hits

youtube

Video: Instagram Vs Reality!! 
De fleste tror det er kjempe gøy og lett å lage youtube og instagram tutorials. Vell, gøy er det uten tvil. Men, bak kulissene er det ikke alltid så perfekt og smooth som du ser på selve resultatet. Her har dere en liten eksempel på det hihi! 


 

Ciao Stockholm & New tutorial!

ee05xophdPs
Heisann og hopppsann! Da har tiden kommet for meg til å si farvel til Stockholm! Gud som jeg elsker denne byen. Koselig by, hyggelige mennesker og god vibes all the way. Eller følte jeg det slik fordi det var en del julestemning i byen? haha, det eller det andre så kjente jeg at det var godt å være her igjen. Jeg må få til en tur til igjen snart også med ei venninne eller mine søstre for å shoppe litt og kose oss:D Det ble litt shopping tidligere i dag, men følte tiden gikk for fort. Da var for mange bra butikker her ( i hvertfall i forhold til det lille utvalget vi har av butikker i Oslo og Trondheim hihi). Men uansett dere, over har jeg laget en ny sminke video til skole og jobb. Snakker kurdisk i videoen ettersom det var til min kurdiske kanal. Men bare ta en titt for det om dere ønsker å se rutinen min.
Hade Stockholm - Vi blogges! 


 

1 million på Youtube!

God dagen! Hvordan har helgen din vært hittil? Like mye regn der du bor som i Oslo? Jeg har heldigvis hatt andre ting å tenke på enn været i dag i og med jeg startet på jobb tidlig og ble ferdig for dagen først nå. Utrolig deilig å starte tidlig og bli ferdig tidlig, da får man så mye mer ut av dagen! Men dere, jeg må fortelle dere om en morsom og spennende greie jeg våknet til idag. Jeg våknet til at Youtube videoene mine nå har til sammen passert 1 million views! Litt utrolig å tenke på med tanken på at jeg først begynte å ble aktiv igjen der i august i fjor. Ikke bare det, men jeg har også tredoblet mine subscribers siden januar! Det er utrolig deilig med slike resultater når man jobber så hardt og målrettet mot noe!

Jeg deler videoer der hver søndag, om du ønsker å få de med deg kan du abonnere/ subscribe kanalen min her!

 

 

Her har dere mine topp 5 mest sett youtube videoer:
 

Hva mer ønsker dere å se  mere av på youtube kanalen min?

Ny video på vei!

 


Da er det snart søndag igjen. Dere vet vel hva det betyr? NY VIDEO! Selv om jeg ikke hadde tenkt eller planlagt å jobbe i dag, så endte det med at jeg droppet treningen i dag for å være hjemme, for å gjøre ferdig videoen som skal deles på youtube kanalen min i morgen! Jeg var uansett for støl til å trene etter gårsdagens crazy´e legg og rumpe økten! Klarer så vidt å gå, er kanskje ikke så rart at jeg ble igjen hjemme idag? haha! Men, nå skal jeg begynne med middagen og slappe av resten av kvelden!

FØLG MEG GJERNE PÅ YOUTUBE FOR Å FÅ MED DEG MORGEN DAGENS TUTORIAL

Klikk HER for å subscribe / abonnere kanalen min ♥  

Dette hadde jeg satt utrolig stor pris på!

Hallo fra bartebyen! Herlighet så deilig det er å endelig være hjemme igjen. Jeg har spist så mye mat at jeg nesten ikke kan bevege på meg! I morgen deler jeg en del bilder fra denne koselige dagen med dere. Men dere, jeg ville bare fortelle dere at Gullsnutten er igang og det vil si at du kan stemme på din YouTube favoritt! Jeg hadde satt utrolig stor pris på om du hadde stemt på meg som "Årets sminke" kanal, i hvertafll nå som jeg bruker en god del tid på mine youtube videoer og oppdaterer kanalen min hver uke!:D For å kunne stemme må du enten logge deg inn via Instagram, youtube eller Facebook!

Klikk HER eller bildet under for å stemme:

Etter at du har logget deg inn på www.gullsnutten.no kan du søke opp "gilmakeup" i Årets sminke og skjønnet katagorien så vil du få kanalen min opp!


Tusen takk! <3

Vi blogges i morgen, ha en super koselig fredagskveld videre!
 

NEW HAIR TUTORIAL: Curly hair routine!

Hei og god søndag! Jeg håper at dere har hatt en flott søndag og ikke minst helg hittil. Jeg tenkte å avlsutte denne helgen med en ny og veldig etterspurt hårvideo "My curly hair routine". I går ble jeg endelig ferdig med klippen! I videoen under forteller jeg om blant annet noen av de produktene jeg har brukt i årvis og noen nye produkter som har blitt en del av den faste rutinen min i de siste månedene. Jeg håper dere med krøllete hår lærer noe av denne videoen her og ikke minst liker den:)

Abonner/Subscribe youtube kanalen min ved å klikke HER

Fortell meg gjerne om dine hår rutiner!

New kurdish tutorial! 
Hei dere! Da har vi nettopp kommet oss hjem igjen etter en lang lang arbeids dag. Jeg og Dino hadde hver våre møter tidligere i dag og møtte hverandre igjen etter jobb for å dra på enda et møte sammen. Før det, spiste vi en lett middag ute. Jeg savner helt ærlig å spise mat hjemme, men sånn er det dessverre noen perioder. Er ikke så lett å tilbringe tid hjemme og ikke minst lage mat hjemme når man har så mye å gjøre! Men en ting er sikkert og det er det at dagen i dag har vært super spennende og motiverende. En herlig start på uken og det er jeg veldig takknemlig for! Jeg har hele tiden hatt en god følelse om at dette året kommer til å bli bra!

Over har jeg forresten laget en kurdisk video for mine kurdise lesere og følgere. En veldig etterspurt video på Kurdisk. Om du ikke forstår kurdisk, men ønsker en lignende video om koster så må du gjerne kommentere under:D


 

Over 15 000 subscribers!

WOW! Dere er da bare helt fantastiske! Helt siden jeg reiste til Paris, har jeg ikke sett på youtube kanalen min. I dag logget jeg meg inn for å laste opp en ny video så ser jeg at jeg snart har over 15500 subscribers! Det er jo bare helt fantastisk med tanken på at jeg først i det siste har begynt å være aktiv igjen på youtube! Jeg kommer garantert til å fortsette å oppdatere youtube kanalen min like ofte som jeg har gjort i de siste månedene! I hvertfall med tanken på at jeg nå har sett gjennom tall at dere faktisk følger meg der også og liker å se på mine videoer!

Om du ønsker å være en av de aller første til å se mine nye videoer på youtube, så kan du klikke HER for å subscribe/abonnere kanalen min! :D

Her har dere 5 av mine mest sette og likte videoer på youtube!


 


 

Og her får dere sett 3 av mine siste videoer:

Nå vil jeg gjerne spørre dere om hva dere ønsker å se mere av? Hår og sminke? Vlogs? Meg og Dino? Challenges? Kom gjerne med forslag under om det er noe DU ønsker å se mere av på youtube kanelen min <3

Video: Valentine´s day makeupp and hair tutorial!

Video i samarbeid med www.makestyle.no


♡ Like & Subscribe youtube kanalen min Her


Sminke:

Beauty blender HER
GloMinerals papaya blush HER
GloMinerals Contour Kit HER
GloMinerals face primer HER
GloMinerals Luxe foundation HER
GloMinerals Conceal under eye HER
GloMinerals Luxe setting powder HER
GloMinerals Brow collection Kit Brown HER
GloMinerals Lipgloss HER
The Lip Slip: One Luxe Gloss HER
Iceliner - Wintermark HER
102 - Ardell Kunstige Øyevipper HER

GloMinerals Eye liner Brow brush HER
100 Arched Powder - Bold Metals HER
Real Techniques Setting Brus HER
Duo Brushes - Powder & Blush HER

Hår:

Heat styling spray  By GB HER
Fønbørste BaByliss Pro Blue 34mm HER
MAST - Vol. 2 big curler HER
Soft styling spray HER


Fortell meg gjerne hva du syns om looken:)

Video: Hjemmespa med Gilan og Farid!

Video i samarbeid med beautyjungle.no
Da var det på tide med en ny video på bloggen. Nå har jeg for første gang laget en video med Dino hvor jeg og han prøver nye hudpleie produkter! I likhet med mange andre menn er han også litt for skeptisk til hudpleie og alt som har med produkter å gjøre. I denne videoen prøver jeg å forklare han viktigheten med å bruke riktig hudpleieprodukter. Husk å se videoen i full HD kvalitet og kom gjerne med forslag om du ønsker å se oss lage flere videoer sammen:)
Bruk rabattkode "20Gilan" og få 20% rabatt på hele www.beautyjungle.no

Produkter nevnt i videoen:

Farid:
Konjac sponge Her 
Hand balm Her 
Face cream Her 
After shave balm Her 
Shaving cream Her
Shower gel Her 

Gilan:
Konjac sponge Her 
Slimming and firming peeling Her 
Slimming and anti celullite Her
Bust and cleavage peeling Her
Bust and cleavage balm Her

(Ikke adlinks)

Sminke video: Kim Kardashian inspirert contour & highlight!

Hei loves. Argh! Er det lov å starte et innelegg med litt klaging? Denne dagen har virkelig gått i et. Det er så lenge siden jeg har hatt så mye å gjøre, både jeg og mannen. Veldig mye positivt som skjer, det har bokstaveligtalt vært NON-STOPP i de siste dagene. Plutselig, så dukket masse bra opp i tillegg til det jeg og Dino hadde planlagt for dette nye året. Det har vært møter etter møter på jobb i dag. Vi kom hjem fra jobb rundt fem tiden idag, spiste noe lett.. slappet av i en halv times tid så måtte vi jobbe igjen. Nå sitter altså jeg og mannen skulder mot skulder og jobber! Det verste er det at vi liker det, ja vi blir slitne, ja vi går lei, ja vi får lyst til å knuse skjermene våre noen ganger, men vi har det morsomt! Vi elsker å sette oss mål og jobbe mot de. Vi har mange planer for dette nye året og for å si det sånn.. vi er godt i gang:D


 

Så dere, husker dere looken jeg gjorde på denne skjønnheten for et par måneder siden? Jeg har endelig blitt ferdig med videoen jeg spilte inn den dagen. Håper dere liker det <3Vlog, En helg med Gilan & Farid ( teaser)HEI OG GOD ONSDAG! Her kommer videoen jeg skrev om i gårsdagens innlegg. SUPRISE SUPRISE: En helg vlog med meg og mannen! Det var egentlig en annen versjon som skulle deles med dere, men vår Final cut ( altså, klippe program har klikket helt) så nå må jeg lære meg en annen. Denne videoen ble derfor litt mørk og uten noe tekst, musikk, intro osv. Uansett, den lange versonen vil være i mye bedre kvalitet enn denne.  Dette er uansett bare en lite sneak peak på hvordan den lange versjonen blir.
Jeg håper uansett at dere komme til å like videoen:) Let me know what you think!

En liten oppsummering

Da tenker jeg at det er på tide med en liten oppsummering av mine siste videoer. Som kanskje mange av dere har merket, så har jeg fokusert mer og mer på video i det siste. Under får dere sett noen av mine siste videoer. Jeg vil gjerne vite hva dere syns om de, hvilken av de dere liker best, minst, hvorfor og hva dere ønsker å se mer videoer av!:D

Ny video: Gilmakeup Trailer

Hei igjen alle sammen! Da har jeg fått unnagjort masse jobb i dag, ryddet kåken, handlet inn til middagen og trent ferdig! Det har vært en utrolig stressende men samtidig veldig bra og effektiv start på uken! Jeg fikk kjempe lyst til å overraske dere med videoen over nå før jeg skal begynne med middagen hihi.
For et par måneder tilbake, jobbet jeg og Dino flere dager med å spille inn denne traileren / introen til Gilmakeup. Denne kommer jeg til å bruke som intro på mine youtube videoer! Jeg er så stolt og imponert over hvor bra den ble med tanken på at det hele ble filmet og ferdig redigert i løpet av noen få uker. Tenk dere, Dino har filmet, redigert, gitt regi og funnet musikk til denne traileren. Min superman! Utrolig stolt av han og oss sammen som team:D
Nå vil jeg at dere skal fortelle meg om hva dere syns om videoen!:DVIDEO: Slik lager du krøller med rettetang!

Hei på dere, verdens beste lesere! Jeg håper at dere har hatt en bra dag så langt:) Selv så har jeg hatt en stressende men samtidig super spennende dag med en blaning av beauty-shoot, to behandlingstimer hos Klinkk for alle og en del timer med andre gjøremål. Dette innlegget skulle egentlig komme for ca. 8 timer siden, men så fikk jeg plutselig dårlig tid og måtte rekke 100 andre ting! Det er egentlig rett før jeg skal besøke svigers med mannen for en koselig familie-middag nå. Men før det tenkte jeg å dele en ny video med dere, hvor jeg viser hvordan jeg krøller håret mitt med en rettetang. Dett er en veldig etterspurt video så jeg håper virkelig at dere liker det og lærer noe av det:)

Alle produktene som er brukt i videoen er fra www.makestyle.no

HUSK å se videoen i full HD kvalitet!

Video i samarbeid med www.makestyle.noNormal doesn't sound fun at all!

Jeg må nesten starte dette innlegget med å gratulerer alle dere mine lesere som feirer Eid. Jeg håper at dere har hatt en bra feiring så langt og jeg ønsker alle dere en fortsatt hyggelig feiring med deres nære og kjære! Så, tilbake til dagens tema om hvor normale jeg og Cecilie er, haha! Vi er nok ikke så normale, som dere sikkert ser på bildet under haha. Så til de av dere som lurte på hvem det var jeg skulle filme med igår: Den hemmelige gjesten var Cecilie, som etter min mening er den råeste youtuberen i hele Norge! Vi hilste på hverandre for første gang på Vixen Blog Awards og har siden da følget hverandre på sosiale medier. For et par uker tilbake bestemte vi oss for å finne en dag for å gjøre en spennende samarbeid sammen! Hun kom derfor til meg i går tidlig og var hos meg til sent på kvelden. Vi spilte inn litt forskjellige videoer til våre youtube kanaler. Den ene videoen ble dessverre uten lyd, ettersom mikrofonen hadde slått seg av uten at vi hadde lagt merke til det haha. Vi hadde det så morsomt at vi så vidt brydde oss om selve filmingen, kamera og sånt hihi. De timene vi var sammen gikk utrolig fort! Vi lo, koste oss og snakket om alt og ingenting.. som om vi har kjent hverandre i 20 år haha! Trønderen sin det, æ lik dæ æ sjø Cecilie! Gled dere til videoene komme ut sier jeg bare, selv om noen av de er uten lyd hihi!


Hva er dine planer for i dag?

New makeuptutorial: Inspired by Nancy Ajram!

 Da har jeg endelig redigert ferdig denne sminkevideoen, som er inspirert av den arabiske artisten Nancy Ajram! Let me know what you think!:D Snart venter jeg Norges råeste youtuber, vi skal sammen filme to forskjellige videoer til dere i dag! Hvem det er og hva slags videoer det blir får dere vite i neste innlegg, vi snakkes:D Ha en herlid dag så lenge!

Wohoo, snart 6 millioner visninger!

God fredag morgen dere! Jeg håper at dere er like klare til å ta imot denne helgen som jeg er.. Jeg har som vanlig ikke fri helg og må jobbe i morgen, men det blir godt med 1 fri dag denne helgen! Dere, husker dere denne videoen min som jeg delte på bloggen her om dagen? Som regel så lager jeg en kortere versjon også av mine videoer for å dele på Instagram og Fb. I går fikk jeg sett på FB at videoen min har fått over 5,5 millioner views og over 70.000 har delt den, uææææh! Dette er jo helt sinsykt,  jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg så det ! Den er blitt så godt likt at en stor side på FB har valgt å "feste" den som øverst innlegg på siden sin. Jeg mener.. jeg merket fort at den fikk utrolig bra oppmerksomhet allerede på Instagramen min, ettersom mange store sider delte den videre. MEN 5,5 MIL. VIEWS på FB med over 8000 kommentarer? Det er nesten litt vanskelig å tro så tidlig - på en fredag morgen, haha. Æhh, jeg blir så glad! The power of curly hair haha!:D
Så, over til gårsdagens intervju som jeg hadde med VoxloRadio - Kaffe med Nisha!

Til de av dere som ønsker å høre intervjuet, den går i dag klokken 16.00!  Det er mange forskjellige måter du kan høre den på, som f.eks besøke deres nettside voxloradio.com (også trykk på "hør på Voxlo nå" knappen øverst til høyre). Om du ønsker å høre den via mobilen, så kan du laste ned en app som heter Tunein også søker du kanalen opp ved å skrive Voxloradio! Dette blir spennende!

Nå skal jeg få i meg noe lett, så komme meg en tur ut for å plukke opp noen pakker fra postkontoret. Deretter skal jeg prøve å komme meg på trening, før jeg skal på et veiledningsmøte med en brud! Senere skal jeg feire noe veldig spesielt med mannen, hva det er får dere vite i neste innlegg! Vi blogges hjerter, muaah!

 

Ny hårvideo: Slik jukser du deg til naturlig og stort krøllete hår!

Hei igjen dere! Etter mye frem og tilbake og ca. 10 forskjellige eksporteringer og formater, har vi endelig klart å få ut denne videoen på nett. Gud så mye tid en sånn kort video krever, tusen takk for hjelpen Dino, dette hadde nok ikke gått så smud og raskt uten deg haha:)

Så, i denne videoen viser jeg hvordan dere med rett hår kan krølle håret stort og få det til å se naturlig ut. Jeg har gjort mitt beste for å få det til å se ut som mine egne naturlige krøller ettersom jeg nesten daglig blir spurt om nettopp det. Jeg blir nesten daglig spurt om mine krøller er naturlige og hvordan en med rett hår kan style håret og få det til å se ut som mitt hår. Under får dere sett hvor enkelt dere med rett hår kan krølle håret slik!:D

Husk å se videoen i full HD kvalitet! ENJOY!

Krølltangen i videoen og styling produktene finner dere her / Video i samarbeid med Makestyle.noFinal Cut

Hurra for gode morgener ♥

Herlighet for en koselig dag vi hadde det i går! Det var nydelig vær, herlig mat, glade mennesker og fargerike klær OVER ALT I OSLO! Som sikkert mange av dere leste i forrige innlegget mitt så hadde jeg bloggsperre i går.. jeg har dager hvor jeg ikke aner hva jeg skal blogge om, selv om jeg har mange nye looks, antrekk osv som jeg fremdeles ikke har delt på bloggen. Sånne ganger så er det greit å ha en X- blogger som venninne, for da kan du faktisk tvinge dem til å oppdatere bloggen for deg haha. Takk Derya, du reddet Gilmakeup  i går kveld haha!

Så, i de siste ukene har jeg filmet sminke-video etter sminke-video for dere, med min nye elskede kamera! Jeg startet dagen med å grovklippe den nye videoen dere ser på bildet under! Nå gjenstår det bare musikk, intro, litt effekter også er den done. Ah, så godt med slike effektive morgener! Kan dere gjette hva denne nye videoen er om?Video: Husband tag!

Hello igjen alle sammen! Her kommer det en veldig veldig veldig etterspurt video, nemlig the husband tag videoen! Jeg har hatt det kjempe morsomt under innspillingen av videoen og fått meg en god latter under klippeprosessen. Jeg elsker mannen min, is all I have to say about this video, haha! ENJOY!

 

VIDEO: Before and after bridal styling!

Hei hjerter! Her kommer det endelig videoen jeg filmet sammen med nettavisen for et par uker siden. Denne videoen ble delt på side2 for ca. 2 uker tilbake og jeg regner derfor med at en del av dere allerede har sett det. Men, til de av dere som har gått glipp av den: ENJOY! Jeg håper at dere liker resultatet! Fortell meg gjerne hva du syns!

Husk å se den i full-HD kvalitet!

Om du skulle ønske å booke tid hos meg, kan du sende meg mail på gilan@gilmakeup.com

Modell: Pernille

Video: Guro HolmeneMediehuset / Nettavisen


Jeg lover forresten å svare på ALLE deres kommentarer i kveld!

Ny sminkevideo: Soft smokey eyes!

Husk å se den i full HD- kvalitet!Productlist:

Anastasia contur kit her
#Smashbox primer - photofinish luminizing
Wakeup makeup Isadora her
Nars Torid blush
Chanel Camélia flower highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer
Brow wiz her
Anastasia brow palette her
Naked palette
Isadora smokey eye liner her
Isadora eye color bar her
Isadora volume lash styler her
Isadora flashing Volume mascara her

Lips:


Isadora Twist mat up lips her

** Noen av linkene er affliatelinker.


Hva syns du om looken?:)

Makeup tutorial in making!

Ettersom jeg våknet og var i dårlig form i dag tidlig, bestemte jeg meg for å holde meg hjemme i dag. Jeg har blant annet brukt tiden på å lese til teoriprøven (jupp, du leste riktig.. jeg har endelig bestemt meg for å ta det litt mere seriøst og ble plutselig super motivert til å lese til teoriprøven i dag, på 17. mai liksom! Haha). Resten av tiden har jeg brukt på å klippe ferdig en ny sminke-video til dere. Jeg ble heldigvis helt ferdig med videoen i dag og den driver å lastes opp på youtube nå. Om ting går etter planen, så deler jeg den på bloggen i morgen!:) Litt av en 17. Mai feiring haha:)

Håper uansett at dere har hatt en fantastisk 17. mai feiring!

Ny video: Skjønnhetstips!

Haha.. vel, niesen min har tatt over jobben min. Her kommer hun med mange nyttige tips om sminke, 3 år.. seriøst.. bare 1-2-3 år og kan alt dette! Lurer på hvor hun har lært alt dette ifra haha! Hun er pro for å være 3 år!:D

Brudestyling: Pakistansk brud!


Hei igjen alle sammen! For en herlig og avslappende dag det har vært i dag! Jeg hadde tenkt å sove bort hele dagen og ta igjen alle de tapte sove-timene og tidlige morgenen, men jeg tok feil. Jeg våknet nesten like tidlig som de dagene som har vært og prøvde å overbevise meg selv om at jeg kunne sove igjen. Nope, det funket ikke. Noe som egentlig var like greit ettersom jeg hadde en del jobb å gjøre idag. Jeg hadde nesten glemt at jeg hadde ting å gjøre hjemme også, vi har vært så opptatt og fraværende i de siste dagene at vi så vidt har vært hjemme på dagen! Etter å besvart nærmere 30 mailer i dag og en god del meldinger og sms´er, satt jeg i gang med litt hjemmearbeid og planlagt middagen. Jeg hadde bestemt meg for å lage en skikkelig god kurdisk middag ettersom vi bare har spist ute mat i de siste dagene, noe jeg fort kan gå lei av! Når middagen var ferdig, fikk jeg endelig tid til å laste ned bildene av den nydelige Pakistanske bruden jeg hadde forrige helg. Her har dere bilder av stylingen jeg gjorde på henne.

Som dere ser så hadde hun en fantastisk fargerik kjole, jeg gikk derfor for enkel og elegant sminke og hår-styl på henne for å balansere det med resten av looken. Hun hadde nydelige trekk fra før av, jeg fokuserte derfor ekstra mye på huden hennes ettersom hun hadde en del pigmentflekker og arr. Hun elsket resultatet og det samme gjorde jeg og de som var med henne den dagen! Jeg håper at dere også syns det samme:)Du kan sende meg mail på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg.

Hva syns du om stylingen jeg gjorde på henne?

#pakistanskbrud #pakistanskfrisør #pakistanskbryllup

NEW HAIR VIDEO: Big voluminous curls!!

Nå som kulda sakte men sikkert begynner å forlate dette landet, burde vi også kaste fra oss strikken og la vinden leke litt med håret. Filosofi og meg på en søndag, hmmm ikke akkurat en Paulo Coelho i meg, men jeg prøver.. haha! Uansett, våren har jo kommet, ingenting er da bedre enn å la håret få utfolde seg og vise frem det vi har å vise. Under viser jeg hvordan jeg enkelt krøller håret mitt til noen naturlige krøller! Disse krøllene ser like bra ut på kort hår som langt. Håper dere liker det dere ser og jeg oppfordrer dere til å være kreative med håret. Morsomt er det skal jeg si dere:)

Enjoy og husk å se det i FULL-HD kvalitet! Let me know what you think:)

Products used: 

OBH Nordica curling iron, similar HERE

Heat Protect Vol/Blow Dry HER

Paddle brush, Similar HERE

Styling brush, similar HERE

Styling spray, Elnett HERE

Tail comb HERE

Video: Smink deg til smalere nese!

Her kommer det den andre videoen jeg gjorde i samarbeid med side2 for et par uker siden. I denne videoen viser jeg hvordan du kan sminke deg til smalere nese!

Om du har gått glipp av vår første video, så kan du se det også under. Perfekt for deg som trenger hår inspirasjon for fest, bryllup og 17. mai! ;)

Ha en nydelig fredagskveld videre dere <3

VIDEO: Get ready with us! Gilmakeup & Agnes

Som sikkert mange av dere husker, så hadde jeg Agnes på besøk for en stund tilbake hvor vi laget to forskjellige videoer sammen. Hun har allerede lagt ut den ene videoen "februar favoritter" på blogg og youtube kanalen sin og nå er det min tur til å dele Get ready with us videoen med dere! Jeg håper at dere liker videoen og husk å sjekk ut den andre videoen også på Agnes sin youtube eller blogg!

Huske å se den i full- HD kvalitet!

 

Noen av Produktene som ble brukt i videoen :

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Anastasia contur kit HER

Smashbox studio skin HER

Wakeup makeup Isadora HER

Nars sheer HER

Nars Torid blush

Chanel Camélia flower highlighter

Tilbehør:
Stippling Brush HER

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Brow wiz HER

Anastasia brow palette HER

Naked palette

Isadora smokey eye liner HER

Makeup revolution extreme eyeshadow palette HER

Isadora volume lash styler HER

Isadora flashing mascara HER

Lips:

Isadora Twist mat up lips HER

( Noen av linkene er affliatelinker.)

 #sminkevideo #getreadywithus

Premiere av kortfilmen: Finally O....!

Her har dere kortfilmen jeg og mannen min lagde forrige lørdag. Vi bestemte oss helt plutselig for å gjøre noe kreativ sammen og satt oss ned å skrev et kort manus. Vi hadde ikke lyst til å være tv slaver den helgen og bestemt oss heller for filme senere på kvelden! Både jeg og han, elsker å bruke tiden på å filme, skrive manus sammen og være kreative rett og slett. Ideen bak denne kortfilmen fikk vi fra oss selv og alle menneskene rundt oss. Jeg er sikker på at mange vil forstå filmens budskap. Denne gjorde vi som sagt for morroskyld og håper at dere vil like den.

HUSK: HD kvalitet, Max lyd og fortell hva du syns etter å ha sett den!

For de av dere som ikke har sett vår første kortfilm, her har dere den også:

The search for kurdish addiction!

Syns?

Video: FEBRUAR FAVORITTER / MED Agnes Lovise

Her om dagen hadde jeg besøk av fantastiske Agnes for å lage en video sammen. Dette er min første samarbeid med en norsk blogger:) For de av dere som ikke vet hvem hun er, så kan dere klikke Her for å komme til bloggen hennes:) Dette er da altså et av to videoer vi spilte inn den dagen hun var hos meg. I løpet av neste uke skal jeg dele den andre videoen med dere " Get ready with us" på youtube kanalen min! Kjempe morsomt å lage video med andre, spesielt Agnes! Jeg føler at vi er utrolig like og har mange like interesser: DDenne videoen fikk meg til å gråte! Må sees!!

Dette innlegget skulle sånn egentlig være om noe helt annet, men når jeg så denne videoen tidligere i dag, bestemt jeg meg for å først dele den med dere. Jeg kunne helt ærlig ikke la være å gjøre det. For en vakker historie, den forteller så mye! Kjærlighet, takknemlighet, lykke og godhet i mennesker. Nei vet du hva, se videoen selv og If you can control your tears while watching this, then I salute you.

Vi blogges senere:) Ta vare på hverandre!

Youtube/ Gilmakeup

God søndag alle sammen. Har dere hatt en bra søndag hittil? Her har det ikke vært annet enn tørrhoste, feber, smerter i leddene osv. Ikke den helgen jeg hadde sett for meg med andre ord. Det er ikke ofte jeg blir syk, men når jeg først blir det så føles det som verdens ende haha. Off.. hater å være syk, vet jo at alle hater å være syk. Men jeg tåler seriøst ikke slike smerter! Jeg er så glad for å ha en så omtenksom og snill mann som tar ekstra godt vare på meg i slike dager! Hesh te dkem baby <3  

Dere, flere av dere har spurt om jeg har youtube kanal, selv om linken ligger på bloggen så er det ikke mange som ser det. Jeg fikk derfor lyst til å dele noen av mine seneste videoer med dere her. Jeg har tenkt å bruke min tid på å klippe en ny sminkevideo for dere i dag, for håpe at jeg blir bedre så jeg kan jobbe litt med det slik som planlagt.

Du kan også se flere videoer om du klikker deg innom kanalen min, abonner gjerne;)

Any favs?:)