hits

Shopping

Treat yourself to a little retail therapy

Heisann fra varme Dubai! Eller, der hvor jeg sitter nå er det faktisk litt ubehagelig kaldt luft, inne på rommet altså! Det er kanskje noe jeg liker minst med Dubai. At det er kokende varmt ute og for kald luft inne på butikker osv. Men uansett, her går det i 1 som dere kanskje har merket med tanken på hvor lite aktiv jeg er her og på andre sosiale medier. Akkurat nå har vi en pause og det er rett før vi skal ut for spise lunsj. I Dubai stenger de nesten alle steder fra 14 - 16 pga varmen. Det er da vi også tar våret pauser mens vi er he!

Men dere, hva gjør du når du ser to skatter og ikke klarer å make your mind? JO, DU GÅR FOR BEGGE HIHI! Jeg har handlet nesten hver kveld etter jobb de siste dagene. Alt fra klær, sminke og vesker. Jeg skulle egentlig ha meg en ny Chanel veske, men de hadde ikke den jeg ønsket inne. Derfor så gikk jeg for to andre vesker istedenfor. Helt uplanlagt, haha Dubai! Eller uplanlagt og uplanlagt, jeg hadde sett tre forskjellige vesker som jeg ønsket å kjøpe. En fra Chanel, en fra YSL og en fra Gucci. I går ble det en ny YSL og Gucci veske på meg yaaaaaaaay!:D Mer om disse veskene og andre Dubai shop kommer i Dubai Haul video! Stay tuned <3 

Chanel Large classic 2.55 double flap bag!

God søndag dere! Håper dere har hatt en bra dag og helg så langt! Selv så sov jeg som en stein i natt og sov litt ut i dag. Vi startet da dagen med en god, men ganske sen frokost mens vi så på The Ellen show. Om en times tid skal vi komme oss ut for en ta en kopp kaffe sammen, mens vi tenker litt kreativt i lag også ender turen med en etterlengtet treningsøkt! Men før det dere, så tenkte jeg å vise dere hva som var i pakken/gaven jeg fikk av mannen for ett par dager siden: Det var en vintage Chanel 2.55 veske i lammeskinn (den store versjonen) KAN DERE TRO DET? For JEG TROR DET ENDA IKKE HIHI! Det er den jeg alltid har ønsket meg :D. Da kan dere tenke dere den følelsen jeg hadde når jeg åpnet pakken og kjente noe mykt og veskeaktig under silkepapiret.  Det første jeg sa, før jeg rev i silkepapiret var " Det der kan ikke være en Chanel veske Dino, for da dør jeg!"  Han smilte lurt og så på meg og ba meg åpne resten først. Men jeg kunne kjenne at det var en veske og ikke hvilken som helst veske, men en 2.55 Chanel veske ved å kjenne på den. Haha, jeg var seriøst helt i sjokk og det var derfor det første jeg så på når jeg våknet i går tidlig før jeg dro på jobb, just to make sure om at den fortsatt var der hihi.. I´m in love. Yes I´m, in my beautiful and soft chanel purse!

Forresten dere, jeg deler kanskje en ny sminkelook på bloggen i kveld, så stay tunnnned!
#chanel

Er ikke den bare helt perfekt?:D

New in: Sports klær!

God dagen dere! For et par dager siden rett før jeg og mannen skulle på trening fant vi ut at vi begge trengte nytt treningstøy. Selv om det var sent på kvelden og det var kun en time igjen til butikkene skulle stenge, så bestemte vi oss for å gå å shoppe nytt treningstøy! Det er noe som er veldig typisk meg å Dino, å rekke butikken i siste liten. Det er som regel da vi går skikkelig bananas med shopping eller i hvertfall jeg haha. Veldig deilig med noen nye plagg og freshe sommerfarger på treningstøyet. Det gir en forfriskende motivasjonsfølelse samtidig som du føler en slags "fremgang". Hehe, ellers er det nok bare en riktig god unnskyldning for meg å shoppe. Gottta say, I love it! Hvem gjør ikke det? Vel, Dino er kanskje ikke like begeistret, men kommer seg gradvis. Så nå har vi iallfall en del nytt tøy til treningsdagene og det føles veldig godt. Gleder meg til å trene i de.

Jeg går som regel i Nike / sort eller hvite sokker, men kunne ikke la være å dra med meg 6 par av disse Kari Traa fargerike sokkene! Love´em.Det ble også en ny treningsjakke på meg fra Nike. Fine feminine detaljer. Jeg kommer til å dele bilder av den med dere når jeg har den på en gang.

Superkul hettegenser fra Adidas, ettersom alle mine andre hettegensere begynner å ta kvelden.


 Det siste jeg dro med meg til kassen den dagen, var denne rosa Nike t-skjorten dere ser på bilder over. Den er løs og har skikkelig deilig og myk stoff!


Hvor ofte kjøper du nytt treningstøy?

New in! Camera point-and-shoot !!

Holaaaaaa! For en dag det har vært i dag! Jobb, shopping, kos, stress og mye mer. La oss snakke om dagens høydepunkt først: I dag har vi slått på stortromma og handlet inn haugevis av nytt kamera og utstyr! Vi har kjøpt to nye kameraer i dag, en ny Canon 5D Mark III og en Canon 70D! Den siste kjøpte vi så jeg kan begynne å filme mer på egen hånd, ettersom den har autofokus funksjon når jeg filmer i live-mode. Noe Mark III ' ern ikke har, men så har Mark III til gjengjeld bilde og film kvalitet få andre kameraer kan komme i nærheten av. Det finnes, men det er i egen klasse. Fordi det er fullformat kamera så blir det noe spesielt over bildene og video/film look. Lært meg litt om forskjellen, morsomt:) .. Utenom det så har jeg kjøpt en del sminke og skjønnhetsprodukter også for å fylle på noen av produktene jeg har gått tom for. I helgen er det fullt kjør igjen med jobb, jeg må derfor ta kvelden om ikke så lenge for å være opplagt til i morgen. Vi høres i morgen, dere :)Hva slags kamera bruker du?:)

New in...can U guess what it is?

God 1.Mai!

De aller fleste har hatt fri idag, mens jeg har da altså vært på jobb siden 06.30 og kom hjem for ca 1,5 time siden. Laaang dag, men med morsomme kunder.  Dette blir et veldig kort innlegg, men jeg vil bare dele noe som gleder meg mye. Jeg har nemlig kjøpt meg noe jeg har tenkt på så lenge at det har verket i hodet til tider. Det at jeg har ønsket meg det en stund er ingen hemmelighet, men endelig er det i mine hender. Yiiiiha, I can´t believe it!!!Kan dere gjette hva det er jeg har kjøpt inn? Hint hint...sminke. (Ikke det at det var vanskelig å tro annet:)

New in: DKNY bag

Say hello to my new bag! Denne vesken kjøpte jeg for ca. 2 måneder siden rett og slett fordi jeg trengte en veske som verken var for stor eller liten til de dagene jeg skal mer enn bare ut å kose meg. Jeg har få mellomstore vesker hjemme og denne Donna Karen vesken falt veldig i smak hos meg. Ikke minst ettersom den er i en form jeg liker og i tilegg har bra størrelse til de dagene jeg har møter hvor jeg må ha med meg Macen min og notatblokka mi:)

 

What you think...liker du den ?

Daniel Wellington!

Don´t watch the clock: Do what it does, keep going.
I de siste årene har min kjærlighet til klokker vokst mer og me. En klokke er en liten, men samtidig meget viktig detalj som kan heve et antrekk. En helhetlig antrekk. Jeg elsker klokker som er simple, men samtidig spesielle. Daniel Wellington sine klokker er med andre ord en klar favoritt hos meg. Helt siden jeg fikk min første Daniel wellington for halvannet år siden, har jeg fått enorm sans for merket. Her om dagen fikk en utrolig fin pakke levert på døra. Jepp, det var klokker fra Daniel wellington, en til meg og en til Dino. Gjett om jeg ble glad, eller gjett om vi begge ble glade!!  Nå har jeg to klassiske Daniel wellington klokker. Woopwoop! De har kvalitet på deres produkter. Det er en kombinasjon av stil, eleganse men samtidig solide klokker. Det er viktig å ha noe en føler faktisk gir den kvalitet rundt håndleddet og følelsen av en kvalitetsklokke er faktisk er veldig god følelse:)
Og den ser jo så fin ut samtidig som den passer til mange ulike antrekk også:)
Flere av dere har tidligere spurt hva jeg hadde kjøpt til Dino i Valentines gave. Vel, det han fikk av meg var en Daniel Wellington klokke! Han hadde ønsket seg en i en god stund og jeg ville derfor overraske han med det.Dette var selsvagt før vi fikk disse klokkkene. Nå har altså både han og jeg to klokker hver av Daniel wellington. Med andre ord, kolleksjonen begynner å ta plass hihi!(Sponset)  Nå får alle mine lesere 15% rabatt på deres kjøp fra Daniel Wellington frem til den 31 mars ved å oppgi koden: gilmakeup15!

Sheinside Giveaway!

Here are some of my favorites from Sheinside..

 

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here

Nå kan du vinne hele $100 som du kan handle for fra Sheinside! Win $100 coupon code to purchase on Sheinside!

Giveaway rules:

1) Register on Sheinside here

2) Like the Sheinside FB Page here 

3. Like my FB page - Gilmakeup here 

Leave the comment under this post with your email address (same one you use for signing up)

Giveaway will be closed on monday 02. mars - God luck everyone!:D #sheinside


 

Sniktitt på innkjøpsvideo

Hej igjen dere. Hivi dikem evro hingo hemiya rojeka xosh brbit, jeg håper at alle dere har hatt en bra dag i dag! Jeg ville egentlig bare droppe innom for å ønske alle dere en fin natt. Jeg ville også fortelle dere at jeg har begynt å klippe på innkjøpsvideoen min fra Barcelona. Nope, jeg har ikke glemt det hihi. Jeg har bare vært veldig opptatt også har jeg i tillegg vært bortreist og ikke hatt materiale med meg så jeg kunne klippe på den! Men, nå må jeg klippe videre om dere vil ha den ferdig før denne uken er over. God natt så blogges vi i morgen:)

Hvordan har dagen din vært?

New in

Må helt ærlig innrømme og si at jeg ble små glad når jeg våknet til at det snødde i dag. Trodde sol var den eneste kilden til lykke, men Gud så glad jeg blir når jeg ser snø også! I hvertfall når det snør sakte og romantisk haha. Yeeey, jul og nyttår er jo ikke det samme uten snø, var derfor på tide at det snødde her i Oslo, eller hva?

Forresten dere, jeg hadde helt glemt av at jeg hadde bilder av min første runde med shopping på bursdagen min. Kom på det når først jeg fikk en kommentar om det i går. Så her kommer bildene! Det dere ser er som sagt en del av shoppingen jeg gjorde på bursdagen min og noen av gavene jeg fikk! Det ble en ny shoppingsrunde etter to dager, ettersom jeg ikke fikk nok tid til å shoppe på min dag haha. Deler kanskje bilder av resten også med dere senere engang.

Det ble en del klær på meg, spesielt overdeler også fant jeg endelig et par støvletter som satt som en skudd på meg! Det gjorde hele bursdagen min bedre haha. Jeg fikk også masse forskjellige og fine gaver av venner og familie, som smykker, hårprodukter, gavekort, parfyme osv. Masse fint, som jeg enda ikke har rukket å bruke hihi! Gleder meg utrolig mye til å vise noen av disse delene med dere gjennom forskjellige antrekk!

Hva er ditt siste kjøp?

Ripped jeans

God dag dere! Håper dere har hatt en bra start på dagen. Her hjemme ble vi alle vekket ganske tidlig av lille Arman, han vekket oss alle og sov igjen etter på. Haha, lille og smarte sjarmtrollen vår. Snart går turen ut med mine søstre, men før det fikk jeg lyst til å dele noen sneak peak bilder av en boyfriend jeans jeg fikk i posten fra frontrowshop i går! Jeg skal prøve å ta noen antrekksbilder før jeg kommer meg ut idag så dere ser hvor fin den er på:)

Ønsker alle dere en herlig og bra dag i dette nydelige sommerværet!:)

Vi blogges senere:)

New in: Blue crossbody purse

God dag og ny uke dere! Jeg må bare starte med å fortelle dere om den nye sesongen av Orange is the new black, jeg og Dino så første episoden i går og så enda en mens vi spiste frokost i dag! Jeg blir så lykkelig når jeg ser serien haha. Så ja, for de av dere som har sett sesong 1, sesong 2 er ute nå! Jeg som trodde jeg ikke var serie-menneske, jeg er blir så avhening når jeg først starter med å se en. Den jeg gleder meg enda mere til er Sons of Anarchy! Men, nok om serier nå. Under har dere den andre nye vesken min som jeg kjøpte sammen med den beige HER for et par uker siden. Jeg elsket fargen og størrelsen på denne crossbody vesken. Det er litt rart å tenke på at jeg egentlig var veldig glad i store vesker før, men nå går jeg nesten bare med små-vesker i hveranden. Det holder liksom om jeg får plass til leppestift, solbriller og bankkort. Denne størrelsen er perfekt for mine hverdager:D


#Mangotouch #mango #mangofashion #mangopurses #bluepurses #crossbody #gilmakeup #mote #kurdiskblogger

Syns?

New in: Black heeled sandal

Disse nydelige hælene fikk jeg av mannen min for et par uker siden. Jeg har brukt dem mye siden da til tross for at jeg egentlig er veldig glad i høyere sko med platform hæl, men denne var overraskende fin og behagelig på! Får lyst til å kjøpe meg disse i alle farger nå hihi. For de av dere som lurer så tror jeg den er kjøpt fra DNA. Senere i dag skal jeg dele noen nye antrekksbilder med dere hvor jeg har på meg disse nye hælene med den nye blazeren jeg delte med dere her om dagen!


#heeledsandals #dna #shoes #dnashoes #shoelove #gilamkeup

Ønsker alle dere en herlig dag videre, vi blogger loves:)

New in: Crossbody purse

Jeg tror jeg har fått veske-sykdommen min tilbake. Eller jeg vet ikke om det noen ganger har forlatt meg, men jeg føler at jeg er blitt skikkelig veske gal igjen. Veske og sko.. Ok da! OG klær generelt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det, jeg er litt for snill til å la pene ting være  igjen i butikken. Hos meg er de trygge og blir som regel godt tatt vare på hihi. For et par uker siden hadde jeg og Asma en liten date, en date som liksom ikke skulle inneholde shopping. Jeg klarte dessverre ikke å la være å se på ting, ta på ting og.. kjøpe ting haha. Jeg kjøpte meg to vesker den dagen med noen andre småting. Under har dere bilder av den ene vesken også skal jeg prøve å finne bilder av den andre veska også for å dele de med dere. Jeg elsket fargen og størrelsen på denne! Den er super feminine men har samtidig tøff reim. Denne kan liksom brukes til både hverdagen og andre spesielle anledninger når man er penere kledd.

Nå kjenner jeg at blodsukkeret mitt treffer bakken snart om jeg ikke får i meg noe mat. Ønsker alle dere en herlig herlig dag videre<3Er ikke den nydelig?:D

New in: White and feminine blazer

God morgen herlige dere! Jeg fikk helt plutselig kjempe lyst til å starte denne dagen med et blogginnlegg. Jeg la meg ganske sent i går kveld, slik som det har vært i resten av de to siste ukene. Men jeg klarte heldigvis å våkne litt tidligere enn hva jeg er vant til i dag. Jeg har hatt 2 ganske rotete og merkelige uker, jeg har derfor bestemt meg for å prøve å få til litt mere rutiner i hverdagene igjen.. selv om det kanskje ikke vil være lett. Før jeg skriver videre vil jeg nok engang takke dere for meldingene og kommentarene om tragedien som har skjedd. Snart skal jeg få i meg noe lett, så skal jeg prøve å komme meg ut for å rekke å gjøre alt det jeg må få unnagjort i dag. Jeg skal først skal først på en liten møte, så har jeg avtale på Tone Lise akademiet for å fylle på neglene og bytte farge, noe som er veldig på tide nå ettersom lengden begynner å plage meg. Etter det skal jeg på enda et møte, om jeg rekker å bli ferdig med dette i tide slik som jeg har planlagt, skal jeg også innom postkontoret for å hente en pakke jeg lenge har ventet på. Hva det er forteller jeg dere senere engang. Annonse / Blazeren over fikk jeg inn for et par dager siden fra www.FrontRowshop.com. Denne tror jeg vil bli mye brukt fremover. Den sitter utrolig pent på, spesielt med belte! Jeg elsker at den er kritthvit og litt lang. Gleder meg til å bruke den til søte sommerkjoler! Jeg kommer til å sette sammen et antrekk med denne blazeren og dele det med dere senere engang, så dere ser hvor nydelig den er på:)


Ønsker alle dere herlige mennesker en nydelig dag i dette nydelige og sommerlige været. Vi blogges:)

Dine planer for i dag?

New in: Guess luxe bag

God morgen herlige dere! Jeg har en følelse på at denne dagen her kommer til å bli en bra dag, akkurat som gårsdagens! Jeg håper at alle dere har hatt en bra og uforglemmelig 17. mai! Jeg og mannen har nå bestemt oss for å jobbe med å få dag-rytmen på plass igjen. Vi la oss tidligere enn hva vi vanligvis gjør i går kveld og klarte å våkne litt tidligere enn hva vi er vant til i dag, yeey! Det blir digg å kunne leve som et vanlig menneske igjen, med litt rutiner i hverdag hehe.

For et par dager siden skrev jeg et innlegg om en skikkelig uforventet gave fra mannen min, også spurte jeg dere om å gjette hva pakken inneholdte. Men ingen av dere gjettet riktig på hva det var. Det er egentlig ikke så rart, fordi nå som jeg tenker meg om så var det veldig vanskelig å se hvor stor pakke var ettersom jeg hadde delt et nærme bilde av bare pakken alene. Anyways, pakken inneholdte denne nydelige veska fra Guess som jeg hadde forelsket meg i en god stund. Jeg gjettet også alt utenom veska før jeg åpnet pakken. Det var liksom det siste jeg forventet meg den dagen. Når jeg åpnet pakken og så den svarte Guess Luxe posen med veska oppi ble jeg helt sjokkert. Jeg så på han og så på veska, han og veska og bare HÆH.. hvordan kom du på dette i dag? Jeg hadde forelsket meg i veska fordi det var akkurat den størrelsen jeg var ute etter. Ikke for liten, ikke for stor. Jeg får også plass til Macen min oppi der, noe som gjør den enda mer elskbart. Jeg må også nesten innrømme og si at den minner meg litt om den store klassiske flap bagen til Chanel. Som også kommer til å bli min snart, hihi. Dreams are made to be fulfilled, eller hva?

For de av dere som lurer så heter denne modellen Guess HWPRIM L3410 og er laget av ekte skinn.#guess #guessluxebag #guessbag #shopping #perfectbag #nyveske #shopping #mote #fashion

Forreseten dere, jeg kommer mest sannsynlig til å dele highlight filmen fra det siste bryllupet vi var på. Flinke mannen min ble ferdig med å redigere den i går! GLED DERE:D Nå skal jeg kose meg i solen, vi blogges senere !

Sheinside

Flere av dere har spurt meg om mine plag fra Sheinside, om hvordan blant annet kvaliteten er på de, størrelsene osv. Jeg har derfor laget dere en kollasj av de delene jeg har derfra. Jeg er super fornøyd med kvaliteten på disse klærne og størrelsene er ganske så vanlige. Jeg sliter som regel med å finne bukser / skjørt som passer akkurat til midjen min,men de plagene jeg har fått fra Sheinside har vært perfekt i størrelsen for meg. De koster heller ikke så mye, så man får ganske greit med kvalitet for pengene kontra mange andre klesmerker i forhold til pris og kvalitet.

 

Genser: Link                                                                                                        Skjørt: Link


 Jakke: Link                                                                                                    Vest: Link


Frakk: Link                                                                                               Genser: Link

 Har du noen ganger handlet fra Sheinside før?

New in

God søndag, dere . Nå har jeg hatt en rolig halv-time for meg selv etter en lett frokost med mannen. Det lukter fortsatt vafler over hele stua...liker detJ Jeg venter nå på at kaffen skal bli ferdig, mens jeg sitter her og hører på Rihanna og går gjennom bilder av den nye looken jeg gjorde for et par dager siden. Eller de to siste lookene blir det, to veldig forskjellige looker med to stiler som jeg elsker. Jeg tror jeg deler et av de med dere i dag. Men først vil jeg vise dere den nye veska jeg har kjøpt for ikke så lenge siden. Det var kjærlighet ved første blikk hihi. For de av dere som følger meg og leser bloggen min, vet sikkert hvordan type vesker jeg liker. Jeg brukte ca. to uker på å finne denne veska, det er en veldig vanskelig størrelse og veske form å finne her i Oslo. Jeg fant denne herligheten på Mango. Jeg har ikke hatt erfaring med Mango sine vesker tidligere, men må si at man får mye for pengene!

Snart får jeg Asma på besøk, har ikke sett henne på evigheter.. eller ok vi traff hverandre for noen dager siden, men det føles fort som evigheter når det gjelder henne. Min elskede bestevenninne.

Hvordan type vesker liker du?

Shopping og tidlig valentines gave

Hei igjen dere! For en herlig dag det har vært i dag:D Akkurat slik jeg hadde ønsket og det ble?bedre! Jeg ble ferdig med dagens kunder rundt 15.00 tiden i dag også brukte jeg ca. 1 time på å svare på noen mailer og ta noen telefoner. Så gikk jeg ut for å møte Sozan, vi gikk rundt, shoppa litt og koste oss. Dagen ble enda bedre da jeg fikk møte min bestevenninne Asma ned i byen. Da fikk jeg en stor klem fra henne og en liten og uforventet Valentines gave! Jeg ble så glad at jeg ikke helt visste hvordan jeg skulle reagere haha. Skikkelig uforventet også kommer hun med noe jeg har trengt i en god stund. Mobil-deksler! Jeg har hele tiden sagt, jaja jeg skal bestille meg noen snart og bli kvitt den stygge jeg har. Men det skjedde aldri! At hun kom med det til meg i dag, var utrolig søtt! Asma, malem babem, ro7em, gyanem: Jeg elsker deg og du kommer alltid til være min søster og bestevenninne!

Jeg handlet en del sminke mens jeg enda var sammen med Sozan. Rett etter at jeg tok farvel med henne, gikk jeg innom Kicks igjen hvor venninna mi Avin jobber og handlet litt mere hihi. Brudesesongen er her og sminke-samlingen må derfor fornyes med gode og nye produkter. I morgen vil det komme et innlegg om sminken jeg handlet inn i dag. Ha en super koselig kveld videre dere!

Er ikke dekslene bare helt nydelige?

Valentines gave til henne!

Som regel når Valentinsdagen nærmer seg, tenker man automatisk hva skal jeg gjøre i år for å gjøre denne dagen spesiell og minnerik med den jeg er glad i eller rett og slett for seg selv også:).  Det kommer derfor alltid forventninger om gester og gaver, både som man selv skal gi og få. Det er opp til hver enkelt av oss å velge hvordan man skal vise sin kjærlighet til sin kjære, foreldre, venner eller søsken. Noen går for gaver, mens andre spiser en koselig middag sammen. For meg, som mange andre jenter/kvinner og kanskje menn også, så er faktisk en personlig gave veldig verdifullt slike dager. Jeg elsker å ta vare på gaver fra de som betyr noe for meg. Jeg har noen smykker fra venner og familie, som jeg har tatt vare på i veldig veldig mange år. 

Nå skal jeg være helt ærlig med dere: Jeg har aldri vært en "klokkentusiast" av meg. For lille petite meg er det vanskelig å finne en klokke som passer perfekt til mine smale hender. Ettersom jeg er spesielt glad i klokker som er litt store, har det vært ekstra vanskelig for meg å finne den perfekte størrelsen som ikke så for massivt ut på meg. Nå som jeg har fått tilsendt min første klokke fra Daniel Wellington, så er klokke plutselig blitt helt nødvendig smykke for meg. Klokken går liksom til det meste. Klokker kan være like fine alene eller med andre smykker som ring, eller smale armbånd. Ettersom jeg nesten bare går i klokker med skinnreim, var denne klokken som prikken over i´en for meg. Jeg elsker det elegante og enkle designet på klokkene fra Daniel Wellington. Jeg syns derfor alle jenter fortjener en slik klokke, som går med mange forskjellige antrekk. Det er selvsagt smak og behag, men jeg synes rett og slett denne er superfin...ja faktisk, Dino likte den også veldig godt. Han er kresen på klokker også:)
#Danielwellington #watch #klokke #dw

Fra og med i dag og frem til 03.Mars.2014 får du som leser bloggen min 15% på hele nettbutikken til Daniel Wellington ved å bruke koden: gilmakeup. Klikk HER for å komme til utvalget deres.

New inn: Bling bling

Spede bash, God morgen engler! Hvordan har dere det i dag? Jeg skal egentlig sitte å se fotballkamp sammen med Dino, men måtte bare oppdatere bloggen først! Vi leder 4-0 allerde, YEYYYY!
Under har dere noe av det nye jeg har fått inn i de siste dagene. Utrolig søte smykker, som en både kan bruke til hverdagen og fest! Tidligere i dag brukte jeg kanskje rundt 1 time på å rydde litt i smykkeskapet/speilet mitt. I de siste ukene har jeg brukt veldig mye smykker når jeg skulle ut også har jeg bare kasta de fra meg litt over alt når jeg har kommet hjem. Det var derfor på tide å få litt orden på det igjen, så jeg vet hvor ting ligger når jeg trenger det. Jeg elsker smykker og det blir bare mer og mer av det her hjemme for hver dag det går hihi.

Alle smykkene under er fra uselect.no. Nydelige smykker med god kvalitet og veldig rimelige priser.#Uselect #smykker #jewellery #gilamkeup #kurdiskblogg

Er ikke de nydelige?:D

Pakke i posten

Hei igjen dere! Akkurat nå er jeg så sulten, at jeg så vidt klarer å konsentrere om det jeg skriver haha. Spiste en heavy og god lunsj i dag, men jeg kjenner at det er på tide med en deilig middag. Ventet med maten og dette innlegget til jeg så ferdig LCF kampen. Hadde hjerte i halsen helt fra kampen startet til siste sekund! Ble så glad og lettet når kampen endte uavgjort. Jeg skal begynne med å lage maten ganske snart, så jeg ikke sulter ihjel. Tror det blir en deilig wok i dag med ris, noe av det beste jeg og magen min vet om haha.

I går var jeg å hentet pakken min fra postkontoret. Jeg fikk det jeg hadde valgt ut fra sheinside for denne gangen og ble kjempe overrasket når jeg åpnet pakken! Klærne ser så mye bedre ut i realiteten enn bildene. Merket det egentlig sist gang også, men denne gangen ble jeg velidg positivt overrasket over vesten. Denne gangen ble det en halsgenser og en falsk pels - vest med hette. Gleder meg til å sette sammen forskjellige antrekk med disse to delene! Gode og varme vinterklær er alltid stas å ha i kalde vinter dager :D

/Sponset/


Har forresten en spørsmålsrunde på gang nå, om du har noen spørsmål så er det er bare å klikke HER for å komme til innlegget. Har også en konkurranse på bloggen akkurat nå hvor du kan vinne nydelige smykker fra Uselect, likk HER for å komme til innlegget!

New inn: Winter shoes

Hello igjen dere! Mens jeg og Dino var på vei til hans foreldre i går, tok jeg et par bilder av mine nye sko. Hadde helt glemt å vise de til dere selv om jeg hadde lovet det. Kom først på det etter at en av dere nevnte det i et av kommentarene! Her kommer noen bilder av de berømte og solide skoene jeg snakket om haha. Eller, for meg som nesten bare går i høye og tynne hæler, er disse skoene som gode og varme tøfler for meg. Dagen jeg kjøpte disse var jeg faktisk sammen med Asma. Jeg var fast bestemt på at jeg skulle ha noen varme sko med vinterbunn, men det første jeg sprang til var høye og ubehagelige ikke-vinter-sko! Haha.. Da så jeg blikket til Asma. Vi gikk til mange forskjellige butikker, rett før jeg skulle gi opp tok hun tak i disse og sa. Det er disse du skal ha, prøv de. Jeg prøvde de og var overrasket over hvor gode og utrolignok fine på. Gode men samtidig tøffe, perfekte som hverdags sko med andre ord. I´m in love! Jeg føler jeg har vært utrolig slem mot mine føtter, har gått i så mange ubehagelige sko i så mange år uten å gi slike sko en eneste sjanse! Jeg tror uansett det at disse var var fra Din sko og kostet rundt 500-600 kr.

Syns?:D

 

Ny pakke i posten, yey!

I går dro jeg innom postkontoret for å plukke opp to pakker jeg hadde fått sponset fra to forskjellige steder! Det her er faktisk første gangen jeg blir sponset med klær, utrolig gøy spør dere meg! Jeg var ganske skeptisk på størrelsene på disse spesielt skoene, men alle tre passet helt perfekt! Den svarte pakken som dere ser er at par sko fra Choies men jakka og genseren er fra sheinside. Gleder meg til å sette sammen forskjellige antrekk med disse delene, ta bilder og vise det til dere!:) 

Jeg har to kunder senere i dag, hun første skal ha sminke og hår til juleball. Henne andre skal bli nappet av meg. Jeg må derfor gjøre meg klar nå, fikse kamerautstyret, spise noe godt så komme meg på jobb! Gleder meg allerede til jeg blir ferdig med henne, så jeg kan komme hjem og lage en deilig kurdisk middag med ris, gryte, salat og kylling. Kunne lett ha droppet middagen og spist det jeg og Dino fikk med oss hjem etter å ha vært hos hans foreldre igår. DEILIG kurdisk mat, men litt usikker på om det blir igjen til jeg er tilbake fra jobb. Med en matglad mann som Dino hjemme, vet man aldri hihi.

Senere i dag plukkes 2- heldige vinnere av Inglot konkurransen på bloggen!Ønsker dere en nydelig dag <3

new inn: Winter jacket

Da er Gilan ferdig med dagens kunder. Begge gikk ut herfra med smil rundt munnen og ble kjempe glad i resultatet. Jeg elsket det selv, både stylingen på bruden og brynene til kunde nummer to. Jeg fikk heldigvis tatt bilder av begge, gleder meg til å dele de med dere og se om dere også kommer til å like det! Straks kommer min prins hjem fra trening, han skal ta med kyllingvinger og varm brød til sultne meg. Jeg er dødssulten, så det blir deilig å få i seg litt mat før jeg skal fortsette med resten av tingene som skal gjøres i dag.

Tilbake til overskriften: Dere husker da jeg skrev om at jeg var ute etter en ny vinterjakke for ca en uke siden, men at jeg ikke hadde funnet noen som jeg kunne tenkt meg å kjøpe? Jeg ville i hovedsak ha en tynn/pen kåpe som jeg kunne bruke til spesielle anledninger. Men, når jeg først tenkte meg om, så ville det ha vært bortkastet av penger. I og med det er utrolig kaldt om vinteren her i Norge og jeg mest sannsynlig ikke kunne bruke det uten å måtte ha noe over der igjen. Dagen jeg var ute å prøvde diverse jakkene, hadde jeg sett en som jeg likte litt. Jeg fikk med meg Dino ut på byen dagen etter, så han kunne hjelpe meg med valget. Med engang han så det, sa han take it. Den er feminine, varm og en mellom ting mellom kåpe og vanlig vinterjakke. Så, det ble en del av bursdagsgaven haha. Jeg bare elsker den og varmen den gir! Den er kjøpt fra Warehouse, jeg er helt ærlig ikke så veldig glad i å skrive ned pris på ting jeg kjøper, men er sikker på at mange av dere kommer til å spørre meg om det uansett. Jakken kostet rundt 1750,- tror jeg og er i str 32! :DHva syns du om jakka?

Jeg har forresten meldt meg på en hår konkurranse - Norges fineste hår, du kan klikke HER for å stemme på meg! Takk <3

NEW IN: Jewellery

Nå tror jeg de fleste av dere mine lesere har fått med seg hvor glad jeg er i smykker og spesielt ringer. Her om dagen kjøpte jeg enda flere av de, hihi. Se bildene under så skjønner dere hvorfor. Jeg elsker tøffe ringer og måtte derfor kjøpe disse tre! Om jeg ikke tar helt feil, så er de også fra Arts & Crafts. Helt nydelige and im lovin´them:D Nå må jeg lage mat for verdens beste mann, kos dere så lenge, så blogges vi kanskje senere!;)Er ikke disse bare helt nydelige?:D

-Gilan

Kamera selges

SOLGT!!!

Hei igjen dere. Da har jeg en god nyhet til alle dere som er ute etter et bra kamera til en rimelig pris. De av dere som leser bloggen min husker sikkert at det ikke er så lenge siden jeg fikk et nytt kamera med noe utstyr av Dino i gave. Jeg ønsket meg denne Sony kameraet først og fremst fordi jeg ville ha et kamera som hadde autofocus og bra kvalitet for film HD og godt med pixler for klare still bilder. Den tar veldig gode bilder og et av de beste autofocus funksjonene på video når det kommer til speilrefleks.Jeg har nå bestemt meg for å selge den, siden jeg har fått Dino sin gamle kamera etter at han har kjøpt seg et nytt kamera.

Kamera og utstyret er 6  måneder gammel :

* Kamera Sony A 57 - linse som fulges med. Ny pris : 5275 ,-

* Kameraveske ( på bildet under) Nypris: 399kr

* Stativ: Nypris 1799 kr

* Selvutløser: Nypris: 249

* Høy hastighets minnekort: SD 16 GB Nypris: 199kr


Det er god batteri tid på og kameraoppløsning: 16 mpx.

Samlet: 7921 kr

Selger det for: 4500 kr

Under har dere noen bilder og videoer som jeg har tatt med det kameraet:

Ønsker du å vite mer om kamera, kan du klikke HER eller sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com

INGLOT

Om ikke så lenge skal jeg på et lukket pre-opening fest for lansering av merket Inglot her i Oslo. Dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg fikk vite at de åpner butikk her i Oslo. Jeg har hørt mye bra om produktene til Inglot og ser bestandig profesjonelle makeupartister bruke disse produktene. At jeg i tillegg til det blir invitert sammen med utvalgte gjester og bloggere for pre- åpningen er bare helt supert! Jeg håper ikke at jeg mister kontrollen helt og går bananas mens jeg er der.. hihi. Jeg vet og er sikker på at jeg kommer til å handle derfra veldig ofte.

For de av dere som ikke har hørt om merket før så er: INGLOT et av verdens raskest voksende makeupmerker, og har over 450 butikker over hele verden. INGLOT vil aldri teste på dyr, er parabenfritt, benytter kun de beste ingredienser og har svært høy grad av pigmenter. Så ja, det er mye positivt å finne med det merket her.

Siden jeg fikk vite at jeg kunne ta med meg ei vennine også, var det ingen tvil om at det skulle være Avin, henne jeg ofte kjøper sminke hos. Gleder meg til å møte henne, vi skal kose oss med en koselig middag etter åpningen. Skal prøve å knipse et par bilder for dere jeg:)

 

New in: Black shoes and skin skirt

Så utrolig deilig å våkne til slik vær. Alt er så mye koseligere når det regner ute. Jeg elsker og har alltid elsket regn, deilig vær! Jeg og Dino spiste frokost for ikke så lenge siden, strax skal han ut for å rekke et møte. Mens jeg derimot skal ut litt senere på dagen. Jeg skal noe utrolig gøy, hva det er forteller jeg i neste innlegg;) Jeg må forresten takke alle dere for de søte tilbakemeldingene jeg fikk på sminkevideoen jeg la ut i går!

Under har dere forresten bilder av noe av det jeg har kjøpt inn i det siste. Skoene er fra Bianco, om jeg ikke tar helt feil. Jeg hadde lettet etter noen slike sko i en god stund, men fant aldri noen jeg syns var nøytrale nok til å brukes til hverdagen også uten at det skulle bli for pent. Pene og behagelige er de på, jeg er forelsket!:D Husker helt ærlig ikke helt hvor skinnskjørtet er fra, men jeg husker godt at jeg ble overlykkelig når jeg fant den i XS, selv om den også var altfor stor i midje. Men en belte kan sikkert redde meg der.Syns?

-Gilan

Liverpool innkjøp del 3Hatten over er fra Topshop som dere ser..Vesken over er fra Primark. Elsket str på den.Vesken over er et av mine favoritt kjøp fra Liverpool. Den er fra Urban outlet.Vesken oer og fra Primark.

Skoene over er fra Pull and Bear, elsker modellen på de. penere versjon av sneakers.

Skoparet over kjøpte jeg samme dag som vi skulle hjem. Skjønner ikke hvordan jeg hadde klart å overse den skobutikken.

Klærne over er fra litt-over-alt!

Noe her du likte?;)

Liverpool innkjøp del 2

Jewellery

Halskjeden over er fra Primark.

Tiger kjedet over er fra Pull and Bear.

Solbriller fra Pull and Bear.. Serisøt jeg kunna tenkt meg å kjøpe hele smykke avdelingen fra Pull and Bear. Så mye fint! 

Disse ringene på bildet over og under er fra forskjellige butikker.. og ja: JEG ELSKER RINGER! 

Armbåndene,  hårbåndet og de fire beltene på bildene under er fra Primark! Noe du likte her?:D

-Gilan

New in: SIGMA BRUSHES

Sigma heaven

Under har dere bilder og oversikt over hvilken børster det var jeg bestilte fra Sigma beauty profesjonal brushes. Jeg bestilte en set + tre andre børster ved siden av. Grunnen til at jeg added på tre børster, var fordi det det settet jeg egentlig bestilite, hadde for få blending børster og manglet også highlighter børste. Jeg har alle de børstene fra før av, men for ei som meg som bruker de hverdag, er det litt greit at man handler de ofte. Jeg vasker mine veldig ofte også, det sliter også litt på børstene. Men heller det enn å la bakterier danse på børstene;) Jeg er super fornøyd med børstene!:D

1. Small angel E65, 2. Concealer E70, 3. Pencil E30, 4.Eye shading E55, 5. Medium angled shading E70, 6.Tapered highlighter F35, 7. Large angled contour F40, 8.Large powder F30, 9. Duo fiber F50, 10. Foundation F60. 11. Tapered blending E35, 12.Tapered blending E40, 13. Large shader E60, 14. Shader crease E47 15. Eyliner E05

De tre børstene under er de jeg bestilte vedsiden av settet over.

Under har dere min børste familie! Yey, større familie nå!:DHar / bruker du sminkekoster fra Sigma?

-Gilan

Pakke i posten!

Kan du gjette hva pakken inneholder?;)
-Gilan

NEW IN

Hello hello dere! Jeg skulle egentlig blogge senere i kveld og ikke nå, men når jeg tenkte meg om så blir det for sent om jeg skal vente til senere. Fordi rundt 13.00 tiden skal jeg og Dino ut av huset, jeg skal se han spille fotballkamp. Vet ikke når vi er hjemme og det er derfor mere save om jeg blogger nå hihi. Under har dere noe av det nye jeg har kjøpt inn i de siste dagene.


Softech klokke fra: Arts & Crafts //

Halskjede fra: Cubus //

Børste box: Søstrene Grene // Med det samme jeg så denne boxen tenkte jeg på børstene mine! Jeg har aldri hatt plass til alle sminkebørstene mine, og jeg elsker å ha et system på sminken og børstene mine. Denne var derfor midt i blinken for meg, nå som mine sigma børster også har ankommet. Yey, henter de i morgen!:D

Negelfil: Lucky Duck // Essie forsterknings lakk: H & M


Denne nydelige jakken er fra Mango som dere ser. Den er helt nydelig på! Den er i Xs -  kunna vært litt smalere, men den sitter utrolig bra på nå som den er også. Skal prøve å mixe den med et antrekk senere engag, så dere får sett den på. Elsker stoffet på den, perfekt nå som det er høst snart;)

New in + HAPPY DAY!

- Dear Allah, thank you for this beautiful life -

Først og fremst så hoppet jeg nesten av glede litt tidligere i dag da Dino fortalte meg at Iphonen min skulle komme tidligere enn hva det stå i bestillingen! Den kom på døra for ikke så lenge siden og jeg er glad for at jeg endelig kan gå rundt med mobil igjen, som alle andre normale mennesker. Haha, følte meg små ensom når alle på buss og T-baner hadde hode i sine telefoner! Små digg var det om jeg skal være dønn ærlig. For da ser man hvor avhening man selv og andre er av sine telefoner.

Sånn utenom det så jobbet jeg i går kveld mens Dino var på " shopping" sammen med beste kompisen sin. Han kom hjem med hele fire gaver til meg! Wææh, Først så viste han meg det ene kjedet på bildet under og da vi var fremme, ga han meg veska, parfymen og det andre kjedet. Er ikke det rett og slett nydelig gjort av han, igjen? Skjønner dere hvorfor jeg stresset sån til bursdagen hans nå eller. Han kan overraske meg når jeg minst forventer det! Jeg hadde trent, dratt på jobb, var små sulten også kommer han med det. Det beste er at han faktisk kjøper ting som om jeg selv har vært med han og plukket de. Veska under er foreksempel type veska jeg lenge har hatt lyst til å kjøpe, men ikke helt funnet det jeg var ute etter. Utrolig søt sommerveske som passer perfekt til diverse antrekk. Jeg elsker formen på den og gleder meg som bare det til å bruke den!:D Fikk forresten også en Escada Incredible Me parfyme av han, glemte den helt!

Itillegg til alt dette, kom min beste vennine Asma inn på UIO - Biokjemi. Dere aner ikke hvor glad jeg ble når jeg fikk vite om det, som om jeg selv hadde kommet inn der. Eller vent, nå var jeg ikke ærlig: Jeg hadde nok tatt livet av meg for å ha kommet inn på en slik linje. Meg, kjemi, matte = no good, haha! Asma, gratulerer så masse igjen og jeg er dødsglad for at du blir her i Oslo og ikke flytter pga studier ( Ikke det at du hadde fått lov meg uansett da men.. ilu )


Veska og smykkene er kjøpt fra Aldo.

Jeg har hatt en bra start på dagen, hvordan var din?
-Gilan

New in

Hello og god morgen dere! Jeg og Dino har igjen tilbringet nesten 1 time ute i solen i dag også. Var igjen ute i verandaen veldig lenge, så jeg følte jeg kokte. Du vet den følelsen når man tror man er blitt brun pga varmen mot huden? Jeg kom inn og var helt rosa! HEHE, jeg vet.. skjønner ikke hvordan noen kurdere kan være så lyse. Det verste er at det faktisk er en god del kritthvite mennesker som meg fra Kurdistan! Når man nevner Kurdistan og tenker på de varme årstidene, ser man automatisk for seg brune og freshe mennesker. De få pigmentene jeg hadde når jeg var der er også helt borte nå!:( Ikke det at det er noe galt med å være så lys, men litt greit at man også ser fresh ut om sommeren når alle andre er det.. spesielt Dino *sjalu*.
Anyways, over til noe litt mere positivt! Under har dere noe av det nye jeg har kjøpt inn i de siste dagene. Shoes shoes and more shooooes!:D

Det første paret under, kunne jeg umulig gå forbi uten å kjenne på de og prøve de! Jeg kjøpte de fra Trondheim faktisk, det skal være ekte skinn og greier. Har prøvd de engang hittil, skal ikke lyve å si de er like behagelige som joggeskoene under. Men, slike hæler krever alltid litt mere enn andre par sko. Man må nesten kunne gå i høyehæler uten problem for å ikke se ut som en pingving når man går i disse. Hotte er de! Elsker elsker de.

Det paret under kjøpte jeg faktisk for to tre dager siden. Jeg var ute etter noen "behagelige" sko. Da endte jeg med dette paret, jeg hadde egentlig tenkt og lyst til å kjøpe et slik par uansett. Det som er så bra med de er at man kan bruke de når man er skikkelig pyntet eller ha de til et litt mere avslappet antrekk! Nike skoene under kjøpte jeg også for to dager siden. Jeg har faktisk ikke kjøpt så mye treningsko i det siste og brukt nesten samme par hele tiden. Selv om jeg har flere hjemme, derfor når jeg så disse og prøvde de var det jackpot. Nå som jeg også har begynt å trene igjen, var det greit med nye sko som motivasjon;)

Genseren under kjøpte jeg først og fremst fordi jeg trengte en ny genser, som jeg kunne ha på når jeg og Dino går tur eller rett og slett ønsker å gå i noe avslappet men samtidig litt fancy. Denne Faux genser er utrolig deilig og kul på. Skal ta bilder med denne senere så dere får sett det på. Det beste med denne var at den ikke er så lang, men samtidig veldig veldig behagelig å ha på. Den er er fra Urban for de av dere som lurer på det;)Syns om mine nye innkjøp? Har du kjøpt noe i det siste som du er veldig fornøyd med?

HÅR VIDEOEN KOMMER PÅ BLOGGEN MIN SENERE I KVELD!:D
-Gilan

Wenz

For et par dager siden, var jeg å søkte på ordet anheng på den store vide . Der kom jeg over en side som ikke bare har fine anheng, men utrolige mange fine og unike smykker, klær, sko, undertøy etc. Jeg har nesten aldri handlet smykker på nettet, men tenker kanskje det er på tide nå som nesten alle butikker fører nesten det samme.

For ei som meg som ikke har handlet smykker på nettet før på grunn av usikkerhet, og ikke minst fordi jeg ikke får liksom prøvd det jeg kjøper på meg. Det som er greit i dette tilfellet og med denne siden er, byttemulighetene. De har bytterett i opp til 14 dager. Om du fortsatt ikke ønsker det, så kan man få pengene tilbake. Det er jo enda et pluss. Det beste for min del er at de har så mange unike og fine detaljer på sine produkter.  Jeg har alltid syntes det er kjedelig å ha se noen ha på det samme som meg, eller har et plagg som jeg har på meg ute. Det er liksom litt av meningen med å kjøpe fine antrekk, at du skal føle deg litt spesiell i den. Min mening da.

Personlig liker jeg originalitet og denne siden har virkelig det i mine øyne.  Siden du bør søke på og ta en titt på heter: www.wenz.no Under skal jeg vise dere noen av smykkene og anhenget som falt i smak hos meg:

1: klokke 2: Grønn stein  3. Armbånd4: Anheng  5: Halskjede      6: Klokke  

Jeg har forelsket meg helt i de smykkene over! Likte du noen av de?

New in

Husker dere da jeg nevnte min shoppingstur? Under har dere bilder av hva jeg kjøpte og hvor jeg har kjøpte de forskjellige. Strax kommer Asma hos meg, da skal vi kakle litt og ta noen bilder kanskje?

Den første rosa treningsbuksa er fra Cubus // den i midten - svart er fra H&M, helt nydelig på! Den siste i grå er også fra Cubus, kan og brukes til trening!

Disse tre toppene er fra Zara, slike basic topper er alltid greit å ha hjemme. Kan brukes til alt fra søte korte skjørt til litt mere voksent og pent stil. Det jeg likte spesielt godt med disse var stoffet og ryggen på de! Nydelige på de også:D

Denne er også fra Zara som dere ser, det var litt morsomt måten jeg fant denne på. Jeg var på vei til kasse, til ei jente som jobbet der skulle forbi meg, da så jeg at hun bærte på disse for å finne en plass til de. Jeg gikk etter henne i og med at jeg e-l-s-k-e-r slike overdeler. Som er løse og litt poseaktige. Mest fordi man kan bruke det på så mange forskjellige måter! De finnes forresten bare i en str som da er medium, for de av dere som lurer på det! Loooove it.

Denne har nok mange av dere sett på Bik Bok, måtte bare kjøpe en i svart! Kjempe søt på:)Også var det disse skoene, jeg brukte de for første gang i går og tok bildene etter at jeg hadde kommet hjem hehe. Disse fikk Theres meg til å kjøpe, siden jeg så etter noen gode sko som også hadde god kvalitet. Disse er da fra Din sko og er i ekte skinn!:D Det endte med at hver av oss kjøpte et par, aldri om jeg hadde kjøpt de om jeg var alene, men nå er jeg glad for at jeg kjøpte de og hørte på Therese!:D

Vi blogges senere!
-Gilan