hits

Produkter

Mine favoritt vipper?


Heisann! Tenkte å komme innom en kjapp tur innom for å svare på et spørsmål jeg ofte blir stilt. Hvilken vipper bruker du? Jeg har brukt og bruker fortsatt mye forskjellig, men de merkene jeg bruker mest eller har brukt mest de siste årene er: House of lashes og Huda beauty sine vipper! Mest fordi jeg elsker kvaliteten på vippene, de kan bli brukt mye og over lengre tid og begge merkene har veldig mye bra utvalgt. Det pluss at begge merkene har kjempe fine dramatiske vipper, noe jeg elsker! På det bildet over har jeg f.eks brukt Huda Beauty sine vipper! 

Hva er dine favoritt vipper?

Some beauty faves

Her er noen av mine favoritt produkter som ble med på ferie! 


Bobbi Brown contour palette - Tom Ford Illuminateur De Tent - Chanel Poudre universelle compacte - MAC Strobe Cream 

Some breathtaking beauty news

Sponsede presseprodukter


Say hello to some of my new babes, from the top: Giorgio Armani Si perfume - Rouge De Armani Sheers lipstick - MAC Beamin blush - Giorgio Armani 205 Ecstasy lacquer!


 

IN THE SPOTLIGHT

 

Sponsede presseprodukter

Heisann! Starter dette innlegget med å si tuuuusen takk, til alle dere som har ønsket meg god bedring! Jeg føler mye nesten helt frisk igjen og det feirer vi med en treningsøkt om under en time! Jeg har hatt en super effektiv og produktiv dag i dag. Deilig å få gjort unna så mye man kan av gjøremål før reise. Æh, jeg gleder meg sånn til å reise!Men dere, over til noe annet. Her om dagen fikk jeg litt av en pakke fra MAC med en ny kolleksjon som heter In The Spotlight! Mange av dere vet at jeg elsker og er fast bruker av MAC sin strobe cream. Den jeg har brukt hele tiden er den som er silver. Nå har jeg endelig fått flere farger som jeg kan eksperimentere med og teste ut! Det samme med MAC sine nye shades, som er en av et mine favoritt highlihetere ever! 

Har du testet ut noen av disse produktene?

Beauty news

Sponsede presseprodukter

Hva sier dere om vi starter denne dagen med 3 herlige beauty nyheter? Jeg har i dag brukt litt tid på å gå gjennom noen av de siste produktene jeg har fått inn og de tre dere ser under er tydeligvis mine favoritter allerede, før jeg faktisk har prøvd dem. I mean, se på den nydelige Giorgio Armani bronzeren, can we juuuust? I´m so in love! Eller den nye YSL Black Opium Shock Bomb parfymen, med en frisk men samtidig intens lukt. For å ikke glemme å nevne den nye YSL Volume Effet Faux Cils mascaraen som er ekstra svart. Gjett om jeg gleder meg til å leke med disse!:D

My Favorite Foundations right now

 Her kommer det et veldig etterspurt innlegg om mine favoritt foundations akkurat nå! Mange av dere vet at jeg er veldig kresen når det kommer til base og hudprodukter generelt. Mest fordi jeg har sensitive hud og ikke tåler alt. Derfor så pleier jeg å forholde meg til få daglige hudprodukter. Nå skal jeg fortelle dere om noen av mine favoritt foundations som har bra dekkeevne som jeg har brukt jevnlig i den siste tiden. 
ESTEE LAUDER - Double Wear

Dette er en foundation jeg begynte å bruke først i fjor. Som kanskje dere har merket i de produktlistene jeg har delt på bloggen i det siste, så har jeg brukt denne ofte. Rett og slett fordi den dekker bra, har bra holdbarhet og føles samtidig lett på huden. Denne går til alle hudtyper og beskytter huden med solfaktor 10!

GIORGIO ARMANI - Power Fabric

Denne foundationen er en bra kombinasjon på lett men samtidig full dekkende (matt) finish foundation. Denne har jeg nettopp fått testet ut, men både jeg og huden min elsker den! Det jeg liker ekstra godt med denne foundationen er det at den  har SPF 24 også kommer den i hele 20 forskjellige farger! Fantastisk eller hva?

URBAN DECAY- Naked Skin 

Dette er en super lett og fluffy foundation som dekker bra uten at man føler man har så mye på huden. Den er oljefri og smelter utrolig godt i huden og ser bedre og bedre ut i løpet av dagen. 

Hvilken foundation bruker du og hvorfor?

Topp 3: Concealere

Jeg blir veldig ofte spurt om hvilken concealer jeg bruker, hvorfor og om jeg har noen favoritter. Her kommer det derfor et veldig etterspurt innlegg om mine topp 3 favoritt concealere. Jeg har brukt mange forskjellige, men de tre dere ser under er de som havner på min topp 3 liste. Det finnes selvfølgelig veldig mange forskjellig varianter av concealer, som krem, flytende og stift. Alle tre som er på min topp 3 favoritt liste er flytende concealere.

MAC Pro Longwear Concealer

Jeg er nesten sikker på at de fleste av dere vet hvorfor denne Pro Longwear concealeren fra MAC havner på topp listen min?  Vel, denne concealeren dekker utrolig bra, har myk konsistens og smelter helt perfekt inn i huden! Denne har jeg brukt i flere år og uansett hva annet jeg prøver, så føler jeg de aldri gir like bra resultat som denne på huden min! My true love. 

Urban Decay Naked Skin Concealer

Denne havnet fort i topp 3 listen min etter at jeg prøvde den for første gang. Naked skin har litt mere kremete konsistens i forhold til Mac Pro Longwear fra Mac, så den gir kanskje litt mattere finish, men den er perfekt til både highlighting og dekk av ujevnheter i huden. Det jeg også liker godt med denne er den myke svamp applikatoren som kommer med. 

Nars Radian Creamy Concealer

Denne concealeren fra Nars kjøpte jeg først i fjor da jeg reiste til NY ettersom nesten alle beauty bloggere og youtubere jeg følgte brukte den. Grunnen til at jeg ikke er så veldig stor fan av den er rett og slett fordi jeg føler den kan bli litt for tørr for huden min. Jeg er litt ekstra tørr under øynene enn resten av ansiktet og føler derfor den blir best på andre steder i ansiktet. Jeg bruker den mest til å dekke til urenheter i huden men også en del til highlighting når jeg konturer ansiktet. Den har perfekt konsistens til det føler jeg, ettersom den er ganske tykk, men blender seg godt inn i huden for det. 
Any favs?:)


 

Pure love

Sponset presseprodukter

For et par dager siden fikk jeg en pakke fra Gerard Cosmetics med noen av deres leppe produkter. Den ene leppestiften fra de brukte jeg på nyttårsaften og den var helt fantastisk! Jeg skriver ikke om produkter, med mindre jeg har prøvd de og disse produktene vet jeg med sikkerhet kommer til å bli mye brukt av meg fremover. Den jeg brukte var Hydra matte - Serenity og jeg må si jeg elsket både fargen og konsistensen. Jeg elsker matte leppestifter, men føler ofte at matte leppestifter kan tørke ut lepper. Denne var derimot myk og kremte, noe som gjorde at leppene ikke ble for matte og tørre av det. Jeg har enda ikke prøvd de vanlige leppestiftene dere ser på bildene under. Kommer med en liten review på de også når jeg har fått prøvd dem ut!:D Enn så lenge, Hydra Matte leppestiftene er pure love!
Fra venstre har jeg swatchet Hydra matte i 1. Coachella 2. Fuzzy Navel 3. Serenity 4. Honeymoon

Har du prøvd noe fra Gerard Cosmetics?

 

let it glow, let it glow let it glow!


God mandag! Har dere hatt en bra start på denne uken så langt? Jeg har selv hatt en veldig glowy morgen ettersom jeg valgte å leke litt med mine highlighetere litt tidligere i dag. Jeg har begynt å sortere litt i base/pudder og foundation sminke hyllene mine og må jeg har funnet mye nytt, urørt og ja.. glowy! Over har dere noen av de highlight og bronzere jeg fant mens jeg drev å ryddet litt. Jeg blir ofte spurt om hvilken highlighter jeg bruker og om jeg har noen favoritter. Jeg lurer derfor på, er dere interessert i et highlight innlegg med swatches og mine top 5 favoritter?

December faves


I dag har jeg hatt litt av en story på Snapchat. Jeg har for første gang laget "produktliste" av #motd look på snapchat! Over har dere noen av de produktene jeg har brukt i dagens look og som også er mine desember favoritter! Snappene er dessverre på kurdisk, ettersom jeg har en god del kurdiske følgere der som også ønsker sminketips. Jeg må derfor noen ganger snakke kurdisk også så alle blir fornøyde. Lover å gjøre neste snap "produktliste" på norsk og beklager hvis dere syns det er kjipt at jeg snakker en del kurdisk der.  

Så tilbake til desember favoritter: Fra øverst til venstre: UD All nighter foundation, MAC lightful c marine bright formula spf 30 moisturizer, NYX lingeri liquid lipstick Lipli 3, The Balm bronzer- Bahama mama - Nabla blush i Nectarin og ABH Dipbrow i Blonde! 

Hva er dine desember favoritter?

GolDust

Presseprodukter

I dag fikk jeg en herlig pakke i posten fra Nabla Cosmetics med deres nye GolDust kolleksjon som består av 1 Liqued eyeliner, 8 øyenskygger med forskjellige tekstur, 2 blusher, 1 krem øyenskygge og 5 Diva cream leppestifter! Denne kolleksjonen ble lansert i dag og du kan nå se en liten review med litt swatches  på min snap: Gilansharafani! Jeg gleder meg til å lage en look med disse produktene for å teste de ut og vise dere hvordan de er på! Jeg har tidligere brukt en god del produkter fra Nabla så jeg vet med sikkerhet at det blir bra sånn uansett! 


Her har dere leppestiftene til jeg får tattt bilde av resten av produktene:D

 

Ultimate Basics


Dette er en øyenskygge palett fra Urban decay jeg har gledet meg til å få teste ut! Jeg har venninner som allerede har prøvd den og jeg vet også av erfaring at UD har helt fantastiske pigmenterte øyenskygger. Denne Ultimate basic, all matte all natural er en drømmepalett for ei som meg som er glad i matte, naturlige jordtoner! Gjett om jeg gleder meg til å få lekt me den dere:D Her er det ikke bare selve skyggene som er så fantastiske, men også selve pakningen som gjør at hele paletten blir så perfekt. Jeg elsker den rose-gold fargen paletten består av, som også åpnes til 12 nydelige farger og full-size speil på innsiden. 

 

For en delikat og forfriskende duft! SÌ Eau de toilette består utelukket av de mest essensielle ingrediensene. Her finner du en fin blanding av solbærsorbet, grønne pærer, mandarin, neroli med noter av fresia, mairose, vanilje og patchouli. Denne duften skal gjenspeile utstrålingen til den fengslende og bekymringsløse kvinnen! En modig og sterk kvinne. LET ME SHOWER IN THIS PERFUME, sier jeg bare:DSì, har du luktet denne skjønnheten?

My 3 november favorite beauty products


Burberry Body Eau De Perfume / Yves Saint Laurent Nr. 1 Rouge Pop Art / MAC Perfect Score
Hva er dine topp 3 favoritt skjønnhetsprodukter akkurat nå? 

VIKTOR & ROLF

3 av mine absolutt favoritt parfymer fra Viktro & Rolf! Jeg elsker nye dufter og disse tre fra V&R er umulig å ikke forelske seg i. Tre super søte og feminine dufter som er forseglet i nydelige og eksklusive flasker. 

La meg starte med å presentere dere den nye Flowerbomb designet som kommer før hver vintersesong fra V&R! En flakong som er nydelig dekorert med en frostet blomst! Denne består av sensuelle noter. En vakkert komponert bukket med sambac- sjasmin, centifoliarose og catleyorkide gir en varm harmoni. Dette er også en limited edition duft som har vært tilgjengelig i butikkene siden begynnelse av oktober.

Jeg har allerede skrevet om FlowerBomb, dere kan lese det innlegget ved å trykke her. BONBON EDP har jeg derimot ikke skrevet om enda. Den fikk jeg før jeg reiste ned til hjemme landet og fikk først luktet ordentlig på den i går. Dette er en duft som har vært tilgjengelig i butikkene siden oktober i et begrenset opplag. BonBon er en karamellsensasjon. Hovednoten er med andre ord karamell. En super naturlig, feminin og fin duft! 
Hva er din favoritt parfyme?

MON PARIS

La meg starte denne dagen med å presentere Mon Paris, en parfyme jeg har brukt hver dag den siste uken. Mon Paris er den nye parfymen til Yves Saint Laurent. Jeg har mange parfymer fra YSL og generelt mange parfymer fra forskjellige merker. Det er derfor sjeldent at jeg bruker samme parfymer flere ganger i løpet av en uke. Men denne har jeg faktisk brukt hver eneste dag i en hel uke uten å ha følt for å bytte med en av mine andre favoritt parfymer. 

Om du er glad i feminine, friske og fruktige dufter med god holdbarhet så burde du komme deg til butikken og teste ut denne! I´m in love og er sikker på at du også kommer til å elske den om du er som sagt glad i feminine dufter som meg:D


Hvilken parfyme bruker du nå?

#ysl#monparis#gilmakeup

PEDI

Sponset presseprodukter

Ofte så føler jeg at jeg får ekstra tørre føtter rundt denne årstiden. For en stund siden leste jeg om at man lettere kan få ekstra tørre føtter av høye hæler og sandaler, da skjønte jeg at det ikke var så rart. Med tanken på at jeg går mye i åpne sko når det er sommer og vår. Dette er noe mange sliter med virker det som. I hvert fall de som går mye i ja.. ubehagelige sko på føttene hihi! For et par uker siden fikk jeg dette Pedi kittet som er spesielt designet for  å mykgjøre og gi fukt til grove og tørre føtter. Jeg prøvde den for første gang i forrige uke og angrer litt på at jeg ikke har tatt den med til Oslo. Jeg fikk utrolig mye føtter etter bare en behandling og har bestemt meg for å gjøre det igjen når jeg har kommet meg tilbake til Trondheim!
Denne mykgjørende softening kremen likte jeg kjempe godt! Den kan brukes daglig og er veldig fuktighetsgivende! Det jeg likte kanskje aller best med den er det at den ikke er klissete. Noe jeg føler ofte mange fot-kremer er. 

Denne Pedi skrubben er også designet for daglig bruk for å skrubbe bort hard og tørr hud. Fungerer kjempe bra og hjelper veldig med å fornøye hud teksturen!
Sliter du med tørr hud på føttene ? Hvis ja, hva er dine beste tips for mykere føtter?

100 Lipsticks

Dette var planen min i dag: DEL 1. Jeg skulle stå opp, spise noe lett også sette meg ned å jobbe i et par timer. Det gikk bra. DEL 2. Når jeg var ferdig med mine gjøremål, så skulle jeg gå gjennom alle min 100 UD Vice leppestifter, finne meg 10 favoritter og swatche de for dere og skrive et innlegg om det. Det gikk ikke så veldig bra. Dere skjønner, alle de 100 leppestiftene er like nydelige for meg. Det var derfor helt umulig for meg å liksom lage meg top 10 favoritter. Derfor så tenkte jeg, hvorfor heller ikke gi kjærlighet til de alle og lage one big lipstick heart av dem alle. Together, slik som de er ment til å være haha! Jeg vet ikke med dere, men jeg blir rett og slett lykkelig av å se på alle disse leppestiftene! 


I mean.. Look at them! My babies!

Disse leppestiftene er en blanding av HIGH SHINE FINISH, MATTE FINISH, METALLIC FINISH, SATIN FINISH & SHIMMER FINISH!
Har du testet noen av disse VICE leppestiftene fra UD?

Sonia Rykiel x Lancome

Sponsede presseprodukter

Stil, dristighet og innovasjon. Det er stikkordene til denne unike kolleksjonen, Sonia Rykiel x Lancome. De stikkordene føler jeg beskriver kolleksjonen utrolig bra. Fordi det aller første jeg selv sa da jeg så disse produktene, var "wow, for en kul og unik design". Jeg elsker produkter som skiller seg ut og disse er en perfekt eksmepl på det jeg liker. Denne on-the-go kolleksjonen er en av mine favoritt kolleksjoner som Lancome har kommet med hittil!

Den nydelige paletten dere ser over er inspirert av Saint Germain des Prés, som da er en ny design på den kjente Lancomes funksjonelle maxi palett.Parisian Lip, kommer i fire forskjellige farger. Den jeg har swatchet under er i fargen French Baiser, som består av en dyp & sensuell rød tone.
Denne kolleksjonen ble lansert den 10. aug! Så den finner dere i butikker nå:)

Har du prøvd noen av disse produktene?
 

Tender Romance

Sponset presseprodukter

Tender Romance vekker minnene om både sødmen og det uskyldige ved å bli forelsket for førstegang
- Ralph Lauren

 

Dere som leser blogger min og følger meg på snap vet at jeg er parfyme freak. Denne myke og feminine duften er en ren kjærlighetshistorie. Denne har duftnoter av blant annet pære-akkord, bergamott, sjasmin og musk. Disse duftene gir denne parfymen mykt og lys uttrykk, noe jeg elsker. Denne parfymen skal ha kommet ut i butikk allerede i starten av august! :D

 

Cannes & Abu Dhabi

Heisann! I dag tenkte jeg å komme innom en kjapp tur for å fortelle dere om to av mine nye soft matte leppestifter fra NYX. Jeg elsker matte leppestifter  generelt, men føler ofte at noen kan bli for tørre og matte. Disse fra NYC gir derimot perfekt finish, er mattende uten å tørke ut leppenen.
NYX soft matte lip cream i Cannes & Abu Dhabi!
 

15 "must have" produkter alle burde ha i sminkepungen!

Hei på deg! Her kommer det endelig et innlegg om produkter jeg mener er et must å ha hjemme eller i sminkepungen. Dette er et veldig veldig etterspurt innlegg, så jeg håper den er til hjelp og dere liker den. Ettersom jeg jobber som makeup artist og skjønnhetsblogger i tillegg, så hadde jeg nok fått panikk om jeg bare hadde hatt 15 produkter i sminkepungen min. Men, dere ønsket å vite mine absolutt ultimate must have produkter, som jeg selv må ha og mener alle damer/jenter burde ha hjemme i sminkepungen eller i sminkeskuffen.

1. En god sminke fjerner.

Etter min mening så skal du ikke sminke deg, med mindre du vet at du har en god rense såpe eller sminke fjerner som du kan fjerne sminke din med før du skal legge deg. Det er viktig å rense huden godt før sminken skal påføres også for å få det optimale resultatet.

2. Fuktighetskrem med solfaktor.

Det beste du kan gjøre for å beskytte huden din er å bruke fuktighetskrem med solfaktor (minimum SPF 15). Uansett vær, hver enste dag. Om huden din ikke er fresh og blir tatt godt vare på, så vil ikke sminken din se bra ut.

3. Primer.

Før pleide jeg å bruke primer hver eneste dag. I det siste året har jeg byttet det med en god fuktighetsgivende krem i hverdagene med solfaktor før jeg legger på sminken. Eller så pleier jeg å bruke en primer som er med solfaktor før sminken skal legges på til spesielle anledninger. Jeg har ganske normal hud, så jeg føler ikke lenger at jeg trenger primer hver eneste dag ettersom sminke min holder seg bra uansett. Men har du f.eks. T-sone, fett hud eller kjempe tørr hud, så burde du først pleie huden med gode og tilpasset produkter også bruke en primer som balanserer huden din før du legger på sminke.

4. Foundation.

Ingenting er som en pen base. Ser huden din frisk, glatt og bra ut så vil automatisk resten av sminken din også se smashing ut.

5. Concealer.

Dette er et av de produktene som jeg bare må ha når jeg sminker meg. En concealer kan f.eks brukes til å dekke til mørke ringer under øynene, dekke ujevnheter, kviser osv. I dag finnes det også forskjellige paletter en kan kjøpe, som inneholder både korrigeringsfarge og concealere.

5. Konturerings palett.

Nå finnes det heldigvis et hav av diverse varianter av konturerings paletter som en kan velge mellom. For å spare tid, penger og plass i sminkepungen, så burde du ha en konturerings palett. Som f.eks inneholder setting pudder ( som du kan bruke under øynene), en god highlighter som du kan bruke på kinnbein, rouge og en mørkere tone pudder eller bronzer som du kan skyggelegge resten av ansiktet med.

6. Sminkekoster

Sminkekoster er en av de tingene som avgjører hvordan sminken ser ut. Det er kjempe viktig å investere i andre koster enn de som følger med noen paletter.


7. Bryn

Du kan enten velge mellom skygge eller pen. Pene og symmetriske bryn skal ikke undervurderes!  Bryn gele er også greit å ha, spesielt til de som har veldig bustete og lange bryn.

8. Mascara

Personlig så har jeg alltid to maskaraer i sminkepungen. En som gir volum og en går på lengde. Men, en klassisk svart maskara skal også holde!

9. Eyeliner

En vannfast eyeliner pen eller gele er noe alle burde ha i sminkepungen. Det er helt utrolig hvor mye en liten touch av eyeliner kan gjøre!

10. Øyenskygge primer

Så skyggen holder seg og ikke forsvinner eller striper seg i løpet av dagen.

11. Øyenskygge palett

Det finne heldigvis mange forskjellige paletter med forskjellige fargekombinasjoner. Kjøp deg en palett med lyse og mørker farger, som du bruker mest, både til fest og hverdag.

12. Vippetang

Et magisk produkt som hjelper helt rette eller ikke så bøyde vipper.

13. Leppestifter

Etter min mening så holder det med å ha leppestifter i disse tre forskjellige fargene: Vinrødt, nude og rød.

14. leppepomade

Viktig at leppene pleies hver eneste dag.

15. Setting spray

Så sminken holder seg bra!


Hva er dine ultimate makeup produkter?

Beauty

Bronzer: Sunny Surprise  - Upward Lash (black) - Flocking fabulous lipstick!

Hei onsdag! Jeg var å gikk gjennom en del av sminke min (som fremdeles er i esker) i stad for å se om det var noe der jeg enda ikke hadde rukket å teste ut. For å si det sånn, takket være flyttingprosessen, så har jeg to-tre poser med produkter som venter på å bli test ut! Blant de produktene var disse tre skjønnhetene fra MAC! Jeg ville derfor høre om dere har testet de ut først og hva dere eventuelt syns om de? Jeg gleder meg spesielt til å teste ute blushen! Sunny surprise baby;D

I morgen er den store dagen hvor vi får en stor levering levert hjemme med møbler! Med de møblene kommer endelig oppbevaringskap, bord osv til sminkerommet mitt! Jeg er så klar til å få satt de sammen og organisere sminken min!

Current favorites ❣JetSetSun@rebirthoftheprincess | Bronzing Stones @ysl | Anti- Redness serum @egerskinclinic |

What is your current favorite products?

Some summer favorites

The Estée Lauder Bronze Goddess, summer collection, Sun di Gioia - Giorgio Armani!


Har du noen sommer favoritt produkter for i år?

100 lispticks

Etter at vi kom tilbake på hotellet i går, banket noen på døren. Det var personalet fra hotellet som skulle levere en gave fra Urban Decay. Jeg ble heeeelt målløs da jeg så hva det var! Dette er den største lipstick line-upen de har hatt noen sinne og gjett hvem som er ansiktet bak denne fantastiske lanseringe? RUBY ROSE! Japp, det betyr også at jeg kommer til  å møte henne i dag og mange andre store fantastiske beauty youtubere og bloggere fra all over the world! Herlighet, for mye bra som skjer på engang, I can´t take it anymore hihi! Det beste? Er at dette ikke er alt, i morgen skal jeg gjøre noe utrolig spennende sammen med Urban Decay, noe jeg aldri før har gjort faktisk.. så, det jeg har i oppgave er å finne min favoritt shade of lipstick and I´ll be ready to go! Kan dere gjette hva jeg skal i morgen?

Jeg er sikker på at mange av dere har spørsmål angående de fargene i denne 100 Vices leppestift paletten. Jeg kan kort si at du finner alle farger her. Noe for alle rett og slett også er det sevfølgelig limited edition! Det er mange farger her som ikke har blitt lansert igjen på en stund og mye nytt. Noen av nyansene er også inspirert av andre UD sine gamle leppestifter og ikke minst øyenskygger og  eyepencils! Denne får nok den beste plassen i min nye studio!:D

 

TOPP 5: Mascara

Er det et produkt alle vi bruker, som både har interesse for sminke og ikke så er det Mascara. Det er også ofte et av de aller første sminke produktene vi starter med å bruke som tenåring. De fleste av oss har med andre ord prøvd en god del forskjellige mascara ut i fra det vi føler vippene våre trenger, om det er fyldighet, lengde eller begge deler. I dag vil jeg derfor skrive litt kort om min topp 5 mascara!1. Loreal Telescopic Carbon Black mascara

Dette er uten tvil min favoritt mascara. Fordi det jeg ofte ser etter i en mascara er god kost som både buer vippene, gir lengde og separerte vipper. Denne separerer vippene godt, klumper ikke men gir fortsatt tjukke og fyldige vipper. Ingen dryssing. maskaraen sitter dønn fast på vippene. Helt uten å være stiv.

2. Isadora Flashing volume instant mascara

"Hva? Så liten kost" Var det første jeg også tenkte da jeg så denne mascaraen. Denne unike børsten gjør at hver eneste vippehår blir definert, selv de korteste i øyekroken. Ingen dryssing eller stive vipper med denne heller, I just love it.

3. Urban Decay Perversion

Dette er kanskje den eneste mascaraen jeg liker å bruke som har tjukk kost. Det jeg liker aller beste med denne mascaraen er det at den er super svart akkurat som Black Carbon fra Loreal Telescopic. Den gir masse lengde og volum til vippene uten å se klumpete ut. Jeg pleier ofte å bruke denne med Telescopic for ekstra dramatiske vipper!

4. Lancome Grandiose

Denne mascaraen prøvde jeg for første gang rundt november i fjor og ble super imponert over hvor fine vipper den ga meg. Den klumper ikke og gir ganske fine og definerte vipper. Det som gjør denne mascaraen unik er kosten og måten den er designet på, slik at man enkelt kan påføre mascara på begge øynene uten å være redd for at staven treffer nesen pga bøyne. Smart ikke sant?

5. Diorshow - Iconic Overcurl

Denne mascaraen gir ekstremt fyldige og buede vipper. Ingrediensene sørger for god definisjon uten at vippene klumper seg. Børsten er også helt super da man kommer helt inn ved rota:) Litt uvant med kosten i starten, men man venner seg fort til det.

Hva er din favoritt mascara?

#favorittmascara #topp5mascara #mascara

 

Night Escape

Presse produkter

Har dere hørt om den nye kolleksjonen til YSL Savage Escape? Det er en makeup kolleksjon som er er inspirert av eventyrånd og ørkenlandskap. Det jeg likte aller best i den kolleksjonen var disse to neglakkene. To bokstaveligtalt strålende farger som gir det lille ekstra til din look og ikke minst antrekket. Favoritten min er uten tvil den romanstiske mørkeblå og metalliske nyansen Night Escape. De er utrolig pigmenterte og tørker fort! Tok på et lag i går før jeg begynte å filme og det så helt amazing ut!:D Skal se om jeg finner et bilde fra gårsdagen med neglene så dere kan se hvor fin den er på!


Denne kolleksjonen lanseres i begynnelse av mai og disse neglelakkene koster 235 kr.

#YSL #YSLSAVAGEESCAPE #NIGHTESCAPE

 

BEACHED BRONZER

Presseprodukt

Okei.. Det er sjeldent at jeg faller for et produkt. Selv om jeg elsker sminke og f.eks har kjempe lyst på et produkt så er det fortsatt ikke slik at jeg står i kø for det eller ikke sover om natten for å få tak i det på nett. Men denne bronzeren fra UD dere, denne har jeg liksom klart å forelske meg i sånn allarede første gangen jeg så den. Som makeupartist har jeg mye sminke, både hjemme og på jobb, og får ofte nye produkter med kjempe fancy innpakninger. Men aldri før har jeg vært så fasinert og forelsket i en innpakning/ design som denne. Den er så enkel, fresh og sommerlig!

De av dere som ikke har fått det med seg, så er denne brozneren et av produktene fra UD nye sommer kolleksjon og heter Bronzed! Det jeg også liker ekstra godt med denne bronzeren er det at den er matt, noe jeg føler er lettere å konturere ansiktet med! En glatt og kremaktig bronzer! Nå kan sommeren komme:D

#UD #UDBEACHEDBRONZER #UDSUMMERCOLLECTION


Kommer ny video på bloggen senere i kveld, stay tunnnned:D

Otherearthly

Presseprodukt

Future MAC collection!

Mange av dere som er interessert i sminke, har sikkert fått med seg at MAC nylig har lansert to nye limited edition kolleksjoner. Den ene heter Future MAC collection og her om dagen fikk jeg et produkt fra den kolleksjonen som heter Otherearthly. Jeg må si at jeg elsker designet og mønsteret på dette produktet. Før jeg prøde den ut, var jeg litt usikker på den sølvfargen ettersom den så for glitzy og kald ut. Men, de tre nyansene kommer utrolig godt sammen og gir en utrolig vakker fersken-rose-golden glød til kinnene! Jeg vurderer faktisk å gjøre en ny sminkelook i dag så dere får sett hvor fin denne er på! Future kolleksjonen kom ut den 8 april!

UD XX VICE LTD REOLADED

sponset presseprodukt

For et par dager siden fikk jeg en pakke levert hjem med Urban Decay sin nye sommerkolleksjon. UD har statset ekstra på denne kolleksjonen ettersom det er UD 20 års junilum. Blant den nye kolleksjonen var det denne skjønnheten: UD XX VICE LTD RELOADED øyenskygge paletten. En palett som består av 20 nydelige farger, alt fra peachy matte til deep blue metallic glitter. Med denne paletten kan du gå super nøytral eller super smokey. Mange av nyansene i denne paletten er også fra tidligere palettter!


Nydelig pakning med lilla og svart detaljer!
#UD #URBANDECAY

Pakke fra Sigma

Sponset produkter

Hei og god mandag! For et par dager siden fikk jeg en spennende pakke levert på døra. Pakken var fra Sigma beauty! De av dere som har lest bloggen min fra starten, vet hvor godt jeg liker Sigma sine produkter og hvor avhengig jeg er av deres koster spesielt. Da kan dere tenke dere hvor glad jeg ble da jeg så hva som var i pakken. Ikke bare pga koster, men også pga denne rensehansken! Jeg er helt crazy når det gjelder koster og hygene, dette var derfor midt i blinken for meg i og meg jeg bare hadde den mindre versjonen av denne rense hansken! Kanskje på tide at jeg lager en detaljert video eller innelgg om hvordan jeg renser mine koster? Hva tenker dere om det?

Alle produktene under er fra Sigmabeauty.comDe eneste produktene jeg ikke har testet fra Sigma er disse gel linerene! Har hørt mye bra om de, gleder meg til å teste de ut og gi dere en liten review på det!
Har du noen favoritt produkter fra Sigma?

#produkter #sigma #sigmabeauty #sigmabrushes #sigmacleaningglove

La Vie Est Belle

// presseprodukt

The Crystal Smile

Hei, da har jeg kommet meg hjem igjen etter et par timer i Oslo sentrum. Jeg startet dagen selvøfølgelig hjemme med en del papirarbeid, så dro jeg ut for å rekke laser timen min hos Eger Skin Clinic (kommer eget innlegg om det). Etter det dro jeg innom butikken for å handle mat, så kom turen hjem igjen. Nå har jeg sittet her og sett litt gjennom de produktene jeg fikk her om dagen i goodiebagen fra Loreal sin event, som jeg var på her om dagen med andre bloggere. Noe av det jeg fikk var blant annet denne søte og feminine duften fra Lancome. Det gjorde meg kjempe glad da jeg så at det var denne La Vie Est Belle parfymen i og med jeg hadde sett på den tidligere og ville prøve den ut. Den er like nydelig og god luktende som jeg trodde. Jeg elsker den fine og gjennomsiktige krystallflakongen! For å ikke glemme å nevne den søte organzabånden rundt dens hals med en hvit osmantusblomst, som da skal symbolisere frihetens vinger. Søt, eller hva?:D Denne parfymen er elsk! Er du like glad i delikate dufter som meg, så burde du ta en tur innom butikken og lukte på denne!

 

Pris: 50ml koster 665kr
Vi blogges <3

#LaVieEstBelle #LaVieEstBellelancome #Lancome #perfume #parfyme

Frisk start på dagen

Hva er vel bedre enn å starte en herlig dag med en deilig og frisk ansiktsmaske? Vel, i dag bestemte jeg meg for å starte dagen med det ettersom de siste dagene har gått i et siden jeg kom hjem fra Trondheim. Denne Biotherm - Wonder Mud masken er virkelig en av de beste jeg noen ganger har prøvd. De av dere som følger meg på Snap (Gilansharafani), har sikkert sett meg bruke den flere ganger! Ofte så pleier jeg også å sette den på etter en lang og stressende arbeidsdag. Ofte 2 ganger i uken når jeg har jobbet for mye. Jeg liker å oppebevare den i kjøleskapet så den er ekstra frisk og kjølig når jeg bruker den!

Det denne ansiktsmasken gjør er å gjøre porene mindre og glatter ut huden. Det beste med denne masken? Den inneholder skimmer! Det gir ansitket en kjempe fin glød. For å ikke glemme lukten, den lukter helt fantastisk! Det er sjeldent at jeg som er så kresen på hudpleie produkter faller sånn for et produkt. Til de av dere som er skeptiske til produkt reviews pga reklame osv. Dette er et presseprodukt, dvs. Jeg må ikke blogge om disse produktene om jeg ikke vil. Jeg får skrive akkurat det jeg vil og mener om produktene. Jeg får heller ikke betalt for å skrive om disse produktene. Så dette er en 100% ærlig review. Så om du jobber like mye som meg og bruker en del sminke i hverdagene.. vel tro meg når jeg sier dette: Huden din vil elske denne masken!:D#Biotherm #biotherfacemask #biothermwoundermud

Har du en favoritt ansiktsmaske?

Luksuriøs og stilfull!

Sponsede presseprodukter

MASCARA VINYL COUTURE

Før jeg dro ut i går, fikk jeg en pakke fra L´oreál levert på døra. En pakke jeg hadde gledet meg enormt mye til å motta! Etter Paris turen valgte jeg noen av de nyhetene jeg så under lansering for å teste ut. Pakken i går innheholdte de produktene! Noe av det som var i pakken var disse mascaraene som uten tvil er et av mine favoritt produkter fra YSL 2016! Nydelige farger som gir vippene det lille ekstra.

Gjett om jeg skal være kreativ med disse lekne fargene!
Det som gjorde at jeg forelsket meg helt i disse mascaraen allerede da jeg så dem i Paris var pakningen og designet. Jeg elsker den transparente og unike designen. Jeg har aldri sett en mascara med slik firkantet og gjennomsiktig design og det er nettopp det jeg elsker så godt med disse! Luksuriøs og stilfull!I´m so in love.


Disse lanseres i begynnelsen av juni og vil koste 290,-  stk

#ysl #yslbeaute #yslmascara #yslmascaravinylcouture #mascaravinylcouture

ALL NIGHTER, FIX+ & FACE MIST

Hei mandag og ny uke! Håper dere har hatt en bra start på uken dere! Selv så startet jeg denne dagen med å dra innom kiropraktoren min en tur for å løse litt låsninger i muskler. Painful, men digg! Så, ettersom jeg og Therese skal ut en tur i dag, tenkte jeg det var lurest å sminke meg ferdig før jeg dro ut sånn at jeg er ferdig når jeg har kommet meg hjem. Men i det jeg skulle ut, så jeg at det var litt klamt og overskyet ute. Jeg bestemte meg derfor for å spraye litt av All Nighter setting sprayen fra UD på ansiktet før jeg tok turen ut. Slik at sminken min ikke skulle bli påvirket av behandlingen hos kiroprakturen og heller ikke av været. Så, til tross for ca. 20 minutters gåtur ute i dette været, pluss å ha ligget på magen med ansiktet trykket ned på benkne hos kiroprakturen så sminken min like bra ut da jeg kom meg hjem og så meg i speilet! Jeg tror jeg har skrevet om denne All nighteren tidligere, but what can I do? I´ve got alot of love for this spray. Jeg tenkte også å anbefale dere to andre sprayer når jeg først var innom teamet.

Så, starter med denne Long Lasting setting spray- babyen fra UD. Hvorfor jeg liker denne så godt? Den lukter deilig og friskt. Også er det en bokstavelig talt all nighter setting spray. Fest, svett, dans, stress.. sminken vil se like bra og fresh ut after all!

Denne Fix + fra MAC prøvde jeg for første gang etter Danmark turen. Jeg elsker den! Dette er ikke en setting spray, dvs. du får ikke bedre holdbarhet på sminke av å bruke denne, men den gir deriomt masse fuktighet til huden. Denne kan brukes både før og etter sminken! SO FRESH!

Denne Face mist´en fra Make up store har jeg flere ganger klart å bruke opp! Den virker på nesten samme måte som MAC sin Fix +. Denne kan også brukes både før og etter sminke. En skikkelig oppfriskende duft! Vi blir jo alle mer eller mindre tørre i ansiktet etter en lang dag med både sminke og uten. Da er det greit å spraye ansiktet med denne friske bomben for å føle seg litt levende igjen! 


Har du prøvd noen av disse produktene?

FLOWERBOMB

//Sponsede presseprodukter

LA VIEN EN ROSE

Hva er vel bedre enn en deilig frisk og gnistrende duft nå som våren og sommeren nærmer seg? Denne La vie en rose duften er en sommerversjon av ikonduften Flowerbom. Brødrne Viktor og Rolf ville lage en duft som hadde makt til å kunne spre positiv budskap og det føler jeg de har klart. Denne duften bombaderer alt som er rundt med nydelig blomsterduft. Hver gang jeg sprayer den på meg, fantaserer jeg meg bort til varme sommerdager, hvor alle er glad og går med fargerike sommerklær. Åh, nå kjenner jeg at jeg drømte meg litt bort til sommertider! Jeg gleder meg til å kunne gå i kjoler igjen=D
Denne Flowerbomb - La Vien En Rose duften kommer i butikkene i slutten av mars. GLED dere sier jeg bare:D

Hva er din favoritt sommerduft?

#flowerbobm #viktor&rolf #flowerbomblavienrose #lavienenrose

 

Lip Care

Hei og god tirsdag! Som sikkert mange av dere husker, så reiste jeg til Danmark for et par uker tilbake sammen med MAC cosmetics. Da vi skulle hjem, sa jeg til min venninne Cecilie om at jeg skulle kjøpe meg en øyekrem fra Chanel som jeg hadde hørt var bra. Jeg går bort til Chanel, finner kremen jeg skal ha og gir det til damen som jobber der og ber henne om å finne den til meg. Hun leter litt i skuffen blant produktene og gir meg produktet under. Jeg sjekket aldri om det var riktig produkt jeg fikk ettersom jeg forventet å få riktig produkt. Vel, damen bommet. Jeg fant ut av det først etter at jeg hadde kommet meg hjem. Åpner posen, tar fram "øyekremen" og ser at det står "Lip Care". Vel, jeg ble litt skuffa der og da. Men så tenkte jeg, vel.. dette var kanskje ment? Jeg som har så tørre lepper konstant og er så dårlig til å ta vare på de. Jeg har mange (og med mange så mener jeg veldig mange) lipbalmer hjemme som jeg ikke bruker. Jeg mener, la oss være litt ærlige her.. en klassisk Channel lip balm- packing ser mye bedre ut enn en vanlig lip balm. Tro det eller ei dere men denne Lip balmen har fått sitt faste plass i veska. Jeg har også brukt den mye oftere enn det jeg har gjort mine andre lip balmer. Denne lip balmen er en av de beste og (peneste hihi ) jeg har brukt hittil! Jeg kommer kanskje til å skrive et nytt innlegg snart om mine top 5 lip balmer, hva sier dere til det?:D


Vi blogges <3

5 leppestifter alle kvinner burde ha hjemme!

Jeg blir ofte om spurt hvilket leppestift farger jeg liker og om jeg har en favorittfarge. Når det gjelder leppestifter så kan jeg i likhet med mange andre aldri ha for mange av dem. Leppestift kan beskrive din "personlighet", leppestift gir farge til ansiktet og samtidig selvtillit. Hva er vel mer vakker enn en selvsikker kvinne ? Ettersom jeg ikke har en spesifikk leppestift som favoritt farge, så tenkte jeg at jeg heller ville skrive et innlegg om 5 forskjellige leppestift farger som etter min mening alle kvinner burde ha hjemme.

Rosa

Personlig har jeg aldri vært en stor fan av rosa farge på leppene, ettersom det ofte gir en veldig barbie look, men rosa er en nydelig og romantisk farge. Den passer dermed perfekt til slike annledninger som i dag (Valentines day) og andre romantiske annledninger som bryllupsdag osv. Det er en grunn til at rosa lepper er kjent som tegn på feminitet, søt og romantisk fargevalg!

Burgunder og vinrødt

Alle skjønnhetselskere må ha en go-to mørk leppestift! Det finnes selvfølgelig mange forskjellige toner som alt fra dype bærtoner til burgunder. Du må bare finne en tone som fungerer med hudtonen din. En vakker, sexy og mystisk leppestift er aldri feil.


Rød

Røde lepper er noe mange kvinner har lyst på, men samtidig er redd for å gå med. Sannheten er jo det at røde lepper kler de aller aller fleste,  men det handler om å finne den riktige tonen og påføringsmetoden! Det er få leppestifter som kan gi en utrolig glam følelse på få sekunder. Dette er en farge som skriker feminitet, fest og selvsikkerhet!


Nude

I just can´y get enough. Nude leppestifter er det jeg har flest av hjemme og er en farge som uten tvil blir mest brukt på mine lepper. Dette er en farge som løfter helhetsinntrykket, men samtidig lar resten av ansiktet stråle. For å ikke glemme å nevne hvor enkel den er å påføre. No mirror? No problemo!

Coral

En farge mellom rosa og oransje er uten tvil et av mine favoritt farger. Jeg går ofte med smokey eyes og da ender som regel leppestift valget på en slik farge. En nydelig sommerlig og frisk farge er alltid greit å ha i sminkepungen.

Hva er din 5 må ha leppestifter?#lipstick #leppestfiter #måhaleppestifter #gilmakeup #sminke #sminketips

UD x Gwen Stefani makeup collection

Her om dagen fikk jeg litt av en overraskelse i postkassen. Jeg trodde øyenskygge paletten til Gwen Stefani var det enste produktet/samarbeid mellom henne og UD. Men nei, jeg tok heldigvis feil der, veldig og. Det er nemlig en hel kolleksjon med en blanding av leppestifter, øyenskygger, bryn palett, lipliners og rouge palett. Jeg falt jo helt pladask for  øyenskygge paletten og trodde ikke de kunne komme med noe bedre. Men da jeg åpnet pakken her om dagen og så bryn og blush paletten, kjente jeg at jeg blushet litt. Det er to helt nydelige paletter. Blush paletten består av Gwen Stefani favoritt highlighter, blusjer og bronzer. Jeg kan nesten ikke vente til jeg blir frisk og får testet dem ut:D

Jeg gleder meg til å teste disse ut og fortelle dere mer detaljert om hva jeg syns om de. Jeg er jo helt avhenging av øyenskyggepaletten, pga alle de nydelige pigmenterte fargene! Det blir derfor spennende å teste disse også ut! Til de av dere som lurer, så kommer disse i butikk ii slutten av februar, følg med, dette vil du ikke gå glipp av:D

Med i den pakken fikk jeg også to forskjellige leppestifter i fargen Firebird og Rock steady! To helt nydelige krem leppestifter i rød.

For meg så var det aller søteste i denne kolleksjonen Brow boxen dere ser på bildet over! Haha, jeg holdte seriøst på å bite i den da jeg fikk den. Den er for nydelig til å ikke bli spist opp hihi!:D

Har du testet ut noen av disse produktene?

Black Opium Perfume by Yves Saint Laurent

Sponset

 Hei mandag og ny uke! Jeg bestemte meg for litt siden til å starte denne uken med denne nye duften fra Familien Opium. De av dere som kjenner meg godt, vet at jeg er kjempe glad i å holde meg til en duft. Men når jeg fikk denne nydelige og glittrende skjønnheten i postkassen her om dagen, kunne jeg nesten ikke vente med å åpne pakken. Så jeg åpnet faktisk esken, tok den fram og sprayet den på meg i gangen. Da stoppet jeg opp i noen sekunder for å nyte duften. Det var virkelig kjærlighet ved første duft. En feminin, men samtidig litt maskulin duft med en mix av vanilje, kaffe og appelsinblomst.


Top Notes: Coffee, Pink Pepper - Heart Notes: Orange Blossom, Jasmine, Vanilla - Base Notes: Patchouli, Cedar
Denne Black Opium parfymen av Yves Saint Laurent kommer på Kicks denne uken, anbefaler dere å ta en tur innom for å  lukte på den!

Glamour

Som jeg tidligere har nevnt på bloggen, så er jeg ikke så stor fan av krem body lotions. Jeg kan bruke det et par dager når jeg har kjøpt en ny, så blir det plutselig et ork å bruke tid på det senere etter hver dusj. Da vi var i Danmark her om dagen, gikk jeg, Cecilie og Chioma innom VS en liten tur. Da spurte jeg butikk damen om hun hadde en god og frisk Body mist. Hun abefalte meg denne Glamour sprayen som lukter lekent og frisk som er en blanding av amber, gardenia og mango! En lett og perfekt duft til daglig bruk:)


#VS #GILMAKEUP

Har du en favoritt body lotion eller body mist fra VS?

Lancôme spring 2016 makeup collection

Sponset produkter

For noen uker tilbake fikk jeg noen produkter fra den nye vår kolleksjonen til Lancome. Jeg må innrømme og si at det ikke har vært lett å la være å blogge om disse søtsakene! Så mange nydelige farger, så mye fristende. Nesten så jeg får lyst til å ta en bit av hver hihi! Er det i det hele tatt mulig å ikke bli forelsket i denne nye vår kolleksjonen til Lancôme? Jeg må nesten starte med My Parisian Pastels Powdery cubes (Limited edition). Jeg mener.. har du sett noe lignende før? Nei, det har i hvertfall ikke jeg og det er nettopp det som gjør denne kolleksjonen så spesiell. Fargen og fasongen på dette unike pudderet er som en rubiks kube, i godteri versjon! Det beste er at disse kan blandes og brukes over hele ansiktet. Eller, så kan du selv velge å bruke de fargene du vil alene som øyenskygge, rouge eller som hihglighter. Genialt, sant?

Jeg har også fått test ut disse to nydelige leppestiftene, 407 Coral og 408 Fouchsia! Nydelig, godluktende og silkemyk konsistens på begge.. gleder meg til å vise dere det på bilder:D Jeg har enda ikke fått test ut neglelakken jeg har fått, men jeg har bestemt meg for å skaffe meg de tre andre fargene i kolleksjonen også til våren. Jeg har tidligere brukt Lancôme sine neglelakker og er super fornøyd med hvor godt pigmentert de er og hvor bra de holder seg. Jeg kan derfor ikke la være å skaffe meg resten av fargene når de er i butikk. Elsker pastellfarger Den jeg har er No.153!

Om jeg ikke tar helt feil nå, så kommer denne kolleksjonen i butikk og på nett den 11 januar!#lancome #lancomespringcollection #Lancômespringcollection2016makeup #lancomemakeup #gilmakeup

Lancôme spring 2016 makeup collection

MAC x Ellie Goulding


Hei på deg! Så deilig å endelig kunne sove litt ut igjen! Jeg har stodd opp tidlig i hele uken og hadde gledet meg til dagen i dag så jeg kunne sove litt ut. Deilig å kunne bare være hjemme en dag. Spesielt når været er som den er.. vi stopper her, været har fått høre nok fra oss alle i det siste haha! Men dere, nesten all min tid har i de siste ukene gått til planleging av sminkekurs. Vii har endelig bestemt oss for en dato til min første sminkekurs for 2016! I disse dagene vil det komme mere informasjon om det på bloggen, så stay tuned.. for det er begrenset antall plasser:D


Sponset produkter

Så, tilbake til temet. Regner med at de fleste av dere sminke og ikke minst Mac elskere har fått med seg at Mac har lansert en sminke kolleksjon sammen med popstjernen Ellie Goulding. Var dere like spente på produktene som jeg var? Det jeg var mest spent på var hvilken farger denne kolleksjonene ville bestå av, Ellie G bruker som regel jordtonede farger på øynene og noe rosa- peach rosa aktig tone på leppene. Jeg var derfor ekstra spent på leppe produktene ettersom jeg har ganske lik smak når det gjelder leppestifter.

Nydelig kolleksjon med utrolig pent og ikke minst elegant pakning. Nå har jeg vært så heldig og fått test ut to produkter fra denne fantastiske kolleksjonen and I love it!

POWDER BLUSH DUO

"I´ll hold my breath"

Well.. I´ll hold my breath! Nydelig kombinasjon av pudder og blush. Jeg elsker at bronzeren ikke er en typisk orange - gul tonede bronzer. Denne er litt for lys og passer perfekt til f.eks markering av kinnbein og forming av ansiktet uten at fargen blir for synlig eller rett og slett for bronzete.

GOODNESS GRACIOUS

Nå vet jo dere hvor sjeldent jeg bruker lip gloss og generelt leppestifter som ikke er matte. Men, denne lipglossen brukte jeg for første gang med min dagsminke i går og vel.. dere kan dømme selv om hvor fantastisk naturlig glød den ga mine lepper: HERHar du skaffet deg noe fra denne fantastiske MAC x  Ellie Goulding kolleksjonen?

#MACxEllieGoulding #MACEllieGoulding #MACandEllieGoulding #EllieGouldingmakeup


 

Gilan tester: Naked skin weightless ultra

I det siste har jeg prøvd en god del nye forskjellige produkter. Denne Naked Skin weightless fondationen har vært en av de mange produktene. Mange av dere vet at jeg er kresen når det kommer til foundation og hudprodukter ettersom jeg har veldig sensitiv hud. Ettersom jeg er veldig glad i foundation som gir god dekk med nesten mattende finish, så har jeg forhold meg til en  foundation i de siste årene og den er fra Smashbox. Jeg fikk derfor litt lyst til å prøve ut noe nytt, noe jeg aldri før har brukt når det kommer til foundation. Poenget med denne foundationene er det at du skal få naturlig seende hud av den. Den heter weightless, det skal føles weightless på huden og den føles sånn på huden. Nesten litt for lett, for ei som meg som er vant til å ha litt mere dekkende og kanskje  mer mattende foudantion i huden. Men det som er så bra med denne foundationen er det at den har forebyggende dekkevne. Jo flere lag du tar på, desto bedre vil dekkevnen bli . Personlig så ville jeg bruk denne foundationen i sommertid ettersom den er en har medium dekkevne, som verken matter ned huden eller gir den for mye glød. Om du har en del urenheter og mørke ringer, burde du bruke primer og conealer under denne for bedre dekk og holdbarhet:)Deilig dag

Sponset produkter

Hei lørdagen Har dere hatt en bra start på denne lørdagen? Jeg har selv sovet utrolig lenge i dag ettersom jeg ikke hadde jobb eller andre spesielle gjøremål på dagsplanen. Deilig, jeg får seriøst aldri nok av søvn. Aldri, jeg kan lett sove bort en hel dag uten problemer hihi. Etter mange timer med søvn våknet jeg skikkelig opplagt med masse energi. Jeg startet med engang å lage en frokost og etter det var spist, bestemte jeg meg for å ta en skikkelig vaske runde inne på kjøkkenet. Etter det har jeg og Dino sittet her og planlagt sminkekursene jeg skal begynne å holde fra og med 2016! Litt krevende å sette sammen et bra kurs, mye logistikk osv. Men dere fortjener det beste av det beste! Jeg lover noe unikt og spennende, som ingen andre har gjort tidligere!

Her om dagen fikk jeg en pakke levert i døra med noen produkter fra OPV. En av de største fordelene med å ha en blogg er det at det er juleaften flere ganger i måneden, hihi! Jeg har hørt at disse produktene skal være gode og sett at mange av de store youtuberne bruke det i sine videoer. Gleder meg derfor som bare det til å teste de ut selv og lage en liten video til dere hvor jeg bruker disse produktene!Dine planer for i dag?

Forresten dere, jeg må nesten minne dere på det at dere fremdeles kan stemme meg til finalen i Vixen Blog Awards! Hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde brukt noen sekunder på å stemme på meg:) Tar faktisk kun 2-3 sek:) Klikk på linken under for å komme til stemmesiden!

 

YSL Top Secrets

Nå som vinteren er her igjen og kulda har plassert seg sakte men sikkert her i landet så er det utrolig viktig at vi tar litt ekstra vare på huden. Det er ofte slik at huden tørker litt ekstra ut i vintertiden, da er det greit å ha noen gode produkter som gir masse fuktighet og liv til huden. Nå har jeg testet ut denne YSL Top Secrets Instant moisture glow kremen i et par dager og må si at jeg elsker den! Hovedgrunnen til at jeg i det hele tatt var villig til å teste den ut var det at den kunne brukes som primer også. Jeg liker ikke å ha flere lag med krem, primer osv under min foundation. Et slik produkt som både kan gi fuktighet / glans og holdbarhet til sminken er derfor som en drøm for meg! Den har utrolig fin og silkemyk konsistens og gir masse fuktighet til huden som varer i hele 72 timer! Det beste er at den kan brukes alene som en fuktighetskrem også. AMAZING til disse kalde vinterdager. Big thumbs up fra meg!Denne YSL Top Secrets Instant moisture glow finner du HER

#ysltopsecrets #ysl #ylsmakeup #yslbeauty #gilmakeup #makeup #review

Gilan tester: UB All nighter

Makeup setting spray!

I det siste har jeg prøvd mange forskjellige produkter. Jeg merker fort om jeg og min hud liker et produkt eller ikke ettersom jeg har litt sensetiv hud. Denne UB All nighter setting spray er blitt en av mine favoritt produkter! Jeg pleier aldri å ta med meg pudder eller andre produkter generelt for re-touch når jeg går ut. Da mener jeg ikke bare til hverdagen, men også når jeg har på meg skikkelig fest sminke. Det eneste jeg bruker når jeg vet jeg kommer til å jobbe lenge, stresse mye den dagen eller har en generelt lang dag foran meg, så er det en setting spray. Denne Urban Decay, long lasting setting spray er uten tvil blitt en av mine must haves. This is the BOMB.COM!! Jeg har prøvd mange forskjellige gjennom årene og har mine favoritter fra andre merker. Men helt siden jeg fikk denne, har jeg liksom ikke klart å spraye noe annet i ansiktet enn All nighter!

Dessverre så har de fleste setting sprayene en tendens til å gjøre huden litt tørr, denne sprayen får derimot sminken til å holde seg nesten nesten en hel dag uten å tørke ut huden. Selve sprayen tørker ganske fort og gir masse fuktighet uten at huden blir for klistrete av det.
Denne setting sprayen finner du her

#urbandecayallnighter #allnighter #setting spray

Hva er din favoritt setting spray?

15 julegavetips til han!

Annonse

Nå som det nærmer seg jul og det er tid for julegaver så er det mange jenter/kvinner som føler det er litt vanskelig å kjøpe riktig julegave til han. I dag tenkte jeg derfor å lage et innlegg om julegavetips til han hvor jeg har blandet masse forskjellige ting som jeg føler hadde passet bra som julegave. Ettersom jeg har en skjønnhetsblogg, så fokuserer jeg derfor i dette innlegget på redskap og pleie produkter. Om du f.eks fortsatt trenger en gave til lillebror, onkel, kjæreste eller far så håper jeg at du finner noe i dette innlegget eller blir inspirert av dette innlegget. Det jeg har gjort her, er det at jeg har valgt 15 forskjellige produkter, med forskjellige prisklasser slik at det er noe for enhver mann. Jeg fikk også Dino til å velge sine 5 favoritter blant disse produktene. Han har også skrevet kort om hvofor han ville valgt de fem produktene nevnt under.

Alle produktene er fra makestyle.no / så du rekker å få disse produktene levert  til deg før jul ettersom de har rask leveranse på 1-5 dager. Deilig å tenke på at verden er blitt så enkel, å handle julegaver hjemmefra er kanskje ikke så galt. Eller hva?:D
Farid sin topp 5 produkter.

1. Tweezerman toenail cutter HER

Finnes ikke noe mer irriterende enn lange negler for meg.Jeg må klippe mine jevnlig så enkelt er det.   

2. Parfymeflakong travalo HER

Denne er rett og slett genial i mine øyne. Istedenfor å dunke meg i parfyme for at jeg skal føle jeg lukter fresh utover dagen, så kan jeg ha med denne lille beholder med min favorittparfyme i jakka, eller i treningsbagen.

3.Wella contoura, nakke klippemaskin HER

Enhver mann bør ha en god og solid barbermaskin for ansiktshår. Gjerne en som tar jevnt over, skarpe blader, godt grep og ikke minst batterilevetid. Et must for meg!

4.GB styling paste HER

Det er få ting jeg bruker lenger tid på enn barbering, men når det ier unnagjort, så må jeg fikse håret. Det skal sitte og jeg ønsker at det skal vare utover dagen.

5. Mud Wax by GB HER

Igjen så er det for meg ekstremt viktig å ha godt produkt i håret som varer. Mud er noe jeg som regel alltid bruker fordi jeg ikke liker "wet-look".6. A vitamin øyekrem HER 7. Tweezerman facial hair scissors HER 8. Wella expert klippemaskin HER 9. Shower gel HER 10. After shave balm HER


11. Karl Lagerfeld after shave and deostick HER 12. Chromstyle klippemaskin HER 13. Tweezerman Grooming kit HER 14. Omega Barbersett Chrome + barbersåpe HER 

 #julegavetipstilhan #julegavetilhan

Urban decay - Gwen Stefani

Jeg var så heldig å fikk denne drømmepaletten UD - Gwen Stefani paletten her om dagen for å teste den ut. En unik og spennende samarbeid mellom UB og Gwen Stefani. Kan vel ikke bli bedre? Personlig så blir jeg veldig inspirert av de mange forskjellige lookene til Gwen, alt fra hår til sminke. Hun ser alltid perfekt ut og jeg elsker at hun er ei av de stjernene som liker sminke og som tør å skille seg ut hver gang hun er på scenen eller på rød løper.

Som dere ser, så består denne paletten av 15 nydelige "må ha farger" til Gwen S. Jeg elsker at paletten består av litt av hvert, alt fra det svarteste du finner av svart til lys beige!

Så til de av dere som ikke har fått det med seg, så er denne paletten limited edition, det lønnser seg derfor å skaffe seg en så fort så mulig før det går tomt! Det første jeg tenkte når jeg fikk kjenne på den første gangen var kvalitet. Jeg elsker produkter med unik utseende og og ikke minst tyngde. Det første jeg la merke til når jeg åpnet paletten var det store speilet! Ofte kan slike paletter være uten speil og det liker jeg ikke så godt. Speil gir allitd en stor + til en palett!Her har dere mine 6 favoritt farger fra paletten:

1. Stark / 2. Baby / 3. Pop / 4. Danger / 5.Punk / 6. Blackout


Denne paletten koster 495kr og kan kjøpes på blant annet på Steen og Strøm, Oslo C og kicks.no !:D

 

Det lønner seg å være optimistisk!

Hei og hå! Her kommer det en liten oppdatering fra mobilen. Jeg ble nettopp ferdig med en super exciting møte og venter nå på dagens andre møte! Det første møtet jeg hadde litt tidligere har vært en av de mest spennende møtene på en stund. Helt utrolig hvordan ting kan klaffe noen ganger. Jeg er har alltid vært optimistisk og kommer til å fortsette med det til den dagen jeg dør. For tro meg dere, det lønner seg å ha håp og det lønner seg å drømme. Plutselig en dag kan du befinne deg et sted du tidligere bare har drømt om! Jeg har hatt veldig spesiel og unik magefølelse i det siste om at 2016 kommer til å bli en helt fantastisk år! Og min magefølelse tar sjeldent feil.. Det fikk jeg blant annet bevist i går og idag! Ah, som jeg gleder meg til å fortelle dere mere detaljer om hva disse møtene har vært om!

Over ser dere et bilde fra det første møte jeg hadde hihi! Det kommer til å komme innlegg om de produktene også på bloggen:) Men nå må jeg forberede meg litt her nå til neste møte! Vi blogges litt senere, ta vare og ha en fantastisk dag så lenge! Forresten, jeg kommer også til å besvare alle deres mailer senere ikveld. Storklemfralillemeg

4 viktige basekoster!

annonse

Jeg har tidligere skrevet innlegg om mine topp 5 sminkekoster, i dette innlegget vil jeg fokusere litt mere på de sminkekostene jeg må ha når det gjelder base og bryn. For meg så er base utrolig viktig ettersom det gjør at huden ser naturlig, frisk og jevn ut! For at basen skal bli bra, er det viktig med god redskap og ikke minst gode sminke produkter. Under får dere sett hvilken koster jeg bruker daglig når det gjelder påføring av foundation, pudder, forming av bryn, skyggelegging og highlighting.

Alle kostene nevnt unde er fra Med24, klikk her for å komme til den store produktkatagorien med alle de fantastiske redskap produktene deres! 1. Angle brow HER

Øyenbrynkost er en kost jeg bruker hver gang jeg sminker meg. Pene øyenbryn er for meg enda viktigere enn mascara på vippene. Denne kosten er kompakt, stiv og har akkurat passe lengde som gir perfekt form til brynene. 2. Sculping brush HER

For meg så er det utrolig viktig at foundation kosten min ikke spiser for mye av foundationen min når jeg skal påføre den på huden. Det kan gi dårlig resultat og bli utrolig dyrt etterhvert. Denne sculpting kosten fra Real Technique er perfekt til påføring av foundation. Den fordeler foundationene utrolig jevn og gir en god og dekkende finish. Det jeg liker spesielt godt med denne kosten er formen på den. Ettersom den er litt smal og avlang, så gjør det enda lettere og bruke den på hele ansiktet, selv de vanskelige stedene som rundt nesen og under øynene!


3. Setting brush HER

For at concealeren ikke skal stripe seg, så bruker jeg alltid en setting brush til å sette foundationene og concealeren rett etter å ha påført concealer under øynene. En perfekt setting kost til under øynene skal ikke være for kompakt eller for stor. Med riktig størrelse på kosten kan du også sette inn foundationene rundt nesen og hele under øynene. Denne kosten kan også brukes til å påføre highlighter. 4. Flat Contour Brush - HER

Denne R. T flat contour kosten kan brukes både til påføring av krem og pudder produkter. Jeg liker best å bruke den til skyggelegging med pudder ettersom den er for kompakt og rett. Jeg har mange contour koster, men med denne så føler jeg at jeg får ekstra markerte kinnben. Jeg bruker denne kosten til skyggelegge av nesen også ettersom den er smal i størrelsen. Den er myk, men samtidig veldig fast. Noe som gjør det enkelt å kontrollere hvor du ønsker å skyggelegge.
Hva er dine 4- favoritt basekoster?

Forresten dere, jeg er blitt nomiert til årets beautyblogg! Hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde stemt meg videre til finalen! Du kan stemme HER!

#med24 #4måhasminkekoster #gilmakeup

Review: Urban Decay - Glide on lip pencils

Hei dere! Er en stund siden jeg har hatt produktanmeldelse på bloggen, så da tenkte jeg å kjøre i gang en nå om disse liplinere som jeg har brukt mye i det siste. Det jeg ser etter i en lipliner er disse tre tingene: Bra holdbarhet, viktig at er kremete og godt pigmenterte. Disse liplinerene har bokstaveligtalt alle de kvalitetene. Derfor så har de fått den tryggeste og beste lommen i håndvesken min hihi. Her har dere min topp tre favoritter fra Urban Decay - Glide on lip Pencil, Urban Decay.


Stark Naked

Nude liplinere er kanskje det jeg bruker mest av når det kommer til leppestifter og penner. Ettersom jeg ofte går med smokey - mørke farger på øynene så får jeg alltid bruke får nude farger på leppene for å balansere sminken. Denne er passe lys og gir akkurat nok farge til leppene.


 Bad Bold
Den perfekte rød fargen til fest og andre spesielle annledninger. Jeg går sjeldent med rød farge på leppene, men denne Bad Bold fargen har klart å gjøre sitt plass både i mmitt hjertet og i sminkepungen min haha. Frisk og klassisk rød farge som aldri går av moten. Denne passer spesielt til vinter og Juletider! Black mail

Da jeg dro til The body shop eventet for noen uker tilbake med denne fargen på leppene, spurte nesten 80% av jentene om hva og hvilken produkt det var jeg hadde på leppene. Pga lyset så ser fargen på bildet litt ujevnt og lyst ut.. men den er mere mot svart i dagslyset. Jeg går vanligvis aldri med så mørk farge på leppene når jeg f.eks skal besøke noen fordi jeg vet jeg må passe på hvordan jeg spiser og drikker. Under hele eventet til TBS trengte jeg ikke å ta fram liplineren en eneste gang. Fargen satt perfekt på hele kvelden uten problem.

Disse liplinerene sitter godt. Det er derfor viktig at du har en god sminkefjerner / olje som fjerner alt når du skal vaske det vekk. Litt vanskelig å få vekk de to siste fargene med bare papir og vann:)


Any favs?

#urbandecay #urbandecayglideonlippencil

Forresten dere, jeg er blitt nomiert til årets beautyblogg! Hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde stemt meg videre til finalen! Du kan stemme HER!

Mine budsjettfavoritter!


Da har jeg kommet meg hjem igjen etter kveldens event hos The body shop jule - event! Jeg møtte Cecilie ca. 1 time før eventet startet, da tok vi en kopp kaffe sammen og skravlet litt om alt og ingenting (som alltid) før vi dro videre til eventet. Der møtte vi den herlige blogger gjengen fra Oslo og fikk skravlet enda mere! Jeg hadde dessverre ikke med meg kamera i kveld, så jeg må nesten vente til jeg får tilsendt bilder fra noen av jentene hihi. Jeg tok 3 bilder med mobilen, da jeg prøvde å ta den fjerde fikk jeg varselmelding  om full agringsplass, sad but ture haha! Så, dere får være tålmodige i noen dager til jeg får tak i de bildene:)


 Forresten dere, i dag har side2 skrevet en artikkel om mine og noen andre sine bloggere og mua budsjettfavoritter. Tenkte å dele det med dere her på bloggen for Her kan du plukke opp mange gode tips til billigsminke!


Hva er dine 5 budsjettfavoritter?

New in: Chanel vitalumiere loose powder foundation!

Hei ny dag og nye muligheter! ♥ Håper dere har hatt en uthvilende helg! Jeg har utrolig mye som skal gjøres i denne uken før jeg skal reise til Kurdistan i helgen. Jeg har en del møter som jeg skal på, en del videoer som må ferdigstilles før jeg reiser og sist men ikke minst så må jeg pakke til reisen. Disse er bare noen få av gjøremålene mine for denne uken. At jeg i tillegg til alt dette skal feire bursdagen min en dag før jeg reiser er utrolig stressende! Men, jeg elsker sånn type stress og press! Jeg blir som regel mye mer effektiv når jeg vet jeg har mye å gjøre på så kort tid. Stress og jeg er meant to be tror jeg hihi:)


 

Så.. over til temaet. Etter Youtube workshopen i forrige uke, dro jeg Sousan og Cecilie på en liten handletur på Oslo city. Jeg så etter en foundation pudder med god dekkevne og bra holdbarhet. Som jeg kunne bruke både alene og for å sette min foundation. Da sa Sousan med engang at jeg burde gå for denne Vitalumiere loose powder foundation  fra Chanel. Hun hadde den på seg (over flytende foundation) den kvelden og det så smashing bra ut på henne! Da jeg prøvde den i butikken og så hvor myk, dekkende og godluktende den var kunne jeg ikke gjøre annet enn å ta den med meg hjem hihi. Jeg har hittil bare brukt den for å sette min foundation med en stor og løs pudderkost ( Ja, jeg er veldig opptatt av god dekk) og jeg elsker finishen den gir!

Denne er jo ment som foudantion, men for sånne som meg og Sousan som er glad i god og dekkende hudsminke, så er denne perfekt som sett in powder også! Jeg vurderer å bruke den alene ( med alene så mener jeg over primer) i dag for å se om den ser like bra ut og holder seg like lenge som når jeg bruker den over flytende foudantion! Jeg er veldig spent på resultatet ettersom jeg tidligere bare har brukt Id Bareminerals foundation pudder!


Som dere ser så kommer den med en liten og silkemyk kabuki børste!


Har du en favoritt pudder foundation?

#VitalumiereloosepowderfoundationChanel #chanelfoundation #chanelmakeup #loosefoundationpowder

Apples Lip Palette

Si hei til min nye og friske Apples Lip Palette fra The Balm. I det siste har jeg kjøpt en god del paletter og produkter fra the Balm først og fremst fordi jeg elsker pakningene til produktene. Jeg får bare ikke nok av de unike - vintage aktige pakningene. Jeg elsker at disse produktene skiller seg helt ut fra alle andre produkter som har moderne og nye pakninger. Så, her om dagen fikk jeg denne nydelige paletten i posten fra Makestyle.no . Ettersom jeg vanligvis er mer glad i øye-sminke og naturlige lepper så blir leppestifter og andre leppeprodukter ikke så mye brukt hos meg. Denne paletten har jeg derimot  brukt en god del allerde, både som rouge til mine naturlige  og hverdagslige looker og som farge på leppene. Det jeg likte spesielt godt med akkurat disse leppestiftene er konsistensen. Den har en lett og glatt kremet konsistensen som legger seg perfekt og gir en naturlig resultat både som leppestift og rouge!


Sponset innlegg / Denne paletten finner du her.

#appleslippalette #thebalm


Forresten dere, det ser ut som vi blir ferdig med den nye hårvideoen i dag! Om den blir helt ferdig så skal jeg delen på bloggen i kveld, så stay tunnnned! Ha en fantastisk søndag så lenge!

 

 

Lipstick holder

God fredag mine søte lesere! Har dere sovet godt i natt? Det håper jeg at dere har og er klar til å ta i mot denne helgen. I dag fikk jeg kjempe lyst til å vise dere noen bilder av min nye venn med dere: Si hei til min nye lipstick holder! Helt utrolig hvor mye plass en sparer med sånne stativer / sminkeholdere. Jeg må nesten kjøpe meg to  til for å få plass til resten av mine leppestifter og liplinere hihi.. men det er så verdet det! For det ser både bra ut og er ganske praktisk å ha! 


Denne stativen har plass til ca. 15 leppestifter.. du kan handle denne og mange andre sminke- holdere Her!

/Sponset innlegg

Har du noen sminke holdere?

New in, makeup!

Her kommer det innlegget jeg lovet å dele med dere tidligere i dag! For tre dager siden, lanserte Make Up Store denne Shade kolleksjonen. Dette er da en limited edition og er designet av Mika Liias. Blant denne kolleksjonen finner du fem forskjellige makeup produkter og noen av de mest bruktbare kostene med utrolig tøff design. Det som gjør denne kolleksjonen noe for seg selv er pakningen og hodeskallene. Det jeg kanskje likte aller best med disse produktene var kostene. De ser ikke bare bra ut, men de er også utrolig deilige å sminke med. Hodeskallene som er plassert nederst på kostene gir litt tyngde til kostene, det gjør påføringsprosessen utrolig spesielt ettersom de sitter behagelig i hånda! 

Liste over sminkeproduktene: Eazy Cover All Mix - Microshadow, Shade - Velvet Beam, Cotton - Velvet Beam, Cashmere- Sheer Lipstick, Shadow - 

Sheer Lipstick, Shado -  dette var leppestiften jeg brukte på de bildene jeg delte tidligere i dag! Ah, denne highlighteren er så lett og transparant at den kan brukes over hele ansiktet :)unique collection, eller hva?:D

Gold

Victoria´s Secret

"Take the stage, steal the spotlight"

En deilig parfyme med søt utseende. Får nesten lyst til å bare la flaske stå i hylla som pynt pga de søte vingene. Men, parfymen lukter for bra  til å ikke bli sprayet på hver eneste dag. Jeg har mange parfymer, men har få favoritter. Denne Gold parfymen fra VS tror jeg kommer etterhvert til å stå blant mine favoritt parfymer! Ah.. som den lukter deilig og feminint! Til de av dere som lurer på hvor jeg har fått den i fra, denne er faktisk fra Makestyle.no! Jeg syns det er utrolig kult  at de tar inn produkter fra VS ettersom det ikke er så mange som har de! Parfymen finner du forresten her:D


Sponset produkt

 

Har du noen parfymer eller ande type produkter fra Vs?

Om du føler jeg fortjener å vinne Årets beautyblogg igjen! <3

Produktanbefaling: The Balm highlighter

I de to siste årene har jeg blitt helt avhengig av highlightere. Jeg har mange av dem nå og får aldri nok. Jeg måtte derfor kjøpe denne highlighteren fra The Balm også her om dagen ettersom jeg hadde hørt så mye bra om den! La oss starte med pakningen, denne har som alle andre Balm produkter en utrolig feminie og vintage utseende, noe jeg elsker med disse produktene!

Denne Mary-Lou Manizer fra The Balm har en nydelig champagne farge som passer både lys og mørk hudtone. Kan brukes i ansiktet men også som en øyenskygge! Personlig så bruker jeg denne bare på kinnbeina for litt ekstra glød!

 Når det gjelder holdbarhet så har den holdt seg like shiny og fantastisk i hele dag! Denne har faktisk også en ganske så god og myk tekstur, noe som gjør at det er lett å plukke opp produktet på kosten, uten at det blir for pudderete! I´m in Løve.
Denne highlighteren finner du HER / Sponset produkt

Har du noen favorittprodukter fra The Balm?

New in: Bronzer

Make Up Store bronzing powder, Giraffe.

 Solpudder og bronzer er et must i de fleste sminkepunger til sommeren og utover høsten for å beholde den naturlige sommergløden. Denne Giraffe bronzeren fra Make Up Store gir en nydelig solkysset resultat. Du kan velge å bruke den alene ( om du har jevn og fin brunfarge)  eller over foundation for å få en naturlig og fin brunfarge.  Bronzere er utrolig fine både til mørk og lys hud. Men personlig så påfører jeg akkurat denne bronzeren veldig forsiktig ettersom den kan bli litt for brun for huden min. Er du kanskje naturlig brun eller har fått fin brunfarge i løpet av sommeren, så er denne bronzeren noe for deg. Men, til tross for det så skal denne påføres forsiktig med en stor kost og lett hånd slik at den ikke blir for mørk på huden.Denne Giraffe bronzeren finner du her

#Giraffemakeupstore #makeupstore #makeupstorebronzer

New in: Glitter eyeliners

God mandag og ny uke kjære dere! Jeg håper at dere har hatt en bra og avslappende helg:) Selv så har jeg hatt en ganske kjip helg ettersom jeg rakk å bli små syk på fredagen og ble bare verre og verre i løpet av helgen. Snakket med min mor i stad og hun trodde det var noe galt ettersom jeg så vidt kunne snakke pga vond hals og tett nese haha, mødre <3 Jeg håper at jeg blir frisk igjen snart, jeg har fått nok av smerter og lite søvn i de siste dagene! Det er faktisk årsaken til at jeg ikke har blogget noe særlig i det siste, jeg har rett og slett ligget rett ut.. eneste positive som har vært i det siste er min kjære mann, som er så flink til å kjemme meg bort og trøste meg når jeg er syk:) Jeg er derfor ikke sikker om jeg ønsker å bli frisk ? hihi


 

Så, over til noe litt mere spennende og morsomt: GLITTER! Selv om jeg nesten aldri bruker glitter i sminken min, så elsker jeg glitter. Jeg blir faktisk glad av glitter og farger. Noen flere der ute som er som meg? Jeg kunne ikke la være å kjøpe disse fargerike og glade eyelineren når jeg så dem på makeupstore her om dagen. Mange av mine kunder elsker glitter og disse var midt i blinken med tanken på at de kan brukes som eyeliner og som øyenskygge. For min del så kan jeg bruke disse over alt, som f.eks på leppene, brynene osv.. når kreativiteten slår inn så vil disse være veldig brukelige til all over the face hihi.

 

Bildet over: Dark sopphire / Choco lux / Purplerain / Dancing queen /Lux

Sånn ser de ut på. På bildet over har jeg lagt to tynne lag oppå hverandre.På bildet under ser dere hvor tyn og kompakt kosten er, noe jeg syns er kjempe greit med tanken på at det er lettere å kontrollere påføring med en slik kost. Anbefaler disse på det sterkeste om dere er ute etter noen hetftige glitter- eyelinere!


Har du prøvd disse eyelinerene? #makeupstore

Konkurranse: Vinn moisturising produkter fra Emma S.!

annonse

Etter å ha lest litt om disse produktene, testet konsistensen og luktet på dem har jeg gått rundt og gledet meg til å starte å bruke det jevnlig for å se resultatet. Alle kremene inneholder vitamin E, som da er en veldig viktig antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler. Jeg må også si at det jeg liker spesielt godt med disse produktene er originaliteten, som blant annet teksten på tubene/pakkene. Her har Emma tenkt litt utenom det vanlige, både når det gjelder innholdet av produktene og designen. Jeg ble også glad når jeg så at produktene kom i tuber / sprayform og ikke krukker. Krukker har lettere for å samle seg bakterier. Personlig så er jeg veldig opptatt av hvordan produkter lukter, disse produktene har alle veldig myk, men samtidig frisk lukt.  At de i tillegg er lette i konsistensen gjør det hele supert i mine øyne. Jeg gleder meg til å fortsette å bruke disse Emma S. produktene fremover og oppdatere dere om et par uker!  

Så, her kommer det en god nyhet til alle mine kjære lesere: Jeg skal i samarbeid med Emma S. kjøre i gang en konkurranse hvor DU kan vinne produkter fra denne fantastiske Emma S. hudpleieserien! For å delta må du først svare på dette spørsmålet:

Fra hvilket land kommer Emma S produktene fra?

Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere svaret ditt under med navn, så er du med!:D


 

Her har dere en liten oversikt over den serien jeg har:

Disse produktene kan du blant annet finne på Boots, Vita og på Kicks.no :) and yes, de er for alle hudtyper!

En parfumefri og lett responsiv øyegelé  som hjelper mot hovne øyne og fukter huden.  Denne kan faktisk også brukes over sminke!;)

En serum til alle hudtyper og alder som trenger det lille ekstra av fuktighet til huden. Serumet er lett og trekker dermed lett i huden og gir masse fuktighet til huden. Denne kan brukes til og med på hals og rundt øynene. Den er uten parabener, mineraloljer og er mildt parfymert.


Denne fuktighetsgivende dagkremen er også uten parabener og mineralojer. Passer perfekt før du legger makeup ettersom den inneholder Vitamn E og hyaluronsyre som da er et naturlig stoff som tilfører huden fuktighet og hjelper huden å beholde den.

En nattkrem full av naturlige fuktbindere som hjelper trøtt og tørr hud å hente seg inn over natten. Gjett om huden min trenger denne da? haha!"Keeps your face fresh and energized all day" Hvem er det som ikke ønsker seg slik hud? Denne har jeg allerede prøvd og jeg må helt ærlig innrømme og si at jeg elsker den friske og lette bringebær lukten!

LYKKE TIL!

#emmas #emmas. #emmashudpleieprodukter

Hva er i reise-sminkepungen min

Som mange av dere allerede har fått med seg, så er jeg på besøk hos familien i Trondheim. Jeg fikk knipset et par bilder mens jeg drev og pakket til turen for et par dager siden. Nå skal jeg endelig vise dere hva jeg vanligvis har i sminkepungen når jeg er ute og reiser! Dette er faktisk et veldig etterspurt innlegg, så jeg håper at dere liker det:)

Jeg må nesten starte med å si at jeg elsker den nye sminkepungen min fra Lulus accessories! Jeg fikk denne søte sminkepungen, med en toilet bag og en mini sminkepung til i posten i forrige uke, perfect timing right? Så, i dag skal jeg som sagt bare fokusere på sminkepungen min, ettersom det er det de fleste ønsker å se / lese om.

Vanligvis så er sminke det siste jeg pakker inn av det jeg skal ha med på en ferie eller weekend tur. Før pleide jeg å hate akkurat den delen av pakkingen ettersom det alltid tok meg evigheter å bli ferdig og bestemme meg for hva jeg skulle ta med og ikke. Nå går det utrolig fort. Nå har jeg noen veldig faste sminke rutiner og det gjør det lettere for meg å pakke. Vanligvis så bruker jeg fra 6-8 forskjellige produkter når jeg sminker meg til hverdagen. Men jeg ender som regel med å ha mange flere produkter i sminkepungen når jeg først pakker for reise. Selv om det er snakk om 2-3 dagers tur. Ettersom jeg er skjønnhetsblogger, så tar jeg alltid med meg nok produkter til å kunne gjøre en helhetlig sminkelook. Det er bare fordi av og til så kan jeg være skikkelig kreativ og får lyst til å gjøre noe nytt uansett hvor jeg er. Da er det greit å ha med nok produkter!

Jeg har ofte en del fritid når jeg er her i Trondheim, jeg liker derfor å ta med en del sminke som jeg kan leke med om jeg skulle føle for det!

Det er som regel en base-produkter som tar mest plass i sminkepungen min. Nettopp fordi jeg mener base er viktigst i en sminkelook. Over har dere en blanding av foundations, concealers, primer, pudder, highlightere og rouge.


 

Lepper er kanskje det jeg fokuserer minst på i mine looker. Men til tross for det så må jeg alltid ha (nesten) alle leppestift farger i sminkepungen. Bare i tilfelle jeg kommer til å trenge det hihi. For å spare plass, bytter jeg ofte leppestiftene ut med liplinere.

I tillegg til disse sminke-produktene har jeg også tatt med vipper, Bobbi brown palettet mitt og naked palett 1!


Hva har du i din reise-sminkepung?

New in from Make up store!

 

For en stund tilbake, fikk jeg en super stor pakke med masse sminke og produkter fra Make Up store. Jeg har allerede testet ut noen av produktene under og er super fornøyd med de så langt. Jeg var ikke så kjent med deres produkter tidligere og må si at kvaliteten på sminken deres overrasket meg skikkelig! En får så mye for pengene! De produktene jeg har likt og brukt mest hittil har vært deres lipglosser, blending koster og øyenskygger. Øyenskyggene var kanskje det som imponerte meg mest. De er skikkelig pigmenterte, påfører du de på med deres øyenskyggkoster, får du enda bedre resultat!

Disse kostene har jeg allerede brukt en del og jeg er så og si helt avhening av den middels store blending kosten. Det vil snart komme et innlegg om disse kostene!

Mange friske, pigmentfulle og nydelige øyenskygger! De fleste av disse øyenskyggene finner du blant annet på nelly.com eller i makeupstore sine butikker.

Leppestift Champagne collection HER

Selv jeg som nesten aldri bruker noe på leppene, går nesten alltid med den ene lipglossen deres som heter Rosa i vesken nå. Den finner du her

De to lipglossene på bildene over finner du her og her


Sponset produkter / Har du noen favoritter fra Makeup store?

#makeupstore #makeup #sminke #gilmakeup

New in: Riccie Grande - Hair Brush

For de fleste av oss er en god børste super viktig. Spesielt for de som har langt og ikke minst krøllete hår. Denne super feminine og søte børsten fra MAST er et av de beste børstene jeg noensinne har gredd håret med. Denne børsten ser ikke bare bra ut, men den er også super grei mot håret. Denne skal beskytte håret mot skader og den klarer å gjøre håret glatt uten at håret blir statisk. Med andre ord perfekt til de gangene jeg velger å rette ut håret.

Børsten kommer også med en oppbevaringspose. Det mener jeg er ganske genialt å ha for å bevare kvaliteten og ikke minst når man er ute på tur slik at man ikke får bakterier på børsten.

Børsten er utformet i en unik miks av villsvin hår og nylonhår. (barbert villsvin, ikke slaktet). Nylonhårene kommer helt inn til hårfestet og masserer ut naturlige oljer fra hodebunnen som gir håret en naturlig glans.


Børsten finner du Her

Har du en favoritt børste?

#mast #makeastyle

Sminke: Litt påfyll

 

I forrige uke shoppet jeg litt påfyll av både sminke og hudpleieprodukter som var gått tomme. Her har dere tre av de  mange produktene jeg kjøpte, som jeg nesten ikke kan klare meg uten. Uten disse tre produktene føler jeg at sminken aldri blir det samme, verken på meg eller mine kunder. Jeg er med andre ord super avhengig av disse tre produktene!

 

Carbon øyenskygge fra Mac, denne anbefaler jeg til alle dere smokey-eyes elskere som ønsker en mattende og pen svart farge!

My one and only: Telescopic mascara fra L´oreal, denne er vannfast.

Gjennomsiktig Duo limet, det beste vippelimet ever!


Bruker du noen av disse produktene?

New in: Highlighter from MacKjøpte denne nydelige highlighteren fra Mac her om dagen og jeg e-l-s-k-e-r gløden den gir! Jeg føler meg skikkelig fresh og sommerlig når jeg bruker den=) / Denne heter Soft and gentle for de av dere som lurer:)

Har du noen favoritt higlightere fra Mac?

It´s finally in my hands!

Da har jeg endelig kjøpt meg Bobbi Browns BBU palett. Noe som betyr at ingen av dere klarte å gjette riktig på produktet i dette innlegget: Her. For ca. 2-3 uker siden gikk jeg innom Steen og Strøm for å kjøpe en del produkter jeg hadde gått tom for, så gikk jeg helt tilfeldig bort til BB og spurte om de kunne bestille paletten for meg. " Jeg tror faktisk vi har en inne nå" sa damen i kassen. Jeg kan ikke ha hørt riktig nå, tenkte jeg med engang og bestemte meg for å svare henne med. " Dere har hva for noe?" spurte jeg igjen. "Jeg tror vi har en inne nå." WHAT! tenkte jeg med engang, som regel så får de disse palettene inn en gang i året og da er det bare snakk om 2-3 paletter til sammen. Det var for bra til å være sant! Jeg kan ikke beskrive følelsen av hvordan det var når jeg fikk se på den i butikken! Dette er en makeupartists drøm! Den inneholder hele 20 farger av foundation, 13 correctors og 14 concealers. Alt i ett palett, genialt når man er på oppdrag.. for da slipper man å ta med seg flere foundation, concealer og correctors! Det beste med denne paletten er det at man også kan fylle på fargene om de går tom! Denne paletten kostet meg rundt 2800kr om jeg ikke husker feil. Verdt hver eneste krone spør dere meg med tanken på den jobben jeg har. Fordi med denne paletten er du 100% save med tanken på riktig farge på foundation og concealers, noe som er viktigst når det kommer til sminke:)#bbu #bb #bobbibrown #makeup #sminke #gilmakeup

Har du noe fra Bobbi brown?

New in from Mac cosmetics

Her om dagen fikk jeg en liten nyhet-pakke fra Mac med tre fantatiske produkter i!

Wash and Dry Freshen Up High-Light Powder

Dette er kanskje et av de meste etterlengtede produktlanseringen fra Mac på en stund! Jeg er litt usikker på om den er blitt lansert i Norge enda, men jeg har gleden av å fortelle dere sminke-elskere om at denne er like bra som forventningene! En higlighter med flere toner, perfekt for de som liker å eksperimentere med sminke. Som dere ser så består denne highlighteren av tre friske farger: korall , fersken og beige. Love it!

Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation.

Denne foundationen har ikke bare lang holdbarhet, den er også vannfast og oljefri. Perfekt for fester og spesielle annledninger med andre ord. Jeg har prøvd den engang og jeg elsker hvor dekkende den er!


Pro longwear pressed powder

Som dere ser så har jeg allerede brukt denne en god del og jeg elsker den. Selv om jeg nesten bare bruker løs-pudder, så likte jeg finishen på denne pudderen også kjempe godt. Den gir en matt og dekkende effekt:)Har du noen favorittprodukter fra Mac? #mac #sminke

Topp 3 favoritt mascara!


♥1  Telescopic Mascara (Carabon black) - L´oreal Paris - Finner du HER

Jeg har alltid elsket lange, separerte og klumpfri vipper. Denne Telescopic mascaraen gir opp til 60% lengre vipper. Jeg har brukt denne i over 4 år og har enda ikke funnet en mascara som er like bra som den. Mascaraen drysser ikke, den er lett å vaske vekk og tåler samtidig all slags vær! Love it rett og slett.

Mange blir usikker når de ser kosten på denne Telescopic mascaraen, men det er nettopp det som er så spesiel med mascaraen mener jeg! Om du drar den riktig gjennom vippene, så får du fantastiske vipper etter bare 2-3 runder! Jeg har alltid anbefalt denne til spesielt de som mener det er vanskelig å påføre mascara pga korte eller få vipper. Denne kosten er så tynn at den tar de minste og korteste vippene også, uten at den skitner til øyelooket.


♥2 Volume Million Lashes - L´oreal Paris - Finner du HER 

I motsetning til Telescopic, fokuserer denne mascaraen på volum og tetthet. Denne bruker jeg som regel sammen med Telescopic når jeg ønsker en ekstra dramatisk look. Gummibørsten på denne V. M. L gir riktig mengde mascara på børsten og sørger for at alle vippene blir godt dekt.


♥3 Flashing volume - Isadora- Finner du HER

Denne prøvde jeg først for et par uker siden og den har falt veldig i smak hos meg, nettopp fordi den gir nesten samme resultat som Telescopic. Vippene fyller til maks av denne kremte og innovative kombinasjonen av voks mascaraen. Lett påføring og gir max volumeffekt og lengde! Denne tåler også fuktighet ganske bra.


(affliatelinker) Bruker du noen av disse mascaraene? Hvis ikke, hva er din topp 3 mascara?

#mascara #favorittmascara #topp3mascara #topp3favorittmascara #gilmakeup #gilan

New in: Makeup from Mac

 

God tirsdag dere! Har dere hatt en bra påske med candy og kos? Selv så har jeg hatt en utrolig bra påske, eller.. jeg har egentlig ikke sett noe særlig forskjell med tanken på at jeg jobber selvstendig og jobber når jeg trenger å jobbe, hele tiden med andre ord hihi. Eneste forskjellen har vært det at jeg og mannen har fått masse tid sammen og hatt koselig besøk av venner og familie i påsken. Så, back to candy talk: Under ser dere noen nye produkter jeg fikk fra Mac i forrige uke. Jeg fikk blant annet skygge-paletten fra den begrensede kolleksjonen til Cinderella. Nydelige farger som går både til hverdagen og fest! Jeg har prøvd dem to ganger hittil og elsker hvor pigmenterte de er, bilder kommer i løpet av uken:)

Lipliner: Candy Yum Yum / Lipstick: Mac no faux pasHar du prøvd noen av disse produktene?

#maccosmetics #macmakeup #makeup #sminke

Herlig påskeegg!

God dag dere! I dag våknet vi igjen til solskinn slik som i går og jeg håper virkelig at alle de kommende dager starter på denne måten. Det gjør noe med humøret og hele dagen. Jeg håper at dere har sovet godt i natt og har hatt en koselig påske med familie og venner hittil. For to dager siden fikk jeg dette store påskeegget levert på døra! Jeg trodde den innholdt godteri før jeg åpnet den, men da jeg åpnet den så jeg noe jeg elsker mer enn godteri: Skjønnhetsprodukter! Haha, beste påskegget!

Som dere ser så inneholdte egget mye forskjelig! Jeg har brukt få av disse produktene tidligere og gleder meg noe sinnsykt til å prøve resten som blant annet SunSpa selvbrunniingskrem og komme tilbake til dere med et ærlig review!

Nå skal jeg på trening sammen med søsteren min, ønsker alle dere en fantastisk dag og en skjønn påske <3 / Sponset innlegg

Pakke i posten

 

Her om dagen fikk jeg en pakke i posten fra Kicks som inneholdte noen av deres nyheter. Av alle produktene har jeg bare prøvd øyenskygge paletten og jeg e-l-s-k-e-t den! Fargene er veldig pigmentfulle og holdbare. Denne paletten fikk med andre ord en god plass blant mine favorittøyenskygge- paletter. Har du prøvd noen av disse produktene?

Sponset produkter / Er det bare meg eller blir Kicks sine produkter bedre  og bedre for hver dag som går?:o #kicks

FREDAG!Etter en koselig frokost sammen med mannen, tok jeg fram sminken for å sminke meg. Da tenkte jeg, hvorfor ikke knipse et bilde først? Da tenkte jeg dere kunne se noe av det jeg har tenkt å bruke på meg selv i dag. Ja, i dag har jeg enda en viktig og spennende dag foran meg. Jeg skal først på et møte klokken 14.00 også skal jeg og Dino på middag hos et vennepar av oss senere på kvelden! Jeg må derfor være OK sminket og se presentabelt ut både til møtet og middagen som da er litt senere. Før det igjen, skal jeg ta bilder av sminkelooken min så dere får sett resultatet av dagens sminkelook!

OG DERE: Senere i kveld skal jeg dele noe spennende med dere som jeg har jobbet med i de siste ukene! Stay tuned og ha en super bra fredag videre!

FØRSTEMANN - PRODUKTLANSERING

God morgen vakre mennesker! I dag har jeg en kjempe nyhet å dele med dere. Jeg har fått æren til å lansere et helt nytt makeup produkt fra Makeup Revolution! Alt som er nytt er spennende, i hvert fall når det er sminke produkter! Jeg skal altså lansere produktet Protection palette, som da er den perfekte paletten for nybegynnere og de litt mer erfarne. Dette er en palett som kan spare deg for masse plass, den inneholder de viktigste produktene du vil trenge for å sminke din hud. Paletten består altså av:

Bronzing, blush & highlighting!

Silk touch, anti shine powder!

Tre forskjellige concealer toner!

Om akkurat en times tid skal jeg gjør noe kjempe spennende og nytt. Hva det er skriver jeg kanskje mer om senere i kveld. Om jeg skulle rekke å blogge før jeg må på et super super super viktig og spennende møte! Jeg skal forresten prøve denne paletten også senere i dag før jeg skal ut og komme med ærlig omtale til dere med bilder av resultatet:)

Spennende eller hva?:D

#MakeupRevolution #Lansering #produkter #makeup #skjønnhet

Pakke i posten: Makeup fra Isadora!

Hei igjen alle sammen! Jeg håper at dere har hatt en bra dag hittil. Selv så har jeg som nevnt i tidligere innlegg testet et nytt kamera for mine videoer. Ah.. så mye jeg har gått glipp av haha. Jeg har bare brukt ikke -  autofokus kamera tidligere og må si at autofocus overrasket meg i dag. Sparer så mye tid på å ikke stille inn fokuset osv, dere som lager videoer skjønner sikkert hva jeg mener. Tror nok det blir et nytt kamera på meg snart ja;)

Så, her om dagen fikk jeg en super stor pakke i posten fra Isadora Norge med en koselig hilsen fra selveste Stephan Ulvund. Som da er Isadoras internasjonale makeup artist! Pakken inneholder mange av favorittproduktene til Stephan. Jeg møtte han for første gang på Vixen blog awards, da kom han bort til meg, hilste og gratulerte meg med prisen. Jeg ble så glad når han sa han hadde vært innom bloggen min og sett på jobben min. Han mente også at bloggen min var en stor inspirasjon for han og andre. Utrolig stort å høre slike ord fra en flink og suksessfull makeupartist!Jeg har allerede laget et innlegg hvor jeg bruker denne face sculptoren fra Isadora. Elsker den:DHar du/bruker du noen av disse produktene?

#isadoranorge #isadora #isadoramakeup #stephanulvund

New in: Lancome Paris, Vårens nyheter!

Her om dagen fikk jeg en herlig pakke i posten fra Lancome Paris som inneholdte vårens nyheter! Da jeg gikk på videregående brukte jeg en god del produkter fra Lancome, som blant annet deres foundation og noen av deres neglelakker. Nå som jeg ikke har brukt så mye av Lancome sine produkter i det siste, ble jeg kjempe glad når jeg så hva de hadde sendt meg! I hvert fall med tanken på at jeg hadde lyst til å prøve noen av deres nye produkter som blant annet deres nye Belle de teint pudder! Så, dette er hva jeg fikk i posten:

Vernis in love neglelakker, disse har jeg som sagt brukt tidligere og har alltid vært like fornøyd med dem. Tørker raskt og veldig enklet å legge.

Belle de teint pudder! Disse har jeg prøvd allerede engang og jeg likte det faktisk veldig godt. Bilder kommer i løpet av uken;)To Shine lover leppestifter. Disse gir strålende glans!


Renergie Multi lift fuktighetskremer!

(Sponset produkter) Gleder meg til å prøve ut alle produktene!:D Har du/ bruker du noen av disse produktene?

#lancome #lancomeparis

New in: Stay in shape primer

Her om dagen kjøpte jeg en Stay in shape lip & brow primer fra Makeupstore. Har noen av dere prøvd denne? Jeg har mye forskjellig som jeg bruker daglig på øyenbrynene for å få  hårene til å holde seg der de skal være, men utvalget er liksom ikke så stor hos meg når det kommer til leppe primere. Jeg har alltid vært litt skeptisk til akkurat det produktet, ettersom jeg føler leppestiften sitter best når jeg først påfører/former leppene med en lipliner så går over med leppestift. Det gir som regel mange timers holdbarhet til leppestiften. Jeg må helt ærlig innrømme og si at jeg gleder meg til å prøve denne primeren, bare for å se om den fungerer like bra som det sies;)Bruker du primer på leppene? Hvis ja, hvilken? Hvis ikke, hva er dine beste tips til å få leppestiften til å sitte lenge uten primer?
#makeupstore #mua #skjønnhetsblogger #stayinshapeprimer #primer

New in from Mac: Sin - deep blood red

Her om dagen fikk jeg en liten nyhetpakke fra Mac som inneholdte skjønnheten under! Sin - matte leppestift er et av produktene til paret Isabel og Ruben i samarbeid med Mac. Paret er kjent for sine skillz når det kommer til fashion og illustrasjon design! Måten leppestiften er designet på sier egentlig veldig om hvor kreativ og nytenkende dette paret er. Jeg elsker at leppestiftene deres er matte og kan nesten ikke vente til jeg prøver flere produkter fra denne serien!! Hvordan leppestiften ser ut på kommer jeg helt sikkert til å dele med dere i et av mine kommende looker:)

- Matte, but still cream - gorgeous packaging -  Long wearing -Har du prøvd noen av produktene fra Toledo - serien?

#mac #mactoledo #isabelandrubenmac #maccosmetics #gilmakeup

Versace crystals and diamonds!

Her om dagen fikk jeg en kjempe søt finaleplass gratulasjons gave fra Versace som inneholdte tre forskjellige krystallparfymer! Jeg har brukt Bright Crystal i ca ett år, så jeg visste hvordan den luktet. Men de to andre, Crystal noir og Yellow Diamond hadde jeg aldri luktet på før.

Bright Crystal

"En romantisk og transparent duft med noter av Granateple, Pion og Lotusblomster."

Denne er uten tvil min favoritt parfyme blant mange av Versace sine parfymer! Fantastisk!


Yellow Diamond:

"En nydelig og frisk duft med noter av Pæresorbet, Freesia og Vannliljer"

Yellow Diamond var overraskende frisk og god, denne kommer nok også til å bli brukt en god del ettersom variasjon blant parfymer er noe jeg må bli flinkere med.


Crystal Noir

"En sexy og selvsikker duft med noter av Gardenia, Appelsinblomst og Amber"

Um.. hva skal man si da..jeg har aldri vært glad i sterke dufter/parfymer, så denne var ikke heeelt min smak/duft. Havner på tredje plass hos meg hihi.


Har du / bruker du noen av disse parfymene?

#versace #versaceparfymer #brightcrystal #gilmakeup #skjønnhet #skjønnhetsblogger

New in + rabattkode = Nordicglaze!

annonse

God onsdag dere! Jeg håper at alle dere har hatt en bra og rolig start på dagen. Selv så har jeg spist en god frokost og brukt ca. 1 time av min tid på å vaske mine sminkekoster. Det var ikke alle engang! Det er alltid ork å vaske de, men Gud for en følelse når disse rene kostene blir brukt igjen! Forresten dere, her om dagen fikk jeg en pakke i posten fra www.nordicglaze.no  som driver med salg av kosmetikk, skjønnhets- og velvære produkter. Pakken jeg fikk inneholdte 1 Sigma Beauty 3dhd makeup brush - 3DK. Bellapierre 5 eye shadows palette og en Sigma beauty brow expert kit!  Jeg må ærlig si at jeg gleder meg mest av alt til å prøve 3dhd Sigma kosten! Forresten dere, nå har jeg fått lov til å gi mine lesere en rabattkode som gir hele 15% prisavslag på alle produkter dere kommer til å handle fra deres nettbutikk.

Rabattkoden du bruker er FRAGILMAKEUP15% og den varer til 20 februar. Klikk her for å komme til nettsiden. PST: Rabatten gjelder salgsvarer også;)Her finner du denne 3dhd kosten.Her finner du denne kitten.


Klikk her for å komme til denne paletten.

Har du hørt om / handlet fra denne nettsiden tidligere? #nordicglaze #gilmakeup

Surprise from my hubby!

Som en del av dere kanskje har fått med seg, så var min kjære mann i Mexico i ca. 2 uker i forbindelse med en reklamefilm. Når han kom tilbake for et par dager siden, hadde han tatt med seg en gave til meg. Jeg blir helt ærlig ikke overrasket lenger om hvor treffsikker han er med gaver han kjøper! Han blir bare bedre å bedre når det kommer til nettopp dette med å kjøpe noe som han vet jeg kommer til å bruke! Til tross for at han sjeldent bommer når det kommer til gaver, så ble jeg først litt usikker når han tok fram MAC posen, jeg tenkte å nei.. jeg håper virkelig ikke at han har kjøpt meg noe jeg har fra før av. Han har jo null oversikt over sminken jeg har hjemme og alt ser likt ut etter hans mening hihi. Jeg ble lettet da jeg åpnet posen og så at han hadde kjøpt 3 produkter fra Brooke Shields Collection i samarbeid med MAC! Gjett om jeg ble glad:D Jeg har ikke engang hatt tid i det siste til å gå innom MAC for å se på denne kolleksjonen, så kommer han med det hjem til meg! Om jeg er heldig? HELL YEAH:D

A64 Cremesheen Excite .. En kan aldri ha for mange røde leppestifter! Gjett om jeg skal bruke denne i år:D

Jeg har kjøpt meg to nye Bronzere fra siste ferien vi var på, men bare en av dem var jeg fornøyd med! Ble derfor super glad når jeg så at et av produktene var en bronzer:D

Veluxe Pearlfusion Shadow i Trust Instinct.


Dette var definitivt et av de beste gavene han noen ganger har kjøpt til meg! Hva er den beste gaven du noen ganger har fått av din kjæreste/mann?

#macBrookeShields #BrookeShields #giftfromhusband #gavetips #sminke #mac #skjønnhetsblogger

New inn: Makeup products!

L´oreal le blush - Sunset brown

I de siste ukene har jeg investert en del i blusher, mest fordi den blush-paletten jeg har hjemme begynner å gå tom. Disse blushene fra L´oreal er elskbart! Åwh, vil kjøpe de i alle farger. Dette er den andre fargen jeg kjøper av denne kolleksjonen, om jeg ikke tar helt feil så har de byttet pakningen på disse blushene. Nå er de formet firekantet og er mye mer pigmentfulle. Jeg har prøvd begge og jeg tror disse er mer meg ettersom jeg vanligvis liker å gni kosten godt mot sminken, jeg er ikke så forsiktig med andre ord haha. Denne blir derfor aldri for mye for meg. Denne Sunset tonen passer perfekt til naturlige og hverdagslige looker, den kommer også med en liten speil og kost om dere skulle lure:)Wonder powder - Makeup Store

For ca. 3 år siden kjøpte jeg for første gang et av disse pudderne som jeg den tiden brukte under øynene for å rense bort øyenskyggerester med. Engang brukte jeg et av de lyse tonene som highlighter når jeg gjorde countoring på ansiktet og jeg elsket resultatet! For en stund siden så jeg at de hadde flere toner på salg, jeg kjøpte derfor to nye toner i Milk og Cafe au Lait. Disse fargene er perfekte når jeg gjør lett konturering med pudder!

Har du brukt/bruker du noen av disse produktene?

#gilmakeup #makeupstore #loreal #lorealblush #produktanbefaling #makeup #sminke #skjønnhetsblogger

New in: Colorful makeup

Hei og god mandag dere! Jeg håper at alle dere har hatt en bra dag hittil. Jeg sov som en stein i natt og startet dagen med en god frokost sammen med søstrene mine. Vi har tenkt å ta det med ro i dag, det blir deilig med en avslappende dag hjemme sammen med familien. Litt rart uten mannen, ettersom vi kom hit sammen.. men jeg får leve med det haha. Forresten dere, jeg er ferdig med å klippe Barcelona videoen vår, deler den med dere senere i kveld!

Under har dere to nye produkter som jeg har kjøpt inn i det siste. Det første er en skyggepalett fra L'Oreal Paris, som heter Colour Riche Quad. Denne paletten tror jeg også finnes i 8 andre forskjellige farger. Jeg har også denne paletten i brune-toner! Disse fargene er veldig pigmentfulle, men for at øyenskyggen skal sitte best mulig på gjennom en hel dag så er det viktig med et godt grunnlag og gode koster til påføring.Miss Manga volume mascara i lilla. Jeg har denne i svart også, som jeg vanligvis bruker sammen med Telescopic for mere volume. Jeg gleder meg masse til å prøve denne fargen ut til blant annet kostyme-looker.

Har du noen prøvd noen av disse produktene tidligere? #missmanga #loreal #makeup #newin #gilmakeup

My new favorite lipstick - L'Oreal Julianne's Red

Her kommer det en rask og super ærlig anbefaling av et produkt jeg har blitt helt forelsket i i det siste. Jeg føler at jeg har skrevet om denne tidligere, men finner liksom ikke innlegget. Men uansett om jeg har det eller ikke, så kan jeg godt skrive om den igjen! Denne røde leppestiften fra den eksklusive L?Oreals kolleksjonen er noe av det beste jeg noen ganger har prøvd! Denne er da nevnt etter ei av de kjente L?Oreals ambassadør, Julianne. De forskjellige leppestiftene som er oppkalt etter de forskjellige ambassadørene de har, skal vist passe til den hudtonen de har. Grunnen til at de har gjort det sånn er rett og slett fordi at det skal være lettere for oss å velge riktig farge. Nå har jeg allerede brukt min en del ganger.. og jeg elsker fargen. Jeg vurderer faktisk å kjøpe hele denne kolleksjonen før den går ut! Noe av det beste L?Oreal har kommet med ever.. eller vent, Telescopic er det beste. Så denne hihi.

Har du prøvd noen av leppestiftene fra den eksklusive kolleksjonen til L´oreal?

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!


 

New in: Pigmentfulle øyenskygger

Her om dagen kjøpte jeg tre øyenskygger fra L´oreal - som var på salg, tre kjempe fine og pigmentfulle skygger som er perfekte for fest og andre spesielle annledninger. Før pleide jeg aldri å kjøpe skygger med shimmer i, men i de siste årene har jeg gått bananas med kjøp av disse skyggene fordi jeg vet jeg kan bruke dem riktig nå. Jeg kjøper som regel øyenskyggene mine fra Mac, men kunne seriøst ikke la være å kjøpe disse når jeg prøvde dem på i butikken. Selv uten base ser de veldig bra ut. Ikke det at jeg bruker å sette skygge uten base.. men det betyr bare det at produktet er bra pigmentert når det ser bra ut rett på huden også:)
Over ser dere skyggene med base under. Nydelige, sant? Gleder meg sånn til å lage en look med den blåe skyggen:D

Har du noen av disse skyggene?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stem på meg til årets skjønnhetsblogg -Vixen blog awards!

<3

Haircare

I går fikk jeg en utrolig søt og vinterlig pakke levert på døra fra Schwarzkopf. I de siste årene har jeg nesten bare brukt Schwarkopf sine produkter som shampo, balsam og hår gelè. Jeg gleder meg derfor ekstra mye nå til å prøvde disse styling produktene som jeg aldri før har prøvd fra Schwarzkopf.  Ettersom jeg har krøller, er jeg nesten helt avhengig av stylingsprodukter fordi at krøllene skal se best ut. Blant produktene under, er det en volume + shine whipped Mousse, som jeg tidligere har hørt gode rykter om men aldri prøvd. Den tror jeg kan få mine krøller til å se mere definert og sunne ut. Gleder meg til å prøve, å vise resultatet til dere:D

Sponset innlegg  / Bruker du Schwarkopf produkter? #schwarzkopf #haircare

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stem på meg til årets skjønnhetsblogg -

Vixen blog awards!

<3

Produktanmeldelse: Chanel Camélia de Plumes

Først og fremst, jeg ble så glad for at det var 1 av denne igjen når jeg var å handlet. Sneak peek bilder av denne highlighteren dukket allerede opp i sommeren, det var allerede da jeg bestemte meg for å eie en selv. Men så skjedde det så mye denne sommeren at jeg glemte det helt. Jeg ble derfor utrolig glad og positiv overrasket når de sa de hadde en igjen!  Gjett om jeg ble glad dere:D

Denne skjønnheten er en del av Chanel 2014 holiday collection - Plumes Precieuses De Chanel. I det siste har jeg fått highlighter-dilla, jeg har dem i mange forskjellige merker og toner. Jeg bruker dem nesten hver dag, uansett hvor naturlig eller heavy sminke jeg tar på meg. HIghlighter får alt til å se så freshere ut! Er ikke dere enige i det?

Det følger også med en liten og myk kost.. som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å bruke, fordi jeg er helt avhengig av min Sigma higlihgter kost hihi!

Denne Camélia de Plumes higlighteren har helt klart funnet sin plass blant mine favoritt produkter denne vinteren. Vi må nesten innrømme å si at designet er helt fantastisk! Forresten dere, er det bare meg eller ligner designet mer på en palmetre enn fjær, som det egentlig skal være? Men either way, den ser bra ut Hihi.

Når det gjelder fargen, så kan denne se for grå og kald ut når man bare ser på den, men når man har det på så vil du se at shimmeret er en blanding av gull shimmer og sølv. Denne går altså til de fleste hudtonene pga blandingen av de to forksjellige fargene.


#ChanelCaméliadePlumes  #chanelhighlighter

Hvor ofte bruker du highlighter når du sminker deg?

Har du prøvd noen av Chanel Camélia de Plumes highlightere?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg er forresten kommet til semifinalen i Vixen blogg Awards 2014 under katagorien ( årets skjønnhetsblogger)! Stem gjerne på meg om du føler jeg fortjener å være med i finalen <3

Trykk på bilder under for å stemme på meg:

 

New in: VS - very sexy touch

Light and feminine..

Jeg har alltid likt søte dufter på andre og ikke meg selv. Som mye annet, så har jeg alltid vært kresen på nye dufter også. På bursdagen min fikk jeg denne VS very sexy touch parfymen av søte Elise og jeg har vært forelsket i den og brukt den siden. Kan dere tro det? Jeg har tatt den frem, sprayet den på meg, fremfor alle andre favorittparfymene mine, alle de gangene jeg har gått ut eller pyntet meg. Jeg har også klart å bli forelsket i den på ny, for hver gang jeg har åpnet skapet og tatt frem noe som jeg har sprayet parfymen på dagen før. I mean...this is true løøøøv.

#vs #vsverysexytouch

Har du luktet på denne parfymen?

New in: Products

Skin Perfection - Anti tiredness beauty care!

Color Riche Lómbre Pure - SmokeyVolume Million Lashes - So coutureBrow Artist - Plummer (øyenbrynsgelè)Lumi Magique - Touch of light /highlightinh

Paris Baume Caresse Lip Balm -707 Very Berry MeOver har dere noe av det siste jeg har fått inn av sminke- produkter. Alle produktene over er fra L´oreal. De enste produktene jeg har fått prøvd hittil er Lip Balmen og Volume Million lashes mascaraen. Elsket begge produktene, men jeg må helt ærlig innrømme og si at Lip balmen overrasket meg skikkelig! Det er en blanding av pleie og makeup, som gir en veldig naturlig look på leppene samtidig som det gir litt  gloss-effekt uten å være klisette. Perfekt for hverdagen! Forresten dere,  beklager for litt mørke bilder.. vet ikke hva som skjedde med kameraet den dagen!

 

Har du prøvd noen av produktene over?

#L´oreal #lipbalm #volumemillionlashes #mascara #newinmakeup

New in: Huda Beauty Lashes

God morgen dere! 

Her om dagen fikk jeg en pakke fra Emirates , der lå det disse produktene jeg har gledet meg enormt til å prøve. For de av dere som har interesse for sminke, vet sikkert hvor populære disse Hudabeauty-vippene er akkurat nå. Jeg er derfor utrolig glad for å ha fått mine, så jeg endelig kan bruke dem til forskjellige looker. Jeg har fått vippene i tre forskjellige modeller: Smantha, Gisellse og Monique! Ut fra hvordan de ser ut, så vil jeg si at Samantha er mine favoritter! Falske negler er kanskje ikke helt meg, men de kunne vært pent til en fest, eller selskap som f.eks julebord osv. Jeg skal mest sannsynlig lage forskjellige looker med de forskjellige vippene så dere ser forskejellen!  
#hudabeauty #hudabeautylashes #hudalashes #gisellse #smathalashes #eyelashes #gilmakeup

Eier du noen av Huda beauty produkter?

Produktanbefaling: En mild og god sminkefjerner!

Jeg, i likhet med mange andre synes det er litt kjipt å bruke penger på sminkefjerner. Spesielt når den viser seg å ikke være like bra som forventningene. MEN, det er også et produkt jeg bare må ha hjemme og som jeg knapt klarer meg uten. Eller, jeg hadde sikkert klart meg uten den, men da hadde jeg brukt ekstra langt tid på badet og gått rundt med panda øyne. Hadde sikkert skremt livet av mannen også:) Jeg har brukt mange forskjellige opp gjennom tiden, men denne Gently off eye and makeup reomer fra Mac har vært et av de beste hittil. Denne er vennlig mot øynene, den er mild og lukter godt. Jeg har heller ikke trengt å gni når jeg har brukt den. Anbefales!

Hvilken sminkefjerner bruker du og hvor fornøyd er du med den?

#macgentlyoff #gentlyoff #makeupremover #sminkefjerner

Produktanbefaling: En frisk, god og ikke så veldig dyr deodorant!

Jeg, som mange andre jenter er litt små kresen når det kommer til deodoranter. Jeg har aldri vært så fornøyd med en deodorant som jeg har vært med Biotherm Deo Pure Roll-on. Den lukter utrolig friskt og godt uten at det blir for mye. Jeg føler ikke det er så enkelt å finne deodoranter som f.eks holder seg lenge, ikke koster mye, lukte frisk og sist men ikke minst at den ikke kræsjer med parfymer. Denne deodoranten oppfyller utrolig nok alle disse kravene.  Jeg elsker den og kommer nok ikke til å bytte den ut med det første,  denne er absolutt verdt hver eneste krone!

Om jeg ikke tar helt feil nå så tror jeg den kostet rundt 140,- kr.

Ez, wek gelek kichkêt di pichekê yab ze7metim bo helbijartina deodorant´a. Min chi cara hinde hesh deodorant´ekê ne kriye weki eve ya Biotherm Deo Pure Roll-on. Bêneka xosh u nazik, xo gelek dgrit u ne gelek geleka grane. Ez bawer nakem ez hosa zika vê digel êka di b´gohrim. I love it!

#BiothermDeoPureRoll-on #deodorant #skjønnhetsblogg #sminkeblogg

Har du noen ganger brukt denne? Hvis ikke, hvilken er din favoritt?

New in: Real Techniques makeup brushes

God dag dere! Jeg håper at alle dere har sovet godt i natt og har hatt en litt søtere drømm enn det dramatiske jeg så i natt haha. Jeg drømte om verdens ende, utrolig skummelt. Det første jeg sa til Dino når jeg våkna i dag var: Kunne ikke du vekke meg i natt!? Han så på meg og bare, hva vet jeg om hva du drømmer om? Jeg hater å drømme. Liker ikke drømmer, for det er jo bare drømmer uansett hvor bra eller dårlig de er. Men uansett, nok om det! Over har dere noen av mine nye babiser her hjemme. Disse Real Technique kostene kjøpt jeg for kanskje 3-4 uker siden da Asma en kveld ringte meg og bare: Det er salg på de kostene du liker! haha, da måtte jeg bare kjøpe så mange jeg klarer for disse har helt rå kvalitet! Jeg har brukt de veldig mye selv og til mine kunder i det siste året, måtte derfor kjøpe noen flere når de først var på salg. Om jeg ikke husker feil så bestilte jeg disse fra Blush.

Litt om Real Techniques kostene:
"Real Techniques makeupkoster er utviklet av de verdensberømte makeup artistene og bloggerne Sam & Nic Chapman. Søstrene har arbeidet for store merker som MAC, Chanel & Shu Uemura, og er autoriteter i den internasjonale mote- og skjønnhetsverdenen. For alle produktene har Sam & Nic laget en egen opplæringsvideo, som på en enkel måte viser hvordan du kan oppnå perfekt resultat med Real Techniques hjemme." Jeg trenger ikke å se på det selv, men sikkert greit for de av dere som ønsker å lære mere om hva og hvordan man skal bruke de forskjellige kostene til.

#RealTechniquesmakeupbrushes #RealTechnique #Techniques #sminke #mua #makeup #gilmakeup #gilan #gilansharafani

Har du / brukt disse kostene før?

New in: Volum Curl wand

I det siste har jeg fått flere spørsmål om hvordan jeg lager de store "hollywood" krøllene. Her har dere svaret: I forrige måned kjøpte jeg en ny krølltang som heter Volum Curl wand - Gorgeous london. Jeg har mange krølltanger hjemme, men ingen som lager slike store "hollywood" krøller. For et par måneder siden prøvde jeg denne ut for første gang når jeg var på besøk hos min søster i Trondheim. Jeg elsket krøllene og måtte derfor kjøpe en selv til tross for at jeg hadde noe lignende hjemme. Det jeg liker spesielt godt med denne krølltangen er det at den varmes opp veldig raskt og tykkelsen på den. Jeg ville kanskje ikke anbefalt denne til de av dere med kort hår, men har du ca like langt hår som meg eller litt kortere vil denne gi veldig fine krøller! Har du kortere hår burde du gå for en som er litt smalere på enden. Slik at krøllene vil holde seg litt lengre. Denne får du kjøpt både på nettet og på frisørsalonger:)På det første bildet har jeg krøllet håret uten å røre det, slik at dere kan se hvordan de egentlig ser ut. På bildet nummer to har jeg kammet gjennom håret for å få mykere krøller og mere volum.

Hva slags krølltang bruker du?

#krøller #krølletehår #volum curl wand #perfectcurls #hollywoodcurls #newin #hår #sminke #beauty #kurdisblogger #kurdishbeautyblogger

Produktanbefaling: Slik blir du kvitt tørre og flisete neglebånd!

Jeg har klipt neglene mine så kort at det er litt sånn ubehagelig å skrive på tastatur og mobil. Det føles som om jeg ikke har negler i det hele tatt, ubehagelig følelse. Jeg hadde negle-time for et par dager siden egentlig, hvor jeg skulle fjerne de gamle akryl neglene og få nye. Men så ble jeg syk og da bestemte jeg meg for å fjerne de neglene hjemme med startkiten jeg hadde fått fra TL. Så ja, å gå fra så lange negler til så korte som jeg har nå får meg til å glemme alt annet haha. Nesten som å gå på shopping med ubehagelige sko. Men, I blant liker jeg å klippe alle like kort så de kan vokse like langt og bli sterkere. Jeg er heldigvis blitt litt flinkere til å ta vare på de og hendene mine nå. Det som virkelig har hjulpet mine negler til å bli sterkere og fått neglebåndet til å se friskere ut er et produkt som heter for Revitalize. Det fikk jeg anbefalt på Tone Lise akademiet. Revitalize er en olje som hindrer tørre og flisete neglebånd. Den holder også negleplaten sterk og fuktig. Jeg fikk beskjed om å bruke det daglig for best resultat, det er noe jeg vil anbefale dere også til å gjøre. Det er utrolig gøy å se forskjellen på min neglebånd fra hvor tørre de var for bare en uke siden og hvor fine og glatte de er nå. Jeg kommer til å ta noen detaljebilder senere engang så dere får sett det.

Har du brukt Revitalize før?

#revitalize #tl #friskereneglebånd #tørrneglebånd #sminke #negler

 

 

New in

God dagen dere! Går ikke tiden unormalt raskt? Det er onsdag igjen, føles mer som en mandag- tirsdag for meg. Så utrolig rart! Dere, her om dagen var jeg igjen innom Tone Lise akademiet og Visage for å handle noen vipper og diverse produkter som jeg hadde gått tom for. Jeg handlet inn noen nye ting også som dere ser under. På Tone Lise akademiet har de fått inn noen utrolig fine og fyldige vipper som ser veldig naturlig ut på. Det er faktisk noen av de beste vippene jeg noen ganger har kjøpt her i Oslo. Jeg har ikke fått tid til å prøve dem ut enda, men jeg er ganske så sikker på at de vil se utrolig bra ut på. Jeg handlet oss inn øyenskygge teiper som dere ser under, det bruker man under øynene for å ikke skitne til sminken når man skal sette øyenskyggen.

Forresten, jeg er blitt litt bedre. Hoster fortsatt som en 90 åring, men det er heldigvis mindre smerter i leddene.  Det er selvfølgelig takket være alle paracettene jeg har fått av mannen hihi.

Måtte ha en ekte beautybelnder også. Har prøvd den engang og jeg elsker den!

Disse teipene kommer jeg helt sikkert til å ha mye bruk for, det vil få jobben til å gå raskere når jeg har flere kunder samtidig.

Har du / prøvd noen av disse produktene før?

#tl #toneliseakademiet #vipper #lashes #beauty #sminkeblogg #skjønnhetsblog #gilmakeup #gilan

Produktanbefaling: TL Spa Design Creamy Salt Scrub

Jeg har aldri vært flink på kroppspleie. Jeg har alltid hatt tonnevis av kroppsskrubber, fuktighetskremer og oljer til kroppen som har blitt brukt maks 3-4 ganger. Etter min første tur til Tone Lise akademiet, fikk jeg anbefalt en body butter og skrub av flinke Halat. Mens jeg var der sa jeg til henne hvor dårlig jeg var til å bruke tid på kroppspleie, da så hun på meg og sa: Du kommer til å elske disse produktene Gilan. Jeg må helt ærlig innrømme og si at jeg var litt skeptisk til kroppsproduktene ettersom skolen er kjent for gode negle produkter. Men gjett hva dere? TL Spa Design Creamy Salt Scruben gikk jeg faktisk tom for etter bare 3 uker. Ikke bare jeg men Dino også ble helt forelsket i den! Det er en utrolig god kroppskrubb. Huden blir utrolig glatt, myk og fuktig av den. Jeg elsker at den etterlater et krem/oljeaktig lag på huden etter skrubbing og vasking. For da slipper jeg å bruke tid på bodylotion etter å ha brukt skrubben. Skrubben inneholder dødehavssalt kombinert med fukt, plante og urteekstrakter. Klikk her for å komme til deres kroppspleie produkter.

Masser over våt hud for å fjerne døde hudceller, skyll med vann og masser huden igjen for optimal mykgjørende effekt.


Her om dagen var jeg på TL akademiet sammen med Derya, da fikk jeg med meg en ny skrubb og massage olje hjem. Oljen har jeg også hørt mye bra om, gleder meg til å teste den også ut og fortelle dere hva jeg syns.

Har du brukt noen av disse produktene? Hva er din favoritt kropsskrubb?

#tl #toneliseakademiet #produktanbefaling #kroppspleie #spadesign #TLSpaDesignCreamySaltScrub

 

New in: Kicks makeup

God morgen dere! Jeg vet ikke om jeg har spurt dere om dette før men har noen av dere prøvd Kicks sine sminke/skjønnhets produkter? Her om dagen fikk jeg en liten pakke i posten fra Kicks, fra deres nye kolleksjon. Kult å se at de begynner å produsere  nesten alt innenfor makeup. Jeg har enda ikke hatt tid til å prøve deres produkter, men jeg vurderer å lage et video med bare deres produkter for å se hvordan resultatet vil se ut. Jeg tror kanskje dette merket er perfekt for nybegynner eller de av dere som er ute etter sminke med grei kvalitet men som ikke koster skjorta. Under har dere en blanding av foundation, primer, highlighter, eyeliner og bryn-skygge.

Annonse /

Har du prøvd noen av disse produktene før?

Pakke i posten!

God dag dere! Jeg trodde helt ærlig at jeg skulle sove til midt på dagen i dag når jeg i går la hodet mitt på puta etter en veldig sen natt med jobbing. I går bestemte både jeg og mannen seg for å jobbe litt med bildene og filmen fra det siste oppdraget vi var på. Det er veldig lett gjort at man glemmer tiden når man jobber litt sent på natta og spesielt med noe som har med bilder, redigering, klipp osv å gjøre. Vi begynte å jobbe rundt 23.00 tiden i natt  frem til ca 4 tiden. Jeg er så glad for å ha giftet meg med en mann som er like glad i å være våken om natta som meg haha. Noen ganger tenker jeg hvor kjedelig det hadde vært om vi hadde vært ulike når det gjald akkurat dette med å legge seg tidlig eller sent. Men, nok søvn prat. Nå skal jeg få i meg noe lett, jobbe litt, trene kanskje så dra på en liten date sammen med mannen senere i dag. Det blir gøy med en liten avkobling ettersom jeg må jobbe i helgen!

Jeg fikk forresten en liten pakke i posten i går. Min aller første pakke fra Kicks som inneholdte to selvbruningskrem og to kjempe søte sminkepung i blonder. Jeg gleder meg til å teste ut produktene og komme med 1 honest product review til dere. Det eneste jeg har prøvd av Kicks sine produkter tidligere er leppestifter og en sprayvask for sminekoster. Jeg er derfor veldig spent på å se resultatet til disse to forskjellige selv-bruningskremene.

Har du prøvd noen av Kicks sine produkter?

new in: Beauty products

Husker dere dagen jeg fikk neglene mine fikset på Tone Lise akademiet? Da fikk jeg med meg en liten goodiebag hjem. Unde har dere noen av de produktene pluss det jeg selv kjøpte fra deres butikk når jeg var der.Jeg måtte bare kjøpe dette teipet som jeg lenge hadde sett etter. Man kan bruke det for å pynte neglene, få til rette linjer, lage mønster osv.Disse vippene og limet kjøpte jeg også. Limet som er i den blå-lilla pakken dere ser over skal holde vippene på opp til 2-3 uker. Om man setter de på riktig selvfølgelig!

Ettersom jeg fikk meg gelish negler den dagen jeg var på TL akademiet, fikk jeg også med meg en kit hjem som jeg kunne bruke for å fjerne gelishen på neglene selv.Jeg fikk også med meg en herlig skrub og fuktighetskrem hjem for kroppen. Har prøvd det et par ganger og jeg likte det kjmepe godt!

Når Halat gikk gjennom produktene og kom til denne håndkremen sa hun " og her har du verdens beste håndkrem". Det har hun faktisk helt rett i. Jeg har brukt denne håndkrem 3 kvelder på rad og jeg elsker det.

Også har dere mine favoritter av alle de produktene! Jeg prøvde den rosa på tå neglene mine for tre dager siden og den sitter fortsatt like bra på! Veldig gode neglelakker som. Gleder meg til å prøve resten av fargene også!

Har du noen av disse produktene selv?

Møt min nye bestevenn!

Hola, ¿cómo estás hoy? Nei, jeg kan ikke spansk og vet heller ikke om google translate har vært flink til å oversette denn setningen. I dag stod jeg opp litt tilidgere enn hva jeg er vant til, jeg har dusjet og ryddet litt i leiligheten. Brud-test dagen jeg hadde hos meg i går gikk kjempe bra. I dag skal jeg ha en ny test-dag med en kommende brud som har bryllup i mai. Denne søte bruden er også ei ganske god venninne av meg, det blir derfor ekstra morsomt å ha henne her for en testdag i dag. Når jeg er ferdig med henne, skal jeg prøve å komme meg på trening sammen med mannen, så komme hjem og lage en deilig kurdisk middag.

Så, tilbake til temaet. For et par dager siden fikk jeg boken " Frisk hud" i posten, som er skrevet av flinke Rolah O. Lønning. Frisk hud er Norges første bok om hud og skjønnhet. For de av dere som ikke har hørt om henne før så er Rolah lege og står samtidig bak den internasjonale bloggen rokderm.com. Jeg hadde null interesse for hud tidligere, men i de siste årene har jeg bestandig klikket meg inn på diverse sider og artikler om hud og hudpleie. Denne boken kom derfor veldig på tide! Etter å ha leste noen sider av denne boken merket jeg fort at det var mye bra og lærerikt stoff der. Jeg satt derfor å leste gjennom nesten hele boken i går og har notert ned masse nyttige tips som jeg kommer til å dele med dere senere. I boken har hun skrevet om alt fra underhuden vår til produktanbefalinger til diverse hudtyper og problemer. Utrolig interessant og lærerikt bok. Jeg trodde aldri jeg skulle si det om en bok, men jeg elsker den. Frisk hud er min nye bestevenn. Jeg føler meg veldig heldig som var ei av de første som fikk boken før lansering, den offisielle lansering er ikke før 1. mai! Noe for deg? Du kan handle boken over hele landet i alle bokhandlere eller på www.hudabok.no.

#friskhud #rolah #hudleie #sminke #skjønnhet

Er du flink til å ta vare på huden din?

New in: Produktanbefalinger

Hei igjen dere! Jeg håper dere har hatt en bra dag i dag. Jeg var som jeg også nevnte i forrige innlegg, på piknik med familien i dag. Utrolig koselig, men Gud så slapp og sliten jeg blir av sol hehe. Snakk om å ikke være vant til slik vær lenger, på tide at jeg gjør noe med det! Vi kom hjem for et par timer siden og jeg har ligget rett ut siden da. Akkurat nå sitter jeg her og drikker opp en kopp kaffe for å samle litt energi og holde meg våken. Om det ikke hadde vært for kaffen hadde jeg nok ikke klart å blogge nå hihi. Anyways, under har dere noen nye produkter jeg kjøpte på flyplassen på vei hjem fra Trondheim. Jeg trengte en ny mascara, eyeliner, håndkrem som jeg kunne ha i veska og vippelim. Under skriver jeg kort om hvor fornøyd jeg er med de produktene jeg kjøpte:


Denne eyelineren fra Guerlain elsker jeg. Den har veldig smal kost med veldig markert linje, et produkt jeg uten tvil vil anbefale til dere som er ute etter en god eyeliner. I motsetning til eyelineren under som da er fra Chanel. Gud så dårlig den er! Jeg må si at jeg ble skikkelig skuffet når jeg prøvde den for første gang. Jeg kjøpte eyelineren fra Chanel først uten å prøve den fordi jeg hadde lite tid den dagen. Når jeg prøvde den hjemme så jeg hvor svak og ujevn linje den hadde. Bortkasta penger, den var så dårlig at jeg måtte kjøpe en ny dagen etter. Da gikk jeg for Den over fra Guerlain, mye mye bedre!Duo - vippelimet over har jeg kanskje brukt i 4 år nå. Limet som følger med i vippe-pakker kaster jeg som regel med pakken. Duo is the one and only true glue, love it.

De av dere som leser bloggen min daglig, har sikkert fått med seg at jeg nesten bare bruker L'oreal telescopic mascara. Jeg hadde kjempe lyst til å prøve Diorshaow Iconic mascara som dere ser over, den gir nesten samme effekt som l'oreal telescopic mascara: Veldig lange og klumpfrie vipper, Elskbart.

Håndkremen over brukte jeg for to år siden. måtte bare kjøpe den igjen når jeg så den i denne søte størrelsen. Veldig fuktighetsgivende håndkrem:)#produktanbefaling #duolim #duo #diorshow #mascara #chanel #loreal #makeup #makeupblogg #sminkeblogg

Har du noen av disse produktene selv?

New in, makeup and makeupbrushes!

Hei Gud så godt jeg har sovet i natt. Det ble som alltid en sen kveld på oss, men når jeg først la meg for å sove så sov jeg som en stein. Jeg tenkte å starte denne dagen med noen av de nye produktene jeg har kjøpt inn i det siste, før jeg kom til Trondheim. Under har dere en mix av Techniques koster, blending koster og veldig dekkende concealer. Noen av disse produktene som concealeren og blendingen koster har jeg hatt tidligere. Det er type produkter jeg nesten er helt avhengig av å ha når jeg jobber, det er noen av mine favoritt produkter med andre ord.


Som dere ser over så hadde jeg et av Techniques kostene fra før av. Jeg var så fornøyd med kvaliteten på kosten at jeg måtte kjøpe flere fra samme merke.

Blending koster, MY ALL TIME FAVORITES!

Denne concealeren har jeg også brukt i over to år nå. Er super fornøyd med konsistensen på den og hvor dekkende den er. Perfekt til forskjellige hudfarger.

Nå skal jeg besvare noen mailer, så kose meg resten av dagen med familien!

Har du noen av disse produktene selv?

5 must- have makeup brushes!

I det siste har veldig mange av dere spurt meg om innlegg hvor jeg blant annet skriver om mine topp 5 leppestift, skjørt, sko, sminkekoster osv. Her har dere mitt aller første topp fem innlegg til dere. Et innlegg om noe jeg bruker hver eneste dag, nemlig sminkekoster. Jeg har veldig mange sminkekoster og kjøper nye veldig ofte. Får med andre ord aldri nok av koster. Men, om jeg bare kunne bruke 5 av kostene mine for å gjøre en sminkelook, så hadde jeg valgt disse:

Øyenbrynskost er noe jeg er veldig veldig avhening av. For meg er pene øyenbryn viktigere enn mascara på vippene. Øyenbryn kan få en til å se fresh og stelt ut, uansett om en er med eller uten sminke. Over har dere et av mine favoritt øyenbrynskoster! Liten, kort og kompakt!

Jeg har prøvd mange varianter av foundation koster, den dere ser over er et av mine favoritter. Man kan bruke den til både primer og foundation, fordeler det jevnt og fint.

Denne blendingskosten er et must for meg! Jeg kjøpte mitt første for ca 3 år siden og siden da har jeg brukt den hver eneste dag. Den er perfekt for base skygger og mixing av farger.

Denne store ansikt kosten bruker jeg for blant annet pudder og highlighting. Den er løs og stor, perfekt for touch-up etter en lang dag.

Som dere ser så er denne kosten en litt mindre versjon av ansiktskosten over. Denne bruker jeg for blant annet pudder under øynene, øyenskygge base og highlighting.

 

Hva er dine topp 5 sminke-koster?

Hva vil du min neste topp 5 innlegg skal være om?

Fleur de santè ♥

annonse

I det siste har jeg fått utrolig mange spørsmål om hudpleie produkter / sminke og ikke minst nettsider fra mine lesere som bor her i Norge, Sverige og Danmark. Min venninne Asma, er utrolig glad i å handle på nettet. Noe jeg aldri har vært, men er blitt flinkere til i det siste. Det er effektiv og du sparer masse tid, til tider kan det være billig også pga de ikke trenger bemanning, åpningstider og ikke minst kanskje kronekurs:)! Siden jeg ikke får svart på alle de forskjellige mailene og spørsmålene deres, ville jeg anbefale dere en nettside som selger utrolig gode hudpleieprodukter/ sminke og parfymer. Fleur de Santé har utviklet skjønnhetsprodukter basert på naturlige og aktive ingredienser i mer enn 30 år. Grunnen til at jeg anbefaler dere denne siden er rett og slett fordi de tilbyr produkter til menn, eldre kvinner og yngre jenter med alle slags hudtyper. På www.fleurdesanté.no finner du blant annet: Gavesett, produkter for menn, merkeprodukter, hudpleieprodukter, sminke osv. Etter at jeg og Asma (netteksperten) så på denne nettsiden sammen, fant jeg noe for meg selv, noe for mor og mannen min som jeg fikk lyst til å bestille!

      

 

NOE FOR MOR

Settet inneholder:

1 Olive Oil Hånd- og ansiktskrem
1 Olive Oil Bodylotion
1 Olive Oil Mild deodorant
1 Olive Oil Mild dusjgelé
1 Olive Oil Sjampo
1 Olive Oil Balsam
1 Olive Oil Hårmask
Direkte link HER

 

 

 

NOE FOR MEG

Hår -maske med nærende ekstrakt fra oliven som trenger dypt inn i håret. Håret får ekstra glans og fuktighet,og ser sunt og vakkert ut. Perfekt når håret virker matt og slitt.
Direkte link HER
NOE FOR MANNEN MIN
Flytende ansiktsvask og peeling med behagelig duft av mynte.Fjerner urenheter og døde hudceller. Peelingen virker også eksfolierende så huden føles ren, glatt og fornyet. Direkte link HER.

Har du hørt om/ handlet fra denne siden tidligere?

 

New in: Makeup

God morgen dere! Håper alle dere har hatt en bra helg så langt. Jeg tenkte å vise dere noe av sminken jeg kjøpte for et par dager siden. Jeg kjøpte det nødvendige som jeg begynner å gå tom for her hjemme pluss noen nye produkter jeg aldri har prøvd før men hadde lyst til å prøve. Som blant annet: Mac finishing powder, ny concealer fra Id bare minerals med lett konsistens og sminke-fjerneren fra Mavala.

Som dere ser over, så kjøpte jeg en ny Smashbox foundation og pudder igjen, noe som er et must hos meg. Kjøpte også to forskjellige concealser, en fra Mac (som gir full dekk) og en fra Id bare minerals, som er litt lett i konsistensen.

 

Spray cleanser var det første jeg så etter når jeg var å handlet. Jeg bruker det for rense mine egne koster og kunder sine. Utrolig viktig med hygiene når det kommer til koster.

Kjøpte også to blending spongs fra Mac + noen engangsbruk spongs fra Kicks. Har prøvd den ene fra Mac og jeg elsker det! Elsker spissen på den når jeg f.eks. tar på concealer under øynene og andre vanskelige områder.

Har du /bruker du noen av disse produktene selv?

Noen av mine favoritt produkter fra Inglot

Før jeg la meg i går kveld, kom jeg på at jeg aldri skrev ferdig dette innlegget om Inglot sine produkter. Beklager at det tok så langt tid, men jeg har en tendens til å glemme ting noen ganger.. spør Dino han vet alt om det, haha. Her kommer det et innlegg om noen av mine favoritt produkter fra Inglot som jeg bruker daglig. 

The Freedom system:

Noe av det beste med Inglot sine øyenskygger er friheten til å kunne sette sammen sine egne palleter. Man kan selv velge hvor stor paletten ( beholderen til sminken ) skal være, så velge fargene og sette de sammen til en palett som man ønsker. De har magnetlokk som jeg elsker! For ei som meg som jobber med sminke, er det ganske greit palettene ikke tar for mye plass. Disse magnetlokkene gjør at man kan stablere de på hverandre.

Jeg har som regel flere farger og typer av alle produkter og ønsker derfor å ha de hver for seg, i forskjellige paletter. Men om man ikke trenger så mye sminke kan man plassere diverse produktene som øyenskygge, concealer og leppestift i en og samme palett:) Smart, hva?

Som dere ser under, så har de også paletter med speil og plass til en aplikator.

Disse mascaraene under bruker jeg daglig! Jeg pleier alltid å bruke to forskjellige mascara, en for lengde og en som gir ekstra volum for best resultat.

Highlighteren under er kjempe høyt elsket av meg. Det er som prikken over i´en på mine sminkelooker.

Jeg har nesten alltid leppestift i veska når jeg er ute. Leppestiftene under er også noen av mine favoritt produkter fra Inglot, de varer utrolig lenge men om en har tørre lepper, er det viktig med en leppomade før man bruker disse. For de kan bli for tørre om man sliter med tørre lepper fra før av.

Mange av dere har i det siste spurt meg om shimmer og glitter skyggene jeg har brukt på mine kunder. De under er øyenskyggene jeg har brukt på mine kunder i det siste. Utrolig fine til fest!:D

Også har vi selvfølgelig neglelakkene. Disse er uten tvil mine 2. favoritt produkter fra Inglot etter øyenskyggene.


#Inglot #inglotnorge #thefreedomsystem #inglotnails #ingloteyeshadows #inglotproducts #gilmakeup #inglotmascara #colorfull #skjønnhetsblogg #sminke

Har du prøvd noen av disse produktene fra før av?

Pakke i posten

Hei mine fine lesere! Hvordan har dere det i dag? Jeg Startet dagen med å åpne en ny pakke jeg hadde fått i posten fra Anastasia, også tok jeg i mot en sminke -kunde, som skulle på et bryllup. Ble ferdig med henne for bare litt siden. Nydelig jente som har vært hos meg tidligere også for napping av bryn. Tok mange fine før og etter bilder av henne og må si jeg gleder meg til å dele de med dere!:D Jeg føler forresten at jeg har skrevet veldig lite på bloggen i det siste, fordi jeg har vært på farta nesten hver dag. Jeg håper dere forstår det! Jeg hadde lovet dere å vise dere pakke jeg hadde fått fra Anastasia Beverly Hills. Under får dere litt kort info om hva de inneholdte. Til sammen har jeg fått 3-4 pakker fra henne som da inneholder bare øyenbryn og øye produkter. Jeg er helt forelska i disse produktene og gleder meg til jeg kan begynne å lage video igjen snart, så dere får sett hvordan jeg bruker de. 

Contouring pallete under er noe av det siste hun har kommet ut med og jeg er utrolig glad for å ha fått en i posten! I hvert fall nå som jeg nesten er helt hekta på contouring selv.

Det dere har under er fargegeler for øyenbryn. De er vannfast og sitter utrolig bra. Perfekt for det været vi har i Norge, fordi du må nesten vaske det av for å få det bort.

Under har dere en gjennomsiktig vannfast gel som man kan blant annet bruke for glitter øyenskygger. Brukte den på kunden jeg hadde i dag og resultatet ble SUPER! Love it!

#Anastasiabeverlyhills #anastasia #eyebrowproducts #beautygenius #sminke #makeup #mua #makeupartist #festsminke #contouringkit #contouring #gilmakeup

Har du noen av disse produktene selv?

Pakke i posten

Gud så trøtt jeg er! Jeg og Dino kom hjem fra et møte for bare en liten stund siden.. ble nesten litt flau over hvor mange ganger jeg gjespet mens vi satt og snakket. Mad men har skylda haha, vi kom hjem ganske sen i går fra Therese og Alan og satt og så på noen serier av Mad men til ganske sent på natta. Våknet rundt 12.00 i dag, men er fortsatt utrolig trøtt! Men, over til temaet: I går kom Dino hjem med en pakke i hånda, som jeg hadde fått i posten. En pakke som jeg ikke forventet i det hele tatt. Nå skal jeg ikke be dere om gjette hva pakken inneholder, men .. jeg kan love dere at det er noe elskbart! Denne pakken er også fra Anastasia - Beverly Hills og inneholder noen gode skjønnhetsprodukter! Jeg kommer til å komme tilbake til hva slags produkter det var.

 
Hvordan har dagen din vært så lenge? 

Mine nye hudpleieprodukter!

Da har jeg begynt med et nytt merke når det kommer til hudpleie produkter. Jeg jobber med Sherin og Ida, begge de er kjempe flinke i det de gjør! Jeg spurte derfor Sherin her om dagne om hun kunne anbefale meg noen gode hudpleie produkter. Da fortalte hun meg litt om hva Dermalogica var, hva det går ut på og hvorfor akkurat det ville passet til huden min. Jeg har jo veldig sensitiv, litt tørr hud og det at jeg tidligere har blitt anbefalt produkter som nesten drukner av alkohol og parfyme, sjokkerte Sherin. Hud og hudpleie generelt er kanskje ikke min sterkeste side, jeg må derfor alltid prøve produkter jeg blir anbefalt først for å så finne ut av om de funker eller ikke. Grunnen til at hun anbefalte meg disse produktene var fordi:  Alle Dermalogicas renseprodukter er såpefrie og syrebalanserte, og beskytter dermed hudens naturlige fuktbarriere! Det sies at man skal kunne se forskjell allerede første gang man bruker disse produktene, for de som sliter med tørrhet. Det gjorde faktisk jeg, jeg har kanskje brukt det i en uke nå og huden føles så mye mykere og sunnere! Det er også deilig at huden min ikke lenger blir rødt og irritert etter å ha renset det! Ønsker du å vite mer om Dermalogica produkter kan du klikke HER, ønsker du å få produkter tilpasset til din hud, kan du klikke HER for å komme i kontakt med mine flinke kollegaer! Du kan også besøke oss på Darres gate 3, 0175 OSLO!

Jeg er veldig opptatt av å ha alle renseprodukter fra samme merke, for best mulig resultat. Jeg kjøpte derfor det meste fra Dermalogica.

 

De tre første produktene var med i den lilla- pakken. Jeg skulle egentlig bare ha fuktighetskremen, men de har fått julegavepakker. Hvor da man får fuktighetskrem i tillegg til precelanse og spesial cleansing gel i reisestørrelser.

 

En konsentrert, såpefri og skummende gelé spesielt utviklet for å fjerne smuss og urenheter uten å tørke ut huden!

Øyekrem fra Nimue.


Fuktighetskrem

Har du hørt om Dermalogica før / hvis ikke hvilken hudpleieprodukter bruker du?

Min sminke kolleksjon!

God morning mine sminkeglade lesere!

Jeg pleier å være veldig flink til å organisere sminken min hjemme. Men, i de siste ukene hadde jeg null, niks, nada tid til det. Jeg hadde mistet oversikten helt! Øyenskygger, foundation og diverse produkter pleier jeg som regel å ha hver sin boks. Men alt lå oppå hverandre, og det var et evig rot, og da..ja, da skjønner dere, da bestemte jeg meg for å rydde i sminkehyllene mine. Jeg tok derfor ut alt, kastet en del og vasket litt i hyllene. Dro ut boksene jeg oppbevarer sminken min i, tok en rengjøring der også. Så kom jeg på at noen hadde spurt meg tidligere om jeg kunne lage et innlegg om mine sminkeprodukter. Da la jeg alle de som allerede var tatt ut på senga og knipset et par bilder for dere!:D Dette er da det jeg har hjemme som er til mitt eget bruk. Jeg liker ikke å blande produkter/koster med mine kunder, så jeg holder det separert fra det jeg har i salongen :D Som dere ser så har jeg en del øyenskygge, leppestift og rouge palleter i tillegg til de enkelte produktene. Elsker å ha en god del alternativer og det gjør også noe med valgmulighetene

Nå skal jeg drikke en kopp kaffe, komme meg på trening først. Så dra innom Beauty spot,hvor søte flinke Sherin skal lære meg litt om hvordan man setter shellac på neglene. Etter det, skal jeg ta noen antrekksbilder av de nye antrekkene jeg har fått sponset, for så å avslutte dagen med en deilig kurdisk middag for meg og mannen!
Vi blogges, dere ! <3

Versace bright crystal

På lørdagen kom Avin, ei av mine venninner innom jobben min for å hilse på meg og få håret fikset til julebord. Med seg hadde hun denne nydelige gaven til meg. Jeg elsket gaven fordi jeg i de siste ukene hadde vurdert å kjøpe denne parfymen og prøve i en periode. Versace bright crystal. Alltid hyggelig med gaver, i hvert fall når det er noe slik som man faktisk hadde tenkt å kjøpe selv hihi! Gelek supas, Avin can<3

Senere i dag skal jeg forresten dele bilder av noen av de kundene som var hos meg på lørdagen. I og med DIno var på oppdrag den helgen, hadde jeg ingen kamera jeg kunne tatt bilder med. Det ble derfor noen få mobilbilder, men bedre enn ingen bilder er det. I hvertfall når en del av dere har spurt om jeg kunne dele de her på bloggen!:)

Vi blogges! <3

Ny sponsor pakke i posten!

Helloooo og for en nydelig søndag det er idag dere. Håper det er like fint for dere der ute også, for i Oslo er det virkelig nydelig vær idag! Tusen takk for alle de søte kommentarene dere skrev til meg igår i forbindelse med min første dag i salongen. Jeg hadde ikke fem, men hele seks kunder i går og jeg kan love dere det var hektisk til tider, på en positiv måte:) Jeg var først ferdig med styling av alle rundt 20.30 -21.00 tiden, og jeg ble igjen i ca en time for å rydde etter meg. Det gikk utrolig bra! Jeg var helt ærlig små nervøs samtidig som jeg gledet meg fordi det var en del kunder, nye produkter og nytt sted. En hektisk dag, med mange ulike kunder men, det gikk overraskende bra og mye bedre enn forventet. Til tross for lite tid mellom hver kunde, så fikk jeg litt tid til å snakke med kundene før vi gikk igang med stylingen! Dere kan bare tenke dere hvor sliten jeg var når jeg var ferdig med alle. Nå skal det sies at jeg ikke hadde de beste skoene på meg heller.. ouch! Det ble i hvertfall en heftig og usunn burger på meg når jeg var ferdig på jobb, så var jeg hjemme rundt 22.30 tiden. Da var det rett i dusjen og deretter rett i sengs! Det var grunnen til at jeg bare blogget en gang i går :) Jeg stod opp for bare noen minutter siden og nå skal jeg og Dino spise en god frokost foran den gode og varme peisen vår! <3

Under har dere forresten noen produkter jeg fikk sponset i posten her om dagen! Dere vil ikke tro hvor de er fra: Anastasiabeveryhills! Alt dette er produkter for bare styling av øyenbryn, er heeeelt forelska jeg! Litt synd at jeg ikke har fått tid til å teste de ut enda. Men, det skal gjøres i dag så skal jeg sende de bildene!:DHa fin søndag dere, så blogges vi igjen senere. Neste innllegg blir nok helbilder av sminkelooken jeg delte med dere!

 

Historisk bra dag !

Et av de største drømmene mine gikk i oppfyllelse i dag, takk Gud for det!

Dagen idag har nærmest vært en drøm. Helt ærlig, jeg ba Dino om å klype meg i armen et par ganger til jeg forstod at det var virkelighet. Eks, tenk at du er fotograf, du går inn i en fotobutikk og de sier: Vær så godt å plukk det du vil ha av linser og diverse utstyr. HELT SYKT opplevelse. Det å kunne gå rundt og velge sminke var som en drøm! Dette fikk jeg oppleve hos Inglot i dag :D

Ok, her kan jeg forklare litt kort om hva alle de møtene jeg og Dino har vært med på i det siste var for: Jeg og Dino har jobbet nesten 24/7 med å få fikset firmaet mitt Gilmakeup, ordne viktige papirer, dra på møter for samarbeid, ordne med diverse avtaler etc. Et av de møtene vi var på var med nettopp Inglot. Som mange av dere vet så har de åpnet butikk i Oslo og i Kristiansand og det vil komme enda flere butikker etterhvert. Jeg skal ha et eget innlegg hvor jeg skriver dypere om selve merket Inglot og produktene de har og hva deres planer er fremover. For det er store planer. Jeg, som mange av dere sikkert har fått med dere nå, kommer til å samarbeide med Inglot. Ikke bare det, men lokalet jeg har snakket om i de siste dagene er Beauty Spot som er  hudpleiersalongen til Sherin som også er dagligleder og forretningsfører av Inglot Norge sammen med sin forlovede Daniel. For et herlig par som både jeg og Dino har fått sansen for. De virker genuint ærlige, motiverte, har store ambisjoner og så utrolig pågangsmot. Føler at Dino og jeg og Sherin og Daniel har en del til felles når det gjelder mål og ambisjoner. Det gjør meg så trygg på at et samarbeid kan dyrke noe enda mer positivt.

Jeg har som sagt mitt eget sted nå som er nesten ferdig møblert. Jeg kommer mest sannsynlig til å bli ferdig med å fikse selve rommet i løpet av uken og med en gang det er gjort, kommer jeg til å komme med mange forskjellige kampanjetilbud på både hår, sminke og hyggelige pakkepriser som negler, styling, makeup osv. negler. Noe mange av dere har spurt meg om tidligere, jeg kan endelig tilby dere det meste innenfor skjønnhet!

Nå skal jeg se litt på inspirasjonsbilder for interiør til rommet jeg skal flytte til, få orden på sminken og organisere det litt, jobbe med mine prislister som da endelig skal komme på bloggen og sist men ikke minst.. så kommer jeg til å komme med mange forskjellige konkurranser, tilbuder for styling, bilder osv. Gled dere sier jeg bare!

Også ble det en koselig middag etter dagens gode innsats på meg, Dino og Tommy!Har du noen ganger prøvd Inglot sminke?

New in: Makeup

Da har Gilan endelig fått tid til å ta bilder av sminken jeg kjøpte hos Inglot på pre-åpningen, som var for et par dager siden. Jeg trodde helt ærlig jeg skulle handle mye mer enn dette her, men jeg har aldri vært glad i å stresskjøpe eller handle et sted hvor det er for mange mennesker. For da tenker jeg ikke helt klart og føler om jeg kjøper noe så gjør jeg det bare for å kjøpe og ikke fordi jeg trenger det. Så, jeg kjøpte derfor et par ting jeg hadde bestemt meg for å kjøpe på forhånd før jeg dro ditt. Dette er hva jeg kjøpte den kvelden:

To eyeliner geler, en i hvit og en i svart. Disse er sktrem vannfaste og holder seg veldig bra!Fire forskjellige øyenskygger med tre forskjellige fargetoner i hver. Disse er veldig pigmentfulle, mine favorittfarger. Perfekt for hverdagssminke!
Også har kjøpte jeg en rouge i rosa tone, noe jeg nesten aldri bruker. Får se om jeg kommer til å kle denne, jeg føler selv jeg ser best ut med brun/oranje toner. Men, forandring fryder;)Hva er din favoritt sminkemerke?

Bilder fra Inglot pre-åpning

God morgen nydelige dere! Jeg tror ingenting er bedre enn en god natt søvn etter å ha festet eller gått i ubehagelige sko kvelden før. Det er helt utrolig hvor sliten jeg ble i går kveld pga det. Til tross for at jeg bare ville sove da jeg kom hjem etter Inglot åpningen, satt jeg og Dino og skrev på et manus sammen. Vi satt og utvekslet ideer helt til klokken 30.30 i natt. Hva vi skrev om og hvorfor, vil jeg helt sikkert kommer tilbake til engang. Strax er det frokost så starter jeg dagen med å få Asma på besøk. Det er og føles som utrolig lenge siden jeg har sett henne. Jeg jobber for mye og hun er super opptatt av studien sin. Det er derfor veldig vanskelig for oss å finne tid til å henge sammen slik som vi gjorde før. Men uansett så tenkte vi å ha det litt morro med å ta noen høstbilder sammen i dag nå som det er så ubeskrivelig vakkert ute med alle de gule bladene. Etter at hun har vært hos meg idag, skal Dino finne veien ut, for da blir det jentekveld hos meg senere på kvelden. Jeg får Therese, Derya og Emma på besøk. Vi skal blant annet spise en god middag sammen, så bake verdens beste kake. Vi har snakket om å bake den kaken i evigheter, så det blir deilig å få spist den i dag.


Under har dere forresten bilder fra gårsdagens. Jeg hadde selvfølgelig glemt å ta med meg kamera , det ble derfor bare noen mobilbilder fra åpningen og ikke av hva jeg kjøpte. Jeg skal derfor prøve å ta bilder av de produktene jeg kjøpte i går senere i dag eller i morgen og dele de med dere. Det er kanskje like greit å få det i eget innlegg, så jeg kan skrive litt mere detaljert om hva og hvorfor jeg kjøpte de produktene.

 

Eye shadow heaven ...

Meg og nydelige Avin.

Sherin, dagligleder. Utrolig hyggelig dame:)New inn: Cosmetics

Hei igjen dere! Under har dere noen av de nye produktene jeg har kjøpt i de siste dagene. Jeg bruker sjeldent leppestift med farge til daglig, men etter at jeg kjøpte meg leppestiften under fra Dior, har jeg brukt det så å si hverdag.  Jeg bare elsker fargen og konsistensen. Det er sjeldent at myke leppestifter holder seg lenge, men denne gjør det. I dag brukte jeg den før jeg dro ut rundt 12 tiden og den holdte seg helt til ca 16.00, da tok jeg en lag til over og det så like fresht ut. Så, anbefales på det sterkeste. Tror den kostet rundt 300-400 kr fra, jeg kjøpte den fra Kicks Gunerius.


Hårsprayen og glanse/beskyttelse sprayen under kjøpte jeg også fra Kicks. Sprayen er ganske bra, siden det ikke stivner håret for mye slik at man fortsatt kan leke med håret etter å ha brukt den. Men jeg er små usikker på shine sprayen. Jeg føler ikke at den var så bra som jeg forventet. Jeg kjøpte den mest pga glans, men jeg klarer ikke å se så stor forskjell etter å ha brukt den. Så, kan være meg.. men den kommer nok ikke hjem med meg igjen.Har du noen av disse produktene selv?

New inn: Makeup

O yeah, i går gikk jeg innom kicks på Gunerius og gikk bokstavelig talt helt bananas før jeg fant veien ut igjen. Ingenting i min verden kan slå følelsen jeg får av å shoppe klær og sko, men igår kjente jeg lykken all around me når jeg gikk ut fra butikken med denne godteriposen. Ah, så deilig å kjøpe sminke.. love it love it love it! Siden jeg har mange flere kunder nå enn det jeg pleide å ha, måtte jeg kjøpe en del ny sminke. Slik at jeg har forskjellige farger og toner av de viktigste produktene jeg var tom for hjemme. Jeg skulle egentlig bare kjøpe pudder, siden jeg hadde gått tom for den ene fargen. Men, det ble fort mere enn bare pudder. At man i tillegg til sminke har ei vennine og god selger til stedet, er det lett gjort at man springer og henter en kurv for å fylle på. Jeg pleier som regel å kjøpe det meste av foundation og pudder fra Kicks Gunerius rett og slett fordi Avin, som jobber der er helt rå på å anbefale produkter og er veldig ærlig når jeg spør henne om diverse ting. Jeg pleier å kjøpe sminke hver tredje måned, for å som sagt fylle på det jeg går tom for. Så i går kom disse babisene hjem med meg:

To løspudder fra Smashbox. Etter at jeg hadde prøvd de andre pudderene fra Smashbox, var det vanskelig for meg å gå over til et annet merke. Love it. Kjøpte en i Dark  og en i Medium. Slik at jeg kan mikse og trikse med de.

Det følger også med en liten børste og en (test primer) i pakken.

Hadde og gått tom for foudantion i lyse toner, så det ble to av de også!


To nye kompakte pudder, en i light og en i medium. Perfekte er de når man ønsker å dekke absolutt alt.

En light highlighter, med engang jeg sa jeg trenger en ny og god highlighter, ga Avin meg denne! Gleder meg til å teste den ut:D

Fire lipstick fra kicks, disse var faktisk ikke så ille som jeg trodde!Også fikk jeg en nydelig gave fra dem! Elizabeth arden sminkepung i skin med noen test produkter i:D

Liverpool innkjøp del 1

COSMETICS and BEAUTY

Redness solution, grunnen til at jeg kjøpte denne er rett og slett fordi jeg sliter litt med rødheter i ansiktet. Denne skal kunne vise resultat etter fire ukers bruk. Får håpe at denne hjelper meg med demping av rødheter i ansiktet. Kommer med tilbake melding om den funket eller ikke etter et par uker jeg:)

Clarifying lotion + Cleansing milk from Clinique. Disse kjøpte jeg fra flyplassen, jeg har tidligere brukt renseprodukter fra Shiseido, Clarins osv.. men aldri vært hundre prosent fornøyd. Får håpe at disse produktene hjelper meg denne gangen.

Naked urban decay, det var da drømmene ble til virkelighet haha. Jeg skulle egentlig kjøpe den på flyet, men så hadde de ikke den inne. Etter at jeg hadde gitt opp, så jeg helt tilfeldig at de hadde det i et av de kosmetikk butikkene i Liverpool. Samme dag som jeg skulle hjem faktisk, helt utrolig! Jeg hoppet av glede når jeg så den haha!

Mua, to forskjellige øyenskyggepaletter fra Makeup academy. Bruker selv nesten bare matte øyenskygger. Men med tanken på at jeg har kunder som som regel er hos meg for fest sminke, er det litt greit å ha skygger med glitter i.

Lasting colour gel eyeliner, jeg har tidligere brukt den fra Maybelline som heter- long lasting eyeliner. Denne skal være like, skal prøve denne også komme tilbake til dere med tilbakemelding;)


Masssssse vipper fra Primark. Disse har nesten samme kvalitet som de som selges på typ Cubus - H&M bare mye billigere.

De to første neglakkene under kjøpte jeg fra Topshop, mens siste med blå glitter er fra et sted jeg ikke husker haha.

Neglepynt fra Topshop!

Masse hår donut fra Primark. Disse bruker jeg av til når jeg setter opp håret til kunder.

Masse oppsett hårspenner og vanlige spenner til mine kunder!Hva syns du om innkjøpet mitt og har du noen av disse produktene selv?

-Gilan

Nytt smykkeskrin og speil -i ett

Hello og god morgen fine lesere! Håper alle dere har hatt en god natt søvn. Det hadde i hvertfall jeg etter gårsdagens trenings økt og tur i byen med Asma. Jeg trente først, så dro jeg og henne ut, skulle egentlig på kino. Men vi to skal jo alltid bruke så langt tid hjemme, at vi går glipp av alt. Vi tok det i hvertfall i gjen, med en god middag og tur på Aker brygge! Husker dere når jeg nevnte om at jeg hadde blitt frastjålet mobilen min på jobb? og at jeg hadde en deprimerende dag? Den samme dagen kom Dino hjem med dette nydelige speilet og smykkeskrinet til meg ( som trøst). Dere har sikker sett mitt gamle også, som var halvparten så stor som denne? Klikk HER for å se forskjellen på de to. Anyways, det var i egentlig denne jeg skulle kjøpe fra starten av da vi flyttet inn i vår nye leilighet. Men vi tenkte vi ikke ville få plass med det samme  og kjøpte derfor mini versjonen av denne for å ha det på bordet. Men, nå som nesten alt er på plass her i leiligheten så vi begge at det andre smykkeskrinet hadde litt for lite plass til mine smykker. Derfor, dagen jeg mistet mobilen så Dino på det som et bra tidspunkt til å overraske meg med dette speilet. Ah, så lykkelig jeg ble når jeg det! Så, takk baby.. det her er nok det beste smykkeskrinet jeg noen ganger har hatt! :D
Det eneste negative her er, jeg har enda en pose med smykker som jeg hadde lagt bort fordi jeg ikke hadde plass til de i mitt forrige smykkeskrin.. det å finne den når blir nok ikke så lett. Hadde glemt at jeg hadde de, nå som jeg har fått dette smykkeskrinet må jeg nok prøve å finne de igjen!

For de av dere som lurer på hvor den er fra og hva den kostet:

Den er kjøpt fra: Lampehuset

Den kostet:  2100 krI´m in LOVE:D

-Gilan

New makeup brushes - Sigma


Da har jeg endelig bestilt meg noen nye sminkebørster fra Sigma. Jeg har gått rundt og sikla på disse i  et par måneder nå, nå som jeg faktisk trenger nye børster var det helt greit å bestille fra Sigma. Jeg har en god del fra Mac, noen fra Makeup mekka.. og bare et par fra Sigma. De børstene jeg har vært mest fornøyd med hittil har vært Sigma og Mac sine sminkebørster. Derfor bestemte jeg meg for å bestille meg et nytt børstesett og adde på et par andre som ikke kom med settet som jeg vet jeg kommer til å trenge! Det er kjeldent sånn at jeg tenker over hva jeg bestiller og gleder meg til å få de, men disse.. tro meg når jeg sier det. Jeg har snakket om de til Dino i hele i går. For de av dere som har noen børste fra Sigma, vet sikkert hva jeg mener. Disse børstene er helt seriøst silkemyke og har utrolig bra kvalitet!

 

Bilde nr 1. fra venstre (sett) :

E05 - Eye Liner
E30 - Pencil
E40 - Tapered Blending 
E55 - Eye Shading
E60 - Large Shader
E65 - Small Angle
E70 - Medium Angled Shading
F30 - Large Powder
F40 - Large Angled Contour
F50 - Duo Fibre
F60 - Foundation
F70 - Concealer
I og med det ikke var så mange Shading børster i det første settet, bestilte jeg to til vedsiden av med et highlight børste ( det nederste bildet til høyre ).
Har du noen ganger brukt Sigma sine sminkebørster? Hvis ikke, hva slags merke bruker du og hvor fornøyd er du?
-Gilan

 

IT'S ALL ABOUT SMASHBOX FOUNDATION

Siden flere av dere bestandig spør meg om hva type foundation jeg bruker, hvilket nummer det er, hvor man kan få kjøpt det osv. Tenkte jeg å skrive et kort innlegg om det. Slik at dere får svar på det dere lurer på om disse produktene.

Hvorfor jeg velger å bruke Smashbox sine foundation?
Det er rett og slett fordi jeg har veldig sensetiv hud og reagerer nesten på alle andre produkter enn Smashbox sine. Jeg har blant annet brukt Mac, Lancome, Dior sine foundationer og den eneste foudantionen huden min ikke har reagerte på er Smashbox sine produkter. Det er hovedgrunnen til hvorfor jeg bruker de. Det andre er at de dekker bra og er oljefri. Det gjør at foundationen sitter godt på flere timer også ser man helt smashing ut på bilder!

Her har dere svar på noen av spørsmålene mange av dere tidligere har spurt meg om disse produktene:

* Siden jeg er ei av de bleikeste kurdere, så bruker jeg nr 1.1 Studio skin. 

* På bildet nummer to ser dere primeren jeg bruker fra samme merke -  Photo finish!

* Om jeg ikke tar helt feil nå, så koster foundationen rundt 350 - 400 kr! Gasnke bra pris for en så bra foundation spør du meg!

* Jeg har og pleier bare å kjøpe det fra Kicks, de fleste Kicks skal ha de.

* Jeg tror man kan få kjøpt den på nettet også: Coverbrands, Smashbox.com - Det er jo bare å søke på nettet og se hvem sender til Norge!:)Da håper jeg at dere har fått svar på det dere lurte på om disse produktene!
-Gilan

MAKEUP: New inn + produktanbefaling!!!

Under har dere bilder av det siste jeg har kjøpt av sminke og noen av mine favoritt produkter som jeg garantert kommer til å fortsette å bruke så lenge de produseres. Derfor fikk jeg lyst til å skrive om de til dere.

SMASHBOX FOUNDATION: Som kanskje en god del av dere har merket, så har jeg nesten bare brukt Smashbox sine foundation på meg selv og mine kunder i de siste månedene. Jeg er rett og slett helt avhengig av foundationene og konsistensen i de. Oljefrie produkter som sitter som en skudd til og med etter flere timer med svett og dans. Disse er nok et av produktene jeg alltid kommer til å ha hjemme.


SMASHBOX PHOTO FINISH: Dette er et av mine nye favoritt produkter! Det er helt utrolig hvor myk og fin konsistens denne har. Jeg har prøvd den bare et par ganger, men wow så fornøyd jeg er!

GLITTER SPRAY: Selv bruker jeg aldri glitter spray, men disse kjøpte jeg fordi en god del kunder ønsker å ha det på håret for fest! 

En haug av vipper fra H&M - Like gode som de fleste engangsvipper men billigere.

Disse vippene er laget av ekte hår og skal kunne brukes flere ganger / opp til 3 måneder, om man er flink til å rense de og passe på de. Jeg tok de på meg for første gang i dag, jeg skal se hvor lenge de kommer til å vare og komme med tilbakemelding til dere. Nydelige er de på !;)

Mascaraen under - fra Loreal er mitt favoritt mascara, jeg har brukt den i over fire år. Jeg har prøvd flere andre, men faller alltid tilbake på den til slutt. Grunnen til at jeg elsker denne og anbefaler den til dere er fordi man får klumpefrie, lange og karbon svarte vipper med den. Om du skulle ønske litt mere volum kan du foreksempel gjøre som meg og bruke mascaraen på bildet over.


BAREMINERALS:  Denne leppestiften kjøpte jeg fra Kicks, bare for å prøve et av bareminerals sine leppestift. Kommer med tilbakemelding om denne også etter at jeg har prøvd den!

Har du noen av disse produktene selv? Eller får lyst til å prøve noen av de?

-Gilan

PRODUKTANBEFALING: St.Tropez selvbruningskrem

ST. TROPEZ

 

Nå kan jeg si med hundre prosent sikkerhet at jeg har funnet min favoritt selvbruningskrem. Jeg har tidligere prøvd flere forskjellige selvbruningskremer, fra billige til dyre men aldri vært hundre prosent fornøyd! Det har som regel gått to tre dager hvor jeg har sett meg i speilet og sagt, aldri mer. Siden det ikke ga fint og jevnt resultat. Jeg er helt sikker på at flere av dere har følt det samme etter påføring av selvbruningskrem, i hvert fall de av dere som er like lyse som meg. Jeg har få pigmenter og er for lys, derfor er det ekstra vanskelig å ungå flekker med brunkrem. Solarium hadde sikkert hjulpet, men aldri om jeg gjør noe så skadelig mot huden min. Nå som jeg har prøve denne brunkremen fra St. Tropez  i over 1 uke, har jeg ikke angret et sekund.

Det jeg liker best med denne selvbruningskremen er :

* Det lukter nesten ingenting og da mener jeg ingenting, i forhold til alle andre jeg har brukt har denne ingen slukt i det hele tatt.

* Kremen er ganske mørk, så du ser hvor du påfører.

* Det er ikke et snev av oransj i denne kremen, jeg ville heller si at fargen er litt mere som olivenbrun farge som ser veldig veldig naturlig ut på uansett hvor lys man er.

Slik bruker jeg kremen for best resultat:

1. Skrubbe hele kroppen og ansiktet før påføring -  Slik at huden er ren for døde hudceller. Dette gjør at fargen går dypere inn i huden.

2. Dag 1. Påfør et lag med selvbruner over hele kroppen

3. Dag 2. Om det skulle bli flekkete anbefaler jeg en dusj, så påfør et nytt lag for dypere og mer jevn farge! 

Her ser dere begge selvbruningskremene, den største er selvfølgelig for kroppen, mens den andre er for ansiktet. Den kan man også kjøpe i flere bruntoner.


Den mørke er for kroppen, den ser veldig mørkt ut men med engang man påfører den på lysner det seg til en nydelig og naturlig brunfarge. Den lyse er for ansiktet.

Her ser dere fargen på meg, jeg hadde som sagt gitt opp helt når det kom til selvbruningskrem, men takket være Dino er jeg helt forelska i denne selvbruningen!:D

Har du brukt denne selvbruningskremen fra St. Tropez? Hvis ikke, har du noen andre favoritter?
-Gilan

New in: Victoria's Secret sminkepung

Mens jeg satt og ventet på flyet mitt fra Stockholm til Oslo for et par dager siden, gikk jeg en kjapp runde på flyplassen ( Arlanda ) for å kjøpe noen små ting. Da fant jeg ut at de nettopp hadde åpnet Victoria's Secret der. Jeg ble så himmelsk glad, til jeg så på klokken og fant ut at jeg bare hadde noen korte minutter på meg til å være tilbake til min gate. Jeg som er blitt så kresen og vanskelig i det siste, trenger evigheter på å bestemme meg for ting. Derfor tenkte jeg å bare kjøpe disse nydelige sminkepunege, så jeg ikke gikk ut av Victoria's Secret tomhendt. Det er også noe man garantert kommer til å ha bruk for. Ikke det at jeg får plass til alle de rensene, hårbørstene, sminke osv i disse når jeg reiser, men noe kan gå!:D 

I'm in love. Er ikke de bare helt nydelige?:D
-Gilan

Silkemyke glatte legger?

Ingenting er vel bedre enn glatte og glansfulle legger når sola skinner? Jeg har brukt epilatorer i mange år og kommer garantert til å bruke det i fremtiden også. På bildene under ser dere mitt nye epilator fra Braun. Jeg elsker alle produktene Braun lager, min x epilator var også fra Braun. De lager nok de beste epilatorene som er på markedet. Den forrige epilatoren jeg hadde brukte jeg i hele tre år, helt til jeg kjøpte meg denne for et par dager siden. Ikke fordi den andre gikk i stykker, men av hygieniske årsaker. Pluss at denne hadde en funksjon jeg elsket: Den har en belysning, slik at når du retter den mot legge, eller der du skal barbere, så belyses det slik at du ser hva du barberer. Genialt når det ikke er godt med lys der du skal barbere, eller at du ikke trenger å slå på lys bare fordi du skal barbere. Det er lett gjort at man hopper over småhår her og der. Med denne nye epilatoren er det umulig å overse småhår.

Hvorfor epilator?

1. Epilatoren trekker ut hårene med rota i stedet for å kutte dem. Det vil se at du slipper å røre leggene dine i hele 3 uker. Det gjør også hårene tynnere med tiden.

2. Den har ett eget lokk som kan brukes under armene og for bikinilinja.

3. Den har belysning.

Om det gjør vondt?


De fleste tenker vondt med engang man nevner epilator. Det er helt sant at det er vondt å bruke det første gangen, men det er vel også en tilvenningssak. Jeg har som sagt brukt det i flere år og vondt er det slett ikke lenger. Jeg tenker kunn på de glatte leggene når jeg er ferdig med å barbere jeg;)Elsk. Har du noen ganger brukt en epilator?
-Gilan

Hvordan fjerne ansiktshår - produkt anbefaling!

Hei og god morgen dere!

Flere og flere har i det siste spurt meg om hvordan jeg fjerner hår på ansiktet, eller om det finnes noen enklere måter enn å bruke tråd, voks osv. Som da er to litt vanskeligere metoder for de fleste. For ca to uker siden, fikk jeg en wonderspring som da er en fjær som skal ta vekk uønsket hår på ansiktet og en nydelig pinsett fullt av swarovski steiner med en god og skarp hode. Jeg ville gjerne prøve begge produktene før jeg ville si noe som helst om de. Nå sitter jeg her og er sikker på at dette kan være noe for alle dere jenter og damer der hjemme som sliter med ansiktshår og ikke helt vet hvordan de skal fjernes.

Nå er jo jeg heldig som ikke har så mye hår på ansiktet utennom noen små hår overleppa og øyenbryn selvfølgelig. Jeg har i ganske lenge brukt tråd for å fjerne de på overleppa og små hår rundt øyenbryn. Nå som jeg har prøvd det smarte fjæret, tror jeg det er mye som skal til for at jeg skal gå tilbake til tråd. I hvertfall for overleppene. For denne tar med seg absolutt alt av små hår. Det beste med den er at den er liten og ser bra ut og det er mye som skal til for at en skal forstå det er noe man fjerner hår med! Det er slik at menn også kan bruke denne fjeren for å fjerne hår mellom øyenbryn for eksempel, over kinnebein osv:)


Slik bruker du Wonderspring: Du skal bøye wonderspringen i en u-form, slik at fjæret åpner seg, så legger du den på huden der du skal fjerne hårene. Det er viktig at du ikke gjør det så fort at fjæren ikke lenger er i u-form når du skal rulle den opp eller nedover på huden. Enklere blir det nesten ikke! Klikk HER for å se video og lese litt mere om produktet,

Jeg har hatt og prøvd mange forskjellige pinsetter tidligere. Denne er nok et av mine favoritter 1. Pga utsendet, 2. Pga skarpheten. Det er viktig at man er forsiktig når man bruker pinsett for å fjerne hår, det er lett gjort at man treffer huden og drar den i stedenfor håret!;)Nå er jeg nesten helt sikker på at alle dere har et pinsett hjemme, men har du noen ganger brukt wonderspring?

-Gilan

Velkommen hjem til meg!

Hei dere, dette er hva jeg kjøpte i går fra Visage Makeup Store. Skrev litt mere om butikken i forrige innlegg, for de som ikke vet så mye om butikken, limer det derfor inn her også! For dere som aldri har vært der før så er det en ganske kjent butikk i Oslo som selger det meste innenfor sminke, både for profesjonelle og amatøre. De har absolutt alt en trenger en makeup artist trenger å ha. De fører også en del merker som ikke ofte er forbundet med de mer generelle stedene som klesbutikker og parfymerier, så butikken er også stedet dersom du vil prøve noe nytt når alt annet ikke fungerer. Under har dere bilder av det jeg kjøpte igår:

Concealer pallette:En hvit "foundation" som man både kan bruke på kroppen og ansiktet. Denne skal jeg bruke under øyenskygge for fargerike looker.

Tok også med disse skyggene, skal fylle på palleten etter hvert. Disse er ganske gode og pigmenterte skygger. Jeg har allerede brukt den rosa/rød fargen til en look bare for å prøve det ut. Elsker disse. Det beste er at man kan velge å bruke de seperat eller ha de sammen i pallet. Mac sine kan man ha enten eller.  


Har du noen av disse produktene?
-Gilan

Sliter du med kviser?

Tenkte å komme med en liten anbefaling til de av dere som sliter med urenheter og spesielt kviser. Det er selvfølgelig slik at både hudpleie og kosthold har veldig store roller for hvordan vår hud ser ut. Dere kan selv finne mye på nettet om hva som er bra når det kommer til kosthold for en bedre hud. Nå skal jeg i hvert fall tipse dere om en gele mot kviser. Jeg har i de siste ukene prøvd ut Blemish Clearing Gel fra Shiseido (Pureness). Dette er da en slags gele man kan bruke for å tørke ut alt som ser ut til å bli kviser. Er du en som ikke klarer å la være å ta på kvisene, ville jeg i hvert fall anbefalt deg denne gelen slik at kvisen tørker ut fortere og du slipper mere langvarige kviser. Det er svært viktig at man bruker denne gelenen veldig presis på kvisene, siden det tørker ut huden eller de stedene kvisene er. Denne gelèen kan selvfølgelig både jenter og gutter bruke, i alle aldere!

Har også hørt mye bra om Clinique sin anti kvise gele. Jeg har kun brukt denne på bilder under fra Shiseido og er super duper fornøyd med resultatet etter bare 2-3 ukers bruk! Anbefales;)Bruker du noen av disse produktene jeg nevner mot kviser?
-Gilan

New inn

I forrige uke på fredagen, brukte jeg litt av tiden min på å shoppe et par ting i Oslo. Noen av produktene skulle være til brude jeg hadde i går. Resten var for meg. Noen av produktene er de jeg har kjøpt og brukt tidligere mens andre kjøpte jeg for teste ut og se om de var like gode som anbefalingene.

Denne øyenskyggen fra MAC som heter Nylon, er et av mine favoritt øyenskygger og et produkt som jeg ikke klarer meg uten. Denne kan brukes som øyenskygge og highlighter. Noe jeg bruker på meg selv nesten hver eneste dag og på kundene mine.

Husker dere de andre produktene jeg hadde kjøpt i forrige uke, med smashbox foundation og pudder? Jeg kjøpte en ny pudder fra Smashbox på fredagen i medium farge, for bruden jeg skulle ha i går;) Dette pudderet er nok et av mine favoritter også akkurat nå.

Turen gikk selvfølgelig innom Bobbys Hair & Cosmetics også. Jeg pleier vanligvis å kjøpe hårprodukter derfra og ikke fra butikker som h&m osv.

Har du eller bruker du noen av disse produktene selv?

GIlan

NEW INN

Husker dere innlegget jeg skrev i går om at jeg hadde kjøpt ny sminke? Jeg tok bilder av produktene rett før jeg la meg så nå kan dere se hva jeg har kjøpt. Jeg ville først og fremst kjøpe en foundation og en pudder, som har god hold og gir fukt til tørr hud. Min nydelige venninne Avin, som jobbet på Kicks i går, anbefalte meg denne foundationen og pudderen fra Smashbox. Foudantionen skal være perfekt for blant annet photoshoots og film. Det er hva jeg trenger, siden jeg skal lage flere sminkevideoer og tar bilder nesten hver eneste dag.

Jeg prøvde de på meg i dag og må helt ærlig innrømme at disse produktene er akkurat slik som min vennine fortalte om. Jeg hadde med kamera for å ta bilder og legge det ut i dag. Men når er det glemske meg husker på småting som USB kabel? Anyways, kan sikkert komme med bilder senere i kveld! Jeg elsket det! Jeg så enorm forskjell fra det jeg bruker sånn ellers fordi at jeg er veldig dårlig på å bruke pudder over fondation. Gleder meg til å vise bildene til dere!


Jeg fikk også med meg småe testbabiser fra Dior. Jeg har enda ikke prøvd de, skal nok fortelle dere mere om det senere.

Nå skal jeg på date med ei nydelig jente. Mere om daten, vil også komme senere:D Dine planer for ikveld?
-Gilan

HVA JEG HAR I SMINKEMAPPEN MIN

Nå tenkte jeg å vise dere hva jeg har i sminkemakkepn min når jeg først skal overnatte hos mine foreldre, hos venniner osv. Jeg bruker aldri å gå med sminkemappe, aldri. Med mindre jeg vet jeg ikke skal hjem igjen i samme dag, eller skal noe veldig spesielt om kvelden. Disse gangene bruker jeg å ha med meg produktene du ser under:

Eyeliner fra Mac, Foundation fra Mac, øyenbrynsgele fra Mac og lepomade fra Blitex

For øynene: Øyenskygge fra Mac, Pen fra Flamor, Øyenbrynsbørste

Prep and prime fra Mac, Skygge børste fra Mac, Øyenskygger fra Mac

Id bare minerals poweder, rouge og handy buki

Naturlig leppestift fra Elizabeth A, Concealer fra YSL


Håndkrem, parfyme og antibac -  Disse tre har jeg nesten alltid med meg uansett om jeg har med sminkemappe eller ikke.

Har du noen av disse produktene i din sminkemappe?
-Gilan

PRODUKTANBEFALING

ANBEFALING NUMMER 1:  MAC BROW SET- CLEAR GEL

PRIS: Cirka 160 kr.

Det første produktet jeg vil anbefale dere er denne øyenbrynsgelen fra MAC. Dette gjør at hårene blir stive og blir plassert der de egentlig skal være. Denne er veldig viktig for alle slags øyenbrynstyper egentlig men jeg  anbefaler denne spesielt til de av dere som ikke har så mye hår på øyenbryn, jeg får i hvert fall utrolig fine og naturlige øyenbryn når jeg bruker denne øyensbrynsgelenen fra MAC. Noen mener at det ikke skal være så stor forskjell mellom denne og de som for eksempel er fra H&M, det kan det være, men denne er helt klart et must for meg nå. Jeg har brukt vanlig øyenbrynsbørste med spray tidligere, det kan også fungere om en for eksempel ikke vil bruke mye penger på sminke, men den vil ikke være like bra som en øyensbrynsgele som er laget for øyenbryn. Under skal jeg vise dere bilde med og uten MAC BROW SET- CLEAR GEL.

UTEN MAC BROW SET- CLEAR GEL:MED MAC BROW SET- CLEAR GEL:ANBEFALING NUMMER 2: BLISTEX - DAILY LIP CONDITIONER

LUKT: Frisk og ren lukt med hint av medisinsk leppepomadelukt.

PRIS: 39 kr

Jeg som mange av dere, får ganske tørre lepper om vinteren. Derfor går jeg alltid rundt med en lip konditioner, denne her har jeg brukt i nesten 3-4 måneder og er virkelig et produkt jeg vil anbefale alle dere som også sliter med tørre lepper. Jeg har brukt mange forskjellige fra dyre til billige og aldri vært like fornøyd med noen som jeg er med denne. Den koster heller ikke all verden.

Bruker du/ har du brukt noen av disse produktene?
-Gilan

LONDON INNKJØP- DEL 1. sminke

Da tror jeg det var på tide med et innkjøps innlegg fra London! Her får dere sett det av sminke og produkter jeg har kjøpt. Som jeg også skrev i tidligere innlegg så kommer jeg bare til dele sminke og div produkter nå. Deretter ha et eget innlegg for klær og sko senere.

Dette tror jeg er det beste jeg kjøpte i London! Burberry body parfyme. Deilig!

Trengte en fresh "naturlig" lepstift fra MAC og fikk endelig kjøpt det på flyplassen!

Har aldri brukt denne mascaraen fra MAC før, skal gi både god lengde og volum, for se hvor bra den er! Prøvd den?

Id børsten min var blitt for gammelt, så jeg kjøpte en ny børste + ny Id rouge. Klarer aldri å bruke annet enn denne rougen, har brukt den i over 3-4 år og har enda ikke funnet bedre;)Min favoritt gel eyeliner!


Billige lipgloss og neglelakk fra primark

Vippene er også fra Primark.. billige og gode som bare det;)

Et håroppsett børste ble også med hjem, bare fordi den var rosa!

 

Bruker du noen av disse produktene selv?
-Gilan

NEW INN + PRODUKT ANBEFALING!!

Hei og god morgen alle fine!

Ville kjapt dele bilder av den nye highlighten og concealeren jeg har kjøpt fra Makeupstore med dere. For å være helt ærlig så var jeg ganske skeptisk til makeupstore sine produkter. Vet du hva? Så ille er de faktisk ikke likevel. Jeg var å sammenlignet de med Mac sine, var så vidt en kunne se forskjell. Spesielt når det gjald highlighten. Mac sine concealer er kanskje enda min favoritt av de to merkene, men den fra Makeupstore fungerer ganske bra den også! Billigere enn Mac sine produkter er de også;)

Jeg kommer til å legge ut bilder av meg med og uten highlight senere idag, slik at dere ser hvor stor effekt det har. Det samme med concealer, skjønner enda ikke at noen klarer å sminke seg uten å bruke concealer!!Det finnes forskjellige fargevarianter av både concealeren og higlighten. Highlighten kan en selv velge om det er varmt eller kaldt tone en ønsker.En concealer derimot, er en produkt som skal dekke arr, mørkeringer under øynene og ujevnheter i huden. Det er derfor svært viktig at man vet hvilken farge gruppen man tilhører. Har du eksempel blå aktige ringer under øynene, så kan du gå for en oranje-gull concealer som da vil gi best effekt til blåe ringer. Om du føler du har litt mer lilla ringer under øynene, så kan du gå for å en litt mere gult tone concealer for best resultat. Slik som jeg gjorde.
Det viktigste er at concealer du velger er lysere enn foundationen du bruker.

Bruker du produkter fra makeupstore? hvis ja, hva?
-Gilan
Blogges senere;)

PRODUKT ANBEFALINGER FOR HÅR

Hei!

Her sitter det en ny dusjet Gilan som har hatt en utrolig koselig dag! Kort om dagen min: Jobbet i 6 timer, så møtte jeg ei venninne som heter for Sozan. Utrolig søtt og snill jente som er til å spise opp. Vi har snakket så mye i dag at vi glemte bort tiden. Vi gikk først litt rundt i Oslo, så gikk vi å spiste på mitt favoritt sted Rise Bowl. Videre dro videre til en kafeteria å drakk en god å varm kaffe sammen mens vi snakket om alt og ingenting.  

KORT OM PRODUKT NUMMER EN:

 1. Sebastian penetraitt:
Det første produktet er en hårkur som jeg kjøpte sist jeg var hos frisøren. Den heter Sebastian Penetraitt. Perfekt for oss som har utslitt og tørr hår. Jeg har brukt den cirka 4 ganger hittil og er utrolig overrasket over hvor god den er til tørr og skadet hår. Jeg ville spesielt anbefalt denne til jenter som har skader fra kjemiske behandlinger og varmeverktøy. Kan også være ganske god for hår som er naturlig krøllet, for som regel så er krøllete hår ganske tørre. Denne produkten er styrkende og gir masse pleie og næring til håret.

Denne kan kjøpes på alle frisørsalonger (tror jeg) og koster rundt 350 kr.

 

PRODUKT NUMMER TO:

2. Tangle Teeze hårbørste:

Jeg har tidligere brukt flere forskjellige børster som jeg ikke helt har vært 100% fornøyd med. Men denne karen som ble med hjem idag er utrolig smart laget. Jeg har aldri i mitt liv børstet håret mere smertefri enn ikveld, da jeg prøvde denne. 

Jeg hadde sett anbefalinger om denne på nettet før, men tenkte det bare var skryt som alle andre reklamer. Alle vi vet jo hvor vondt det er å gre hår som er flokete. Dere jenter med langt og krøllete hår vet helt sikkert hva jeg snakker om. Med denne børsten slipper du å få det vondt! Det beste med den er at man kan børste håret både når den er vått og tørt, men jeg personlig anbefaler at dere bruker det til tørt hår siden vått hår lettere kan bli skadet. Dere kan gjøre slik som jeg gjorde i dag, gre håret før du dusjer. Så slipper du 1. Å miste så mye hår over alt i badekaret og 1. Det er bedre for håret at man ikke grer når den er vått.

Det som gjør denne børsten mindre skadelig for håret er at den har myke gummi tenner på to forskjellige lengder, som løsner flokene og retter håret godt ut. Uten at det skades, dette er et produkt jeg helt sikkert kommer til å anbefale til alle jenter! 

Denne kan kjøpes på flere steder, jeg kjøpte det fra Lucky Duck på Oslo city. Den koster 170kr :)

Tangle Teezer, Where have you been all this years?!

 

 

Har du brukt noen av disse produktene? hvis ikke har du prøvd andre som du vil anbefale?

ANBEFALING : Renseprodukter

Heihei!

 

Tenkte å skrive litt om mine renseprodukter som jeg har brukt dag og natt i over et halvt år nå.. Jeg har ganske sensetiv hud og har derfor slitet i mange år med å finne riktige produkter til min hudtype, jeg har derfor prøvd ut flere forskjellige merker. Men lykken fant jeg med ingen andre enn Biotherm - produkter:)
Vi vet alle hvor viktig det er at huden blir renset hver kveld før man legger seg. Jeg kan ikke huske når det var jeg sov med sminken på sist. To ting må jeg gjøre med engang jeg kommer hjem 1. Skifte 2. Fjerne sminke. Først for et halvt år siden kjøpte jeg meg Biotherm pakken som inneholder både rensemelk, rensevann og hudkrem( fuktighetskrem). Rensemelken og rensevannet har jeg fortsettet med til dagen idag mens fuktighetskremen aldri ble kjøpt igjen siden jeg ikke følte den hjalp huden min noe særlig.

 

Dette er da min renserutine hver kveld før jeg legger meg:


1.

Starter med å vaske huden med rensemelken.

2.

 


Også bruker jeg som regel enten å vente til huden blir små tørr selv elelrs tørker jeg med det med bomull også spruter jeg rensevannet på bomullet og fjerner sminke rester.

3.Denne skrubben fra Clinique bruker jeg kanskje en gang i uken for å fjerne døde hudceller og tørr hud i overflaten. Denne har jeg også brukt ganske lenge.. og er super fornøyd med:) 

 

Fikk en gave fra min kusine Viyan igår, en pakke som inneholder fuktighetskrem og øyekrem. Har ikke brukt det mere enn to dager, litt vanskelig å se resultat da.. men kommer nok til å fortelle om den skulle vise seg å være god;)Nå er det natta på meg snart!

 

Bruker du noen av disse produktene?