natt dere <3

Outfit, a windy kinda dayHat & purse : Mango / Coat: Here / Shirt: Here / Sweater: Bikbok /Jeans: Bikbok /Shoes: Dinsko

Syns?

(c) Farid Omer

Outfit sneakpeek: Windy dayFlere bilder av antrekket med detaljer kommer senere <3 Ønsker dere en herlig lørdag så lenge! (c) Farid Omer

Outfit: I´m in love

Yupp.. jeg har brukt denne fluffy jakken helt siden jeg fikk den i posten for et par uker siden. Jeg er helt forelsket i hvor god og varm den er. Jeg har alltid elsket oversized klær og har mange jakker og genesere som er oversized men ingen slår denne. Det beste med denne jakken er det at en kan bruke den med jeans, med treningsklær, over en kjole og pynte den med en belte osv. Det er så mye en kan gjøre med den og den ser bra ut uansett hva du bruker den til liksom! Så, flere av dere hadde spurt om jeg kunne dele bilder av den uten belte, her har dere den uten belte.. slik har jeg gått på trening i de siste ukene hihi. Dere kan også klikke her for å se hvordan den ser ut med belte til litt penere antrekk. I´m in løve.

(annonselenke) Jakken er fra Sheinside og dere finner den her HER /Solbriller: Ray B (Mannen min sin) / Tights: H&M /Sko: Nike (Fra Nike butikk i Barcelona)


Outfit: Spring vibes(annonselenker)Oversized sweater here || Skirt: Bikbok || Watch: Daniel Wellington, here du kan også bruke rabattkoden gilmakeup15 og få 15% på dine kjøpe fram til den 30.mars!

Syns?

Outfit: Fluffy coat

(annonse lenke) Loose coat: Here / Hat: Top Shop / Belte: Ginatricot / Jeans: Never Denim - Bikbok

Syns?:)

Sniktitt

God mandag morgen alle sammen! Er dere like klar for en ny uke som jeg er? Jeg har vanligvis ikke noe i mot mandager, men det hender at jeg av og til klikker og nekter å starte ny uke etter helgen. I dag har det derimot vært det motsatte. Jeg sto opp sammen med Dino som skulle på jobb klokken 08.00. Siden han dro har jeg gått rundt i leiligheten små ryddet etter helgen, laget meg frokost, hørt på musikk og skrevet notater på ting jeg må huske å gjøre senere i dag. God start på dagen og uken med andre ord. Om ca. en times tid skal jeg hos kiropraktoren min, for de samme ryggproblemene jeg har fortalt dere om tidligere. Jeg vet med 100% sikkerhet at jeg kommer til å være knocked out når jeg går ut derfra, har derfor fått gjort unna det som krever mye fram og tilbake nå så jeg slipper å tenke på det senere i dag.

 Under har dere forresten et lite snik titt på et nytt antrekk som jeg hadde i helgen! Vi blogges senere loves;)

Svarer på deres mailer og kommentarer senere i dag!:)

Dine planer for i dag?

Outfit Sneak peek

Resten av bildene kommer enten senere i kveld eller i morgen ;) #mote

Dagens antrekk!

Lue: Hm / Jakke: Hm / Vest: sheinside / Genser: Zara / Jeans: Bikbok / Sko Bianco

Syns ?

Yesterdays outfit!

Vest: Sheinside / Skinnjakke: Bik Bok / Genser: H&M / Skjørt: Bik Bok / Sko: Bianco

Syns?

Outfit: White on white

Blazer: Frontrowshop / Sweater: Gina / Skirt: Bik Bok / Bag: Guess / Shoes: Bianco

Syns?

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

 

New in + pictures of todays chill outfit

Holaaa guapas, all the way from Barcelona! For en herlig dag det har vært idag. Mannen og jeg startet dagen sammen på treningssenteret her på hotellet, etter det dro vi ut og spiste en god frokost ute mens solen skinte på oss og ga oss herlig varme! Vi hadde bestemt oss for å gå innom minst to populære steder her i Barcelona i dag. Det ble derfor La Sagrada Familia & Park Guell. Jeg og Dino ble heeeelt forelsket i La Sagrada, mens Park Guell ikke var like spennende for noen av oss. Pent, men ikke i nærheten av følelsen og WOW effekten vi begge fikk mens vi var inne på La Sagrada Familia og så den fantastiske arkitekturen. Det virket som hvert eneste centimeter på bygget var kunstnerisk, så spesielt og fint!

Jeg kommer til å dele bilder av La Sagrada turen med dere i morgen og de fra Park Guell senere på kvelden slik at det ikke blir for mange bilder i et og samme innlegg. Nå får dere bilder av dagens antrekk! Ettersom jeg er på ferie så er det ikke like lett å ta fine sminke-bilder. Det må derfor bli flere antrekksbilder denne uken enn vanligvis. Idag gikk jeg for en mer avslappet og behagelig antrekk ettersom vi skulle gå mye. De nye nike skoene mine er foresten fantastisk deilig å gå i! Verdt hvert eneste krone...eller euro her da;)
Jakke: Warehouse / Genser: Topshop / Jeans: Bik Bok / Sko: Nike Max air #warehouse #nikemaxair #barcelona #mote #gilmakeup #antrekk 

(c) Farid Omer 

Hva syns du om antrekket?:)

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Gårsdagens antrekk


Blazer: Frontrowshop / Genser: Gina / Jeans: Pull and bear / Støvler: Bianco

(c) Farid Omer

Syns?

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Sneak peak, todays outfit

God kveld på selveste julaften! Gud så sliten jeg er, jeg føler jeg ikke kan gå lenger. Nå har vi vært ute tre dager etter hverandre, godt flere km enn jeg noensinne har har gått i strekk. For å si det sånn, føttene mine har skreket mye til meg i de siste dagene. I dag skulle vi egentlig bare gå rundt i byen og besøke de kjente stedene jeg nevnte i forrige innlegg. Men det føltes som tiden fløy etter lunsjen vi spiste tidligere idag. Dagens plan ble derfor utsatt til i morgen! Etter noen turer i de forskjellige gatene, fant vi noen butikker vi hadde tenkt å gå innom tidligere. Det ble derfor en mini shoppingsrunde i dag også. Dagens beste kjøp for meg idag var et par svarte Nike Air Max sko. Jeg hadde nesten bare ubehagelige sko med meg til denne reisen og trengte derfor noen kule og behagelige sko som jeg kunne gå i mens jeg var her og til de dagene jeg jobber når jeg er tilbake. Bilder av skoene og annet innkjøp kommer i eget innlegg, eller skal jeg kanskje lage en innkjøpsvideo av alt til dere?:D

Nå skal vi ut å spise middag, Tapas er det som står på kveldens meny. Spansk tapas blir første gang for oss begge. Ønsker dere forsatt en riktig fin kveld videre.

Outfit, fall colours

Hei igjen dere! Det er egentlig rett før jeg og mannen skal ut for å spise en koselig middag sammen. Ville bare dele resten av bildene med dere først og ønske alle dere en kjempe koselig lørdag videre./ Hat: Gift from Asma / Coat: H&M / Sweater and Never Denim jeans: Bik Bok /

(c) Asma

Syns?

Outfit Sneak peek, leopard coat

God lørdag dere! Da er det endelig helg igjen, jeg håper at alle dere har hatt en utrolig bra uke og er like klare som meg til å slappe max av denne helgen. Eller, jeg startet selvfølgelig denne helgen også med jobb, men jeg er allerede ferdig så nå står ikke annet på menyen enn trening, tv, kos og god mat. Jeg har gjort masse forskjellig i forrige uke og jobbet mye mere enn hva jeg vanligvis gjør i uke dagene. Jeg tror det er derfor jeg har gledet meg mest til denne helgen for å slappe av.. før enda en ny og travel uke kommer med sine oppgaver, møter og jobb. Men heldigvis så er det bare positive og spennende ting som skjer framover!

Over har dere forresten en liten sneak peek bilde av et antrekk jeg hadde på meg for ca. 1-2 uker siden. Bildene er tatt av min Aso. Resten av bildene med mer detaljer kommer senere i kveld. Kos dere så lenge, for det skal jeg.

Hva er dine planer for denne helgen?

#antrekk #Mote

Lil miss Diva

 

Jeg sitter her og lurer på hvordan det er mulig å elske noen så høyt. Nieser og nevøer er noe av det søteste og beste som finnes her i verden. Jeg føler meg så heldig som har så mange nieser og nevøer.. neida, joda..ikke det samme som å ha egne barn, men desto mindre stress også haha! Prinsessen dere ser på bildene under heter Evra, min niese på 3 år. Gud som jeg elsker henne! De var på besøk hos oss for et par uker siden og da fikk jeg endelig muligheten til å knipse noen bilder av henne. Lille Divaen, som aldri får nok av mine smykker og klær! Om det er opp til henne så skal hun leke med mine smykker, sminke og klær i flere timer, non stopp uten å klage. Så feminin som det går an å bli! Lurer på hvor hun har det i fra? Om et par timer skal jeg besøke dem og tilbringe denne lørdagen med dem, en veldig etterlengtet kveld. Blir godt med litt avkobling! Men først, skal turen innom treningssenter for en heftig treningsøkt!:D


Forresten dere, jeg kommer til å dele spørsmålsrunden (video) på bloggen i morgen! Det ble igjen noen komplikasjoner med redigeringsprogrammet.. Men det meste er gjort, den skal bare eksporteres og lastes opp på youtube!:DHar du nieser/ nevøer?

Ha en nydelig dag videre dere så blogges vi senere!

 

Antrekk: Sniktitt

Hei igjen alle sammen! Godt å se at mange likte gelish innlegget:D Det er egentlig rett før vi skal spise middag her hjemme etter en lang dag, så jeg får ikke tid til å skrive noe særlig mere nå. Jeg deler derfor bare to sniktitt bilder på et antrekk jeg tok bilder av i forrige uke. Jeg syns bildene ble nydelige med høst fargene i bakgrunnen, flinke mannen min! Ahh, elsker høst bilder.

(c) Farid Omer

Syns? #antrekk #mote

Outfit: All black!
Scarf: H&M / Coat: Bikbok / Dress: Zara / Shoes : Lamoda / Bag: Guess (c) Asma Syns?

Outfit: Justalittilesneakpeek

HEI OG GOD NY UKE dere! Av en eller annen grunn så føler jeg meg full av energi i dag. Jeg vet ikke om svaret er proteinshaken jeg drakk opp nå nettopp, eller det nydelige været ute? Jeg er uansett happy akkurat nå og håper at alle dere har hatt en like bra start på dagen! Snart skal jeg gjøre ferdig dagens gjøremål, så kle på meg for å møte Selena Gom.. å nei, Sheima mente jeg haha! Jupp, jeg skal møte nydelige Sheima i dag for en koselig oss-to-små-mennesker date. En etterlengtet date skal jeg si dere:)

Over har dere en snaek peak på et antrekk jeg hadde for noen dager siden, fra en date jeg hadde med verdens beste Asma. Yupp, bildet er tatt av henne hihi. Elsker deg malem. Senere i dag deler jeg flere bilder av dette antrekket med dere:) Ønsker dere en herlig høst dag så lenge.

Dine planer for i dag?

#outfit #fashion #antrekk

Outfit: Pastelsdate


 
Dere, går ikke tiden for fort? Jeg mener, det føles som om det bare var 2 timer siden jeg skrev siste innlegget her på bloggen. Helt utrolig at helgen snart er over igjen! Etter en kjempe koselig og etterlengtet søster kveld i går kom jeg hjem og tenkte yesss, Jeg føler meg bedre i dag og gledet meg til å legge meg så jeg endelig kan sove normal igjen. Tror ikke dere jeg våknet flere ganger i løpet av natten på grunnen av halsen min? Våknet med. skikkelig sår hals i dag, kunne så vidt snakke eller svelge. Utrolig kjedelig når jeg endelig trodde jeg var blitt helt frisk igjen. Men men, lenge leve CuraMed. Forresten, bildet over er av antrekket jeg hadde på meg på 3 årsdagen til meg og Dino. Senere i dag vil det komme flere bilder av meg, han, oss og antrekket fra den koselige og minnerike kvelden. Nå skal jeg spise resten av CuraMed tablettene mine og håpe på at jeg blir kvitt min såre hals for ever.

Blazer: Frontrowshop / Lace top: Bikbok / Skirt: H&M

Syns?

Dagens antrekk!Hat: Gina / Sweater: Zara / Boyfriendjeans: Frontrowshop / Shoes: DNA / Purse: Guess

Syns?:)

The perfect little white dress. I´m in love!

Her om dagen gikk jeg rundt i byen og hadde bestemt meg for å bruke et par timer på å prøve noen selskapskjoler. Hvorfor? Jo, i fjor brukte jeg og Asma nesten en hel dag på å finne en kjole til bursdagen min. Det ble utrolig mye stress ettersom det ikke var så mye å velge mellom og når jeg først fant noe så hadde de det ikke i min størelse. Jeg ville derfor være tidlig ute i år så jeg slipper å stresse med kjolevalget til min bursdag. Under har dere et av de mange kjolene jeg prøvde. Og ja, jeg tror jeg har funnet den perfekte kjolen til bursdagen min som er snaaart! For å si det sånn, det er ikke hverdag jeg finner kjoler som sitter så bra på. I´m in love, yes I´m.

Hva syns dere?

Yay or nay?

 

 

New in + todays workout outfit!

God kveld dere! Som mange av dere gjettet riktig i går, så hadde jeg og Derya en kjempe koselig dag sammen! Noe av det jeg kjøpte sammen med henne var toppen og bagen dere ser på bildet under. Jeg og henne gikk i utgangspunktet ut fordi at hun skulle kjøpe seg ny treningstøy, men etter at vi 'fant' ut av hvor motiverende det var med nye treningsklær, handlet jeg også litt. Bare litt. Dere vil ikke tro hvor jeg fant den kule bagen under, jeg venter derfor med å si det til dere har gjettet først. Hvor tror du bagen er kjøpt fra?

Utennom nye treningsklær har jeg og mannen trent sammen idag, etter en veldig lang pause. Etter trening dro vi innom butikken og handlet varer til en deilig kyllingpasta. Flinke mannen lagde middagen helt alene, det var utrolig deilig! Deler bilder av det med dere senere engang:) Nå er det snart film, The wolf of wall street. Vi har hørt at den er veldig bra, jeg er personlig ikke fan av lange filmer men så lenge Leonardo er med så går det fint haha! Har dere sett den forresten?:)

Syns?:)

Todays chill outfit

God dag dere! Da har jeg kommet hjem til Oslo igjen, eller jeg kom for to dager siden men har ikke hatt tid til å blogge før nå. Mye av tiden har gått til ryddings, organisering av klær, ting på soverommet osv. I dag gikk vi ut en tur igjen for å kjøpe et skap.. Men de hadde selvfølgelig gått tom for delene av det skapet vi valgte å kjøpe. Så da satt vi det på vent igjen. Jeg håper at alle dere har hatt noen herlige dager i dette nydelige sommerværet. Jeg har forresten laget noen nye looker til dere:) Lover dere bedre blogging fremover!
Under har dere noen mobil bilder av antrekket jeg har på meg nå.

Ripped boyfriendjeans: Frontrowshop(annonselenke) her / Sweater: H&M (glemt igjen hos meg, thank you Rezan haha) / Sko: H&M

#outfit #oot #lookbook #rippedjeans #boyfriendjeans #fashion #everydayoutfit

Syns?

Todays outfit, floral and feminie!

Hej dere! Ville bare droppe innom for å dele dagens antrekk med dere og ønske dere en koselig kveld videre! :) føler det er veldig lenge siden jeg har delt antrekksbilder med dere, tok derfor å knipset noen selfies mens jeg ventet på mine søstre idag.

#mote #antrekk #ootd /
Topp: Bikbok? / Jeans: Bikbok / Shoes: DNA / Purse: Guess

Syns?:)

Caps kinda day

Hei igjen dere! Håper dere har hatt en bra dag i dag.. Jeg har selv hatt en koselig dag sammen med verdens beste venninne. Vi starten daten med litt shopping på blant annet TL akademiet også gikk vi innom Visage for å handle inn resten av produktene jeg hadde gått tom for. Det ble med andre ord mye frem og tilbake, men heller det enn å sitte hjemme og kjede seg. Eller hva ? Hihi.. Etter by- turen med Asma, gikk jeg hjem en tur, skiftet klær også kom jeg rett ut igjen for å besøke min søster som reiser til Kurdistan i morgen.
Nå skal jeg se kamp med min søster og mannen hennes! Ønsker alle dere en koselig kveld videre:)

All white outfit and wavy hair

Hei dere! Det ble dessverre en del komplikasjoner når Dino skulle eksportere filmen, vi får håpe at den blir ferdig til i morgen! Utenom det har jeg og mannen hatt en skikkelig koselig piknik sammen litt tidligere i dag. Vi dro til parken utenfor der vi bor og grillet. Utrolig deilig at været endelig er blitt litt sommerlig og behagelig tempratur igjen. Jeg håper at dere også har hatt en bra dag så langt! Under får dere forresten bilder av et antrekk istedenfor highlight filmen hihi.. hadde nesten glemt helt av disse bildene.


 Overdel og Bukse: Bikbok

Syns?

Casual outfit

Hei på dere, fra kalde og regnfulle -til plutselig sol og fugle-sanger Oslo. Jeg elsker regn, men er ikke det på tide med litt sol og skyfrihimmel? Kjenner at jeg begynner å få nok, når man ser de fleste stedene i verden med fint og vårligvær. Nå føler jeg at jeg klagde litt for mye, men det er vel greit ettersom jeg nesten aldri gjør det her på bloggen. Utenom det har jeg hatt en veldig travel dag. Jeg og Dino har vært å handlet litt elektroniske-varer. Vi kom hjem for ikke lenge siden og nå sitter han og Tommy å snakker om jobb, mens jeg skal lage mat.. Når jeg har funnet ut av hva jeg skal lage hehe:)

I morgen deler jeg bilder av Sozan, den siste bruden jeg hadde. Fra hennes Hennakveld styling. Nå får dere et casual antrekksbilde her som jeg hadde glemt å dele med dere. Ønsker dere en herlig kveld videre!

Genser: Zara / Boyfriend J: H&M / Sko: kjøpt i england, husker ikke butikknavn.

Syns?

sneak peak at yesterdays outfit

God fredag solstråler! Da har enda en ny dag kommet og helgen er rett rundt hjørnet. Jeg er fullpåkledd og det er rett før jeg skal ut for å style bruden for hennes nest størs dag (hennakveld). Denne gangen skal bruden bli stylet hjemme hos henne selv ettersom jeg og Dino skal ta bilder av de og filme bryllupet etter at jeg er ferdig med hennes styling i morgen (som da er bryllupsdagen). Så ja, det er en slags oppvarmingsdag i dag. Jeg hadde forresten en utrolig travel dag i går. Det startet så tidlig som klokken 09.00 på morgenen, jeg jobbet på dagen og gikk senere ut med Dino for å gjøre klar et par små ting til morgen dagens oppdrag. Vi var først hjemme igjen rundt klokken 21.00 om kvelden! Jeg og Dino var helt knockout, det var et av grunnene til at jeg ikke rakk å blogge mer enn en gang i går.

Nå må jeg springe, vi må rekke å spise noe lett før jeg drar videre til bruden! Ønsker alle dere en nydelig dag så blogges vi senere!

Deler resten av antrekksbildene med dere senere i dag:)

 

Outfit: Yellow neon love


Hat: Gina / Sweater: Zara / Skirt: Topshop / Sunnies: Bik bok / Watch: D. W.

(c) Asma

Syns?

Todays outfit

Hatt: Gina / Top & bukse: Bik bok

Outfit, floraldresslove


Blazer: Pull and bear / Dress: Sheinside here / Hat: Gina / Purse: Lindex

(c) Farid omer

Syns?

sneak peak - yesterdays outfit
God dag solstråler! Gud så nydelig vær det er her i Oslo. Jeg håper alle dere også mine lesere har like bra vær der dere er nå. Jeg spiste noen lett for litt siden og det er rett før jeg skal sette meg ned med en deilig kopp kaffe og besvare noen mailer, jobbe litt. Jeg hadde en helt fantastisk bra dag i solen i går og ser veldig frem til å få litt tid til solen i dag også. Noe av det beste jeg vet er når jeg ligger i solen, lukker øynene og nyter varmen av solstråler mot ansiktet og kroppen min. Da glemmer jeg alt rundt meg, akkurat som gammle dager når jeg var barn i Kurdistan. Veldig veldig spesiell følelse. Under har dere to sneak peak bilder på gårsdagens antrekk. Deler flere bilder med dere senere i dag:) ha en strålende bra dag dere så snakkes vi senere.

Dine planer for idag?

Sneak peak at yesterday´s outfit

God morgen nydelige dere! Håper dere har sovet godt i natt. Nå har jeg endelig fått frem noe av det jeg skal ta med til Trondheim turen om to dager. Det er enda en god del igjen som må pakkes inn, men nå vet jeg sånn ca hva jeg skal ta med. Etter at jeg pakket litt i går gikk vi hos svigers for middag. Det var utrolig deilig vær ute! Ettersom det var bra vårvær ute, bestemte jeg meg for å  ta outfit bilder av noen nye plag som jeg har fått inn i disse dagene. Noen veldig søte og vårlige klær! Under får dere en liten snikk titt på antrekket til jeg deler bilder av hele antrekket med dere senere i dag


Jeg får aldri nok av disse søte skjørtene!

Cute & girly spring -outfit

Hei nydelige dere! Hvordan har søndagen deres vært hittil? Jeg har koset meg utrolig mye i dag. Vi startet dagen rolig hjemme med en god frokost, så bestemte vi oss for å gå en tur ut i det nydelige været. Det skulle egentlig være en chill tur med joggebukse og behagelige sko, men det endte med noe helt annet. Dino hadde lyst til å ta noen bilder i dag og jeg ville sminke meg, gjøre noe kult med håret OG å ta noen nye antrekksbilder. Det ble derfor en chill-tur i solen + nye sminke og antrekksbilder! Utrolig deilig å endelig kunne gå i høye hæler igjen! Eller, jeg går jo egentlig i høye hæler uansett vær.. men jeg mente søte sommer-hæler hihi. Nå skal jeg se andre omgang av LFC- TOT fotballkampen, vi leder folkeeeeeens! Denne dagen kan nesten ikke bli bedre yeey. Vi har vunnet alle de siste 7 kampene og har enda ikke tapt en eneste kamp i 2014! Jeg håper derfor at vi vinner denne kampen også!


Genser: H&M / Skjørt: Sheinside HER / Sko: Bianco / Belte: Topshop

Syns?

Outfit: Cute floral top and hat

It was one of those March days when the sun shines hot and the wind blows cold: when it is summer in the light, and winter in the shade.


Hatt: Gammel / Top: Bikbok / Bukse: Bikbok / Klokke: Daniel Wellington

Syns?

Todays casual outfit!

Hei engler! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg har hatt en veldig morsom og effektiv dag. Jeg startet dagen med å ta i mot en kunde, så dro jeg på trening og hadde en kort men veldig effektiv treningsøkt. Etter det dro jeg og henta nevøen min fra skolen. Akkurat nå sitter jeg her sammen med Asma, Dildar og hennes barn. Vi har nettopp spist en deilig middag og planen er å slappe av resten av kvelden! Ønsker alle dere en herlig kveld videre. Under har dere bilder av dagens antrekk:D

Jakke: Bikbok / Top: Atmosphere / Bukse: Dr. Denim / Sko: Junkyard / Veske: Mango

#shopping #outfit #mote #casualoutfit #oot

Syns?

OUTFIT, Spring shows..

..what God can do with a drab and dirty world.Hat: Mango / Blazer: Mango / Sweater: Zara / Skirt: Sheinside LINK / Shoes: Jeffrey Campbell / Belt: Pull and bear !

Syns?

Women are always beautiful!

God helg mine herlige lesere! Jeg håper dere har hatt en bra start på dagen i dag. Akkurat nå sitter jeg her og spiser noe lett sammen med Dino, det er rett før vi skal ut på date. En date vi har snakket om i evigheter haha. Jeg ville bare droppe innom for å ønske alle dere en herlig helg og gratulerer alle dere kvinner med kvinnedagen. Nyt denne dagen, for den er fortjent! Forresten dere, i morgen vil jeg kjøre en veldig spennende konkurranse her på bloggen, ettersom det er en stund siden sist! Så gled dere :D Nå må jeg avslutte her, så vi rekker å gå ut en tur, fordi kvelden skal tilbringes hos verdens beste svigerforeldre.

 

Senere i dag deler jeg noen nye antrekksbilder med dere, bilder over er et av de;)

Hva er dine planer for dagen i dag?

New outfit + new boots: Let the rain kiss you

And when it rains on your parade, look up rather than down. Without the rain, there would be no rainbow

Leather jacket: Bikbok / Shirt: Zara / Skirt: Zara / Boots: Junkyard link

Syns?

OUTFIT: A touch of spring


Top: Bik bok // Jeans: Never Denim // Jewellery: Ring - Arts and crafts, bracelet -Bik Bok.

Syns?

Sneak peak: Cute Flower Top

Hva er vel bedre enn farger og blomstrete topper og kjoler nå som våren nærmer seg? Jeg har alltid vært ekstrem glad i farger, selv om kanskje mine siste antrekksbilder sier noe helt annet om meg og mine kjærlighet til farger hihi. Ja, jeg har nesten bare gått i svart i det siste. 1. fordi det er vinter, 2. Fordi jeg har lys hårfarge nå. Jeg skulle ønske jeg kunne gå oftere i farger om vinteren, men det er dessverre slik at det er veldig vanskelig å f. eks finne en god og varm vinterjakke i rosa, som tåler minus grader her i Norge. Utenom store boblejakker og andre type jakker som Svea. Jakke som nesten alle går i og som ikke er helt min stil. Jeg får derfor veldig god forhold til svart farge om vinteren og blir fargerik igjen om våren og sommeren. Når jeg var ute med Derya her om dagen, gikk vi innom Bik Bok for å se hva som var nytt. Da fikk jeg øye på den søte toppen under. Jeg måtte bare prøve den, når jeg så hvor bra den satt på meg og hvor søt den var, måtte jeg bare ta den med hjem. Jeg og Dino skulle ut samme kveld tror jeg, på middag hos noen av våre venner, da tok jeg den på meg med en highwaist svart bukse fra Never Denim. Elsket antrekket mitt den kvelden! Senere i dag deler jeg resten av bildene av dette antrekket med dere.

Hvor ofte går du i farger / Favoritt farge?

Forgotten winter outfit

False fur vest: Sheinside // Jacket: Bik Bok // Scarf: H&M // Jeans: Carlings // Shoes: Dinsko

Syns?

Outfit: Cold winter days

You know its cold outside when you go outsite and it´s cold <3

Skjerf: H&M // Kåpe: Vero moda // Cardigan: Bik bok // Bukse: Never Denim // Sko: Jeffrey Campbell

Har forresten en spørsmålsrunde på gang nå, om du har noen spørsmål så er det er bare å klikke HER for å komme til innlegget. Har også en konkurranse på bloggen akkurat nå hvor du kan vinne nydelige smykker fra Uselect, likk HER for å komme til innlegget!

Syns?

Today's outfit

Det har vært en lang men ganske så avslappende dag i dag. Tilbringte nesten hele dagen hjemme, vasket leiligheten, ryddet litt i kleskapet også har jeg brukt de siste timene på å lage en kurdisk rett som heter for 'Shex mehshi' som da er et av mine favoritt retter. Jeg spiste det sist gang jeg var på besøk til familien i Trondheim og bestemte meg for å lage det selv engang! Med støtte fra mamma over telefonen gikk det kjempe bra. Jeg har spist så mye at jeg så vidt kan røre på meg nå.. at jeg ikke lærer, ikke bra ikke bra hihi! Men, nå skal jeg se Tv sammen med the husband. Ønsker alle dere en herlig fredagskveld!:)

Har forresten en spørsmålsrunde på gang nå, om du har noen spørsmål så er det er bare å klikke HER for å komme til innlegget. Har også en konkurranse på bloggen akkurat nå hvor du kan vinne nydelige smykker fra Uselect, likk HER for å komme til innlegget! 

Topp: Tiger of Sweden ( fått den fra Therese, er ikke den nydelig?) // Bukse: Dr. Denim

Syns?

Yesterday's outfit

Jakke: Sheinside // Skjerf: H&M // Bukse: Dr. Denim // Sko: Dinsko

Syns?

Today's outfit

Akkurat nå sitter jeg i bilen sammen med Dino og er på vei til en tidlig middag ute på restaurant med svigermor og svigerfar, Alan og Therese. Under har dere bilder av antrekket mitt i dag. Prøver for harde livet å skjule det trøtte trynet mitt hihi! Nå må mobilen bort, ønsker alle dere en nydelig dag i det triste og gråværet, men det er jo helg også nå så enjoy:)

Svarer forresten på deres kommentarer senere i dag.

Ha en nydelig dag dere! <3

Juleaften antrekk

 

Ho ho ho! Håper alle dere har hatt en fantastisk bra julefeiring i går med masse gaver og deilig mat! Som kanskje en god del av dere vet, så er jeg muslim og det eneste vi feirer er nyttårsaften sammen med resten av verden, ellers har vi våre feiringer som Eid selvsagt. I går derimot feiret Dino og jeg jul for første gang hos Alan og Therese med barna Benjamin og Isack, og herlige Derya og en kompis av Alan. Der var det masse god mat å spise, masse gaver, julemusikk, latter og kos. Vi avsluttet kvelden med å spille et brettspill. En helt fantastisk bra kveld med herlige mennesker. Forteller dere mere om det når jeg deler resten av bildene senere i dag eller i morgen! Nå får dere antrekksbildene fra i går. Mange trodde det var kjole jeg hadde på, jeg deler derfor detalj - bilder av antrekket. Toppen er fra Bikbok, kjøpte den sammen med Derya her om dagen! Også har jeg en tettsittende skjørt under.


You mad? haha

Syns?:D

Yesterday´s outfit

 

God morgen sprekinger! Det er egentlig rett før jeg skal spise noe og drikke en stor kopp kaffe, fikse meg så komme meg ut av leiligheten for å dra på et super viktig møte. Det er første gangen på lenge at jeg ikke er trøtt og føler meg super våken etter å ha lagt meg så sent som jeg gjorde i går kveld. Jeg har en skikkelig god følelse som sier at i dag kommer til å bli en bra dag! Jeg håper at denne dagen blir en bra dag for både dere og meg! Oi, der gjespet jeg. Jeg som trodde jeg ikke var trøtt, hva skjer med meg haha! Husker dere forresten når jeg fortalte at Dino hadde lovet meg en gave om Liverpool hadde vunnet kampen for et par dager siden? Vel, vi vant med hele 5-0 poeng. Japp, det betyr en søt gave fra Dino :D

Under og over har dere bilder av et antrekk jeg hadde i går kveld, sammen med de nye skoene jeg har fått fra Choies. Jeg hadde på meg de samme skoene med mitt forrige antrekk også, men det var kanskje litt vanskelig å se detaljer på grunnen av snøen. Her får dere derfor noe nye bilder av skoene! De er utrolig behagelige å gå i og kan være veldig fine til et pent antrekk.


Blazer: Pull and Bear // Topp: Atmosphere // Skjørt: H&M // Sko- Choies: HER

Syns?:D

NEW inn + Outfit

 

You can´t get too much winter in the winter.


Coat Sheinside: HERE // Sweater Sheinside: HERE// Pants Bikbok: Never Denim // Shoes Choies: HERE // Bag: Zara

Syns?

Sneak peek - outfit

Hello loves!

Wow, jeg har hatt en meget effektiv dag i dag! Kom hjem i døren for bare 20 min siden, brukte ca 15 min på å pakke ut matvarene! haha.. Jeg og Dino skal alltid ta helt av når vi handler mat! Anyways, det har vært en utrolig koselig og bra dag i dag:) Rakk nesten alt vi skulle gjøre i dag, noe som er veldig bra. Siden vi sjeldent rekker å gjøre alt vi planlegger! Jeg fikk endelig tatt antrekksbildene jeg snakket om i de siste dagene. Det er så deilig å få det gjort! Grunnen til at det tok meg evigheter til å ta de bildene var rett og slett fordi det blir for fort mørkt ute nå for tiden og med de travelene dagene jeg har, er det sjeldent at jeg rekker å bli ferdig med dagens gjøremål før det er blitt mørkt og grå ute! Under skal jeg vise dere et bilde fra de Dino tok av meg i dag, ble utrolig fornøyd med bildene til tross for mørket ute!:DBlogger sikkert om antrekket i morgen eller engang i de kommende dagene! Nå skal jeg jobbe litt med bildene av kundene jeg hadde i helgen! Vi blogges dere:)

 

#outfit#sneakpeakoutfit#sneakpeak#gilmakeup#beautyblog#skjønnhetsblogg#fashionblogger#norway#oslo#kurd#duhok#kurdishgirl#canond90#photography#

Yesterday´s outfit
Jakke: Wearhouse // Genser: Atmosphere // Bukse: Bik Bok // Sko: Jeffrey Campbell // Veske: Lindex

Hva syns du om antrekket?

Outfit: Back to black

Isn't elegance forgetting what one is wearing?


Jakke: Warehouse // Topp: Atmosphere // Skirt: Pull and Bear // Veske: Lindex // Sko: Din sko

Bilder tatt av : Asma

Hva syns du om antrekket og hvor ofte går du i svarte klær?

Today's outfit

For en travel men bra dag det har vært i dag. Siden jeg blogger via mobilen nå, kan jeg ikke skrive så mye. Men, jeg har en god nyhet å dele med dere senere i kveld!:) Svarer forresten på mailene deres senere i kveld!

Sjerf: Carlings // Jakke: Bik Bok // Genser: H&M // Bukse: Dr. Denim // Klokke: A&C

Outfit

Jeg skulle egentlig dele bilder av sminkelooken jeg lagde for to dager siden i dette innlegget men det får bli bilder av denne outfiten som jeg hadde her om dagen istedenfor:)
Det har vært noen utrolig travle dager i det siste, noe som fører til at jeg ikke får tid til å blogge slik som jeg vil. Det blir derfor slike mobilinnlegg i farta noen ganger når jeg ikke får tid til å gjøre det hjemme. Uansett så håper jeg at alle dere har hatt en bra dag så lenge!

Cardigan: Bok Bok // Skjorte: Carlings // Bukse: pull and bear //

 

Outfit (almost) all blackLue: H&M tror jeg! // Jakke: Bik Bok // Genser: Bik Bok // Bukse: Bik Bok

syns?:D

Meg og Dinos matchende outfit

Jeg klarte dessverre ikke å finne på et bedre overskrift enn rutete. Men, når dere ser bildene under, vil dere skjønne hvorfor jeg kalte dette innlegget det. Jeg har sånn egentlig alltid synts at det er litt små harry at par matcher.. men det var før jeg ble kjent med Dino og giftet meg med han. Det har vært dager hvor jeg og han har gått på jobb uten å se hverandre om morgenen og kommet hjem med samme overdel, farge, lue eller jeans. Når jeg først ser oss sammen med noe matchende syns jeg det er utrolig kult! Slik som her om dagen da vi skulle hos hans foreldre, valgte han nesten samme skjorte som meg. Jeg likte det så godt at jeg måtte tvinge han til å ta noen bilder sammen med meg hihi.

Jeg ble forresten overrasket over hvor flink og effektiv jeg var i går! Jeg startet dagen med to møter, to kommende bruder. Ei av dem skulle gifte seg i juni som ønsket både styling og bilder av meg, mens henne andre skulle ha forlovelsesfest nå i november og ønsket styling. Utrolig hyggelige jenter, det føltes ikke som jobb i det hele tatt mens jeg satt der og planlagte tider med de. Rett etter det kom jeg hjem og startet med et nytt sminkelook. Det er en look jeg aldri før har gjort og som er små inspirert av Lady Gaga og Nicki Minaj! Da jeg var ferdig med bildene, startet jeg med en heftig middagen. Effektiv sa du? :D *proud*


Meg og min rutete engel!

Hva syns du om par som går med matchende plag?

Outfit some days ago

Skjorte: min søster sin // Skjørt: Pull and Bear // Sko: Bianco //
Sorry for dårlig kvalitet på bildet, iphone!
Syns?

outfit, some days ago

Hallå dere! Jeg har hatt en utrolig bra dag i Trondheim by i dag. Først så møtte jeg noen venner og tok en matbit sammen med de. Så møttet jeg Jilan ( kona til broren min) og min søster Peyman. Vi tok en shopping runde, ikke det at en har så mange shopping muligheter her i Trondheim.. men det ble en gave på Dino! Synd jeg ikke kan fortelle dere hva det er, for da vil han kanskje komme innom bloggen min og lese om det. Men men, tipptopp dag! Tenkte forresten å dele et par bilder av et antrekk jeg hadde for et par dager siden når jeg var på Inglot sin pre-åpnning fest. Håper dere liker det, fordi jeg elsker genseren selv haha:D

Nå skal jeg kose meg med familien, ønsker alle dere en like koselig kveld:)
Skinjakke: Bik Bok // Genser: Atmoshphere // Skjørt: Pull and bear //

Syns?

Fall outfit: Black and white

 

Dette antrekket skulle jeg egentlig dele med dere for et par dager siden, men ikke så enkelt når man har så mye annet å gjøre. Her får da dere antrekket jeg hadde på meg når jeg og Asma var ute og tok bilder i det nydelige høstværet. Jeg har nesten bare gått i skjørt i det siste og jeg elsker det. At jeg i tillegg har funnet meg en i skinn, så har jeg en enda bedre grunn til å gå i den. Jeg elsker å kle meg feminint, som det å gå i skjørt, markere midjen osv. Men det er veldig begrenset for hvilken farger jeg går i. Antrekket under er derfor helt perfekt for meg, det er femininet men samtidig litt tøft.Genser: Gina // T-shirt: Atmosphere // Skirt: Sisters // Belte: H&M // Veske: Primark // Solbriller: Pull and bear // Sko: Nelly

Pictures by: Asma

Hva syns du om antrekket ?

Black outfit, redlips and fall = love

Jeg trenger vel ikke å skrive så mye mere enn overskriften? "Black outfit, redlips and fall = love". De er alle tre mine favoritter! Høst, seriøst.. jeg elsker deg!

Pst: Dette er ikke alle bildene. Siden det ble litt for mange, deler jeg de i to forskjellige innlegg. Resten av bildene vil det være litt mere detaljebilder av selve antrekket og toppen jeg hadde på meg under genseren. Bildene er forresten tatt av flinke Asma<3


Genser: Gina // Skjørt: Sisters // Sko: Nelly //

Syns?

Kurdish dress

Dette er kjolen jeg hadde på meg i går på forlovelsesfesten! Flere bilder fra festen vil komme senere :)

Syns?

Black party outfit

Så utrolig deilig å trene igjen etter to treningsfrie uker. Så utrolig kjipt å ikke kunne trene pga jobb og stress. Skal virkelig gjøre alt for å trene som før igjen, uansett hvor dårlig tid jeg har. Så, her sitter jeg og venter på at maten skal bli ferdig. Tenkte å vise dere et par bilder av antrekket jeg hadde da jeg var på det pakistanske bryllupet i forrige uke. Visste som sagt ikke at jeg skulle på bryllupet før tidlig på samme dag etter at jeg hadde fikset et par kunder. Men, klarte heldigvis og sette sammen noe før jeg dro hihi. Ville så gjerne gå i pakistanske klær, men fikk aldri tid til å kjøpe de eller planlegge det.Kanskje ikke de beste bildene da men, hihi.. lenge leve Iphone:P

Yesterday´s outfit: Black and white

Under har dere bilder av antrekket jeg hadde på meg i går. Skulle egentlig ikke ta noen bilder, men siden kameraet lå i bilden da vi kom hjem, var det like greit å få Dino til å knipse et par bilder av meg. Jeg og Dino skal mest sannsynlig ut for å handle inn mat senere også trene sammen før vi skal hjem igjen for å spise en deilig middag. Når jeg er ferdig med dagens oppgaver, skal jeg vise dere et nytt sminkelook her på bloggen:)

Jakke: Pull & Bear: Genser: Atmosphere // Skjørt: Monki //

Syns?

Fall outfit: Black and brown


Jakke: H&M // Topp: Pull and bear // Skjørt: H&M // Sko: Jeffrey campbell // Veske: Primark // Briller: DIno sine

Outfit: Yellow, fall love

Hei igjen dere! Jeg ble ferdig med dagens kunde for ca en time siden og er helt utslitt! Jeg hadde en pakisktansk kunde hos meg so skulle ha både hår og sminke til et bryllupsfest. Hun var ikke redd for sminke og minnet meg flere ganger på at hun skulle vise at hun hadde på seg sminke. Gjett om Gilan likte det? haha, jeg elsket det! For da fikk jeg gjøre noe fantasifult på henne og fikk bruke glitter! Glitter kan alltid gjøre så mye med et sminke look, jeg elsker glitter og hun elsket det! So, she was shining like a diamond! Det beste er det at hun kommer i morgen og over i morgen også! Så dette blir utrolig gøy, fordi vi skal ha forskjellige looker de tre forskjellige dagene! Så dagen min starter slik i morgen: Først så tar jeg i mot en brud klokken 08.00 om morgenen, så kommer henne som var hos meg i dag og etter at hun er ferdig kommer min siste kunde som også skal på et bryllupsfest og som ønsker både hår og sminke. Så ja, planen for resten av kvelden er å slappe helt av og bruke minst mulig energi, for i morgen skjer det!

Under har dere forresten antrekket jeg hadde på meg i går!Genser: Cubus // Skjørt og strømpe : Pull & Bear // Klokke: A&C // Halskjede: Cubus // Ring: Bikbok!

Party outfit: All black

Hei igjen dere! Her kommer det et antrekkspost, et antrekk jeg hadde denne helgen for innflytningsfesten til et av våre vennepar. Jeg gikk for helt svart antrekk fra topp til tå med noen store swarovski øredobber. Nesten alt jeg hadde på meg var fra min siste shoppingstur i Liverpool. Akurrat nå driver Dino og to av hans kompiser å setter opp lister på soverommet vårt. Med engang de er ferdig skal jeg og Dino ut og feire bryllupsdagen med en koselig middag og en tur til kino eller bowling. Hihi, får se hvor vi ender etter middagen:) Men, uansett så ønsker jeg alle dere en kjempe fin og koselig kveld.

Må forresten takke alle dere for alle de nydelige gratulasjonene på Facebook, her på bloggen og på Instagram. Setter veldig stor pris på alle de nydelige kommentarene fra dere og ønsker alle dere single jenter der ute masse gode ønsker om at dere også finner dere mannen dere vil dele livet med. Vel å merke om dere vil det da:):)

Blazer: Pull and Bear // Topp: Atmosphere // Skirt: Pull and Bear // Øredobber: Hellas // Strømpe: Lindex

Syns om antrekket?

Outfit: Black and grey

T-shorte: Primark // Skjørt: Monki // Veske: Primark // Strømpe: H&M // Sko: Pull & Bear

Syns?:)

Today's outfit

Hei jenter! Her sitter trøtte Gilan og gjesper etter en lang natt med lite søvn. Jeg og Dino dro på trening i går kveld rundt 20.30 tiden, før det drakk vi kaffe uten å tenke på kosekvensene av den stygge, svarte, smaksløse drikken haha, neida. Både jeg og Dino er veldig avheninga av kaffe før trening, men det ble kanskje litt for mange kopper i går i og med søvnen hadde forlatt oss helt. Vi har begge problemer med å sove sove når vi drikker kaffe om kvelden. Så deilig er det ikke når man skal på jobb dagen etter. Under har dere to bilder av antrekket jeg har på meg i dag. Vet ikke om jeg kan kalle det antrekk engang.. med tanken på at jeg kledde på meg i søvnet og lettet desperat etter varme klær, ettersom Dino sa det var litt kjølig ute. Men behagelig er det:) 

For de av dere som bestandig spør meg om spørsmålsrunden del 3, så har jeg helt ærlig ikke hatt tid til å gjøre den ferdig. Er for opptatt av andre ting og klarer så vidt å gi litt av tiden min til blogging i hverdagen. Men, lover å bli ferdig med den snart:)

 Senere i kveld skal jeg dele en 1940- tallet sminke look med dere, noe som kommer til å være inn denne høsten i sminkeverden! Noe jeg elsker!:D KJERF: Pices // CARDIGIAN : Atmosphere // JEANS: Pull and Bear // Watch: Mac // 

Syns? 

Yesterday's outfit

Jakke: H&M // Kjorte: BikBok // Jeans: Pull & Bear // Veske: Primark // Sko: Belle

Syns?:)

Outfit: Black and grey

Da var det på tide å dele detaljebilder av antrekket jeg hadde på meg i går med dere, når jeg og Dino var ute å spiste. Dino som alle andre menn, ventet på meg ved utgangen mens jeg prøvde å finne noe å ha på haha.  Jeg er en person som er veldig glad i å gjøre ting i siste lite, mens han er litt mere " forberede dagen i forveien" menneske. Derfor ender det alltid med at han står og venter på meg, mens jeg enten sminker meg eller klager på at jeg ikke finner noe å ha på!
Etter at jeg ble ferdig på jobb i dag, dro jeg å kjøpte meg ny treningstøy! Utrolig deilig med freshe farger og ikke minst nye klær. Kom forresten nettopp hjem fra en heftig treningsøkt sammen med Dino, det ble biceps og mage i dag;) Oi, her ble det korte setninger haha, må få i meg mat nå.. snakkes! <3


Hatt: Topshop / Solbriller: Pull & Bear // Topp: H&M // Skjørt: Pull & Bear: // Strømpe: Lindex // Sko: Office London

Yesterday´s outfit!

Hei igjen dere! Tenkte å dele gårsdagens antrekk med dere. Skulle egentlig ta bilder ute med ordentlig kamera, men ikke alltid ting går som man ønsker! Jeg og Dino har slappet helt av i dag og har koset oss med god mat og Netflixverden. Når det gjelder modeller til det innlegget jeg har lagt ut for et par dager siden så har jeg fått mange mail allerede, men har ikke tenkt å velge noen før på mandagen. Så for de av dere som spør om det fortsatt er mulig å søke så er svaret : JA! bare å sende meg mail med bilde og kort info til gilan@gilmakeup.com ! Du kan uansett klikke HER for å lese mere om shooten!

BLAZER: Mango // Topp: H&M // BUKSE: PULL & BEAR

 

Forgotten outfit


Hadde på meg dette ute til middag for et par uker siden, aner ikke hvorfor, men glemte å legge det ut. Det sjerfet jeg har på meg til antrekket under er noe av det jeg har kjøpt i det siste. Jeg bare elsker den og vet jeg helt sikkert kommer til å bruke den ofte denne vinteren. Det er liksom typisk meg og mine farger i den, så det er et av mine favoritt sjerf akkurat nå! Vi kom forresten hjem fra søsteren min for litt siden og nå sitter jeg her og ser The Voice Norge!:D Nå skal jeg bare slappe av og kose meg resten av kvelden!

SJERF: Pieces // JAKKE: Bik Bok // CARDIGAN: Topshop // SKJØRT: Bik Bok // SINGLET& STRØMPE: H&M // SKO: Gina tricot //

Syns?

Some day´s ago outfit

Hatt: Topshop // Blazer: Pull & Bear // T-shorte: Bik bok

Syns?

Yesterday's outfit!!!

God morgen dere! Håper alle dere har sovet godt og ikke er overtrøtte som meg nå. Vi la oss lenge før hva vi er vant til, men av et eller annet grunn så klarte jeg våkne flere ganger og de timene jeg sov var ikke de beste søvntimene i mitt liv. Men, det positive er at jeg våknet frisk og vedsiden av verdens beste mann! Så da har gårsdagens søvn ikke helt klart å ødelegge denne nydelige dagens for meg. Det er forresten utrolig gøy å se hvor mange av dere allerede har sendt meg mail for å stå som modell for meg. Jeg gleder meg til å sette meg ned å gå gjennom de, mange søte jenter å velge mellom. This is gonna be hard but fun! Om du ikke har fått det med deg kan du klikke HER for melde deg på!

Så tilbake til gårsdagens antrekk. I går hadde nesten bare nye klær på meg, utrolig deilig å sette de nye klærne sammen og finne ut av hva som passer til hva. Selv om det kan ta flere skift og mye frem og tilbake hos meg. Men jeg endte med antrekket under i går, jeg må forresten si at jeg er helt forelska i hatten min! Det blir nok flere hatt-innkjøpt i fremtiden.

Hatt: Topshop // Genser: Primark // Shorts: Bik Bok // Belte: Cmyk //

Syns?

Today´s outfit

Hello dere, skal egentlig ikke blogge fordi guttene venter på meg rett ved døra, det er rett før vi skal ut igjen for å ta en golfrunde. Men om dere lurer på hvordan min dag har vært så er dette noe av det jeg skrev på Facebook statusen min i dag om dagens kamp og opplevelse på Anfield: Hatt en helt ut-av-deg-selv opplevelse. For en kamp, så fantastiske fans, og beste av alt å høre You"ll never walk alone sangen live på Anfield..ubeskrivelig. Jeg trodde aldri fotball kunne være så morsomt. Så mange følelser! Vi vant med 1-0! Ah, folkens dette må dere oppleve!:D

Etter kampen gikk jeg på en sånn "varme opp" shoppingstur. Fordi målet er å bruke hele morgen dagen på shopping. Har kjøpt en god del småtteri i dag, i morgen skal jeg starte ordentlig - butikk til butikk haha.  Mere detaljer og bilder om i dag kommer nok senere engang, nå må jeg stikke! Jeg har forresten lagt ut en video på Instagramen min fra dagens kamp, Gilmakeup heter jeg der om du skulle ønske å se på den. See you!

Jakke: BikBok // kjede: Cubus // Topp-kjole: Lindex // Skjørt: Monki // Klokke: A&C

Syns?

Outfit: Pastel colours

Akkurt nå ligger jeg her og drømmer og maten vi fikk servert av Dinos søster i går. Gud så flink hun er til å lage sjømat. Jeg spiste som om jeg aldri før har sett mat! Spiser alltid så mye hos henne, alt hun lager smaker så godt. Dagen i går har med andre ord vært en utrolig bra dag. Hele familien var samlet for å feire Eid sammen. Klokken 12 i dag, skal jeg ta i mot to sminke kunder. Hun ene stylet jeg for hennes forlovelse for et halvt år siden. De skal på en bryllupsfest i dag tror jeg, så dette blir gøy. Når jeg er ferdig med de to, skal jeg og Dino dra på trening. Det begynner å bli en stund siden siden sist vi to trente sammen. Vi jobber så forskjellige at vi så vidt får sett hverandre to timer om dagen noen ganger. Senere skal jeg på bursdag til min prinsesse / niese Evra, mens Dino skal spille Fifa i en skino sal med sine kompiser. Du leste riktig ja: o

Under har dere bilder av et antrekket jeg hadde i forrige uke. Det var den dagen vi skulle ut med 2 andre vennepar av oss. Selv om været ikke var så veldig sommerlig den dagen, brukte jeg skjørt og pastellfarger som om solen skinte. Her var etterveksten min på ville veier. Så glad for at den er borte nå;)


Blazer: Mango // Kjorte: Bik Bok // Skjørt: Bik Bok // Belte: H & M // Sko: Jeffrey Campbell // Veske: H&M // Smykker: A&C

Photos by: Dino

God helg, søte jener! <3

 Syns?

Outfit: Chill day

Good morning girls! Håper alle dere har sovet godt, det har i hvertfall jeg. Selv om det ble en sen kveld! For de av dere som spør meg om svar fra spørsmålsrunden så er dette hva jeg har tenkt å gjøre: Siden det var utrolig mange spørsmål og at batteriet til kameraet gikk tom under innspillingen, så tar jeg resten av spørsmålene skriftelig i eget innlegg. Mens part 1. som jeg tok sammen med Dino vil komme på film. Jeg håper at ddere forstår at det ikke bare å sette av tid å sette seg ned å spille in spørsmålsruden når man jobber hverdag og nesten ikke har tid til annet enn trening, jobb og mat i løpet av en dag. Så, jeg håper at dere forstår det og ikke minst kommer til å like både videoen og skriftlige innlegget:) 

Under har dere bilder av  en outfit jeg hadde i forrige uke. Det var en chill dag med deilig vær, derfor gikk jeg i max chille klær. Når jeg først ser etter behagelige klær hjemme, så er skapet til Dino det første jeg går gjennom. Haha, som dere også ser under på disse bildene, så har jeg på meg t-shorten hans. I love it!!Tshorte: Dino // Bukse: Gina // Jakke: H&M // Sko: Din sko // Kjede: Cubus

Vi blogges senere;)
-Gilan 

OUTFIT: Flower girl

Flower girl, japp det var det første jeg kom på når jeg skulle skrive headeren til dette innlegget. Bildene er tatt for et par dager siden, mens jeg og Asma så Dino spille kamp. Hehe, japp vi pleier å stikke av i typ 5-10 minutter, tar et par bilder og er tilbake på plass når vi føler bildene er over middels bra. Det var utrolig fint vær den dagen, derfor så gikk jeg i en kjole fra Bershka - England. Denne har jeg kanskje bare brukt 2-3 ganger tidligere. Trist at man ikke får brukt slike kjoler så mye her i Norge. Men, 2-3 ganger er bedre enn ingen dager i året ;) Nå ei av mine venniner var i England, ba jeg henne om kjøpe meg et par kjoler. Denne var et av de kjolene, som jeg elsket! Utrolig fine og freshe farger, som passer perfekt til grønne sommer dager her i Norge.

I dag har jeg forresten laget et nytt sminke look til dere og tatt bilder. Det er en look jeg vet mange av dere kommer til å like. I hvertfall de av dere som er glad i arabisk kohl og ikke minst rosa. Men, håper dere liker bildene under først. Så får jeg dele de bildene fra i dag en anne dag, når jeg har fått tid til å eksportere;)

Dress: Bershka - London // Belte: H&M // Sko: Belle - Photos by: Asma Entezam

Like or dislike?

Ps: Thoughts Become Things... Choose The Good Ones!

-Gilan

FAUX

Hva i all verden er det som feiler meg? Tror jeg må til legen, så snart så mulig for å finne ut av hva problemet er og hvordan jeg kan bli som før igjen. Jeg våknet klokken 09.00 i dag og det sammen gjorde jeg i går også, noe jeg også har gjort veldig ofte sånn generelt i det siste. Helt utrolig for å være meg. Jeg er en skikkelig sovemenneske, om ingen vekker meg og jeg har fri så kan jeg faktisk sove til klokken 14.00! Men det med at jeg våkner så tidlig som klokken 09.00 nå og ikke klarer å sove igjen, så må det da være noe galt med systemet. Haha, må innrømme at det er utrolig deilig å våkne så tidlig, for da har man hele dagen på seg. Men for å være meg og hva jeg er vant til, så er det små rart. Jeg tror hovedårsaken til det her er de arbeidere som driver å bygger en skole utenfor, de bråker fra klokken 08.00 hver eneste dag. Det er kanskje det som har ødelagt søvnen min totalt?:/ hum.. no good. Kanskje dette er en tegn på at jeg faktisk er blitt voksen? haha men, uansett så skal jeg prøve å være flink og utnytte disse timene til fornuftige ting! Fordi i dag skal leiligheten vaskes, så skal Dino hente billetene våre til Anfield, så kommer han hjem og da skal vi se Gerrards ærekamp. Etter det om vi skulle rekke, så spiller vi inn spørsmålsvideoen. Så går turen ut med en vennepar + Therese og Alan. Jeg har en spennende dag foran meg med andre ord.

Faux. Dette er da den ene genseren jeg hadde kjøpt for et par uker tilbake, men ikke hadde brukt siden været var så varmt å fint. Jeg brukte den for et par dager siden og jeg elsket den! Varm, myk og god er den å gå i. For de av dere som lurer så er genseren fra Urban, løp å kjøp! Hihi. Senere i dag skal jeg dele detalje bilder av sminken jeg hadde den dagen:) Nå må jeg sette i gang med det jeg skal, slik at jeg rekker å gjøre det jeg skal og kanskje får en halv time på meg til å klippe den nye hårvideoen;)

Må forresten få nevne dette: I går ble jeg kjent med tre andre av mine lesere som kjente meg igjen ute. Så nydelige og hyggelige dere er:) Utrolig hyggelig og spesielt å bli gjenkjent og ikke minst få så mange fine tilbakemeldinger, det setter jeg virkelig stor pris på jenter

På disse bildene her hadde jeg ikke klipt håret mitt enda, for å si det sånn.. nesten alt det mørke som var nede er borte nå. Haha, søsteren min fikk sjokk når hun så det i går. Men utrolig deilig med akkurat passe lengde og kjenne at håret ser litt friskere og tykkere ut.Dette blir en bra dag, det regner det regner det regner:D I love it.

Hvordan ser planen din ut for i dag?
-Gilan

OUTFIT: Windy summer days

God tirsdag dere! Håper alle dere har hatt en bra start på uken i går. Jeg har jobbet på dagen i går og brukte resten av dagen på å handle in mat, lage middag osv. Forresten så møtte jeg to av mine lesere i går. Hun ene kjente meg igjen på jobb kom bort å hilste, mens henne nr to så jeg der vi handlet mat. Utrolig hyggelige jenter, så heldig jeg er som har slike lesere:) Og det  å bli lagt merke til er ganske spesielt, hihi. For de av dere som har spurt om hvordan jeg liker det når mine lesere kommer bort å hilser når de ser meg ute så er svaret: Jeg elsker det!

Sånn utennom det, så skal svarene fra spørsmålsrunden spilles inn sammen med Dino. Slik som vi gjorde det siste, overrasket over at nesten alle ville ha video. Så, nå skal vi bare finne en tid i disse dager til å lage videoen. Under har dere forresten et anntrekk jeg hadde for par dager siden, det blåste veldig mye den dagen, så man kunne verken gå med eller uten jakke. Varmt, men kjølig når det blåste. Da valgte jeg å bruke trench coaten min sammen med antrekket jeg hadde den dagen. Bildene er tatt av Asma;)

TRENCH COAT: Zara // KJORTE: Bik Bok // BLONDE SKJØRT: Bik Bok // SKO: London // HÅRPYNT: H&M

Syns?

-Gilan

OUTFIT

God morgon, som svenskene sier. Håper alle dere har sovet god! Det er så utrolig varmt i disse dager, noe som fører til at jeg våkner flere ganger om kvelden fordi det er så varmt! ( Klager ikke) Men nevner bare hvor utrolig deilig vær det er i Oslo akkurat nå. Tror ikke det varer så lenge i og med det er meldt regn til helgen, men men.. vi har i hvertfall fått noen fine dager:) Under har dere noen bilder fra en date jeg hadde med Asma. Der hadde jeg på meg noe av det nye jeg har kjøpt inn i det siste.
I dag er det forresten Rihannas konsert, gleder meg så sinnsyk til det. Vet enda ikke hva jeg skal ha på eller hvordan jeg skal være på håret! Noen ganger så hater jeg at jeg sparer slik til siste lite, for noen ganger sitter jeg skikkelig fast og finner ingengting til slutt. Men, nå skal på et møte.. hva jeg skal ha på meg for vente til jeg er hjem igjen;)
TOPP: Zara // Blondesinglet: Bik bok // Bukse: Cubus // VESKE og SKO : Aldo

Pics by: Asma

SYNS?

OUTFIT: Pink summer days

Da var resten av bildene fra min og Asmas liksom aller siste "shoot" ferdige. Det vi egentlig gjorde den dagen var å se Dino og hans kompiser spille fotballkamp. De spilte bare 3 minutter unna hvor vi bor, så da var det like greit å gå ut en tur når Asma også først var til stedet. Jeg har også tidligere vært å sett de spille, tatt bilder. Det var derfor vi hadde kamera den dagen. Når de hadde pause, stakk vi av litt og tok et par bilder av hverander! Det blåste som bare det den dagen, noe jeg elsker! Så da var det ekstra gøy å ta bilder. Btw, helt utrolig hvor raskt håret mitt vokser! Se etterveksten da, som om jeg ikke har farget det på flere måneder, sykt jo! Tror jeg skal beholde den sånn jeg nå, føler jeg ser freshere ut med litt bruntoner i håret enn å ha lys hele veien!;)

Deilig med sommerfølelse eller hva?
-Gilan

OUTFIT: Leopard print!

TRENCH COAT: Zara // TOPP: Bik Bok // SKIRT: Monki // SHOES: Dino sko // PURSE: H&M

Syns?;)

OUTFIT: Back to black

Hello hello dere, her ligger slitne Gilan og blogger til dere. Har vært på jobb i dag og er rett og slett helt utslitt! Sov ikke så godt i natt heller og våknet derfor sur og trøtt. Så ja, jeg er utrolig sliten og små deppa pga mobilen min. Er så forbanna på den som stjal den! Over til noe litt mere positivt: Utrolig deilig sommervær det er i dag=) håper mange av dere har nytet solen og ikke bare har vært inne eller kommet rett hjem fra jobb som meg. Om ikke så lenge kommer min kjære bibik Dino hjem, da skal vi dra på trening sammen. YEY, kanskje det får meg i bedre humør. Senere skal jeg lage en deilig kurdisk middag!

Under har dere bilder av et antrekk jeg hadde for to dager siden. Jeg hadde på meg svart hele veien, noe jeg ikke har tatt på meg i veldig lenge! Siden jeg nesten bare går i farger om sommeren, hadde jeg ikke gått i svart antrekk på kanskje to måneder, sykt for å være meg. Siden jeg elsker svart. Buksa og skoene jeg har på meg på bildene under er noe av det nye jeg har kjøpt i det siste. Begge er da fra Gina, faktisk så var det Zhyaan, som anbefalte meg å prøve disse jeansene. Med engang jeg så de på og kjente på stoffet måtte den bli med hjem!

Jakke: Bik Bok // Skjorte: Risøe // Blondesingelt: H&M // Jeans: Ginatricot // Veske: Cubus // Sko: Ginatricot // Klokke: Arts and Crafts // Halskjede: Bik Bok

Syns?
-Gilan

Outfit: Bling

Hello og god morgen dere!


Etter at jeg la ut bildene fra bursdagen til Dino, var det flere som spurte meg om hvor det jeg hadde på meg var fra. Jeg hadde også tatt et par bilder av antrekket alene den dagen, så da var det like greit at jeg dele de også og skrive hvor jeg hadde kjøpt diverse plagene fra. Jeg var faktisk veldig usikker på hva jeg skulle ha på meg, så  jeg bestemte meg for dette antrekket kvelden før. Jeg ville gå i kjole, men tenkte jeg nesten alltid gjorde det og ville gjerne ha litt bling i antrekket siden været var fint og det var Dinos bursdag. Da tok jeg frem dette skjørtet, som jeg har kjøpt for et par måneder siden fra Gina i Sverige. Jeg prøvde den sammen med min søster og med engang hun så den på meg hørte jeg: Take it. Da måtte jeg ta det, siden hun mente det var pent! Så var det toppen, eller overdelen. Denne kjøpte jeg faktisk også for et par dager siden sammen med Asma, fra Gina igjen. Helt tilfeldig at det bare ble klær fra Ginatricot til den annledningen. Som kanskje også noen av dere har fått det med seg, så var halskjedet jeg hadde på meg en gave fra Dino.

Ps: Jeg er forrseten nesten ferdig med å klippe mitt nye hårvideo, hvor jeg krøller håret med en rettetang!Overdel: Ginatricot // Skjørt: Ginatricot - Sverige // Halskjede: Cmyk

OUTFIT: White romantic summer dress

Hei og god morgen dere. Ah, kan dere tro at jeg har sovet helt til klokken 14.00 i dag? Sov som en stein, etter gårsdagens bursdagsfest. Mere om bursdagen og bildene skal komme i eget innlegg, men jeg må bare fortelle dere dette: Dino mente at dette var hans beste bursdag noensinne, YEY!:D Strax skal jeg og min baby på trening, så skal vi tilbringe resten av dagen ute, i det nydelige været. Under har dere bilder av mitt nye kjole, som jeg kjøpte fra Trondheim!
Kjole: Bik Bok // Veske: Aldo // Sko: Aldo

Vi hørs, mine nyedelige lesere!
-Gilan

New in: Sneak peek

Hello hello dere!

Huff så sliten jeg er. Helt utrolig, med tanken på at jeg har sovet riktig, spist riktig osv. Det er kanskje stresset som gjør meg sliten?:o Lørdags angsten er for tidlig utehaha. Jeg har fått unna gjort en del ting i dag og sitter nå hjemme og venter på min kunde som er her hvert øyeblikk. Jeg kan derfor ikke skrive noe mere nå, men under har dere noen bilder av et nytt kjole jeg har kjøpt inn. Bildene er ikke så avslørende, bare en bitte liten sneak peek på antrekket, det er lov! Skal prøve å dele bilder av helheten og detaljer senere i kveld, om jeg skulle få tid. Disse bildene er da fra Trondheim, kjolen kjøpte jeg også derfra, Bik Bok, hadde sett etter en blondekjole i så lenge, men fant aldri riktig str her i Oslo, umulig jo. Tror Trondheim er mitt nye shoppingssted her i Norge hehe. Nå må Gilan fokusere på jobb! Kos dere så hørs vi nok senere!


<3
-Gilan

Makeup look: Pink lips and wavy hair

Hello hello nydelige dere. Håper alle dere har hatt en bra start på dagen og har litt finere vær enn hva vi må gå gjennom her i Oslo i dag. Under har dere resten av bildene av det jeg delte med dere i går. Tenkte å fortelle dere litt om hvorda jeg har gjort håret. Veldig enkelt:

- Viktigst av alt: Varmbeskyttelse!
- Krølle håret med en stor krølletang ( eller det er opp til hva du ønsker -  store eller småe bølger)
- Når du har krøllet hele, skal du gå gjennom med en børste. Da blir håret automatisk bølgete.
- Før fingerene gjennom håret, slik at krøllene går i et.
- Sette på klips i ca 20 min, for å få bølgene til å sitte + hårspray.Topp: Bik Bok // Bukse : Dr. Denim // Rosen: Fra min baby

Gilan

OUTFIT: Flower power

Bildene under er av antrekket jeg hadde til sminken jeg viste dere bilder av til  for to dager siden. Skulle egentlig dele de med dere tidligere, men tiden er ikke alltid like snill mot meg. Tiden springer fra meg og jeg vet ikke helt hvordan jeg kan få tak i den og få den til å forstå at den må ta det med ro! Men,  håper uansett at dere liker antrekket og bildene. I morgen skal jeg dele et nytt sminke og hår look med dere, noe veldig feminint, sommerlig og festlig!  Det er også et av de lookene jeg lagde før jeg reiste til Trondheim. Nå som jeg også har bestemt meg for å lage flere looker og bli flinkere til å dokumentere det, vil dere mest sannsynlig se minst to looker hver uke!

Nå må jeg stappe i meg resten av frokosten og kaffen, fordi strax kommer min kunde nr en i dag. Det er en brud, som skal gifte seg den 15. Aug. Hun ønsket derfor en test dag hos meg, spennende! Kunde nummer to kommer etter henne, det er ei jente som skal på fest i dag og ønsker derfor å bli stylet av meg. Wiii, elsker elsker elsker jobben min!Skjorte: Bik Bok // Belte: New look - London Skjørt: Indiska

Syns?
-Gilan

Purple outfit

Hei og god kveld dere. Tenkte å skrive en hilsen til dere og vise dere noen bilder jeg tok for et par dager siden. Disse er da tatt i Oslo, vi skulle til noen venner og jeg hadde derfor pyntet meg litt. Jeg skal også vise dere detalje bilder av sminken senere ikveld eller i morgen! Her har jeg brukt lilla øyenskygge med sort eyeliner. Noe som passet veldig fint med skjorta jeg hadde på meg. Sommerlige og freshe farger. Jeg elsket sminken jeg hadde til dette antrekket og gleder meg derfor til å vise de til dere når de også er klare. 

Dino og jeg dro ut i Trondheim sentrum tidligere idag. Gikk litt rundt og koset oss. I går der imot gikk Gilan bananas med sine søstere. Jeg shoppet til visakortet gikk ei kule varmt, så tenkte jeg det var nok. Nå skal jeg kose meg videre med familien og nyte te, snacks og annet digg.Skjorte: Bik Bok // Tights: Bik Bok // Veske: Top Shop // Klokke: Arts and Crafts  

Syns?
-Gilan 

Chill outfit and everyday makeup

God dag fra Trondheim dere!

Ah, det har bare gått en dag, men herregud som jeg har koset meg her i Trondheim. Gleder meg til å gå ut i bartebyen senere i dag for å bringe frem gamle minner i denne nydelige byen! Under har dere forresten resten av bildene fra dagen jeg og Asma var på date ute sammen. Det er detalje bilder av det jeg hadde på meg og sminken. Converse, en ikke så veldig tettsittende jeans med et av Dinos t-shorter er definisjonen på chill antrekk for meg. Det er i hvertfall noe av det Asma ser mye av på meg når vi er sammen! Fordi når vi to først møtes så vet jeg at jeg skal møte henne for å slappe helt av og da gidder jeg ikke å gå med høyehæler osv.Jakke: Bik bok // Vest: Never Denim - Bik Bok // T-shorte: Dino sit // Jeans: Pull and Bear // Sko: Converse hihi

NEW IN - OUTFIT

Feminine & Colorful

Da har jeg endelig fått tid til å sette sammen disse bildene for å vise dere. Disse er fra et av de dagene jeg og Asma var sammen og tok bilder i forrige uke engang. Jeg bare elsker slike antrekk. 1. Fordi det er veldig feminint, 2. Det er ikke noe Hokus pokus, enkelt og lett sommerlig antrekk. Må nesten også skryte litt av min bestevenninne Asma, som er blitt utrolig flink til å ta bilder. Stolt av deg jenta mi, damn so god du er blitt til å ta bilder. Slår ikke de bildene jeg tar for deg da men.. hihi.
TOPP: Zara // SKIRT: H&M // SHOES: Aldo

Pictures by: Asma

Like or Dislike?
-Gilan<3

New in - Colorful summer outfit


Under har dere bilder av noe av det nye jeg har kjøpt inn i det siste, dette antrekket hadde jeg for et par dager siden! Utrolig deilig med slike farger og antrekk om sommeren, for da vet man at sommeren er her! Jeg møtte Therese tidlig i dag, vi dro å badet med lille Benji! Utrolig koselig, for håpe på at jeg lærer meg å svømme før det blir noe ferie på oss! Nå må jeg gjøre meg klar, jeg og Dino skal besøke et vennepar av oss. Vi skal spise middag der og kose oss! Så deilig med fridager.

For de av dere mine lesere som bor i Trondheim, jeg har en god nyhet til dere: Jeg og Dino har skjøpt flybilletter til Trondheim. Sist jeg var der ble jeg bare 3 dager, det førte til at jeg ikke fikk tid til å gi sminkekurs til de av dere som ønsket det og som hadde kontaktet meg. Mere om turen, når jeg kommer, hvor lenge jeg blir osv, kommer jeg tilbake til senere i kveld eller i morgen!


Topp: Zara / Skjørt: Bik Bok

Ønsker alle dere en kjempe fin dag!

New in - Outfit

Disse bildene er fra foregårs, når jeg og Asma hadde gått oss vill i Oslo. Her har da jeg på meg den nye blondetoppen fra Bik Bok, Bukse fra Dr. Denim - Ubran og skoene er fra Din Sko. Jeg elsket disse forskjellige plagene sammen! Jeg har i disse siste dagene laget et nytt sminke / hår look for dere btw! Kommer til å dele bilder av looken i disse dagene engang!
Middagen i dag ble forresten mye mye bedre enn sist gang jeg laget, alt gikk kjempe bra utenom at jeg mistet et lite stykke kjøttbit, kjøkken og meg.. vet ikke helt! Blodet stoppet først når Dino og Alan klarte å overbevise meg om at parfyme på såret ville hjelpe, det hjalp. Men gjett om det svidde!:(

Nå skal denne kvelden nytes sammen med verdens beste mann! Ønsker alle dere en nydelig og fredfull aften.


Bildene er tatt av : Asma <3

Syns?
-Gilan

Sommerlig antrekk!

Her har dere bildene jeg egentlig skulle dele med dere i går. Det endte med at jeg delte noen bilder fra 2009! Disse bildene er da fra min og Dinos date for et par dager siden. Akkurat den dagen minnet meg ganske mye om den tiden jeg og Dino var forlovet. Det var nesten samme tid på året og vi dro til samme steder som vi pelide å dra til når vi var forlovet. Sweeeett løve. I forrige uke tok jeg frem mine sommerklær og gjett om jeg fant mange søte skjørt og kjoler som jeg nesten ikke kan vente til å bruke nå som være er så varmt og fint. Noe av det beste jeg vet om og som får meg til å komme i bedre humør er farger om sommeren, sommeren er ikke sommer uten fargerike klær og smykker!

 Jeg har forresten en brud i morgen! Stor dag for henne og for meg også fordi: i morgen når jeg er ferdig med henne skal jeg møte min kjæreste Asma. Jeg vet, vi har sammen i nesten hele dag i dag også, men jeg får virkelig aldri nok av henne. Vi har nemlig bestemt oss for å dra ut og grille, så skal jeg overnatte hos henne! Noe jeg ikke har gjort på veldig veldig lenge.

Jakke: Bik Bok // Genser: New look // Sko: Aldo // Skjørt: Monki // Belte: H&M // Halskede: Pull and bear

Syns?
-Gilan

Yesterdays outfit!!!

Da var det kanskje på tide å dele noen antrekksbilder med dere, noe jeg føler jeg ikke har gjort på veldig lenge. Disse bildene under er fra gårsdagens antrekk, om jeg ikke husker helt feil nå haha. Det jeg husker er at jeg egentlig måtte vaske håret og hadde en dårlig hår dag, måtte derfor ta det opp. Men, Dino likte meg kjempe godt med slik hår. Så usikkerheten rundt håret løsnet seg før jeg skulle ut av huset og fikk høre noen positive kommentarer fra min kjære man. Skjorta under er noe av det nye  jeg har kjøpt i det siste. Jeg kjøpte den fra Sverige faktisk, Gina. Det var et av de lange skjortene som går ned til kne. Jeg tok frem saksa og klippet den kort så jeg kunne ha det i buksa:) Saksen min er alltid til stedet når det kommer til slik, i dag klipte jeg noen av Dinos sokker kort, siden jeg ikke fant mine og måtte fort finne noen sokker som ikke var så lange/høye. Jakke: Bik Bok // Skjorte: Gina // Bukse: H&M // Sko: Nelly // Veske: huskerikkehelt // Smykker: Litt av hvert.

Syns?
-Gilan

Summerlove - outfit some days ago

Hei og god morgen alle dere fine.

Først og fremst vil jeg takke alle dere som har gratulert meg med mitt nye design og som har ønsket meg lykke til for oppdraget jeg hadde: brudstylingen. Jeg er ferdig med det jeg skulle og alt ble så mye bedre enn forventet både for meg og for bruden. Jeg var på bryllypet selv i går og fikk sett og hørt mange mange positive tilbakemeldinger fra gjester! Gleder meg til å vise dere bildene, slik at dere selv får muligheten til å se hvor nydelig bruden var på hennes store dag!:D Brudeparet var typ Barbie og Ken. Jeg har koset meg masse i tre dager og i går rett etter festen, dro vi avågrde til min store søster, som også bor her i Sverige. Jeg holder på å gjøre meg klar nå siden vi skal ut en tur i det nydelige været i Vesterås - tror det skrives slik haha. Eneste jeg har manglet og savnet i disse tre siste dagene er : Dino! baby, jeg elsker deg og gleder meg til å se deg igjen!

Senere i dag skal jeg prøve å dele noen bilder fra festen med dere. Nå skal jeg ut og kose meg, ønsker alle dere en fantastisk dag hjemme i Norge. Under har dere forresten bilder fra den dagen jeg og Asma var ute og tok bilder sammen. Jeg skal også prøve å dele detaljebilder av sminken fra samme dag til dere senere engang. Det var virkelig perfekt vær for bilder den dagen, ingenting er bedre enn Norge når været først er fint!Pictures by: Asma

I wish you all a beautiful day!
-Gilan

Kurdish wedding

Hej igjen alle dere! Tenkte å dele disse bildene fra helgens bryllupsfest med dere. Disse tok jeg mens vi ventet på at brudeparte skulle ta bilder rett før vi skulle til halen.

Nå merker jeg at flere har spurt om et innlegg om hvordan man kan fjerne hår fra ansiktet. Derfor så lover jeg dere et innlegg om det i morgen, nå som jeg har oppdaget et genialt løsning på det. Jeg pleide å bruke tråd for å fjerne " barten" og små hår rundt øyenbryn. Men i de siste ukene har jeg prøvt et nytt produkt, i morgen skal jeg vise dere hva det er og hvorfor jeg foretrekker det fremfor bruk av tråd for fjerning av ansiktshår! Er sikker på at mange av dere kommer til å elske produktet og kommer til å kjøpe det fordi det tar mindre tid enn når man gjør det med tråd.Vi blogges!
-Gilan

White outfit

Hei alle dere fine der ute i verden! Håper alle dere har hatt en bra dag så lenge. Nå har jeg og Dino endelig skrevet under kontrakt for ny leilighet!
  Under får dere sett bildene av antrekket mitt fra den dagen jeg og Dino var ute sammen, slik som jeg lovet dere tidligere i dag! Det ser ekstremt lyst ut på bildene men bedre enn ingen bilder at all det!;) nå skal jeg nyte kvelden sammen med verdens beste baby. Btw, Tusen takk alle dere for de nyedelige kommentarer dere skriver hver eneste dag. Det setter Gilan veldig stor pris på skal dere vite.
Topp: Bik Bok // Bukse: Bik Bok denim // Sko: Jeffrey Campbell //

Halskjeden: Dette sukkersøte kjeden fikk jeg av Dino for et par dager siden. Han kom innom jobben min, ga meg den ønsket meg en fin dag og gikk videre. Hihi, jeg elsker elsker den!  

Gilan:)

Saturday´s outfit

Dette er da antrekket jeg hadde på meg på lørdagen når vi var på Benjamins bursdag. Jeg jobbet egentlig den dagen og visste ikke helt hva jeg tok på meg eller hvordan jeg sminket meg i og med at jeg stresset så mye med å komme meg til bursdagen på tide. Til tross for det stresset, fikk jeg mange fine komplimenter den dagen både av Dino og andre! Så, her har dere antrekksbildene fra lørdagen, som Dino likte veldig godt. Han sa flere ganger " Jeg elsker å se deg gå sånn kledd, voksent og pent" hehe, få se hva mange av dere mener om antrekket. Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg mest sannsynlig ikke hadde gått sånn om jeg ikke var gift med Dino eller ikke var gift i det hele tatt. Men det beste jeg vet om er når han står der, smiler og sier fine ting fordi jeg går sånn kledd. Det er jo selvfølgelig slik at jeg vil se bra ut for han akkurat som han har forandret mye på sin stil pga meg. Så, her er vi begge veldig rettferdige mot hverandre;)

Trench coat: Zara // Bukse: Zara // Sko: Jeffery Campbel // Veske: Via VictoriaBlazer: Bik Bok // Kjorte: Bik Bok

Bilder tatt av : Dino

Ha en fin kveld videre dere, så blogges vi;)
-Gilan

Dagens antrekk

Hello igjen dere, er det bare meg eller er det en utrolig fin dag i Oslo i dag? Folk går rundt og smiler, det er ikke ofte man ser det i Oslo! Så jeg skylder på været og ikke Justin Bieber. Haha! Tenkte å vise dere den nye og søte toppen min som jeg kjøpte på salg fra H&M for et par dager siden. Helt utrolig hvor pen den er på:D Jeg har faktisk kjøpt flere ting i blonder i år, gleder meg sykt  mye til å dra på ferie snart og bruke de opp til ordentlig varmt vær.


Har du en like bra dag som Oslo`s pep? :D
-Gilan

For en overraskelse !!!

Du vet de dagene hvor du er dødsliten og sulten etter en lang dag, kommer hjem og setter deg rett ned med jakke og alt og bare ønsker å slappe av? Slik satt jeg i cirka en halv time idag til jeg plukket mobilen opp for å ringe Dino. Dere vet jo selv hvordan man snakker i slike situasjoner. Så begynner han helt plutselig å spørre meg om når jeg hadde kommet hjem, hva jeg har gjort hjemme osv. Jeg bare høh hva er det du snakket om? Så sa han, om du sitter på kontoret så kan du stå opp å se hva du har under deg, på stolen også fortsatt han: Nå må jeg trene videre baby, snakkes.

Slitne meg står opp og ser at det er en gave på stolen, tenk at jeg satt på den i en halv time uten å kjenne noe. Haha, Det lå en utrolig pen veseke i pakken. Så hadde han skrevet en lapp med : Nå kan du gå til sofaen og se under putene. På sofaen lå det et par sko jeg flere ganger har sett på og prøvd sammen med Asma, helt utrolig at han kjenner meg så godt. Av alle sko på Aldo har han plukket den jeg var mest forelsket i. Haha, gjett om Gilan hoppet av glede! Dette gjorde dagen min 250 ganger bedre, jeg er ikke lenger sliten eller sulten haha! ÅÅÅ, han skal alltid overraske meg sånn når jeg minst forventer det. Dino, takk baby<3

Vesken og skoene er egentlig i samme farge, men hadde dårlig lys hjemme når jeg tok bilder istad. Elsker at vesken kan brukes på flere måter og er i to farger!

Nå skal jeg trene snart. Kos dere søtinger!:D
-Gilan<3

Yesterday´s outfit

Beklager for dårlig blogging i det siste, har så mye annet å gjøre nå for tiden at jeg ikke engang rekker å besøke familien min like ofte som før. Strax skal jeg ut døren og komme til salongen. I dag har jeg også en test kunde/brud. De kundene jeg hadde i går forresten, gikk kjempe bra! Begge var veldig fornøyde med sminken og håret:) For håpet at jeg klarer å gjøre henne jeg har i dag også fornøyd som alle andre.

Under har dere bilder av antrekket mitt fra i går!
Kjole: Bik Bok, Belte: New look London

God helg<3
-Gilan

LAST NIGHT´S ARMY OUTFIT

Jeg føler meg litt sånn små rar nå, fordi jeg har nå i to dager hatt en veldig dårlig vane. både foregår, i går og i dag sov jeg to timer om dagen. Det er egentlig utrolig deilig, men ikke bra i det hele tatt med tanken på hvor vanskelig det er å sove igjen om kvelden. Jeg blir som sagt også veldig slapp, trøtt og ukonsenstrert av å sove om dagen siden jeg ikke er vant til det. Men må man så må man, jeg stodd jeg opp tidlig for å gi kurs som skulle vare i 3 timer. Jeg vet at tre timer nesten ikke er noe, men det kan fort bli slitsomt når man ikke har sovet nok kvelden før. Anyways, kurset gikk bra og kunden jeg hadde var super søt! Siden hver deltager får velge en sminke look på slutten for å bli tatt bilder av, valgte henne jeg hadde i dag smokey eyes for fest. Hun hadde så utrolig fine øyner at jeg kunne tenke meg å sminke henne hver eneste dag! Elsk

Nå skal jeg dele noen bilder av et antrekk jeg hadde i går, om jeg ikke tar helt feil nå. For første gang i år hadde jeg på meg sko med åpen tå, og ja jeg nøt den deilige solen og latet som om det var vår. Var faktisk ikke så kaldt som jeg trodde det ville bli;)


Genser: Bik bok // Fuskepels vest: Bik Bok // Jeans: New look ( London) // Øredobber & Infinity ring : Topshop ( London) // Sko: Belle

Nå skal jeg prøve å gjøre ferdig smashbox sminkevideoen! Blogges:D
-Gilan

New in!!


Bildene under er det jeg kjøpte i forrige uke, tror jeg det var? Jeg hadde tatt bildene men fikk aldri tid til å legge de ut. Nå får dere sett hva det var jeg kjøpte! Gleder meg til å kunne bruke skjørtet med fargerike overdeler når solen skinner! Jeg er blitt skikkelig glad i blonder, blondeklær er så romantiske og sommerlige:D

Blonde skjørt: Bik Bok


Only

Bik Bok

God natt
-Gilan

Spring outfit

Hadde helt glemt å sette ut disse antrekksbildene. Asma og jeg var ute sammen i forrige uke og da tok vi noen antrekksbilder sammen! Det var utrolig fint vær den dagen og da tok jeg selvfølgelig på meg min nye trench coat. Husker dere når jeg skrev om at jeg var litt usikker på om det var min type stil? Jeg elsker den nå og kommer nok til å bruke den mye fremover!
Jeg er forresten i skikkelig treningsmodus i dag, har jo ikke trent ordentlig som jeg pleide å gjøre. Planen er å begynne fra og med 1. april, men jeg kjenner at kroppen er klar for litt mosjon idag! ;)

Til de av dere som feirer påsken, så ønsker jeg dere en fin påske med masse kos og godteri:)Trench coat: Zara // Blazer: H&M // Skjorte: Monki // Bukse: Bik Bok

Ha en fin dag dere, så blogges vi senere!
-Gilan

NEW INN: Jeffrey Campbell foxy

I går når jeg var ute med Asma, måtte vi selvfølgelig gå innom DNA for å se på sko før vi skulle spise. Det var egentlig jeg som skulle vise henne disse skoene fra Jeffrey Campbell, det endte med at både jeg og henne gikk ut av butikken med hver sin sko par. Jeg har lenge siklet på disse Foxy skoene fra Jeffrey Campbell og i går etter at jeg prøvde de og så hvor gode de var å gå i, måtte jeg ta de med hjem. Jeg trengte noen tøffe hæler som jeg kunne bruke med både mørke og lyse antrekk. Disse er helt perfekt med tanken på hva jeg var ute etter. De er gode å gå i, har lengeden jeg ønsket også har de selvfølgelig den fine fargen som kan brukes til mye forskjellig. Ah.. jeg er så forelska! <3Har ikke jeg rett til å være forelska nå?
-Gilan

NEW INN

Jeg tenkte å starte dagen med å vise dere noe mere av det jeg hadde kjøpt i forrige uke. Jeg skulle egentlig sette de alle ut samtidig, men de ser jo ikke like bra ut når de bare henger der! I forrige uke var jeg ute sammen med noen venninner, som jeg skal holde kurs for i april. Da fikk jeg Kasia til å ta et par bilder av meg på vei til restauranten. Trench coaten og skoene er noe av det nye jeg har på meg på bildene under. Jeg har egentlig aldri likt denne stilen helt, men ville prøve det ut for det. Snart om ikke lenge skal jeg og Dino ut en tur i det fine været, før solen gjemmer seg bort igjen!

TRENCH COAT: Zara // SKJERF: Mamma sin // STRØMPE: H&M // VESKE: Zara // SKO: Combinas

Har du kjøpt vårjakke i år.. hvis ja, hvor er den fra?
Gilan

My bestie outfit

Hei alle dere fine. Så fint at det plutselig begynte å snø der ute.. NOT. Jeg måtte komme meg hjem fra jobb fordi jeg rett og slett ble verre enn hva jeg var i går kveld og i morges. Har tatt en del paracetter, men det har ikke hjulpet meg noe særlig. Så jeg får bare holde meg hjemme og passe på at jeg ikke blir verre men bedre. Tusen takk for alle de fine kommentarene på forrige innlegg!
Nå, for å ha fokuset på noe helt annet, så tenkte jeg å vise et par bilder av Asma´s antrekk med dere. Disse bildene har jeg tatt av henne for en uke siden og nå som jeg så  gjennom de igjen, fikk jeg kjempe lyst til å dele de med dere. Jeg elsker måten hun setter klær sammen på. For dere som ikke vet hvem det er så er hun: min bestevenninne, vi har vært bestevenninner i over 7-8 år nå. Hun begynte med hijab helt frivillig for 1-2 år siden tror jeg. Siden da har hun klart å kle på seg mye finere og har renere stil enn det hun pleide å ha. Hun kler hijab så godt også, så hun er definisjonen på perfekt i mine øjne, som våre danske brødere sier hihi.


Hijab: Iran// Jakke: Zara // Veske: Sverige // Sko: Brandos.no // Bukse:  Zara// Sjerf: Gina//

YESTERDAY´S OUTFIT

Dette er da mitt antrekksbilde nummer 1 i går. Senere på dagen, besøkte vi Alan og Therese, Dinos bror. Da måtte jeg pynte meg litt mere, ha krøller osv. Hihi.. Er forresten utrolig gøy og overraskende at så mange likte kortfilmen jeg la ut i går " The search for.." haha! Nå skal huset vaskes grundig, så går jeg kanskje ut en tur senere om jeg orker? Jakke: Bik bok // Genser: London // Bukse : Carlings // Sjerf: CARLINGS // Klokke : Et av de smykke butikkene, husker ikke helt.


Nydelig vær ute, har du vært ute i dag?
-Gilan

TODAY´S OUTFIT - back to black

God torsdag dere, er ikke det deilig med solen ute? Får skikkelig sommerfølelse når jeg ser ut i vinduet, ikke at det er så veldig varmt ute da men. Jeg legger nå ut antrekksbilder fra i dag med dere, jeg prøvde og prøvde å bruke litt mere farger med det jeg tok på meg i dag men det gikk ikke. Hadde for lite tid og skapet er ikke akkurat så veldig ryddig i disse dagene. Så da ble det svart hele veien. Jeg er forresten blitt skikkelig forkjølet, har vært det i mange dager nå. Nesen min renner og halsen svir. Slitsomt! :(

TOPP: Zara // Skjørt: Bik Bok // Sko: Dinsko

Går du ofte i svart?
-Gilan

TODAY´S OUTFIT


Jakke: Bik Bok // T-short (Dino sitt): H&M FOR MEN // Bukse: Carlings // Sko: DinSko

Syns?
-Gilan

- NEW INN -

God gode morgen kjære dere. Er kanskje litt for sent å si det, men været er jo så fin i dag, at det enda føles som en varm og deilig sommermorgen! Tenkte forresten å dele det jeg kjøpte i Trondheim med dere. Var egentlig bare to ting, et par sko og en topp fra Zara. Planen var slett ikke hopping, men Gilan + Jilan + Gulizar søsteren min ute i byen, betyr bare en ting: SHOPPING, Hehe.

Som kanskje ganske mange av dere har merket, så er jeg rett å slett avhengig av disse platåskoene. Jeg har de i mange forskjellige farger og fasonger. Når jeg så disse, måtte jeg kjøpe de siden det andre paret jeg har begynner å bli gammel. De skal nok kastes nå, Det jeg likte med disse skoene var først og fremst bunnen og skinnet som skiller seg. Grunnen til at jeg har gått i paltåsko i så mange år er først og fremst fordi Jeg ikke klarer å gå i flate sko. Må derfor ha noen behagelige hæler, hvor jeg ikke ser dødssliten ut etter 2-3 timer. Disse er veldig save, jeg har tidligere gått i slike nesten en hel dag, uten noen problemer.

Vi tok også turen innom Zara i Trondheim, fordi Jilan skulle prøve en jakke. Da så jeg denne råkule toppen som jeg ikke kunne la være å kjøpe. Eller, min søster kjøpte den for meg fordi hun stå først i køen hihi.

Har du kjøpt klær eller sko i det siste? Hvis ja, hva og fra hvor?
-Gilan

JANUARS ANTREKKSBILDER / January outfit pictures

HOLA!

Tenkte å dele bilder av jaunuars antrekk med dere, la merke til at jeg har begynt å bruke skjorter ganske ofte nå som jeg så gjennom bildene! Senere i dag kan du forresten melde deg på ukens blogg på bloggen min, slik som jeg gjorde det sist, kommer jeg denne gangen også til å plukke opp ukens leser og ukens blogg! Da vil påmeldingen være åpent frem til mandagen! Nå må jeg komme meg videre, mye å gjøre nå som musikkvideoinspillingen er i morgen! Ha en super duper fin dag dere! <3

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10)

11)

12)Noe du likte her?:D

-Gilan

TIPS TIL BRUK AV SOMMERSKJOLER OM VINTEREN

Hvem har sagt at en ikke kan bruke sommerskjoler om vinteren? For oss som liker å beholde den femenine delen av oss til og med i kulden, er sommerskjoler tinget. En får jo ikke brukt sommer skjoler mer enn max 15 dager i året her, med mindre man drar på ferie og bruker de der. Jeg personlig, pakker aldri ned alle kjolene. Som dere ser på bildene, så bruker jeg de på mange forskjellige måter, uten å måtte fryse.

Kjole: Bershka (London), Cardigan (grå): Carlings, Svart genser: Bik Bok

Jeg bruker kjolene enten med en genser, lang cardigan eller med en kort blazer under vinterjakke med sjerf og alt. For oss som fryser litt mere enn andre, kan det være lurt med ullstrømpe og varmestrømper. Om jeg skulle bruke de, så tar jeg som oftest på meg en genser over, fordi at jeg er kjempe glad i skjørter. Spesielt blomstrete fargerike skjørter, som da også gir en kjedelig vinter dag litt mere liv og farge.

Pleier du å bruke sommerskjoler eller andre sommerplag om vinteren?
-Gilan

 

TODAYS OUTFIT

Da går resten av dagen hos min mor. Ah, som jeg savner henne, den gode maten hun lager og de koselige kveldene med familien. Har ikke sett henne på en uke! Nå, får dere et antrekksbilde! Ønsker dere en kjempe kjempe fin dag videre:)Topp: Primark. Har skrevet om resten;)

Syns om antrekket?
-Gilan

TODAYS OUTFIT!

Hello sweet people!

For ikke så lenge siden, var Kasia min kollega hjemme hos meg. Jeg skulle prøve ut noe på henne som jeg aldri hadde gjort før. Noe kunstnerisk, rettere sagt mer  kreativt enn det jeg er vant med som ellers. Hun og Farid mente det ble utrolig kult, men selv syns jeg det ble ok. Men så tenkte jeg, for å være første gangen min, så var det ikke så verst. Hihi.. Bilder av den looken vil nok komme i løpet av uken! Men, nok om det. Jeg skal nå dele bildene fra dagens outfit med dere.

Genser/topp: Bik Bok, Reaten har jeg skrevet om i tidligere innlegg:)

Har du hatt en bra dag?
-Gilan

 

TODAYS OUTFIT, MAKEUP AND HAIR

Det er egentlig rett før vi skal ut av huset, vi skal nemlig ut å besøke noen av våre gode venner: Sanaz og Rune. Utrolig koselig par! Vi skal se LFC kamp, spise og kose oss! Tenkte å dele antrekk, hår og sminke bildene fra i dag med dere.

I dag er også siste dagen hvor du kan spørre meg om hva du vil HER. Svarene på spørsmålsrunden vil komme i morgen!


Siden krøllene mine blir for rottete etter to dager, valgte jeg å bare rulle det oppover bakifra og feste det med hårspenner;) tar max 3 min!Genser: New look (London), Skjørt: H&M, Strømpe: H&M, Sko: Nelly, Ring: Arts&crafts, Halskjede: Pull&bear (London)

Senere i kveld vil det komme bilder fra den siste looken jeg har gjort. hoho.. tror dere vil like bildene;)
Dine planer for i dag?

Gilan

TOYDAS OUTFIT AND MAKEUP!!

Som jeg også skrev  i det forrige innlegget, så skal jeg på bursdagsselskap i dag. Har derfor pyntet meg litt ekstra i dag. Enn det jeg vanligvis gjør. Utrolig gøy å sminke seg ordentlig igjen og fikse håret som jeg pleide å gjøre i gode gamle dager, hehe. Jeg var veldig usikker på hvordan jeg skulle være på håret i dag, spurte derfor mannen min i går om hvordan han syns var finest. Svaret viste jeg selvfølgelig før han svarte: Krøller baby, du er finest med krøller. Da ble det krøller i dag. For dere som har spurt meg om dette før. I disse bildene er mitt hår 100% naturlig. Noen ganger, når jeg har veldig dårlig hår dag, jukser jeg litt med krølltang. Da bruker jeg bare å krølle den opperste delen, eller de delene hvor det er veldig rottete.

Beklager det med vannmerket på alle bildene, men jeg har blitt frastjålet bilder før og vil helst unngå at det skjer igjen.

Outfit: Skinnjakke: H&M, Skjorte: Risøe?, Skjørt: New Look (London), Halskjede: Arts&Crafts, Ring: Bik Bok, Strømpe: Bik Bok, Sko: Primark
Sminke: Id bare minerals foudantion - Makeup Mekka Concealer- Mac øyenskygger - Maybelline gel liner - Mac myth lepstift.

Ha en strålende kveld videre dere!
-Gilan

LONDON INNKJØP DEL 3: KLÆR

Da var tiden inne for siste innkjøps innlegg fra London, som da er Klær. Jeg har tidligere vist både det jeg har kjøtp av sminke og tilbehør også. For deg som har gått glipp av det og vil se innkjøp nr.1 og 2. klikk HER for sminke innkjøp. Klikk HER for å se smykker/vesker og sko innlegget.

Dette var da mitt siste innkjøp i London. Du må bare spørre om pris/butikk på de forskjellige. Skriver det ikke nå fordi 1. jeg har dårlig tid 2. Jeg har de ikke i nærheten nå. Men jeg kan svare om du lurer på noe!

Syns?
-Gilan

LONDON INNKJØP DEL 2: Sko/smykker/vesker

Hei og hei! Sitter her og ser LFC kamp sammen med mannen min, vi leder! woho! Deler nå bilder av London innkjøp del 2. Orker ikke å skrive pris og butikk på alle, spør om det er noe du lurer på så kan jeg svare senere i kveld. Vi skal på trening senere når kampen er ferdig! Gledings!

Ah, sånne hadde jeg ønsket meg lenge!

 

Ha en fin søndagskveld videre dere:)
-Gilan

 

NEW INN

Jeg tenkte å dele bilder av de nye smykkene jeg har fått/kjøpt inn i de siste dagene.  Dagen jeg var ute med Sheima, venninnen min, gikk vi rundt for å se på klær og smykker. Da fant jeg et par armbånd som jeg ikke kunne la være å kjøpe. De var utrolig fine syns jeg og måtte derfor ta de med hjem;)

Nå skal jeg gå gjennom bildene jeg og Dino tok på lørdagen, gleder meg til å vise dere bilder av bruden som jeg stylet!Alle 3 over er kjøpte hos bikbok - på salg;)


Denne nydelige halskjeden fikk jeg av min venninne Asma, som er fra Arts & Crafts.

 

 

Har du kjøpt smykker i det siste? Hvis ja, hva og hvor pleier du å kjøpe smykker fra?

 

-Gilan

NEW IN

Hei fine dere!

Planen idag var å være hjemme, spise noe lett så dra på trening sammen med min vennine Asma. Hun ringte meg rundt 4 tiden og sa hun ville kjøpe nye treningstøy etter jobb og ville at jeg skulle være med. OK, sa jeg selvfølgelig å dro å møtt henne på hennes nye jobb i Arts & Crafts. Jeg kunne selvfølgelig ikke la være å kjøpe noe når jeg først var der, de har nok verdens fineste smykker også var det salg itillegg. Så tre ringer kom hjem med meg idag! Etter det dro vi å kjøpte nye treningstøy til henne, så dro vi å spiste på Rise bowl og da var det forsent til trening fordi: 1.vi var altfor mette, 2. resepsjonisten på treningsenteret hadde nok gått for dagen, tenkte vi og hun trenger jo å melde seg først for å kunne trene. Så vi utnyttet de timene vi var sammen og koset oss! Vi har tidligere trent sammen og gleder meg sykt til å begynne å trene med henne igjen! Da blir det nok mye latter!;)


Nawhh..sommerfugl<3

Japp, dro ut med nesten ingen sminke idag, noe jeg har gjort ofte i det siste.

Det beste med ringene fra Arts & Crafts er det at de er justerbare. For oss som har veldig smale fingere, er det viktig at man kan justere på størrelsen!

 

Hva har du gjort idag og hva er planen for resten av kvelden?:)

Gilan

 

NEW IN + TODAYS OUTFIT

GOD ONSDAG ALLE SAMMEN!

Det er så utrolig deprimerende å se det mørke og våte været ute! Men det er vel slik være er her og det skal ikke ødelegge dagen min!:D Dagen min startet ganske tidlig idag faktisk! Så kom jeg på jobb 11. og ville bare oppdatere dere med den skjorta som ville være med hjem igår. Jeg var ute en tur etter jobb med bestevenninen min Asma, legg merke til ute en tur bare.. endte med at begge gikk hjem med pose i hånda. Jeg har i det siste blitt utrolig glad i skjorter og ikke minst svart farge. Jeg har handla inn mye i svart i det siste og jeg liker det kjempe godt. Men igjen tilbake til kjorter.. Når jeg er i butikkene ser jeg alltid etter hva de har av fine kjorter så ser jeg videre på vanlige overdeler. Det kule med skjorter er at man kan bruke det til mye forskjellige og lage forskjellige styler ut av en.

Denne jeg skal vise dere nå, fant jeg på Risøre, er faktisk første gangen jeg kjøper noe derfra tror jeg. Jeg har aldri orket å bruke tid i den butikken, men igår så jeg faktisk mye kult der som man ikke finner i andre butikker. De har fine detaljer på div plagene men minuset med butikken er at de har få klær i xs! :/ Så jeg måtte kjøpe den i s igår.

Idag slutter jeg klokken 4 på jobb så skal jeg rett til frisøren (gleder meg) det er faktisk derfor jeg har rettet ut håret idag også for å spare tid. Er ikke jeg snill? hehe, gjorde det egentlig mest for min egen skyld fordi jeg skal møte bestevenninen min Liv Randi etter jobb. Vi skal nemlig ferie 10 års jubileum for vår søster og vennnskap haha! Jeg fikk forresten den fine gaven av henne!

*Bilder av gaven

*Daten vår idag

* Mitt nye hår kommer senere ikveld eller imorgen!

 

 

Skjorte: Risøe, Ring: Løkka markedet, deksel: H&M, Bukse: H&M

Bekalger for dårlig bildekavlitet og fordi at de er tatt gjennom speilet haha, har ingen her som kan ta bilder for meg!:(
Hvor ofte går du i skjorter og hvor pleier du å kjøpe dine ifra?

Gil

NEW IN

Hola!


Så utrolig gøy at så mange av dere hadde noe å spørre om i spørsmålsrunden jeg hadde i går, jeg kommer ikke til å svare på de før i morgen så dere som ikke har fått det med dere kan fortsatt spørre i vei -> Her.
Dagen min startet ganske rolig, jeg klarte å sove til 12.30 også spiste jeg og mannen min noe lett og gikk ut i det fine været. På søndager er det marked på Grunnerløka, jeg har vært der en gang før og i dag var det andre gangen. En kan finne mye smått og fint om man har plass hjemme og tid til å lete. Sola skinte, så vi tok oss god tid til å gå rundt på "løkka" og tok da også turen innom markedet.


Jeg er og har alltid vært utrolig glad i ringer og idag fant jeg tre fine ringer som jeg bare måtte kjøpe med meg hjem!
Trodde aldri jeg skulle finne noe der, men jeg kunne nesten ikke la være å kjøpe de søtingene! Kjøpte forressten også et kult kinesisk spill som heter..vet ikke hva det heter, her har dere bildet av det også! Bilder tatt med: Canon 5D MKII, 24-70mm Canon linse ( for de av dere som er intressert i det:)

 

 

Hva har du gjort i dag og hva er dine planer for i kveld?