hits

Trening

Svært effektivt og bra dag!

Hi loves. Jeg håper at alle dere har hatt en fantastisk dag i dag. Min startet kanskje litt tregere enn forventet, men så ble den utrolig bra på eventet og ble enda bedre etter en treningsøkt sammen med mannen for litt siden. Jeg fikk gjort mere en håpet på i dag og det er jeg utrolig glad for. Jeg skulle sånn egentlig bare jobbe litt, komme meg på CND eventet, så komme hjem å trene med Dino. Men jeg rakk heldigvis å kjøpe en tidlig Valentines gave til Dino, eller Valentine og Valentine.. han fikk den i dag, så det var mer som en vanlig gave for å minne han på at jeg elsker han hihi. Det ble en tipp topp dag med andre ord og det er takket være Dino som motiverte meg tidligere i dag til å komme meg ut en tur. Det ble en digg tur for å si det sånn:) Nå snart skal jeg begynne å lage mat.. ja, blir dessverre en sen middag, men bedre sen enn å sove med tom mage etter trening. Eller hva?;)

Bilder av eventet jeg var på tidligere i dag kommer mest sannsynlig på bloggen i morgen! Jeg deler også resultatet av reklameinnspillingen jeg var med på her om dagen på bloggen i morgen, so stay tuuuuuned!

Har du trent i dag?

What a feeling.

 God fredag dere! Er ikke det deilig at det er helg igjen snart? Jeg er i hvertfall mer enn klar til å ta i mot denne helgen! Jeg begynte å trene igjen i går og gleder meg allerede til min andre treningsøkt i helgen. Jeg hadde ikke trent på ca. 3 uker og det føltes virkelig som om jeg hadde mistet noe livsviktig, det var nesten sånn at jeg var urolig for noe og ikke helt kunne peke på hva det var. Trening var svaret! Etter en deilig og svett treningsøkt i går ble min dag 125 ganger bedre, fra en start på dagen med null motivasjon, til en amazing, bekymringsfri og avslappende kveld, nei .. det er ikke tull engang. Ikke bare det, men jeg også sov som en stein i natt. Alt dette pga en svett time på treningssenteret, U feel me?! :D

Nå er en ganske så sen frokosten snart i magen også skal jeg jobbe et par timer så begynne å gjøre meg klar til jobb. Jeg håper at dere får en super bra fredag videre! Vi blogges senere i kveld!

 

Trening

Gud så godt det føles å endelig kunne trene igjen. Jeg har verken hatt tid eller mulighet til å kunne trene i denne uken. Jeg hadde blitt utrolig støl i skuldrene etter helgen noe som førte til at mine ryggsmerter ble forverret veldig. I går var jeg hos kiropraktoren min og fikk myket kroppen opp litt med litt knekking her og der og litt massasje. Etter at jeg var ferdig hos kiropraktoren ble jeg sendt direkte til rommet vedsiden av: Akupunktur. Noe jeg får frysninger av å bare høre hva de driver med. Men, jeg var nødt til å manne meg opp og gå gjennom behandlingen for å få bedre effekt, så I did it! Jupp, det var ubehagelig og litt vondt.. men slett ikke så verst som jeg trodde det skulle være. Smertene tok litt av rett før jeg skulle legge meg i går kveld, men jeg våknet heldigvis med mindre stramme muskler og smerter i ryggen i dag. Så det å våkne til mindre smerter i ryggen i dag å kunne trene i tillegg har virkelig gjort denne dagen amaaaazing:)

Nå går turen til svigers for en koselig og ikke minst deilig kurdisk middag! Dine planer for i dag?

Trening

Det er veldig veldig få ting her i verden som føles like deilig som en heftig treningsøkt. Jeg hadde nesten ikke tid til å trene i hele forrige uke og helgen, jeg hadde derfor bestemt meg for å trene idag uansett hva. De første timene gikk til vasking av leiligheten etter helgens innspilling hos oss, så kom Asma over for lunsj og ble hos meg helt til ca 21. Da kom jeg på trening. Jeg elsker å trene rett før treningssenteret skal stenge, jeg liker å stresse.. Og ha litt press på meg når jeg gjør ting, selv trening. For da vet jeg at jeg ikke har all verdens tid på meg og klarer derfor å fokusere ekstra og jobbe enda hardere! Jeg trente i akkurat 55 minutter idag. Et av de beste treningsøktene på lenge! Svettet som en gris i dag og jeg elsket det haha. Jeg svetter jo aldri, så det betydde jo bare at jeg trente hardt!:D

happiness is the sweet pain after a hard workout!

God dag dere! Hvordan har dere det i dag? Jeg har det utrolig bra i dag. Sovet godt i natt etter en effektiv dag i går. Jeg hadde utrolig mye å gjøre i går og kunne derfor ikke blogge. Dette er noe av det jeg gjorde i går: Jeg hadde en koselig lunsj - date med søsteren min først så handlet jeg en del ting til soverommet. Etter det dro jeg på trening. Etter trening dro jeg og handlet masse sminke. Det og treningsøkten gjorde dagen min automatisk 10 ganger bedre hehe. Så ja, jeg hadde en bra dag i går:)

Silav û spêde bash! hîn hemî chewanên bashên? Ez bxo gelek gelek ya bashem evro. BBoren ko min dhî blog ne krî, bes ez geleka mjil bom. Me gelek tishtêt mal yet gohrin va roja vêca em mjilêt hindê boîn va roja. Pshtî mn dhi sholêt xo xilas krin, ez chome caffe-date di gel xîshka xo Dildarê, gelek gelek cozy bo. Pishtî me lunch pekve xarî, ez chome temrina. Chi tisht chi cara na gehîte temrîna bo min. Roja ez temrîna dkem, hema her yab keifêm hehe. Veca tishtê roja min hêshta xosh tr lê kri ewbo ko ez beri beme mal, ez chome sike mn makeup kri haha. Tu temrina dkey?

 

 

I can do it.

God onsdag dere! Jeg håper at dere har sovet god i natt og er klar til å nyte denne nydelige dagen. Jeg våknet rett etter at mannen dro ut for et par timer siden og har sittet og jobbet med noen bilder siden da. Det føles alltid godt når man starter dagen med litt effektiv jobbing. Nå vurderer jeg å spise noe lett, så ridde litt i leiligheten så komme meg på trening. Jeg hadde treningsfri dag i går ettersom jeg trente hardt foregår. I dag vurderer jeg å bruke 10 mintter på oppvarimng, kjøre armer i 30 min også bruke resten av tiden på å trene mage. Jeg har aldri hatt så markert mage som jeg har nå, tenk dere: Dino trodde jeg holdte og strammet inn magen min igår, når jeg ikke gjorde noen av delene. Det sier litt, eller hva? hihi. Trening, jeg elsker deg!

Dere, jeg vurderer å dele en skikkelig spennende innlegg om must-have sminkeprodukter med dere senere i dag! Mange har spurt meg om det tidligere og jeg har bestemt meg for å skrive et innlegg om det i dag!

#trening #fit #goodfeeling #workout

Skal / har du trent i dag?

 

Dagens treningsøkt

Hei igjen herlige dere. En treningsøkt er aldri det samme uten en-to-ti etter trening selfies haha. Jeg ble nettopp ferdig med dagens treningsøkt og føler meg like frisk som en fisk, eller ok.. en fisk med litt vondt hals ellers veldig frisk! Ah, denne følelsen kan ikke beskrives. Ingenting er bedre enn en god treningsøkt, alt blir så mye bedre når kroppen får beveget litt på seg. Jeg skulle gentlig jogge ute i dag, men det er noe av det kjedeligste jeg vet om. Jeg bestemte meg derfor til å dra på treningssenteret istedenfor. I dag trente jeg nesten bare cardio og mage. Før hatet jeg å trene mage, nå kan jeg trene mage i tre kvarter uten å gå lei.

#trening #kosthold #mageøvelser #cardio #kurdiskblogger

Hvilken muskelgruppe liker du å trene mest/minst?

Dagens treningsøkt

Jeg og Dino trener som regel sammen, men i det siste kunne han ikke trene så mye pga hans skulder- problemer. Jeg har derfor trent mye uten han i de siste månedene, noe jeg syns ble litt for kjedelig etter hvert. I dag derimot, var det utrolig godt å se at han også endelig kunne trene igjen! Jeg trente rumpe og mage også avsluttet vi treninga med kardio sammen. Som gode gamle dager hihi. Nå er det middag her snart også venter det en avslappende kveld på oss etter det. Ha en nydelig kveld dere:)

Hva har dere gjort i dag?

Feel stronger

Siden jeg var så heldig og fikk en utrolig bra start på dagen i går, bestemte jeg meg for å gjøre denne dagen like bra og bedre. Jeg skal og har bestemt meg for å dra rett på trening når jeg er ferdig med dagens gjøremål. Jeg har ikke trent noe særlig i de siste ukene og vil derfor starte med det igjen. Ettersom både jeg og Dino jobber ofte hjemmefra, er det lett gjort at man blir litt lat. Det er det som har skjedd med meg nå, jeg har derfor bestemt meg for å starte på trening  igjen i dag. Det har vært noen late, men deilige uker noe som egentlig ikke er helt vanlig hos meg. Jeg er derfor super klar for en knallhard og intens treningsøkt i dag! Jeg tror forresten at jeg har funnet ut av en veldig veldig viktig ting. Det at jeg liker best å trene om dagen, for da føler jeg meg skikkelig fresh resten av dagen! Jeg skal prøve å trene å komme meg på trening snart. For å se om det er det som er årsaken til at jeg ikke har trent på noen uker nå..eller om det bare er en unnskyldning hihi.

Nå skal jeg lade opp til denne ukens første treningsøkt med en svart kaffe

Hvor ofte trener du?

What a beautiful day

God morgen engler! Av en eller annen grunn har jeg gledet meg til denne dagen. Ikke det at jeg er så glad i søndager, men jeg har hatt en skikkelig avslappende og god følelse om denne dagen. Jeg la meg ganske sent i går og det er takket være Tven. Dårlig vanesak spør du meg, jeg så nesten aldri på Tv i en periode og jeg følte meg mye mer kreativ. Men, det var ikke bare Tven som tok mye av min tid i går. Det var også diskusjonen om weekendreisen til meg og Asma. Vi har diskutert i evigheter om en weekendtur sammen til en stor by, men kommer nesten aldri til enighet om hvor vi skal, hva slags tur det skal være osv. Planen var egentlig det at jeg og Asma skulle reise sammen og Dino og hans beste kompis, hver for oss liksom. Men det er utrolig vanskelig å finne tid og ikke minst bestemme seg for et sted. I går, rett før vi bestemte oss for et sted og skulle tenke på saken i en dag, dukket det noe viktig opp. Det endte med at jeg booket flybillett direkte til Trondheim istedenfor. Jeg kommer til å reise ditt nå på tirsdag og blir der helt til søndagen. En hel uke i mitt barndoms by med andre ord. Hva jeg skal gjøre der og hvorfor jeg blir så lenge forteller jeg dere når jeg er der. Jeg gleder meg uansett til å være sammen med familien i en hel uke og får forhåpentligvis en vellykket forretningstur også med det samme. Business and pleasure.


Snart blir det en lett frokost så en kopp kaffe. Etter det skal det ryddes litt i leiligheten så skal jeg på fotballbanen med Dino og Tommy. Senere i dag skal jeg og min handsome husband på kino. Vi blogges senere dere, ha en fin dag så lenge!:D

Fotball <3

Er du glad i fotball?

Dagens treningsøkt

Hello sprekinger! Her kommer det et mobilinnlegg om dagens treningsøkt. Jeg var skikkelig støl i rompa og lårene da jeg våknet i dag, pga gårsdagens treningsøkt. Jeg trente derfor kun biceps og mage i dag. Utrolig digg, når man vet på forhånd hvilken muskelgruppe man skal trene før trening. Det er mye mer motiverende enn å dra dit også gå rundt å finne ut hva man skal gjøre. Gleder meg allerede til morgendagens treningsøkt! Da skal jeg trene rygg , biceps og skulder:)

God natt!

Vellykket treningsøkt

 

Definisjonen av slakt...det var min trening idag. Jeg slaktet virkelig musklene mine idag. Biceps og skuldrene mine fikk gjennomgå idag. Herre min Gud så deilig det er å føle at du ikke lenger kan bevege musklene du har trent. Jeg trener alltid like bra når Dino er der og pusher meg og viser meg det liksom. Det alvorlige blikket hans. Han er virkelig nazi når han trener. Verste er at jeg faktisk kan bli små redd der og da og gjør som han sier. Så ja, skuldrene, bicepsene mine og magen fikk gjennomgå i dag. Må forresten dele en liten ting med dere, som gjorde meg kjempe glad. Søte Vanessa Monstad, "Datsnom " hadde skrevet om to av hennes favoritt bloggere på bloggen sin i dag, ei av de var meg. Ble utrolig glad da jeg leste hva hun hadde skrevet om meg, jobben min og ikke minst bloggen. Slike ting motiverer meg til å bli enda flinkere! Under kan dere lese hva hun hadde skrevet! Tusen takk, nydelige deg! <3

"Ååh Gilan. Hun er så utrolig flink med det hun gjør! Gilan har en blanding av outfits, hårstyling videoer, makeup looks og bilder av kundene sine! Hun jobber med sminke, og har en salong i Oslo. Har lest bloggen hennes siden desember/januar tiden og trykker hver gang jeg ser et nytt innlegg. Hun og Martine er en av de veldig få bloggene jeg gidder å kommentere, og samme med gilmakeup, så kommenterer hun alltid tilbake. Jeg klarer å sminke meg selv, men ikke andre.. skjønner ikke hvordan det går ann å være så flink, hun har i allefall helt riktig yrke, hehe. Hun gir leserne sine bra informasjon om hvilke produkter hun bruker på hver look, og klarer å ha en makeupbasert blogg samtidig som hun blogger om hverdagslivet. Bildene hennes er utrolig fine, og videoene hennes er utrolig bra redigert og filmet. Håper jeg en dag kan bli sminket av henne! Alt i alt så har hun en utrolig bra blogg, og jeg synes dere burde ta en titt innom begge disse to om du ser etter sminke inspirasjon!"

 

 

Vi hørs!

Slik trener jeg mage

Her sitter jeg etter en effektiv treningsøkt og deilig middag sammen med Dino. Trening er rett og slett noe av det beste jeg vet om her i verden, det får meg til å slappe av og kobla litt fra de hverdagslige rutinene utenom trening. I dag for første gang trente jeg lår/rompe i 45 hele minutte, wohooo:):). Jeg har nesten aldri trent en enkel muskelgruppe så lenge, det maksimale jeg har tatt har vært halv time på en bestemt muskelgruppe. Men, siden Dino har lært meg noe flere øvelser som virker som bare det så blir jeg også mere motivert til å ta de nye øvelsene og de jeg kan fra før av. Det siste kvartert gikk til mage og korsrygg. Vi ble ferdig akkurat etter  en time og siden vi ikke hadde dårlig med tid, fikk jeg Dino til å ta bilde av de mage øvelsene jeg tok i dag. Jeg elsker å kjøre mage og har derfor flere favoritt øvelser, det dere får sett på bildene under er noen av de jeg kjører ofte når treningstimen nærmer seg slutten. Burde egentlig tatt lår idag også engentlig, men de nye øvelsene tok virkelig bra og det holdt for idag. Nå får dere noe av mageøvelsene, siden flere har spurt meg om det. 

Denne øvelsen syns jeg er veldig nyttig å ta, fordi man må balansere samtidig som man må stramme inn magen og vende fra høyre til venstre.

 

Sideplanke med noen ekstra kilo på den ene hoften er også veldig effektiv øvelse.

Sidehev med vekter.. love it

Øvelsen under tar jeg hver gang jeg trener mage. i hvertfall når jeg ønsker å trene nedre delen av magen.

OGSÅ var det tommelen opp etter en deilig treningøkt! Rett etter trening tar jeg en shake som består av: Amino, Kreating og karbo.
Hva er dine favoritt mageøvelser?

Gilan

 

Nytt treningstøy!

Hellllo loves! Hvordan har dere det i dag? Her kommer det et veldig kjapt blogginnlegg om de nye treningsklærne jeg handlet i går. Jeg brukte selvfølgelige de på trening i går også hihi. Jeg skal fortelle dere en ting: Jeg elsker å være så lav og liten. For man kan virkelig spare penger. How? Jo.. du går inn på barneavdelingen på H&M og kjøper deg 2 trenings tights pluss en t-shorte for prisen av en tights på voksen avdelingen haha. Ah, I love my life!:D Så ja, til sammen betalte jeg ca. 500-600 kr for to tights og t-shorten under. De har faktisk heller ikke så ille kvalitet, så ja.. det er flere positive sider med å være lav!

Om ikke så lenge skal jeg begynne å gjøre meg klar, fordi jeg skal møte ei venninne i dag som skal prøve brudekjoler! Oh, det er lenge siden jeg har vært i en brudekjole salong. Har jo selv jobbet på brudesalong i sirka 2 år.. men siden jeg har sluttet der, har jeg ikke vært i nærheten av en haha. Så dette blir gøy, jeg skal prøve å gi henne tips og prøve å finne den perfekte fasongen for hennes kropp! Senere på kvelden, får jeg og Dino besøk!:D Herlig dag i vente, see you!

 

Hvor pleier du å kjøpe dine treningsklær fra?

Yesterday's workout in pictures

God morning girls! Under har dere et par bilder fra gårsdagens treningsøkt sammen med Dino. Utrolig deilig å trene regelmessig og seriøst. Jeg tok biceps og lår/rumpe + mage på slutten. Jeg har fått mye mere markerte muskler på kroppen nå enn det jeg hadde for bare noen måneder siden. Det er som sagt fordi jeg har begynt å spise riktig og får nok vitaminer og proteiner i meg. Før trente jeg mye, men spiste feil og uregelmessig. Jeg kunne også trene med tom mage noen ganger, noe som førte til at jeg gikk for mye ned i vekt. Nå er jeg endelig slik som jeg pleide å være og bedre;) 

Pssst: Spørsmålsrundens video kommer på bloggen min senere i dag! For å si det sånn, jeg har selv ledd mye mens jeg har klipt den, så håper at dere også kommer til å like den;) Vi hørs senere i dag!

 
Hvor ofte trener du? 
-Gilan 

Om jeg fortsetter slik..


Kommer jeg nok til å bli verdens lykkeligste. Først: Håper dagen har vært snill mot dere så lenge, jeg har hatt en deilig start på dagen. Startet med å spise noe godt og sunt med min Dino, så dro vi på trening! Trente i en time ( Rumpe, legg og biceps). Elsker å tenke på at jeg endelig er full i gang igjen med trening og ikke minst passer på at jeg får i meg nok næring i løpet av dagen. Jeg blir så lykkelig av å trene og kommer nok til å bli verdens lykkeligste om jeg holder meg til dealet mellom meg og meg om trening og god kosthold. For en stund siden, var det noen spurte meg om jeg kunne anbefale noen selvbruningskremer. I de siste ukene har jeg prøvd en som faktisk Dino anbefalte meg, som er et av de beste jeg har brukt hittil. Jeg ser da altså brun og lykkelig ut nå, haha. Bilder under er fra går dagens antrekk. Bildene kommer jeg til å dele med dere senere ikveld! Kos dere så lenge.

Dine planer for dagen?

-Gilan

Delicious

God dag fininger!
Akkurat nå sitter jeg hos svigers, det er rett før vi skal spise deilig mat! Dagen min startet utrolig bra, vi spiste en god frokost og dro på trening rundt 1300 tiden. Ettersom vi nettopp har flyttet, var idag min første treningsøkt på flere uker. Planen er å trene riktig igjen slik som jeg pleide før og bedre. Idag trente jeg lår, rumpe og mage. Mens Dino trente biceps og triceps.
Nå er det mat snart, jeg skal kose meg og håper at dere også får koset dere masse idag:)

Svarer forresten på kommentarene deres senere ikveld!

Blogges!

To store planer

God morgen fine  dere!
Jeg våknet for ikke så lenge siden og sitter nå her og skriver et innlegg til mine trofaste lesere før jeg tar tak i dagens store gjøremål. Jeg starter dagen med å få i meg en god og sunn frokost, deretter skal jeg rydde hele leiligheten før jeg finner veien til trening. Etter trening blir det som vanlig å komme seg på jobb! Oi, tror det ble tre store planer nå? Anyways.. jeg har jo tidligere fortalt dere om hva jeg syns om den følelse når man våkner dagen etter at man har trent og kjenner at kroppen kommer til å brekke sammen når man rører seg! Slik har jeg vært siden min forrige treningsøkt med Dino. Da tok vi biceps og triceps. I dag skal jeg trene rumpe og magen. Jeg har forhåpentligvis begynt å trene riktig igjen, så ingen støle muskelgrupper etter treningsøkten jeg skal ha i dag nei! Dere aner ikke hvor hardt Dino trente meg sist når vi tok biceps og triceps, men jeg elsker det! For når jeg trener med han er først da jeg får blodsmak i munnen og går ut av treningsenteret med skjelvende hender haha! Akk for en herlig følelse:)

Hahaha, disse bildene er fra vårt siste treningsøkt! Dino Dino Dino <3

Dine planer for i dag?
-Gilan

What a feeling..

Dere aner ikke hvor lykkelig jeg er akkurat nå, som om det er sommerfugler over alt og jeg ikke helt vet hvordan jeg skal takle disse ubeskrivelige følelsene. Jeg har nemlig vært på trening for litt siden. Haha, slapp av dere.. jeg vet hva mange av dere tenkte nå, er ikke gravid! Hadde egentlig ingen planer om å dra på trening i dag, møtte Asma etter jobb i dag og hun ble med hjem. Vi har snakket og koset oss, når hun skulle hjem, bestemte jeg meg for å ta på meg treningstøy, finne frem joggeskoene også dra på trening! Jeg har ikke hatt så mye tid til trening i det siste og har heller ikke spist riktig, derfor ville jeg ikke presse meg selv for mye. Men nå som jeg endelig føler meg der hvor jeg skal være, kan jeg trene igjen! Jeg blir helt seriøst overlykkelig når jeg trener. Endorfiner, helt utrolig hva dere kan gjøre med et menneske.

Jeg har nå ENDELIG fått eksportet sminkevideoen ut av final cut forresten. Trodde aldri den skulle ta så lang tid, i morgen tidlig kan dere se den på bloggen min!;)


Hvordan har dagen din vært?
-Gilan

Dette lo jeg godt av

Satt her og så på en video som jeg fikk lyst til å dele med dere. Jeg kjente meg igjen i ganske mye av det, i hvert fall når jeg nettopp hadde begynt med trening, eller de dagene hvor jeg trener med ei vennine som Asma. Jeg syns videoen var morsom, utennom den siste delen der hvor de trener cardio. Det er jo noe ganske mange av oss jenter tar veldig seriøst og er flinke til;) Men se på videoen og le litt før du skal legge deg. Klikk HER HER HER for å komme til linken. Klarte ikke å sette inn selveste videoen.


Legger ved et gammel bilde, så innlegget ikke ser så tomt ut:D

Kjente du deg igjen i noen av disse klippene?
-G

HVORDAN FÅ FLAT/STRAMMERE MAGE

Bildene jeg deler med dere nå er fra gårdagens treningsøkt sammen med Asma. Jeg hadde som sagt ikke trent på cirka 2 uker, så får meg var det utrolig deilig å trene igjen. Jeg tok mage og lår i går. Fikk også Asma til å ta et par bilder av de øvelsene jeg pleier å gjøre når jeg trener mage.

De tre første bildene er av et øvelse jeg elsker å ta for mage. Her skal man stå på alle fire, og dra opp kneet mot magen, slik som jeg gjør på bildet. Det er viktig at man strammer magen inn først også drar opp kneet mot magen. Du kan ta tempoet du ønsker å ta øvelsen med, jeg starter alltid rolig så til ganske raskt senere. Som regel tar jeg 3 runder av denne øvelsen med 30 sekunder om gangen. Men jeg gjør det ikke etter hverandre. Øvelsen jeg tar som nr to er bilde nr fire.
 4. Da står jeg på alle fire i 30 sekunder, blir det for tungt etter hvert, tar jeg 15 sekunder på alle fire og tar resten 15 sekunder som planke.  Slik som jeg viser på bildet under.


 Så tar jeg sit-ups med leggene opp. Det jeg gjør er å bevege meg oppover og får albuene til å treffe knesidene. Denne øvelse gjør jeg også i 30 sekunder.


 Jeg tar også sideplanke med hoftehev. Da tar jeg som regel 15 sekunder bare som planke og resten som hoftehev. Litt greit å trene hoftene også, når man først er i gang med mage;)

Når jeg noen dager bare tar mage, så trener jeg gjerne minst 3 av disse øvelsene, det du kan gjøre er å velge 3 av disse øvelsene og starte med 15 sekunder på hver med 15 sekunder pause x 3. Jeg pleier ikke å ha pause før jeg har gjort 3 av disse øvelsene engang. Da tar jeg 30 sekunders pause så på med igjen. Veldig effektive øvelser spør du meg. Jeg klarte først å se resultat når jeg begynte med disse øvelsene, speisielt den første:)

Bruker du å ta noen av disse mage-hofte øvelsene?

-Gilan

 

Treningsinspirasjon, hvordan gå ned i vekt og hvordan holde seg i form.

Dette innlegget er for dere som flere ganger har spurt etter et innlegg om kosthold og trening. Her kommer det et innlegg om alt fra hvordan man kan få treningslyst til hvordan man kan gå ned i vekt. Fordi at mange av dere har spurt om mye forskjellig, skal jeg dele innlegget i tre hoved punkter. 1. Hvordan en kan få lysten til å begynne på trening, 2. Hvordan holde seg i form og 3. Hvordan en skal gå ned i vekt. Slik blir det lettere for deg å lese om det du vil vite. Jeg anbefaler ihvertfall at dere leser alle tre, mye nytting som en kan dele videre med venner og familie.

TING SOM FÅR MEG TIL Å TRENE OG SOM KAN FÅ DEG TIL Å STARTE PÅ TRENING.

* Inspirasjonsbilder. Jeg følger for eksempel ganske mange trening profiler på instagram.

* Blogger om kosthold og trening. Det er også noe som får en til å tenke, hei.. hun der er eks: også fra norge, hun har også mye å gjøre men hun trener og holder seg aktiv for det

* Bra musikk. Musikk har veldig mye å si for hvor bra en kan orke trening. Jeg syns trening er utrolig kjedelig uten musikk. Så god musikk kan både gi energi og motivasjon til bedre trening.

* Treningsblader, eller artikler om trening på nettet. Siden få leser blader nå. Du kan alltid søke opp et eller annet om trening/kosthold og lese om det. Det gjør at man i det minste blir litt mere obs på kosthold.

* Kontakte venner/familiemedlemer som er glad i å holde seg aktive. Dette tror jeg er noe som påvirker en mest når det kommer til trening. Spesielt hvis personen man snakker med er opptatt av både trening og kosthold.TING SOM GJØR AT JEG HOLDER MEG I FORM OG SOM FORBYR OVERVEKTIGHET:

* Jevne måltider er noe som hjelper deg å holde deg i form. Det å hoppe fra måltider gir deg ikke flatere mage, det gjør at forbrenningen din faller og kroppen starter etter hvert å gå i sparemodus.

* Ikke spis restene. Mange sparer middag restene, fordi de syns det er synd å kaste det. Sant, men lag heller mindre mat så du slipper å syns synd på maten i kjølskapet og spiser det rett før du skal i sengs.

* Ikke spis mat før du legger deg. Fett og sukker gjør og raske karbohydrater gjør større utslag på kroppen om natten.

* Begyn med trening istedenfor å gå rundt å tenke på det. Det er tungt å starte, men deilig å fortsette!

* Planlegg måltidene. Dette har jeg faktisk selv merket. Er middagen det siste man tenker på, så ender man som regel med det usunne på middagsborden. Man får lav blodsukker og spiser derfor hva som helst. Dette er noe som gjør at man får i seg feil mat og legger på seg.HVORDAN GÅ NED I VEKT:

Når det gjelder å gå ned i vekt, så må en være disiplinert nok til å klare å holde deg unna fristelser som innebærer søtsaker, usunn fett, og generelt raske karbohydrater. Det er vanskelig i starten, men så fort en har blitt vant med å venne seg til de vanene, så endres livstilen og lysten/sugen til søtsaker blir borte. 

* Det er veldig viktig at en setter seg en mål før en setter i gang. Det kan være alt fra en bukse som du har kjøpt 3 str mindre til en inspirasjonsbilde, som du vil se ut som.

* Det første og viktigste punktet er tålmodighet. Det er viktig at en husker på at dette er en prosses som tar flere uker og måneder.

* Så vil du trenge en fin kombinasjon mellom en sunn kosthold og en god treningsplan.

* Droppe de usunne desserene du må ta etter middag, byttet det ut med en fruktsalat.

* Bytte ut brusflasken med en vannflaske.

* Spise jevnlige, sunne og småe måltider.

* Ikke gå rudt å tenke på at du ikke skal drikke brus for å gå ned i vekt, tenk heller hvor sunt det er å gå rundt med en flaske vann i veska.

Om du mener at du ikke ser noe resultat i det hele tatt selv om du følger mange av disse punktene, så kan det hende at du har lav stoffskifte. Da er et legebesøk tinget.

Tunfisk med knekkebrød, kan en for eksempel spise istedenfor brødskiver med usunne pålegg.


Bruker du noen av disse metodene for å gå ned i vekt, holde deg i form eller for å få treningsinspirasjon?

Lykke til:)

-Gilan

NOE JEG IKKE FORTALTE DERE OM

GOD MORGEN!

Som mange av dere har merket, så har jeg ikke skrevet om trening i de to siste ukene. Det var rett og slett fordi jeg hadde tatt en pause fra trening. Jeg hadde mye annet å gjøre, det ble derfor lite tid til alt annet når jeg trente så mange dager i uken. Nå har jeg litt mer oversikt over hvordan dagene mine skal bli. Det har helt ærlig vært utrolig deilig med så lang pause fra trening. Jeg har slappet av, brukt trenings tiden til å finne ut av andre viktige ting. Nå som alt er klart, skal jeg  i dag på trening, først gang på to uker. Denne treningsøkten tror jeg kommer til å bli utrolig deilig. Jeg har ikke tenkt å jogge, slite meg helt ut fordi jeg vil og har prøvd å legge på meg litt. Ja, fordi at jeg hadde mye å tenke på, spiste ikke så veldig bra og trente mye, gikk litt sånn uforventet ned i vekt. Noe som er utrolig dumt, når jeg egentlig trener for å spise bedre. Så, derfor tok jeg pause for å se hvordan jeg kunne snu dette til noe positivt igjen. Nå fremover kommer jeg til å trene mer styrke og mindre cardio. Siden jeg som sagt bare vil holde meg i form og ikke trener for å gå ned i vekt!

SÅ, trening her kommer jeg om ikke lenge! I dag, skal jeg drepe magen min, lår og rumpe! Gledings:)

Dette bilder er fra mitt siste treningsøkt tror jeg, ah.. som jeg gleder meg til trening nå!

For dere som tidligere har spurt meg om et innlegg om kosthold og trening, den vil komme senere i dag:)

Pleier du å ta pause fra trening?
-Gilan

Årets første treningsøkt

Yes, i dag klarte vi å komme oss på trening etter en lang dag på jobb. Det var utrolig deilig å få rør litt på seg igjen! I dag trente jeg og Dino det samme: Biceps, triceps og mage. Jeg har begynt å trene mage, jeg elsker det nå! Mens jeg trente så mannen min på meg og bare: wow, du har fått fin fasong. Jeg ble så glad at jeg trente enda hardere, fordi jeg vet han ikke ville ha sagt det om han ikke hadde ment eller sett det. Haha. Elsker at han er ærlig.
Etter trening kom vi hjem og jeg startet med engang med middag. Det ble fisk med ris! Utrolig deilig. Litt kjipt at jeg glemte grønnsaker hihi.

Nå skal jeg jobbe videre med bildene fra siste bryllupet vi var på (bruden jeg stylet). Håper at jeg blir ferdig med det i kveld slik at jeg også kan begynne å pakke ut!

Skjønner helt ærlig ikke hvorfor bildene nekter å bli lastet opp riktig.

Yumi!

God natt fine dere!:)
-Gilan

TODAYS OUTFIT

Lurt deg!

Har egentlig tatt bilder av dagens outfit, men er så sliten og slapp etter dagens treningsøkt, at jeg ikke orker å overføre bildene! Så da får dere klare dere med disse to bildene fra dagens treningsøkt. Til jeg får overført bildene av dagens outfit + meg med og uten highlight. Har ikke glemt det, tok bildene idag, men har ikke helt orket å overfør de.

For dere som lurer på hva jeg trente idag: Så trente jeg bare biceps og skuldre i dag. Var egentlig helt skudd etter gårsdagens treningsøkt med halv time mage og halv time med rompe. Var så tungt å gå i dag, deilig følelse med andre ord når man tenker hva grunnen er;) 


Bildet er lånt fra instagramen min - der heter jeg også Gilmakeup.

Hva har du gjort i dag?
- Gilan

DAGENS TRENINGØKT + INSPIRASJONS BILDER

God dag fine og flinke lesere!

Jeg våknet rundt klokken 12. i dag, har spist frokost og er mer en klar for en heftig treningsøkt. Har hatt lyst til å trene siden i går. Grunnen til det er fordi jeg har begynt å se resultat skjønner dere. Utrolig gøy og inspirerende er det når du vet at all den tiden du har brukt på trening ikke har gått for ingenting. Sist jeg trente, tok jeg mage, armer og kardio. Det var første gangen jeg tok mage i en halv time uten å gå lei. Jeg har funnet hemmeligheten: Så lenge man trener riktig og ikke får vondt i ryggen/nakken når man trener mage, så er det ikke så tungt som alle andre tror. Var selv ikke så glad i å trene mage helt til jeg begynt å forstå hvor viktig det er å stramme inn magen når man eks tar sit-ups, planke og mange flere øvelser som både er for magen og andre muskelgrupper.

På dagens treningsplan står det: Rompe, mage, kardio. Som jeg også har nevnt tidligere, så trener jeg kun for å stramme opp kroppen, deler som mage, rompe og armer. Trener verken for å få muskler eller blir slank. Jeg er slank fra før av og trenger derfor ikke å gå mere ned i vekt. Jeg har også derfor begynt å springe mindre og bruker den tiden nå på å stramme opp kroppen.

Her har jeg mixet sammen inpirasjonsbilder med mine og Dino sine fra trening. Mitt største inspirasjon når det kommer til trening er faktisk manenn min Dino, jeg hadde aldri tatt trening så seriøst om det ikke var for han, så: Takk baby!
Mange jenter sliter med å finne inpirasjon til trening, for meg er det mest i helgene.
Det jeg gjør da for å komme meg på trening er: å gjennom treningsblogger, treningsgrupper på facebook og ikke minst ser på  treningsvideoer på youtube. Tro meg, det er noe som får meg til å ta på meg treningstøy og springe til treningsenteret med engang!  

 

Noen av disse bildene er mine private bilder som dere ser, mens andre er lånt fra Instagram.

 

 

Når trente du sist gang og hvilken muskelgrupper trente du?
-Gilan

TODAYS WORKOUT IN PICTURES

Ville kjapt dele bilder av kveldens treningsøkt med dere. Rekker dessverre ikke å skrive så mye nå, fordi jeg må gjøre andre ting men, jeg lovte dere bildene i forrige innlegg og deler derfor bildene med dere NUH! Skulle egentlig ta: Rumpe, mage + biceps idag men, endte opp med å bare trene biceps idag!

Glemte forresten å fortelle dere om denne smarte shaker´n. Denne fikk jeg av mannen min for noen uker siden. Utrolig smart shaker, der man kan ha med ekstra proteiner/annet kostilskudd i den nederse delen om man ønsker det. Hvis ikke så kan man bare bruke overdelen og la de to ekstra boksene ligge hjemme. Smart, ikke sant:)?Slik setter jeg opp vekterne når jeg trener biceps. Varmer opp med det letteste og fortsetter til planke. Tungt, men digg;)

iiiiiik, kan nesten ikke tro at dette er et bilde av armene mine, endelig!!:D

Meg og mannen min har hver vår måte å trene biceps på. Jeg liker det best med vekter, mens han kombinerer mellom frivekt og apparater.


 

Hvordan trener du biceps?:)

-Gilan

FRIDAY NIGHT WORKOUT

Hei!

Sitter nå her og drikker "før trening shaken" min. Er så sliten etter jobb, hadde lang dag med masse arbeid! Glad for at helgen endelig er her, jeg skal ikke trene i helgen og har derfor bestemt meg for å trene ikveld. Senere lager jeg meg noe godt å spise og bare slappe helt av og sende ut mail til alle jenter som hadde sendt meg meldt seg på for modelloppdraget. Har valgt ei nå og for å være helt ærlig med dere, dette var kjempe vanskelig! Det var så mange fine å velge mellom!

Skal ikke slite meg helt ut på trening idag, jeg har trent ganske bra i nesten hele uka her, så ikveld vil det nok bli mere mage, kardio og prøv å tøye godt ut og myke opp kroppen litt!


,

(Bildet lånt fra Instagramen min- der heter jeg også Gilmakeup)


Hva er dine planer for ikveld? blir det fest, trening eller sofa?

DAGENS TRENINGSØKT

Hei! nettopp kommet hjem fra en fantastisk treningsøkt! Hadde rett og slett en helt for jævlig dag tidligere med lite energi og en smileløs ansikt.Dro på trening, kom hjem som verdens lykkeligeste! Snart blir det mat (noe lett) og film!

Idag trente jeg:

*Rumpe

*Mage

*KardioMine bestevenner etter trening, rosiner<3

Hvorfor? Jo, fordi det er druesukker i det og druesukker tas opp raskt i blodet, noe som igjen er gunstig rett etter trening da kroppen er avhening av sukker, for opphenting og restaurering.

 

 

 

HAR DU TRENT IDAG? hvis ja, hvilken muskelgrupper trente du?
Gil

Dagens treningsøkt i bilder!

Hei igjen dere!

Ble ferdig på jobb kl. 6 idag, kom rett hjem også dro jeg og mannen min på trening. Begge hadde masse energi både før og etter trening! Det er forresseten helt utrolig hvor fort tiden går, jeg vet at jeg sier det ofte, men seriøst? forrige helg føles som igår! scarey!

Tilbake til trening. Dagens treningsøkter inneholdt to forskjellige muskelgrupper, samt kardio:
* Biceps
* Skulder
* Kardo ( løping ) + Mage øvelser

Jeg har nå trent biceps i over 2 måneder og klarer å se forskjell allerede og det er veld det beste med trening? Det samme med mage også jeg har trent mage etter nesten hver treningsøkt og ja, ser nok forskjell der også! Ahh.. Jeg blir så lykkelig av å trene!

Her trener jeg skulder + biceps

Biceps

 Biceps

Ja! Det begynner å ligne på noe skjønner du! Lykke!

Så stolt var jeg etter dagens treningsøkt!

 

ETTER TRENING:


Disse tre tok jeg rett etter trening

1. Carbo

Hvorfor?

Rask energi, Karbohydrater forsyner kroppen med mye nødvendig energi. Det er ideelt å lete etter mat rik på komplekse karbohydrater, som brød.

2. Glutamin

Hvorfor?

Det er mye positivt med Glutamin, som eks: Forsterking av immunforsvaret, det gir volum til musklene. Dvs: Musklens viktigste aminosyre.

3. Amino:

Hvorfor?

Dette gir kroppen superrask tilførsel av byggematerialer og signalfaktorer som kroppen vil reagere positivt på!

 Vi spiste tunfisk til "middag" og snart skal vi se film og kose oss med fruktsalat!


Hvordan har fredagen din vært?

Gil;)

Fridays night workout

Trening<3

Det er så ubeskrivelg deilig å trene når du er full av energi, fått i deg riktig nok proteiner og sist men ikke minst trene / utfordre en på 30 år som har trent over 10 år. Vi har begynt å trene utrolig bra sammen, når vi først begynte å trene sammen for et år siden, var jeg utrolig svak styrkemessig siden jeg bare trente kardio hele tiden. Nå som jeg trener med mannen min, får jeg i meg riktig mat, proteiner og karbo til riktig tid og trener maks to muskelgrupper omgangen. Hvor deilig er ikke det når du begynner å se resultat? Seriøst, trening er noe av det beste jeg vet om i livet! Endorifiner!!

Senere kommer jeg til å skrive et innlegg om kosthold +hva slags proteiner, karbo og vitaminer vi tar før og etter trening + om morgenen og om kvelden før vi legger oss.. Japp, det er ikke bare å trene, en må; Trene riktig, spise til riktig tidspunkt, hvile ordentlig ( sove + hvile de dagene du har fri), og en må for all del ikke glemme det viktige i livet. Vann!!


Dagens treningsøkter inneholdt to forskjellige muskelgrupper, samt kardio:
1. Rygg
2. Triceps
3. Kardio ( løping)

Hvorfor trene rygg? En sterk rygg gir oss først og fremst en fin holdning, en må ha sterke rygg muskler for å kunne stå rett og på denne måten holder magen seg inn også. Jo sterkere vår ryggen er desto mer støttende vil den være når vi trener andre muskler eller har tunge arbeidsdager.

Hvorfor trene Triceps? Nå som jeg har begynt å trene overarmen og bicepsen ofte, er det svært viktig at jeg også trener triceps for å ungå ubalanse i styrkeforholdet. Det er en ganske liten muskel og derfor ganske vanskelig og kjedelig å trene akkurat den muskelen, men viktig at den også blir trent! Fordi det er en muskel vi bruker flere ganger om dagen uten at vi faktisk tenker over det, som eksempel når vi dytter på noe eller bærer noe høyt oppe.

Begge disse musklene er faktisk de jeg trenger å bli sterkere i siden jeg jobber med tungebrudekjoler og bærer de opp og ned flere ganger om dagen.

 
(Jeg måtte selvfølgelig avslutte med litt mageøvelser!)
 Hvor ofte trener du?