hits

Spørsmålsrunde

10 ting du ikke visste om meg!

1. Jeg hater å legge meg, men elsker å sove. ELSKER ELSKER ELSKER Å SOVE og føler jeg aldri får nok søvn. Med dette så vil jeg også si at jeg er alt annet enn A menneske. Her går det i B- Q haha!

2. Jeg har en enorm samvittighet. Jeg tenker og beskymrer meg litt for mye for andre og sier derfor nesten aldri nei til å hjelpe andre. Hvis ikke? Det vil ta meg flere dager å kvitte meg med dårlig samvittighet.

3. Jeg følte meg skikkelig gangster dag jeg gikk på ungdomskolen. Jupp, se for deg lille meg med stor joggebukse og store hoodies.. haha, I know ikke engang jeg kan se for meg den tiden igjen.

4. Jeg spiser syke mengder mat, jeg er kanskje ikke så flink til å spise flere måltider om dagen.. men når jeg først spiser, så spiser jeg som en hulk haha!

5. Jeg er elending på navn, årstall, bursdag og telefonummer. Inte bra inte bra, takket være FB så er det lettere å huske viktige henvendelser og navn nå haha!

6. Jeg tenker alt-for-mye! Når jeg jobber, hører på musikk, står i dusjen, er alene, blant mennesker. Tenker på bokstavelig talt alt mellom himmel og jord, hele tiden, 24/7 & året rundt. Kanskje jeg skal skrive en bok om tanker? hihi

7. Jeg er naiv. Så ja, Jeg har blitt skuffet en del ganger.

8. Jeg må ha varm mat. Har ikke så mye å si om det er frokost, middag eller kveldsmat. Må bare ha det ellers så føler jeg at jeg aldri blir mett uansett hvor mye jeg spiser.

9. Jeg er veldig impulsiv. For min del må ingenting planlegges og jeg hopper gjerne ut i det meste.

10. Før hatet jeg krøllene mine. ALLE mine venninner hadde rett hår, jeg ville se ut som dem.


Nå vil jeg at du skal fortelle meg 5 ting om deg selv som kanskje ikke så mange vet om!<3

Spørsmålsrunde

God fredag morgen dere! Var ikke det fredag igår, eller noe sånnt hehe! Men dere, nå er det altfor lenge siden sist jeg hadde spørsmålsrunde og jeg føler at det er på tide med en ny nå. I det siste har jeg har jeg fått mange spørsmål fra dere litt sånn over alt på Insta, kommentarfeltene her på bloggen, fb også! Så nå tenker jeg at det er greit med en runde hvor dere kan spørre om det dere lurer på så kan jeg svare på alle samtidig ( eller i hvertfall de jeg ikke er blitt stilt 100 ganger tidligere hihi)! Jeg vet enda ikke om jeg skal svare på video eller i innlegg, men svar vil dere uansett få! Kanskje jeg skal gjøre en get ready with me mens jeg svarer på de spørsmålene?:D#spørsmålsrunde #gilmakeup

Svar på spørsmålsrunden!

hei:) jeg sliter litt med at concealer'n min sprekker, eller deler seg.. vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men det ser ihvertfall ikke bra ut, og det ser ut som jeg har tørr hud, noe jeg egentlig ikke har. bruker mac pro long concealer forresten. Så lurer på om du har noe tips til det?

Mac pro concealerene er veldig tørre fra før av, det er derfor super viktig at du bruker en god og fuktighetsgivende primer før du påfører den. For å få den til å sitte enda glattere og jevnere så kan du også puddere de stedene du bruker concealeren med en fluffy kost.

Syns du selv at du framstiller livet ditt som perfekt på bloggen?

Nei.. Jeg har ikke perfekt liv og vil derfor ikke late som jeg har et perfekt liv. Men det er heller ikke sånn at jeg ønsker å dele negativ energi overfor mine lesere. Jeg vil gjerne ha inspirerende og fine innlegg, bilder og skrive om det positive i hverdagen min så mine lesere får noe godt av det. Jeg vil gjerne inspirere med koselige, motiverende og positive innlegg enn det motsatte.

Sist du var i Kurdistan? Når skal du og Dino til Kurdistan?

Hm.. det var lenge siden, 2-3 år siden tror jeg! Vi hadde tenkt å reise i år, men ingenting er sikkert enda.

Planer for sommer?

Ettersom jeg jobber selvstendig, så er det litt vanskelig så sette så langsiktige planer. Men det blir garantert en god del jobbings ettersom jeg har høy-sesong om sommeren.


Kan du mest kurdisk eller norsk? og kan du lese og skrive kurdisk?

Kurdisk. Jeg snakker bra kurdisk, men skrive og lese-ferdigheten er kanskje ikke min sterkeste side nå ettersom jeg nesten ikke har skrevet på Kurdisk i de siste 15 årene.

Om du måtte velge mellom: Norsk eller kurdisk mat?

Kurdisk, jeg er jo oppvokst med kurdiske middager.. så Kurdisk mat er uten tvil noe av det beste jeg vet om!

Hva er du mest fornøyd med i ditt liv?
Det er mye jeg fornøyd med her i livet, men noe av det jeg mest fornøyd med i livet mitt er familien min, mannen min og alle de gode vennene jeg  har rundt meg.


Er du redd for noe?

Edderkopper? Haha..

Hva er din mann sin beste side?

Det er mange sider ved han som jeg elsker.. men det at han er super ærlig og omtenksom er noe av det beste ved han.

Hvordan får du volum i håret uten Tuppering og hårspray?

Jeg er jo født med krøller, krøllette hår er som regel litt mer tørt enn det rett hår er. Det gir dermed mye mer volum i håret enn vanlig hår. Kan og få ekstrem mye volum om jeg tørker det med hårføner.


Liker du Oslo eller Trondheim best?

Jeg elsker Trondheim, men jeg tror jeg liker meg best i Oslo nå.


Hei gilan:) Jeg har ødelagt den nedre delen av det ene øyenbryne, har nappet for mye på enden. Så tenkte jeg og shave den delen da, blir det bedre og tykkere når det gror igjen da? Eller kommer de ikke til å vokse?

Hei du:) Jeg hadde personlig ikke rørt det og heller vært tålmodig og lat det vokse ut igjen. Når du føler at det er kommet nok hår ut igjen til du kan nappe og forme det på nytt, så napper du det forsiktig.

Jeg har veldig mørkt hår, er fra Kurdistan. frisørene her sier at det er vanskelig for meg og få veldig lyst hår. så jeg lurte på hvordan du fikk det til første gangen?

Det er sikkert mulig, men da må du gjennom en del behandlinger og være tålmodig under prosessen så håret ditt ikke blir så slitt.

Jeg har ikke så mørkt naturlig hår, så for meg så var det heldigvis ikke så vanskelig å gå farget det lysere. Men til tross for det så startet jeg med veldig få striper i håret og lot det gå et par måneder mellom hver behandling. Det gikk med andre ord veldig sakte og gradvis for meg å få håret lysere. Under har du et bilde fra første gangen jeg stripet håret.

Håper at dere likte svarene og får en koselig dag videre!

Spørsmålsrunde

God dagen dere! En del har spurt om jeg kan holde en ny spørsmåls-runde her på bloggen ettersom det er en stund siden jeg hadde det sist. Når jeg tenker meg om, så er det faktisk en stund siden jeg har hatt det. Nå som jeg også har mange nye lesere, så tenkte jeg at det var like greit å kjøre igang en ny runde. Så, spør i vei! For private spørsmål som jeg er blitt spurt om 100 ganger tidligere blir dessverre ikke besvart hihi. Svarene kommer i neste uke engang enten i videoform eller vanlig innlegg med bilder og tekst.

Nå skal jeg spise noe lett snart, besvare noen mailer også begynne å gjør meg klar til et event, lansering av CNDs vårkolleksjon, Flora og Fauna. Jeg har tidligere skrevet om noen av deres negleprodukter her bloggen og gleder meg veldig til å se den nye kolleksjonen deres:)Så, noe du lurer på?:) #spørsmålsrunde

Svar på spørsmålsrunden, video!

God søndag dere <3 Jeg håper at alle dere har hatt en bra helg hittil og klare til å ta i mot en ny uke i morgen. Selv så har jeg hatt en utrolig bra helg. Snart går turen til trening sammen med mannen, beste måten å avslutte en helg på. Så vurderer vi å kjøre litt sammen i dag, noe jeg ikke har gjort på 2-3 uker! For håpe at jeg husker hvordan en starter bilen haha. Men uansett, under får dere svarene på spørsmålsrunden. Del 1. som da er på norsk. Den kurdiske versjonen kommer i neste helg:) Igjen, ikke meninga at det skulle ta flere uker, men jeg har hatt en del å gjøre og klippe programmet jeg bruker er litt utfordrende og komplisert. Med litt hjelp fra mannen i dag, fikk jeg endelig eksporterten ut.

Ask me anything, spørsmålsrunde!

Hei og god fredag dere! Om noen få timer er denne uken over og jeg håper at dere i likhet med meg har hatt en fantastisk bra uke! Skal jeg være helt ærlig, så kjenner jeg at helgen kunne ikke vært mer velkommen enn NU! Uka mi ble ekstra spesiell etter gårsdagen. Mannen og jeg feiret dagen sammen med en koselig middag på Aker brygge, med et fantastisk utsikt. Jeg kommer kanskje til å dele noen bilder fra gårsdagen med dere senere i kveld.

Over til noe annet dere. Nå som jeg har fått en god del nye lesere som kanskje har en del spørsmål så tenkte jeg at det var på tide med en ny spørsmålsrunde. Hva sier dere til det? Jeg kommer til å fokusere mest på skjønnhetspørsmål, spørmål om produkter, hår, noen få morsomme fakta om meg og livet mitt Veldig private spørsmål blir ikke besvart. Jeg tenker å svare på disse spørsmålene med videoinnlegg. Det er litt mer spennende for dere og litt mer kreativt for meg:) Tenker dere om det?

Spør i vei! :D #Spørsmålsrunde #askmeanything

Svar på spørsmålsrunden del 2!

Hva syntes du om at det er så mange som prøver og etterligne deg med og , lage blogg og " tror de er flinke med sminke og overdriver sminken noe helt sykt.

Først og fremst: Jeg blogger for å inspirere andre og jeg har flere ganger skrevet innlegg hvor jeg skriver om hvor viktig det er å følge sine drømmer. Men, det er enda viktigere at man er seg selv. Det er bare slik det er, vi mennesker blir inspirert av hverandre hele tiden, men noen glemmer dessverre seg selv og blir for lik de menneskene de ser opp til. Noe som ikke alltid er så bra : ) For min del at så kan det komme enda  mange flere bloggere, så lenge de er seg selv og fortsetter å være det.

Mange flere har spurt meg om akkurat dette spørsmålet. Jeg tror jeg kommer til å ha eget innlegg om det snart.

Vi som følger deg ser hvor mange kurdiske jenter prøver å være som deg, farger håret.. Krøller det, prøver å late som om de har som dine interesser, og din personlighet. Hva sier du til det? Et eks på det er Hevrest.. Det har du kanskje hørt før også.

Som jeg også nevnte på første spørsmål, så blogger jeg for å inspirere og motivere andre. Jeg får bestandig kommentarer og meldinger fra ukjente som nevner jenter som prøver å være som meg. Jeg blir bare glad av å se at andre gjør ting som meg, det betyr bare at de liker det jeg gjør! Jeg håper bare ikke at de glemmer seg selv og sin personlighet. Fordi ingenting er bedre enn å være seg selv:)


 

Først å fremst vil jeg si; destet te xush gilan gelek serblndm bite <3! Syns du er veldig flink og bruker tid på innleggene dine. Slav bo mala hngo hene. Hvis du flytter til Kurdistan, hva vil du jobbe med?

Tusen takk skal du ha, û gelek supas bo te ko tu bloggê min dxini. Om jeg hadde flyttet dit så hadde jeg garantert jobbet med det samme som jeg gjør her, styling og sminke. Jeg føler at det liksom er ment at jeg skal jobbe med det spesielt bruder. Jobbet jo i en brudekjole salong i ca. 2 år også jobber jeg med styling av bruder nå hihi.

 

Kommer det et lite clip fra bryllupet deres? Det hadde vært supert å få sett det.

Skulle virkelig ønske at jeg hadde tid til å gjøre det. Akkurat nå har både jeg og Dino masse å gjøre. Men, jeg har ikke glemt det!

Dino: Liker du FC Barcelona? Ja eller nei med begrunnelse :)

Dino: Jeg har ikke noe i mot FC Barcelona, jeg syns de spiller fremragende fotball og har uten tvil verdens beste spiller i mine øyne som er Messi. Men, jeg er Liverpool gutt og har vært det siden 1991 og det er det laget som er i mitt hjerte. Og Gilan, haha. Den satt jeg på (Gilan)Hvordan går det med hår konkurransen din?

Kom til finalen, men de valgte ikke meg: ( haha. De trodde sikkert ikke på at krøllene mine var ekte:(

 

Hva slags type klær er "no go" for din del?

Klær med masse krystaller og falske merker haha, klarer ikke engang å se det på andre. Jeg har ikke råd til veldig dyre merkeklær, men aldri om jeg bærer på en fake Dior veske for eksempel.

 

har du noen gang sett en bollywood film? evt hvilken? (spurte dette spørsmålet på forrige spmrunde som aldri kom ut)

Jeg har aldri vært fan av lange filmer og Indiske filmer tar dessverre aldri slutt. Haha, jeg har sett veldig få Indiske filmer. Men, den ene jeg har sett syns jeg er utrolig bra! Husker ikke helt hva navnet var på den, men det er noe med Akbaar eller noe sånt hihi. Velgdi bra film!


Først må jeg si at jeg digger bloggen din. Faktisk så er du min favoritt blogger <3
Jeg lurte på om du kan ha slik innlegg hvor du viser din kolleksjon av sminke..

Jeg har faktisk hatt en slik innlegg tidligere, du kan klikke her for å komme til innlegget. Kan sikkert lage flere slike innlegg med litt mer detaljer!:)


Hva liker du best ved utsende ditt ?

Oi, det her har jeg faktisk aldri tenkt på før. Men, om jeg må velge en ting, så må det være håret mitt. Må innrømme at jeg har vært veldig veldig heldig der!Hva irriterer du deg over?

Mennesker som ikke respekterer sine foreldre. Får så lyst til å gå bort til de og sparke de i magen haha. Både det og negative / utakknemlige mennesker som bare går rundt og klager på livet, det er noe som irriterer meg sykt.


Hva er dine svake sider ?

Glemsk, vil jeg si. Det tror jeg er et av mine svake sider.

 

Er du utdannet? Hvordan ble du make-up artist?

Rett etter videregående kom jeg inn på Hio - Bibliotek og informasjonsvitenskaps linja, noe i den tiden jeg trodde var det riktige studiet for meg. Skjønner ikke helt hva det var jeg tenkte på, men for å si det sånn.. jeg fant fort ut av at det ikke var det riktige valget. Jeg sluttet etter ca. 1 år og begynte å jobbe. Vedsiden av jobben jeg hadde for to år siden, begynte jeg å fokusere mer og mer på sminke. Da startet jeg med å sminke mine kollegaer, venninner og etter hvert folk som bare hadde hørt meg, kunder. Jeg måtte gi slipp på den jobben jeg hadde for ca. 1 år siden, og starte et firma.. Gilmakeup. This is how it was:D Akkurat nå er styling / makeup det eneste jeg driver med. Jeg har jobbet mye og slitet mye til jeg har kommet hit hvor jeg er i dag, men jeg kunne aldri tenkt meg å jobbe med noe annet enn dette. Elsker jobben min!

 

Har du førerkort, Gilan?

Nope, ikke enda. Men vurderer det i år:)


Har du alltid vært så tynn, Gilan?

Tja, jeg har liksom alltid veid det jeg skal i forhold til høyden min. Men jeg har aldri vært i så bra form som jeg er nå. Har vært usunn slank tidligere, men pga trening og litt sunnere kosthold føler jeg meg sunn-tynn nå. Men ja jo, det ligger i familien også:)
#spørsmålsrunde #blogg #kurdiskblogger #Gilmakeup #Gilan #sminkeblogg


Den siste delen - del 3 av spørsmålsrunden kommer kanskje i neste uke engang:)

Ha en avslappende lørdag dere:) <3

Spørsmålsrunde

God morgen Først og fremst så vil jeg få lov til å takke alle dere som har ønsket meg god bedring angående nyrestein historien min hihi. Jeg var hos legen min i går og hun mente den mest sannsynlig har kommet ut! Jeg tok flere tester og må si jeg gruer meg litt til resultatet. Håper virkelig at det var det hele, for hvis ikke så vet jeg en ting og det er det at jeg kommer til å slite skikkelig. Jeg tåler som kjent ikke den minste smerte, så dette ville definitivt gjort mine små opplevelse med smerte, uholdbare. Når det er sagt, så håper jeg selvfølgelig at legen min har rett. Det er ikke så mye jeg får gjort uansett nå, så jeg sparer disse bekymringene til jeg har resultatene i hånda. Den tid, den sorg..og den smerte haha.

Mange av dere har etterspurt spørsmålsrunde. Nå føler jeg selv at det er en stund siden jeg har hatt det her på bloggen. Siden jeg stort sett er hjemme nå pga sykdom, tenkte jeg det var like greit å kjøre i gang en ny spørsmålsrunde. Dere kan spørre meg om hva enn som faller dere inn. Om dere ønsker å spørre Dino om noe, så er det bare å skrive ned det også. Jeg kommer til å prøve å svare på alle, utenom de jeg føler jeg har blitt spurt om 100 ganger før og svart på 200 ganger hehe:)

-----------------

På toppen av det hele er jeg i det gavmilde hjørnet og vil gi bort en fin gave, men det skal være en konkurranse. Det gjør det hele mye mere spennende! Så vær forberedt for senere i kveld ;)

#spørsmålsrunde #gilmakeup #sminkeblogg #makeup #pink #lips #kurd #pinklove

SHOOT =D

Svar på spørsmålsruden - video

Da var denne videoen endelig klar og ferdig til å bli vist. Tok kanskje litt lengre tid enn hva jeg hadde tenkt, men sånn er det når man har viktigere ting å gjøre.  Håper uansett at dere vil like videoen like godt som dere likte den forrige jeg og Dino gjorde! Mens jeg satt å klipte i går, merket jeg at videoen ble litt for lang, så da ble jeg nødt til å dele den i to igjen. Så det dere får sett under her nå i videoe, er de spørsmålene dere hadde til meg og Dino. Del 3 kommer jeg til å dele for seg, hvor jeg svarer på enda flere spørsmål fra dere. Grunnen til at det ble tre deler, er fordi det var altfor mange spørsmål og tenk dere, de jeg og Dino har besvart er kanskje 1/3 del av spørsmålene. Men uansett, hvis du har gått glipp av del 1 og ønsker å lese det, så kan du klikke HER.  for å komme til innlegget. 

 Husk å se den i full HD- kvalitet. 

Gilan

Svar på spørsmålsrunden - del 1

Hvor har du kjøpt den "ute senga" som du viste i det siste innlegget ditt. Den som ligger i terassen. Den så skikkelig digg ut!

Denne er kjøpt fra www.netthandelen.no
Dino lager du mat hjemme? Kurdisk Eller Norsk?

Om Dino lager mat hjemme, så er det nok fisk.. eller innbakt potet som da han bare putter inn i ovnen. Kurdisk mat kan han ikke.

Gilan er det ekte hårfarge?

Om du mener den jeg har nå, så nei. Mitt ekte hårfarge ligger på en 7-8 ´er mørk hasellnøtt aktig.

Først å fremst må jeg bare si at det er helt SYKT hvor mye folk bryr seg om du går med bikini eller om familien til derya andy godtar at hun går med åpne klær. Syns det er helt unødvendig å spør så mye om det, for det har ingenting med folk å gjøre... Så, mitt spørsmål til deg er: Blir du irritert eller mener du det er unødvendig at folk spørr om sånt?

Det er nok det. Fordi slike spørsmål og kommentarer er det siste man forventer. Mest fordi jeg aldri har vært en slik person som har vært glad i å vise huden min. Jeg er som mange andre kurdiske jenter helt normal i klestilen. Men, noen er veldig glad i å komme med slike kommentarer fordi de ikke har annet å snakke om. Jeg syns det er utrolig unødvendig at de bruker sin tid på slik, når de selv vet sannheten og har svaret på sine egne spørsmål. Sånn utennom det så håper jeg at de jente som kommer med slike kommentarer begynner å fokusere på viktigere ting enn sånn tull.

Hvilken land kommer Asma fra?

Kurdistan:)Varför fixar du inte en knapp så att man kan översätta din blogg till ett annat språk? svårt att förstå norskan ibland :)

Hei, jeg tror ikke det er så lett å få fikset det. Men, kan finne ut av hva det krever for å få fikset det!

Har du tenkt å reise ned til Kurdistan? :)

Om du mener i år, så tror jeg ikke. Men neste år skal turen dit inshallah!

Hva gjør deg glad på en dag hvor du er sur, lei osv?`

Det som får meg glad når jeg er lei meg er: Trøst fra Dino, mammas stemme og trening!

Har du noen tips til å gå ned i vekt?

Spise sunt og jevnlig, tren eller hold deg aktiv og holde unna usunne småspising.

Er det skummelt og bo i oslo\\ trives du der?

Vet du hva, det er alltid noen som har slik å si om Oslo. Oslo er en utrolig fin by og jeg trives som bare det her.

Hvor kjøper du dine kurdiske klær?

Jeg kjøper for det meste i Kurdistan, men det er også ganger hvor jeg har kjøpt det her i Oslo.

Hvor mange år har dino bodd i Norge?

Dino har bodd i Norge i hele 24 år.

Er du den yngste i søskenflokken?

Det er jeg:)

Når slutta du på skolen? Hvorfor?

Jeg sluttet etter et halvt år på Hio, 1. Fordi jeg så ikke noe vits i det jeg studerte. 2. Jeg ville satse på jobb:)

Burdde man klippe håret sitt ofte? Mitt hår har delt seg i 2-3 biter og er slitt, men nå som det begynner å bli langt har jeg ikke så lyst. har du noe tips til hva jeg kan gjøre/hva som hjelper? Jeg gjør ikke noe anent en å rette det, så bruker jeg hår mask 2 ganger i uka, men nå har jeg slutta og rette håret mitt!

Det er alltid lurt å klippe tuppene. Selv om det bare er snakk om mm. Ved å klippe tuppene ofte, gjør det at håret vokser fortere, ser friskere ut og sist men ikke minst, frobyr de slitte tuppene ødellege resten av håret. Det er utrolig viktig at du holder deg unna varme styling apperater til håret får litt liv igjen. Bare å fortsette med kur!


 

Har du tenkt å farge håret brunt igjen?

Japp, men når det vet jeg ikke enda.


Har du vært i sulemani i kurdistan før?

Engang, vi skulle reise til Kurdistan, så kunne flyet ikke lande i Hawler pga været. Da fløy vi videre til Slemani. Fikk ikke sett så mye av byen i og med vi måtte ta en taxi direkte til Duhok, men vil gjerne besøke Slemani engang.

Gilan, har du veldig god kontakt med familien til Dino? å hva syns familien til dino om deg?

Det har jeg! Dino burde svaret på dette spørsmålet, men ut fra det jeg hører så er de kjempe glad i meg slik som jeg er i dem:)

Har du pakistanske venner?

Det har jeg, elsker pakistanere. Ganske lik oss kurdere på mange måter.

 Hvis Dino fikk sjansen eller vil lage en kurdisk film, hva ville tema ha vært? Eller hva hadde det handlet om?

- Halabja uten tvil, sa han til meg når jeg spurte han om det.

 Fav hårlook? Den beste foundaisjonen du ha?

Krøller. Når det gjelder foundation så er Smashbox tinget for meg akkurat nå.Ville du noen gang ha blitt politi? Hvorfor hvis ja og hvorfor hvis nei!

Det er utrolig gøy at du spør meg om akkurat dette. Jeg har faktisk hatt en greie for politi eller hemmelig agent. Det virker som en veldig spnnende yrke.

Jeg lurer på om hvilken rettetang du bruker?

Den jeg bruker er heter : OBH NORDICA 3098.
Gilan: Hvordan er en vanlig dag for deg?

Litt vanskelig å svare, for det kommer veldig ann på dag og sesong. Men generelt sett så er det slik mine dager er: Noe lett til frokost - trening - jobb - så middag med Dino om det er hjemme eller ute.

 

Action

 

Japp, i dag fikk endelig jeg og Dino tid til å sette oss ned og svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden jeg hadde på bloggen for et par uker siden. For å si det sånn, det var ikke lett å finne en tid til å gjøre det. I hvertfall ikke i vanlige ukedager, for da ser vi ikke hverandre før klokken 11 på natta. I dag måtte jeg nesten tvinge han til å være med, selv om han var utrolig sliten etter fotballkampen! På de siste bildene kan dere se at batteriet sviktet oss. Så da ble det en god del spørsmål igjen som jeg ikke svarte på. Jeg kommer mest sannsynlig til å svare skriftlig på de, siden batteriet må lades osv. Grunnen til at det kjedde var nok fordi jeg og Dino ikke hadde tenkt å lage videoen i dag. Men når jeg først klarte å overbevise han, viste det seg at vi bare hadde II strek igjen, trodde vi skulle rekker å svare på alle men det trengte tydeligvis mere batteri. Men, nå må jeg bare finne tid til å klippe denne videoen så eksportere den ut til dere:D Det blir nok ikke lett med tanken på hvor mye jeg kommer til å jobbe resten av uken + helgen. Men, det finner vi ut av;)

Hadde du sett vår forrige video / Gleder du deg til å se denne?

-Gilan

Svar på spørsmålsrunden - Video eller skriftlig?

God morning sweet pep! Før jeg la meg i går, bestemte jeg meg for to ting. 1. Jeg og Dino shaket hender for å være positiv i de to nest kommende ukene uansett hva som skjer. 2. Jeg har bestemt for å svare på deres spørsmål i kveld - fra spørsmålsrunden. Men om det blir video eller skriftelig kan dere selv avgjøre, ved å skrive i kommentarfeltet hvordan dere vil ha svarene. Det ere egentlig det samme for meg om jeg skriver svarene til dere eller gjør som sist, at jeg og Dino lager video. Jeg velger selvfølgelig det flest av dere ønsker! 

Så, ønsker du å ha svarene fra spørsmålsrunden på film eller skriftlig? 

SPØRSMÅLSRUNDE

 Siden flere og flere spør om jeg kan ha ny spørsmålsrunde, tenker jeg at det er på tide med en nå. Sist jeg hadde spørsmålsrunde, var det spørsmål til meg og Dino, hvor vi svarte på de med video til dere ( Klikk HER for å se det). Denne gangen kan dere selv velge om dere vil spørre meg eller Dino om noe, oss begge, eller ingen hihi.Er det noe du lurer på? Bare spør i kommentarfeltet!;)
-Gilan

ALMOST

I går etter jobb, satt jeg og Dino oss ned og svarte på spørsmålene fra dere. Det var utrolig gøy å lage video sammen med Dino, har aldri gjort det før, så dette var veldig morsomt. Trenger bare noen få små justeringer, så vil videoen være ute i kveld!


Slik vil da Videoen se ut;)

Jeg skal forresten gi kurs i kveld etter jobb, som kommer til å vare i hele 3 timer. Dette er hva jeg kommer til å lære bort:

Tid: 3 timer

* Hverdagssminke
* Produktanbefaling
* Generelt festsminke
* Fargelære
* Smokey eyes
* Bruk av vipper
* Øyenbryn
* Bruk av eyeliner
* Full sminke  (Valgfri sminke på hver deltager etter kurset ) + 10 ferdig redigerte bilder på hver deltager.

Gleder meg til både kurset og til å dele videoen med dere senere i dag!
-Gilan

 

SPØRMÅLSRUNDE - MEG OG DINO


Da har jeg endelig fått overbesvist Dino om en videoblogg, hvor vi to svarer på spørsmål fra dere. Så, i dette innlegget kan du spørre om alt mulig rart som har noe med meg og Dino å gjøre, oss som par, spørsmål direkte til han, til meg.. and you name it. Dette kommer til å bli gøy, veldig spent på hva dere kommer til å spørre om, siden flere sa ja til denne videoen enn sminkevideo. Så, kjør på og spør i vei, så vil svarene nok komme på video i løpet av to uker eller neste uke engang, hvem vet;)
Noe du lurer på om oss to?
-Dino

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL 2.

Da har jeg svart på resten av spørsmålene fra spørsmålsruden. Håper dere  liker svarene;)

Hvor mye tar du betalt for sminke og hår? Liksom, du er kjempe flink! Hvis jeg en dag skal på fest og ønsker at du skal fikse meg. Hvor får jeg tak i deg? Bestille time, osv..

Du kan sende meg mail på gilan_sh@hotmail.com Så kan du få en prisliste og evt. Tlf nummer!

 

Jeg har alltid lurt på hvordan du og mannen din møttes?

Jeg har tidligere skrevet om det. Klikk HER for å komme til linken !

 

Jeg er elsker håret ditt når du krøller det skikkelig. Hvordan gjør du det? i isåfall hvilken krølletang bruker du, krøllene er så store og fine. Kan du lage video.

Video kan jeg ikke lage, har dessverre ikke tid til video i perioden her. Kanskje senere. Men om du klikker deg in på denne linken http://www.youtube.com/watch?v=oOkYOFf3EoU så vil det sånn cirka hvordan jeg gjør det! Det du kommer til å se i den videoen er noe jeg gjør når jeg ikke ønsker liksom perfekte krøller. Men på bildet under eksempel, har jeg brukt en vanlig krølletang. Som er av den smale versjonen.Øyebryna dine, de er sååå sykt fine, kan du lage tutorial, jeg har greid å ødelegge øyebryna mine, så nå er jeg avhengig av øyenskygge og eyeliner, på bryna, men det ser så feil ut. Jeg har brunt hår, og farger bryna svart, fordi jeg ikke finner øyebryn fargen min, har aldri farget det. Det passer ikke til ansiktet.

Du må alltid bruke en tone lysere enn ditt hårfarge. Så om du har brunt hår og bruker svart på brynene dine, så må du kutte det ut I DAG! For du vil først og fremst se eldre ut og se ut som om du har masse sminke på deg! Jeg bruker en øyenskygge fra MAC for å farge mine bryn. Her kan du se hvordan jeg gjør det:


En bra selvbrunning?, er så blek at det begynner å skremme meg!!

Jeg er nok ikke bedre enn deg der, haha.. jeg tror ikke det fins bleikere mennesker enn meg. Så jeg har gitt opp! Jeg har aldri sett bra resultat av selvbrunningskrem, fordi jeg er for lys og kan fort se flekkete ut! Så sorry!

Hvordan bruker man highlighter, og en bra som du bruker, eller anbefaler.

Jeg har egentlig bruk JL sin highlighter i en lang periode og den er ganske bra for bla. Fest. Men den jeg bruker for hverdagen nå, er fra Makeup store. Den bruker jeg stort sett nedover nesen, på skinnebeina, over og under øyebryn, over leppene og på hakka.


Tips til hvordan man kan gå ned i vekt, ikke lenge til våren og sommeren!! apropos sommer, hva skal du i sommerferien? gleder du deg?

Spise sunt og jevnlig. Bytt ut: brus, godteri og andre søtsaker  i hverdagen  mot vann, frukt og grønnsaker!:) Alt dette med trening, så vil du se resultat!

hvilken yrke er best, barne-pedagog, eller administrasjon og ledelse- studie

Det vet jeg helt ærlig ikke, men om du mener hva jeg mener er best, så elsker jeg både administrasjon og ledelse og barnepedagog.  Men om jeg måtte velge, så ville jeg ha valgt administrasjon og ledelse, siden jeg elsker salg og økonomi.


Hva skal du gjøre i sommerferie?

Vet ikke enda, blir kanskje en lang ferie i Thailand!

 

Når du skrev om bryllupet ditt så sa du noe som" og endelig fikk vi lov å gifte oss til slutt" Var det noe problem mellom familiene eller no som sto i veien? Hva var det egentlig?:)

Oi, Ingenting spesielt. Bare sånn jeg skrev det, mente at ting begynte å falle på plass, familiene ble enige om ting og tang osv. Det er ikke bare bare å gifte seg skjønner du, hihi!

Og var det ikke vanskelig å stole på en gutt og begynne å snakke med han på facebook? Hvordan klarte du å stole på han når du ikke kjente han så godt i virkeligheten? Var det ikke litt vanskelig i starten?:)

Jeg snakket ikke med han 24/7 altså. Vi hilste av og til og snakket om film. Ble ikke noe seriøst før jeg så han for første gang. Han var venn med mine søsken også forresten.

Og hva syntes foreldrene dine om at dere var sammen?

Vi var aldri sammen før vi forlovet oss!
 

Hva syntes han om at Derya går med lettkledde klær. Og legger ut bilder med bikini på bloggen?

Det kan jeg dessverre ikke svare på, fordi Gud vet hvor mannen min er nå og jeg hadde tenkt å svare på spørsmål om meg, ikke andre.

 
hvordan fikk du jobb på butikken? er butikken din?

Søkte som alle andre, gikk på intervju og fikk jobben.

 

Nevn 3 fneste jente navner på kurdisk du liker best?

Torin, Aronk og shane


Nevn 3 gutte navner du liker best?

Alan, Jan eller (can) og Dino. Ja, jeg liker korte navn!Hvilken årsmoddel er du?

1991


kan du sett disse i rekkefølgen du mener blir riktigst:
Mann, mamma og barn...

MIN rekkefølge: Mamma, mann så barn. Jeg tror barn blir nr en etter hvert når man selv blir mor. Jeg vet ikke.. vanskelig! Men må bare si at jeg elsket dine spørmål! Kreativt, det liker jeg!

Kunne du tenkt deg å komme til stockholm for å sminke brud på hennes bryllup på julaften 2013?

Det er noe jeg ikke kan svare på før jeg har fått snakket med selveste bruden.


Bruden som giftet seg, var det Shlir? Hun ble kjempe fin...

Ja, det var henne. Tusen takk!


Hvor mye tar du får brud håroppsett og sminke?

Du kan sende meg en mail, så får du tilsendt en prisliste!

Har du lyst til å dra til usa? Hvis ja, hvor?

Om jeg drar ditt så kommer jeg til å reise til så mange steder så mulig!


Kommer del 2 av bryllupet ditt på bloggen? Bryllupsreisen? Osv?

Del to er allerede ute! Klikk deg inn på bryllup på sidemenyen så ser du det!


Hva er dine planer fremover? Skole osv?

Det er litt vanskelig å svare på. Jobber nå, blir kanskje skole etter hvert!


Snakker du mest norsk eller kurdisk med mannen din?

Begge deler, men mest kurdisk.


Har du tenkt til å bo i Norge for alltid?

Nei.


Hvilket land har du vært i?

Syria, Hellas, England, Danmark, Sverige, Irak, Tyrkia?bare de tror jeg.

Jeg går på vg1 nå og syntes det er veldig slitsomt.. :/ hadde du det sånn du også??

Mhm, veldig! Men du må tenke på hvor deilig det blir når du er ferdig!

Har du noen gang shoppet på nordby shoppingcenter i sverige?? På grensa? anbelafes på det sterkeste!!!

Oi, nei.. det visste jeg ikke! Takk!

Har du det bra? 

Jeg har det kjempe bra takk, håper det samme med deg!

 

Fortell om beste hendelsen innen bransjen din til nå.

Hm? det er bestandig gode hendelser, men det aller beste må være det at jeg snart skal være makeup artist/stylist for en musikkvideo!

 

Hva slags utfordringer møter du når du er gift?

Å venne seg til det store ansvaret som da er et hjem og at en ikke lenger er singel, bortskjemt og alene.

 

Jeg lurer på om du kan enten ta bilder av huset ditt, eller filme huset ditt, for at vi kan se hvordan den ser ut?

Dessverre. Det er noe jeg kan gjøre etter at vi har flyttet ut og kjøpt ny leilighet!

Pleier du å ta sånn falske negler for en periode som en måned? er det dårlig? skader det neglene? er det irriterende?

Jeg pleide å gjøre det ofte. Jeg følte at jeg fikk mye svakere negler av det. Limet er kanskje ikke akkurat det beste for neglene. Og irriterende kan det være for de som ikke er vant med lange negler.


Er du stolt over å være kurder?

Veldig.


jeg har et spørsmål, hva hadde du gjort hvis xwanaka det hadde skjedd noe som død/ ulykke med dine nærmeste, dom foreksempel xwanaka moren din, mannen din, søskene osv.. ?

Hm, spesielt spørsmål. Vanskelig å svare på når jeg ikke har opplevd noe slik enda (takk Gud). Jeg tror ikke jeg kan svare på denne. Men det jeg kan si er at, det er ganske varierende for hvordan et menneske kan klare seg gjennom en slik situasjon. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort. Døden er jo noe alle kommer til å gå gjennom og når den først tar en person fra oss, så er det ikke så mye man kan gjøre enn å be for at den personen har det bedre der.

 

 Jeg lurer på om de kan legge ut bilde elr en video om hvordan du har plassert/sortert dine klær og sko...

 Ja, men ikke før vi har flyttet til et nytt leilighet!


Kan du også lage en video der du viser deg helt uten noe sminke og sminker deg hverdags sminken. Det hadde vært toppers på ALT.

Såpass, det kan jeg gjøre! Absolutt!

 

Hvordan er det at dele sin hverdag ned folk du ikke kender altså på din blogg?

Tenker ikke så mye over det, men gøy er det når du vet det betyr mye for noen og at man kan lære de noe, er enda mer spennende.

Hvor fik du den ide fra, altså med at blogge?

Når flere spurte om jeg kunne blogge istedenfor den tidligere sminke gruppen jeg hadde på facebook.


Har du indtil videre oplevet at nogle har misbrugt dine billeder eller informationer?

Nei, heldigvis ikkeJ

Kan du endelig lave kurdisk med ( såsom, iprax, helebi, tersehk osv.)

Haha, du tok de vanskeligste. Jeg kan brinc, suppe, kylling og sånt! Hihi

 

Hvordan får du deg tid til å blogge? siden det er mye å gjør på blogg, laster bilder, rediger bilder, skrive om ting tang og osv.... samtidig har du jobb, familien, kjærlighet, venner og osv...

Det er helt sant det du skriver, om arbeid bak bildene, skriving osv. Men jeg har alltid hatt interesse for bilder, redigering og skriving. SÅ, blogging er ikke det vanskelig este for meg sånn sett. Jeg blogger når alt annet er på plass og gjort, i fritiden med andre ord.

 

hvor kjøper du øyenbryns skygge/penn? du gjør bryna dine så bra.

Har et par stykker. Men de jeg liker best er fra Mac og den andre fra Makeupmekka.no !

 

Ha en fin dag videre!
Gilan

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN del: 1

HEI!

Jeg hadde fått inn en god del spørsmål denne gangen. Har altfor lite tid nå til jeg kan svare på alle. Jeg deler de derfor i to deler. Jeg skal prøve å svare på resten av spørsmålene i løpet av neste uke! Det er forresten utrolig koselig at så mange av dere svarte på de spørsmålene jeg hadde stilt! Gøy å bli kjente med mine lesere også!:)

Hva er det beste med den jobben du har?

Om du mener jobben min som brud styling: Så er nok det beste det at jeg får være en del av jentas viktigste dag i livet, når det gjelder styling av bruder. Det er en ubeskrivelig følelse når man har gjort en god jobb og gjør en god dag enda bedre for noen.

Har du noen gang gjort en ting feil slik at kunden har flippa helt ut?

Ikke enda heldigvis. Men det hender at jeg selv innerst inne blir sint på meg selv noen ganger og tenker ? jeg kunna gjort det bedre?.

Hva er din største drøm?

At hele familien min samles igjen engang.

Har du noen kjæledyr?

Nei, men skulle gjerne ha hatt en liten hund!

Favorittferiested?

Av de stedene jeg har vært.. så må det være Kefelonia- hellas og Kurdistan.Duhok

kan du svare på spørsmålene med video blogg?

Dessverre. Kommer til å ta langt tid!

Liker du min blogg? mohtadin.blogg.no

Syns du er utrolig flink, med tanken på hvor gammel du er så har du en fin og ryddig blogg. Stå på!

Hvilken blogg leser du fra blogglisten?

Har ingen faste fra blogglisten utenom Derya sitt.

What do you want to achieve in life the most? like maybe to have children? or your own makeup shop?

I would love to have both. Family comes first offcourse. But I want to be succesfull and work with what I love.

 Liker du barn? når har du tenkt til å få barn?

Både jeg og Dino elsker barn! Men når vi tenker å få barn er ikke sikkert enda. Eneste vi tenker er at vi må ha en stabil økonomi, jobbe med noe vi elsker også tenke på barn. Kan aldri føde med mindre jeg vet jeg kan gi barnet akkurat hva hun/han kommer til å trengeJ

Hva er dine hobbyer?

Lese, skrive, ta bilder, trening og ikke minst blogge.

Når begynte du å blogge?

For cirka 3 måneder siden tror jeg?

Hva jobber du som?

Jobber som selger hos Arous AS, der selger vi brudekjoler også jobber jeg som sminkør og stylist. Som da igjen bare er hobby!

Når fant du ut at du ville satse på å jobbe med brude styling?

Når flere og flere mente at jeg burde satse på det, minnet meg hele tiden på at jeg burde gjøre noe innenfor det yrket. Ettersom jeg begynte å ta flere oppdrag, merket jeg selv hvor deilig det var å jobbe som brud styling. Det er utrolig spennende hver gang! 

Elsker hårfargen din! (snakker om den du nylig har farget, den lyse) Jeg lurer på hvilken farge det er.. Navn på fargen? :) (Hvis det er fler/en blanding av farger vil jeg vite hva alle fargene heter, og hvordan du har fått den fargen!

Jeg vet dessverre ikke hvilken farger frisøren har brukt. Spurte liksom ikke om det!


Religion?

Muslim-Sunni

Høyden din?

152 cm

Er du utdannet ferdig som frisør? if not, hvor har du fått alt erfaringen fra?

Nei. Erfaringen har nok kommet som følge av interessen jeg har for hår og sminke.

 Hvor langt kan du reise for å style en brud? altså har du en avstands grense.

Tja. Den lengste turen har vært til Fredrikstad. Kommer an på kunden, kan diskuteres;)

Kan du komme med mer videor?

Klart, det vil sikkert bli mer av!


Hello, lurte på hvem det er som tar bilde av deg? eventuelt hvilket camera funksjon, sysnes bildene dine er dritt fine :D

Som regel så er det mannen min Dino som tar bildene. Men det hender at jeg tar bildene selv også noen ganger. Tusen takk!
JG ER EN JENTE PÅ 16 ÅR. JG LIKER EN GUTT OG HAN LIKER MEG TROR JG FORDI VÆR GANG JG PRETER MED GUTTER/GUTT SÅ KOMMER HAN OG SNAKKER MED SAMME GUTTEN DA OG TAR ORDET FRA MEG JG TROR IKKE AT HAN LIKER AT JG SKAL PRATE MED ANDRE GUTTER JG LIKER HAN VELIG MYE. MEN JG FORSTÅR IKKE HVA JG SKAL GJØRE DT VERRSTE ER AT VI ER FRA SAMME LAND -_- MEN JG LIKER HAN VELDIG MYE <3 JG MERKER AT NÅR JG SER PÅ HAN IGNONERER HAN MEG, NÅR JG SER BORT SER HAN PÅ MEG:(HVA SKAL JG GJØRE SORRY AT JG SPØR DG MEN JG SYNNES DDU ER DEN RETTE PERSONEN JG KAN SPØRRE. TUSENTAKK<3

Så søt. Veldig vanskelig å hjelpe når jeg ikke vet hvor godt dere kjenner hverandre. Prøv å snakk med han? Hvis du føler at du er veldig glad i han, så kan jo du prøve å bli kjent med han! Eller så må du bare vente til han tar kontakt! Jeg hadde i hvert fall ventet! Hihi

Hvor mange lesere har du?

Nå i det siste så har jeg cirka 400-570 lesere.

Er det noen i Kurdistan som leser bloggen din? isåfall hvem leser den?

Japp, jeg har ganske mange venninner/kusiner/venninnene deres og alle de jentene som tidligere var medlem av min gilmakeup gruppe leser den. Eller, leser og leser, ser på bildene stort sett! Siden det er på norsk. Har også en god del fra blant annet UK, danmark og sverige. Nå som blogg.no ikke lenger teller utenlandske lesere, viser blogg listen mindre lesere enn det jeg egentlig.

Hva er det beste med Kurdistan(duhok)?

Menneskene, minnene, utestedene og ikke minst været!


Dette er et eksempel på hvorfor jeg elsker Kurdistan. Det er alltid noen du kan henge med, du kan gå ut når som helst og være ute så sent som du vil! 

Kan du ha ett innlegg om Kurdistan, om kulturen, eller religionen, hva du liker å gjøre der? hadde hvert veeeeldig gøy:)

Det kan jeg helt sikkert gjøre!

 

Da stopper jeg her nå, resten av svarene vil komme i løpet av denne uken engang! Ha en fin kveld videre!

-Gilan

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!

Hei bloggen;)

Nå har jeg svart på nesten alle sprøsmålene! Kult at det ble så mange spørsmål!..Sitter no hos familien min og koser meg, ville bare dele dette innlegget med dere som jeg har skrevet tidligere idag. Får senere også besøk av mitt barnedomsvennine Liv Randi fra Trondheim, hun skal også overnatte her hos familien, det blir koselig som gode gamle dager! hehe!
Nå skal jeg kose meg med familien! Ha en fin kveld videre!
Hvem er din største inspirasjon?
- I forhold til hva?

 

Om du hadde hatt 10.000 kroner sånn helt plutselig, hva er det første du ville brukt dem på?
-Da ville jeg nok kjøpe en fin gave til mamma og bruke resten på å shoppe og ha en kose dag med mannen min!

 

Når startet du med sminke?

-Da jeg var 16 tror jeg, men da brukte jeg bare mascara. Begynte først å bruke sminke med foundation, øyenskygge osv da jeg 17-18


Er det noe du anbefaler ?
- Av sminke? Anbefaler å holde seg unna ansiktsprodukter (foundation etc) til man er ferdig med kvise perioden hehe:)

 

Hva syns du om pels?
- Ull er jo minst like varmt. Tragisk.

 

Vet du hva anime er? og vist du vet det liker du det?
- Jeg hadde ei vennine på videregående som var helt rå til å tegne anim dyr osv. Så ja, I love it.

 


Liker du fotball??
- Japp.
hvem sport driver du med ??
- Vanlig trening (styrke)
kan du fortelle litt om deg selv?
- Det står en del om meg på bloggen fra før av, om du trykker på " Om meg" feltet.
Hva liker du best å lytte til?
- Hører på det meste jeg

Har du en videre drøm for fremtiden?
- Ja, jeg drømmer hverdag om min skjønnhetssalong.

Hvilket dyr liker du best, og minst, og hvorfor?
- Delfiner og bitte småe gule kyllinger elsker jeg. Edderkopper og insekter generelt tåler jeg ikke.

Har du noen allergier?
- Nei :D

Hva ønsker du deg til jul?
- Har det meste og får en fin shoppingstur til jul, tror den holder;)


Kunne du ha gått en hel dag uten sminke foran mange mennesker?
- Går faktisk ofte uten sminke. På jobb noen ganger, trening osv.
Hvilken film sjanger liker du best?
- Drama
Hvordan legger du den perfekte eyeliner? Kan du vise en gang?
- Vanskelig å forklare, men kan kanskje lage en video snart engag?;)

Hvilket merke anbefaler du?
- Mac, Max factor.

Noen hårpleie produkter du ville anbefalt for dem som har så slitt hår at det brekker av?
- Har brukt mange forskjellige selv og vet dessverre ikke hvilken jeg skal anbefale. Er håret så slitt at den brekker av, så er det vel kanskje best å klippe tuppene ofte og ungå å bruke krølletang, rettetang osv. ihvertfall ikke uten beskyttelsesprodukter.


Hva ville du gjort med håret om du hadde så slitt hår?
- Jeg hadde klippt tuppene ofte. Det er det jeg skal prøve å bli flinkere til igjen, siden jeg har ganske slitt hår selv.

 

Ps: er du forelska?
- Ja!:D <3

 

Beste som har hendt med deg denne månden?
- Fylt år;)

Kunne du fortelle litt om hvordan du møtte mannen din?
- Møtte han gjennom film! Han var regissør og jeg elsker å skrive + regi osv.. så vi ble kjent gjennom film som venner også lever vi to under samme tak nå:D hehe

Hvordan du og mannen din ble forelska?
- Hm.. lang historie:o kommer kanskje en innlegg om meg og han senere:D

Hva synes foreldrene dine om at du skulle gifte deg med han'?
-Helt greit når de først fikk vite hvordan han var som person:)

Kunne du legge ut bilder av bryllupet ditt?
- Har noen HER

 

Hvis du kunne vært ett magisk vesen, hvilket ville du vært?
- . Enhjørningen, tror jeg

Om du kunne åpne ny facebook bruker for at vi skal bli venn med deg der?
- Hmmm.. det må jeg nesten tenke på!
Bruker du produkter som ER testet på dyr'?
- Jeg har produkter som er testet på dyr hjemme som jeg har fått i gave osv og jeg tror alle har et eller annet hjemme som er testet på dyr. Er imot det!

 

Hvilke blogger leser du ?
- www.deryaandyomer.blogg.no
- www.fotballfrue.no
Leser også en del andre, men disse er de jeg leser ofte.
Jeg sliter med striping når jeg har øyenskyggen på for kenge... er det noen primere du anbefaler?
- Mac Prep + prime eye, har brukt den i over 1 år!

 

Hvilket fuktighetskrem til ansiktet anbefaler du? 
- Spørs hvordan huden din er;)
Hva mener du om dyretesting?
- Unødvendig!

 

kan du legge ut bilde av familien din? eller slekta?

 - Slekta? Aner du hvor stor slekt jeg har eller? haha! umulig! Men av familien kommer det nok en del av etterhvert:)

Hva er ditt høyeste ønske?
- Freedom? haha:D
Hva ville du bli når du var liten
- Stor:S
Hvilken øyenfarge har du?
- Lysebrune
Har du noen ganger hatt kort hår?
- Ja, når mamma bestemte! haha
Har du noen ganger rømt hjemmefra? hva gjorde du? Når kom du hjem?
- Aldri rømt hjemmefra, hvorfor skal man finne på noe sånnt?:o

Hvor gammel er du?
- 21


Hvor høy er du?
- Du mener hvor lav? haha er 152 (tror jeg)


Er håret ditt ekte?
- Japp:) Eller mente du farge nå? Ja, om du mente extensions.. aldri brukt det.


Før du giftet deg, fikk du lov av familien din å ha kjæreste?
- Nope
Hvor mange kjærester har du hatt før du giftet deg?
- No1, var jo småforelska her og der men aldri hatt kjæreste.


Hvor lenge var dere kjærester(du og mannen din)?
- Det er jeg faktisk litt usikker på.. Vi var først og fremst ganske gode venner.. så bestemte vi oss helt plutselig til å blir hverandre sin for alltid:D

Kunne du gifte deg med en norsk?
- Alt er mulig, men jeg tror ikke jeg hadde klart det med tanken på religion og kulturforskjeller.


Var du "fri før du giftet deg, fikk lov til alt?
- Spørs hva du legger i "alt"? Jeg hadde mine grenser som alle andre og har faktisk også alltid hatt frihet til det meste, foreldrene mine var flinke til å stole på meg.


Hva liker du ved mannen din?
- Alt<3 Men om jeg måtte velge noe så ville det nok ha blitt personligheten hannes, smilet hannes.. vippene, musklene, latteren hannes omg.. det tar aldri slutt, så jeg sier ALT.


Hvor lenge har dere hvert gift?
- 1 år og ca 2 måneder.
Hva syns du om sex før ekteskap?
- Dumt.


Er familien din religiøse?
- Ja:)


Er du og mannen din religiøse?
- Er jo det, ber ikke 5 ganger om dagen.. men tror på Allah og Islam.


Kan du vise mye hud?
- Aldri likt å vise mye hud, for mye hud kan se billig ut for meg.


Kan du vise bilder av familien din?
- Kommer sikkert etterhvert:)


Mannen din, har han hatt kjærester før deg, og bodde han ikke hos en norsk dame som hadde barn med en annen?
- hehe WOW, nei:)


Hvor lenge har du hvert i Norge?
-12 år tror jeg


Sist du var i Kurdistan?
- Sommer 2012

Tenkt å flytte til Kurdistan?
- Why not;)
Hva syntes faren din om mannen din?
- De digger hverandre:D


Jeg har VELDIG tørt og tjukt hår - har du noen tips på hvordan jeg kan få litt fuktigere og liv i det?
- Fisk skal kunne gi mye fuktighet til hår.
- Både vitamin A og D er også viktig om du ønsker mer liv i håret.
- Unngå veldig varmt vann når du dusjer og avslutt gjerne med ikke for kald og ikke for varmt vann.
  Når har du bursdag?
-14.Nov
 Studerer du?
-Nei
Hvor gammel er din mann?
- 31


Hvor mange søsken har du?
- MANGE:D
 Hvordan lærte du deg å sminke så perfekt?
- hehe takk! Hjemme:)


Har du tenkt på å få barn? i såfall hvor mange?
- Ja, er en vakker ting det! 2 kanskje:)


Beste som har hendt deg?
- Giftet meg med drømmemannen min!


Verste du har opplevd?
- Da jeg flyttet fra Trondheim til Oslo med Søsteren min for å studere her. OFFF, da savnet jeg mamma og familien så fært!


Om du skulle begynne å studere, hva ville du studere da?
- Noe med salg tror jeg


Hva ville du ha gjort hvist du hadde 100.000 kr på din bankkonto nå?
- Kjøpe en enda større gave til til mamma og bruke resten på å åpne egen studio? kanskje. Usikker


HVILKEN TRE LAND VILLE DU HA REIST TIL? (land du kanskje ikke har mulighet til å reise)
- Italia
- China
- Brazil
KissS kissS,
Gil