hits

Vixen blog awards

Bildedryss, Vixen Blog Awards!


Heisann heisann! Har dere hatt en bra fredag så langt? Det håper jeg mange dere svarer ja på. Jeg har hatt en av de mest avslappende dagene på en stund. Jeg sov ikke så lenge som jeg håpet på (hihi). Men jeg har hatt en rolig og koselig start på dagen! Jeg satt og så gjennom materialet fra gårsdagen og ble små skuffet over meg selv. Jeg har nesten ikke tatt bilder i går kveld. Men grunnen vil kanskje gjøre mange av dere glade, jeg har vlogget i hele i går!:D Prioriterte derfor video først og fremst og ikke bilder. Så mange av bildene under har jeg faktisk tatt ut fra videoen jeg filmet i går!
Uansett, jeg har hatt en kjempe fin kveld med mange fine og talentfulle mennesker! Jeg dro litt tidligere enn før selve eventet skulle startet, ettersom jeg skulle sminke søte Anna. Da vi så vi hadde litt ekstra tid, så stylet jeg håret hennes også! Hun er jo så naturlig pen, så hun ser bare enda mere smashing og bra ut med sminke og litt styling. Vi gikk for en kjempe tøff smokey look på henne med sleek hår!  

Japp, glemte å ta med meg clutch haha!

On our way to pre-party!

Herlige Chioma

This babe Camila @Gambitsky

Bildet er lånt fra Dagbladet


LOOK HOW PRETTY! @mammtilmichelle Bildet er lånt fra Dagbladet

Juryen!Disse to haha, de gjorde hele kvelden så mye bedre! Vegard og  Morten <3

Camila, mua og søte Alexandra

Herlig kveld! Selv om jeg ikke vant haha! Var utrolig mange flinke finalister i alle kategorier i år, så det var bein hardt konkurranse. All inn all, utrolig bra kveld, tusen takk for en kjempe kveld Vixen!

Jeg er semifinalist i katagorien Årets Beautyblog!

Mens jeg har vært på reisefot i dag, har jeg fått utrolig mange gratulasjoner og meldinger fra herlige dere om at jeg er semifinalist i katagorien Årets Beautyblog i år også! Dere, tre år på rad! Jeg vet ikke hvordan jeg skal takke dere. Jeg vet faktisk ikke om jeg noen gang kan takke dere nok! Ikke bare for nominasjonene deres til VBA men også til den daglige motivasjonen og støtten dere viser meg! Jeg hadde ALDRI kommet så langt, i hvert fall ikke i løpet av så kort tid om det ikke hadde vært for dere. Det har vært noen helt fantastiske år helt siden jeg vant årets beauty blog for to år siden. Jeg har nådd mange av mine mål/ drømmer og jeg gleder meg til å ta dere med på reisen videre. Jeg lover dere mye nytt og spennende fremover:D Så igjen, tusen takk for nominasjonene.

Takk til deg som har nominert meg, om du ønsker å se meg videre i finalen så kan du trykke HER eller et av bildene under for å stemme på meg! I love you! 

Dette hadde jeg satt utrolig stor pris på

Dere! Har dere fått med dere at Vixen blog awards nominasjonen er i gang igjen? Jeg har i de siste dagene mottatt en del screen shoots fra dere, hvor dere hadde nominert meg som Årets Beauty Blogg. Noe som selvfølgelig gjorde meg kjempe glad! I dag vil jeg minne resten av dere på at nominasjonen har vært oppe og i dag er den siste dagen hvor DU har sjansen til å kunne nominere meg som årets beauty blog- OM du selvfølgelig mener jeg har fortjent det:D  Jeg kom jo hele veien til finalen i fjor også, så det hadde vært kjempe morro å være en del av det igjen i år! 

Klikke HER eller bildet under for å komme til nominasjonssiden!

Bildet er fra fjor årets VBA!

Dette bli spennende!!

 

Vlog: Vixen blog awards 2015!

Da kan jeg endelig dele Vixen blog awards vloggen med dere! Jeg har hatt så mange forskjellige videoer som jeg har jobbet med i det siste, derfor så tok redigeringen på denne videoen litt lengre tid enn planlagt. Men, nå er den her og jeg håper at dere liker det:)

Du må gjerne subscribe kanalen min her for å få med deg mine nyeste videoer og de videoene jeg allerede har ute!

Ha en fortsatt koselig kveld videre så blogges vi i morgen:)
#vba#vixenblogawards#side2#gilmakeupBildedryss, VBA

Hei og god søndag dere <3 Har dere hatt en bra helg så langt? Jeg har selv hatt en super deilig helg med bursdagsfeiring, god middag, mye søvn og litt jobbings ( offcourse). I går, etter at jeg ble ferdig med kunden min pyntet vi oss og kom oss ut for å feire Derya. Det beste var at det var en overraskelse, det var kjempe morsomt å se reaksjonen hennes da hun kom inn i resutauranten og så oss alle der:D Vi ble med andre ord ute til sent og det var årsaken til at dette innlegget ikke kom som planlagt. Anyways, nå er en ganske så sen frokost inntatt mens vi har sett på Ellen D. Show. Nå skal vi rydde kåken litt så komme oss ut en tur i dette nydelige været!

PST: Deler en spennende video på bloggen i kveld, stay tuned;)

Agnes, mua and Charlie... my beauty babes <3

Meg og Mr. Handsome foran presseveggen.Jupp, hadde det storet kameraet her etter meg hele kvelden. Vennet meg til det først på slutten haha! (nei, slapp av og ikke la det du ser lure deg. Jeg er ikke gravid! Spiste og drakk for mye før prisutdelingen bare haha)

Kule Kristin, tror vi snakket om extension her haha!Meg, Charlie, Chioma og Agnes. For en herlig gjeng!

Hilste på flinke Sophie Elise også for første gang!og en del andre..

Så tok vi selfie nummer 204..

Satt med herlig gjeng av bloggere og tv profiler!

Agnes, årets beauty blogger:D


#vba2016 #vba #nettavisen #side2 #gilmakeup #beautyblogger

snakkes looooooves <3

Syns du jeg fortjener det?

Hei igjen! Da har jeg kommet meg hjem igjen etter en spennende workshop med MAC og en koselig lunsj date med fine Cecilie og Chioma! Snart skal jeg få på meg jakka og skoene igjen og komme meg ut for å møte mannen. Vi skal nemlig på en mann og kone kino og middag date! Helt siden jeg kom hjem fra Kurdistan så har dagene gått i et med eventer, jobb og møter. Denne daten er derfor veldig etterlengtet! Av og til så er det utrolig deilig å kunne legge fra seg alt som heter jobb, mobil, sosilemedier og bare få blikket opp og nyte de dyrbare øyeblikkene med de vi elsker mest her i verden... MEN, hihi.. men, før jeg skal legge fra meg alt dette så ville jeg minne dere på VIXEN BLOG AWARDS kåringen. Jeg får daglig meldinger og screenshoots bilder fra kjente og ukjente som stemmer på meg til finalen. Jeg ville derfor minne dere også mine kjære lesere på at det fremdeles er mulig å stemme på meg! Ja og ikke bare en men hele to ganger i løpet av en dag til 28 desember! Det hadde gjort meg veldig glad og takknemlig om dere hadde brukt 1 minutt på det. BARE om dere føler at bloggen min fortjener en plass i finalen offcourse!

Trykk på bildet under for å gi din stemme!

Ønsker alle dere en herlig dag videre, så blogges vi muligens senere i kveld med bilder fra dagens MAC workshop!

JAAADAAA! NOMINERT TIL ÅRETS BEAUTYBLOGG!

God dag gode folk!

Wow, for en uke! ♥ Jeg visste at november var min måned, det har skjedd så utrolig mye bra allerede og jeg har en følelse på at denne måneden kommer til å bli bedre og bedre. Tror ikke dere jeg våknet til en mail fra side2 i dag med gratulasjoner om semifinale plass i årets Beautyblogg - Vixen blogg awards?! Dette er andre året jeg blir nominert og kommer til semifinalen, i fjor var første gangen jeg var blitt nominert, da kom jeg til finalen og vant prisen! TENK om vi hadde vunnet i år også, hvor rått hadde ikke det vært?! AH, jeg blir så rørt og så glad! Dette her betyr så utrolig mye, dette viser at all arbeidet og timene jeg legger i bloggen betyr noe for dere. Jeg blir så motivert og så takknemlig av at dere støtter meg sånn! Så tusen takk skal hver og en av dere ha som daglig er innom bloggen, legger igjen en kommentar, deler mine innlegg videre og støtter meg. Jeg hadde aldri vunnet uten deres stemmer i fjor, jeg håper derfor at dere føler at jeg fortjener finaleplass i år også og velger å stemme på meg igjen. Det hadde betydd så utrolig mye! JEG ELSKER DERE!

Så, hvis du vil se meg i finalen så kan du trykke HER og stemme på meg. OUI oui, om du ønsker å stemme flere ganger så er det også mulig! Du kan faktisk stemme en gang hver 12 time frem til 28 desember! ♥

 Ønsker alle dere en herlig dag videre, vi blogges senere!

 

Nominer meg til årets beautyblogg!

God fredag dere! Jeg håper at dagen deres har vært bra så langt:) Dere, for et par dagen siden åpnet nomineringen av Vixen Blog Awards noe jeg syns er utrolig spennende å følge med på. Jeg har flere ganger i løpet av de siste dagene mottatt meldinger og mailer fra venner og lesere om at de allerede har nominert meg til blant annet Årets beautyblogg og Årets Instagram. Det betyr så mye at dere støtter meg sånn! Så tusen takk skal dere ha for den tiden dere bruker på å nominere og støtte meg. Selv så elsker jeg å se hvem som vinner diverse katagorier og ikke minst oppdage nye bloggere! Som helt sikkert mange av dere husker, så vant jeg årets skjønnhetblogg (beautyblog) i fjor. Jeg hadde aldri før blitt nominert og var helt ny i gamet. Det at jeg var ny og klarte å bli nominert, komme til finalen, semifinalen også vinne årets skjønnhetsblogg var veldig surrealistisk og virkelighetsfjernt. Jeg kan enda ikke beskrive og sette ord på den følelsen jeg hadde når navnet mitt ble ropt opp den kvelden! Jeg håper at dere mener at jeg fortjener å bli nomitert og ikke minst stemt på i år også under katagorien Beautyblog. Det er forresten veldig mange andre kategorier der også, om du skulle føle at jeg kunne passet inn i andre kategorier så er det bare å kjøre på! ♥

Du kan klikke HER for å nominere meg!

 ♥ Legger ved et bilde fra fjorårets VBA, minnerikt kveld! Åhhh som jeg gleder meg til årets ♥


Nå skal jeg begynne å gjøre meg klar til kveldens meet and greet med Make Up Store byporten! Gleder meg til å se dere!!

M m m m a n d a g!

God mandag og ny uke dereJ Hvordan har helgen deres vært? Min var ganske effektiv, avslappende og bra. Jeg avsluttet helgen med verdens deiligste rett, Iprax/Dolma hos søsteren min og har enda smaken i munnen! For de av dere som ikke vet hva det er, så er det en ganske kjent matrett i Midtøsten. Har dere smakt/spist det tidligere? Hihi.. Dolma in my heart.

 

Så, en del av dere hadde spurt om jeg kunne vise V.B.A premien min til dere. Svaret er selvfølgelig ja. Her har dere del en av premien som jeg fikk under selve utdelingen. Del to av premien får jeg i mars engang tror jeg. Under ser dere altså bilde av parfymen Versace Eros Pour femme og to nydelige glass!:) Svarer på deres kommentarer senere idag <3 ha en nydelig mandag dere. JBildedryss: Vixen blog awards!

takke hver og en av dere som har gratulert meg med prisen. Jeg har fått utrolig mange gratulasjoner over alt og har helt ærlig ikke oversikt lenger om hvem jeg har svart og ikke! Så tusen takk til alle dere som har brukt tid på å skrive til meg, de av dere som har ringt, sendt SMS, kommentert her på bloggen, på facebook gruppen min, privat osv. Jeg setter utrolig stor pris på det og blir utrolig glad av å se hvor mange som er glad på mine vegne.

Så, for de av dere som har spurt om bilder fra Vixen, her kommer de. Grunnen til at jeg ikke delte de i går var rett og slett fordi jeg ikke hadde noen bilder å dele med dere hihi. Av et eller annet merkelig grunn så bestemte vi oss for å ikke ta med oss kamera til utdelingen. Veldig rart ettersom vi vanligvis har med oss kamera overalt! Men, nå har jeg fått en del fra søte Nastaran og Charlie. Jeg har også lånt et par fra side2 og Vixen! Det var også noen som hadde spurt om de kunne se filmen noen steder, vel.. det ligger en liten filmsnutt på facebook siden min, du kan klikke her for å se den!

Me and my beloved husband!

Nydelige Nastaran, Gud som jeg er glad i henne!

Meg og kjempe flinke Stephan!


Her satt da jeg spent sammen med mannen og andre skjønnhetsblogg-finalister! Utrolig gode jenter, Agnes og Charlie.


OOOOG ZZZZUP, så var jeg plutselig på scenen for å ta i mot prisen:D

Var du på Vixen B.A i år?:D

#Vixenblogawards #åretsskjønnhetsblogger #vixen #gilmakeup